Panáček v reality show

Prima Love: reality show pouze z archívu

22. Únor 2011 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta, Jak se staví sen, Nahá jsi krásná

Minulý týden oznámila TV Prima záměr, že na MDŽ (Mezinárodní den žen) spustí další televizní kanál, výhradně určený ženám. Ponese jméno Prima Love a jeho cílovou skupinou jsou ženy. Zatím jsme se mu kromě komentářů pod různými články nevěnovali. Důvodem bylo, že nebyla známa žádná reality show, která by se na Prima Love měla vysílat. To se dnes změnilo.

Dle serveru medialne.sk se můžeme na Prima Love těšit především na archivní reality show TV Prima. Medialne.sk uvádí Nahá jsi krásná či Jak se staví sen. Včera v komentářích TK zmínil i Hledá se táta a máma. Je tedy otázkou, zda půjde přímo o tuto reality show, či zcela totožný pořad, kde se však hledal pouze táta. Co byste rádi z reality show pro ženy na Prima Love viděli vy?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hledá se táta, Jak se staví sen, Nahá jsi krásná

Diskuze k článku

Počet komentářů: 26
Reagovat

Suníčko: On prý není určený výhradně ženám ;-) Má to být natolik kanál pro ženy, jako je COOL kanálem pro muže: Cílová skupina je jedno pohlaví, ale chtějí, aby si tam své našli i ti opačného :-)

Reagovat

Nicku, tak jasné, ale prodejci reklamy budou chodit s hláškou „kupte si u nás reklamu se zacílením na ženy“. To je pro ně primární cílová skupina. Opravdu nedostaneš elektrický kopanec, když budeš muž a přepneš na to :)

Reagovat

Suníčko: No u některých pořadů by ten kopanec nebyl od věci :-D

4
hankacv
Reagovat

No, jen doufám, že avizované seriály nebudou jen ty opakované řady, reality srágory typu jak se staví dům, hledá se máma a táta by fakt mohli vynechat. Ale jak to vypadá, zůstanu u chlapského coolu u Top Gearů.:-))

5
koc
Reagovat

taky si ponecham bimbase a COOL
tady je program na prvni tyden jen pro zajimavost
http://www.parabola.cz/clanky/4235/prima-love-tv-program-na-prvni-tyden/
mozna tam soupnou i RS o tech chuvach .. nevím jak se jmenovala a taky nevím jestli to vysilala Prima (nebyl to pořad pro moji maličkost tak nevím)

Reagovat

koc, Chůva v akci a bylo to na TV Prima. Viz přehled reality show, o kterých jsme už psali, sloužící jako menu webu.

7
koc
Reagovat

6 – no vidis .. tak se to jmenovalo ;-) ja vedel ze tam je chuva ale to je vse .. jestli sem videl 5 minut celkove tak je to moc .. takze ten tam taky muzou dat ale zda jim to zvysi sledovanost (?)

8
Maxx
Reagovat

Chůva v akci byl dobrý pořad (naopak se Primě nepovedla tenkrát ta reality show s tchýněma, jestli si pamatujete, vysílala se jen chvíli). Mě spíš na Love zaujaly reprízy Nic než pravda. Ze začátku jsem to docela rád sledoval, než mi začal lízt na nervy Šiška a než to začala být nuda.

Reagovat

Chůva byla dobrá.
A mám takový pocit, že Prima chce dělat (nevím jestli vlastní nebo jen dabing) nějaký ten pořad o uklízení. Už tu o tom taky byla zmínka. Třeba to bude na té Primě Love (ježiš, to je blbý název programu)

10
Ajda
Reagovat

Nevěřím, že nasadí jakoukoli i sebeblbější RS v premiéře na Prima Love. Snad jen nějakou převzatou s dabingem.

Reagovat

Nicku, Bordelári půjde na TV Joj a půjde o původní tvorbu. TV Prima se toho neúčastní. Ta dá skutečně asi jen svůj archív nebo zahraniční s dabingem. Jak uvedl třeba TK, Amerika hledá topmodelku by se tam úžasně hodila.

12
Petr
Reagovat

SUNíčko: Myslím, že aspoň z počátku budou prosazovat spíš svoji původní tvorbu – narozdíl od převzatých (a nedej bože ještě nově dabovaných) show jsou náklady na pořízení teď už 0 Kč. A vždycky se na to bude někdo koukat, aby to pokrylo ostatní náklady a vydělalo.

Reagovat

Petře, ale oni na základě sledovanosti pak prodávají reklamu. Pokud sledovanost na archivní reality show bude mizerná, tak si moc nepomohu, i když budou náklady 0.

14
Ajda
Reagovat

Petře, stačí se podívat na první týden vysílání a vlastní tvorby je tam poskrovnu. Samé reprízované pořady a hned u některých i jejich reprízy ten samý den.

Reagovat

Tak to je jasné, že hned od začátku tam nenasadí nějaké extrémně úspěšné pořady. Lidem bude pár týdnů trvat, než zjistí, že ten kanál existuje a pak než si ho nechají nastavit. Pak taky než se zjistí kdy se na to kouká nejvíc lidí a než tam začnou firmy kupovat reklamní čas.
Ale potom tam určitě budou i atraktivní věci jako je na COOL Top Gear nebo The Big bang theory a How i met your mother a podobně ;-)
Zatím je to jen systém zaplnit celý ten vysílací čas co nejlevněj a pak se uvidí :-)

16
Petr
Reagovat

SUNíčko: Ano, ale i na ty archivní pořady se bude někdo dívat a myslím, že ten rozdíl mezi „archívem“ a „nákupy ze zahraničí“ nebude tak velký, aby se Primě vyplatilo nasazovat hned drahé pořady.

V podstatě skvěle moji nešťastně vyjádřenou myšlenku vystihl Nick Flyer. Tak jsem to chtěl říct. :)

17
Tomáš
Reagovat

nereálné,ale mohli by dát vyvolené :)

18
Libor
Reagovat

Já bych si přál (a je mi jedno na jakém kanálu Primy to bude) shlédnout znova všechny 3 řady Vyvolených – a jako bonbonek by mohla 4.řada následovat

19
Petra
Reagovat

Já chci Vladka!!! Ne vazne, shanim Vyvolene 1 uz rok a bezvysledne. Na tuhle RS bych se beze studu koukala a klidne bych se s tim pochlubila pratelum a kolegum!

20
Míla
Reagovat

já chci taky aby vysílal VyVolení 1/2/3 a pak novou 4. řadu :D http://www.facebook.com/pages/Chceme-VyVolen%C3%A9-4/152972038046976

21
Míla
Reagovat

já chci taky aby vysílala VyVolení 1/2/3 a pak novou 4. řadu :D http://www.facebook.com/pages/Chceme-VyVolen%C3%A9-4/152972038046976

22
Maxx
Reagovat

A proč by ne? Sice to asi nedají na Love, ale na Coolu třeba po půlnoci by to mohli zreprízovat, hlavně první řadu. Bych si rád zavzpomínal na první pohodové dny, pak první hádku Vladka se Zvěřinou, postupnou nenávist všech k Regině, spory mezi Vladkem a partou kolem Hanze a Zvěřiny, pak spory mezi původně kamarády Vladkem a Reginou, vypadnutí Hanze a Zvěřiny, příchod Jindry, další rostoucí nesympatie k Regině, příchod na Slovensko, finále (i když všechna finále mám doma pěkně v archivu). Plus všechna Zúčtování, Výzvy, Duely. VV1 byli super.

23
okkvp
Reagovat

VV1 pro mně byli úžasní jistým nejmenovaným „onlajnem“ z on-line kamer, sestřihy byly taky dobré, některé by za připomenutí stály, ale celé už považuji za pasé (proti gustu ale nic)

24
Zack
Reagovat

VyVolení by byli dobří, nebo třeba všechny série Americas next top model (když už to je ten kanál pro ženský :)

25
Maxx
Reagovat

Zack: Topmodelka tam určitě bude. Kdyby zakoupili všechny řady (Prima už nějaké má, ale asi jen pár prvních), tak by tím na celej rok v pohodě zaplácli část programu. A na Cool by mohli dát americké Survivory.

26
nejvicinfo.cz
Reagovat

bych uvital spise The Amazing race a The Survivor

Přidat komentář