Panáček v reality show

Pirate Master už v květnu

18. Duben 2007 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Reality show „Pirate Master: The Adventure Begins“ od samotného Marka Burnetta přijde dříve, než se očekávalo. V Karibiku natáčení teprve vrcholí, ale první díl CBS odvysílá už týden po poslední epizodě Survivor Fiji – tedy ve čtvrtek 31. května.

Šestnáct soutěžících (osm mužů a osm žen) v dobovém pirátském oděvu se bude po třináct pokračování plavit na palubě skutečné pirátské lodi napříč celým Karibikem a to s jediným cílem – najít truhlu ukrývající jeden milion dolarů. K odhalení lokace s milionovou odměnou budou mít k dispozici pouze mapu a kompas, navíc na ně čeká množství hádanek, rébusů a dalších úkolů. Radovat z výhry se však nebudou všichni – každý týden bude jeden z členů posádky poslán přes palubu – tedy vyloučen z boje a ponechán osudu na malém raftu.

Celým dobrodružstvím by diváky měl provádět Australan Cameron Daddo – tohoto doposud epizodního herce mohli diváci zahlédnout v Kriminálkách Las Vegas a Miami, Západním křídle nebo Andromedě. O tom, zdali Piráti navážou na úspěchy Survivora se můžeme zatím jen dohadovat, ale rozhodně se bude na co koukat.

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!