Panáček v reality show

Jak se staví sen – extra (5.2.) Návraty k 1. řadě

6. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Jak se staví sen

jak-se-stavi-sen-extra-header
Spolu s Robinsonovým ostrovem se vrátila v pondělí 5. 2. na české televizní obrazovky s novou řadou i reality show Jak se staví sen EXTRA. Tedy již tradiční rekonstrukce bytů na které je však již od minulé řady navázán silný lidský příběh. Příběh těch, kterým TV Prima ve spolupráci s designery rekonstruují byt. První díl byl čistě návratový, kdy se Iva Kubelková vrátila do pěti realizovaných rekonstrukcí bytů a zjistila, co je nového v jejich životě i bytě.

Jaká byla ohlédnutí za rekonstrukcemi první řady?

Včerejší díl lze ohledně rekonstrukcí shrnout velmi krátce. Kromě sem tam nového koberečku, jedné skříňky či otočení postele, se nic významného v bytech neudálo a byty jsou ve stavu, v jakém je TV Prima předávala na konci pořadu.

Mimochodem, v nové řadě, která se bude vysílat vždy v pondělí kolem půl desáté, opět uvidíte tyto dvojice designérů: Kamila Douděrová s Františkem Kobližkou a Andrea Hylmarová s Markem Povolným. Ty doplní nováčci Zuzana Schubertová a Petr Hodan. Těšíte se?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví sen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
Reagovat

Za mě zcela zbytečný díl. Viděla jsem jen útržky, v tahu bych to nedala. Sladká Kubelková obrážela předem domluvené domácnosti, opakování trudného životního příběhu rodiny, všude naklizeno, všude opět děkování a nadšení z renovace. No, některé byly více k pláči, ale darovanému koňovi….

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Ajda: Děkuji za skvělé doplnění. Přesně takový ten první díl byl :-)

Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Dokud tam byl Cejnar, bylo to i vtipné, Kubelková s Něrgešovou tragédie. U jedné řady se po měsíci vraceli na místo činu, bývalo to na iprimaliving. Dost často přestavěný nábytek, kuchyně zaneřáděné kravinami na pracovní ploše, občas i kritika. Asi věděli, proč to zrušili :-)

4
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Ajda: Tak Kubelková za mě lepší než Něrgeršová :-)

Reagovat

@Radek aka SUNíčko: :D jj, líp se na ni kouká :D

Přidat komentář