Panáček v reality show

Hledá se táta 7. díl (4.11) – Vítejte u nás doma!

4. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta


Tři maminky, pět dětí, dvanáct adeptů na tatínky, jeden pes a zřejmě i jedna babička s dědečkem, to vše ve třech různých domácnostech. Někde zklamání, že nepřijel Ilja, jinde překvapení z dárků a určitě spousta jiných zajímavých situací. To vše dnes večer v sedmém pokračování Hledá se táta…


NAĎA
Pánové dorazili už v minulém díle, takže dárky a seznámení s Tinkou a Danem máme za sebou. Dnes je potřeba zajít nakoupit, bude se vařit oběd pro neobvykle vysoký počet strávníků. Důvěru vyrazit s dětmi dostane Richard a Jirka. Jde se do supermarketu, podle nákupu se dají očekávat špagety. Je horko, chtělo by to něco studeného. I když maminka sladkosti před obědem zakazuje, kdo by odolal zmrzlině. Tajemství, které bude brzy svědit Tinčin jazýček. Téma si zvolili pánové opravdu originální, škola, ale co vlastně jiného probírat. Zatím se skoro neznají, takže docela dobrý začátek.
Richard minule sliboval dárek, tvrdil, že těžký, dnes už pro něj uzrál čas. Krabice piva a úroda ze zahrádky. Oběd chutná všem, při něm Tinka už tajemství nevydrží a pochlubí se nanukem. Pochvala za přiznání, ale jinak jí prý podrývají autoritu.
Naďa je ráda, že děti muže přijaly kladně. Víc dá na názor stydlivého Dana, je starší, už to vidí jinak než hravá, dětská Tinka. Té se nejvíc líbí Jirka. Od čeho máme kamarádku, počkáme si na její radu. Sylva byla rádce nad albem fotografií v prvním díle, proto má dnes možnost setkat se s muži v hospůdce. Využije příležitosti a vyzvídá, co se pánům na Nadě líbí. Rozpačité odpovědi, co taky čekat, když Naďa sedí u stolu. U Sylvy boduje Petr a Jirka.
Sice v polních podmínkách, ale to nevadí, muži se u Nadi pomalu zabydlují. Večeři přichystá Jirka. Plachetnice z okurky, naplněná salátem, dozdobená zeleninou, to není večeře, to je umělecké dílo. Opravdu nádhera, škoda to hned jíst. U večeře se řeší, kam kdo hlavu složí. Tinka by brala Jirku, ale maminka v tom má jasno. Ona a děti v pokojíčku, pánové po dvou v kuchyni a obýváku. Děti šupem do hajan, chvilka posezení u vína, červené rychle unaví. Je čas zalehnout. Dobrou noc!

JANA
Dovolená končí, čeká nás poslední večeře. Při ní musí dojít k vyřazení dvou kluků. Opakuje se situace jako minule. Tomáš byl nucen kvůli pracovním povinnostem odstoupit dobrovolně. Stejné to je i nyní u Bohouše. Jen pracovní důvody střídají důvody srdeční, Bohouš se stihl zamilovat jinde, odstupuje dobrovolně z boje. Kdo ze zbylé pětice půjde z kola ven? Z řečí Jany, většina očekávala vyřazení Radovana, ale změna, balit jde Zdeněk. Podle Jany je mimo mísu, nic o ní neví, nezapadl do party. Co zachránilo Radovana? Pomluva, kterou údajně šířil, se netýkala Jany, ale nové dívky Bohouše. Martin to tušil, jedna věta vše změnila. Radovan jde dál. Zatím.
Říčany u Prahy, malý byt a očekávání co je čeká. Přijeli po obědě, to se Janě ulevilo, asi že nemusí vařit. Kytky a samé kytky. Tomáš opět přídavek. Básnička s fotkou Jany. Plná citů, které ona neopětuje.
Malý byt, je jich všude plno. Respektují, že jsou na návštěvě, jen Radovan to nevzdává, chce strhnout pozornost na svou stranu. Mytí nádobí Jana neocení, naopak, nelíbí se jí to.
Večeře se nevaří, na večeři se jde do restaurace. Přiberou i kamarádku Petru, její názor se může hodit. Hodně překvapí, nejvíc se jí zamlouvá Radovan. Martin se Petře nelíbí, moc se hlídá, chce bodovat za každou cenu. Pavel je fajn, nevýrazný. Tomáš hodný, ale k Janě se nehodí.
Malý byt, čtyři muži, každý musí urvat prostor na spaní. Tak ulehnout a spát. Dobrou noc, strýčku Fido, loučí se Jana.

Upoutávka na příště – Radovan je vyhozen, mizí bez loučení…

GABRIELA
Gabriela a maminka Zlatuše, tak by měl znít správně nadpis, maminka dnes byla hlavní postavou a oživením pořadu. Hned v úvodu Gábi oznámí mamince, že na pár dní budou mít hosty. Hrané nebo upřímné zděšení budoucí tchýně? Podle ní zásadový tatínek Aleš, pustí do baráku jen toho pravého ženicha a nyní se tu chtějí uhnízdit rovnou čtyři najednou. Album a představení těch, které pozvala. Aha, aha, aha! Komentuje maminka. Hned ji napadá, že tolik chlapů v chalupě by se mělo využít. Táta zahradu posekal, co nařezat dřevo? Máme plyn, konstatuje budoucí tchán. Nemáme odjet, kdo bude vařit, kde budou spát? To vše napadá Zlatuši. Gábi je však v klidu. Vařit budeš ty mami, nebo oni, vyřešeno. Spát se bude na zahradě, máme dva stany. Snad nebude pršet strachuje se hned maminka. Smůla, tak je to vyplaví, nevzrušuje se Gabča.
Pánové se slétají jako vosy na med. První Radim. Mašinky a plyšák, hračky udělají radost každému dítěti. Později předá Zlatuši kytičku a tatínkovi vlastní pálenku. Petr se netrefil do správných dveří, maminka si ho hned odchytí, vyfasuje lahvinku i pro manžela a nasměruje ho správně do prvního patra. Mirek má pro maminku rudou růži, Gábi dostává žlutou. Skrytá agrese, trošku to na ni sedí, komentuje Miroslav. Jí se zdá žlutá růže něčím napuštěná, aby déle vydržela.
Tatínek, dědeček a budoucí tchán v jedné osobě, dostává láhve s alkoholem, to potěší každého chlapa, tak to má být. A kdo tu ještě má být? Přece Miloš, přijíždí červeným bourákem, auto po střechu naplněné dárky. Auto, mega traktor, whisky, parfém (?), kytice, předvedl se v plné parádě. Gábi mile překvapil, i kdyby ho vyřadila, dárky si nechá. Ostatní nápadníci jsou zaskočeni. No jo Miloš, co čekali, ten umí šokovat. Prohlídka domu a oběd. Gábi bolí nožička, obsluhuje maminka. Rovnou sama uvařila. Petrovi chutnalo, ale jeho maminka vaří lepší polévku. Miloš by uvítal, kdyby vařila Gábi, aby věděl, zda to vůbec umí. Gábi sedí, maminka kmitá, obsluhuje a vyzvídá. Co kdo dělá? Šikovní kluci. Miloš je nezaměstnaný, opět ty jeho srandičky, on je přece úspěšný burzovní makléř, to všichni víme. „Mlč už chvilku“, otráveně uzemňuje maminku Gábi. Miloš chápe, že rodiče mají o ni strach, zajímá ho, proč je jedináček. Gabčini rodiče budou brzy slavit stříbrnou svatbu, to je podle Zlatuše na metál, její manžel to vidí spíš na vraždu.
Výslech pokračuje. Petr by se přestěhoval. Miloš je zdrženlivý dávat takové sliby. Jemu život v Brušperku připadá nemožný. Je nemyslitelné vzdát se kariéry, postavení, peněz. Ty by tady nevydělal. Podle otce nejsou vše, musí se k nim umět i jiné věci. Jenže pořád v práci, budeš mít na Gabču čas? Na co chce, na to si Miloš vždy čas najde. Rychlá odpověď na matčinu zvědavou otázku.
Je čas postavit stany. První dvojice je rychle hotová. To Petr s Radimem asi usnou pod širákem. Ale ne, už i oni mají střechu, tedy celtu nad hlavou, spaní úspěšně vyřešno. Dobrou noc i do Brušperku.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Ajax
Reagovat

Reakce na předchozí diskuzi k pořadu:

Dessin, na tebe ani nebudu reagovat, příklady jsi neuvedla a jen si zase napsala hromadu urážek a nesmyslů. Ukaž mi už ale prosimtě něco, co mám gramaticky špatně, snažně tě o to prosím!!!! Já opravdu o ničem, kromě čárek a nespisovného projevu nevím. A ohledně slovosledu – ten je v češtině jaksi volný, a myslím si, že se pohybuju v rámci toho, co čeština povoluje ;-)

P.S.: Článek o Hledá se táta nikdy psát nebudu, protože na to nemám čas ani chuť. Nikdy jsem ani neřekl, že ho mám v plánu psát. Mám vlastní web, pro určitou sortu lidí, a ti si zatím nikdy nestěžovali na to, „že by se jim to špatně četlo“ či na gramatické chyby. A věř, že to je web, který možná znáš i ty ;-)

Ajdo, tak to vidíš. Ty mě taky pořád poučuješ o špatné češtině a nakonec se zjistilo, že jediný kdo tu má otřesnou češtinu jsi ty a dessin. S tím, že u dessin by se to ještě dalo odpustit. SvaDba a zapomĚla, je opravdu tragédie, necítíš se ted‘ trapně? Já bych se cítil, protože tyhle slovíčka jsem už uměl napsat korektně asi v sedmi či osmi letech ;-)

P.S.: Ještě že tu máme pozorné lidi, kteří na tvoje hrubky upozornili, já tvoje články už ani nečtu, takže jsem nevěděl, jak si s češtinou na štíru. A jsi na tom fakt hodně bledě, jak vidím. Tudíž všechny tvoje reakce a urážky teď budu rovnou přehlížet. Protože dvě největší hovádka, která pravidla češtiny totálně nerespektují budou opravovat moji češtinu, která je takřka dokonalá. Ach jo…

2
Ajax
Reagovat

A ještě dodatek: Hovorová čeština není gramaticky chybná. Přestaň se honit za tím, aby si mě co nejvíc pošpinila, protože se značně dostáváš do úzkých a už působíš lehce trapně. Jak vidíš z minulé diskuze, kam my nešly vložit příspěvky, proto to píšu sem, je čím dál tím více lidí, kteří se mnou souhlasí. Tak Ajdo, přestaň prosím komentovat věci, kterým nerozumíš, a bude to OK. V opačném případě, tě tu lidi přestanou brát vážně. Poněvadž říct mi, že napsat „dobrej“ místo „dobrý“ je z hlediska gramatiky chyba, je výplod někoho, kdo češtině rozumí jako koza petrželi. Znovu opakuji – otevři si např. Wikipedii a zjisti si co je to stylistika, pak to možná pochopíš a už si dáš pozor na pusu.

Je mi líto, že tu musím znovu otevírat tuto diskuzi, ale lidi asi pochopí, proč tomu tak je. Protože taky jsem jenom člověk, který musí zareagovat na to, když ho někdo poučuje o jeho chybné češtině, která se ale skládá maximálně z chyb z hlediska čárek a koncovek jako je -ej, místo -ý, od lidí, kteří jsou schopni napsat svaDba apod. Ajda i dessin mají mnohem horší češtinu než já, na tom se shodlo několik lidí* v předchozí diskuzi, a přitom oni tu mojí neustále napadají. Pak se my chlapi nesmíme divit, proč máme s těma ženskejma takový starosti ;-)

* Těch několik lidí byla ve skutečnosti jedna osoba, pod několika jmény.

3
Olina
Reagovat

Ajax: Tak táhni k čertu a neotravuj tady. Tato diskuze je o pořadu, tak nezacláněj a nevtírej se! Článek nenapíšeš, v diskuzi jsi bezpředmětný – tak co tu děláš? Je zajímavé, že čas na psaní článku nemáš, ale ztratit desítky minut zvratkami, které tu bliješ, na to čas máš. Jsi prostě další zakomplexovanej chudák

Reagovat

Ajax, nějak se snažím pochopit, proč sem píšeš naprosto mimo téma. Pokud jsi chtěl reagovat, měl jsi snad reagovat pod článek k němuž byla diskuze o které se nyní rozepisuješ. Takhle to skutečně vypadá, že zde vytváříš obyčejný flame jen za účelem být vidět.

Dle mě jsi to měl celé hodit za hlavu a ne se tady snižovat k nazýváním někoho, navíc žen, hovádky.

Radši nic, budu to tady pozorovat a případně si pořádně máznu v komentářích, pokud se diskuze bude i nadále zvrhávat do osobních útoků.

5
dessin
Reagovat

ajax: tak nereaguj ty ukecanku, souhlasim s Olinou. Par prikladu z tvych romanu: kam my nešly vložit příspěvky (myslim ze spravne je mi), aby si (myslim ze spravne je aby jsi). Ma cestina je chybna v tom, ze pisu rychle, nikoli v gramatice a stylistice jako tva, ze by se s tebou nekdo shodl ze ma cestina je horsi nez tva jsem si jaksi nevsimla. Tvou cestinu nikdo nenapadal bezduvodne, zacal jsi s tim ty. A Ajda se omluvila, pokud sis vsiml, tim padem tve vyroky jsou uz jen urazky a neopodstatnena kritika.

Tim s tebou koncim, bez sis sva moudra rozdavat na sve stranky, jiste dokonale gramaticky, stylisticky i obsahove, a prestan tu oxidovat, souhlasim se SUNickem. Jsi nula co jen hooodne nahlas krici aby si ji lidi aspon trochu vsimli.

Olina, Sun, Ajda a ostatni, omlouvam se za OT prispevek, dalsi bude jiz k poradu na ktery se tesim, zvlast na Gabi maminku :)

Reagovat

Mimochodem, velmi zajímavé, jak si Hledá se táta postupně získává fanoušky. Graf hledanosti dle Seznam.cz – http://search.seznam.cz/stats?collocation=hled%C3%A1+se+t%C3%A1ta První díl prošel skoro bez zájmu o nějaké dohledávání informací. Vysílal se totiž již 23. 9.

7
sigi
Reagovat

dessin, miláčku, správně není aby jsi, ale abys :))) vy jste všichni tak posedlí češtinou, že to až vhání slzy do očí. sakra pište už konečně něco konkrétního >>>>
já na začátku psala, že se divím, že tolik kluků, co vypadají celkem k světu, volí jako způsob seznámení tv pořad. teď, když je trošku „proseto“, najednou vidím, co je to za trumbery a matlánky. holky, rychle od nich pryč! z těch tří bych si na začátku – kdybych byla chlap – určitě nevybrala Janu, nelíbilo se mi, jak protáčí oči, jak byla pořád děsně zmalovaná, a každá její druhá věta obsahovala slovo „jiřík“. teď už je mi všech tří dam sborově líto a doufám, že si nikoho z těch utřinosů nevyberou

8
Ajda
Reagovat

Maminka Zlatuše je opravdu silné kafe. Ale Gábina se chovala hrozně, chvílemi se mi zdálo, jako by jí návštěva mužů vadila.

9
Shr3k
Reagovat

V odstavci u Gabriely si nahraďte Bohumila/Bohouše Miroslavem/Mirkem. ;-)

10
Ajda
Reagovat

díky :o))

11
dessin
Reagovat

sigi: ja vim, ale on by to uz nepobral :)

Jana: me by k ni nejvic pasoval Martin. Musim se priznat, ze Radkovo vysvetleni ze nemyslel Janu ale tu novou jsem nejak nepochopila…? a na priste jsem zvedava:) Jeste jeden postreh, Jirikovi jsou 4 roky, jestli jsme to pochopila. Neprijde vam – ja nevim, zaostaly? Piska, krici, ale slovo jsem od nej jeste neslysela, je to jen muj nazor vzhledem k detem v okoli, jak se ma nebo nema chovat dite ve ctyrech letech zase tolik nevim.

Nada: take souhlas ze by si emla vybrat mezi Petrem a Jirkou, i kdyz me by k ni vice sedel Petr. Prece jen, Jirka je takovy „plysak“, hezky kouka, hezky mluvi ale akcni mi moc neprijde. A opet postreh – proc nejsou zabery i z jine misnosti nez z obyvakokuchyne? To se jinde nepohybuji? Jen mi prijde zvlastni, ze s Gabkou se prolezl cely barak a u Nadi je kamera na jednom fleku (skoro, detsky pokoj pri usinani a PC)

Gabka: taky mi prijde ze ji panove obtezuji. Milos se tedy predvedl, darky jak k Vanocum pro vsechny sousedy, asi chtel ukazat ze na to ma, ale pro me to bylo prehnane. take Gabka jako jedina resila zda vracet nebo ne a komentovala to, ostatni co jsem si vsimla byli spise zdrzenlive a Jane jsou dokonce darky mirne trapne. Proste rozmazlena princeznicka, za tim si porad stojim.

Zlatuse: dost dobry, bavila jsme se kdykoli neco rekla na kameru. je pravda, ze dost trapne bylo jak tam vsechny obskakovala a Gabka si sedela na zadku. Zajimavy ze ji nebolela nozicka kdyz sla klukum ukazat kde budou spat…

12
ajda
Reagovat

Naďa v minulém díle mluvila o rekonstrukci bytu, v kuchyni je to vidět, není vymalováno. Nebo si jen chrání soukromí.
Ta večeře co nachystal Jirka vypadala nádherně, kdyby si dal udělat zuby a trochu na sobě zapracoval, asi by vedle Nadi rozzářil.
Je vidět, že chlapům chybí ženy :o)) Někteří vypadají daleko starší než jsou. Tragédie jsou někteří třicátníci vypadající na usedlé čtyřicátníky, jak se ukazuje s maminkou v zádech. Šílená kombinace. Bylo to vidět na Petrovi. Maminka má lepší polévku, copak všechno umí maminka líp?
Dárky Miloše byla jeho klasická předváděčka. Tipuji, že je vítěz. Gábi tady psala, že se stěhuje. Pokud k tomuto frajírkovi, jsem zvědavá, jak rozdýchá dvě děti, na které není zvyklý a Gábinu, která je očividně navyklá na výpomoc rodičů, jasně to vyznělo, když popisovala svůj denní program. Sama v novém bytě, městě, Miloš v práci, po práci přijde domů, tam unuděná Gábi, šíleně utahaná z celodenní péče o děti, ale třeba je to jinak. Prostě Miloš by potřeboval mladou akční holku, bez závazků, která bude jeho dalším módním doplňkem a bude ho správně „reprezentovat“.
Jana by měla vyhodit všechny, je na ní vidět pododobně jako dříve u Nadi, jak je zklamaná z Bohouše, upínala se k němu jako Naďa k Milanovi. Sice to maskuje, ale zbytek mužů není nic pro ni. K ní by mi seděl Miloš :o)) Ona to bude mít celkově asi těžké.
Jiřík má podle mě 3 roky. Oni kluci bývají pomalejší, jenže kamera, plno lidí, kluk se stydí, stejně jako Dan od Nadi. Viděla jsem rozhovor s Janou, Jiřík se zamiloval do zvukaře. Bude zvukař a trénuje to, běhá doma s hokejkou jako s mikrofonem. Vyznělo mi to, jako by si opravdu nikoho nevybrala. Neviděli jste to někdo?
Byla i tuto neděli v pořadu Jak se staví sen, jako porota a docela protivná!

13
Hooper
Reagovat

Takže nejsem sám, komu přijde Jana protivná, to jsem rád. Jak se staví sen jsem v neděli neviděl. A moc jsem nepochopil její poznámku na kameru k Radovanovi ve smyslu „Vadí mi, že Jiříka koupe, bylo by lepší, kdyby dal prostor i ostatním“. Dyk je to boj o partnerku, ostatní jsou soupeři, není to týmová práce! A jestliže si R. myslí, že tím nabere body, tak je to v pořádku, není to důvod ke kritice.

14
ajda
Reagovat

Radovana nemusím, ale na koupání dítěte a mytí nádobí nevidím nic k rozčilování.
Jana neví co chce. Jednou jí vadí, že jsou parta, že nesoupeří mezi sebou, když jeden začne, hned je zle! Myslím, že tato dáma je zklamaná, určitě očekávala , že se přihlásí jiný druh mužů. Taky vám přijde, že vypadá starší?!
Mě se docela líbil Zdeněk, zdravý životní styl, sportoval, takový tichý kluk, moc se neprojevil.

15
Bára
Reagovat

Tak to jsem taky ráda, že se Jana vybarvuje, mě se zdála od začátku taková pichlavá, má určitě ráda mít navrch. Mě zas zarazil ten tón, když okřikla Radovana, ať nemyje to nádobí. Má na něj už alergii , a proto nechápu, proč ho brala domů. Zřejmě jsou to pravidla. Jinak by je vyházela všechny asi zrovna. Taky nevím, proč tam má dál toho básníka, když už ví, že ho nechce. Ubližuje mu to. Ale je to jak seznamka : čím dýl tam pánové budou, zaujmou třeba někoh u TV. Kdoví.
K Nadi by se mi líbil Petr, je to chlap, oproti těm strejcům. Jirka je příjemný, jezdí na tábory, umí to s dětma. Ale vypadá jak strejc, Naďa je šmrncovní energická ženská.
A Gábi : to je maminčino jelito. Taky mám pocit, že se doma nepředře a zrovna tak jako ajda, jsem si předtsavila, co bude doma v bytě sama s dětma – když bude Miloš v práci – dělat. Ale na druhou stranu : když dokáže s holkama denně s dětma vyjít na nákupy a pokec v místě bydliště, není problém vzít auto a hezky si zashopovat celé odpoledne v Praze. Akorát nevím, jestli Miloš nechce jen vítězit – někdo tu psal, že se objevil už ve více soutěžích v TV – , jestli chce opravdu s Gábinou a dvěma dětma žít. Myslím si, že má problém navázat vztah. Ten se nedá koupit.

16
Viki
Reagovat

Díky za super článek…Mě to přišlo zvláštní, celou dobu tvrdili, že Jiříkovi jsou tři roky, na to mi jakž takž sedl, ale včera zaznělo, od komentujícího hlasu, že je čtyřletý. To mě překvapilo. Velký je docela dost, ale projev má podle mě zaostalý. Jana je povýšená a taky si myslím, že si nevybere nikoho. Mě se k ní líbil ten voják Bohouš?, tady z těch čtyřech nikdo. Naďa netuším, jak si vybere, ale Jirka boduje u Týnky:-) No a Gábina, ta je rozmazlená a zpovykaná. Nemůžu si pomoct. Asi jde trochu po penězích, ale když se vzdá rodičů, sama uvidí, že to nebude moc zvládat, ale třeba jí křivdím…Jinak upoutávka na příští díl zase dobrá…

17
dessin
Reagovat

Nada: souhlas, Petr k ni i s Lady, decka budou nadseny:)

Jana: juju, pichlava a arogantni. ja nevim, ten Jirik mi prijde proste divnej :)

Gabka: ona myslim nechodila s holkama a detma, ona chodila sama, deti hlidal deda doma. takze byt s nimi cely den… ? :)

18
dessin
Reagovat

Viki: jj, zaznelo vcera „ze ctyrleteho Jirika bude hlidat maminka“. Prave jsem taky psala ze mi prijde takovy zaostaly, decka v mym okoli uz ve trech leetch drmoli a behaj, on jen skace a pisti…?

19
Viki
Reagovat

dessin: taky jsem měla dojem, že původně Gábina říkala, že chodí s kámoškama na kafe sama…myslím, že jí rodiče práci o děcka hodně ulehčují.
A k Jiříkovi, samozřejmě každý dítě je jiný, já mám doma 3a půl letýho klučinu, mluví naprosto plynule a v souvětích a to není nijak napřed. Naopak, začal mluvit prý dost pozdě až ve dvou a půl. Jirka se válí po Janě, občas jednoslovně něco pronese. Jest-li to není takový rozmazlený dítě bez taťky. Znám takový asi tři od kmarádek bez partnerů…

20
ter
Reagovat

jednoznačnou hvězdou včerejšího dílu byl otec gábiny. co slovo, to perla :-) nejlepší bylo, jak suše setřel svou manželku, když chtěla, aby nápadníci štípali dřevo: „A na co? Topíme plynem.“ :-))
jinak Gábina se zjevně dost pomamila, děs a hrůza! připadaj mi s mamkou obě jak od kolotočů…

21
karin
Reagovat

Ahoj vsem, musim souhlasit skoro se vsim, co tady pisete… Jana se jevi jako namyslena, arogantni pipka, ktera je vecne s necim nespokojena (treba to, jak ji vadi, ze nosi hracky Jirikovi, nosi je preci jemu a ne ji)… Gabina je zvykla si uzivat, vi, ze o deti bude vzdy postarano… doma taky podle me na nic nesahne… a ze pry ma maminu skolu vareni… myslim si, ze hleda prave nekoho jako je Milos (ma penize)… A Nada? Sice je to takova nuda, ale asi proto, ze tahle smrncovni mamina uz vi, co od zivota chce a muze cekat… asi bude volit mezi Petrem a Jirkou

22
ajda
Reagovat

Odpoledne jsem měla chvilku, tak jsem si to celé pustila znova a v klidu se podívala, občas večer nestíhám obraz.
Ano, říkali, že Jiřík má 4 roky, přitom všude uvádí tři. Pak je nějaký zaostalý, souhlasím.
Ale zarazila mě jedna věc a tím je u mě Jana definitivně odepsaná. Večer jsem to nepostřehla.
Všimli jste si, když vyřadila Zdeňka, tak ho komandovala, ať hned odejde, ať jde támhle za roh … On šel k ní a řekl, že snad se spolu rozloučí, teda šeptl to. Ona povýšeně odsekla, že na to snad bude ještě příležitost, aby už šel… Arogantní hvězda, od začátku mi neseděla, ale když přestala mlít o Jiříkovi co druhou větu, dala se. Ale její povýšené chování už překračuje meze, nevím co si o sobě myslí. Chce, aby nový muž zapadl do její party, zajímavé, že si ji nikdo z té party nepověsí sám na krk!

dessin, tak mám pocit, že obývák je součástí kuchyně. Pili tam víno a v rohu sedačka, teda křesla. Pokud probíhá rekonstrukce, odpovídalo by to. Jinak ten pes je fakt zlatý, dobrák od pohledu :o))

Gábi vyráží s holkama na kafe a po obchodech sama, děti předává dědečkovi.

23
viki
Reagovat

Jo to jsem si všimla, jak na něj Jana zasyčela, něco jako, že to má obejít a jít támhle pryč. To jsem nepochopila. Včera mě to taky zarazilo, chovala se jak královna…

24
joe
Reagovat

..to je něco pro vás vy drbny!!Šmírovat a pak o tom slintat !!

25
karin
Reagovat

to joe: znáš význam slova šmírovat?

26
bič boží = joe
Reagovat

Jak hejno kdákajících slepic!Podle uslintanýho tv pořadu tady píšou grafomanský elaboráty kdo jakej je a kdo má být s kým!táhněte dělat něco užitečnýho holoto líná !!

27
věk Jiříka
Reagovat

Pokud jste si nevšimli tak v jednom díle, myslím jak Bohouš byl na vojně a ostatní se šli seznámit s Jiříkem tak slavil narozeniny. Z čehož logicky vychází, že Jiříkovi byli tři roky a teď už mu jsou 4 :)

28
dub
Reagovat

Zda se mi, ze Jana a Gabina ve svych pozicich nabraly jistotu a pekne se v nich zabydlely. Je pravda, ze ten jejich vykvet se tedy povedl, ale „nevim“ proc mam pocit, ze z nich citim aroganci a nadrazenost cim dal vic, i kdyz z kazde preci jen trochu jinak.
U basnicek ala … ty mas kukadla jako zrcadla… a tri orisky v nichz je skryto vse co si dana osoba bude prat se vzdy zalykam dojetim, ale pak si utru slzy a rikam klid, je to jen upravena telenovela …. vcetne tech upoutavek s vetami vytrzenymi z kontextu.

Jana – no comment, nevi co chce, nejdriv se divi kamaradstvi mezi soky a pak vyhazuje s argumenty nezapada do nasi party, to je noncenc :) Dalsi dil se bude jmenovat Timur a jeho parta.

Gabina – srry Zlatuse to byla sila – bohyne Hestie sestoupila z Olympu :)). … no to ne jakoze nekdo prijde a odvede nam ji … a tatik? …. nejde jen o to vydelat penize … Odkdy „princeznam“ vadi penize? A co kdyby nebyly…penize? Co nasledovalo po zpovedi matky Hestie nebohych chlapcu v kuchyni usrkavajic polevku, jen o neco malo horsi nez polevka vlastnich matek? Ze maji vsichni praci a postaraji se o ni. Myslim ze maji hlavne strach z odchodu vnoucat z domu.
Milos je provokater a fraja a tezko odhadnout jeho skutecny cil, nicmene asi jedina „normalni“ partie – nikoliv nutna. Na zbytek je smutny pohled – z toho duvodu i chapu Milosovu potrebu se odlisit, byt to obcas prezene. Mirek by si mel dat po rozvodu trochu oraz. On uz z jednoho sevce kral Miroslav byl, ale ne prilis dlouho.

Nada – … mam ti poslat kolkovanou zadost? …. kde ze ta zenska pracuje? :)) Jeste ze chlapi museli strilet jen ze vzduchovek, skryte tusim naklonnost k silnejsi razi. Nicmene kazdy jsme nejaky, z tech tri je toto takova celkem vyrovnana sarada. Ale ta kamaradka … ach ouvej, to byl trapas. Pro vylepseni medialniho obrazu priste necht radeji mlci, myslim ze chlapum neni uz 20 a vypadaji celkem sobestacni na to aby s nimi jednala jako u prijimaciho pohovoru na post podpraporcika Machacka.

——–

Musi si vzit toho kdo jim zustane nakonec? To by se mi libilo, ale ono to tak asi nebude ze? :)))) Skoda. Treba takova predstava propojeni Petrika, Gabci a Zlatuse to by bylo genialni. On by prodaval listky do kina, ona by je trhala a Zlatuse by k tomu prazila popcorn. Kino by bylo samozrejme letni na zahrade domu v Brušperku.

Nicmene… je snadne se do nich trefovat, ale tezko rict jak by se clovek pred kamerou dokazal chovat sam. Neni mozna rovnez spatne si uvedomit, ze je videt jen cast toho co mezi sebou vzajemne prozivaji, takze averze mezi jednotlivymi protagonisty muze byt daleko vetsi a „duvodnejsi“ nez nam muze pripadat. To vsak samozrejme neni omluva pro nektere jejich reakce a skutky tocene na kameru – pokud tedy nejsou cilenou soucasti reklamy na dalsi dily – no a pak se v tom vyznejte :)

29
A
Reagovat

Ahoj všem,
Jana musi změnit svoje chovani.
Myslim si že nikdo neni zvědavy na takovou pipinu!!!!!

30
Karla
Reagovat

myslim, ze nejvic prvku reality show prinasi prave Jana se svou partou a potom jeste Milos z party Gabiny.
Neni mi taky moc jasne, proc komentujici pod clankem zde hodnoti chovani Jirika, at uz bezdetni (doprejjme jim to, jsou to teoretici:) anebo take maminky, ktere papouskuji to stejne. Treba Viki, ktera sice v jedne vete uzna, ze jeji dite bylo malicko zaostale a tak aby se pripojila k sedemu davu vyblejskne aspon ten nazor, ze deti bez partneru jsou rozmazlene. Vychovavat dite neni jak vsichni vime legrace mila Viki a pokud na to clovek zustane sam, ver tomu ze to je tezsi nekolikanasobne. Az se ocitnes v podobne situaci, zkus tyhle deti a maminky pak soudit.
Jinak se moc testim na dalsi dnesni dil a nasledny clanek tu a preju lidem obecne vice tolerance v nazorech:-)

31
JANA
Reagovat

JANA: TO JE PĚKNĚ NAFOUKANÁ A NAMYŠLENÁ PIPINA A NIKOHO SI NEVYBERE PROTOŽE JSOU POD JEJÍ UROVEN

32
papa
Reagovat

Jana je nafoukaná až hrůza.Já být tatínkama,tak bych vyřadila jí!!!!!!!!!!!!!!
Gábina je nevyzrálá holka,která by se nejraději bavila a nic nedělala.Pořád se všemu chechtá a rozkazovat to jí jde.To má zřejmě po mamince.Nejlepší je Naďa a opravdu uvažuje a je příjemná ke všem tatínkům.

33
Anonymní
Reagovat

Jana je nafoukaná chová se nadřazeně a drze,nikoho si nevybere,všichni jsou pod její úroveň.Absolutně neví co chce.

Gábina je sympatická a hezká, zato Zlatuše s tou to asi nebude mít nový tatínek jednoduchý.

Naďa je velice rozumná a zdá se, že opravdu hledá toho pravého pro sebe a hlavně i pro své děti.

34
Napolitana
Reagovat

Ahoj všichni co sledují hledá se táta!!Tak něco o Janě-je to opravdu nepříjemná,namyšlená slepice,znám ji od vidění z diskotéky z Říčan,tváří se jak mistrině světa která má na každého ale chudák holka se totálně plete,ve skutečnosti vypadá hrozně a je to takovej malej skřet kterýmu neni nic dobrý.Takže na závěr-chudáci zbylý pánové,být jimi,beru dráhu dokud to jde.—————————————–Na Gabče jde vidět že je ještě nevyblbnutá ale jinak neříkám jediné špatné slovo,manžel spáchal sebevraždu,ona pak zůstala s klukama tzv. sama takže se ani tak nedivím že je u rodičů,však se časem osamostatní,najde si partnera a už na nich nebude tolik závislá.Jo a jinak ty její dva kluci se povedli,jsou roztomilí,hlavně ten malinkej,má nádherný oči,je k sežrání.——– No a na závěr něco o Nadě-fakt hezká ženská,zdá se být i docela v pohodě,jde vidět že už má fakt rozum a že ví,co od života chce.Jen takovou decentní poznámku bych měla,ta její dcera Týnka zdá se mi docela rozmazlená,třeba se pletu,nemyslím to špatně,každý má svý mouchy,to jen aby řeč nestála:-)) Petr vypadá jako pohodář,Jirka je roztomilej a hodnej ale nevim jestli neni až moc,je to ale taková povaha a třeba jak se říká-tichá voda břehy mele.Jo a to že je jak píšu až moc hodnej tak je to zase určitě lepší,než aby to byl nějakej psychouš kterej mlátí ženský.Prostě chlap do pohody i nepohody,toho by si asi měla vybrat. S pozdravem XXX

35
evik
Reagovat

JANA JE PEKNE NAMYSLENA NANA…………………………….

36
Miriam
Reagovat

Jana – nafoukaná, arogantní.
Gábina – rozmazlená, závislá na rodičích, nudí se, líná.
Naďa – ví co chce, bere ohled na děti, je příjemná ke všem.

37
izabella
Reagovat

mate naki novidili

Přidat komentář