Panáček v reality show

Hledá se táta 5.díl (21.10.) – Hurá, dovolená!

21. Říjen 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta


V minulé části jsme se s maminkami rozloučili ve chvíli, kdy začínala jejich krátká dovolená s vybranými muži. Naďa v Luhačovicích, Jana v Náchodě a Gábina v Praze prožijí prodloužený víkend, který má prověřit vztahy a poprvé vyzkouší, jak by maminky s potenciálními tatínky dokázaly vydržet nejenom přes den, ale i v noci.
Pomluvy, intriky, to vše nám „tatínci“ už předvedli, přeskočí i nějaká jiskra? Budou mít ženy po dovolené jasno v tom, koho pošlou domů? Dnes večer to uvidíme…


5. díl je za námi, jak tedy maminky prožívají dovolenou s pozvanými muži?

JANA společně se šesticí kluků tráví volné dny v hotelu v Náchodě. Zdeněk se sice těšil, ona však má pocit, že se tenhle kluk nemění, je samotář, stojí mimo kolektiv. V dotazníku přehlédla, že Zdeněk nechce vlastní děti, cítí to jako podraz. To je pro ni dost podstatná věc, proto se ho ptá na rovinu, jak to je. Vymlouvá se na oční vadu tupozrakost, nechce, aby to potomek zdědil po něm. Janě a asi nejen jí, to připadá jako hodně slabá výmluva.
Společnost Jany v mini bazénku je pro kluky vítaná zábava, jsou nadšení její přítomností. Z kluků nemiluje Jana zatím nikoho, miluje svého Jiříka. Ale ráda je má, to ano. Nejvíce Bohumila, Martina a Pavla.
Na přání Jany stráví s Bohumilem intimní chvilky ve vodě, jen oni dva a šampaňské. Chvíle jako stvořená pro důvěrnější rozhovor. Bohouše zajímá, proč do toho Jana vlastně šla. Myslí tím seznámení pomocí televizního pořadu. Cítila se dlouho sama, tohle jí přišlo jako zajímavá cesta seznámení.
Ostatním klukům se to samozřejmě nelíbí, žárlí, pomlouvají. Martina to mrzí, potkal totiž Bohumila s jinou dívkou, to mu vrtá hlavou. Radovanovi na Bohumilovi vadí přetvářka, jim tvrdí, že ho Jana nefascinuje a když ji vidí, září jako měsíček na hnoji.
Šampaňské uvolnilo atmosféru, Bohumil Janě naznačuje, že u něj jiskra nepřeskočila, že nechce stát klukům v cestě, jsou k ní blíž, pokud se Jana v neděli zeptá, jestli chce někdo sám odejít, bude to on. Jana to chápe, je to jeho rozhodnutí. I když se jí Bohumil líbí asi nejvíc, cítí oboustranný blok. Ona už ví, že nemůže volit bezhlavě, musí brát ohledy na Jiříka. Kdyby byla sama, bylo by to asi jinak.
Na pokoji Radovana se rozjíždí mejdan, jen unavený Zdeněk se neúčastní, škoda. Bohumil je zase trochu mimo, je vidět, že se mu něco honí hlavou, nad něčím přemýšlí. To Radovan se rozpovídá až moc, co neví, nepoví. Hlavně o svých dětech toho řekne zbytečně moc… Končí se ve tři hodiny, honem spát!
Martin, Pavel a samozřejmě Jana vyráží na výlet. Cílem je prvorepublikové opevnění Hanička. Martina zbraně zrovna „neberou“. To Jiříkovi by se zde líbilo. Martin raději žaluje, že viděl Bohumila s jinou. Taky povaha, co tím asi sleduje, docela podpásovka. A to prý chtějí pánové bojovat o Janu čestným způsobem.
Janu to ale nepřekvapí. Není hloupá, ženskou intuicí vycítila, že se něco děje. Na Bohouše přimo ve vířivce útočila otázkami, on se ale vykrucoval, pravdu neřekl. Jaká je pravda? Potkal 24-letou dívku, chce začít vztah s ní. To Janu mrzí, mohl jí říci pravdu, byla příležitost i bez přítomnosti kamer. Nemusel se trapně vykrucovat. Bohouše mrzí, že to sám neřekl, a hlavně, že to Martin prásknul. Sice to ostatní od něj prý věděli, že zatepla vyslepičí Janě pravdu, to nechtěl.
Jana se znovu ujistila, že typy, co jí imponují, nejsou ti praví pro rodinný život, který ona preferuje.
Upoutávka na příští díl : Bohouš – alkohol, příležitost, s Janou se vyspal ?!

NAĎA s pěticí vyvolených tráví chvíle volna v Luhačovicích. Nikdy tam nebyla, líbí se jí tam. Vyráží na kolonádu, chtějí ochutnávat prameny a je i chuť na zmrzlinu. Původně bylo obrácené pořadí, ale prameny zvítězily. Dokonce od pánů dostane jako dáreček porcelánový lázeňský džbánek, pití fuj vody nic nebrání. A že je voda hnus, to nám vzápětí všichni potvrzují. Chuť si napraví zmrzlinou.
Richard pozve Naďu na vyjížďku na kole. Příjemná změna. Baví se však všeobecně, nic důvěrnějšího nestihnou probrat. Je Richard stydlivý nebo nesmělý, pátrá Naďa. Kde jinde trávit večer v lázních, než na tanečku. Když se sejdou všichni po hromadě, zkazí jí náladu Viktor. Opět bere sebou Ilju, nemá hlídání. To se jí nezdá vhodné, ostatním to prý už taky vadí, proto se rozhodla to říci Viktorovi ona. Ona si hlídání pro své děti zařídila, nechápe, že Viktor to neudělal. Viktor odchází s Iljou na pokoj, ale už se nevrací, nenechá ho samotného, raději oželí tancování. Nadi to nedá, aby mu to vynahradila, setkávají se druhý den o samotě v posilovně. Neustále řeší, proč nemá hlídání, žije zde tři roky, proč nemá přátele? On je má, ale v cizině, kde tráví spoustu času. Ilja má kamarády ve škole. Takto jim to vyhovuje. Nadi se to nezdá, vadí ji, že Viktor kvůli dítěti stojí neustále trochu mimo.
Dítě jí vadí a pes ne? Ten je všude, i při jídle pod stolem. Nic proti psům, mám je ráda, ale Naďa ví od začátku, že Viktor je cizinec, vždyť nakonec sama pracuje u cizinecké policie, mohla očekávat rozdíl mezi ním a ostatními muži. Sama si ho vybrala. Třeba je to jen střihem vyvolaný konflikt, u této maminky je vždy nejméně záběrů…

GÁBINA si to v Praze užívá. Společná procházka centrem. Na Radima je Praha moc rušná, má rád klidnější Ostravu. Já taky, ale Prahy není nikdy dost :o)) Miloš je sice z Prahy, ale kompletně ji taky nezná. Petr koupí Gábi krtečka, ostatní se přidávají, má na památku pár drobností. Milošovi se to příčí. Připadají mu jako vosy, moc se angažují, obletují ji jako včeličku, princeznu. Je mu proti srsti tohle dárečkování. Mirkovi přijde Petr falešný. Snaží se být vtipný, kalkuluje, lže, využívá příležitosti zalíbit se Gábině, kupuje si ji. Prostě opět důkaz, že chlapi jsou pěkné drbny, kam se na ně hrabeme.
Bobová dráha s Radimem. Zajímá ho, jaké má představy o partnerovi. Gábi chce přítele, milence, manžela… svatbě se nebrání. Radim se jí svěří, že měl vztah zhruba jeden rok, dokonce koupil byt v Porubě (nejhezčí část Ostravy, teda podle mně), pokud ho ještě má, je to docela „partie“. Jenže konec zapříčinila nevěra partnerky. Jí přijde Radim jako vesnický buran, trochu tvrdé hodnocení, spíš takový jelimánek, myslím, že by mouše neublížil.
Miloš a Luboš – lanová dráha. Miloš to zvládá skvěle, vyslouží si na závěr od Gábiny pusu. Luboš má strach. Bojí se, výška mu nesedí, je rád zpátky na zemi.
Chudák Miloš, on byl na trapných lanech a Mirek si jde do bazénu. Na lanech byli dobrá dvojka, ale „vymočit“ do bazénu se jde s Gábi Mirek. Chovejte se, aby jste nechovali, radí Miloš.
Jj, vodička je lepší než chodit po Praze. Relaxační masáž chodidel a rozhovor se stáčí k včerejší večeři. Má na Mirka pořád stejný pohled, nic, čím by ji překvapil. Jen ten styl mluvy jí večer vadil, byl moc arogantní. Jsi dáblice, tvrdí Mirek. Ne, ne, jsem živel, oponuje mu Gábi.
Noční Praha a procházka s Petrem. Nábřeží, tramvaje, asi kvůli osvětlení, daleko romantičtější by to bylo přes cestu, kolem řeky. Rozhovor o ničem, Petr kývá jako pejsek, nudí ji. Lavička a důvěrná zpověď Gábiny. První vztah měla v sedmnácti letech s o sedm let starším klukem, rozchod, bouřlivé období kolem devatenácti a pak potkala Honzu, budoucího manžela. Byl to vztah na jednu noc, odjížděla zrovna do lázní. Navštěvoval ji tam, a po měsíčním pobytu se vracela těhotná. On nevybouřený, ona už matka…
Radim se rozhodl pro radikální změnu. Nechává se ostříhat, sluší mu to, klukovi z Ostravy. Pozvání na kafe Gábi přijímá a je mile překvapená. I jí se změna líbí. Neboj Gábi, Radim je sice asi zamilovaný až po uši, ale z okna by kvůli tobě neskákal… bylo by ho škoda!
Milé maminky a pánové, nashledanou zase příští úterý…

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Ajax
Reagovat

Tak dneska musím Ajdu pochválit za článek =D. Tak a příště bude že se Bohouš vyspal s Janou, zajímavý, když si našel jinou a chtěl ze soutěže odejít… A ta Naďa, byla by celkem šou, kdyby maminka od cizinecké policie nakonec zjistila že je tu Ukrajinec Vikrot nelegálně. Aspoň by to nabralo grády, trochu jsem se pídil po zahraničních verzích a myslím si, že u nás to je zatím celkem divočina, na to že to má být taková nudná reality show pro maminky. =D Ale stejně by to mohlo nabrat trochu větší grády, ať je action =P

2
_static
Reagovat

souhlasím s Porubou jako s nejhezčí mětstkou čtvrtí v Ostravě.. Zde žiju, zde nakupuji.. :-D

3
dessin
Reagovat

ajax: a tvuj clanek mame ocekavat kdy???

ajda: ja jen maly dotaz, na tech lanech, nebyl to Milos kdo to nezvladl?

4
dessin
Reagovat

a jeste k maminkam –

Jana jak mi byla nesympaticka tak se zacina srovnavat, bylo na ni dost videt ze ten Bohous ji stve kdyz se snazila to vysvetlovat, ale da se pochopit. Pokud, jak sama rekla, je na tyhle typy, tak on jedinej tam je oproti klukum ten nespolehlivej, lehkomyslnej atd :)

nada – chapu ji, snad 8 lety dite muze chvili samo vydrzet na pokoji ne? Pes nevadi, ja taham sveho taky vsude, do prace, na cesty, do hotelu, proste je to vychova tak ze je to kamarad a bez nej nic delat nepujdes, takze ten mi vadi ze vseho nejmin. Ale Ilja, no, v tehle letech uz by proste mohl snad sam chvili zustat, nehlede na to ze hotely dnes mivaji chuvy nebo detske centrum ne? ale jen muj nazor, treba to tak neni ve vsech

Gabi – ach jo, ach jo, ach jo. Jeden je buran,. druhej ji nudi, treti neprekvapil, dojala me veta „tak ho vyradim“, nevim co cekala, ty kluci jsou uplne normalni a holt na bilym koni tam neni zadnej, proste princeznicka si prisla hrat s pazatama a kdyz ji nekdo rekne nazor ktery s ni nesouhlasi, sup s nim pryc, prece ji nebude narusovat jeji kralovstvi ze. A denni rezim, ktery Petrovi popisovala, ten bych brala taky.

5
ajda
Reagovat

Ne, ne dessin. Miloš se mi tentokrát vyjímečně líbil :o)) Docela mu to šlo, nebyl na lanech poprvé, sice se mu klepaly nohy, ale to asi každému. Chválil to jako dobrý adrenalin a dokonce řekl něco v tom smyslu, že Gábi je partnerka, o kterou se aspoň ve výšce dá opřít. Lanová dráha mně totiž zaujala proto, že manžel ji několikrát absolvoval, a poprvé se na pořad díval, tak to komentoval. Luboš to chudák nezvládl, ale soucítím s ním, nesnáším výšky, tak vím jak mu bylo a ještě bez pevné půdy pod nohama.

Static, Poruba je moje srdeční záležitost :o)

Jinak jak píšu, psi mi nevadí, ale taky to má své meze. Osmiletý kluk je ještě dítě, měla bych obavy co ho napadne, proto ani já bych neměla náladu bavit se a zároveň se stresovat, zda je v pořádku. Jenže spíš bych to viděla tak, že Prima potřebuje konflikty, ve štábu je přece dost lidí, co by ho pohlídalo. Takže pro mě je to umělý konflikt, ale Naďa se mi přestala líbit. Je povýšená, bez úsměvu, chvílemi spíš jak bachařka než žena, co se snaží zaujmout budoucího partnera. Jana co nemele pořád o Jiříkovi, je docela sympatická, k ní by se mi líbil Miloš :o))) Ale na mě nezáleží.

Psala jsem dotaz na Primu, bez odpovědi, jak dlouho budou pořad vysílat. Doufala jsem, že v každém díle jeden poletí a takhle to vypadá, že finále uvidíme asi na vánoce, po okousání kapra, nacpaní salátem nám Prima z krabice vybalí ty pravé vyvolené tatínky a dětičkám je nadělí jako Ježíšek…

6
Ajax
Reagovat

Já si myslim, že do Vánoc se to stihne, Prima vždycky ukončila podobný projekty jako VV, Trosečník apod. před Vánoci. Ale taky mě naštvalo že včera nikdo nevyletěl…

7
dub
Reagovat

no jestli jsem na neco zvedavej tak na objasneni te upoutavky u jany na dalsi dil, jinak ajdo klobouk dolu

8
Ajax
Reagovat

Hele a nevíte někdo co to je za písničku v tý znělce, jak tam zpívaj: Jsi prostě nejlepší, lepší než já? Nepřijde mi to jako originál hudba pro pořad ale jako nějakej „hit“ z 80., 90. let od Hložka a Kotvalda =D

9
pro ajax
Reagovat

Chytrej:-) Je to Lešek Semelka – Jsi prostě nejlepší, hudba KAREL SVOBODA

10
ajda
Reagovat

Taky jsem zvědavá, jak to bylo s Janou a Bohoušem. 2x jsem si vracela konec, abych se ujistila, že jsem se nepřeslechla. Hlavně jsem zvědavá na reakce ostatních kluků, nevím jaké mají smlouvy, ale pokračovat v „namlouvání“, to chce silný žaludek, pokud teda Jana s Bohoušem „něco“ měla. A tahle skupinka jsou ty největší drbny :o))

11
Ajax
Reagovat

Dík za info pane/í bezejmenný/á.

12
kumi
Reagovat

Muzu poprosit o nahravani teto show?? v TV to nestiham a Prima se nejak vykaslala na zverejnovani na streamu. Proto moc prosim aby to nejaka duse nahrala a uploadovala na net jako u „Jste co jite“. Dekuji!!

13
Míša
Reagovat

přesněěě…prosím vás pošlete sem někdo video tohoto posledního 5. dílu .. moooooc prosím .. :)… Díky..

14
Raulito7
Reagovat

Souhlasim. Nechcete to nekdo nahrat?

15
Anonymní
Reagovat

Dnes jsem pořad vyděla poprvé,ale Jana ta mě dost upoutala.Každý jsme ňáký,ale ona je dost hustá:-(

16
birken
Reagovat

to Ajax:

Píseň „Jsi prostě nejlepší“ napsali pro Leška Semelku
hudební skladatel Karel Svoboda
a textař Jaroslav Machek
už v roce 1978. Je to tedy 30 let stará píseň.
A pořád jako nová.

17
birken
Reagovat

to Ajax:

Píseň „Jsi prostě nejlepší“ napsali pro Leška Semelku
hudební skladatel Karel Svoboda
a textař Jaroslav Machek
už v roce 1978. Je to tedy 30 let stará píseň.
A pořád jako nová.

Přidat komentář