Panáček v reality show

Pevnost Boyard se vrací na obrazovku TV Markíza (promo video)

6. Září 2017 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

pevnost-boyard-logo

Ano, je to tak. Nové díly z legendární pevnosti Boyard už nemusíte sledovat jen na TV Prima, ale nově také na slovenské TV Markíza. A to od dnešního večera, konkrétně ve 20:30. A popravdě? Mě ty nové díly ani na Primě, ani na Markíze nijak neuráží. Jako kulisa k jiné činnosti je to jistě zábavné sledovat. Celebritní pachtění a snažení za získáním klíče. Nové slovenské díly bude vykopopávat tým ve složení: Robo Jakab, Veronika Velez-Zuzulová, Andrea Verešová, Rasťo Sokol a Samo Trnka. A zvlášť Andrea Verešová si prožije nejednu těžkou chvilku.

Pokud si chcete prohlédnout promo video na slovenskou Pevnost Boyard, tak si rozklikněte celý článek. Rekapy nečekejte, to by asi nikoho nebavilo číst :-)

První tým nové řady Pevnosti Boyard SK

pevnost-boyard-sk-tym-veresova

Pevnost Boyard na TV Markíza (promo video)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Adam
Reagovat

A proč tu není článek třeba o výborne slovenské verzi Extrémních proměn. Nebo o Take me out, Farmář hledá zenu, Malé lásky? Dříve jste bývalí aktivnější.

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Adam: Nj, bohužel není vždy posvícení :-) Ale zkusíme se s tím poprat.

Reagovat

@Adam: Malé lásky? Viděla jsem kousek a nikdy víc. To fakt někdo sleduje? A FHŽ? Stačí hledat a nová řada začíná teprve v pátek.Jak je známo, tak Barrandov předem nezveřejňuje skoro žádné info.

4
Adam
Reagovat

Ano, Malé lásky opravdu někdo sleduje. Minulý týden třeba skoro 900 tisíc. A proč nikdy víc? Oproti hrané Výměné manželek je tohle zázrak.
A žádné info? https://www.barrandov.tv/rubriky/novinky/farmar-hleda-zenu-jiz-zitra-na-tv-barrandov_1549.html

Reagovat

@Adam: Každý pořad má svoji cílovou skupinu.Nechápu, že někdo souhlasí s natáčením v tak intimní chvíli. Prostě nemám potřebu to vidět.

Díky za odkaz, ale to je pro mě zcela nepotřebný článek. Nic konkrétního o nové řadě. Návraty jsme viděli opakovaně. Vizitky farmářů zde jsou a na ty vybrané je potřeba si počkat. Praktiky barrandova a jejich placený archív je kapitola sama pro sebe.

6
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Ajda: Já vlastně na popud Adamova komentáře Malé lásky ve středu viděl a jako zaujalo. Takový krásný bizár mně to přijde :-) Asi něco napíši :-))

7
JanaH
Reagovat

@Adam: já Malé lásky taky sleduju a líbí se mi, dívala jsem se už na slovenskou verzi. Ale o čem bys chtěl diskutovat? Která mamina líp tlačila, které mimino bylo větší…? Po posledním díle snad jedině o tom, že Kinga je týden po porodu už zase v tom. :-D
Extrémní proměny: nakašírovaný doják. A zase (podle mě) není o čem diskutovat. Ale neviděla jsem celé, jen skokově, nebavilo.
FHŽ… poslední řady byly tragické, uvidíme, jak se vyvrbí tato s Bendovou, ale zlatá Latěna!
A Take me out je už naprostá trapárna.

Reagovat

@Radek aka SUNicko: Asi to fakt dojímá jen chlapy :-) A i díky vlastní zkušenosti, tam ty kamery nechápu. Já viděla díl, kdy tam nechtěla manžela, ale kameru snesla. Tak piš, piš, i když podobně jako JanaH, nevím o čem diskutovat. Možná zaujme pohled ze strany muže :D

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

@Ajda: Dojímat bych to určitě nenazval. Spíše jsem z toho měl dojem WTF :-)

Přidat komentář