Panáček v reality show

COOL WAVE: dnes se poprvé vypluje na Fuerteventuře

23. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

cool-wave-header Dnes TV Prima vypustí mezi diváky svoje dvě nová televizní želízka. První je show Štiky s rodinou Štikových a Koktových, která nás asi moc nebere (když tak se projevte v komentářích, pokud se pleteme) a pak druhé želízko a to reality show Cool Wave ve které se dva zkušené surfařské páry budou snažit naučit surfovat přihlášené soutěžící.

Malé shrnutí COOL Wave, o co v této show půjde

První díl COOL Wave vypluje na obrazovky Prima COOL dnes 23. dubna ve 20:50 a tento vysílací prostor bude mít zarezervovaný na dalších 7 pondělků za sebou. Celá show je pojata jako bootcamp, kdy se proti sobě v prostředí kanárského ostrova Fuerteventura postaví surfaři různých úrovní. Aby bylo co vysílat, tak surfaři spolu tráví 24 hodin denně.

Kdo jsou instruktoři v COOL Wave

Soutěžící v COOL Wave si pod svá instruktorská křídla vezmou dvě zkušené surfařské dvojice. Několikanásobná mistryně ČR v surfingu Tereza Olivová a její bratr Otmar Oliva, jediný Čech s profesionální instruktorskou licenci ISA. A manželé Kateřina a Petr Havlíkovi, kteří získali titul surfových instruktorů právě na Fuerteventuře. Katka je navíc držitelkou dvou bronzových medailí z Mistrovství republiky ČR&SR v surfingu.

Tak příjemnou zábavu. Léto se blíží.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
ifa
Reagovat

Soutěžící Veronika Franková má tento blog: http://www.theczechchicks.com/

Reagovat

Hmm. Po prvním díle taková béčková show. Asi jsem čekal více nablýskanou věc vzhledem k surfařskému tématu, uvidíme v dalších dílech. Zatím z toho na mě nepůsobí pohoda dovolené a ani nikdo z účastníků není sympoš na první dobrou.

3
Lukša
Reagovat

Cool wave jsem nesledoval, zato na Štiky jsem přepnul o přestávce Ostrova. Doporučuji mrknout na čsfd, komentáře jsou opravdu výživné. Poprvé v životě jsme viděl u pořadu 0 %, pak mezi 80 odpadů nějaký nekňuba vhodil 5*. Dávám tomu 3 týdny, pak si snad někdo rozumný na Primě uvědomí, že tohle už je i na českého diváka moc…

4
Feťák
Reagovat

Proč nevybrali Jirku Šedu z karavanu? /superchlapi/ :(

5
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Lukša: Jsem podobného názoru. Štiky brzy vyklidí svoji vysílací pozici. Ani první díl diváky nezaujal, alespoň, co se sledovanosti týká http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/538493/bizar-rodiny-stiku-nezaujal-porazil-je-robinsonuv-ostrov-i-reporteri-ct.html

6
Stiq
Reagovat

Tak to aby zrusili i Reportery a Ostrov s podobnou sledovanosti, nemluve o jejich vetsi financni narocnosti. Kdy si lidi uvedomi, ze ve 21:30 je pul milionu standard, uz neni rok 2008. Vsechny porady v tu dobu meli cca stejne :D

7
Lukša
Reagovat

@Stiq: Porovnáváš neporovnatelné. Uvedené pořady již notnou dobu běží a jedná se tak o stále diváky, kdežto Štiky měly i přes masivní propagandu “jen” půl mega. Klíčový bude příští díl, ten ukáže, kolik lidí je ochotno dát pořadu druhou šanci.

Přidat komentář