Panáček v reality show

Hledá se táta 9.díl (18.11.) – Gábi vyřazuje, Naďa a Jana na návštěvách.

18. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta


U Jany a Nadi se vyřazovalo v minulé epizodě, proto je dnes čas, vydat se na návštěvu ke zbylým „tatínkům“. Naďa i s dětmi navštíví doma Petra a Richarda. Jana se na návštěvy vydává bez Jiříka, ten je zrovna na dovolené se svým vlastním otcem. Tomáš a Martin, to budou dva muži, kteří se mohou těšit na její přízeň.
V Brušperku u Gábiny se vyřazování teprve očekává, proto se budou muži snažit ukázat v co nejlepším světle. Nerozhoduje jen Gábi, silný poradní hlas mají v této rodině i její rodiče…
První díly se zdály nezáživné, ale jak mužů ubývá, ti šťastlivci co pokračují, získávají více prostoru a tak se pořad Hledá se táta, stává vítanou zábavou na úterní večer. Ani se nechce věřit, že už nás čekají jen tři epizody.
Co přinesl dnešní díl? Jak dopadly návštěvy a vyřazování v Brušperku? Podívejme se na každou maminku zvlášť.

NAĎA
Minule se rozloučila s Bohoušem a tak je čas zabalit se na dvoudenní výlet. Pojedeme za Petrem do Pardubic a děti u toho nesmí chybět. Očekává skromný baráček, neví, zda by oželela Prahu, předpokládá, že Petr kvůli lásce k přírodě a zvířatům svůj domov těžko opustí. On je však opačného názoru. Rád se přestěhuje do Prahy, měl by blízko práci i zázemí se zvířaty.
Přivítání je milé, kytička, zabydlení a všichni vyráží na ranč. Děti jsou nadšené, Petr si je získal. A to ještě netuší, že nezapomněl ani na Tinčiny narozeniny. Dort a svíčky, krásná panenka, holčička je šťastná, Petr boduje. A správně vytušil, že by to Dankovi bylo líto, proto i on dostává dárek – kopačák. Společnost jim dělal Petrův syn Lukáš. Dětem se domů nechce, líbilo by se jim u Petra, co tobě maminko? ,,Ještě nejsem rozhodnutá“, váhavě odpoví Naďa. Návštěva končí a je čas se loučit. Petr bude do dalšího vyřazování nervózní, rád by pokračoval. Na rozhodnutí Nadi si musíme počkat.
Zatím nás čeká výlet do Brna. Tam je Richard a jeho vláčky. Je rozvedený a má dvě děti. Dlouhou dobu žije sám. Naďa byla zvědavá na rekonstrukci domu, mile ji překvapila barevnost interiéru a technické vychytávky. Prohlídka domku končí, návštěva začíná být hladová, ale to Richard neřeší. Naďu to ale velmi zklamalo. Richard sám rád a hodně jí, čekala pohoštění, po dlouhé cestě by se to hodilo. Neví, zda je špatný hostitel, nerad vaří, nebo ho to jen nenapadlo. Čekala opak, plno jídla. Večeře je v restauraci a potom domácí diskotéka. Tento den Naďu zklamal, je zvědavá, zda se to druhý den zlepší. Tak si týden počkáme.

JANA
Syn Jiřík odjel se svým biologickým otcem, také Jiřím, na dovolenou do Itálie. Jana proto vyráží na návštěvu do Tábora za Martinem sama, ale plná očekávání. Tuší, že podle toho jak ji kluci poznali, bude mít Martin naklizeno, čisto. Má žaludeční nervózu z představy, že budou spolu přes noc sami. Prohlídka bytu, návštěva hospůdky a tam seznámení s kamarády Martina. Večer byl veselý, kamarádi jsou rozverní, Martin se ale moc nebavil. Žárlil! To Janu bolelo břicho od smíchu. Martinovo chování v ní vyvolá pochybnosti, jak moc je Martin žárlivý, snad jen v mezích normy.
V noci na Janu dolehla krize, uvědomila si niterní blok, který jí brání se zamilovat. Zavinil to bývalý partner, zkazil jí život. Každý jí to říkal, ona však pořád měla pocit, že si zaslouží další šance.
Martin blok u Jany vycítil, tuší, že potřebuje čas na zamilování, rád by jí ho poskytl. Aby se rozveselila, vzal ji na vyhlídkový let nad městem a projížďku na motorce. Ta se jí moc líbila. Jak se těch dvou dnů na začátku bála, nyní se jí to zdá krátké, odjíždí s nadějí, že se ještě uvidí.
Musí absolvovat další návštěvu. Tentokrát v Jincích u Tomáše. I on je rozvedený, má syna a dva nevlastní syny. Ani on nepodcenil úklid, koupil i víno co Janě chutná.
Prohlížení bytu, Jana ví, že city jsou tam stoprocentně jednostranné, každý hledají něco jiného, už to neřeší. Tomáš měl chvíle, kdy chtěl odejít, ale nakonec je rád, že vydržel. Jde připravit večerní program a Jana zůstává sama v bytě. V ložnici začne prohlížet noční stolek, obsah se jí nezamlouvá. Dámské hodinky, umělé nehty, korále, prezervativy… To v ní vyvolá zvědavost a vyráží na slídění bytem. Objevuje suvenýry, které se jí nepozdávají. Vypadá to, že si schovává vzpomínky na předchozí partnerky, což ona neuznává. Ona partnerovi vše při rozchodu zabalila a co zapomněla, dala mu jindy.
Přítomnost syna Tomáše ji uklidní, hlavně když se dozví, že bude spát s nimi v bytě. Grilování se protáhlo, Tom by si rád povídal, Jana je ospalá a asi i nemá zájem večer protahovat.

GABRIELA
V Brušperku se návštěva chýlí ke konci. Tatínka Aleše by zajímalo, co kluky vedlo k účasti v pořadu, proč mají zájem o holku s dětmi. Protože jsme impotentní, glosuje Miloš. Radim to viděl jako životní zkušenost, získat zázemí, novou rodinu.
Miloš se svěří, že měl vztah s kolegyní, která měla dítě. Pak přišla práce ve Varšavě a časem bylo po vztahu. Uviděl spot na Primě a je tady.
,,Miloš by na nás neměl čas. Nechci chlapa jen na víkend. Chci chlapa, aby se o mě postaral. Co bych z něho měla?“, ptá se Gábina maminky. A jaký by teda měl teda být ten tvůj vysněný chlap, zajímá maminku Zlatuši.
,,Aby mě miloval, aby se k sobě hodili, dobrý v posteli, měli se rádi, rozuměli si, komunikativní, společenský“, vypočítává Gábi. Aha, takže žádný sociální případ, má hned jasno maminka. Musí uživit rodinu, přijít z práce – ahoj lásko – oběd a vzít kluky na výlet, bazén, do hor. Žádné vlastní koníčky, hlavně ne třeba motorka. Přijít, najíst se a vyjet si na motorce, tak to by mu v Brušperku netrpěli :o))
Je na čase vyhlásit denní plán posledního dne. V bytě u Gábi je potřeba zalištovat plovoucí podlahu, vše potřebné mají panové nachystané. Tatínek by si přál, aby některý sestříhal živý plot před domem. Gábi slibuje uvařit. Milošku snaž se, uvařím ti dobrý oběd a k tomu mlask, pusa. Petr a Radim, nepolíbení odchází dodělat podlahu. Miloš se vrhá na stříhání. Mirek bude zřejmě pomáhat v kuchyni a hlídat mimino.
Je tu kontrola. Tatínek prohlíží dílo Miloše, vypadá spokojeně. Gábina to vidí jinak. Je to křivé. Generálský tón se nedá přeslechnout, vyžaduje opravu. Buď to dělej pořádně, nebo vůbec. Po chvíli se plot zdá Gábině pořád křivý. Miloš je s prací spokojený, a to znamená, že je v pořádku, aspoň tak nějak to kdysi tvrdil jeho dědeček. Jenže Gábi se to pořád nelíbí.
Slibovala vařit a lakuje si nehty. Oběd nám neukázali, tak nevíme, jak to dopadlo. Třeba i Miloš měl důvod oplatit kritiku, tak tvrdé napomínání si nezasloužil. Navíc i mamince jeho práce připadala „boží“.
Atmosféra houstne. V prvním patře dochází ke konfliktům. Lišty dělají problémy a to zejména Petrovi. Radim, který se živí truhlařinou, obviní Petra, že to dělá špatně. Petr to nezvládá. ,,Neumím měřit, radši vypadnu, jsem tu za lempla, kreténa, debila, jdu radši do prde**. To nepřekousnu, jsem všem pro smích. I Gábina se mi jen vysmívá“, rozčiluje se Petr. Nejde o to, že to neumí, ale jak se z toho hroutí, komentuje se smíchem Gabča.
Je čas se loučit. Podle tatínka jsou to pohlední hoši, ale nic pro život. Gábi je z vesnice a oni na vesnici nejsou to pravé ořechové. Maminka dceři radit nechce. Ví, že potřebuje chlapa do života, musí respektovat její názory a rozhodnutí. Gábina hledá lásku, partnera, chce poznat jeho chyby, zamilovat se do nich, aby potom dokázala milovat i toho člověka. Snad se jí to v životě podaří.
A s kým se už neuvidíme? Ano, s Petrem. Není její krevní skupina, nic necítí. Mrzí ho to, ale počítal s tím.
Čeká nás návštěva u Radima v Petřkovicích, za Mirkem pojedeme do Rýmařova. Gábi je zvědavá, jak bydlí, na jejich rodiny. Miloš je z Prahy, ale tam už jsme byli. Pozvání proto směřuje do Wroclawi. To bude zajímavý výlet a snad si ho všichni příště užijeme.

Upoutávka: malá pusa = vášnivý polibek Gábiny s Mirkem.

Hledá se táta – dnešní díl v podobě videa

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta

Diskuze k článku

Počet komentářů: 73
1
dessin
Reagovat

Jsem zvedava na Petra… v minulem dile byl medailonek (tzn ze vypadne?) a ted v ukazkach rika cosi „strasne se stydim za to co jsem predvedl“, tak nevim co to ma znamenat…?

2
Krogulka
Reagovat

Už jste viděli Miloše od Gábiny na profilu, který má na libimseti? Jeho vzor je Miloš Dvořák – to je fakt hustýýý :-(

3
RadstaR
Reagovat

Ty vado .. ti chlapi od tech zenskych nejak utikaj. :D

4
jenka
Reagovat

Ja se zacinam bavit cim dal vic……..a v podstate se mi asi nejvic libi Nada, ktera me na pocatku prekvapila tim, ze pusobila starsi………ted ji fandim, bylo mi ji lito, kdyz ze hry odesel ten ucitel……ale je v pohode.o)slusna, kultivovana….a urcite se smyslem pro humor, i kdyz zdanlive moc ne….

5
Deniska
Reagovat

nej photo je ta pro vnoučata:D:D..jeho líbko ponechávám bez komentu..ale o Gábi říct,že je to slepice první třídy si neodpustím..která ženská je tak naivní a chce po chlapovi,aby se vzdal práce a přestěhoval se k nim na vesnici..a věta,že dnešním světě peníze nejsou všechno,bohužel také není pravdivá..za lásku člověk nebydlí a děti nenakrmí..;)

6
Janina
Reagovat

Já to nestihla, kde se dá ten díl stáhnout ?

7
dessin
Reagovat

Tak, zase se pridam:

Jana – ach jo. ja nejak nechapu ejji mysleni at se snazim jak se snazim. Jak mela blby pocit tam spat a jen sami dva, to jako ze by po ni v noci skocil a znasilnil nebo co to zkousi? A jak tam prolejzala a sacovala byt, no fujtajxl hnus velebnosti. Ze ma damsky hodinky a korale? Ok, muze to byt vzpominka na expartnerku, ale treba taky ne a je to pamatka na babicku nebo kamaradku, co ja vim. Jana proste zustava arogantni a nafoukana, se vsim hned hotova a velmi kriticka na ostatni, lec velmi malo na sebe.

Nada – te fandim od zacatku, Petr mi k ni i detem sedi nejvic, doufam a drzim palecky :) Richard je takove male dite, popravde si neumim predstavit, ze by se mu po tom nacancanem baraku prohanely dve rozjivene deti :)

Gabina – co dodat. Princeznicka stale nevyrostla, evidentne jede po Milosovi coz me dost rozesmiva, ale ukazky na pristi dil – WTF?:) Dost me mrzelo, ze neukazali jak vari a co tedy nakonec jedli – asi opet klohnila maminka Zlatuse. Milos byl tentokrat v klidu, zato Petr teda opravdu perlil… hrouti se od zacataku, ale vcerejsek jsem nejak nepochopila. tak blbe urizl latku no a co??? sednu do auta a koupim jinou ne? a nebudu tam demonstrativne odchazet, balit, klepat se…

No,a ted me jeste zajima co mela byt ta ukazka na priste :)

Deniska: doporucuji minulou diskuzi, ajda i par lidi by ti na to neco rekli, ale proc to psat znova. Penize opravdu nejsou vsechno. Jsou dulezite, da se s nima snadneji zit, ale vsechno nejsou.

8
Petra
Reagovat

Gábina je slepice ktrá se bez maminky a tatínka ani neuprdne je to rozmazlenej prav. jedináček.Jana je něco podobného ale v bledě modrým hrabe se ve věcech jiného člověka byli to jeho soukromé věci obě by se měli naučit taktu a kompromisum mohlo by se stát že zustanou samy. zato Nada to je u mně férová ženská a ty dvě jsou u mně největší slepice které kdy země nosila

9
bella
Reagovat

Gabka se chová jako…Působí naivně,je přehnaně seběvědomá a přitom krom vzhledu nic nenabízí a pochybuju,že to je sestřihem scén,prostě jí toho v hlavince dost chybí,ale přesto-slepice pořadu je bez výhrad Jana!Potřebuje nutně odbornou pomoc psychologa,totálně nevyrovnáná a inteligentní zřejmě taky nijak zvlášť nebude-prohledat někomu byt?! a ještě před kamerou….Chudák Jiřik,až pobere rozum,kdo ví co mamince poví…neustálé nářky o tom,jak si to dítě nezasloužilo-“takového“ tatínka…Je tatínek opravdu tak děsnej?Jestli je tatík děsnej stejně,jak je mamka uvědomělá,třeba to nebude takovej blbec..:-) Naďa působí jako fajn ženská,která jako jediná,chtěla udělat něco pro děti na prvním místě…

10
dub
Reagovat

Jana
Ukazkovy priklad toho jak hluboko se da klesnout. To prehrabovani se v cizich vecech a urychlene zavery ji degradovaly jeste niz nez doposud – a to to vypadalo ze uz to niz nejde :) Ty jeji obavy zustat na noc v byte s adeptem byly vtipne. Ti co tam zbyli jsou z ni tak vycukani, ze cokoliv si zkusit na vlastni pest by jim privodilo infarkt. Janicka si na jednu stranu strasne fandi, na druhou je to nevyrovnana osoba, kterou bych zadnymu ze zucastnenych nepral, to by meli za trest ne za odmenu.

Gabina
Heh. Papa Petricku slunicko, konecne nas obchodnicek nebude zatezovat svymi radobyintelektualnimi vylevy. Proc neodjel sam kdyz se balil? Nejspis ji tak strasne miluje, ze byl ochoten to kvuli blbe namerene liste zabalit? Proste krasna ochotnicka scenka-ble. Nastesti mu nebyla nic platna. :)

Nada
Tak musim priznat ze do teto chvile me Petr moc nezaujal, ale bud je to tak dobre sestrihane nebo skutecne zabodoval. Konecne neco vic nez cubina :) Go Pitr Go.

11
LadyXL
Reagovat

ach jo..
Gábina- její chování bylo opět šokující. Občas jako hokyně.No pěkně se vybarvovala,když se přestala kontrolovat. Rozkazovat jí dělalo mooc dobře, houkat z okna taky.Škoda, že jsme neviděli,jak vařila a co vlastně. Toho Petra mi bylo trochu líto, ale naběhl si sám.Věděl přeci, že je Radim truhlář (či se tím živí),tak mu měl přenechat „velení“…,jenže se holt chtěl vytáhnout.Osobně si myslím,že tam bylo kolem toho větší dusno, proto Petr tak reagoval.Myslím, že se mu Gábina posmívala přímo a před ostatními a to ho vytočilo, navíc si evidentně přisazoval Radim.Ostatně tam občas v pozadí zazněl něčí komentář, že se Radim rozjel a je hustej…nějak tak. Takže jeho „balení“ jsem malinko chápala a to zejména v těch ostatních souvislostech, které jsme díky střihu neviděli.A vidět pak Gábi, jak se na houpačce řehtá a říká ty svý vypatlaniny…byla uhobost sama… Ostatně by mne zajímalo, co mu pak řekli (mimo kameru), že najednou zůstal, já bych asi odjela a nedala jí šanci, ho milostivě propustit „ze svých služeb“… Zajímalo by mne, co by tam dál dělali, kdyby tam byli tak ještě týden…, možná fasádu, možná dřevo na zimu :-). Levná pracovní síla není k zahození. Tak teď už s jen zbavit, pro ni nepohledného Radima a může vybírat…. Princezna… A nejlepší je stejně její táta – hláškař.

12
LadyXL
Reagovat

Jana – ledová a arogantní královna – pro mne taky naprosto šokující probírání cizích věcí (a nejen před kamerou).Tak trošinku si myslím, zda ji štáb nepopíchl a ona se ráda hned zapojila, protože si myslela, že to je to správné… Co jí je do toho, co tam má? Ještě se pro něj ani nerozhodla a už si vše musí prohlédnout a „posoudit“. A i kdyby si něco schovával po svých známostech, je to jeho věc.Když to ona nedělá,to neznamená, že to nesmí dělat nikdo na světě!!! A souhlas s tím, co píší ostatní.Na co si hraje?Proč předvádí „strach“ z přespáním u něho či u jiných?Žádný z nich by si na ni nedovolil šáhnout,jak si je už „vychovala“ svým mentorováním.Jo a v té hospodě s Martinem se tedy i mě zdálo, že docela dost koketovala s kamarády, ale nevíme toho víc, mohlo to být tak sestříhané. Ale „odsednout“ si mezi ně, dál od Martina, to tedy opravdu nemusela. Je vidět, že je zvyklá, že se točí vše kolem ní, ostatní ji baví, ona se o nic nestará. Přitom měla sama kdyžtak véct zábavu, zapojovat do toho Martina, když on byl zaražený.Myslím, že holt v partě nehraje prim, že tam vedou ti jeho kamarádi a on se „jen“ s nimi rád baví.Asi si měl přivéct větší společnost včetně žen a ne jen 2 kamarády, kteří z toho měli prču… a z Jany nejspíš taky….

13
ajda
Reagovat

Janě vadilo, že Radovan u ní umýval nádobí. Chtěla bych vidět ten záchvat, kdyby „chlapíci“ začali šacovat její byt stylem, jako to předvedla včera ona.

14
ajda
Reagovat

Gábi mi přijde, že snad žije ve skleníku a ne v reálném světě. Manžel dorazí z práce,tipuji kolem 14h, když ještě bude moci poobědvat než se mu hodí na krk druhá směna u dětí. Jen jestli aspoň ten oběd holka stihne uvařit. A co bude dělat potom celé odpoledne ona? Čím jsou děti starší, tím méně o zájem rodičů stojí, tady jsou děti malé, ale otce na celé odpoledne rozhodně nepotřebují.
Dnešní realita je jiná. Aby muž uživil rodinu, většinou tráví podstatnou část dne v práci. A platí, kdo si hraje nezlobí, proto i mužský potřebuje mít koníčka, odreagování. A poslední postřeh – každá chytrá ženská ví, že chlap se musí chválit, chválit, chválit!!! Ješitné ego polechtat pochvalou a jdou se roztrhnout ochotou. Po to jejím štěkání co předvedla na Miloše, normální mužský zdrhá :o))

15
bella
Reagovat

Ajdo,ale Jana přece zakázala umývat “její“ nádobí-jí to nikdo nezakázal,ani slušné vychování,které zřejmě postrádá:-))-Souhlasím s tebou,byla by to komedie,kdyby ta psychicky narušená slepice sledovala ze záznamu,jak jí kdosi šacuje skříně…..Je to chudák,docela by mě zajímalo,co na to ten dotyčný?

16
Bára
Reagovat

Už skoro nemám co psát, souhlasím s vašimi názory.
O Gábině si myslím, že je mladá, zvyklá spolupracovat ve všem s rodiči a toho chlapa si hledá hlvaně, aby vypadal a aby jí zajistil zábavu. Ono to je tak vždycky na začátku vztahu, časem vždycky naběhne ten dennodenní stereotyp. Přemýšlela jsem o tom jejím názoru, že se chce zamilovat napřed do chyb. Tak to nevím, to by byla světice. Bude volit Mirka nebo Miloše a kdoví, třeba překvapí a zůstane zas sama.
Naďa je v pohodě, u Petra se cítila dobře, bylo to tam vidět. Myslím si, že se rozhodne po návštěvě Jirky, děti ho mají taky rády. Richard je hračička, když si hraje, nemá čas ani na jídlo. Můj syn je to samé. On prostě na pohoštění nepomyslel.
Jana mě pořád ještě dokáže překvapit, bohužel v tom horším směru. Taky nechápu to šacování bytu. A když našla kondom, tak se lekla…..S chlapci se křečovitě bavila a ty její řeči pak o tom, že není zvyklá se omezovat, když se baví…Přišla mi jako potvora, která není schopna se zamilovat a Martin působí takovým bezbranným dojmem, že jí snad dělalo dobře ho potrápit. Ono se pak řekne, že je žárlivý a toho tedy nebrat.

17
Ifule
Reagovat

Jana mne taky nepříjemně dostala tím prohledáváním a šmejděním, no hnus teda.Kdo nemá třeba fotky se svým ex přítelem někde dole v šuplíku? Ale vzorná Jana vyhodí manžela, sbalí mu všechny věci a totoálně zavře dveře za minulostí a běda tomu, kdo to udělá jinak.Chudáci chlapi,ať jdou od ní taky dobrovolně pryč jako Bohouš a Radoslav.
Gabča bude teda super rebeka-ta by chtěla si jen sedět a lakovat si nehty a manžílek „ať se o ni postará“.A takové buzerace Miloše…bych ji poslala k šípku.
K Nadě by mi seděl Petr. Richard je takový divný brouk – Nadě by přibylo další dítě.

18
LadyXL
Reagovat

Bello – to by mne fakt zajímalo, jak by ona reagovala, kdyby nechala chlapa v bytě a pak zjistila, že šmíroval?A nedejbože to ještě komentoval, jaká je…??!! Myslím, že by dotyčného postavila „ke zdi“ a nenechala na něm nit suchou.Ovšem ona to může udělat.Ať se jde bodnout i s těmi kecy „já nerada, dělám to nerada…,ale musím“ „co to je? KONDOM??“ Proboha to je komediantka…! A taky mi přišel zvláštní ten „blok“, co najednou dostala po noci strávené u Martina… Spíš jí v noci došlo,že se bude muset už závazněji rozhodnout,že jde „do tuhého“, že už nepůjde jen o exhibici před kamerou a že vlastně nemá o nikoho, krom sebe, zájem…

19
chiccoo
Reagovat

Děkuji ti LadyXL,že ses mě trochu zastala,opravdu to bylo všechno trochu jinak,bylo to hrozně sestříhané,ale ted už je to jedno.Tady Petr,který včera vypadl.

20
chiccoo
Reagovat

A ještě jedna věc,neodjel sem proto,že mi sebrali klíče od auta abych opravdu neodjel.

21
jojo
Reagovat

Vesměs tu se všemy názory souhlasím, ale ty ženský jsou taky jenom lidi, Nikdo nejsme ůplně dokonalý.J ak jana šnupala v tom bytě, to byl opravdu silný ulet, ale myslím, že štáb jí do toho určitě trochu nutil,a navíc si myslím že je s toho natáčení dost sklamaná a unavená, je to z ní cítit, také ty chlapi co tam pro ní zbyli (a vůbec skoro všechny co se tam o ní ucházeli) jsou takový divný.A ten jak se u něj bála přespat, tak to se jí ani nedivím, vypadal tak divně uchylně, nevím, takový pocit jsem s toho měla já. Gábina to na tý houpačce přehnala, žádnej chlap by to její vysmívání před ostatníma neunes.Je mladá bydlení jí spadlo samo do klína, nikdy se asi moc nenadřela, stará o dvě děti,přišla o muže, a všichni ted mají skákat jen kolem ní, že je hloupá si ale zase nemyslím, ono jednoho dne opravdu pozná o čem je život. Nada je nejskušenější a nejmoudřejší a moc dobře ví co chce. Myslím že maminky asi v tuhle chvíly hodně litují, že do toho vůbec šli, takové kritice týden co týden čelit, to asi možná také těžce nesou ? … Ale každopádně jim přeju hodně štěstí. No jinak reality šou je to super, ty chlapy sou někdy tak trapný, až mě je trapně za ně,o zajímavé scénky není nouze .Asi sem taky magor, ale mě tyhle šou baví, a svůj učel splnůjí, to je hlavní :-) :-) :)

22
bella
Reagovat

Lady-myslim,že těch,co ta zoufalá Jana nadzvedla ze židle je fakt dost-Bylo by fajn znát Tomášův názor…. Petře,dotaz-oni vás nějak “nutili“ k těm děsně srdceryvným komentařům,jak jste se do dotyčné zamilovali?Nepřijde ti to unáhlené?Není pravda,že dobývání je jen doménou mužů,myslim,že by ti dost ženskej povrdilo,že si chce chlapa tak trochu “ulovit“ a bambulka,která si sedne na zadek a vrká,každou nebere…spíš zaujme chlap co má “koule“ a nemyslím tím žádný “macho“…kluk co nepodlejzá a dokáže si vážit sám sebe-to platí i naopak….

23
jojo
Reagovat

Stějně si to sesřihaj podle svého,je to všelijak setřihané aby to bylo co nezajímavější, to je samosebou logické. Spoustu vět je vytažených s kontextu, je vidět jak jsou náké scénky umělé, a i naopak. Ale vždy to obyč divák také nepozná. Se štábem trávili dost času, a tak už se pomalinku děvčata odreagovala a nekontrolujou co vše prozradí. Nemůžeme zase holky odsuzovat na takovém základě.

24
jojo
Reagovat

štáb je i může do něčeho nutit, nebo je nákým způsobem do něčeho popichovat, ale nemá právo na to jim přímo nařizovat aby řekli to či ono. To už je pak na každém učinkujícím, jestli se nechá zvyklat či ne. Učinkující nesmí ohrožovat chod natáčení,(v jeho případě nesměl odjet) omlouvám se neznám ty jména…ale co vypustí z ust je nakonec jen na něm.

25
chiccoo
Reagovat

Pro Jojo,něco nám řekli co máme mluvit do kamery.

26
chiccoo
Reagovat

to bylo pro Bell

27
megapet
Reagovat

Petře, nech těch komentářů tady a nesnaž se tu léčit a vymlouvat se ze svých chyb a z neúspěchu! přátelská rada pro ,,tátu““ od ,,táty““

28
bella
Reagovat

chiccoo-myslim,že ti chybí sebevědomí,když si nebudeš vážit sám sebe,těžko to očekávat od ostatních.Život je tak trochu pohled do zrdcadla:-),tak se nadechni a usměj-přeju ti hodně štěstí v hledání té pravé…

29
chiccoo
Reagovat

já se ale vůbec nevymlouvám,samozřejmě sem tam natropil hodně chyb,ale ted je to jedno,a sem rád,že sem vypadl.

30
chiccoo
Reagovat

děkuji ti Bell,něco na tom je,ale vše už beru z humorem:-)

31
chiccoo
Reagovat

díky Bell,já už vše beru s humorem a ničeho nelituji.

32
pro petra
Reagovat

Petře nedej se! jen nám sem něco pořádně napiš, hltáme každý komentář od tátů.

33
chiccoo
Reagovat

já mužu jenom napsat toto:nikdo co tu píšete ste na natáčení nebyl,nikdo si nedovede představit jaké to bylo,třeba se natáčelo od rána až do noci,ani vožrat sme se nemohli,nekdy to bylo opravdu stresující a potom tam někdo vyžbleptnul kravinu.

34
Petře
Reagovat

Nemůžeš vědět, že se tu nikdo nezůčastnil natáčení.

35
chiccoo
Reagovat

to je pravda

36
bella
Reagovat

Jsem ráda,že se “nehroutíš’¨:-),mě teda rozchechtalo jak jsi “tchýni“
pochválil polívku,ale pak si řekl,že od maminky je lepšíí:-)),to bylo dobrý-myslim,že se nás takovejch najde víc:-)…

37
Petře
Reagovat

Drž se, a kritiku si nesmíš brát příliš osobně, vždyt o tom reality jsou. Držim palce všem tátům a hlavně těm maminkám, ty to pro tuto chvíly potřebujou nejvíe. Ani se ti nedivim, že jsi rád, že to máš za sebou, a myslím si, že si oddychnete všichni, až ten humbuk kolem toho všeho skončí.

38
ajda
Reagovat

Do každé reality show jdou účastníci dobrovolně. Nesou kůži na trh a má to své klady i zápory. Nikdo je nenutil, ale museli vědět, že ztrácí soukromí, nikdo z diváků nevidí co bylo vše natočené, většina vidíme sestříhaných několik desítek minut pořadu. A z toho pramení reakce, ale s tím museli počítat od začátku, už ve chvíli, kdy odeslali přihlášky…

39
LadyXL
Reagovat

Chicco – tušila jsem, že ty scénky kolem lišty atd. nebyly tak „jednostranné a jednoduché“, jak to vypadalo.Holt filmový střih je mocný… Ale aby ti brali klíčky od auta, abys nemohl odjet od té princezny, to je taky síla. Ale zpětně vidíš, že jsi o nic nepřišel!Nepřipadal jsi mi jako bábovka, jak tu zaznělo.Spíš jsem neustále cítila všudypřítomnou trému z lidí okolo a i ta únava určitě sehrála své.Jo a žes to uřízl kratší – to jsem s tebou cítila. Já se bych to zase naměřila raději o 2-3 cm víc… a taky by určitě byly kecy..A fakt mi tě bylo líto,když jsem viděla, jak se naše princezna houpá a řehtá se na celý kolo… Co na ni říkáš teď – pokud se můžeš vyjádřit…

40
ajda
Reagovat

Chicco, asi neodpovíš, ale opravdu i dnes, po tom celém cirkuse bys dokázal Gábinu milovat, a mít o ni zájem? Mě se třeba nelíbila její reakce na vaši noční procházku v Praze, tos nevycítil?

41
joe
Reagovat

..to je slepičinec tady..táhněte dělat něco užitečnýho vy jelita !!

42
jitka
Reagovat

Nevím, proč Petra litujete. Choval se jako trouba po celou dobu, nejen včerejší díl. Moc bych ho doma nechtěla. Je hodně prchlivý, závistivý, netaktní a vlezdoprdelní, zřejmě i nešikovný a maminčin mazánek.
Na druhou stranu Gábina taky není nějaký velký poklad. Je pěkná a je s ní legrace, ale tady jsme asi v koncích. Ale třeba taky potřebuje jen dostat prostor a nějak se osamostatnit, zatím je hodně pod vlivem rodičů, kteří se jí snaží pomáhat. To taky není trestný. Ale je mladá, a hodně toho zažila a asi ne pěkného. Prostě z jednoho vyspání s klukem byla svatba a dvě děti a sebevražda manžela.
Prostě každý máme nějaký problém.

43
joe
Reagovat

..chtěl bych vidět tvůj psychiatrický posudek..

44
jitka
Reagovat

pro joe: středoškolačka, hodná, šikovná, sportovně založená, pravdomluvná, bohužel trochu tichá a submisivní, ve výchově dětí a psů málo důsledná, znalost AJ, účetnictví a daní ČR a SR, ŘP.

45
Miriam
Reagovat

Moc fandím pani Nadě, je to žena do nepohody, vtipná a sympatická. Bere ohled hlavně na děti, aby vybrala dobrého tatínka. Myslím, že se pro ni hodí Petr a Jiří.

Gábina je rozmazlený jedináček, je závislá na rodičích, kteří ji asi hodně pomáhají. Při vaření se moc nepředvedla, zřejmě to běžně nedělá. Přišlo mi trapné, když pánové měli vařit, že tam nechala trochu brambor pro čtyři chlapi. Bramboráků bylo s bídou pro jednoho. Hledá zábavu a sponzora.

Jana je zřejmě složitá povaha, všechno kritizuje, nic jí není dobrý. Asi je to hlavní důvod, proč nemá partnera. Nelíbilo se mi, jak šmejdila po bytě a lezla do skřínek. To se nedělá. Kdyby to některý z pánů udělal jí, tak by se hroutila. Je nesympatická a rozhodně se podle mě nemusí bát zůstat sama v bytě s některým z nápadníků. Zas taková hvězda není.

46
Martin
Reagovat

Jana se sice občas chová divně a zvláštně, ale to šmejdění po bytě chápu. Dyt ten Tomáš vypadá jako nějakej úchyl a kdybych byl ženská a měl bych přijet přespat k nějakymu chlapovi, kterej by me ubytoval do pokoje, kde ma na stolku v krabicce umely nehty, damsky hodinky, nausnice a prezarvativy, tak prvni co udelam je se po tom byte porozhledneu… a to ona udelala. Zensky byste to udelaly vsechny, tak neremcejte.
Gabina: Jinak Gabina se nesmala tomu, ze Petr neumi rezat, ale tomu, co z toho vzniklo. Nezlob se na me Petre ale delat takovy drahoty protoze si urezal neco o centimetr kratsi nebo delsi je spis na urovni predskolaka, a ne tricetiletyho chlapa. Mimochodem ponozky do sandalu vazne nepatri.
Nada: Nada je spravna zenska, mam z ni dobry pocit z obrazovky, s detmi tvori sehranou trjku a hleda nekoho do ctverky kdo by mezi ne zapadnul. Hodil by se mi k nim i Petr, i Jirka, ale toho Brnaka bych ji nedoporucil. Asi by byl fajn k detem, ale bylo by to jako mit dalsi dite.

thats alll

47
Anonymní
Reagovat

Martinovi: Tak tohle je trefa do černého. Objektivně a přitom vtipně shrnuto ;).

48
Voyager
Reagovat

Vážení diskutující,
trochu mi vadí anonymita táto diskuse.Oceňuji však Petrovu odvahu se odkrýt…Péťo,nezapomeň na možné právní důsledky svého chování,jsi plnoletý a měl by jsi si být vědom svého protiprávního jednání…to jen tak naokraj.Jinak,je velice zajímavé sledovat názory diskutujících…jak jste všichni objektivní,věcní a jak znáte televizní technologie a náplň jednotlivých tv profesí…stále se přesvědčuji o tom,že jste všichni nejlepší analytici,psychologové,dramaturgové,režiséři,kameramané,střihači,zvukaři….atd :-))).Zatím je to zde úroveň Blesku,AHA a podobných periodik….no,co si budeme povídat….ono cizí neštěstí vždy potěší….že? :-)
Abych se ale jen nezařadil do fronty remcalů a anonymních přispěvatelů…jsem jeden ze členů jednoho z několika štábů.Nečekejte že zde budu vyprávět historky z natáčení!!!…jen Vás mohu ubezpečit o tom,že Vaše názory,pakliže jsou opravdu věcné,jsou přínosem pro tvůrce…zároveň ovšem podotýkám,že některé „spiklenecké“ teorie mě dovedly do stavu,kdy jsem si málem roztrhl bránici smíchy….ale i na tyto názory má každý právo….sledujte dál příběhy všech zúčastněných….jsem rád,že tento pořad si svého diváka našel a že ty spousty hodin práce byly alespoň k něčemu…

49
Anonymní
Reagovat

to Voyager: Plánuje se nějaké ohlédnutí za maminkama? A případně Hledá se máma :D?

50
Voyager
Reagovat

Milý Anonymní,
jak jsem již podotkl,nemíním zde vyprávět „historky z natáčení“,nechci a ani nemohu hovořit o průběhu a jednotlivostech tohoto projektu…chápu,že zklamu Tvou zvědavost,ale budeš si muset počkat.Myslím,že se Ty a ostatní diváci mají na co těšit a doufám,že nebudete zklamáni,a že zůstanete věrni příběhům Nadi,Jany a Gabriely…jen moc prosím: Nesuďte zúčastněné tak přísně jako doposuď…nedokážete si představit,jak náročné to natáčení bylo a jaký tlak je na ně v tuto chvíli vyvíjen…maminkám a potencionálním tatínkům skládám obrovskou poklonu,že do toho šli,vydrželi a ustáli vše,co tento projekt obnášel….

51
Anonymní
Reagovat

to Voyager: Chápu, že asi nemůžete, a možná ani nechcete, nic říkat. Takhle mi to bohatě stačí a děkuju za rychlou reakci. Můj příspěvek berte spíš jako námět ;).
Za sebe můžu říct, že je tak přísně nesoudím. A jsem ráda, že jsem si mohla přečíst i názor někoho zúčastněného (pokud tomu tak je, diskuze tu je opravdu anonymní na to, abych si tím byla jistá)

52
Voyager
Reagovat

Má prosba byla směrována obecně….ne jen pro „Anonymní“….

53
Lucka
Reagovat

Nečetla jsem celou diskusi, jen kousek …
Ale já docela chápu šacování bytu Jany. Ty věci našla náhodou. A jestli si někdo nechává nehty po bývalce, tak to mi tedy přijde nechutný. Minimálně netaktní mi přijde to nechat ve stolku, kam si bude dávat Jana věci. Prostě pokud vím, že přijde návštěva, tak ten byt tomu upravím. Pochybuju, že by Jana „prohledávala“ byt, kdyby to nenašla … Tomáš je velice vlezlý až úchylný, z těch dopisů mi jde mráz po zádech a to nejsou určeny mně ….
Gabka je opravdu hodně pod vlivem rodičů, ale scénu, kterou Petr předvedl taky nějak moc nechápu. Vypadal jak malé děcko, kterého načapali při opisování. Gábina se nesmála jemu osobně, ale celá ta situace, nebo spíš to, co on z toho udělal, byla fakt tragikomická. Myslím, že měl přijít, říct „dobře, jsem jelito, nikdy jsem to nedělal, jsem nervozní před kamerama nebo tady nebo nevím co“ a ne takovouto hereckou etudu ….

54
Loomik
Reagovat

No mě připadá že většina tam chytá náký psycho.Jenom kolem Nadi je celkem klid

55
ajda
Reagovat

Voyager,
když se to tak vezme, „umělecká“ kvalita pořadu Hledá se táta je opravdu na úrovni bulváru, proto vyvolává diskuze jaké vyvolává. Odkrývání soukromí, intriky, pomluvy, to vše v režii „profesionálů“ . První díly nuda, jak natáčení pokračovalo, masky účastníkům padaly a Prima měla materiál, který konečně pomohl zvýšit sledovanost.
To, jak byla předvedena „aféra“ Jany a Bohouše, to bylo ne jak z Blesku nebo Aha!, ale přímo jako z ubohého Šípu. Vysvětlení vyspání, nebo nevyspání, zahrání Radovanových pomluv do autu, to byla mistrná manipulace s divákem. Vysvětlení se podobalo rovněž bulváru, a to takové, že divák jen koukal, co to ten Radovan a Jana z obrazovky „kecají“. Klasika bulvár, jeden den, u vás týden mega titulek (spot) a pak velké NIC a trapné nevěrohodné vysvětlování a zametání do kouta.
Podobná situace byla o díl později – Radovan vyhozen Janou. Opět bulvárně podaná a „prodaná“ scéna, která vám zajistila sledovanost. Divák se ale ptá, o co tam opravdu ve skutečnosti šlo?!
Vaše manipulace s Naďou byla zřejmě odmítnutá z její strany, je zajímavé, že tato žena po vyřazení Viktora problémy nemá.

Jinak ještě k chování Jany. Myslím si, že opravdu nebylo taktní, aby lezla Tomášovi do věcí, u Martina to neudělala, nebo nám to neukázali, protože nic nenašla. Ať už ho nesnáší jakkoli, mohla ho dávno vyřadit. Pokud nemám kam dát věci NA JEDNU NOC, tak počkám a poprosím o prostor. Nepolezu do nočního stolku – 1. zakázané dveře, potom do truhliček – 2. dveře pro ni zavřené. A hurá šacovat byt. Jana nemá vychování, jak tu pár pisatelů i já podotklo, ALE TO VYCHOVÁNÍ CHYBÍ CELÉMU ŠTÁBU!!! CELÝ ŠTÁB BYL U TOMÁŠE NA NÁVŠTĚVĚ, ANI ON NEMĚL PRÁVO PŘIHLÍŽET NEBO VYVOLÁVAT JANINO CHOVÁNÍ. Ale bulvár udělá pro sledovanost cokoli, že?! Co jim bránilo zarazit ji?! Ano, to, že by neměli BULVÁRNÍ záběry a my, neměli koho rozebírat.

Takže vážený Voyagere,
můžete se ohánět kvalitou štábu atd., můžete se smát jak chcete, pomlouvat tuto diskuzi, vy sám a vaši kolegové jste jedno z koleček bulváru. A chápu, že se vám to nelíbí, nám se zase nelíbí některé výsledky vaší práce.

P.S. Vadí vám anonymita diskuze? Tak ji protrhněte a neschovávejte se sám za Voyagera :o))

56
LadyXL
Reagovat

BRAVO AJDO!!!! nemám, co bych dodala!!!

57
ter
Reagovat

2 Ajda: Hukot! :-)

58
Kyriaki
Reagovat

To Ajda: Velmi trefné!

59
pro voyager
Reagovat

Sám se nám nepředstavíš co, sám máš n.a.s.r.á.n.o v gatích kdyby náhodou….. proč ti tak vadí anonimita? Podle mě to má takto ty správné grády, a nám rozhodně vůbec nevadí. Ale sorry, že se tady podepíšeš voyager to je pro nás přeci také anonymní, chtělo by to celé tvé jméno když ti ta anonymita vadí. Jasně že lidi co tu diskutují nejsou žádní profíci a do zákulisí nevidí, a nezbývá jim opravdu nic jiného než pouze diskutovt. Proto nevime co je ti tak strašně k smíchu. Tvůrci pořadu versus televizní diváci, každý jsme na jiné lodi. A to že diváci extrémně hodnotí učinkující , jak jinak je mají tedy hodnotit, když mají k dispozici pouze sestříhané díly? Panebože tak to je přece vaše práce, aby se o vás žvanilo at už kladně či záporně, to potřebujete ne? Hele nejsem žádnej režisér, ani scénárista ani střihač co do toho tak vidí, ale ty vaše fígle jak zmanipulovat ůčinkujícího při natáčení jsme měli možnost si vyskoušet na vlastní kůži, proto na to mám jaksi dvojí náhled. Tak prosimtě nepodcenuj tady ty diskutující.

60
jituš
Reagovat

Nechápu, že když se tady někdo představí jako Petr – chiccoo, tak je mu uvěřeno, že je to skutečně Petr, mimochodem , ten by se na takový název nezmohl. Říká si tak mimo jiné v jedné reality o designu jistý šikovný elektroinstalatér indiánského původu, sympatický chlapík.
A dále někdo jako Voyager – člen štábu. Že by teda člen štábu neměl nic užitečnějšího na práci než takovou blbostí tady přispívat do diskuse?

61
Miriam
Reagovat

Lucko, nechápu že se zastáváte Jany ohledně prohrabávání bytu Tomáše. Pokud jí ty dvě krabičky ve stolku překážely, měla je odložit stranou a ne se v nich hrabat (a už vůbec ne ve skříňkách). Zřejmě je to i váš styl. Mě se Tomáš taky nelíbí, ale to neznamená, že se budu chovat jako nána. Jana je mi opravdu velmi nesympatická a tohle k tomu notně přispělo.

62
Karla
Reagovat

takze Miriam, kdyz bys musela jit na noc k chlapovi, ktery ti nesedi, posila ti dost ujete basnicky, ktere ti nejsou prijemne..a vedela bys ze budes s nim muset tu noc stravit, udelala bys co?

63
hanka
Reagovat

Já bych neuděla nic. Asi je prověřený štábem, nepředpokládala bych znásilnění v přímém přenosu jako Jana. Taky ho už mohla dávno vyřadit a ne ho pořád zesměšňovat před kamerou. Ale šmejdit po cizím bytě a ještě to předvádět před kamerou, to je teda trapárna. Myslím, že to snad ani tak zle nemyslela a teď když to vidí takhle podané, tak se snad asi taky musí stydět.

64
Miriam
Reagovat

Karlo, já bych ho už vyřadila dávno, kdyby mi tak neseděl.

65
Jana
Reagovat

Ahojda, víte někdo, kde se dá ten 9 díl stáhnout ?

66
Ondra
Reagovat

stáhnout nevím,ale podívat se podíváš na http://www.stream.cz

67
Mišánek
Reagovat

Hele to co jsem si dnes přečetl je k smíchu…..:-) Jeden z tatínků mi už všechno prozradil a u Gábiny se máme na co těšit….hahaha…. Je to docela bomba a budu čekat s napětím jak se to paní z ostravy bude snažit vysvětlit, že si vybrala toho koho si vlastně nevybrala …. hahaha…. Někde jsem ji náhodou potkal s někým …… a ten koho si jako měla vybrat si ale nakonec nevybrala …. takže pane voyagere jak to je????? říká se, že se na to nikdo nekouká, ale kámošky kolem mě na to koukaj a Gábina z nějaké prdele republiky ještě ukáže!!!!!!

68
Voyager
Reagovat

Tak se „Mišánku“ nestyď a řekni nám to úžasné tajemství…když Ti to ten
tatínek prozradil….nemůžu se dočkat toho,až vypálíš tu svou !bombu“….:-)

69
Blanka.J.
Reagovat

Dobrý večer, tak jsem konečně měla možnost podívat se alespoň na pár dílů a jsem mile překvapená. Mirka od Gabriely znám už jako malého a tak je zajímavé ho teď sledovat přes televizi. Mě osobně jen mrzí Mirkův nevyvedený vztah a tahanice kolem syna. Jsme malé městečko a tak se tady nic neutají a i proto doufám, že mu to s paní Gabrielou dopadne dle jeho představ a jestli ne, popřála bych mu tímto hodně štěstí do nového života.

70
dub
Reagovat

Ajdo, zasah, velmi vkusne a trefne napsano, mas bod!

2Voyager:
nechapu co jste si chtel tim prihlouplym komentarem ke zdejsi diskusi dokazat. Je jaka je o nic horsi o nic lepsi nez samotny porad. Nepochybuji ze reakci Ajdy jste si precetl, odpoved z vasi strany zadna. Ono co k tomu take dodat ze. Manipulovat s divakem jak to predvadite vy a nasledne se v diskusi vysmivat jeho „neobjektivite“ muze jenom trouba a trouby nemam rad tak srry za uprimnost ;)

71
eva j. z litvinova
Reagovat

AHOJ,JANA JE U ME BLBKA KTERA SI MYSLI ASI ZE Z NI BUDE KAZDY CHLAP HNET HOTOVEJ-HOTOVEJ JO ALE V JINEM SLOVA SMYSLU. GABINA SI O SOBE MYSLI ZE ASI VYHRALA MISS 2008! NEJLEPSI JE NADA JE TO NORMALNI ZENCKA KTERA HLEDA TATU PRO SVE DETI,JE TO MOC FAJN ZENCKA A PREJI JI AT NAJDE TOHO PRAVEHO A JE STASTNA!

72
JITA
Reagovat

GABCA SI VYBRALA SPRAVNE RADIMA .TEN JI MA RAD I JEJI DETI.A VI CO OD ZIVOTA CHCE.PREJU JIM TO.

73
martina26
Reagovat

takže konečně muzu napsat nazor co si o tom poradu myslim ja .je to fakt suprovy porad ale co se tyka tech bab myslim si ze ačkoliv jsem mela predtim jiny nazor na nadu a to ten ze se mi zdala starsi vuci tem dvema kolegynim a tak jsem si rikala buhvi jake to bude s tou nadou ale souhlasim s nazorem ze je nada fakt z nich nejlepsi a nejrozumejsi a hlavne vi co chce ja bych asi do takoveho poradu nesla protoze asi bych byla hodne vybirava ja jsem zase takova dam hodne na prvni dojem.a koho proste fakt nechapu je jana myslim si ze ona sla do toho poradu jen se zviditelnit.takova namyslena mi pripada .a je lharka si myslim kdyby se tam najednou objevil ten vojak z povolani nevim jak se jmenoval myslim bohus nebo tak nejak tak by byla zase vysmata.protoze si myslim ze on jediny by mel u ni sanci jit uplne do finale.schvalne ze to nedava

Přidat komentář