Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV: Intriky, ženské zbraně a špinavé prádlo (5.díl)

6. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

pepa

Petra pozvala zbylé nápadníky k sobě domů, ale idylka to rozhodně nebude. U Reného i Josefa se rozjedou bujaré mejdany. Alkohol odboural zábrany, ženské zbraně a intriky mají zelenou.

Petra

Pozvala si všechny k sobě domů, ale že by tam měli i nocovat se jí vůbec nezamlouvá. Začne vyjednávání, kde vlastně muži stráví noc. Petra si odskočí s dcerou ven a pánové se chtějí zabavit úklidem. Nepořádek a chaos vidí snad všude, operativně si rozdělí úkoly. Petry se to pořádně dotklo a všechny je vyhodila. Není žádná šmudla, cítí se uražená. A nastává další vyjednávání a usmiřování.

René

Silvie se rozhodla zajet pro Anastázii. Ostatní okamžitě využívají situace a snaží se získat přízeň Reného jen pro sebe. Spokojený chlap, je nakrmený chlap, proto mu v polních podmínkách chystají guláš. A po večeři se může těšit na bujarý večírek, na který druhý den jen nerady vzpomínají. Některé by ho nejraději vymazaly z paměti. Růženka se stydí, že zřejmě ukázala víc, než měla, Yvonu přepadá splín ze včerejší zpovědi o strastech jejího života. Intrikaření má zelenou, atmosféra houstne.

rene

Josef

I v Plzni se připravuje večírek. Holky se chtějí předvést v tom nejlepším světle, proto parádění nebere konce. Chvilku bude vážné téma – Josefova vada sluchu. A hned potom veselá zábava. Silvia se při tanci tělo na tělo snaží Josefa bez okolků ulovit. Začínají se šířit pomluvy. V podezření je Radka, ale důkazy chybí. Situaci nevylepší ani masáž Josefa, ke které ale nejsou pozvané dvě nápadnice. Ty naopak vyzvou své soupeřky k promenádě v plavkách. Vyřazování bude překvapivé a neobejde se bez slz.

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma

Premiérový díl sledujte dnes od 21.30 na TV Prima.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 113
1
Monika
Reagovat

Gabina zakasituace vypada jako kluk. neumi se ani upravit, vzit saty, sperky, boty. Proste nic, klucici kosile. Jinak Pepa me docela zarazil tim demonstrativnim strihanim tricka, nejsem si jista, zda je uprimny a neprehrava.

2
Gabisollis
Reagovat

krehka maminka Petra je zrejme v zivote dost nepouzitelna.:-/ Holobyt nekomentuju,dobre kazdy nema finance,ale uklid skoro nic nestoji.A ty spinavy okna??katastrofa.Pohostit konzervou je taky dobry level.:-8

3
Gabisollis
Reagovat

Ty napadnice u Reneho jsou taky dobry zoufalky.

Reagovat

Sliby chyby, Gábina dál vesele kouří. Místo konzervy stačila obyčejná bábovka a mohla Petra bodovat.

5
Adam
Reagovat

Úklidové komando v akci :D že by nápad štábu?

6
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: to by ji asi taky musela umet,po tom co sem ted videla o tom pochybuju.:-D

7
Monika
Reagovat

Petra to je dilo, prijede ji navsteva a ona jim da chleba s konzervou. To jsem jen zirala, ze ani neupekla zadnou buchtu, na pohosteni se uplne vykaslala. To by mi bylo desne blbe. No a jak ji tam zacali uklizet :-)))

Reagovat

@Adam: Taky mě to napadlo. Já teda jsem magor na pořádek, ale takhle se mi někdo chovat na první návštěvě, tak jede z bytu jako namydlený blesk. Petry je mi tentokrát až líto.

9
Majka
Reagovat

Ta Veronika od Reného se začíná pěkně vybarvovat, to bude dobrá mrcha, ze začátku jsem jí fandila. U Josefa mi zase přijde ta Radka žárlivka. A Petře se vůbec nedivím, že se naštvala, jsou tam poprvé a začnou prolézat skříňky?!

10
Ajda
Reagovat

Dceru má velkou, mohly společně nachystat pohoštění. Asi má pocit, že hospodyňky nejsou v módě.

11
Martasa
Reagovat

Ta uklidova ceta mi připomněla Výměnu manželek. Tam taky přijede ženská a začne hned hledat špínu.
Jak Petru fakt nemusím, tak tohle by mi taky vadilo.
Ovšem největší šok byla konzerva s chlebem :-):-):-)

12
Gabisollis
Reagovat

mne dostal sepsany seznam co je potreba uklidit.:-DDDjasne,ze zacit uklizet na navsteve je dost nevhodny,ale Petry mi tedy lito rozhodne neni.
@Ajda: no snad nemeknes.;-)

13
Majka
Reagovat

Ovšem ta konzerva, to byla teda síla!

14
Gabisollis
Reagovat

@Majka: a jeste servirovani v ty konzerve.I prendat na talir uz je asi moc prace.:-D

15
Monika
Reagovat

Silvie a Zdenka, byly otresne, takove bonzacky co si v prvni tride stezuji pani ucitelce na Pepicka. Josef skvele zareagoval, ze se nenechal ovlivnit, Zdenicka nestacila zirat :-))) To bylo vrcholne trapne.

16
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Asi stárnu 😡

17
Jonatána
Reagovat

Tak tentokrát to byl trapas na trapas. Všude. Uáááá. Chápu Petru, žeji to namíchlo a křehce téměř rozplakalo, hoši byli drsní. Myslím, že v tom měl prsty štáb. Ale na druhou stranu mohla křehule uklidit a přinejmenším nachystat něco na přivítanou. Takže líto mi jí faikt není, neb mrdník tam byl.

18
Adam
Reagovat

Ta dcera od Petry byla jenom nervózní, nebo i taková zpožděná a trošku zvláštní? Ale v tom uklízení jí chápu, to pro ni muselo být fakt ponižující.

19
Ajda
Reagovat

@Monika: Škoda, že nevyhodil i druhou bonzačku. Té se ta pusa křivila víc než jindy, když pouštěla ty své pravdy. Sebevědomí jí nechybí, ale v hlavě vymeteno.

20
Jonatána
Reagovat

@Ajda: Sylvie mi leze na nervy od začátku.Nechutně sebevědomá a nehezká koza.

21
Gabisollis
Reagovat

@Adam: treba ji to probere a zacne doma uklizet.:-)
myslim,ze ostuda je to spis pro Petru.
Ve skutecnosti to totiz asi byla sila,pac si myslim,ze v tomhle je kamera milosrdna a presto to i pres obrazovku slo videt,ze to neni ok.

22
Gabisollis
Reagovat

@Jonatána: souhlas.Silva je priserna.absolutne nesympaticky sebevedoma.

23
Lady XL
Reagovat

U Petry to vypadalo jak, když přijela nečekaná návštěva a ne plánované setkání nápadníků! Když neumí péct, dá se něco koupit, co vypadá jako doma pečené… Domácí chlebíčky by to taky zachránily. Tohle prostě těžce nezvládla. Myslím,že chlapi původně chtěli jen něco opravit a pak se jim to zvrhlo v hledání kdejakych problémů. Mytí oken, úklid kuchyň. skříněk to je už moc… Ale ona zrovna moc uklizeno neměla… A její chování už od počátku bylo divné. Pak se zavře do pokoje a trucuje…

24
Majka
Reagovat

@Gabisollis: Jako jo, fakt jsem zirala. A ona teda na tu jejich prehnanou aktivitu taky. Ale lito mi ji bylo, doted se citila pred nimi jako ta princezna, dokonala ve vsem, a najednou ji chlapci naznacili, ze to tak neni. Zvlastni, jak se najednou promenila v urazenou a ukrivdenou holcicku. A borci taky, predhaneli se, kdo vic zaboduje, a ono to melo opacnej efekt. A ten Pavel je falesnej jako petka.

25
Ajda
Reagovat

A třeba Petra nachystala, sežral to štáb, u toho nadělali bordel a ti ženichové byli rádi za konzervu. Taky mohli dostat psí suchary :-)

26
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: ty me dneska dostavas,tedy.:-)
Vrat se zpatky do ajdi kuze a sepsuj tu Petru poradne.:-D

27
Gabisollis
Reagovat

@Majka: nojo princezna,dokonala ve vsem…:-D
to ale bylo spis zbozny prani.Ja si myslim,ze i kdyz to tihle chlapci takhle vyhodnotili tak to muselo byt na zivo naprosto katastrofalni.
a ja zenskou,jako Petra hodnotim navrh huj,vespod fuj.:-/

28
Monika
Reagovat

@Ajda: No taky jsem zalitovala, ze neodesla i Silvie, ale ta se Pepovi bohužel libi. Tak jsem v to ani nedoufala. Jinak teda v hlave total vymeteno, hnusnej predkus, přes kterej sisla a prska.

29
Monika
Reagovat

Pro me je vrcholne neprijemnej Vlasta, porad ma debilni kecy, dnes zas a když pujdu na zachod mam dat prkynko nahoru nebo ne. No vskutku primitiv, venku chodi ve vytahaných teplákách, plet ma strašlivou. No a jak bydli na ubytovne s dalšími deviti spolubydlícími, to me taky odradilo, to bude socialni pripad ještě k tomu vsemu.

30
Ajda
Reagovat

Petra by mohla jít do Prostřena.
Záběry z Josefova bydlení slibují ženské úklidové komando. A u Raného to samé.

31
Jonatána
Reagovat

Ještě mi nedá, abych se nevyjádřila k Pepovu zdravotnímu stavu. Je to sympatický, příjemný chlap. ale nepřijde mi zrovna košer, že tak závažná onemocnění se oznamují až v průběhu natáčení. Nechci být hnusná, ale kdyby ty ženské věděly, jak na tom je, věřím, že by tam většina z nich nebyla. A nevidím na tom nic špatného. Teď se nepochybně vyjadřují i pod vlivem toho, že je sleduje kamera a nechtějí vypadat jako svi.ě.

32
Viki
Reagovat

@Gabisollis: tak bábovka se dá koupit, trochu nahřát v troubě a vydávat za svůj výtvor, páč chlapi to tak jak tak nepoznají!
Jinak, dnes to bylo dost hustý, jeden nevěděl, čeho se víc děsit. Vyhrála suverénně Peťule: ne za ten bordel tam, ale že si hrála na uraženou princeznu. Jsou ti chlapi tam vůbec dospělí? Kruci, to si nesmí dovolit ani osmnáctka, natož dokvétající madam. Pro dospělého chlapa to je jasný signál, aby neodkladně zvedl kotvy a zmizel.
Jo, a co ten holobyt? Vždyť přece žila s nějakým tím mužským, to jí snad vybílil byt? A co se zbylého nábytku týče, tak já mám nábytek starej 40 let a proti tomu jejímu vypadá jako čerstvě koupený.

33
Viki
Reagovat

@Monika: Silvie je náhodou správně drzá, svět ji naučil, že se nemá mazat. Ne, že by se mi líbila, ale to svou rázností mi je sympatická. Jako eventuální manželka však asi neúnosná.

34
Viki
Reagovat

@Jonatána: Nějak jsem nepochopil, co mu vlastně je – nejspíš jsem to přeslechl. Zřejmě nakonec skončí na vozíku? To bych chtěl vidět ženskou, která by do toho šla.

35
Vladis
Reagovat

@Monika: Vazena damo, koukam ze Vasim zvykem je hodnotit cloveka zda li je v satickach a sperkama ze?V tom pripade aby chlap mel kreditku ze zlata. Muzu Vas ujistit, Gabina je hodny clovek, uprimnx a s velkym srdcem. Na opak, Odporna jste VY ,jenz hodnotite svym kamennym zpusobem.

36
Ajda
Reagovat

@Vladis: Zlatá kreditka, myslela jste asi spíše debetní zlatou kartu, rozhodně není potřeba k tomu, aby někdo vypadal žensky a upraveně. To musíme mít každá v sobě, jinak je každá rada marná a karta zbytečná.

Fotograf na fb potvrdil, že úklid byla akce z hlavy štábu.

@Viki: Silvie není drzá, ona je opravdu hloupá a zákeřná. Už jsme ji viděli v jiném pořadu (Popelka). Je zvyklá na kamery a myslí si, že je hvězda.

Pepa přiznal neurodegenerativní onemocnění, má už 80 % ztrátu sluchu, ale podle něho mu hrozí i ztráta paměti, takže víc než na vozík bych to viděla na Alzheimera.

37
Cytoplazma
Reagovat

Festival trapnosti. Křehce neschopná Petra v zastydlé pubertě nedokáže rozpoznat, že návštěvu je záhodno přivítat a pohostit jiným způsobem než když přijde instalatér. Nakonec se z nich možná i proto instalatéři stali. Samotné panoptikum jejich nápadníků snad ani nestojí za řeč. Skvadra ledvinkářů, vysloužilých pornoherců a jiných sociálních případů. Kdo uteče vyhraje. V případě Petry to platí dvojnásob, ta je naprosto nepoužitelná. Dcera vypadala mentálně na 10 let, asi zastydlá po mamince, ale snad ani ona by hostům neservírovala konzervu. Ty vole, konzervu. To snad i Jirka Čoček už by něco vyčaroval v toustovači.

René je prostě obyčejný buran, nudný a nezajímavý chlap. Nulové charisma a humor odpovídající pořadu do nějž vložil své naděje stran hledání životního štěstí. Hele bazének, proč tam neskočit a pak nenatřásat své dvousetkilové tělíčko nahoře bez. Tleskám. To ho muselo ohromit. Jedna je nesoudná a druhá si ji u toho fotí. Budiž alkohol svodidlem jejich trapnosti. Těším se na ty dvě najaté rozhoďnožky, snad je nevykáže ze svého pseudoráje hned při příjezdu. Konfrontace jejich plochého světa s buranskou realitou zbytku osazenstva je osvěžující, jakkoliv uměle živená.

Josef se jeví jako maják normality v přepestrém koktejlu divnosti, zdá se býti dobrým mužem, snad i vážná nemoc nastavila zrcadlo okolnímu světu a nemilosrdně u něj diktuje linii dobra a morálky. Je-li vše tak, jak se jeví, tak mu nelze nefandit. A nepřát mu, aby od svých famózních nápadnic utekl na míle daleko. Silva je naprosto smrtelný mix sebevědomí, které nemá opodstatnění, z něho pramenící suverenity a zároveň vlastní malosti. Vzhled radši nehodnotím. Tímto zdravíme i prvoka Gábinu a tiše vzpomínáme. Chudina se zamilovala, nedivím se jí. Pro ní to musí být těžké. Podobný osud čeká i Vladimíru. Sorryjako. Vidět tyhle naprosto zoufalé a životem zklamané existence, hledající naději a vysněného prince (mimo jejich reálné možnosti), jsou vlhkým snem každého šéfa castingu a kořením všech reality show obdobného ražení – pohnutým osudům navzdory. Rána z milosti pro již tak pošramocená ega účastníků budiž smutným mementem nedostatku vlastní sebereflexe. Leč, bojovat je třeba a naděje umírá poslední.

38
Lady XL
Reagovat

37- výborné počteníčko!!
@Ajda: pokud je úklid nápadem štábu (klidně věřím), tak měli nejspíš křehké Petry taky plné zuby za celé natáčení a s ohledem na to, jak byla „připravena“ na ten den D příjezdu nápadníků, holt jí připravili menší pomstu v podobě mužské úklidové čety. Přišlo mi, že Petra byla v nenáladě už od prvních záběrů, jakoby si to s celým natáčením rozmyslela. „Divit se“, kde budou chlapi spát,když přijeli za ní? Navíc i v minulých řadách spali u té, která si je vybrala….
Ženské u tatínků – bože, když vím, co se mnou dělá alkohol, což v tom věku už musí vědět, tak ho prostě nepiju!! Kór před kamerami. Byla jsem ráda, že byla vyřazena jedna bonzačka, druhá – Silvie holt je akční a už se přisála…. Přitom by si na ni měl dát pozor, vypadá na pěknou pomstychtivku v případě odmítnutí…
V druhé partě mne dost irituje Mirka – uřvaná, chovající se taky mimo svou věkovou skupinu…
Gábina – vlastně ji hlavně lituji a snad po shlédnutí obou RS, kde učinkuje, jí dojde, že by tu růžovou kšiltovku měla hodit do ohně, jít ke kadeřnici a do obchodu s dámským oblečením!

39
Gabisollis
Reagovat

@Cytoplazma: dobre shrnuto.:-)

40
Gabisollis
Reagovat

@Viki: 32-Mikesi,tak ja vim,ze se babovka da koupit,ale Petra zrejme ne.Nebo ji navsteva nestala zato je slusne pohostit.(dnes se mi to zda snad jeste absurdnejsi,jak mu flakla tu konzervu na talir:-D)
Po vcerejsku by me zajimalo,co vlastne do vztahu investuje Petra? V domacnosti nepouzitelna,vzhled dost prumerny,na krku dva pubertaky,povaha uknourane princezny….hmmmm asi proto se ji prihlasilo co se prihlasilo a nakonec i utece.Se vubec nedivim,ze nekteri lide jsou samy.

41
Gabisollis
Reagovat

@Vladis: jak souvisi dobre srdce a uprimnost se vzhledem?:-) jakoze kdo to ma tak se nemusi starat o vzhled?:-DTak to at se pak Gabca nedivi,ze ji nikdo nechce,no.A ke vkusnemu a zenskemu vzhledu neni potreba majlant.;-)

@monika byvala daleko drsnejsi pri hodnoceni vzhledu (a ja s ni souhlasim)ted je taky nejaka ohleduplnejsi.:-)

42
Prochor
Reagovat

@Ajda: Proč ne? Třeba by nám Petra prozradila, které konzervy jsou nejlepší. Ale vážně – zdá se, že nové RS jsou nějak nízkorozpočtové. Ve farmáři romantická šunka na koleně, v HSTM konzerva na uvítanou (Petra vzala tu sváteční). Aby příště nevzali do RS bezdomovce a bude se hodovat rovnou u popelnic.

43
Gabisollis
Reagovat

@Prochor: tak,ze servirovala konzervu si nemyslim,ze je nizkorozpoctem rs.,ale neschopnosti Petry.
Nehlede nato,ze se da udelat hezka hostina alespon na efekt,za lacinejc nez stoji riomare.

44
Ajda
Reagovat

@Prochor: I ta konzerva jde naservírovat tak, že minimálně uvidí, že si dala práci. Mohla z ní udělat pomazánku, natřít na veku, ozdobit kolečky červené cibule, něco zeleného. K tomu talíř se zeleninou, sýry… Prvně se jí očima a i z mála jdou udělat zázraky. Petra je jak spomalený film. Než otevřela plechovky, tak ten první už dojídal.
Pavla bych pleskla jak se rozvalil i s nohama na gauč. A ty tepláky, to byl předepsaný dress code?

45
Lady XL
Reagovat

@Ajda: souhlasím s tebou. Kdejaká maličkost jde prostě nějak naservírovat, aby udělala větší parádu. Fakt jednala, jak kdyby přijela nečekaná, nechtěná návštěva. A vše dělala tak pomalu, že snad očekávala, že ostatní řeknou – já si nedám…. S dcerou pak byla na nákupu, jak když s ničím nepočítala. To si myslela, že jí třeba pozvou na oběd??? Prostě divná. Dceru nechci moc komentovat, je to dítě. Ale vystupovala s ní v klipu už před hodnou dobou a teď je zaskočená, že přijeli páni??? Se všemi určitě produkce probrala, jak to bude probíhat…. Prostě divné, divné… Ještěže tam nebyl i ten Kevin…

46
Lady XL
Reagovat

@Prochor: No tak jednoho bez domova tam máme, Vlastík nám vlastně řekl, že by se tam hned nastěhoval, že je to furt lepší než v ubytovně. Ten se evidentně nemá kam z ubytovny vrátit… Proto se taky asi snažil Petru kontaktovat ještě před zahájením natáčení. Ten se jí bude držet zuby nehty… slizoun.

47
Prochor
Reagovat

@Ajda: Ještě jsem tenhle díl neviděl takže soudím z vašeho popisu. Jasně že záleží na přístupu k hostům. Jestli jim tu konzervu vyklopila div ne jako žrádlo pro psy na misku tak to nebylo nic moc (ještě je mohla podrbat za ušima). Už jsem zvědavý až se dneska podívám.

48
Gabisollis
Reagovat

@Prochor: jeste hur,flakla polootevrenou plechovku na talir.:-DDD

49
Lady XL
Reagovat

A taky mohla říct – Jéé, vy jste nic nepřivezli?? Tak to je mi líto, nic pro vás nemám…. A přitom jí tam přijela taková banda kutilů :-). Měla je tam zavřít a přijít, až bude vymalováno, uklizeno a vše opraveno. A pak jim říct, že se jí vlastně nelíbí a adieu… :-D

50
Ajda
Reagovat

@Prochor: Jediná práce bylo nakrájet chleba a otevřít víčko jedním tahem. Připomínalo mi to časy v letadle, kdy vám letuška vždy otevřela plechovku sama, aby si ji snad někdo nechtěl vzít sebou. A chlapi měli bágly u sebe. Zastrčí konzervu a frčí o dům dál.

@Lady XL: Kontaktoval ji fotograf

51
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Bingo! To nebyl nepořádek, to byly úkoly pro prince :D

52
Lady XL
Reagovat

@Ajda: jseš si jistá? Vím, že mluvila o fotografovi, což jsem si taky delší dobu myslela, že je Vlasta (už kvůli nahému focení). Ale prostě mi přišlo, že se to týkalo Vlasty. Taky mu dávala šanci jen tak tak… do dalšího kola. Ale nehádám se :-), možná na to časem juknu.
Ano byly to úkoly pro prince :-), jen ona na to zapomněla….
Tak si ještě říkám, jak by se to vyvíjelo, kdyby jí ten snaživec nepředložil to lejstro s úkolama, kde se tak skvělo – umýt okna, vytřít skříňky atd. :-). To totiž byla přímo rána do vazu pro Petru :-D. To už nevydýchala.

53
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Jj, jsem si jistá. Byl to fotograf Roman, kontaktoval ji předem a zval na jakousi akci pro nezadané. Potom byl na dovolené s dcerou, tak přijel na aktivity později. Vlastík je fotograf amatér, takový Brouk Pytlík, práce všeho druhu.

http://romanbradac.cz/

54
Prochor
Reagovat

@Lady XL: To byla Květákova taktika nechat v lednici jen pár paprik a jogurt. Kačka valila oči. Ale od toho jsou chlapi na návštěvě v rodině aby poznali životní styl a úroveň. Chlapi by se měli nenápadně poptat dcer, jestli je to u Petry normální že jedí z konzervy. Já tomu ale nevěřím – ženská se dvěma dětmi a ještě vypadá že ráda jí musí umět vařit. To mi nikdo nevymluví. Možná že je vše zase nějaká habaďůra od štábu.

55
Gabisollis
Reagovat

@Prochor: ja tomu verim,ze nevari,ona totiz cela domacnost byla silene zanedbana.Absolutne neutulny domov.Horsi detsky pokoj sem snad nikdy nevidela.Dve postele a skrin.:-O
ta zenska vubec neumi vest domacnost.
a podle ceho vypada,ze rada ji?Vyzrat se clovek prave vyzere z peciva a nezdravych jidel.

56
Gabisollis
Reagovat

@Prochor: a myslet si,ze kdyz ma zenska dve deti tak musi umet varit je dobra naivita.;-)

57
Prochor
Reagovat

Kdyby Petra byla duchapřítomná, tak rozdala uklízecí náčiní s tím, že binec nechala schválně aby si je vyzkoušela. Ať uklízí a myjí. Takhle jí pomalu budou úkolovat chlapi a Petra ze všeho vychází jako nějaká špindíra. Chlapi místo aby bojovali koho si Petra vybere budou bojovat o to, kdo se dřív zdekuje. Obávám se, že vanovou scénu Květák-Míša nemůžeme očekávat protože v koupelně zřejmě umakart vzpomíná na krásná léta normalizace. Květák měl krásnou vířivku.

58
Prochor
Reagovat

@Gabisollis: Jaká naivita. Přeci ty děcka nemohla krmit celý dětství konzervama a fastfoodama. I když Babicovi recepty dokazují, že v kuchyni je všechno možné.

59
Gabisollis
Reagovat

@Prochor: no,pro mne si proste naivni,kdyz pro tebe musi zenska umet varit jelikoz ma dve deti,no.takovej zenskejch je co maji rodiny a vareni moc nedaji.
rohlik je taky jidlo.

60
Ajda
Reagovat

@Prochor: V prvním díle je moment, kdy Petra a děti maji špagety. Od pohledu nechutně řídķá omáčka, prostě nee. A ať Petře nekřivdíme, ještě tam měla nachystanou malou misku chipsů.

61
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-DD

62
Viki
Reagovat

@Gabisollis: A co myslíš, že doma jedí? Přece něco teplého ta děcka jíst musí!

63
Gabisollis
Reagovat

@Viki: musi?mely by,bude presnejsi,ale rozhodne si trvam na tom,ze kdyz ma zenska deti tak rozhodne neznamena,ze umi varit.
A spagety s kecupem jsou teple jidlo,o vhodnosti se muzem pobavit.;-)
Ale Mikesi tos me tedy prekvapil od tebe bych cekala vic zkusenosti.;-)

64
Gabisollis
Reagovat

@Viki: polivky z pytliku jsou taky teple jidlo.A maji mozna obed ve skolni jidelne takze rohlik k veceri to jisti.:-D
Ne fakt mne se ta zenska naprosto znechutila tou domacnosti,fakt des.To sem od ni necekala.

66
Ajda
Reagovat

@Viki: Libor na fb hájí Petru, je to silná žena, má to těžké, pomáhají ji rodiče. Tak možná teplým jidlem zásobují rodinu právě oni. Když můžou živit psa, tak na tom tak blbě nebude.

67
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: Libor je ten ala Michal David?
no,ten by se k ni hodil,kouka na ni jak na svatej obrazek.Uplne to vidim Libor v zastere a Petka na gauci u tv.:-D

68
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: JJ,to je on. V první řadě ho hned jako prvního poslala domů Naďa.

69
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: jaj to sem nevedela.To uz je dost let,ne?
ja myslela,ze se rozvedl nedavno.:-/

70
Viki
Reagovat

@Gabisollis: Tak já netvrdím, že každá ženská umí vařit, ale zase takových neumětelek opravdu moc neznám. To spíš znám takové, co spíš byly líné – jako vařit uměly bezva (mě to např. naučily) ale jinak, přes týden, jely zásadně konzervy (což za hlubokého socíku zas nebylo takové neštěstí). Fakt je ten, že u té Peťule je to zvláštní, tam jeden neví, jestli je tak líná nebo nějak postižená – není divu, že od ní mužský utekl, akorát se divím, že až po dvou dětech.
Ta domácnost to její postižení jen potvrzuje. Já bydlel kdysi dávno 4 roky také sám, ale jednak jsem zachránil aspoň část nábytku, z jednoho platu jsem dokupoval věci (pračku, stůl, židle, lednici, vysavač) a hlavně jsem měl celý 3pok. byt jako klícku. Pravda, neměl jsem ty děti, ale na druhé straně jsem neměl ani ty alimenty. Což mi na druhou stranu připomíná, že se občas u mě objevily opravdu zvláštní exotky, ale s těmi jsem byl rychle hotový. A takové, co možná neuměly vařit (za to však lehce vyžahly za večer dvě sedmičky a dvě krabičky Spart) jsem si do bytu nepustil.

71
Viki
Reagovat

@Adam: díky za odkaz, dobře jsem si početl.

72
Gabisollis
Reagovat

@Viki: :-DD dobre sem se pobavila.
tak ja osobne taky zadnou takovou neznam,ale je jich urcite dost.Ono jde o to,ze clovek trochu zije ve svoji socialni bubline a mysli si,ze tak zijou vsichni a vono ne.:-)

73
Lady XL
Reagovat

@Gabisollis: Znám dvougenerační rodinu – bez mužů – s 3 dětmi a tam se téměř vůbec nevaří. Raději jdou všichni do restaurace a jinam… A jsou to VŠ a jinak normální :-). Prostě je to „nebaví“ a je to ztráta času.

74
Prochor
Reagovat

@Gabisollis: No právě. Všechny ženský, které jsem znal a měly děti se snažily aby děti měly to nejlepší. Vařily pro ně. Pro muže ne, některé je už ani neměly ale pro děti. Nechápu že může nějaká matka odbývat svoje děti.

75
Gabisollis
Reagovat

@Prochor: ja to taky nechapu,ale deje se to.;-)
mit v detskem pokoji postel a skrin Ti prijde ok?mne tedy ne.

76
Ivča
Reagovat

Teda ta afektgirl Silvie u Jozefa…. za ten její výraz by jí člověk nejraději lisknul „jak se to kuwa tváříš“ pokaždé, co by ji viděl :D

77
Viki
Reagovat

@Lady XL: Přiznám se, že i já jsem svého času přes víkend raději zašel na oběd do místní vyhlášené hospody. Vařili tam dobře a bylo to asi levnější, než kdybych se s tím klohnil doma.
@Prochor: Tak to mám pro Tebe perličku. Když jsem se stěhoval ze vsi, přebíral po mně byt mládenec, kterého právě opustila manželka s tím, že mu přenechala dvouměsíční dítě. Myslíš, že jej chodila krmit?

78
Lady XL
Reagovat

@Viki: A proč ne. Já to na vsi vidím též. I staří mládenci si raději dojdou na dobrý oběd do restaurace a večer dají něco na chleba… Ty mé známé takhle řeší i všední dny. Většinou obědy, děti zase jí ve škole. Obě ženy vychovaly každá 3 děti a bez většího vaření… Zase se holt o rodinu postaraly jinak. Děti si na jídlo rozhodně nestěžovaly… a stravují se celkem zdravě. Konzervu jako u Petry bych u nich nedostala. Návštěvu by pohostily i mrkvový dort by upekly!

79
Ajda
Reagovat

Kauza konzerva.
Vážení, pořád řešíme, že to byla konzerva, ale kamsi se nám vytratilo, že to byla celkem kvalitní konzerva tuňáka v olivovém oleji a se zeleninou. Mohla to být dokonce i verze obohacená bylinkami. U stolu ji jedla i dcera, Petra nevím, takže 5-6 konzerv, to už vydá na pořádný flák vepřového masa (pořád je někde v akci) a pánové by se olizovali úplně jinak. Takže vše sečteno a nevychází mi finanční nouze, ale pohodlnost Petry.

80
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Bingo!! A tím končím kauzu konzerva :-)

81
kikiwhite
Reagovat

Zdravím,
dlouho dobu si na Panáčkovi jen čtu komentáře, moc mě to baví:-)…a teď se i aktivně přidávám:
Co se týče propírané Petry, tak jsme měla v sobě rozpor, zda mi jí vlastně je či není líto:-). Ano, mě samotné by se také doktlo, kdyby mi někdo úplně cizí začal doma gruntovat, vytírat skříňky apod. a to vše ještě před kamerami, ale na druhou stranu, když čekám návštevu a hlavně návštěvu PŘED KAMERAMI, tak si snad probůh udělám alespon základní úklid, kduž už nevyšůruji úplně všechno (to bych udělala já:-), takže s tou lítostí opravdu nevím…
Nicméně, je tam jedna dle mě horší věc – že si to, že nemá uklizeno, Petra zřejmě vůbec neuvědomovala, brala to jako normál, standard („vždyť já jsem už zametala“), nepřišlo jí, že by měla nepořádek, i pokecaný ubrus byl dle ní asi norma (nevnímala to a proto ho nevyměnila) – a to je dle mě horší, než kdyby uklidit zapomněla nebo byla líná, ale uvědomovala si to, že to není OK.
Já sama kolikrát něco neuklidím, ale velmi dobře si uvedomuji, že je to špatně a kdyby přišla třeba návštěva, budu se omlouvat a stydět, ale toto u Petry zcela chybělo – naopak – byla dotčena, proč jí uklízejí uklizený byt. I proto se tak šíleně urazila, měla pocit velké křivdy.
To samé ten šílený skoro nezařízený (ale i zanedbaný) holobyt – dle mě má ona pocit, že žije sice v malém, ale zato docela útulném bytečku – než šli do obýváku, tak se s ním skoro chlubila, že je tak jako napínala („tak půjdeme do obýváku, co říkáte?) a možná čekala i pochvalu – možná té jedovky na stěně, nebo já nevím…ale holobyt hrůza – ten dětský pokoj – strašné, depresivní a v důsledku smutné. Copak pár poliček, obrázků a skříněk stojí nějaký majlant? Vždyť v bazaru se dnes dají pořídit nádherné věci za pár šupů! Nebo v té příchozí chodbě – ty díry ve zdi pod věšákem – to by snad i ženská zvládla koupit tmel za 50 – 100kč a vtlačit ho do díry, třeba nedokonale, ale pořád lepší než ta příšerná díra ve zdi. Ne, toto není o penězích (vždyť i na hezké oblečení má Petra dost peněz), je to o člověku a o přístupu….a Petra JE prostě divná. Nevadilo by, že je intelektově prostší (což je velmi), ale že je opravdu nějakým zatím neidentifikovatelným způsobem divná – jak moc a jakým směrem, to snad ještě uvidíme:-)

82
Prochor
Reagovat

Tak jsem konečně zkouknul minulý díl a musím říct, že jsem spíš na straně Petřiných chlapů. Sice si tam někdo hrál s kalhotkami stylem Jana Pajkrtová prohlíží a kritizuje byt, ale v principu se chlapi chtěli blýsknout a udělat Petře radost.
Takže mi přišlo dětinské jak se Petra urazila: „Tak a spát tady nebudete“! Tónem, jakým se udělují tresty. Do kuchyně ale přišla už nabuzená, asi jí štáb pěkně připravil.

83
Martasa
Reagovat

@kikiwhite:
Souhlasím se vším, obzvlášť s poslední větou.
Petra je prostě tak nějak divná…
Přesně jak píšeš, ona ten nepořádek neviděla, vždyť přece zametala…

84
Gabisollis
Reagovat

@kikiwhite: hezky shrnuto a souhlasim.:-)

85
Viki
Reagovat

@Ajda: Víš, že máš recht? Vždyť ten tuňák stojí cca 40 kaček, a to když je v akci! Nemluvě o té estetice při konzumaci. Dvě kuřata, což by na těch pár chlapů stačilo (nebo tři i pro ni a Sašu) by přišla na stovku, nejvejš 150 a ještě by to vypadalo úplně jinak. Akorát, že to dá samozřejmě mnohem víc práce. Navíc mi přišlo, že ta kuchyňka byla tak trochu malá, tak možná i proto to odbyla takto. Ale v každém případě to byl děs. To i ten Květák dostal od Katky aspoň jogurt (a mimo kamery segediňák).

86
Ivča
Reagovat

Vlasta od Petry je takový „zlatokop“.. i když se u Petry samozřejmě zlata nedočká, tak je to takhle – ledvinkář Vlasta z ubytovny prostě hledá ženskou s bytem, o ničem jiném to není..

87
Ivča
Reagovat

Scéna s úklidem…. taky by mě to naštvalo. Pavel tam skákal jako manager úklidovky („tam ti udělaj´tohle a tohle, Pepa udělá tam to a já jim to rozplánuju“ – co vlastně dělal on ?) jí před kamerami prezentoval sáhodlouhý seznam á la „podívejte, v čem všem má Petra bordel“…

88
Ivča
Reagovat

Resp. „tak podívej, já ti a celému národu teď ukážu a vysvětlím, v čem všem máš bordel“

89
Prasečí rypáček
Reagovat

Abych řekl pravdu, já už HSTM ani FHŽ nevěřím skoro nic. Každou chvíli se provalí na nějakého účastníka aktivity v jiných pořadech, takže ta opravdovost hledání si životní lásky pomocí tohoto pořadu…, no darmo mluvit. Že jsou nastrčené Sylva a její prsaté koště, to jsme věděli hned.

Zajímavější spíš bylo, pozorovat ty kolektívy. Mužský, ač s jistými rozbroji, zatáhl za jeden provaz, i když asi ne moc šťastným způsobem.
Zato dámské dostály své pověsti. V obou rozdmýšky. Bylo až útrpné sledovat ty dva, jak se musí účastnit veřejného slepičího zápasu o to, která z nich je nejošklivější vyvrhelkyně.
Úžasná byla ejč-ár manažérka a její korporátní proslov. Nevím kde dělá, ale úplně jsem si představil ten korporátní tým nastoupení před soudcovským stolcem, ze kterého hřímá tato personalistka něco o protitýmovém hráči, zlu uvnitř kolektívu, plevele, kterého je třeba se zbavit!
Pepa měl naštěstí tolik soudnosti, že ten plevel odhalil a vyhodil. Ach ta potupa.

No a to nemluvím o boji fyzickém. Renému byly odhaleny dvě mlíkárny. To aby věděl, do čeho jde. Druhá mu chtěla ukousnout půl obličeje. Není divu, že byl v křeči.
Pepovi se na ksicht přicucla chobotnice, že se chudák musel opřít o strom.
No prostě paráda díl. :)

90
Prochor
Reagovat

@Ivča: Možná je to příklad jak muži a ženy vidí stejnou situaci úplně opačně což se stává důvodem jejich nedorozumění.

91
Viki
Reagovat

@Prochor: ad úklid: před 40 lety jsem ponechal ve svém bytě jednu mladou nadějnou dívenku, která mi tam před svým odchodem uklidila. Přesněji, přeuklidila můj uklizený byt. Jako nic proti, akorát že jsem pak nemohl najít chleba a jiné potraviny, košile, hrnce byly také přeskládané – prostě to se děje, když se ženská hodlá někde usalašit. Člověk sice je ve svým bytě, ale současně se v něm teprve musí zorientovat. Ostatně, u Výměny manželek to bylo markantní, kolik ženských první, do čeho se pustily, byla předělávka bytu.

92
Vladis
Reagovat

@Gabisollis: Presne tak. Dve kvocny co se sesli na jednom bidle , a cele stado za nima.

93
vladis
Reagovat

@Cytoplazma: Vy jste pekna legenda teda ,i se zoufalymi komentari.

94
Ajda
Reagovat

@vladis: Předpokládám, že Vladimíra z HSTM. Škoda, že místo napadání nám tady neprozradíte něco zajímavého.

95
Gabisollis
Reagovat

@Vladis: myslim,ze tyhle nic nerikajici vykriky jsou naprosto k nicemu.My tu hodnotime co vidime a az prestane Gabinka ve svych osmatricetiletech vypadat jako kluk v puberte/alias Barbora Skrlova mozna se i nejaky napadnik objevi a nebude muset oblezat reality schow.;-)

96
Monika
Reagovat

@Gabisollis: ;-)))) Ty jo tys na to kapla Gabina alias Skrlova, pobavilo.

97
Gabisollis
Reagovat

@Monika: :-D

A tak dulezita je ta uprimnost a dobry srdicko,ze?@vladis jaksi uniklo,ze i u toho se da vypadat zensky.

98
kachnicka
Reagovat

Všichni kritizují Petru a její „pohoštění“ (jako na tu konzervu jsem taky koukala..) ale pokud vím, tak snad nikdo z jejích nápadníků prakticky nedovezl žádný dárek, což by se k návštěvě taky slušelo a bere se to za standard… Jinak taky by se mi nelíbilo, kdyby mi cizí lidi začali cídit celý byt, ale na druhou stranu, jak už tady padlo, tak Petra s tím musela počítat, kór když se to ještě bude natáčet, tak nevím no :-))

Jinak co říkáte na líbačku Josefa a Silvie? Mně nepřipadlo, že by se to Pepa zas až tak užíval :-)))

No a ten Vlasta od Petry – to je naprostá šílenost!!

99
Prochor
Reagovat

@kachnicka: To s dárky je pravda. Nepřinesli ani kytičku. Vzpomínám jak Miloš přijel ke Gábině do Brušperka s kufrem (od auta) plným dárků včetně obřího traktoru.
Ženy mužům letos něco přivezly – myslím nějaké buchty.

100
kachnicka
Reagovat

A vyjadřovací schopnosti Petry, když reagovala na to, jak jí tam uklízí – katastrofa, „jakoby“ v každé větě třikrát, nechce se mi věřit, že se živí jako telefonní operátorka

101
Prasečí rypáček
Reagovat

@Prochor: Jo, auto plné dárků bylo pecka. Hlavně ta hláška kolegy ‚nešiky‘, když na to koukali z okna „hele, poď se podívat, on z toho kufru snad vytáhne i televizi“ :-D

102
Viki
Reagovat

@Prasečí rypáček: Taky jsem se tenkrát divil, ale hlavně tomu, že se vůbec kvůli takové zjevné hlupani angažoval. A když už ne kvůli ní, tak kvůli té strašlivé možné tchyni. Vždyť tam stačilo, že otevřela hubu, spustila to svý komandování, aby to bylo na okamžitý útěk. Nemluvě o tom, že Gábina byla něco podobného. Kdyby to aspoň byla pěkná holka, ale do tý měla hodně daleko.

103
Prochor
Reagovat

@Viki: Myslím, že Miloš to tenkrát dělal spíš kvůli sobě protože se rád předváděl.

104
Dominik
Reagovat

Pepy mi bylo líto, když se na něj vrhla ta mutace veverky s chobotnicí a přisála se na něj…brr, ta slečna má pořádný sebevědomí. Ejč-ár manažerka si myslela jaká není frajerka, paradoxně si sama pod sebou asi uřezala větev. Gábina mi přišla vtipná: „Mně to nevadí, já mám zkušenosti, já tě miluju, já se postarááám.“ jaj.
U Reného nuda. Jak mi byla Veronika na začátku sympatická a říkal jsem si, že vypadá na celkem fajn, normální ženskou, tak se hezky vyprofilovala…zákeřná a hloupá.
A o Petře tady bylo již dost řečeno, všechno podstatné shrnuto :) Bufík Vlastík už ví, že si může vybrat zda prkénko dá nahoru nebo nechá dole a Pavel byl na přesdržku.

Nedá mi to, ale proč všichni neustále používají slovo „jakoby“ hned několikrát v jedné větě. Nejenom Petra (i když u té je to extrém), ale všiml jsem si toho i u jiných. Nevím jak Vám ostatním, ale mně to jde pekelně na nervy :)

105
Ajda
Reagovat

Vzpomíná se tu na Miloše a jeho plný kufr dárků. To bylo super a jeho skoro tchýně se díky pořadu stala mediální hvězdou Primy. Zlatuše z Brušperka, hlavně jako Žena na cestách si užila svoje hvězdné chvilky Cestovala do destinací, kam by se sama nikdy nepodívala a divák se styděl, jakou blbku tam nasadili. Gábina si vybrala kameramana, ten ji pak vyměnil za maminku Míšu u Michala, už tehdy to byla pěkná komedie.

https://pokus.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=62043

106
Prochor
Reagovat

@Ajda: Hlavně věřím té pasáži, kde Miloš píše, že maminky si nemohly svobodně vybrat nápadníky. Jana Pajkrtová totiž napsala úplně totéž zase ve svém článku. A moc bych za to nedal, že ve Farmáři je to stejné. Který farmář by si dobrovolně vybral na farmu třeba takové číslo jako je Anastazie?

107
Floretta
Reagovat

Silva mi připomínala kudlanku nábožnou,jak se tak na Pepu vrhla,ta taky vždy začíná od hlavy.

108
Abby
Reagovat

Ahoj všichni, moc ráda čtu vaše příspěvky a názory. Bohužel v dnešní době je v určitém věku fakt problém se seznámit, zvlášť když máte děti nebo nějaký handicap. Ale ti co do toho dobrovolně šli, musí prostě počítat s tím, že nastavili svoje soukromí celé republice. Možná i proto nás to baví sledovat a diskutovat. Začnu Petrou…tahle paní v mém věku opravdu překvapila, z medailonku na mě působila úplně jinak. Veselá, sportovní typ, prostě taková supr mamča. Každým novým dílem se nestačím divit. Asi si opravdu potřebuje zvednout sebevědomí, což se jí dařilo do chvíle, než ukázala svůj domov. Bohužel ten by měl být vizitkou každé ženy a to se nepovedlo. Pohoštění komentovat vůbec nebudu, to už se tady propralo dost, ale ten úklid. Vždyť ona sama když odcházela, řekla, ať se pánové porozhlídnou, jestli není třeba něco vylepšit. Nebo jsem to postřehla jen já? To, že to vzali z gruntu je druhá věc, patrně na pokyn štábu. Připadá mi trošku jako dítě, s ničím si neví rady, trucuje…Třeba ještě překvapí. René….nezávidím mu výběr partnerek, ale on zrovna asi taky nebude žádné terno. Takový vesnický balík, ale asi to bude hodný chlap. Zatím se moc neprojevil. No a Josef…ajaj, chová se moc hezky, asi to má i v hlavě srovnané, ale důležité věci oznamuje po dávkách a řekla bych, že už docela pozdě. Nemyslím si, že některá z těch holek je na takovou nemoc připravená a že by o Josefa fakt stála. A ukázka na příště nám slibuje pokoukání Josefova bejváku. Může ještě někdo normální v dnešní době takhle bydlet? Sociální sféra v našem státě myslím funguje nad rámec možností státu. Ale to už je na jinou diskusi. Mějte se krásně!

109
Brig
Reagovat

Ahoj, myslite,ze Silvie Stray (FB) je Silva od Reneho??? Dekuju…

110
Ajda
Reagovat

@Brig: Ano

111
Hana
Reagovat

Tak jsem se podivala kdo je Silva a vylezla mi jako pritelkyne Koptika už se budu bát si něco zjišťovat

112
Kukaččák
Reagovat

@kachnicka: Ale Vlastík jako jedinej dárek donesl. Koupil kytku.

113
Jana Košárková
Reagovat

@kachnicka: Možná se živí jako telefonistka na pornolince,wow

Přidat komentář