Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Finalisté Hlasu: Markéta Poulíčková a její silné a slabé stránky

30. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4204 w=420]

ANKETA: Na konci článku naleznete 2 ankety k finále HLASu. Nezapomeňte zahlasovat. Děkujeme.

Od pondělí známe jména čtyř soutěžích, kteří se v neděli utkají v Grandfinále Hlasu ČeskoSlovenska. DJ Vlado a Merťas vám během tohoto týdne nabídnou čtyři vizitky čtyř grandfinalistů, ve kterých zhodnotí jak jejich silné, tak slabé stránky. A jelikož pořadí jsme zvolili podle věku soutěžících, tak dnes začínáme vítězkou týmu Pepy Vojtka Markétou Poulíčkovou. Tato půvabná blondýnka není v showbyznysu žádným nováčkem, můžeme si ji pamatovat už ze druhé řady české SuperStar a od té doby už vydala dvě CD a zahrála si i v muzikálu Carmen po boku Lucie Bílé. Jaké jsou tedy její přednosti a slabiny, to si přečtěte níže.

Vztah DJ Vlada a Merťase k Markétě:

DJ Vlado: Markéta patří už od začátku k mým favoritkám, přičemž mě zaujala už před sedmi lety v SuperStar a hodně mě tehdy mrzelo, když na její úkor do finále postoupila ultrazbytečná finalistka Monika Šramlová. Od té doby se Markéta hodně vyzpívala a získala velmi cenné zkušenosti ze světa showbyznysu. Když jsem se dozvěděl, že se přihlásila do Hlasu, tak jsem si nejprve říkal, zda to vůbec má zapotřebí, když je už v podstatě etablovaná profesionálka. Její počání v soutěži však ukázalo, že to bylo správné rozhodnutí.




Merťas: Světlovlasá blondýna mě zaujala hned na začátku soutěže. Se skladbou Sober od Pink na castingu dala o sobě vědět a pokud si pamatujete tak jsem od začátku prorokoval, že dostane na nejvyšší místa. Ač ji plno lidí nemá rádo, mně se líbí od začátku a jsem rád, že je ve finále.

Silné stránky:

DJ Vlado: Nejsilnější stránkou Markéty je podle mě její zpěv. Po technické stránce jí není téměř co vytknout. Výborně zvládá jak hloubky, tak výšky, přičemž zatímco v hloubkách je její hlas sametový a zastřený, navíc s takovým lehce „erotickým“ nádechem, ve výškách je naopak poněkud řezavý, čehož však Markéta dokáže vždy účelně využít s hudební inteligencí sobě vlastní. V soutěži v podstatě střídala jen výborné a fantastické výkony, přičemž absolutním vrcholem bylo její podání Hurt od Christiny Aguilery, do kterého dokázala dodat neskutečné množství emocí. Myslím, že vůbec nepřestřelím, když tento výkon zařadím minimálně do desítky vůbec nejlepších vystoupení, jaká jsme kdy v našich soutěžích mohli vidět a slyšet. Vedle toho, že Markéta výborně zpívá, tak i výborně vypadá, v mém žebříčku nejkrásnějších holek ze všech talentových soutěží se umístila na pátém místě v kategorii Češek. Nemalou výhodou Markéty jsou i její bohaté profesní zkušenosti, které nabyla jak v muzikálu Carmen, tak i na koncertech se svou kapelou RockStars i předchozím LBP Bandem. Já za sebe přidávám ještě jedno osobní plus, neboť i přesto, že je Markéta už profesionálka, tak se nebojí dát průchod svým emocím (což ale chápu, že pro každého plus být nemusí). Velmi mě potěšila i tím, že v rozhovoru na otázku, které vypadnutí jí nejvíc zamrzelo, jmenovala mou favoritku Simonu Hégerovou, to bylo snad to nejlepší zadostiučinění za to, že tato mladá, krásná a talentovaná dívka byla v soutěži poněkud nedoceněna. A této poklony mladému „nevybroušenému“ talentu si zvláště od zkušené zpěvačky, jakou Markéta bezpochyby je, hluboce cením.

Merťas: Pokora. Ač je Markéta pravověrná blondýna tak se nechová nijak afektovaně a její vystoupení mi vždy přišly v rámci projevu osobnosti velmi konzistentní. Sice občas hodila nějaký výraz, ale pro mě to bylo v rámci možností dobré a nevadilo mi to. Odvaha. Markéta si občas vybrala songy, které nebyly její parketou či ji úplně nesedly. Přesto je dokázala vyzpívat a v rámci svého zpěvu utáhnout. Markéta se umí také dobře prodat. Její projev působí profesionálně a vyzrále. Navíc se na ni dobře kouká. Hlasově je skvělá. V oblékání se Markétě též dařilo, pokaždé měla něco zajímavého, co nerušilo a ani nedráždilo.

[singlepic id=3182]

Slabé stránky:

DJ Vlado: Samozřejmě, že ani Markéta není dokonalá. Zatímco ve zpěvu se jí dá jen máloco vytknout, tak osobní prezentace u ní dost pokulhává. Celá řada lidí chová k Markétě určité nesympatie a považuje ji za přehnaně sebevědomou, afektovanou a bůhvíco ještě. Já ale jelikož Markétu tak trochu osobně znám, tak si myslím, že to sebevědomé působení je spíš obrana proti okolnímu světu, jelikož do showbyznysu už vstoupila ve velmi mladém věku a musela si vystát řadu příkoří (jako například nepravdivé drby o jejím vztahu s Ondřejem Soukupem). Její „afektovanost“ je podle mě zase způsobená tím, že Markéta je hodně inteligentní, dost se hlídá a přemýšlí o tom, jak na lidi působí. Hodně to podle mě pramení z toho, že Markéta si ve skutečnosti moc nevěří a je větší trémistka než by se na první pohled mohlo zdát. Myslím, že větší uvolnění by Markétě neuškodilo. Trochu se však obávám, že u mnohých lidí by jí to beztak nepomohlo, protože Češi a Slováci audiovizuální komplexnost (zvlášť u holek) neodpouštějí, o čemž se mohla přesvědčit i stříbrná finalistka loňské SuperStar Gábina Gunčíková. Zrovna tak profesionálové nebývají u našinců často v oblibě, o čemž své zase vědí semifinalistky třetí slovenské SuperStar Lucia Olešová a Dáša „Mamba“ Šarközyová. Jelikož se ale Markéta stala vítězkou Pepova týmu, tak to vypadá, že to s námi ještě není tak zlé a že kvalitní zpěv dokážeme ocenit bez ohledu nad předsudky.

Merťas: I když má Markéta hlas vynikající tak si myslím, že právě její hlas může být nepatrným mínusem. Snad jako u jediné z finalistů prostě neslyším specifickou barvu hlasu, která když zazní tak hned vím, že je to Markéta. Hlasovou specifičnost postrádám. Myslím, že na diváky negativně působí možná přemrštěné projevování emocí. I když nám to Vlado v diskuzích vysvětloval a já tomu věřím, že ta holka prostě taková je tak ne každý divák tohle dokáže přijmout a její teatrální gesta označí za těžké hraní a přehrávání.

Jak Markéta v Grandfinále dopadne podle DJ Vlada?

I když u sázkových kanceláří není Markéta vyloženě papírovou favoritkou jako Anička Veselovská nebo Ivanna Bagová, tak rozhodně není outsiderem, jelikož jí může hodně hrát do karet pořekadlo, že když se dva perou, třetí se směje. Jako výchozí pozici tedy tipuji třetí místo, ale jelikož obě hlavní favoritky jsou Slovenky, tak je možné, že Markéta může jako nejlepší Češka (respektive Moravanka) jednu z nich z Top 2 vystrčit (pravděpodobněji Ivannu, které se typově blíží víc).

Kolikátá skončí Markéta ve finále podle Merťase?

Já myslím, že Markéta skončí na třetím místě. Vzhledem k tomu, jak se nám odhalilo divácké hlasování ač jen v procentech tak dvě hlavní favoritky neohrozí a její boj bude hlavně s Milošem. U něj musí ještě doufat, že si náctileté publikum nenechá dobýt obří kredity do mobilů. A při vhodném výběru písniček by si měla zajistit bronzovou pozici.

Tolik tedy k Markétě, zítra si podobným způsobem proklepneme vítězku týmu Michala Davida Ivannu Bagovou.





Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 130
1
Flint
Reagovat

Spieva dobre, ale to je tak všetko…
Napr. na rozdiel od Nikolety nemá výrazne odlíšiteľný hlas, takisto mi u nej chýba to, čomu sa hovorí charizma. A ani sa mi príliš nepáčil jej výber pesničiek, všetko technicky náročné veci, kde predviedla svoj spev, ale chýbalo mi tam to povestné niečo naviac.

2
ejmi
Reagovat

Takých je veľa…

3
mila
Reagovat

teda Vlado, tohle mi moc nesedi „Češi a Slováci audiovizuální komplexnost (zvlášť u holek) neodpouštějí, o čemž se mohla přesvědčit i stříbrná finalistka loňské SuperStar Gábina Gunčíková“.. protoze GG mela loni hodne fanousku a rozhodne tam nevadilo, ze je pekna a jeste k tomu umi dobre zpivat. U Poulickove vadi spis ta hrana pokora a skromnost a z toho plynouci neuprimnost, to prece GG vubec nemela..Ja vim, ze Markete je Tvuj kun, ale.. Ja ji taky uznavam jako zpevacku, jen by mela zapracovat na sve osobnosti a misto tech divadelnich scen po (zaslouzenem) postupu se chovat trochu normalneji..

4
Monika
Reagovat

Mila – naprosty souhlas, nehlede na to, ze zrovna u Markety se o nejake vnejsi krase moc mluvit neda, neznam moc lidi, kterym by se vizualne libila, spise naopak:-)))

5
Monika
Reagovat

GG nikdy nebyla muj kun, ale jako zpevacka i jako zena je na svetelne mile daleko od vsech grandfinalistek.

6
DJ Vlado
Reagovat

mila, 3 – Myslel jsem to tak, že Gábina právě kvůli své audiovizuální komplexnosti nevyhrála a porazil ji obyčejnější a lidovější Lukáš. A Gábina nebyla jedinou výborně zpívající kráskou, kterou její komplexnost stála vítězství, viz. Martina Šindlerová a Dominika Mirgová ze slovenské SuperStar. Co by mě ale zajímalo, kde všichni berete tu jistotu, že Markétiny emoce jsou hrané? A třeba takovému zoufalci Zázrivému z Talentu se emoce věřily? Asi proto, že byl totální troska už na první pohled.

7
Monika
Reagovat

Vlado, 6- ono je to dost poznat na prvni pohled, z ni ta neuprimnost a pokrytectvi primo tryska…viz ty jeji pindy o tom jak by si v grandfinale prala Baru, jak by ji vubec nevadilo vyrazeni:-)))) Tomu prece snad sam neveris…

8
Lucka
Reagovat

Já myslím že nakonec skončí čtvrtá a že ji porazí i Miloš a ten skončí třetí. Aby to bylo pestřejší. V poslední trojici nikdy v žádné soutěži 3 osoby stejného pohlaví nebyly….pouze v X factoru, ale tam byli dva chlapi a vokální skupina, takže to je něco jiného. Miloš bude mít navíc výhodu že je tam jako jediný kluk a za to taky hlasy nasbírá, ale třetí místo je každopádně i jeho strop. Myslím že složení finálové dvojice je úplně jasné – Anna a Ivanna. Ale pak už není jasné vůbec nic…..

9
DJ Vlado
Reagovat

Moniko, Bára byla její kamarádka, proto nevidím důvod, proč jí nevěřit, že by jí přála finále :-)

10
mila
Reagovat

6 – ja Marketu osobne neznam.. muzu posuzovat jen z toho, co predvadi v TV. No a tam na mne pusobi tak nejak rozpolcene – do pisnicky da vse, soustredi se, do te predminule dala i hodne citu, pak pisen skonci, Marketa prekvapene zamrka a nahodi tu svou hru na zmatenou pubertacku, ktera si neveri. Je to jako kdyby ta suverenni zpivajici Marketa odesla a misto ni tam byla jeji dvojnice, ktera netusi, kde se tam vzala… No a kdyz jsi zminil druhe misto GG – GG nevyhrala urcite z jinych duvodu nez z tech, ze byla vyborna zpivajici kraskou, to asi vime vsichni, holt Kosice poslaly vic SMS nez priznivci GG.

11
Monika
Reagovat

Lucka – Tez si to myslim, ze Milos jako jedinej ze zastupcu muzskeho osazenstva v grandfinale Marketu predbehne.

12
DJ Vlado
Reagovat

mila, 10 – Košice určitě sehrály svojí roli, ale neřekl bych, že tu hlavní. Kdyby s Gábinou byla ve finále Simona Fecková, tak by jí podpora Košičanů imho nestačila. Lukáš prostě zapadal do tzv. lidového typu, jaké u nás běžně vyhrávají (viz. Vlastík, Zonyga), a to byla imho hlavní příčina jeho vítězství.

13
Prochor
Reagovat

Markétě pro mně chybí to, čeho měla nadbytek Aneta Langerová – uvěřitelnost projevu. Jakmile se začne Markéta všemu pitomně chechotat a dělat přepísklé xichty, tak jí nevěřím ani slovo. Možná je to trémou, nevím ale není mi sympatická ani trochu.
Stejně jako Ivanna ale umí slušně zazpívat to je fakt.

14
jan
Reagovat

Markéta je výborná zpěvačka viděli jsme ji zpívat s filaharmonii jak Queen tak Titanik a bylo to užasné,taky jsme viděli nějaké fotky z koncertů s filharmoniema v zahraničí…byly obrovské amfiteatry plné lidí a na jejich stránkách čteme že letos se vrací na místa kde hrála minulý rok…to o něčem svědčí realný zájem asi..?A co se týka změn nálad ve tváři a střídání nálad ve tváři to mě připadá u přecitlivělých emocionálně založených umělců normální a věřte že vím o čem mluvím..:),je to lepší než když nečtu z výrazu interpreta nic a jeho vyrazy a rysy ve tváři jsou neměnné a nebo tak prfektní k dané situaci ,že je to velké dokonalé divadlo….. Markétě rozhodně chybí hity…jinak má vše co je potřeba !!!

15
mila
Reagovat

13 – mozna je to i tim,ze Marketa a Ivanna jsou JEN interpretky, kdezto Aneta, Anicka a ji podobni jsou navic i muzikantky..

16
Prochor
Reagovat

15 – Anetu bych s Aničkou nesrovnával protože je to zatím jen dítě. Ale nadané dítě. Uvidíme, jestli to někam dotáhne a přeju jí všechno nej. Doufám, že jí nechybí Anety skromnost a pracovitost.

17
Elis
Reagovat

Jooo Markéta vyhraje to je jasný…!!! Ti ostatní finalisti to je velká nuda…ani to radši nebudu rozebírat… Na nikoho z těch ostatních na koncert nikdy nepudu…!Na Markétce jsme byli na podzim v Retru měla tam tak 200 lidí a bylo to super předskakoval ji ten magor co se přejmenoval ze Šmajdy na Max Jason Mai…to je vůl..:)))

18
Flint
Reagovat

14:
Súhlasím s poslednou vetou. Dobrý repertoár je základ, nemusia to byť len vyložené hity. Ale prečo aj keď už Markéta vydala dve CD, málokto pozná nejakú jej pesničku? Asi za veľa nestoja, resp. nedokázala získať na svoju stranu dobrých autorov, chyba môže byť aj v manažmente, treba sa vedieť predať…
Ako príklad uvediem Cmoríka, už v čase keď súťažil v Superstar, spolupracoval s jedným s najlepších slovenských manažérov – Jozefom Šebom. Ten napr. dostal Janu Kirschner na výslnie. Jeho prvé CD bolo prakticky nepočúvateľné, na koncertoch hrával dve-tri svoje veci, zbytok bola prevzatá rocková klasika. A to mal za sebou doslova superkapelu, všetci členovia kapely patria ku slovenskej inštrumentálnej špičke, napriek tomu tie koncerty vyznievali len ako taký revival… Ako je na tom Cmorík s repertoárom teraz už nemám prehľad, už dlho som ho nevidel, ale snáď už za tú dobu má viac vlastných počúvateľných skladieb…

19
jan
Reagovat

Podle mě anička zpívá celou dobu falešně,jestli je nebo není autor to se časem možná dozvíme ? Markéta si pokud vím složila na druhé CD několik textů.A taky sem někde četl že dělá na nových písních společně s Ivanem Táslerem…a co se týká anety nebudte naivní ,že by z jejich písní bez zásahu producenta,který ji to všechno překope aby se to dalo poslouchat to k něčemu bylo…:)?

20
Lucka
Reagovat

Markéta je technicky naprosto dokonalá zpěvačka, tam jí není co vytknout, ale to je asi tak všechno. V tom jejím projevu na pódiu chybí jakákoliv přirozenost a uvěřitelnost a navíc nemá charisma, proto mě nebaví. Přiznám se že daleko víc než Markéta mě bavili i Juraj a Brunno, technikou zpěvu a rozsahem hlasu se jí samozřejmě vůbec nemůžou rovnat ale byli na tom pódiu prostě zajímavější. Juraj mě bavil opravdu hodně a nevím jak vy ale já bych šla vždycky daleko raději na jeho koncert než na koncert dokonalé zpěvačky Markéty. Vím že u ní a u těch jejich Christin Aguiler, Rihann a podobně bych se jen nudila, ale na Juraje bych vydržela zírat celý koncert na co zase zahraje a jak si kterou písničku předělá. V tom je skutečně ten rozdíl, že Juraj a i Anička dokážou do písniček dát svoji vlastní invenci a proto je mám oba raději než Markétu, která je pouze dokonalá interpretka a v podstatě jen kopie originálu. Ten samý problém mám i u Ivanny. Takže mě docela mrzí že v tom finále není místo Markéty třeba ten Juraj. Z této sestavy tedy přeju výhru Aničce a ani ten Miloš by mi nevadil, Markéta ani Ivanna mě nebaví.

21
jan
Reagovat

Jo vy nevíte jak to bylo s Markétinýma CD,podepsala si blbou smlouvu s vydavatelstvím (v 16letech) a musela zpívat písně majitele vydavatelství a ty byli hrozné…a přes právníky se těžko z té firmy dostávala.Pokud si někdy někde ještě chtěla zaspívat…někdy si to nechte od ní vyprávět.Boj o to aby vubec mohla zpívat co ona chce. Ted mě napadá ,že to je ten příběh ,který by lidi dojal škoda ,že ho nikdy nezveřejnila :(.A ještě k tomu pravdivý!!!

22
Lucka
Reagovat

Juraj je lepší než Markéta.

23
Anna
Reagovat

Jedině Markéta je z finalistů k něčemu to ostatní jé hrůůůza

24
Lucka
Reagovat

Na druhou stranu uznávám že je Markéta pořád ještě stravitelnější než Ivanna. Ale ta bude mít větší podporu to je jasné a možná porazí i Aničku.

25
mila
Reagovat

24 – mne by zajimalo, kdo Ivannu podporuje.. jenom MD to asi nebude.. jestli ji hlasy posilaji i mladi, a jestli ano, proc

26
Prochor
Reagovat

25 – Jestli to není tím, že Ivanna dobře zpívá :-)))

27
dolores
Reagovat

24-neporazi:)

28
mila
Reagovat

26 – dobre zpiva i Marketa, podle mne lepe nez Ivanna, v tom to nebude

29
H.
Reagovat

Nejhorší je číst bludy o Markétě, že je taková a taková. Aby bylo jasný – v necelých 14 ti letech vyhrála Czechtalent, v 15 ti vyhrála festival v Káhiře patřící do organizace FIDOF (tam patří i festivaly Sopoty, San Remo), v 16 ti si dovezla cenu z USA a pak byla v Superstar, kde pohořela kvůli sms-kám atd. Chybělo jí doteď jen jakési potvrzení, že její um má nějaký smysl a že se může líbit lidem. Tento týden ukázal, že ano. Po vývoji její osobnosti a jejího hudebního zaměření na styl muziky od soulu po rock, je zřejmé, že si našla svoji parketu. Je to rock až poprock. Markéta nemusí vyhrát. Markéta již vyhrála. Je vlastně vzorem pro další zpěvačky – „Jděte za svým snem a věřte v to, co děláte. Nikdy se nevzdávejte“. Je to bojovnice. Projekt s Filharmoniemi po celé Evropě je báječný. Je to prostě bomba. Jinak tipuji – vyhraje Anička nebo Ivanna, ale jak jsem již napsal – Markéta již vyhrála.

30
dolores
Reagovat

Marketa je vyborna spevacka, a to je tak asi vsetko. jej hlas je malo rozpoznatelny a jej osobnost nepritahuje masy. ja som to uz raz pisala- Marketa hra s vysokymi kartami, ale Eso v rukach nema. ona za to nemoze, ale je to tak. sledovanost jej vystupeni na webe Novy je dost biedna oproti Ivanne, o Anicke nehovoriac. zabodovat by mohla, len ak by v GF spievala o 5 levelov vacsi megahit ako Ivanna, ale aj tak uz neverim, zeby sa masy preskupili na jej stranu. bol by to zazrak.

31
H.
Reagovat

Dolores – přál bych Ti vidět plná náměstí v Německu, Belgii či Lucembursku když zpívá s Filharmoií. Slyšet tu vyjímečnost. Nejen ona je skvělá, ale i Nikoleta (ta zpívá taky v projektu). To je něco tak nádherného. Barvu hlasu má světovou, v Česku ji nenajdeš. Není zaměnitelná. Pokud ano, pokuste se říci s kým. Nikoho v ČR nenajdete. Ještě k bídnosti stahování – počet stahování znamená, že např. Anička je výborná? Hmm. Megahity byly většinou v soutěži obsazené. Markéta umí taky Whitney. A jak! Každopádně nedělní finále samozřejmě zahájí ona. Většinou to bylo tak – pouze jednou ne. Ať si to Ivannka a Anička užijí…

32
H.
Reagovat

Ještě o těch Esech. Markéta již v pár hitparádách bodovala jako LBP. To nic neznamená? Asi ne…

33
Lucka
Reagovat

MD Ivannu určitě podporuje i smskama a pokud to neudělal doteď čemuž moc nevěřím, tak teď v Grandfinále jí tam jistě pár hezkých tisíc hlasů nasype. Proč neinvestovat do něčeho co se mu vyplatí? Je to přece v tomhle směru zkušený obchodník…..jinak si myslím že Ivanna musí mít asi obrovskou podporu na Slovensku – mají ji tam za takové zlaté hodné dobrácké děvče s čistou nezkaženou duší a tím u nich asi boduje. Ona dokáže oslovit všechny generace, od pubertální až po seniory a to je možná trošičku její výhoda. Velkou roli v tom asi hraje i v Česku a na Slovensku všeobecně oblíbený střední proud, který ona prezentuje. Pokud se pletu a dostává hlasy kvůli něčemu jinému tak už vážně nevím kvůli čemu. Jen kvůli zpěvu to asi určitě nebude, vždyť tolik zpěvaček jako je ona už bylo v různých řadách superstar a všechny vždycky vypadly hodně nebo poměrně brzy, nikdy žádná takovouhle obrovskou podporu neměla a že by nějaká taková porážela kluky a ještě měla zaděláno na vítězství, tak to bylo vždycky pořádně velké sci – fi, o tom si každá z nich mohla nechat jenom zdát. A Ivanna je úplně stejná jako zpěvačky ze superstar, není od nich ničím výjimečná. Tak jak říkám podporu Anny chápu, podporu Ivanny moc ne a toto jsou jediné racionální důvody které mě pro její podporu napadly. Ať tak či onak, jedna z nich – Anna nebo Ivanna – na to vítězství v neděli prostě nedosáhne….

34
Jakka
Reagovat

Já se zeptám ty procenta, že měla Bagová 82 a Veselovská myslím 75, tak to měly stím soupeřem ským byli v duelu. To neměly jako celkové pořadí.? Až ve finále budou všichni proti sobě bojovat. Tak se neví zda-li Bagová dostala nejvíc hlasů , když soutěžila jen s Oravcem a Veselovská jen s Jurajem. ?

35
dolores
Reagovat

H- nepoznam Marketine vystupenia ani jej karieru nesledujem (a ako vidno uz je poriadne rozbehnuta). jej zviditelnenie vsak bolo uz asi potrebne, kedze v dnesnej dobe, ak nie si v bedni, nie si nic. jej pomerne kvalitna prezentacia ju napokon vyniesla do GF a uz to by pre nu mal byt ohromny uspech. na jej mieste sa utapam v stasti. ved aj sama to priam uz minule ani neuniesla :))

viem, ze pocet prehrati este neznamena, ze je niekto vyborny. ale znamena, ze je niekto popularny. a Anna je navyse este aj vyborna. :) Marketa je tiez vyborna, ale ak sa bavime o tejto sutazi, tak ma vaznu konkurenciu. alebo sa snad mylim?

36
Lucka
Reagovat

Třeba to fanoušci Juraje nechtěli Aničce tak snadno nechat a tak v hlasování trochu přitvrdili a naopak fanoušci Brunna už rezignovali….těžko říct, pravdu se dozvíme za 4 dny.

37
yeey
Reagovat

diky, hezkej clanek o Markete, jeste ze dva zdejsi komentatori sou s ni na jedne lodi :-) osobne si myslim, ze Marketa (a snad i Milos) budou Ivanne a Anicce vyrovnanejsimi souperi, nez to vypada z pondelnich vysledku… preci jen Juraj a Brunno (ok ten aspon 2x postoupil pres divaky) byli o dost mensi konkurence nez Bara a hlavne Zuzka…

zajimalo by me, co bude zpivat… vim, ze duet s héééreckou, ale sama? rad bych ji slysel jeste jednou v nejaky Tine Turner!

38
H.
Reagovat

Nemýlíš. Anička vyhraje. Jen bych chtěl podotknout, že Ivanna je taky dobrá… Anička má však ještě dětský hlásek, který neprošel „mutační změnou“. Její hlas ve výškách je nesen dětským zabarvením, tedy vyšším než jaké bude mít mezi 18ti až 20ti. V 16ti je barva hlasu každý tři měsíce ve výkyvu, než se „hlas usadí“, a řekl bych, že pokaždý bude znět jinak. Anička je „módní výstřelek“. Není to klasická zpěvačka. Bude muset dělat jen určitý styl muziky. Musí si dát pozor, aby každá jí prezentovaná píseň nevyzněla jako jedna nekončící skladba. Trochu větší intonační jistoty by nezaškodilo, ale s tím se člověk musí narodit…

39
dolores
Reagovat

34 – samozrejme, tie percenta dostali len vramci svojich timov. hlasovalo sa oddelne. Anna so svojmi 75% mohla ( aj nemusela) mat o 10 tisice viac ako Ivanna, alebo aj viac ako mal nap.r cely Darin tim dokopy.

33- Ivanne fandi ako som si vsimla aj dost postarsich panov, ktori nad nou slintaju a placu. a ti maju plne penazenky na SMS …
v Superstar by neuspela, lebo tam by jej nemuseli sadnut tematicke kola, a tiez sa tam prevazne nevyberaju piesne, ktore sutaziacemu sadnu, skor naopak. (jedine, zeby bola milacikom produkcie, tak by dostala co jej vyhovuje)

40
dolores
Reagovat

38-to je pravda. hlasivky sa vyvijaju myslim az do 21 rokov. samozrejme , ze nejake zmeny nastanu, ale IMHO to horsie u Anny nebude. mala som jednu podobnu favoritku v slovenskej Superstar – Dominiku Mirgovu, ktorej hlas od je 15 r. , kedy sutazila, pocas nasledujucich 4 rokov este viac nabral na kvalite :) zaklad je muzikalita a spevacky talent a ten vekom neodumiera.

a nesuhlasim s tebou, ze Anna je modny vystrelok :)

41
Viq
Reagovat

Článek o LBP a hlavním předmětem diskuse je kdo? Anička!
Cool. Díky za ukradení diskuse, H. :-)

42
H.
Reagovat

40- Je to módní výstřelek. Představ si, že tak jak my máme možnost si projíždět na youtube vystoupení vítězů v národních soutěžích Voice, budou toto dělat i lidi ve světě. Budou projíždět a poslouchat a dívat se na vítěznou Aničku. Co si tak o nás řeknou. Minimálně pousmání tam bude. Ivanna a Markéta – výkony na velmi vysoké úrovni. Jejich Whitney a Aguillera prostě srovnatelná se světem. Jak jsem však na tomto fóru dočetl – nic extra. Tomu nerozumím… Oproti tomu Aničky U2 nebo další a další? Pokud jsem hlasově omezen a dám to hlasově – „akú mala takú dala“, pak se přeci nedá říct – je svá, nekopíruje. Nebo přirovnání karaoke. To je zvláštní. Podle zde prezentované logiky Ivanna a Markéta jsou karaoke, protože nezpívají to, co v jimi prezentované písni není. Vysvětlím to i takhle – Tzn., že vlastně všechny zpěvačky, který si neskládají písně, jsou karaoke, protože napřed se složí někým skladba, otextuje, kýmkoli neslavným nazpívá a nabídne k prodeji. Tým kolem zpěváka píseň zakoupí a šup do studia a potencionální hvězda ji nazpívá, ale pozor podle nahraného vzoru (který si i někdy poupraví). Takže všichni, kdo neskládají jsou karaoke. Bludy, bludy, bludy…

43
Viq
Reagovat

Anička je naše ostuda.
Všichni jí posíláme antihlasy, abychom se za ni a za sebe před našimi internacionálními přáteli nemuseli stydět !

44
dolores
Reagovat

42 – o nich som ja nehovorila, ze su karaoke, ale ze su uplne kopie, priam az notarsky overene. to este Marketa aspon trosku sa odlisuje. Ivanna kopiruje nadoraz, okrem farby hlasu, to uz imitovat nevie, nastastie. nie je to zle pre TV show, ale pre mna nezaujimave.

zahranicni divaci su presne ako my – rozni. jedni budu velebit Annu, ini Marketu, ci Ivannu. svet neobdivuje len technicku dokonalost, ale ja jedinecnost.

ok, ale ak chces nazor zo zahranicia, pozri si toto video:

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/zakulisi/sunrise-avenue-vzkazuji-anicce-kup-si-bryle.html

45
DJ Vlado
Reagovat

K té podpoře Ivanny, já si myslím, že ona boduje hlavně na Slovensku, kde je větší hlad po tzv. velkopopinách. Zatímco těch kvalitních muzikantek mají Slováci hodně (viz. Smatanová, Knechtová, Kirschner), tak klasickou popovou divu imho nemají (napadá mě snad jedině Nela Pocisková, ale ta se věnuje převážně muzikálu a nemá vlastní repertoár). U nás je situace opačná, popin máme plno, zatímco za muzikantky (když počítám jen ty vyloženě mainstreamové) to u nás kope jenom Aneta, takže v Česku bude mít asi větší podporu Anička. Navíc Ivanna je dost podobný typ jako Dominika Stará (i když ta mi přišla lepší), která měla na Slovensku rovněž velkou podporu. A taky Slováci jsou sociálnější a ten těžký životní příběh na ně víc působí (podobně jako u Vierky Berkyové). Oproti tomu Anička se tou svojí introvertností víc blíží českým vítězům. Proto si myslím, že Anička víc boduje v Česku a Ivanna na Slovensku.

46
H.
Reagovat

Nebo takový muzikály. Tady ve fóru padlo něco v tom stylu, že muzikál může dělat každý. Doporučuji zkusit konkurz. Tam je spoustu nadaných lidí. Musíš umět i něco navíc. Podle logiky (zde na fóru vyčtené) – jseš v Hlasu nebo Superstar roli máš jistou, bez ohledu jestli na to máš nebo ne…
43-Pár skladeb se jí vydařilo. Ale u pár skladeb to bylo fiasko. I porota ji několikrát jmenovala jako nejhorší výkon. Myslím, že to Patrik včetně produkce Hlasu ze začátku přehnali s jejím hodnocením a „hraním na ni“, ze kterého se nedá již vystoupit. I kdyby na pódium postavila fotku vyhraje. Nedivím se. Prostě přeceněný začátek… Doufám, že Patrik jako vydavatel to uchopí správně za pačesy a rozjede skvělý obchod.

47
Viq
Reagovat

H., to je tvé osobní hodnocení. Tví internacionální přátelé to můžou vidět a slyšet úplně jinak a já bych tipl, že by to i jinak viděli a slyšeli.
Ale hájit Aničku proti tomuhle nebudu, toho už mám nad hlavu. Toho se bude s blížícím se finále vynořovat čím dál víc a je třeba to jen přežít a přetrpět.

48
dolores
Reagovat

45- ja si to nemyslim, je to IMHO pre Ivannu podobna podpora ako z Ciech, tak aj zo Slovenska. nie je to narodnostna zalezitost, skor si ludia vyperaju typovo

49
H.
Reagovat

Můžu Ti říct, že moji internacionální přátelé z toho mají „prdel“. A hlavně z toho, že došla do finále na úkor Nikolety…

50
DJ Vlado
Reagovat

dolores, 48 – Právě tak jsem to myslel, že si je Češi i Slováci rozebrali spíš podle typů, Anička se víc typově blíží českým vítězům a Ivanna některým slovenským vítězkám.

51
dolores
Reagovat

50-ja som myslela inak typovo. urcite sociologicke (nie narodnostne) skupiny si vyberu rovnako aj v Cesku aj na Slovensku. som si ista, ze slovaci nepodporuju Ivannu viac ako Cesi

52
Viq
Reagovat

Tohle účelové nefandění a špinění prostě nepochopím.
Spíš si přátelsky pokecám s krvežíznivým mimozemšťanem na bázi arzénu…

53
mila
Reagovat

45 – ano, to si taky myslim, ze Slovaci jsou socialnejsi a vic na ne pusobi pribehy jako je Ivannin. A s tou teorii o velkopopinach – tak to je zajimave, to mne nenapadlo…

54
Lucka
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=AqIcs5d4yDM&feature=relmfu Tohle je Jurajova vlastní tvorba nebo je to od někoho převzaté?

56
mila
Reagovat

H., fandis Markete, mas pro to sve duvody, ale me jsi nijak nepresvedcil.. mohu ji posuzovat jen z toho, jak vystupuje v Hlasu a k tomu mam vyhrady, jak uz jsem vyse napsala.. a jestlize maji tvi internacionalni pratele z toho, jak hodnotime Marketu legraci, tak ja to mam podobne s tvymi komentari, vis? Prijdou mi dost omezene :-)

57
jojo
Reagovat

49 H – a já zas znám jednoho člověka, co zná nějakýho inženýra, a tomu se Anna líbí. Prosím, zachovej si aspoň tu důstojnost, veškerou důvěryhodnost jsi dávno ztratil! :-)

58
mila
Reagovat

H. a jeste neco, z Tvych prispevku jde takova nabubrelost a povysenost, ze pokud jsi jimi chtel Markete pomoct, tak jsi ji spis uskodil.. tady si ji vsichni vazi jako vyborne zpevacky, pripominky byly k tomu,jak je neprirozena a krecovita pri rozhovorech a vyhlasovani postupujicich…

59
H.
Reagovat

58-S Markétou to, co jsem napsal nemá nic společnýho. Pojmenoval jsem a trochu rozebral Vaše obdivované hodnoty. Kopie, karaoke, jedinečnost …

60
Anna
Reagovat

Markéta je stejně nejlepší,postupovala na základě hlasů které ji poslali diváci ani jednou nebyla v rozstřelu.Ze všech finalistů má jediná naději se hudbou živit…ostatní zmizí v propadlišti dějin ,jen toho Zaujce je škoda to druhej ,kterej by se muzikou měl živit…!!! Ostatní je velká bída…:)!!!

61
H.
Reagovat

60-Pokud vím tak z Grandfinalistů byl v rozstřelu (několikrát) pouze Miloš.

62
Belisana
Reagovat

mne argumenty H. prijdou docela argumenty, na rozdil od jinejch emotivnich vylevu

63
H.
Reagovat

mila-mozna je to i tim,ze Marketa a Ivanna jsou JEN interpretky, kdezto Aneta, Anicka a ji podobni jsou navic i muzikantky..
= toto jsi napsala v 15-ce.
Markéta i Ivanna – jelikož obě mají co dočinění s konzervatoří hrají minimálně na klavír. Markéta mimo to na zobcovou flétnu, bubny a kytaru. Tak ti teda nevím, nějak střílíš vedle. Mimo to, minimálně na polovině skladeb na svých CD se podílela nejen textově, ale i jako spoluautorka hudby nebo u některých jako autorka…

64
Laikka
Reagovat

Jsem ráda, že tady můžu s Vladem souhlasit, i když většina tady očividně nesouhlasí :) Pro mě má Markéta charisma a poznám i její barvu hlasu. Projev mi nepřijde zahranej, já jí to věřim. Podle mě fakt nevěřila, že by mohla v hlasu uspět mimo jiné právě proto, že je profesionál a u nás takový nevyhrávali. Navíc právě Hurt bylo úžasný a emotivní. Tim to u mě vyhrála. I když taky tipuju max. druhý místo a to by musela dát něco super a ještě mít štěstí. škoda

Ale asi je dobře, že si každej myslíme něco jinýho, byla by to nuda :)

65
jojo
Reagovat

Belisana 62 – myslíš ty jeho argumenty o internacionálních přátelích, co si tak o náš řeknou, až si budou projíždět videa Aničky na youtube? A že ti jeho z toho mají „prdel“? Jak někdo začne používat takovouhle argumentaci, nelze ho dále brát vážně a po právu by měl být vystaven posměchu :-)

66
H.
Reagovat

65- Internacionální přátelé tam přidal Viq. Přečti si to pořádně. Ostatní je reakce na Viqa. Je vidět, že ze všeho podstatnýho, co jsem napsal jsi si vybrala a vypíchla jen začátek. Pokračuj níž a níž…A to, že napadám neférovou hru, že Nikoleta byla odejita, aby nemohlo dojít k souboji s Aničkou je pravda…

67
Viq
Reagovat

65 – H. je tady známá firma. Vždy to bylo celé o Aničce. Věnuje se jí poctivě. Tady si výjimečně našel čas i na Markétu.

68
Belisana
Reagovat

65 tohle zrovna ne. Ale je to jedno :-) Stejne si kazdej tvrdosijne mele to svoje, logicky :-)

69
jojo
Reagovat

69 – v pohodě. Já si jen nevšiml žádných emocionálních výlevů, a to ani u mily. Jen jsem zahlédl nějaké reakce na jeho internacionální přátele, jak si budou prohlížet videa atd. Tam mi to znělo taky celkem nabubřele. Hledat ty výlevy ale nehodlám :-)

70
Dave
Reagovat

Článek o Markétě a přitom diskuze zase o Ivanně a Anně ;o)

39 dolores: nejen starší páni slintají nad Ivannou. I my mladí to dokážeme ;o)

71
zuzana
Reagovat

neviem ale ja marketu nemusim, krásna holka čistý, no taky obycajný hlas bez nejakých specifík a mam husinu z jej afektovaneho prejavu
Anickinu piesen som si stiahla a cim viac si ju pustam tým viac sa mi páči…rytmus s tonym dobrý maju nos na talent

72
Roland Habera
Reagovat

Lukáš Adamec je lepší zpěvák než Anna Veselovská zpěvačka.

73
Prochor
Reagovat

Hysterie kolem velebení Anny mi připomíná něco podobného v případě Chodůra, jestli si pamatujete kdo to je:-)))
Každopádně je to nadaná zpěvačka ale prognózy jak pročísne ČSL scénu jsou velmi předčasné. Víme, jak to dopadlo s řadou hvězdiček Superstar.
Dokonce i v tak nízké úrovni populární hudby jako je ta naše není snadné se prosadit. Aneta sice na chvíli odsunula Lucku Bílou ale postupně zapadla do všeobecného nezájmu. Osobně jsem spoléhal na Gabi Gun ale ta se taky točí v kruhu mezi muzikálem a klipy a k ničemu to nevede. Takže pro Annu bude dost, že pravděpodobně vyhraje tuhle uhozenou soutěž. Nemyslím, že by ji Ivanna nebo Markéta vážně ohrozily.

74
Roland Habera
Reagovat

73: Markéta asi ne, ale u Ivanny bych si tak jistý nebyl….

75
dolores
Reagovat

73 -presadit sa bude tazke pre kazdeho vratane Anny. nikto tu nehovoril, ze nabura CS hud. scenu. ja som akurat niekde pisala, ze sa pokojne moze zaradit medzi ackovych interpretov na Slovensku, ak ju medzi seba pustia, co nie je pravdepodobne, aj keby mala megahity. iba ak jej pomoze Rytmus. ale ani nato sa nespolieham.
a hovori sa tu o nej hlavne vramci jej pozicii v tejto sutazi, tak nepanikar

70 – ja viem a tesim sa z toho. :)) si moj najoblubenejsi fanusik Ivanny :) ;)

76
Viq
Reagovat

No hysterie? Je to správné hodnocení?
Mi naopak připadá, že když se vynoří někdo zajímavý a výjimečný, že současně vyleze z děr fůra bizarních postaviček. Tyto postavičky začnou lít špínu, lepit nálepky, převracet na hlavu kbelíky s hnojem, stříkat blátem, atd.
Jako kdyby se cítily ohroženy, že všichni nestojí v řadě jako oni, máňa z kravína, pepan od piva a jako další jejich přátelé.
Ale tak už to na světě chodí a lidská povaha tak funguje.

77
Anonymní
Reagovat

76
Čoveče, ty jsi takovej David Rath místní diskuse. :-D Bravo. :-D

78
Michal V.
Reagovat

6: No Zazrivemu emoce taky nikdo nebastil o tom zadna…

co se tyce Markety jeji nejvetsi (imo) je jeji pusobeni na divaka…
v podstate uz od dob Superstar ma takovou tu osklivou nalepku „snazivka“ co nikdo nema rad uz od skolnich let…

A prehnana gesta v nekterych situacich typu „ja neverim, ze jsem postoupila“ a vyrazne hazeni hlavou je opravdu pro divaka stezi uveritelne

prece sama musi moc dobre vedet jak si stoji s konkurenci a odtud pochazi ta „neuprimnost“

samozrejme ceskemu divakovi vadi i zaroven prehnana sebeduvera ;-) clovek, ktery dokaze tyto 2 aspekty ceskeho divaka nejlepe vybalancovat obvykle vyhraje :-)

79
Viq
Reagovat

77 – Dáváš mi za pravdu.

80
Prochor
Reagovat

Ale Viqu já na Annu žádnou špínu neliju. Jen si nejsem jistý, že díky všeobecnému vkusu nebude mít třeba Ivanna snažší kariérní postup. Co se týká kvality hudby, tak by Anna měla papírově dát Ivanně v budoucnosti na frak. Zatím ale Anna hotová zpěvačka není. Takže uvidíme, co bude dál.

81
Viq
Reagovat

80 – Si to taky hned neber osobně, jestli v tom máš čisté svědomí a příspěvek se tě netýká.
Mluvíš o hysterii a já říkám, že nějakou hysterii opravdu vidím, ale někde jinde.
Že tyto diskuse většinou připomínají žumpu, je velmi jasné. Ale že by za tím bylo nějaké „velebení Anny“, to je směšné.

82
Roland Habera
Reagovat

Viqu kolik pak už si poslal (pošleš) Aničce hlasů aby ti vyhrála?

83
Prochor
Reagovat

Ještě navážu na své úvahy o Anně. Škoda, že se nenarodila v jiné zemi. Například když Cliff Fabri objevil Avril Lavigne, tak vypadala si takhle:
http://kkblumush-celebsthenvsnow.buzznet.com/user/photos/avril-lavigne/?id=65013101

Když s ní skončil, vypadá takhle|:
http://hdw.eweb4.com/out/92674.html

Prostě dobrý manažer přesně ví, jak prosadit mladý talent a dostat ho na vrchol.
U nás tomu moc nevěřím.

84
Belisana
Reagovat

vyhrou to nekonci, ale zacina. Na kolik koncertu kdo pujde??? Viqu?

85
jojo
Reagovat

Ono to v neděli může dopadnout ještě jakkoliv. Přemýšlely ste třeba o přerozdělování hlasů od vypadlých soutěžících? Myslím si že Anička možná pobere i nějaké hlasy po vypadlých Zuzce a Jurajovi ke kterým má muzikantsky rozhodně blíž než Ivanna nebo Markéta a tak může Aniččina pozice ještě posílit. Kdyby Zuzka vypadla až v GF, získala by Anička větší náskok až potom, takže takhle myslím že je pro ni spíš výhoda že Zuzka vypadla už teď, protože její hlasy může sbírat hned od začátku hlasování stejně jako hlasy Juraje. Miloš nepochybně už při posledním hlasování získal hlasy vypadlého Daniela, protože jinak by Zuzku nikdy porazit nemohl. Tím jeho pozice výrazně posílila. Ivanna a Markéta podle mě od nikoho moc hlasy nepoberou a navíc se o ně budou přetahovat mezi sebou a jedna z nich poletí ven jako první a vzhledem k podpoře Ivanny to tipuju spíš na Markétu. V top 2 pak vzhledem k výše uvedeným faktorům může být klidně Anička a Miloš, protože ti dva se spolu fakt o hlasy přetahovat nebudou a vzhledem k tomu že v poslední dvojici začnou jistě někteří pomatenci hlasovat schválně proti Aničce, tak se může klidně stát i to že celou soutěž vyhraje Miloš….já jen abychom se ještě všichni nakonec nedivily. Mě už ale nepřekvapí myslím nic.

86
Prochor
Reagovat

Jeden z mých prvních příspěvků, za které jsem byl vysmíván byl bonmot: Stejně to vyhraje Ivanna. DJ-Vlado byl úplně pohoršen. Ani jsem tenktát netušil, jak daleko se Ivanna se dostane. Ale po tom, co předvedla Anna si to už nemyslím.

87
Viq
Reagovat

Belisana a spol.
Jsem realista a nejsem z těch, který by dával ruku do ohně, že za 22 měsíců, 13 dní a 5 hodin po skončení soutěže se z Anny stane lokální i globální star :-)
Ale něco velmi zajímavého tam vidím (a myslím nejsem sám), co běžný vítěz, natož běžný účastník Superstar, ani zdaleka nemá. Promrhat tohle by byl smrtelný hřích!
Při jiném postavení hvězd a shodě náhod ale mohl i z Elvise být třeba jen obyčejný řidič náklaďáku nebo tak něco…

88
Belisana
Reagovat

no Viq, v jednom mel yeey pravdu. Reagujes, ale zasadne neodpovidas na otazky.

89
Prochor
Reagovat

Jen je mi hloupé, že je to tady samý off topic (i mojí vinou) správně bychom se měli vyjadřovat k Markétě. Ale i to o něčem svědčí.

90
Ludvík
Reagovat

Největší masakr v neděli bude až tam na konci před vyhlášením vítěze zůstanou stát Anička s Ivannou a Mareš prohlásí že poměr jejich hlasů je 51:49…..to někteří lidé to napětí asi nervově nevydrží :-D

91
Motýlek
Reagovat

85 – ….. buď tak hodný, a nepoužívej nick mého kamaráda… Dej si něco jiného, přece vidíš, že toto jméno už je obsazené….
Jinak přeju hezký večer…

92
sali
Reagovat

91 – Ahoj, Motýlik, pozdravujem všetkých.
Len nakukávam, vrátim sa na sekundu po žehlení.
Pa.

93
Motýlek
Reagovat

Sali ahoj :-) zdravím i ostatní kamarády, a taky jsem zahlídla Zuzku – tak taky moc pozdravuju a přijď častějc, už moc času nezbývá… Musíme se trochu semknout… :-D Jde do tuhého…
Vedle jsem viděla, že je to dneska hlavně o GG, yeey se úplně rozněžnil, vůbec ho tak neznám… :-D

94
Dave
Reagovat

Po pročtení této diskuze asi Markéta tuší, že na lepší než 3. místo to nedotáhne…

95
Klogi
Reagovat

Na obohatenie prispevok legendarnej, kultovej slovenskej kapely BLAS, ktory sa velmi dobre hodi k aktualnej diskusii… Skuste a mozno rozsirite svoje obzory a nieco „nove“ objavite. :)

http://www.youtube.com/watch?v=vyuGtoSZU1g

96
yeey
Reagovat

93 tak to snad vis davno, ze se u GG rozplyvam blahem:-) sem si uz rikal, ze me odsud fakt asi vystvete, ale chut do psani na tomto foru mi vratila povzbudiva slova od Anty a samozrejme hypoteza „GG v Hlase“ …:-)) a hlavne se nerozebirala vase favoritka- hned byla lepsi diskuzni atmosfera a pripojili se i novi diskutujici:-)

97
Dave
Reagovat

95: nebyli chvíli před revolucí zakázaní? Vzpomínám si, že v Slavíkovi bývali do 100. místa (jako děcko jsem si pamatoval z těchto soutěží právě ty nejulítlejší názvy typu Krásné nové stroje či Franta Jetel ;o) a pak už jsem o nich neslyšel.

98
Anta
Reagovat

96 to mě těší

DJ Vlado – díky za článek a souhlas

Tady některá tvrzení, pocity či názory (jak u koho) na Markétu už jsou jako mantra, je to neustálé opakování stejných „kvákanců“, je to jak přes kopírák.

99
jojo
Reagovat

85 jojo – hehe :-) Pár vteřin jsem přemýšlel, jestli jsem to náhodou nenapsal já :-) Neboj, já už si tě všiml minule, když jsi psal jako Vladimír Brebenta, že mě kopíruješ odjinud. Má to nějaký důvod? :-)

100
Viq
Reagovat

Shrňme si tedy situaci.
V prořídlém poli nám zbylo jedno Ferrari Enzo a za ním se statečně drží 3 nejodolnější Trabíci. Jsme někde na hranicích Nevady a pro LA hlásí jasno a slunečno…

101
yeey
Reagovat

98 to vis holt oblibeny sport okopavat Marketu :-/

102
jojo
Reagovat

Motýlku 91 – dík, ještě že jsi mu nenaletěla :-)

103
Anta
Reagovat

100 hele, zkus si to představit v česku … :) :)

na trabíka nedám dopustit, i když už jej dávno nemáme, jó to byly časy, kdy jezdil i na výpary

104
Dave
Reagovat

Jsem zvědav, jaký článek nahodí Vlado o Ivannce. Slovo „bohyně“ v něm jistě nezazní a snad najde více kladů než jen technicky bezchybný zpěv a ze záporů nezapomene na… (těch 10 řádků se mi nechce psát) :oP

105
Motýlek
Reagovat

yeey – taky jsem o tom přemýšlela, jak by to dopadlo být tam letos Gábina… ale to jsou pořád jenom představy a dohady… Mně ta soutěž dává to, že někdy je ta písnička zazpívaná líp než originál a pak si to můžu znovu a znovu pouštět… To, jak budou pak dál někteří pokračovat, to už většinou vůbec nesleduju… Nakonec těch písniček už je tolik, že já nemám žádnou potřebu bažit po dalších, mně bohatě stačí co už je…

106
Motýlek
Reagovat

102 – spíš jsem vyletěla… :-)) a ještě poletím, ale do postele…

107
yeey
Reagovat

105 jasny ze je to kdyby, ale na ty predstave „Gabina v Hlase“ sem se docela ujel :D ale asi bych na ni nemel moc myslet, protoze mi to dost ubira na fandeni mym letosnim favoritum :D

108
dolores
Reagovat

91 – Motylku, dnes to bol slusny vykon. a vyhral to u mna napokon Roland Habera. niekolko sekund som si nebola ista, a to je uz co povedat !!

92 -sali, ty naozaj zehlis? wow! alebo si to len u niekoho zehlis? :D

mmch, aj ja potrebujem, pozehlit, prides? :))

109
Anta
Reagovat

107 pravda, lépe si to nepředstavovat, ale stejně byla a je ze všech SS apod. nejlepší :) :)

110
yeey
Reagovat

109 tak tak :-) neni pochyb

111
Anta
Reagovat

Tak jsem si vzpoměla, jak Markéta ve výběru naslepo řekla, že nejraději zpívá, když zvukaž není poleno a dobře to nazvučí, no a co čert nechtěl to poleno tam opravdu je.

112
Motýlek
Reagovat

yeey – no vím, že jsi maximálně spokojený i letos.. :-D, já de facto taky… Do hádek už se zapojovat nebudu, a neměj žádný strach, že bych se nějak zbláznila, pokud by to Anička vyhrála… Vezmu to v klidu, stoicky… :-DDD

Dolly .. já už k tomu ani nic neříkám… :-)

Dobrú všem!

113
sali
Reagovat

108 – Dolly, hneď po žehlení som si ľahol na dlážku na chrbát, vždy si ho totiž takto zničím, a zaspal som. Len tak na koberci. Ale keď ešte dačo máš, pošli mi (okrem košieľ – tie nenávidím :-), žehlička je ešte teplá. :)

114
sali
Reagovat

Na záver veršík pre Motýlika:

Vemem to v klidu, stoicky,
at zustanem svi navzdycky,
at zmizi z nasi vesnicky
zly touhy veskrz nelidsky.

Tak zni rec fandu Anicky.
(Btw) uvaz mi, brouku, tkanicky.

Dobrú noc.

115
Dave
Reagovat

Markéta ač je pěkná holka těžký úděl má
v Čechách už ji totiž dlouho každý člověk zná.
V dobách před mnohými lety LBP si říkala
v skvělou hvězdnou kariéru neustále doufala.
Do Hlasu se přihlásila, 3. místo jisté má
zase soutěž nevyhrála, je za dvěma holkama.
Roky jako voda plynou, velký úspěch v nedohlednu
Markét sorry hlas ti nedám, Ivannku mám jenom jednu.

116
H.
Reagovat

Markéta i Ivanna mají rády taky Halls. Škoda. Markéta i Ivanna rády poslouchají Evropu 2. Škoda. Třetí a čtvrté místo je výborné. Zaslouží si to za své výborné, vynikající a excelentní výkony.

117
Láďa
Reagovat

V podstatě je úplně jedno kdo z těchhle čtyřech to vyhraje. Anička je prostě rozmazlená malá holka, navíc ne každému sympatická a její hlas je natolik specifický že se taky nebude líbit všem. Díru do našeho šoubyznysu rozhodně neudělá, nebuďte najivní. Takové naděje už se vkládaly do Rumla, do Chodúra….a kde ti jsou? Sice se hudbou živí ale že by to byly u nás ty největší hudební hvězdy, to se teda fakt říct nedá. Nakonec ani ta Langerová už neslaví takové úspěchy jako ze začátku….nevím kde bude za 10 let ale řekl bych že už teď se vzdaluje pomalu do ústraní. Tak dlouhá kariéra jako například L. Bílou ji rozhodně nečeká. Ivanna je dobrá fakt akorát do muzikálu, jinak je to naprosto nezajímavá a nepoužitelná zpěvačka. Miloš to je docela slibný začínající zpěvák, musí na sobě ještě hodně makat, ale ani u něj to na velkou kariéru nevidím. Nejlepší a nejprofesionálnější je z nich Markéta, ale tak nějak se obávám že ani ona u nás příliš velkou díru neudělá, mohla by uspět spíš v zahraničí, kde je trh otevřenější. Shrnuto podtrženo, měl tam být prostě Jarda Hnilica, ten by to všem natřel a ještě by to celé vyhrál. Mohl být úspěšný jako Petr Bende, to že se neprosadil doteď není tím že by neměl talent, ale je to vina špatné propagace, ale to by se změnilo, kdyby vyhrál tuhle soutěž. Tihle čtyři jsou prostě o ničem a celý Hlas je jen jeden velký omyl.

118
Runnis
Reagovat

já se přiznám patřím do skupiny lidí, která nefandí profesionálům v těchto soutěžích….to se tam rovnou může přihlásit Bílá nebo Vondráčková:-))))))
Podle mě má jít o objev talentu a ne o reklamu již vystupujícím a živícím se zpěvem.
Já fandím Anně od začátku. Zajímaví pro mě byli v podstatě jen ona a Hlinica. Výrazně se lišící od ostatních…A už jen ty jejich singly….Bagová – tak to je taková těžká „Nedvědárna“ – uslizlý, aby se to líbilo všem, podle mě ta holka vůbec nemá svůj styl a jen kopíruje. Špatně nezpívá, ale chybí tomu takový to „něco“, co jsem našla jen u Hnilicy, Anny a o krok pozadu za nima Juraje a Nikolety….Btw. několikrát se tu objevilo, že Anna je rozmazlená a nevychovaná? zajímalo by mě z čeho tento názor vzešel. Možná by si MD měl propláchnout uši, protože ona jako jediná ho zdraví Dobrý den a možná to mu vadilo. Na druhý straně strefovat se takhle do 16tiletý holky….je to trapák. Hnilica si může rvát vlasy, kdyby šel ke komukoliv jinýmu, tak je ve finále, o tom žádná….

119
Pilcher
Reagovat

Četl jsem si všechny komentáře,vás všech,každý má svůj názor,nakonec vyhraje ten co dostane od díváků nejvíce sms,,a myslím ,že to vyhraje Anna,nebot není tuctová,Brandi Carlile a její The Story,zazpívala Anna kvalitně k jejímu věku 16 let,Brandi Carlile je starší a vyzrálejší zpěvačka,ona v 16 letech,nebyla tolik známá jako nyní,a jak zpívala Markéta v superstar,občas falešně,což jí to stálo postup,chci říct,věk a zkušenosti jsou důležité,nemůžu pochopit jak někdo může tvrdit,že Anna zpívá falešně,to by pak koučové a většina národa byla hluchá,a my jsme národ muzikánstký jak česi tak slováci,,,

120
H.
Reagovat

119-Ty jsi trdlo. Markéta nikdy nezpívala falešně, ani v 16 ti.

121
dolores
Reagovat

107,109, 110..tak tak, nezabudnite nam to pripomenut v kazdom vlakne, nech na to nezabudneme :DD

114,115 -krasna poezia :DD

sali, chlap, ktory zehli ma u mna vysoky rating !!:D

122
Pilcher
Reagovat

Markéta Poulíčková v 2 řadě superstar zpívala v divadle písen od Christni Aquiler:The Voice Within,porotce pan Horáček byl jejím zpěvem unešen, ale v jistých výškách jí to ujelo,záznam lze nalézt,ale jinak tu písen zvládla dobře,Soukup se jí zastával a fandil jí

123
Markéta Poulíčková
Reagovat

Krásný den všem! Děkuji, že nám věnujete tolik pozornosti!:) Některé komentáře mne pobavily…, jiné trošku rozesmutněly, jiné potěšily. Nechte to vesmíru jak to dopadne, a ať už tak nebo jinak…vítězové jsme všichni!:)

124
Motýlek
Reagovat

ahoj Markéto :-) to je od tebe pěkné, že jsi přišla sem za námi! A nemáš proč smutnit, máš hodně fanoušků! Přeji ti vše dobré a hodně úspěchů…

Sali – děkuju za noční chvilku poezie, jsi nějak moc dobrý… :-) ☼♫♪

125
Anta
Reagovat

123 Markéto, fanoušků máš dost, jenom na této diskusi nejsou tak urputní jako jiní :) :)

126
dolores
Reagovat

Marketa, prijmi odomna jednu radu: NIKDY necitaj, co o tebe ludia pisu v diskusiach na internete. je to v zaujme zachovania tvojho dusevneho zdravia. jedna znama slovenska celebrita Adela Banasova sa vyjadrila, ze zasadne ziadne prispevky pod clankami o sebe necita. a preto je stastna. rob si vsetko po svojom ako to citis, a nedaj sa ludmi zneistovat, lebo ti to moze este uskodit. ak uz naozaj chces o tom nieco vediet, nech ti to niekto blizky vyselektuje a setrne sprostredkuje, ale ty necitaj … Cau.:)

127
-bé-bé-
Reagovat

Vlado,

keď si bol nadšený z rozhovoru a vraj Markéta povedala, že je škoda Simony, tak sa priznám, že mi preblesklo hlavou, že číta Panáčka a chce sa ti zavďačiť.
Nenapísala som to, lebo som ťa nechcela raniť.
I ja rada robím radosť druhým ľuďom a viem čo je to zabudnúť na seba…

128
Freddy
Reagovat

Já si zcela upřímně myslím, že by měla vyhrát Markéta z toho důvodu, že tato soutěž je o zpěvu (a ne o věku jak někdo pořád omlouvá Veselovskou). Ve všech vystoupeních dokázala, že je skutečně nejlepší. Navíc její vzhled byl vždy natolik zajímavý, že by se za něj nemusely stydět světové hvězdy. Těch zvláštních typů zpěváků má už naše republika dost a myslím si , že jsou tak zvláštní, že se už ani nedají poslouchat – jedna Langerová stačí. Markéta je konečně normální, krásná, pohybově přirozená a technicky dokonalá zpěvačka, neustále s dobrou náladou a tu potřebujeme, protože poslouchat depresivní výjevy a steny v životě, v němž každý druhý z nás má depresi z toho, že zítra bude nezaměstnaný a neuživí rodinu, to se nedá. Markéta nám svou hudbou dává radost, energii, krásný úsměv a to je to, co potřebujeme :-)

129
hello
Reagovat

Velmi mi potěšil názor Freddyho a naprosto s ním souhlasím. Není potřeba další alternativní zpěvačky typu Langerová, jako je Anna a typu porcelánových pannech pod diskotékovou koulí jako je Ivana. Tímto se těchto dam nechci nikterak dotknout. Depresivních výjevů a na druhé straně konzumního kýče máme dost. Herec Luděk Munzar pojmenoval na udělování cen Thálie dnešní umění tak, že je vše alternativní a když už dnešní umělci neví kudykam, tak na jevišti vystrčí zadek. Romantika a říci na jevišti miluji Tě , se vytratilo. Má pravdu , je to PAN HEREC a kvalitní člověk. Fandím Markétě, protože prezentuje vše to, co je lidské a krásné, píli , pracovitost, krásu, nádherý hlas a projev, prostě to, co v dnešním životě chybí a na co jsme už možná zapomněli. I její singl se moc povedl a já doufám, že nám tato zpěvačka předá mnoho krásných a kvalitních písniček. Také přeji Markétce, aby si z urážlivých názorů nedělala hlavu, protože je profesionál, tak se ostatně zde už i k tomu vyjádřila. Každý máme právo na svůj názor, ale většinou, kdyby hloupost nadnášela, tak tady máme holubí farmu.

130
Anta
Reagovat

128 souhlas

Přidat komentář