Panáček v reality show

Nová éra nahých šou dorazila aj na Slovensko! Bude ju vysielať JOJka (video)

18. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=10504 w=615]
Už 6. novembra (listopad) prinesie televízia JOJ svojim divákom odvážnu reality šou Dating Naked. V slovenskom znení Adam hľadá Evu. Ide o novú zoznamku, v ktorej sú všetci účastníci úplne nahí. Televízia neodvysiela vlastnú verziu, ale americkú. Vysielať ju bude v prime-time o 21:40 po Paneláku, informáciu priniesol mediálny portál mediaboom.

Tvorcovia relácie tvrdia, že ľudia sa čoraz menej poznajú aj napriek tomu, že je ľudstvo prostredníctvom internetu silno prepojené. Zoznamovaciu show berú ako nový sociálny experiment – predtým ako ľudia otvoria svoju dušu, odhalia všetko ostatné.

Účastníci zoznamovacej reality show sú na ostrove ďaleko od civilizovaného sveta. Na ostrov prichádzajú dvaja ľudia, ktorí absolvujú tri rande. Všetci účastníci sú holí. Po troch romantických stretnutia sa rozhodne, s kým by sa chceli ďalej zbližovať aj po návrate domov.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Bobby Brown
Reagovat

Koukám, že RS Láska na celý život tě nenadchla, ale tahle Sprosťanda Show ti vlila nový elán do žil! ;-)

2
Ludvík
Reagovat

lepší je Naked and afraid :D

3
Elko
Reagovat

Bobby: :D ja len informujem. Lásku som pozeral, boli tam mnohé vtipné momenty, ale nebol čas písať.

4
Bobby Brown
Reagovat

Kdyby to někoho zajímalo: http://www.vh1.com/shows/dating-naked/

Přidat komentář