Panáček v reality show

Hledá se táta 13.díl (16.12) – Šťastný konec, nebo začátek?!

15. Prosinec 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta


Třináctidílný seriál o hledání partnera a táty pro tři maminky a jejich děti, se tímto dílem uzavírá. Po několika týdnech se vrátíme k maminkám, abychom se dozvěděli, jak se jim život dál vyvíjel. Prostor dostanou i vyřazení muži. Někteří odmítnou, ale i tak nám jich Prima slibuje ukázat dvacet a podělit se o jejich dojmy z natáčení a následné pocity při seznamování prostřednictvím e-mailových schránek. O překvapení asi nebude nouze. Prima doslova slibuje toto: Po odvysílání této epizody už nezůstane jediná nezodpovězená otázka, všichni účastníci včetně maminek prozradí, jak to všechno dopadlo, jak to vidí s odstupem času a co jim pořad přinesl.

Po dvanácti týdnech nás dnes čekala závěrečná rekapitulace celého pořadu. Jak se vyvíjel život aktérů této reality show po zhasnutí kamer a bez štábu v zádech?

NAĎA
Naďa si partnera a tím pádem i nového tatínka dětem nevybrala. Do finále došli Jirka a Petr, ale s oběma se rozhodla zůstat jen jako kamarádka. Poslední týden v srpnu jí neměl kdo hlídat Tinku, pozvala si tedy Petra, zda by jí pomohl. Rozhodli se vyzkoušet, jak by jim to spolu fungovalo. Problém bylo pro Naďu i to, jak Petra představovat svým známým. Partner? Přítel? Kamarád?… prostě Petr! Vadilo jí, že je Petr menší než ona, připadala si vedle něj jako kredenc. Není jí do smíchu a neví, jak z toho ven. Nemůže být s někým jen kvůli dětem. Kde chybí láska, chybí motivace vytvořit nějaký vztah. Rozhodla se nechat to v rovině přátelství, Petr to přijal a oznámil to i dětem.

Nadino ohlédnutí za natáčením: Smích, slzy, to je život. Vzpomíná na Jaromíra, negativně. Chtěl být středem pozornosti, ostatní mu nesahali po kotníky, myslel si, že je pořad jen o něm.
Jaromír (42) se nám také znovu připomenul. Ženy podle něj lásku vyměňují za peníze, kariéru, moc. Z lásky mají živnost…
Vzpomíná i na Milana. Z jeho strany nepřeskočila jiskra. Přišlo pár zpráv, ale cítila nějaký blok z jeho strany. Potom se úplně odmlčel a dnes, i kdyby se ozval, Naďa už nemá zájem.
S Jirkou ji dál pojí přátelství, tam jí chyběla fyzická přitažlivost. Život se jí jinak nijak zásadně nezměnil, žijí jako před natáčením. To, že se nenašel tatínek pro děti a partner pro ni si vysvětluje tak, že prostě ti „správní“ muži nenašli odvahu a potřebu seznamovat se před kamerou. Byla by ráda, pokud se někomu líbila, když se jí ozve, nechce být sama.

Zajímavě se vyvíjí i život Petra (48) z Pardubic. V televizi ho poznala jeho dávná partnerka, s níž měl syna, dnes mu je 25 let. Toho se vzdal, povolil adopci a vychoval ho její nový partner. Dospělému synovi tato žena řekla: ,,Tohle je tvůj otec!“ Po letech se mu ozval přes e-mail a jsou v kontaktu.
Petr si našel novou přítelkyni v Pardubicích, je jí 26 let a má čtyřletého syna.

JANA
Ani Jana si ve Vídni nevybrala žádného z finalistů. S Martinem se potom viděla ještě asi 3-4 krát. Martin jí posílal osm SMS denně, ale nechce mít vedle sebe někoho, kdo o citech jen „MELE“, ale kdo jí je dokáže. Chtěla, aby za ní nečekaně přijel, vzal ji na kafe, výlet.
V Martinově podání následné setkání vyzněla zcela jinak. Tečku za vším udělaly Táborské slavnosti, od té doby Jana ztratila zájem. Chovala se jak Ledová královna, chodila dva kroky před ním. Potom začala tvrdit, že nemá čas, za deset dní si nenašla ani chvilku na setkání. Podle Jany tam proběhl i pokus o intimní sblížení, nebylo to, co chtěla, usekla to.
Jana vyhledala i pomoc kartářky. Ta jí potvrdila, že Martin je krátkodobá záležitost, že osudový vztah ji čeká a během čtyř let má naději na definitivní usazení.
Jana ví, že to musí s Martinem vyřešit, tuší, že on nepřijme její vysvětlení a nebude chtít být „jen“ kamarád.
Martin nepochopil, co vlastně Jana chce, proč do pořadu šla.
Jana chce někoho, koho bude i ona milovat. Odmítá být s Martinem z rozumu, neví, jak on si to představuje.

Jak se změnil život Janě? Nastoupila do práce, Jiřík do školky, začal shon a povinnosti.
Nepotkala nikoho, kdo by měl negativní reakce k jejímu vystupování v pořadu. Trápí ji, že její nejbližší se jí nezastanou před pomlouvači, že jim nevysvětlují jaká opravdu je, že ji nebrání. Tady si hodně protiřečí. Zřejmě její veřejné osočování bývalého partnera a otce syna přineslo problémy s ním, ale zdá se, že je vše zažehnáno a nyní spolu opět vychází v pohodě. Je to nutné, mají společného syna.
Martina trápí, že je Jana před diváky za hroznou mámu. On během natáčení nic vybočujícího z normálu neviděl. Zvládla to, je dobrá matka. Prohledávání bytu Tomáše také obhajuje, chtěla ho poznat, měla s ním trávit noc, co je na tom divného? On se jí nediví, on to schvaluje. ( V jedné diskuzi Jana napsala, že jí to přikázal scénář, ale nikdo ji k tomu nemůže nutit, pokud sama nechce.) Martin jí své city vyjádřil několikrát, vztah se změnil v kamarádství. Láska tam byla, ale neopětována. Ano, on jí vyznával lásku v kavárně ve Vídni, ona se mu nedívala ani do očí, odvrátila se a v klidu kouřila.
Pavel jí dál miluje a doufá v šanci, snad nebude doufat do nekonečna, bylo by ho škoda.

Jana nepociťovala lásku ani jako malá, neumí ji dávat, tak to dnes cítí. Od pořadu čekala něco jiného, její očekávání se nenaplnilo.

Gábina
Gabriela jako jediná si v závěru minulého dílu vybrala partnera. Radim byl ten, kdo měl jít dál po jejím boku životem.
Vše je ale jinak, Radim je dávno minulost. Ale od začátku …
Radim měl v plánu koupit Gábině nějaký dražší cvičící stroj. Domluvili se, že fakturu uhradí on, stroj objedná na její jméno. Po třech týdnech jí volali z firmy, že stroj není zaplacený, Radim se zapíral. Rozhodla se jet za ním k jeho rodičům. V tu dobu přišla Gábi omylem na mobil zpráva, která byla určená jeho mamince. Kdyby se náhodou ptala, tak nejsem doma, byl její obsah, hovořící sám za sebe. Radim se to snažil vysvětlit, motal se do lží. Alespoň z podání Gábi to tak vyznělo. Ukázal se jako lhář, nespolehlivý, nejde mi o prachy, ale o princip, rozčilovala se Gábina. Chodily jí zprávy bez hlavy a paty, lhal, že má vlastní auto a přitom ho vozil jeho otec svým, bylo toho zřejmě víc, prostě vztah neměl šanci vydržet. A nevydržel. Dnes nejsou vůbec v kontaktu. S Mirkem občas přes net.

Co bylo dál a jak vidí natáčení Gábi s odstupem času? Natáčení si užívala. Byla dlouho s dětmi doma, odříznutá od společenského života. Celé natáčení bylo podle ní komedie. Například divadlo kolem plovoucí podlahy byla humorná epizoda. Vše se jim vysvětlilo a dopadlo to stejně špatně. Nakonec podlahu zalištoval otec Aleš. Petra dnes štve, že nezachoval chladnou hlavu a byl zbytečně vulgární.
Žádný z mužů jí prý během natáčení neprojevil lásku, jejich city zjistila až při sledování odvysílaného materiálu. Jediný Mirek a Radim jí to řekli, ale nedokázali činy.
V současné době žije Gábina v Praze i s dětmi. Potkala muže, se kterým nyní žije. On je pracovně vytížený a proto se obětovala, ne, vlastně to chtěla a šla za ním do Prahy. Děti ho mají rady. Další seznamování neplánuje. Pořad ji tu pravou lásku přinesl oklikou.

A jak vzpomíná například Miloš?
Podle jeho slov ho nyní nejvíc zaměstnává finanční krize, vztahu se nebrání. Je člověk, který rád dává, cokoli, to nám předvedl, ale musí chtít i on sám. Při sekání ve Wroclawi, mimo kamery, ho zarazil a nemile překvapil požadavek Gábiny, aby jí koupil kalhoty za cca pět tisíc. Někdy byla jak generál, neklapalo by to.

Hanka se seznamovala přes internetové nabídky. V Kostelanech proběhlo i setkání se třemi adepty na tatínka. Nikomu se už potom ale neozvala. Zcela náhodou se seznámila jinak. Současný partner si získal kontakt na ni přes jejího zaměstnavatel, zaujala ho v televizi, následovalo pozvání k obědu. Měla v plánu ze slušnosti jít, ale za chvíli se rozloučit. Vše dopadlo jinak. Přeskočila jiskra a vztah byl na světě. Před kamery partner nechtěl, ale byl přítomen natáčení. Vše je v počátku, nechávají tomu volný průběh. Držíme palce, ať to vyjde.

A osudy některých dalších mužů?
Petr (30) – od Gábiny – obdržel hodně kontaktů, našel mezi nimi i současnou přítelkyni
Viktor (49) – několik kontaktů, zatím nedošlo k žádnému setkání
Tomáš – od Jany (kuchař?) – má novou přítelkyni díky pořadu Hledá se táta
Luboš – spousta mailů, až 61. se mu líbila :-))
Bohumil (58) – od Nadi – Hodně nabídek, partnerku už našel
Pavel (43) – zatím jediná, co se s ním sešla, pokračuje v hledání
Petr (48) – od Nadi – našel vztah v Pardubicích. Přítelkyně 26 let a čtyřletý syn. Ukázal nám ji na fotografii.
Zbyněk, také našel partnerku, doprovodila ho na natáčení.

Prima slibovala i Leška Semelku, zpíval nám ústřední melodii pořadu. Objevil se jen v závěru, u klavíru, společně s ostatními účastníky pořadu.

Na závěr nezbývá než popřát všem hodně štěstí v dalším životě, a aby nikdo nezůstal dlouho sám/a.

související články

„Hledá se táta“ očima maminky Jany / rodina.cz
„Tatínek“ M. Dvořák: pravda o pořadu Hledá se táta / blog.idnes.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 141
1
Aranka
Reagovat

Prima slibuje? Té se nedá nic věřit.. SLIBY – CHYBY… A že na sebe maminky řeknou i to co „neví“ ?! To je nesmysl na entou.. Zase se budou trapně obhajovat, vymlouvat apod – tak jak to nejen tu a na streamu Jana s Gabrielou „úspěšně“ předvádí. . .

2
Big.Rob
Reagovat

Je skoda ze to konci , docela me tyto reality show bavijou bohuzel RS je ted hodne malo , myslim si ze je cas na neakou dalsi kontejnerovku ( VV , BB a pod )

3
Big.Rob
Reagovat

Doufam ze bude i dalsi rada !

4
Gabriela
Reagovat

My se neobhajujem, ale pouze diskutujem…to nesmíme?? Jsme snad v demokratickém státě..ale někteří se tady chovají jak za totáče..bohužel!!!!!

5
dub
Reagovat

Gabino nestezuj si porad. Diskutovat samozrejme muze kdokoliv. Jen se tolik nediv, ze vas lidi hodnoti podle vasich emoci, reakci a pristupu, apropo nechal jsem ti jeste vzkaz u minuleho dilu tady na panacku

6
Tralala
Reagovat

Gábi bydlí v Kunraticích (část Prahy pro neznalé), vím i ulici, ale to si nechám pro sebe, aby jí tam nešel někdo rozbít hubu, dle diskuze. Tak proto to ,,C,, a nejspíš s tím zvukařem nebo kameramanem, ono je to stejně jedno co to je. Pokud zde odpovídá skutečně ona sama, tak z toho mám dojem, že jí jaksi stouplo sebevědomí, ale pozor….žádný strom neroste až do nebe, jestli je momentálně v 7 nebi, tak za pár měsíců to může být úplně jinak. Oni ti členové štábu nemusí být vždy 100%.

7
Gabriela
Reagovat

tralala: Jsem strááášně sebevědomá… a co Ti je do toho ským žiju..

8
Gabriela
Reagovat

A vůbec, neznám člověka, který je 100%..ten neexistuje!!

9
David
Reagovat

Gabriela:
Táta se teda našel, takže vlastně šťastný konec né? :-) Je jasný, že z každýho dne se dá sestříhat tragédie i komedie. Totéž bylo u Vyvolených-kdo se díval na online kamery, tak nevěřil, jak pěkně se to dá sestříhat.

10
Gabriele
Reagovat

Gabrielo, nejprve, nemluvte o „totáči“, v té době jste ani nechodila do školy.
Podle projevů zde a v TV jste mimořádně sebevědomá – na to, že nejste žádná hvězda. Nejste profesně úspěšná (a s Vaší inteligencí ani nebudete) a jako matka (což je asi Vaše celoživotní „povolání“) jste se taky nepředvedla v nejlepším světle. Ani jako partnerka nebudete žádná výhra. A upřímně – do dechberoucí krasavice Vám dost schází.
Většina lidi je Vámi poněkud otřesená, protože působíte jako hrozný spratek (který už má děti, ještě ke všemu) a navážíte se do ostatních – znovu opakuji, nemáte na to, abyste kritizovala ostatní. Jana je hodně podobný případ. Všimla jste si, že by někdo nazýval tu třetí matku – Naďu – hloupou, nevyrovnanou, rozmazlenou, atd.? Ne. Nikdo. Protože Naďa je o pár tříd nad Vámi. Skromná, pracovitá DÁMA, která to má v hlavě srovnané.
Jak by štáb mohl běkoho jen tak vmanipulovat do pozice blbky?!? Asi tu nějaká predispozice musí být, že? Asi jste ty pitomosti ze sebe sypala často, že pořád bylo z čeho vybírat.

11
dessin
Reagovat

to tesat do kamene a pozlatit…

12
Bára
Reagovat

Totáč mě taky nadzvedl a kecy o demokracii se ani nedají komentovat…Si ji často lidi pletou s drzostí. Já pořád nechápu ty potrefené husy, když se ohánějí diskuzí. Já diskutuju a ostatní mají jen jiný názor, tak už jsou za blbce z totalitní doby. Souhlasím s dessin, že výše napsaný názor by se měl tesat, nevyjádřila bych to líp. A to měla na začátku Gábina mé sympatie.

13
Kulasec
Reagovat

Zkusím se tady taky zapojit do diskuze. Přiznávám, že jsem ji před časem začal sledovat vlastně díky tomu, že ač mě doposud všechny pořady tohoto typu zcela míjely, stal jsem se celkem pravidelným divákem pořadu „Hledá se táta“.
Jednak mě ke sledování tohoto pořadu přivedl fakt, že v úterý večer jsem v poslední době měl tak nějak čas, a jednak mě zaujala naprosto kontroverzní postava Jany. Kupodivu i volbu Gábiny jsem sledoval, a upřímně řečeno když šel sestřih s Naďou, často jsem přepínal a hledal něco jiného, nebo jsem si šel postavit na kafe. Co tím chci říct: většina místních diskutérů (a diskutérek samozřejmě)chválí Naďu a silně kritizuje Gábinu a Janu. Z hlediska RS, kdyby se na obrazovce objevily tři postavy typu Nadi, sledovanost by byla nejspíš nulová. Důkazem toho jsem vlastně i já sám. Doposud nikdy mě žádná RS nezaujala na déle než 5 minut. Když jsem viděl psychicky labilní Janu, která absolutně nevěděla co vlastně chce a proč, nejenže jsem zůstal na TV civět, ale ještě jsem si vygoogloval tyto stránky, abych si přečetl vaše názory.
Aniž bych se chtěl pouštět do hodnocení kterékoli z účastnic toho pořadu, musím tedy konstatovat, že pro RS byla Jana a částečně Gábina naprosto ideální persona. Naďa, byť je vámi všemi hodnocena skvěle, tam snad ani být neměla.

14
martin tatínek
Reagovat

Kulasec, krásně řečeno a ještě když se do toho přidá to, že tohle přesně chtěli docílit ve střižně, tak je to naprosto výstižné. Já ty holky znám všechny osobně a můžu komukoliv říct do očí (ne jen tady schován za přezdívku), že jsou to naprosto normální holky a ženské, které ničím nevybočují z řad žen v našem okolí.

15
brm brm
Reagovat

Mila Gabi, jak to tak vypada, tak jsi nas sem prisla jeste dodatecne sestekat za to, ze jsme si mysleli, jaky jsi spratek. Kdo si to po sledovani teto RS nemyslel, tomu to dojde dodatecne po tom tvym producirovani v diskusich. Takze na rovinu. Krasavice nejsi zadna, spis takova odula nanynka. Kvalita napadniku se jasne musela odvijet podle kvality „nabizeneho zbozi“. Vzdelani zadny, chovani priserny, sebevedomi neprimereny, rodinka jedna basen. Cili nic moc vidlacka hleda troubu, kterej by jim na baraku delal vocasa, k tomu nosil domu prachy a delal chuvu. Kdyz to sectes, tak to co se seslo bylo jeste hoooodne dobry na to, co se jim nabizelo. (Ze ale Radim a Petr byli fakt vyzivny kusy:-)
Prestan tady pindat a zacni u sebe.
A nestezuj si, ze tatinci byli spatni… holt ti lepsi nemeli zajem o tebe, tak uz to v zivote chodi. Tim, ze je schazujes, schazujes i sebe.
A nepomlouvej stab, dyk se nakonec ukazalo, ze mezi tema krivakama, ktery vsechno prekroutej, se pro tebe nasel ten pravej. Hlavne ze vydela, vid? Mamaaaa bude spokojena :-)))

16
verca
Reagovat

pane boze, tady je to ale slepicarna!!!
Nechte uz tu gabinu na pokoji. jestli vas tak sere, tak jste se na to nemeli koukat. to, ze tady pridava sve komentare, je proto, aby se branila tem vasim kecum, ktere tady o ni pisete. ale vy jste jak supi, jeste vic se do ni pustit, roztrhat na cucky, co? samozrejme ze jsem s ni ve vsech nazorech nesouhlasila, ale to je snad normalni. zamyslete se nad sebou, jak by jste dopadli vy v podobne RS a prestante si tady na ni vylevat sve zlo. pane boze, vzdyt budou vanoce, tak si hodte nohy na stul a budte v pohode. ja preju gabce, aby byla stastna at uz to bude s kymkoliv

17
Roman
Reagovat

Ahojdá,tak jak se vám všem zamlouvala Jana???Mě super,hned bych se jí dvořil,pokud bych měl na ní kontakt.Plně jí chápu,co prožívá,ale dá se z toho uniknout.Je sympatická a od pohledu jsem zamilováný,ale…..ten kontakt.Tak se zase všichni mějte

18
Radka
Reagovat

Tak jsem se taky dívala na tuto reality… Po přečtení vašich komentářů zjišťuji, že se vždy aspoň s nějakou částí ztotožňuji. Například s tou, kde se píše, že Jana je psychicky labilní. Opravdu tomu jejímu synovi jsem moc „záviděla“. Vždyť po něm pořád jen řvala: Nekopej do toho, nedělej támto….hrůza. Asi ji někdo nakukal, že malé dítě se umí chovat už od malička dospěle. (mám dvě děti, vím, o čem píšu). No a Gábina? její vzhled nebudu rozebírat, byla taková normální, obyčejná a já mám takové holky ráda. Ovšem její suverenita mě také občas doslova nadzvedávala ze židle. Jakmile jí někdo něco řekl, okamžitě jej seřvala. Neumím si představit toho chlapa, který s ní vydrží. Leda nějakého podpantofláka. No a Naďa? Třeba s ní byla pro diváka nuda, ale vyzařoval z ní klid, pohoda, uvědomělost, věděla, co chce, líbilo se mi, jak vše řešila se svými dětmi….zkrátka byla fajn. Tak zase někdy….

19
Voyager
Reagovat

Podpantoflák tedy rozhodně nejsem… :-)

20
Radka
Reagovat

Povíme si za pár….. :-)

Nemyslela jsem to zle, jen jsem napsala něco v tom smyslu, že smekám před tím, kdo s ní vydrží. Místy se chovala hrozně dětinsky….
A k té Janě jsem ještě zapomněla dodat, že když zrovna po svém synovi neřvala, tak brečela.
Ale samozřejmě všem přeji štěstí a klid.

21
ajda
Reagovat

Jana opět nepřekvapila. Její prohlášení, že už od dětství nepociťovala lásku a neumí ji proto dávat, tak to byl šok. Její rodiče musí být nadšení!
Další protiřečení Jany bylo, když tvrdila, že se nesetkala s negativními reakcemi ve svém okolí a vzápětí jedním dechem dodala, jak moc ji trápí, že vlastní rodina se ji před okolními negativními reakcemi nezastává, že ji nebrání a neříkají, jaká je doopravdy …

Reakce kladné i záporné jsou napříč diskusemi na netu. Jana i Gábina se brání, obhajují, ale sklouzávají do pavlačového hádaní, ztrácí glanc a noblesu a škodí si víc, než kdyby mlčely.

22
Kamila
Reagovat

Pro Gabrielu: Gábino, ze začátku jsi mi byla lhostejná, ale nakonec jsem se vždy nejvíce těšila na záběry s Tebou. Nebudu zacházet do detailů, ale byla jsi super a dneska mě potěšilo (nevím, zda z lítosti k Radimovi), ale ať už to bylo z jakýchkoliv důvodů, zdá se (možná jsem naivní), že jsi mu opravdu dávala šanci a on ji nevyužil.A nebrala jsi zřetel na vzhled.Kolik je ošklivých, tlustých milionářů, s kterýma jsou krasavice jen pro jejich konto?Je to Tvůj život, ale jak jsem někde četla, psala jsi, že nikomu není nic do toho, s kým teď jsi, ale myslím si, že nemáš pravdu, v TV jsi přišla o část soukromí a nediv se, že chceme vědět, jak se máš (i ostatní „mamky“). Zrovna dnes jsem na jiném programu, kam koukala mamka, viděla E. Balzerovou, jak hovoří ve vzpomínkovém programu o J. Švandové a uvědomila si, že existují typy, které možná budou vnitřně bohatší,ale navenek budou působit stejně chladně.Balzerová byla stejný rozvážný typ, který hovořil málem stejným způsobem jak Naďa. Od Tebe jsem odbočila k Nadi (sympatická,ale působí chladně a ten Milan se k ní vůbec nehodil, ona žádná krasavice, on také nebyl krasavec, ale působil ještě chladněji než ona). Také ze všech Tvých „tatínků“ se mi nejvíce líbil Mirek. Ze začátku ne, ale pak dost zapůsobil svou mužností (možná malá výška) a co nesnáším u chlapů, to je vlezlost, a to u něho opravdu nehrozilo. Přeji Ti fajn život (malý chlapeček je strašně roztomilý
) a i když jsem také osamělá mamka, tak já nikoho nechci a obdivuji ty, kdo nechtějí být samy (já jsem typ, co chce dítě bez otce – pro ty, kdo to odsuzují, já jsem samotářka, co toužila jen po dítěti).

23
dub
Reagovat

2Kamilka: Jakou sanci? Zrejme jsi si neprosla zdejsi komentare od Gabiny jinak by jsi pochopila ze o zadnou sanci pro Radima neslo. Probud se.

24
GABRIELA
Reagovat

MILÁ KAMČO,
DĚKUJI ZA HEZKÝ A POVZBUZUJÍCÍ VZKAZ..KDYŽ JSEM PŘEDTÍM NAPSALA CO VÁM JE DO TOHO SKÝM JSEM, MYSLELA JSEM LIDI CO JSOU TADY HNUSNÍ A ODPORNÍ..NEE TY,CO TO MYSLÍ UPŘÍMĚ, CHÁPOU MOU SITUACI A DRŽELI MI PALEČKY.. PEVNĚ VĚŘÍM V TO, ŽE JSEM SVÉ ŠTESTÍ NAŠLA, I KDYŽ MOŽNÁ OKLIKOU A PŘÁLA BYCH TO I OSTATNÍM MAMINKÁM, VLASTNĚ JEDNÍM Z DŮVODŮ, PROČ JSEM DO TOHO POŘADU ŠLA, BYLO UKÁZAT I OSTATNÍM, ŽE TO JDE I JINAK. BOHUŽEL MĚ SAMOTNÝ POŘAD ZKLAMAL, STRAŠNĚ MOC…ALE TO TADY TI UBOZÍ PISÁLKOVÉ,CO HÁZÍ ŠPÍNU NEPOCHOPÍ. VEŠKERÉ URÁŽKY, PŘIPOMÍNKY JDOU NAPROSTO MIMO MĚ,JSOU MI LHOSTEJNÉ…PODOTÝKÁM TY ZÁPORNÉ..PÍŠOU TO JEN ZAKOMPLEXOVANÍ UBOŽÁCI..SAMOZŘEJMĚ, ŽE SE TEĎ TADY DOTKNU 99% PISATELŮ..ALE VÁŽENÍ MĚ JE TO JEDNO,JSTE MI UKRADENÍ..TOBĚ KAMI PŘEJU AŤ TAKY NALEZNEŠ SVÉ ŠTESTÍ A DOSÁHNEŠ SVÉHO CÍLE JAKOUKOLIV CESTOU, HLAVNÍ JE VĚDĚT, ŽE TY SAMA VÍŠ, ŽE JE TO SPRÁVNĚ ,NEHLEDĚ NA OSTATNÍ..JE TO PŘECE TVŮJ ŽIVOT, TVÉ ROZHODNUTÍ..KDYŽ SI JDE ČLOVĚK PEVNĚ ZA SVÝM CÍLEM, VŽDY HO DOSHÁNE, I KDYŽ NĚKDY CESTY JSOU TRNITÉ A BOLESTNÉ. PŘEJI TI,AŤ NALEZNEŠ TO SVÉ ŠTESTÍ…A POKUĎ TO PŮJDE,KRÁSNÉ VÁNOCE V KRUHU LIDÍ CO MÁŠ RÁDA:-)

25
ajda
Reagovat

Ani jsem nechtěla reagovat, ale nedá mi to. Docela jsem ti Gábi na začátku fandila, pak se to zvrtlo, čí vinou, to je věc názoru.

Pokud jsou ti reakce diváků lhostejné, proč neustále „pliveš“ špínu zde i na streamu?
Pokud jsi tak nad věcí jak tvrdíš, proč máš neustále potřebu reagovat? To neděláš nic jiného než hlídáš názory na diskuzích? PROČ? Prima vás předvedla jak předvedla, reakce jste čekat musely. Co jste čekaly po tom chování jaké jste předváděly, že toho šikovný střihač nevyužije? Byl by blázen!
Pro mě byl šok, když jste se na streamu pustily s Janou i do pomluv Nadi. O úrovni obhajoby Martina=anduláka2 ani radši nemluvím.
POKUD JSI TAK ZHNUSENÁ A ZDE JSOU JEN ZAKOPLEXOVANÍ UBOŽÁCI, PROČ MÁŠ POTŘEBU JIM NĚCO POŘÁD VYSVĚTLOVAT A HÁJIT SE? TEĎ UŽ PŘECHÁZÍŠ K URÁŽKÁM. Není to tak, že potrefená husa nejvíc kejhá?!

Přeji ti šťastný život a věř, on ti nikdo nezávidí, nemá z tebe komplexy, není totiž nejmenší důvod, zatím jsi nedokázala ABSOLUTNĚ nic, co by si závist, nebo obdiv zasloužilo.

26
LadyXL
Reagovat

Ajdo dobře napsané!! Plně souhlasím!

27
voyager
Reagovat

Gabriela nic nedokázala…neobjevila žádný preparát proti rakovině,nevlastní firmu s 342 zaměstnanci a ani není v žádné dozorčí radě…má JEN dvě krásné,zdravé a vychované děti…a to je víc,něž cokoliv jiného….

28
ajda
Reagovat

… a má tebe voyagere! Kdyby měla i něco víc než píšeš, tak by si neudělala promo v tv jaké si udělala a nemusela by nyní hodiny trávit u pc a psát obhajoby a urážky na všechny strany. Buďte šťastní a trochu víc nad věcí. Šla s kůží na trh, sklízí plody své prezentace. Tečka :o)

29
Gabriela
Reagovat

odkaz na http://www.rodina.cz
článek „Hledá se táta“ očima maminky
Plně souhlasím s názorem Jany, doufám, že někteří lidé POCHOPÍ, že Tv a realita je úplně někde jinde…co taky když Tv vám předhodí výběr mužské populace a vy nezmůžete vůbec,ale vůbec nic…a zato, že se romantický pořad se zvrhl v toky krve a kontorverze můžou pouze diváci, protože lidi nezajímá milý a příjemý pořad,

30
Gabriela
Reagovat

…krev a slzy, nadávky a bulvár…

31
Kulasec
Reagovat

Gabriele – no nevim, ale když to srovnám s nějakým filmem, kde hraje Bruce Willis, nebo třeba Wesley Snipes, řekl bych, že té krve tam bylo dost málo. :-)))
Ale viděl jsem jen poslední čtyři díly, tak se třeba pletu. :-D

32
Hooper
Reagovat

Voyager je současný partner Gabriely? Přiznání Jany o neumění dávat lásku celkem šokovalo.

33
Voyager
Reagovat

Chytří již vědí….Hoopere :-))))

34
ajda
Reagovat

část z článku Jany: …Nota bene, když vám předhodí 14 chlapíků a ber nebo ne, ti tam prostě přijedou (udělalo se mi tenkrát poprvé nevolno a říkala jsem si, že jsem to asi přehnala, ale dala jsem se na vojnu a tak to musím bojovat a dotáhnout to do konce, navíc mám podepsanou smlouvu, takže utéct stejně nemůžu).

Než něco podepíšu, ČTU to x-krát, KONZULTUJI, pokud mi něco nesedí, nepodepisuji! Bylo prezentováno, že maminky si muže vybíraly samy. Pokud ne, už tady byl důvod odstoupit!
Nechat sebou manipulovat a potom si stěžovat je blbost. A ztráta času. Opravdu, někdy je méně více, mlčeti zlato, jak se říká…

35
hanka
Reagovat

Proboha a co si slečny myslely? Kterej normální chlap by se chtěl seznamovat v televizi pod dohledem kamer? S tím přeci musely počítat, pokud se opravdu chtěly seznámit tímto bizardním způsobem.

36
dessin
Reagovat

Nada: libi se mi cim dal vic, ac nekomu se muze zdat chladna, tak je to proste takovy typ zensky, proste tak pusobi a nemyslim ze v realu by nebyla „hřejivější“, jen je proste dospěla, zodpovědna a tak nektere veci pred kameru netaha

Jana: opravdu me pobavila obhajoba Martina ze prohledavat veci je jen jiny, nestandardni zpusob… Jana celkove me potesila pouze tim ze si nahlas uvedomila ze ma nejaky problema ze je potreba jej resit

Gabina: tam sand uz nema cenu ani komentovat. Pokud sama nevidi kde dela chyby a co je ji vycitano, at se chyti za ruku s Anickou Dajdou. A uprimne, co ji mam zavidet? Ze ma dve deti je hezky, ale to ma kazdej druhej.

37
dub
Reagovat

Hanko presne!

2Gabina:
…PODOTÝKÁM TY ZÁPORNÉ..PÍŠOU TO JEN ZAKOMPLEXOVANÍ UBOŽÁCI..SAMOZŘEJMĚ, ŽE SE TEĎ TADY DOTKNU 99% PISATELŮ..

Dle tvych slov kdo te neobdivuje je zakomplexovany ubozak. Jak usmevne. Dokazuje to jen a pouze to, ze minimalne v tvem pripade bylo to co se odvysilalo pravda, at uz to bylo sestrihano jakkoli. Malinko sebereflexe by ti neskodilo i kdyz je zjevne ze ti zrejme neni znamo co tento vyraz znamena.

Nemej iluze, my moc dobre vime ze tv a realita je neco jineho. Diky tvym reakcim vsak mame moznost porovnat obsah tvych sdeleni s vystupovanim v TV a musim konstatovat ze se plne kryje a neshledavam v nem zadne rozdily. Nevystupujes zde jako inteligentni osoba u niz bychom si po precteni rekli: … „tak to nam uniklo“…
Jak uz bylo receno nikdo z nas ti nezavidi ani ti nepreje nic zleho a pokud sis nekoho nasla, byt mu nezavidime, prejeme ti to (jemu taky :-))))). Coz ovsem neznamena ze fandime tvemu nesebekritickemu namyslenemu vystupovani, snaze udelat se lepsi nez jsi a ze vsech ostatnich idioty a ubozaky.
Nebudu se snizovat k urazkam tveho typu, je to zbytecne protoze ty skutecnou realitu pochopis za 10-15 let. Pokud vubec.

38
Marcela
Reagovat

Zdravím Gabrielu mrzí mě,že pořad skončil ráda jsem se na něj dívala Gabriela je pro mě bezva postava sice generálka to máme společné,ale není na tom nic zlého …:-) Někdo to dělat musí …nebudte na ní zlí nikoho neurazila prostě to šla zkusit.A když jí TV vybrala tak určítě za něco stála ..Aspon to zkusila.Dívala jsem se kvůli ní ….-¨) Jana mě ničím nenadchla …,ale neodsuzuju ani její hysterii a nepoužitelnost a víte proč,protože každý má svůj příběh.A Nada fajn spravedlivá ženská s parádními děti …:-) Krásný život maminky přeji ….s pozdravem Marcela

39
Miloš Dvořák
Reagovat

Vážení diváci, nehodlám se zapojovat do diskuze. Pár poznatků jsem ale zveřejnil na http://www.blog.idnes.cz pod názvem „Tatínek“ M. Dvořák: pravda o pořadu Hledá se táta. Pokud má někdo nějaké otázky, nechť napíše na tatinek.milos.dvorak@seznam.cz Děkuji za pozornost a přeji všem příjemné svátky. Miloš Dvořák

40
Bára
Reagovat

Mě už se chce jenom blejt, velebnosti….
Voyaer byl hrozně tajnosnubný, jen ti chytří mohli postřehnout, kdo to asi bude a dle jeho a Gábininých příspěvků se dá usuzovat, že si sednou, takže budiž jim přáno. Pořad již naštěstí skončil.
Ještě souhlas s dessin : dvě děti má každej druhej.

41
BARBORA
Reagovat

za moc to nestálo

42
sarka
Reagovat

Mam dotaz. Proc je to co je v TV jine nez realita. Copak v TV to jsou jine osoby? Ty slova rikaji jini lide, je to snad dabovane?? Neni. To co je v televizi jsou skutecne realne Jana, Gabina a Nada. To co tam delaji a rikaji jsou jen ony samy a jejich vlastni chovani a slova. V cem je to jine nez pokud by to rikaly mimo kameru?? Nechapu to. Zabery se daji sestrihat, ale pochybuji, ze jsou sestrihana slova jedno za druhym tak, aby misto „Vsichni jsou uzasni“ ve skutecnosti rekly „Vsichni jsou debilove“. Takze na me prosimvas s tim, ze to co vidime neni realita, nechodte. To jsou jen hloupe alibi tech, co v RS jsou a chteji omluvit sve hloupe chovani, nazory a ulety.

43
sarka
Reagovat

Gabine:

„MYSLELA JSEM LIDI CO JSOU TADY HNUSNÍ A ODPORNÍ..NEE TY,CO TO MYSLÍ UPŘÍMĚ, CHÁPOU MOU SITUACI A DRŽELI MI PALEČKY…“

Gabino i ti co maji negativni nazor to mysli uprimne. Neumite snest kritiku. Trocha sebereflexe by neskodila. Ale pokud jste volic ODS, pak to chapu:-))

44
sigi
Reagovat

připadá mi, že Gábina byla v ráži proto, že potkala někoho jiného, kdo byl navíc ve štábu, takže přímo u toho, a to vědomí jí přidávalo na odvaze a na drzosti. souhlas s těmi, kdo říkali, že její příběh byl nejzajímavější – červená knihovna hadr :) – a mě to prostě bavilo.

45
krogulka
Reagovat

Milošův článek je velmi kvalitní, určitě stojí za přečtení. http://pokus.blog.idnes.cz/c/62043/Tatinek-M-Dvorak-pravda-o-poradu-Hleda-se-tata.html

46
bella
Reagovat

Všem nám,kterým přišlo,že má Jana nějaký psychický problém-bylo vysvětlováno,že to je vyrovnaná žena,mohl za ten obrázek střihač a snad jí chtěl tím sestřihem i “kdosi“ ublížit,aby nakonec ten “děsnej střihač’¨dokázal dát k dispozici materiál,kde sama řekne,že má problém…. Gábina-v jejím případě a po přečtení jejich příspěvků včetně těch od jejího “brouka“-musím souhlasit,že se k sobě hodí-vrána k vráně sedá…,ale v jejím případě v Tv působila sice jako vyčůraná naivka,která ráda rozkazuje,tady na mě působí jako uštěkaná hloupoučká vidlačka,která sice ví,kde mají lidi mozek,ale zapojit ten svůj,asi nezvládne…..V tv to pro ni vyznělo lépe,než její příspěvky zde,ale je to pouze můj hnusnej pohled a doufám,že mi ho ti ostatní “nechají“:-)).Děkuji

47
inka
Reagovat

Voyagere, tak nam o sobe jeste neco pekneho povezte, kdyz jste nas tak dlouho napinal :-) Jste zenaty a pupkaty kameraman, jak tu nekdo napsal?
:-D

48
Hooper
Reagovat

Krogulce dík za odkaz a Milošovi za článek (a za potvrzení mé domněky, že tatínci měli pár stovek za natáčecí den). Je to hezky napsané a určitě nebylo jednoduché vyrovnat se s časovou náročností natáčení.

49
sigi
Reagovat

ještě malý postřeh – všimli jste si, že nejvíc celá ta anabáze poškodila Nadiny děti – právě proto, že byly příliš vtažené do celé „hry“, ačkoliv absolutně nemohly ovlivnit chemii mezi dospělými lidmi. všichni ostatní do toho šli dobrovolně a sami za sebe

50
LadyXL
Reagovat

S chutí jsem si přečetla článeček od Miloše i od Jany. Miloši napsals to velice dobře,dík za tvůj pragmatický pohled na část RS. Janu jsem nikdy nekritizovala za výchovu syna, protože jsem částečně chápala, že byla při tom natáčení hysterická. Prostě Jiřík se nechoval v tu chvíli,jak ona chtěla a potřebovala, či jak bylo třeba pro natáčení, které určitě bylo neustále v časovém pressu. Mě u ní vadily ty postoje k „chlapíkům“, to šmejdění po bytě atd.,bylo toho víc. Zpětně – po vylíčení časových a organizačních problémů – mne to utvrdilo v tom, že je psychicky labilnější, prostě stres nezvládla, vůbec do toho pořadu neměla chodit. Taky se mi potvrdilo to, že všechny tři to od určitého dílu jen „odtrpěly“, prostě už věděly, že z toho nic nebude. Naďa se asi nejdřív z nich s tím vypořádala a pojala to jako seznamování se s kamarády. Zdá se sice chladnější, ale nemusí taková být. Prostě se jen na kameru tak neotevřela a ovládala se.Je zkrátka starší a zkušenější. Jo a moc se mi teď „líbil“ Martin, jak Janu furt obhajoval,už to bylo až trapné. Zajímalo by mne, zda by to šmejdění v pokoji tak obhajoval i u sebe.Kdyby viděl, jak mu Jana prohlíží pokoj a má nemístné poznámky!!! To nám zapomněl sdělit!! Škoda, že se neozval náš „zrzavý“, docela by mne zajímalo, co na to říkal, když viděl ten díl. Jistě aspoň ihned pochopil, že má štěstí, že zmizel z Janinýho života….

51
dessin
Reagovat

Milsovi diky za clanek, ted se chystam na Janin. Skoda ze zatim nic nevyplodila Gabi, mohla byt legrace :)))

52
LadyXL
Reagovat

ještě ke Gábině – psala jsem už kdysi – po vyloučení Mirka, že mám dojem, že muselo k něčemu dojít na dovolené, protože tam Mirek vypadal, že už přestal jevit zájem. Tak teď mám dojem (samozřejmě subjektivní), že už mohl zaregistrovat zájem Gábiny o někoho jiného. Nevěřím, že se „dali“ dohromady měsíc po natáčení, jak jsem někde četla. Jo dali, ale „kontakt“ nejspíš proběhl dřív…,ne-li přímo na dovolené. No a obhajování Gábiny na netu i v tv? Souhlasím s většinou, kdyby mlčela, udělala by líp. Případně mohla podat své vysvětlení, ale nenapadat ostatní. Má tu smůlu, že je momentálně „veřejná věc“ a tak ji holt probíráme…. Ale s tím opravdu musely všechny počítat!!! Když pominu, že netušily, jak to sestříhají. A rozčilování se Gábiny nad tím, že jí lidi vyčítají,že řekla, že se nebude kvůli dětem omezovat, že to tak nemyslela?? Prostě to jednou řekla a dost vášnivě. Tehdy v tom sklípku se vlastně prvně odhalila,když s ní najednou, pro ni nečekaně, nesouhlasili Miloš s Mirkem a začali do ní rýpat. Tehdy to prvně neustála.. Pomlouvání Radima se mi taky nelíbilo. Nemusela si ho vybírat. Některé její poznámky vyzněly tak, jakoby jí vadilo hlavně to, že nadhodnotil své postavení a finanční zázemí… – nemá auto – ach jo, to je šok!!
Řekla bych, že to kolem natáčení – stres, časový pres, ponorka a nevím co ještě, naopak dost odkryly hodně ze skutečných povah účinkujících. Už se přestali hlídat a kontrolovat…. čím déle se točilo.

53
jitka
Reagovat

nějak se mi tam můj příspěvek nedostal.
Gabi: moc pěkné, jak se chlubí, že se osamostatnila a odstěhovala od rodičů. Vidím to tak, že se jen pověsila na krk někomu dalšímu. Z rodičáku a sirotčích a vdovského důchodu toho v Praze moc nepořídí, rozhodně ne pronájem, hlídání dětí, obživu, … Jinak mně její bydlení u rodičů nevadilo. Psala jsem již, že jo to v ČR dost obvyklé.
Jana: asi neí až tak špatná, jak to vyznělo v tv. Je trochu v současné životní situaci trochu labilnější, ale kdo si to nikdy neprožil. Věřím tomu, že i k šmejdění po bytě byla nějak šikovně vybídnuta a prostě to neukočírovala, neodhadla, co to může způsobit.
Naďa: hodně toho prožila, ovládá emoce, jistě má i nějaké psycho cvičení a zkoušky z práce policisty za sebou.
Jinak maminky hodně brzy poznaly, že z toho nic nebude a podle toho reagovaly, některá podrážděně, některá bez zájmu, některá povýšeně.

54
Bára
Reagovat

Četla jsem už články oba dva. Milošovi nemám důvod nevěřit, že to bylo tak, jak napsal. Byl ze všech pánů nejinteligentnější a určitě také vlivem své práce samostatnější a nad věcí. Taky jako jediný konstatoval, že šli s kůží na trh a mohli tak počítat se vším. Střih jistě vykoná své, to už tu bylo taky mnohokrát napsáno, ale je to především reality show, takže to v TV vypadá jak to vypadá.
Jana mě docela překvapila, napsáno poměrně rozumně, cosi o sobě ví, jen neví, co s tím. Ale může na sobě ještě zapracovat, nic není ztraceno.
Někdo tu zmínil Nadiny děti. Ano, bylo vidět, že jsou posmutnělé. Snad jim to ale nijak víc neublížilo, nakonec maminčini jen kamarádi jsou pro ně jako i jejich kamarádi přijatelní.

55
jitka
Reagovat

Ještě jednou k tatínkům. Moc se mi líbilo, jak se naparovali a vybírali z e-mailů.
Petr od Nadi: mám novou přítelkyni, je jí 26 let,… mohl ještě dodat, že je to blondýna.
Hodně si teda pospíšil, rychlost je až zarážející pro vážný vztah. Holka viděla v TV chlapa samotného v domku se zahradou, který hledá ženskou, sama neví co se sebou, tak napíše a šup už je v domku. Tomu se říká láska. A stárnoucí seladon se naparuje v TV. Mně se ten chlap nelíbil od začátku, faktem je, že teda nic moc lepšího nebylo.
Bohouš se taky roztékal jak sněhulák na jaře, i Petr, apod.
A já si myslela, že by takové typy nikdo nechtěl.
To jen tak bokem

56
George
Reagovat

1. Dozvěděli jsme se, že śe lidé dělí na dvě skupiny. Ti, kteří „nechápou“ a neobdivují Gábinu. Ti jsou hnusní a odporní. A ti, kteří ji chápou. To jsou bezva lidé. Škoda, že je jich opravdu jen menšina.
2. Také jsme se dozvěděli, že ti. co ji neobdivují jsou zakomplexovaní.
3. To je zajímavý způsob úvažování. Ale plně opovídá její úrovni vzdělání, jejím schopnostem, intelektuálním možnostem, nepodnětnosti prostředí ve kterém dosud žila…..
4. Je vcelku jedno, co si myslí. Tvrdí, že ji nezajímá, co lidé píší, že to na ni nemá žádný vliv. To je přirozeně lež. Proto se sem stále vrací. Ale to je normální reakce. Číst si co o ní lidé píší a reagovat, byť vulgárně, hloupě, hystericky, je zcela normální.
5. Kdyby se jen trochu zamyslela (ale já jsem spíš skeptický), pak by jí došlo, že by to mohlo být i naopak. Lidem je zcela jedno, co si myslí ona, nemá to na nikoho vcelku žádný vliv.

57
ajda
Reagovat

Jsem si udělala zpětnou rekapitulaci všech dílů. Podle diskuze zájem o pořad propukl až kolem čtvrtého dílu, pak už to nabíralo grády a diskuze se rozjela, což svědčí o zájmu o tuto RS. Jsem ráda, protože první díly byly nezáživné, nuda, jsem se děsila, že to tak bude až dokonce.

Už 15.10. nám zde Gabriela – Holly, prozradila, že se stěhuje. Pokud umím počítat, tak dva měsíce je v Praze. Pokud natáčení končilo koncem srpna, po 3 týdnech ukončila epizodu s Radimem a teprve potom, jak tvrdila poznala voyagera, budu ho rovnou jmenovat, tak to stěhování byla pěkná rychlovka…pokud je vše tak , jak Gábi tvrdí.

58
bella
Reagovat

to George-těšila jsem se na tvůj příspěvek a opět mne pobavil-hezky si to napsal..tleskám…:-)) stejně tak “dub“ či “ladyXl“

59
Martin tatínek
Reagovat

Lady XL a tobě podobní, kůidně ti napíšu, že prohledávání bytu a podobné věci, byly v plánu i u mě a já to vím. Věř tomu, že mi to vůbec nevadilo, za prvé nemám žádného kostlivce ve skříni a za druhé i kdybych ho tam měl, tak k tomu mám nějaký důvod a dokážu ho vysvětlit. A pokud by k vysvětlování mělo dojít, tak né vám tady, ale Janě o kterou jsme „bojovali“. To jen tak na okraj a taky pokud jste si přečetli Janči článek, psala, že některé věci byly pojaty jako legrace(bylo to prezentováno paní režisérkou a „kamarádským“ štábem), „to tam přeci nebude, sestřih pohlídáme, ale je třeba uvolnit atmosféru že“? A tak to je, pak se na to ten někdo tak trochu vykašlal a takhle to dopadlo, kritiky na naše hlavy dopadají a dopadají. Ale už je to jedno, za pár dní po nás ani neštěknete a to bude ten nejlepší happy-end

Reagovat

ajda, já myslím, že tato křivka mluví za vše

61
Martin tatínek
Reagovat

Miloši díky za článek a pro všechny mohu podotknout, že ve všech „skupinách“ to asi bylo stejné, protože ten popis sedí i k nám.

62
LadyXL
Reagovat

Martin-tatínek: Nezlob se, ale nejde o to, zda máš ve skříni „kostlivce“…! Prostě prohrabávání cizích věcí bez vědomí majitele se nedělá, je to neslušné a dokonce v některých případech je to trestné, když dojdeme do krajnosti.A nic na tom nezmění fakt, že Janu „zneužil“ štáb. A jestliže to „nedošlo“ štábu, tak to Janě mělo dojít, protože ona to vykonávala. „Příkazy“ štábu nebylo vidět a slyšet…. Věřím, že spíš většina lidí by se proti přání „přátelského“ štábu ohradila! Alespoň těch rozumně myslících. A proč tedy nedošlo k prohlížení tvého bytu a bytu toho třetího, když to bylo v plánu, jak píšeš? Někde psali,že se Jana snad už vezpřela. Tak proč se nevzepřela už poprvé? A nic na tom nezmění, že jí byl majitel bytu nesympatický. A taky ti nevěřím, že by ti to nevadilo. To tvrdíš teď, když je „po bitvě“, navíc z tebe (hlavně v tv) čiší, jak jsi stále do Jany zamilovaný a tak jsi „neobjektivní“-obávám se ale, že ti to v sympatiích u ní stejně nepomůže. Jediné co mohu věřit, je to, že Jana v tu chvíli netušila, co tím způsobí…, prostě si zahrála …. hmm, je to tedy na Oskara.

63
LadyXL
Reagovat

Martin-tatínek – už jsem psala, že např. nekritizuji Janu za syna, jak to dělá dost lidí. Vím, že jste byli ve stresu nejen psychickém ale i časovém. také lidi ve štábu jsou různí, ponorka musela pracovat všude. A věř, že si to natáčení dovedu představit, protože podobná natáčení znám (byť ne zrovna RS), pohybuji se v něm a vím, jaké jsou tam zmatky, změny na poslední chvíli a běda,když nemá „rejža“ či produkční náladu… Ale některé věci prostě inteligentní člověk nedělá, neříká atp., ani když je do toho tlačen filmaři. Oni totiž někteří lidé (píši někteří!) si myslí, že ti „od filmu“ jsou polobozi a MUSÍ se poslouchat… a pak to dopadá blbě – samozřejmě pro ně! Ale opět máš v něčem pravdu – za chvíli po vás neštěkne pes. Tak to holt chvíli musíte přetrpět. Jinak ti přeji, aby sis našel hodnou ženskou, kterou budeš mít rád.

64
dessin
Reagovat

Ja se bavim. Jak muze nekdo byt udiven z toho, ze v TV to vypada jinak nez to bylo? Po vsech Vymenach manzelek, Vyvolenych, Big Brotherech je nekdo prekvapen ze stab se postara aby lidi meli na co koukat, i kdyby to realite az tak uplne presne neodpovidalo???

I nadale si vsak stojim za tom co jsem psala drive. Ty skutky se staly, slova byyl receny a jestli to nekdo nejak prohodil casove, porad se to stalo. Tak jak tu nahore nekdo psal ze z vety „vsichni jsou uzasny“ nebude vysilana veta „vsichni jsou debilove“. Tudiz pokud reknu ze nekdo je vesnickej buran, dost tezko mi pak nekdo vysvetli ze jsem to myslela jinak.

65
LadyXL
Reagovat

Souhlas Dessin!

66
dub
Reagovat

2Martin:
Martine jsi beznadejny. Nezda se ti ze toho podlezani Jane uz je moc? Nam nemusis dokazovat, ze jsi pro ni ten nejlepsi. Mozna jsi tim paradoxne sam prispel k jeji nechuti neco si s tebou zacit.

Nechci nijak snizovat narocnost nataceni, jiste bylo mnohdy vycerpavajici. Pokud ale nekdo rekne udelej „legraci“ co je na hrane slusnosti, v cizim byte, ja te u toho budu natacet, ale neboj do eteru to nepustim … a dotycny jde a udela to i kdyz vi ze se porad dela kvuli sledovanosti tak k tomu lze rict jedine – dobre mu tak. A jako duvod uvest ze preci u nej mela stravit noc? No jo, mozna to mel z toho ze se tam produciroval v tech trenkach, asi vypadal nebezpecne :)

2Milos:
Milosi dobry clanek – napsano s nadhledem.

67
petr kováčik
Reagovat

Zdravím,
a děkuji Milošovi za postřehy,které byli pravdivé a přeju mu krásné vánoce a Gábino to bě taky i tvým dětem a partnerovi.

68
Pro George
Reagovat

Georgi, nechcete se seznámit? Zbožňuju racionální muže, kteří člení své příspěvky do číslovaných oddílů :-)

69
George
Reagovat

to Martin
Píšeš, že by ti prohledávání bytu nevadilo. To je v pořádku. Máš to tak nastavené, máš prostě takový hodnotový systém a přístup k životu. Jenže, a to sis jistě všiml, ona neprohlížela byt tobě. Prohlížela ho někomu jinému. Podle reakcí sis jistě také všiml, že drtivé většině lidí by něco takového vadilo.
Když se nad tím zamyslíš, pak určitě uznáš, že tvůj „argument“, že prohlížení skříní a prohrabávání cizích osobních věcí je v pořádku, protože to nevadí tobě.
Martine, ta životní hra se jmenuje: vadí – nevadí. Nejmenuje se: vadí – nevadí Martinovi.

70
ajda
Reagovat

Martine tatínku,
to už Jana zase není Ledová královna? V tv z tebe pěkně čišelo zklamání a naštvání. Ale ano, já zapomněla, to zase zlý kameraman a režisér a klapka a kdo ví kdo ještě, tě s pistolí v zádech nutili takhle mluvit :o))

71
ajda
Reagovat

Martine, před lety mi tehdy moje tříletá neteř žalovala, že babička (tchýně), se kterou byla u nás na návštěvě, nám prohlíží skříně v ložnici. A to bys viděl, jak to vadilo jejímu vlastnímu synovi! Víckrát si nedovolila otevřít ani botník!

72
Martin tatínek
Reagovat

Jen do mě, mě nemůžete naštvat, vy ne. Ale jsou to vaše názory a nebudu je už komentovat. Jen vám mohu říct že znám názor na prohledávání jeho bytu a vím své. A o tom za jakých okolností byla točena ta slova v lese, to už vůbec nebudu komentovat, že pane kameramane pokud to tu čteš.

73
George
Reagovat

to Martin
Matine, není to „jen do mě“. Většina diskutujících ti předkládá racionální argumenty. A ty jsi vůbec nerozšifroval ten problém.
Tak tedy ještě jednou.
1. Možná Jana byla donucena štábem, aby něco takového udělala. Možná to musela udělat pod hlavní nabitého samopalu. OK. Je to smutné, ale co mohla v takové situaci ta chuděra dělat.
2. Ale ty hájíš obecně princip slídění. A princip slídění se drtivé většině lidí hnusí. A tak ho logicky odsuzují. Lidé prostě nemají rádi hodně věcí, slídění po bytě, čurání do květináče…..atd. atd. Ty to hájíš a pak hystericky voláš: „Jen do mě!“
3. Martine, my ti, i když si to neuvědomuješ, pomáháme. Jestli budeš ve svém životě hájit principy jako je slídění po cizích bytech, čurání do květináčů, smrkání na zem ve veřejné dopravě…a podobně, pak se budeš setkávat s odmítavou reakcí. Jako teď. Takže je to zde vlastně tvůj psychotrenažer. Příprava na život.

74
Martin tatínek
Reagovat

George, ty jsi nepochopil mě, já nehájím tohle obecně, hájím konkrétní situaci o které tu lidé diskutují, to je rozdíl. Vím jak tahle situace vznikla a obhajuju jí, věř že by mě taky nikdy nenapadlo jít na návštěvu a prohledávat byt.

75
Martin tatínek
Reagovat

A ještě dodám, že vím že Jana by to taky neudělala, to mi věřte

76
George
Reagovat

to Martin
Jsem rád, že bys nikdy na návštěvě nic takového neudělal. Ještě před několika minutami jsem si říkal, že tebe bych nikdy nepozval. Prohrabal bys mi byt a narazil na všechny kostlivce ve skříních. Ale už to odvolávám. Uklidnil jsi mě.

77
ajda
Reagovat

Martine, pokud štáb někoho nutí do něčeho, co se příčí jeho zásadám, tím myslím konkrétně slídění v cizích věcech, tak svéprávný člověk se základem slušného vychování to odmítne. Už jsem to psala dříve, když totéž hájil voyager-člen štábu, jak se nazval. V TOM PŘÍPADĚ JE NEVYCHOVANÝ NEJEN ŠTÁB, ALE I AKTÉR/KA RS, PROSTĚ VŠICHNI SE CHOVAJÍ JAKO HO****! Když už ti to musím napsat takto, jinak to totiž nechápeš, nebo nechceš chápat. Pomlouvání vzhledu chlapíků taky patří k slušnému vychování? Zrzavým se nikdo nerodí dobrovolně…
Už se vzpamatuj, pusť si díly, kde Janě vyznáváš lásku a koukni se na její obličeje, které u toho dělá, třeba zrovna ve Vídni. To jí taky radil štáb a spol.?
Jana o tvé city nestála od první klapky! To viděl i slepý, odchodem Bohouše vojáka to pro ni skončilo!

78
Martin tatínek
Reagovat

ajda, jseš fakt drsná, ale víš prd. Při podpisu smlouvy nikdo nevěděl jaké situace nastanou a co si na nás vymyslí a v momentě kdy nad tebou visí za nesplnění čehokoli pokuda jako prase, tak si hodně věcí rozmyslíš odmítnout. Ale to už tobě nemá cenu znova vysvětlovat, stejně to nepochopíš.
A když jsi tak chytrá, já tam klapku neviděl ani jednou, ty o nějaké víš?

79
ajda
Reagovat

Jana sama psala, že prohledávání bylo ve scénáři. Takže žádná realita, hraná komedie.
Smlouvy stačí číst a nepodepsat něco, co se mi příčí. Je to smlouva mezi dvěmi stranami a je na každé z nich, k čemu se zaváže.
Opět x krát opakované – nikdo vás nenutil tam být, nebyla to první RS, vaše nynější obhajoby jsou směšné a nevěrohodné. jediný Miloš dokáže být nad věcí.
Neboj, právě proto, že vím, co dokáží nůžky střihače, se divím, že vás to nyní tak překvapuje. Divák se dívá na obrazovku, ne do zákulisí :o)) Já každý díl viděla minimálně 2x, některé situace jsem si přehrávala několikrát, protože jsem myslela, že jsem se přeslechla nebo přehlédla, že to není možné,bylo!
Fakt dál zbytečná diskuse, hezký večer!

80
George
Reagovat

Martine, ona rčení „od první klapky“ myslela obrazně. To se v běžné řeči používá. A je zcela jedno, zda tam klapka fyzicky byla nebo ne.
Spíš by ses měl zamyslet nad tím, jak Jana s tebou jednala, jaký o tebe projevovala zájem….vlastně zajímavé bylo vůbec sledovat jak jedná s lidmi.

81
Ajda
Reagovat

George díky, já už tu klapku neměla ani chuť vysvětlovat :o))

82
George
Reagovat

to Martin
Martine, určitě se ohradíš proti její formulaci „nůžky stříhače“. To je také myšleno obrazně. Víme, že jsi tam žádné nůžky neviděl, je to myšleno obrazně. Každý ví, že se nestříhá nůžkami. :o))))

83
Ajda
Reagovat

:o)))

84
bella
Reagovat

to george-nepíšeš někam své postřehy ze života-fakt mě bavíš….?!:-))

85
inka
Reagovat

Ajdo,pro mě jste tak trošku ubohá, a že vás to stále baví rozebírat, pořád pořád dokola. Také jsem toho názoru, že člověk jako jste vy je nejspíš zakomplexovaný, to se pozná nadálku, ani vás nemusim znát…Ach jo vy se prostě musíte neustále do těch účinkujících navážet a rejpat, vám to nedá pokoj.Vypadá že, čučení na telku a čmuchání po všech možných diskuzích na netu je smysl vašeho žití, to je tak pokleslé.. zůčastnění k tomu mají momentálně aspon důvod, ale u vás je to náká chronická nemoc nebo závislost, či co, takže si zamette před vrátky hlavně vy sama a ty vaše kámošky z diskuzí.

86
ajda
Reagovat

Inko,
nebudu vám vyvracet váš názor, ale všimla jste si? Rekap k tomuto pořadu zde celou dobu píšu já, tak nějak patří k věci, zjistit si o pořadu, který popisuji co nejvíce informací, být v obraze, tedy „čmuchat“ na netu, jak to nazýváte a „čučet“ na telku. Nebo mi poradíte, jak to bez těchto činností zvládnout? A proto sleduji i diskusi a občas mi to nedá nereagovat. Závislá nejsem, nebojte, tohle všechno zvládám vedle své práce a rodiny, rekapy píšu v noci, ale to vás nemusí zajímat, vy si klidně dál myslete co si myslíte, já to přežiju. Do nikoho „nerejpu“, vycházím pouze z odvysílaných faktů. Tak mně nechte právo na vlastní názory, které nemám dojem, že se nějak výrazně liší od ostatních diskutujících …

87
JJ
Reagovat

Inko, na Ajdu nám nešahejte!!! Zaplať jí to (alespoň) Pán Bůh, že rekapy píše.

BTW: nejste vy náhodou na zhrzená Eva-podnikatelka s hubnutím? Styl vašeho vyjadřování mi ji dost připomíná….

Kde jinde si má člověk o pořadech v TV popovídat, když manžel je k takové diskusi absolutně nepoužitelný!!!

88
dana
Reagovat

Tady nějaká Ajda a jí podobní sedí celý dny jen u komplu a vykládají, jak oni by se zachovali v krizové situaci. Vůbec nedokážete pochopit ty, kteří to podstoupili? To jako chcete jen pořád vykládat, jak by jste to zvládli dobře vy? Radíte tady maminkám a tatínkům, na dalších stránkách hubnoucím a dál jsem se už raději nedívala.
Nechcete se taky přihlásit do nějakého pořadu, aby jste všem ukázali zase jednou Mirka Dušína?

89
Anonymní
Reagovat

Na slečnu Ajdu sahat opravdu nehodlám, urážet ji také nebudu, protože tím bych se snížila na její úroveň, řekla bych také, že je ubohá a zakomplexovaná – ale ne, neudělám to – pouze souhlasím s názorem Inky:-)

90
George
Reagovat

to Dana
Ti lidé nevykládají jak by to zvládli dobře. Právě proto, že každý soudný člověk zná, jak jsou ošidné RS, zná nebezpečí sestřihu, ponorkových nemocí, negativní reakcí…, by do RS nešel.
A kdo do RS jde a tohle všechno dopředu ví, nese naprosto dobrovolně kůži na trh.
A právě pro ten zájem zde RS jsou. Nikdo ti tedy nechce nic vykládat, nikdo neříká, že by to zvládl lépe nebo hůře. Lidé prostě na RS reagují.

Tvůj příspěvek je tedy poněkud nelogický. Ti lidé tam šaškovali za naše peníze, že? Dobrovolně šaškovali.

PS. A malá poznámka k těm penězům, abys to pochopila: TV Prima a takév pořady žijí hlavně z reklamy. A reklama je pro diváky, kteří kupovali, kupují a budou kupovat výrobky či služby zadávajících firem. A ony tím vydělávají a generují peníze na další reklamy.

91
Maite
Reagovat

Malé subjektivní shrnutí posledního dílu:

Jana – psycho až do konce. Naprosto ideální postava pro tento typ pořadu.
Gabriela – taky výborná, kontroverzní postava.
Skvělé je taky to, co tyto maminky předvádějí na diskusích. Beru to jako malý a hodně zábavný bonus k pořadu.
Naďa – zkušená, rozumná, atd. atd., vyvažuje svou vyrovnaností výkony Jany a Gabriely, ale pochopitelně je mediálně méně zajímavá.

Pobavil mě kousek, jaký Gábině předvedl Radim. Zajímalo by mě, co ho k tomu asi vedlo, když o ni předtím tak moc stál :-)

Potěšila i přítomnost „doktora“ Jaromíra a jeho brilantní úvaha na téma ženské lásky. Ten člověk mě nesmírně baví a ráda bych ho ještě někdy v televizi viděla, ale myslím si, že v oblasti ženské lásky je spíš teoretikem než praktikem.

Celkově se mi pořad líbil, děkuju tvůrcům a aktérům. Práce se vám povedla a nad tím, co se nepovedlo, se dá přivřít oko. Jsem ráda, že si Gábina našla přítele, se kterým se k sobě jasně hodí, a že si někteří pánové taky stihli najít přítelkyně. Doufám, že i zbývající dámy a pánové časem najdou vhodné a hodné partnery. Snad se teď nabídky jen pohrnou.

Zároveň doufám, že se dočkáme druhé řady se stejně zajímavými výkony účinkujících :-)

Mimochodem, Georgi, s tím seznámením jsem to myslela vážně, ale nevypadá to, že by se mi mělo dostat odpovědi. Co nadělám :-) … tak se aspoň připojím k otázce Belly, jestli se dají někde číst vaše další příspěvky, články, postřehy a podobně.

92
Kulasec
Reagovat

Tak jsem se tady rozkoukal a začíná mě ta diskuze bavit. :-) Už jsem tady psal, že kontroverzní Jana byla vlastně důvodem pro to, abych v úterý večer usedal k TV. Naďu nemá smysl komentovat. Byla příliš normální a tudíž vlastně z hlediska TV Show naprosto nudná (to není myšleno ve zlém, prostě být tam tři Nadi, není na co koukat) A teď tedy k Janě, resp. k Martinovi, který ji tady vehementně hájí. Martine, nedá mi to a musím reagovat naa tvůj příspěvek z času 18.20. Tam se obracíš na kameramana s jakousi výtkou, že v tom lese to nebylo úplně košer. Já na to včera koukal a myslím, že to snad bylo točeno i nějak skrytě. Musím za sebe říct, že právě tam, když jsi mluvil o „ledové královně“, jsem ti to věřil nohem víc, než všechny ta vyznání, co v pořadu zazněla. Tak nějak mi přišlo, že tam s tím kameramanem mluvíš jako chlap s chlapem a s pocitem, že tohle Jana neuvidí, tak to můžeš říct naplno. Mohu se mýlit, ale takový pocit jsem z toho měl. Ty naopak tvrdíš, že právě tohoto vyjádření bylo docíleno nějakou manipulací. Jestli můžeš, zkus to nějak vysvětlit.
Co se týče Jany samotné, nehodnotím tu výchovu Jiřika, o tom bylo napsáno mnoho a to se opravdu dá vystříhat. Sám mám děti a přestože je miluji, asi by se v určitém časovém úseku taky dalo najít pár střihů, které by poté vhodným spojením vytvořily obraz krkavčího otce. Jasný nesouhlas vyjadřuji v souladu s většinou nad prohledáváním cizího bytu a ještě víc mě (i když to nebyl můj byt) urážely komentáře Jany, které při tom vedla. Najít prezervativ v ložnici dospělého chlapa, který žije sám, rozhodně nepovažuji za prohřešek proti dobrým mravům a už vůbec nejsem ochoten tolerovat výroky, které nepřímo naznačovaly, že chlap, co má doma prezervativy a kalendář s polonahými ženami, bude nejspíš „perverzní, sexistické prase“, se kterým bude problém strávit noc v jednom bytě. Myslím, že tohle vše od Jany těžko někdo požadoval pod pohrůžkou pokuty. ˇ
Čistě subjektivně bych ještě dodal, že jako chlap jsem v Janě nenašel kousek sexappealu. Ksichty, jaké dokáže dělat, když mluví o chlapech všeobecně, působí naprosto asexuálně a odpudivě, takže moc nerozumím tobě Martine, jako chlapovi, co na ní vlastně vidíš. Přesto právě ona a dění kolem ní, mě přibilo k obrazovce. Viděl jsem jen poslední čtyři díly a nemohl jsem uvěřit vlastním očím, že o ní má někdo vůbec zájem. Ale proti gustu…:-)

93
Ajda
Reagovat

Dano, kdepak vykládám, že to zvládnu líp? Jak víte kde sedím nebo nesedím? Hlavně že vy, díky těmto stránkám, zde můžete psát, jak opovrhujete potravinami z Lidlu, atd.
Ano můžete, je to totiž DISKUSE! Nebo nemusíte, nikdo vás nenutí…

95
George
Reagovat

to Maite
Nedají se číst. Nikam nepíšu, jsem pracovně a cestovatelsky docela zaneprázdněn. Ale velmi příjemně. Mám pracovní aktivity v jedné vzdálené zemi. V zemi, kde opravdu zítra znamená již včera. Určitě po krátké úvaze zjistíš, která země to je. Můžeš někdy letět se mnou, v té zemi je opravdu hodně k vidění…..

96
Martin tatínek
Reagovat

pardon, ale už sem nebudu nic psát ani vysvětlovat, nemá to cenu. Mohlo se tu rozebrat spousta okamžiků, které dnes už nejsou tajné, ale bohužel. Kulasec, pokud máš zájem, napiš mi na mail a já ti klidně odpovím a vysvětlím co budeš chtít, nemám s tím problém

97
George
Reagovat

to Kulasec a Martin
Nemohli byste si psát tady? My bychom se to také rádi dozvěděli. Případně bychom to zde mohli následně odborně rozebrat. Díky.

98
Reagovat

Kristova noho kam sem to vlez :-OOO …

99
dub
Reagovat

Souhlas s Georgem.
Martine my vas ve sve podstate mame radi a nemusite si to brat tak osobne-tedy ted mam na mysli nektere invektivy. Nikdo z nas vam rozhodne nepreje nic zleho ba naopak, v tom se jiste shodneme.

100
LadyXL
Reagovat

Koukám,jak jste se mi tu rozjeli s diskusí….:-). Tak se přidám.
Na Ajdu mi fakt nešahejte :-), zasluhuje velký dík za rekapy!! A tak jako všichni ostatní, i ona má právo na vyjádření svých názorů, postřehů. A nepostřehla jsem, že by někoho napadala, prostě diskutuje jako ostatní!
To George-škoda, že nemáš víc času, rekapy od tebe by byly, myslím, velice super a velmi čtivé! Klobouk dolů! Umíš být sarkastický, vtipný a věcný zároveň.
To tatínek Martin – nikdo tě tu nepomlouvá, nekritizuje tebe osobně, ale pouze situace z tv. A teď „probíráme“ tvé reakce na naše reakce… Neodpověděl jsi mi na otázku, proč Jana neprohledávala tvůj byt? Proč od toho ustoupila? A jak už jsem psala dřív, pak – po lustraci tvého bytu a hlavně „vhodných“ komentářů ze strany Jany – ses mohl vyjadřovat a vysvětlovat, že ti to nevadilo. Možná bych ti to pak i věřila.
Inka,Dana,Anonymní – docela by mne zajímalo zda nemají společnou IP adresu…:-). Tím nechci nikomu brát možnost se vyjádřit – i negativně…

101
Anonymní
Reagovat

Když čtu Vaše příspěvky, opravdu se bavím a těším se na každý další :-)
Doufám, že si jich ještě užiju ..

102
dessin
Reagovat

Muzu pozadat o vysvetleni jedne veci? Pokud ja reknu ze Gabina je princezna a Jana pripad pro psychiatra, jsem zavistiva blbka z totace a nemam rada svy rodice. Jo a jsem zakomplexovana. Pokud Gabina rekne ze jsem zavistiva blbka a bla bla, je to v poradku. Pokud Inka rekne Ajde ze cumi, je to v poradku. Ale pokud Ajda rekne ze Jana je divna, zastrelme ji za to!

Jaka jsou tedy pravidla vseobecne diskuze, ktere rozhoduji o tom ze Gabina/Martin/Inka muze do me/vsech rejpat, urazet a prskat kolem sebe, a ja/kdokoli to delat nesmi? To jako ze oni byli v TV a ja ne, tak ja nesmim rict vlastni nazor a oni muzou?:)

A pro Martina: prisel jsi mi jako fajn kluk, navic jsme ze stejneho mesta. Ale promin, tve obhajoby jsou ponekud mimozni. V TV jsi rikal „ze prehrabovani u nekoho je nestandardni zpusob“, ted rikas ze Jana k tomu byla donucena, zitra se dovime ze byla zdrogovana a rozkazal ji to hypnotizer ne? Je svepravna, dospela, a neverim ani tomu ze ji stab stal za zadama se samopalem, ani tomu ze ji rekli prohrab to nebo platis pokutu. A jak rekla Ajda, komentare si mohla nechat od cesty, to jako fakt cekala ze ji pres noc znasilni nebo unese do Barmy?

103
George
Reagovat

Ten poslední příspěvek není můj. V 10.11 h.

Asi se neuměl podepsat, tak už je z něj anonym :o) A.

104
Ajda
Reagovat

Dessin,Lady XL, někdo může, jiný ne. Klasika.
My jsme takoví – protože neuvažujeme a věříme tomu, co vidíme v tv, oni jsou dokonalí – protože oni ví, jak to je doopravdy a i když neví, tak my musíme přijímat jejich vidění. My jsme zakomplexovaní, protože tvrdíme, že si za svůj mediální obraz můžou aktéři sami, oni jsou spravedliví – schvalují lustraci cizího majetku, pomluvy, nadávky, opovrhování…
Já to beru, přišlo mi to jak hysterický výkřik v afektu. Sedím čučím a čmuchám :o)) Přečetla jsem si i jejich dosavadní příspěvky, nechápu proč ta reakce, samy mají máslo na hlavě. Tečka :o)
Prostě jim někdo boří jejich hrady z písku, tak se vztekají. Pravda někdy bolí. Vlastní názory se nedoporučují, diskuse může být jen pochvalná, to je logika některých. A jiný úhel pohledu striktně odmítají. Začarovaný kruh…

105
Inka - ta prava
Reagovat

Koukam, ze si tu nekdo bez dovoleni pujcil moji prezdivku a obul se pod ni do Ajdy :-( Osobo, kdyz chcete diskutovat nebo se do nekoho navazet, vymyslete si prosim vlastni prezdivku. Ajdu prosim o pochopeni, muj nazor na jeji praci je naopak kladny a nenapadlo by me ji tady kritizovat.

106
Zzik
Reagovat

podle mého názoru tady žádná diskuze nepobíhá, neboť nevidím zájem o pochopení a vyslechutí druhé strany…a myslím, že způsob prezentace některých názorů ji ani neumožňuje!
Opravdu mám pocit, že někteří stabilní přispěvatelé se spíše prezentují způsobem, že účastníci spoustu věcí nezvládli, nepochválí – snad vyjma Nadi. Nemyslím, že by účastníci byli nesoudní, protože šli do TV, u některých je to přirozená exhibice, u jiných cesta naděje, či snad i zoufalost. Spíš bych řekla, že dokázali obětovat víc než jiní!
Reagovat na útočné příspěvky často iracionálního charakteru je v psané komunikaci dost ošemetné – buď vám někdo neustále opakuje, že věc nechápete, protože nepřijímáte jeho úhel pohledu anebo při stejně útočné reakci je z Vás hysterický, zakomplexovaný člověk. Nevěřím, že jste tady takoví suverénni, kteří by se pod svá slova vždy s hrdostí podepsali a pokud ano, tak je mi to snad i líto. Veskrze upozorňujete nad tím, že by se někteří účastníci měli nad sebou zamyslet, a co vy pisálci? zamysleli jste se nad mírou své tolerance, empatie a vlastní soudnosti?

107
dub
Reagovat

2Zzik:
Tak nejak vazne premyslim nad tim ke ktere skupine jsou jakoze tato slova mirena. Kdyz uz hovoris zasvecene o toleranci a empatii, doporucoval bych zaujmout ponekud nestrannejsi postoj a precist si poradne celou diskusi a reakce obou stran. Ony ty vytky totiz sedi presne i na skupinu akteru RS. Naopak je zde rada stalych lidi, kteri diskutuji, reaguji a vznasi argumenty na jednotlive podnety, na to co videli, slyseli, cetli.

Nechapu proc vzdy nekdo, kdo zjevne bud neumi cist nebo zamerne opomiji ci prekrucuje fakta vzdy v zaveru demagogicky sahne po zaklinadle zakomplexovanosti.
Vazeny/a pokud chces uzivat cizi vyrazy doporucuji ke studiu slovnik cizich slov, teprve potom se vyjadrovat.
Z ceho jako maji mit zdejsi diskutujici komplex? Vis vubec co slovo znamena? Zjevne ne.

108
Majka1
Reagovat

!Pro AJDU:
jen rychle jsem si precetla par Tvych komentaru. Nikoho osobne neznam, takze se nikoho nezastavam. Ale Ty musis byt naprosto stupidni chudak se takhle navazet do nekoho- napr. do Gabiny. Opravnene a pochopitelne reaguje na reakce, bohuzel vetsinou takovych slepic jako jsi Ty. Pokud Te takovehle porady nebavi, tak na ne nemusis cumet, ale zrejme budes takovy dement, ktery nema jinou zabavu nez TV. Zamysli se nejdrive nad sebou a nad tim proc mas cas rozebirat ostatni! Asi se sve rodine zas tolik nevenujes, kez by bylo takovych lidi jako jsi Ty min!

109
Scénarista
Reagovat

Výtah ze scénáře pořadu „Hledá se táta“ pro Janu Pajkrtovou

Situace: Maminka bude chtít, aby se syn najedl.
Jana říká „ Jedna, dva a …“ syn odpovídá „nepočítej, prosím“ Jana říká „ tři!“

Situace: Maminka na návštěvě u Petra využívá situace, kdy tatínek odešel a prohledává byt.
Jana říká „ Jé kondomy. Asi to bude správný chlap, který myslí na ochranu, když dneska všude řádí ten AIDS. Musím se jít podívat jestli tady nenajdu ještě gel.“

Situace: Maminka vzpomíná na svého bývalého partnera.
Jana říká „ Otec Jiříka je správný chlap. Vím, že ho pořád miluji, ale když on mně tak ponížil. I přesto ho chci zpět a žádného jiného už nechci!“

Situace: Maminka se rozhoduje mezi posledními 2 muži
Jana říká „ Já jsem vždycky věděla, že jsem nepoužitelná, ale až tady jsem zjistila, jak je to se mnou hrozný.“

Situace: Po třech měsících
Jana říká „ Nezaregistrovala jsem žádné negativní podněty proti pořadu Hledá se táta, akorát že lidi mě pomlouvají a mí nejbližší jim dávají za pravdu a to mě mrzí.“

Neptejte se mně, jak jsem se k tomuto scénáři dostal, ale věřte mi, že je opravdu skutečný a Jana ho četla dopředu a pěkně vše zahrála. Chce být totiž novou seriálovou herečkou a dostat příští cenu Ty ty! Já osobně ji hlas určitě pošlu, neboť herecké podání bylo tak skvělé, že tomu celé mé okolí uvěřilo a bralo to jako pravdu, ale ono to byl je virtuální svět.

110
LadyXL
Reagovat

Scénárista – Jo dostane ale „ty, ty, ty….“ :-)). Vždyť už jsem psala – Oskara pro ni :-). Ale teď „vážně“, myslím,že ten scénář není z natáčení, ale přepsaný hrubý skript pro střižnu…, tj. už popis toho, co bylo natočené. Klidně ti věřím, žes to četl…
Ajdo – ani snad už nereaguj na podobné „objektivní“ výlevy. Ty které začnou „nikoho se nezastavam“…, „nikoho neznám“ a pak pokračují jednostranným obhajováním xy a nadáváním na xx a končí slovy, které platí spíš na ně…, ty které jsou od „autorů“, kteří si ani neuvědomí, že vlastně obětuješ soukromí,čas, abys poskytla všem výtah ze všeho toho dění na obrazovce (a to nejen z „Hledá se…“) a podělila ses s námi o to. Jak vidíš, pár jedinců (naštěstí) ti za to ještě vynadá. Když se jim to nelíbí, tak ať to nečtou, tak jako nám radili, že máme vypnout televizi….
Tak hodně zdaru Ajdo. a ty Majko1 – trhni si nohou :-))

111
Ajda
Reagovat

Majko 1, má cenu ti něco psát?
Příště čti raději pomalu, možná rychleji píšeš než uvažuješ. Pročetla jsem si zpětně diskuzi a pouze jedinkrát zde reaguji na Gábinin příspěvek. Urážlivý! Jinak buď v klidu, špinavé a hladové děti mi kolem neběhají, nespínají ručičky k mamince, která sedí u pc a nic jiného nedělá. Dělá, a věř, že třeba zrovna na tom pc. Ani tv často nezapínám, věřila bys tomu? Není tam toho zrovna moc k dívání. Proč nadáváš zrovna mně? Nikoho prý neznáš, mě tedy urážíš na jakém základě?

Prosím, mohla bys mi tedy poradit, pokud mám zde napsat po odvysílání podrobný rekap odvysílaného dílu, jak to mám bez sledování televize udělat? Křišťálovou kouli na věštění nemám, takže já to umím jedině shlédnutím pořadu a jeho nahráním, je potřeba si určité pasáže přehrávat, víš? Ten rekap píšu do noci, rodina spí a já běžně v sedm hodin ráno musím začít fungovat,nikoho nemusí zajímat, že jdu spát ve tři hodiny. Si nestěžuji, to ani náhodou, vyhovuje mi to.
Takže logicky sleduji i následnou diskuzi!
Tvé vulgární urážky přejdu, svědčí o tvé úrovni. Podle tvého slovníku mi zrovna ty nemáš co vyčítat. TY MI BEZDŮVODNĚ VYČÍTÁŠ TO, CO SAMA DĚLÁŠ!

112
Ajda
Reagovat

Lady XL, já už ani neměla chuť reagovat.

113
Zzik
Reagovat

TO DUB:

Já jsem absolutně nenapsala nic o zakomplexovanosti diskutujících!!! Napsala jsem „buď vám někdo neustále opakuje, že věc nechápete, protože nepřijímáte jeho úhel pohledu anebo při stejně útočné reakci je z Vás hysterický, zakomplexovaný člověk“ TZN: když zareaguješ útočně, jsi označený za hysterického a zakomplexovaného…

Myslíš, že bych sem přispívala, kdybych ty příspěvky nečetla? určitě ne, neměla bych podnět…Můj komentář byl obecného charakteru, protože jak už jsem psala dřív, dokážu se ztotožnit v některých názorech s oběma stranami!

Nezlob se na mě, ale útočit na mě, že nerozumím slovu zakomplexovaný a potřebuju slovník cizích slov je primitivismus nejvyššího stupně. Copak ty víš o mých znalostech a neznalostech?

114
dub
Reagovat

Ajdo tobe patri velky dik za ochotu a praci kterou tady odvadis, uz jsem to psal.

Majka1 … no comment. Boooze do cehos to dusi dal.

Zzik … Docela slusny alibismus, co rikas. V tom pripade jsi nerekla nic a tvuj prispevek ma nulovou vypovidajici hodnotu. Druha varianta je ze jsi odhalila genialni zjeveni pravdy, ktere me unika protoze v celem tvem prispevku nachazim pouze vztyceny prst nikoliv vsem – tedy i ucastnikum RS – ale zdejsim „pisalkum“. Osobne vetsinu zdejsich „stalych“ prispivatelu vsak shledavam s hlavou na krku a rovnez zaznamenavam pritomnost inteligence v jejich argumentaci a dotazech.

Ano priznavam bez muceni, jsem primitiv. Jeste stale po ranu s kyjem stojim na prahu sve jeskyne a rozhlizim se koho bacim po hlave abych ukojil sve prizemni primitivni pudy.
Nicmene pamet mi ale slouzi, takze si dobre vzpominam jak jsi tady ZOBECNOVALA sve negativni zkusenosti a nazory na to jak vypada dovolena ditete s rozvedenym otcem. Sem prenesene smerovala rovnez moje poznamka tykajici se komplexu, byt uznavam nebyla to odbocka zcela prima. Vsimas si vubec, ze i kdyz jsi mluvila „radobyobecne“ prece se hned dalsi vetou a vubec celym prispevkem obracis pouze na jednu stranu, pricemz zcela opomijis opodstatnene argumenty?
Viz:
“ … Nevěřím, že jste tady takoví suverénni, kteří by se pod svá slova vždy s hrdostí podepsali a pokud ano, tak je mi to snad i líto. …“

Nuze vez ze se pod sva slova klidne podepisu. Navic me, az se dnes ve sve sluji ulozim k spanku bude hrat pomysleni ze me nekdo lituje. kAMEN

115
Dana
Reagovat

asi ani nemá cenu sem nic psát. Je tu převaha lidí, kteří se jen hádají o slovíčka, někteří si snad dělají i výpisky, co kdo řekl, aby byli v obraze.
Pokud sem účinkující už přestali psát, tak potvrdili starou pravdu: Moudřejší ustoupí.
Všem účinkujícím přeji hodně štěstí, byli jste dobří, měli jste odvahu něco ve svém životě změnit. Třeba to teď vypadá, že se to docela některým nepovedlo, ale do budoucna se to načte jako pozitivum.

116
Kulasec
Reagovat

Hele lidi, tak mě napadlo, když se tady tak vzájemně štěkáte a kočkujete, tak zkuste udělat něco jako sraz. Myslím i s těmi účinkujícími, co tam soutěžili. Prostě posedět a pokecat o tom a třeba si kvůli celé té RS dát s někým páku nebo tak něco. :-D

117
xyz
Reagovat

Tak to je bezva nápad,sejdeme se na Vlachovce.

118
dessin
Reagovat

Rada bych jen pripomnela vsem diskutujicim, at z tymu A nebo tymu B, ze Ajda jako jedina z Vas vsech co se do ni navazite k tomu pc sedla a rekap udelala. Posleze se rozjela diskuze, kde kazdy ma narok na svuj nazor tak jako vy – viz muj minuly pripsevek (opet, ja nemuzu rict ze Jana je divna, ale vy me muzete rict ze jsem primitiv – to je v poradku???). Pokud nekdo do RS jde, musi cekat ze ho budou plne diskuze, taky BLesk, TV, budou ho lidi poznavat a soudit. To mohl cekat a pokud necekal, je dementni jinak to rict nejde.

Pravo na diskuzi ma kazdy. Ja i vy. Takze budte od te lasky a priste, az zase budete mit pocit ze chudinku princeznu Gabi je potreba branit, dejte mi nejaky argument. To ze ji zavidim jakso neproslo – nidko z jejich zastancu (krom toho ze ma dve deti) nebyl schopen uvest jedinou vec kterou ji mam zavidet.

Takze to Majka a spol, misto nadavek a napadani napis prispevek co dava smysl a vysvetli nenavidene Ajde, potazmo me a aostatnim, proc diskutujici kteri nepeji chvalu na Gabi nebo Janu jsou zakomplexoavny, cumeji a vse ostatni co jsi uvedla. Jediny duvod. Nadu jsme chvalili protoze bylo co. Ukaz mi jednu vec kterou mam chvalit na Gabi nebo Jane…

Nic, ze. Mam ji chvalit ze ma dve deti? Vyborne chvalim a ptam se no a co? Deti ma jak jsem spala kazdej druhej. To neni nic ke chvaleni ani k zavideni. Vzdelani? Vizaz? Penize? Bydleni? Ale notak, opravdu tohle?

Ajdu a spol prosim aby si podobne prispevky nebrali k srdci, banda blbounu s nedokoncenym zakladnim vzdelanim a slovnikem zednika jen kope kolem sebe.

119
Kulasec
Reagovat

pro dessin – vždyť to říkám….zasednout k jednomu stolu a vyřešit to pákou! :-D

120
voyager
Reagovat

Výborný nápad…ten sraz :-)

121
Dana
Reagovat

To dessin.
Ono se nemusí vždycky jen chválit. Stačí třeba podpořit. Ono kopat, třeba i slovně, do ženských, které jsou v krizi, není taky moc chválihodné.
Umíte se vžít třeba do toho, že Jana byla do svého bývalého hodně zamilovaná, že mu věřila a hledala u něho oporu. No a on ji opustil. To taky není nic proti němu, to se stává. Ale Janu to ranilo. Už v dětství se asi cítila osamělá a teď se jí stalo tohle.
Přihlásila se do TV, protože se chce dostat zase nahoru, věřila, že někoho potká, nebo se jí otevře nějaká možnost seznámení. V průběhu pořadu zjistila, že teda ze soutěžících si nevybere. Natáčení ji začalo obtěžovat a psychicky ničit.
Dovedu si představit i to, při tom šmejdění v bytě, jak ji hlasy štábu navádějí. Máš vedle postele skříňku, co v ní asi je? Nenechal ti tam nějaký vzkaz nebo dárek, podívej se a řekni, atd. Stejné, když dostala od něj dopisy. Co je v tom dopise, přečti nám to, to musíš, to je tak domluvený v této soutěži. Atd.
Podobně to může být i u Gabči. Co vy víte , co je ktomu vedlo.
Tyhle ale Vaše hloupé řeči třeba té Janě rozhodně nepomůžou.
Je to stejné, jako náš hloupý bulvár se neustále naváží do zpěvaček, které se ocitnou v životní krizi, viz Bartošová třeba.

122
Jitushka
Reagovat

Po zhlédnutí posledního dílu této RS mi přítel přišel poděkovat za to, jak jsem zoufale normální :))) Dám mu přečíst ještě tuhle diskusi, opravdu výživný materiál.

123
Majka1
Reagovat

Naprosto souhlasim s Danou v poslednim prispevku.
A ja navic pridavam: narozdil od Ajdy a „ady XL se nedivam na porady, ktere se mi nelibi. Vlastne sleduji TV tak 2x do tydne a na teto diskuzi a vubec na jakekoli jsem poprve a to jen, protoze jsem nevidela posledni dil, tak jsem chtela zjistit co se stalo. V zadnem pripade jsem neocekavala
takove hulvatstvi a sypani spiny na ucinkujici!
Bohuzel mrzi mne, ze mezi nami ziji lidi viz. Ajda, kteri opravdu maji velky mindrak a po nocech, kdy jeji udajne deti spi, skodi ostatnim!

124
Jitushka
Reagovat

Majka1: Proboha, vy máte ale problémy. Já se třeba na RS nedívám prakticky vůbec, protože nestíhám, ale při rekapech Ajdy se bavím a beru to tak, jak to je, jako hru. To, jaký je kdo z účastníků v reálu, je mi naprosto u zadku, nejsou to moji kamarádi, hlavně, že jsem se bavila! Od toho tu ty pořady jsou, ne? Kdežto vy si asi libujete v patetických kecech o tom, jak kdo komu škodí… šmarjá, ženská, berte život trochu s nadhledem, stejně z něj nevyváznete živá. Nelezu do reality show, když se nedokážu vyrovnat s následnou „popularitou“, že.

125
Jitushka
Reagovat

Ještě dodám… Gabča nám pár týdnů předkládá, s kým žít chce a s kým ne, a pak nám tu v diskusi napíše, že nám není nic do toho, s kým žije… to jsou mi ale paradoxy :)

126
E.T.
Reagovat

Bože, tady to je jak ve slepičárně! Ženský, už toho nekonečného chytání se za slovíčka nechejte a zorganizujte si ten sraz, kde si můžete třeba navzájem vyškrábat oči ;-)

Když začínal tento pořad, byl jsem přesvědčen, že tímto způsobem nemůže ani jedna z účastnic tatínka najít. Snad každému, kromě producentů a scénáristů, musí být jasné, že toto je jiná liga, než běžná seznamovací show. A dost mne šokovalo, jakým způsobem byly do této show vtaženy děti – zejména ty Nadiny, které jakž takž rozuměly tomu, co to ta jejich máma vyvádí…

Co se týče tatínků, pak z jejich výběru jsem docela konsternován – a myslím, že nejen já, ale i Naďa, Gábina a Jana. Tady bylo vidět, že Prima měla co dělat, aby alespoň nějaké „chlapíky“ do této show naverbovala a tento materiál předhodila maminkám… A tak došlo k tomu, že jsem se v průběhu pořadu dozvěděli, že ta, která nemá ráda zrzavé si musela zrzavého vybrat, stejně tak jiná si musela vybrat toho, kdo ji fyzicky odpozuval…

Věřím tomu, že ani jedna z účastnic při podepisování smlouvy netušila, jak kvalitní materiál jí Prima předloží k výběru… Bohužel, potom zjevně neměly možnost uprostřed natáčení utéct a musely HRÁT až do okamžiku, kdy si vybírají ze dvou tatínků a jsou nuceny do tohoto zatáhnout i své děti a rodiny.

Každý z diskutujících by se měl zamyslet nad tím, zda to, co viděl na obrazovce byla skutečně realita. Pokud nás Prima geniálně sestříhanou upoutávkou týden očkovala faktem, že se Jana vyspala s Bohoušem a většina národa tomu věřila, pak je zcela jisté, že podobných jobovek tam střihač nasekal celou řadu…

Nebudu tedy hodnotit, jestli je nebo není někdo nervově labilní a zda potřebuje pomoc nebo na někoho házet špínu. Přesto si neodpustím, abych napsal pár svých postřehů:

Nejlépe z této mašinérie vybruslila Naďa, která za zcela racionálním a vyrovaným chováním skrývala rozčarování nad skupinou staříků, které jí Prima přidělila. Docela mi bylo líto Jirky, který ač se dostal do finále byl vyřazen de-facto z důvodu jeho fyzična… To jsou panečku paradoxy…

U Jany to bylo zjevné, že si nikoho nevybere, ještě dřív, než se začali navštěvovat ve svých bytech. Stala se z ní herečka, která rezignovala na seznamování a s vypětím všech sil dohrávala.

Gábina ten pořad pojala skutečně jako princezna: Tak princové, tady mne máte a bojujte o mě… To, že na ni ve finále zbyl princ Bajaja by se dalo vyložit, že kdo vybírá – ten přebere. Domnívám se však, že zde byla situace jiná. Jsou-li fámy o tom, že žije s někým ze štábu pravdivé, pak patrně se štábem sympatizuje a jako jediná byla ochotna dohrát tu hru až do konce. Dost jsem nepobral důvod, proč se nakonec vlastně rozešli, ale v tom Radimově blekotání na té lavičce bylo až podezřele moc střihů…

A ještě k diskuzi, která se zde rozproudila. Je docela škoda, že odtud byli vyhnáni účastníci této RS. To činilo tuto diskuzi vyváženou…

Děkuji Ajdě za rekapy (většinou jsem se stíhal podívat až na reprízu) a všem účinkujícím děkuji, že nás tak hezky bavili. Všem přeji jen to dobré!

127
ajda
Reagovat

Majko1 po mém životě vám opravdu nic není, není předmětem této diskuse, věřte, že nám už dítě přes týden v noci doma nespává, ale to není vaše starost, nechápu proč to řešíte. I kdybych byla bezdětný bezdomovec nebo alkoholička s hromadou dětí, tak vy nemáte právo soudit, co a kdy dělám, nebo nedělám, jak trpí rodina atd., nebo snad víte víc než já?! Řešte svůj život. Pokud jste chtěla JEN zjistit obsah posl.dílu, proč nerozebítáte mnou napsaný rekap, nebo snad tam je ona sypaná špína, jak uvádíte? A proč tedy sypete špínu na mě? Nebo proč věcně nediskutujete k tématu?
Asi jste hodně nešťastná, když máte potřebu urážet někoho koho neznáte. Život je o společné komunikaci, umění kompromisu,vzájemné ohleduplnosti a tohle dnes mnoha lidem chybí. A chybělo to i některým aktérům této RS. A přeju každému jen to NEJ, přej a bude ti přáno!
Proto nechápu o jakém mém mindráku pořád píšete, popište ho konkrétně, nebo si srovnejte a řešte raději v první řadě ty svoje! Nemyslím, že my dvě se domluvíme, jste ten typ, co má zřejmě úplně jinak nastavený žebříček životních hodnot než já, proto už na vás více reagovat nebudu, dál mi v klidu nadávejte, já to přežiju.

Ostaním děkuji, že se jim rekapy líbily, psala jsem je ráda i když jsem tady narovinu přiznala, že první díly byly nezáživné. Rozhodla jsem se tuto RS zpracovávat a nikdo nevěděl jaká vlastně bude. Snažila jsem se a vždy se snažím, at to byla Výměna manželek či Jste to co jíte, napsat to nezaujatě, popsat odvysílané fakta. K tomu mi přijde zcela logické, že se snažím ve chvílích volna vyhledávat ke zpracovávaným pořadům další info z jiných stránek na netu.Prostě být v „obraze“ :o))
Vlastní názory vyjádřím v diskusi, od toho tady je a nechápu proč bych se jí neměla zúčastňovat.
Hezký víkend všem :o))

128
slimák
Reagovat

..ty seš patetická slepice..běž radši dělat něco užitečnýho !!

129
Hooper
Reagovat

E.T. – teď tě trochu chytnu za slovo, ale zeptám se:

Jak jsi přišel(-la) na to, že na HST koukala v době upoutávky „Bohouš a Jana měli sex“ většina národa? Čistě ze zvědavosti se ptám. /Jinak mám tuhle frázi z dob VV celkem rád./

130
E.T.
Reagovat

Hoopere: bo menšina národa zní blbě :)

131
blbinka
Reagovat

Gábina je mladá holka / holky v jejím věku dneska drnadí po diskotékách a nemuseli se dívat manželovi do rakve / a nedivím se, že impulzivně reaguje na tu špínu co se tady o ní píše. Ajda už má trochu života odžitého proto už o něm něco ví a tak chápu , že vše vidí jinýma očima. NELÍBÍ SE MI , ŽE TADY NĚKDO PÍŠE ŽE GÁBINA NENÍ HEZKÁ, VZDĚLANÁ , ŽE JE BLBÁ A NEUMÍ SE POSTARAT O DĚTI. Kdo jste bez viny hoďte kamenem. Všichni jste dokonalí ????????? Ikdyž vidím na Gabče mouchy – tak za prvé je to velmi mladá holka a za druhé ikdyby nic TAK SI JI VÁŽÍM , ŽE JE UPŘÍMNÁ NA NIC SI NEHRAJE A JE SAMA SEBOU . VYČNÍVÁ Z VAŠICH “ ŠABLONEK“ A TO VÁS ASI SE… Pozorně si projděte svůj život -koukněte na sebe … A MOC VÁS PROSÍM „NESUĎTE“ a uvědomte si, že kdokoli z vás by tady na tom pranýři mohl stát a divili by jste se co by na vás bylo napliváno. Jeden vedle druhého! A to , že je gábina sebevědomá je dle mě spíše klad a ne vada .

132
joe
Reagovat

.táhni moralizovat do kostela a neotravuj s tím tady ty afektovaná slepice!!…radí judr. Slimák Štětka!

133
Kiki
Reagovat

Pro info koho to jeste zajima – profil Radima na libimseti.cz. Uroven si kazdy vyhodnoti sam :-). http://libimseti.cz/Radim.Zizu00/

134
OBakešovi
Reagovat

Bakeš Radim by mel vyhledat opravdu odbornou pomoc, s Gábi v tomhle naprosto souhlasim, znam osobne proto si mohu dovolit to posoudit.

135
blbinka pro JOE
Reagovat

“ Kdož sú boží bojovníci a zákona jeho,
kušijníci a rytíři – slova svatého.
Hlásal lásku i na kříži, zrazen lidem svým,
jeho srdce proklál někdo – kopím stříbrným „

136
voyager
Reagovat

Nějak to tu chcípá na úbytě….škoda :-)

137
ajda
Reagovat

voyager, tak hoď něco do placu :o))

Hezké svátky!

138
voyager
Reagovat

Také přeji hezké svátky… a jen napovím:je jedno jméno v titulcích,které se objevuje i v jistém pořadu o bydlení… :-)

139
michaela
Reagovat

no to je děs!doufam,že jste si o svatcích popřály všichni hodně i rozumového zdraví.Budete ho potřebovat!

140
michaela
Reagovat

a mé hodnocení maminek:Nada super,inteligentní ženská a žadný tatínek mi k ní neseděl,Jana hrůza,ta nemá s maminkou nic společného a Gabčo ty raději na tyhle blby připomínky nereaguj!Hodně sil do života!jsi fajn!

141
Hajdy
Reagovat

Porad byl zajimavy ale neprinesl to co se od nej ocekavalo,Vyber potencionalnich tatinku do tohoto poradu neodpovidal predstave maminek,coz jsme hned od zacatku poznaly i my divaci.Takze byla ztrata casu aby tatinkove figurovali v pokracovani o hlubsim seznameni s maminkami, u kterych bylo ocividne ze z toho se nic schopneho nevyklube.Takto cely porad vyznel dojmem ze tito muzijsou pro zeny posledni zivotni sanci .Takovy Martin se nakonec projevil jako hajzl s umastenou pleti, az se nechce verit ze doplazil tak daleko.Co se tyce tatinku od Gabiny nestal zadny o to aby bylo o neco stat.U Nadi meli sanci jen nekteri ale porad to nebylo to prave orechove .No a u Jany to bylo asi tak ze je podivne ze se vubec nekomu libila.

Přidat komentář