Panáček v reality show

ANKETA: Miss SuperStar a ostatních talentových soutěží 2015

31. Prosinec 2015 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Monika, Emma, Caitlyn, Melanie

Silvestr již tradičně na Panáčkovi patří bilančním anketám a já jsem se tentokrát rozhodl oprášit anketu, kterou jsem tu vyhlašoval před čtyřmi lety, konkrétně volbu nejkrásnějších dívek, které talentovými soutěžemi prošly. Tentokrát bude však českým a slovenským kráskám věnována dohromady jen jedna desítka, přičemž ta druhá bude mapovat krásky ze soutěží zahraničních. V obou kategoriích navíc bonusově vyhlásím i Miss Junior pro dívky, kterým bylo v době soutěže méně než 15 let. Vedle mého osobního pořadí obou desítek budete zároveň o vítězkách v obou kategoriích rozhodovat i vy prostřednictvím naší ankety. Které krásky tedy DJ Vlado považuje za ty nejkrásnější z krásných?

Top 10 CZ&SK:

10. Soňa Pavelková

Desátou příčku obsadila finalistka třetí české SuperStar, která je sice již dlouho hudebně neaktivní, ale její fanoušci na ni stále nezapomněli. Kombinací hnědých očí a úsměvu s příchutí hořké čokolády si Soňa před devíti lety podmanila nejen celou řadu mužů, ale i vítěze téhož ročníku SuperStar Zbyňka Drdu, jejich vztah však vydržel jen necelý rok.

Soňa Pavelková

9. Celeste Buckingham

Exotické typy zastupuje zpěvačka, která se jako jedna z mála účastníků talentových soutěží v showbyznysu opravdu úspěšně etablovala. Celeste je natolik výrazný a netuctový typ, že ji jen tak nepřehlédnete, pročež dostává i řadu nabídek na focení reklam. Její exotický půvab dokázali patřičně ocenit hned dva finalisté zpěváckých soutěží – Martin Harich a Matěj Vávra.

Celeste Buckingham

8. Natália Hatalová

Na své si ve federální desítce přijdou i příznivci kyprých tvarů a horňáci (jako například Scalex). Natália je zkrátka ženská krev a mlíko, která svůj mimořádný sex-appeal navíc podtrhuje i uhrančivýma očima, takže člověk má hned dilema, zda se jí koukat do očí, nebo do výstřihu.

Natália Hatalová

7. Martina Šindlerová

Nejstarším kusem federální desítky je finalistka první řady slovenské SuperStar, která má v rámci našich soutěží i jeden primát – byla historicky první „whole package“, který se v SuperStar objevil. Ačkoliv se dnes již Martina více věnuje mateřství než zpěvu, své pevné místo mezi desítkou krásek bezesporu má.

Martina Šindlerová

6. Andrea Gabrišová

Bez zastoupení v desítce nemůžou být ani muzikálové herečky, které našimi talent shows prošly, přičemž nejkrásnější z nich je jednoznačně Andrea, která zaujme kombinací netuctově krásného obličeje a nádherných dlouhých vlasů. Díky své „starosvětské“ křehkosti je Andrea přímo předurčena pro role éterických bytostí, což nedávno dokázala v hlavní roli Julie v muzikálu Romeo a Julie.

Andrea Gabrišová

5. Simona Hégerová

Benjamínkem této desítky (nepočítáme-li Miss Junior) je finalistka první řady Hlasu ČeskoSlovenska, která přesně odpovídá typu křehké blondýnky, který je u mnohých mužů prioritní. Jako jedna z mála těch krásek je Simona dodnes v showbyznysu vidět především díky spolupráci s projektem Podzemgang, díky kterému má již na kontě čtyři singly.

Simona Hégerová

4. Tereza Mandzáková

Těsně pod „bednou“ skončila východoslovenská kráska, která kombinací krásných kukadel jako zrcadla a modelkovsky štíhlé postavy uhranula mimo jiné i svého kolegu ze třetí federální SuperStar Martina Šafaříka, se kterým rok tvořila pár. Je trochu s podivem, že Tereza zatím moc nabídek na focení příliš nezískala, jelikož svou krásou si o ně přímo říká.

Tereza Mandzáková

3. Gabriela Gunčíková

Bronzovou medaili získává jednoznačně nejkrásnější rockerka, která se kdy v našich soutěžích objevila a která díky skupině Trans Siberian Orchestra sklízí úspěchy i za velkou louží. Pro rockové fanoušky splňuje Gábina absolutní ideál, jelikož kombinaci silného rockového hlasu a aristokraticky vznešené krásny žádný pořádný rocker neodolá (a nejen rocker, ale i rapper Marcus Revolta, se kterým Gábina v současnosti tvoří pár).

Gabriela Gunčíková

2. Emma Drobná

Nejkrásnější vítězkou zpěvácké soutěže je shodou okolností ta nejčerstvější, která před necelým měsícem vyhrála jubilejní desátý ročník SuperStar. Velkou předností Emmy jsou její kukadla jako zrcadla a roztomilý úsměv. Na sex-appealu jí rozhodně přidává i její barva hlasu, která je neskutečně sexy, i když Emma jen mluví. Ačkoliv její přirozená barva vlasů se mi líbila víc, tak musím uznat, že zrzavé vlasy jí přidávají na živočišnosti.

Emma Drobná

1. Monika Bagárová

O prvenství nemohlo být od začátku sebemenších pochyb, protože krásnější stvoření než Monika v českém i slovenském showbyznysu zkrátka nenajdeme. Není divu, že této nadpozemské kráse pohledl nejen Ben Cristovao a jistý americký majitel restaurace, ale i celá řada dalších mužů (včetně mé maličkosti), kteří Monice leží u nohou. Oproti svým začátkům se Monika i více osmělila , pročež můžeme často na sociálních sítích vídat fotky v plavkách nebo s obřími výstřihy, ze kterých nejeden bernardýnek dostane pořádnou slintavku.

Monika Bagárová

Miss Junior:

Patrícia Janečková

Ačkoliv vítězka Talentmanie již získala občanku, většina diváků si ji stále pamatuje jako malou holčičku, a proto jsem ji stejně jako před čtyřmi lety zařadil mimo žebříček. Jisté však je, že Patrícia čím dál víc roste do krásy a nyní by už většině krásek z desítky mohla i regulérně konkurovat.

Patrícia Janečková



Top 10 World:

10. Janet Devlin

Finalistka osmé řady britského X Factoru patří do kategorie netuctových krásek, jejichž půvab není modelkovsky sterilní, ale tím spíše se neokouká. Janet zaujme kombinací velkých kukadel a krásných vlnitých zrzavých vlnitých vlasů. Na přitažlivosti jí přidává i určitá nesmělost v projevu.

Janet Devlin

9. Louisa Johnson

Jen před pár týdny vyhrála dvanáctou řadu britského X Factoru zpěvačka, která klame tělem, jelikož na pohled je to útlá blondýna, ale z jejího hlasu a feelingu by člověk mohl mít pocit, že patří korpulentní černošce. Louisa má velmi zajímavý obličej, který je korunován roztomilým pršáčkem.

Louisa Johnson

8. Reigan Derry

Nejstarší ze zahraničních krásek je tato finalistka šesté řady australského X Factoru, která už těsně spadala do kategorie Overs. Ačkoliv je Reigan už v showbyznysu velmi zkušená, léta drřiny na ní nezanechala příliš patrné stopy a pořád působí velmi mladě a svěže.

Reigan Derry

7. Camila Cabello

Svou zástupkyni mají v zahraniční desítce i vokální skupiny a Camila je členkou jedné z nejúspěšnějších, konkrétně Fifth Harmony, dobře známé z druhé řady amerického X Factoru. Camila přímo vyýzařuje silný hispánský temperament, který je spolu s její unikátní barvou hlasu důvodem, proč je považována za nejvýraznější členku této dívčí skupiny.

Camila Cabello

6. Angie Miller

Dvanáctá řada American Idolu byla unikátní v tom směru, že do Top 5 se dostaly jen samé holky, což se nikdy nikde jinde nepovedlo. A nejvýraznější osobností a zároveň nejkrásnější z nich byla právě Angie, která má netuctově krásný obličej, jemuž v době soutěže napomáhaly i vlnité světle hnědé vlasy. Škoda, že od té doby změnila účes na tmavší a rovnější, který
jí sluší o dost méně.

Angie Miller

5. Danielle Bradbery

Druhou vítězkou, která se do zahraniční desítky dostala, je šampiónka čtvrté řady amerického Voice, která je shodou okolností i vizuálně podobný typ jako Louisa Johnson, ačkoliv hudebně je z úplně jiného ranku. Danielle je country girl tělem i duší, její tvář neustále září jako sluníčko, což jí vyneslo umístění v Top 5.

Danielle Bradbery

4. Maddie Walker

A po jedné country girl hned následuje další. Maddie jsme mohli vidět v letošní čtrnácté řadě American Idolu a přestože ve finále vypadla mezi prvními, byla jednoznačně nejkrásnější finalistkou letošního ročníku. Vizuálně je to sice tak trochu „bárbínka“, ale to jí na půvabu ani v nejmenším neubírá.

Maddie Walker

3. Shannon Berthiaume

Z letošního Anerican Idolu to však není všechno a ještě o chlup krásnější než Maddie je podle mého názoru semifinalistka, která se sice v soutěži dlouho neohřála, ale byla po všech stránkách natolik zajímavá, že mi utkvěla v paměti a vysloužila si bronz. Půvab Shannon je velmi neotřelý, přičemž dominantou na jejím obličeji jsou především nádherná kukadla jako zrcadla.

Shannon Berthiaume

2. Melanie McCabe

Titulem největší smolařka talentových soutěží na světě se může honosit právě tato půvabná dubliňanka, jelikož hned několikrát vypadla těsně před branami finále. Je však zároveň i druhou nejkrásnější zahraniční zpěvačkou z talent shows, což je o dost lichotivější titul. Melanie rovněž okouzlí svýma očima, ale také celkovou křehkou aurou.

Melanie McCabe

1. Caitlyn Shadbolt

I v zahraniční desítce má o vítězce jasno. Caitlyn je vyložené sluníčko, které když vejde na pódium, tak všechny svým milým úsměvem a tunou pozitivní energie vyloženě rozzáří. A v kombinaci s faktem, že je tato australská country girl skutečně krásná jako obrázek, tvoří její aura právě onen pověstný a těžko definovatelný X Factor. Monika Bagárová má zkrátka u protinožců velmi důstojný protějšek.

Caitlyn Shadbolt

Miss Junior:

Carly Rose Sonenclar

Když se tato třináctiletá holčička v roce 2012 postavila na prkna, která znamenají americký X Factor, a zazpívala Feeling Good, tak si Simon Cowell myslel, že za ní zpívá někdo z backstage. Carly byla už v té době nejen mimořádně talentovaná, ale i mimořádně půvabná, což jí vydrželo dodnes a vyneslo jí to prvenství v kategorii zahraničních juniorek.

Carly Rose== 2013 MTV Video Music Awards - Arrivals== Barclays Center, Brooklyn, NY== August 25, 2013== ©Patrick McMullan== Photo - Nicholas Hunt/PatrickMcMullan.com== ==



Hlasovat do ankety můžete celý týden, tedy do čtvrteční půlnoci. A to ještě dnes není všechno, jelikož pro veřejnoprávní vyváženost vyjde i žebříček nejpohlednějších mužů, který pro vás tentokrát sestavil vám všem dobře známý diskutující Tomáš. Máte se rozhodně na co těšit.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
Laikka
Reagovat

Vítězky mám stejně, ale chybí mi tam Dominika Stará a Michaela Barranov, který bych obě šoupla na druhý místo :) I když teda Michaelu snad hned vedle Caithlin, pro mě je nádherná :) Jo a ještě by se mi do domácí části určitě vešla Markéta Pouličkova… Možná na třetí místo hned. Emma naopak není můj typ…

2
Jai Kudo
Reagovat

Proč nejde hlasovat??? :-) Mimochodem, nevím, jak ostatní, ale GG a taky tvoje Monika má jistě na internetu (instagramu) několik mnohem lepších fotek, než ty, který jsi zařadil do ankety…..a taky mně tam chybí a na druhé straně přebývá několik zpěvaček, ale to už je tvoje subjektivní hledisko, takže to respektuji :-)

3
Tomáš
Reagovat

No tak sem asi na lolitky taky, protože z československých se mi nejvíc vzhledově líbí Patrícia Janečková ( i když ani Soňa Pavelková nebo Tereza Mandzáková nejsou vůbec k zahození ) a ze zahraničních Carly Rose ( tam to nikoho nepřekvapí i když i tam je v té desítce víc opravdu pěkných holek ). Bohužel se mi zatím ani v jedné anketě nechce započítat hlas, nevím čím to je.

4
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Nejde hlasovat??? :-O Já to zkoušel v obou anketách a šlo mi to, takže nevím, v čem je problém :-/

5
DJ Vlado
Reagovat

Nastavil jsem to na možnost hlasovat „vždy“, tak to někdo zkuste, jestli to půjde :-)

6
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Už mi to jde…. :)

7
jab
Reagovat

Tak z CZ/SK u mne vedou GG, Emma a Patrícia (bez pořadí), vyloženě mi tam chybí Zuzka Mikulcová (má opravdu nádherné oči), z kategorie netuctovek bych určitě rád vzpomenul i Bašku Drotárovou, Kristínu Zakuciovou nebo Alinu Shirmanovou.
Ze světových krásek celá TOP 3, dále Louisa a Janet, chybí mi tam Lauren Platt – první, která mě napadla, když jsi před časem avizoval tuhle anketu :-D.

8
ales-winner emma
Reagovat

tak za mě emma drobná a ze světových jednoznačně Caitlyn

9
VojtaP
Reagovat

Za mě z CZ/SK je to GG, Tereza a Monika, ze světových pak Angie, Camila a Louisa.

@jab: Lauren mě taky napadla, pak se mi ještě vybavila Diana Vickers :)

10
Tomáš
Reagovat

Ta Patrícia je tak nádherná že bych ji chtěl za ženu. Rovněž tak Carly Rose Sonenclar, Soňu Pavelkovou a Terezu Mandzákovou. Aspoň jednu z nich. Proč to nejde? ( Nechám si o nich aspoň zdát.

11
Monika
Reagovat

Tak ja kdyz podivam na ty svetove krasky tak jedine Caithlyn je moc pekna, zbytek je osklivejsi i nez desata Pavelkova. neco na tom bude, ze Cesky a Slovensky patri k nejkrasnejsim, poravnam-li tyto dve ankety. Ja ty zahranicni moc neznam, takze soudim jen dle fotek, nechce se mi vyhledavat a na zaklade fotek je tam pro me par omg momentu. Angie je mix krysy a kralika, ta je pro me vylozene oskliva, Danielle legracne oskliva, minimalne plastiku nosu by potrebovala, zlata Konvickova….Carly by potrebovala prisit usi, aby nahodou nevzletla…Jinak i za me by se v zahranici dostala do TOP 10 urcite lauren Platt, to je pravda, mozna hned za Caithlyn, pac si jine krasky nevybavim

12
Monika
Reagovat

Z ceskych a slovenskych devcat je u me jasna jednicka Monika Bagarova, dvojka Tereza Mandzakova, to jsou super kocky, vysoko bych mela i GG, sice je docela tuctova, ale zase to vykompenzuje nejkrasnejsi postavou ze vsech divek SS, pak bych tam mela urcite i Celeste, vysoko by se mi dostala i Barbora Hazuchova. nejvetsi omg je pro me Gabrisova, sice pekna postava, ale dost ohavnej nos a ksicht se mi tez nelibi, dalsi omg je pro me Natalie, ja tyhle krabice nemusim a kdyz si vzpomenu na ten jeji nucenej projev, tak se mi prici jeste vic. Do TOP 10 bych nedala ani Emmu, podle me to je jen mor na Panakovi, nemyslim si, ze by byla povazovana za nejakou extra krasavici obecne, takova, ktere si na ulici clovek podle me moc ani nevsimne.

13
bezik
Reagovat

@jab: Jojo, Baška mi tam taky chybí, ta by byla jasná dvojka za Emmou ;-)

14
Ludvik
Reagovat

Monika Bagárová a Melanie, Angie, Louisa :D

15
Makina
Reagovat

Proboha co to je za clanek? Proc musime poste cist, ze nejaky vypelichany ctyricatnik miluje Bagarovou a Drobnou a pak nezletile holky, ktere stalkuje na internetu. Nikoho to nezajima a navic je to zrale na flastr. Jeste slova o slintani bernardyna, vetsi hnus jsem necetla.

16
DJ Vlado
Reagovat

@Makina: Maxxi, ty trapáku všech trapáků, i když se vydáváš za ženskou, máš to marný, vždycky tě poznám, takže tvé neustálé změny nicků jsou zcela zbytečné :-DDD

17
Belisana
Reagovat

Článek o sexuálních preferencích autora? Aha. Pěkné. Ty pedofilní sklony …

18
ales-winner emma
Reagovat

dobré dopoledne panáčkovci nevím jestli někdo byl na silvestra zhnusen jako já superstar příběh hvězdy těšil jsem se jako malej kvůli emmě a výsledek totální zmar hnus a ubohost a jen urban danišová a přiblblí slepčíci radši sem se ožral a stejně si myslím že za chvilku o těchto primitivech už neuslyšíme myslím tím urbana,danišová a slepčíkovci za mě je vítězka emma takže to měl být příběh emmi ne štěpána

19
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: No, mohlo to být lepší….ale je pochopitelné, že Nova si přivlastnila Štěpána, když je z ČR. Emma jako Slovenka zase myslím šaškovala někde na Markíze, měl sis ji užít tam…

20
Monika
Reagovat

Tak mne se to pochopitelne libilo :-)))) Myslim si, ze to bylo vybrane velmi dobre a pribeh Stepana byl jednoznacne zajimavejsi nez Emmy, jeho trnita cesta soutezi s DK, nabeh fanousku prakticky od nuly v pulce souteze byl ojedinely, u Emmy nebylo co ukazovat, celkem predvidatelna nuda.

21
ales-winner emma
Reagovat

jai kudo ano ale byla to československá superstar ne česká a slovenská v tom vidím ten rozdíl a co se týká markízy tak ani nevím že tam emma vůbec bya to asi bylo tím že sem už byl pod vlivem alkoholu z té superstars

22
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Mám dojem, že to Emma avizovala na instagramu nebo někde….. ale to bylo vždycky, že Markíza si dělala šou se Slováky a Nova s Čechy. I když GG byla tenkrát víc na Markíze než na Nově, myslím :-D Oni se s Novou nikdy moc nemuseli….

23
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Emma byla na Markíze v pořadu Kredenc. Mrknul jsem na to ze záznamu druhý den, ale tak šílenou sračku jsem snad v TV ještě neviděl. A že jsem už něco viděl !!! Jako koukat na to souvisle se nedalo, tak jsem to tak scanoval po 3-5 minutách, Emma tam byla až ke konci ale to už mi z toho bylo tak na blití, že už jsem to nedokoukal a záznam smáznul. Fakt něco šílenýho.

24
tecazara
Reagovat

1. Opakovaný vtip přestává byt vtipem.
2. Když dám něčemu nadpis Miss xy 2015, tak by to snad mělo být o těch, kteří soutěžili v roce 2015

25
Jarda
Reagovat

@Tomáš: Patricie si také prošla obdobím kdy nebyla tak hezká jako v době Talentmánie, zrovna třeba v době kdy vyhrála v Římě festival duchovní hudby nebo i v kostele ve Výčapoch. Viděl jsem ji ale naživo v létě v nádherném kostelíku v Kežmarku a byla to krásná, štíhlá a perfektně zpívající kočka. Celý ten koncert, kde Patrície zpívala několikrát byl úžasný, byl to pro mě největší hudební zážitek loňského roku.

26
Jarda
Reagovat

15, 16,: Pánové díky, už dlouho jsem se tak nenasmál jako u vašich vzájemných lichotek…

27
Prochor
Reagovat

Opět je tu filosofická otázka – koho hledáme:
zpěvačku?

28
Prochor
Reagovat

Opět záleží na tom, co od superstar očekáváme:
1) zpěvačka : Aneta, Martina Balogová, Sámer Issa, Gabriela Gunčíková, Horváth, Drda (úžasní zpěváci)
2) dokonalý zpěvák: Choddúr, Stýblová.
opět úžasní zpěváci)
3) Show Šmajda
4) Potencionální sexsymbol: Dominika Stará,Emma Drobná, Šmajda
4) Show: Sabina Křováková

29
BarBora
Reagovat

@bezik:
Hej, akoby to zbúchali večer pred nakrúcaním, trapas, pozrela som si prvých pár minút a zdrhla. Ale oni vedeli robiť paródie, možno pritiahnuté za vlasy, ale zasmiať sa dalo.

30
BarBora
Reagovat

Nepoznám všetky dievčatá, GG je asi najväčšia kočka aj s tou jej modelkovskou postavou a Emma má zas charizmu „osudovej“ ženy.
http://images.beautyworldnews.com/data/images/full/14922/marlene-dietrich.jpg

31
Prochor
Reagovat

Emma nemá konkurenci. GG je jenom standardní moravanda.

32
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Já teda nevím, ale třeba taková Sabina Slepčíková má jako ženská mnohem větší sexapeal než shrbená Emma s hlavou mezi rameny a špičatou bradou…… celkem jako fakt nechápu to zbožnění….
A Dominika Stará jako sexsymbol, ro už je úplně mimo moje chápání :-D

33
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Nefim , no. tohle je ale brutálně individuální. Slepčíková má pro mě sexappeal čerstvě vylíhlého kuřete, kdežto Emma na sobě může mít pytel od brambor a bejt tři dny neučesaná a pořád bude mega sexy ;-)

34
Prochor
Reagovat

32 – Mně se líbí většinou víc holek. K Domče bych klidně přidal i Alexandru Vokálikovou a Simonu Feckovou. Taky se mi líbily.

35
J
Reagovat

Podla mna je najkrajsia GABRIELA GUNCIKOVA. Rockovy modrooky blondaty anjel. Aj ked ja ani blond chalanov a ani blond dievcata nemusim. Je to nielen tym, ze je neuveritelne pekna, ale ma v sebe akusi zranitelnost a nehu aj ked si mnohi myslia, ze je chladna. Nie je. Takisto je neuveritelne charizmaticka zena. A co sa mi na nej najviac paci je jej cielavedomost a usilovnost ako na sebe pracuje. Je to az zazrak prirody, ze sa taka nadherna bytost a solidna rockova spevacka narodila v Cechach.
Ostatne su sice pekne, ale nejak extra nezaujimave.
ANGIE MILLER sa mi najviac pacila v TOP 7. Tam jej to neuveritelne svedcalo aj ked za originalom zaostavala myslim spevacky, ale inak malo to drive. A este co sa tyka krasy a spevu sa mi pacila aj JAX.

36
Prochor
Reagovat

35 – Ale jo. Gabča je dokonalá Bárbí. Krásná tvář a postava. Ale kdyby si ke mně u baru sedla Emma, vykulila ty svý kukadla, předvedla svojí mimiku a ještě zašustila svým sametovým hláskem, tak se mi (jak říká Habera) srolují trenýrky, ponožky. Nevydal bych ze sebe hlásku a vypadal bych jako totální imbecil:-)))

37
J
Reagovat

@Prochor: To je to, ze ja som zena a pozeram sa na to skoro ako na sutaz Miss alebo Mr. ci Missak. Sice naposledy som taku sutaz Miss sledovala tusim, ked sutazila Karin Majtanova a to bolo tesne po rozdeleni republik. Akosi ma ta sutaz nezaujima, aby ma pritiahla k televiznej obrazovke. Ale vtedy neslo len o krasnu tvar a postavu s mierami 90-60-90, promenadou v plavkach, ale myslim, že preverovali aj nejake schopnosti dievcat. Cize ja sa na vyber pozeram nielen z pohladu krasy, charizmy, ale aj z hudobneho zamerania. A GG tym, ze je rocker u mna prevalcuje akukolvek popovu babiku s klipkajucimi ockami. To iste sa tyka aj chalanov. Krasna tvaricka popoveho alebo R´n´b spevaka ma zaujme na chvilocku, kym schopny rocker ma dostane aj vizazou Chrisa Daughtryho. A v sutazi by este odo mna ziskal aj hlas. Boze, ked este raz bude SuperStar mohli by sa na kastingoch zamerat najma na rockerov a rockerky. Jeden rocker(ka) vo finalovych kolach je rozhodne malo, bolo by ich za potreby aspon dvoch minimalne. Jeden zo Slovenska a druhy z Ciech.
No prirovnanie GG k Barbie mi urcite nesedi. Skor anjel nez Barbie alebo princezna.
Ale kocka je to velka. A podla mna je ovela krajsia nez Emma aj s jej kukadlami aj ked sa povznesiem nad jej krasny rockovy hlas a budem hodnotit len krasu a charizma.
https://www.youtube.com/watch?v=eb-bibPZj2A

38
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Sorry, ale s tou Barbí bych to zas tak moc neviděl… :-D
https://www.instagram.com/p/9oXrMfE5zq/?taken-by=gabrielaguncikova

39
bezik
Reagovat

@J: Já bych se klonil k Prochorovi. GG je pěkná baba, ale Emma je jiná dimenze. To ženská nemůže pochopit … ;-)

40
bezik
Reagovat

@Jai Kudo: Je to rebel !!! ;-)

41
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: :-D :-D :-D

42
J
Reagovat

@bezik: Ale ano. Viem to pochopit. Obe su pekne, mlade, charizmaticke. A co je najlepsie, mame demokraciu vyjadrit nazory. Ak ale porovnam obe Gabrielu a Emmu, Gabina sa mi zda byt viac prirodzenejsia. Stavim sa, ze keby obe dve sutazili o to, ktora skor zbali chlapa, Emma to vyhra. Ale ako vravim, je to len moj nazor. Najradsej si vsak vychutnavam slecnu Guncikovu tak, ze zatvorim oci a pustim si FINAL COUNTDOWN, LOVE HURTS, CERNY ANDEL a len pocuvam krasny hlas a spev. To je ten opravdovy zazitok. A vtedy mi je jedno, ci je sexy blondina alebo nie.
Som strasne zvedava ci sa este u Vas v Cechach a najma na Morave najdu podobne mlade talenty ako Guncikova, Hruzova, Spilka, Urban….

43
upc ž
Reagovat

Bagarová – bezkonkurenční top.

Ale Buckingham? Cože? Šereda.

44
ženská postava
Reagovat

Jestli není třeba se podívat na jídelníček? Cvičila jsem jak blb a nic – jen jsem nabrala. Pravda, zlepšila se mi fyzička, ale jinak nic moc. V jistém věku to prostě chce úpravu jídelníčku – ale já osobně ve 30ti letech ještě s tím problém neměla

http://formovani-postavy.cz/postava-po-porodu/

Přidat komentář