Panáček v reality show

Pirate Master: Trailer

1. Květen 2007 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

31. května, to je datum, kdy na televizní obrazovky (v USA) vyplouvá zbrusu nová dobrodružná reality show Pirate Master. O čem tato show bude, jste se mohli na Pánačkovi už před pár týdny dočíst, ale v připojeném videu si to můžete poslechnout přímo z úst producenta Marka Burnetta (Survivor, The Apprentice, The Contender, On The Lot) a moderátora Camerona Daddoa. Jedno se jim ale upřít neda. Načasovat start pirátské reality show šest dní po světové premiéře očekávaného megahitu Pirates of the Caribbean: At World’s End je zpropadeně geniální nápad. Aarrgh!

Pirate Master: Trailer (YouTube)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Petr Novák
Reagovat

Víc než na to, jak tato RS dopadne jsem zvědavý na sledovanost. Každopádně někteří soutěžící vypadají už na první pohled zajímavě, takže si první díl soutěže od nového ženáče rozhodně nenechám ujít.

2
Petr Novák
Reagovat

Zapomněl jsem dodat, že CBS spustila oficiální stránky reality show.

3
cikynko55
Reagovat

Ľudia…nezdá sa Vám, že sú tam niektorí, čo sa výrazne podobajú na súťažiacich zo Survivora? Napríklad sa mi zdalo, že som tam uvidel Sekoua z Cook Islands alebo Sandru z Pearl Island či Jenny z Cook Islands…čo vy na to? :)

4
Lhurgoyf
Reagovat

Tesim sa, hrozne sa tesim… Ale ak to bude sracka, a Survivora zrusia, tak pridem osobne rozbit Burnettovi drzku.

Reagovat

Načasovat start pirátské reality show šest dní po světové premiéře očekávaného megahitu Pirates of the Caribbean: At World’s End je zpropadeně geniální nápad.

Tak když to nestihli u dvou předešlých dílů, tak to alespoň stihli u toho posledního :)))

Přidat komentář