Panáček v reality show

Hledá se táta 8.díl (11.11.) – Společná domácnost

11. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta


V dnešní osmé epizodě nahlédneme do domácností maminek, ve kterých se zabydleli adepti na tatínky. U Nadi probíhá rekonstrukce bytu, mužská ruka se proto hodí, uvidíme, jak se pánové zapojí. Jana má mini byt, je tam přelidněno a to je živná půda pro konflikty. Navíc, když se způsob její výchovy Jiříka nemusí všem zamlouvat. Gábina pojala pobyt sportovně, tatínci stanují na zahradě a i ona chce vidět, jak se jednotliví muži staví k práci a zda by jí byli v budoucnosti oporou, nebo přítěží. Zároveň se nedá přehlédnout, že velkou roli v životě Gábiny hrají její rodiče …


NAĎA
Ranní budíček v 8:14! Pomalé probouzení do života. Jirka stihne nachystat snídani, Naďa vyhlásí program dne. Zprovoznit myčku, opravit troubu, koupit sůl do myčky a naučit Tinu jezdit na kole bez pomocných koleček. Úkoly si rozdělí půl na půl. Jirka, Bohouš a Naďa vyráží nakupovat. Richarda s Petrem čekají těžké chvíle na hřišti. Po nezdaru Tinka trucuje, vzteká se, pánové jsou neúprosní, trénuje se dál. Bohouš se pustí do oken a Jirka si bere na starost myčku a troubu. Je šikovný, oba pomocníci v domácnosti jsou opět funkční.
Odpoledne návštěva v ZOO.
Pobyt pomalu končí, je čas rozhodnout se, koho doma navštíví Naďa s dětmi. Odbude se to u kávy a oplatek z Luhačovic. Loučení bude tentokrát s Bohoušem. Ten věděl, že to je na jednu stranu konečná, na druhou ho to mrzí. Bude mu chybět Naďa, děti i parta. Je dojatý, ale bere to statečně, je to život, to sám přiznává.
Podle Nadi s tím asi Bohouš počítal, nemá z toho dobrý pocit. Velký věkový rozdíl a okolnosti ji nutí, se s ním rozloučit.
Popřejme mu hodně štěstí a nějakou hodnou partnerku.

Jana
Budíček už v 7:45, to je na ni brzy, vstává až s Jiříkem, ale kluci jsou ranní ptáčata. Přináší se princátko Jiřík a jeho první vzdorování u čištění zubů.
Vyrážíme všichni do sportovního areálu, oblíbené místo Jany. Relax a jídlo, ta holka snad nevaří. Další vzdorování Jirky, odmítá jídlo – plesk a letí od stolu. Jana je na něj zbytečně tvrdá, myslí si Pavel. Ona naopak vyžaduje poslušnost, chce, aby se poučil, že udělal chybu a omluvil se. Jenže i přes protesty Jany jde Radovan Jiříka utěšovat. Nerespektuje mé názory, požadavky naštve se na něj Jana.
U svačiny se situace opakuje. S jídlem se klučík od mala nekamarádí a je to vidět. Opět protesty a vztekání.
Ráno přináší překvapení. Radovan chce odejít. Podle ní to bude oboustranná úleva. Přiznal se jí, že na začátku poznal někoho jiného, Ivanku, přešlo to do velké lásky. Už jí napsal, že to večer rozseknul. Podle Jany je to celé divadlo. Je nereálné, aby se to stalo dvěma lidem v jednom pořadu. Může se to stát, ale ta forma a řešení jí přijde jako opičení po Bohoušovi. Na dovolené v Náchodě jí vyznával lásku, sliboval city, ztrácel hlavu, a pokud je vše jak tvrdí, dávno byl zadaný jinde. Zahrává si s city dotyčné i Jany. City u Jany bych nazvala spíše averzí, měla ho vyhodit minule, nyní to čekal a třeba chtěl odejít zajímavě a jinou pohádku si vymyslet neuměl. To ví jen on sám.
Nejlepší proto bude, když se sebere a odjede, míní Jana. Loučení se nekoná, zabalit věci a vypadnout!
Radek: ,,Hnala mě před sebou jak tlustou svini. Chtěl být u vyřazování, je to od ní sprosté. Hluboko u něj klesla, je to herečka. Odchází s pocitem, že je jak debil.“
Podle Jany má být rád, že je to vyřešené. Tak opět žádné vyřazování, kluci, tedy kluk Radovan to vyřešil za ní.

Gábina
Dva táborníci v Brušperku jsou už dávno vzhůru. Radek s Petrem snídají, Mirek je nezvěstný a Miloš sladce spinká. Gábi to mění, vstávat a rychle. To už se nám vrací i postrádaný Mirek, na kole a s čerstvými koblihami k snídani.
Maminka Zlatuše má ze sladkého nejraději grilované kuře. To Mirka honí mlsná na zeleninku. Miloš remcá nad nádobím, vysvobodí ho maminka a hlavně její myčka. Ale on by to kluk snad i umyl, pokud by ho náležitě vychválili. Gábina rozdělí úkoly. Je potřeba opravit světlo v přízemí. Pro Miloše žádný problém, zavoláme řemeslníka. Omyl hochu, řemeslníkem budeš ty. Pat a Mat v akci, asistuje děda Aleš a dílo se zdařilo. Hurá, světlo! Petr přebaluje a krmí, mimčo neprotestuje, zřejmě absolutní spokojenost na obou stranách.
Mirek s Gábi vyráží k blízké přehradě. Má to holka dobře zařízené, ona se baví a chudáci doma musí vařit. Budou bramboráky a k nim trochu sexuální osvěty v podání Miloše. Nechápe, že Petrovi roční absence sexu neleze na mozek. ,,A to mám jít do bordelu?“, diví se Petr. Chudák, rozhodí ho to a k tomu představa Mirka a Gábi na výletě, má z toho deprese. Miloš pokračuje v nastoleném tématu. Podle něj, pokud to neklape v posteli, neklape to ani v životě. Kdo to prý nechápe, je chudák. Vrací se výletníci, vyhládlo jim, ale Milošek vyžaduje „děkovačku“ za bramborové placky. Díky a obdiv, to on potřebuje.
Večer končí posezením u moravského vína a opět Miloš a jeho vyzvídání. Prozradí své požadavky na partnerku – musí to zajiskřit, musí být milá, sympatická, na úrovni, měla by mít ráda sex. Ten už mu asi leze na mozek.
Mirkovi se nelíbí, že Gábi kouří doma a před dětmi. A hádka je tady. ,,Já se nebudu kvůli dětem v něčem omezovat. Když kouřím, nefoukám kouř na děti.“, rozčílí se Gábina.
A co sex vyzvídá opět Miloš? Má dvě děti a myšlenky na tuhle zábavu nulové. Nepoužívá výmluvy na bolest hlavy, když nechce, tak nechce a hotovo. Ale pokud se zamiluje, bude to jiné, patří to k životu.
Až příště se dozvíme, koho poslala domů a ke komu se naopak pojede podívat na návštěvu.

Malá upoutávka na příště – Otesánek Richard nenachystá pohoštění.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
1
dessin
Reagovat

Ja se moc tesim na to – z ukazek – jak Radovan opousti byt Jany a pripada si jako debil. To me zajima :) Tak jen doufam ze to zas nebude jen varena nudle vytrzena z kontextu…

2
Hooper
Reagovat

Taktéž v to doufám. A důvod vyhození? V upoutávce bylo vidět, jak někoho ubytovává na podlaze u své postele (bohužel si doteď bez titulku nepřiřadím jméno ke tváři) – že by Radovan po ní vyjel a chtěl soulož?

3
dessin
Reagovat

To nemyslim, u konce minuleho dilu u psotele spali vsichni 4 – Jana ma maly byt a tak spali chlapi na zemi a ona na gauci. Tim to nebude, myslim ze zas neco zahlasil, udelal nebo ji proste uz vytocil az za hranice.

4
eva
Reagovat

Posledně měla alergii na to umyté nádobí, tak třeba povysával nebo umyl okno.

5
sigi
Reagovat

šjůůů to je nářez, čtyřletý kluk zřejmě od plenek slýchá, že jeho matka od jeho narození žila ve stresu, že musí zase za hodinu kojit … a Jiřík se od té doby co se týká jídla nezměnil – tak mi spíš připadá, že ho jídlem stresuje jeho matka … tak chudák kluk pojede na převýchovu k babičce, případně dostane lepáka, jakýho ještě nezažil… už se nedivím, proč ji nikdo nechce

6
sigi
Reagovat

ale jinak bezkonkurenční je pro mě reklama na vaginální tablety Gyno-Pevaryl, které se používají při hledání táty :)))))

7
...
Reagovat

Panebože, ta Gábina je úplně neuvěřitelná. Ona se kope do zadku na mateřský, v životě do práce nejspíš nechodila, ale nebude se kvůli dětem POŘÁD v něčem omezovat!! :oO K tomu ta šílená rodina vesnickejch buránků – ti ‚nápadníci‘ snad nejsou normální, že ještě neutekli. :ox

8
...
Reagovat

Jana by měla svoje dítě na výchovu svěřit chůvě, bylo by to pro něj nejlepší.

9
Olina
Reagovat

Měla jsem hektický týden, tak jsem se k minulému dílu nestačila ani vyjádřit – nic se neděje – je tu díl další :-)

Řeknu vám toho asi tolik – každá osoba, která v pořadu HST účinkuje – má své zastánce a odpůrce. Více zastánců a odpůrců mají vždy nejvíce kontroverzní osoby. Z pozice naší – diváka – je to tak, že divák nechce nudu, tudíž u něj „nudné“ postavy nemají šanci. A také je velká většina, která se ráda dívá na trapno. Kdyby bylo v pořadu deset Radovanů, Petrů, Radimů atd., tak to o tom trapnu a nudě bude… Mimochodem všimli jste si, že Radim kromě věty „půjdeme papat“ neřekl za celý pořad skoro vůbec nic?

Naďa: starší jedinci, těžko se dočkáme nějakých extra vyhrocených situací – pokud se vyskytne nějaký „problém“ – vyřeší ho bez emocí – díky tomu jaká „zbývající“ skupinka zůstala. Připadá mi, že jedou jak ve filmu – jak podle scénáře – teď má být scénka „oprava“ – tak oprava apod.

Jana: Jana se pro mnohé vybarvila – řekla bych, že je společně s Milošem aktuálně nejvíce diskutovanou osobou na fórech – proč to je? Náhled na výchovu, jsou hloupí, extra průbojní (což závistiví, pomalejší, podřízení jedinci těžce nesou a schovaní v grupě chtějí silné, vybočující jedince „zneškodnit“), nebo je to tím, že právě oni vědí proč v pořadu jsou, mají to v hlavě srovnané, každý z nich z jiného pohledu tu „svoji“ skupinu táhnou a to se v naší společnosti nenosí?

Gabriela: Mně u ní připadá, že si snad myslí, že je děsnou hvězdou (teď přirozeně nemyslím mediální), že je pro „tatínky“ skvělou partií – ona z vesnice, bez práce, dvě děti, závislá na rodičích. Připadá mi jakoby někde létala a že případné nečekané přistání pro ni bude více než tvrdé. Dále si myslím, že se schovává za určitou pózou a že ji ještě úplně „neznáme“ a jistě si ještě na ni názor dotvoříme.

Ajda: Nejen dle tohoto a minulého článku jsi proti Milošovi zaujatá a je to hodně vidět. Pod článkem bych ale Tvůj osobní názor na HST přirozeně chápala a vítala jej. Nejdříve jsi ho odsoudila úplně, že bys ho poslala Pendolinem domů, pak se ti líbil a teď mi to přijde tak, že kde můžeš, tam mu to „osladíš“ a „neutrální“ shrnutí pořadu je tatam. Zvlášť mě tahá za uši věty typu- no jo, to náš MILOŠEK, frajírek, on potřebuje děkovačku apod. Jistě, že je v něm jistá dávka exhibicionismu, ale já si hlavně všímám jeho názorů, hlavně jak na kameru mluví sám (dojmy). Pamatuješ, kdy něco kloudného vypotil Petr, Radim, Radovan? Ještě zpět k dárkům – já si spíše všímám ne velikosti a nepřepočítávám na peníze – všimnu si jeho a umění se chovat – nejdříve dá květinu matce, potom teprve Gábině – mámě nedal chytře růže, tátovi kazetu, dětem dobře vymyšlený traktor – originální, atd. Takže ho hned odsoudíme – on se chtěl ukázat, že na to má, že je burzovní makléř? Kde je např. trochu obdivu – fíha, kluk, 27 let a už v životě něco dokázal – i když třeba podotkonout – čerpáme pouze ze sestříhaného pořadu. Možná se to nenosí a jsem přecitlivělá, nevím.Mně tedy ale ještě za celý pořad nepřišlo, že by se nějak „vytahoval“ – když použiji toto slovo.

Prostě si myslím, že by bez Miloše byla nuda a jak jsem psala, evidentně je spolu s Janou „tahounem“ skupiny.

Bohouše mi je líto – snad se mu ozve nějaká fajn ženská.

Radek – no, u něj je opravdu netřeba cokoli psát, jinými slovy – není co dodat. . .

A jentak mimochodem – dnes jsme viděli medajlonek (nebo jak to nazvat) na Petra – není to náhodou indicie pro to, že příště bude vyhozen Petr?

10
ajda
Reagovat

Olino,
Miloš je od počátku rád středem dění. Proto je víc i v mé pozornosti, protože prostě vyčnívá. Občas kladně, občas záporně.
Jeho chování je občas galantní, občas se i on chová nemožně. Kdyby takový nebyl, nepsala bych o něm tak, jak píši.
Hned v druhém díle ostatní zdržoval telefonováním, odmítal počítat schody, on si nedá nic přikazovat. To bylo na cestu domů! Zorbing mu nepřijde žádný adrenalin, on by Gábi předvedl ten pravý adrenalin, když ON uzavírá obchody na burze. Ano, je to jeho práce, ale nikdo ostatní ji nevytahuje tak často jako on.
Situací bylo víc, třeba lanové centrum bylo fajn, ale hned vzápětí komentuje, že Mirek se jde s Gábi válet do bázénu a on jak blbec lezl po lanech. A tónem, který měl k humoru daleko. Když se vyřazuje, všichni poslouchají, on jediný se cpe a mluví s plnou pusou.
Tenhle mužský chce obdiv, je evidentně na něj zvyklý. Předhazuje, že on má kariéru, postavení, nezahrabe se na vesnici. Bydlet s tchýní, ani za nic. Hlavně, že jim leze do přízně dárky, přitom ví, že ostatní si to dovolit nemůžou, proto je mu jasné, že opět bude za hvězdu. To jeho předvádění, že na opravu lustru pozve řemeslníky, tak to někdo vidí jako vtip, někdo jako trapné povyšování – já na to mám, já si na to zaplatím lidi.
Nepíšu o něm, že je frajírek, ale to jak vyžadoval přehnané děkování po Mirkovi za oběd, na kterém on „dřel“, to je holý fakt. Opravdu se mi nechtělo přepisovat větu po větě jeho trapné vychloubání a rýpání do Mirka, že dostatečně neděkuje.Tento kluk je hráč a hraje od začátku do konce. Má vtipné poznámky, občas je trapný. A protože ostatní nic kloudného nepředvádí, je Miloš víc na očích a víc o něm píšu. Mimochodem, všimla sis, jak byl Petr smutný v koutě po tom jeho nevhodném rýpání ohledně toho, že rok je bez partnerky?! Do toho mu nic není a dá se to probrat taktně, ne útočně a posměšně, s vědomím, že kolem jsou kamery. Ano, občas má rozumný názor, ale občas si do pusy nevidí.
Takže Lenko, moje averze k němu nepramení z mé zaujatosti vůči němu, ale z jeho chování. Chápu, někomu se on líbí, někomu ne. Možná je to i podle toho, jaké má kdo životní zkušenosti. Navíc, jak se tu už diskutovalo, prošel více pořady, takže mu určitá dávka předvádění nechybí, narozdíl od ostatních je na kamery zvyklý..

Správně píšeš, někdy ho odsoudím, někdy pochválím. Podle zásluh.

11
LadyXL
Reagovat

Ajda – plně s tebou a tvým hodnocením Miloška souhlasím. Taky to tak cítím! A to se nedívám soustavně na celý díl. Taky ho neodsuzuji, někomu se to fakt může líbit, mě ale ne. Mám z něj pocit, že občas schválně dělá z ostatních trouby. Hraje si na vůdce party, kterým není. Možná by to jeho chování tak „nečnělo“, kdyby se to odehrávalo někde ve větším městě… Tady na vesnici to působí jak pěst na oko a ze své zkušenosti z vesnice, kam jako Pražák jezdím, si myslím, že by ho už dávno poslal otec Gábiny do háje, protože poučování a předvádění od takovýchhle týpků tahle generace vůbec nemusí. Ale Gábina se v něm shlédla, si já myslím… Zajímavé, že s Mirkem se hádala kvůli kouření a když řekl Miloš své požadavky na partnerku, tak tam zaznělo i to, že má být nekuřačka. Čekala jsem nějakou její reakci (bylo to akorát po té hádce) a ono nic… jen se bavili o sexu.

12
ajda
Reagovat

LadyXL, taky se mi zdá, že by občas otec Gábiny nápadníky vynesl v zubech z baráku. Gábina a její matka jsou úplatné, on je ale jiný, dobře to řekl Milošovi – peníze nejsou všechno! On ví, že na vesnici se musí taky tvrdě makat, ne jen kecat a honit si triko.
Včera , při opravě lustru, když trapně přeháněli, tak jen suše konstatoval, že stačí vypnout pojistky a bylo řečeno vše.

13
Bára
Reagovat

Je pravda, že diskutujeme hlavně o těch, co nějak vybočují, to je pochopitelné. Miloš mi přijde jako současný seběvědomý týpek, který zná svou cenu a podle toho se i chová. Je už celkem čitelný a i když kolikrát se chová nevhodně – před kamerou se dotazuje Petra na sex, i když ten by mu nemusel odpovídat, otázkou taky je, jestli ta kamera není skoro všude a chlapi se prostě o sexu baví – tak na druhpu stranu má nějaký názor, se ketrým se dá souhlasit. Už jsem psala minule, že u něj akorát pořád nevím, jestli skutečně chce mít u sebe doma Gábinu se dvěma dětmi. Rozhodně chce vyhrát, chce být ten nejlepší. Jinak to tam byla včera celkem nuda. Taky jsem přemýšlela, že se možná Gábina ještě neodhalila, že jí to nejde. Vypadá tak pořád povrchní, nezaujatá, nezúčastněná.
U Jany to taky byla těžká nuda – chlapíci, bavte mě. Já nevařím, po vás se to taky nechce, taková bezprizorní skupinka. Jiřík byl hrozný, je vidět, že je na něj Jana sama, taky se předváděl. Ona by ráda měla nějaký zavedený řád, bude to tak a tak, jak jsem řekla. Přišla mi k němu nálo vstřícná, ale chápu, že už ho má někdy dost a když neposlouchal před kamerou, tak to taky nebylo příjemné. A chlapíci taky seděli jak zařezaní, asi se báli, že taky dostanou. Škoda, že tam Nebly Bohouš – armáda, mám pocit, že s ním by to Janě klapalo. Vyšší šarže :-)). O Radovanovi nění co psát, zamotává se do svých keců, nevím, jestli se chtěl udělat zajímavým, ale nějak mu to nevyšlo. Už dávno měl být pryč.
A u Nadi – tam fakt funguje jakási parta, klid a pohoda, páni jsou starší, pracovití, samostatní. Naďa umí zorganizovat vše, práci, zábavu. Bohouše mi bylo líto, nemá to lehké, ale chápu Nadino rozhodnutí. Jen si tak říkám, jak právě ona zmiňovala, musí zůstat jen jeden. Musí ? Možná jen v jejím případě bych to na tento konec viděla.

14
Olina
Reagovat

LadyXL: Nevšimla jsem si, že by někde otce poučoval a když jsme u toho, tak otec je pěkný suchar, což nemusí být negativum – pouze konstatuji. A mámě se přizpůsobil a vypadá to, že si s ní notuje.

Ajda: až jsem sama překvapena, jak každý člověk při příjmu těch samých informací, situaci jinak vyhodnotí a udělá si jiný názor (v našem případě HST) :-) Vypíchnu v rychlosti pár momentů, o kterých píšeš: „dobře mu řekl otec, že peníze nejsou vše“ – všichni ale víme, že s penězi je život snažší – když půjdeme hodně natvrdo a hodně to přeženu, tak si za peníze i tu lásku a zdraví koupíš. Milošova reakce – peníze jsou svoboda – já souhlasím. Miloš telefonuje – vím o investování velké nic – manžel investuje, díky světové krizi jsme dost ztratili – v týdnu je nervní – naštěstí zatím zdravě, jinak bych mu to zatrhla :-)) – ale o víkendu, kdy jsou trhy či burzy či jak to nazvat zavřené, je klid – my těžko zjistíme, zda-li je jejich natáčecí den dnem všedním anebo nikoli – těžko asi Miloš řekne klientům nebo podřízeným nebo co já vím komu – pardon, natáčím HST, dnes se neobchoduje :-))
Dále se mi líbí, že si na nic nehraje v tom smyslu, že řekne narovinu přede všemi: já tady bydlet nebudu (velmi hloupé a trapné by bylo – kdyby to neřekl, popř. tvrdil, že se klidně přistěhuje a kdyby „vyhrál“ – tak pak řekl Gábině, že se nestěhuje). Vypadá to, že rukama buď neumí nebo nechce – tak když na to má, proč toho řemeslníka nezavolat – zase souhlas – když to vyřeší, tak co – mně by bylo jedno jestli to opraví on nebo řemeslník :-) Lana – tam si myslím, že ho chytáš za slovo – těžko říci jak to myslel a jestli ho nechytáme za slovo. Jídlo – on jediný jí – není to tím, že je sebevědomý (zlí jazykové – tím nemyslím Tebe – mohou říci namyšlený) – ostatní se třesou, aby náhodou nevypadli, on to bere třeba život tak jak je a na případnou situaci reaguje, nevím. Dárky – kdyby dal peníze v obálce – to by ujel a tam bychom mohli spekulovat, že chtěl ukázat, že na to má – přivezl dárek každému členovi rodiny a stojím si za tím, že dárky originální – dále třeba věděl, že tam bude spát, jíst… A zase jsme u toho – je to úhel pohledu – má brát ohledy na to, že ostatní přivezou flašku a tím končí? Když třeba nemám peníze, tak mohu něco vyrobit, popř. vymyslet dárek, který nemnoho stojí, který potěší a bude originální.

A poslední věta k tomuto tématu – neříkám, že Miloš občas nepřestřelí, až může být někdy trapný, jenže situaci vždy vesměs ustojí, nic si z toho nedělá a jede dál a o té přirozenosti to je – pokládám si otázku jestli to není náhodou tím, že se musel okolí chtě nechtě přizpůsobit – a čím více tesař řeže, tím častěji je potenciál, že se utne – jsem za sebe a diváky ráda, že se utnout nebojí :-) Těžko se píše o Radimovi či Petrovi, když Radim neřekl za celý díl téměř vůbec, ale vůbec nic – viz. např. názor někoho na streamu – Miloš inteligentní, Radim hodný, ale primitiv, Petr slizkej a vlezprd.elní.

Je opravdu zajímavé, že hodinový pořad s dlouhou reklamou uprostřed pořadu vyvolá v lidech tolik názorů a lidi ne a ne se shodnout a pak se máme shodnout v politice apod :-)))

15
Olina
Reagovat

Olině : v podstatě s názorem na Miloše souhlasím, ale zrovna tak jak ho ajda příliš nemusí tak tobě je zas stejnou měrou sympatický. Ano, je to typický sebevědomý mladý muž. Mě jen připadá, že občas nesleduju HST ale Milionáře ( nevím, už přesně , jak se ta nedávná reality show, Červín a Barbara, jmenovala ).
Jinak za spoustu věcí může střih.

16
Bára
Reagovat

Omlouvám, se :-)), píšu Olině samozřejmě.

17
ajda
Reagovat

Peníze opravdu nejsou všechno, v tom souhlasím s otcem Gábiny, možná právě proto, že jich sama mám dostatek k pohodlnému životu.
Miloš tvrdí, že jsou svoboda, možná pro něj, ale nevěřím že si za ně někdo dokáže pořídit spokojený život, možná pohodlný, to ano. Jsou maličkosti, které přináší víc radosti něž vědomí, že mám zlatou kartu a můžu si koupit co chci. Tedy i ostatní.

Tvé tvrzení, že si koupím za peníze lásku i zdraví, asi ti chybí osobní zkušenost, nepřeju ti ji. Můžu ti říci, že jsem byla v životě v situaci, kdy ani statisíce na kontě nepomohly zachránit milovanou osobu!!!! A ta ztráta nepřebolí nikdy, nepřeji ti zažívat pocity bezmocnosti, kdy nabízíš peníze na drahou léčbu, převoz do ciziny a stejně během pár dní to vyřeší život sám, bez ohledu na výši tvého konta. Raději mít konto v mínusu, než ztratit nejbližšího! Koupím si ho zpět?

To co vidíme je sestříhaný pořad. Někdo tam má více, někdo méně prostoru a podle toho i názory. Pokud Miloš mluví přímo na kameru, jeví se rozumný, ale právě ty střihy na situace, kdy je sám sebou přináší i negativa.

P.S. Miloš je úspěšný, mladý, pohledný, zajištěný muž. Proč tedy nemá partnerku a hledá ji touto cestou a to možná již podruhé? Účastnil se podle infa z diskuzí už Balírny.

18
LadyXL
Reagovat

Olina- nepsala jsem, když si to přečteš, že Miloš otce poučuje!Jen jsem psala jaký bývá stav na vesnici k podobným typům!Že tito starší (ale nejen oni) nemají tohle poučování rádi, nepřivykli těmto typům – všechno znám, vše umím zařídit (ale udělat ne…).Vážně jsem se s tím setkala na vlastní kůži. Takové by tam brzy poslali někam a v hospodě by se mu časem smáli, že si na vše někoho zjednává…. A tak si myslím,že tatínek ho moc nemusí, i když jsme to neviděli.(perfektní poznámka, tak jdu vypnout pojistky…). Je to jen můj pocit a názor.Gábina se v něm začíná zhlížet už z toho důvodu, že je právě jiný než ostatní, ale nedochází jí zatím, že je právě pro ni až moc jiný.Už to tu zaznělo. Mám dojem, že Miloš v tom pořadu momentálně je hlavně proto, aby vyhrál.Docela bych se vsadila, že když dojde do cíle jako první, že pak řekne, že jim to nebude klapat. Já ho prostě nemusím, není můj typ, ale to neznamená, že neoceňuji některé jeho výroky (tady bych žít nemohl) jiní to neřeknou, i když si to možná myslí (kdo by taky dlouho vydržel s takovou tchýní za zády…
No ale možná to nakonec dopadne tak, což by možná Gábině vyhovovalo nejvíc, že nechá děti rodičům a odstěhuje se jako volná (a neomezující se) k Milošovi :-)).
Jinak Jana a Jiřík…, fakt divné, že jsme ji neviděli zatím vůbec vařit, to mne vážně zaráží. Monžá nakonec ani pořádně uvařit neumí a tak to holt Jiříkovi nechutná.. :-). Zpočátku se mi líbila, teď už je z ní namyšlená a chvílemi arogantní ženská, která jen peskuje

19
...
Reagovat

lidi, nic ve zlém, ale že vás to baví řešit.

20
ajda
Reagovat

Pro … ,
možná i proto jako nás bavilo řešit třeba tvé účinkování v pořadu Jste to, co jíte, to je prostě reality show se vším všudy, i s diskuzí…. a nic ve zlém :o))

21
LadyXL
Reagovat

:-)) si jen vyměňujeme názory…. , neřešíme….

22
Bára
Reagovat

Jaké řešení ? Od čeho jsou diskuze ? Žijeme mezi lidmi, bavíme se o lidech.

23
Ifule
Reagovat

To sigi: Taky jsem měla záchvat u reklamy na vaginální tablety na léčbu mykózy ve spojení s hledáním táty…to se jim fakt povedlo! :-DDD

24
ajda
Reagovat

sigi, Ifule, nejdřív si namazat chléb Ramou, pak použít vaginální tablety a šup na lov tatínků .
Už mi chybí jen reklama typu – správný muž nevyjíždí bez ochrany! :o))

25
Kiki
Reagovat

Kouknete se na Milošův inzerat v seznamce http://libimseti.cz/L.a.s.k.a.?uid= a taky . Trochu exhibicionista, ne?

26
dessin
Reagovat

Tak taky prispecham s troskou do mlyna:)

Gabina – ta holka je fakt jak princeznicka, rucicky dozadu a hlavne me vsichni milujte a usmivejte se na me. Trcohu se mi nelibi jak okate dava ostatnim najevo ze MIlos ji imponuje (treba ve sklipku jak se tulila), Radima ignoruje, Petra zamestnava a Mirka ma jako zalohu kdyby Milos teda ne. Muj nazor, treba se pletu

Nada: pohoda klidecek :) stale mi k ni sedi nejvice Petr, a i k detem, ale uvidime co si nakonec zvoli :) Tam se to nehroti, je to klidne, vyrovnane, vsak take Bohumil sam rekl ze ho mrzi ze prijde o partu

Jana: uz jsme ve stavu ze temer prepinam jakmile se objevi. Do vychovy deti nikomu mluvit nebudu, ale proste uz z minula ve me pretrvava pocit, ze na 4letyho kluka je Jiricek ponekud zaostalejsi. Co se tyce kralovny Jany, premyslim, jestli jsme ji za posledni dobu slysela neco nebo nekoho pochvalit, rict neco hezkeho. Mam pocit ze jen kritizuje ale na sobe chyby nehleda. S varenim si myslim problem nedela, pro sebe nevari a Jirik jaksi neji, ze. Na jeji obranu – kdo videl nekdy varit Gabinu (tedy ji, ne maminku)?

Milos: je proste svuj. je uspesny, ma evidentne penize a je zvykly na to, ze se pred nim lidi klani, tak se tak rposte chovat. bavi me jako element v te show, v realu bych s nim asi vymetla dvere :) Libi se mi za uprimnost a humor, nelibi se mi za snahu vsechny prevysovat a dokazovat ze on je princ a on nic nemusi. A co mi vadi jsou jeho neustale narazky na penize – porad hlasa ze je ma. Priklad: ja to zorganizuju, zavolam prijedte hned „at to stoji co to stoji“, minule tam taky neco takhle rypnul – proste vadi mi, jak neustale predhazuje to ze je bohatej. jako hlaskar me bavi, je dobre ironickej. A i chapu, ze treba Petr pro nej musi byt chudak a balik, neprubojnej, nemoderni, proste divnej :) (ja bych je dala dohromady s Janou, cha)

Prima: opet me nastvali ze dil dopredu vim kdo vypadne (Petr mel medailonek), nevim proc to takhle prozrazuji – neukazat mi ho, myslela bych si ze si ho tam gabina jeste chvilku necha :(

27
Olina
Reagovat

Lady: to je to, o čem jsem trochu psala – chytání za slovo a to jsem teď udělala já :-) respektive :-( „poučování a předvádění od takových týpků tahle generace nemusí“ – na to konto jsem se psala, kde ho poučuje :-)
A třeba je Miloš sám sebou a je mu ukradené, co si o něm celá vesnice bude myslet a říkat. Jinými slovy – oni se u piva budou smát jemu, on zase jim – hlavně není typ pro vesnici a už několikrát řekl, že on do Brušperku nejde.

Ajda: co se peněz týče – proto jsem ve větě psala – když to napíšu natvrdo a hodně přeženu.. Samozřejmě máš ve své reakci pravdu. Souhlasila jsem s názorem, že peníze jsou svoboda. Je mnoho mladých a nejen mladých pipinek, které jsou s chlapem pro prachy, mnoho se jich přetvařuje a od rána do večera mu cpou do hlavy jak ho milují a ve finále milují pouze ty peníze…

Jen tak k zamyšlení – není Miloš náhodou sám sebou když právě na kameru mluví sám a poté jak jsou braní pohromadě, tak se jim musí nějakým stylem přizpůsobit a proto ho pokaždé vidíme v jiném světle?

Proč nemá partnerku – co my víme, že žádnou nemá :-) Třeba se nechce vázat nebo neměl štěstí na partnerku, které by nevadilo, že dočasně je pro něj na prvním místě kariéra. V nějakém díle zaznělo, že měl nějakou holku s dítětem, třeba se rorezšli a pak byl casting na HST. Nebo se do HST šel odreagovat od práce – nikdo mu do hlavy nevidí.. To se dovíme v dalších dílech a všechny postavy HST se nám dokreslí a naše zvědavost bude ukojena :-))
Nechápu hlavně jednu věc – že se nebojí reakce lidí v práci, klientů – jít takhle proprat svůj život do telky… A i to o něčem svědčí – je mnoho lidí, kteří než něco udělají, tak se nejdříve zamyslí, co tomu řeknou sousedi, známí apod.

A pro všechy – každý z nás máme máslo na hlavě, zároveň každý člověk má svoje pozitiva a negativa. Tím chci říci, že ať je v jakémkoli pořadu jakýkoli člověk, tak divák si na každého něco najde, něco se mu bude líbit, něco ne. A nám schovaným doma u telky, popř. za compem se negativa hledají snadněji a velmi rádi je odkrýváme :-D

28
ajda
Reagovat

Vesnice má své nepsané zákony a jak se říká – kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti. Pokud se dobrovolně ucházím o holku z vesnice a odmítám pochopit a tolerovat mentalitu prostředí, ze kterého pochází, tak to je začátek konce. Je to kraj tvrdých mužů, oceláři, horníci, za prací se dojíždělo, zde bylo zvykem tvrdě pracovat, nic nedostali zadarmo. Spoléhá se zde na mezilidské vztahy, vzájemnou pomoc a ta se vždy koupit nedá.

Jinak Brušperk je skok od Ostravy, nevidím důvod vzdávat kariéru, tam je pracovních příležitostí v oboru dost, bydlení příjemné a cenově dostupné, rodiče v rozumné vzdálenosti aby neškodili. Láska přece hory přenáší :o))
Uvidíme, Gábi je třeba dávno u někoho jiného, ještě měsíc a dozvíme se to.
Já bych v příštím díle spíš viděla odchod Radima než Petra.

Co říkáte Radovanovi? Věříte jeho důvodu proč odešel?

29
sigi
Reagovat

ajdo podle mého většina kluků šla do soutěže také kvůli penězům (i když nevím, kolik je odměna za účinkování, myslím, že zadarmo to nebude) a mám takovou teorii, že čím déle tam kdo vydrží, tím víc dostane. Radovan to chtěl možná vydržet až do konce a pak dát Janě kopačky ..?

30
Bára
Reagovat

Radovan myslím naprosto jasně tehdy mluvil o Bohoušovi a Janě, nechápu minule, že se mu to nějak podařilo se z toho vykecat. Jana měla dát na svůj úsudek o něm a vyhodit ho. Možná to bylo nějak divně sestříháno,ale měla jsem dojem, že mluví jasně. Budiž. Sám řekl, že si bude pro příště dávat pozor na pusu a komentář hovořil o tom, “ že byl jako vyměněný „. Ovšem teď mi to přišlo celé nějak postavené na hlavu, zmatené, rychlé. Chlapíci – jeden v boferkách a ponožkách – se tam motají po kuchyni a on opravdu odchází bez rozloučení….Podle mě tam byl jiný konflikt. Plakal jako dítě…chlapi, držte se, nemohl jsem se ani rozloučit….. stejně by to s ní nedopadlo.
Chtěla jsem se ještě vyjádřit k vícero výše napsaným postřehům, ale nač. Nakonec to nemá cenu detailně řešit, ono to nějak dopadne, jestli ku prospěchu aspoň některých zúčastněných. Nikdo není dokonalý, jde o to , lidsky si k sobě sednout a prožít spokojený život ve dvou.

31
Suma-tra
Reagovat

Pořad sleduji jen příležitostně (6.a 8 díl), ale díky Gábině se asi podívám i na závěrečný díl… tož toje „hvězda“. Hledá taťku, který se o ní a děti „postará“, přitom je samozřejmé,že budou žít v Brušperku s jejími rodiči a taťkovi musí být jasné, že ona se v ničem omezovat nenechá … má zásluhy, porodila děti. Ikdyby se snad zamilovala (což pochybuji), odešla za manželem tak „taťka bude mít doma její maminku v mladším vydání – Mirku utíkej, to není nic pro tebe. Myslím, že do Brušperku pasuje pouze ten kluk z Ostravy. Je to sice „takovýbalík balík“, jak říkala,ale ona si ho už přetvoří s maminkou ke svému obrazu.
Vůbec nechápu, proč se Jana přihlásila do pořadu – spíš by ji prospěl nějaký psycholog, jak lépe vycházet se svým synem a okolím. Třetí (policistka) je naprosto vpohodě, držím ji palce, ikdyž ta nabídka … nevim, nevím

32
judr Štětka
Reagovat

..takovýhle jelita co tady dělají psychitrický posudky na základě přiblblýho a sestříhanýho tv pořadu by chtěl mít za sousedky.

33
Olina
Reagovat

judr: to já také – alespoň bychom mohly popovídat osobně, když bychom bydlely vedle sebe :-)))

34
Kasandra
Reagovat

někdy se koukam na hledá se táta těd tam vyhodili P.Bohouše mam mamku a myslím si že by se k sobě hodili ale nemám kontakt na P.Bohouše nebydlím u mamky a mamka nemá internet proto to pišu já jesti někdo bude znát P.Bohouše tak ať se mi ozve na tyto stránky kolem 16:00hodi jsem vždicky na počitači děkuju za pomuct všem s pozdravem ŠTĚPA

35
eva
Reagovat

Tak mám trochu pocit, že všichni zúčastnění v tento moment cítí, že už je to jen opruz a žádné seznámení nebude.
Jana to cítí určitě, proto se už zdá být předrážděná a už ji to nebaví. To bude asi teď to její chování.
Naďa taky vypadá rezignovaně, sice naoko ještě hraje, ale že by šílela štěstím, to se nezdá.
No a u Gábiny nějak nevím, kdo bude více potrestán v případě nějakého výběru. Gábina je trochu dítě a trochu jelito, ale jinak milá a kluci jsou truhlíci a troubové, kromě Miloše, ale tam někde bude taky zakopán pes, nějaký skrytý problém.
Takže by to chtělo příště ať se přihlásí zábavnější účinkující.
Pana Bohouše mi sice bylo trochu líto, ale zdá se, že ten pán si v životě dokud mohl užíval a nekoukal na okolí a teď, když je v problémech tak hledá, kam by hlavu složil. Myslím, že ten pán nebude přínosem pro žádnou ženu, jen pokud má některá chuť se o něj starat a to asi i finančně.

36
judr Štětka
Reagovat

..mě je zas líto tebe ..

37
janinka
Reagovat

Nedá mi to abych také nepřidala něco do této diskuze. Z počátku jsem byla k tomuto pořadu trochu skeptickán a moc jsem jej nesledovala, ale to bylo dáno asi množstvým pánů, kteří se v prvních dílech o jednotlivé maminky ucházely. Teď, kdy je to přece jen volnější, jsou patrnější chování jak tatínků, tak maminek. Naďa – pro mě osobně nejsimpatičtější z maminek. Rozhodování nemá lehké, ale myslím si, že by jí to mohlo sedět s Petrem, nebo s Jiřím. Gabina, tady si myslím že je to jednoznačné. Miloš a Mirek. Milošovo jméno je tady v komentářích asi nejčastěji oběvující se jméno. Zdálo by se že občas opravdu dává najevo svou nadřazenost, ale je to muž, na kterém se mi moc líbí otevřenost a komunikativnost. V podobném duchu se prezentuje i Miroslav, u kterého mám ale pocit mnohem ličtější a upřímnější. Petr s Radimem se nikterak neprojevují a já osobně je v pořadu prakticky ani nezaregistrovávám. No a Jana, ač má moc sympatické jméno :o) ta mě osobně z trojice maminek padla do oka nejméně. Poslední dva díly myslím si, daly jasně najevo jaká Jana ve skutečnosti opravdu je. Nechci to tady donekonečna rozebírat, ale vypadá to, jako by ja Janě bylo vidět, že už v době kdy se tyto díly natáčely, litovala že do něčeho podobného vůbec šla. S klukama se kterými v pořadu pokračuje jako by byla jen v roli kamarádky, která čeká na to, až bude toho všeho konec a ona sama tak bude moci žít alespoň nějaký čas životem, jako před vstupem do pořadu. Jinak je mi líto že z jakéhokoli důvodu odešli Bohumil a Tomáš. Pro mne osobně nejsimpatičtější dvojice. Tak jak to je fandím, Pavlovi a Martinovi. Už teď se moc těším na další díly. Pa.

38
Mamka
Reagovat

Naďa-ví co chce,ale nevím,který z těch nápadníků,co zbývají by k ní nejlépe pasoval.Asi ten se psem.
Jana-její chování k mužům je napováženou.Kdo uteče,vyhraje.Je zvyklá na své pohodlí,má své bydlení,když potřebuje i hlídání.Ráda je středem pozornosti a chlap u ní bude jen jako doplněk.To samé je už teď její synek. Nevěnuje se mu.V jeho věku už děti chodí do školky a jsou zvídavé.Jana prakticky neukázala jak u ní funguje domácnost.Zřejmě se stravuje a baví nejčastěji mimo domov.Nevěřím,že neumí vařit.Jen jí asi připadaá zbytečné vařit jen pro sebe a klučinu,který má averzi k jídlu.Ono ho to časem přejde.Ty její konflikty s Radovanem nejsou ve skutečnosti takové,jak nám je předkládá sestříhané televizní štáb.Tam muselo dojít k něčemu docela jinému!Nevšimli jste si,jak z té její suity chlapi odcházejí?
Vždyť ona je ponižuje,a který chlap by to snášel po jejím boku?!
Gábina-je to dítě,které má děti a její rodiče,ať už jsou takoví nebo makoví,docela obdivuju.Je to jedinačka a oni ji příliš šanují před běžnými starostmi a jsou dost upnutí na vnuky.To bude pro jakéhokoliv partnera oříšek.Pokud by u nich zůstal bydlet,bude pod neustálým drobnohledem,jak se chová k nevlastním dětem,jak se chová ke Gábině,jestli zastane práce kolem domu,zda svou rodinu uživí a troufne si mít s partnerkou ještě další vlastní děti?To by musel být opravdu chlap osobnost.
Jinak Nadě přeju,aby kápla na toho pravého.
Janě přeju,aby ještě do konce pořadu pořádně narazila a našel se ten,který ji dokáže říct co si o ní skutečně myslí.
Gábině přeju,aby nenarazila.Chová se dětinsky a ráda přehrává starosti na někoho druhého.Život je ale o něčem jiném.

39
Ifule
Reagovat

Teda koukla jsem na ty odkazy o Milošovi na Libimseti a mam dost-je nejakej ujetej,ne?Takovy pozy a ksichty…kdyby to bylo v legraci ok,ale ten chlapec vypada,ze se bere mooc vazne.

40
daša
Reagovat

mně se na tom „libimseti.cz“ líbí. Škoda, že jsem starší. Připadá mi docela vyvážený kluk a má jasno. Nic špatného nevidím, naopak.

41
dessin
Reagovat

Libimseti: kde, kde??? :)

Eva: s hodnocenim Bohouse zasadne nesouhlasim. Predpokladam, ze kdyz ten barak mel, asi do budoucna koukal. Ze mu shorel asi fakt v planu nemel

Bára: no, pokud jsem to pobrala, tak sam na kameru mluvil jasen o Jane a Bohousovi. Mezi klukama jen trousil poznamky, takze se z toho vykecat mohl.

Ajda: nojo, jenze na Petra uz davali medailonek a tak je to jasny ze poleti on. Radim je neskodnej, stara se o deti, na co se ho zbavovat?:) Radovanovi neverim ani slovo, divka na fotce byla predpokladam kamaradka. Dost jsem nepobrala proc nemela cas se rozloucit kdyz tam mel casu dost???

43
Olina
Reagovat

Kasandra: kontakt najdeš na iprima.cz – je tam kontaktní e-mail na účinkující, kteří vypadli

44
Annytt
Reagovat

Tak tu řešte, to co je již vyřešeno. Já sama osobně jsem viděla ,,dítě,, Gábinu v Praze i s jejím synem, tak ta má asi už jasno.

45
Hooper
Reagovat

Olina – za odkaz dík, kolonka „můj vzor“ mne fakt dorazila.

Annytt – víme, Gábina to už sem pod nickem holyy psala. Viz komentář k jednomu minulému shrnutí.

46
eva
Reagovat

Pro dessin: s panem Bohoušem to je tvoje věc, zda souhlasíš či ne. Ale vem si to: rozvedený a bez přítelkyně, zřejmě i bez jakýchkoliv přátel v současné době, protože nad partou v Tv byl u vytržení. Vlastní děti několik let neviděl, nemají o sebe zájem. Kde se asi stala chyba? Barák vyhořel, pán nemá kde bydlet, říkal, že je bez trvalého pobytu. Že by ten dům ani nebyl pojištěný?
Neříkám, že je to úplně zlý člověk, ale asi si svůj život až tak úplně nenaplánoval dobře. Teď hrabe a skoro prosí. Prostě bych si ho domů nevzala a ani bych ho nedoporučila. Jen jsem to napsala, že někdo chtěl na něj kontakt pro svoji matku.

47
Monika
Reagovat

Ahojky, tak tady vidím plno názorů, jen chci k Milošovi..na konci dílu řekl, že chce nekuřačku..Gábina kouří…mějte se hezky, ať už to dopadne jakkoliv, přeji všem ženám, ať se jim splní to co si přejí, hezký den všem

48
dessin
Reagovat

eva: ano, je to moje vec a tak sjme si dovolila napsat muj nazor. ja to vidim trcohu jinak, rpoc hned na kazdem hledat to nejhorsi??? Ze se rozvedli mohlo znamenat ze s nim deti prestaly mluvit¨a postavily se na stranu matky, to se stava, a nejen zlym lidem. nevim kde je souvislost mezi pojistenim a bydlistem – mozna mas lepsi infromace, ale nezaznelo kdy dum vyhorel, zda pred 5 lety nebo mesicem. jak mluvil o tom ze da hodne prace to dat do puvodniho stavu, predpokladam ze dum pojisetny byl a chysta se na rekonstrukci (btw jiz se ti nekdy povedlo jednat s pojistovnou?). Myslim, ze mel barak, zenu, rodinu. Pak onemocnel, zena se rozvedla, deti postvala. do toho mu shorel dum. normalni smutny lidsky pribeh, nikde jsem si nevsimla ze by prosil, hrabal nebo jiny naznak toho proc bych si o nem mela myslet neco zleho. Myslis, ze tobe nebo nekomu z okoli by se nic podobneho stat nemohlo? Ja myslim ze k tomu tolik potreba neni. nevidime do toho ani jedna a jak vidis, da se vse vykladat ruznymi zpusoby. proto dovol, abych se i ja vyjadrila svym nazorem, ketyr je dost odlisny od tveho. Velmi me totiz zarazilo s jakou zasti a zlobou jsi se do nej pustila jen proto, ze (treba) mel smulu v zivote. Nebo mas pravdu a muze si za vsechno sam. Pokud ho vsak neznam, v soudech se mirnim. Obdivuji na nem ze neztratil chut do zivota a viru v lidi. Kdyby byl tak zly jak rikas, asi dost tezko by s tim lezl do TV. IMHO.

49
ajda
Reagovat

Nevím to jistě, ale řekla bych, že děti vychoval po rozvodu Bohouš. Když o nich mluvil, řekla jsem si, co chce, když je asi opustil, ale vzápětí říkal, že vyrostly u něj a když se osamostatnily kontakty se přerušily, dělí je i vzdálenost. Je už 22 let rozvedený a říkal, že mu životem prošlo několik žen a nyní je sám…teda tak nějak si to vybavuji.

50
ajda
Reagovat

Pustila jsem si medajlonek Bohouše znovu :

Vyhořel 21.7.08 v 3:30 ráno, nějakou dobu bude trvat, než dům opraví
V r.1981 prodělal operaci mozkového nádoru a má plný invalidní důchod, 2 x úraz kolene a zřejmě nepovedené operace.
Po rozvodu zůstal s dětmi sám, pár partnerek krátkodobě měl, rád by se ještě zamiloval…

Takže z toho je jasné, že se do pořadu přihlásil ještě v době, kdy měl dům a své zázemí, žádný bezdomovec, prostě hledal partnerku. Je fajn, že i v tak těžké době nevycouval z natáčení.

51
dessin
Reagovat

ajda: dekuju :) ja uz mela strach ze jsem naivni a prijdu o iluze :)

52
LadyXL
Reagovat

Díky moc Ajdo, že sis dala tu práci a našla ty informace o Bohoušovi!!! Ono je to totiž snadné, když má někdo kusé informace, lehce to překroutit či zkomolit. A pak do něj, hrr. Samé soudy o tom, jaký byl, jak si „užíval“… No to si tedy „užíval“, jen co je pravda! Takhle se dá lehce zničit něčí život a je za tím „jen“ nedorozumění. Takže Kasandro – klidně ho mamce doporuč. A fakt ho obdivuji, že i přitom všem v pořadu zůstal. Prostě fakt někoho potřebuje a navíc i v té době potřeboval nějakou partu kolem sebe.

53
ajda
Reagovat

Bohouš se mi líbí, k Nadi je sice starý, ale určitě se najde partnerka i pro něho. Říkal, že je rád mezi mladými, že si s nimi rozumí, takže společenský život také vede, není bez přátel. Neřekl kde bydlí, ale určitě u někoho ze známých.
Všichni víme, jak je to s pojistkami, hlavně když má pojišťovna platit nám. A určitě pojistka opravy nepokryje, taky sehnat řemeslníky, když je sám, bude to na delší dobu. Na to aby si vzal hypotéku nemá příjem, asi by mu ji žádná banka nedala, tak bude barák opravovat postupně – můj názor.

54
dáša
Reagovat

No můj názor je ten, že jeden ten chlap vedle druhýho, ze kterých si má Naďa vybírat, nejsou nic moc. Já bych si nevybrala ani pro sebe a ani se mi nelíbí jako otcové pro děti. Než tohle, raději nic. Žádný přínos, jen další starosti.
Nezdají se mi ani na sport a ani na nějakou větší kulturu. Typovala bych to na oběd, nákup v obchoďáku a tv.
Děkuji nechci.

55
dessin
Reagovat

Dasa: tvuj nazor, ja nesouhlasim. Nevim kde vidis dalsi starosti, ty jsou s chlapem vzdycky stejne jako s detmi. Treba Petr myslim dost cestuje a je akcni, Richard taky nevypada ze by miloval nakupovani – osvetlis mi, jak jsi prosim k temto soudum prisla?

56
Miriam
Reagovat

Já si taky myslím, že Jana ani vařit neumí a klukovi to nechutná. Jen kritizuje, sekýruje a je protivná.

Přidat komentář