Panáček v reality show

Jak se staví sen 2019 (4.3.): Pokojíčky pro malé ratolesti

4. Březen 2019 | napsal(a): | reality show: Jak se staví sen

sen4319

Po delší době se na Panáčka vrací populární pořad Jak se staví sen. V aktuální řadě Iva Kubelková pomáhá lidem ve svízelné situaci k lepšímu bydlení. A jak už tomu v poslední době bývá, za rekonstrukce se utrácí čím dál více. Poslední díl přišel na 1 140 000 Kč. Kolik utratí designéři tentokrát?

V minulém dojemném díle jsme se seznámili s Martinem Hejtykem, mladým mužem, který si prošel rakovinou. Z chlapa plného energie se rázem stal invalidní důchodce. Nemoc sice porazil, nemůže už ale dále pracovat jako stevard v letadle, proto nemá jak financovat rekonstrukci svého bytu. Do toho ale vstoupila jeho maminka a přihlásila ho do JSSS. Martin dostal prakticky nový byt, zcela nový obývací pokoj, ložnici, kuchyň, chodbu a dokonce posilovnu.

Přesuňme se ale k dnešnímu dílu. Seznámíme se s maminkou Lucií, která žije se čtyřmi malými dětmi. Své ratolesti vychovává sama, jelikož zhruba před rokem přišla o manžela, který se během procházky zřítil ze skály. Načatou rekonstrukci bytu tak nemohla sama dokončit.

Lucka by si pro své děti Terezku (1), Zuzanku (4), Barborku (9) a Vojtu (11) přála nové pokojíčky a více úložných prostor. Náročného úkolu se chopí Andrea Hylmarová s Markem Povolným.
sen4319_2

Dívejte se od 21:30 na Primu a diskutujte.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Jak se staví sen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!