Panáček v reality show

Hledá se táta 10. díl (25. 11.) – Naďa a Jana vyřadily další „táty“, Gábina až příště

25. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta

V desáté epizodě budeme dále sledovat, jak se maminky cítí v domácnostech tatínků. Zatímco Jana a Naďa už mají téměř polovinu návštěv potenciálních tatínků za sebou, na Gabrielu teprve čekají. A právě Gabriela a její návštěvy budou nejdramatičtější.

Prosíme o shovívavost, dnešní rekap Hledá se táta je pouze přepisem textu z webu TV Prima. Pokud se ptáte, proč se jej opět nechopila Ajda, tak bohužel z technických důvodů. Odešel jí počítač a online bude až o víkendu a náhrada se nenašla. Proto věříme, že dnešní rekap nám pomůžete sestavit Vy, naši čtenáři, pomoci svých komentářů pod článkem. Děkujeme.

Gabriela si vybrala Radima, za nímž se pojede podívat do Ostravy, kde pozná také jeho maminku a sestru. Miloš ji pozval do Wroclavi, kde kvůli práci přechodně bydlí; pracuje tam jako burzovní makléř. Miloš se Gábině pochlubil svým luxusním bytem, provedl ji městem a snažil se na Gábinu zapůsobit všemi možnými způsoby. Poslední zastávkou Gábiny bude Rýmařov, kde žije Miroslav. Ten Gabrielu seznámil nejen se svým bydlištěm, ale hlavně se svým synem Brianem.

Naďu a její děti čeká druhý den návštěvy u „krále vláčků“ Richarda, který se jako hostitel příliš neosvědčil. Uvidíme, jestli se mu druhý den podařilo udělat lepší dojem.

Poslední zastávkou Nadi a jejích dvou dětí byla návštěva Jiřího, který je pozval do malého bytu v Praze, kde žije s maminkou. Ta ale nebyla při návštěvě přítomna, takže v malém bytě byla jen Naďa, Jirka a její dvě děti. Návštěva u Jirky se Nadě i jejím dětem líbila. Na konci návštěv pak Naďu čeká důležité rozhodnutí: které dva tatínky vezme s sebou do Alp na zahraniční dovolenou.

Jana před sebou měla druhý den návštěvy u Tomáše, který se na ni snažil zapůsobit všemi možnými prostředky, a to ne vždy šťastně. Poslední Janinou zastávkou byla Lysá nad Labem, kde žije Pavel. Ten Janu seznámil také se svou maminkou, tedy Janinou potenciální tchýní.

Diváky čeká další novinka – každý tatínek bude představený svou vizitkou. Návštěvy v domovech tatínků mají maminkám pomoci při získávání důležitých informací před posledním rozhodováním. Při návštěvách v jejich domovech maminky objeví nečekaná překvapení, ale také poodhalí jejich každodenní zvyky a návyky a poodkryjí jejich skutečný charakter. Maminky se také už budou rozhodovat, se kterými dvěma nápadníky pojedou na zahraniční dovolenou. Hledání lásky, partnera, ale také táty pokračuje. Ve hře zůstávají už jenom tři tatínci, ze kterých se už brzy stanou jenom dva. Ti pojedou s maminkami a jejich dětmi na zahraniční dovolenou.

Dnešní díl Hledá se táta ke shlédnutí

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 63
1
Fanoušek
Reagovat

Ke Gábině by se mi hodil nejvíc Mirek, k Nadě Jirka a k Janě nejspíš Martin. Držím palce.

2
Vendula
Reagovat

Janě se nikdo nezavděčí. Je protivná.

Reagovat

Vendula, z toho jednoho dílu, který jsem dnes viděl, tak mě nepřijde protivná, jako hodně sebelítostivá. Jinak ukázka na příště s tím týpkem, co nezvládne vyloučení, vypadala velmi dobře :)

4
Balbo
Reagovat

Já viděl všechny díly a Vendula má pravdu. Jana je protivná, panovačná, zatrpklá ženská a dělá na mě dojem, že by chtěla něco, na co nemá. Ona se blbě kouše protivná krasavice, ale protivná ošklivá baba s velkým rypákem, to může chtít mít doma jen blázen. Jednou od ní zdrhne i Jiřík.

5
Bára
Reagovat

Já jsem jen u Jany čekala, kdy řekne jen to, že rezavé nemá ráda….a dočkala jsem se. Taky argument. Jestli jí byl tak hrozně fyzicky nesympatický, už ho mohla , i pro jeho dobro , poslat domů mnohem dřív. Chápu, že pravidla jsou zřejmě nastavená tak, že se vylučuje pozvolna, vždy musí zůstat určitý počet pánů, ale nic to nemění na tom, že třeba místo Zdeňka už mohl jít. Ale u Jany těžko soudit, má asi každého chlapa za úchyla. Nechápu, jak ji ti páni mohou už teď milovat. Bojim, bojim.
Gabča mi vždycky přišla trochu oprsk, ale tentokrát mi nevadila. Dokázala se ptát, dokázala říct, jak to má ona, co potřebuje, co si myslí. Ta scénka s Radimem v dole byla dobrá, ta sedla. On je to milý hodný kluk, jen to vyjadřování, ouha. Objala ho a jdem. Co víc k tomu říct ? Mirek je pro mě trochu temný, něco z povahy je určitě ještě skryto. A nemuselo by to být příjemné. Můj pocit.
Naďa je hodně na vážkách, Petr a Jiří jsou určitě dobrá volba pro děti, ale co ona ?

6
Peta
Reagovat

Já teda nevím, ale já jsem Gábiny návštěvu u Miloše neviděla, buď jsem trdlo nebo to tam nebylo??

7
pro Petu
Reagovat

Nevešlo se. Uvidíš příště a bude na co koukat :)

8
Hooper
Reagovat

Viděl jsem jen návštěvu Gábiny u Mirka a u mne dobrý. K synovi má vztah hezký a na její návštěvu Vratislavi jsem zvědavej. Miloš se bude vytahovat, o tom nepochybuji.

Jinak ukončení je 23. prosince? Včera jsem si koupil TV Duel a na 9. je HST v programu.

9
pro Petu říká
Reagovat

jak víš, že se to nevešlo a to, že bude na co koukat? Třeba to vůbec nedají – v upoutávce nic nebylo

10
peta
Reagovat

Právě že v ukázce co uvidíme příště v 9. dílu byla vidět návštěva Gabi u Miloše, jak Miloš něco žehlí či co, tak jsem to tam neviděla, tak jsem se právě ptala, jestli to tam bylo či jsem trdlo a nevšimla jsem si..
Taky teď jsem docela napnutá protože v ukázce na 11. díl bylo na letišti teda aspoň myslím, že to bylo letiště, je že Gabi říka, že odešel a nic neřekl, tak jsem zvědavá kdo.. Hotový drama fakt :-)

Reagovat

peta, kdo by odešel, dle mě ten týpek, co jí vzal do dolu, ten vypadal dosti mimo a psychicky nevyrovnaný.

12
Karin
Reagovat

Jo, tak tenhle dil byl docela dobry…

Janu fakt nechapu, ta hlaska o tom, ze zrzaty nema rada… hergot, tak proc si ho tam vubec vybirala a nachala ho tam tak dlouho… nana jedna, takhle si zahravat s city…

Nada…klasika, vi co chce, zcela s ni souhlasim, pan masinka je jedno velike dite, ktere potrebuje mamcu, aby se o nej behem hry starala… ale rozhodovani bude asi dost tezke, deti by braly mozna oba dva taty…

Gabca mi v tomhle dilu prisla vic v poho… Mirek je sympatak, mozna by to slo, sluselo jim to spolu… taky nechapu, proc tam nebylo nic z ty Varsavy a ty upoutavky na priste?… docela sila… zajimalo by me, kdo se ji do tech oci ani nepodival a kdo odesel, aniz by se rozloucil… zajimave…

13
Karin
Reagovat

pro SUNicko: myslis, ze zrovna ten? Vic by to sedelo na Milose, ze se urazil…

14
Karin
Reagovat

Karin říká:
26. 11. 2008 v 14.06

Nada… rozhodovani bude asi dost tezke, deti by braly mozna oba dva taty.
——————–
Tak o tom nepochybuj, hlavně z ekonomického hlediska by to byla pro děti výhra. Ale je jasné, že to tak nebude.

15
Karin
Reagovat

Tak to je jasny, ale na profilu Mirkovy segry je Nada s yim Jirkou… tak nevim, asi pejsek nevyhral…

16
LadyXL
Reagovat

Naďa to měla po těch návštěvách „jednodušší“ koho vyřadit :-), náš pan hračička-to byla síla. Nejlépe,jak si na konci liboval, že se to všem líbilo a že škoda, že tam nejsou o den déle, že by ještě nějaké mašinky mohli okouknout… síla.Paní Naďa ho ohodnotila přesně!
Jana-ach jo…, síla. Nechápu, proč si tam toho Tomáše nechávala, když ho „nemusela“ už v minulých dílech, kdy jí už tehdy bylo nepříjemné jeho dvoření. Mohla si tam tedy nechat „menší“ zlo…, ale trochu podezřívám produkci,zda jí neporadili nechat si ho tam, i když ví, že ho pak vyhodí… Ale ty její invektivy byly šílené.A to trapné natahování při rozhodování, kdy, nám divákům, bylo jasné, koho vybere…, ježíši já rostla a bylo mi za ní trapně. A škoda, že nezkusila to své „lustrování zásuvek“ u Pavla a nebyla načapaná „tchýní“…, ta by se s ní nemazlila…, jenže holt jen Tomáše měla zaškatulkovaného jako úchyla a zrzavého k tomu… Docela bych jí přála, aby jí pak nikdo z nich nechtěl!
Gábi mi fakt v tomto dílu přišla pohodovější. Asi taky proto, že nebyla „na domácí půdě“ a nemohla tak moc velet. Jsem zvědavá na Miloše a zda taky od něj bude chtít „malinkou“ pusinku :-). Ale vypadá to, že se jí Mirek zamlouvá vážně nejvíc. Taky myslím,že odejde Radim, i když uraženost by mi sedla i k Miloškovi, ale ten to i vzhledem k svému postavení a prořízlé puse nejspíš nebude…

17
LadyXL
Reagovat

TeĎ jsem si na stránkách Primy přečetla (a je to vlastně i nahoře),že návštěva u Miloše byla PŘED Mirkem! Nějak mi to secvaklo až teď :-)). Tak jsem zvědavá, co se tam ve Wroclavi dělo, že to při střihu přehodili a dali to až do následujícího dílu… Možná bychom třeba „pochopili“, že Miloška vyhodí…,kdo ví. Třeba by to vysvětlilo onu velkou náklonnost k Mirkovi,když dřív nebyla tak moc zřejmá, dřív se víc „tulila“ k Milošovi (při večeři v restauraci) :-)

Reagovat

LadyXL, hm, pak asi ten uražený na letišti skutečně bude Miloš. Uvidíme v dalším díle, abych pravdu řekl, na to, že jsem viděl první díl, tak to vůbec nebylo špatné a už chápu, proč křivky hledanosti této reality show rostou týden po týdnu. Je to skoro na článek, stejně jako Nic než pravda, tam je křivka opačná :)

19
LadyXL
Reagovat

Taky jsem té show přišla na chuť až v poslední době. Předtím jsem viděla třeba jen kousek, jeden díl vůbec (myslím druhý). Ale teď už se dívám na celý díl a docela se bavím. Vážně se to rozjelo, jak už někdo psal, až teď, když je tam mnohem méně partnerů a je tak na ně víc „vidět“… A taky se všichni víc „odkopali“ a nejspíš zbavili aspoň trochu zábran z kamery…

20
Petr
Reagovat

Mně se líbí jak píšete, že se ke Gábi hodí nejvíce Mirek – vždyť je o hlavu menší – vypadali směšně jak vedle sebe šli u té vody – ale proti gustu žádný dišputát

21
ter
Reagovat

žije v Ostravě někdo bez předkusu? Radim, jeho sestra, jeho matka, jeho kámoš – všichni maj děsivý zuby. Ségra s tim aspoň něco dělá, Radim by měl taky…
Jinak ten klučina asi bude fajn, ale vedle Gábi by byl fakt děsivě pod pantoflem… podle mě se ten urychlenej odchod z letiště bude týkat jeho, nějak nevěřím tomu, že by se Gábi vzdala vidiny zajištěnýho života po boku makléře. no uvidíme, co se stalo ve Wroclavi :-)

22
Peta
Reagovat

Nu ja nevim, taky myslim, ze je to Radim, protoze v ty ukazce Radim kouka jak puk, kdyz Gabi rika at se ji podiva do oci.. ale urazeni by me sedlo asi taky na Milose..ale zase ten si je tak sebejistej, ze by asi neodesle jen tak..
Nevim, me nejvic prijde vyrovnana Nada, ta vi co chce a diskutuje o tom i detma, kdo se jim libi a co si o tom mysli ( u ostatnich to ani tak nepripada v uvahu, protoze jsou to malicky decka a nemaji z toho moc rozum..)
Moc se mi libil Mirkovo vztah k Brainovi, fakt maji hezkej vztah.. je videt, ze mu na nem zalezi a ze je rad, ze ho ma.. rekla bych, ze se o nej aspon z toho kousku co tam bylo postara delako lip nez Jana a Gabi o svy deti, ale ona taky kamera dela svy a buh vi, co z toho vystrihaji ze jo.. zvysujou si sledovanost..
No k Jane je to no comment, protoze jestlize se nevsimla ze Tomas je zrzek driv, tak je bud uplne hloupa nebo nevidi.. je mi ho lito, co mu ma co sacovat byt i kdyby byl buh vi jakej!!on ji to taky nedelal!
Nu uvidime.. Nada to rozhodovani bude mit asi nejtezsi, protoze oba dva co ji tam zbyli vypadaji fakt fajn a zalezi jim i na tech detech ( ale zase to je z pohledu kamer ze ), ale na Jirkovi bylo videt, ze je fakt stastnej, kdyz tam byli a vylozene si to uzival..

23
Komentare
Reagovat

To je zvlastni, jak lide (zeny predevsim) hodnoti muzskou vychovu deti nekriticky a naprosto nadhodnocene, tedy presne receno – staci jim, ze nekdo rekne, ze si dite puci na hodinu denne a pak vidi zaber toho, jak tatinek vede synacka za rucicku..a uz se o dite perfektne stara!!..kdezto zenska, co ma dite na krku furt od rana do vecera se nestara.
Nevim kdo je Peta, pokud je to muz doufam, snad se srovna, pokud je to zena, je to o to smutnejsi

24
Komentare
Reagovat

Myslím, že ty ženský nehledají jen táty pro děti. Taky přítele pro sebe.
naďa je sice fajn, ale je taková ledová královna, žádný cit, nebo něco takového tam teda neproběhnul k žádnému muži. Asi toho zažila hodně smutnýho a teď zrovna neměla moc času a to asi ani na děti, nebo lépe řečeno na dětskou zábavu. Tím myslím, že asi s děckama řešila doma bydlenía ostatní nutné věci, ale Tina v 6ti letech neumí jezdit na kole a ani pořádně žádný jiný pohyb nezvládá, takže na to tam čas nebyl. K dětěm se hledá chůva, jinak ženská hledá k sobě partnera.
Jana – tam nemá cenu cokoliv říkat. Chtělo by to odbornou pomoc. Neříkám to ve zlým, asi je fakt nešťastná.
A Gábina se vyklubala docela chytrá holka. Má poměrně dost empatie, neshazuje, snaží se s každým pěkně mluvit. Tos i na ní cením. Je poměrně dost vidět v TV i v jiných pořadech, pravděpodobně okouzlí úplně někoho jiného. Ona se taky chlapů bojí, chce svobodu.

25
dessin
Reagovat

Nada – od zacatku ji fandim, moc se mi libi, je sympaticka a libi se mi i jeji vztah s detmi. Nesouhlasim ze nemela cas na vychovu nebo zajmy deti, Tinka vypada bazlivejsi a tak ji asi nektere veci trvaji trcohu dele, nez se prestanme bat a nauci se to (kolo, brusle). Fandim ji, z meho pohledu by mi k ni sedel Petr, ale Jirka je takle v pohode :) Richard a jeho odchod se dal po minulem dile cekat, jen me trochu zarazilo ( a potvrdilo Nadi slova) ze ho to nemrzi, ze to byla dobra zkusenost.

Jana – nemam co dodat, je mi nesympaticka, namyslena, byt nevim na co, v minulem dile u me klesla na dno tim prohrabavanim bytu a ymslela jsem, ze horsi to byt nemuze. Bylo. Jednak zrzavy Tomas dostal asi vsechny, proc ho teda vubec vybirala tot otazka. A druhak, ta estrada kdyz mela rict kdo vypadne, ¨cekala jsem ze jeden z panu sebere odvahu a misto duvodu proc by mel jet prave on s ni na dovolenou ji rekne, ze snad ona musi vedet kdo ji je a neni sympaticky tak co od nej chce slyset. Nestalo se, kazdy ji opet motal kolem hlavy jak je clovicek v srdicku a jak ji milujinkuje (ble :))

Gabina – tady zadnou zmenu nepozoruji. Stale stejna princeznicka co me nadzvedava recma (no, on po rozvodu bydli u maminky, ta za nej asi vsechno dela – zbyva otazka, zda jeji maminka za ni vsechno nedela jak jsme videli) a podobne komentare. Osobne ji za chytrou holku nepovazuji, spis zhyckaneho domaciho mazlicka – muze mi nekdo roct proc sebou nemela deti??? (ciste muj nazor je ze porc by mela, takhle je vetsi zabava a maminka se prece postara). Na Miloše se těším, bude v domácím prostředí… :)

A ještě prosím jeden hloupý dotaz: Wroclav je co? Někdo píšete varšava, někdo Vratislav, někdo to radši nepřekládá… osobně si myslím že varšava je warsaw, ale neříkám že se nepletu :)

26
J.
Reagovat

Wroclaw – polsky, Vratislav – česky

27
Anonymní
Reagovat

Pro dessin:Gabina není po rozvodu. Její manžel spáchal sebevraždu když byla podruhé těhotná, takhle nějak jsem to pochopila. Docela nevím, proč by měla bydlet někde sama, když to mají zařízené tak, že mají vícegenerační dům. Na vesnicích zcela běžné. Tahat se sebou tak malé děti do různých rodin bych nepovažovala vůbec za rozumné.
Ta holka je velice mladá, asi si toho prožila taky dost. Přesto je pozitivní, dokáže dát dohromady souvislou větu a to bez toho, že by kohokoliv urážela. Dle mého je v ní potenciál. Asi není nutné se předvádět před kamerou jako pečlivá matka a hospodyně, uklízet, vyvařovat a šišlat s děckama. Užije si toho dost i jinak. Snažila se najít partnera pro sebe, ženská musí především s chlapem vyjít, pak to vychází i s dětma. Jinak se hledá chůva k dětem, jak jsem již dříve psala.

28
LadyXL
Reagovat

Pro Anonymní- Dessin netvrdí,že je Gábina po rozvodu,také nekomentuje její bydlení.Je to právě naopak. Komentuje přeci Gábinu, že se diví, že někdo bydlí po rozvodu s rodiči,jakoby ona nebydlela?…Taky se mi to od ní nelíbilo, ale je možné, že ji produkce k podobným výrokům „dohnala“ neustálým vyptáváním… A jak říkáš, na vesnicích je to dost běžné, tak se nemusela „divit“… Prostě já to brala v tu chvíli jako menší zesměšnění nápadníka, které pak ale napravila vcelku přijatelným chováním vůči jeho rodině. Děti bych tam netahala, má je fakt ještě dost malé, ale na druhou stranu je pravda, že se o nich zrovna moc nezmiňovala už dřív.Já, začala jsem se dívat později, žasla u ní doma, že má 2! děti…, vůbec jsem to z předchozích dílů z jejích slov nepostřehla. A z jejích slov mám dojem, že v partnerovi hledá úplně vše tj. i tu chůvu…, prostě někoho,komu bude středem světa jako rodičům a splní jí vše, co si ona zamane… a ona si bude dál dělat, co chce…
Jana-myslím,že si se štábem (kamera,technik či zvukař) asi rozumí víc, než se svými „soutěžními“ protějšky :-) a tak si i před nimi hraje na hvězdu a hééérečku (ach ta dramatická pauza…) – je fakt, že by mne zajímalo, jak by reagovala, kdyby se ten Tomáš konečně odhodlal a taky mu vše konečně docvaklo a řekl jí při tom vyhazování – mne nesnášíš, řeklas mi to a tak sám odcházím… :-)), vzal by jí vítr z plachet a kus té důležitosti a namyšlenosti, héérečce … :-)

29
Voyager
Reagovat

To:Dessin a LadyXL-už Vás vidím,jak si po té,co najdete manžela bez známek života,čekáte s ním druhé dítě,si raději pronajmete byt a budete žít samy….víte vůbec,co za hovadiny tu píšete?
Kolik Vám je let,kolik máte dětí a staráte se o ně samy????Kde berete tu drzost se takhle vyjadřovat o někom druhém….Styďte se!!!
To ještě neznamená,že když všude není se svými dětmi,že je špatná matka….
Je mi z Vás zle…kde se ve Vás bere ta zloba?Že by jste byly ve svém životě nespokojené a tak si to vybíjíte?

30
Vendula
Reagovat

Komentare – Není pravda, že Gábina nikoho neschazuje, například o Radimovi řekla, že je buran!!! a neustále komentuje jeho předkus.
A to, že někdo bydlí u maminky, ona nemá právo vůbec komentovat. Já chápu, že se jí od maminky taky nechce, mají hezký domek, zahradu a rodiče jí asi vydatně pomáhají. Proč ne, ale na jednu stranu hledá partnera a na druhou chce zase volnost. Já myslím, že se hlavně nudí. O princeznu a její děti se doma dobře starají, tak už jen tu zábavu….
Jana asi nemohla Tomáše vyhodit dřív, protože dva nápadníci jí utekli radši sami a vůbec se jim nedivím. Nechápu, co ti ostatní na ní vidí, je protivná, ublížená, každého kritizuje a sama je nosatá héééérečka.

31
uluru
Reagovat

souhlasim s voyager. Gabka je silna osobnost, nevim jak by reagovali jini, kdyby se jim prihodila takova tragedie. Jana ma spatne zkusenosti, tak si dava pozor aby opet neslapla vedle. Je to pochopitelne. Vsichni na teto diskuzi maji silne reci, ale chtela bych Vas mile damy a panove videt v situaci jejich situaci. Dobrou noc

32
pro uluru
Reagovat

silný pořad silné řeči, se nečerti ne, takto na diváky maminky skrátka působí.

33
Anonymní
Reagovat

Nada, v klidu. Gabriela, potrebuje ho tam zasunout . Jana, psycho.

34
LadyXL
Reagovat

To Voyager-než sem budeš psát, tak se nauč číst….!! Nikde jsem nenapsala, že mi vadí,že bydlí Gábina s rodiči!!! Kritizovala jsem ji, že JÍ vadí, že někdo jiný bydlí u rodičů!! Já to neodsuzuji ani u ní ani u Radima. Někde totiž taky působí faktor – peníze, víš… Nenapsala jsem, že je špatná matka, dokonce ani jsem po ní nechtěla, aby je sebou vláčela na návštěvy..!! Jen jsem připomněla, že se o nich zrovna moc nezmiňuje!! A tak jsem ani nevěděla, že má 2.. Mimochodem se smutnou událostí se zřejmě vypořádala dobře (pro ni naštěstí), protože se o ní v průběhu natáčení už nikdy nezmínila a nikdy ji před kamerou nepřepadlí splín…. To Jana na bývalého vzpomíná dost často – byť negativně.
A náhodou – nejseš Gabriela?? Že tak hájíš zrovna jen ji…. :-)
A jestli jsem ve svém životě spokojená či ne – do toho je ti prd…, mimochodem tvé slovní výlevy taky o něčem svědčí – co nám o sobě ještě prozradíš?… :-(

35
ajda
Reagovat

Pročetla jsem si diskuzi a nedá mi to, napsat i svůj pohled. Tento díl jsem poprvé mohla sledovat bez psaní, když si dělám poznámky, často už se orientuji jen podle hlasů a v klidu se na to podívám později.

Uluru, Voyager a další, nemohu se zbavit dojmu, že jste osobně spjatí s touto RS. Nevím jakým způsobem, ale váš pohled je silně jednostranný.
Budu s vámi trochu polemizovat, o těžkém životě maminek a o tom, jak jim zde křivdíme. Podotýkám, že jsem pouze pozorná divačka, všechny informace a postřehy mám z odvysílaného materiálu.

JANA – několik let se „tahala“ s grázlem, ničil jí život, všichni okolo jí to říkali a ona nechtěla vidět realitu a pořád mu dávala šance. To jsou vlastní slova Jany. V čem je prosím chudinka?! Má byt, dítě, práci, je zdravá a neumí si najít partnera. Předvedla se jako povýšená, arogantní madam. Nic a nikdo jí není po chuti. Kdyby se rozkrájeli, ona je odsoudí, pomluví. Nechce, aby jí umývali nádobí, sama jim naoplátku šacuje byt. Nesnáší zrzavé, sama si ho vybere a nechá dojít tak daleko. Nesnáší producírování Tomáše v prádle, ale přitom pokud se mi vybaví záběry z jejího bytu, ona v noční košili a pánové v prádle při ranním vstávání. Je toho víc, každý viděl situace, ve kterých to lidsky prostě „nezvládala“. Na co si celou dobu hraje? První díly mlela o Jiříkovi v každé větě, nyní slyšíme jen pomlouvání a povyšování. Mimochodem, všimli jste si, při odjezdu z jedné návštěvy ani neustlala po sobě postel!!! Nenechá si poroučet, ale chce, dominantního muže. Ví vůbec co chce?

GABRIELA mi byla první díly sympatická, asi to bylo i tím, že pochází z kraje, kde to dobře znám. Neodsuzuji ji za život u rodičů, takhle se na vesnicích žije. A nejen tam. Straří dole, mladí nahoře, proč ne. Ale co nám Gábi prozradila?! Manžel – vztah na jednu noc, do měsíce těhotná. Ani slovo o práci, škole. Spáchal sebevraždu, proč? Většinou je to psychického rázu, to si nikdo v té rodině nevšiml, že má problém? Určitě tam volání o pomoc bylo, jen by to musel někdo včas pochopit, ale to je má domněnka. Co když ho deptala atmosféra v rodině, osobní život? Opět dohady. Stalo se, Gábi má rodiče a život jde dál. Nevidím ho jako těžký. Jen si může těžko hledat v okolí partnera, protože tam si všichni vidí do talíře a tak ji všichni „znají“ líp, než sama možná tuší. Dopoledne se postará o děti, pak je hodí na krk rodičům a jde za zábavou. Opravdu těžký život, ten jí zřejmě většina matek na mateřské závidí.
Nevím, opravdu tápu, co vlastně chce. Podívejte se, koho si v prvním kole vybrala za „nápadníky“. Od 22-letého Radima, po 56-letého realitního makléře! Radim je buran, Petr je nudný, poslouchá jak pes, je toho víc, čím tato holka perlila. Hlavní je, nezapomenout na její větu – Nenechám se dětmi omezovat, chci žít, už jsem se starala dost!

NAĎA mi osobně neseděla, ale je to tím, že nedává najevo emoce, je víc uzavřená. Upnula se na Milana a ostatní odsouvala do pozadí, to mi vadilo, ale zvládla to a vytvořila pro její skupinu „tatínků“ určitě atmosféru, na kterou budou rádi vzpomínat.
Ale tahle jediná žena, je podle mě v této RS maminka, co hledá tátu! Děti zapojila od začátku, radí se s nimi, i když hlavní rozhodnutí dělá ona. První dvě účastnice jsou podle vás chudinky s těžkým životem. Omyl, pro mě je to jedině Naďa. Manžel jí umíral na rakovinu v době, kdy děti byly malé, musela zvládat vše a zvládla. Jediná ví co chce a narovinu to při vyřazování řekne, naposledy u Richarda. Žádné trapné vytáčky a zpátečky jako Jana.

Jinak ještě poznámka k úvodnímu článku. SUNíčko sám přiznal, že se díval poprvé, bohužel jsem ho nevarovala, že co uvede produkce Primy na svých stránkách, málokdy odpovídá odvysílanému materiálu. To platí i u Jste to, co jíte, tam jsou odchylky menší. Prostě střih „Tátů“ je katastrofa, sami v tom mají guláš.
Tento díl byl příjemný, poklidný, jako by nabírali dech do finále.

36
Karla
Reagovat

souhlasim s voyagerem. Celkova nenavist a naprosta nesoudnost nekterych prispevujich zde je na povazenou, nekdy z toho az beha mraz po zadech…A pak ze jsou zeny empaticke – no tady jsou to spis harpie:-))

37
Bella
Reagovat

Ajda-naprosto s tebou souhlasím.Chápu,že ti co jsou s děvčaty nějak spjati mají potřebu se jich zastat a určitě by sami běželi otevřít své skříně nevychované Janě,aby mohla poznat jejich charakter,přebarvit si vlasy,když by nepasovali do její oblíbené barevné škály a politovali jí,že Jiříkovi našla,tak nedobrého otce-vždyť tenkrát byla jistě mladá a nezkušená…Gabka-to je princezna-co jí otázky ohledně výchovy dětí nedělají dobře,názor druhých jí rozzuří a pak z ní padají byť třeba v afektu-zvláštní komentáře…to,že asi neumí vařit,by se dalo pochopit,ale že nechá matku obskakovat své nápadníky…Obě mají potřebu ukázat na nedostatky ostatních,nevim,ale mě nepřijde empatické říct,že je někdo buran,nebo komentovat jak vypadá.Vždyť dotyčný má taky svou rodinu,kamarády,kterých by se to mohlo dotknout….Takže si myslim,že “krvelačnost“diskutujících je v přímé úměře vystupujících…jsme takové jejich zrdcadlo:-)),ač se to někomu nelíbí,ale Naďa se chová jako matka,tak jí lidi tak hodnotí,Jana jako…atd

38
dessin
Reagovat

Ajda, Bella, lady XL: naprosty souhlas. Pokud jdu do podobneho poradu, musim pocitat s tim, ze si an me lidi utvori nazor podle toho, jak budu vystupovat – jak tu jiz padlo, ohledne Nadi zadne spatne poznamky nejsou. Gabina se chova jako princezna co vsechny odsuzuje, ale neporovna se sebou. Viz poznamka kterou uz jsem jmenovala vyse ohledne Mirka a bydleni po rozvodu. Nikdo nerika ze je spatna matka, jen se podivuji nad tim ze o svych detech nemluvi, moc s nimi neni videt a rozhodne pokud srovnam vztah k detem Nadi a Gabiny, rozdil tu je. A to nemluvim o tom vekovem, at uz maminek, nebo deti. Jana je opravdu psycho, to uz predvedla nekolikrat.

Co se tyce nicku Voyager, myslim ze v minule diskuzi nas presvedcoval ze je clen stabu, dnes uz jen nadava – poriste nam predvedes co, pane anonymitainternetumeochrani? jak uz ti vysvetlila Lady Xl, tve poznamyk jsou ponekud mimozni, nectes co piseme a jen napadas – to samo vypovida o tom jaky asi jsi ty, a jak neuspokojivy je tvuj zivot. Ale posluz si, pokud aspon v tuhle chvili jsi se svym zivotem spokojen, gratuluju.

39
Máša
Reagovat

Už aby bylo úterý, tenhle pořad se povedl.

40
Máša
Reagovat

Někde na diskuzi jsem četla, že Gábi ta sebevražda manžela prý vůbec nerozhodila a dokonce se za týden na náměstí smála s kamarádkami. Prý se zasebevraždil kvůli ní, protože se dozvěděl, že mu byla nevěrná a jedno z dětí není jeho. Může to být kec, může to být pravda.

41
Antimasa
Reagovat

Maso, to je fakt priserny, takovou zpravu by nevymysleli ani v Blesku:-))

Reagovat

Antimas, ale nedivil bych se, kdyby ji tam bez problémů otiskli :)

43
Máša.. proantimasa
Reagovat

Hele, to není můj výmysl, říkám, že jsem to četla. Podívej se po diskusích a narazíš na plno drbů.

44
dub
Reagovat

Ahoj Ajdo, vitej z5 doufam ze jsi ok :).

Predne neodpustim si komentar k Voyager.
Vadila ti anonymita, ted ji pekne zvostra vyuzivas. Popravde neverim ani za mak tomu ze jsi clen stabu, spis ses chtel udelat zajimavym a myslel sis ze si tu vsichni z tebe sednou na zadek. Realita ukazala, ze neumis ani cist, natoz myslet. Neber to jako urazku spis jako konstatovani faktu a radeji si znovu precti komentare, ktere tu se svym RADOBYHUMANISMEM napadas – styd se!! :) Spolu s tebou si je muzou precist i ti co s tebou tak radostne souhlasi, ovsem :) za podminky, ze jsi vsechny ty prispevky nepsal ty, ze? … cemuz bych se, uprimne receno, take nedivil.

K minulemu dilu snad jen jedinou poznamku a to ke Gabine … ja mam dojem (ackoliv se samozrejme muzu plest), ze Radim nebude ten kdo odejde. Podle me je to mekon a na takove rozhodnuti nema dost energie, raznosti a odvahy-hodne by me prekvapil. Tipuju Milose.

45
pro Mášu
Reagovat

Ten drb co jsi napsala je naprostý nesmysl…pokuď jsi dobře pamatuju mladší syn byl plánované a chtěné miminko a oba jsi ho moc přáli, co vím z vyprávění. Nevěř te zase všumu co kde vidíte a čtete, hodně věci jsou jen divadlo na lidi,lži a podvod.

46
dana
Reagovat

Mám dojem, že Gábina chtěla něco zažít. To se jí podařilo přihlášením do pořadu. Kdyby běhala doma kolem plotny, špinavých zadečků a okopávala brambory, jak si tady mnohé dámy představují , tak se nikam nedostala.Mohla akorát psát své dojmy na netu. Takhle něco zažila a stále zažívá. Byla viděna již v několika programech Primy, takže je zvána na další natáčení. Já myslím, že je holka šikovná a cílevědomá. Nqa to, jak si zkomplikovala život na startu, teď ji to docela jde a držím palce. Ono se dá bavit i na jiná témata než je rodina.
Radit se s dětmi o výběru tatínků může jen Naďa díky věku dětí. Ono ale to, co předvádějí před kamerou stejně je na přání režiséra. Nakonec si nedovedu představit to, že děti vyberou taťku a Naďa s ním bude spát. Tak to přece nejde, musí něco mezi nimi být a až na druhým místě je nějaký přání dětí. To, že Jirka připraví vydlabaný okurky k večeři a Tince se to líbí, ještě nemusí znamenat touhu u dospělých, a to oboustraně.
Jana mě už asi nezajímá.

47
Kathrin
Reagovat

Je jasné, že Radima nevyrazí. Když se podíváte na úplně první díl, tak asi v 0:55, je vidět záběr Gábiny a Radima z dovolené na Djerbě. A na Mirkově profilu je zase fotka z dovolené. Podle mě to bude Miloš.

48
Vendula
Reagovat

Souhlasím s Ajdou a Bellou.
Dříve mi byla Gábina sympatická, ale s každým dílem méně a méně.

49
Pipi
Reagovat

Jen ke spekulaci, že vypadne Radim. Nejdřív jsme si myslela, že je to jasné, že nikdo jinej by neutekl. Ale pak jsem si vzpomněla na první díl, kdy v 0:55 (na Streamu) jde jasně vidět, že je tam Gábina s Radimem na vodním skútru a k tomu, co si pamatuju, jindy příležitost asi neměli, spíš to bude z té zahraniční dovolené …

50
Pipi
Reagovat

Tak teď sem si obnovila stránku a vidím, že se opakuju … pardon :D

51
ajda
Reagovat

Uvidíme jak dopadne návštěva u Miloše. Docela bych tipovala, že ten uražený bude Miloš, je to hráč, asi chce skončit a nechce být vyřazen přímo, tak nám možná zahraje divadlo…

52
Voyager
Reagovat

to:dub-určitě mám čas psát zde články pod různými nicky…až budeš dělat 6dnů v týdnu,12hodin denně,tak nad touhle vaší partičkou „drben“se tak maximálně usměješ.
pro ostatní:absolutně jsem neměl v plánu se do této diskuse zapojovat,ale po té,co jsem zde četl takové slátaniny a útoky na zúčastněné,tak jsem to už nevydržel.Jen parta vypatlanců tráví svůj volný čas úvahami o někom,koho vidí v tv,soudit jaký je,co kde dělá,apod.
Po 11letech práce v tv jsem si už i zvykl na ledacos,ale to,co tu pácháte,je přespříliš…
Myslete si o mě,co chcete….pište si,co chcete…jste mi ukradení,ale neotírejte se o někoho,kdo se nemůže veřejně bránit…
A už vůbec zde nebudu odhalovat svou identitu…Vy to také neučiníte,tak nevím,proč bych měl já ! O nikom,koho někde zahlédnu,třeba i v tv,netrousím drby a fámy…já mám svědomí čisté,Vy se zamyslete nad sebou…sami sedíte za pecí a jen pomlouváte Ty,kteří mají odvahu jít do něčeho,čemu třeba i věří.Jak typicky České…

53
Ajda
Reagovat

to Voyager – Dlužíte mi odpověď z minulé diskuse, ale tu jsem ani nečekala. Tak proč zde neustále jste? Proč svůj čas nevěnujete něčemu užitečnějšímu? Proč třeba neradíte svým „kolegům“ jak lépe tuto RS připravit, aby nevzbuzovala reakce, jaké vzbuzuje? Proč na stránkách Primy uvádí zavádějící rekapitulace, které absolutně neodpovídají odvysílanému pořadu? Proč zde hájíte někoho, kdo šel s kůží na trh sám a kterého nám VY a celá Prima prezentujete v podobě, v jaké je vidíme v tv? Proč je Gábina na obrazovce štěkna, proč Jana hysterka a s Naďou pomalu nemáte co vysílat, má nejmenší prostor? Proč i v jiných pořadech dámy Gábina a Jana působí povýšeně? Proč nám předkládáde sestřih bez dodržení časové osy?
Protože potřebujete senzaci, přitáhnout diváky bulvárním zpracováním, což vypovídá i o vaší úrovni a vyvolává reakce co se vám nelíbí. To je totiž zrcadlo vaší práce. Sledovanost je pro vaše vedení jediná hodnota, kterou uznávají, kvalita pořadů je někde na konci. Vysoká sledovanost a prodaný reklamní čas, to je váš cíl. Poslední na čem vám záleží je to, jakou po skončení pořadu účinkující tři ženy budou mít reklamu.

Vážený, reakce jsou jaké jsou a vy, pokud jste opravu člen štábu, tak vy se můžete akurát stydět! A být hrdý na to, že zavádějícími bulvárními spoty jste si dokázali zvýšit sledovanost a pošpinit některé účinkující, začátek byl vážně otřesná nuda…

P.S. : Také jsem jako většina, v práci celý týden, nejste jediná osoba na světě v pracovním procesu :o))

54
pro Ajda
Reagovat

Milá Ajdo
jistým způsobem s Tebou souhlasím, že uváděné rekapitulace nesouhlasí z odvisíláným pořadem, že všechny maminy jsou reprezentovány jak jsou reprezentovány, ale bohužel lidé, kteří stáli za kamerou nemouhou ovlivnit celkový střih a ráz pořadu. Dělájí to zase úplně jiní lidé, kteří nebyli na place s učástníky. A taky to jde podle toho vidět..Vždy jde jen o sledovanost, udělat show, co s toho že z učastníků, vytvoří sestřihem lidi, kteří si nejsou ani trochu podobní..hlavně nalákat lidi, zvýšit sledovanost, udělat divadýlko na lidi a proč?? No přece pro prachy, pro co jiného..můj dojem!! Nemusíš souhlasit, ale myslím, že to tak je.

55
bublina
Reagovat

Kdyby v Tv nedělal každý trouba a byla mezi různými oddělenímy komunikace, nemusí to vypadat jak to vypada!!!

56
ajda
Reagovat

Pro Ajda :o)) … vždyť já tvrdím to samé co vy. Vše je o penězích a sledovanosti, účastnici RS jsou až to poslední na čem jim záleži, proto nechápu reakce Voyagera. Štáb, kterého on je údajný člen vytvoří kolektivní dílo, za které nesou odpovědnost.

57
pro ajda
Reagovat

Naprostý souhlas.

58
to ajda
Reagovat

ajdo ajdo, to jsou kecy co:-) bud chcete zajimavy porad, nebo dokument na ct2, vyberte si….

59
ajda
Reagovat

nevybírám si, beru klidně oboje :o))

60
dub
Reagovat

2Voyager:
Trochu sis nabehl, narozdil od tebe delam 7dni v tydnu – to vis zivnost, takze zrovna me vysvetlovat jak jsi upracovany je tak trochu noseni drivi do lesa. To ze si clovek najde par minut na to aby reagoval na hloupe narazky na tom nic nemeni.
Absolutne nechapu nac si stezujes, ta diskuse tady je presne odraz toho co v divacich tento porad vyvolava, to jak je rezirovan, veden, sestrihan a prezentovan, takze ty vykriky o slataninach co ctes zde zarad laskave az za slataniny, ktere vytvarite (pokud s tim mas vubec co do cineni, znovu rikam vazne o tom pochybuji… ). Pusobis dost nevyrovnane na cloveka, ktery se na podobne „nabiracce sledovanosti“ podili, mel by sis ujasnit priority. Urcite se v pripade tohoto poradu nejedna o zadne kulturni dedictvi, takze klidek a nozky na stul, jinak to pusobi dost usmevne.

61
Anonymní
Reagovat

Teda dub, to jste napsal opravdu naprosto dobře.

62
karin
Reagovat

2dub: Pekne placas, podivej se na 5. dil zhruba 35 minuta, kde Gabina rika, ze jeji manzel byl spis poblouzneni na jednu noc, poznali se tesne pred odjezdem do lazni, kam za ni jezdil, kdyz se z nich vratila, zjistila, ze je tehotna… takze asi tezko planovane tehotenstvi… JEN PRO UPRESNENI!

63
dub
Reagovat

2 Karin: Co prosim? At hledam ve svem komentari jakoukoliv souvislost s tvoji uzasnou impertinenci, nemohu ji nalezt.

Přidat komentář