Panáček v reality show

Od dubna surfařská reality show Cool Wave v režii TV Prima

8. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

cool-wave-headerRozhodně nás těší, že se české televize nebojí vykročit z prověřených mainstreamů typu Superstar a vykročí občas i na dosud neprobádané cesty. Jednou z takových bude i nová reality show Cool Wave, kterou chystá od dubna do vysílání TV Prima. Aktuálně rozjela televize castingy, tak v případě zájmu mrkněte na jejich webové stránky.

Cool Wave, o co v této show půjde

Bootcamp, to je to hlavní slovo na kterém bude Cool Wave stát či se o to alespoň pokoušet. V něm proti sobě budou bojovat dva čtyřčlenné týmy, kdy v každém budou surfeři různých kvalit, od hobíků po profíky. Ty Cool Wave pošle na jeden z kanárských ostrovů, konkrétně Fuertventura. Na reality show Cool Wave spolupracuje Tereza Olivová, několikanásobná mistryně ČR v surfingu, která bude zároveň mentorkou jednoho z týmů.

Soutěžící nebudou v Cool Wave jen surfoat, ale užijí si i další adrenalin v podobě jízdy na longboardu, snowboardingu v písečných dunách, kitesurfingu atd. A co je důležité, budou spolu trávit 24 hodin denně.

Show bude cílená na mladé diváky, tak se s nimi potká. Z dostupných zpráv to zatím vypadá, že půjde o zcela původní český formát, což je skoro vždy risk. Výrobu zajišťuje společnost Core Production (Ano, šéfe; Jste to, co jíte) a Fuse, obsahová divize mediálky Omnicom Media Group. Tak uvidíme, jak to dopadne.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Patrik
Reagovat

Tak na to jsem teda zvědavý co to bude zač

2
viktor
Reagovat

Nepřijemný a nefér začátek, nechtěl bych být v kůži těch osmich lidech který zbytečně jeli na letiště a kdo ví co vše si zbytečně museli zařizovat v duchu že jdou na týdny pryč. Celá show vypadá zatím levně.

3
Peter
Reagovat

@viktor: Presne tak. Asi si si niekto z tvorcov myslel že by to bolo cool.

Přidat komentář