Panáček v reality show

Hledá se táta a máma: Den zúčtování (9.díl)

21. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

[singlepic id=736 w=420]

Eva, Honza i Jan si nastěhovali své protějšky k sobě a k dětem domů. Život pod jednou střechou poodkryje skutečné tváře jednotlivých aktérů a o dramatické zvraty nebude ani tentokrát nouze. Která ze ctitelek nevydrží a sbalí si kufry? Proč se z Honzova bytu stane slzavé údolí? A z čeho bude Evě doslova na zvracení?
Život pod jednou střechou vrcholí a na přetvářku nezbývá místo. Eva se musí vypořádat s mnoha rivaly na malém prostoru a na Honzu a Jana čeká nejen řešení dramatické situace z minula, ale také další vyřazování. Proč se tentokrát ponese ve znamení šokujících zvratů a slz?

[singlepic id=737 w=420]

V Hanušovicích se odehraje další balkonová scéna. K milostným vyznáním ovšem bude mít daleko. Martina na Jana udeří, a když zjistí, že mu nerozhodnost brání zaujmout jasné stanovisko, rozhodne se pro razantní řešení. „Jendo, já jsem prostě rozhodnutá – jdu balit!“ ukončí brunetka rázně debatu. Opustí Janova sexuální favoritka opravdu soutěž? Budou ji ostatní maminky přemlouvat, nebo se jim spíše uleví?
Druhý den se Jan rozhodne vsadit na klasiku a představí své ctitelky potenciální tchyni. „Většinou chlapi na maminku hodně dají,“ obávala se návštěvy Jarmila. Bude mít Janova maminka stejné preference jako její syn? Která maminka jí padne do oka a která jí přijde příliš do větru? A proč se Janovo vyřazování nakonec neobejde bez slz?

[singlepic id=738 w=420]

U Honzy je potřeba dořešit důsledky odvážné akce ve vaně, pro kterou neměly ostatní maminky pochopení.„Já bych se před kamerou nikdy nesvlíkla!“ urazila minule Nikola Míšu. Pro zklidnění nálady se Honza rozhodne maminky vytáhnout na sportovní utkání. Jaké překvapení si pro něj nachystají Kateřina s Petrou?
Další den dojde v pražském bytě k vyřazování, při němž se odhalí dávné tajemství. Honza si vezme bokem dvě maminky, kterým sdělí svůj šokující verdikt. Jak na jeho rozhodnutí ctitelky zareagují? „Při vyřazování jsem utrpěla šok!“ přiznává Petra. Míša a Kateřina se shodují: „Honza s námi všemi tady hraje falešnou hru.“ Blanka k tomu dodává: „V tuhle chvíli mi Honza připadá jako bezpáteřní prevít!“ Jak dopadne rozjitřená situace?

[singlepic id=739 w=420]

Maminka Eva si užívá pětice ctitelů ve svém malém bytě. Všichni chtějí udělat nejlepší dojem a vymýšlejí pro ni a její děti nejrůznější aktivity. Ne každý si tím ale získá Eviny sympatie. Tatínek David totiž projeví svou druhou tvář. Jeho zoufalá snaha upoutat pozornost dětí všechny znechutí a Adam ji komentuje: „Tlačí to přes děcka a myslí si, že tím uspěje.“
Potenciální tatínkové se však chtějí předvést Evě také v kuchyni. Jako první nastoupí Adam s Milanem, kteří s nemalým zpožděním nakonec naservírují chutnou večeři. Druhý den je příprava jídla v režii Davida s Radimem. Proč z ní bude Evě doslova na zvracení? A co tentokrát vyvolá další hádku plnou osočování tatínků, ale i samotné Evy? „Zatím jsi jedinej, kdo tady vyvolává spory!“ zaútočí David na svého věčného rivala Adama.

CO VŠE SE ODEHRÁLO TENTOKRÁT?

U JANA V HANUŠOVICÍCH

Jednu balkónovou scénu máme za sebou, nyní nás čeká repríza. Má i podobné vyvrcholení jako minule. Martina oznámí Janovi, že dál pokračovat nebude, je rozhodnutá okamžitě balit a odjet. Minule utekla z bytu a následovala pátrací akce, tentokrát se bát nemusíme, víme, že odjíždí za asistence kamer, tedy pod dohledem.
Je to nepochopitelné rozhodnutí, hlavně v tom, že míní odjet hned večer. Nechce ani počkat do rána, prostě balení, loučení a jsou už jen tři soupeřky ve hře. Jarmile je to líto, ale určitě je ráda, že hlavní sokyně opustila bojiště. Martina nebloudila nocí opuštěná, přenocovala v blízkém kempu.
To jsem si jako divák myslela, ale jedna z účastnic to blíže vysvětlila. Martina odjela do kempu cca 4-5 h vzdáleného, tam zrovna pracovala. Kvůli špatnému signálu jim napsala až druhý den dopoledne. Proč opravdu Martina odjela neví dodnes ani tato maminka

[singlepic id=749 w=420]

Snídaně a plán dne – návštěva Janovy maminky

Bábovka, čajíčky, kafíčka, ranní pohoda. Jarmila zasedá na Janův klín. Místo se jí uvolnilo, dříve tam sedávala Martinka.
Škoda, že žijeme, kde žijeme. Být u nás povoleno mnohoženství, měl by Jan po starostech. Jarča uklidí, Zuzka navaří, Věrka je schopná chůva. A sex? Tuhle ,,domácí povinnost“ by si holky nějak rozdělily, nebo povolali na pomoc 4. povolenou manželku – Martinu. A bylo by vystaráno, šťastně by si žili v panelákové chaloupce, a pokud se z toho nezbláznili, byli by tam dodnes.
Konec představ, zpátky do reality. Konkrétně do reality show.

Maminka čeká nevěsty, potenciální tchán raději pracuje. Zahradní altánek a maminky neskrývají nervozitu. Tchýně jsou postrach v každé době. Ale tahle vypadá mírumilovně. Jarmila je sice příjemná, ale víc se jí líbí Věrka. Asi proto, jak se k ní dcerka Jana tulila, prostě mamince se líbí. Zda Janovi, to netuší. Chudák Zuzana. Je prý do větru, tak tedy míní maminka. A ty mívají vždy pravdu, ony si to aspoň myslí. Hlavně to přece vždy myslí se svými synáčky dobře. Tahle naštěstí zůstává u úvah a další výběr ponechá na Janovi.
Sice král pracuje, královna má přece jenom na nevěsty otázku. Inspiruje ji pohádka Sůl nad zlato. Čeho že si milé dámy na synáčkovi nejvíce cení? Jarmila ho obdivuje jak se stará o dcery. Když ho viděla v reálu, přeskočila jiskřička. Není zamilovaná, ale má ho ráda. Zuzka ho má také ráda, jako kamaráda. Věrka ocenila útulný byt, péči o děti a poznala, že pokud nějaká žena Jana povede, bude to mužský pro život. S tím souhlasí i maminka královna.

[singlepic id=755 w=420]

Vyřazování

Když už jsem to dnes pojala trošku pohádkově, budu pokračovat. Dříve se nepohodlnými princeznami krmili draci. Ty dnešní mají štěstí, ty se jenom odešlou šupem domů. Jan není žádný hloupý Honza, to už Zuzana ví dávno. Proto se rozhodl, že se holky vyřadí navzájem. On řekne jméno a dvě zbývající určí, zda nechat, nebo domů.
Začneme Zuzkou. Jarka i Věrka by ji poslaly domů. Věrka? Když je pro Zuzku Jan jen kamarád, je Věrka pro Jarku konkurence a ta musí domů. Zuzka by ji tam poslala také. A co Jarča? Zuzka jí vztah s Jeníkem přeje, proto musí zůstat. To samé si myslí i Věrka.
Jan to rozsekne šalamounsky. Pokračují všechny tři, už se k nim s dcerami moc těší na návštěvu. (já taky!)

Příště uvidíme komplikace s autem, ale snad Jan na námluvy dojede v pořádku…

V MALÉM BYTĚ U EVY

Malý byt, mnoho nocležníků, atmosféra houstne. Dle ranního rozkazu bude Adam s Milanem vařit večeři, ostatní vyráží sportovat, kolečkové brusle sebou. Co se dělo dopoledne a přes oběd, to nevíme, to nám bohužel neukázali. Takže večerní menu v režii již zmíněné dvojice zní chutně. Zapečené kotlety s brambory a jako dezert palačinky se šlehačkou. Strávníků je moc, času málo, večeře nabírá zpoždění. Dětičky vezmou za vděk palačinkami, ostatně je to jejich oblíbené jídlo a honem spinkat.
Ostatním chutnalo i masíčko, i sladká tečka v podobě palačinek. Čas ulehnout i pro ně. Evička s Milanem společně v manželské posteli, zbytek spí všude, kde je místo.

[singlepic id=751 w=420]

Odpolední výlet na koupaliště

Lehká svačinka, oběd je nám utajen a odpoledne se bude trávit na plovárně. Chybí vám hádky, konflikty a pomluvy? Zdá se vám neuvěřitelná pohoda a klídek u této skupiny? Tomu všemu odzvonilo, začíná odpoledne hádek a vyčítání.
První potyčka je mezi Davidem a Adamem. Vzniká kolem mazání zad dámám, tedy dámě Evě. Adam je co slovo, to vole, bezva slovník před dětmi. David si myslí, že Adam jim dává najevo, že jsou úplně blbí a jen on je bez chyby, dokonalý, dokonce geniální zazní, co on vymyslí, nemá chybu. Hodně se změnil. Já podotýkám, že se možná jen vybarvuje a ostatním padají růžové brýle.
A jak vidí Adam Davida? Je to taxikář co kroutí volantem a kouří na balkóně. Najednou si hraje před kamerami na Matku Terezu a věnuje se dětem. To za ním, za Adámkem jdou děti bohužel samy, teda bohužel pro Davida, dodává Adam. Dokonce si Adámek posteskne, že David ani neumí nakupovat. Taxikář bez navigace! To my zase víme, že Adam nakupuje rád a hlavně nákup psího žrádla pro kamaráda k snídani, mu přijde jako velmi geniální a vtipný nápad.
Podle Evy je David samé Gábinko sem, Danečku tam, snaží se to tlačit přes děti. U tohoto jejího monologu netuším, zda to byla pochvala nebo kritika Davida, tatínka se žlutým autíčkem.
Uzavře to David. Adam se projevuje takový, jaký opravdu je. Souhlasíte? Já ano.
Jeden spor ukončen, čas na další. Večeři vaří Radim s Davidem. Musí se vyřešit, zda je bramborový salát vhodnější pro děti s majonézou, nebo bez. Dokonce i jogurt napadl Radima. Navrhuje udělat díl dětem a jim zbytek s majonézou. Podle Evy debata úplně o ničem. A salát je co?
Hovor o jídle jim vyvolá kručení v žaludcích. U stánku s občerstvením si hranolky kupují Radim a David jako první. Evy se velmi dotkne, že se nezeptali, zda nechtějí i děti atd. Hned jim to u jídla vytýká. Podobná scéna byla i s pitím hned v počátku, když ji kluci pozvali na šipky.
Eva: ,,Koukali jako vrány a ve finále mně vyčetli, že je to vinou Adama, všude je první, všude se cpe, oni nemají šanci.“
David:,, Hledá se táta a ne Hledá se sponzor.“

[singlepic id=754 w=420]

Večerní vaření

Bramborový salát se může těšit na dávku gothaje a sáček mražené zeleniny. Ta je už předvařená, tak musíme počkat, ona povolí.
Adámek: ,,Na bramborovém salátu s řízkem se nedá nic zkazit!“ Je vidět, že tehdy se nevysílal pořad Prostřeno. Tento názor v něm mají kuchtíci často a divák pak žasne, jak krásně se jim to podařilo ,,dokopat“.
Talíře vymetany, Evička odbíhá zvracet. Podle Gábinky maminka čurá. Milan to vidí jinak. Ano, čurá, ale pusinkou. Nesnáším gothaj, omlouvá se Eva. To nevěděla dřív?

Večer bez hádek, to by nebyl večer u Evy

Místo poděkování za večeři se začalo s hádáním a obviňováním. Nic překvapujícího. Ponorka postupuje tímto bytem, hádky už jsou jistou formou zábavy.
Adam vytahuje opět scény z koupaliště. Cítí se ublížený, za ním děti jdou samy, on má pravdu, Davidovo chování je strojené na kamery… David už to nevydrží a podotkne, že Adam je jediný, kdo tam vyvolává hádky. To si dovolil dost. Adámek vyskočí jako čertík z krabičky. ,,Ano, a jsme u jádra věci, já mám v každém díle s někým ňáký spory“ rozčiluje se Adam. Je to tak, přitakává David.
Adam:,, Už druhý mě nařknul, že vyvolávám konflikty. Je to o tom, že si s těma ostatníma nemám co říci. Děkuji Ostravě, že mě toto naučila, že umím říct od plic, co si o tom člověku myslím.“ Adámku, tomu se občas říká neomalenost a pochybuji, že se něco podobného v Ostravě v lidech záměrně pěstuje, něco o tom vím. Takže čtenáře uklidním, nebojte se Ostraváků, nejsou všichni jako Adam.
Radim mu vyčítá, že tři hodiny nakupovali, my víme, že nejen nakupovali, ale seděli i v hospodě, to oni stihli nakoupit za pár minut. Jim Eva radila a byla s nimi v kuchyni. Když vařili Radim s Davidem, jen tam nakoukla, venku telefonovala a oni ji nezajímali. STOP!
Konec hádek, večer končí, jde se spát. Eva má víc jasno, koho ráno pošle domů.

Příště uvidíme vyřazování a návštěvu restaurace. Můžeme se těšit na známé Evino sociální cítění. Zlobivým dětem slibuje rozbít tlamu a následně se těší, jak ji za to sociálka zavře…

U HONZY – A TO NEJEN VE VANĚ

Vanová scéna je u konce. Výčitky pokračují. Míša je osočena z lehkých mravů a dotkne se jí to. Odchází do vedlejšího pokoje. Je dospělá a udělala to, co chtěla, nelituje toho. Vždy si dělá, co chce a lituje jen toho, co neudělá. Nikola se přichází omluvit. Je jí líto, jak to řekla, vyznělo to jinak, než bylo myšleno.

[singlepic id=752 w=420]

Klid zbraní, jde se hrát florbal

Ponorkovou náladu je potřeba zahnat, proto se Honza rozhodne prohnat holky na hřišti. Florbalové pravidla se neřeší, důležité je provětrat hlavu. Míša je divák, bolí ji pořád ještě kotník.
Kateřina stojí a nudí se v bráně. Možná se tím vyjadřuje její postoj k nastalé situaci, k celému pobytu u Honzy, mísí se v ní vztek s lítostí, znechucení ze situace? Do hlavy jí nikdo nevidí.
Honza:,,Káča v bráně se moc neosvědčila, zřejmě jí to nebavilo natolik, ale jestli je to její naturel, nebudu jí to brát, nebudu jí do ničeho nutit. JE TO TAKOVÝ ZÁPRDEK!
Kačka záprdek, Honzík pukavec, to by byla krásná dvojka.

[singlepic id=750 w=420]

Po ,,namáhavé“ hře je potřeba se osvěžit. Kde jinde než v hospůdce u pivečka. I když Vítek a tuším Kateřina měli jen Kofolu. Kačka s Petrou vyvolají domluvenou hádku a odchází si to vyříkat jinam.
Ve skutečnosti uhání do Honzova bytu, je potřeba ho trošku zútulnit. Kladivem na panel! Tak to holky ani omylem. To zjistí samy také. Díra sem, díra tam, Honza si to pak dá do pořádku. Visí jeden obrázek a plakát, ostatní vzdávají. Kytičky, vázičky a honem do hospody za ostatními.
Návrat domů vyvolá vlnu divení, jásání a obdivů. Na Honzovi je vidět, že se mu to líbí. Kačka přiznává, že poprvé mu věří, že to jsou opravdové emoce. Nikola je zklamaná, chtěla modré kuličky (výživa pro květiny) zalít sama. Ještě že jí trošku nechali, raduje se. Vítek se pochlubí plakátem, který tátovi vybral on. Marilyn Monroe se mu líbí, dokonce si ji hned věší na stěnu.

Vanová idylka II

Tentokrát bez vody, bez pěny a v oblečení se objímají Katka s Honzou. Hezky při svíčkách, vínečko. Ale už se hrnou ostatní maminky, vanový mejdan začíná. Nevíme, zda holky byly chladné, či Honza moc nažhavený, chce to sprchu. Začíná Kateřina Honzou a postupně jsou všichni mokří. Pusinku pro každou maminku, musí si to užít až do konce.

[singlepic id=753 w=420]

Vyřazování

Míša se sice nebojí, ale je s Blankou pozvána do vedlejšího pokoje. Tam jim Honza oznámí, že končí, jedou domů. U Míši je to jako sinusoida, nejdříve nadšení, pak ochlazení až po nezájem o něho ve vaně. Jsi chladnější než na začátku, tak to cítím, tvrdí ji Honza. Je zklamaná, chtěla dojít na konec, přijde jí falešný.
Blanka se dočká také ledové sprchy. Sečteno a podtrženo, byla tam jen ze soucitu. Už ta první noc, kdy k ničemu nedošlo, jí dala zbytečnou naději, to udělal Honza chybu. Prodlužovat to nechce, neměl doteď odvahu ji poslat domů, ale už by šlo o soucit. Tak musí odjet.
Oznámí své rozhodnutí ostatním. ŠOK! S Blankou i trochu počítaly, ale vyřazení Michaely je překvapilo. Tak jako Míši se zdá falešný, stejný pocit má i Kateřina. Chce vědět, v čem je Nikola lepší než Míša? Nikola je mladá, nemá nic za sebou. To Míša má dvě děti, práci, zkušenosti, rozumuje Kačka. Blanka věkem i myšlením je také někde jinde, tak proč toto řešení? Honza vybírá srdíčkem a nedokáže to zformulovat do racionální myšlenky. Podle Blanky je bezpáteřní prevít. Petra chápe, že se rozhoduje srdcem, je překvapená, že nebyla vyřazena ona.
Honza se cítí mizerně, ale s tím počítal. Konečně přiznal, že i něco cítí, jindy je mu vše jedno, nic neřeší…
Loučení a odjezdy všech maminek. Honza s Vítkem dál můžou hospodařit v tom svém ryze mužském světě sami.

Příště uvidíme, jak Honza se synem vyrazí na návštěvu a jak proběhne setkání s potenciální tchýní a tchánem.

Související články

Táta Honza je bezpáteřní prevít /blesk.cz
Míša otěhotněla už na gymnáziu /blesk.cz
Táta Žítek čekal více erotiky: Míšo, ve vaně jsi byla chladná!
/blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 037
1
Vlnatka
Reagovat

Když si na to teď s odstupem času vzpomenu, tak už se jen usmívám, ale věřte, bylo to hodně emotivní a člověk si na začátku nepřipustil, že by ho to mohlo tak vnitřně zasáhnout. Tak přeji příjemnou zábavu, Moravu bez vody a hokejistům výhru nad Finskem.

2
anja
Reagovat

hm a já sjem si naivně myslela, že Honza s Blankou v tom pokoji spolu něco měli…. úplně jste mě zklamali, no

Reagovat

Magdalo,
o kopírování obsahu tv programu v této diskusi opravdu nejdě. To si umí najít každý, kdo má zájem a proč kopírovat i obsahy z dalšího dílu, když ještě neodvysílali tento?
Proto jsem to odmázla, to nebylo vyjádření jakéhokoli tvého názoru. Díky za pochopení.

4
Magdala
Reagovat

Chápu, jen jsem našla jak to bude dál a myslela jsem, že by to mohlo zdejší diskutéry zajímat.

Reagovat

Magdalo,
nahoře je úvodní článek k tomuto dílu, k dalšímu za týden, takto to tu chodí :-))
A po odvysílání je podrobný rekap dílu. Kdybys to napsala vlastními slovy, není problém, ale doslovná kopie tv programu? To ne.

6
Jejda
Reagovat

Tak koukám, že diskuze k minulému 8. dílu se pěkně rozjela…ale asi až moc, číst všechny ty příspěvky po mně fakt nechtějte:-). Takže začínám psát radši sem. Tak po shlédnutí pár článků v Blesku už si myslím na sto procent, že květák Honza vyřadí Míšu, protože v Blesku psali o jejím životě a takový medailonek tam bývá vždycky když dotyčného vyřadí….Ale jestli teda fakt Honza řekl, že je Míša chladná a fakt si to i myslel, že ve vaně se k němu chovala chladně, tak je to vůl na entou. Snad si nemyslel, že mu před kamerama Míša bude honit ****, nebo nechápu, co čekal !!?? No úlet…anebo to všechno bylo nahrané a měl pokyny to říct?…tomu nějak nevěřím, takovou blbost by mu snad neporadili, obávám se, že to má z vlastní hlavy

7
Magdala
Reagovat

Ale vždyť jsem napsala, že jsem pochopila, v žádném případě nechci měnit zdejší pravidla.

8
Jejda
Reagovat

Ad Bláňa. Chápu, že květák má na vyřazení Bláni plné právo, ale přece jenom jí za celý pořad nedal najevo, že by mu její sympatie byli proti srsti, nebo jí nedal najevo, že z jeho strany to až tak žhavé není….a přece každý musí vidět, že Bláňa květáka chce asi až tak, že se z toho hroutí – takže ji podle mě měl dávno vyřadit a neutvrzovat v ní marné naděje…a že si ji tam nechával ze soucitu?…mno, fakt debil. Chudák Bláňa, snad to psychicky přežije, je mi jí fakt až skoro líto i když jako feťačka či alkoholička fakt vypadá…myslím teda, že vyhodí Bláňu a Míšu, ale necháme se překvapit….ale jaktože byla Kačka s batohem na zádech a na odchodu? Hmm, uvidíme

9
mamca.neznama
Reagovat

Magdalo,mne to nezajímá jak to bude dál „ani kdybys to napsala vlastními slovy“ chci se na každý díl těšit,na to máme upoutávky v TV a na této diskuzi ještě upoutávací článek …..

10
Magdala
Reagovat

Mamca.neznámá: V pořádku, Ajda smazala a můžeš se těšit. Nevidím v tom problém.

11
Jane II
Reagovat

Mamčo neznámá, jedno mi není jasné. Co tě tak rozčílilo, když Honza u tebe doma opravoval záchod? Tys mu zase chtěla vymalovat, ne?

12
Ajda
Reagovat

mamco, a nejen ty,
všimli jste si odkazu na nový článek v Blesku? (pod článkem)

Magdalo,
já to myslím dobře, rádi tě tu uvidíme :-)

13
mamca.neznama
Reagovat

„Janova sexuální favoritka“ a „Bude mít Janova maminka stejné preference jako její syn?“ Tak to jsem zvědavá jestli také Janova maminka bude koukat na to, jak k sobě Jan s holkama sexuálně pasují :-D

14
Jejda
Reagovat

Jane II – co? kde květák opravoval Kačce záchod?

15
mamca.neznama
Reagovat

Ajdo,všimla,četla jsem ho už včera na IT
Magdala: ok…vše dobré :-)
Jejda: jsem to komentovala už včera…že jsem v ukázce jediná co odchází :-D a novou pěnu do koupele rozhodně kouit nejdu :-D
JaneII.: kde jste přišly na záchod?

16
Ajda
Reagovat

Jejda,
no to už předbíháš :-)) To bude až příště a JaneII si to přečetla asi v programu Primy, který tu nakopírovala Magdala. (pokud chceš, není problém si to najít) Ale mně to přijde předčasné řešit, ještě nevíme co bude dnes.
Ale tím se prozradilo, že mamca.neznámá bude mít návštěvu!

mamco.neznámá – je tam nový, dnes ráno – Míša byla podle Honzy chladná – ve vaně :-(

17
Jane II
Reagovat

Teprve bude – Prima to tvrdí, že se u opravy jejího záchodu děsně pohádají.

18
Jane II
Reagovat

Ajda: Já to četla už dřív na Primě, takže to není nic, co by mělo být tajný.

19
mamca.neznama
Reagovat

Hmmmm ta kto nevím a pokud to tak bude,tak se k tomu pak vyjádřím.

20
Jejda
Reagovat

Aha, takže Katka teďka nevypadne a květák Honza jí doma bude opravovat záchod? Akorát mamco nechápu, proč tě to rozčílilo? Když už se na nic jiného nezmohl, tak aspoň ten záchod ti opraví:-)…já bych ho nechala, jen ať maká…

21
Jejda
Reagovat

mno jo, když já jsem na tohle antitalent…škoda, že jste to smázli, myslím ten program…

Když to musíš nutně vědět, najdi si tv program např.na Seznamu a tam si to otevři a přečti. A.

22
Ajda
Reagovat

JaneII,
obsahy několika dílů se dají najít, vím zhruba děj do půlky června, ale proč to předem uvádět.

23
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: tak dobře…když už se to profláklo tak to nechte spát ale do doby než to bude aktuální, teď se k tomu nijak vyjadřovat nebudu a nemůžu. Díky za pochopení.

24
mamca.neznama
Reagovat

Květák : nezaznamenal žádnou reakci…nechtěl říci „erekci? :-D

25
Jejda
Reagovat

Cheche…tak to bude ještě zajímavý…fakt mě zajímá, koho květák dneska doopravdy vyhodí…jestli fakt Míšu a Bláňu??
Uvidíme….
A taky čekám, jestli ta Martina od oranžového Jana fakt odejde? Já už těm obsahům nějak nevěřím. Ale stejně mám pocit, že o něho vlastně neměla zájem nikdy…a spíš se přes mobil domlouvala s někým jiným a byla z toho nervní…
taky jsem zvědavá, na jeho matku, co to bude zač…
A Eva…no tam to spíš asi bude zase samá legrácka, komedie až parodie…

26
Jejda
Reagovat

Jinak dobrá fotka na začátku…arogantní škleb květáka versus strhaná a zničená Bláňa….trošku kontrast :-)

27
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: i tak mi stejně k sobě pasují nejvíce :-D

28
Jejda
Reagovat

Jako já jsem o tom uvažovala, kdo by se ke květákovi do normálního života nejvíc hodil a taky mi vyšla Bláňa….byla by ožralá a tak by nevnímala ty jeho podrazy, aroganci a humpolácké chování :-DD
Katka a Péťa to nee, ty inteligenčně květáka moc převyšují, Míša je taky pro něho až moc dobrá a Niki taktéž, takže fakt ta Bláňa…

29
Prochor
Reagovat

V minulé diskuzi mně zajímalo, jaký důvod uvede Honza pro vyřazení Míši a že logika spláče nad vejdělkem. Nezklamal mně. Chladná Míša:-)) Jak někdo napsal v jiné diskusi – měl si připustit teplou vodu a neremcat.

30
Jejda
Reagovat

Prochor – kdyby to bylo na Honzovi, tak by měli ve vaně klidně i sex před kamerama…mno, fakt magor….hlavně, že on není chladný..:-)

31
warle
Reagovat

Já jsem z Honzy opravdu hotovej. To si fakt nevidí do H.u.b.y?

32
Prochor
Reagovat

To Jejda. Sex by ani nešel. Kdyby zakašlali, tak mají otřes mozku. Ženy je určitě našly protože Míše a Honzovi čouhaly nohy až do předsíně. Co čekal je tam bude Míša dělat za prostocviky. Dost na to, že leze do vany s nohou v sádře aby nezkazila srandu. Nevděčník jeden.

33
warle
Reagovat

To není nevděčník, to je pako. A to jsem ještě slušný.

34
anja
Reagovat

neblbněte :)) mně toho honzy už začíná být líto :)))

35
Amy
Reagovat

Honzovy asi nakonec nezbude žádná páč všechny utečou a ty nejlepší vyhodí…. :-D Jsem zvědavá jak tohle dopadne.

36
Cipela
Reagovat

Honza je debil – ty nejlepší vyhodil a nechá si tam jen samé lemry a ty stejně od něho utečou – takže další propadák TV Prima

37
anja
Reagovat

mně vychází, že Honzovi na samý konec zůstane Nikol, ta se celou dobu chová submisivně a přesně to Honza potřebuje, Míša je na něj příliš sexy, má z ní strach – vedle ní by totiž zanikla ta jeho břišní vánočka, no a Petra s Katkou, tyhle obě dvě vypadají, že by s Honzou brzy zametly jak s prachem na poličkách :)), takže se jich dřív nebo později zbaví, stejně tak Blanky, ale pro úplně opačný důvod – hysterku a citovou vyděračku nesnese žádný chlap, natož macho Honza

38
Prochor
Reagovat

Ale Rainmen ještě neodpověděl na mojí provokaci. jestli mu nevadí, že „jeho“ Evička vyvrací plastelínový zákon, že muži se nedají formovat jako plastelína. Ti její amanti jsou servilní až hrůza. Jestli si panáčkové myslí, že je to zachrání před jejími výbuchy tak se pletou. Když Evičce přepne, tak dopadnou jako Viktor. Z Evičky zase bude sopka na Islandu a zachraň se kdo můžeš. Když potřebuje vypustit páru, tak i takové záchodové příslušenství může posloužit jako záminka.

39
Valkil
Reagovat

anja, zdá se, že s Nikol spolu udržují i nějaký kontakt. Minule psala, že mu volala, pokud se tomu dá věřit.

40
warle
Reagovat

To Valkil. Máš pravdu. bylo to tehdy, když se tu za něho kdosi vydával. Nevim, nevim, jestli bych na jejim místě o setkání s ním ještě někdy stál. Ale kdoví jak to všechno dopadlo.

41
warle
Reagovat

To Anja. Bojím se, aby Tvoje první věta nebyla pravdivá.

42
Prochor
Reagovat

To Anja. Mně už je ho taky líto. Když si vezmete, jak na začátku na něj čekalo na Vyšehradě 14 natěšených fanynek. Odjížděl z hradiště na kole jako pán a pyšnej páv. Když s ním obdivovatelky skončily, tak by od něj pes kůrku nevzal. Na Blesku se dozvíte tolik informací od naštvaných čtenářek že vám půjde hlava kolem. Honza dostal tolik jmen že by to vydalo na Otův naučný slovník. Od Slizoně a Iqáka po duševně charakterovou kreatůru. To je brutalita. Kam do dospěje ?

43
Valkil
Reagovat

Je teda fakt, že ho Prima vykreslila opravdu barvitě. :(
Možná že ve skutečnosti to nebude takovej frajírek, ale úplně normální vzorek chlapa to teda taky není.

44
Ajda
Reagovat

Už je kolem toho, jak to dopadne tolik tipů a zaručených pravd, že ať to dopadne jakkoli, něco snad bude opravdu pravdivé. U Honzy je jasné, že zájem vychladl, Eva si prý taky vybrala jinde, tak už mě nejvíc zajímá, proč to nevyjde Janovi s Jarmilou (jinak by neměl inzerát na seznámení).

45
Jane II
Reagovat

V těch Honzových mamčách taky čert aby se vyznal. Jednou napíšou, že byl strašnej, pak zase že ne. Nikol na teď na diskusi na Primě píše, že mimo kamery nebyl tak hroznej, předtím psala něco jinýho. Holky, vy asi taky nevíte, co chcete.

46
Jejda
Reagovat

Prochor – mno Eva prostě se potřebuje vždycky na jednoho z nápadníků zaměřit a pořádně mu to osladit …nejdřív Rainman, pak Viktor, teď Radim a v tomto díle zase bude vyjíždět na Davida….mno, fakt zvláštní přístup

Honza květák…nechápu, proč je vám ho líto? On o vaši lítost stejně nestojí a určitě si pořád doteď myslí, že ty ženský byly divný a on je ten nejlepší na planetě a o něj se všechny musí rvát…no hrůza….sebestřednej blb…a teřba to televize nějak sestříhala, ale z jeho výroků a jeho chování, co bylo v TV každý musí vidět, co je zač….humpolácké chování, k ženským se fakt chovat neumí ani on a ani Víťa, hledá prostě milenku a hospodyňku v jednom, ale určitě ne rovnocennou partnerku…

47
Jejda
Reagovat

Jane II – ono časem každej vychladne a podívá se na to s čistou hlavou, teď když už je Honza květák daleko a nemusí se s ním maminky setkávat, tak jim třeba už ani tak strašnej nepřijde…

48
Jejda
Reagovat

Jane II – prostě tak nějak už zapomněly na to, co bylo a jak se choval…

49
Jejda
Reagovat

Anja – Já si nemyslím, že by se květák nějak bál Míši a proto ji vyhodil, to je blbost, on se žádné nebojí a myslí si o sobě, že je ideál, spíš za tím vyhozením Míši bylo něco jiného…

50
Vlk
Reagovat

Že Honzovi nakonec zůstane Nikola, snad nemůže být žádný překvapení. Slintá po ní už od začátku, ona má taky zájem (přijela za ním dřív na statek) a její submisivita mu určitě vadit nemůže. Přitom ona není úplně puťka a svoje si taky řekne. Věkově v pohodě, svišťa mají oba po jednom, to je taky OK. Podle mě se k sobě docela hodí. Já na jejich místě bych to zkusil dát dohromady. Že je včil Honza démonizovanej, z toho bych velký drama nedělal, hodně z těch hříchů imho vyplývá z toho, že hraje roli, kterou mu produkce přidělila. Proto často jedná podivně a mlčí místo toho, aby vysvětloval.

51
Teric
Reagovat

Magdalo a mě to zase zajímá :) Že to nezajímá Kateřinu je jasný, když tam byla, ty by do toho neměla vůbec mluvit. A že to nechce Ajda je taky jasný, sama opisuje slovo do slovo, vždyť jen napsala to, co jí poskytla Prima.

52
Jejda
Reagovat

Vlk…no, ale Nikol psala, že spolu s květákem nejsou, ale jinak si taky myslím, že zůstane jako jedna z posledních
Vlk – květák – to je teda blbost, že mu produkce přidělila nějakou roli, když vždycky něco řekne, tak to je hrůza a nevypadá to bohužel, že by mu produkce přesně nadiktovala, co má dělat a říkat….prostě takovej do určitý míry je…

53
Ajda
Reagovat

Teric a co bych jako měla psát jiného než podle materiálů Primy? Věštit z křišťálové koule neumím.
A doslovné kopírování z tv programu není zrovna diskuse. Už jsem psala – kdo chce, má možnost si to číst přímo tam, takže máš možnost i ty. A máš pravdu – nechci to zveřejňovat dopředu, tohle je o 9. díle, jinak bych to nesmazala.

54
Jejda
Reagovat

Teric – když tě to zajímá, tak si to najdi, jak psala Ajda, je to na Seznamu- prostě si najdi v programu vysílání hledá se táta a máma a u každeho dílu( i u budoucích) máš napsaný stručný popis…

55
Vlk
Reagovat

To já vím, že spolu nejsou, jsem zvědavý, jak se to ještě vyvine. Očekávám, že spíš ona dá kopačky jemu, než on jí. Pohnojil si to hned od začátku.
Produkce přidělila Honzovi roli – být „první cenou“ v téhle soutěži (nebo on to tak aspoň pochopil). To je z principu špatně.

56
Prochor
Reagovat

Ona ta účast Míši Veselé v téhle soutěži mně přijde od začátku jako provokace. To je jako by tam šla hledat chlapa Ornela Muti. Míša si najde chlapa suše a jednodše čehož je důkaz, že se tak i stalo. U ostatních maminek to je otázka.

57
Jane II
Reagovat

Mně je zase líto mamči neznámý, protože ona se pořád snaží být tak záhadná a píše nám, jak v ukázce odchází a jak to možná všechno jinak a přitom se stačí podívat do programu a člověk ví i to, kam ho vezme za zábavou. ;))

58
Vlk
Reagovat

Tak jí to nekaž, ty Jano2 :)

59
Jane II
Reagovat

Prochor: Ty v Míše asi vidíš sexbombu, ale imho je to tuctovka. Nic sexy na ní nespatřuje ani manžel. Spíš je mu hodně nepříjemná. Ten její výraz a úsměšek jsou dost hrozný.

60
Jejda
Reagovat

Vlk – a co je na tom špatného, že on je první cena? Vždyť to tak přece je, akorát když to říká květák, tak to zní dost blbě a sebestředně. Nevím, on prostě tak nějak když cokoliv řekne, tak to vypadá, že si myslí, že je mistr světa.
Jestli mu Nikol dá kopačky, tak to je jedině dobře…
Ono se není, co divit. Kdo by stál o partnera, který do budoucí partnerky není ochoten nic vrazit a jen očekává dokonalý domácí servis a dokonalý „nechladný“ sex….a spíše podle mého hledá submisivní partnerku, kterou bude ovládat. K ženám se taky chovat neumí, že by někdy nějakou pochválil, že jí to sluší, nebo s něčím pomohl, to ne, není ani trochu gentleman. Spíš je všechny pošle obstarávat koně. Představuju si to tak, že on by přišel z práce, lehl doma na gauč a kritizoval, co kde jeho ženská neuklidila a neudělala. K ženským se od začátku choval spíš jako nadřízený než jako partner. Pořád vykládal samý blbosti či urážky na stranu maminek, ale nad sebou se sám nezamyslí….prostě on hledá dokonalou, protože je přece mistr světa, to že vlastně za moc nestojí, mu ještě nedošlo. Honza je citově hodně chladný a otupělý…a ta kritika na postavy maminek, no humus, tohle by slušnej chlap neřekl…nebo by to řekl aspoň slušně….dost hřeší na svůj vzhled, ale jinak uvnitř je to hrůza…
Jan je sice buran, ale chová se k ženským slušně….

61
Jane II
Reagovat

Vlk: Já jí to nekazím. Já ty programy nepíšu. :)

62
Jane II
Reagovat

Jejda: Já ti nevím, jestli je na Janově ochmatávání zadků a ňader něco slušnýho. Mně se to zdá dost nechutný.

63
Jejda
Reagovat

Jane II – tak Míša podle mě sexbomba je, ale tak samozřejmě se nemusí líbit každému, ale má prostě takovou image lehké děvy….třeba fakt chtěla někoho najít a mít si z čeho vybírat, tak šla do TV, aby jí pak mohli chlapi psát až vypadne…anebo se chtěla jen zviditelnit, aby jí někdo nabídl focení do Playboye či tak něco…kdo ví

64
Vlk
Reagovat

Co je na tom Jejdo špatnýho? No přesně všechno to, co popisuješ v tom druhým odstavci :)))

65
Jejda
Reagovat

Jane II – no, tak to ochmatávání se mi taky nelíbí, ale pochop ho, dlouho neměl ženskou a je asi hoodně nadrženej a nemůže se tomu ubránit, když ale pominu to ochmatávání, tak se chová k maminám slušně….on by to potřeboval párkrát udělat a pak by byl v pohodě…:-)

66
Jejda
Reagovat

Vlk – tak já nevím, ale když má někdo partnera, tak nemůže jenom brát, ale musí taky něco dávat na oplátku…co asi tak květák Honza může partnerce nabídnout?

67
Ajda
Reagovat

JaneII ,
to je problém, protože Prima to dodá s předstihem, a oni to uveřejní okamžitě, ne týden po týdnu. Takhle se dá číst i Ordinace, Ulice atd. a ani se člověk nemusí dívat.

68
Prochor
Reagovat

To JaneII: V názoru na Míšu se neshodnem. Opravdu v ní vidím sexbombu ale i docela super ženskou podle toho co jsem viděl.

69
Jane II
Reagovat

Jejda: Mně přijde dost slizkej. Je dospělej, má se ovládat. :) Míša jako lehká děva působí, s tím souhlas. Jako sexbomba ale na mě nepůsobí ani trochu. Mám asi jiný vkus :)). Ze všech maminek co tam jsou, se mi bezkonkurenčně nejvíc líbí Martina. Míša je fádní a hrozně unylá.

70
Jejda
Reagovat

Jane II – mno jasně, má se ovládat, ale tak Jana asi pudy hodně přemáhají..třeba se ovládat nechce neumí …prostě taky byl trošku opilý a tak když se mu tam ženský nabízely, tak si prostě šáhl, nemohl to vydržet :-)
Martina se mi naopak vůbec nelíbí…je hrozně vyhublá jako z koncentráku a ten frňák, ale tak každý má jiný vkus…a to, že se přes mobil domlouvala s jiným chlapem mi taky přišlo dost neslušný….

71
warle
Reagovat

To Jane II. Myslíš Martinu od Jana?

72
Jejda
Reagovat

oranžový Jan – já hlavně nechápu, jaktože mu je teprve 35…na ten věk vypadá dost hrozně, spíš vypadá na 45 a víc….a to břicho…na to, že manuálně pracuje, tak by ho mohl mít menší….že se sebou něco neudělá, když leze do telky…

73
warle
Reagovat

To Jejda. To, že se domlouvala s chlapem je snad jenom doměnka. nebo to tam opravdu bylo?

74
Prochor
Reagovat

Mně se Martina fyzicky moc nelíbí protože mi asociuje vyzáblé modelky, které na mně působí absolutně asexuálně. Ale líbí se mi na ní, jak odpálkovala Jana při osahávání. Ostatní maminky se trapně usmívají a nechají si to líbit. Jetě se mi docela líbí Zuzana. Přijde mi jako chytrá a hodná ženská.

75
Jejda
Reagovat

warle – je to domněnka založená na zkušenostech…prostě se s ním domlouvala, byla nervozní a tak odběhla ven, nakonec si to s ním přes mobil nějak vyříkala a další den už byla klidná a v pohodě…takhle si to myslím…kdyby se domlouvala s kýmkoliv jiným než s chlapem, tak by s ním přece mohla mluvit v bytě před ostatníma a nemusela by kvůli tomu letět ven…

76
Jejda
Reagovat

Prochor – tak ono je docela těžký odpálkovat někoho, kdo se ti líbí, aby si to nevyložil tak, že o něj nemáš zájem
Martině byl Jan volný od začátku, proto ho klidně odpálkovala, bylo jí jedno, co si o tom pomyslí

77
Jane II
Reagovat

warle: JJ, myslím Martinu od Jana.

78
warle
Reagovat

To Jejda. Říkáš to, jakoby jsi měla zkušenosti s tajným telefonováním chlapům.

79
Jejda
Reagovat

warle – mno a kdo z nás někdy někomu tajně netelefonoval?
Vezmi si to logicky, přece kdyby mluvila s kýmkoliv jiným, tak by nemusela letět ven z bytu a mohla by telefonovat i před ostatníma…anebo mám ještě podezření, že s tím chlapem někde venku mohla mít dokonce osobní schůzku, třeba přijeli dokonce spolu…ani by mě to nepřekvapilo….buď ty tři hodiny se někde venku osobně domlouvali, co a jak a nebo prostě kecali přes telefon…jiné logické vysvětlení jejího chování mě nenapadá a i to chování k Janovi od té doby poněkud změnila…

80
warle
Reagovat

Jo, možná to tak bylo.

81
katy
Reagovat

já nechápu, jak můžete tady těm potenciálním a opravdivejm maminám z RS věřit, že to jsou opravdu ony? pochybuji, že by sem dávaly zrovny ony příspěvky a je úžasný, jak si z vás všech někdo dělá pěknou pr…l..a jak jim to všichni baštíte:)))))))) že viz. mamka.neznáma nebo jak…prosím vás nevěřte jim ty žvásty!!!

82
katy
Reagovat

já nechápu, jak můžete tady těm potenciálním a opravdivejm maminám z RS věřit, že to jsou opravdu ony? pochybuji, že by sem dávaly zrovny ony příspěvky a je úžasný, jak si z vás všech někdo dělá pěknou pr…l..a jak jim to všichni baštíte:)))))))) že viz. mamka.neznáma nebo jak…prosím vás nevěřte jim ty žvásty!!!

83
Jejda
Reagovat

katy – tak třeba mamci.nezname to věřím a taky Rainmanovi, Nikolometce a Vlnatce….nevidím důvod, proč jim to nevěřit….

84
warle
Reagovat

To katy: na RAINMANA nám nešahej. :-)

85
katy
Reagovat

a jakej je důvod jim věřit? někdo může totálně všechny oblbovat a vůbec si toho nevšimnete, jenom z vás ta dotyčná má pěknou srandu..nechápu to..já bych mohla klidně tvrdit, že jsem Honza a vymýšlet tady příběhy jako z knihovny co se všechno že se stane a nikdo by nic nepoznal..fakt jim nevěřte..nebo at to nák dokážou, že to jsou opravdu ony..

86
Scarlet
Reagovat

Katy: jsou to ony, já jsem s mamcou.neznamou i v telefonickem kontaktu a bavime se o tom….

87
warle
Reagovat

KATY = HONZA

88
Jejda
Reagovat

katy – já právě myslím, že tím, co psali už to dokázali, že to jsou oni…
warle – neblbni, květák přece neumí ovládat počítač

89
warle
Reagovat

:-) :-)

90
Vlk
Reagovat

Jejdo, souhlas, takže už víš, co na tom bylo špatnýho? :))

91
Jejda
Reagovat

Vlk – Počkej jsem nějak mimo…myslíš ohledně květáka a jeho chování? Mno tak jako pokud by se doma chlap takhle choval, jakože by k ženský přistupoval jako k služce a vyžadoval by super nechladný sex, super dokonalou postavu, super jídlo a doma všechno v super pořádku, tak by to měl aspoň nějak oplatit, třeba slušným chováním, lichotkami, finančně atd…ale co může květák na oplátku za tohle všechno, co požaduje po partnerce nabídnout? Snad jen komandování a když bude hodná, tak se spolu půjdou projet na kolech….já opravdu nevidím nic, co by květák mohl ženským nabídnout….

92
Vlnatka
Reagovat

Katy – tys mě dostala – šla jsem se kouknout do zrcadla, jestli jsem nezmutovala a člověče smůla, jsem to pořád já. Bych ti klidně i krásné foto přidala (ale mám už asi o 10cm delší vlasy), ale v TV se na mě můžeš ještě chvíli koukat….Ale klidně zapoj STB i KGB (jen nezapomeň, že se nemůžeš ptát na něco, co se ještě nestalo – to nesmíme říct.)

93
Prochor
Reagovat

Závidím Scarlet že ona jediná přesně ví, co dneska večer uvidíme.

94
Jejda
Reagovat

Prochor – jak jediná?, snad to ví i ostatní maminy, štáb a Honza….

95
warle
Reagovat

To Prochor: Proč jediná?

96
Prochor
Reagovat

Myslel jsem tím akci vyhazov Míši.

97
Jejda
Reagovat

kdo ví, proč ji doopravdy květák vyhodil? ale určitě ne proto, že by se mu nelíbila, nebo že by se jí bál, to je blbost…třeba chtěla sama odejít, kdo ví…

98
Jejda
Reagovat

Sakra už se odhodlávám asi 2 hodiny, že půjdu něco dělat…tady je to hroznej požírač času….

99
Prochor
Reagovat

Pardo, ještě o tom bude své vědět druhý aktér Honza. Ale ten sem nepřispívá – asi odletěl někam na Mars. To by byl stejně frajer kdyby šel do další řady. Ale pochybyju, že by si mohl tentokrát vybrat 14 adeptek.

100
warle
Reagovat

To jejda. Dnes se tu toho zase tak moc neděje. Už aby bylo po večerním vysílání.

101
Jejda
Reagovat

Prochor – květák neumí ovládat počítač a navíc přispívat do takových diskuzí je pod jeho úroveň pána tvorstva

Tak lidi jsou různý, třeba se svým chováním některým naopak zalíbil….co ty víš?

102
Jejda
Reagovat

warle – to máš pravdu, doufám, že teda aspoň dneska večer bude pořádný drama a bude to stát za to, aby bylo o čem diskutovat…:-)

103
Vlk
Reagovat

Jejdo, nejsi nějaká natvrdlá? :)
Přece – pokud by skutečně byl Honza „první cenou“, tak by snad to, co na něm kritizuješ, bylo celkem v pořádku…

104
Valkil
Reagovat

katy:
Stejná otázka jakej důvod jim věřit je i jakej důvod jim nevěřit :)
Mě se líbí co píšou a tak se mi chce tomu věřit.
A nelíbí se mi co píšeš Ty a tak ti něvěřím ani tu přezdívku.
:)

105
Vlk
Reagovat

NIKDO není první cenou, Jejdo. Pokud si to někdo myslí, tak to nemůže fungovat. Nebo může, ale tím způsobem, jak to popisuješ…

106
Jejda
Reagovat

Tak já nevím, ale když si někdo bude vědomý svých kvalit a bude se považovat za první cenu a bude ty kvality opravdu mít, tak na tom, že se bude cítit být tou první cenou nic špatnýho není…..byl by si prostě jenom vědomý svých kvalit, ale když si květák myslí, že je první cenou, tak to zní fakt divně, protože já na něm skoro žádný kvality nevidím…
Nechme toho filozofování…:-)

107
mamca.neznama
Reagovat

Katy: věř mi holka že já jsem opravdová….. ale zdali-li se chceš přesvědčit,tak mi zkus položit otázku,jejíž odpověď budeme znát jen my dvě :-) Pokud nejsi ale semnou nějak zpřízněná,či někdo z mého blízkého okolí…. máš asi v nějakém utvrzování o pravdivosti nás maminek…smůlu :-D

108
mamca.neznama
Reagovat

Co se týká „hlavní výhry“ v tomto pořadu tak můj názor je…že výhra je pro nás „to“ co jsme sami od této RS chtěly nebo očekávaly. A otázka je…..zda jsme „toho“ dosáhly. A na to zatím odpovědět nemohu :-)

109
Jejda
Reagovat

Ale teda přiznám se, že mě květák zklamal…na první pohled a podle medailonku vypadal jako sympaťák, navíc vcelku pohledný…..ale teď, z toho, co předvádí, mi je blivno…a přitom, kdyby byl dobrej i v chování, tak by bylo ještě hodně zajímavý, jak by se o něho ty ženský mezi sebou rvaly….takhle je to spíš která uteče, ta vyhraje..

110
Jejda
Reagovat

mamco – tak asi všechny maminy se asi chtěly hlavně s někým seznámit…a věřím, že odpovědí přijde dost a něco z toho snad bude :-)

111
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: no necháme se překvapit…tedy já určitě :-)

112
mamca.neznama
Reagovat

Tak na diskuzi Primy,kam občas nakouknu jsem se právě dočetla toto: „Kateřina Strnadová
alias mamca.neznama -vystupuje i na diskusi to je dobrá nanynka.. v telce se tváří že je permanentně otrávená a na diskusích s každým souhlasí-kam vítr tam plášť. “ a dodávám: jako otrávená možná (někdy ten den byl opravdu náročný po všech stranách) ale že bych neměla vlastní názor a stále tu jen psala dvě slova SOUHLASÍM a NESOUHLASÍM ? Mi přijde dosti zoufalé ze strany toho,kdo tento příspěvek napsal.

113
Jejda
Reagovat

mamca – já nevím, proč se tím vůbec zabýváš…z magorů si nic nedělej…a vůbec, ta diskuze na Primě je nějaká divná, doteď nevím, jak to udělat, aby se zobrazily všechny příspěvky, vždycky se mi to zobrazí jen asi na stránku a víc nic, to ty staré jako mažou, nebo jak to je?

114
RAINMAN
Reagovat

„ale že bych […] tu jen psala dvě slova…“

Přesně tohle děláš! Pořád dokola píšeš: „mamca“ a „neznama“. :-D

115
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: neboj se že by mne to nějak rozhodilo,to zase né. Jsem na to vše tak nějak připravená i s tím,že spousta diváků na mne svůj názor brzy třeba přehodnotí.Stačí jen sledovat co se děje kolem Míši a Evy.Takže člověk asi ví co má očekávat.Nehodlám si dělat ani nějaké alibi.A na diskuzi na Primě nechodím od té doby,co se tam za mne někdo vydával a Prima neměla ani tu sílu nebo zájem si svou diskuzi nějak ošetřit aby se tam takové věci neděly.

116
Jejda
Reagovat

tak mně to celé přijde, že Prima na stránky ohledně tohohle pořadu dost dlabe…

117
mamca.neznama
Reagovat

No co já tam za poslední dny a týdny čtu, je to jen diskuze založená na výmyslech a špíně,kterou údajně někdo někde slyšel…. stejné je to i na Streamu. Jen špína,lži a sprosté pomluvy.

118
mamca.neznama
Reagovat

Diskze má být o pořadu,jednotlivém dění odvysílaného dílu a smazřejmě reakce na chování lidí (účinkujících) v RS. To co se tam ale děje to nemá s tímto nic společného.

119
Jejda
Reagovat

Mamco neznámá, kdo platil to jídlo, který tam květák nakoupil? Já jsem to pochopila, že to nakonec zaplatila prima, aby nebyla ostuda, že vám tam nic nepřipravil…nebo se fakt plácl přes kapsu a zaplatil to jídlo ze svýho? Tomu se mi ani nechce věřit…

120
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: tak to opravdu netuším kdo to platil, viděla jsem Honzu si doma brát peníze ale zda byly jeho nebo produkce,tak po tom jsem nepátrala.

121
Jejda
Reagovat

Jako přišlo mi to komické, že si pozve 5 ženských a nechá si prázdnou ledničku. to asi myslel tak, abyste si každá to jídlo někde nějak sháněla….no to se zase předvedl….:-)

122
Vlk
Reagovat

Kdyby se mamča nebo kdokoli jiný chtěl „legitimovat“, je to poměrně snadný. Stačilo by uvést jakýkoli pro děj nedůležitý ale zřetelný detail, který nebyl v žádné upoutávce, nemůže ho znát nikdo nezúčastněný a objeví se třeba v dnešním sestřihu. Třeba co měla ona nebo někdo jiný na sobě a zatím nebylo v sestřihu, že třeba zase byli nakupovat nebo cokoli podobnýho…

Já mamči a dalším věřím, pže je věrohodná a já jsem důvěřivej :)

123
Jejda
Reagovat

Vlk – no jo, ale když oni mají zakázano prozrazovat děj, ale tak kdyby třeba řekla něco ne až tak podstatného, tak by to asi šlo…každopádně spíš není důvod nevěřit….

124
warle
Reagovat

jenže ony sami možná přesně nevědí, co v sestřihu bude.

125
Vlk
Reagovat

Však právě – pro děj nedůležitýho. Červený korále na krku, kytice růží ve váze na stole nebo koupenej humr k večeři není nic, co by mohlo Primě vadit. Už tu prozradila „horší“ věci.

126
Jejda
Reagovat

Vlk – no já nevím, ale třeba už si ani maminy samy nepamatují, co bylo ve váze či na krku, když se to točilo před rokem….

127
Vlk
Reagovat

Tak samozřejmě by to muselo být něco, co si pamatují :) Jakýkoli detail, nejlíp u situace, která v sestřihu určitě bude – třeba vyřazování nebo nějaký vypjatý moment. Ty odvysílané sestřihy jim přece paměť osvěžují. Já bych maminy nepodceňoval :)

128
warle
Reagovat

Já jím humra skoro každý den. :-)

129
Vlnatka
Reagovat

Přistupuji na vaši nabídku vy pochybovači, v sestřihu to nebylo (a snad to dneska odvysílají),z anotace víte, že Jan pozve holky ke své mamince. Takže indicie, která je nepodstatná – obědvat budeme v zahradním altánu. Stačí?

130
mamca.neznama
Reagovat

Tak já také přispěji k ověřování pravosti mé osoby…dnes prý Katka a Petra mají překvapení pro Honzu, nápověda: budou potřebovat kladivo :-D

131
Jejdo?Ty jsi
Reagovat

Jejda z iboys? O:) :P
boys.cz/jejda

132
Vlk
Reagovat

No vidíte jaké pěkné indicie :)

133
Jejdo?Ty jsi
Reagovat

Jejda je ženská :D Pardon, prosím o smazání :D Jsem myslel, že je to chlap :)

134
Jejda
Reagovat

No, já jsem chlap, ale cítím se být i ženou :-) Ale moje soukromí tady nebudeme rozebírat, nechci se tady exhibovat jako Monika

135
Jejda
Reagovat

mamca – kladivo? tak to bude ještě zajímavý…nebylo by od věci ho tím kladivem pořádně praštit…ale myslím, že takové překvapení to nejspíš bohužel nebude

136
Vlnatka
Reagovat

Já vím, že je to mimo téma, ale ty naši kluci to dokázali! Tak si zase konečně zahrajeme o medaile. A klidně mě dnes po vysílání mohou všichni zkritizovat, radost mi to nezkazí…..

137
Jejda
Reagovat

Lidi, dělám srandu, jsem ženská, chtěla jsem to jen trochu zamotat….:-) ….

138
warle
Reagovat

Ne, ne Jejdo. Toho chlapa Ti už nikdo neodpáře :-)

139
Jejda
Reagovat

Já bych řekl(a), že reality show HSTM vlastně zachraňuje vztahy, protože když se na tohle lidi dívají, tak si řeknou, že můžou být rádi za to, co mají doma …:-))

140
warle
Reagovat

A nebo si řeknou: Raději budu sám než mít doma tohle :-)

141
Mia Wallace
Reagovat

warle: ano. to jsem si přesně řekla a pro jistotu jsem zamkla! ;)

142
warle
Reagovat

Mia Wallace – to je z Pulp Fiction?

143
Mia Wallace
Reagovat

warle:ano.:)

144
warle
Reagovat

Můj nejoblíbenější film. Teda hned po RS HTN.

145
jitushka
Reagovat

Souhlasím s příspěvkem 139!! :) Ale najdou se tam i světlé výjimky.

146
Mia Wallace
Reagovat

warle: můj taky. a v těsném závěsu je zavěšena RS HTM :D

147
Jejda
Reagovat

mamca – teeda – co to bylo v té vaně s květákem za ošahávačku a líbačku?? Ale tu stěnu jste mu teda pěkně zničily :-)
Nikol jsem vůbec nepochopila, proč kvůli Míše brečela.
Tak Martina teda fakt odešla, asi teda měla opravdu někde něco jiného…

148
Vlnatka
Reagovat

Katko doporučuji změnit nick z mamča neznámá na ZÁPRDEK. To se mi moc líbilo… a ta sprška taky….

149
Jejda
Reagovat

Jinak opravdu, jak se květák Honza radoval z té výzdoby, tak to byl asi jediný okamžik, kdy mi byl aspoň trošku sympatický, to je fakt, škoda že se takhle nechoval pořád…

150
Jejda
Reagovat

záprdek – no jo, květák zase perlil :-D

Docela mě šokovalo, jak na vás Jan vybalil, že se mu Martina fyzicky líbí a v zápětí dodal, že Jarča mu víc pasuje :-DDD No jo, fakt je hodně taktní…

151
Ajda
Reagovat

Vlnatko,
možná to zítra zvládnu, něco mi vypadlo tak na 50% by to tu mohlo do oběda být, pokud to už ráno bude na streamu.

152
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: on ošahával mne…. jste si nevšimly jak se sama divím? a proto také ta sprcha :-D No nejnáročnější než ta výzdoba bylo sehnat kladivo :-D
Vlnatka: nebudu si měnit nick v takový přiblblý květákovský výmysl :-)

153
Jejda
Reagovat

mamca – třeba mu fakt imponují dominantní ženy :-)

154
Pattrick
Reagovat

Katko :D heh, ty tam zůstáváš, no toto ..
Musím říct, že mě utvrzuješ, že si velmi chytrá ženská a nebojíš se říct názor, obdviju to :-)

155
Jane II
Reagovat

To teda dneska byla nuda. Jen ten záprdek mě pobavil. Nepochopila jsem, proč Kateřina tak dere do Nikoly. Proč by si měl Honza nechávat někoho, koho nechce jen kvůli větším životním zkušenostem? Nepochopila jsem ani Blanku. Jestli je tak labilní, neměla do RS vůbec chodit.

156
Jejda
Reagovat

Evička se nezdá nejdřív pořád na děti zdrobnělinky a teď z ní vypadlo v té upoutávce, že jim rozbije tlamu :-(
No chudák Bláňa, ta z toho vyřazení fakt byla hotová.
A proč tedy květák vyrazil Míšu? Fakt to nechápu, chtěla odejít, nebo opravdu ji vyrazil, že byla chladná? Jestli jo, tak je teda fakt pako…

157
Jejda
Reagovat

Vlnatko, co říkáš na to, že máma od Jana řekla o Zuzce, že je do větru? Jak to mohla takhle na první pohled odhadnout? Jestli to brala podle barvy vlasů?, no nechápu…

158
Prochor
Reagovat

Prý – jestli se chcete seznámit s vypadlíky.. To je s křížkem po funuse když už je Míša zadaná. Tak co to inzerujou ? Ale vážně. Nejvíc na mně zapůsobilo, jaké jsou ženy Honzy kamarádky. Vy jste byly dobrá parta.

159
Jejda
Reagovat

Prochor – no tak třeba Míšu zaujmeš natolik, že se s přítelem rozejde, neváhej a jdi do toho :-)

160
Prochor
Reagovat

Musím počkat až opadne voda ma moravě. Ta Evička mně něčím připomíná Juliho z Vyvolených. Jak při jedné samomluvě plakal co mu to Pánbíček dělá a říkal mu přitom něžně vole. Bylo vidět, že k němu má opravdu kamarádský vztah:-)

161
Jejda
Reagovat

mamca – z čeho jsi usoudila, že je Bláňa pro rodinu a do života? Jako třeba je, ale vypadá spíš tak, že se pořád hroutí a nebo je věčně ožralá…jestli měla Bláňa špatný zkušenosti s chlapama, tak do téhle RS fakt neměla chodit…

162
Jejda
Reagovat

Bože ten Adam fakt pořád věčně do někoho šije, jak se tam vyvaloval na ručníku, tak mi připomínal prasátko na rožni….a ty jeho kecy a tak už mi taky lezou na nervy, no jo, on je nejlepší ze všech…a všechno ví nejlíp
Ale teda zase je pravda, že jestli vždycky za děti platí hranolky a tak, tak by se i ostatní měli zamyslet, nehledá se sice sponzor, ale táta, který dětem nic nekoupí fakt není žádné terno…

163
Monika
Reagovat

Jste mě fakt nasrali.Já čekám,že rekap bude až přes víkend,a najdu tady haldu příspěvků….. :-(((
„Neřáde jeden,tohleto se dělá staré babičce,která tě má tak ráda a pořád se tě zastáváá á á ??! Tfuj..é é é é ééé “
:-DDDDDD

164
Aterka
Reagovat

O Evě jsem tedy nikdy moc vlídně nemluvila, ale to co jsem dneska viděla….. odvolávám větu v minulé diskuzi, že zřejmě děti zvládá, je to sebestředný líný člověk a pochybuju, že je to střihem, neustále někde ležet nebo sedět v restauracích zřejmě nebaví ani dětim což ona s jejím egem nikdy nepochopí

jinak zbylé skupiny fajn :-) podle očekávání
Vlnatko jsi fakt bájječná ženská, jsi mi moc sympatická , no a Katka perlila , Míši mi bylo skoro líto, Blanka vypadá na zhroucení

165
Kiki
Reagovat

Vlnatka je Věrka?

166
Jejda
Reagovat

Eva – mno je fakt divná, pořád ty její znechucené obličeje, místo toho, aby byla ráda, že se David věnuje dětem a to, co říkala těm dětem v upoutávce, že jim rozbije tlamu a zavře ji sociálka…no hrůza…nechápu, že se nemůže ovládnout aspoň před kamerou….jo, jak může, tak děti předhodí tatínkům a starejte se a ona někde esemeskuje, nebo se válí a opaluje…to je teda máma :-( …Eva mě fakt zklamala….

S tím Adamem by se k sobě asi fakt hodili….:-(

167
Vlnatka
Reagovat

To Ajda: to by bylo fajn…
To Jejda: nevím, možná proto, že byla hodně veselá a nad věcí a celou dobu prohlašovala a řekla to i mamce, že má Honzu jen jako kamaráda a nic víc.
To Prochor: nevím jestli jsi nespletl pojmenování, ale myslím, že větší kamarádky jsme my – holky od Jana.

168
Prochor
Reagovat

Abychom to nezamluvili – identifikace maminek (kladivo atd.) potvrzena.

169
viki
Reagovat

Evička se nám vybarvuje:-DD to mě baví….já si pozvat domů chlapy, tak jim navařim, ať se blejsknu a ne ještě držkovat, když vaří oni, to mi teda přišlo sakra trapný:-/ U Honzy- škoda, že vypadla Míša, zajímavej prvek to byl, a Bláňa: nepřišlo vám, že se už tam ládovala nějakejma antidepresivama?? byla z toho dost mimo. A u Jana se mi líbí holky všechny. Věrka je moc sympatická(že by Vlnatka??) a je vidět, že se k ní mají i jeho holky. Těším se na příště:-)

170
Bižuna
Reagovat

Oni jsou všichni tři dost hrozní, ale Evička princeznička jednoznačně vede – myslím, že to bylo docela nahraný to zvracení, protože salát nedělali její miláčci Milánek a Adámek, ale mě je na zvracení spíš z ní. Nejdřív řekne ať udělají salát bez majonézy a když se nabídnou, že udělají část s majonézou a část bez, tak jsou podle ní zase moc aktivní nebo přemoudřelý nebo jak to komentovala. Holky od Jana oranžové tričko, proč jste se nechaly vmanévrovat do toho rozhodování, kdo by měl vypadnout, přece nemusíte dělat to, co vám Jan řekne.

171
mamca.neznama
Reagovat

Tak jsem chtěla na vše odpovědět ale opět servr přetížený…tak jdu psát znovu :-(

172
Prochor
Reagovat

Vy jste byly určitě taky Vlnatko. Ale hezký bylo, jak Katka kopala za Míšu a Blanku. Vůbec tam není vidět řevnivost. Vsadím se, že zůstaly kamarádky dál.

173
Jejda
Reagovat

Bižuna – no jo, ona prostě, když jí někdo není po chuti jako Adámek a Milánek, tak mu to dá sežrat, cokoliv daný člověk udělá, je hned blbě….kdyby ten salát udělal Adámek, tak by řekla, že je to delikatesa…a ty její znechucený ksichty

Jan – nepřišlo mi na tom nic špatnýho, že se maminek takhle zeptal a kdyby chtěly, tak by přece neodpovídaly…

174
Monika
Reagovat

já teda neviděla,že by do bramborového šel kdy nějaký salám,a zvlášt gothaj…a ty kráááso,mrazená zelenina?snad ví,že salát se dělá ze skleněných sklenic určených na salát ne???a když nevěděli,tak se měli zeptat…. fakt jsem zírala….:-o

A k honzovi-škoda řeči.Žádnej stratég.Sráč.

175
Jane II
Reagovat

Malý Milánek a Obézní Adámek jsou příšerní. Eva s tou tlamou se taky předvedla.

176
KriKri
Reagovat

ad Evička – „rozbiju vám tlamu a příjde si pro mě sociálka“ !!! Co to bylo ? :-D

ad Květák – dle mého měl záměr nevybrat si žádnou jelikož očekával, že po odvysílání se o něj strhne řádná mela a on si bude vybírat a vybírat a….
ta Bláňa mi teda taky příjde zvláštní, jak kdyby byla na antabusu :-)

na iprima někdo sháněl kontakt na Nikol a bylo mu odpovězeno, že žije ve Státech.

177
Jejda
Reagovat

Monika – a květák teda fakt vyhodil Míšu, protože se mu zdála chladná?…nějak tomu pořád nemůžu uvěřit, že vyhodil Bláňu bych ještě pochopila, ona je fakt jako těsně před zhroucením…

salát – no když na ně Evička dohlížela, tak jim měla poradit, jak to mají udělat….ale tak nakonec to všem chutnalo, jen Evka musela předstírat, že zvrací …no komedie :-(

178
Jejda
Reagovat

KriKri – fakt myslíš, že si květák myslí, že se o něj strhne mela? No moc by mě nepřekvapilo, kdyby si to fakt myslel :-(

179
mamca.neznama
Reagovat

Jejda (153): třeba mu ta dominantnost byla má zbraň… :-D
JaneII: (155)nemyslím že to bylo „draní“ do Nikoly, Nikča jak jste viděly má svou hlavu.Na jednu stranu být chlapem s dítětem,radši chci ženskou,která už ví o čem je život a rodina….. na druhou stranu Honza chtěl evidentně „proutek,který může ohýbat dle svého“ a holku mladší aby se mohl chlubit v okolí,že na to má :-D

180
Kiki
Reagovat

Květák změnil preference po pobytu na koupáku. Míša nemá dokonalou postavu, nebyl spokojen. Nikol je ještě holčička s postavičkou jako lusk a o to tady jde. Nehledá mámu, jen matraci.

181
Jejda
Reagovat

Kiki….takový argument neobstojí, Péťa taky nemá dokonalou postavu a nechal ji tam….proč vyhodil Míšu je mi fakt záhadou….

182
Prochor
Reagovat

Taxikář dneska vystrčil růžky tak aby přes ně nedostal. Adam to tam drží železnou rukou s tichou podporou Evičky, které Adama doporučila její starší přítelkyně amatérská básnířka.

183
mamca.neznama
Reagovat

Pattrick: (154) děkuji za kompliment :-)

184
Lea
Reagovat

Moniko, to neni rekap, jen takový předkrm,ten je tu vždy ještě před uvedením dílu v tv. Na rekap si musíme počkat.
Adam je křivák, konečně to snad už všichni pochopí. A jak
je vyžranej,fuj!
Vlnatko, já ti pořád nevím, jsi Zuzka nebo Věrka? Asi mi to teď neprozradíš ;)

185
Jane II
Reagovat

Uvědomte si, že Honza někoho vyhodit musel, a za rozhodnutí bych ho nekritizovala, páč to byla jenom jeho věc. Proč vyhodil Míšu je jasný. Kateřina mu je lhostejná, takže mu je i jedno, že po něm nejede jako slepice po flusu. Míša mu lhostejná nebyla a nevydýchal, že není žhavější a neobdivuje ho. To se ho dotklo a vyrazil ji. Blanka už přesluhovala. Labilní, nevyrovnaná. K Nikol měl blízko a k Petře taky. Takže mě jeho rozhodnutí nepřekvapilo.

186
Bigrob
Reagovat

tuto RS sleduju od prvniho dilu a docela mne potesilo ze Prima chysta treti radu , jen doufam ze ji nebudou zase vysilat po roce … :-/ jinak super porad … a celkem si rikam ze letos uz asi v tv dalsi rada nebde kdyz uvazim ze na podzim CS ma talen , Na noze! se Zdenkem Polraichem a ted jeste byla po skonceni poradu upoutavka na RS Farmar hleda zenu , zase seznamovaci RS to nevim kdy to prima vse odvisila , navic JOJ taky planuje Farmar hleda zenu tak jestli to nebude zase CZ-SK verze … sorry za castecny off topic

187
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: na Bláně je vidět,že si něčím prošla a že opravdu už potřebuje to zázemí s tou láskou,nejen od dcery,v žádném případě,ač ten dojem v diváku budí, nebyla pod vlivem alkoholu.

188
Kiki
Reagovat

Jejda… Péťu tam nechal proto, že je rozumná, ale od začátku ví, že ee. Proto taky říkal, že u ní mu její baroknější postava nevadí. Vůbec ji nebral jako potenciální partnerku. Podle fotky jeho ex je zaměřen na velmi mladé nebo mladě vypadající partnerky. Nikča toto splňuje.

189
Jejda
Reagovat

Jane II – jako myslíš, že Míšu vyhodil kvůli egu? Že nerozdýchal, že po něm ve vaně nevystartovala? No to by to pak byl ale fakt primitiv…A když viděl, jak je na tom Bláňa s nervama, tak jí ty naděje neměl dávat…měl ji vyhodit už dřív a nebo ji aspoň vyhodit nějak slušně, třeba měl říct promiň Bláňo jsi fajn, ale nejsi to, co hledám, nebo nějakou mírnou formou….

190
mamca.neznama
Reagovat

Prochor(172) Já kopu vždy jen za to,co si myslím že je správné :-)

191
Vlnatka
Reagovat

To Bižuna: je fakt, že to nebylo vidět všechno, my jsme protestovaly – to je vystříhaný a byl to opravdu šok, byly jsme už v tu dobu bezva kamarádky, navíc to vypadalo, že snad u nás bude i happy end – ale prostě řekli – musíte. Proto i ty slzy a věř, že to bolelo…

192
Jejda
Reagovat

Kiki – když o Petře jako o partnerce kvůli postavě neuvažoval, tak si tam měl nechat Míšu a měl vyhodit Péťu, opravdu mu nerozumím…:-(

193
Bigrob
Reagovat

Lea- nechapu tve predsudky proc soudis lidi jen podle tho ze sou pri tele , Adam z TV na me pusobi jako velkej sympatak a k Evicce se moc hodi a doufam ze to tak i bude

194
Bižuna
Reagovat

Vlnatka – právě proto, že bylo vidět, že jste z toho špatný, takže ne Jan, ale Prima – asi chtěli aby Jan vypadal, že i o tom, koho si nechá, není schopnej si rozhodnout sám.

195
Vlnatka
Reagovat

To Lea: teď asi ještě ne, třeba ještě na nějakou z účastnic změníte názor, tak bych si ho ráda přečetla, protože když víte konkrétně s kým diskutujete, přece jen je to jistá vazba.
Jsem jen ráda, že už nás tu nikdo nebude podezřívat, že se za účastníky jen vydáváme (ale chvíli mi trvalo než jsem tu indicii vymyslela). A nebojte, já se přiznám až přijde čas a Katka ví, kdo jsem.

196
Lea
Reagovat

Bigrob, Adam je ten kdo tam vyvolává konflikty a pomlouvá
kudy chodí. Na mladého kluka je vyžraný, to bylo vidět už u fotbalu,jen se mu špeky třesou a jazyk pomlová. Ten vtip s psím žrádlem minule byl hnusný, charakter k …
A Eva? Podle všeho natáčela už zadaná, prásknul to jakýsi tatínek na streamu.

197
Prochor
Reagovat

O Blance si myslím, že je asi dost citlivá. Potřebovala by empatického partnera, který jí bude rozumět. Tedy pravý opak Honzy, který vypadá, že ho to moc nezajímá co ženská cítí. Blanku ta realita dostala na pokraj pláče podle těch sestřihů. Nulový zájem o její city.

198
Vlnatka
Reagovat

To Bižuna: tak to úplně není, pokud vím, mělo být skutečně standardní vyřazování, ale v zásadě to narušila Martina, protože se rozhodla odjet ještě v noci před tím. Mohu jen spekulovat – a je to jen můj názor podpořený diskusí, která se odhrála mimo kamery, že by jí Jenda stejně vyřadil a Martina to určitě tušila a není typ, který by chtěl prohrát. Takže, aby nám ten postup do dalšího dílu nedarovali jen tak, udělali tuhle psychickou lumpárnu.

199
Jane II
Reagovat

Prochor: To já si zase nemyslím, že by měl Honza nulový zájem o její city. Vždyť si ji tam nechal, že mu jí bylo líto. Špatně odhadl situaci, páč mu nedošlo, že to bude horší takhle, ale soucit měl. Někoho vyhodit musel a už jich tam moc nezbylo.

200
RAINMAN
Reagovat

Martina od Jana vypadá jako dcera Jana Krause! To by byla senzace…

201
mamca.neznama
Reagovat

no ale koukala jsem tedy,že má Martina 2 děti :-) doteď jsem myslela že má jen tu malou holčičku

202
mamca.neznama
Reagovat

Vlnatka: no a kdo by chtěl prohrát? :-D vždyť u nás šlo o „Honzu JÁ“ a o celoroční jízdenku na MHD :-D

203
mamca.neznama
Reagovat

JaneII: a proč myslíš že tedy nevyhodil mne,když jsem mu byla tak moc fuk???

204
Jane II
Reagovat

Ale já nenapsala, že jsi mu byla tak moc fuk. Lhostejná co do něžnějších citů nebo sexuální přitažlivosti. Na Míšu si myslel od začátku a ranilo ho, že je studenější, než jak by si přál. To neunesl, asi taky nerad prohrává. A Blanka už byla na řadě. No a tři vyhodit nemohl. :)

205
Prochor
Reagovat

To JaneII.(už jsem se moc rozkecal). Podle mně je Honza trochu líný a trochu srab. Nechce mít problémy. A s Blankou to nechtěl řešit ve Vraném a odložil to. Myslím, že stejný důvod byl vyhazov Míši. Byly s ní problémy (sinusovka) a on potřebuje permanentní obdiv bez problémů. Jenže žena znamená vždycky problémy a když o ni chlap stojí, tak je musí řešit. Takhle to opravdu vypadá, že Honza hledá bezproblémovou služku a matraci a nestojí mu žádná z nich za řešení problémů a námahu.

206
Jane II
Reagovat

Prochor: Do hlavy mu nevidím, ale zas bych z něj nedělala úplnýho netvora bez citů. Možná se vyhnul řešení, imho mu ale bylo Blanky opravdu líto, viděl, že je citlivá a vzal ji dál. Ale už nedomyslel následky.

207
Vlnatka
Reagovat

Katko to MHD radši nechám bez komentáře.
Ale sama jsi spekulovala, proč Martina odešla na noc. Přišlo ti, že šlo o život? Že, když už tam byla tak dlouho, že prostě ten půlden už nemohla vydržet….

208
mamca.neznama
Reagovat

Vlnatka: dyť jo…a to mne jedině utvrdilo v tom,že moje domněnka byla správná.

209
Prochor
Reagovat

Ještě k důvodu vyhazovu Míši mně napadlo jedno. Míša tvrdí, že Honza chtěl jít do vany nahý ale ona to odmítla. Takže o tom „jejím chladu“ možná rozhodla jeho ubohá ješitnost. Myslel si, že udělá všechno co on chce ale Míša se mu vzepřela. O Nikol si asi myslí totéž a doufám, že mu to dá Nikol sežrat jako Míša a ukáže že s ní nemůže orat jak si vzpomene.

210
RAINMAN
Reagovat

Na Dámě je podobný příspěvek jako na Streamu. Odesláno v rozmezí pár minut. Píše se tam mj. o tom, že chápe Janu z 1. série, proč byla za tu největší mrchu. Jednou je tam podpis „maminka.Evicka“, na Streamu pak „tatinek.hledasetatamama“.

Jinými slovy, kdo se chce narychlo proklikávat příspěvky na Streamu od uživatele „tatinek.hledasetatamama“, berte na vědomí, že to 100% psala Eva Šlehoferová.

211
Jane II
Reagovat

No samozřejmě že Míšu vyhodil kvůli ješitnosti.

212
Bigrob
Reagovat

wow , škoda že Evička nepiše i sem… do diskuze :-/

213
Chiquita
Reagovat

je zajímavé jak tady jedni Honzu omlouvají, jedni pomlouvají… Fakt mě pobavila myšlenka že Hozna nedomyslel následky… Podle mého názoru, ten si vše promyslel až moc… a nikdo mu nemusel dávat pokyny… tohle je arogantní sebestředné individuum už samo od sebe… To že ho Míša poslala víceméně do háje, ranilo jeho ego… proto ten vyhazov… A to že chce Nikol, je nad slunce jasné… Myslí si, že ona bude skákat tak jak on píská… jednoduchá politika… je mladá, nezkušená… pořídit si dítě umí každý… ale vzhledem k tomu jak už bylo řečeno i v pořadu, prakticky nemá jasno v ničem… její názory se střídají dle situace, která nastane, hlavně jen aby se dostala dál… no jo, dovča je dovča :-)

214
RAINMAN
Reagovat

BTW: já jsem „julie.petru“

215
mamca.neznama
Reagovat

RAINMAN: ale to už skoro všichni víme :-D

216
RAINMAN
Reagovat

„škoda že Evička nepiše i sem… do diskuze“

Určitě píše i sem. Na diskuzi na Primě se neustále obhajuje, že to není ona na těch fotkách. Ostatně stejně tak to neustále popírá i „tatinek.hledasetatamama“ na Streamu. Ale přísahám, já tam ty odkazy nedávám.

217
Jane II
Reagovat

Honza nedomyslel následky s Blankou, když si ji tam nechával. Míšu vyrazil kvůli ješitnosti. Že to měl promyšlený si fakt nemyslím, protože on nevypadá jako typ, co myslí. ;) On se plácá ve svý nebetyčný sebestřednosti, ale stratég? Na to nemá.

218
Chiquita
Reagovat

no možná vypadá jako blbec, ale podle mě je inteligentní jen na to na co chce být… to že je ignorant, arogant a narcis, neznamená že nemyslí, to je dost podstatný rozdíl…

219
Michala P.
Reagovat

Všimli jste si scény, jak Janova dcera sedí Věrce na klíně (čas asi 31:20)? Vypadá, úplně jako by Věrce z oka vypadla. A ještě jak na tom klíně úplně přirozeně sedí, opravdu působí jako dcera s matkou. Takže se moc nedivím Janově mamince, že jí na první pohled Věrka přišla jako nejvhodnější partnerka pro jejího syna.

220
Prochor
Reagovat

Za citát dílu pokládám výrok Adama: „Děkuju Ostravě, že mně naučila říkat lidem pravdu do očí“. To kontrastuje s tím, že tu pravdu o někom často říká do očí někomu jinému. To je exemplární blb. Uvažuju, že se na stará kolena přestěhuju do Ostravy abych se stal plnohodnotným občanem. To je zase mindrák jako prase.

221
Prochor
Reagovat

V zájmu spravedlnosti k Evičce přetisknu (s dovolením bez jejího vědomí) její vyjádření z Dámy.cz když sem nejde Evička sama:

Chtěla bych tímto „vřele“ poděkovat za sestříhání pořadu. Je konečně vidět, kvůli komu vznikaly neustálé spory a hádky, protože tím prvním člověkem,co Adamovi řekl,že spory vyvolává on nebyl nikdo jiný než Viktor a proto také pak ta večeře…. to ale není vidět,takže jako kdyby se tak nestalo. Ale to,že vystřihnou jen to, jak jsem vytočená na Danečka s Gábinkou je docela už zavádějící a je to smutné, protože mě všichni budou zase vesele soudit a hodnotit jako mámu, i když mě vůbec neznají, protože ti co ví jaká jsem si to nedovolí.Ale už nikdo nevidí, že po devíti hodinách v autě,kdy dětem není možné vymyslet zábavu od ranních hodin, jsme čtyři hodiny seděli ve zmíněné restauraci a to už opravdu nebylo možné dětěm vysvětlit co smí a co ne, protože je přepadla nuda a spaní,což se ovšem štábu nevysvětlí. Je to hnus od tvůrců, jelikož nedokáží nic, než na všechny házet špatné světlo,ale už ne v návaznosti na předešlé události. Takže pokud chce někdo soudit, věřím, že jich nebude málo,pak ano, byla jsem nervózní na svoje děti, které ale miluju jako každá máma. Taky bych chtěla říct Janě z loňské série, že teď ji naprosto chápu…je to lehké udělat z někoho jen tu špatnou,ale ostatní užnení tak zajímavé, tak proč to ukazovat, že?

(konec citátu)

222
Prochor
Reagovat

Přetisk vyjádření Evičky (chci jí pomoci):

Chtěla bych tímto „vřele“ poděkovat za sestříhání pořadu. Je konečně vidět, kvůli komu vznikaly neustálé spory a hádky, protože tím prvním člověkem,co Adamovi řekl,že spory vyvolává on nebyl nikdo jiný než Viktor a proto také pak ta večeře…. to ale není vidět,takže jako kdyby se tak nestalo. Ale to,že vystřihnou jen to, jak jsem vytočená na Danečka s Gábinkou je docela už zavádějící a je to smutné, protože mě všichni budou zase vesele soudit a hodnotit jako mámu, i když mě vůbec neznají, protože ti co ví jaká jsem si to nedovolí.Ale už nikdo nevidí, že po devíti hodinách v autě,kdy dětem není možné vymyslet zábavu od ranních hodin, jsme čtyři hodiny seděli ve zmíněné restauraci a to už opravdu nebylo možné dětěm vysvětlit co smí a co ne, protože je přepadla nuda a spaní,což se ovšem štábu nevysvětlí. Je to hnus od tvůrců, jelikož nedokáží nic, než na všechny házet špatné světlo,ale už ne v návaznosti na předešlé události. Takže pokud chce někdo soudit, věřím, že jich nebude málo,pak ano, byla jsem nervózní na svoje děti, které ale miluju jako každá máma. Taky bych chtěla říct Janě z loňské série, že teď ji naprosto chápu…je to lehké udělat z někoho jen tu špatnou,ale ostatní užnení tak zajímavé, tak proč to ukazovat, že?

223
Bacon
Reagovat

Za výrok „Maminka čůrá, no… ale pusinkou“ díky :D

224
Bacon
Reagovat

Jinak teda rozmrkaná „princeznička Evička“ je už od pohledu psychicky labilní a se slizským Adamem by tvořili perfektní duo.

Adam mi připadal fajn, ale teď ho TV líčí opravdu tak, že jen pomlouvá a pomlouvá a pomlouvá. Jenže ještě aby ne – ostatní by taky pomlouvali, ale nemají s kým. Je vidět, že Adam s Milanem „kamarádí“, ostatní kluci mezi sebou asi takový vztah nemají, takže nedrbou ostatní.

225
RAINMAN
Reagovat

„To teda dneska byla nuda. Jen ten záprdek mě pobavil.“

Právě že to bylo dost dobrý. Konečně nějaké dialogy, emoce, analyzování situace před ostatními i bokem na kameru. Dobré hlášky. Já jsem spokojen!

226
Vlk
Reagovat

Vlnatko, tak ty jsi do větru, jo? :)))

Eva – no cement. Ať se mládí vydovádí.

Honza Blanku vyřadil zcela „právem“, vůbec nechápu, proč jsi do něho, mamčo kérovala. Jestli je Bláňa „do života“, tak to bych skoro radši ani nežil :) A každej rozumnej chlap by do života před těma dvěma dal přednost Nikole. A nebo i Petře nebo tobě. Naprosto OK rozhodnutí.
Míša nejspíš odešla po vzájemné domluvě. Ukázala už všechno, co ukázat měla, dělat z toho porno by Primě neprošlo, tak na co tam dál zaclánět. Lepší dát prostor skutečným soutěžícím.
Honza překvapil (příjemně!) – dostal do vany i mamču! :)) A to tulisy mulisy nevypadalo úplně hraně. Alkohol je sviňa :))

227
Pattrick
Reagovat

Taky jsem si myslel, že Blanka je nějaká padlá či co, ale v medailonku působila velmi příjemně ;-)

228
Bacon
Reagovat

@Prochor: No, tak ať se k tomu vyjádří jak chce, řekla, co řekla a tím jen potvrdila to, že se chová jako megera. I kdyby to sestříhané nebylo, nervy jí ujíždí víc než často. A říct těm děckám „rozbiju ti tlamu a zavře mě sociálka“ je už silný kafe. Tím hůř, když VÍ, že je na natáčení.

229
Jane II
Reagovat

Chiquita: „to že je ignorant, arogant a narcis, neznamená že nemyslí, to je dost podstatný rozdíl…“

Tak to je snad jasný, že je to rozdíl. On je ale imho nejen ignorant, taky je trochu jednodušší. Já si myslícího chlapa představuju opravdu úplně jinak.

230
Prochor
Reagovat

To Bacon. Já to nekomentuju ale připadalo mi fér slyšet i druhou stranu. Ať si každý udělá názor sám. Provokace by byla zeptat se Evičky jestli by šla do třetí řady:-)

231
viki
Reagovat

Tak byť děcka zlobí a jsou utahaný, tím spíš na ně nebudu ječet!! To je docela smutná obhajoba. Věřim, že je to namáhavý, točit x hodin atd., v tom případě(už to tu bylo řečeno několikrát) do toho nelezu a nevystavuju děti takovýmu tlaku…to je pak jen sobeckost jejich matky:-/

232
Pepa
Reagovat

Je škoda, že vypadla krásná, půvabná Míša,ta se mi moc líbila.

233
mamca.neznama
Reagovat

Vlk:“ Honza překvapil (příjemně!) – dostal do vany i mamču! :)) A to tulisy mulisy nevypadalo úplně hraně. Alkohol je sviňa :))“

A určitě bylo vidět jak mne to dělalo „dobře“ že? :-D A proto nejspíše také ta sprcha,kterou jsem mu dala :-D (pod jinou záminkou) a jen malá připomínka : já nepila (neměla jsem čas,když jsem hledala s Petrou kladivo) takže ostatní měly 2 hodinový náskok :-D

234
Jejda
Reagovat

Eva – no nevím sice, jaká je máma, ale zase jsou tady ty výmluvy na střih…chápu,že to byla složitá situace, ale určitě se to dalo řešit nějak jinak, nemluvě o tom, že věděla, že je natáčí kamera, tak se aspoň mohla ovládnout a ty hnusný slova si odpustit….ale spíš to poukázalo na to, že Eva doteď byla před kamerou samé ťuťu ňuňu a teď se ukázala i její druhá tvář…v reálném životě to bude tak, že to bude tak nějak půl na půl, ale na děcka se utrhnout umí, jen co je pravda…a ten Adam jí teda moc nepomohl, jen tam slizce přežvykoval :-S

235
mamca.neznama
Reagovat

Pattrick: protože Bláňa je ženská v pohodě a nikdo nevíte co ta holčina v životě už musela zvládnout a proto některé situace byly pro někoho více emočně náročné.

Bláňa je člověk,která potřebuje hodného a pozorného partnera,po tom všem,čím si musela v životě projít.Partnera,se kterým si budou navzájem oporou.A mít to rodinné zázemí se vším.

A nejen Blanka,je nás více co právě i tohle hledáme.

Vlk: a proto jsem se musela Blanky zastat

236
Monika
Reagovat

mamco: (216) to nic nemění na to,že je to trochu úchylný:-DDD

237
Monika
Reagovat

K Blance? mě zarazilo,jak může mít 13 ti letou dceru,která je tak šííleně obézní?????? ve 13 ti ??????
Bláňa sama je jak proutek…..:-o

238
jitushka
Reagovat

Jak nesnáším hysterky, tak Blanky mi bylo opravdu moc líto… asi jako jediná ze zbyvších účastnic měla Honzu opravdu ráda a jeho slova, že si ji nechával jen ze soucitu, ji dost vzala. I když to v medailonku popřela, asi pořád očekává romantickou lásku a zamotanou hlavu a nedokáže moc racionálně uvažovat o tom, co od vztahu opravdu očekává. Škoda, myslím, že jinak to může být fajn ženská.

Jinak mě těší, že ta paní, co vybírá podkresovou hudbu, má zjevně ráda Mika Oldfielda :)

239
jitushka
Reagovat

Jejda: Nebo aspoň nemusela pak na kameru tvrdit, jak to bylo v restauraci úžasné. No necháme se překvapit :)

240
Dan
Reagovat

Pepo, souhlasím s tebou, mě bude Michaela taky jako divákovi chybět.

241
mamca.neznama
Reagovat

Monča: (237) trošku jo no ale tak každý je tím,čím se cítí býti :-D :-D :-D

242
Monika
Reagovat

mamco: Jinak jsi květákovi skvěle dala ty kapky:-DDDD

243
warle
Reagovat

Dan + Pepa: Mě bude chybět květák :-)

244
Vlk
Reagovat

Mamčo, ale v té vaně už jsi pila, ni? Co už taky, když se tam nasáčkovaly i ostatní :)))

S Blankou chápu, ale ty zas chápej, že ji hodnotím podle toho, jak se nechá odprezentovat na obrazovce. A to rozhodně není jako „ženská v pohodě“. Spíš jako ženská s problémy. Málokdo by si s ní nechal pověsit na krk i ty její problémy.
A když už jsi se zastala Blanky, což je od tebe určitě hezký, nemuselas přitom shazovat Nikol.

245
katy
Reagovat

no tak jsem včera musela uznat, že maminy tady jsou fakt ony, přesně jak psaly, tak se tímto omlouvám :) ale musím tedy říct že ten vysokej Honza s tím zrzounkem mně teda fakt příjde tak děsně podlej slizák, že bych mu nevěřila ani nos mezi očima, fakt se divím Kačce, která mi přijde fajn, že se tam s ním pořád zdržuje, když jí viditelně taky nesedí, falešnej slizoun..fuj:) to už ten vesnickej bulíček mi je daleko sympatičtějsí, prostě je na něm vidět, že není a asi ani to neumí být nějaká zákeřná krysa jak ten čahoun..doufám že jim to s Jarčou..mimochodem děsná sympaťanda..výjde..tak holky, držte se..a doufám, že tomu slizounovi tam některá s chutí něco krásného řekne nebo provede :)))) koleduje si sem tam o přesdržku :)

247
mamca.neznama
Reagovat

Monika: ty Columbo a co to jako má být?

248
mamca.neznama
Reagovat

Vlk: pokud se „pití“ dá říkat sklenička tuším růžového vína,nebo co to bylo,tak jsem pila :-D

A kdo shazoval Nikol? To byla jen spekulace toho,co vlastně Honza hledá a co mu jedna či druhá nabízí…..

249
mamca.neznama
Reagovat

Katy: „fakt se divím Kačce, která mi přijde fajn, že se tam s ním pořád zdržuje,“

Měla jsem svůj cíl nadosah :-D

250
Monika
Reagovat

VLK: Nikol se shodila sama tou omluvou..za co se míše omlouvala?Vždyt míša se jako lehká chovala…. mylsím,že Nikol by měla jěště dospět,jsou situace,kdy omluva není na místě:-/

251
Monika
Reagovat

mamco:nic:-DDD jen si hraju s googlem:-DDD
chtěla bych vypátrat jak to bude dál,nechce s emi čekat:-DDD

252
mamca.neznama
Reagovat

Jinak se mi také moc a moc líbí Jarča.S Jendou by opravdu tvořily pěkný pár a myslím že ty holčiny (dcerky) by to zvládly s nimi a s dětmi od Jarči na 1*. Nemám nic proti Věrce ani Zuzce.Ta Janova maminka,mne zklamala svým názorm na Zuzku „že je do větru“, mne přijde zase naopak,že rodina (nebo-li základna) je pro Zuzku to nejdůležitější. Věrka je také v pohodě,jen si myslím že je lehce extravagantní a rozhodně by jí slušelo se lépe učesat.

253
mamca.neznama
Reagovat

Ajda: tak jsi to stihla? No téda holka jsi fakt perfektní a rekap opět na 1*

254
mamca.neznama
Reagovat

Moniko: trocha trpělivosti :-D

255
ter
Reagovat

tak mně připadá trochu zvláštní, že holky od Květáka nejprve Květáka svorně kritizujou, že na statku nechtěl hrát hru, kterou vymyslely, a Kateřina pak o několik dílů později naprosto bojkotuje hru, kterou zas vymyslel on – florbal. nechápu, proč svým přístupem kazila ostatním zábavu.

256
mamca.neznama
Reagovat

ter: no právě abych nekazila,tak jsem šla do brány,Honza když hraje,tak nezná bratra a na beach volejbalu ve Vraném,přišlo pár jedinců k úrazu,on sice prohlásil,že nebudou pravidla a bude se hrát tak aby chom se neřezaly na vzájem…… a také jsem ustoupila proto že to právě byl bojkot na oplátku můj, totiž jak kdo ke mne tak já k němu.

257
Jane II
Reagovat

Monika: To já jsem zase ocenila, že se omluvila, že na Míšu vyjela. Byla to recese. Nic lehčího v Míšině chování tom nevidím. Dyk se tam všichni ocicmávají. Pusa sem, pusa tam. To mi přijde horší si s Honzou dávat pusy jako třeba Kačka, když ho už tehdy nesnášela, než si s ním z recese lehnout do vany. V rybníku se taky koupali všici společně.
Btw. Všechno nejlepší k svátku. ;)

258
Jejda
Reagovat

No, ještě že tam máme Jana a Honzu a jejich maminy, protože ti nápadníci od Evy jsou fakt všichni strašní a to do jednoho….někdo víc a někdo míň.

259
mamca.neznama
Reagovat

JaneII:“Pusa sem, pusa tam. To mi přijde horší si s Honzou dávat pusy jako třeba Kačka, když ho už tehdy nesnášela“

Právě že pusa sem,pusa tam :-D A dal jí všem :-D

260
Monika
Reagovat

Mě by zajímalo,proč se tam všichni ocicmávaj..já v životě dávám pusu málokomu,a když už ji dám,tak to má obrovskej význam…. takhle v tv,no…divný… :-/

261
Jejda
Reagovat

Jane II – tobě přijde pusa horší než být s chlapem nahá ve vaně? :-)

262
Jejda
Reagovat

Monika – ta jako oni tam bojují o partnera, tak asi by se každá měla snažit o to, aby ji květák co nejvíc pusinkoval….

263
Vlk
Reagovat

Mamčo, ty ochlasto :))
To nebyla jenom spekulace. Povídalas, že Nikol vidíš jako „..holčinu, co nemá nic za sebou, má jenom to děcko..“, kdežto ty dvě druhé jsou „.. pro rodinu..“ Srovnalas je, jakoby Nikol nebyla „pro rodinu“. Přitom Bláňa se prezentovala jako hysterka se sklonem k alkoholu, Míša zas jako „lehčí zboží“. Já bych věděl co na tvou otázku odpovědět, ale to nemohl (na kameru)udělat ani Honza ani Nikol. Tak proto to „rozhodování srdíčkem :))
Tak jasně, vím, žes tim nic zlýho nemyslela, ale z dálky to může vypadat jako shození sokyně :)))

Moniko, Nikol se omluvou neshodila. Jistěže omluva byla možná nadbytečná, zvlášť ve světle toho, co my dnes víme a Nikol tehdy nevěděla, ale shodila by se jí jedině kdyby to udělala neupřímně, jen pro efekt na kameru. O čemž nejsem přesvědčenej…

264
Jane II
Reagovat

Jejda: Když jde o recesi, tak jo. Ty pusy mi přijdou nechutnější. Pusa na pusu s každou mamčou, brr. To bych nesnesla. Mě ta vana fakt nepohoršuje. Od Míši to byla legrace, já bych tam s ním nevlezla, ale nepohoršuje mě to. Nechápu, proč kolem toho nadělaly tolik humbuku.

265
Monika
Reagovat

Jejda: o chlapa se bojuje nejlíp přes postel… .-DDD a kor o honzu…co hledá matračku:-DDD

Já tam bejt a chtít ho,tak v noci prostě jdu a šup a je to:-DDD
bych se vyprdla na nějaké pus nebo vanu před kamerou :-)))

266
Jejda
Reagovat

To je sranda stejně ten květák …máma Kačka do něho pořád šije a on si ji tam nechá…zajímavé….:-)

267
Monika
Reagovat

Ale kdyby si dla honza pytlík na hlavu,tak by snad byl i šukatelnej:-DDDD
Tělo má dobrý,to jo.Ale bez pytlíku na hlavě by mě ranila mrtvice:-DDDD

268
Jejda
Reagovat

Monika – tak to je jasný, že sex by na Honzu zabral, ale bacha, aby jsi u toho nebyla „chladná“…ale tak málo lidí má odvahu si to rozdat takhle před kamerou….

269
Vlk
Reagovat

Jarce od Jana nějak nemůžu přijít na chuť.
Nelíbí se mi její nehty a taky jak se postavila ke „shnilým“ bramborům (možná právě kvůli těm nehtům).
On je ňouma a stojí o ni jen proto, že ona projevuje zájem o něj :) Ve skutečnosti stál jedině o Martinu. Zároveň se jí ale bál, pže správně tušil, že to není ženská pro něho.
Myslím, že (i Janova) maminka má vždycky pradu. Nejlíp by k němu pasovala Věra.
Když ale „srdci“ neporučíš…

270
Jejda
Reagovat

Monika – jo, pytlík na hlavu je nezbytnej, ale někde se psalo, že prý Honza s Víťou šetřili na vodě a myli se jen jednou týdně a šel z nich odér…takže já nevím, kdyby Honza smrděl, tak bych do toho nešla ani s pytlíkem na hlavě….ale Míša na to šla chytře, aspoň si ho vykoupala…:-)

271
Jane II
Reagovat

Vzpomínám si, že na diskusi na primu před pár týdny psala nějaká mamča od Honzy, že si to s ním uprostřed natáčení rozdala, ale pak ji podrazil a vyhodil. Těžko říct, jestli je to pravda, ale nerozmázavala to a nesnažila se to nacpat všude, aby mu uškodila, tak třeba možná i jo. Byl to docela věcný příspěvek. Jestli to pravda je, postel nezabrala :)).

272
Jejda
Reagovat

Jane II – ty myslíš, že by Míša či Bláňa?

273
Monika
Reagovat

Jane: to byla určo Dita,to je takové č***a :-DDD

274
Jane II
Reagovat

Jejda: Tak to já vůbec netuším a nechci ani spekulovat, páč ty holky neznám. Taky to mohl být někdo, kdo už tam chvíli není. Je to fakt už doba, co jsem to tam četla.

275
warle
Reagovat

To Monika 268: Jsem se fakt zasmál. Ty budeš asi pěkné číslo.

276
Jejda
Reagovat

Tak jestli je to pravda, tak to by mě teda pěkně nasralo – vyspat se s chlapem a on by mě pak vyrazil…asi se mu v posteli zdála ona mamča moc chladná….kdyby to byla Bláňa, tak bych se ani nedivila, že z toho byla na prášky…

277
warle
Reagovat

To Jejda. Chlape, fuj. To musí bejt strašný. Představ si, že by ses týen nemyl. :-)

278
Jejda
Reagovat

Monika – Dita asi těžko, tu už obšťastňoval někdo jiný :-)

279
mamca.neznama
Reagovat

Monika: (268) Colubo ty jsi číslo :-D :-D

280
Jejda
Reagovat

warle – no jo, jestli je to pravda, tak to teda musel bejt puch, navíc když je květák sportovec :-S

A přitom měl celkem hezkou koupelnu a vanu, jen ji asi raději moc nepoužíval, aby neprodělal :-(

281
Monika
Reagovat

warle: věřím,že kdyby honza byl v indiánském kmeni,byl by „náčelník křivá huba“ :-DDDD

282
mamca.neznama
Reagovat

jejda: nebo se snažil tam moc nenakapat :-) jako měl strach u Víti ohledně dřezu,když chtěl chuděra malej taky umýt nádobí :-D

283
Jejda
Reagovat

Monika – Moni a u oranžového Jana si myslím, že by to nešlo ani s pytlíkem přes hlavu…to břicho…no hrůza, navíc je Jan mladší než květák, měl by se sebou něco dělat….

284
Monika
Reagovat

jejda: dita je expert,ta zvládla za jendo odpoledne číšníka zkosit…..klidně bych tipla,že skosila i honzu,a tím jeho ego urazila,že pak ojela číšu:-DDDasi jí honza neukojil:-DDDDže by malej kašpárek?:-DDD

285
warle
Reagovat

To Monika: Už Ti tady sice přáli, ale také se připojuji.

286
Monika
Reagovat

jejda. Jan- TEN ORANŽOVÝ..ten by musel mít u sexu burku,a pro jistotu bych musela mít vedle postele jěště kýbl:-DDDD(snad víte na co:-))))

287
Jane II
Reagovat

Ad kapky ve dřezu: Jo, fobie jsou různý. Třeba Jack Nicholson v Lepší už to nebude. Možná až Honza najde tu správnou, tak taky projde pohádkovou proměnou :DDD

288
warle
Reagovat

Děvčata, nechtěl bych slyšet vaši kritiku na mojí maličkost :-) :-)

289
Jejda
Reagovat

mamca – to mě docela zarazilo – on je nějakej problém ten dřez pak nějak opláchnout či něčím otřít, aby nebyl zakapanej, moc jsem to nepochopila….tak květák radši Víťu k ničemu nepustí, aby někde nebyla ani kapka navíc…aspoň ho teda mohl poslat oprášit ty autíčka…nebo to by Víťa taky nezvládl? Pak se není co divit, že hledají služku, když Víťa nic nedělá a Honza akorát umyje nádobí a hotovo :-S A Víťa v dospělosti nebude umět vůbec nic a jeho manželka bude muset zvládat úplně všechno..Víťa si akorát každý ráno zacvičí:-(

290
warle
Reagovat

Jane II – FOBIE : Já když si věším prádlo, tak musím mít na jednom kuse prádla stejné kolíčky a prádlo musí být na věšáku symetricky :-DDDDDDDDDD

291
Bigrob
Reagovat

mamca.neznama – ahoj muzu met jeden dotaz snad pujde zodpovedet , cela RS je koncipovana ze byly tri skupiny / 2 tatinyci a 1 maminka/ , vy jste se mezi sebou znali pri nataceni? dekuju

292
Jejda
Reagovat

Monika – když už jsme u toho, koho by jsi si vybrala od Evy?, mně je tam nějak ze všech nevolno….

293
Monika
Reagovat

warle: máš deformaci z matfyzu? :-DDDD

294
Vlk
Reagovat

To jsem se nachlámal u rekapu :)) Ajdo, díky :)

Jenom bych upřesnil, že Adama nařknul z vyvolávání sporů David, ne Radim. I to přitakání potom bylo Davidovo.

295
mamca.neznama
Reagovat

Monika: jak psala již JaneII „nějaká mamina,že si to s ním uprostřed natáčení rozdala, ale pak ji podrazil a vyhodil“ ale Dita asi určo to nebyla,když to se stalo uprostřed natáčení a Dita odešla prakticky hned na začátku.

Jejda: jaký otec,takový syn a ještě když ho to „učí“být vlastním tátou, no jo,na kritiku žen a jejich předností,je to už velkej „kluk“ ale na domácí práce,nebo alespoň ty základní,co zvládají jiná a mladší děcka, ho má Honza za nemehlo,páč by mohl nakapat na nerezový dřez.

296
Jejda
Reagovat

Monika – když už jsme u toho, koho by jsi si vybrala od Evy? Mně je tam nějak ze všech nevolno …

297
Monika
Reagovat

mamca: jetsli to nebylo myšleno „uprostřed natáčení té dané soutěžící“-to by na ditu sedělo:-DDD

298
mamca.neznama
Reagovat

Bigrob: ne ne neznali,nikdy jsme se v rámci natáčení nesetkaly,ale je pravdou,že díky vysílání teď, se některé účastnice z různých part kontaktovaly :-D

299
Jejda
Reagovat

Monika – když už jsme u toho, koho by jsi si vybrala od Evy? Mně je tam nějak ze všech nevolno …
mamca – takže se tam s ním fakt nějaká vyspala?

300
mamca.neznama
Reagovat

Monika: no ale přes den to rozhodně nešlo,vzhledem k vytíženosti natáčení a v noci měla Dita už obsazeno :-D

301
mamca.neznama
Reagovat

jejda: no já si myslela že ano,ale můj typ kdo,říkat nebudu,nebylo by to férové…. ale potvrzeno nemá nikdo nic a od nikoho

302
Bigrob
Reagovat

mamca.neznama: dekuji

303
Jejda
Reagovat

mamca – takže ani ty to nevíš jistě? Můj tip je teda Bláňa…a proto byla tak hotová, když ji vyrazil
Anebo Míša…..
To je teda podrazák ten květák, vyspí se s mámou a pak ji vyhodí – no humus :-((((

304
Panebože
Reagovat

Rekap celkem fajn, docela nezaujatý. I když je vidět sympatie k tomu hroznýmu taxikáři a naopak nesympatie k Adamovi, ale poměrně se povedl až na tu MERILIN, panebože.

Mamina Kačena se k Honzovi docela měla s tím cicmáním, opakovaným, na to jak ho teď drbe.

305
Jejda
Reagovat

nebo to taky mohl být někdo, kdo byl vyražen už dřív…ale stejně je to hnus a podraz od květáka…

306
Bacon
Reagovat

Můj tip je, že pokud došlo k NĚČEMU s „květákem“ (FUJ), tak to byla Blanka. Ta ho snad vážně milovala, a po vyřazení byla opravdu tak na prášky, že bych tomu věřil.

307
Jane II
Reagovat

Mamčo neznámá, ale vy jste nenatáčeli pořád, ne? Třeba se Honza s dotyčnou sešli, když se nenatáčelo. V době mobilů no problem.
Měli jsme vlastně nějaqké instrukce na dny, kdy se netočilo? Jako že třeba se nesmíte vidět?

308
Vlk
Reagovat

Zas bych nestavěl nějaký rozsáhlý závěry na něčem, co někdo někam napsal…

I když u tý Bláni by to dávalo smysl – příležitost byla na statku a mohla by se cítit i ublížená…

309
mamca.neznama
Reagovat

Penabože: „Mamina Kačena se k Honzovi docela měla s tím cicmáním, opakovaným, na to jak ho teď drbe.“

No jo jsme se cicmali všichni navzájem od začátku až do koce :-D

310
otazníček
Reagovat

Evičko, vůbec se nemusíte obhajovat , lidi dokaží být svině, takže ty vás nejspíš za něco budou soudit, ale ty co vás znají a ví jaká jste si to o vás myslet nikdy nebudou. Je jasné, že se to snaží sestříhat tak, aby to byla co největší podívaná pro nás diváky, ale myslím, že kdo má děti a rozum vás soudit nebude. Je jasné, že pro děti to muselo být hodně náročné, jsou ještě malé a je jasné, že zabavit je, nebo po nich chtít aby seděly na zedku půl dne je nereálné. Znám to jaký to je stres, když vím, že mi malej potřebuje jít spát a je protivnej a potřebuji aby někde vydržel, než něco udělám, nebo zařídím. Je to normální, že pak když zlobí, mě ujednou nervy a taky mu jednu plácnu, nebo mu vynadám. Je to lidské a neznám mámu, které by se to nestalo. to, že někdo vyhubuje svým dětem neznamená, že je špatný rodič, nebo své děti nemá rád. Všichni sedí u bedny a žerou ten pořad , jinak by na tuhle diskuzi nechodili a pak tady soudí někoho, že neměl do realily show lézt???????? Evičko, přeji vám i dětem hodně štěstí, zdraví a pevné nervy , at zvládnete nápor a reakce diváků po zbytek vysílání pořadu:-)

Okopírováno ze stejné diskuze jako kopíroval Prochor

311
mamca.neznama
Reagovat

JeneII: no v době volna mimo natáčení jsme se samozřejmě vidět nesměly a pokud chtěl někdo toto udělat,měl k tomu zavolat štáb.

Já osobně jsem volno trávila s Míšou :-D Takže Míša to také být nemohla :-D

312
warle
Reagovat

To Monika: Jo. Matyka a fyzika byla vždycky moje. Dodnes si pamatuju stará telefonní čísla, čísla občanek a SPZ-ky svých aut. Každej je ňákej :-DDDDDDD

313
Prochor
Reagovat

Viděli jste jak Evičkaboys vařili salát? To jsem se řezal. Jak čekali až jim roztaje ta předvařená zelenina. To kdyby viděl Polraich, tak by musela Eva zacpat dětem uši jak by nadával. Ten by jim ten salát asi omlátil o hlavu.

314
otazníček
Reagovat

Prochor:tak v tomhle s tebou taky souhlasím. Taky bych se zeblil do bezvědomí tohle mi naservírovat. Ale ona ta zelenina povolí ne? :-DDD jak bylo řečeno, povolila,ale jinde než měla :-D

315
Panebože
Reagovat

Kačico, ty to zlehčuješ, ale bylo to dobře vidět.Tak když ti neseděl, co se s ním cicmáš? Nemáš vlastní hlavu, abys to nedělala? Ocicmáváš různý chlapy? Je ti jedno jaký a co k nim cítíš? Hm

316
mamca.neznama
Reagovat

Prochor: ten salát musel být opravdu báječný :-D No každý ho děláme po svém :-D Je pravda že z mého slaátu se ještě nikomu špatně neudělalo a to že Evičce se udělalo nevolno z Gothaje také chápu, já ho sama také nemusím. No ať tak či onak, ocenila jsem alespoň tu „chlapskou“ snahu :-D

317
mamca.neznama
Reagovat

Panebože:no myslím že „ocicmávání“ je trošku silné slovo :-D A Honza dal pusu všem a začal u Bláni a šel dokola,i u Nikči si o to řekl…..

„Ocicmáváš různý chlapy? Je ti jedno jaký a co k nim cítíš? Hm“

Tak to vážně nedělám,jelikož mám právě tu vlastní hlavu :-D

318
Panebože
Reagovat

Káčule, dvakrát jste se včera cicmali, já vím, že to není žádná tragédie, ale na to jak, jak ho teď pomlouváš :P a ses k němu chovala zbytečně vstřícně, ne? Kvůli němu jsi tam nebyla, ale asi ti ty zážitky stály za to, takže buď sji trochu vypočítavá anebo tomu nerozumím.

319
Ajda
Reagovat

Panebože,
upíše se každý, tak už ji máš opravenou, díky za pochopení.
A Adama opravdu nemusím, jeho charakter mi nesedí od začátku.To i Eva tvrdila, že je tam jen aby se zviditelnil, to ještě nebyl její Adámek. Jinak mi tam nikdo není extra sympatický, nuda. Mně osobně se líbil Petr Kulhan, ale neměl moc času se tam projevit.
A k zaujatosti – nepíšu suchý obsah dílu, ale své shrnutí dílu. Pro někoho zaujatý, pro jiného ne, to neovlivním.

Vlku,
už jsem koukla znovu, opravila. Ti chlapi jsou tak uhádaní, kam se na ně hrabou ženské. U Adama jsem čekala, jak tam nadskočil, že zařve Baník **** a jednu jim natáhne.

320
Monika
Reagovat

jejda:
K evičkiným „chlapcům“
kdybych to měla brát podle sebe,tak bych tam za každou cenu chtěla 2 mladé muže(i když,já na mladé maso teda rozhodně nejsem)(-z důvodu toho,že kdybych náhodou chtěla sex,aby nemusel dotyčný mít pytlíik na hlavě),a řkenu to takhle: ti 2 už tam dááávno nejsou:-DDD

321
Jejda
Reagovat

Nejlepší bylo, jak Adámek řekl, že salát a řízek zvládne každý…to bych taky mohla říct, že maso zapéct s bramborama každý dovede…..ten Adam si fakt nevidí do huby, buď někde něco žere, nebo pořád někoho pomlouvá…a ten jeho slovník samý vole a nadávky…:-(
Ostatní nápadníci na mě působí tak, že kam je posadíš, tak tam je najdeš.
A Milánek a ten jeho šikmej úsměv…nějak mi nesedí….

322
Jejda
Reagovat

Monika – mno mně docela přišel dobrej ten z toho Nymburka, ale toho hned vyhodila…který 2 myslíš Moni? Snad ne Rainmana?

323
RAINMAN
Reagovat

Který dva?

324
Monika
Reagovat

jejda: měli udělat svíčkovou,tu jsem zmákla i já,když jsem začínala kdysi před 10 lety:-)

325
Jejda
Reagovat

svíčkovou…mnoo, to nevím, to už je na ně těžká kuchařina, vždyť ani nezvládli udělat ten salát…

326
Monika
Reagovat

Rainman: :-D když to řeknu,tak ti stoupne ego,bobe:-DDDD
+ Valeš Jan(vypadá takovej poslušnej materiál k sexuálním hrám :-DDD )

327
jitushka
Reagovat

V domácnosti Evy mi přijde nejsympatičtější pejsek. Pak dlouho nic a pak David.

328
Jejda
Reagovat

Monika – jako Rainman a Valeš Jan? (počkej musím si ho najít, kterej to je)…

329
Jejda
Reagovat

jitushka- David – mno až tak moc mi nevadí, v tom medailonku působil celkem ok, ale sakra jaktože má ve svým věku šedivý vlasy? to si to nemůže nabarvit?

330
Monika
Reagovat

jejda: nebejt zadaná,tak sem Rainman nemá čas psát:-DDDDDDDD si to vyložte jak chcete:-DDDDD

Já potřebuju dominantní osobnost,k životu(aby mě zkrotil)a Valeš vypadá být subík..takže ideál by byl Valeš jako spoluhračka k hlavní roli výše jmenovaných mě a ……… :-DDDDDD

331
warle
Reagovat

To Jejda. Já si myslím, že Monika tajně Rainmana miluje. Vlastně teď už to není žádné tajemství.

332
Jejda
Reagovat

Monika – jo jako rovnou ve třech??…počkej nějak mi ty stránky nenabíhají…nemůžu toho Valeše najít…pak ti řeknu

333
Monika
Reagovat

jejda: znala jsem jednoho muže,bylo mu 30….. měl uplně bílý vlasy….. byl to kamarád mojí bývalé šéfové.Když jsem se ptala(jí),jak to,že má uplně bílý vlasy,řekla mi,že jeli 2 auta…. přední auto mělo havárku,a on seděl ve druhým autě…..v prvním autě seděli jeho rodiče…. prý mu do pár sekund černé vlasy uplně zbělali…a dlouho byl v péči psychiatra…asi šok…

Takže třeba taky zažil nějaký šok,možná…

334
Cože???? :-D
Reagovat

Že by se tu utvořil nový pár Monika a Jan Kocián?

335
Monika
Reagovat

jejda: http://www.iprima.cz/profily-vypadlych-napadniku-1

tady jsou,krásně pod sebou,moje oběti:-DDD

336
Jejda
Reagovat

Jako kdybych Rainmana posuzovala jen podle fotky, tak bych řekla celkem ok, ale v televizi to bylo teda trošku psycho…no ale tak u sexu by třeba nemluvil :-)
Valeš Jan – jo, vypadá celkem poslušně, ale působí na mě jako nějakej upír (aspoň podle fotky), z pořadu už si ho moc nevybavuju ….

337
warle
Reagovat

Monika: To nemusí být šok. Můžu to být geny. U nás máme taky takového.

338
RAINMAN
Reagovat

Monika je blázen. Nebo chlap, kterej se za ženskou jenom vydává.

P.S. Monika mě miluju veřejně – Kačka zatím jenom tajně… :-D

339
warle
Reagovat

Rainman: Zapoměl jsi ještě na Jejdu.

340
Jejda
Reagovat

warle – to byla jen hypotetická otázka pro Moňu, koho by si vybrala…já neřekla, že s výběrem souhlasím…

341
Monika
Reagovat

Rainmane, tobě to ego asi exploduje:-DDD
Já miluju flirtování..s chlapem,co se mi líbí jeho vizáž a působí trochu jako hajzlík(taky s jedním žiju,že:-D)

Ale sex a láska jsou 2 věci…ale jo,bejt svobodná,už je Kocián moje oběť:-DDDD

342
Monika
Reagovat

Rainman: nechceš mi zavolat?Aby ses přesvědčil,jak moc velkej chlap jsem…. ? :-DDD

343
Jejda
Reagovat

Monika – ty na to jdeš moc zhurta, ještě Rainmana vystrašíš…v televizi působil tak nevinně a zakřiknutě :-DDD

344
Monika
Reagovat

jejda:to víš,život je krátkej,chci toho hodně stihnout:-DDDD

345
RAINMAN
Reagovat

Zavolat? To bych si musel koupit další SIMku. Zatím mám jenom dvě. Jednu soukromou a jednu na sociální pracovnice. Teď by to chtělo SIMku speciálně na fanynky.

346
Jejda
Reagovat

Rainman : já myslela, že takovou už dávno máš, přece se o tebe po prvním díle musela strhnout mela :-D

347
Monika
Reagovat

Rainmane,teďs ranil moje ego…..jdu se oběsit:-DDDDD

348
Monika
Reagovat

jejda: máš 100 bodůůůůůůůůůů :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

349
RAINMAN
Reagovat

HA! HA! No tak právě takové, jako je Monika, řadím do kategorie „soc. pracovnice“. Takže ta druhá SIMka stačila. Ale jelikož by se časem potvrdilo, že tohle číslo patří Janu Kociánovi – je nejvyšší čas si za stovku koupit další kartu. Protože vygooglovat se dá skoro všechno…

350
Jane II
Reagovat

Rainman je typická velká huba, ale skutek utek. :-DD Holedbá se tady, jak by každou osou…., a když mu Monika nabídne, aby jí zavolal, hned se vymlouvá na simkartu. Rainmane, vymysli aspoň něco důstojnějšího než simkartu.

351
Monika
Reagovat

Jééé,já mám dneska svátek:-D

352
Monika
Reagovat

Rainman: kvůli tomu,že nevypadáš nejhůř neznamená,že jsi pupek světa…mmchodem,taky mám v telefonu označneí „blbec.nezvedat“-chceš se tam přidat?Byl bys asi tak 5tý…. :-)

353
Monika
Reagovat

Jane: jsi to vystihla.A právě tak se dělí chlapci od mužů….Chlap koná,a když mluví,co řekne,udělá.
Jo,rainman jěště musí dospět:-)))ksixtík jěště nikoho nezachránil:-DDD

354
otazníček
Reagovat

Logicky u Jana byly samé starší a zralé a zkušené ženy, proto ta pohoda a soulad a poklid. Honza je sebestřednej a namyšlenej chlap, vybere si Nikolu a bude mít dvě děti…a Eva, no náhodou mně se líbí jak se umí ozvat, a ty ucha co má na výběr jí nezávidím (asi to bez komandování a rozdělení úkolů nešlo, když viděla jaký jsou to kopyta), snad Adam by se mi k ní líbil..i když někde jsem tu četla, že Evu bylo vidět v objetí s úplně jiným chlapíke, pak věřme televizi, že!

355
Prochor
Reagovat

To Katka: Ještě bydo dobrý jak Eva jim koukala do hrnce se salátem a bylo na ní vidět že pochopila, že by vařit musela sama. Mimochodem proč jim něco neuvařila sama. Taky je nutí kupovat zajíce v pytli.

356
RAINMAN
Reagovat

A možná proto nafotila všechny ty fotky… aby nekupovali zajíce v pytli… :-D

357
Jane II
Reagovat

Prochor: Protože ona je princezna a její děti princátka. Ti nevaří, kolem těch se skáče. Si myslí Eva.

358
otazníček
Reagovat

Myslíš fotky s dětma? jiné nefotila co vím já teda. Nebo ty co tu pořád nekdo vydává za její porno minulost?

359
Mystery
Reagovat

Na jednu stranu se chci Evy zastat – kterému rodiči ještě nikdy neujely nervy a neřekl něco, čeho vzápětí litoval, ať hodí kamenem. Na druhou stranu všichni kritizovali Honzu, že „maminkám“ nic neuvařil, co měla pro ně připraveno Eva? I kdyby jí přišlo, že pro 5 chlapů vařit je trochu moc, mohla aspoň upíct něco na plech a nečekat tam s prázdnou. Když si pozvu návštěvu, je jasný, že pro ni taky připravím pohoštění.

360
Prochor
Reagovat

To Jitushka č.325 to je přesně ta surovost, kterou jsem se dlouho chystal říct a neodvážil se. Že jsou tam v Řepích všichni príma ale je fakt, že nejlepší z nich je ten pes. Rozhodně působí nejvíc věrohodně (kromě dětí).

361
otazníček
Reagovat

JaneII a vy víte, že nevařila? co teda jedli k obědu?to tam nebylo, když na to koukám asi tam plno věcí nebylo.jako máma přece dětem vaří,tak nevidím důvod proč by to byl problém

362
RAINMAN
Reagovat

Moniko, máš ode mě mejla.

363
jitushka
Reagovat

Mno, tak k pohádce s náhlým zběláním vlasů asi toto:

Mohou vlasy zešedivět „přes noc“?
Vlas nedokáže náhle zbělet. Vlasy celé roky rostou s obsahem pigmentu, a protože jsou „mrtvé“, neexistuje žádný proces, který by dokázal náhle zničit veškerý melanin v nich obsažený (na rozdíl od odbarvení). Zdánlivé výrazné zešedivěni může být důsledkem vypadávání pigmentovaných vlasů, přičemž šedivých vlasů vypadává dané mnohem méně. Šedivění tohoto druhu obvykle probíhá po několik měsíců, i když se může přihodit velmi rychle v průběhu několika dní. Pokud dojde k takto rychlému zešedivěni, mohou být jeho následky překvapivé, protože dokud tmavé vlasy nevypadaly, nemusely být šedé vlasy pod nimi příliš patrné. Tento způsob ztráty vlasů se nazývá alopecia areata Zda může být způsoben stresem nebo šokem, není známo.

Zdroj: vlasy.cz

364
Bacon
Reagovat

Když zvládl udělat jídlo pro dámy vidlák Honza, tak nevím, proč by nemohla Eva. Jenže jak už psala výše Jane II, Evička je princeznička a princezničky nevaří.

365
warle
Reagovat

To Otazníček 354: Proč sem píšeš to samé co na jiných diskuzích (iprima – Ïfka)? Nebo kopíruješ jen názory jiných?

366
Ajda
Reagovat

Zastanu se Evy, ale všimli jste si, že se děj odehrával jedno odpoledne a večer a druhý den to samé? Třeba ty obědy vařila ona, ale záběrově se jim to nehodilo, nebylo to dost zajímavé, dokonce napíšu – dostatečně uhádané.
Jinak říkala, že vše financuje Adam, podivné…

367
otazníček
Reagovat

Kopíruju to co se mi zdá jako dobrý názor.Bohužel většina mých zpráv stále čeká na schválení, je to nějaké pomalé. Třeba to,proč si myslíte, že Eva neuvařila? vždyť co měli třeba k obědu nikde není, jako máma přece vaří pro děti, tak to problém nebyl ani teď si myslím. Co jinak jedli první den už od rána?

368
otazníček
Reagovat

Právě Ajdo, taky se mi to nezdá, jen v tom zase vidíte něco špatného, vždyť nikdo z nás jim do pusy nekoukal a nevíme co jedli a kdo vařil když to není v záběru….

369
Bigrob
Reagovat

lol , takze Rainman je taky nekdo z pořadu ? ? nebo sem to spatne pochopil .. to me docvaklo az nyní … a prozradíte mi kdo ? pls pls .. ? smutne koukam

370
Ajda
Reagovat

Možná se vám stane, že se vám občas nezveřejní příspěvek. Nepište ho znovu, čeká jen na schválení.
Na 99% je propuštím, jen tu nesedím pořád :-))
Ale někteří, kteří to z jedné IP zkouší cestou necestou, mají smůlu, ne vše je schváleno. To se přesně týká např. kopírování, pod několika jmény a vše stejné. Trošku originality, už je to ohrané…

371
Ajda
Reagovat

Bigrob,
tak to máš velký nedostatek ve vzdělání. RAINMAN je naše tv hvězda s plastelínou!

372
warle
Reagovat

To Bigrob: Rainman byl jedinej chlap u Evy, kterej za to stál!

373
otazníček
Reagovat

i kdyz se mi ti lidi nezdaji a chovaji se hloupe muze to byt uplne jinak-jsou nejak prezentovani a skutecnost je jina.to je ukol primy jak udelat reality show zajimavou.divaky zajima akce nejake dohady nedorozumneni a tak napr.evu stylizuji do role rozmazlene princeznicky ale v realu to muze byt prijemna hodna holka co nafoukana vubec neni…to je bohuzel tlak medii ktery lidem uplne zkresluje vnimani a ti co tomu podlehnou se pak tady dohaduji kdo jaky je a kdo co udelal spravne a spatne.Tohle je jiny svet-mozna to ucastnici pochopili az kdyz uz byli v kolotoci nataceni a neslo z nej odejit….

374
Bigrob
Reagovat

a ktereeej , plsss :-DDD , porad sleduju od zacatku , clanky tu na panackovi uz asi 5 let :-D ale do diskuze sem nakoukl az vcera a po hodine cteni jen koukam , teda … jinak jeste o par kroku zpet ? jak se vam jevila Ilona od květáka ? mě byla docela sympaticka / kdyz ted zrovna nehystercila / .-D

375
otazníček
Reagovat

Když se na tenhle názor podívám, tak je to možná tak, že Honza je normální chlap,se kterým by jste zašli na pivo. Možná taky ne,ale kdo tohle může vědět, když je nepozná osobně?

376
Neris
Reagovat

hmm… docela by mě zajimalo hlasovani na tema „jak se vam libi smer diskuse“.

377
warle
Reagovat

To Bigrob. No přece ten nejsympatičtější. Ten co se s příjezdem k Evě trochu opozdil.

378
Ajda
Reagovat

otazníčku???
pro mě jsi opravdu otazník a tvé IP je zřejmě už mezi podezřelými, proto si na schvalování zvykej. Pokud jsou příspěvky slušné a k věci, nemám s tím problém.
To platí i všeobecně.

Jinak si už uvědom, že divák komentuje co vidí, nechce se mu pátrat coby kdyby. To je RS.

379
Ajda
Reagovat

Neris,
směr diskuse jsme tu řešili, pokud máš na mysli téma. Zkoušela se i blokace, ale nakonec jsme se rozhodli, že pokud to bude v mezích slušnosti, musíme se smířit s faktem, že se diskuse občas podobá chatu a je na poměry Panáčka neobvyklá. Ale to hlasování je dobrý nápad, už se hlasovalo o věku, proč ne i o tomto.
Ale musím říci, že se to hodně zklidnilo – raději to zaklepu.

380
otazníček
Reagovat

Nevím proč by mělo být mezi podezřelými? píšu něco nevhodného?

381
Jane II
Reagovat

Otazníček: Hodnotím, co jsem viděla ;). Nevařila. K obědu byly hranolky s tatarkou. U stánku na koupališti.

382
Bigrob
Reagovat

takze RAINMEN je Victor ? nebo Honza Valeš případně Honza Kocián .. no těžko říct .. :-/ kua už si nepamatuju kterej se ještě krom Victora opozdil :-DDD ale muj tip je že to bude jeden z Honzů ? jsem blízko ? :-D

383
Ajda
Reagovat

otazníčku,
nepíšeš – proto se tu čteš, ale z tvého IP chodili nevhodné příspěvky, pod několika jinými jmény. Tak proto. Vím, že jedno IP může sdílet x pc, ale jiná obrana nebyla.

384
otazníček
Reagovat

Ano jeden den nevařila asi,to měla ale letět domů z koupaliště a vařit? nebyly ty hranolky nahodou ke svačině? tohle jsou jen spekulace všechno :-(

385
Bigrob
Reagovat

Ajda: no chat s ukaladanim historie by tu docela bodl asi by byl ted momentalne vhodnejsi :-DD

386
warle
Reagovat

Bigrob. Kocián a už se kvůli tomu netrap.

387
Ajda
Reagovat

Bigrobe,
já jsem ráda, že už je to aspoň v tomto stavu :-))

388
otazníček
Reagovat

Ajda, pak to chápu. Mě napadlo,že když nejdu s davem a mám jiný názor,že jsem hned nevítaný host…:-(

389
Ajda
Reagovat

otazníčku,
jiný názor není důvod k blokaci. Vulgarita, spamování, to ano.

390
Ajda
Reagovat

Taky pokud píšete moc rychle příspěvky za sebou, tak to může vzít jako spam – můj laický názor

K obědu – v komentáři říkají po svačince se rozhodli strávit odpoledne na koupališti. Zda po svačince dopoledne, či odpol. to už divák neví. Jen ti, co byli u toho. A proto tak nebo tak, každý má nárok na vlastní názor, bez ohledu na to, zda je ten jeho jediný pravdivý.

391
jana
Reagovat

Už minule jsem vyjádřila názor, a to asi jako číslo něco přes 80, že se diskuse dost pokazila nevhodným směrem. To jsem ještě netušila jak moc. Toto už je chatování pár jedinců a ostatní to vzdají. Fakt škoda, proč to až tak pokazit? Asi mě zase pošlete někam, ale nedá mi to.

392
Vlk
Reagovat

Ajdo, furt tam máš ještě tu druhou chybku – „Je to tak, přitakává už i Radim.“ To byl taky David.

Ale jestli nechceš, nemusím na to (příště) upozorňovat…

393
Kruciprdel
Reagovat

Všimli jste si, že v upoutávkách na casting do další řady bylo vidět jak se oranžový Jan válí u moře s Jarkou?

394
Neris
Reagovat

ajda: chapu, ze kazdy mame hranici vkusu/nevkusu usazenou nekde jinde. pro me osobne jsou prispevky nekterych diskutujicich za hranici toho lepsiho a byt v nich nejsou pouzity vulgarity, pro me obsahove vulgarni jsou. navic mam pocit. ze to uz neni o jednotlivych prispevcich, ale o smeru, ktery cela diskuse (spis chat) nabira. na druhou stranu – on by vysledek hlasovani nic nezmenil, obsah diskuse zalezi na tech, kdo prispivaji. ti ostatni nejspis ztrati zajem nebo odejdou.

395
Monika
Reagovat

Bigron:Ilona mi přišla až nechutně vlezlá.Takové trochu jelito.Ale to je jen můj dojem z ní:-)

396
viki
Reagovat

Zrovna jsem to chtěla napsat: ať se jde pár chatujících jedinců vyřádit na líbko, tohle je fakt hodně mimo:-( nic proti nikomu, ale je to otrava číst a kvalitní příspěvky, aby člověk pohledal…a sežerte mě klidně:-)
Kruciprdel: jo taky jsem si toho všimla, ovšem jestli to měla bejt hlavní ýhra a nebo dovča se dvouma posledníma, bůhví:-)

397
Mapi
Reagovat

OTÁZKA PRO MAMINKY –

Chci se pritomnych mamimek zeptat, jak se pri nataceni resi ty vypovedi na kameru??
To vzdycky poslou uplne vsechny pryc z mistnosti a reziserka se pta na konkretni otazky(nekdy je jasne slyset, ze odpovidate na otazku na kterou byste normalne sami nezavedli odpoved)?
A HLAVNE – je nejak zaruceno ze vasi odpoved ostatni neuslysi? Vzdyt nekdy musi byt jen ve vedlejsim pokoji a vse musi byt pres dvere slyset!?
A POSLEDNI – „nuti“ vas nekdy odpovidat v techto dotackach na kameru, abyste o necem muvili jako ze se to prave ted deje a nebylo to dotaceno az treba druhy den rano? Proste se maminy vyjadruji na kameru ocividne druhy den a jakoby v tech odpovedich jeste nevedeli jak to ten predchozi den dopadlo… Jestli vite jak to myslim… Parkrat to uz tak bylo (nevim ted konkretne kde a u koho) Byva to tak ve vice RS, tak by me zajamlo jak se tohle dela.. DIKY!! :)

398
Monika
Reagovat

jitushka: to s tím zběláním vlasů:
pohádka to není,ale viděla jsem toho chlapíka na vlastní oči.
A moje ex-šéfová není typ,co by měla potřebu si něco vymýšlet.
Věřím,že tohle se prostě stát může.
Navíc vím,že on měl svoje rodiče hrozně rád,skvěle s nimi vycházel.
Navíc nevím,proč by si někdo tohle vymýšlel??

399
Ajda
Reagovat

Vlku,
oni tam mluví přes sebe, chvilku ten, chvilku ten. To zase až tak podstatné není, protože Radim a David se dohadují s Adamem, doplňují se a Tomáš a Milan sedí a hledí.

400
Jejda
Reagovat

oranžový Jan – tak já myslím, že ten nejspíš vyřadí Zuzku, tak nechápu, jaké překvapení, že se válí s Jarkou u moře?
Eva – tam to vypadá na Radima a Davida, asi půjdou z kola ven…

401
Jejda
Reagovat

zešedivění vlasů Davida – já přece proti tomu, že někomu zbělají vlasy nic nemám, ale proč si to aspoň nenabarví, když jde do telky? Nechápu.

402
Jejda
Reagovat

viki – no, pravda, chat se z toho na chvilku stal, ale řekla bych, že to bylo jen pár příspěvků, tak klídek….
Píšeš, že kvalitní názor, aby člověk pohledal, tak máte přispívat i vy ostatní se svými kvalitními názory….ale to ne, nikdo sem nic nenapíše a pak akorát vrtáte do těch, co něco napsali, že z toho dělají chat….máte taky víc přispívat…
Jinak dovča je se dvěma posledníma, to už bylo i v minulé řadě…

403
katy
Reagovat

bylo to dobrý u moře nebo vopruz?

404
viki
Reagovat

Jejda: chat se z toho stává dost…a já přispívám, skoro pokaždé, bohužel, jak je vidět v té záplavě chatujících sis toho nevšimla…:-)

405
Jejda
Reagovat

Eva a vaření – já myslím, že kdyby jim tam Eva fakt něco nachystala a jedli by všichni společně, tak by to určitě ukázali…spíš to bylo tak, že každej se najedl toho, co kde našel….a máte pravdu, nějaké pohoštění od Evy nápadníkům jsem taky nezaznamenala…asi jedinej, kdo umí uvítat návštěvu je oranžový Jan, květák všechny přivítal prázdnou ledničkou…
mno a taky je sice blbý, že tatínci od Evy kromě Adama nic neplatí , ale když už Eva byla asi zaláskovaná jinde, tak je chápu, ale tak po druhé straně, kdyby koupili dvoje hranolky dětem, tak by jich neubylo….táta, co dětem nic nekoupí fakt není žádná výhra…:-(
oranžový Jan v příštím díle vyrazí k Jarce…taky vám to přijde, že vždycky když Jan někam jede autem, tak se něco po.ere?

406
Jejda
Reagovat

viki – no, pravda, chat se z toho stává, ale určitě to není až tak strašný jako na jiných diskuzích….ok, tak se budeme všichni snažit, aby tady z toho nebyl chat :-)

407
Vlk
Reagovat

Vždyť je to hezký, když se dva nebo tři lidi mají rádi :))

408
Lea
Reagovat

Mně se diskuse tohoto typu taky nelíbí. Ale pamatuji si, jak to ajda schytala,když se snažila zvrátit chatování,urážení a chtěla, ať se píše jen k tématu. Když zavřela diskusi,taky se to jiným nelíbilo a zase nadávky. Je to škoda. Pár bezohledných jedinců má tady chat a nejsou ochotni uznat, že obtěžují a měli by si jinde založit vlastní chat. Ale to je moc práce, tady můžou “překažet“ ve ene v noci. Třeba zrovna Monika, ať jsem konkrétní a jejda ,však oni to ví a kašlou na to.

409
Jejda
Reagovat

Lea – tak jako sorry, ale myslím, že 90 procent příspěvků ode mě je k věci….já na to nekašlu, píšu, že se vynasnažím, aby tady chat už nebyl….a nechte toho a pište radši k tématu…

410
Mapi
Reagovat

Takže zpět k tématu….

OTÁZKA PRO MAMINKY –

Chci se pritomnych mamimek zeptat, jak se pri nataceni resi ty vypovedi na kameru??
To vzdycky poslou uplne vsechny pryc z mistnosti a reziserka se pta na konkretni otazky(nekdy je jasne slyset, ze odpovidate na otazku na kterou byste normalne sami nezavedli odpoved)?
A HLAVNE – je nejak zaruceno ze vasi odpoved ostatni neuslysi? Vzdyt nekdy musi byt jen ve vedlejsim pokoji a vse musi byt pres dvere slyset!?
A POSLEDNI – „nuti“ vas nekdy odpovidat v techto dotackach na kameru, abyste o necem muvili jako ze se to prave ted deje a nebylo to dotaceno az treba druhy den rano? Proste se maminy vyjadruji na kameru ocividne druhy den a jakoby v tech odpovedich jeste nevedeli jak to ten predchozi den dopadlo… Jestli vite jak to myslim… Parkrat to uz tak bylo (nevim ted konkretne kde a u koho) Byva to tak ve vice RS, tak by me zajamlo jak se tohle dela.. DIKY!! :)

411
Jejda
Reagovat

Mapi – klídek, však mamči ti odpoví až se sem podívají – chodí do práce a tak tady nemůžou být celý den…ale mamca.neznama říkala, že výpovědi na kameru ostatní v žádném případě neslyšeli a asi se ty výpovědi natáčely, jak se to hodilo…někdy přímo po akci, někdy třeba až druhý den…ale nevím to jistě, mamči ti na to ale určitě odpoví..

412
Jejda
Reagovat

Lidi, já mizím a těším se na večer až si budu moct přečíst kupu vašich kvalitních názorů :-)

413
Ufon
Reagovat

Souhlasím s viki, neris a dalšími. Diskuse, kterou jsem dřív tady čítala se mi líbila víc, než teď tento chat, který se občas nese opravdu jen mezi 2 lidmi a je mimo téma.
Tímto množstvím už se nedá prokousávat :-(.

Záprdek a čůrá pusou mě taky pobavilo :-D. Blanky mi bylo líto – byla tak labilní už na začátku natáčení?? Anebo to až v průběhu?

414
Ufon
Reagovat

ještě jedna věc – už jsem si zvykla, anebo včera bylo u Evy méně zdrobnělin? (Předzvěst dávání do tlamy?)

415
Karin
Reagovat

Lea (408) souhlas naprostý.
Jinak co se týče Honzy měla jsem dojem, že Míšu vyřadil lidově řečeno proto, že mu nebyla po vůli.
Co se týče Blanky, tak je možné, že je v reálu príma ale nějak si nedovedu představit, že jí někdo z chlapů napíše..doufám, že ano!
Evička – mám jí ráda, držím palce hlavně ať si nic nedělá z těch co jí kritizují.
A taky se pozastavuji nad tím, že se probírá co kde Eva řekla nebo neřekla svým dětem..ale že David (tuším, že se tak jmenuje )v medajlonku přiznal, že má dvě děti (100 km) daleko a nevídá je tak často (ačkoliv by zjevně mohl) nad tím se nikdo nepozastavuje. Typické.

416
mamca.neznama
Reagovat

Mapi: výpovědi na kameru byly vždy v místnosti,kterou si štáb vybral,takže když jsme seděli v obýváku,šlo se do ložnice atd….. Naší odpověď nikdo zaručeně slyšet nemohl,mluvili jsme tak nějak v poklidu a zvukař si to pak doladil.A jestli byla nějaká reakce na kameru dříve než samotná akce byla natočená? tak to nevím,nic mi v paměti takového nezůstalo.

417
Scarlet
Reagovat

mamčo tak už to mám za sebou :))) Sama jsem zvědavá, jak to pokračovalo, protože ač jsem mohla, tak jsem nic nevyzvídala…

418
mamca.neznama
Reagovat

Scarlet: no jo holka koukala jsem na to jak zjara včera :-) i když jsem u toho byla,ale co se dělo v ložnici před tím,co vám tam říkal atd. jsem nevěděla…. tak teď vím :-D No jinak…..dál to bude pokračovat takhle……NIC neřeknu,koukej koukat :-D

419
Jane II
Reagovat

Tak jsem si prošla ze zajímavosti všechny příspěvky a naprostá většina jich JE k tématu. Týkají se účastníků, těch OT je minimum. Je celkově jich hodně, ale to svědčí o to, že to tu lidi čtou a baví je diskutovat.

Ajdo, a nešly by pod článkem udělat dvě diskuse? :)) Jedna sterilní na pár věcných příspěvků pro ty, co se nechtějí prokousávat množstvím, a druhá, kde se člověk nemusí bát, že dostane vynadáno.

420
mamca.neznama
Reagovat

JaneII: “ Tak jsem si prošla ze zajímavosti všechny příspěvky a naprostá většina jich JE k tématu. Týkají se účastníků, těch OT je minimum. Je celkově jich hodně, ale to svědčí o to, že to tu lidi čtou a baví je diskutovat. “

Tak proč to měnit? Já bych to nechala tak jak to je,ono z té „chat diskuze“ pak zase vyplyne nějaké téma a běží diskuze dál :-D

421
Jane II
Reagovat

Ále, já bych to neměnila, mně je to jedno, ale těch nespokojenců je mi líto. ;)

422
Vlnatka
Reagovat

Tak jsem ještě stihla juknout. Ajdo dík za rychlost a jen drobná úprava v rekapu (ale to ty nemůžeš vědět). Martina nepřespala v blízkém kempu, ale v tom svém, ve kterém přes léto bydlela a pracovala, a to v jižních Čechách, takže jí cesta trvala cca 4-5 hodin a měla tam skutečně špatný signál, tak proto nám psala až dopoledne. Jinak bohužel jsem se ani teď nedočkala bližšího osvětlení jejího odchodu, buď to neřekla, nebo to vystřihli, takže zůstanu u svého přesvědčení.
Už fakt musím letět, tak se omlouvám, ale valím pryč, dočtu si vás příští týden a pokud bude v mých silách, na něco zareauji. Ale je nevhodné, a netlačte nás do toho, říkat, co a jak bylo a bude dál….. To je jako byste četli detektivu od konce nebo se koukejte na Columba.

423
Vlnatka
Reagovat

Omlouvám se za překlepy, píšu v rychlosti, že by ten VÍTR – venku strašně fouká….musím dát vlasy do gumiček, ani přes ně nevidím na klávesnici. Mějte se!

424
Bacon
Reagovat

Hmmm, nebo založit nějaké speciální fórum, proč ne. Baví mě číst DISKUZI, ne rádoby chytré připomínky. Takže dokud to množství stíhám přečíst, jsem pro :)))

425
Ajda
Reagovat

Vlnatko díky, to o tom kempu je zajímavá novinka, hned to tam nějak použiju.

426
Ajda
Reagovat

K diskusím:

Ani já nečekala takovýto stav. Je to dáno tím, že pořad vyvolává emoce, tím i diskusi. Taky se v této řadě zapojilo více účastnic a účastníků, takže téma je širší. Tady je vždy diskuse k danému pořadu, pokud by šlo jen o chat, to musíte použít na založení fóra jiné stránky.

Je to o toleranci, takže prosím, víc k věci, míň soukromých dotazů mimo téma a snad budou spokojeni všichni.

427
Markéta
Reagovat

Tak teda po shlédnutí včerejšího dílu musím říct, že Honza má květák nejen na hlavě, ale hlavně v ní (místo mozku) – je to fakt sebestředný hovado … doufám, že se mu přesně podle toho bude dařit … hnusně.

Jinak Kačko, super jsi mu to řekla … jen tak dál :-)

428
Mystery
Reagovat

Tak jestli Martina měla letní brigádu, asi to vyhodnotila tak, že by ztratila den, kdyby odjela až ráno , Prima by jí zřejmě nezaplatila za natáčecí den a do kempu, co pracovala by se dostala až odpoledne.

429
Jejda
Reagovat

Scarlet – a proč tě teda květák Honza vlastně vyhodil? Bylo to po vzájemné domluvě mimo kamery, nebo opravdu to pro tebe bylo nečekané vyřazení dle jeho důvodu protože jsi byla chladná?

David – no tak já jsem nikdy netvrdila, že David by byl ideální táta(když ani Evčiným děckám nekoupil hranolky) a protože příště nejspíš vypadne, tak se ani nikomu nějak nechtělo spekulovat, proč nenavštěvuje svoje děti….no prostě je tak nějak určitým způsobem trochu tragéd jako ostatní nápadníci Evy…

430
Bacon
Reagovat

Nechci tu kopírovat názory z jiných diskuzí, ale tohle mě vážně pobavilo:

„Vyhodí Míšu s tím,že byla chladná a odtažitá. To se měla v té vaně po něm válet nebo co? UTOPIT ho měla!!“

431
mamca.neznama
Reagovat

Bacon: když tohle monstrum (květák) je dosud nezničetelné :-D

432
Bacon
Reagovat

@mamca.neznama: Copak to vlastně máš stále s tou roční jízdenkou? :D To slíbil té, co vyhraje? :D

433
mamca.neznama
Reagovat

Bacon: No jasan…. to říká v medailonku…..že své vyvolené může dát „celoroční jízdenku,kvůli které si ho bohužel bude muset vzít“ takže do své vyvolené už by vrazil celých 200 Kč (tolik stojí kupón pro zaměstnance a jejich rodiné příslušníky)

434
Monika
Reagovat

mamca.neznama: nekecej,až 200,-Kč jo?To je teda frajer……. :-DDDDDDDD

435
mamca.neznama
Reagovat

Monca: no jooooo celých 200 Kč :-D

436
Monika
Reagovat

MAMCA.NEZNAMA: Tak to se teda plácnul přes kapsu,hmmmmm,kabrňáááááááááák :-DDDDDDDDDD

437
Aterka
Reagovat

add chat: určité nicky rovnou už přeskakuju, protože mě fakt nezajímají soukromé informace (zvlášt když už se zachází mezi šéfy a známé známých…úú)a pattřím bohužel k těm, které to taky otravuje

zajímavé by bylo spočítat, kolik příspěvků z těch téměř 500 je od dvou přispěvatelů

adam mi leze na nervy, david je docela divný a nečitelný, no a jsem zvědavá , jak to bude dál :-)
je fakt, že Blanku měl Honza vyřadit už dávno
a Martina v konečném videu působila docela fajn a rozumně
Nějak mi nesedí ta Jarka, přijde mi to takové vynucené, jestli tou zamilovanost nehraje, nevím, některé ty její reakce se rovnají zamilované 17 a Janovi se holt líbí, že mu dává najevo zájem, těžko říct, kdyby se takhle chovala i Věrka , po které by raději sáhl

438
Anonymní
Reagovat

Panejo, Eva prý bydlí v 1+1, tak to se nedivím, že se mi to tam zdálo tak miniaturní…..no chudáci děcka…bydlet všichni na tak malém prostoru, no snad už se přestěhovala a v té úklidovce, kde pracuje dokonce i uklízí…to bych do ní teda neřekla, že je schopná i třeba někde uklízet….

439
Lucka
Reagovat

Květák pracuje v DPP? Bože, mamka taky:-D Co tam dělá?

440
Aterka
Reagovat

Jo a docela dobrý je, jak Blanka hodnotí Nikolu jako dítě a že za sebou nic nemá, ale psychicky je Nikola 100x stabilnější než Blanka…zajímavé argumenty , těžko říct, jestli je výhodou mít za sebou těžký partnerský život a hysterická zhroucení nebo čistý málo popsaný papír s optimistickým řpístupem do života…
Katko Tvůj a Blančin argument nebyl podle mne pádný, spíš trochu mimo

441
Bacon
Reagovat

@Lucka: Myslím, že něco jako „údržbář vozového parku“.

442
Prochor
Reagovat

Já to stejně nechápu. Míša! Co tomu Honzovi bránilo natrhat jí třeba ráno kytičku sedmikrásek než se probudí. Nebo jí říct večer něco hezkýho aby věděla že na ni myslí. A on jí pošle pryč ignorant. Jak může nechat odejít takovou ženskou ? Teď mu asi nezbyde než se milovat se svým kolem někde na trati podolí bráník. Dobře mu tak.

443
Bacon
Reagovat

@Prochor: On jí přece vyznával přízeň, kdežto ona byla chladná! :D Nechtěla s ním jít do vany nahá, a ani ve vaně nebyla nějak extra „přítulná“. Ale je fakt, že jsem opravdu nečekal, že ji vyloučí.

444
Aterka
Reagovat

Prochore, tak dobře pro tebe, ne?

445
mamca.neznama
Reagovat

prochor: protože musel vstát už v 5 a umýt nádobí aby stačil setřít všechny kapky na dřezu :-)

446
Mapi
Reagovat

mamca.neznama – Dekuji za odpoved!
Spis jestli se nedelaji ty dotacky tak, aby to mohli pouzit jako mezistrih do scenky co se odehrala den pred tim a tvuj komentar (nebo nekoho) by mel vyznit jakoze to komentujes primo kdyz se to deje… Takze ne komentar predem nez se to stane, ale opozdeny komentar ve kterem se mate tvarit ze komentujete prave probihajici (i kdyz uz to bylo late treba predchozi den…)

Jeden rpiklad (ne presny) – jeden z tatinku se vyjadroval ocividne druhy den po probuzeni, ze PRAVE prinesli uzasny jidlo k veceri (strih na to jak jim ho pokladaji na stul) a ze je hrozne zvedavy jak bude chutnat …. Pritom to na kameru rika ocividne druhy den- vite jak to myslim? – tohle je jen ukazkovy priklad a ani se takhle presne neudal, ale byva to tak treba i v Ano, sefe!….

Dekuji!

447
jitushka
Reagovat

Monika: Mohl si tu historku s bílými vlasy vymyslet sám, náhlé zbělání je opravdu UL.

448
mamca.neznama
Reagovat

Mapi: já to pochopila :-) I když na chápajícího člověka nevypadám :-D No možná o jedné takové situaci vím,ale nemohu přiblížit více,možná bude totiž ještě součástí vysílání .

449
Valkil
Reagovat

UL? co to je?

450
Vlk
Reagovat

Urban Legend

451
jitushka
Reagovat

Nebo Unhappy Love, ale Vlk má pravdu :) BTW Zajímalo by mě, jak Míša může s těmi dlouhatánskými nehty hrát na klavír.

452
Valkil
Reagovat

jitushka: Ano, Unhappy Love, mě jediné napadlo :) Ale nesedělo mi to tam…
Jo ty nehty mě taky zarazily, ale třeba ta skladba zas nebyla co se týče prstokladu náročná??? Jinak u mě Míša získala i plusové body, jak na sebe klidně práskla těhotenství ve třeťáku.

453
jitushka
Reagovat

Byla to tuším Memory z Cats, Míša nehraje zrovna jako Rachmaninov, ale i tak dobrý :)

454
jojo
Reagovat

Bylo by zábavný sledovat reakce Honzy, kdyby se děvčata před každým vyřazováním domluvily, která půjde dobrovolně. A než by stačil někoho vyřadit, tak by jedna odešla s odůvodněním, že jsou příliš rozdílní a blablabla… Kdyby se mu za celý pořad ani jednou nepovedlo nikoho vyřadit z té důležité pozice „Já jsem hlavní výhra“, jak by to asi zamávalo s jeho sebevědomím. A jako výherkyni bych mu dal Pavlínu od Jana, ta už by ho srovnala :-)

Stejně mám dojem, že je to dost o vzhledu. Kdyby Jan cítil, že má u Martiny šanci, nejspíš by si vybral ji. Ten pocit šance asi neměl Honza u Míši, proto musela jít, má totiž v záloze mladou Nikolu. A proto taky nemá Adam šanci u Evy, přestože mají podobný styl myšlení. Myslím, že většina rozhodnutí pronesená Evou vznikla po poradě právě s Adamem a taky s Milanem. U Evy jedinej normálně a nejlíp vypadající je Tomáš, ten tam bude taky dlouho. Nesleduju to moc pozorně, tak jsem si vlastně až včera prvně všiml, že tam vůbec je. Zato Milana a Adama jsem si všiml hned, zjistil jsem, že mě nějak nejvíc baví se na ty dva koukat a poslouchat je, úžasný gesta a výrazy, Milan je zábavnej sám o sobě. A do toho ledově klidný Radim, který je jakoby ignoruje :-)

455
Anonymní
Reagovat

jojo – no jo, je to i o vzhledu, ale teď je otázka, jestli by se Martina Janovi vůbec líbila a vybral by si ji, kdyby nebyla hezká, kromě svého vzhledu tam teda nic moc nepředvedla…
Tomáš – jak ho kamera zabrala podrobně, tak se mi totálně přestal líbit ….

456
Vlk
Reagovat

Známej kruťák jojo :)

A co říkáš na Evin vražedný pohled na Radima? Když si na konci dovolil zareptat, že na ně Eva dlabe… Nádherný kousek! :)

457
jojo
Reagovat

Vlk: Jo, nádherný :-) U Evičky všechno působí nádherně, asi za to můžou ty zdrobněliny, pak ten zámek, princeznička… Přitom je to obyčejná holka s nevymáchanou pusou, které ta princeznička trošku vlezla do hlavy. Pak u ní každé vybočení z normálu působí kontrastně. Mně na ní ale hlavně vadilo, jak nepodala Viktorovi ruku, na to by musela mít sakra pořádnej důvod.

458
Monika
Reagovat

UL?

????

459
jojo
Reagovat

Vlk: Hehe, sorry, tak já si pletu Davida s Radimem. David je ten ledově klidný, teď jsem si to znovu pustil, abych se koukl na ten Evin vražedný pohled, a uvědomil jsem si svůj omyl :-) Vlastně nejvíc mě pobavilo, jak David naprosto klidným hlasem říká Evě, že Adam, kterej tam zrovna divoce máchá rukama, se začíná projevovat, jakej opravdu je, a jestli půjde dál, tak se mají všichni na co těšit. Taková šikovná nápověda :-)

460
RAINMAN
Reagovat

„ale že David […] přiznal, že má dvě děti […] a nevídá je tak často […]. Nad tím se nikdo nepozastavuje. Typické.“

Ale jo. Už se psalo i to, že neplatí alimenty… stejně tak, jako Eviččin ex.

461
mamca.neznama
Reagovat

jojo: nápověda k čemu? :-D

462
Valkil
Reagovat

Nápověda byl právě i Davidův medailonek ne? :-)

463
JJ
Reagovat

Nahoře někdo napsal, že květák Honza s pytlíkem na hlavě by byl k sexu přijatelný. Nevím proč mě při pátku napadlo že pytlík=penis (jako slušná zdrobnělinka) a přemýšlela jsem, jak by penis na hlavě mohl chlapa udělat přitažlivého ?? – už mi to došlo :-))))))))

464
RAINMAN
Reagovat

„ale byva to tak treba i v Ano, sefe!“

Poté co to sestříhaj, nechaj to Zdeňka okomentovat, takže má možnost reagovat na to, co třeba ani neviděl či neslyšel.

465
Mapi
Reagovat

Ale ja myslim vypovedi lidi primo na kameru na miste- ne komentare ze studia – tam je to snad uplne jasny.

Nejvice to byva videt v zahranicnich reality show- treba Hells Kitchen – je scena, kde kuchar neco rozbije a je k tomu strih z „kumbalku“ jak rika „spalil jsem humra, mam strach co na to Gordon rekne“ a nasleduje strih na tu scenu ktera pokracuje tim co na to Gordon rekl a ve skutecnosti se odehrala hned po tom co se to stalo- tedy pred nahravanim toho komentare….. A ty „herecky vykony“ u toho…

Takze jde o to jestli jsou takhle nuceni reziserkou treba u nas aby komentovali veci jakoby „online“ i kdyz je uz davno po incidentu…

466
Valkil
Reagovat

Mě teda přijde tak asexuální, že mi fantazie, na nějaké takovéto „hrátky“ s ním, prostě nestačí.

467
Monika
Reagovat

Valkil: nekecej,třeba by s pytlíkem na hlavě přišel sexy i tobě:-DDDDD

468
Valkil
Reagovat

Fakt ne, brrr. Jak ho jednou odprezentovali, to už mu bohužel zůstane na dlouho.

469
Jane II
Reagovat

Mi Honza tou vysušenou šlachovitostí a ozubeným kolem co má místo úsměvu připomíná Vetřelce. :D

470
Mapi
Reagovat

jj, ty Honzovi spadeny koutky musi byt jak u silence, kdyz se rozcili… brrrrr

471
Valkil
Reagovat

Četli jste příspěvěk jakési Pájule na dámě.cz? Taková pěkně skrytá a pichlavá ironie, ne? Nebo to myslí úplně vážně, jak tam maže Evičce med kolem huby?

472
Jejda
Reagovat

Valkil …obávám se, že to je myšleno nejspíš vážně…

473
Monika
Reagovat

na kolik serverů vy píšete,kde všude jste?:-DDDDD Chtěla bych mít tolik volna,abych všechno stíhala:-(

474
Valkil
Reagovat

Monika: to víš, my jen tak zbůhdarma po večerech nevyšukáváme, ale surfujeme :)

475
Valkil
Reagovat

a navíc já píšu jen sem, všude pouze ukájím své voyeurské choutky :)))

476
viki
Reagovat

To mě přesně napadlo, jak Míša hraje na všechny ty nástroje s takovejma mega nehtama:-) a Jarka od Jana mi taky přijde trochu pubertální…je si asi dost jistá v kramflecích, nicméně se k Janovi hodí!!

477
Monika
Reagovat

Valkil: mám nutkání něco napsat,ale obávám s,eže bych proflákla svoji úchylku,a mohla bych zase sklidit bum na prdku:-DDDD Takže radši nic:-)

478
Valkil
Reagovat

žádná Tvá úchylka nám není cizí. A hlavně už jsi stejně všechno proflákla, no ni?

479
Monika
Reagovat

Valkil:tak to ani zdaleka:-DDDDby i papeže ze mě ranila mrtvice…. :-)

480
Michala P.
Reagovat

VLNATKA: „musím dát vlasy do gumiček, ani přes ně nevidím na klávesnici“
Tak původně jsem si tipovala, že Vlnatka je Zuzka. Ale nějak si ji nedovedu představit ve 2 culících (max. v jednom). Zato Věrka 2 culíky nosila – že by to tedy byla ona? :-)))
Detektiv Štika, v.v. :-)

481
RAINMAN
Reagovat

„Rainman je typická velká huba, ale skutek utek. :-DD Holedbá se tady, jak by každou osou…, a když mu Monika nabídne, aby jí zavolal, hned se vymlouvá…“

Zavolal jsem jí. Říká se, že pes co štěká, nekouše… já štěkám i koušu… :-D
Jinak „Monika“ je doopravdy holka… a blázen… ;-)

482
Monika
Reagovat

Teď jsem tak projížděla profily vypadlíků,a je zajímavé,že vypadlící u evičky z 99% nemají děti…. já měla zato,že tam mají být tatínkové a mámy,proto ten název ne?

483
Monika
Reagovat

Rainman: počkej,až tě jendou dostanu do drápu,ty si to odskáčeš:-)))))

484
Monika
Reagovat

Jistě,že jsem blázen… typická panna,tak bacha:-)

485
mamca.neznama
Reagovat

a něco k tématu by nebylo? :-D

486
RAINMAN
Reagovat

„Četli jste příspěvěk jakési Pájule na dámě.cz? Taková pěkně skrytá a pichlavá ironie, ne?“

I příspěvek od Rozmarýny bude zřejmě skrytá ironie. RAINMAN přece není žádnej blb… :-D

487
Monika
Reagovat

mamca: 482 ti nestačí? :-DDD
Promiň,trpím flirtovací deformací,ale snažím se krotit:-P

488
Monika
Reagovat

Prosíííííííííííííííímmmmmmmmmmm,udělejte tady nějak taky chat:-)pěkně koukááááááááám:-)

489
Jejda
Reagovat

Moni, na co chat? Vždyť si s Rainmanem můžete volat…

490
RAINMAN
Reagovat

Podmínka mít aspoň jedno dítě ve vlastní péči se týkala pouze hlavních aktérů. Stejně tak tomu bylo i v 1. řadě.

491
mamca.neznama
Reagovat

RAINMAN: na Dámě už no coment

Mončo: ty číslo :-) lidi budou řvát ,mne tu osobně nevadíš,hlavně teď v noci,když je každej v mdlobách…. :-D

492
Monika
Reagovat

Jejda: jakožto typická panna odpovím: proč platit,když nemusím?:-)
Je tady s váma moc fajn(aspoň mě určitě) ale určitě jak lezu na nervy někomu já,tak lezou i mě řeči,jak píšu.
No,tak jsem taková.Strašná,někdy lezu na ervy i sobě.
Jsem ale otrávená,když lidi mají potřebu komentovat,co píšu,jak to píšu,že vůbec píšu.Kdo jim drží hlavu to číst???
Kdyý mě něco zajímá,zeptám se.Že to někdy je offtopic?No tak jsme lidi,se neposer…. no ne?

493
Monika
Reagovat

A jdu už spát,dobrou.Už mě sprdnul i můj drahý:-/
A mám po ptákách:-((((
Tak dobrou……………fňuk:-(

494
mamca.neznama
Reagovat

Mončo ty dneska slavíš co? :-D

495
mamca.neznama
Reagovat

Tak RAINMANe nahoď téma, dáme 5ti kilčo a jdu taky spát :-D

496
RAINMAN
Reagovat

Vždyť byla sama překvapená, že má dneska svátek. Neslaví nic!

497
RAINMAN
Reagovat

Pětikilčo dám Monice, ale neřeknu za co…

498
mamca.neznama
Reagovat

No tak to jsem ani nečekala takové téma :-D

499
mamca.neznama
Reagovat

Tak si dej tu 5ti stovku když ti to nevyšlo u té 1000 :-D Ale k tématu :-D

500
RAINMAN
Reagovat

500

501
Jejda
Reagovat

mamco, mně teď napadlo, jestli bylo něco, co se ti na květákovi líbilo? Nějaké jeho kladné vlastnosti a tak…když jsme ho tady doteď jenom sjížděli :-) Mně napadlo, že na svůj věk vypadal vzhledově celkem dobře, jinak už bohužel nic :-) A taky umí umejt nádobí.

502
RAINMAN
Reagovat

Ta byla pro Monču… :-D
Sorry za off topic.

503
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: tak nádobí umí umýt každý chlap,když se mu ovšem chce :-) a on ho umyl proto abychom mu nenakapaly na dřez :-D ale to nebyl jediný důvod,proč vstával v 5h,taky abychom ho nepřistihly u cvičení :-D
A něco dobrého o něm? No ať se snažím jak koliv,nic mne nenapadá, snad jen to co jsem řekla v TV,že to byl snad opravdu jediný upřímný okamžik,když přišel do toho obýváku a líbily se mu ty doplňky a ty díry taky překousnul :-D Ale tam fakt bylo snad železo v té zdi :-D

504
mamca.neznama
Reagovat

Ještě jeden okamžik musím přiznat,když jsme byly v bazénu jak učil údajně Ilču plavat,tak tam se uvolnil a dost se i s námi vyřáditl,třeba si vzpomínám,když jsme s Honzou,Petrou,Nikčou Blankou a ostatními,div nenaučili vířivku prát a ždímat :-D

505
Jejda
Reagovat

Kdo ví, co v té zdi bylo … Tak on květák každý ráno vstával v 5 ráno, aby si zacvičil jako Víťa? Tak to je masakr :-S Škoda, že to neukázali v telce a do toho mohli pustit nějakou hudbu z Rockyho..:-)

506
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: no tak to by bylo něco :-D Úplně si to dokážu živě představit :-D

507
mamca.neznama
Reagovat

Tak ještě jedna věc mne napadla, u Honzy jsem oceňovala že ať byl jakýkoliv stratég a arogant atd…. tak si ale nehrál na „stvořitele světa“ typu : všechno vím,všechno znám a všude jsem byl . I když byly okamžiky,kdy se cpal do něčeho,čemu absolutně nerozuměl :-D

508
mamca.neznama
Reagovat

jejda: no comment …děkuji

509
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: (509) také no comment….fakt sorry ale není to katuální téma….

510
Prochor
Reagovat

Ach ta nespavost. Takže ješzě causa omluva. Nikol u mně těžce zabodovala. Líbí se mi když se zlobí a v očích má blesky. Cítím oheň a temperament. Ale když se dokáže rozplakat protože se někoho dotkla a jde se mu omluvit je super (bez ohledu jestli je ta omluva oprávněná). Pro mně slušná a citlivá holka, která má srdce (nevěřím že jde jen o kojení a hormony). Šťastnej chlap, který jí bude mít za ženu. Při troše inteligence to musí být úžasné manželství. Vedle krásné mladé holky, která má srdce na pravém místě. Jestli si Nikol nikoho nenajde tak něco s náma chlapama asi není v pořádku.

511
Monika
Reagovat

Dobré ráno:-)
Neslavila jsem,neumím si zvyknout,že tady v CZ mám o 2 týdny posunutý svátek,takže zapomínám,i na svoje narozky…:-(
Rainmane,ty sprostáku:-)))
Mamco: a pak nemám být offtopic? :-DDD

A k tématu:
Jak nikola psala v minulém že honzovi volala,tak mě zajímá,jetsli si všechny s honzou voláte(nebo na něj máte kontakt) a jak to je u skupiny jana(oranžového) taky máte na sebe čísla a voláte si?
Zajímá mě,jak se udržují vztahy po skončení HTM…

512
Monika
Reagovat

Prochor: tak se o nikol pokus ty,co ti brání? :-)

513
mamca.neznama
Reagovat

Mončo: co se týká mne,kontakt na květáka jsem měla,dal mi ho ještě ve Vraném,ale stejně jsme se nesměly kontaktovat,tak jsem ho smazala a nijak mi opravdu nechybí :-D
Jinak udržuji nadále intenzivní vztah s Petrou a občas s Míšou si popíšeme.

514
Monika
Reagovat

mamco: jak to,že jste se nesměli kontaktovat?po dobu,kdy bude HTM vysílán nebo proč?

515
Jana r.
Reagovat

pro mamca.neznama: nevím, zda je pěkné pomlouvat na diskusích ostatní účastníky, nejvíce Honzu. Chápu, že jste si nesedli, ovšem nemusí to být důvod k tomu, někoho intenzivně pomlouvat. ostatně na tom, že ráno pravidelně cvičí neshledávám zase nic tak závadného, spíš to obdivuju. Jinak to, jak je vykreslený v Tv, tak ho teda taky nemusím, ale zase shazovat ho za každou cenu, tak to je blbý. Na každým se najde něco pozitivního, taky to nemá v životě lehký. Spíš se mi zdá, podle počtu a obsahu tvých příspěvků, že moc zájmů nemáš. Přispíváš blbostma po celý den, ráno, odpoledne, večer a jak je tady někde uvedeno tak máš přehled i o jiných diskuzích. Možná by bylo dobré si taky chvilku zacvičit.

516
Markéta
Reagovat

Jana r.: „….. taky to nemá v životě lehký“ – máš recht, Honza to opravdu nemůže mít v životě lehký – ale kdo mu za to může? Z velké části on sám, tím že se chová tak, jak se chová, a je takový, jaký je – hovado!

517
Valkil
Reagovat

Tak to bych se teda chtěla mamči zastat. Celý den tu rozhodně není, je vidět, že chodí pravidelně do práce. A možná by nebylo od věci si ujasnit co je a co není pomlouvání!
Když o někom napíšu svůj názor to pomlouvání IMHO není.

518
Monika
Reagovat

Jana r: ty jsi nějaká jeho příbuzná?nebo snad jeho nynjěší přítelkyně?Jinak si neumím vysvětlit proč tě to tolik tankuje.Honza ze sebe udělal vola,tak se nediv,že ho za vola všichni máme.S tím musel počítat,když dé RS šel.

519
Monika
Reagovat

Valkil: no jasně,že to není pomlouvání,honzovi nikdo nebrání přijít si podiskutovat.Že je takovej antitalent na pc nebo nechce,je jeho věc.
Navíc,já jsem ráda,že tu maminky z RS jsou.

520
Valkil
Reagovat

Přesně, bez účastníku RS by tady ta diskuze nebyla čím je. (což se některým samozřejmě nemusí zamlouvat…)
Já na jeho místě bych v tuto chvíli do žádné diskuze rozhodně nepřspívala, protože většina by jeho názory stejně zlehčovala.
Jestli to má v životě těžé, to je otázka. Skutečně nemůžeme tušit, čím si při rozvodu prošel, a co jeho názoy na ženy tak deformovalo.

521
mamca.neznama
Reagovat

Mončo: jen během natáčení :-)

522
mamca.neznama
Reagovat

Jana r.: pomlouvání vypadá jinak a já jen diskutuji :-) O jeho cvičení jsem nikterak nepsala špatně,a je jasné že musí cvičit ráno,jelikož když přijde z práce, tak jak řekl sám Vítek na ranči „se jen válí“ :-D A pokud jsi si všimla holka zlatá,večer jsem přispěla i pozitivním pohledem na kavětáka, tak co tu řešíš? Vlastně,neřešíš, přispíváš do diskuze, tak to chápu :-D A jestli tě to potěší, tak dnes večer nebudu, jdu opět pracovat,ale pokud by jsi mne chtěla přijít informovat o průběhu diskuze,která mne zajímá,najdeš mne od 17,00 v Rudolfinu na nábřeží Vltavy :-D

523
Simuša
Reagovat

Pravidelně vás čtu a skvěle se bavím :-) Jen jedno mi asi uniklo. Proč je rozvedený Jenda a jakto, že holky zůstaly u něj? To je nejspíš dotaz na Vlnatku-Věrku.

524
mamca.neznama
Reagovat

Ajda: děkuji moc, jsem dlužníkem :-D

525
mamca.neznama
Reagovat

Simuša: tak to si počkáš na odpověď :-D Vlnatka tu nebude tuším do úterka jak psala. Kdybych to věděla,tak bych odpověděla,ale bohužel nemohu sloužit :-D A nejsem si jistá,ale v některém dílu od 1-5 to myslím řekl :-D

526
Simuša
Reagovat

mamca.neznama
Na archivu steamu jsem našla v diskuzi: Jana dobře znám. Rozvrátil rodinu, protože si začal na pracovišti poměr s uklízečkou. Svou hodnou manželku Pavlu připravil hnusným způsobem o všechno – majetek a hlavně děti. Uklízečka se na něho samozřejmě vykašlala. To, že se přihlásil do tohoto pořadu považuju za vrchol pokrytectví. Hezkou rodinu už totiž měl. Věřím, že boží mlýny melou a každý dostane, co si zaslouží.

Jenda se hned bránil: jannmarkovsky [seznam.cz] 03. 07. 2009

vážená Malvi.Prvně jsi zjisti proč se tak vůbec stalo a pak pomlouvej a nebo mi to řekni přímo do oči

Tak mě zajímalo zda je na tom něco pravdy. Počkám jestli se Vlnatka v úterý vyjádří.
Jinak Katko moc ti fandím a vždy se bavím z tvých obličejových poz.

527
mamca.neznama
Reagovat

Ajda: tak jsem plodila 2 dny ohlédnutí za prvními 3mi dny natáčení,(téda holka už vím jak ti je když píšeš rekapy),tedy jen cvičně(publikace zatím nemožná) ale je toho na 8 stránek A4…kolik dostanu za 8 stránek vlastního rukopisu ? :-D :-D :-D

528
Monika
Reagovat

Honza a těžkej život?nenechte se vysmát…..to by s enechoval jako idiot.Jetsli zanevřel na ženy,at žije sám.
Já bych mu ukázala,jak vypadá těžkej život,hovado jedno!

529
mamca.neznama
Reagovat

Simuša: víš Simčo,já Jendovi i přes jeho oblíbené orange T-shirt nepřeji nic zlého,ale jak se říká „na každém plku,pravdy trochu“ …. A k těm mým obličejovým pózám,jsem prostě taková a když se mi něco nelíbí tak to dám najevo,někdy se jen tvářím a jindy zase mluvím :-)

530
mamca.neznama
Reagovat

Mončo,já se musím teď květáka ale zastat,co se týká jeho dospívání,tak to opravdu jednoduché neměl,bohužel nemohu říci proč,ale jako dospělý chlap,již rozvedený (který tedy by měl vědět o čem je rodina a život,a co ženská doma vlastně znamená),by měl rozhodně jinak ke svému životu přistupovat,pokud chce ženskou,tak aby věděl proč jí chce a pokud ženskou již nechce,tak ale své dítko nevychovávat tak,aby se za něj dobudoucna musel stydět.

531
Simuša
Reagovat

Myslím, že Jenda je hodný člověk. Sama bych sice takového partnera mít nemohla, mám ráda dominantní muže. Ale u Jedny si myslím, že je to ten typ chlapa, co když má tu svůj „vůdkyni-bohyni“, tak je to milující partner. Hlavně určitě není zákeřný. Což si myslím, že je Honza. Ale neznám, tak nechci soudit. :-)

532
Neris
Reagovat

jednim mi to tu pripomina zakladni skolu – tam se take davaly „nalepky“ podle vzhledu – tlustoprd, zubejda, etc. tady je to kvetak. samozrejme – ne vsichni na tuto hru pristoupi, ale kolik z vas se nechava strhnout a jine oznaceni uz v podstate nepouziva? jak byste pojmenovali sve komentare, kdyz slovo pomlouvani se vam tak nelibi? jako objektivni? nad veci? nikomu neublizujici?

nejsem si jista – je to moderovana diskuse? pokud ano – pak dle meho nazoru moderator selhal.

533
Neris
Reagovat

pokud jde o maminky – bohuzel jejich ucasti diskuse ztratila sanci byt objektivni.

to mamca.neznama: katko, rikate, ze nepomlouvate, ale diskutujete, a hodite za to smajlik, kterym si to tvrzeni sama rozbijite. mozna, az se s odstupem casu k diskusim vratite, zjistite, s jakou chuti jste tu cas od casu honzovi „osolila“

534
Monika
Reagovat

mamco: chápu,ale nic strašnějšího,než znám já(u sebe i u bráchy) to být nemůže.Takže to pro něho není omluva…

535
Simuša
Reagovat

Neris Nemyslím si, že tím, že se této diskuse účastní i maminky by ztratila sanci byt objektivni. Nemyslíš si, že když by Honza byl fajn člověk, že by to Kačka neuznala? Takže to co tu píše, není pomlouvání. Jen nám potvrzuje, že to co vidíme v televizi je pravda, ne-li, že ve skutečnosti je Honza ještě horší.

536
mamca.neznama
Reagovat

Mončo: prostě každý má jiné zážitky dětství já patřím k těm,co problém neměly v ničem,ale proto také dokážu se vcítit do člověka komu něco chybělo,nebo měl nečeho až příliš, takže dokážu si domyslet tvůj příběh.
Neris: na diskuzi se budu chodit koukat samozřejmě i s odstupem času,podívám se na díl a přečtu si své i ostatních komentáře…ale věř mi holka/chlapče (těžko poznat dle nicku) na člověka s kterým jsem měla tu „čest“ něco prožít,jen tak svůj názor nezměním, ovšem ale to neznamená,že mu nepřeji ať najde to co hledá :-D

537
mamca.neznama
Reagovat

Neris: a pokud jsi si všimla, ještě jsem tu snad ani jednou nepotvrdila nic co by se týkalo budoucího děje. A když se diskutuje o dílu,který se má vysílat a už se zde objevují různé spekulace o tom KDO a CO,a že to NĚKDE NĚKDO NAPSAL, já neochuzuji diváka o to napětí,naopak, snažím se jim zamotat hlavu ještě více :-D

538
Jejda
Reagovat

Neris – tak diskuze je přístupná všem i kdybychom chtěli, tak přece nemůžeme maminky vyhodit…Já jsem ráda, že tady jsou, aspoň se můžeme všichni zeptat na různý věci….a na netu přece jsou i diskuze bez maminek….
Honza – já nevím, tak jako určitě to měl v životě těžký, ale to přece neznamená, že má právo kvůli těžkýmu životu se chovat jako ha.zl (vyhodil Míšu poté, co se s ním ráchal ve vaně – pokud věděl, že ji vyhodí, tak tam s ní ani neměl lézt a Bláňu si tam nechával ze soucitu a jak se chová k Víťovi…)…možná třeba to všechno byla jen poza, maska před kamerami a ve skutečnosti je fajn člověk, ale bohužel divák posuzuje jen podle toho, co mohl vidět , jiné informace moc nemáme….a pokud se fakt vyspal s nějakou mamčou a pak ji vyrazil, tak je to ha.zl na entou i kdyby měl sebehorší život, to se prostě nedělá…ale přiznávám, že bylo i pár chvil, kdy se mi jevil jako fajn člověk, bohužel jich bylo opravdu minimum….

539
Simuša
Reagovat

Mamco, přišlo mi, že s váma v té vaně Míša skoro nebyla. Viděla jsem ji jenom chvilku v jednom záběru.

540
Jejda
Reagovat

jinak trocha objektivity – doufám, že pak mamca objasní, proč teda vlastně v soutěží zůstávala dále a nenechala se Honzou vyhodit, protože i v telce pořád říká, že už názor na Honzu nezmění, tváří se stále otráveně a nebo do Honzy šije a něco mu vyčítá….mno, tak jsem nepochopila, proč tam nadále zůstávala a nenechala se vyhodit….ale tak snad nám to potom mamca objasní ….

541
mamca.neznama
Reagovat

Simuš, byly jsme tam všichni dokud jsme nebyly úplně mokrý :-D ale asi nejspíš tuším seděla na kraji a pak utekla abych jí nezmáčela tu zavázanou nožku :-D

542
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: a proč bych se měla nechat vyhodit? Naopak mu ta moje dominance nejspíše dělala dobře :-D A pak, já nikam nepospíchala :-D

543
Jejda
Reagovat

mamca – ok, já měla za to (aspoň z telky to tak vypadalo), že už o Honzu nestojíš, ale tak pokud jsi ještě o něho bojovala a názor jsi změnila třeba až někdy v dalších dílech….anebo prostě jsi chtěla zůstat co nejdéle bez ohledu na Honzu….

544
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: a nebo prostě…..se to dozvíte :-D

545
Jejda
Reagovat

Neris – označení květák bych ani tak nenazvala jako nálepku, spíš je to rozpoznávací znamení, jelikož máme 2 Honzy, když se řekne Honza květák, tak každej ví o koho jde…
-tohle je moderovaná diskuze? to jsem si moc nevšimla….a kdo je moderátor?
Simuša -Jan oranžový jako rozvraceč rodiny? Tomu se mi nechce věřit a nějak se mi to nezdá….ale tak třeba ty své pudy fakt neumí ovládnout …

546
Monika
Reagovat

Jan(oranžový) není nevěrný?Jo,tak proto tam každou maminu ošahával a choval se nemravně…….. :-DDDD
Když tohle dělal před kamerami,tak co potom moh dělat v práci bez kamer???

Jejda: neblbni,přece se mamca.neznama nenechá připravit o 200,-Kč jízdenku na celý rok! :-DDDDDD

547
Ajda
Reagovat

Neris,
už jsem ti částečně odpovídala (379). Diskuse není moderovaná, to není v mých silách, hlavně časově. Občas kouknu jak to probíhá, ale hlavně při současné frekvenci bych tu musela trávit skoro 24h.
Anketa je v řešení.
Jinak 2 diskuse se zavádět nebudou a chat také ne, to musíte na jiné stránky.

mamco.neznama,
je chválihodná tvá literární činnost, ale asi tě zklamu. Za tvé dílo by jako honorář byly mé vřelé díky a od ostatních čtenářů určitě také a k tomu jako prémie i kritika některých diskutujících.
Takže za prachy leda bulvár :-(( Ale to by muselo být hodně pikantní, abys byla celebrita jako Míša :-))
Hlavně to nevzdávej!!!

548
Ajda
Reagovat

Jan z Hanušovic – nevím jak to měl s tím obráním manželky o majetek, ale někdy na začátku si vzpomínám, že říkal, že si po rozvodu musel kupit byt na hypotéku a tu bude roky splácet. Jestli tak řešil bydlení, nebo vyplácel manželce její díl?
Je dlouho sám a tolik ženských, spíš se neovládl. V Hanušovicích asi moc příležitostí nemá, holky na krku, práce…

549
mamca.neznama
Reagovat

Ajda: tak bulváru to rozhodně dávat nebudu :-D Takže vřelé díky a možnost publikace z tvé strany….mi bude poctou :-D Jako odměna i kritika? No stím se snad počítá ne? Nebo snadžiju v jiné dimenzi,kde kritika není? :-D A co se týká pikantností…. jelikož to píšu já,jako pohled zpět,tak z mé strany pikantnosti nemám,a psát o pikantnostech ostatních nemůžu,krom těch co se proflákly a o jiných nevím,nebo nemám potvrzeno,či schváleno k publikaci . Dozajista každý pochopí :-D

550
Jana r.
Reagovat

Pro mamca.neznama. Chtěla bych ti říct, že nejsi sympatická ani v Tv a ani tady na diskusi. jsi taková hokynářka a dle mého si Honza najde ženskou dřív, než ty chlapa. Podotýkám, že tak, jak je ukazován v TV, se mi taky nelíbí. Nicméně nevím, když pravidla hry jsou taková, že se musí vždy jedna ženská vyhodit, tak co je špatného na tom, že vždy nějakou vyřadí? je snad jedno, pokud tam nechá nějakou ze soucitu o díl déle a vyřadí jednu, která ho štve. To jsem moc nepochopila. další věc je ta, ty jsi taková zásadová a vše víš nejlépe, tak jak se ti líbí, že se Honzovi říká „květák“,? Je to taková kategorie páté obecné. jak je asi tomu jeho klukovi, když se jim tak tady posmíváte? Myslíš, že o tom neví? Pokud cvičí ráno před prací a po práci se válí, opět na tom nevidím nic zlého. Ráno je cvičení nejzdravější a po práci je jednak unavený a jednak se asi věnuje klukovi, ikdyž ten říkal, že táta se válí. Říkal to 11letý kluk, tak to asi nebude až tak doslova.
Taky si myslím, že si Vás ta TV měla více zavázat mlčením a povolit Vám diskusi až po odvysílaném pořadu a to po celým. Mohla být pak třeba dotáčka a diskuse v Tv s dotazy diváků a vy se zúčastnit třeba všichni. To by potom pomlouvání nebylo, ale to, co předvádíš ty, nechutný je.

551
Pattrick
Reagovat

Jana r., tak to bylo drsný = )

552
Ufon
Reagovat

Stýkají se děti – jak Janovi holky, tak Vítek se svými maminkami? Nevím jestli to tam zaznělo.
Stejně by mě zajímal náhled jejich maminek na to, že jsou jejich děti takto medializovány.

553
Scarlet
Reagovat

proč mě Honza vyhodil- sám řekl. Tohle nebylo vystříhané, jen to bylo natočené až na podruhé, protože nás měl zavolat vedle do místnosti s Blankou a počkat na kamery a oznámit nám to, jenže to bohužel zpackal a řekl nám to, ještě než přišly kamery- no režisérka pěkně vyváděla:)) Ale pak to zopakoval úplně přesně.
A k tomu klavíru- hrála jsem 11let a samozřejmě jsem neměla nehtíky..teď už spíš hraju jen dětem pro radost na klávesy a tam to tolik nevadí. Nechtěla jsem na kameru hrát, že to zní hrozně, jak to klape, ale oni mě ujišťovali, že to je jen pro obrázky, že zvuk tam slyšet nepůjde.

554
Markéta
Reagovat

Jana r.: k tomu tvému „Nicméně nevím, když pravidla hry jsou taková, že se musí vždy jedna ženská vyhodit, tak co je špatného na tom, že vždy nějakou vyřadí?“ – pokud vyřadil Míšu, které až do té chvíle „nadbíhal“ a zcela jednoznačně k ní lnul, jenom proto, že po něm ve vaně zřejmě nedostatečně vášnivě lezla, tak to podle mě je totální vůl – a pokud se takhle chová běžně (sám nedává najevo city prakticky žádné, ale od ženy vyžaduje, aby ho pořád pokud možno co nejvášnivěji přesvědčovala o tom, jak moc je úžasný, skvělý a jak strašně po něm touží), tak zůstane zaručeně vždycky nakonec sám … se svým kolem :-)

555
Scarlet
Reagovat

a opravdu jsem netušila, že v ten den vypadnu. Ale popravdě, v ten okamžik mi to bylo úplně jedno kdo vypdne- měla jsem vysoké horečky, ve kterých jsem se v noci vzbudila a ráno pokračovaly. Dokonce mi i štáb zakázal se upravit, aby to prej bylo věrohodné, že jsem nemocná a pak to stejně vysříhali a vůbec o tom nebyla řeč.

556
Mapi
Reagovat

Jen reakce na Janovo (orange) osahavani.

Mozna je v nem neco co potrebuje ukojit. Ale na me to z TV pusobilo spis tak, ze jak je malomluvny a stydlivy, tak tohle byla takova „zasterka“ toho ze „nema co rict“ nebo ze „nevi co s rukama“….

Nekdo zastira tyhle situace tim ze se porad usmiva (Adam?), jiny se porad nekde skrabe… atd…
Nerikam, ze to tak bylo vzdycky, ale v hodne situacich to tak vyznelo, z enevedel jak se zachovat a tohle mu tak nejak prislo pudove na rozum jako prvni a udelal to bezmyslenkovite – jde si vsimnout i nasledneho vyrazu v obliceji, ze to uplne neproziva, ale spis srotuje jak a co ted dal…

Nezastavam se ho- jen si nemyslim ze by to bylo az takovy nadrzeny zvire… :)

557
Simuša
Reagovat

Scarlet:Mě se zdálo, že jsi nějaká „mimo“. Ale přičítala jsem to tomu nenamalovaní. Přeci jen člověk vypadá jinak. Aspon tedy ja :-)) Co reakce v okolí? Sem tam jsem četla nějaké zaručené zprávy sousedek. Nebylo moc hezké. Ale nic si z toho nedělej.

558
Markéta
Reagovat

U mého komentáře (554) se objevilo „Tvůj komentář čeká na schválení“ – co je to za novinku?

559
RAINMAN
Reagovat

Markéto, to je taková kravina, kvůli které si ten tvůj komentář už moc lidí nepřečte, protože se objeví mezi příspěvky, které už si dávno přečetli. :-(

560
Jane II
Reagovat

Pattrick: Mi to zase tak drsný nepřišlo. Do Honzy se tady šije mnohem, mnohem drsnějc a sprostějc. Tohle byl věcný názor na prezentaci Kateřiny tady. Musím říct, že v mnohém s ním souhlasím. Taky se mi nelíbí to shazování pořád dokola. Honza je mi teda hodně a hodně nesympatický, ale jedno se mu nechat musí. Do svých mamč tady nešije a nenadává jim do květáků. To jsou body pro něj a je jedno jestli má nebo nemá PC. Sousedky určo mají.

561
RAINMAN
Reagovat

Zrušte ten d.e.b.i.l.n.í filtr!!!

562
Monika
Reagovat

Jana r. :

UVĚDOM SI,že Honza dostal přesně to,co si zasloží.Jak v životě,tak tady v diskuzi.
Vychovává syna???Jo,a jak???V 11 letech držel POPRVÉ VYSAVAČ!!!!!
K ženám se chová povýšeně,tak na co do tv šel,magor???
Doufám,že si na něho budou lidi ukazovat prstem,protože to je pako,že by ho člověk těžko pohledal.
Dám ti ejndu radu: když si ho tak zastáváš,tak jdi a vezmi si ho,co???!!Třeba by se ti pak rozsvítilo !!!
A přestaň rejt do mamci,my ji máme rádi,za NI se NIKDO VENKU STYDĚT N E M U S Í !!!!!!!!!!!!

563
Jana r.
Reagovat

Opravdu nevím, co Honza dostal a co si zaslouží. Jak jsem řekla, neprožívám ho, ale neznamená to, že se mu a jeho klukovi budu posmívat jak páťák a oba je shazovat. Syna vychovává jak nejlépe umí, vede jej přece jenom k nějaké disciplíně a ke sportu, což považuju za důležitější než k vaření. To, že 11 kluk neumí s vysavačem: koberce dnes nejsou až tak moderní a praktické a postele asi ještě převlíká otec, nepovažuju až tak za zásadní. Důležitější je výchova k samostatnosti a ta tam byla, podle práce s vysavačem se hodnota člověka neurčuje. Tady ty důrazy na foukání polívky a vysavač jsou fakt jak z první republiky.
Honzu si vzít nemůžu, jsem 32 let vdaná, je mi 50, asi by mě nechtěl. Vychovala jsem 2 dospělé a samostatné lidi a mám 2 vnoučata. Rozsvíceno mám, ve svém zaměstnání pracuju s lidmi, proto se mi tyhle osobní útoky mamci nelíbí. Pokud se jí až tak hnusil, mohla odejít nebo ho požádat o vyloučení. Udělali to i jiní.

564
Heather
Reagovat

mamca.neznama: musím říct, že Honza mi je prakticky od začátku velmi nesympatický. Z tvých komentářů tady mám pocit, že ho docela dost nesnášíš, ovšem z toho co zatím bylo v TV, takový pocit nemám. Rozhovor na mostě – ptát se, jak se smíří bývalá žena s novou partnerkou? Proboha, co je to za hloupou otázku?? Ty výslechy Vítka mi připadaly taky velice trapné a nedivím se, že je utnul. Ty znechucené obličeje /podle vysvětlení tady/ mi doteď spíš připadaly jako naštvané obličeje. Při návštěvě u něj doma, si byla na začátku docela nadšená, při vítání, zvelebování atd. Máš na něj averzi, proč se s ním pusinkuješ na pusu? Proč si neodešla sama? To mi spíš připadá, jako že se později něco stalo, a proto si na něj teď tak vytočená. Honza nejspíš je kretén, ale nelíbí se mi, že ty tady do něj tak šiješ, v TV trochu taky, ale nepasuje mi to s tím, že si ho pozveš k sobě domů. Přece takového falešného hnusáka a hrozného člověka si k sobě domů nepozvu a neseznamuju ho se svým dítětem.

565
Jane II
Reagovat

Monika: Oni se tady směj všici z RS kritizovat, jenom mamča neznámá ne? Tvůj příspěvek nechápu. Tahle diskuse je od toho, aby se hodnotili účastníci, a mamča neznámá k nim patří. To že tady smajlíkuje na tom nic nemění.

566
Monika
Reagovat

Jane II.: já jen nechápu,ZA CO chcete mamču kritizovat.
Za to,že nedělala scény žádné za které by se musela stydět???
Nebo za to,že mu řekla,co si myslí???

Kritizovat s emá,když si to člověk ZASLOUŽÍ !!!

Navíc přezdívku „květák“ nevymyslela ona,a je vtipná,mně urážlivá nepřijde.Když s ena květák pdoobá,tak v tom nevidím problém.

567
Jejda
Reagovat

Mapi – orange Jan -jakože když chlap neví co s rukama, tak je má mrsknout na zadek či na prso?? :-DD

568
Monika
Reagovat

Jejda: jsi to yvstihla= 100 bodů !! :-DDDDDDD

569
Monika
Reagovat

Jejda: asi jako ti,co přestávají kouřit,nevěděí co s rukama,dokázáno.
Takže když nebudu vědět,co s rukama,půjdu po poklopcích???:-DDDDDDDDDDDDD
To by to na světě vypadalo….

570
Jejda
Reagovat

Ufon – myslím, že děti se s maminkama určitě stýkají…ale samozřejmě to nevím jistě

571
Jane II
Reagovat

Monika: ZA CO? :)) Jéjej, toho by se našlo. Ale já chtěla hlavně napsat, že Janu r. chápu. Míše se nadává do lehčích, Kateřina je hokynářka. Imunitu tady snad nemá nebo jo? tak nech ostatním jejich názory, Jana r. byla slušná.

572
Monika
Reagovat

Jane: btw. co to je hokynářka?bych ráda věděla teda když už…
Já taky řekla svůj názor.
Jane,jinak by mě opravdu zajímali,co bys mamce chtěla vytknout.Poslouchám…. (obviňovat umí každý)

573
Jejda
Reagovat

Jane II – jako po druhé straně mně se taky nelíbilo, že mamca do Honzy květáka pořád šila, tvářila se naštvaně, v TV řekla, že svůj názor na něj už nezmění a zůstala tam…já být jí, tak bych se nechala vyloučit, ale něco ji k tomu setrvání vedlo…

574
Jejda
Reagovat

Jane II – hokynářka? To taky nerozumím, jak je to myšleno …

575
Prochor
Reagovat

Scarlet byla jsi super – máš tady malý fanklub (minimálně tři muži).

576
Monika
Reagovat

Jejda: v takovémhle úzkém výběru,kdyby všcehny mamči odešli,stáb by něměl co točit,vždyt to už mamča říkala…a já tomu věřím.
Třeba chtěla odejít,nebo chtěla na dovolenou,já bych kdyby se chlap ukázal jako vemeno,chtěla na tu dovolenou,proč ne?
Když už,tak už.

577
Václavka
Reagovat

Ahojky,moc se tu nezapojuji,ale k těm dětem.Vítek se s maminkou stýká pravidelně.Ke sportu ho Honza možná někdy v minulosti vedl,ale už nevede.Vítek se moc dobře učí,ale typický rošťák,který dělá klukoviny to není.Poznala jsem ho blíže a je to fajn kluk.Ráno si zacvičí a tím jeho sportovní aktivity končí,má jiné kvality.Honza,pokud vím,měl dětství pěkné a rodiče ho vychovávali stejně,jako on vychovává Vítka.Takže špatně.Za to ale kluk nemůže.
Holčiny od Jana pokud jsem dobře poslouchala při dotáčkách mámu neviděly od té doby, co se odstěhovala.

578
Jejda
Reagovat

Už mi došlo, proč květák Míšu vyhodil – prostě mu třeba došlo, že by na ni stejně neměl a z její strany neviděl vřelejší odezvu a tak to nejspíš vzdal, aby si nepoškodil image muže, po němž ženy touží…ale argument, že je Míša chladná mě fakt pobavil :-D

579
RAINMAN
Reagovat

Hrajeme o zlato!

580
Jejda
Reagovat

Monika – já bych si teda nedokázala dovolenou moc užít, kdybych tam byla s někým, kdo je mi proti srsti a plus s celým štábem, ale tak proti gustu…

581
Monika
Reagovat

Jejda: no,já bych si RS neužívala kvůli blbovi.Ale když už bych tam měla být a vybrat,jetsli odejít,tak jdu klidně na davču.dyt s ním nemusí spát ne?
Já bych šla,ale držela bych se od něho dál:-DDD

582
Monika
Reagovat

Rainman: uvidíme,jetsli budeme hrát s ruskem nebo s německem..rusi jsou agresivnější:-/

583
RAINMAN
Reagovat

„Scarlet byla jsi super – máš tady malý fanklub (minimálně tři muži).“

Z těch jejích fotek se mi nejvíc líbí soubory č. 1072639 a 1228875.

584
Ufon
Reagovat

Chladnější :-), vzpomínám si na záběr, kdy tam stáli před ostatními (Míša s Honzou) a Honza Míšu držel kolem ramen a neustále hladil – to mě celkem k tomu jaký na mě děla chladný dojem překvapilo – vlastně i v té vaně jí takto hladil. Něžné gesto, které mě udivilo.

585
Monika
Reagovat

Ufon: tak na něm bylo vidět,že nejradši by míšu někde ohnul a šup…. :-DDDD

586
Ufon
Reagovat

A mimochodem Míšo, slušelo ti to i v horečkách a bez šminek. Myslím, že se žádný chlap nemůže ráno leknout, když tě uvidí bez makeupu, jak tady někdo psal.

587
Jejda
Reagovat

Ufon – něžné gesto? Já to spíš brala jako snahu šáhnout si a čekal, co všechno mu Míša dovolí – když se ona na to nějak moc netvářila, tak si víc nedovolil a následně řekl, že je chladná…ale zase nechápu, co čekal, že mu dovolí před kamerama?

588
Ufon
Reagovat

mohl jí jen držet kolem ramen ale on hladil, možná to dělalo dobře jemu, kdo ví. Ale ano Míša se chovala, že to nevnímá – což dost dobře chápu.
Každopádně toto pohlazení po ruce mi přišlo vhodnější než to Janovo omakávání s pasováním :-D

589
Monika
Reagovat

Ufon: to s tím make-upem jsem říkala já.
Jinak jsem se divila,a hned si všimla,že míša nebyla tak zmalovaná.Podle mě jí to tak,jak byla ráno,slušelo ví.Prostě ona je přirozená hezčí.Zmalovaná mi přijde až umělá.

590
Prochor
Reagovat

Rainmene nedělej si oplzlou legraci z našich sympatií. Raději si připrav plastelínu protože se chystá třetí řada:-))

591
Aterka
Reagovat

Já si myslím, že to Honza myslels s Míšou vážně, ona se bála víc projevit, bála se holek nebo kamer, nebo o něj fakt přestávala mít zájema on si to tak taky vysvětlil, možná ho to zabolelo víc, než si dokážem připustit a tak ji raději vyřadil….. proč by to nemohlo být třeba takhle , fakt se k ní choval něžně, tím ji dával zřejmě něco najevo a třeba čekal, že ho taky pohladí po ruce nebo po tváři, nemusel přece očekávat jen sex před kamerou, jak tu někdo psal

592
Aterka
Reagovat

No je docela dobře vidět, jak všechno může být úplně jinka a bůh ví, co je zač oranžový Jan, že?
A HOnza může několikrát něco pohnojit a hned je z něj největší dement, přitom tak špatný být nemusí..

593
Vlk
Reagovat

Tak ona se bála víc projevit, jo? Jak by sis to ještě víc představovala? Aby to mohli pustit na obrazovky.. :))
Kdepak, ta na něj od začátku kašlala a byla tam zjevně kvůli něčemu jinýmu. Třeba kvůli aranžovanejm scénkám…

594
Aterka
Reagovat

Vlku, ale on třeba mohl očekávat, že ho pohladí nebo vezme za ruku, podle mne opravdu neočekával, že ho bude oblejzat, ale stejně jako on projevil něžné sympatie hlazením ruky a držením za ramena apod. čekal je i od ní…..proč hned myslet na hardcore?

595
Aterka
Reagovat

a jestli se bála projevit nebo ho nechtěla nebo proč tam vůbec byla….to si jen můžem domýšlet, prostě jeho něžné náznaky neopětovala a tak holt šla

596
lupi
Reagovat

mamca.neznama – tak mi to nějak začíná připadat z Tvé strany jako kyselé hrozny. Těch pár oddaných pohledů, jaké jsi občas na Honzu vrhala, mi spíš připadá, že zájem z Tvé strany byl, ale jelikož nebudeš hloupá, tak jsi zkusila strategii tzv. odporovací v bláhové naději, že ho to zaujme (marně, jelikož je jasně vidět, že jsi ho nepřitahovala). Přeju Ti aby Ti to vyšlo u jiného chlapa, ale to jak říkáš „moje dominance mu dělala dobře“, tak upřímně zatím tam žádná dominance neproběhla z Tvé strany, možná jenom ta neustálá snaha se nějak rozlišit od ostatních, tak jsi neustále měla snahu stát v opozici, ale výsledek dost rozpačitý………

597
Aterka
Reagovat

já to docela chápu, to je ho rozhodnutí, víc jsem tedy nepochopila následné řešení Katky, proč vyhodil Míšu a né Nikolu…to je snad jeho věc? třeba právě kvůli tomuhle…a dovětek, že je Blanka víc pro život tomu dal opravdu korunku

598
Vlk
Reagovat

Říkám to furt dokola, Aterko – byla tam zlanařená za účelem potravy pro chlípníky, jako Veronika ve VV2. Vůbec ti není divný, že vleze do vany s chlapem, ke kterýmu zjevně vůbec nic necítí? Je to jenom komedie.

599
Monika
Reagovat

,,Proč hned myslet na hardcore?“ – Protože špatným věcem se věří líp….?
Když vám někdo řekne něco dobrého o někom a něco špatného,čemu budete věřit?
Jenže tady se lze přesvědčit na vlastní oči.Nelze vidět něco,co se nestalo.Nelze vidět špatnost,kde se neprojevila,ani dobrotu tam,kde nebyla.

Jsme jen diváci.Můžeme věřit tomu,co vidíme.Taky ale nemusíme,každý má na výběr…

600
Jejda
Reagovat

ohledně Katky – mno já bejt chlapem, tak by mě to její sýčkování a naštvané obličeje nepřitahovaly, ale kdo ví, chlapi jsou fakt divný stvoření….třeba Honza potřebuje k životu pevnou ruku…
A na začátku přece květák říkal, že Kateřinina osobnost se mu zamlouvá, už si nepamatuju, jak přesně to řekl, ale bylo to v začátcích, to to ještě Káťa ale tak nerozbalila…
A když se Míša bála projevit, tak se přece mohla projevit mimo holky, když ji květák oblímal a hladil ruku….moc se mi nezdá, že by se bála projevit před kamerama, to by přece do takovýho pořadu ani nešla…spíš u toho hlazení se dívala mimo a divně se škňouřila (že by ta horečka?nebo nezájem z její strany?)
Každopádně moc nevypadalo, že by ji jeho rozhodnutí zasáhlo, ale zase měla horečku, tak kdo ví, mohlo ji to třeba fakt mrzet, že ji vyhodil a fakt to nečekala…to jsou jen spekulace, nikdo neví, co se Míše honilo hlavou…

601
Nikolometka
Reagovat

Moniko:Honzovi jsem volala jen proto,abych se ho zeptala,jestli vážně píše sem na diskusi,a nebo se za něj někdo vydává…Nemohu říct,jestli jsem s ním,či ne,tak se nezlob,že to víc nerozvedu,ale jinak si volám často se Sylvou a Peťou…

602
Aterka
Reagovat

Vlku, je o to možné, jen sjem se snažila pochopit Honzovo vyřazení, tot vše….jestli tam byla Míša nasazená, to nevím a taky nevylučuju….nic není nemožné

MOniko čemu budu věřit? zřejmě ani jednomu, protože prostě nevím…. o Honzovi si myslím své, ale něco se mi zdá už přehnané, nechápu, proč mu nadávat za jeho rozhodnutí, to už hraničí se zaujatostí….jasně že si dělám názory podle jejich chování, ale tvrdit to si netroufám, jen hledám možné důvody jejich chování

pro mne je mnohem neomluvitelnější , jak se chová Eva
té už nepomůže žádná omluva ani výmluva, což u ostatních ještě docela lze ….

603
Aterka
Reagovat

pardon, vyřazování…zlobí mě comp

604
Vlk
Reagovat

Jestli dostala Míša horečku (možná od zranění té nohy?), tak je docela možné, že ji Honza vyřadil i kvůli tomu – aby se mohla v klidu léčit.
Pindy o chladnosti si může strčit za klobouk – u ženský, která s ním den předtím vleze do vany hore bez. Stejně nevidím žádný jiný důvod pro tu vanu, než případné zvýšení sledovanosti – aby měl bulvár o čem psát.
Štáb z toho pak měl akorát bobky, aby jim mamči opravdu neodjely :))

605
Vlk
Reagovat

To schvalování komentářů mě fakt sejří :-((

606
Jejda
Reagovat

Aterka – psalo se, že Eva v době natáčení chodila s jiným a byla s ním i těhotná – kdo ví co je na tom pravdy?

607
Heather
Reagovat

Mě taky připadá, že když Míša s Honzou vysvětlují, proč ta vana, tak Míša tam stojí, tak nějak nepřirozeně, strnule, jako by jí bylo nepříjemné to objímání kolem ramen. A přitom ze začátku se od něj nechala natírat krémem atd. Takže je možné, že když ho znala déle, začal jí být nepříjemný. A do té vany s ním prostě šla, protože s nahotou před kýmkoliv nemá problém. Vypadala, že jí je vyřazení úplně jedno a to mi je sympatické. :o) Myslím, že se jí možná ze začátku líbil, ale postupně vychladla…a já se jí teda vůbec nedivím…:o)

608
Ajda
Reagovat

Vlku,
nic ke schválení tam nemáš. Sejří? Musíte si zvyknout :-)

609
Jejda
Reagovat

Ajda – Ajdo, už tam byly i nějaké komentáře, které jsi neschválila? Třeba nějaký od naštvaného tatínka od Evy?

610
Vlk
Reagovat

Ajdo, už nemám, ale měl. A včera jsem tam měl jeden tak dlouho, že mezitím „zapadl“..

Nemusím. Ne-mu-sím…

611
Jejda
Reagovat

Vlk, Heather – no jo, to schvalování je dost na nic, teď jsem si třeba všimla příspěvku od Heathera, kterej asi teprve teď schválili o dost pozadu…no, takhle mi třeba něco důležitého unikne :-(

Pokud to bude až po delší době schváleno, tak vám nechám vždy odkaz (číslo příspěvku), které příspěvky jsou nové, hlavně pokud to bude životně důležité :-))

612
Vlk
Reagovat

Přesně tak, Jejdo

613
Ajda
Reagovat

Pokud jsou slušné a už mi stačí vidět známé jména s tím nemám problém a hned to odešlu na sklo.

Objevily se tam 3 příspěvky z IP jednoho prudiče, kvůli kterému se minule na chvíli stopla diskuse, protože byl vulgární a nebyl k zastavení. Používal několik nicků. No a ten se vrátil, jeden ,,ostřejší“ a dva zkopírované příspěvky dál čekají a čekat budou a snad už je klid.

Já jsem laik, ale podle toho co vidím, vás to občas stopne když je těch příspěvků v krátké době víc z jednoho pc. Ale to je snad lepší než blokace. Ale ono to zastavovalo i dříve, možná teď, když je diskuse frekventovanější, stává se to častěji. Hlavně, a to nechci zakřiknout, se to tu hodně zklidnilo a ti, co si mysleli, že to co jim projde třeba na iprima (tam to běžně promazávají) tak zkoušeli tady.
Nejvíc mi vadí, když někdo uráží, napadá ostatní a sám mění jména během pár minut, ale hrubky a styl projevu zůstává nezměněný a myslí si, jak je dokonalý/á.

614
Ufon
Reagovat

Ajda, to mě dost často napadá, kolik je tu opravdu diskutujících, protože na nicky se tu nedá brát zřetel.
Mě to schvalovalo pouze jednou, ale to jsem se teprve asi dostávala sítem :-).
Vrátím se ještě jak jsem dávala otázku ohledně stýkání dětí s maminkama – to je smutný, jestli se holky s mamkou nestýkají. Nedovedu si to představit, že by mi dítě zůstalo u otce a navíc bych ho neviděla :-(.

615
Heather
Reagovat

Jejda – jak jsi psala o té dovolené, naprosto s tebou souhlasím. Pokračovat v RS jen kvůli dovolené, no užít si ji určitě nejde. Spíš to musí být hrozné nervy. Ale třeba to brala Katka jako soutěž, kterou chce vyhrát a pak „hlavní výhru“ hrdě odmítnout. :o)
Jinak chci říct, že je to super, že tady maminky přispívají a můžeme se dozvědět zákulisní informace. Ale nemusí to znamenat, že s nima musíme souhlasit, ne?

616
Jejda
Reagovat

Ufon – také si nedovedu představit, že se máma nestýká s vlastníma dětma..:-(

617
Ajda
Reagovat

Ufone,
moje zkušenost – každý si tu drží své jméno a jsou zde pravidelní návštěvníci, kteří jsou Panáčkovi věrni už dlouhou dobu.
A ti co se maskují několika jmény, většinou vyvolávají spory a dlouho se tu neohřejí.

618
Jejda
Reagovat

Heather – no jasně, že souhlasit nemusíme…o to to tady bude zajímavější :-DD

619
Vlk
Reagovat

Heather:
Jo, takže Míša je vychladlá, Honza je jí nepříjemný a je jí nepříjemné objímání kolem ramen, má zraněnou a asi i bolavou nohu, ale protože s nahotou před kýmkoliv nemá problém, tak šup s ním do vany :) To je výborný :))

Jestli není pravděpodobnější, že Míša produkci řekla, že ji bolí noha jako čert, leze na ni horečka a že jim na to kašle a chce domů. Produkce na to, fajn, chápeme, ještě nám tady sehraj vanovou scénku a my tě pustíme. Zaonačíme to tak, že tě Honza jako chladnou vyřadí…

620
Jejda
Reagovat

Vlk – vždyť Míša tady sama napsala, že na vyřazení se nějak nedomluvili, že ji květák vyhodil z vlastní vůle, ptže je chladná, tak klídek Vlku a radši si pořádně přečti, co psala…

621
Vlk
Reagovat

Jo tak teď jsi mě přesvědčila :)) A co jako podle tebe má psát? Lidičky, sorry, byla to na vás bouda? :)

622
Heather
Reagovat

No, když nebudu brát v potaz ty fotky, ale jen RS, tak prsa už ukázala, tak co by nevlezla do vany… Já mám totiž pocit, že se z té vany udělalo hrozné drama. Prostě jsou ženské, kterým nevadí ukázat prsa, no a co. Je to její věc a věděla do čeho jde. Těžko říct, čí to byl nápad. Ono nedovedu si moc představit, že vařili a najednou Míša řekla: Honzo, pojďme z legrace do vany.. Takže možná to byl nápad produkce a ona byla jediná, která se k tomu hodila. :o))
Na druhou stranu točili zřejmě poslední den, a určitě měli potom pauzu, takže by jí horečka byla jedno, protože by se stihla vyléčit. Těžko říct, jak to bylo….

623
Vlk
Reagovat

No já bych právě byl hrozně zvědavý na ten myšlenkový pochod, který (jako) ty dva do vany dovedl …a tam se chovali jak se chovali …a potom od vany k vyhazovu… a to vše za nepřítomného až lhostejného Míšina postoje…

I mamči to zřejmě dost překvapilo – to, jak to nazývaly falešnou hrou asi nebylo hrané…

624
Heather
Reagovat

Ale to jsme zvědaví všichni.:o) Dovedu si představit, že jim řekli, udělejte nějakou akci, která ostatní naštve. A pak nějak došli k vaně. A najít je v posteli, by už bylo asi moc…:o)))

625
Monika
Reagovat

Jejda: přemýšlela jsem,jetsli to napsat.Snad ti to pomůže.K 616 : stává se to,fér to není,a když se to stane,žena svým způsobem z určité části(velké) umře…. a neptej se,proč to vím:-/

626
Vlk
Reagovat

A zdalipak není představitelný myšlenkový pochod pracovníka castingu HST, že by to v zájmu sledovanosti chtělo něco šťavnatějšího a že by nebylo špatné nějakou šikovnou adeptku oslovit třeba na xyz.cz s tím, že by pro změnu mohla něco málo ukázat „profesionálně? :)))

627
Jejda
Reagovat

Jejda – aby něco málo ukázala profesionálně? Já myslela, že to jsou amatéři :-D

628
Heather
Reagovat

Vlk: myslíš, že jsou až tak mazaní??? Nebo připravení??? Že by byli až tak dobří…:o) To se mi moc nechce věřit.

629
Monika
Reagovat

Vlk: mě přijdou amateri.cz postavený na hlavu.Jednak mi nepřijde sexy vidět chlapa hned nahatýho,s vytaseným ******,a za druhé-někteřích se tak leknu,že mě málem raní mrtvice………….kdysi jsem tam koukla,kamarád mi hodil odkaz a od té doby s tím kamarádem nemluvím,je to prase největšího kalibru.brrrrrrrr

630
Jejda
Reagovat

Prý na těch amatérech kromě Míši byla i Ilona od květáka, jak pak sama odešla, protože jí řekl, že je magor…vůbec nechápu, co ty lidi vede si tam dát vlastní fotky?

631
Vlk
Reagovat

Podle mě k tomu žádná mazanost není potřeba.
Přečti si v diskusi k Prostřeno 5. týden z Brna od Ivana:
http://reality-show.panacek.com/5360-prostreno-denni-davka-receptu-5-tyden-se-vratime-zpet-do-brna.html

632
Vlk
Reagovat

V životě jsem na amatérech nebyl a imho nikdo normální tam ani nechodí…

633
Ivana
Reagovat

Tak už mi to docvaklo,po přečtení pár příspěvků tady.Ona Evka nezvracela z toho,že by ji salát nechutnal,ale protože byla těhotná.Ahaaa

634
Monika
Reagovat

Tak pátek,poslední odstavec,to je masakr:-DDDDDDDDD

635
mamca.neznama
Reagovat

Heather: (615) něco na tom třeba bude :-D

Jinak vás všechny zdravím,právě jsem dorazila z práce,už vás nestihnu všechny dočíst,sotva koukám,zítra k večeru to ale doženu.Dobrou noc a pěknou neděli všem :-D

636
RAINMAN
Reagovat

„… už vás nestihnu všechny dočíst…“

To je snad i lepší, protože některé názory na Tebe nejsou zrovna moc pěkné. ;-)

637
Pattrick
Reagovat

Rainman, jen ať si je přečte :D Bude koukat

638
honza
Reagovat

českej hokej ruléééééééééz :)

639
Monika
Reagovat

Tfuj,já měla sen o květákovi a holkách……v tom snu s ním žila nikol:-OOO

640
Václavka
Reagovat

Monika: Teda, to mě začíná děsit,ty sny.Neberte tu RS tak vážně lidi.Ona totiž RS není až tak reálná,jak se tady prezentuje.Nemrzí mě,že jsem do toho šla,nebyl tam jen Honza,ale spousta jiných lidí,které jsem ráda poznala.

Mamčo: Nedej se,ať si tu říká kdo chce co chce,já Tě znám a jsi super kámoška.Díky RS jsem Tě poznala a jsem ráda,že Tě mám.

KRÁSNOU NEDĚLI VŠEM

641
Jane II
Reagovat

Monika: Nevytýkám nikomu nic. Všici jsou dospělí, zodpovědný za svý chování a šli se do RS ztrapňovat dobrovolně. Jen mi něco není na mamče sympatický. Třeba to věčný šití do Honzy stokrát dokola. Už jsme četli tisíckrát o jízdence na MHD, ale mamča jak může, tak si znova přisadí. Ha, ha, hi, hi, he he. Asi si myslí, že je to ještě pořád vtipný. Taky nechápu, proč tam je, když ho nesnášela a neměla o něj zájem. Nebylo by lepší odejít a nechat své místo některé, co zájem měla? Jestli tam není nasazená jako šméčko do počtu, moc charakterní to není. Prostě mi nepřijde charakterní tam zůstávat a o rok pozdějc na diskuzích pomlouvat a drbat.
Honza mi sympatický není ani trochu, to už jsem napsala, ale nevšimla jsem si, že by někoho takhle pomlouval a shazoval. Ani o tý svý ženě neřekl nic než že mu byla nevěrná.
Taky se mi nelíbilo, jak netaktně se mamči pod vedením Kačky vrhly na Vítka s vyzvídáním ohledně jeho mámy. Já bych je hnala :)))

642
Monika
Reagovat

JaneII.

Mě přijde,že tam od jisté doby už žádná „co by honzu chtěla“ nebyla…. proč nemohli odjeít?co bys točila jako štáb ty,kdyby chtěli všcehny maminky odejít?V tomhle věřím,že je spíš štáb nechtěl pustit.
Jo,máš pravdu,květák je strašššně charakterní,jen jsme si toho jaksi všichni vůůůůůbec nevšimli,že?:-DDD
Navíc mi nepřijde lepší říct do éteru(kamery) že blanku tam má ze soucitu,to mi přijde jako extrasvinárna.Ale třeba ne,třeba je to straššššně charakterní:-DDDD
A že to s jízdenkami není vtipné?Pak postrádáš smysl pro humor,mě to vtipné pořád přijde.Ale to je taky tím,že jsem dost humornmej člověk:-DDDD
K vyzvídání od Vítka:
jo,nebylo to uplně košer,ale chtěli něco zjistit,když honza sám nic neřekl.Co nemusel,neřekl.To fakt pomůže,do budoucnosti:-DDD

643
Jane II
Reagovat

Monika: Nezapomínej, že mamča se tu prezentuje, že ho prokoukla hned :)) Tak to měla možná odejít hned, když jich tam ještě bylo dost a dost a ne tam zaclánět až do konce. Ale já uznávám, že je to jejáí věc. V zásadě mi je to jedno. Jen mi to není sympatický, když už to mám hodnotit.
Smysl pro humor mám náramný ;), ale nemyslím si, že stokrát opakovaný vtip je vtip. ;)) Asi budu mít jiný smysl pro humor. Ale zase, klidně se na tom dál bavte, když vás to baví.

644
Václavka
Reagovat

Ono to s tím vyzvídáním Vítka bylo trochu jinak,ale to je to zákulisí.Honza se rozčiloval hlavně proto,že u nich je toto téma tabu.Vždy,když se začalo mluvit o mamince,Honza odpovídal za Vítka,popřípadě stočil řeč jinam.Myslím si,že Víťa se prostě nechtěl nikam stěhovat.Jednodušší bylo nechat vše při starém.

645
Monika
Reagovat

JaneII- jak jsme už řekla.Když už bych tam byla,taky bych nešla,kdybych s edozvěděla,že s epojede na dovolenou..přece s tím blbem být nemusím natisknutá tělo na tělo,tak co:-DDDD

646
Scarlet
Reagovat

jen k té horečce- dostala jsem ji až v noci, až po té vaně

647
Heather
Reagovat

Souhlasím s JaneII. Nečtu všechny diskuse, možná mi něco uniklo, ale mám pocit, že mamca je jediná, která to tak proti němu rozjela.
Moniko, nikdo tady nepíše, že je Honza charakter. To jak se prezentuje mluví za vše. A Nikol a Blanka mi nepřipadaly, že by tam chtěly skončit. A věř mi, že hláška o MHD už není vtipná, alespoň pro ty, kteří to tady čtou pořád.

648
Gabruša
Reagovat

Scarlet. To se ti nedivím, žes ji dostala ( tu horečku). Já po koupeli s Honzou bych ji chytla taky. To byl vtip. Je pravda, že když je někdo nemocný tak nemá náladu na nějaké předvádění. Mě se Honza v prvním díle celkem líbil, ale ten jeho macho přístup je snad jedinečný. Podle něj je ženská akorát na sex a úklid.
Čtu vás tu dlouho, ale ještě jsem sem nepsala. Je to tu fakt lepší než na Primě, tam se snad sešli všechny indiviua.
Hodně mě zklamala Eva, ona snad už fakt v té době byla těhotná ( to zvracení) a hrála divadýlko.
Zdravím Rainmana. Asi fakt nejsi takový cvok jakého z tebe udělali v prvním díle. Eva zbytečně přeháněla. Ale…

649
Valkil
Reagovat

Hláška o MHD nemusí být vtipná, ale pěkně vystihuje charakter člověka. Když já jsem požádala žádost o rozvod, tak kromě pokývání hlavou můj manžel pronesl, že bych si měla uvědomit, že tím ztratím zaměstnanecké jízdné na MHD. Čímž mě utvrdil v tom, že dělám dobře, pokud to je jeho jediný argument :)

650
Monika
Reagovat

Heather: nic proti honzovi nerozjela.Každá řekl svůj názor a tak vzniklo,že honza je vůl.

651
Monika
Reagovat

Btw: k těm MHD:
200,-Kč si vyžobrá kdejakej somrák,takže říct tohle v medajlonku mi přišlo spíš ubohé.A jěště když dodal,že si dotyčná bude muset vzít:-DDD
Ale takhle akorát šaškárna s šaškem v hlavní roli…

652
Vlk
Reagovat

Co máte furt s tím „soucitem“. Pokud se nemýlím, to slovo padlo jen z Blančiných úst. Neříkám, že je Honza nemohl použít, ale taky není vyloučený, že si je hysterická Blanka jenom vyfantazírovala. A kromě toho, na soucitu není nic špatnýho.

Mamča TADY „šije“ do Honzy asi fakt trošičku víc, než je nezbytný, ale třeba se ještě něco stalo, co teprve uvidíme…
Na druhý straně vyčítat jí, že v show setrvává je totální nonsens. To by tam od cca třetího dílu bylo pět účastníků ve všech třech partách dohromady a možná ani to ne :) A že se TAM tváři „otráveně“ a TAM do Honzy šije, to je OK. Chtěli byste, aby se přetvařovala? WYSIWYG :) Je tam od toho, aby říkala a dělala, co si myslí. A od toho, aby tam nezabírala místo jiné, která by zájem měla, je tam snad Honza, ne?

Mamča tady psala, že šla do této show, aby se (v případě, že neklapne plán A) najednou prezentovala co možná největšímu počtu potenciálních partnerů, a to je, myslím, chytré a zcela v pořádku.

Taky nevím, proč komu vadí Vítkův „výslech“. Když se s někým seznamujete, nevyužijete každé příležitosti se o něm dozvědět maximum? Daleko větším zásahem do Vítkova soukromí je snad celá ta vypečená show…

653
Vlk
Reagovat

Ale nožička bolela, že Scarlet? :)

654
Scarlet
Reagovat

ano bolela, bylo to necelé 2 dny staré, vlastně se mi to stalo pár hodin před odjezden do Prahy, nejdříve jsem myslela, že ani nepojedu- v jednu chvíli to opravdu nešlo, ale když se to rozchodilo, bylo to lepší a to co mi tam dali v nemocnici mi fakt hodně pomohlo.

655
Vlk
Reagovat

Takže proč s tím nešupnout do vany, viď? :)

656
Heather
Reagovat

Monika: To, že je Honza vůl, mi bylo jasné od prvního dílu, na to jsem nepotřebovala číst komentáře maminek.:o))) Ty mě v tom jenom utvrdily.
Vlk: to je to, co si taky myslím, že se tam stane něco, proč má Katku vůči němu takovou averzi. Protože zatím se v TV nechová k němu, až tak hnusně, jako ho tady komentuje, alespoň mi to tak připadá.
A u „výslechu“ mi tak trošku připadalo, že už jen chyběla lampa do obličeje.:o))) Já bych se to asi snažila dozvědět mimoděk v rozhovoru. Ale je otázka, co bylo ve „scénáři“.

657
Scarlet
Reagovat

štáb nám často vyčítal, že se nic neděje, že o Honzu nebojujeme, že vlastně není žádná akce. A tak vznikla akce vana, jak už jsem řekla, z recese. Nevím jestli vám můžu říct, co první řekly holky, když otevřely dveře, ale úplně prvotní jejich reakce byla malinko jiná, i když teď nevím, kdo přesně to řekl. S tím že odjedou domů, jsem jim to nevěřila, i když asi štáb ano a trochu se toho lekli a já to měla jít dát do pořádku. Holky byly asi opravdu hladové, takže jsem jim dala oběd, co jsme navařili a trošku se situace uklidnila a pak řekly, že zůstanou. To je příklad toho, co dokáže hlad.
Sama nevím jak bych reagovala na jejich místě. Ono ale spousta věcí na první pohled vypadá jinak, že je. A chápu jejich reakce. Popravdě jsem se trošku bála, že to holkám bude úplně jedno, protože už mě trošku znaly a že se nad tím ani nepozastaví a tím nám nevyjde, co tím bylo myšleno, ale taky jsem přemýšlela, jak to bude dál, když se opravdu nazlobí a už tam se mnou nepromluví ani klika ode dveří. Musím říct, že jsme tam byli docela dobrá parta a pokaždé jsem se na ně těšila víc a víc.

658
Vlk
Reagovat

Ale ono to těm holkám BYLO docela jedno :) Kromě snad Nikol rozhořčení ani moc nepředstíraly :))

Takže s tím, udělat akci, přišel štáb? :)) A co jste na to říkali, ty a Honza? Provokace na maminy to byla hezká, ale jinak to přeci musí být prima, vlízt před kamerou do vany…

659
Zdenka
Reagovat

Jana r. – Souhlasím s Vámi.

Mně je Honza /z Prahy/ moc sympatický :). Všichni máme své mouchy :)

660
Vlk
Reagovat

Jestli maminám něco vadilo, tak leda, že budou vypadat jak pitomci, když tam po akci vana ještě setrvají :)

661
Valkil
Reagovat

Zdenka: Každé zboží má svého kupce :)))

662
Markéta
Reagovat

Zdenka: No v případě Honzy (z Prahy) jsou to teda pořádný masařky :-)

663
Markéta
Reagovat

Valkil: Hlavně jestli to potom jde reklamovat … a vrátit :)))

664
Scarlet
Reagovat

tak k tomu svlíkání před kamerou už jsem asi také jednou psala- s náma tam zůstala jen jedna mladá holčina, která nás měla za úkol točit.

665
jitushka
Reagovat

Vlku, tebe ta jedna bradavka vykouklá z pěny asi opravdu rozrajcovala, když to pořád tak řešíš :)

666
Scarlet
Reagovat

na masáži jsem zase byla ve své šatně, takže jsem se také nepřevlíkala před kamerama.

667
Jejda
Reagovat

ad výslech Vítka – no něco mi přišlo celkem ok, ale některý otázky už byly trochu moc…hlavně mamca na Vítka pořád jela a jela a nedala se zastavit a ještě se u toho tvářila dost naštvaně…být Vítkem, tak by mi to taky nebylo sympatické a příjemné….ale tak když Honza nechtěl o sobě nic říct…přece pro vztah jsou důležité určité věci a když na sebe Honza nic neřekne, tak je to těžký….

668
Jejda
Reagovat

Scarlet – taky moc nechápu, proč jsi do pořadu šla, vždyť na tebe se chlapi musí lepit jako mouchy :-D

669
Scarlet
Reagovat

přihlásila mě tam moje kamarádka- ta co byla v mém medajlonku :)) Za žádnou cenu mi na začátku nechtěla říct, kam mě přihlásila, jen mi řekla, že do nějaké soutěže i s dětma.

670
Jane II
Reagovat

Vlk: „vyčítat jí, že v show setrvává je totální nonsens.“

Pokud jde o mě, tak já napsala, že NEVYTÝKÁM nikomu nic a že je mi to v zásadě jedno, proč tam kdo byl. Mně to není u Kateřiny sympatický jen v souvislostí s následnou její prezentací na několika diskuzích a jejím neustálým šitím do Honzy. Kdyby o něm porád dokola nepsala, jak byl a je hroznej, její přesluhování v pořadu mi nevadilo, ani její motivy ne. Takhle ho nechápu, ale třeba je mamča masochistka a dělalo jí dobře natáčet s někým, koho nemůže vystát :)). Lidi jsou pro 15 minut slávy nebo pro dovolený udělat i horší věci ;)).

671
Vlk
Reagovat

Nebudem přece slovíčkařit, Jano2 :)

Něco nechápeš a není ti to sympatický. Já si zas myslím, že se to chápat dá a jsem schopen v rámci hry najít pro to i sympatie. Tak jsme to oba napsali, a to je všechno :)

672
Aterka
Reagovat

SCARLET, DÍKY, Že sem občas něco napíšeš na vysvětlenou….
a taky si myslím, že Honza není takový Hovado,jaké z nějchtějí některé zaujaté holky tady udělat ( prostě polovinu si domyslím, udělám ten nejhorší závěr a nutím ho všem, že MOniko?
tím tedy neříkám, že je bůhvíjaký charakter a že bych ho chtěla mít doma, to v žádném případě

673
Aterka
Reagovat

Scarlet, takže tys šla do pořadu soutěžit o chlapa, které ho ti vybrala kamarádka, aniž bys to tušila a vůbec chtěla, a líbil se ti aspon?

674
Vlk
Reagovat

Tak přece nechceš, Aterko, aby napsala, jak to doopravdy bylo? To by jí Prima asi nepoděkovala :))

S názorem na Honzu souhlasím.

675
jitushka
Reagovat

Vlku, proč máš pořád nutkání psát sem ty svoje konspirační teorie ? Opravdu už to po sto padesáté není zábavné.

676
Vlk
Reagovat

Já už jsem takovej misionář. Vidím prosťáčka a nedá mi to… :))

677
mamca.neznama
Reagovat

Tak já opět přispěji.To co jsem si stačila jen tak narychlo pročíst,mne nikterak nepřekvapilo. Názory se liší a mění.Jinak by to nebyla diskuze. Co se týká mne osobně, jsem plně samostatný tvor,který ví co od života chce a nechce. A již po několikáté jsem nucena opakovat,že do RS jsem šla dobrovolně a za vlastním cílem.A jelikož mne pan „dokonalý“ nechtěl nebo nemohl (dle spekulací) vyřadit, neměla jsem důvod odcházet ač jsem na váš pohled byla neustále nespokojená a znuděná.To vidíte vy,tak je to střižené,ale to bych zase mohla dalších 100 vět diskutovat o střihu.Když vás posadí před kameru aby jste okomentovaly to či ono,tak komentujete tak,jak cítíte a vidíte dle vašeho úsudku tu danou situaci.Kdyby nás posadili před kameru,abychom okomentovaly,třeba akci s vířivkou,nemáme záchvat smíchu při vzpomínce jen my ale i diváka by tato situace rozesmála.Stejně jako náš příjezd na ranč v pyžamech,vsadím se,že vidět např.Petru v jejím ustrojení rozesmálo nejméně polovinu diváků :-D Takže pokud mne tu neustále někdo posuzuje a odsuzuje,dle mých pohledů a tváření se na kameru,věřte,že i semnou je sranda.Takže pokud mi bude vytvořeno a nebo umožněno být v situaci,kde bych se mohla i smát,určitě bych vypadala v TV jinak.Nechci po tomto aby jste to brali z mé strany jako alibismus a také chápu proč na mne tak koukáte a dle čeho mne soudíte ale věřte mi,že situace co se musely komentovat,zrovna k smíchu nebyly.A pokud se zde diskutuje o TÉ či TOM účastníkovi a mám na něj svůj názor ať jako divák,či jako samotný účastník RS,tak ten názor prostě řeknu,tak jak jej cítím a vidím já.Vaše nařčení že tu do Honzy „šiji“ a v TV také,je bezpochyb vašim názorem a já jej nijak nehodlám napadat,jelikož mé chování vůči Honzovy je z osobních zážitků.Ráda bych ale připomenula,že i přes mé velké nesympatie k Honzovy,jsem zde ale ocenila i kladně pár momentů s ním.To ale neznamená,že jsem změnila názor na něj.Stejně tak jak jsem uvedla v TV při komentáři,kdy Honza od nás dostal a přebíral si doplňky do bytu.Takových emočně kladných pozic a situací z Honzovy strany,by v RS mělo být více,pak bych mohla změnit názor,ale to jak se k nám choval,jak nám dával najevo že ON je ten NĚKDO a my jen NĚCO čím by si chtěl usnadnit život,mne změnit názor NIKDY nedonutí.

Tak a teď mne zase můžete soudit.
A já vám přeji pěknou neděli :-D

678
Jane II
Reagovat

Mamčo, nebuď paranoidní. Nikdo tě nesoudí. Vyjadřujeme se k tomu, co vidíme, a píšeme o sympatiích a nesympatiích, tak si nepleť pojmy s dojmy. ;)

679
mamca.neznama
Reagovat

JaneII: nejsem paranoidní a ty si to přečti ještě jednou,třeba pochopíš o čem jsem psala. Já tu totiž jen odpovídám a reaguji na otázky a příspěvky, které se tu točí stále dokola.

680
Heather
Reagovat

Jde o to, že z TV ještě zatím TAK velké nesympatie z tvé strany necítím, ale to bude pravděpodobně dalším vývojem.
Když to beru totiž podle sebe, kdyby mi někdo byl tak strašně nesympatický, určitě bych se teda k němu chovala odtažitěji a hnusněji, nechtěla bych pokračovat v soutěži a nechtěla bych ho seznamovat se svojí rodinou.
Ale to je pouze můj subjektivní pocit, a já jsem nikdy v RS nebyla a nebudu. Říkám si, jestli vás tam potom spíše nedržela ta parta a natáčení.

681
Ajda
Reagovat

nově sch.komentáře 648, 656, 665

682
Monika
Reagovat

Šanci na změny názoru měl honza v prvních dílech.V těch,co jsou,už má nálepku ostuda a tu mu nikdo nesmaže.
Přeju mu to.
mamco: drž se:-)kdyby si všichni dokázali mít svůj názor a neměnili ho dle toho,jak se jimt o zrovna chodí,třeba by šlo i uznat,že mají pravdu.
Všichni ti fandili a najednou hodně z nich obrací.Tohle je dle mě svinárna,ale když jim to nepřijde hloupé,tak prosím.
Díly dokoukám,ale pochybuju,že bych změnila názor na květáka.
Jde to vůbec?To by se musel stát zázrak.

683
mamca.neznama
Reagovat

Heather: koukejte a rozřešení určo najdete :-) Ale ta parta holek jsme byla dobrá,takže i snimi jsem byla ráda.

Monika: Mončo „Všichni ti fandili a najednou hodně z nich obrací.Tohle je dle mě svinárna,…“ ne není to sviňárna…oni prostě reagují jen na to co vidí…. a mne to na životě neohrožuje :-D Ale moc ti děkuji za zastání,vážím si toho :-D

684
mamca.neznama
Reagovat

Scarlet: ještě jsi zapoměla říci,že to že jsi měla v době natáčení u Honzy druhý den horečku,HO nezajímalo.Ani to zda něco nepotřebuješ.Najednou začal dělat starostlivého,když už jsi jela domů.Gentleman každým coulem,jen co je pravda.Stejně tak ke mne,když mi měl pomoci z vody nebo k autu.Držel mne jak kus hadru.Než aby jako pořádný chlap,ženskou podepřel.Atd.

685
mamca.neznama
Reagovat

Václavka: Mám Tě ráda zlatíčko (muck) :-D

686
RadstaR
Reagovat

mamca.neznama: Pripadas me naprosto v pohode. Tvoje komentare jsou vecne a objasnuji vse potrebne. Je videt, ze to mas v hlave v poradku a vis co delas. Jen tak dal.

Nestacim se vsak divit nekterym reakcim. Bud dotycni maji neco spolecneho s honzou nebo jsou povahove na tom stejne nebo podobne jako on, protoze jinak si nedokazu vysvetlit jeho obhajovani. Ano, strih stabu dokaze dost zmenit, ale pokud umite cist mezi radky ……

687
Vlk
Reagovat

Mamčo, tak kdy měla Míša tu horečku? Ty píšeš, že druhý den, ona, že až v noci na třetí den…

Jináč ti fandím, ale s tím Honzou fakt uber :)

688
mamca.neznama
Reagovat

Vlk: jasně že až na 3.den,jsem zapoměla že jsme tam byly 3 dny a né 2 dny…omlouvám se :-)

RadstaR+Vlk: děkuji i vám za podporu :-)
Vlku,je mi líto,ale pokud budu mít co k Honzovy říci tak to řeknu jak to cítím a vidím a nejen k Honzovy,pokud to vyjde jako přehnané pro někoho,to už já neovlivním.

689
Neris
Reagovat

to vlk: k 631 – diky, pobavila jsem se :)

690
Motýlek
Reagovat

mamconeznama – piš Honzovi….ať nejsi za negramota…, máš to tam asi desetkrát, tak to už není překlep…

691
sarka
Reagovat

Smutne…clovek taky nemuze mit opacny nazor nez vetsina, aby nebyl hned napaden, zesmesnen atd…Trochu respektu k opacnemu nazoru by neskodilo. Neni treba na vse reagovat protiutokem.

692
mamca.neznama
Reagovat

Motýlek: díky za upozornění….. ale u Honzy (i) či (y) stejně nic neřeší a nezmění :-D

693
mamca.neznama
Reagovat

sarka: já nikoho nenapadám a nezesměšňuji,stejně tak i opačný názor něž mám já…..

694
Monika
Reagovat

RadstaR (686): jsi to vystihl naprosto přesně,díky:-)

695
Heather
Reagovat

Ach jo, mám takový dojem, že Katka se s kritikou dokáže vyrovnat lépe, než někteří diskutující viz. Monika. To že Katku tak „nežeru“ neznamená, že Honzu „žeru“.:o))
Katka sem přispívá nějakým způsobem, a myslím že nečekala jenom pochvaly. Nikdo ji tady nenapadá a nenadává jí, tak proč se tak rozčilujete?

696
Motýlek
Reagovat

mamco – mně je Honza celkem ukradeny :-) Tento typ chlapa je pro mě nepřijatelný. Ale přesto souhlasím s tím dostat se co nejdál v natáčení, a pak se uvidí… Jenže na takové věci bych já neměla čas..To jsou tam všichni nezaměstnaní nebo nějaké ztracené esxistence co nemají co jiného dělat, nebo jak je to? To mi docela vrtá hlavou, já bych na to ani dovolenou nedostala… :-DD Ale postavičky jsou tam docela zajímavé.., mohli by to vysílat častej než jednou za týden – to je moc dlouhá doba… /já chyby neopravuju, sama jich dost nadělám, ale viděla jsem, že to píšeš stále…. furt..:-)/

697
mamca.neznama
Reagovat

Gooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!! No to nemá chybu :-D

698
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Mamco.neznama, hokej sem fakt nepatří. Díky.

699
mamca.neznama
Reagovat

Motýlek: nikdo nejsme dokonalý…. (i) sem a (y) tam :-D
Jinak k tvému dotazu,naopak já jsem třeba pracovně vytížená ale zase jako ztracená existence si nepřipadám…. prostě jsem tab být chtěla tak jsem byla :-)

700
mamca.neznama
Reagovat

Radek aka SUNíčko: jasan…pardon :-D

701
Monika
Reagovat

Heather: proč se rozčiluju?Já ti řeknu,proč se rozčiluju!

Mamca sem psala pořád,říkala od začátku to samé,co třeba já,že je to prostě „křivák“ ,jednala narovinu,říkala,co mohla,odpovídala,rozebírala,diskutovala.
Nevymyslela ani přezdívku „květák“,přesto to za jiného schytala.
Najednou….ti,co tvrdili,že honza je křivák,začínají kritizovat mamcu.ZA CO???
Nedělala ostudu,chovala se přirozeně,zaznělo tady,at sme honza přijde,já bych mu mileráda taky řekla do ksixtu svoje.Třesu se na to,až to někdo nevydrží,a dokope ho sem.Ráda bych.Top by si něco vyslechl.Chová s ejak hňup,prot to omluva není.Mamca nikoho neurážela,chovala se slušně.ČÍM SE VLASTNE PROVINILA,že píše,co si myslí,nebo tím,že říká věci narovinu tak,jak jsou??
Může mi někdo dop*dele říct,proč ji někdo začíná kritizovat???
Jestli je tady ta debata v diskuzi pro vás pomlouvání,tak by se nikdo nebavil o ničem.Protože jakékoliv mluvení o někom bez jeho přítomnosti je pomlouvání,ale HLAVNĚ (!!!) POMLOUVÁNÍ je,když s eříkají o někom za jeho zády lži.
Honza s epředvedl,vylsoužil si svoje přezdívky,tak mu to patří.
A jetsli je tohle pomlouvání,tak tady pomlouváme všichni,takže bych si na vašem místě sypala popel na hlavu.Né,mamca nemá imunitu,smí se ji kritizovat,JEN MI někdo doprčic vysvětlete,ZA CO ji chcete kritizovat??Co by jste vy na jejím místě udělali jinak?Tady jedna,dvě,jsou do honzy hotové,snad proto jsou vzteklé,že mamca tam byla a ony ne??To ale není její chyba???
Jděě s kritizováním mamcy někam,jste mimo.
Výslech Vítka byl přehnaný,to jo.ale to jde říct i normálně a né že ji zato ukmenujete,s tím jděte do háje,fakt.

702
mamca.neznama
Reagovat

Mončooooo…zadrž :-D ta kritika je a bude součástí každé diskuze …… jsi moc hodná a vážím si tě za tvůj postoj ke mne….. ale věř mi,že já se z toho nehroutím :-D Holka ale chci tě potkat v reálu :-D Můžeš mne třeba kontaktovat na FB? Díky a teď jdu fandit :-D

703
Motýlek
Reagovat

mamco – i kdybch tisíckrát chtěla /jakože nechci/, tak by mě nikdo z práce neuvolnil…. Ale to není podstatné… Některé názory jsou hodně vyhrocené, ale měl by si každý zkusit představit sám sebe, když se na něj namíří kamera…
No a dokonalost samozřejmě není v tom, jestli vím, kde se píše i nebo y… Natož čárky ve větách, že jo…:-)

704
Monika
Reagovat

mamca: mě hlavně vytočil názor,že“nejsi mi sympatická a proto,,,bla bla“…
Mě kolik lidí není sympatických,ale dala jsem jim šanci.
Že není někdo krásnej??No a??Pokud má charakter,tak má víc než kdejakej krasavec.
Mě prostě jen zaráží,jak si lidi přestanou stát za tím,co řekli.Taky jsem o rainmanovi řekla,prvně,že to je pako,pak jsem to opravila a vysvětlila proč.
Když tady jsme dospělí,měli by jsme se tak chovat,nemám neryv číst tady od některých lidí každý den něco uplně jiného,z toho se mi fakt dělá šoufl.

705
Valkil
Reagovat

K tomu potkání v reálu. Nenaplánujeme reálně, až HTM skončí nějaký srazík?? :)

706
Jana r.
Reagovat

To Monika: hlavně, že ti není šoufl z toho, že tu nonstop dřepíš a pořád dokola meleš hlouposti a to dost fanaticky. Ráno vstaneš a už začínáš s nenávistnou kampaní viz: tfuj, já měla sen o květákovi!
A představ si, že Honza místo aby odepisoval tady na diskusi byl třeba s Vítkem na kole na výletě.
Hádej, kdo je na tom líp.

707
mamca.neznama
Reagovat

Valkil: to už v plánu je :-D Tak až to bude možné tak já jsem určo pro :-D

708
Monika
Reagovat

mamco:máš na FB i fotku?Je tam hafo se stejným jménem i příjmením….jestli jsem se teda nesekla?:-/

709
mamca.neznama
Reagovat

Jana r.: tak o tom kole pochybuji :-D ale pokud máš důkaz jak Vítek sedí na kole a fotodokumentaci s dnešním datem,tak Víťovy osobně pošlu velkou bonboniéru :-D

710
mamca.neznama
Reagovat

Mončo…Kateřina Strnadová,Praha,Foto mám a mám na nich dočervena vlasy :-D

711
Monika
Reagovat

JANA r.:
Nejsi ty ta ujetá sousedka květákova??? To by mi pak bylo všechno naprosto jasné.
Dřepím tady??Holka,já makám doma+ chodím s dcerou ven,když můžu,vyvařuju tady mňamky náročnýmu chlapovi…a když tady jsem tady,znamená to,že mám všechno obstarané,takže brzdi.Radši jdi květákovi psát milostné básně,třeba si tě jendou všimne:-DDD

712
Motýlek
Reagovat

Víťovi….:-D a už dám pokoj, neboj….:-)

713
Monika
Reagovat

mamca: paradox je,že abych zjistila jméno a příjmnení,musela jsem si pustit 1.dál HTM kde honza vybírá adeptky.
Ty jako osoba na FB teda nevím,je tam tolik stejných,tmavovlasých,ale nikde ty,jsem slepá?Kruciš,jdu jěště jendou,uffffff

714
Monika
Reagovat

Tak,už tě mám,konečně!Ale proč mi to třikrát vyhpdilo všechny možné krom tebe,to teda nechápu:-(((

715
Jana r.
Reagovat

Děvčata, nevšimne si mě, neznáme se. Su z Moravy, ne z Prahy a jak jsem již psala, jsem pro něj stará a již dlouho zadaná. Akorát mám pochopení pro sportivní aktivity, takže to by mohla být jediná naše společná vlastnost. Psala jsem, že tak, jak je vykreslen v Tv, tak s ním taky úplně nesympatizuju, ale to ani s některými děvčaty. Jen bych chtěla ukončit tu nenávistnou kampaň tady, pomohlo by to Vítkovi více, než ta bomboniera.

716
Jane II
Reagovat

Monika (701): Tomu už se říká fanatismus. :((( Jestli hodláš vyplivat tolik hysterie pokaždý, když někdo napíše slušný příspěvek o tom, že mu Kateřinina prezentrace v TV ani tady nesedí, tak to tu nemá cenu. Můžete se tady ale plácat s mamčou po ramenou, jak jste bezva, a děkovat si navájem za podporující příspěvky. A přitom to tu s vámi bylo fajn i přes rozdílný názory, než jste začali s tímhle.
Tak čus, holky. Jste bezva.

717
Heather
Reagovat

Moniko, jestli ty to moc neprožíváš! Já tady píšu teprve 2 dny a právě proto, jak moc se pouštíte do každého kdo se opováží něco vytknout Katce. V TV se zatím neprezentuje nijak špatně, je tam spousta lidí, kteří vypadají mnohem mnohem hůře než ona.
A věř, že opravdu na úplně každém se dá najít něco, co můžou ostatní kritizovat.
Já prostě počkám pár dalších dílů, ať vidím, co se konkrétně mezi Katkou a Honzou stalo, že ho tak moc nesnáší.

718
mamca.neznama
Reagovat

Jana r.: možná že ta bonboniera by naopak dopomohla Víťovi na to kolo :-D

Motýlku: koukáš jo? :-D

719
Monika
Reagovat

Jana R.: co s etýče Vítka,nemůže za to,jakého má tátu.Že ho nenaučil luxovat,atd,je chyb jeho táty.ajko jedna z mnoha dalších.Tím,že do RS šel,musel vědět,že i víktovi skomplikuje život,svým způsobem né příjemně.

Jane: no smysl má debata,když se říkají pravdy,a né když se diskutující najednou začnou chovat tak,že každý dne mění svoje názory,To máš pravdu,to je pak diskuze nahoubeles.Tak co říct jeden názor a už si za ním konečně stát?
A navíc.podle vzhledu nikoho nesoudím.Já soudím dle chování.Když je dobrej člověk škaredej,nenadávám mu.Nadávám až když se člověk ukáže jako „křivík“.a proč nadávám?no protože takové liídi nemám rád,a nebojím se to říct nahlas.

720
Motýlek
Reagovat

mamco – SUPER! :-D moc chválím… zase jsi o fous dokonalejší :-) Já su taky z Moravy pokud to nekoho zajima….

721
jana
Reagovat

Z toho, že 11letý kluk neumí vysávat a foukat polívku, bych se fakt nehroutila, manžel to neumí dodnes a dá se s ním žít, máme doma plovoucí podlahu. Daleko důležitější v dnešní době je mít vzdělání – cizí jazyk, počítačová gramotnost, řidičský průkaz, finanční gramotnost a kromě vzdělání mít dar empatie. A nechtít stále mít poslední slovo a někoho jako usadit. To je něco z těch vlastností té hokynářky.

722
jana.r
Reagovat

Jana a jana r. jsem ta stejná osoba. Udělala jsem chybu.

723
Pattrick
Reagovat

Další gool ;-) for mamča :D

724
Monika
Reagovat

Jana: a to,že máte plovoucí podlahy má být jako omluva????
takže nezlob se na mě,to ostuda je.
Mám 2 letou dceru,a ta už ví,co to je,uklízet po sobě a zná i vysavač.
Fakt nechápu..jak někdo sám „nemá uklizeno před vlastním prahem“ a kritizuje tady druhé…fakt chrakter jak svina.

725
Ufon
Reagovat

Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde.
Jak pravdivé.

726
pimpa
Reagovat

Monika

Poslouchej, Ty ale opravdu nesneseš jakýkoli náznak kritiky! Okamžitě napadáš a ty Tvoje vulgarity někde výše – to je fakt síla!

727
Heather
Reagovat

Bože Moniko, uber. Moje dcera ve 2 letech taky věděla, že se hračky uklízejí, „znala“ vysavač /nepředpokládám, že tvá dcera vysává, nebo jo?/, ale teď v 10 by to ráda všechno zapomněla…:o)) Ale nemyslím si teda o sobě, že jsem proto bezcharakterní.

728
Monika
Reagovat

Heather: kvůli tomu není bezpáteřní nikdo.jde o princip.to byl příklad.

729
salko
Reagovat

Tvůj poslední odstavec, Moniko (724), alespoň podle toho jak se nám tu už pár diskuzí prezentuješ, by sis mohla rovněž vzít k srdci.
Promiň ale začínáš být už dost otravná a nenávistná (a radši rovnou dodám, že Honzu neznám, abychom si mohly ušetřit následnou reakci:) ).

Mě by spíš zajímalo, jak se vám jeví kandidáti u Evy? Podle reakcí mi přijde jako naprosto v pohodě člověk Radim. David mi zas přijde, že umí správně vyhodnotit, co se ve skupině děje. Kdo se tam chováním líbí vám?

730
jana.r
Reagovat

Chudák 2letá dcera. Opravdu v životě bude záležit na viz výše mnou citovaných znalostíech , než na znalosti vysavače, popřípadě vaření pro manžílka, jak jsi psala. určitě to byla výživná krmě bohatá na kalorie. S těmito znalostmi urve dcera tak akorát nějakého burana. Nehádej se, psala jsem už, že pracuju s lidmi a vím, co se žádá. Znám pokyny shora i problémy zespoda a u Honzy a Vítka není dle mého tak zle., pravděpodobně tak rozhodl i soud.
ještě jednou: nezastávám se Honzy, ale nelíbí se mi Vaše urážky, narážky a přezdívky. Nakonec z celého vyplývá nejlépe Nikola a Míša, možná Petra, vážím si dámy ,která v počátku dobrovolně odstoupila.
Jinak přeji dobrou a jdu ještě fandit.

731
Monika
Reagovat

salko: další chytrej….. otravná?
mě přijde otravné číst,jak je kateřina strašně nepříjemná,prootže se ensměje(fakt důvod jako prase),atd…. to už není ani vtipný,ani trapný,to už je…ubohý.Fakt že jo.Nestačím se divit.

732
Monika
Reagovat

Jana R:Já se nehádám,já ti pouze vysvětluju,že nemůžeš obhájit blbost.
Btw.. to,že je někdo vychováván správně,je čistotnej,hodnej,spravedlivej,atd,znamená,že bude blbej???To tě ty školy moc nenaučili.Připomínáš mi mého otce.Má kdejakej diplom,ale je to pablb,že by ho člověk těžko pohledal.
Gratuluju,dalas tomu ted korunu,zírám.

733
Monika
Reagovat

Jana R: mimochodem,neodpustím si,nechala jsme přečídst,cos napsala,svému příteli.Je mu 43,dost chytrej,je dost známej(ale o to nejde).
Vzkazuje ti,že na ženu,jsi hloupá.Jestli mylsíš,že škola je víc než umět se postarat o rodinu,tak ámen s tebou.Na to fakt víc říct nejde.
Opravdu je mi tě líto.

734
Jejda
Reagovat

Tož děckáá, co blbnete? Prostě každej má na každýho nějaký názor, tak se nehádejte…už to není zábavný tohle číst, staly se z toho jen osobní urážky….radši diskutujme k tématu a jen dodám, že každý má přece právo napsat vlastní názor a kvůli tomu hned nemusí být špatný…kdyby se tady měly psát jen názory, co jsou někomu po chuti, tak to by nebyla žádná diskuze, ale jen bezduché přitakávání….

735
Jejda
Reagovat

Monika – tak to já radši budu chodit do školy, než se starat o chlapa :-D

736
salko
Reagovat

A taková to bývala hezká diskuze, snad zas bude líp. Už se moc těším na Vlnatku a její kultivovaný projev, snad se od ní zase něco zajímavého dozvíme (to rozhodně nemá být útok na někoho jiného, aby si to zas ten někdo třetí nemyslel, ach jo).

737
Jejda
Reagovat

salko – tak tak, už se to tady nedá ani číst a člověk se bojí něco napsat, aby nebyl někým za něco hned napadený…fakt škoda :-(

738
Heather
Reagovat

Monika: „na ženu, jsi hloupá.“ Tak to mě dostalo.:o)))) Bože, co ten tvůj dost známý manžel dělá? Víš, co, ani neodpovídej, já to radši nechci vědět.

Salko: Ze skupiny Evy se mi docela líbil David. Napadlo mě, že jak se měl k Eviným dětem, jestli mu nepřipomněly jeho vlastní děti, se kterými se nevídá. Protože mi připadalo, že se najednou víc snažil zaujmout.

739
Ufon
Reagovat

jojo Moniko, už se lituju dopředu, ale myslím, že na Tebe je lepší nereagovat.
Nějak si to vše zahltila či zhatila.
Příjemná diskuse přerůstá v osočování a to co si pamatuju jsem tu nikdy nečetla.
Toť vše k Tvým reakcím. Lepší ignorovat – myslím, že je takových víc co se nechtějí do žabomyších válek pouštět.
O Tobě tato show není.
Amen Howgh

SALKO: souhlas David mě ted překvapil, ač se mi nejevil sympaticky – teď mu bylo dovoleno zhodnotit situaci a viděl to stejně jak já – divák :-)

740
mamca.neznama
Reagovat

salko,Jejda: jen piště….já se taky nebojím :-D

741
Monika
Reagovat

Jejda: já neříkám,že škola není důležitá.JE.Ale škola jednou skončí,a nastoupí rodina,děti,muž,práce.A je dost důležité se starat vařením,uklízením,děti dobře vychovat.Udělat dítě je to nejjednodušíí,ale dobře vychovat už taková sranda není.
A když žena potká pana pravého,dělá tohle všechno ráda(já to štěstí mám).
A nakonec,není dobré,když člověk žije a umře sám,protože prostě něco…

Navíc,když mi nějaká švihnutá ženská tady píše,že moje dcera je chudinka,že si urve burana,tak je to k smíchu.Urve burana?To chci vidět.Ta je po mě,ta se jen tak nedá:-)
Spíš mi přijde jako buran ten její mužík,uklízet neumí,a jěště ho tady brání,a moji malou uráží.at s tím jde do hajzlu.

742
Jejda
Reagovat

David – to by byl teda vypečený otec – Evčiným děckám ani nekoupil hranolky, s vlastníma se nestýká a ani na ně neplatí alimenty….za mě palec dolů…jinak v telce působí ale celkem ok, škoda, že vlastní děti ho nezajímají…

743
Ufon
Reagovat

Přesně nedokážu odhadnout kolik to byla hra na kamery, ale mě by se zájem o děti a chuť je zabavit od potencionálního tatínka líbil.

744
Jejda
Reagovat

Monika – mno, já s tím souhlasím, důležité je i vzdělání i rodina….ale tak myslím, že snad každý se snaží postarat o rodinu v rámci svých možností co nejlépe, určitě i Jana r. a ostatní, tak nechápu, proč ty hádky…a když někomu nepřipadá důležité, aby jeho děcko umělo vysávat, tak je to koneckonců jeho výchova a názory na to můžeme mít různý, může se nám to nelíbit, ale každý má právo si dítě vychovávat po svém…toť vše …bože, fakt už toho nechte….jako jinak moje priority nejsou vaření a ani uklízení, ale vysávat umím :-)…naštěstí mám partnera, kterej vaří za mě a já sem tam za to na oplátku někdy i uklidím :-DD

745
pimpa
Reagovat

Můj komentář psaný před hodinou stále čeká na schválení – zvláštní… Ale za tu dobu se tu Monika stihla projevit tak, že bych na něm neměnila vůbec nic a naopak přidala i možná ostřejší slova. Zajímalo by mě, co si o sobě vůbec myslí, že tu starší, slušnou ženskou nazývá švihnutou.. Moniko, máš asi o sobě hodně vysoké mínění, ale projevuješ se uboze. Hodně uboze.

746
Jejda
Reagovat

pimpa – můj koment 732 taky doteď čeká, ve stručnosti se týkal toho, aby už tady ty hádky přestaly :-D

747
Valkil
Reagovat

Tak mě se David docela líbí. A že neplatí alimenty? A to jsi vzala kde? Od nějakého anonyma někde?
Prostě to přesně trefil větou, že není v pořadu „Hledá se sponzor“.

748
Heather
Reagovat

Jejda: jak víš, že neplatí alimenty? A že se s nima nestýká ze své vůle? Psali to někde?
Na mě v medajlonku působil dobře.
Ze začátku mi připadal v pohodě i Milan, ale poslední dobou ho střih nevystihuje moc kladně…:o)) Já moc u skupiny Evy nedokážu udržet pozornost, protože mi ty zdrobnělinky lezou na nervy.
A myslíte, že Jarka je opravdu do Jana tak zblázněná?

749
mamca.neznama
Reagovat

Jinak mne David přišel s úmyslem zabavit děti taky good.Některé názory s ním sdílím a některé ne. Ještě počkám,jestli se nějak projeví ale v té jeho „tvrdé“ tváři se těžko čte. Těžko tedy říci,zda jeho akce s dětmi byla upřímná nebo jen možnost zaujmout potencionální nápadnice.Radim si myslím je citlivá duše ale rozhodně se z neuspěchu nebude hroutit jako ten s těmy „uchy“ a „kurturou“.

750
Jejda
Reagovat

Valkil – to přece není o sponzorství, přece blbých pár korun na hranolky snad musí mít každý….prostě ti nápadníci kromě Adama ,který prý něco sem tam zaplatí, jsou dost nemožní – tenkrát Evě ani pití nekoupili, děckám nikdo nechce koupit hranolky…já přijít někam na rande, kde mi chlap ani pití nezaplatí, tak zdrhám….ale tak zase prý Eva byla zadaná a těhotná, tak třeba měli k tomu neplacení důvod, říkali si, ať to zaplatí přítel…každopádně to neplacení na mě moc dobrý dojem nedělá….
David – už ani nevím, kde jsem to o těch alimentech vzala, ale docela bych tomu věřila, vzhledem k tomu, že se s nima ani nestýká…

751
salko
Reagovat

U Davida mi to přišlo podobně. I z medailonku to vypadalo, že ačkoliv se s vlastními dětmi nestýká, není to patrně tím, že by mu byly děti volné, ale možná nějakými problémy mezi bývalými manžely. Vypadal, že by druhou šanci stát se otcem ve fungující rodině (třeba i nevlastních dětí) dost uvítal. Na tom koupališti jak se snažil děti zaujmout, tak od ostatních sklidil akorát posměch – což je jasný, když žádný z kluků není otec a ani se na tuto funkci nezdá zralý (tak kromě Milana). Pro ně to bylo jen „jde na Evičku přes děti, to je nechutný“. To mě zarazilo ale u Evy, že je patrně tak sebestředná, že by jí nenapadlo, že se někdo nemusí furt motat kolem ní a můžou ho zaujmout právě ty děti. Jinak hláškami typu jedna paní povídala (alimenty) se absolutně nemá cenu zabývat. Udivuje mě, jak i některé doslova přiblblé a od prvního pohledu naprosté pitomosti (Honza a Víta se myjí 1x týdně) je schopno pár pomatenců vzít jako pravdu a opakovat.

752
Jejda
Reagovat

salko – tak zrovna to s tím mytím bylo od důvěryhodného zdroje….a těm alimentům bohužel věřím, ale třeba se už polepšil a platí…

753
salko
Reagovat

Jejda – teda jestli to skutečně bylo do důvěryhodného zdroje, tak to teda zírám. Mě to přišlo jako pitomost už jen proto, že sportovci / lidi co si najdou přes den čas na posilování/ na tohle dost dbají. Ale Katka to sem nepsala ne?

754
mamca.neznama
Reagovat

salko: ne ne,v tomhle nejedu, s tím nemám nic společného :-D

755
Jejda
Reagovat

mamca – mamčo, jak to teda je s tím mytím? Fakt se nemyli a myli se jen jednou týdně, nebo je to blbost? Už si sama nejsem ničím jistá…kdyžtak tu blbost vyvrať, ať je salko spokojen(a)….

756
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: ale já psala že s tím nemám nic společného :-D ale co se týká natáčení,tak mám pocit že ve sprše byl,jednou určitě …dál jsem to nepočítala a nesledovala, mne nenapadlo že bych měla,mne koupel či sprcha každý den,né- li i víckrát přijde normální i přirozená :-D

757
mamca.neznama
Reagovat

A pak ještě nezapomeňte koupel s Míšou…to se snad také počítá :-D

758
salko
Reagovat

mamča (jejda) – tak ale kdyby to tak bylo, tak byste to určitě citily, ještě k tomu když bylo léto.

Loučím se a přeji všem dobrou noc

759
Heather
Reagovat

Mi to taky u Davida připadalo, že je z dětí víc nadšen než z Evy. Do té doby mi připadal spíše tišší.

760
Jejda
Reagovat

mamca – myslíš jako za celou dobu natáčení jsi ho viděla jednou, nebo teďka za ty 3 dny, jak jste byli u něho doma jednou (ale to se nepočítá, protože byl ve vaně s Míšou a mamca ho taky osprchovala)…..jak voněl/smrděl??

761
kanárek
Reagovat

Ahoj, taky mám pár postřehů….třeba jeden bod pro Honzu: nezkoušel ošahávat vnady žen jako tatínek Jan. Otázka zní: Jak mohl poznat, která mu pasuje? Nebo to dělal nějak vskrytu? Měly pak ty ženy možnost s ním mluvit vůbec o samotě?

762
Jejda
Reagovat

kanárek – ty jako poznáš, jak ti ženská pasuje jenom po hmatu? Já myslela, že by mělo jít hlavně o povahu ? :-D A tak snad má oči, tak si dokáže domyslet, co je pod oblečením…

763
mamca.neznama
Reagovat

salko: no já si už pachy (vůně)nepamatuji :-D ale kdyby tam něco nebylo pro můj nos,tak už by to na mne opět bylo vidět :-D
Jejda: při natáčení u něj…jsem ho viděla jak šel z koupelny a ještě byl mokrý,nadále jsem opravdu neměla potřebu toto sledovat jak jsem již psala.
kanárek: ANO kdo chtěl mohl s ním mluvit i o samotě…ale s kamerami :-D

764
Jejda
Reagovat

mamca – ale, jak bysme to poznali, že tam ohledně jeho pachu něco nesedí?, když prakticky kdykoliv, když tě kamera zabírala jsi se tvářila, že něco nesedí :-DD

765
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: no to je fakt :-D Tak nejspíše bylo vše ok…když jsem vedle něj dokázala sedět :-D

766
Jane II
Reagovat

Monika: ????? Jak za tím si stát? Umíš vůbec číst?
Klidně si projeď všechny moje příspěvky a zjistíš, že mi od začátku není Honza sympatický a není mi doteď. To pořád trvá. Ale zároveň jsem jsem nikdy nechválila Kateřinu, jak mu to nandává a jak je bezva. Naopak mi její pomluivy nesedly nikdy, od samého začátku. najdi mi jediný příspěvek, kde bych to tak byť jen mohlo vypadat. Žádný nenajdeš. Tak aspoň nekecej.

A za druhý, ani od těch, co na ni a na Honzu třeba změnili názor, to není žádná sviňárna. Názory nemění jenom idiot. Chytrý člověk se neřídí podle haló efektu a netrvá na něm, ale je schopný nahlížet z různých stran a korigovat to, co zná, podle dalších nových informací, které získává. Dává si nový informace do souvislostí a utváří si obraz v průběhu času. taky je schopná přiznat, že se splet. Idiot ne. Ten se nikdy neplete, ten všechno věděl hned a tak to bylo a basta fidli.

A víc k té hysterii nemám co dodat.

767
mamca.neznama
Reagovat

Néééé fakt, to je zase debata o tom..co někdo povídal :-D Tak ať má honza ten další pomyslný plus odemne….Honza je čistotný co se týká těla. Tedy alespoň v době naší přítomnosti a natáčení.

768
kanárek
Reagovat

To kolem Evy je neskutečná nuda…vždycky se na někoho zaměří kvůli úplné ptákovině ho pomluví a ona ho pak pošle domů. I na ní je vidět znuděnost, bodejť. Ti chlapi jsou tak absolutně nezajímaví, až to bolí….to už i ti nejstarší chlapi z minulé řady měli víc života i charisma. Ani střih to bohužel nezakryje.
Jo a ty trapné řeči, co tu čtu, o jejím bytě a nepořádku…s dětma nebývá sterilní čisto, děti jsou dokonalí chaosmakeři. Jo a dvouleté dítě, co uklízí je opravdu spíš vyjímka, psychologové tvrdí, že ani čtyřleté dítě ještě nemusí být schopno po sobě uklidit třeba všechny hračky.
Vítek neumí vysávat a pomáhat s nádobím a podobně, protože Honza si radši všechno udělá sám nejlíp. Asi nemá na synkovy začátečnické chyby s vysavačem či dřezem nervy. Ale ruku na srdce, stejnou chybu dělá i spousta ženských. :)

769
Heather
Reagovat

Můj příspěvek 745 už delší dobu čeká na schválení.
Takže se ptám, co říkáte na Jarku, jak je zblázněná do Jana?

770
kanárek
Reagovat

jejda, já myslela, že Janovy průpovídky o poznávání žen skrze ochmatání jsou tu známé…:-)

771
mamca.neznama
Reagovat

Heather: Jarča je moc sympatická a milá…. a myslím že Jan by si jí dokázal vážit,tak snad jim to nějak vyjde…přála bych to oboum.I když Janově mamině se spíše líbila Věrka,tak snad to Jendu moc neovlivnilo .

772
kanárek
Reagovat

Aha, takže možnost mluvit o samotě byla, ale radši jste ji pak už moc nevyužívaly.?

773
kanárek
Reagovat

ke schválení jdou i příspěvky bez ostřejších slov?

774
mamca.neznama
Reagovat

kanárek: i kdybchom jí chtěly využít tak to moc nešlo,Honza byl stále pod dohledem kamery :-D

No nic,už půjdu taky do peří.Tak přeji krásnou dobrou noc všem :-D

775
Jejda
Reagovat

mno jo, když to není objektivní, když se pořád v průběhu natáčení ráchal v rybníce, ve vířivce, nebo ve vaně(třeba si to vynahrazoval)…ale dobrá, ok – vyvracím mýtus o Honzově nečistotě…

776
kanárek
Reagovat

Všechny zbývající maminky od Jana jsou velmi sympatické…musela jsem se smát tomu odsouzení paní Zuzky z povětrnosti kvůli blond vlasům :-). Té černovlasé mamince bych doporučila jiné nalíčení očí. Jen spodní linka je neslušivá a vypadá nepřirozeně. Určitě by jí mnohem víc slušela spojená s horní linkou, stačila by i jen do třetiny oka.

777
RAINMAN
Reagovat

„no já si už pachy (vůně)nepamatuji :-D“

Vždyť jsi nedávno tady psala, že to bylo strašný, jak se celej zpocenej z kola o Tebe otřel a dal Ti slanou pusu.

778
RAINMAN
Reagovat

Monika napsala: „Taky jsem o rainmanovi řekla,prvně,že to je pako,pak jsem to opravila a vysvětlila proč.“

A když jsem Manče v příloze zaslal kompilaci příspěvků ze všech možnejch diskuzních fór (ano, já ješita si to archivuju) (7 stran A4, což je cca polovina z těch, co jsem si o sobě stihl na netu přečíst)… vysmála se mi, že to nevyznívá moc dobře. Ale co když autorky těchto komentářů by se mnou chtěly do postele, stejně tak jako výše zmiňovaná Monika, která se o mně zprvu taky nevyjadřovala zrovna lichotivě… :-D

779
RAINMAN
Reagovat

Mamče

780
Vlk
Reagovat

Tady na tom, dámy, můžete názorně vidět, že Honza je ještě relativně zlatej :))

781
mamca.neznama
Reagovat

RAINMAN:(777) ano psala,tuším že se to vztahovalo k 1. dílu,ale to jsem neměla pocit,že bych měla odsoudit tohoto člověka hned na začátku,za to,že v tom vedru přijel nahoru na Vyšehrad na kole a spocený (i když romantika to pravdu z mého pohledu nebyla)…. a já měla tu smůlu,že jsem při seznamování byla hned první….

Přeji vám všem pěkný den :-)

782
Martin
Reagovat

Janovy dcery jsou hodně signifikantně zpomalené ve vývoji! Aby 14 letá dívka řekla, že je na ni zelenová polévka moc barevná?! Mluví jako předškolák a ne jako dospívající holka byť v pubertě. Opravdu se to zdá jenom mě?!

783
Jejda
Reagovat

Martin – tak já nevím, jak bych mluvila já před kamerou ve svým věku natož ve 14 a prostě táta jim tolik zeleniny do polívky nikdy asi nedal, tak na to nebyla zvyklá….ale jinak fakt obě mluví a působí v telce tak nějak zpomaleně….ale řekla bych, že s Janem mají hezký vztah

784
Jejda
Reagovat

kanárek – no, nevšimla jsem si, že by tady někdo pomlouval bordel v bytě u Evy, to snad každej chápe, že děti bordel dělají…mě spíš zarazilo, že žije v bytě 1 plus 1 – to je de facto jedna místnost plus malá kuchyň a nějaká koupelka….pro tři lidi je to dost málo….fakt by potřebovala nějakýho tatínka/sponzora, pokud už ho teda nemá…

785
Podskalská
Reagovat

Monika IQ tykve

786
Monika
Reagovat

Podskalská:koukni se do zrcadla,tam tykev uvidíš:-))))

787
Krispink
Reagovat

mamca.neznama: chtěla bych se zeptat jestli jste si jídla v restauracích nebo ubytování museli platit ze svého nebo to platila produkce. Já bych očekávala že to platí oni ale v první sérii jsem viděla jak chlapi vytahovali peněženky v jednom hotelu(u Nadi).

788
Prochor
Reagovat

Ejhle Pimpa ! Staří známí z vyvolených. Myslíš, že sem přijde i Mudr Kalina?:-) Něco k věci. Umím si představit, že budu taková potvora a budu hrát habaďúru na diváka (nahrané scénky atd). Může to být i legrace. Ale nezkousl bych když někdo využívá něčí jednoduchosti aby zneužil jeho citů pro obveselení nebo prachy. Třeba když hoši typu „kurtůra“ jdou s nadějí kupovat dárečky , propíchnou si uši . Tihle kluci by nikomu neublížili a jsou zneužívaní. Bylo by mně jich líto. Stejně tak jsou na tom děti. Třeba ty dvě holčičky od Jana si mohou vytvořit vztah k některé mamče a pak to odskákat citově. Tyhle lidi neznají pojem citová investice aby nejdřív člověka „studovali“ jak říká Míša Veselá a pak si vytvořili vztah. Takže je to pro ně nebezpečné je snadné jim ubližovat a není to fér. Využívat jejich citů pro zábavu je pro mně už za čáru. Co si o tom myslíte?

789
Mia Wallace
Reagovat

Ad chlapi od Evy:
Já si myslím, že Milan musí být v jednom kuse zhulenej…usmívá se pořád jako měsíček na hnoji a to je podle mě jasný znamení!
Nechápu, jak si tam mohla nechat toho Adama. Říct jednou před mým synem „vole“ a už by balil kufry domů…navíc v té upoutávce na příští díl akorát sedí, čučí a přežvykuje, ale že by se pokusil zabavit děti nějakou aktivitou, aby chvilku vydržely, to ho nenapadlo. Tedy aspoň v upoutávce. Až to bude v příštím díle celé, tak mě třeba překvapí! ;)
Tomáš – řekl vůbec někdy něco?
David – trefné komentáře, ale nějak mi nesedí.
Radim – jedinej slušnej (tedy z toho, co tam zbylo). Mně se naopak moc líbilo, jak se snažil vyjít všem vstříc s tím salátem…pro děti s jogurtem a pro zbytek s majonézou. Za to ho měla pochválit a né ještě dělat scény, že je to rozhovor o ničem…

790
Prochor
Reagovat

Pardon .. Judr Kalina:-) (Už zapomínám, jak říká jeden klasik).

791
Jejda
Reagovat

Mia Wallace – ty neznáš úvahy Evči – ve zkratce cokoliv, co udělá či řekne dvojka Adámek-Milánek je super a ok – cokoliv, co udělá kdokoliv jiný je pro ni buď nevhodné, trapné, nebo o ničem…
Radim – mno přijde mi sice trochu jednodušší, ale to jsou všichni Evčini nápadníci, ale vypadá, že bude hodnej…
David – taky mi nějak nesedí i kdyžs tím, že se snažil zabavit děcka, souhlasím….
Tomáš – ani bych nezaregistrovala, kdyby tam už nebyl…
dvoja Adam-Milan – mluví sprostě a furt někoho pomlouvají
Krispink – už se to tady řešilo, prý to bylo zaplacený nějak z půlky, třeba že byla zaplacená snídaně a večeře, zbytek ne…už si nepamatuju, jak přesně se to tady psalo…kdyžtak si to dohledej…

792
Jejda
Reagovat

Prochor – tobě týpek kurtůra připadal citlivý? Já z něj měla teda pěknej strach…vypadal jako budoucí kriminálník…naháněl mi hrůzu
Prostě všichni soutěžící tam museli vědět, že se to dotkne z nějaké části dětí…no ale třeba holky od Jana už mi přijdou skoro dospělý (jedné je už 14) a myslím, že v hlavě už tak nějak ví, o co jde….nemyslím si, že by tím mohly nějak zvlášť utrpět….myslím teda tím, že by si na nějakou mamču vytvořil citovou vazbu – spíš třeba můžou utrpět tím, jak telka jejich otce vylíčí a jak budou všichni v TV vypadat…

793
Krispink
Reagovat

aha tak dík ještě mě zajímá(to se tu snad jeste nepsalo:-) ) když tam je něCO NATÁČENÉ RÁNO ZROVNA KDYŽ UČASTNICI LEZLI Z POSTELE JESTLI jim štáb řekl v kolik přijde a někdo si musel přivstat a ötevřel jim nebo jestli to lezení z postele museli hrát :)) no nějak jim asi musela dat porty aby je bylo slyšet ne…

794
Prochor
Reagovat

Kurtůry mně bylo líto jak se tam rozbrečel. Vemte si, že si krátce před tím nechal kvůli Evičce propíchnout i uši jak v sobě asi živil planou naději. Nikdo tam za ním nepřišel a neřekl „hele kámo, nebylo by lepší s tím počkat až po vyřazování? Co když tě nebude Evča chtít?“. Nechali jednoduchého brášku ho ať jde za bludnou nadějí a když se spálil ještě z něj máme mít legraci. Tak to mi na tom nějak vadí.

795
Markéta
Reagovat

Co uši? Uchi :-)))

796
Jejda
Reagovat

Prochor – mno to máš těžký, já jednoho takovýho člověka znala a když by mu někdo řekl, ať si nedělá naděje a uchy si nepropichuje, tak by ho ještě třeba seřval, co si to dovoluje…takoví lidi jsou fakt nevyzpytatelní…už sice nevím, jak to tam bylo, ale mám dojem, že nakonec řekl, že kvůli takové jako Eva brečet nebude…tak nevím….mno ,já bych z něho fakt spíš měla strach, byl dost divnej…navíc normálnímu člověku takový věci prostě dojdou a uchy si nepropíchne a nenormálnímu i když to řekneš třeba stokrát, tak si je stejně propíchne….:-D

797
Prochor
Reagovat

Je divné, že už v druhé řadě se objevují tihle pomalí týpci. Potom dochází k trapným situacím jako minule Gábina, Mirek a ten zubatý kluk a finále u moře. Mirek před Gábinou prchal jako zajíc místo aby se jí snažil uhnat. Ten druhý působil netečně. No, tristní pohled. Asi se muži moc do toho pořadu nehlásí. V horším případě měl pravdu Miloš že výběr provádí Prima a schválně si vybírá exoty aby byla legrace.

798
RAINMAN
Reagovat

„nebo jestli to lezení z postele museli hrát :)) no nějak jim asi musela dat porty aby je bylo slyšet ne…“

Porty měl málokdo. Většinou si vystačili s mikrofónem na tyči, kterou strčili nad hlavy diskutujících nebo hádajících se protagonistů.

799
RAINMAN
Reagovat

„Asi se muži moc do toho pořadu nehlásí. V horším případě měl pravdu Miloš že výběr provádí Prima a schválně si vybírá exoty aby byla legrace.“

Za a) je správně. Tak třeba já bych se k Evě vůbec nehlásil, ale Marlen se mi fakt nelíbila. Kdybych si mohl vybrat, jestli se přihlásím k Evičce, nebo Mamce.neznámé – určitě bych šel ke Kačce.

800
mamca.neznama
Reagovat

RAINMAN: „Kdybych si mohl vybrat, jestli se přihlásím k Evičce, nebo Mamce.neznámé – určitě bych šel ke Kačce. “

Tak to si piš,že bys tam vydržel déle než „10“ min :-) Já mám větší trpělivost a jsem více tolerantní :-D

801
Lukášnik
Reagovat

Já být Janem tak vemu obě dcery k nějakému psychologovi odborníkovi, protože mám pocit, že jsou zaostalé.

802
mamca.neznama
Reagovat

Jinak bych ráda dodala,že porty jsme měly jen párkrát,jinak se točilo s „mikrofonem na tyči“ :-D

803
viki
Reagovat

Já myslím, že Janovi ty holky přijdou v normě, ale speciálně ta starší mluví poněkud zpomaleněji a prostěji, ale třeba jsou takový, jan zezačátku taky působil(i tak občas působí) zpomaleně a mimoňsky….

804
Krispink
Reagovat

No ten lukáš byl trochu divný ale vemzte si jakou mu pustili strašnou hudbu do toho medailonku jak z akta x aby to v nás ještě více evokovalo něco…ostatním tam hraje něco milého a veselého.a k těm „uchy“ třeba se jen přeřekl a pak se opravil což ale střihač vystříhl právě proto aby si z něho lidi mohli dělat srandu.

805
Mia Wallace
Reagovat

Možná tak jenom působí v televize. Vždyť ta starší se zvládla i zorientovat v mapě Prahy, což se o jejím otci říct nedá….

806
Mia Wallace
Reagovat

„v televizi“

807
Prochor
Reagovat

Rainmane – tím exotem jsem nemyslel tebe. Já ten plastelínový symbolismus oceňuju jako inteligentní vstup. (I když si nejsem úplně jistý jestli to nebyl Semtex:-))

808
Prochor
Reagovat

Jak psal Rainmen že by šel ke Katce tak mně napadlo podle čeho vlastně Prima určila kdo bude ten o koho se bojuje a ten, kdo bude v té skupině kandidátů. Proč si třeba nevybíral Rainman ze 14 krasavic a musel bojovat o Evičku. Eva, Honza a Jan mají privilegium a moře jisté například. Jestli za tím nebudou úplatky.

809
RAINMAN
Reagovat

„Jestli za tím nebudou úplatky.“

A Evička platila v naturáliích, že?! :-D
Neměl jsem na výběr, protože jsem bezdětný… ale stejně bych si nešel vybírat, protože tam už by nešlo se jen tak sebrat a odejít.

Už to některá z maminek psala – nakonec dali přednost Evičce, a tak se musela ucházet o Honzu. No a ty ošklivý a tlustý dali rovnou k Janovi.

810
Krispink
Reagovat

Rainman: doufám že jsem dobře pochopila co se tu píše (o tom kdo si vybíral a kdo byl „v hlavní roli“) ale jak mužeš napsat že ty ošklivý a tlustý daly k janovi? však ty ženske řikaly janovi přoč se přihlasily k jeho jménu, že se jim libily jeho oči atd. kdyby byly k němu přidělené tak by to snad neříkaly ne,a proč by ssse seznamovaly s nekym o koho nemaji vubec zajem?nebo jsem celou věc špatně pochytila?:-)

811
RAINMAN
Reagovat

Dobře jsi to pochopila. Ten můj poslední dovětek je čirá spekulace.

812
kanárek
Reagovat

Už vím, kdo půjde od Honzy – Katka záprtek. Projevila se, překročila hranici, pána tvorstva zmáčela, tak jistě půjde :-).

813
kanárek
Reagovat

Teda stejně, mě by tam nikdo nedostal, aby si pak cizí lidi o mě psali, jak jsem divná, jestli se meju, co jím a jak se tvářím. Ještěže po skončení pořadu se objeví něco dalšího, pak si budou moct protagonisti oddychnout. I když… třeba to těm chlapům opravdu pomůže k seznámení. Těm s plastelínou i s uchama :-).

814
Vlk
Reagovat

Jj, je na řadě, mamča :))

815
mamca.neznama
Reagovat

Vlk: co to? kdo to? proč to? :-D

816
RAINMAN
Reagovat

No tak na castingu jsem se potkal s Magdalenou Kryslovou. Řekla mi, že už si ani nepamatuje, kterej Honza je kterej… prostě že chce chlapa. Jinak tohle o mně napsala:

„Já jsem se s tím opozdilcem setkala na castingu.Měl pocit, že si se mnou musí povídat.A hned mi řekl, že musím být něčím zajímavá, abych se mohla zúčastnit.Prý nějaký skandálek v minulosti.Třeba chození za prachy, krádeže a podobně. Bylo mi jasné, že ho Eva dostane příkazem a pochybuji, že ho bude smět vyhodit. Naštěstí bylo teplo a po chvíli si „odskočil“ na pivo. Musím říct, že jsem byla těžce konsternovaná. A že mě jen tak něco nepřekvapí.A když jsem viděla Evu, tak jsem ji chápala, že je v šoku. Ale podle ohlasů tady, pán účel splnil.“

„Překladatel byl o nervy.Potkala jsem ho na castingu.Druhé patro pavlačového baráku na pavlači jen on a já.Trnula jsem, že mě hodí dolů.Když se mě zeptal, jestli jsem aspoň kradla nebo chodila za prachy, tak jsem měla dost.Když vylezla režisérka a vzala mě dovnitř, tak se mi silně ulevilo.“

817
mamca.neznama
Reagovat

Škoda že to ve čtvrtek neuvidí…. :-(

818
mamca.neznama
Reagovat

RAINMAN: a tím jsi nás chtěl pobavit nebo rozbrečet?

819
Krispink
Reagovat

a ještě další věc mi vrtá hlavou jak par lidí napsalo(i na diskusi na streamu) myslím ted učastníky že to už od začátku byla hra(hlavne mluvili o evči).Když to teda byla takov hra a všichni to věděli msím říct že jsou výborní herci :-))

820
mamca.neznama
Reagovat

Krispik: třeba teď můžu očekávat angažmá v Národním :-D

821
Monika
Reagovat

Krispink: na janovy kromě jeho očí nic ,co by mohlo přítahovat sexy mámy(třeba jako martinu),není.
Vždyť bylo taky jasný,proč Martina odešla….aspoň mě.
Jasný,nemůže být každý krasavec,ale „oči“ jsou věky věků známá vychytávka,to vždy zabere když člověk neumí nic jiného najít na první pohled.

822
Krispink
Reagovat

mamca:no to jsem práve chtela napsat :D ale u vas jako u honzovy skupiny nevim jak to bylo jen vim ze o evcine skupine se to psalo

823
Krispink
Reagovat

monika:no jasne ale ja jsem nechtela komentovat to co zaujalo dámy na janovy ale to že kdyz se jim cokoliv na nem libilo a rekly mu to(rikaly i jine hodnoty) tak ze neverim ze by jim byl pridelen.m ale ze si ho vybraly samy.

824
mamca.neznama
Reagovat

Krispink,Monika: i já jsem točila upoutávací medailonek pro H. Takže i já musela projít jeho schválením :-D

825
RAINMAN
Reagovat

Takových dohadů už bylo… pár jich zde uvedu:

„Navíc to pozdě přijíždějící „nevimjaksejmenuje“ zahrál tak špatně, že to bylo na první pohled poznat.“

„A ten Honza jak byl v prvnim a ve druhym dile (ten konfliktni), ten je podle me jasnej.. jak se tam jednu chvili podiva do kamery a usmeje se.. tim se strasne prozradil.“

„no zaplacenej nebyl urcite, kdyby byl, tak by se mohl zivit jako herec a to se nezivi, zkousela jsem si ho progooglovat v ruznejch agenturách a nic“

826
mamca.neznama
Reagovat

RAINMAN: o tobě Evka prohlásila,že v medailonku podle kterého si vás vybírala jsi působil sebestředně…ale že až takhle moc jsi sebestředný fakt nečekala… :-D

827
Krispink
Reagovat

rainmen:to ano tohle o tobě(pokud jsi ten překladatel)jsem četla. ale mne se zda že to tam psal nejaky tatienk alespon mel takovy nick ze vedel ze od zacatku to byla u evči hra a tak a pritom do kamery byli schopni rikat jak se jim libi velice a jak by ji chteli třeba Milan to tam řikal po jizdě v kočáru něco v to smyslu ze o ni zacne vice bojovat.

828
Vlk
Reagovat

Žádný stromy nerostou do nebe, mamčo. Přeci bys nechtěla s karfiolem k mořu…. :)))

829
mamca.neznama
Reagovat

Vlk: k moři bych jela :-D To jo :-D

830
mamca.neznama
Reagovat

Vlk: ale jestli s květákem či s někým jiným…to nechám na průběhu vysílání :-D

831
Krispink
Reagovat

mamca.neznama:kačko ja vim že nemužeš řict co bude dal ale do teto doby co jsme viděli v telvizi libil se ti v te dobe nataceni honza?Protoze mne taky pripada ze se tam vsude tvaris nastvane sem tam neco zkritizujes a jinak nic :) takze to fakt pusobi ze jsi k nemu zadne sympatie nechovala tak proc jsi neopustila natáčení?nebo to jen na mě tak pusobí tím střihem..?

832
mamca.neznama
Reagovat

Dneska jsem našla na jedné diskuzi docela zajímavé čtení,chápu že se nedá asi všemu nebo všem věřit…. ale nedalo mi to a tak jsem vám to zkopírovala,předem se omlouvám Ajdě či ostatním,zda jsem tímto porušila nějaké pravidlo zde.

“ Dobrý večer
Předem se omlouvám Honzovi, ale chtěl bych uvést diskutující na pravou míru. Znam ho již dost dlouho osobně, nejdřív jsem ho považoval na super chlapa sportovce. Ale postupem času člověk zjistí, že je na svůj věk bohužel nevyzrálý a zaměřený na sebe. Jak ve sportu, tak v práci, tak ve vztahu. Udělal pár věcí a podrazů ale to tady nebudu rozpitvávat. Je pravda že má rád krásné a mladé ženy, rád nám je předváděl až člověk ztrácel přehled, docela mě zarazilo že nám popisoval co s kterou zažil, hlavně v soukromí, neměl zábrany to rozebírat před synem. V práci ho bohužel už někteří lidé vystát nemohou. Kromě toho ta sousedka mu nejen vařila, po tom co se neuměl postarat po rozvodu, ale taky se spolu vyspali. Alespon nám to říkalmichel 24.05.2010 19:37

833
mamca.neznama
Reagovat

Krispink: moc se omlouvám a asi se budu i opakovat,ale na Honzu jsem měla od začátku svůj názor a jen mne v něm postupně utvrzoval,co se týká mého odchodu,musím upřímně říci,že jsem nikam nepospíchala,on sám mne doposud také nevyřadil a tak jsem neměla důvod odcházet. :-) (finanční odměna za účinkování v tom také nehrála roli,to už se tu probíralo několikrát a několikrát bylo i upřesněno jak to bylo)

834
Krispink
Reagovat

mamca.neznama:no mne o nejake prachy a finanční odměny nejde divam se na tento pořad(reality show)čistě z pohledu že mě zajímají lidé a vztahy tak proto se ptám. fakt mi vadí jak každý díl je z poloviny ukázky co bude a co bylo :( a až bude uplný konec plánuješ kačko napsat nějaké věci třeba co teď nemužeš nebo ne(co se událo zajímavého a nedali to do TV), víš že my jsme zvědaví :D

835
mamca.neznama
Reagovat

Krispink: jasně že plánuji…dostala jsem prostřednictvím této diskuze od Ajdy možnost publikace. Takže na tom pracuji a první díl který měl 3 natáčecí dny se mi zatím vešel „jen“ na 8 stránek A4 :-D Jen si musím ověřit,zda-li po právní stránce budu moci něco takového vůbec vynést na světlo a dříve jak po skončení platnosti smlouvy to stejně nebude :-D

836
Krispink
Reagovat

mamca.neznama:no to jistě, chápu. Bude to vhodné pro účastníky další série, ať ví do čeho jdou. šla bys do toho znovu?nebo je to moc velký masakr:-)

837
mamca.neznama
Reagovat

Krispink: šla bych a klidně :-D ale spíše doufám že už nebudu muset :-D A pokud to nevyjde teď, tak půjdu do RS s tím farmářem :-D

838
mamca.neznama
Reagovat

Krinspink: tak to ta další série bude natočená dříve než by případně byla vydána má publikace :-D A to kvůli právě délce trvání smlouvy :-D

839
Krispink
Reagovat

mamca.neznama: teĎ se nechytám, jakým farmářem?

840
mamca.neznama
Reagovat

Krispink: no přeci se chystá nová RS :-D Teď nevím přesný název ale už běží kástink na Farmáře (něco jako Manželka pro Farmáře) nebo tak nějak :-D

841
Krispink
Reagovat

mamca:aha tak o tom jsem neslyšela to jako bude taky na Primě?a kolik má vlastne HSTaM dílů?

842
mamca.neznama
Reagovat

Krispink: bohužel nevím kolik to bude mít celkem dílů.

No nic,jdu do pří.Mějte se tu krásně a dobrou noc :-D VŠEM

843
Jejda
Reagovat

K zajímavému čtení od mamci – nevím sice odkud jsi to stáhla, ale ve své podstatě mě to nějak nepřekvapilo – na té sousedce šlo dost vidět, že spolu něco měli a to, že má rád Honza mladé štíhlé maso jsme si už myslím všichni všimli, že ženskou ojede a odkopne – no, to je prostě jeho povaha sebestřednýho arogantního chlapa a nevyzrálý je taky, že s Víťou probírá kde který ženský nedostatek, ale nic víc ho bohužel (kromě cvičení ráno) nenaučí je tady už taky všem jasný….mno na první pohled fajn chlap, sportovec, ale uvnitř hnus a bída…a té nevěře jeho ženy doteď nevěřím(jestli to spíš nebylo naopak a tak se nakonec naštvala a taky si užila…kdo ví), jinak dík za článek, aspoň tady květáka už snad ostatní nebudou tak vehementně obhajovat .-D

844
mamca.neznama
Reagovat

Jejda: no my to našly s Petrou a můžete se tam kouknout i vy

http://www.iprima.cz/prima-lidi/honza-zitek

845
RAINMAN
Reagovat

„No nic,jdu do pří.“

Hurá, další konfrontace! :-D

846
Jejda
Reagovat

Mně tam vždycky nejvíc dostane ten titulek : Honza dá nejen na první dojem, ale také na vzhled partnerky…

847
mamca.neznama
Reagovat

RAINMAN: mělo to být do „peří“ ty jedna „konfrontace“ :-D

848
Prochor
Reagovat

Pro Krispink o tom jestli je všechno divadlo nebo realityshow. Můj názor.
Pravdu znají jen účastníci ale podle jejich vyjádření je to kombinace. Příiklad podle toho, co napsala Míša Veselá:
Akce s vanou:
1) scénář: Nátlak štábu (vymyslete něco, nebojujete dost o Honzu).
2) realita: Proto (na nátlak) si Míša vymyslela vanu jako provokaci na ostatní, které o tom nevěděli.Sama uvažuje, jak to dopadne jestli jí to zbaští nebo jestli s ní budou mluvit.
3) scénář: Vlastní aranžovaná scéna – akce štábu (divadlo). Štáb řeší jetli do vany v prádle nebo nazí, dává pokyn udělat pěnu, sleduje jestli už ženy přicházení…
4) realita: Spontání reakce žen na vanu. Míša se ale zmiňuje, že původní reakce byla jiná – možná jsme viděli opakovanou scénu. (štáb hodnotí výsledek, ženy chtějí skončit).
5) scénář: Štáb přikazuje Míše aby vylezla z vany a uklidnila ženy. Míša poslechne.
6) realita: Zřejmě zbytek děje. Míša jim dává jídlo, ženy se uklidňují, výčitky Nikol a Petry na sedačce, naštvaná Míša jde na kafe.
Takže – kombinace relity a telenovely. Proto asi Ajda aby byla objektivní v rekapu musí oddělovat podle střihů tyhle dva módy toho, na co se díváme. Někdy jsou sestřihy hodně zmatené. Když se například Eva Šlehoferová vyjadřovala k akci vyhození Viktora, překvapivě vyjádřila přesně i můj dojem ze sestřihu: “ … kdybych se na to dívala jako divák, nevěděla bych proč jsem vlastně Viktora vyhodila…“. Takže je to vše třeba brát s rezervou. Principiálně sledujeme to, co se stalo, ale něco z toho se stalo na pokyn štábu a kromě toho je něco hodně zkreslené díky střihu ve snaze udělat z housenky ještě větší housenku. Evu vytáčí že sledujeme jen její podrážděné reakce ale už nevidíme příčiny proč se vytočila takže ze všeho vychází jako nesnesitelný cholerik aby to bylo pro diváka zajímavé atd.

849
Monika
Reagovat

mamco (824): no právě to,kde narazil v listování na tebe,tam,jak jsem si přečetla jméno,jsem to viděla:-)

850
jojo
Reagovat

K té akci s vanou, tam určitě na sponntánnosti nepřidali otevřené dveře a netrpělivě čekající kameraman s kamerou :-) Ještě se mi zdá, že Míša v jednom okamžiku odhrnula pěnu schválně, aby bylo vidět, že je nahoře bez. I když nevylučuju, že to udělala mimoděk, jak mluvila k ostatním a soustředila se, aby nevypadla z role. A hezký střih, hned v tom momentu dají jako kontrast její vyjádření, že tam nejsou nahatí, aby diváka zmátli. Možná je ale někdy lepší do toho tolik nešťourat a brát to jako příběh. Jako když ve filmu např. zemře filmová postava, tak taky nemyslím na to, že herci se nic nestalo.

851
jojo
Reagovat

Tak nějak přibližně jsem to tu pročetl a rozhodl jsem se přiložit polínko do téměř vyhaslého ohně. Podle mě je taky nevhodné, aby v nějaké diskuzi jeden soutěžící ze zrovna běžícího pořadu hodnotil značně negativně a ve velkém rozsahu jiného soutěžícího. Jde o míru, pak to takový problém není, hodně jejích poznatků jinak diskuzi rozhodně obohacuje, ale vyjadřovat se o spolusoutěžícím, že je bezcitný apod., je trochu moc. Na druhou stranu to pomalu ale jistě začíná vypadat, že neznámá mamča, po té záplavě připomínek na její adresu, místo řádného kritizování začíná Honzu chválit, vyvracet o něm bludy.. :-) Taky je obdivuhodný, jak se s tím ona mamca, jejíž jméno je tajné a nechce nám ho prozradit, vyrovnává. Navíc jak jsem naznačoval, už se dost krotí, např. už sem negativní názory na Honzu jen kopíruje :-)
Jak jsem (určitě špatně :-) pochopil, tak za ten důvěryhodnej zdroj ohledně špinavého zapáchajícího Honzy byla považována Kateřina, protože se vedle něj tvářila tak znechuceně, z čehož tedy logicky plyne, že se ten smraďoch musí mýt nanejvýš jednou týdně. Uvažuju správně? Odpovím si sám, neuvažuju. Naštěstí se to vysvětlilo, Honza smraďoch není, je čistota sama :-)

852
Prochor
Reagovat

Je určitě dobré si to vychutnat a moc do toho nešťourat. Ale na druhé straně je dobré vědět na co vlastně koukáme kvůli hodnocení účastníků. Co bylo z jejich hlavy a co ne. Kromě toho bytostně nesnáším televizní seriály protože prakticky výhradně nemají nic společného se skutečným životem. Z toho důvodu mám raději realityshow i když tak opovrhovanou velkou skupinou snobů. Mimochodem znám snoby, kteří doma raději nemají ani televizi – že paní doktorko Cajthamlová.

853
Jejda
Reagovat

ad důvěryhodný zdroj – nebyla to Kateřina, ale už to nebudeme řešit, protože šlo o nedůvěryhodný zdroj…:-)

854
mamca.neznama
Reagovat

Jojo: já rozhodně na květáka názor neměním,ale pokud je něco pravda,alespoň z části a já o tom něco vím,nebudu si zde přeci vymýšlet lži.To jsem nikdy nedělala a dělat nebudu.Takže pokud je něco pravda,jsem i já schpna tu pravdu uznat.A pravda je,že květák v době naší přítomnosti a natáčení se myl. Já zde diskutuji a přispívám zásadně jen svými vlastními názory a svými vlastními zážitky s květákem.Článek,který zmiňuješ jsem sem okopírovala jen pro zajímavost ale také jsem k tomu dopsala,že je okopírovaný a následně uvedla i odkaz odkud,jelokož já se nepotřebuji “ pyšnit cizím peřím“.

Pěkný den všem :-D

855
mamca.neznama
Reagovat

Jojo: a pokud by jsi diskuzi sledoval pravidelně tak nepolemizuješ nad záhadnou přezdívkou mamca.neznama,jelikož zde každý ví,že jsem Kateřina :-D

A promiň mi že jsem v kritice na květáka polevila,ono není co teď kritizovat,vše důležité se zde zatím probralo a další díl je až ve čtvrtek,ke kterému se já budu moci vyjádřit až další den,jelikož ve čtvrtek budu v práci.

856
Monika
Reagovat

mamca: tak si skoukneš video pak:-)

857
jojo
Reagovat

mamca.neznama: Já vím (asi jako většina tu), kdo jsi, ale když v nicku píšeš, že jsi neznámá, tak jsi neznámá :-)
Přeci tu nikdo nevyvrací, že by sis vymýšlela a nepsala svoje názory. Komentovat a vysvětlovat situace samozřejmě vítám, ale aby většina vyjádření (teď už ani tak ne) měla nádech odporu vůči Honzovi a dávku vlastních pocitů, když ten tady není, na žádné diskuzi tě snad nekritizuje, to mi přijde trochu nepatřičné, ať je Honza, jaký je. Mně to ve skutečnosti až tak nevadí, ale je dobrý vědět, jak na to nahlíží ostatní, ne? Ale určitě piš dál a taky hezký den všem! :-)

858
warle
Reagovat

To všichni: tak už se přestaneme „hádat“ jak malé děti, ne?

859
Píše se i o mamče
Reagovat

Tuto je zas kopie z diskuze Prostřeno. Někdo se asi splet a hodil to tam. Pro zajímavost kopíruju, když mamča pro zajímavost taky kopíruje. Ty vaši známí o vás teda moc hezky nepíšou ani o jednom.

„K pořadu hledá se táta máma

Mno já neznám Honzu, ale znám Katku Strnadovou a arogantní je taky dost. Myslí si, že je o něco lepší než ostatní a přitom má v hlavě slámu. Chlapa co s ní jednou bude žít lituju předem. Je to paní generálka. Každýho buzeruje dokud není po jejím. Proč myslíte že ještě nikoho nenašla? Protože s její nesnesitelnou povahou nikdo nevydrží. Ženská v jejím věku by ve velkým městě neměla mít problém, ale Katka nabob a posměváček. My jsme jí říkali štěkna. Znám jí dost dlouho tak to o ní s klidným svědomím klidně můžu napsat. Nedělej tady ze sebe Katko svatou. Stejně všichni přijdou na to, co si zač.“

860
jojo
Reagovat

Prochor: Mám podobný názor, myslel jsem to tak, abych se jako divák stále nezaobíral tím, že tam mají všude kamery, co jim kde zas naaranžovali při každé scénce…, aby nakonec nedošel k závěru, že kompletně všechno je hra, vše víceméně je z popudu štábu, jen aby si divák přišel na své. A právě to nebral jako seriál, protože je tam dle mého reálného a relativně spontánního děje i tak víc než dost. Občas se domýšlet, jak to asi bylo ve skutečnosti je ale určitě zajímavý a poučný.

Ten poslední příspěvek proti Kateřině jsem nepsal a nekopíroval já, kdyby to někoho napadlo :-) Není lepší se spíš soustředit na to, co vidíme v televizi, než co jedna bába povídala? Aspoň kdyby ta pomluva měla nějakou úroveň.

861
Jejda
Reagovat

Tak se nám to tady vyostřuje….přijde mi to jako kdo z koho…mamca versus květák ….:-DDD

862
RAINMAN
Reagovat

„My jsme jí říkali štěkna.“

No pokud je to překlep, tak můj zájem o ni ještě stoupl… a nejen zájem! :-D

863
flower
Reagovat

ZDRAVÍM, no, přečíst celou diskuzi je fakt na pár hodin, ale tady na Panáčkovi je nejlepší! Po příspěvcích RAINMANA jsem na něj změnila názor, má docela vtipný postřehy. Znovu jsem si pustila videjko z 1.dílu a jeho hlášky vidím v jiným světle :-) třeba když přišel pozdě: „Musím bejt hodnej na ty moje spolubojovníky, nevyvyšovat se na ně, abych s nima byl taky kámoš…“ :-)) a ten dáreček: „Je to chytrá guma, abys pochopila, že nás chlapy už nějak nepředěláš k obrazu svému a s tou plastelínou si můžeš různě hrát, ta tě bude poslouchat na slovo…“ nebo: „Oni mě říkali, omluv se…“ Velice zábavný Honzo, škoda, že už tam nejsi, to by si parta od Evy s tebou ještě užila, když už víme, že srdce Evy už bylo v tu dobu „zadané“ tak je to teď nuda, u obou Honzů zatím nuda jak je vidět nehrozí

864
warle
Reagovat

:-) Rainman zase boduje :-)

865
flower
Reagovat

RAINMAN už se ti nějaké zájemkyně o seznámení jakožto odpadlíkovi ze show ozvali?

866
Monika
Reagovat

prej honzo :-DDDDD taky dobrýýý

867
flower
Reagovat

však JE Honza, tady se jen schoval za nick Rainman

868
Monika
Reagovat

a jo,ted jsem koukla…. soráč:-))

869
RAINMAN
Reagovat

Hláška „Oni mi říkali, omluv se…“ je zřejmě tou nejtrapnější. Ale aspoň dokazuje to, že jsem se podle všeho Evičce neomluvil. Asi to tak fakt bylo… v tom spěchu a stresu… jinak štábu jsem se po příjezdu omlouval neustále.

K Evičce jsem se dostal ne o osm hodin později, nýbrž o sedm, a to jsem ještě musel skoro dvě hodiny čekat bokem, než se převleče. Takže jenom pětihodinové zpoždení… a štáb to respektoval.

870
Jejda
Reagovat

Rainman – jako mě to zpoždění přišlo v pohodě, prostě když má člověk práci, tak dá asi přednost té práci před nějakou stupidní RS, ale prostě si myslím, že Evča očekávala, že se budeš převelice omlouvat a prosit na kolenou, aby jsi mohl zůstat a ono nic, jen jsi jí vrazil do ruky plastelínu…to otřáslo její představou o tom, že ona je ta princezna o kterou každej musí bojovat :-DDD

871
Jejda
Reagovat

Rainman – tebe musela vyvézt ochranka? tam byla nějaká ochranka?? To jsem nějak prošvihla :-D

To mladičká Eva Šlehoferová (23) své vyvolené pozvala do Županovic na břehu Vltavy. A tam se i zbavila Jana Kociána, který se v prvním díle choval jako psychopat a dokonce ho ochranka musela násilím vyhodit z natáčení. I přesto se jeho odchod neobešel bez vyhrocené hádky plné urážek.

873
flower
Reagovat

Moniko-v poho :-) Eva byla více než zaskočená, Rainman jí doslova vyrazil dech a navrch ta plastelína :-D, musím říct, že při vysílání mě to tak vtipný nepřišlo, to jsem jen zírala s otevřenou pusou, co je to za magora :-)) ale teď, protože už děj pokročil a vím i více souvislostí, tak to je fakt zábavný

874
RAINMAN
Reagovat

Jejda napsala: „jako mě to zpoždění přišlo v pohodě“.

No uvidíme, jak budeš mluvit, až se Ti zpozdí menstruace… snad budeš aspoň vědět, kdo je táta, abys ho pak nemusela jít hledat… :-D

875
Jejda
Reagovat

Rainman – :-O

876
flower
Reagovat

A co ty Rainmane, nejdeš hledat štěstí do třetí řady HTM? nebo se na tebe můžem těšit v CS má talent :-)

877
mamca.neznama
Reagovat

Píše se i o mamče:(859) Děkuji svému blízkému okolí za odhalení mé povahy a mého Já.Už jsem pravda na sebe slyšela spoustu názorů a přezdívek ale „štěkna“ slyším poprvé :-D Slámu v hlavě těžko mám,to bych kvetla když zaprší stejně jako květák,leč se tak neděje :-D a že jsem dominantní? Jo to každá ženská pokud žije sama.A není pravda že jsem jako generál :-D Jen mám ráda pořádek :-D No ale kdo chce psa bít hůl si vždy najde,že?!

RAINMAN: klidně zase tvůj zájem může poklesnout :-D

878
RAINMAN
Reagovat

Aj aj. Už jsem to tu psal. Chci do třetí řady HTM. Na casting do ČSMT půjdu taky. Bude to stand-up comedy ve stylu pořadu Na stojáka na HBO. Scénka z „nedorozumění“ s Evičkou, casting do pořadu Rande naslepo, důsledky mé „popularity“ atd. Prostě taková nenormální dvouminutovka.

879
Jane II
Reagovat

mamča neznámá: „No ale kdo chce psa bít hůl si vždy najde,že?!“

Děláš si srandu, ni? Copak jsi sem nezkopírovala onen pochybný příspěvek jako první? Já se náhodou u toho druhýho kopírovanýho pobavila, páč to přesně vystihuje, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, a že kdo s čím zachází, s tím také schází.
Kdo má v hlavě slámu kvíst nemusí, to jen technická.
Nicméně kopírování příspěvků od anonymních pisatelů-rádoby známých toho a toho je imho hooodně pod úroveň. To může napsat kdokoli, třeba klidně i ty, a pak to sem lupnout, abysme viděli…
To se nám ty karaktery pěkně vykreslují. :D

880
flower
Reagovat

waw, tak to se máme v TV na co těšit :-) já ty reality show radši jen na koukání, ale ty si to užij a ať ti něco z toho vyjde, pořad Na stojáka miluju, hodně vtipní jsou Miloš Knor nebo Iva Pazderková, hmm „důsledky mé popularity“ to bude asi dlouhý proslov co :-D

881
mamca.neznama
Reagovat

JaneII: já ale ten příspěvek nenapadla….tak nechápu tvé rozčílení. Naopak jsem ještě poděkovala :-D A také vysvětlila,jak to semnou tedy je.
Nejsem ta ,co tu napadá kritiku ostatních,ale nejsem ani květák,takže já sem chodím diskutovat a neschovávám se před kritikou a důsledky svého chování. Nepotřebuji ve vašich očích vypadat „dokonale“ to ostatně není nikdo na světě že?! Já jsem prostě taková jaká jsem a stejně jako květák mám i já možnost se zde zapojit.Že on toho nevyužije je jeho věc.

882
RAINMAN
Reagovat

„tebe musela vyvézt ochranka? tam byla nějaká ochranka?“

Nebyla. Ale zrovna když mělo dojít na pěsti (nebylo to v TV), tak jsem ze srandy zvolal: „Kde je ochranka??? Jak to, že tady není ochranka?!“ Ale nakonec jsem odešel sám od sebe (to už v TV vidět je). Bulvár vždycky všechno zveličuje, ale v mém případě lhal!

883
RAINMAN
Reagovat

Flower, dobrej fór!

884
Krispink
Reagovat

rainman:ty jsi borec :D

885
Jane II
Reagovat

Já se nerozčiluju, já se bavím. Celá diskuze by byla báječný psychologický materiál. Na těch reakcích je toho vidět mnohem víc než v TV.
Tyhle negativní anonymní příspěvky od rádoby známých nejsou ale kritikou, to jsou podpásovky.

886
flower
Reagovat

Rainman- dík :-))
a s kým ses tam chtěl prát, asi s Ostravákem Adámkem ne, ten se na tebe rozkřiknul…

887
mamca.neznama
Reagovat

JaneII: ale ty „podpásovky“ ja píšeš,jsou bohužel součástí i reálného života.To jsou prostě situace a okamžiky,kdy se tomu či tamtomu nezavděčíš,stejně tak jako divákovi v TV. Jenže divák tu podpásovku dát nemůže zatím co,člověk vám blízký ano.A třeba je to jen člověk,který se cítí být ublížený mou osobou,jen proto,že se choval tak,že nebylo možno s ním nadále udržovat jakýkoliv vztah.

888
Ywetta
Reagovat

Nedá mi to a taky něco přispěju.Kolegyně si vždy v pátek povídaly o čtvrtečníRS.Takže abych mohla drbat s nimi tak jsem se minulý týden též dívala/poprvé/.Připadalo mi to docela zábavné.Ale v pátek v práci jsem zjistila, že jsem to pochopila špatně neb jsem si myslela, že:Honza miluje Nikolu,Jan Jarku,Evička Adámka.Takže mi bylo kolegyněmi doporučeno ať si to jdu vyjasnit na tento blog/jsem netušila, že je tu tak obsáhlá diskuze/.Takže už budu správně v obraze když:Honza miluje sebe,Jan nemá jasno, Evička je těhotná a partnera nehledá?Tak to mě ale nebaví se na to příště koukat,když tam vlastně o nic nejde.

889
RAINMAN
Reagovat

Kdosi napsal: „Pohlreich má kluka s kamením, tady má Eva blba s plastelínou :-D“

Až na to, že v dnešním posledním „rekapitulačním“ díle tenhle kluk dostane od Zdeňka nějaký dárek, kdežto já jsem od Evy dostal ho…! :-D

890
Mia Wallace
Reagovat

Rainman: ty bys měl bejt rád, že tě vyhodila hned…aspoň z tebe nedělala debila ještě dalších deset nebo kolik dílů! :D

891
jojo
Reagovat

Ywetto, v pořadu jde právě o hodně. Kolegyně ti zapomněly říct, že hlavní výhra je samotný Honza, nikdo menší. Takže rozhodně se dívej, kdo ho nakonec vyhraje.

Sorry, že s tím zase otravuje, zase přiložím, už to zas moc nehoří :-) Neznámá mamčo, tomu nejde přikládat moc váhu, že Honza má možnost sem jít a obhajovat se. Co když to tady nezná, neumí moc psát na klávesnici nebo třeba ani nemá internet. A i kdyby, nemusí v tom vidět žádný smysl, může si myslet, že by stejně nic nezmohl, nechce se chovat stejně… Abych ještě nějak vysvětlil můj jiný pohled, já ho třeba můžu kritizovat, jak se mi zachce, protože je pro mě jen postavička v televizi. Jako má každej svaté právo libovolně nadávat politikům. Ale ty jsi součástí příběhu, velké rodiny, takže by ses měla krotit. Máš vlastně velké štěstí, že Honza vypadá tak samolibě, dalo by se říci, že si to přece zaslouží, aby ho někdo usadil, tak to tak nevyzní. Kdyby to např. bylo jinak a třeba by účastník kritizoval účastnici, která by navíc nevypadala namyšleně, tak by to vyniklo víc. Ještě jednou sorry, za to kázání o morálce, nemohl jsem si pomoci. Ale vím, že si z toho moc neděláš, vypořádáváš se s kritikou dobře, jinak bych to ani nepsal, jen tak dál…

Rainman: Hlavně buď ve střehu, abys nakonec neskončil v Hvězdný pěchotě nebo co tam mají, nevylučoval bych, že může dojít k podobnému nedorozumění jak u Evičky :-)

892
Neris
Reagovat

hmm… muze mi nekdo dat priklad dominance katky?

893
mamca.neznama
Reagovat

Jojo: nemáš se zač omlouvat jak píšeš,já svou kritiku a důsledky svého chování v RS snáším tak jak jsem k tomu dala podněty…zásadně v klidu a s rozvahou včetně svých názorů. Jsej myslím celkem klidný a tolerantní člověka a dost vydržím…ale když je něčeho už moc tak také dokážu bouchnout jak přetlakovaný papiňák :-D Otázka však pak je,co vše a jaké okolnosti mne k tomu dovedli :-D

894
mamca.neznama
Reagovat

Neris: já ale opravdu tak nějak dominantní jsem :-D Ale v případě kdybych zjistila,že o mne a mou dceru včetně všeho co jsem schopna dát, má někdo oprvadový a upřímný zájem,jde má dominantnost stranou.

895
Vlnatka
Reagovat

Ahojky, teda , že se tak rozjedete, jsem nečekala, to chcete trhat další rekordy? Zdravím všechny a popravdě jsem v určitých okamžicích chtěla přestat číst, až se divím, že vás Ajda zase neutípla… Ale zdá se, že je to fakt jen otázka určitých jedinců. Nevyšlo jim to v TV, tak se potřebují realizovat tady….
Salko děkuji za milý příspěvek (736), budu se snažit, ale info jen v rámci mezí. A jestli mohu, tak se vrátím alespoň k pár bodům, které mne zaujaly, nebo se mne dotýkají. Michalo Detektive Štiko – jako pokus hodnotím, ale právě proto tam byly obě indicie – culíčky a vítr (Zuzka je přece do větru…). A nebojte, já si přestanu hrát, už to dlouho nepotrvá, ale dopřejte mi prosím ještě chvilku můj „rozmar“.
Moniko – kontaktujeme se pravidelně (teda my 3 stávající holky), ale jsme trošku přes republiku, takže je to hlavně o mailech, nějaké návštěvy proběhly a hlavně zase proběhnou. S Janem jsme taky v kontaktu a máme informace, co se děje a neděje. S některými ostatními účastnicemi si (tedy já) občas písnu informačního maila.
Simuša – Jendův rozvod je velice složitá a hlavně intimní věc, drobný úryvek jste mohli vidět v 1.díle. Nebyl jsme u toho nikdo, nemáme právo soudit, máme info jen od Jendy a jeho maminky. A hlavně od holek – a věřte, že ty to zasáhlo asi nejvíc, ať už to bylo jakkoliv (a Jendově verzi upřímně věřím), pak nejvíc to odnesly právě ty holčiny. Máma se jich po prohraném soudu vzdala. Beze všeho. Prostě si pořídila novou rodinu a jen co se jí narodilo nové dítě (asi rok od rozvodu), holky nezná a znát nechce. Jan začínal s holkama od začátku, nejdřív bydleli u rodičů a pak si pořídil byt v Hanušovicích, kde měl práci.
Někdo tady i jeho dcery považoval i za zaostalé. Jsem Pražanda a taky jsem z medailonku ten pocit prvně měla podobný. Stejně jako Jan, ani ony nevytáhly za celý svůj život paty dál, než do okruhu 20km od svého bydliště, tam se prostě tak mluví i žije. A nevidím na tom nic špatného. Prostě nejsou tak akční jako městské děti. Jasně, nemají rádi zeleninu (však já se ještě pokusím jí do nich dostat), mluví pomaleji, ale víte, co toho ty holky mají za sebou. Kdejaká máma by byla pyšná mít takovýhle princezny.

896
Vlnatka
Reagovat

Stejně tak jako okopírovaná vsuvka od Katky (526) – tohle bylo po uvedení Janova medailonku, byla to reakce z jeho okolí, hodně jsme o tom mluvili. Kamarádka jeho exmanželky se snažila naházet špínu dřív, než se natáčení rozjelo. Ale sami jste měla už možnost to posoudit – Jana musíte ke všemu dotáhnout, takže věřím, že rozvod nebyl z jeho viny a jediné,co se mu v životě povedlo – vysoudit holky a obě! A myslím, že by soud jen tak matce děti nevzal.
Stejně tak souhlasím s názory Ajdy a Mapi, že Janovo „osahávání“ bylo bezradné, neovládané a zastírací. Snad výjimku tvořila Martina, ale byť to tak možná nevypadá (alespoň jak o něm říkala, že je to ponižující), ona si to možná ani neuvědomila nebo nepřipustila, dávala mu příležitost a on se jí chytal…. Pro ní hra, pro něj hučení…Ale i on ke konci věděl, co chce a Martina to nebyla.
A ještě skláním poklonu Prochorovi za krásnou „diagnozu“ (848). Omlouvám se za delší monolog, ale od pátku jste toho prodiskutovali hodně. A příští týden mě čeká to samé…

897
flower
Reagovat

Myslím, že tahle série stejně jako ta minulá nebude mít „vítězů“ Evka už tehdy někoho měla, takže na co by se snažila vybírat, oba Honzové si možná vyberou Jarku a Nikolu, ale jak jsem četla, tak z toho asi nic (moc) nebylo…
Katko- tak snad se ti poštěstí a po této reality show se ti ozvou potenciální nápadníci a kterému se nebude líbit tvoje razantnost, tak se ti logicky neozve.
Rainmane- aspoň tu úžasnou plastelínu jsi mohl milé Evičce nechat, aby na tebe měla nějakou památku :-) i když na druhou stranu pochybuju, že by po tvém „výstupu“ na tebe jen tak zapoměla..

898
RAINMAN
Reagovat

„Rainmane – pochybuju, že by po tvém „výstupu“ na tebe jen tak zapoměla…“

Potvrzení této domněnky najdeš ve 4. dílu od 19:20.

899
RAINMAN
Reagovat

„Rainman: Hlavně buď ve střehu, abys nakonec neskončil v Hvězdný pěchotě nebo co tam mají.“

Můj cíl je divadlo, ale pokud budu jen v krátkém šotu v rámci ukázek z castingů… tak taky dobrý.

900
flower
Reagovat

to nemáš moc velký ambice, ale snad se dočkáš :-)

901
RAINMAN
Reagovat

„RAINMAN už se ti nějaké zájemkyně o seznámení jakožto odpadlíkovi ze show ozvali?“

Ano, ale taky mi píšou holky, které kdysi prohlásily, že už mě nechtěj nikdy vidět… a najednou se ke mně hlásí… :-D

902
flower
Reagovat

no vidíš jak jsi populární :-) máš aspoň z čeho vybírat, tak nač chodit do 3. řady HTM

903
RAINMAN
Reagovat

„a s kým ses tam chtěl prát?“

Já s nikým. Ale ministrkanice proběhla – překvapivě – s Milanem. Sám to naznačuje ve 2. dílu v 5:20.

904
flower
Reagovat

no zřejmě na tvůj skoromonolog, soudě i podle Evy, bylo nemožný nějak adekvátně zareagovat :-D tipovala jsem Adama, že po tobě vystartuje jako buldog :-)

905
RAINMAN
Reagovat

Skoromonolog? No tak samozřejmě, že jsem to měl připravený, ale pak už to byla čistá improvizace… což je snad jasný. :-D

907
Vlk
Reagovat

No Vlnatko, to nemožeš takhle prozrazovat… Kde je nějaký tajemství, nějaká sranda?

908
Vlk
Reagovat

Sry za off topic.

Jojo, už jsi slyšel Ruda z Ostravy feat. Martina Pártlová – OSTRAVA !!!?

909
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Vlk, slyšel, velmi podařené :) viz. http://www.songdne.cz/

910
Abby
Reagovat

Takže záhada rozluštěna, Vlnatka je z Prahy, tudíž je to Zuzanka. Každpádně všechny účastníky této RS obdivuju za jejich odvahu do tohoto pořadu jít. Je to ztráta soukromí a s tím bohužel museli všichni počítat. Evě přeji, ať už je konečně šťastná, na svůj věk si už toho asi prožila dost a je to vidět i na jejím chování. Honza ten je marný a předem lituju jeho budoucí partnerku. Jan, ač je jednodušší, vypadá, že má srdce na správném místě a snad se mu poštěstí najít nějakou fajn mamču.

911
jojo
Reagovat

Taky sorry za OT. Slyšel, když jsem přehrával Robina, tak to tam doporučovali. Nevěřícně ale koukám na počet zhlédnutí, ta písnička je tam necelý dva dny. Docela se divím, že se to tak líbí. Martině by to mohlo pomoct aspoň v nějaké kariéře, v kterou jsem v poslední době už nevěřil. Jo, zpívá pěkně :-)

912
Vlnatka
Reagovat

Abby: Nechci tě naštvat, ale Věrka bydlí taky v Praze – skoro si koukáme do oken.

913
salko
Reagovat

Vlnatko, to je dobře, že máš možnost vypadnout někam z města mimo civilizaci a internet (ten jeden žrout času:). Jak bylo vidět v medailonku Jana i v dalších dílech, holky by maminku opravdu chtěly a přišlo mi, že si tam i k vám stihly udělat pouto (podle toho co jsme viděli, si ta malá oblíbila Věrku). Snad se pro Jana, když už to zřejmě nevyšlo s nikým z vás, přece jen nějaká najde a pro holky máma.
Zajímalo by mě, jestli už jsi zpozorovala nějaké reakce okolí, myslím tím, zda tě třeba i osloví někdo cizí, kdo tě potká a jak tvoji blízcí vnímají tvoji účast?
A pokud tedy jsi Zuzka, omluvila se ti maminka Jana (třeba přes něj), že tě nazvala „do větru“?

914
Abby
Reagovat

Vlnatka: A trefila jsem se???

915
Vlnatka
Reagovat

Holky prosím netlačte na mně, vždyť už se to brzy dozvíte. A názor maminky na Zuzku – popravdě mě to taky trochu udivilo, tak jsem se trochu pídila. A vím asi toto: Maminka nás pozdravila a uvedla do altánku a vracela se dovařit oběd a v tom momentě s ní štáb šel natočit ty postřehy. Takže maminka mluvila vlastně po chvilce, co nás viděla. Vím také, že když Jenda dojel k Jarce do Frýdku tak říkal, že mamince se nakonec nejvíc k Jendovi líbila Zuzka, ale to už je zprostředkované, u toho jsme nebyly, takže nevím, kde je pravda. Nicméně není to jedno? Zuzka přece od začátku prohlašovala, že je Jan pro ní jen kamarád a že za přítele ho nechce. A omluva? Proč? Každý má přece právo na vyjádření svého názoru, byť by to byl první dojem. Je nakonec dobře, že jsme tam všechny zůstaly tak dlouho, myslím, že si potencionální partner a taťka dokáže udělat obrázek, jaké jsme – a vydržte – ještě proběhnou návštěvy (jestli jsem pochopila, tak jsou napasované do příštích dvou dílů), snad se pobavíte.

916
babička
Reagovat

Šla jsem jako obvykle nakoupit do našeho Alberta(v ŘEPÍCH) a u regálu jsem zahlédla dvě neposedná velmi živá dítka.Posléze se objevila i maminka a já poznala maminku Evu.Připadala mi velmi sympatická a na děti hodná.Pousmála jsem se,protože jsem si vzpoměla na svá děcka-ono uhlídat taková neposedná „zvířátka“ není legrace.Ale já si myslím,že to zvládá dobře a pokud na ně je někdy ostrá-věřte ,že to jim fakt neuškodí.

917
Vlnatka
Reagovat

A reakce okolí? Já myslím, že zatím dobré. Všichni, kdo mne znají, mi fandí, abych taťku a partnera našla a neodsuzují mne za takovýto způsob hledání. Kolegové z toho mají srandu, protože ví, jaká jsem a pořád čekají, kdy provedu nějakou lotrovinu. A šéf mi řekl, že mně z práce rozhodně nevyhodí (což už se dvěma účastnicím stalo). Otázku seznamování odkládám až bude medailonek a schránka, přiznám, že už mne pár mužů na IT vyšťouralo a oslovilo, ale i těm jsem řekla, ať počkají, až to skončí (třeba názor ještě změní). Na ulici mne nikdo neoslovil.

918
mamca.neznama
Reagovat

Jééééé a mne vyšťoural jen RAINMAN :-D Ale na ulici už mne poznávají také :-D

919
salko
Reagovat

Vlnatka: Tak teď se trošku začínám bát co tam provedeš, když si mají ti nápadníci raděj ještě počkat:). Ale já myslím, že nic hrozného. Nanejvýš si umím představit, že ti ujedou nad Janovou nerozhodností nervy, ale to by se stalo skoro každé. Tak to je skvělý, že se ti chlapi takhle snaží, že nečekají na medailonek a pátrají.
Od přezdívky usuzuju, že jsi milovnice zahrádky – dát si jméno nějakého parazita (i když je to hezké slovo) je vtipný.

920
warle
Reagovat

To mamča: Jak to myslíš: VYŠŤOURAL ?

921
flower
Reagovat

No já jsem tuhle šla po ulici, byla jsem i nakupovat a světe div se, žádnou „hvězdu“ z HTM jsem nepotkala, asi chodím po jiných ulicích :-D

922
Monika
Reagovat

Vlnatko: myslela jsem,že jsi Věrka.Píšeš o ní ale ve třetí osobě,i o zuzce a jarce..tak která vlastně jsi??Nějak nechápu…

923
RAINMAN
Reagovat

Warle, říkala, ať si dávám pozor… že už další dítě nechce… a se mnou už vůbec ne… :-D

924
Valkil
Reagovat

jako vyšťourat zrovna mamcu.neznamou neni až takový problém :)

925
warle
Reagovat

Já už nešťoural ani nepamatuju :-)

926
Simuša
Reagovat

Vítám Vlnatku zpět a děkuju za vyjádření k tomu co jsem někde našla na diskuzi ještě z roku 2009. Že Jenda mluvil o svém rozvodu v prvním díle jsem ani nepostřehla. Podívám se. Co je to ale za žensku, že se dokaže zříct dětí:-(

927
Vlnatka
Reagovat

Moniko, už v předchozích diskusích jsme psala, že jsem jedna ze 4, které zůstávaly u Jana a že nejsem Martina. Z postupné diskuse vám vyšlo, že nejsem ani Jarka. Takže už zbývá jen Zuzka a Věrka a já vás žádala, ať mi dáte ještě chvíli čas. Ať můžete kritizovat bez zaujetí. Katka ví, kdo jsem, takže až se přiznám, máte svědka, že nelžu a díky, že tu hru se mnou ještě hraje. A taky ještě budou moje děti, co víte, třeba jsem druhá Evička….

928
Monika
Reagovat

Vlnatka: přijde mi trošku detinské to tajit.Ale třeba je to alibizmus pro to,jak se vyhnout kritice….i když tomuhle chování nerozumím,budiž..

929
Abby
Reagovat

Já si myslím, že u Věrky a Zuzky zatím není co kritizovat. Ale třeba ještě překvapí :-)

930
Ajda
Reagovat

Já se vlnatce nedivím, že nás napíná. Dokud není ze hry, škoda to prozrazovat.
Víc dětinští jsou zvědaví diskutující :-)) A kdo je zvědavý, bude brzo starý, tak bacha holky!

931
flower
Reagovat

Je fakt, že ty 3 ženy od Jendy jsou všechny sympatické a nekonfliktní, takže (zatím) není co kritizovat, a když to Vlnatka nechce prozradit, tak si holt musíme počkat :-(
Na stránkách Blesku si na Evičce smlsnuli článkem s tématem „rozbiju ti tlamu“ :-)

932
Monika
Reagovat

Nějak po tom všem,co se kde psalo(že to je blamáž) už mě tak děj jak to dopadne,nezajímá… je fakt,že čím člověk míň ví,tím líp.
U Evičky:banda zkrachovalců, u Jana(oranžového)-je jendo,jak to dopadne,nevyšlo to žádné,protže partnerku pořád hledá(takže o ničem) a k honzovi(květákovi)-ten je tragédie sám o sobě,ten už nepřekvapí,akorát diváka víc otráví.
Takže přeju všem ostatním divákům víc nadšení pro další díly než mám já.
Aloha:-)

933
Ajda
Reagovat

Jak to dopadne? Po všech těch zaručených zprávách napříč diskusemi, zvídavý divák ví, že to dopadne jako minule. Nikdo se neseznámí, nikdo nezamiluje, hledá se dál táta i máma. Teda táta asi už nalezen, tak jen mámy. A jiné mámy dál hledají táty.

Ale jde o to PROČ se tak stane. O ty hádky, trapasy a podrazy, které nás ještě čekají. Takže i když známe výsledek, ještě neznáme celý postup, jakým se k němu došlo.

934
Monika
Reagovat

Ajda: já nevím..já jsem prostě zvyklá na hyppyendy,v mém okolí….. nějak mě netěší koukat s ena pořad,kde nic nijak nedopadne.
Chlap nebo žena,něco hledají,jenže nějak zapomněli,jak se má chovat člověk,co hledá někoho pro život.
Fakt mi to přijde jako blamáž na diváky.
Dyť láska existuje,chlapů skvělých a ženských jsou mraky,tak kde je problém?proč to dospěje do stavu,že člověk musí do televize,aby doufal,že možná/snad se jeho šance zvětší?
Šílená utopie…

935
flower
Reagovat

Ajdo, máš pravdu, není už to sice takový napětí, když už je konec jasnej, ale i tak jsem zvědavá, co se tam ještě dělo a jak to k tomu konci dospělo…tak snad aspoň někteří účastníci HTM najdou štěstí jinde, když už ne tam.

936
Valkil
Reagovat

Tak na Dámě už máme i Evinu „maminku“ :D

937
Jane II
Reagovat

Monika: Jít si hledat partnera / partnerku do TV považuju za čirý zoufalství :). Zajímalo by mě ale, kolik z těch přihlášených tam šlo opravdu s cílem najít si někoho pro život. Imho to číslo nebude moc velký a odpovědět by nám na to mohly mamči. Proč tam šly a co čekaly.
Třeba Míša psala, že ji přihlásila kamarádka, že vůbec netušila, kam ji hlásí.

938
otazníček
Reagovat

Valkil- a co jako má být??? tak tam je, a co jako???Že by zase „senzace“???

939
Monika
Reagovat

Jane:
Taky to nechápu….
K míše: to sice psala,ale kdyby tam nechtěla,tak by nedovolila natáčet a odstoupila by ne?Teda aspoň já bych to udělala…Né každé překvapení je příjemné,na to kamarádka asi zapomněla:-O

940
otazníček
Reagovat

Ajda příspěvek 933-a ty se divíš,že si tam nikdo nikoho nevybral??? já teda vůbec ne….a jsem zvědavej, jestli se někdo po těch pomluvách, urážkách a spekulacícho životě a chování posledních aktérů vůbec někdo přihlásí.kdo by si ted nechal kydat na hlavu hnůj….:-(

941
Jane II
Reagovat

Monika: Tak asi jí nebylo proti mysli, že bude v TV, kdoví. Je z malýho města, takže si tím udělala reklamu na nehtový studio. Rainman zas vypadá na exhibouše… :)) Možná je to celý parta exhiboušů, zoufalců a ochotnických herců. :)) Ale teď kterej je kterej?

942
Ajda
Reagovat

Otazníčku,
já se nedivím, já to pouze konstatuji jako fakt, a zdůvodňuji, proč se dívat do konce.

943
otazníček
Reagovat

jo tak to jo.. Už jsem se lekl ,že se tomu divíš….jsem fakt zvědavej, kolik lidí se jim přihlásí do třetí řady….:-)

944
flower
Reagovat

RAINMAN psal, že prý jde do 3.řady, no potěš :-))))

945
Ajda
Reagovat

otazníčku,
tak možná raději pomaleji čti a přemýšlej, nějak pořád hledáš v každém příspěvku spiknutí a potom reaguješ v afektu.

946
otazníček
Reagovat

no to bude horor a ne reality show:-)

947
otazníček
Reagovat

ajdo-ted jsi mě špatně pochopila což mě mrzí:-(( já to nemyslel ve zlém…ale asi sem holt psát nesmím.. to nebylo psáno v afektu ale spíš s nadsázkou.. no nejsem tu zřejmě vítán tak odejdu…:-((

948
otazníček
Reagovat

ajdo-nic afektovaného jsem nenapsal.škoda,že jsi si to zřejmě ty špatně přečetla a pochopila…:-(

949
Ajda
Reagovat

otazníčku,
nikam chodit nemusíš, je to přece diskuse…
(odcházím já :-)

950
Vlnatka
Reagovat

Ajdo, díky, pochopila si.
A Moniko, dětinské? Snad, spíš jak říká má dcera – pubertální. A já se prostě pořád necítím tak stará, abych si na tu puberťačku občas nezahrála…. Vždyť jste to komentovali už u dílů, kdy Pavla odešla z pokoje středem, že se nebude chovat jako puberťačka, když jsme tam Jendu všechny svým způsobem trošku provokovaly – taky tehdy zaznělo, že jsme banda přestárlých puberťaček. Tak nech brouka žít…každý jsme nějaký.

951
Vlnatka
Reagovat

Jane II (937)
Zalistuj v předchozích diskusí, většina maminek už na toto odpověděla. A jako zoufalka si nepřipadám, nebo vám tak připadám? Jen prostě nemám příležitost a tohle byl jeden ze způsobů jak případnému štěstí jít naproti. Jsem smířená s tím, že 1/2 národa mne odsoudí a druhá snad pochopí a snad i štěstí popřeje. A jen mě mrzí, že dotočnou natáčeli dříve, než proběhlo alespoň pár dílů v TV (jako u I. serie, tam se pustili do vysílání a dotočnou dělali až v průběhu, kdy už se skutečně některým účastníkům podařilo najít partnera). Možná by ubylo pár rýpalů (tím nemyslím tebe), že stejně to k ničemu nebylo. A i kdyby byl jen jeden, který partnera najde – pak to k něčemu bylo!

952
Monika
Reagovat

Vlnatka: no vždyť jo.Jen zrovna tohle mi nepřipadá hravé….ale budiž:-/

Jane: Exhibouš…to už mi taky došlo,obávám se ale,že mu to až moc leze na mozek.Já bych nechtěla partnera,co se rád strapnuje a jěště vědomě v TV.Ale tak to je jeho věc:-)
Je fakt,že smysl pro humor je třeba,ale čeho je moc…… :-/

953
Wow
Reagovat

Mně je to jasný, že je Vlnatka Zuzana – Věrka na to moc nevypadá, že by ji takovéhle tlachání na netu bavilo a Zuzana tam pořád něco řešila s Jarkou a chovala se tak trochu jako puberťačka – je to jasný, je to Zuzana :-)

Jinak mně se stejně k Janovi nejvíc líbila Věra i když je o 10 let starší, ale šli by k sobě…ta Jarka je taková ….mno nevím, Věrka by mi k němu pasovala víc …

Nejvíc by mě bavila dvojka květák a štěkna – páreček k pohledání …

Na dámě je zajímavá diskuze…Evča tam píše, že kdyby prozradila, co se dělo, tak by ani 3. HTM nenatočili….?!

954
Valkil
Reagovat

No, kdo ví, kdo koho s kým nutil spát. Občas to má Prima ve svých RS v oblibě…

955
Vlk
Reagovat

Od začátku si myslím, že je to od Primy z určité části šméčko na lidi. Ale to mi vůbec nevadí. Beru to jako hru. Ti lidi tam jsou opravdoví, nějací jsou, nějak jednají, něco chtějí. A to mě zajímá, proto na to koukám. Jestli bude na konci happy end nebo ne, to je pro mě vedlejší. A ani nevím, jak to dopadne, nepídím se po tom. Stejně jsem si jistej, že nakonec budou všichni prdět do hlíny :)

A pro mamči to má smysl určitě. Takový vééélký filmový inzerát.

956
Monika
Reagovat

Mě by zajímalo,jetsli i ti,co RS jdou,dávají do smlouvy svoje požadavky?Třeba: přečtou si smlouvu,a pak řeknu,at tam dají,třeba že…. je nesmí štáb do ničeho nutit“ nebo něco podobného…
nebo prima předloží smlouvu a člověk si může trhnout?

957
mamca.neznama
Reagovat

Vlk: ANO „Takový vééélký filmový inzerát.“ :-D ale až po zakončení vysílání :-D

958
Monika
Reagovat

k Evě: to,že něco sestříhají,nebo neznáme zákulisí,ji neomlouvá,že se chová jako hysterická nána.Vždyť s epředvedla už s viktorem,nenechalaho doříct větu,furt skáče do řeči..mě tohle někdo dělat,tak dostane přes držku.Je to základ slušnosti,neskákat do řeči,a nechat člověka domluvit.

959
otazníček
Reagovat

monika-a to co tu ty píšeš-tak to je základ slušnosti?? napsat-mě tohle někdo dělat,tak dostane přes držku- no tak to si taky nemyslím.takže ty bys děla někomu přes držku?? hm to nezní psychopaticky-fakt vůbec ne….

960
Monika
Reagovat

otazníček: tak nedávám přes držku,ale vždy vyletím,takže kdo mě zná,do řeči mi neskáče:-)
otazníček: je něco jiného napsat,a třeba pak když evička v tv řkene,že by dala děcku přes tlamu,že?To je extra primitivizmus…

961
otazníček
Reagovat

Monika-myslím,že primitismus je to i v tvém případě.Pokud tu veřejně napíšeš to co jsi napsala-jsi stejná jako ona.A protože jsi tu sama právě přiznala,že ti nikdo do řeči neskáče-protože hned vyletíš-budeš taky divná.Tím sama o sobě píšeš že jsi cholerik,kterého se lidi bojí a proto mu do řeči raději neskáčí-nebot mi mohli něco slíznout.. no paráda… sama soudíš a ted se krásně odkreješ…:-)

962
Monika
Reagovat

otazníček:jo,ale já nelezu do televize:-)))
a cholerik nejsem,akorát nesnáším skákání do řeči:-)
Btw…. nikdo z mých známých to nedělá,vědí,co slušnost je:-)

963
otazníček
Reagovat

tak tobě jdeš spíš milá Moniko o tu televizi co??choleri jsi pokud hned vyletíš-sama jsi to tu napsala.. nebo už ti to vypadlo z hlavinky???
sama jsi ted napsala-tak nedávám přes držku,ale vždy vyletím,takže kdo mě zná,do řeči mi neskáče:-)
tak jak tomu rozumět?? že kdo tě zná -do řeči ti neskáče nebot ví co by ho čekalo-že vyletíš…..

964
Monika
Reagovat

Jinak Evička si to zavařila…. až se její dítko praští a rozbije si pusu,k evě vletí sociálka:-)))ta ani neví,na co si zavařila:-)))říct takovou hovadinu,v tv,božééééééééééééé

965
otazníček
Reagovat

Monika-tak být to asi na tobě tak by zasloužila utopit, oběsit,ukamenovat?? prostě jsi se zaměřila na ní a předkládáš tu své teorie…..tak horké jak to vidíš ty to nebude…

966
Monika
Reagovat

otazníček: ty myslíš,že vyletím fyzicky???:-DDD
Jen zvednu hlas a hlasitě dám najevo,že je dotyčný neslušný…. né každý „vyletí“ tak psychopaticky jako evičkaaaaaaaa:-)))

967
Monika
Reagovat

otazníček: horké?mylsím že v reálu je furie,jak někdo někde psal….. se není čmeu divit,co předvádí v tv a to jsou sestřihy,no ty blááááááho:-D

968
otazníček
Reagovat

ano myslím,že vyletíš fyzicky-vidíš jak je to jednoduché dát ti nálepku psychopatky??? nevíme co tomu předcházelo a pokud někdy dítě dostane pohlavek či na zadek-tak to ho ještě nedělá týraným a rodiče to nedělá tyranem.tak nedávám přes držku,ale vždy vyletím,takže kdo mě zná,do řeči mi neskáče:-)
tom případě je psychopatických většina rodičů….

969
otazníček
Reagovat

ano myslím,že vyletíš fyzicky-vidíš jak je to jednoduché dát ti nálepku psychopatky??? nevíme co tomu předcházelo a pokud někdy dítě dostane pohlavek či na zadek-tak to ho ještě nedělá týraným a rodiče to nedělá tyranem.takv tom případě je psychopatických většina rodičů….

970
otazníček
Reagovat

Moniko -ale ty ted taky krásně reaguješ… nějak to moooc žereš..:-)

971
Monika
Reagovat

otazníček: tak jinak: oproti evičce jsem flegmatik:-)

na to,abych vyletěla fyzicky,jsem moc pohodlná…..hehe:-)))

ty mi klidně dej nálepku jakou chceš,mě s elidi na ulici nesmějou:-))))

972
Monika
Reagovat

otazníčke: žeru?
spíš ti tak přmeýšlím,kdo by evičku tam bránil…bud její manžel,nebo maminka,ta je taky tak trošku labilní….

973
mamca.neznama
Reagovat

Se to tu nějak rozžhavilo, mne to sem nechtělo pustit :-D

974
otazníček
Reagovat

její mámu neznám-a ty ji taky nesud-neznáš ji též.o labilitě bych u tebe taktéž polemizoval….moc se soustředíš na to jak co nejvíc tu holku pošpinit.Že by se jednalo u tebe taky o něco osobního???

975
Monika
Reagovat

otazníček: no hele,já myslím,že se nemýlím…. (já evičku ani její famílii neznám,a ani bych nechtěla,bych se za ni venku musela stydět)

976
otazníček
Reagovat

mončo-tak to si asi oddychla i její rodina…já si myslím,že se taky nemýlím……

977
Monika
Reagovat

otazníček: btw..neříkal tady nědo ze správců,že z tvé IP chodili škaredé věci?to by dost vysvětlovalo….

978
otazníček
Reagovat

moniko-nezadus se tu do zítra tou nenávistí vůči Evě-já se jdu koukat na telku-tak je lepší zábava,než s tebou.

979
otazníček
Reagovat

moniko jo ajda cosi psala ale taky poté uznala že to je nejspíš IP adresa kde je více Pc najednou.. tak klid a neber si to tak….nejsi spasitelka světa tak se uklidni.A nežer tu tolik tu svou „dokonalost“.

980
Monika
Reagovat

otazníček: já si spíš myslím,že to je IP někde v baráčku,kde žije evina rodina:-o
klidně se vsadím…

981
Ufonka
Reagovat

ach jo

982
jojo
Reagovat

A jéje, hodina pryč a stále nejsem schválen. Asi jsem tam neměl psát ono tříslabičné slovo, byl jsem tak vyhodnocen jako spam. Přitom je tak běžné, google na něj dává 592 milionů odkazů :-)

983
ufonka
Reagovat

Jojo: jaké :-) a co bylo kolem za text?

984
jojo
Reagovat

To slovo je něco jako láska :-) Ale jak jsem k němu dospěl, kdo s ním bude mít co do činění, to prozradit nemůžu :-)

985
Monika
Reagovat

jojo:mylsíš tu činnost,u které se potíš,a před dětmi se to říká,že maminka má tatínka ráda a takhle si vyznávají lásku?? :-))))

986
jojo
Reagovat

Ale vlastně bych ho mohl změnit a poslat to znova, jestli je to tím. Sice to tu pak možná bude dvakrát :-)

987
Jane II
Reagovat

jojo: něco jako láska na tři….. sex? :)))

988
jojo
Reagovat

Je pravda, že když znám (asi) konec, tak cítím, jako by mi byla ukradena část emocí, která mi právem náleží. Podobně jako když počítáme ovečky před spaním a někdo nám řekne, kolik jich vlastně je. Pak už neusneme a cítíme se také okradeni o spánek. Ani nevím, jak mě tak dobrý a výstižný příklad napadl :-)

Na druhou stranu, hlavní výhru už rozebírat nebudu, když se tady teď naopak rozebírá Evička, vezměte si situaci kolem ní a jejích nápadníků. Všichni, Evička, zoufalý štáb a uchazeči ví, že se nic konat nebude, žádná emoční bomba, Evička je zadaná. Lidi ve štábu nejsou hloupí, za chvíli si domyslí, že to tam zatím vypadá jak na školním výletě. Zlý tlustý chlapec vyvolávající konflikty nebo hysterická učitelka na celý pořad, na to jim náročný divák rozhodně neskočí. Proto na Evičku i ostatní budou tlačit, aby projevili nějaké kladné emoce. Aby např. došlo k nějaké puse, na postelovou scénu plnou vášně to bohužel nevidím. Bude přeci krásný pozorovat, jak se s tím vyrovnají. Myslím, že právě kvůli té prekérní situaci působí Evička tak strojeně a naučeně. Ví, že něco divákovi dodat musí, ale nejde to z jejího srdce. Proto ty afektované scénky. I přes nafukování každé prkotiny a výsledný efekt si myslím, že jsou tam všichni do jednoho celkem normální (až na Rainmana :-)), každej má nějaké chyby. Berte v potaz, že tam číhá kamera, až se ta jedna chybička stane, aby ji zachytila, předala střihačovi, který se vyzná, a na světě je zloduch :-)

989
mamca.neznama
Reagovat

Tak minulý týden touhle dobou už jsme dávno pokořili 1000 :-D

Tak kde to vázne? :-D

990
Monika
Reagovat

:-DDDD

991
Monika
Reagovat

mamco: na tuhle tisícovku mám nárok já,tak honem:-DDDD

992
Monika
Reagovat

už mi klinbaj očíčka:-DDD

993
flower
Reagovat

áájéé teď koukám, že se diskuze zase zvrhla :-( zítra už to snad bude k tématu a bez vzájemnýho osočování.

994
jojo
Reagovat

Monika správně, ale stejně to neprošlo, zaměnil jsem to za „postelovou scénu plnou vášní“, a nic :-)
Ještě zkusím další slova z příspěvku, jestli projde – Rainman, Evička, bomba, zlý, tlustý, zloduch

995
jojo
Reagovat

Prošly, tak nevím :-)

996
Monika
Reagovat

jojo:přidej náký oplzlosti:-DDD

997
Monika
Reagovat

jojo:zkus dopis KSČM,to zaručeně neprojde:-DDD

998
mamca.neznama
Reagovat

Monika: tak to nevím zda ještě zvládnu, 2 dny jsem nějak nestíhala a minimálně do neděle ještě nestíhám :-D

Ale koukala jsem jak jsi to tu dneska rozjela :-D
Tak tu ani moc nechybím :-D

No v pátek bych měla mít dopolko volno,tak se pak mrknu na 10.díl a zkusím něco také přispět :-D

999
Jane II
Reagovat

Flower: ajéééé, zítra tu bude diskuse nová a vono to někomu stejnak stojí za to prudit… :((( BTW. Proč nepíšeš k tématu?

1000
Jane II
Reagovat

Ty sis myslela, že chybíš?

1001
Monika
Reagovat

mamco: tak nějak to taky dokoukám,když už…ale stejně je mi líto,že to je akorát habadůra na diváka..nic z toho nevzejde:-(

1002
mamca.neznama
Reagovat

jojo: to je nějaká šifra? :-D :-D

1003
Monika
Reagovat

huráááááááááááááááá

1004
mamca.neznama
Reagovat

JaneII: to víš že myslela,ale také je mi jasné že někomu nechybím a rozhodně se hroutit nebudu a hystericky kvůli tomu tady nikoho taky napadat nebudu.

1005
mamca.neznama
Reagovat

Monika: GRATULUJI :_D

1006
Monika
Reagovat

Já jdu hajat,tak dobrou noc všem,klinbají mi už očíčka,byl to náročný den..tisícovka je moje…:-)) jak málo stačí k dětské radosti neb blbci mají štěstí:-DDDD
Dobrou:-)

1007
jojo
Reagovat

mamca, není to šifra, to je ve stručnosti, o čem příspěvek je. Já dokážu být stručný, když chci :-) Končím, nic už zkoušet nebudu, teď mě to sem ani nechtělo pustit :-)

1008
mamca.neznama
Reagovat

JaneII: komentář k tvému je na schválení tak snad později bude doručen

1009
Jane II
Reagovat

mamča: To vážně není nutný komentovat všechno, někdy je třeba číst s nadsázkou.

1010
mamca.neznama
Reagovat

No i já jdu do peří :-D Dobrou noc všem :-D

1011
Hej
Reagovat

Mohla by ta nesnesitelná Monika odejít z diskuze? :O

1012
Vlk
Reagovat

To je jak detektivka na pokračování :) Člověk si to jeden den přečte, hádá co se asi tak mohlo dít a druhý den si musí přijít přečíst jak to ve skutečnosti bylo :)
To schvalování asi není závislé na obsahu příspěvku, alébrž na kombinaci nicku a IP adresy – když třeba poprvé napíšeš pod svým jménem z jiné IP, bude to chtít schválení. Systém v tom zřejmě vidí nekalou praktiku.

Jojo, sex má jenom jednu slabiku, možná tě plete tvá abnormální výdrž :) A jináč to asi není „něco jako láska“. Ondy jsem to po jedné dámě chtěl – a ona že prý k tomu právě lásku potřebuje. Takže to bude asi jenom nějaká pomůcka :))
Jinak i tvé zestručněné příspěvky jsou výstižné a poutavé ;-)

1014
Mystery
Reagovat

Začínám být dost napjatá, proč se to Janovi s Jarkou podělalo, když i děti si vzájemně porozuměly.

1015
Jejda
Reagovat

Mystery – no, doufám, že se to aspoň z té telky dozvíme….ale to by si asi museli Jan a Jarka koupit novej velkej barák, protože mít 5 dětí…tak to je i na mě už moc….

1016
anja
Reagovat

rodina, kde je pět dětí a dva dospělí, může docela dobře fungovat a nemusí mít nutně velký barák, život v tak velké rodině, navíc když děti nejsou úplní sourozenci, si žádá hodně tolerance ze strany všech, a to asi nebyli schopni zvládnout, nic jiného v tom nevidím

1017
Monika
Reagovat

jejda: moje slova… :-)

1018
jojo
Reagovat

Haló, haló, je někdo doma? Mám tu jednu reklamaci! :-) Neprošly mi včera dva příspěvky, sice trochu přiblblé, ale byly moje a měl jsem je rád. Navíc si byly hodně podobné, skoro jak jednovaječná dvojčata. Pracoval jsem na nich dlouho, se zarputilostí mně vlastní, vlastně jsem při něm potil krev, odpíral si základní lidské potřeby atd. A výsledek? Zmar, zklamání, smutek, deprese. Kde se stala chyba? Vlastně je to poprvé, co mi někdo nepřijak nějaký můj příspěvek, tak si jistě dokážete představit, jak to se mnou zamávalo, být nechtěný :-(
Z předchozích slov je patrné, že nejsem úplně v pořádku, tedy můžu být i nebezpečný, tak si to radši rozmyslete a koukejte mé příspěvky propustit na svobodu! A nebudu to říkat dvakrát! Ať už to fičí! Zatím budu až do oběda držet na protest hladovku! :-)

1019
Anonymní
Reagovat

Tak pardon, jedno dvojče už je propuštěný, sorry :-)

Vlku, z té IP jsem napsal většinu příspěvků tady, tím to nebude. To spíš, kdyby z jedné IP byly příspěvky pod vícero nicky, ale já mám nick stále stejný. Ten systém je vyloženě nastaven špatně. Se sexem máš pravdu, ale láska zní tak vznešeně :-)

1020
jojo
Reagovat

To poslední jsem já :-)

Reagovat

jojo, jak už psala Ajda, průběžně během dne se díváme do boxíku pro komentáře ke schválení, kam někdy spadne i něco, co tam dělat nemá. Stejně jako do spamu. Tak prosím vždy chvilku strpení, neděláme to 24/7 :)

1022
viki
Reagovat

Nás se sneslo 7 dětí ve 3+1 v Praze a šlo to fajn. Na spaní patra, ale vzpomínám na to ráda. Takže 5 dětí je ještě dobrý, kór když jsou to všechno holky, tím spíš!!

1023
Motýlek
Reagovat

Jojo – :-* já tě moc dobře chápu – já jsem měla taky zadržený příspěvek – naprosto nezávadný, a taky to se mnou hodně zalomcovalo :-DD… To se mi v životě nestalo, co svět světem stojí, abych byla lustrovaná na diskuzi…. A to si můžeš myslet, jak jsem hned taky chtěla něco peprného napsat, ale naštěstí jsem neměla tolik času se s tím hrát – ale za rámeček by si to teda nedali, to mi věř :-DDD… Ale napsal jsi to moc hezky, já bych měla pro tebe radu – nečíst to tady a jenom si hezky ve čtvrtek sednou k tv a koukat. Ale dá se to vydržet?
Vlku – :-D jen jestli to nebyla tvoje žena….:-) A valíš nám šruby do hlavy…, to by mě zajímalo, co to je „ondy“, a navíc už mám o tobě ustálené mínění…:-)

1024
Vlk
Reagovat

Gratuluju Janě2, že vyfoukla „primitivní labilní cholerické až psychopatické“ Monice nezaslouženou tisícovku :))

Jojo, mně se to tak právě (asi) stalo. U tebe to možná bude ten druhý případ. Vždyť víme, že se rád vydáváš za anonyma :)
„Evička efekt“ se projevuje u všech tří partiček – exemplárním příkladem byla akce vana.

1025
mamca.neznama
Reagovat

A už tu máme 10. díl :-) a vy pořád tady :-D

1026
jojo
Reagovat

SUNíčko, dobrý, ale stejně mi není jasný, proč to tam spadlo. Nebo je ten program tak chytrý a pozná názorově nevhodný příspěvek? :-) Nic, hlavně že to dobře dopadlo :-)
Vlku, ten anonymní byl tady můj první pod jiným nickem, heč! :-) Jsem to psal rychle, jak jsem si všiml, že už je příspěvek vypuštěn do světa a trochu se nesoustředil. Asi bych si to nedovolil tvrdit, kdyby to mohli admini vyvrátit, což nemůžou :-)
Zdravím tě, Motýlku ♥ :-)

1027
Vlk
Reagovat

Otakárku, nebuď zvědavá, víš, jak to s takovými dopadá… :))
Přece by sis nechtěla vzít na triko, když by mě nějaký nervózní čitatel (právem) osočil z off-topicu?

Reagovat

jojo, neznám kritéria, dle kterých ten plugin vyhodnocuje příspěvky. já ho nepsal, já jej pouze používám :))

1029
Vlk
Reagovat

Jojo, to už se tu řešilo, nevědí proč. Ale ty jsi expert, tak to vykoumej. Můj osobní názor je, že Matrix je udělanej tak, že blokuje příspěvky, u kterých tuší, že to pisatele nejvíc nase*e. Což asi detekuje, možná ne úplně hloupě, podle délky příspěvků.

To by tvrdil každý. Je ti přece jasný, že se v tom kvůli tomu nikdo přehabovat nebude :)

1030
Vlk
Reagovat

Matrix je chytřejší, než jsem si myslel :)
Už jsem v karanténě taky :)
Asi se mu nelíbí hvězdičky :))

1031
jojo
Reagovat

Matrixovi se spíš nelíbilo, co jsi o mně ohledně nicků napsal, předtím nedával pozor. Nakonec ten program není tak špatnej, jak jsem myslel :-)

1032
Monika
Reagovat

Vlk: okamžitě se omluv,zmetku!

1033
Monika
Reagovat

Bylo to dost psychopatický?Víc totiž neumím:-DDDDD

1034
Vlk
Reagovat

Nikdy! Ty vzteklá fúrie! :-P :)))

1035
Ajda
Reagovat

ale no tak!!!!! Vlku a Moniko, od sebe a klid!

1036
jojo
Reagovat

Vlk: S tímhle si poradí jedině Neo :-) Blbne to hodně přispěvatelům. Koukám, že jak pan Matrix neschválil neznámé mamče včera příspěvek, tak je krátký, naprosto neškodný, s odstupem napsaný. Má tam podobné slovo jako jsem použil já, hystericky, přeci tohle nemůže vadit. Já to řešit nebudu, to radši přestanu přispívat, jestli se to stane pravidlem. Abych čekal půl dne na nějaký diskuzi o reality show, než mi někdo prolustruje příspěvek, to tedy ne. Nejsem uraženej, fakt ne. Ne a ne a ne! Dup! :-)

1037
Ajda
Reagovat

K příspěvkům – musíte pochopit, že tu nesedíme 24h, to už vám napsal SUNíčko výše. A technice se neporučí. Frekvence diskuse je několikanásobná než bývalo zvykem, holt to občas někomu zůstane častěji viset, stávalo se to i dříve.
Zatím jsem si při schvalování nevšimla, že by některý příspěvek byl životně důležitý, nesnesl odkladu a bez něj by se zastavila diskuse, nebo rovnou otáčení zeměkoule.

Už jsem to psala – je to celé o toleranci. Tolerujeme, že je z diskuse chvílemi chat některých jedinců, vy musíte tolerovat občasné schvalování.

Přidat komentář