Panáček v reality show

Hledá se táta 12.díl (9.12.) – Konec dobrý, všechno dobré?!

9. Prosinec 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta


Dovolené všech tří maminek se blíží ke konci a je čeká finální rozhodování. Nebude to vůbec jednoduché. Na Djerbě bude pokračovat špatná nálada a nepřátelská atmosféra mezi Miroslavem a Gábinou. Na dovolené v Alpách mezi Jiřím a Petrem panovala rivalita, Naďa se po návratu z dovolené ještě radila s dětmi a sama si potřebovala své rozhodnutí v klidu promyslet. Tam kde vše začínalo, na louce pod Karlštejnem, vyřkne své rozhodnutí, který z mužů je ten pravý, hledaný táta a partner.
Dovolená ve Vídni byla už od začátku plná emocí a ve stejném duchu také pokračovala. Také na Janu čeká finální rozhodnutí mezi Martinem a Pavlem – a nebude to pro ni vůbec jednoduché. Verdikt padne přímo ve Vídni a nebudou chybět ani slzy. Štěstí nebo smutku?

Ve dvanácté epizodě bude také příběh Hanky, která byla čtvrtou maminkou a seznamovala se pomocí internetu Televize Prima, kam jí chodily nabídky, z nichž si pak vybrala pětici mužů, kterou pozvala na ranč. Hanka si na seznamování nevzala svého syna Štěpána, aby měla čas a klid. Nakonec dorazili jen 4 účastníci. Ten pátý sice přijel, ale dostal strach a ještě než se potkal s Hankou, odjel zase pryč. Hanka se se všemi muži seznámila, popovídala si s nimi, měli společný oběd a také řadu společných aktivit. Na konci celého dne si Hanka od všech mužů vzala kontakty a to, zda se s některým z mužů pozná, už záleží jen na ní. (zdroj stránky Primy)

HANKA
Dnes jsme měli možnost seznámit se i se čtvrtou maminkou. Hance je 33 let, má sedmiletého syna Štěpána a čtvrtý rok je sama. Prima uváděla, že se setká se čtyřmi muži z pěti, ale nakonec jsme měli možnost vidět jen tři.
Setkání probíhalo ve westernovém městečku. O její přízeň se ucházel Čestmír (46) z Opavy, rozvedený, který hledal skromnou ženu pro vedení domácnosti. Vychovává syna patnáct let sám, tomu je dnes již 21 let.
Roman (32) přijel z Plzně, rozvedený se sedmiletým synem. Milan (39) je z Prahy, zrovna se rozvádí se svou o osmnáct let mladší manželkou. Už rok spolu nežijí, je bezdětný.
Nejvíce jí padl do oka Roman, měli si co říci, hlavně o sportu. Milanovi ani Čestmírovi se neozve, jsou moc mlčenliví. U Romana se ještě rozhodne, nejvíc zabodoval, třeba dostane šanci.

Gábina
Dovolená končí, mají před sebou poslední večer. Gábi není moc nadšená z toho, že Mirek se zajímá o vše okolo, jen ne o ni. Výčitky, obviňování, zbytečně si kazí poslední den. Jeden se jí vyhýbá, druhý se věnuje dětem, to je pocit Gábiny. Poslední šance na romantické zážitky. Mirek ji bere na vyjížďku na katamaránu, Radim vsadil na vodní skútr. Skútr vítězí, víc adrenalinu. Má plno zážitků, jen ti chlapi kdyby byli živější, stěžuje si bývalé tchýni. Rozhodování bude hodně těžké.
Den, kdy se má vše rozhodnou je tady. Tak co s vámi? Poslední otázka. Už ji slyšeli dříve, na stejném místě – proč bych si měla vybrat zrovna tebe?
Radim ví, že si získala jeho srdíčko, má v sobě hodně dobrého, má ji rád…
Mirek myslí, že Gábi ví, co chce, bere ohled na děti a hledá tátu i pro ně. Je to o porozumění a jiskře. Buď přeskočí, nebo ne…
Na začátku Gábi navštívila kartářka a dala jí srdíčko s doporučením, aby ho dala tomu, koho chce více poznat. Získává ho Radim. S rozhodnutím se musí seznámit i zbytek rodiny, který je nedílnou součástí jejího života. ,,Ustojíš to? Víš, do čeho jdeš? Vše ukáže čas“, tak míní maminka Zlatuše.
Nic nekončí, začíná něco nového.

JANA
Vídeň. I zde se dovolená chýlí ke konci. Večer se věnovala Martinovi, je čas vynahradit to Pavlovi. Společná snídaně na otočné věži. Janu už nebaví pořád mluvit, chce, aby ji mlčenlivý Pavel bavil. Jeho zajímá, zda by se jí líbilo se na věži vdávat. Mít svatbu na věži? Nikdy, zná hned odpověď Jana. ,,A s tebou? Tos mi neřekl! Pavel se ke mně nehodí, jsem hrozná „držka“, on by mě nezvládl“, tvrdí Jana rezolutně.
Poslední večeře před návratem domů. Martin ví, že ji miluje a trpí, když jí nemůže projevit city. Jana má ohledy k Pavlovi.
Volba se odehraje ještě ve Vídni. Je z toho od rána pěkně nervní, polévá ji horký pot z představy, že se musí rozhodnout. Martin si docela fandí, myslí si, že má navrch a že Pavel to ví.
Je tu závěrečná řeč Jany. Prožili společně spoustu krásných dní. Je to pro ni silný emoční zážitek, silnější už bylo jen narození Jiříka. Nedokáže se zamilovat na požádání, neumí to. Není zamilovaná do nikoho, mimo svého syna. Odchází a ani jednomu nedokáže říci, že je ten pravý. Mrzí ji to, ale je to tak. S Martinem by byla ráda ve spojení i v dalších dnech. Pavlovi bude chybět, bere to statečně.
Omluvy, slzy, nedokáže si vybrat. Jsou úžasní, ale ona to nezvládá. Martin není vítěz, ale je rád, že je na tom lépe než Pavel. Naděje tu je. Jana v slzách, Martin se jí snaží utěšit, ale je poslaný pryč. ,,Jdi, chci být sama! Jsem citově v prde**, jsem citově nepoužitelná, až tady jsem pochopila, jak je to se mnou strašné“, stěžuje si Jana. Ví, že možná dělá chybu, třeba byl Martin ten pravý a zjistí to až pozdě.
Držme jí palce, ať se se vším srovná. Ať je v pohodě a vyrovnaná. Zaslouží si také svůj díl štěstí, snad ho včas pozná a nepošlape si ho.

Naďa
V horské chatě je rovněž čas balit. Dan má překvapení. Udělal papírové parníčky, které všichni společně vypustí na vodu. Dovolená se dětem líbila, mají plno zážitků, stejně jako dospělí. Naďa bude vzpomínat na neodbytnou krávu, Jirka na vyjížďku lodí. Naďa tipuje, že u dětí víc boduje Petr a nemýlí se. Přátel není nikdy dost. Ona věří, že ať to dopadne jakkoli, zůstanou přáteli.
Rozhodnutí si ponechá až domů, nejdříve se chce naposledy poradit s dětmi. Danovi je to celkem jedno, líbí se mu oba, záleží na volbě mamince, on ji respektuje. Jí se po fyzické stránce nejvíc líbil Milan, ten ale odstoupil sám.
Poslední setkání se odehraje tam, kde vše začínalo. Pod Karlštejnem. Naďa tuší, že před ní a Petrem je dlouhá cesta poznávání. Musí mít pocit, že si nezbyli. Chce, aby si jednou dokázali říci, ano, chci toho druhého a nikoho jiného. Jirka má smůlu. K společnému životu je potřeba i fyzická přitažlivost a tu tam Naďa necítí. Ve vztahu jednou dojde i na intimní život a neví, zda by to bez toho fungovala.
Petr má dál šanci bojovat, Jirka zůstává kamarád, i když ani on se nevzdává šance ještě získat srdce Nadi.
Domů dětem Naďa nepřivede žádného z mužů, chce to čas.
Jirka je smutný, ale nevzdává to. Petr by na jejím místě volil stejně. Pokud tam city budou, můžou se k sobě vrátit.
Děti jsou zvědavé, koho maminka vybrala. Nikoho. Dan to bere rozumně, u Tinky je trochu smutku. Snad se brzy dočkají toho pravého „táty“ pro všechny.

Poslední díl, který nás čeká za týden, přinese ohlédnutí za pořadem, slibuje nám ukázat, jak život maminek pokračoval měsíc po natáčení. Uvidíme i osudy mužů, kteří vypadli a dostali tak šanci na další seznámení.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 98
1
Ajda
Reagovat

Tak Gábi překvapila, u Jany a Nadi se to čekalo.

2
Bára
Reagovat

Gábi asi měla pocit, že si někoho musí vybrat, že to jinak nejde ukončit. Někde na začátku říkala, že jí Radim připomíná bývalého muže. Kluk je to hodný, ale i kdyby se trochu vizuelně vylepšil…To vyjadřování hodně pokulhává, podle mě se k sobě nehodí. Podle upoutávky v dalším díle spolu stejně nebudou, Gáni bude nejspíš v Praze, TV jí nabídla zřejmě nějaké možnosti a ona se tak mohla odpoutat z domova. Určitě jí to prospělo. S Mirkem by to taky neklapalo.
Jana mě taky nepřekvapila a Naďa vlastně taky ne. Škoda, že ta čtvrtá maminka vlastně stejně jako ony nesoutěžila, byla sympatická.

3
Hooper
Reagovat

Naďa si Petra nakonec nevybrala, hm. To mne trochu překvapila. Jinak vše dle očekávání.

4
Anna
Reagovat

Gábina vybírala, vybírala, hrála si na generála a přebrala. K tomu není co dodat. Naďa to pojala rozumně a Jana potřebuje odbornou pomoc…

5
LadyXL
Reagovat

Hmm-Gábina princezna-fakt si hrála na generála – tady jsem a bavte mě… ale jen tím, co já chci.Moc jsme toho neviděli, co se tam skutečně dělo, ale z poznámek, či spíše z dohadování mezi ní a Mirkem a i Radkem, se dalo vypozorovat, že chtěla hlavně, aby ji bavili, když ona chce a má náladu.Prostě byla za hvězdu, kterou musí obletovat.Je fakt, že mne na té dovolené Mirek zaskočil.Myslím,že se tam muselo ještě něco odehrát, či se něco odehrálo v jeho hlavě, protože tam působil, že o ní až tak moc nestojí.Možná mu až tam došla dominantnost a svéhlavost Gabči a tak se toho zalekl….,taky mu možná došlo, „že jde do tuhého“…:-). Gábina-Radek: to nemá budoucnost a bylo to už vidět v ukázkách. Možná měla Gábina zůstat sama, ale asi jí neřekli, že si nemusí nutně vybrat :-). Naďa to udělala celkem rozumně a Jana? No konečně jsem jí trochu věřila, když říkala, že je citově nepoužitelná….atd.
Už to tu někdo kdysi napsal.CHtějí (vlastně všechny), aby je nápadníci obletovali, poklonkovali a dělali jim pomyšlení, ale když mají pak nějak projevit city, či náklonost, tak se stáhnou či jsou i nepříjemné,když to dělá ten, od kterého to nechtějí (Jana). A říkají, že to nejde tak najednou…,ale ti mužští to mají udělat „na povel“??

6
George
Reagovat

Musím s několika příspěvky souhlasit.
Sám beru svůj příspěvek s rezervou, je to jen komentář. Je však jasné, že tímto způsobem nelze partnera vybrat. Pouze náhodou.

1. Gábina opravdu vybírala až přebrala. Taky se mi docela líbí trefný výrok Anny, že si hrála na generála. S Radimem to přirozeně fungovat nebude, to ví snad všichni, včetně aktérů. Radim zjevně nedosahuje její „úrovně“, není pro ni dost reprezentativní, dost inteligentní, dost finančně zajištěný, dost společenský. Jistě, je to hodný kluk, ale ona vyžaduje partnera v poněkud jiném levelu.
Tím si osobně nemyslím, že by Radim byl méně kvalitní člověk než ona. Právě naopak. Naopak!!!! Ale jejich světy se z velké části míjí.

2. U Nadi vše jasné. Vybrat si nemohla. V zásadě ji nezaujal ani jeden z partnerů. Petr byl sice považován za favorita, ale nebyl. Rozhovor na louce to jen potvrdil. On to sice umí s dětmi (když se snaží), ale jeho toporné, bezobsažné, rádobyfilozofické expozé každý jistě v mnoha variantách zažil. Naďa krávě jistě v duchu děkovala. Kdyby jejich hovor nepřerušila, pak by tam Petr rozumoval o svém životě ještě teď. Naďa potřebuje člověka s jistou intelektuální jiskrou, který by ji zaujal a imponoval. Ta nebyla ani u jednoho z nich a prdelkování kolem dětí rozhodně nestačí.

3. O Janě mnoho psát nemusím. Napsal jsem toho dost minule. Je zde jediné resumé – potřebuje odbornou psychiatrickou pomoc. Nebo občasnou domluvu přes obě tváře. Obojí by hodně pomohlo. (Nemyslím to jako domácí násilí, jehož jsem velmi razantní odpůrce. Spíš aby se jí v hlavě rozsvítilo.)

Většina z nápadníků až příliš prvoplánově používala metodu „per filio“. Mimořádný zájem o děti, z velké části hraný, zdaleka neznamená skutečný zájem. A už vůbec nemá vliv na přeskočení pověstné jiskry.

7
George
Reagovat

A ještě malou poznámku. Vítězi celé hry jsou bezesporu ti odmítnutí ze strany Gábiny a Jany. Možná si svoje vítězství zcela neuvědomovali, ale ve finále skutečnými vítězi jsou.

8
Hooper
Reagovat

Hlavně ti u Jany – když už nic jiného, tak úspora času. A Martin s Pavlem musejí být z tohoto důvodu naštvaní – probojují se do finále, věnují tomu část léta (docela by mne zajímalo, jak dlouho se točilo) a ona si nakonec nevybere ani jednoho.

9
bella
Reagovat

minule jsem psala to stejné-Jana je nevyrovnaná-dovolila jsem si to napsat na stream,ale nějaký její ochránce mi napsal za 1.-že nevyrovnaná je kvůli lidem jako já a za 2.-že Jana je vyrovnaný člověk,tak nevim,ale můj názor je stejný…nesrovnala se s předchozím vztahem,neustále pomlouvá partnera se kterým se dobrovolně rozhodla počít dítě a chová se zvláštně…Přihlásila se na stream a je tam dost lidí co jí lezou do zadku-to jak prohrabala cizí byt je zapomenuto,protože za to ani nemohla…Já vidím,byť pouze ze sestříhaného pořadu,nešťastnou ženskou co se zamilovala do někoho,kdo měl jinou představu o životě,než ona a teď trpí,že nemá pro syna zázemí podle svých představ

10
bella
Reagovat

gagka mi připadá,že ještě nevyrostla z pohádek-turnaje o srdce vyvolené,už moc nefrčí…Radima si možná vybrala,aby Mirek viděl,že když se snaží tak málo,tak ona si múže vybrat lepšího “pejsáčka‘.Jinak za vzhled nikdo nemůže,ale na mě pusobí komicky,když někdo hledá o třídu vedle…Naďa je celkem pohledná ženská,ale výběr měla co se týká vzhledu tatínků dost těžkej a co si budem povídat,ač má člověk třeba srdce ze zlata,když nefunguje fyzická přitažlivost,tak se vztah buduje blbě…

11
Gabriela
Reagovat

Já z pohádek vyrostla už dávno a vím, že život je pěkná svině a z nikým se nemazlí!!!Nechci se obhajovat, nemá to smysl nemá to cenu, můj život je, ale už úplně někde jinde a nějaký Radim, Mirek nebo Miloš mě už nezajíma…škoda, že člověk nemůže říct jak to bylo doopravdy od prvopočátku, to by se i ti největší kazatelé velmi divili..

12
Bára
Reagovat

Pro bellu : taky mě později ještě napadlo, že si Gábina vybrala Radima i možná na truc Mirkovi…..Ale potrestá se nejspíš sama. Radima od začátku brala jako bráchu, sama o něm dříve řekla, že je to buran, no tak se jí ho zželelo a dopřála mu dovču, vybrala si ho, pohraje si ještě chvíli s dětma , no a pak se hezky rozloučíme.
Naďa se rozhodla správně , rozumem i srdcem , celou dobu pořadu jsem si říkala, proč by si měla vybírat mezi těma strejcema, vždyť tak stará ještě není.
A Jana ? Už není k níc o dodat, valím na stream, si to počtu.

13
Bára
Reagovat

Pro Gabrielu : No právě, tvůj život je už určitě někde jinde, ale taky díky těm Milošům, Radimům, Mirkům….Věřím, že tě tenhle pořad nakopl někam jinam, hlavně z domova a přeju pohodu a hezké žití.

14
ajda
Reagovat

Gabrielo,
bohužel věřit komerční televizi, že nezneužije každou slabinu účinkujících pro zvýšení sledovanosti je naivní. Hlavní je sledovanost, prodaný reklamní čas a ostatní je vedlejší. Mohli natočit desítky hodin materiálu, stejně pustí těch pár minut šikovně sestříhaného bulváru, bez ohledu na pravdu a na to, jak a komu ublíží. Střihem přilákají diváka, co na tom, že občas překroutí fakta.
Ve vašem případě posloužila ještě jako tahák vaše maminka. Rázná, s ostravským přízvukem, věřím, že lidi neznalé prostředí, musela překvapovat i šokovat. Já v ní viděla tchýni mé kamarádky z vašeho nedalekého okolí, maminku další kamarádky z Polanky nad Odrou, prostě takových „rázných“ ženských je kolem plno, Prima to uměla dobře prodat. Já docela věřím, že když se vypnou kamery, je vaše maminka bezva ženská, která pokud si někoho oblíbí, tak se umí rozdat… Bohužel v tv vyzněla jako „baba“ před kterou raději utíkat!
Otázka na závěr – šla by jste do toho znovu?

15
Gabriela
Reagovat

Jestli bych do toho šla znovu?? Asi ano, ale jak říkám bez kamer..poznala jsem plno fajn lidí a celé natáčení bylo supr, prožila jsem věci, které se obyčejné mamči na mateřské dovolená 2krát nepoštěstí. Byla jsem na sebe pyšná, že jsem zvládla lana, protože se šíleně bojím výšek (hodinu předtím jsem z nikým nekomunikovla) a mnoho dalších zoorbing atd. Jen ti chlapi, prostě dojednoho zklamali..jak už mnoho lidí psalo, nepřeskočila mezi námi ta jiskra, která je potřeba pro vztah, byli to spíše všichni kamarádi…

16
Hooper
Reagovat

Gabriela říká:

10. 12. 2008 v 12.53
(…) Škoda, že člověk nemůže říct jak to bylo doopravdy od prvopočátku, to by se i ti největší kazatelé velmi divili..
——————
V tom vám brání smlouva? (Dotaz čistě ze zvědavosti.)

17
Gabriela
Reagovat

ano

18
dub
Reagovat

Jeste jsem 12 nevidel, ale nemuzu nereagovat na prispevek Gabci. Souhlasim s tim, a sam jsem to tady rovnez nekolikrate proklamoval, ze to Prima striha jak se ji to hodi a oblbuje nas.
Nicmene.
2Gabca – I kdyby bylo vse dukladne prostrihano, proste velka spousta tvych komentaru, hodnoceni a chovani svedci pomerne znacne ve smyslu zdejsich hodnoceni. Jako posledni vezmu priklad z tveho prispevku, kde pises:

…Jen ti chlapi, prostě dojednoho zklamali..jak už mnoho lidí psalo, nepřeskočila mezi námi ta jiskra…

Uznavam, ze vetsina z nich asi nebyla terno, presto napsat takove vyjadreni vyzaduje podle me dost arogance. Chlapi zklamali, nepreskocila jiskra … bzzzz… zkratka nepohli nebem ve chvili kdy meli … vskutku od nich tak troufale a otresne.

19
George
Reagovat

Gábina
1. To, že to televize prostříhá, vybere z toho jen něco….to ví prostě každý. Celá léta se vysílají různé RS a celá léta se pak aktéři stále dokola diví. A TV má právo to sestříhat. Je to její pořad a potřebuje natáhnout diváky. Nikdo se nemůže divit.
2. Přesto TV natočila to, co natočila. Výroky byly vyřčeny. Oni si je nevymysleli. Takže soutěžící svoje superchytré i superhloupé výroky řekli.
3. Píšeš, že tě chlapi zklamali. A ty jsi je nezklamala? Jistěže jiskra nepřeskočila, i před soutěží to bylo jasné. Musela by to být opravdu velká náhoda. Nelze psát, že oni tě zklamali.
4. Nevím, zda jseš skutečně ta soutěžící. Net je anonymní. Je to však jedno. Nejseš jediná ze soutěže z RS, která píše: „….kdybyste věděli…ale já o tom nesmím mluvit“. To je takové zaklínadlo. A co bychom věděli? Co nového, převratného bychom zjistili. Že nějaký aktér není takový blb, ale velmi inteligentní chlapík? Že Vladko Dobrovodský není hysyterický psychopat, ale naprostý kliďas? Že Kačenka není hloupá trubka, ale velice vzdělaná a mimořádně inteligentní mladá žena? Jistěže by náš pohled byl komplexnější. Ale co nového, převratného bychom se dozvěděli?

20
martina
Reagovat

nevim jako porad super ale ty adeptky kdo me fakt prekvapil je nada ta vi asi co chce i kdyz ji ten milan asi dost zklamal chtela byt s nim no nado preji vam fak hodne stesti.a ta jana tak ta ma fakt dost myslim si ze dava prednost takovym tem hajzlikum a martin je pro ni skoda myslim si ze je moc krasny a ma na lepsi nez je jana na hodnejsi.myslim si ze jana vic mysli na sebe nez aby hledala pro jirika tatinka taky.jako matka je v pohode myslim si ze v tom ji nemuze nikdo nic zazlivat i kdyz krici na maleho ale to pochopim a taky to pochopi lide co maji stejne problemy reknes to jednou dvakrat a nic no a pak uz je fakt asi potreba zvysit hlas ale to je vedlejsi jsem fakt zvedava jak to dopadne i kdyz si uz predbezne asi dovedu predstavit jak to dopadne

21
martina
Reagovat

a co se tyka gabiny no i kdyby si vybrala kohokoliv tak pokud by ho neschvalili jeji rodice tak by ten kluk nemel u ni sanci i kdyby ja nevim co ja jsem ten porad sledovala od zacatku a myslim si ze jak ta kartarka rikala ze jeden z nich hraje na ni fales ze myslela milose u neho jsem to poznala hned a jsem rada ze ho vykopla.neslo mu o gabinu ale o to se zviditelnit a ukazat ze je prachaty.ale to je jedno myslim si ze tv prima si to fakt udelala jak chtela nejlepsi bylo jak udelala ten kousek aby to vypadalo ze jana se s bohusem vyspala ja jsem to prokoukla jsem fakt dobra vedela jsem ze je to upoutavka jak nalakat divaky a pritom jsem hned vedela ze to tak neni jak to prima prezentovala no jinak jsem rada ze uz to konci protoze me stvalo jak to prima prodluzovala.jinak prima patri porad mezi me oblibene televize a jsem rada ze davaji na prime muj seros myslenky zlocince a jine porady jste super tv

22
Amy
Reagovat

Pořad úplně k ničemu. Cíl byl najít si tátu ovšem od začátku bylo jasné, že si ani jedna nevybere a když tak spolu nezůstanou a jak to dopadlo? No, hlavně, že se třeba taková Princezna-Gabča zviditelnila , Jana ze sebe udělala totální krávu a Naďa měla tak mizerný výběr, že vlastně to ani jinak skončit nemohlo. Totální fiasko.

23
Amy
Reagovat

Pořad byl hezký. Paní Nadě přeji hodně štěstí v hledání, je skvělá.
O těch dvou paní se to rozhodně napsat nedá, Gábinka se zbytečně obhajuje.

24
dessin
Reagovat

Tak jsem dva dny pockala a „odlezela si“ myslenky. Z posledniho dilu jsem dost rozpacita, cele to bylo takove divne, rychle ukoncene, nevim.

Nada se asi rozhodla spravne, z ukazek je videt ze s Petrem to zkusi a uvidi se, celkove vyber muzu nepovazuju za tragicky (take si je z hodne moznosti vybrala ona sama, tedy asi z nejakeho duvodu ji zaujali)

Jana si to rekla sama. Potrebuje psychiatra, ne chlapa

Gabina at se zde (pokud je to ona) brani jak chce, nazor mam stale stejny. Napsat ja vim ze zivot se s nikym nemazlim je strasne jednoduchy, ale s rodicema za zadama je vsechno jednodussi. Ty vety, at uz vytrzene z konceptu, proste rekla, a soudit jine lidi jako burany nebo zklamani je hodne silny. Zacit je treba u sebe.

25
bella
Reagovat

jsem ráda,že jste tady napsali odpověď svým způsobem místo mě:-)),souhlasím,souhlasím,souhlasím-Jana k psychiatroj,Gabina se CHOVÁ jako princezna-nevim co by mne přesvědčilo o opaku-vzpomínka jak její maminka obskakuje nápadníky při obědě a mladá paní sedí,její stesky,jak se muži málo snaží…trochu mi naskočila asociace z Mrazíka:-)),ale fakt jen trochu.Naďa-jak jsem již psala-ta jediná vypadala,že hledá tatínka…Objektivně za sebe,ale musím napsat,že výběr nápadníků byl dost těžkej-trochu jako přehlídka zoufalců a je jedno jestli vzhledově,emociálně,inteligenčně či jinak ochuzených osob-jistě na pár vyjímek…

26
Gabriela
Reagovat

pro dessin:
Prosim tě co to tady píšeš?? Dívala jses na poslední díl pořádně, vypadá to , že nee, protože jsme na konci řekla, že už dávno nebydlím doma u rodičů, že jsem se odstěhovala.. Život za zády není jednoduchší, spíše naopak, ale v situaci v jaké jsem se ocitlá já po smrti manžela, byli mi jedinou oporou, to jsi asi neuvědomuješ!! Mluvíš, jako by Ty jsi své rodiče neměla vůbec ráda a obtěžovali tě, mám ten pocit, ale možná to tak není nevím..A tím, že jsem napsala, že chlapi zklamali.. mám naprostou pravdu, v TV byly naprosté útržky a nikdo neví te jak se ve skutečnosti chovali…no nemá cenu se zde obhajovat, myslí te si své a to jen kvůli toho, že vám někdo předhodil kus něčeho..

27
Gabriela
Reagovat

pro bellu: Ne to mi už nedá… měla jsem zánět žil na levé noze, po natáčení úvodní znělky,(sama mamka říka, že mě bolí noha)protože mě na louce popíchaly nějaké mušky proto maminka obskakovla ty chlapíky, měla jsme skoro 40 horečku..přijela jsem v jednu ráno s Prahy a hned ráno se natáčelo.. stačí takhle?? To vy prostě nepochopí te… nejsme princezna, ale skolabovat jsem opravdu nechtěla tak mi mamča pomohla..

28
Gabriela
Reagovat

Málo ze zákulisý: Ten živý plot po Miloušovi jsem dostříhala já, měl to fakt hrozný, ten lust spravil kameraman a taky udělal těsto na ty placky, které já jsem dosmažila ..ta plovoučka dopadla naprosto příšerně, kterou musel nakonec dodělat můj taťka, protože pánové udělali více škody než užitku.. byla to prostě sranda bamda Patů a Matů na jednom místě, kteří bavili nejen mě, ale celé okolí :-)

29
Petr
Reagovat

Gábino – plky, plky a zase plky. Jsi trapná! Díky tvému obhajování se lidé na tebe budou mít ještě horší názor než měli doposud. Zameť si nejdříve před svým prahem. Dále – co jsi chlapíkům nabídla ty – nic a ani nic nabídnout nemůžeš, nic nemáš (nemyslím materiálně), pouze dvě děti – mohla jsi být vděčná, že se vůbec někdo našel, kdo o tebe a tvé děti na začátku stál – ale hraním si na generála nic nezmůžeš – o čemž si se už předpokládám přesvědčila sama – vybírala si, vybírala a přebrala, jak již tu psala Anna. A napsat, že chlapíci zklamali – to je ale TROUFALOST. Nevím jestli si to uvědomuješ, ale prožíváš pět minut „slávy“ – zkus si to srovnat v hlavě, vezmi si ponaučení od diskutujících a pak snad teprve najdeš fajn tátu pro své děti a fajn partnera pro sebe.

Proč nepřipojuješ „te“ ke slovům? :-) Tomu „te“ je samotnému smutno

30
Petr
Reagovat

Gábino – zákulisÝ se ti fakt povedlo. Jsi laskavá, že nás uvádíš do reálu a jen potvrzuješ to co diskutující píší. Házet na kluky špínu, když se nemohou bránit, to je fakt umění – jsi jak diváci – pouze negativa, žádný vděk, pokora, STYĎ SE ! ! ! A kdyby divák o zákulisÝ co se tvé osoby týče věděl více – asi by se také hodně divil. . .

31
Gabriela
Reagovat

Já se nemám za co stydět… vůbec za nic.. jsem teď štastná našla jsme skvělého partnera, má rád mě a mé děti a to mi stačí.. směju se nad vašimi názory. Říkala jsem si, psát nebudu, nebudu zasahovat do naprosto zbytečné diskuze, ale proč nee.já se neobhajuju..je mi to úplně jedno :-) Něšla jsme do toho pořadu kvůli slávě, zítra o mě nikdo nebude vědět, je mi to úplně jedno…šlo , ale o princip najít tatínka pro děti..můj názor nezmění te..a názory diskutujících?? Haha… je to sranda vážně, baví te mě..chtěla bych se z někým z Vás potkat..zajít třeba na kafe, to by mohlo být fajn nemyslí te?? :-)

32
Bára
Reagovat

Souhlas s Petrem, raději ses neměla obhajovat, je to jen horší a horší….Nemám chuť se už k ničemu vyjadřovat, snad jen, že jsem zaslechla také tvá slova, že jsi nevařila už rok…..A napsat, že byli k smíchu i okolí ???? Raději mlčet, mlčet, mlčet…

33
Jenny
Reagovat

Gabi bola si super moc ti fandim! :) Prajem ti aby si bola v zivote stastna! :)

34
Ajda
Reagovat

Docela mi tu chybí Voyagerovo odhalení :o)
Asi sliby – chyby :o(

35
bella
Reagovat

“Gábino“-fakt nemá cenu se k tobě vyjadřovat-scéna s obědem nebyla jediná-tvoje výbuchy,komentování jak všichni dělají taaak málo atd.Matka,která vypustí byť v afektu,že se nebude kvůli dětem omezovat,víš prd o tom-kolik ženských touží po dětech a nemají takové štěstí jako ty a obětovaly by tisíckrát víc,než pitomou cigaretu.Jsi rozmazlená sobecká princezna…proč ta trapná komedie jak sis vybrala Radima-vypadal vedle tebe jak strašák do zelí,když jsi tak skvělá,jak se tady snažíš prezentovat,tak si to mohla ukončit jako ostatní dvě maminky,že sis prostě nevybrala…Ani mě se k tomu nechce dál vyjadřovat-doufám,že tvůj vyvolený vydrží tak dlouho skákat,jak tvá ctěná princeznovská papulka bude dlouho pískat…Toť vše

36
Hooper
Reagovat

Poslední díl ještě bude, počkejme si. Sám jsem zvědav, zda dodrží slib.

37
večernice
Reagovat

Gábino tak Ty jsi měla zánět žil jo..no možná ano, ale pak si uvědom co kde říkáš!!! Tady se hrozně obhajuješ jak jsi byla nemocná a že jsi nic dělat nemohla tedy vařit..dosmažila jsi po nápadnících dosmažit placky, a maminka obsluhovala a vařila nedělní oběd..no v díle č.11 sama, na návštěvě v Polsku u Miloše, když jste byli na obědě s jeho přáteli, říkáš té jeho kamarádce na otázku jestli dobře vaříš, a to píšu doslova: „rok a půl jsem nevařila“ tak kde je pak pravda co! Je třeba si příště pamatovat jak to je aby jsi se do lží moc nezamotala. Nemít rodiče nevím co bys dělala.

38
sigi
Reagovat

možná byla Gábina nešťastná i v době, kdy si myslela, že je šťastná. je to holka, co se vdala a porodila 2 děti moc brzo na to, aby jí teď život neplynul jen tak mezi prsty. zlenivěla a upadla do stereotypu – o děti se stará maminka, o dům tatínek, a Gabi je takové třetí dítě v rodině. jestli ji ten pořad nakopl k tomu, že začala vlastní, emancipovaný život, tak jenom dobře. moc dobře chápu to její rozpoložení z těch všech chlapů. nemělo to jiskru. a propos – jediný muž, který (podle mého skromného názoru) v celém pořadu stál za hřích, byl Martin; jako jediný měl srdce na dlani a vystupoval jako chlap, od kterého se k začátku lásky žádá aspoň trochu zapálení pro věc a sebevědomí :)) ostatní byly takové nemastné neslané napodobeniny a karikatury chlapů, co zřejmě neodolaly finanční odměně

39
dessin
Reagovat

Gabriela: nadechni se, precti si muj prispevek znovu, pak si precti svou odpoved, znovu se nadechni a zkus se zamyslet, zda nahodou nejsi uplne… mimo.

40
Andrea
Reagovat

Vy naivky – si myslíte, že účastníci na pořadu vydělali? Nesmysl – dle mých zkušeností z jiných pořadů jim dali pár korun za natáčecí den a pochybuju při tom cestování, že jim to pokrylo alespoň reálné náklady. Určitě je Prima nebo agentura, která pořad dodala (myslím, že to byl Real TV) vysála jako citrony po všech stránkách.

A rada pro Gábinu – diskuzi nikdy nemůžeš vyhrát, věnuj tu energii raději dětem. Tvá obhajoba je zbytečná, divák viděl mnoho situací a měl dostatek informací a prostoru pro vytvoření si oprávněného názoru.

41
Hooper
Reagovat

Andrea:
Definuj vydělali. Řekl bych, že za natáčecí den mohli mít pár stovek (max. 500 Kč). A ano, bylo by zajímavé zjistit, zda Djerba a Alpy byly hrazeny z kapes účastníků či jim to hradila Prima /potažmo ck/.

42
LadyXL
Reagovat

Ne, nedá mi to…. Fakt to normálně nedělám, nezasahuji nikomu do gramatiky, každý se upíše, či „nemá čas“ to po sobě zkontrolovat. Ale tohle se tedy Gábině fakt „povedlo“…!!! Původně (zpočátku) jsem si myslela, že to možná napsala schválně… ale už si to nemyslím. Byla na to i jemně upozorněna Petrem…. Fakt asi raději neměla odpovídat :-(( a ukazovat na další svou slabší stránku
A to je ta ukázka veledíla: „nemyslí te, nezmění te, baví te, neví te, myslí te „…

43
martina
Reagovat

jen jsem chtela napsat to ze nechapu jak nekdo nekoho muze kritizovat za pismo ja treba preklepy pochopim a chapu i to jak to gabina napsala urcite se snazila to rychle napsat a nekdy se to hold stane ze je mezera kde by nemela byt mi se obcas zase stane ze napisi nechtene nejake slova dohromady i kdyz vim ze tam ma byt mezera no proste nekdy se to stane.gabi myslim si jednu vec ze proste ti lidi co te odsuzuji a pisi ze jsi princezna nevim kde na to prisli na me takovy dojem nedelas a taky bych si ani jednu z vas tri nedovolila soudit nazor jsem sice na vas napsala.ale to byl jen muj pocit z toho poradu nicmene myslim si ze nada je fakt spravna zenska.a o te jane jak nekdo psal ze je psychicky nevyrovnana tak ma fakt dost protoze si myslim ze psichicky nevyrovnany clovek vypada jinak.holky nado jano gabko preji vam hodne stesticka v zivote.a myslim si ze nikomu nedluzite zadne vysvetleni.vy vsechny tri vite jak to tam probihalo i kdyz treba v tom poradu jste byly takove ve skutecnosti muzetebyt suprove baby.

44
martina
Reagovat

a nechapu jednu vec jak nekdo psal ze gabina neni s radimem jak to nekdo muze vedet kdyz v tom poslednim dile si gabina vybrala radima takto fakt nechapu.proc tady nekdo neco pise o cem nic jeste nemuze vedet

45
jitka
Reagovat

Nemohli byste tu Gábinu nechat dýchat. Je to mladá holka, neměla šťastný začátek, ale měla odvahu se sebou něco udělat. pokud zůstane sedět doma v brušperku, nesežene slušnýho chlapa ani pro sebe a ani tátu pro děti. Proč by nemohla bydlet u rodičů, je na mateřské, nemá peníze, nemá manžela, tak proč by nemohla? Co je na tom špatně? Evidentně vycházela dobře s rodiči i s tchýní. Že nevycházela s těmi nápadníky, tak to je jiná, ono taky nebylo moc z čeho vybírat, asi by si nepomohla. Myslím si, že holka má odvahu a přeju ji více štěstí do života. Mám taky 25letou dceru, zatím bez dětí, vím, že to dnešní holky nemají lehké. pokud budou sedět doma, vařit, utírat zadečky, plet zahradu, čumět na TV a psát jen hloupé kritiky něčeho, co nezažily, tak se nikam nedostanou. Leda tak do p….

46
Eva
Reagovat

Gábi, psala jsi, že se chlapcům smálo i okolí. Ale kdyby ty lidi viděli, že ty sama se ke klukum chováš slušně, nedovolili by si to. Už jsem tě viděla jednou vysmívat se tomu chlapci, jak mu něšla ta plovoucí podlaha. To ses taky projevila hrozně. Opravdu by nebylo na škodu umírnit, neprosazovat se za každou cenu a taky se hned neurážet a nečertit.

47
voyager
Reagovat

to Ajda: trochu trpělivosti….až po posledním díle :-)

48
Ajda
Reagovat

Tak jo voyagere, já teda počkám, doufám že se dočkám :o))

49
voyager
Reagovat

Jestli Ti to zlepší kvalitu života…. :-)

50
inkognito
Reagovat

Na maminky jsem si také udělala svůj názor, i celkem podobný tady s tou většinou negativních názorů. Ale přijde mi, že už je to teda síla, jak jsou tady ti lidé zlí, jakoby oni byly bezvadní, jak tady téměř každý umí pouze kritizovat, to je hnusíček panečku. Každopádně Gabče, Janě i Nadě přeji hodně moc štěstí. Gábrielko, jestli ti mohu dát dobrou radu, opravdu nepiš sem už raději, nestojí ti to za to, čtenářům psát něco ze zákulisí. Jsou velice nevděční, a stejně tě nikdy nepochopí. Já to myslim opravdu v dobrém. A pro zblejdinu lejdynu XL, ty trapko!!! jedna vychychytrá jdi do háje zeleného. cha chá

51
ajda
Reagovat

Voyager, nezlepší, ale sliby se mají plnit! Nejen o vánocích :o))

52
majka
Reagovat

Gábi přeji Vám s dětmi hodně štěstí a hlavně hodného taťku

53
LadyXL
Reagovat

To Martina-upozornila jsem,že to normálně nedělám, neupozorňuji na gramatiku…-přečti si prostě příspěvek pořádně!!. Ale to, co jsem okopírovala z jejích příspěvků, není už možné brát jako překlep…, zvlášť když ji na to už někdo předtím upozornil. A jak jsem psala, nejdřív jsem myslela,že to používá schválně, že to je určitá ironie… Ovšem používala to i dál, tak mi nedalo, JI na to upozornit, protože to už vypadá, že si snad myslí, že to tak má být… A klidně mne kamenujte, že jsem to sem napsala. Že ji kritizuji, přeci neznamená, že jí nepřeji, aby byla v životě šťastná a našla toho pravého.Přes tv to fakt nejde. A když už do toho šla, tak musí počítat „se vším“, šla prostě se svou kůží na trh….
To inkognito – nad tvým příspěvkem taky bleeee………….:-(

54
Melody
Reagovat

Ona se nam totiz Gábinka dala dohromady s členem štábu, nevim k čemu tedy ta fraška s Radimem.

55
ajda
Reagovat

Melody, tak pokud je to pravda, tak přesně tohle mě napadlo už když tady Gábina napsala hned v začátku vysílání, že se stěhuje.

Inkognito, osvěž si paměť, taky jsi tu na Gábinu neměla zrovna lichotivý názor…

56
ter
Reagovat

já myslim, že Voyager je ve skutečnosti malej Jiřík od Jany… to dítě bylo už od pohledu geniální.
Gába si podle mě narazila toho šikovnýho kameramana, kterej jim doma spravil lustr.

57
melody
Reagovat

ajda: Vim už to asi mesic a pul ale pssst pry je to tajne:)))))

58
melody
Reagovat

A ze si kluci na dovolene Gábi nevšimali tak to už se ani nedivim pokud tam před nimi cukrovala s někym jinym tak těžko ještě měli naladu se o něco snažit.

59
Bára
Reagovat

Přesně tak. Ono bylo na Mirkovi vidět, že se tam něco stalo, že ochladl. Nakonec : vybrala si, pořad účel splnil. Ale tím spíš nechápu tu komedii s Radimem, on ji asi fakt měl rád.
A k té garmatice : taky jsem si toho všimla, Lady mě předběhla :-)). Písemný projev taky o něčem svědčí.

60
Bára
Reagovat

Ta “ garmatika “ se mi taky povedla….:-)).

61
ajda
Reagovat

Už od začátku jsem spíš tipovala Janu, že „šáhne“po někom ze štábu, ta mi přijde že míří výš než jí mohl poskytnout výběr jejich chlapíků.

62
Melody
Reagovat

V upoutavce na příště bylo něco ze ji koupil (zrejme Radim) stroj na cviceni, ale pointa nebyla recena, to ji nebylo ani trochu trapne ho jeste vyuzit kdyz uz mela davno jineho?

63
Gabriela
Reagovat

Melody: A řekneš mi teda jak to bylo?? Na tvůj příběh jsem opravdu hodně zvědavá…co, jak, kdy a kde.. v kolik?? :-)) Chci slyšet pohádku prosíííím.. ať se taky zasměju.. Tvoje představivost je úžasná, co dokážeš poskládat za blbost z pár slov v Tv:-)) Jak typický české…

64
Lenka
Reagovat

Gábino, ze začátku jste na mě působila nepříjemně, podobně, jak se tu píše. Jako trochu nafoukaná princezna. Ale při posledních dílech jsem z Vás měla mnohem lepší poci, taková nějaká ženská intuice :-). Stejně jako z Jany. Zezačátku to člověk vidí strašbě jednoduše, časem se vyloupne třeba něco málo z toho, co jste prožily a pak je to o něčem jiném. Na konci jste mi byly sympatické všechny, protože žádná z vás neměla život určitě jednoduchý a žádná z vás není dokonalá. To se to kritizuje z teplíčka, soukromí a anonymně….Doufám, že vám tahle trapná (ale z jistého pohledu zajímavá) estráda otevře dveře třeba někam dál a najdete toho Správného taťku, partnera i milence.

65
Andrísek
Reagovat

Gábi, moc Ti držím palečky v hledání toho pravého táty Tvoje úžasný kluky. Máš pravdu že nikdo neví co se děje ve skutečnosti při natáčení. Já sama jsem zažila natáčení jiného pořadu od stejné televize a vím že to co nakonec vysílají je trochu jiné než to co se děje okolo. Já taky slyšela spoustu pomluv a závisti. Vykašli se na závistivce a pomlouvače. Jsi dospělá a rozumná ženská a moc Ti přeju aby Ti to konečně vyšlo!

66
George
Reagovat

to Andrísek
1. To, že něco je natočeno a pak sestříháno a sestaveno podle potřeb TV, ví každý. A každý s tím musí počítat. RS se vysílají hodně let, a často se jejich aktéři diví, že to bylo jinak….bla bla…. S tím do té soutěže jdou. Vědí to dopředu. Chápu, že jim to může vadit… OK. Proč tedy do RS lezou?

2. Tato RS se natáčelo nikoli proto, aby 3 dobré ženy našly tatínky k dětem. To je televizi zcela jedno. Natáčela se proto, aby nějak pobavila diváky, aby jich přitáhla co nejvíc. A když jich bude hodně, pak se zvednou tarify za reklamu a její množství a tdy zisky. Proto se to točí. Ale já jsem neobjevil nic nového. To ví prostě každý. Stálé divení aktérů různých RS je směšné. Byli jste na obrazovce proto, abyste bavili, k ničemu jinému jste tam nebyli. A VĚDĚLI JSTE VŠE DOPŘEDU….!!!!!

3. Zvlášt zajímavé je to, že píšeš o závisti. To chceš říct, že někdo z diskutujících Gábině závidí? A co? Že hledá tatínka pro své děti? Nebo ty děti? Nebo rodiče? Nebo že bydlí v Brušperku? Možná nějaký gay by jí mohl závidět přízeň tatínků…. Nebo že byla na Djerbě…“o)))) Napsala jsi prostě mimořádný nesmysl.

67
To Andrísek
Reagovat

Každá pipinka si mocinky potrpí na zdrobnělinky, co?
Já se nedivím, že jste si vyslechla – z Vašeho pohledu – „pomluvy“. Protože jestli je podle Vás Gabriela ‚dospělá a rozumná‘, tak jste stejně blbá jako ona. Jak zde vidno, i se podobně prezentujete.
Vám dvěma nikdo nic nezávidí, lidi prostě jen reagujou na vaši donebevolající tupost.

68
martina
Reagovat

nechci nic rikat ale pokud by to bylo tak jak psala melody tak maji muj velky obdiv radim a mirek ze to prekousli a jen by me zajimalo.proc by treba neodesli z toho poradu .mi je to vlastne celkem jedno jak to bude dal je to jejich zivot .chleba levnejsi nebude .a souhlasim z gabcou ze stejne jak skonci tohle tak malokdo bude vedet podle jmena a prijmeni kdo to byl ja uz odjiste doby bulvar a nejake drby v novinach nectu protoze me zajimaji lide kolem mne jak se maji ziji atd.tohle je asi muj posledni prispevek .jen snad pak bych nekomu odepsala kdyby chtel.gabi jen chci vedet jak se mas jsi ted momentalne spokojena?a jsi v kontaktu s janou a nadou?jo jak jste byli ve stramberku tak jste byli docela blizko meho mesta jak se ti štramberk libil?znas okoli noveho jičina?

69
pavlína
Reagovat

Pro Gabinku. Mě ses líbila!! Vykašli se na každého kdo Tě kritizuje, oni to tak asi nemyslí:)..jsi krásná mladá baba a je se teda přiznám že být chlap jdu do Tebe hned:)) Je luxus že víš co nechceš!!
Mirek byl asi voňavej típek, ale myslím si že bys to s ním neměla lehký. Pořád bys ho musela o něčem přesvědčovat a asi je to kluk co potřebuje chlácholit. Radim dobre srdce..,ale to máme asi všichni. Každej je prostě hodnej:)) Každej sice jinde a jinak, ale je:)
Mě by se k Tobě hodil asi nejvíc Miloš..myslím že je ve skutečnosti jinej..myslím že by Tě dokázal držet za ruku a být Ti oporou..a taky by sis ho asi dokázala vážit. Gabi opatruj se a docela ráda bych na Tebe v Praze někde narazila:) jo a ještě pro každého kdo Tě kritizuje…si to každej zkuste, každej z vás má možnost se přihlísit do jakéholiv „realit-šou“ a dokázat národu jakej je..Já osobně mám také s Primou svě zkušenosti a věřte že né všechno co pak vidíme jako diváci je tak jak vidíme.

pozdrav všem a slunce v duši. Pavlína.D.

70
Gabriela
Reagovat

Ahoj Pavlínko
děkuju za moc hezký vzkaz, vždy potěší něco povzbuzující ho, než jen urážky a lži:-) Asi máš pravdu, že k Miloušovi jsem se hodila nejvíc, ale ta práce.. je k životu potřebná, ale ta jeho potřebnější než vztah, ještě k tomu, když teď máme tu finanční krizi:-) Rozuměli jsme si a zárověň nerozuměli… ale i tak díky za podporu a snad někdy v Praze, na trase mentra C :-) hezký večer G.

71
Šárka
Reagovat

Gábina šla, zřejmě v dobrém úmyslu, s kůží na trh a prostě to nevyšlo. Je zajímavé, jak se ví o zaručeně pravdivém story o ní kameramanovi. Pravděpodobně jim chytrý pisálek u něčeho svítil či dokonce asistoval. Je to tady takový malý bulvár, ale s tím musela Gábina počítat , že na ní někteří dopisovatelé nenechají nit suchou.
Jinak si myslím, že Gábina a Naďa, neměly z čeho moc vybírat.
Gábi, buď nad věcí a nenech se otrávit !!

72
pavlína
Reagovat

Gábi na Céčku..říkáš?..Takže se určitě uvidíme:))
…až Ti zaťukám na rameno, tak se prosím pěkně nelekej…:)) Pěkný den přeji..a těším se až se dozvím pořádně co je s Tebou a jak to všechno dopadlo..:) .. tedy dozvím se to doufám??..co??..Nebo.. nééé?!…
JÁ CHCI:))) pap zatím.P.D

73
martin
Reagovat

Ahojky všem, Gabča včera říkala že je to tu taky veselé, tak jsem také zavítal a vidím, že měla pravdu. Taky tady půlka lidí všechno ví a zná, to je BOMBA.

74
martin
Reagovat

A ještě musím poděkovat Martině a Sigi za lichotky, díky. Jen k tomu „hříchu“, nejsem zrovna vyhledávač hříchů, jsem v těhle věcech trochu usedlej.

75
Gabriela
Reagovat

Ahoj Martas:-)
Tak co jak jste včera nakonec dopadli?? Vůbec se mi nechtělo z pelechu..hihi. Je to tady maso co?? Tvrdím, jak typicky české…

76
Ajda
Reagovat

No jo no, a co jste čekali ? Cenu Thálie?
Už se to tu opakovalo mockrát, tv chce zisk, za jakoukoli cenu. Divák vidí to co vidí a podle toho má názory. Ať je střih jakýkoli, to co odvysílali jste ať už dobrovolně, nebo z „donucení“ řekli – udělali. A všichni účastníci RS jsou dospělí, uvažující, svéprávní lidé, je na nich jak daleko se nechají zmanipulovat.
Prostě diskuze ja taková, jak vyzněl celý pořad a to co bylo a co divák neviděl, to není podstatné, to víte jen vy, aktéři pořadu. Vy jste do toho šli dobrovolně, divák se také dívá dobrovolně a následně má právo na vlastní názor, chápu, který se vám nemusí zamlouvat, ale ty názory jsou na základě odvysílaného základu, takže pláčete na špatném hrobě, nadávejte Primě, ne diskutujícím….a pořád dokolečka dokola, každý má svou pravdu!
P.S.
Mimochodem diskuze na Primě prý byla tak „výživná“, že ji Prima okamžitě stopla a u Hledá se táta jako u jediného pořadu je celou dobu bloknutá. Proč asi? Sleduji víc disk.fór, a musím říci, že tohle patří k těm nejslušnějším…

77
ajda
Reagovat

Můj postřeh – ani jedna z žen tam nikdy neřekla ,,jsem zamilovaná“. Zato někteří chlapi tam od prvních dílů bulili na kameru jak tu či onu milují! To jsem fakt žasla, přišlo mi to jak malé děcka ve školce. Říci o někom,že ho miluji, aby to bylo od srdce a ne póza na kameru, to opravdu chce čas a dobu poznání. Znělo mi to falešně, pomlouvání a vzápětí vyznávání lásky, přitom dospělí lidé. Pro mě každý chlap, co tam prohlašoval, že se zamiloval, byl podezřelý a protivný zároveň. Buď hrál divadlo, nebo nebyl duševně zralý, což při jejich věku zavánělo problémy…
A celou dobu této RS jsem byla šťastná, že jsem si kdysi dokázala vybrat toho nej tátu :o)) A klepu ať nám to vydrží i nadále ve stejné pohodě. Jen doufám, že ti pánové co nám tv předvadla nebyl reprezentativní vzorek českých můžů, spíše naopak…

78
martin
Reagovat

Čau Gábi, myslím že se to včera povedlo. Jak jsme dopadli? No dobře jako vždy, Tom nás dovezl k autu, Pavel odešel okolo 7, já vyrazil dom asi v 10.

79
martin
Reagovat

http://www.stream.cz/video/198557-hleda-se-tata-12-dil/0

abc.bublinka [seznam.cz] 12. 12. 2008 0/0

vše je jinak než v televizi,ke konci pořadu se Gábinka dala dohromady s ženatým pupkatým kameramanem,ala musela hrát až do konce tak si vybrala Radima,kterého se lehce zbaví,už dávno bydlí v Praze,kameraman jí pronajal byt,dost mě točí jakou hraje čínu

80
Martin tatínek
Reagovat

Tak nějak nechápu, proč se tu za mě někdo schovává a píše pod mým jménem, ale asi to bude taky nějaký Martin

81
Martin
Reagovat

jj nejsi jedinný Martin na světě a tatínek také ne!

82
Anonymní
Reagovat

Ajdo, prosím kde jsou ještě diskuze k tomuto pořadu? Vím jen o té na streamu.Děkuji…

83
Eva
Reagovat

To anonymní: zkus google zadat Hledá se táta, vyjede ti spousta odkazů, stačí jen kliknout.

84
ajda
Reagovat

pro anonymní – Eva ti už poradila za mě,díky, stačí dát do vyhledávače a trochu klikat, dá se najít spousta stránek. Na počátku RS nikde nic, tak od poloviny se to rozjelo. A opravdu jsem občas žasla, jak dokážou být lidé zlí. To tady je to opravdu relativně „v klidu“. I když chápu, že aktérkám se to nelíbí, ale třeba na Streamu mi přijde ta diskuse daleko horší.

85
Karamelka
Reagovat

Kdepak kameraman on je to Pan zvukař.

86
Anonymní
Reagovat

divné, že tu nikdo nepíše, jakje to s těmi ženami teď, 3 měsíce po natáčení, to vedle nich není žádný soused, vedle kterého žijí , ten by mohl něco z jichch současného soukromí něco říct

87
Janek
Reagovat

Doporučuju vám,abyste už ty ženský nechali na pokoji, šak ony si poradí.

88
dub
Reagovat

2Gabina:
No tak pokud uz pri poslednich natacenich bylo zrejme, ze palis za nekym jinym, tak nac ty nesmyslne vylevy o tom, jak nevyuzivaji potencionalni adepti prilezitosti byt s tebou? I kdyz chapu to co zde od zacatku take rikam, ze kdybych byl zenska tak bych si mezi tim materialem ani u jedne z matek rozhodne nevybral, presto, PRESTO musim rict, ze tvoje vyjadreni o nich jsou desny, napr.:

Situace – Mirek hodnoti, ze tobe vlastne nezalezi na tom byt s nim.

Tvoje odpoved – …“Vis tady pod tou lebkou, tomu se rika nekdy mozek, vis a kdyz to nejak ty zavity spojis, tak zacne to docela i fungovat … “

A Radim to dorazi bonmotem pripitku na vydareny vecer :)))))

Vetsina zdejsich diskutujicich ma samozrejme jasno v tom, ze jsou ci byly jednotlive udalosti manipulovane ve jmenu sledovanosti, nicmene vetsina tech lidi si vsimala HLAVNE vasich reakci, emoci a pristupu, takze pokud (a to plati i pro tebe Martine) si myslite, ze proklamaci ala ..“ vy jste tam nebyli vite prd, my vime vse“ … zmenite to co jste predvedli vy osobne v prubehu 12 veceru, tak to te potes, to by bylo jeste horsi nez jsem si myslel.

89
Gabriela
Reagovat

Tak pro začátek, je to jen a pouze moje osobní věc ským jsem a nejsem, ať Radim, Mirek nebo nějaký knedlík… Ti dva byli pro můj život a moje postoje a názory úplně nepoužitelní, protože já potřebuju chlapa a néé bačkoru!!! A za druhé..stím dotyčným, jsem se dala dohromady skoro měsíc po natáčení, kdy nějaký Radim pro mě už dáávno neexistoval.. protože, jsi myslím, že ten člověk potřebuje psychologickou pomoc. A je mi jedno, co si otom myslí te VY!!! Mě o opaku nikdo nepřesvědčí….

90
Tralala
Reagovat

Gábi bydlí v Kunraticích (část Prahy pro neznalé), vím i ulici, ale to si nechám pro sebe, aby jí tam nešel někdo rozbít hubu, dle diskuze. Tak proto to ,,C,, a nejspíš s tím zvukařem nebo kameramanem, ono je to stejně jedno co to je. Pokud zde odpovídá skutečně ona sama, tak z toho mám dojem, že jí jaksi stouplo sebevědomí, ale pozor….žádný strom neroste až do nebe, jestli je momentálně v 7 nebi, tak za pár měsíců to může být úplně jinak. Oni ti členové štábu nemusí být vždy 100%.

91
martina
Reagovat

pro gabrielu muzes mi odpovedet na me otazky?a taky jsem si udelala na ty kluky svuj nazor na vsechny popravde se mi tam libil asi jen ten martin a mam podobnou povahu dam hodne na prvni dojem.a nedivim se ze si holky nevybraly .spise si myslim ze pokud ty holky davaly tem klukum najevo city atd.ze uz to pak musely fakt hrat aby to neskoncilo predcasne.martin a bohus fakt pekni chlapi

92
martina
Reagovat

psala jsem prispevek pred chvili ale nikde tu neni a znovu to opakovat nebudu jen jsem chtela napsat ze si myslim ze ty holky a ti chlapi kluci v te rs to museli tak itak dohrat do konce i kdyz uz holky mely predem jasno popravde mi se z tech chlapu nelibil krome martina a bohuse ani jeden a myslim si stale ze dulezity je prvni dojem.proto obdiv nakonec myslim patri vsem ucastnenym a myslim si ze by z vas byli skveli herci ale nevim jestli ty slova miluji ji mam ji rad jestli nebyly opravdove doufam ze ne jinak bych to asi nepochopila .jak nekdo muze nekoho milovat o kom skoro nic nevi libil se mi nazor od martina.jak rikal ze je rad ze to dopadlo tak jak ocekaval nebo tak neco.a radim a mirek fakt huste .chlama jak cip jsem zvedava na posledni hercke vykony preji vsem co se toho zucastnili toho poradu hodne stesti v zivote vcetne holek.mejte se pekne a myslim si ze by mohl vzniknout porad hleda se mama bylo by to myslim taky zajimave je spousta chlapu co jsou sami a vychovavaji deti nebo je maji ve vlastn i peci.myslim si ze by to bylo taky zajimave

93
Gabriela
Reagovat

Hledá se máma??.. raději néé.. nechtěla bych vidět složení těch maminek, byla by to ještě větší tragedie něž tí tatínci..

94
dub
Reagovat

No to co predvadis tady jen dotvrzuje, ze se ti co te hodnotili jako nevymachanou, rozmazlenou .x.x.x prilis v hodnoceni nesekli. Kritizujes ty kluky a vsechny ostatni jakoby jsi ty byla nejaka hvezda? Popravde spadni trochu na zem, to co jsi predvedla na Prime byla dost tristni zalezitost o cemz svedci mnohe komentare zde. Zacinam byt presvedcen o tom, ze na tebe byl ten vyber potencionalnich otcu jeste prilis bohaty. Nic ve zlem ale ty po tech negativnich komentarich doslova volas a svedci to o tom, ze i kdyby to Prima sestrihala krizem krazem, tobe by to nepomohlo.

95
martina
Reagovat

gabi ja jsem myslela na predesle otazky jestli jsi v kontaktu s nadou nebo janou.a o tom štramberku jestli se ti libil bydlim kousek od štramberka mela jsi nekdy moznost poznat i okoli NJ?

96
brm brm
Reagovat

Gabi by si mohla hlavne uvedomit, ze kvalita napadniku primo odpovidala kvalite „nabizeneho zbozi“. Cili co bys jako chtela ty krasavice? V hlave nic moc, chovani jeste horsi, s tou prisernou maminkou za zadkem… to si pis, ze se chlapi, co za neco stali, jen hrnuli :-))))))))) uz uz aby vam tam delali v baraku vocasa a ty by ses s kamoskama mohla zas chodit bavit. Uvedom si, zes byla dobra partie jen pro ty zoufalce typu Radim nebo Petr, ty by totiz klidne vlezli i na horsi, nez jses ty :-)

97
cet
Reagovat

jaktoze nevidim u vsech dilu videa?

98
Ajda
Reagovat

97 – ani si už nepamatuji, zda u první řady vůbec byly videa.

Přidat komentář