Panáček v reality show

Hledá se táta 6.díl (28.10.) – Rozhodnutí

28. Říjen 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta


Hledání táty se dostává v tomto díle do své pomyslné poloviny. Končí krátká dovolená a před maminkami je rozhodnutí, které čtyři adepty na tatínka představí svým dětem. U Jany podle upoutávek nastala zajímavá situace. Po společné noční zábavě se mezi ostatními nápadníky bleskurychle začala šířit zpráva, že Jana s Bohumilem prožili noc plnou vášní. Nová situace zcela jistě zamíchá vztahy mezi účastníky a určitě nejsem sama, koho zajímá, jak to doopravdy bylo…

Tak co? Viděli jste? Zklamaní? Já to čekala, že zase jedna věta, vytržená z kontextu má za úkol přilákat i ty diváky, kteří by jinak přepli na jiný program. Nebudu to napínat, koho zajímalo jen to jediné, zda se Jana s Bohoušem zapomněla, nezapomněla, vše bylo jinak. To jen Radovan rozšířil nepravdivé drby a tím si podřezal větev sám pod sebou. Kdo jinému jámu kopá…, ale pojďme jako vždy za každou maminkou zvlášť.

JANA
Adršpašské skály se staly cílem výletu Jany, Tomáše a Zdeňka. Po prohýřené noci se jí moc šlapat nechtělo, jen 1,5 km, ale vyhlížela lodičky. Smůla, koupání zakázáno, pošlapete! Zdeňka by zajímalo, zda dokáže být věrná. Zajímavá otázka, Jana má však v tomto jasno. Stálému partnerovi vždy věrná byla, netvrdí, že ji nepřitahují i jiní muži, ale má své hranice, které nepřekročí. Jenže kdyby Zdeněk nespal, dávno by to věděl, probíralo se to na nočním večírku, kterého se on jediný neúčastnil. Možná důvod, proč se jí zdá Zdeněk pořád uzavřený, neprůbojný. On však nechápe. Pokud hledá pařmena na diskotéky, za zábavou, opravdu ten pravý nebude.
Při příjezdu na dovolenou Tomáš – Hujer, předal Janě jediný kytici, dokonce s dopisem. Co asi hezkého psaníčko skrývá? Jana cítí průšvih a nemýlí se. Nechce nikomu ublížit, ale asi ublíží. V dopise je vyznání, vyznání… a konec, tohle dál číst nebudeme, to bude bolet oba. Pro Tomáše začíná láska, ona to tak necítí.
V rámci spravedlnosti se kluci na výletech s Janou střídají. Výběr padne na Pavla a Martina, Radovan je otrávený. Umí dát své naštvání, uraženost, ješitnost, pěkně najevo. Tak takhle hochu ne, chci vysvětlení, žádá ho Jana. Jsme jedna parta, nemůže být vždy vše podle tebe. Jeho to mrzí, ale naštvání nepopírá. Obyčejně závidí a žárlí zároveň.
Odpoledne s Radovanem, které nám neukázali, nebylo pro Janu příjemné. I když si to nepřála a dvakrát to jasně řekla, za jejími zády zaplatil účet, který chtěla uhradit sama. Radovan má chuť ji usměrňovat, to si ona ale nechává líbit jen od stálých partnerů, ne od něj. Nestojí o jeho vlezprdelkování.
Večerní ohňostroj, noc je dlouhá, vyrážíme za zábavou. Na diskotéce je mrtvo, zkusíme to v klubu a už jsou tu ploužáčky, tělo na tělo, teda jak a s kým. Radovan cítil hlazení po ruce, Zdeněk brnění z energie co mu Jana při tanci předávala :o))
Hezky jsme se rozjeli, kdo by šel spát. Někdo přece jen, ale Jana, Martin, Bohouš a Tomáš pokračují v zábavě. Hovory o sexu, počtu partnerů, to jednoho unaví. Teda rovnou dva. Martin a Tomáš opustí bojiště. Zde vzniká prostor pro Radovany báchorky, drby a výmysly. Jana s Bohoušem pokračují dál v zábavě, ale ne tak, jak jsme zřejmě všichni očekávali. Ji fascinuje, že dívka, se kterou Bohouš chodí, ho klidně pustila na víkend s ní. Bohouš přiznává, nepřeskočila jiskra, nepřichází v úvahu sex. Pravda to tedy není. Jenže Radovan má svou pravdu. Nebo by ji aspoň rád měl. Ostatní mu však nevěří, Bohouš i Jana potvrzují, že se nic nestalo a tak Radovan s těmi svými žárlivými pomluvami zůstává osamocen. Zřejmě jim už i sám věří. Zdeněk to neřeší, je to na Janě co dovolí a co ne. Je to hnusný boj, poslední kapka, mění se priority, Radek bude vyřazen.

GÁBINA
Láska je láska, vyrazíme na Petřín. Rozhlednu už jednu máme za sebou, pamatujete, Trúbu, tak jen procházení v zahradách. Gábi zajímá, zda si pánové vyměňují zážitky mezi sebou. NE!
Lubošovi se zde vrátily vzpomínky na bývalou lásku. Chodili spolu deset let, před svatbou dívka zemřela. Do pořadu ho přihlásila šéfová, je to prý hodný kluk, měl by začít znovu. Gábi, zlatá rybka, honem tři přání. Zdravé děti, nový partner a nové auto.
Mirek se cítí odstrčený, přemýšlí už o vyřazení. Jenže ženy mají šestý smysl, je pozvaný na lodičky, aby si vyjasnili, co se děje. On má pocit, že její srdce už je jinde, má v hlavě guláš. To ona zatím jen zmatek v hlavě a spoustu otázek k tomu.
Poslední společná večeře, dva z nich budou zklamaní, do Brušperku za dětmi pojedou už jen čtyři z nich. Miloš je v klidu, cpe se, boule za ušima. Je jediný, kdo má v tuto chvíli chuť na jídlo. Nebo je poslední loudal, ostatní jsou možná dávno nacpaní. Poznat děti a současně i rodiče pojede Mirek, Radim, Petr a myslí… i Miloš. Myslíš nebo víš, hned chce vědět Miloš. S plnou pusou se nemluví.
Dnes rozhodnuto, Luboš i druhý Mirek odchází zklamaní, je to hra, vítěz bude jen jeden.

Upoutávka na příště, doufám zase tak dobře střihnutá jako minule u Jany. Maminka Zlatuše a hmotné statky ženichů …

NAĎA
Neustále vzpomíná na Milana, který ji zlomil srdce. Vyznívá to tak, že bez něj to v lázních nestálo za nic, být tam on, je vše úplně jinak. Muži jsou tam kvůli ní, musela se jim proto i bez Milana věnovat.
Jirka ji pozve na nákup dárků dětem, potřebuje poradit. Od Petra na rozloučení s Luhačovicemi dostává kytici a koňskou energií nabitý řetízek s přívěskem. Bohouš zaboduje nejvíc. Pouliční malířka a zdařilý portrét Nadi. Poslední společné posezení. Na stole je pouze šest skleniček, Ilja je požádán o odchod vedle. Je přece jenom dítě, nemusí u všeho být. Pozvání k Nadi domů dostávají všichni, mimo Viktora. Ona si s Viktorem nerozumí, potřebuje zázemí pro sebe a své děti. Má strach, že by jí přibylo třetí dítě a partner věčně na cestách. On hledá hlavně mámu pro Ilju a tou ona není. Ilja se sice líbil jejím dětem, Viktora by přesto později odmítla. Tak raději rovnou.
Byt je v rekonstrukci, ale návštěvě to nebrání. Děti jsou zklamané. Ani Milan, ani Ilja nepřijedou. Přijede tedy pejsek? Samozřejmě, toho Petr vodí všude sebou. Pes na večerním tanečku je běžná věc, Ilja občas vadil, divná logika. Milan nechtěl Naďu, Viktora zase nechtěla Naďa. Honem dát dětem dárečky, tím si je maminka trošku udobří.
Návštěvní dny mohou začít. První přichází Jiří. Kytka pro obě dámy, malou i velkou, Tince k tomu batoh a Danovi videohra, tu on už má, smůla.
Druhý princ je Richard. Plyšák Tince, Danovi něco v krabici a maminka dostane dárek později, je prý těžký. Třetí přichází Bohumil, bez dárků, nebo nejsou ukázány. A poslední vchází pes a Petr. Dárky opět nechybí. Danovi auto a Tince asi panna, nevšimli jste si náhodou co bylo v té podivné krabici? Naďa dostane balíček „omlazující“ kosmetiky. Pes se olizuje nad morčetem, musí mu stačit miska s vodou, morče zatím přežije. To pánové dostanou k vodě i koupenou bábovku a kafe. Hostina bude až v příštím díle, musí si počkat a my také…

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 69
1
ajda
Reagovat

Při hledání informací o této RS, jsem se na jedné diskuzi dočetla, že Miloš (Gábi), není před kamerou nováček, že už se zúčastnil i pořadu Rande (?), uváděl to Libor Bouček. Nepamatujete si ho někdo?

Reagovat

ajda, jeden z prvních pořadů o kterém jsme psali, ale nijak podrobně, bohužel http://reality-show.panacek.com/balirna Jak je patrno, jmenuje se to Balírna, Rande bylo v počátcích Novy a uváděl to Boura s Majerovou.

3
ajda
Reagovat

Na té diskuzi taky nevěděli přesný název, tipovalo se právě Rande, podstatný byl ten Bouček.
Takže Balírna a Miloš „balí“ dál :o))

4
Ajax
Reagovat

Balírna byl dobrý pořad. První pořádná reality show na Primě – Bouček a Šefrnová byli skvělí, si pamatuju jak Bouček docela často vyzvídal u soutěžících ty nejintimnější pikantnosti z jejich života a já se tehdy nestačil divit, že si tohle Prima dovolí pustit před 22. hodinou. A pak přišli VV a Balírnové povídání o sexu bylo proti tomu smetánka. =D

5
Olina
Reagovat

ajda: a na které diskuzi ses to dověděla? Já myslela, že diskuze je pouze zde a na streamu. Já viděla jednu na rodina.cz, víc nic. Proto jsem si myslela, že pořad Hledá se táta u diváků úspěšný není. Prima si sledovanost beztak chrání, tak se názor Primy nedovíme – přeci nebudou na pořad házet špínu, že.. I když na streamu je sledovanost každého dílu okolo třiceti tisíc, takže těžko říct. Jinak mimochodem – kámoška Miloše zná a prý byl i v Nejslabší máte padáka a vyhrál snad i nějaké peníze. Kde na to bere čas, já bych do ničeho takového nešla, ten stres bych prostě neunesla. Nu co, každý jsme nějaký :-)

6
ajda
Reagovat

Olino, úplně náhodou mi to vyhodilo toto téma na doktorce.cz
Je zajímavé, že na stránkách Primy je diskuse u Jste to co jíte, ale u Hledá se táta není! Můj dojem je taky ten, že moc příznivců to nemá.

7
Olina
Reagovat

Ajdo, diskuze v prvních dnech na iprima.cz byla – ale bylo mnoho vulgárních příspěvků – hlavně na Gábinu. Poté se diskutující dohadovali a uráželi mezi sebou a prima diskuzi na to konto zrušila. . .

8
ajda
Reagovat

hm, tak to mi ji Oli stihli zablokovat dřív, než jsem ji objevila :o))

9
jaja
Reagovat

my to sledujem celá rofinas moc se nám to líbí a taky by mě zajímalo jakou to má sledovanst?ja si ymslim takovej průměr co vy?

10
RadstaR
Reagovat

Ja si myslim, ze nic moc, protoze to je takovy roztahany a docela nudny.

11
ajda
Reagovat

RadstaR, souhlasím. Kdyby udělali u každé maminky jeden samostatný díl, úplně by to stačilo. Jenže to by neměli tolik týdnů co vysílat.Když se totiž zamyslíte nad jednotlivými díly, tak obsah je minimální, natahují to kde se dá, kecy furt dokola. Jsem zvědavá na tu bublinu kolem Jany a Bohumila. Teď by prý měli zůstat čtyři muži u každé ženy, konečně se objeví i dětičky, nevím, proč teda ještě 6 dalších dílů.

12
...
Reagovat

Dneska jsem se vydržela dívat na část tohohle pořadu a nechápu, že ho někdo sleduje pravidelně. Soutěž o partnera-otce je sama o sobě dost úchylná, ale sledovat tu Gabrielu, to se nedá. Taková neschopná blbka, nevím, kde se v ní bere to sebevědomí – panovačná, jednoduchá, neschopná, k tomu ta její famílie.. Nechápu, že nějakej chlap s IQ > 50 by si tuhle nezralou kravku uvázal na krk, navíc s dětma, který budou po ní..)!

13
...Alča
Reagovat

Nevím jak vy ale mě přijde Miloš moc sebejistej:-(.Na Gabči místě bych ho poslala domu.A myslím si,že jak ukazovaly ukázku na příště,že přijede s plno dárkama,tak jí bude maminka přesvědčovat,atˇ si ho vybere.Ale peníze nejsou všechno.Co s toho,když nebude mít čas ani na Gábinu ani na její děti.Mně osobně se zamlouvá Mirek.Zdravím

14
Ajax
Reagovat

No ten pořad může mít to co Prima mívá obvykle 600-700 000. Každopádně ze čtyř pořadů na Primě od 21.00 po-čt Nic než pravda, Táta, Top Star a Jste to co jíte má určitě nejmíň. Jinak byla dneska celkem sranda, jak ten kluk dostal hru co už má. No a slečna Týnka, ta je prostě správná. A pro tři tečky, nevim co by mělo bejt na Gabriele jednoduchýho. Je jen prostě živější ale rozhodně ne blbá. Naopak, je naprosto v pohodě, ale nejlepší je stejně její máma.

15
Ajax
Reagovat

Jinak Prima udělala skvělý promo s tim sexem mezi Bohušem a Janou, to mě pobavilo jak nás všechny napálili. Jo tohle se taky musí umět dělat. Ale kdo ví, třeba se spolu fakt vyspali, když měl ten Radek to tušení, oni to třeba jen nepřiznali před kamerou. Když už jsme zmínili Balírnu, tam právě několikrát nechali skrytou kameru v ložnici a pak se člověk nestačil divit co se dělo. Měli to udělat i tady…

16
ajda
Reagovat

Ajaxi,
myslím, že tato RS má ze všech pořadů co jsi vypsal nejnižší sledovanost. A rozhodně ne tolik, kolik uvádíš, to mají VKV a ne vždy. Mít to velkou sledovanost, Prima pořad víc vypíchne, i upoutávek je poměrně málo.
Jste to co jíte, bych naopak považovala za nejsilnější v sledovanosti. Ono totiž nejde o to co baví tebe, ale o sledovanost zbytku všech diváků :o))

jj, chybí nám sobotní koláče Vladimíra Železného

17
eva
Reagovat

Osobně si myslím, že ani jedna maminka nemá z čeho vybírat.
Naďa je poměrně inteligentní a má děti ještě ve věku, kdy je potřeba se jim dost věnovat.Muži jsou takový životem zkroušení, moc o sebe nepečující, (třeba zubaře by určitě potřebovali) a přijdou mně i dost starší a ten, který je věkem přijatelnější zase starší vypadá. Že by některý z nich jel třeba s děckama lyžovat nebo na vodu, na kolo, apod., tak to se mi nezdá.
S Gábinou je to těžké. Muž, který se tam přistěhuje, ten to bude mít hodně krušný, vydržet s jejími rodiči na vyženěném domku. určitě to bude nejednou na programu dne. A na to, aby ji dokázal vytrhnout z rodinného prostředí a přesadit, to teda žádný z nich nemá. A následně podobně jako u Nadi, ti muži, kromě Miloše, jsou děsný nudný pecky. A s Milošem si teda nejsem jistá po jeho citové stránce, tam se mi zdá, že chybí empatie, či co.
No a Jana. Řekla bych, že tato maminka se dost proměnila. Je hodně sebevědomá. Jediný muž, který by k ní šel a mohl to s ní vydržet je Bohouš, no a ten ji zatím nechce. Z ostatních tatínků mi je sympatický, myslím Libor (nevím teď jméno) a trochu je něco na Zdenkovi, ale ten se teda k Janě vůbec nehodí, ale může to být dobrý člověk a z hlediska volného času by s ním bylo určitě dost sportovního vyžití, bohužel je trochu asi otrokem životosprávy.
Tak jsem se vykecal.

18
eva
Reagovat

Vykecala. Vypadlo mi poslední písmenko.

19
dessin
Reagovat

ajda: diky za rekap, tentorkrat bez pripominek :) jen dve veci nazorove: myslim, ze odpoledne s Radovanem (jana) nam ukazali dostatecne, rpste se byli rpojit, pak si dali kafe a zase sli domu, mezitim se furt hadali coz jana shrnula do tri vet. vic bych toho videt nemusela:) Druha vec je pes – asi nejsi pejskar a nechapes to, ale ja svoji belgicandu beru taky vsude, jak uz jsem psala. To je pes kamarad, ne pes gaucak cekam doma. takze me to nevadi, anopak je to mile a podobne to asi vnima Nada.

maminky: jana – je lespi, kdyz porad nezvatla o Jirikovi, akoratz nektere myslenkove pochody nechapu. Nada – ta se mi libi, je mi sympaticka, vi co chce (dotaz na slecnu vyse, proc by chlap kterynmu je treba 48 nemohl na lyze nebo vodu????). gabina – sebestredna, hloupoucka, protivna. A Milos je super, ten me bavi :)

prima: mela bych nekolik „vytek“. Nachytani J+B, ok, beru. Ukazovani rpofilu Mirka a Lubose jeste pred tim nez je vyjadreni gabiny, no to bylo hrooozny napeti koho asi posle domu. naopak Viktor zadny profil nemel…
a dalsi – co maji byt ty ukazky na prite, gaba a jeji mama? prece kdyz do toho sly, vedely kdy je jaky program a co se od nich ceka, ne? Neverim tomu ze stab zazvoni u dveri a reken ahoj, od zitra si k sobe nastehuj 4 adepty. Blbost. A jak je Gaba vazana na rodice, storpo to s nima probrala predem,. Takze nechapu tu komedii s velikym prekvapenim ze se najdenou obejvi chlapi a budou tam bydlet…

20
Zdeňka
Reagovat

a kde jsou videa?

21
ajda
Reagovat

dessin,
opravdu se v názorech na psy rozejdeme. Nejsem pejskař, ale pejskaři jsou často bezohlední, to nemá smysl rozebírat, máme každá jiný úhel pohledu. Pes na večerní zábavě v restauraci neměl co dělat, stejně jako Ilja. Mohl s daleko menším rizikem vydržet na pokoji. Jinak s Radovanem mě tam právě chyběl ten konflikt u placení účtu, procházení bylo takové nijaké a pak řešili něco, co neukázali…
Já mám zase asi narozdíl od tebe zkušenost, co to je odstěhovat se po škole 300 km od rodiny,kvůli profesi a bytu, mít malé dítě a žádné hlídání. Manžel pracovní dobu takovou, že jsem absolutně nevěděla a nevím dodnes, zda přijede z práce, nepravidelně směnuje, pokud je „problém“, nesmí opustit pracoviště, takže veškerá starost o dítě byla na mně. Dnes je dcera v podstatě samostatná, mám tu zázemí kamarádek a známých, ale první roky byly náročné. A to jsme na tehdejší dobu byli podivní, měli jsme dítě až několik let po svadbě, právě proto, že jsem se chtěla v novém místě zabydlet. Proto mě Naďa udivila kritikou, že po třech letech nemá Viktor hlídání. Vzpomínala jsem a já osobně bych dceru nechala z nouze u kamarádky až tak po 10 letech v novém bydlišti.
Celkově výběr Nadi nechápu, jsou to usedlí starší pánové, k jejím malým dětem si je neumím představit.
Pes je sice přítel člověka, mám psy ráda, ale věř, že občas ty druhé obtěžuje. Jenže to není vina psa, ale majitele.

22
ajda
Reagovat

Viktor měl profil v minulém díle.

23
jankad
Reagovat

Prosim, kde se da tahle show stahnout nebo shlednout na netu???

24
Bára
Reagovat

Mám podobný názor jako Eva, maminky nemají moc z koho vybírat. Říkají, že na to mají málo času. Ze své zkušenosti s lidma vím, že i za krátkou dobu si člověk vybere. Potíž je v tom, že je to Tv šou a ony musí trávit čas s týpky, se kterými by ho nejspíš tak dlouho netrávily.
Naďa mi někdy připadá jako paní učitelka, ale postupem času je mi asi nejvíc sympatická. Akorát nějak nevím, co se jí na Milanovi tak moc líbilo. Na pohled byl sympatický, když promluvil, lekla jsem se. Byl to divný brouk. Z Viktora jsem měla stejný pocit, přibyly by jí do domu 2 děti. Naďa působí starší než jí je, proto i pánové jsou spíš strýcové. Ale zase mi připadá, že ona ses nima všema umí pobavit a zasmát.
Jana mi přišla na začátku jako taková ta dobrá táborová kamarádka, ale pro mě je trošku pichlavá. Myslím, že je dost dominanntí a pobavila mě výrokem, že poslechne jen svého partnera.
A Gabča ? Připadá mi nějaká studená. Možná je to i tou mluvou, za to ale nemůže. Ač je mi Miloš od počátku nesympatický, docela by mě bavila představa, jak si v domě buď poradí s rodiči ( viz ukázka na příště, vhodný dar vykoná své ) a nebo prostě vezme milou Gábi do Prahy. A že si jej vybrala naposledy….mám pocit, že si už vybrala.

26
eva
Reagovat

Pro dessin:
chlap, kterému je 48 a výše na lyže sice může, ale strejdové, kteří jsou ve výběru u Nadi, ani jeden nevypadají na nějaké sportovní a ani jiné akčnější vyžití. Nadiny děti ale akčně vypadají a aji bych jim tu akčnost přála, moc přála.
Pánové navíc nevypadají ani na nějaké kulturní vyžití. Spíše je všechny do jednoho typuju na dobrý oběd, procházku a tv. A nemyslím to ve zlým, asi jsou hodní a dobří, ale z mého hlediska nevhodní.
Naďa se mi moc líbí a přeju jí šťastnou ruku.

27
Bára
Reagovat

Pro Evu :
To je fakt, že na pohyb moc nevypadají, ale ono není nutné, aby s dětma fyzicky sportovali. Ona stačí taky podpora ke sportu, koupit vybavení, dovézt na hory, zajít do bazénu atd. Tihle pánové vypadají že touží po rodině a jsou-li tam děti, tak třeba jako strýcové jim můžou leccos dopřát.

28
Ajax
Reagovat

Milá Ajdo, že ty si zase nečetla pořádně co jsem napsal? Já napsal že ze čtyř pořadů co se vysílají od po do čt tedy Pravda, Táta, Top Star a Jste to co jíte, má tato reality show nejmíň, tedy mluvil jsem o Hledá se táta logicky. Ve sledovanosti se ale ani přes svoji rádoby chytrost nevyznáš – 600-700 000 že mají VKV ve svých nejlepších dnech? Hahaha, díváš se někdy alespoň na TOP 10 nejsledovanějších pořadů Primy? VKV mají sledovanost 950 000 – 1 000 000, v životě neklesly pod 900 000, nevim kde si sebrala tedy svoje hodnocení. Jste to co jíte je samozřejmě nejsledovanější z těchto pořadů, protože je jako jediné v TOP 10 Primy, má něco mezi 800 000 – 900 000, v tomto rozhraní se ještě pohybuje Top Star Magazín. Nic než pravda má průměrnou sledovanost kolem 700 000, co jsem četl, tudíž Hledá se táta bude logicky pod tím, protože nevěřim že by byl sledovanější. Přečti si prosimtě nejdřív co píšu, než začneš házet svoje moudra, jako že mám hodnotit podle toho co baví jiné a ne co mě, protože ta tvoje moudra navíc byla pro tentokrát totálně mimo ;-)

29
Ajax
Reagovat

Plus nechápu toto: Mít to velkou sledovanost, Prima pořad víc vypíchne, i upoutávek je poměrně málo. /// Přijde mi spíš logické že pořad který je málo sledovaný se vypíchne a udělá se mu větší promo aby byl sledovanější, než že by tomu bylo naopak. Promiň, studuju obor který se zabývá médii a možná nás to učí špatně, ale to co ty si řekla, za to bych u zápočtu nebo u zkoušky hned vyletěl. Samozřejmě máš částečně pravdu, VV se po velkém vzestupu taky snažili protlačit ještě více mezi diváky, a promo rostlo ale normálně platí že se výraznější promo dělá hlavně pro pořady, které nesplnily očekávání, viz klamavá reklama na to že se Jana vyspala s Bohušem. Každopádně tak jako tak, přijde mi že upoutávky na pořady jsou na Primě ve vyrovnané míře, nepřijde mi že by se něco upřednostňovalo. A to že se o tom málo na netu mluví? Není divu, tohle není reality show v pravém slova smyslu která by lidi táhla k obrazovkám a vyvolávala by kontroverzi jako VV nebo Nic než pravda. O pořadu jako Hledá se táta mohou informovat tak maximálně na kanálu Žena.cz.

30
SUN
Reagovat

Sledovanost TV Prima minulý týden

31
ajda
Reagovat

Ajaxi,
víc tolerance a slušnosti by ti neuškodilo. Ano, možná jsem to pochopila jinak než jsi psal, dobře, omluvám se. Tvé urážky beru s nadhledem, od tebe jsem zvyklá.
Polemizovat o obsahu tvého textu s tebou také nebudu. Nejsem fanatik tv sledovanosti.
Zapracuj na formě projevu a pravopise, na studenta čehokoli, je tvůj písemný projev otřesný. Například vedlejší věty a přístavky, ti očividně nic neříkají. Je rozdíl mezi překlepem, nebo chybou z rychlosti. To není tvůj případ.
Prosím, neobtěžuj ostatní další polemikou se mnou, co jsi chtěl jsi napsal, já také.

32
martinka
Reagovat

Dneska jsme v práci rozebírali včerejší díl a tak nějak jsme se dopracovali k tomu proč ti český chlapy o sebe trochu více nedbají? Většinou to jsou hodní milý muži,ale proč se o sebe trochu nestarat,v kolikátém století žijeme? Hlavně at se nikdo nevymlouvá na peníze,dneska už se s trochou snažení dá docela dobře obléknout ( nemyslím tím značkově) a co se týká kosmetiky je taky poměrně dostupná. Kdykoliv člověk vycestuje z naší země,je až překvapen jak jsou kolikrát i starší muži elegantno-sportovně oblečení,oholení a voňaví!!!!! A český chlapy se to ne a ne naučit! Je to hrozná škoda,protože by se jim i partnerky hledali mnohem snadněji.

33
martinka
Reagovat

Jěště dodávám,k těm českým mužům,když už se vydají na to první rande třeba na inzerát,nebo přes internet,neměli by se snažit vypadat co nejlépe a alespoň trošku upraveně ,aby tu dotyčnou zaujali? Kolikrát jsme to s holkama rozebírali a kolikrát jsme právě z takového prvního rande šli smutné domů……..já vím že spousta z vás teď podotkne,že se člověk má řídit srdíčkem,ale kolik z nás to takhle má opravdu nastavené??????

34
Ajax
Reagovat

Proboha Ajdo, já tě jen opravil a jestli si to brala zase jako urážku, tak je to jen problém tvojí ješitnosti. Jedinej kdo opětovně uráží jsi ty – viz pravopis apod. Nevím, proč to sem vůbec motáš, když se o tomhle nebavíme. Chceš si zase dokazovat, že jsi lepší? Myslím si, že pravopis ovládám perfektně, a ohledně psaní čárek a podobných věcí, sorry, ale to je věc pro mě jaksi nepodstatná ve psaní příspěvků do diskuzí. Sice to není dobrá výmluva ale jsem líný na to, abych po sobě kontroloval čárky, tak jako mi třeba v této chybí před spojkou „ale“. Ale nazývat můj písemný projev jako otřesný, to si jaksi přestřelila. Nechci se nějak vychvalovat, ale po tom co tu vidím a čtu, tak si pořád myslím, že jsem tady na tom oproti jiným velmi dobře. Ohledně sledovanosti – nemusíš být fanatik, stačí se jen trochu informovat, když už házím moudra o sledovanosti pořadů Primy a nejen tvrdit co si myslím, kor když jsi na stránkách kde se často pohybují příznivci televize a tv pořadů ;-). Neber to jako urážku opět.

35
Ajax
Reagovat

Pro Martinku: Máš pravdu, a bohužel já jako metrosexuál jsem pro většinu gay, protože se snažím vypadat dobře, nesmrdět a být dobře a moderně oblečen. Je to těžké, Česko je v tomhle opravdu sto let za opicema, když vidím i v Praze nějaký chlapy s panděrem, co se ho nesnaží maskovat, ale ještě si vezmou košili kterou si zastrčí do těšných kalhot, no prostě hrůza. O smradu, neupravených vlasech, a nemoderním oblečení ani nemluvě. Doporučuju všem výlet do Německa!!!

36
Olina
Reagovat

Je zajímavé sledovat jak se díl od dílu chlapi otevírají a tudíž vyplynou na povrch i jejich vlastnosti, které by určitě nejraději v sobě ukryli. U maminek platí totéž. Je ale pravda jedna – každý člověk je nějaký a každý takový člověk má a bude mít své zastánce a odpůrce. A čím více nějaký člověk vybočuje z davu, tím více se o něm mluví – viz. třeba Bohouš nebo Miloš. Radovan se ukázal jako extrémně žárlivý a snaží se to schovat za upřímnost, která dle něj ostatním chybí – ostatně co jiného mu zbývá. Divák ale není většinou hloupý – prokoukl ho a nepomůže mu již ani svěcená voda. Pravda je ale jedna – střih dělá vše – pokud tým lidí, který pořad připravuje, bude chtít, aby ten dotyčný vyšel jako hvězda – tak jí bude a opačně…

Základ ale je, že kontroverzní osoba vždy upoutá divákovu pozornost – ať nemám na nikoho úplně vyhraněný názor, nejvíce si pamatuji Miloše a Bohouše. Z posledního dílu mně „zarazilo“ jak Miloš u rozhodování jí – to přeci vypovídá mnohé o jeho sebevědomí a vnitřní síle (samozřejmě nejen to, že jí) – zlí jazykové ho nazvou „namistrovaným frajírkem“. Pořád se směje, navenek se někdy chová jako puberťák – ale opět v uvozovkách – uvolnit se, vždyť i to je umění… Na burze se asi tak chovat nebude. A abych to uzavřela – je velké umění mít svoji pracovní a osobní tvář. V hlavě to má ale určitě srovnané a pouze se přizpůsobil okolí – Gábině a jejím nápadníkům. Ne nadarmo píše Gábi na iprima.cz o Milošovi, že ví co mu život může nabídnout a že stojí pevně nohama na zemi.

Naďa mě upřímně překvapila reakcí na Viktora i Ilju – dalo se to říci jinak – ale určitě jsou nuceni řešit vše před kamerou a jakmile jsou všichni pohromadě.

Co mě ještě baví je Petr u Gábi – je pravda, že kývá jak pejsek, takovou povahu bych nesnesla – kam vítr, tam plášť. . . :-(

dessin: také se mi nezdá, že máma nevěděla, že přijedou nápadníci – to je nesmysl – pak, že tvůrci neovlivňují pořad – nesmysl – i proto třeba nějakému aktérovi této RS křivdíme nebo naopak pějeme chválu. . .

37
Olina
Reagovat

ajda a ajax: Gramatické chyby děláme všichni, ale rozhodně se nechci vměšovat do vašich sporů :-D Když jsem si teď přečetla, co jsem napsala, mám tam též tak tři hrubky – nechtěla jsem napsat ať nemám, ale ač nemám a jednou místo mně, má být mě :-) A čárky – tam pár chyb budu mít určitě taky – s tím mám problém celý život :-D

A jentak mimochodem – zatím co bylo nejakčnější z celé této RS, tak to bylo lanové centrum – Gábi, Luboš, Miloš. Nebo se mýlím – co se vám zdálo zatím nejlepší a co naopak nejhorší? To byla otázka samozřejmě pro všechny :-)

38
ajda
Reagovat

Olino, nikomu jsem zde nikdy gramatiku nevyčítala, naopak :o)) Kritika Ajaxe je z toho důvodu, že se ohání studiem mediálního oboru a tam já správný projev, psaný i mluvený, považuji za nutnost.

39
ajda
Reagovat

Ajaxi, opět se mýlíš.
Tvé opravy neberu jako urážky! Dokonce, narozdíl od tebe, se umím omluvit za pochybení. Nevydávám se za mediálního experta. Opět nerozumíš textu. Za svou urážku považuji některé tvé výrazy, to neřeš.

Ty jsi mi vyčetl neznalost problematiky sledovanosti, já to vzala. Ty snes kritiku svého písemného projevu. Nepatří k metrosexuálovi, za kterého se tu prohlašuješ, vedle dokonalého vzhledu i dokonalý projev? Vyžaduješ obdiv své dokonalosti, ale píšeš jak píšeš?!
Pravopis u jiných neřeším, ale u tebe, jako studenta, ho beru jako samozřejmost, tvá výmluva na lenost kontrolovat čárky je dětinská, nejde jen o souvětí, ale celá stylistika, větná skladba – ta je opravdu otřesná, zájmena, skloňování, časování atd… Říká ti něco syntax?
Nahrál jsi mi sám tím, že jsi se zmínil o mediálních studiích, jinak bych to nadále ponechale bez komentáře. V tomto oboru je kultura projevu a textu základ. Což u tebe postrádám. A to bez urážky, to je fakt.
Nepřestřelila jsem, spíš jsem se trefila do černého a ty jako potrefená husa, to bereš jako urážku! Pokud tě to uráží, zamysli se sám nad sebou…
Já si jen nadávám, že jsem se do diskuze s tebou opět nechala vtáhnout, piš si jak chceš, já už naštěstí vypnu pc a pár dní bude jen zasloužený relax, bez tv a pc.

40
míša
Reagovat

radila bych vyměnit si osobní e-maily a nezatěžovat tady diskusi. Bohužel diskuse tady není o pořadu, ale je to přestřelka mezi vámi. Škoda.

41
míša
Reagovat

Hooper: Diky- o Streamu vim- ale tam jsou zatim jen 4. DILY!!!!!

Mohl by to prosuim nekdo nahravat jako „Jste to co jite“??? Dekuji!!

42
Olina
Reagovat

míša: pak asi každá hledíme na jiný stream – já mám na streamu díly všechny – všech šest, které zatím Prima odvysílala. . . :-)

43
dessin
Reagovat

Ajax: proboha neumis se aspon chvili chovat slusne???

Ajda: k pejskum – obtezujici pejskari a nevychovany psi mi vadi taky. Lady je evidentne vychovana a vycvicena, nikomu nevadi, neleze lidem po hlave ani nesmejci po byte (stejne jako ta moje), takze s ni problem nemam. A ze ji vezme do klubu? Vis, tyhle psi kamaradi spatne nesou ze je nekde nechas (tvuj navrh na pokoji), daleko mensi zlo je vzit je s sebou tak jak jsou zvykli. Nevsimla jsem si, ze by Nada nebo kdokoli mel s Lady problem.

Eva: treab prave Petr mi sportovne zalozeny prijde. Prijel s krosnou, takze zadne tasticky a kufricky, dovedu si ho klidne predstavit na bezkach nebo na vode :)

Olina: no, prave. Musi dopredu vedet co se bude dit a ted z toho Prima dela veeelke prekvapeni, to mi docela vadi

udajna dessin: v minulem dile mi profil unikl, i tak je to ale nespravedlivy – jednak nam opet rekli kdo poleti, a jednak to spousta lidi nevi

ad diskuze: na webu jich je spouctu na ruznych klubech, forech apod, to ze je nezna ajax neznamena ze se o tom nemluvi.

a jeste ajax: ty studujes, ja mam deset let praxe v oboru. jednak soughlas s ajdou nauc se psat a vyjadrovat, a jednak se moc nechlub svou teorii ze studia. podpori se nejen program s nizsi sledovanosti, ale i ten ktery uz dost sledovany je. Viz Prima – bezi upoutavka na VKV a na Hleda se tata i na Osklivku. Promo maji docela vyreseny. jakym smerem, to uz nekomentuju.

misa: to je normalka, ajax porad kritizuje a do nekoho se nesmyslne naazi, nejspis lecba vlastnich komplexu, proste jeho prispevky preskakuj :)

44
Hooper
Reagovat

Radstar právě kvůli tomu, že to je k dispozici veřejně na streamu, Tátu nenahrává. Jinak viz Olina dnes v 8:38.

Ad upoutávka – Gábina mohla mámu informovat obecně („Chci si najít chlapa a tak jdu do televizní seznamky“), nikoliv detailně, máma mohla být překvapena jednak tím, že jí na tři dny přibydou 4 strávníci najednou, druhak opravdu do detailů nemusela vědět, že se nastěhování k nim domů bude konat.

Ale to samozřejmě spekuluji (do informovanosti rodinných příslušníků kromě dětí jako řadový divák nevidím), víme, že občas Prima vytrhává z kontextu (viz úterní údajný sex Bohouše a Jany).

45
Ajax
Reagovat

Milé děti!

Ajdička naše: Nejdřív tě chci upozornit, že jsem nikdy neřekl že jsi mediální expert, zase si neporozuměla textu =D. Nevadí, jedeme dál. Za další, uveď mi prosim tě příklady, kdy špatně časuju a skloňuju. Opravdu se už nestačim divit co tu napíšeš za píčoviny, sorry ale jinak to už napsat nejde, protože už si jaksi mimo, a věř, že teď už to jako urážku brát můžeš. Nepíšu spisovně to ano, ale rozhodně ne nějak gramaticky špatně nebo nesrozumitelně. To sis zas něco vycucala z prstu děvenko. To, že ses omluvila za chybu, je v pořádku, protože si ji udělala. Já jsem taky vysvětlil proč můj projev není dokonalý. Taky jsem vysvětlil, že to není dobrá výmluva, a že se tím nijak nechlubím a pyšný na to nejsem. Každopádně ty drobné nedostatky v příspěvku do diskuze jako jsou čárky apod. ještě pořád beru jako jaksi odpustitelnou věc. Nepíšu sloh, needituju článek, nepíšu publikaci, píšou rovnou to co cítím a jak mi to jde na jazyk, bez ohledu na syntax. Musíš zase rozlišovat tzv. stylistiku, jestli ti to něco říká. No opravdu to nemá cenu řešit, ale o nějaké příklady mého špatného skloňování a časování bych tě poprosil. Jsem zvědavej, kde to zchrastíš =P

Dessin: Ty se prosim tě ani nevyjadřuj! Všechno začala Ajda, kdy já jsem sem napsal info ohledně sledovanosti pořadů, Ajda mě začala opravovat nepodloženými domněnkami, tak jsem jí řekl, jak se věci mají, a že by možná bylo lepší se někdy informovat než plácat do vzduchu a opravovat moje správné informace. Za další, ty mi píšeš, že mám zapracovat na psaní a vyjadřování. No tak, uveď příklady toho co je špatně vyjádřené či nesrozumitelné. Tohle pomlouvání někoho, kdo se myslím, vyjadřuje jasně, výstižně a srozumitelně je poněkud trapné, nemyslíš? Kor od někoho, kdo nerespektuje čárky, velká písmena na začátku věty a má v jednom příspěvku asi pět překlepů, které si ani nezkontroluje. Normálně bych to nechal být, ale když tu poučuješ a při tom tvůj projev taky není sama dokonalost, tak to zmínit musím, ty jedna desetiletá praxe.

Lidi proberte se, jestli vás nějak rozčiluju svojí upřímností či kritikou, tak to mi je líto, ale snažit se vyšťourat nějakou „špínu“ na mě, aby se nějak vyrovnalo skóre, protože jsem si dovolil opravit Ajdu za to, že psala nesmysly, tak to je opravdu velmi ubohé. Trochu víc radosti a nadhledu do toho života, nebo budete ve čtyřiceti s nervama v hajzlu, jak se tak říká ;-)

46
dessin
Reagovat

ajax: nepros, od takovejch jako ty me to vazne dojima. pokud nedokazes pochopit, ze tvoje chovani tady lidem vadi, je neprijemne a obtezuje je (viz i jine nez me reakce, staci na to nekoukat s takovou davkou jesitnosti a falesneho sebevedomi), tak muzu rict jen jedno: jej jak ty jsi ubohej to je skoda mluvit.
chyby v gramatice a slovosledu versus nejake preklepy jsou dost velky rozdil, ale to uz tu taky nekdo psal (jestli to nebude tim ze mam taky jiny veci na praci nez jen tu tukat, jako evidentne ty) stejkne tak, nemam cas ani naladu tu procitat tve prispevky a hledat chyby. jen jedno ti reknu, tvevyjadrovani by chtelo pusobit sofistikovane, lec pusobi zmatene. to neni pomlouvani (aha, opet cestina, ze – pomlouvat muzes jen nekoho kdo o tom nevi, ja ti to pisu narovinu), ale proste upozorneni. normalni vyrovnany clovek by se zamyslel, blbec se zacne hadat. kam te asi radim, co myslis?
A pokud ty mas pravo urazet, buzerovat a nesmyslne kritizovat (tak vnimaji tvoji uprimnost a kritiku ostatni lide), tak ja mam pravo se vyjadrovat k cemu chci, tedy i k tobe.

jsi proste jen ubohe nic, co se snazi si tu neustale na nekom posilovat sebevedomi hloupostma, misto aby jsi aspon trochu dokazal ze to, co rika protistrana, neni pravda a tve argumenty jsou k necemu (napriklad, kdy uverejnis svuj clanek o hleda se tata, hm – asi nikdy vid, zas jenom kecy) (OT pro nove prichozi, ajax se v minulych diskuzich navazel do ajdy jak to pise a proc to pise, bylo mu tedy nabidnuto at ukaze jak se to ma delat, kdyz je taaaak moudry a zkuseny – jenze, jak sami vidite, nic).

Takze doporucuju jdi studovat nejen cesky jazyk, abys i ty jednou te desetilete praxe, co tak predhazujes zue zavisti, take dosahl. Protoze s tvyma dvema mozkovyma bunkama to bude sakra prace.

PS: no pojd, tipuju tri urazky, dve hlasky a o tvem clanku samozrejme ani slovo. no jo, tak se pozna nula :DDDD

47
dessin
Reagovat

ad admin: nejde to nejak zastavit, zamknout, banovat nebo tak??? :) diky

48
Linda
Reagovat

Tak jsem si tady tak pročítala spor Ajdy a Ajaxe o čárkách, stylistice textu a skloňování. Fajn, jako studentka češtiny dokážu hodně odpustit, ale proboha napsat svaDba, zapomĚla a Z Viktorem si nerozumí… PROBOHA?! To si může pisatel veřejného článku dovolit?

49
jana
Reagovat

není to jedno, Lindo?
Ten člověk, který to tady vytváří, věnuje těmto stránkám poměrně dost času. A píše hezky. Asi se snaží uhlídat články spíš významově než po pravopisné stránce. Nutno dodat, že se to asi doposud líbilo. Poslední dobou je tady ale hodně zbytečná diskuse, která celou tuhle dlouhotrvající – (roky) – práci ničí. To mi připadá horší.
Nemohli by jste už tu zbytečnou diskusi vynechat? Nečekám odpověď!

50
Maxipes
Reagovat

Já teda souhlasim s Lindou. Pokud někdo píše článek veřejně, aby ho ostatní četli a posoudili, tak pravopis je jedna z prvních věcí, na kterou by si měl dát pozor. Co mi je po významově správnym (jak ty píšeš) článku, když mě v prvních větách práskne do očí svadba a nezapoměl. Chápu, že se každej může upsat, ale tak by si to autor měl dát někým zkontrolovat nebo editovat. Protože článek s hrubkama se moc líbezně nečte, možná těm co ty hrubky dělaj taky a ani jim to nepřijde. Ale ty co vychodili základku by si toho všimnout měli :-D Jo a Jani, příště byste, né by jste. Jen tak pro šťournutí :-))

51
dessin
Reagovat

jen tak pro stournuti… „ti co vychodili“ ne „ty co vychodili“… :) a kdyz uz teda je nutnost nekoho poucovat, tak pisu spisovne (kazdy misto kazdej, delaji misto delaj, spravnem misto spravnym…)

52
Ajda
Reagovat

Dva dny jsem mimo net, nyní vidím, jak pěkně jsem to tady schytala :o))

Za chyby se neomlouvám, jsou neomluvitelné, sama koukám, jak se mi to povedlo, no fuj!

Nesekám doufám chyby běžně, takže se uklidňuji, že to s mojí češtinou není zase tak katastrofické. Školu mám za sebou opravdu hodně dlouho, dokonce v dobách, kdy se kultura ( třeba projevu), psala s „ů“, ale snažím se psát vždy bez chyb i v diskuzi, já se ji učila ještě se „s“. Ale jsou chyby z rychlosti a překlepy, těm se nevyhne nikdo. Mám češtinu ráda, neživí mě, ale věřte, že si gramatiku hlídám, tohle mě opravdu mrzí. Články píši ihned po uvedení pořadu, ze zábavy, jazykově kontrolovat si je nechávám o víkendu, dřív nemám možnost, ale tou dobou je zveřejnění už neaktuální, nemyslíte?
Ale i já to po sobě čtu x-krát než to dám na sklo, opravuji překlepy, chyby, odskoky. Snažím se, aby se neopakovaly slova, jména… Občas musím jít přetáčet video a ověřít si situace, při psaní poznámek něco unikne, nebo později nedává smysl. Jenže kolem 1-2 h v noci a po několikátém čtení zjišťuji, že čtu zcela mechanicky, přehlížím, co bych neměla a nakonec bych to nejraději odmázla a psala znova. Jenže ráno po šesté vstávám do práce :o(

Uvítám každého pomoc, kdo bude ochotný v tuto noční hodinu to editovat, nebo rovnou napsat. Víc očí, víc vidí a ostatní nebudou trpět. A tímhle neomlouvám uváděné chyby. Nechápu, jak jsem třeba zapomněla na „N“ a věřte, se sedmým pádem také běžně kamarádím :o))

Lindo = Maxipes, díky, že jste hrubky přežil/a !!!
Jak píšete „každej“ jsme chybující… Nebo snad „každý“?!
(někdo třeba při uvádění více jmen – nicků)!

Moje reakce na Ajaxe plynula z jeho více než 100 příspěvků – poctivě pročtených, prezentací jeho metrosexuality (= dokonalý muž) a mediálním studiem. Omluva chyb leností, to mi u něj nesedí. A opravdu nemám chuť zde vypisovat konkrétní chyby. Příklad Ajaxi : zvědavej – zvědavý! Hovorová čeština je také chyba! Tečka, definitivní!

A UŽ PROSÍM ZPÁTKY K DISKUZI O TÉTO REALITY SHOW !

53
pro autorku
Reagovat

Dobrá zpátky k reality show. Ale hovorová čeština chybou opravdu není :-)

Lindo / Maxipse a autore příspěvku, tři jména, omlouvám se, nevím, kterým vás oslovovat, nestačilo by tedy jen jedno? Ale koncovky např. -ej , opravdu za bezchybné nepovažuji! Dobře, beru zpět, ne hovorová, ale tato obecná čeština je chyba. Toto malicherné slovíčkaření už je trapné, nechápu. Přitom nejste sama bez chyb, od studentky češtiny se moc líbezně nečte „ty co vychodili“ !

Mohu tedy počítat s vaší odbornou pomocí ve středu během první ranní hodiny? A.

54
LadyXL
Reagovat

Pro Ajdu – nenech se, prosím, „otrávit“ a piš dál!! Každý jsme chybující a v 01 hod ráno by to byla většina z nás :-( !! A vždyť jdou ty chybky/překlepy přeci po upozornění lehce opravit, tak nevím, proč se ti mrzouti tak rozčilují. Stačí slušně (jednou!!) upozornit na „překlep“ a je to! A že to jsou překlepy či přehlédnutí, je jasné z celého článku, protože se neopakují u stejných slov. Fandím ti – zvlášť když jsem se i já učila ještě =kultůra=, prezident/president…atd. Víš, mne víc rozčiluje psaní a i slovní užívání ABYSME místo abychom a co tak příšerné ABY JSTE místo abyste.
Tak hlavu vzhůru :-))

55
Ajax
Reagovat

Dessin, na tebe ani nebudu reagovat, příklady jsi neuvedla a jen si zase napsala hromadu urážek a nesmyslů. Ukaž mi už ale prosimtě něco, co mám gramaticky špatně, snažně tě o to prosím!!!! Já opravdu o ničem, kromě čárek a nespisovného projevu nevím. A ohledně slovosledu – ten je v češtině jaksi volný, a myslím si, že se pohybuju v rámci toho, co čeština povoluje ;-)

P.S.: Článek o Hledá se táta nikdy psát nebudu, protože na to nemám čas ani chuť. Nikdy jsem ani neřekl, že ho mám v plánu psát. Mám vlastní web, pro určitou sortu lidí, a ti si zatím nikdy nestěžovali na to, „že by se jim to špatně četlo“ či na gramatické chyby. A věř, že to je web, který možná znáš i ty ;-)

Ajdo, tak to vidíš. Ty mě taky pořád poučuješ o špatné češtině a nakonec se zjistilo, že jediný kdo tu má otřesnou češtinu jsi ty a dessin. S tím, že u dessin by se to ještě dalo odpustit. SvaDba a zapomĚla, je opravdu tragédie, necítíš se ted‘ trapně? Já bych se cítil, protože tyhle slovíčka jsem už uměl napsat korektně asi v sedmi či osmi letech ;-)

P.S.: Ještě že tu máme pozorné lidi*, kteří na tvoje hrubky upozornili, já tvoje články už ani nečtu, takže jsem nevěděl, jak si s češtinou na štíru. A jsi na tom fakt hodně bledě, jak vidím. Tudíž všechny tvoje reakce a urážky teď budu rovnou přehlížet. Protože dvě největší hovádka, která pravidla češtiny totálně nerespektují budou opravovat moji češtinu, která je takřka dokonalá. Ach jo…

* Ti pozorní lidé, jsou jedna osoba, píšící pod více jmény!

56
Ajax
Reagovat

A Ajdo, češtině opravdu rozumíš jako koza petrželi. Hovorová čeština rozhodně není chybná nebo gramaticky špatná, proboha!!!!!! Říkám ti, zjisti si, co je stylistika a pochopíš. Jakmile budu psát např. knihu, kde budu potřebovat zobrazit například dialog mezi dělníky, tak tam taky použiju hovorovou češtinu s -ej apod. A jazykový korektor mi nikdy neřekne – Oprav si to -ej na -ý, máš to gramaticky špatně. Já nespisovně v běžném životě mluvím a i píšu tady, na tom není nic špatného, jakmile píšu JEN do diskuze. Ajdo prosimtě, naposledy tě prosím, opravdu přestaň hodnotit moji češtinu a komentovat to, o čem nic nevíš. Dostáváš se do úzkých a za chvíli tě tu nikdo nebude brát vážně. Tvoje honba za tím, mě co nejvíc pošpinit, je už z tvojí strany trapná. A jak vidíš, je čím dál víc lidí, kteří se mnou souhlasí :-)

57
Ajax
Reagovat

Výborně, tak už se to tu zobrazilo, jsem moje dva komentáře ještě hodil do diskuze k novému dílu, tak snad se nebudete zlobit. Každopádně čím více mých komentářů, tím lépe pro Ajdu. Aspoň se naučí psát více slovíček korektně a už se nebudou ve článcích opakovat takové megahrubky jako u tohoto dílu ;-)

58
lihe
Reagovat

Tak si řekněte promiň, podejte si ruce a usmiřte se ;-) Ajaxi a Ajdo, pokud ovšem náhodou nejste 1 člověk….máte toho očividně hodně společného…chcete mít poslední slovo, jste chybující lidé a zahlcujete diskusi, nick vám začíná na A a má 3 písmenka společná … je tohle všechno jenom náhoda?

59
Lubos
Reagovat

Zda se to len mne nebo je ta seznamka uchylna? Chlapi su totalne mimo, a tie zeny … chudak deti

60
Anna
Reagovat

Dobrý večer, jsem opravdu zhnusena po shlédnutí dnešního dílu Hledá se táta, potencionální uchazečkou o partnera a otce pro své děti Gabrielou. Pokud jako matka prohlásí, že se nebude omezovat kvůli svým dětem, co se týče kouření, je to opravdu na pováženou. Když se nehodlá omezit v „hloupých“ cigaretách, ani nechci domýšlet jiné důvody. V tomto případě vítězí ten z kluků, který vypadne. Chlapi pryč od ní a její matky!!!

61
Anna
Reagovat

Luboši, nezdá se to jen tobě, naprosto s tebou souhlasím. Chudáci děti … .

62
Anna
Reagovat

Luboši, nezdá se ti to, je to tak, naprosto s tebou souhlasím. Chudáci jejich děti … .

63
Kikča
Reagovat

Luboši a Anno, naprosto s vámi souhlasím. Luboši, nezdá se to jen tobě.
Anno, myslím, že sociálka je dobrý nápad. A ta příšera Jana, no fuuuj, nejen, že je šeredná, ale ještě totálně blbá.

64
Martík
Reagovat

Máte pravdu, ta Jana, nejen, že je šeredná a namyšlená jako svině ale i blbá, potřebovala by spíš kašpara, kterej by jí poslouchal, kterýho by mohla komandovat jako svýho syna!! A ta rozmazlená Gábina je úplně vypatlaná, myslí si o sobě bůhví co, ostatní jen komanduje, ještě sem neviděla dělat neco jí!! je líná!!!

65
anděl
Reagovat

Co dodat, ráda se dívám, ale souhlasím s názory . Nada by si zasloužila dobrého přítele , ale těžká volba. jsou sice hodní , ale není to to pravé pro ni má jen přece jen malé děti a to už jsou pánové ve věku.
Gábi, měla by se zamyslet a pánové utéct od ní, co nejdál dokud to ještě jde , než způsobí další neštěstí.
Jana ,nejraději mám sama sebe a ty budeš mít nejraději mě a pak sebe . Asi tak by to mělo být u ní.
Přeji hodně zdaru.

66
Eva
Reagovat

Také mám ten názor. Nejnormálnější je Naďa. Ty dvě slepice
Gábina a Jana, no to je hrůza. Jedna lepší než druhá. Já být tak blbá, tak s tím nelezu alespoň do televize.

67
peter
Reagovat

slusny clovek s brusperku vi svoje tady totiz kazdy kazdeho zna gabriela a jeji matka vedi moc dobre co tajit v pekle se budou smazit

68
peter
Reagovat

slusny clovek s brusperku vi svoje tady totiz kazdy kazdeho zna gabriela a jeji matka vedi moc dobre co tajit v pekle se budou smazit

69
peter
Reagovat

pro autorku
Říjen 31st, 2008 at 17.40 53
Dobrá zpátky k reality show. Ale hovorová čeština chybou opravdu není :-)

Lindo / Maxipse a autore příspěvku, tři jména, omlouvám se, nevím, kterým vás oslovovat, nestačilo by tedy jen jedno? Ale koncovky např. -ej , opravdu za bezchybné nepovažuji! Dobře, beru zpět, ne hovorová, ale tato obecná čeština je chyba. Toto malicherné slovíčkaření už je trapné, nechápu. Přitom nejste sama bez chyb, od studentky češtiny se moc líbezně nečte „ty co vychodili“ !

Mohu tedy počítat s vaší odbornou pomocí ve středu během první ranní hodiny? A.

Přidat komentář