Panáček v reality show

Jak se staví sen: přihláška do 14. řady

26. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Jak se staví sen

[singlepic id=10589 w=615]
Před pár hodinami se začal šířit po FB a twitter profilech pořadů TV Prima zajímavý odkaz. Tím je přihláška do Jak se staví sen. Ano, cca 1 a čtvrt roku po odvysílání posledního dílu 13. řady Jak se staví sen, se chystá pokračování této nejdelší reality show v historii českých televizí. Jak se těší čtenáři a čtenářky Panáčka v reality show a jak Okkvp, naše pravidelná rekapistka této show?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví sen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 39
Reagovat

@okkvp: Chápu, že nulové nadšení? Třeba k tomu přistoupí s novým, svěžím pohledem. Vím, asi jsem snílek :))

3
okkvp
Reagovat

@SUNíčko: Bojim se právě toho, že oni k tomu určitě s novým svěžím pohledem přistoupí…..
(kromě toho jsem chtěla dlouuuhouuu dovolenou)

4
Lenka
Reagovat

@SUNíčko:
No, neštěstí nechodí holt po horách :-)
Myslím to tak, že mi volali příbuzní, že se přihlašují.
Takže poprvé budu mít RS z přímého zdroje – samozřejmě, pokud je vyberou :-)

5
okkvp
Reagovat

hmmm, sebrala jsem odvahu a šla se juknout na ofiko, fakt to tam mají. Prý se vrátí na obrazovky po dvou letech, tzn jaro 2015.
Po zájemcích chtějí videa, kde bude vidět komplet celý příbytek i všechny lidi. (ale max 500 MB)
(návody jak stříhat a převádět video pobavily)

Zajímavé je ovšem info, že hledají nové designery. Tož uvidíme, koho si nakonec vyberou.

6
LadyXL
Reagovat

Tak hlásím,že každým dnem začíná natáčení nových dílů! Je nový štáb,režisérka je osoba točící se kolem posledních VV. Méně peněz na rozpočet…nový designeři. Jména zatím nevím. Dělá to spol. 16:9 což je bývalá Real TV (původní moderátor je na ČT…).

7
LadyXL
Reagovat

Tak co vím, první přestavba natočena – byteček proměněn a snad se prý docela podařilo k oboustranné spokojenosti. Ovšem, co jsem zaslechla ze zákulisních drbů, tak už teď nastává klasický problém některých dřívějších proměn – přání rodiny versus „přání“ designera …. Zatím, bohužel, vyhrává designer… a snad rodinku netrefí šlak, až vstoupí do nového, pokud to tak zůstane :-(.

8
okkvp
Reagovat

@LadyXL: darovanému koni (a ještě v RS) na zuby nekoukej …

9
LadyXL
Reagovat

@okkvp: Já bych raději koukala :-). Musím se optat, jak to dopadlo, teď akorát jezdí po nákupech… Ale, když viděl ty návrhy celý štáb, tak všichni protestovali, že to není podle představ…., tak uvidíme, kdo vyhrál.

10
okkvp
Reagovat

@LadyXL: Hlavně aby vyhrál alespoň vkus, estetika a logika

11
okkvp
Reagovat

Tož potěš nás vážení … v sobotu 7. března v 17.35 na obrazovkách naladěných na tv kanál Prima opravdu vypukne nová série o bytu nábytku snu a realitě.
Předem byly avizovány mnohé novinky. Moc toho předem samozřejmě nevím, ale…
A/ v prvním dílu na postu designera žádné změny nevidím, davy bude k sledování lákat tvář působící v pořadu už od první série – paní Douděrová není těhotná ….
B/ Ikea, Kartell a „oblíbení“ tapetáři

C/ největší pecka na konec – změna na postu moderátora
… myslím, že uvidíme holínky, FHŽ se zřejmě na letošek nepřipravuje – kdopak bude novou sérii JSSS uvádět?
Pokud jste tipnuli Laťěna, tak jste tipnuli správně

(a pokud jste tipnuli, že naznačená kombinace starého a nového bude pro mě nezkousnutelná, tak jste taky tipnuli správně)

12
Ajda
Reagovat

@okkvp: FHŽ se letos připravuje, ale přesunuli se na Slovensko, místo bezzubých alkoholiků slibují místním farmářům i divákům „seriózní“ seznamku zakončenou po vzoru Hájka svatbou a rozmnožováním, jen o Latěnu naši sousedé nestojí.

13
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: V tom případě by mohli přebudovat Indiánovi jeho ohořelý srub, Čočkovi překopat celé stavení a Pandovi postavit rovnou nové. Materiálu k předělávkám bylo v FHŽ opravdu dost.

14
Bobby Brown
Reagovat

@Ajda: Údajně se nám rozmnožili i Petr a Kamila.

15
VlaPej
Reagovat

Nerozumím narážkám na JKSS a obdobné RS,ale také jsme se přihlásili,bohužel neuměla jsem odeslat nafocené fotky z mobilu a dodnes nevíme jestli přihláška došla.Jak se to vybírá?Domnívám se,že prostředí u nás (Šumava) u Rakouské hranice na samotě je dost atraktivní,bohužel asi je to o rozpočtu a dosahu…díky

17
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Zdá se, že holinky propašuje i do JSSS

18
jenda
Reagovat

Kdo ma zajem, nasel jsem par zajimavych clanku o ctrnacte rade zde: http://archidenik.cz/tag/jak-se-stavi-sen/

19
Vlasta Veslá
Reagovat

Moc ráda bych se chtěla přihlásit do pořadu jak se staví sen, ale nevím jak se přihlásit. Je mi sice 75 let, pořad sleduji pravidelně, možná že se nemohu přihlást, protože nejsem již nejmaldší, ale přece jen bych to chtěla zkusit, právě na jaře budeme slavit své 57 výročí svatby.Děkuji za odpověd a fandím vám a to moc. Veselá Vlasta

20
Kuglerová Zdeňka
Reagovat

Pomoc moc bych si přála přestavbu pro mého syna Martina 26 a jeho přítelkyni Lucku .Mají byt 3+1 v panelovém domě s 28 letým zařízením v Kladně .Syn žil s námi rodiči 25 let ve společné domácnosti .My jsme se odstěhovali a syn si teď neví rady s přestavbou děkuji Kuglerová

21
Jana
Reagovat

Chtěla bych se zeptat kde najdu přihlášku do letošního roku soutěže Jak se staví sen…děkuji za info

22
Ajda
Reagovat

@Jana: Není to soutěž a my nejsme stránky pořadu. Tam si musíte hlídat, jestli někdy vyhlásí další řadu.

http://living.iprima.cz/bydleni/prijem-prihlasek-do-poradu-jak-se-stavi-sen-skoncil

23
Vlasta Altenburgerová
Reagovat

Rada by jsem se přihlasila do pořadu. Jak se stavý sen

24
eva.zemanova
Reagovat

Rada bych se prihlasila do poradu jak se stavi sen koukam na vas pokazde a muj sen je mit lepsi obyvak s loznici sem v duchodu a penez mam malo na to abych prestavela byt vim ze se me to nikdy nesplni ale byl by to krasny sen. dekuji

25
Jan Hynek
Reagovat

Jsme chudí,ale zamestnaný.Chtely bychom přestavět kuchyn s obývákem,jelikož financí na to moc nezbývá.Děkujem.

26
Marcela
Reagovat

Na jaké adrese se mohu přihládit?

27
Svatoslava Bromova
Reagovat

Dobry den chtela bych se prihlasit do nove rady Jak se stavy sen s Ivou Kubelkovou muzete my poradit -invalidni manzele rocnik -1955 a 1959 prestavba koupelny v panelovem dome diky za radu

29
Jana Karhanová
Reagovat

Dobrý den.Přihlašuji se do vašeho pořadu jak se staví sen .Jsme starší manželé,oba v invalidním důchodu a bohužel nám nezbývá na rekonstrukci bytu.Bydlíme v Holýšově okr.Domažlice v bytě 2 +1 o celkové výměře 48 m i s příslušenstvím.Ráda bych chtěla zrenovovat koupelnu a místo vany sprchový kout.Kuchyně by také chtěla zrenovovat celkově Přeji vám hezký den a budu se těšit a doufat že by to mohlo vyjít.S pozdravem Jana karhanová.

30
Karhanová Jana
Reagovat

Prosím o rekonstrukci kuchyně a koupelny

31
Ajda
Reagovat

@Karhanová Jana: Vaše přání je hezké, ale pokud něco chcete zadarmo, tak musíte vynaložit trošku námahy a minimálně si ověřit, kam vlastně svůj požadavek píšete. To si vážně myslíte, že někdo někde reaguje na příspěvek v staré diskusi? Mimochodem na stránkách, kde s pořadem nemají vůbec nic společného?! Je to pořád dokola, ani si nepřečtete předchozí příspěvky a už chrlíte požadavky. Doporučuji pročíst pečlivě příspěvky nad tím vaším!!! Hezký den :-(

32
Ester
Reagovat

@Ajda: Člověk nechce bejt sprostej, ale lidi jsou líní číst a vynaložit trošku námahy, ovšem drzost žádat rekonstrukci dvou místností, ta jim nechybí … A ještě mě napadá cosi o IQ tykve, protože když hodím do googlu větu „jak se staví sen“ a rozkliknu hned první odkaz, je tam na přihlášení do pořadu jasný návod. Obdivuju vaši trpělivost opakovaně těm lidem odpovídat, protože jak je vidět, je to marný, je to marný, je to marný.

33
Ajda
Reagovat

@Ester: Máte pravdu, lidi neuvažují, ale vyžadují bez myšlení, bez námahy. Já už rezignovala. To je pořád dokola – JSSS, JTCJ, VM, první odkaz co jim vyleze a oni chrlí požadavky div ne s rodným číslem. A to některým píšu info i přes email, pokud se mi adresa zdá důvěryhodná. Ano, je to marné, je to ….. :D

34
Jitka Gálová
Reagovat

dobrý den, chtěla bych poprosit o splnení snu pro mou sestru , nikdy neměla nic zadarmo a předloni je potkala tragédie ,při sjíždění řeky Dyje se jim utopil syn 35 roku nečekaně …. který žil s nimi v domácnosti není větší tragédie ,proto bych chtěla své sestře pomoct aspoň takto . Potřebovala by novou koupelnu ,toaletu …… velmi děkuji Gálová

35
bohumila
Reagovat

dobrý den, mám dotaz bude se letos uskutečnovat jak se staví sen a kde se přihlásit děkuji za odpověd

36
Ajda
Reagovat

@bohumila: Možná by stačilo podívat se, na jaké stránky píšete, viz výše v diskusi. Toto nejsou stránky pořadu, logicky bych hledala u té TV , která pořad vysílá, tedy Prima. Ta má na stránkách výzvu na casting, zda je aktuální netuším. A trvalo mi to asi dvě minuty!
https://prima.iprima.cz/porady/jak-se-stavi-sen/casting-prihlaste-se-do-poradu-jak-se-stavi-sen

37
jarmila
Reagovat

Dobry den,ctela bych splnit sen memu bratrovi.Ma 4.deti,utekla od nich matka avychovava je sam uz asi 5.let ve dvou pokojovem byte,ktery je pro 5.clenou rodinu tesny a nevyhovujici.Tata deti je hodnej a spolehlivej,v zivote on sam to nemel lehke.Dekuji s pozdravem P.Juranova

38
vaclav pelikan
Reagovat

Sme starsi manzele .Byt mame 2-1 54metru.sme v penzi kdyz clovek chodil do prace tak to este bylo o necom jinem. CHtel bych manzelce dat darek k narozeninam prala by si novou kuchyn a obyvak sme s Mostu.A predem dekuji.Vim ze takovich lidi je hodne.

39
Ela
Reagovat

Dobrý den, chtěla bych splnit sen mé sestře, má tři dvojčata, každé s jiným mužem, který od nich utekl, bydleli v garsonce, ale ta jim vyhořela, tak se přestěhovali do maringotky, ale tu jim vzala velká voda, jedny dvojčata mají choleru, druhé černé neštovice a třetí svrab, sestra má čtyři zaměstnání, ale pořád to nestačí, prosím redakci Panáčka o vilku se zahradou, pozemek spíš menší, staší 2000m2, ale dům minimálně 8+1, aby každé dítě mělo svůj pokoj. Lokalitu upřesním, nejlépe však Praha-západ. Velice děkuji a očekávám splnění snu nejlépe do 30.4.2019, nejpozději však do 30.6.2019.

Přidat komentář