Panáček v reality show

Kouzla filmových maskérů

17. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=5157 w=420]Další zajímavou reality show, která by vám rozhodně neměla ujít na stanici Prima Love, jsou Kouzla filmových maskérů (v originále Face Off). Jedná se o soutěž dvanácti filmových maskérů, na které čekají každý týden náročné úkoly, vítěz si pak odnese výhru 100.000 dolarů a bezplatnou dodávku kosmetických pomůcek od firmy Alcone na jeden rok. První řada této netradiční reality show přinesla americké stanici SyFy (dříve Sci-Fi Channel) rekordní diváckou sledovanost, proto také letos v lednu přišla druhá řada a třetí řada se začne v USA vysílat 21.srpna.




V této soutěži nejde ani tak o to, jak vylepšit makeup na tvářích hollywoodských hvězd, místo toho zde soutěží tvůrci speciálních efektů. Jednotlivé soutěžní úkoly se tak týkají například vytvoření neobvyklé masky do sci-fi filmů, krvavých hororů, nebo zombie příšer. Diváci tak nakouknou do zákulisí výroby latexových a silikonových masek, prostetických pomůcek, paruk, bodypaintingu… Výsledné výtvory jednotlivých soutěžících pak v každém díle hodnotí porota složená ze zkušených hollywoodských maskérů: Glenna Hetricka (např. Buffy, Babylon 5), Ve Neillové (získala Oscara za filmy Beetlejuice, Ed Wood a Mrs.Doubtfire-Táta v sukni) a Patricka Tatopoulose (např.Den nezávislosti, Drákula, Underworld).

Reality show Kouzla filmových maskérů se bude vysílat na Prima Love od 28.srpna každé úterý od 20:45 a redakce Panáčka vám ji vřele doporučuje.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Pattrick
Reagovat

Ale to vypadá dobře

2
Elko
Reagovat

Zaujímavá showka

3
okkvp
Reagovat

Vypadá to zajímavě, snad na to najdu čas

4
koc
Reagovat

diky ti TK za zajimavy tip

5
cannis
Reagovat

paráda :-)

6
TK
Reagovat

Nové díly Face Off už jsou ke stažení zde.

7
okkvp
Reagovat

hm hm, dobré to bylo, dobrý týpci (z některých už jsem stihla mít osypky), zajímavý i napínací :-)
Akorát tedy to „slepení“ po vystříhaných reklamách je hrůza a imho to hodně kazí. Do diáře si ale budu kreslit okénko – koukat

8
pecold
Reagovat

nenahrávala to nějaká dobrá duše, která by to dala na net ke stažení? :)

9
kryssa
Reagovat

suuuper zajímavý seriál, co je možné vymyslet… nenahrávala nebo nestáhla
si nějaká dobrá duše díl z úterý 18/9/2012 ??

10
Anna
Reagovat

dsfds

Přidat komentář