Panáček v reality show

Jak se staví sen – extra (12.2.) rekonstrukce garsonky

12. Únor 2018 | napsal(a): | reality show: Jak se staví sen

jak-se-stavi-sen-extra-garsonka-s02-e02-a
Po minulém, prvním dílu druhé řady Jak se staví sen – extra, se tentokrát v pondělí 12. 2. (21:30, TV Prima) již vydáme spolu s designéry Andreou Hylmarovou a Markem Povolným na novou rekonstrukci. Do merku dostanou garsonku paní Jeleny, která zde žije se svoji dcerou Andreou a 2 psy. Jak je patrné s fotografie, nebude to opravdu lehký úkol, vyždímat z této stísněné garsonky místo, kde lze důstojně žít.

Příběh Jeleny a její dcery Andrei

jak-se-stavi-sen-extra-garsonka-s02-e02-b

Andrea se svoji mamkou Jelenou trpěly celý život chudobou. Mamka musela mít tři práce, aby je uživila a Andrea chudobu nenesla nejlépe. Hlavně z důvodu, že to bylo na ní poznat a ve škole ji za to šikanovali. Dnes již dospělá Andrea by své mamince chtěla rekonstrukcí garsonky poděkovat a pro sebe i pro ni zařídit kvalitní bydlení.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví sen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
okkvp
Reagovat

Po dlouhé době jsem chtěla nakouknout alespoň obrázky, ale trefila jsem jen video a nešlo mi ani zastavit (ale zas neotravovaly reklamy), tak jsem dokoukala.
Kubelková za mne o tisíc procent lepší než Něgreška. Trefila jsem i dost dobrou dvojici designérů a protože tento typ bytu důvěrně znám, tak jsem se zájmem čekala, co vymyslí.
Imho dost slušný, za pět dnů mi to přijde opravdu neuvěřitelný.
ale :
– Otvíraní dvěří přes vstup do kuchyně je v tom malém prostoru zcela na pytel (byt má sice cca 33 +34 m2 sakum prdum i s tou komorou), alespoň otočit obráceně by bylo lepší
– zabetonovat topení postelí s podestou je v prvním obytném podlaží taky hodně na pikaču, navíc mají při spaní u topidla hlavy, a taky by mě dost zajímalo, jak se poleze do těch úložných prostor pod stropem nad postelí
– vystěhování kuchyně do komory vypadá na první pohled slušně. (byty, keré znám mají komoru jen 120 x 120) , ale protože tenhle byt nemá žádný sklep, tak nevim nevim, jestli je to pravé ořechové.
– koupelna je trestuhodně nevybavena zrcadlem
Bílou směrem ke spolužití se psy ale neřeším
Cena za stavební práce strašlivá – asi 100% příplatky za rychlost a hromadnou práci ve stísněném prostoru
Fotky pěkně „vyladěné“ dlouhým sklem, takže předsíň vypadá nejméně 2x tak dlouhá než ve skutečnosti je. (byt je komplet i s komorou 33-34 m2)

2
okkvp
Reagovat

@okkvp: ha, na iděsu v koupelně zrcadlo mají

Přidat komentář