Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV: Sexy vířivka a úklidové komando (7. díl + video)

20. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

titl7

Dámy a pánové se pomalu zabydlují v domácnostech svých hostitelů. Všude bez rozdílu se gruntuje pěkně od podlahy. Petra nezapomíná na zábavu a její dovádění ve vířivce je s pořádnou hvězdičkou. Křehká maminka Petra se rozhodně nestydí a zábrany, ty snad ani žádné nemá. U Josefa si notně posílené alkoholem vjedou do vlasů Silvia a Radka. Ovlivní to Pepu při jeho vyřazování? Proč Vlasta předvede další cholerický záchvat?

Promo

Petra zpovídá kluky

Myší trus u Reného

U Reného se ubytovaly tři nápadnice a vůbec se jim tam nelíbí. Reného domek je nejen malý, skromný, ale hlavně plný nepořádku. Děvčata marně hledají místo, kde by hlavu složily. Mirka by se nejraději otočila a odjela pryč.
Nakonec se všichni společně pustí do úklidu. Během něj narazí i na takové věci, jako je myší trus. Mirka je znechucená a odmítá uklízet. Ostatní berou hadr do ruky a snaží se. Do úklidu se zapojí i obě Reného děti – Dominika a Jára. A na Dominice začíná být vidět, že Mirčiny reakce jí přijdou přehnané.
Nakonec se uklidit podaří, ale i tak Mirka nechce v domě spát. Odjede do hotelu, což se ostatním nelíbí.

Dovádění Petry ve vířivce a potom málem rvačka

U Petry pánové průběžně uklízí a opravují. Vlasta víc mluví, než pracuje. Jak by si pánové představovali život s Petrou? Vlastík se u plánování budoucnosti dokonce dojme.
Na večer Petra připravila program ve vířivce. Horká voda všem rozvázala jazyk. Pánové se nestyděli Petru osahávat a sbližovat se s ní. A Petra se nijak zvlášť nebránila, naopak, bylo vidět, že si to pořádně užívá. Jen Roman se držel pozadu. Po vířivce zjistíme proč. Objevil Petřin profil na sociálních sítích a seznamkách. Osočil ji z toho, že se možná ani seznámit nechce. Ostatní pánové se Petry zastali a na Romana se obořili.
Druhý den dopoledne přinesl další konflikt. Když Petra odešla s Pavlem na nákup, Vlastík s Romanem se do sebe pustili a vypadalo to i na pěsti.

Papa vyřazuje a opět se to neobejde bez emocí

Také Josef ubytoval ženy u sebe doma. Ráno vyrazil do práce a nechal je tam samotné. Nikola se pustila do vaření a porcování masa, ostatní do úklidu. Šikovně využívaly Josefovu nepřítomnost ke zjišťování informací o něm. Když se Josef vrátil, byl spokojený, jak to doma bez něj probíhalo. Měl navařeno, uklizeno a od svých dcer si vyslechl hodnocení nápadnic.
Večer, když šly děti spát, Josef s holkami poseděl, trochu se popilo a mezi Radkou a Silvií to zase začalo jiskřit. Josef měl co dělat, aby situaci uklidnil. Radka navíc požila víc alkoholu, než se hodilo, a byla až moc upřímná…

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma, FB Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 130
1
JanaH
Reagovat

Proč mě ta křehká „jakoby“ matička tak irituje? :-D Stačí mi vidět, jak se tváří v ukázce, krčí nosík, vraští obočíčko a mám jí dost, princezny. Ale dívat se určitě budu, já to vydržím. :-)

Reagovat

@JanaH: Dnes bude křehotinka pěkně rozdováděná.

3
Valamin
Reagovat

Dnes jich tam bude rozjetých víc, jak tak koukám :D

4
Gabisollis
Reagovat

uz se nato tesim.:-D

5
Monika
Reagovat

Vlasta je otresny chlap, na nakup vyjde ve vytahanych teplakach, zarostlej, cigo v hube, vypada jako bezdomovec. Vzdyt je uz na prvni pohled uplne odpornej, nechutne osklivej chlap, totalne me odpuzuje. Nechapu, ze si ho Petra pusti k telu a necha se klidne osahavat od takove zrudy. ta zenska nema zadne zabrany. pridam-li k tomu ty jeho narazky na sex…Petro kdy jsi mela naposledy sex hned na prvnim setkani, Petro co mas v sexu rada, Petro mam zvednout prkynko na zachode, copak nevidi jakej je ten clovek primitiv? A v te ukazce, jak zase prehrava, neverim mu ani slovo, herec na city. Co je to vubec za zivotni trosku, ze ve svem veku nic nema a bydli na ubytovne. To je proste podara. Ja vim, ze nemela z ceho vybirat, ale radsi bych si nechala srandovniho dedu v o dve cisla vetsim saku, nez tohohle nebezpecneho psychopata. V zadnem pripade bych si ho nepustila do bytu a k detem uz vubec ne.

6
Monika
Reagovat

Pavel to je dalsi exot, celou dobu ji lze, hraje si na co neni, pro me jsi sladkej zivot ty, Sarinka, Kevin, no se dojetim rozplacu nad tou jeho falesnosti. Nejlip mi z nich vychazi Libor, meloun na pohled, ale u nej mam aspon pocit, ze je sam sebou

7
Jonatána
Reagovat

Tak teday na dnešej se fakt těším. První fotka rozkošné křehulky v růžovoučkých bikinkách s chlapci v plavečkách mě navnadila. Ještě si pustím ta proma.

8
Adam
Reagovat

Dneska se bude fakt jenom uklízet?

9
LucieD
Reagovat

Jak může Prima vypustit promo text plný chyb? Primo, Primo…

10
Gabisollis
Reagovat

strasny,strasny,strasny……u vsech trech ucastnicich.

11
Monika
Reagovat

Vlasta zaperlil, prej ja bych se staral o finance :-)) No to by skoncili vsichni brzo pod mostem.
Rene neprekvapil, staci se na nej podivat a clovek hned vidi lenocha, co prijde z prace, natahne se na gauc, zapne telku a pije jedno pivo za druhym. Prazdne flasky v jeho dome jen ten dojem umocni.

12
Gabisollis
Reagovat

@Gabisollis: oprava -ucastniku.sem fakt dost sokovana.:-D

13
Keliška
Reagovat

Kdyby Vlastík nebyl zase samodojat, tak bych snad ani nekoukala. :-D A křehká maminka je zase na koni a už zase drží ty otěže pevně v ruce. :-D Silvie u tatínka je šílená, jak blbne hlavu té maličké. Ale maličká má naštěstí víc rozumu než Silvie. Z té se mi kroutí prsty u nohou v pěst.

14
Keliška
Reagovat

Ale spíše by se všichni účastníci měli přesídlit do pořadu: Máte doma uklizeno? Hegeš u všech :-)

15
Jonatána
Reagovat

Vířivka je katastofa. Ta baba snad bere všechno, ukíáže prdel v malých plavkách, nechutnou čáru mezi půlkami a nechá se omacávat. OMG,normálně se mi zježily chlupy, jak je nechutná. fuj. A ty Vlastovy kecy…

16
Hana
Reagovat

Teď mě udělala radost Mirka od Reného že odmítla uklízet jeho bordel taky proč ? Přijela přece na návštěvu

17
Jonatána
Reagovat

@Hana: souhlas

18
Ajda
Reagovat

Pepovo vyřazování je jak u konkurzu na domácí služku. Žádné city, žádná náklonnost, která bude nejvýkonnější a bez psychických výkyvů, ta vítězí.

Petře to dnes enormně nesluší.

19
Gabisollis
Reagovat

@Jonatána: no ta Petra ve virivce…..😮tedy je dost nechutna ta krehule.

20
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: nechapu,ze ta servirka …Nikola?neutika co ji nohy staci.:-)

21
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Bingo! A já pořád hledám vhodný výraz pro jeho vyřazování… vše bez citu, jen rozumové vyhodnocení…. A u Niky vyhrává to, že je mladá a tvárná, dá se nasměrovat… Holka zdrhej

22
JanaH
Reagovat

Když se dohadovaly Silva s Radkou, tak mi Pepa připadal jak na tenise. :-D
Ale proč dělá z vyřazovačky drama?

Vířivku raději moc komentovat nebudu, princezna je zoufalka. Nejen proto, že bere všecko, ale hlavně proto, že je naprosto nesoudná. Jinak by se furt nervala do plavek. :-/

René je truhlík a špindíra, Mirka u mě zabodovala. Zato Růža se mohla přetrhnout.

23
Monika
Reagovat

Mirka mi prijde dost rozumna. Prekvapilo me, jak privezla hned tri domaci dorty. To zas vsechna cest dost zabodovala. A je mi sympaticke, ze tam nespala. Take bych tam nezustala, kdyz jsem videla tu promocenou zed v rohu postele, stacilo. No a ten stoletej smrad se take nevyvetra za jeden den.

Petra je uplne silena, takovou pip*nu tam jeste nemeli. Male plavky, velkej za..k, macata stehna, povadle bricho, ale taaaak rada se ukazuje na kameru. A jeste se pri tom necha ohmatavat od chlapu. Hlavne Pavel a Vlasta nezavahali, fujtajbl pohled na ne.

24
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Oni oba chlapi jsou zcela bez citů, po tolika dnech už mají mít favoritku. U obou školení mužstva, úkoly, ale projev náklonnosti nikde.

Petra čuchne ke špuntu a chová se jako háravá fena. V té vířivce se mi z ní obracel kufr. Chlapi jeden odpudivější než druhý. U rybníka jsem tvrdila, že má o číslo menší plavky. Beru zpět, minimálně o dvě velikosti.

25
Jonatána
Reagovat

Nedělá Vlastíku :-D. Nemusí.

26
Gabisollis
Reagovat

Vlasta je strasnej kteten.A Petra se od nej necha osmatlavat….no fuj.Tohle je fakt nechutny.
Vladimira vypada jak Josefova matka,snad si proboha nedavala sance?:-D

27
Monika
Reagovat

Tak virivka to bylo top, jeden ji ohmataval nahore, druhej zas dole, do toho kamera. Sileny uplne. No a Vlasta, ten mel zas napad, udelej metr a pak me zavolej :-)) Vzdyt ten fotograf mel pravdu, prece se nebudou stridat po metru v malovani, vsak mohl jit Vlasta delat neco jineho, prace tam bylo dost. To by ale nesmel mit vic kecu a skutek utekl. Huba mu jede, ale linej je hrozne.

28
Lady XL
Reagovat

Nedivila bych se, kdyby Vlasta byl podle toho článku od fotografa tím bývalým obyvatelem náprav.zařízení… Tomu odpovídá i ta ubytovna… Můj názor.

29
Valamin
Reagovat

Od Vlastíka zdrhat co nejdál to jen jde! Pavel zase zahrál na notičku Petře. Ať je, jaká chce, snad taky brzy prozře a nevybere si žádného z těch dvou, jinak chudáci děti.
Pepa nebyl zrovna citelný, když nechal svoje holky, aby se ihned rozhodly, koho by měl zvolit, nedivím se té malé, že brečela, přesně, jak tu někdo poznamenal, city stranou. René je prostě prase a nevěřím, že po tom, co tam dámy viděly, by s ním některá něco chtěa mít do budoucna, už to tam jen musejí nějak dohrát, přežít a adieu, snad jen Růža vypadala, že by i měla zájem, ale ona si asi holka taky moc vybírat nemůže.

30
Valamin
Reagovat

@Monika: Přesně to jsem si říkal. Snad se nebudou jako retardi střídat úplně zbytečně po metru, zase tak velká místnost to není, aby ji jeden nezvládl natřít. Tady se pěkně ukázal Vlastův primitivismus v uvažování, bude dost labilní a ještě, jak si tam povídal se Sárou, místo aby se pohnul a začal něco dělat, to taky nevypadalo kdovíjak důvěryhodně. A chlap chce, aby ženská byla doma, zatímco se bude o finance starat on, ačkoliv je na ubytovně? Fakt? Nechci být prudérní, ale to má do šťastnýho života daleko.

31
Monika
Reagovat

@Lady XL: A on neni Vlasta ten z vezeni? Podle me to je urcite on, vsechno by tomu nasvedcovalo.

32
Karel
Reagovat

Udělali jste z realityshow topstar!

33
Hana
Reagovat

Vím že je to blbost ale víno z kelímku ? To ten Pepa nemá pár skleniček ?

34
Prochor
Reagovat

U Reného ložnice-rozhrnul smetiště a na volné místo položil staré matrace. Hrůza.
Nádobí neutírá protože ho nejspíš ani moc nemyje.
Viděli jste jak Vašek zíral na Sáru od Petry? Tak se vyjasňuje kdo je na holčičky. A jestli to byl on v kriminálu tak by mně zajímalo za co. Petra na něj nějak trpí.
Erotic massage ve vířivce – kam by se zašlo nebýt kamer.
Oba pánové jsou takoví bordeláři že mi až splývají a nerozeznám jednoho od druhého. Oba hledají uklízečku protože jsou líní si uklidit byt. Podle mně mají oba ostudu až na půdu. Smutné je to, že dcery místo aby tátovi uklidily tak ho ještě omlouvají.

35
Prochor
Reagovat

Opravuji – ne Vašek od Petry ale Vlastimil. Mimochodem, Vlasta mi připomíná toho kriminálníka od Barbory Trávníčkové. Ten přišel pozdě a pak se hystericky rozbrečel. Vlasta je stejná hysterka. Kolega mu nenechá vymalovat kus pokoje a to je důvod aby se lítostivě rozbrečel a litoval se jak mu svět ubližuje:-)

36
Ajda
Reagovat

@Hana: Přesně to mě napadlo. Ještě schází papírové tácky.

Nechápu, jak kvalitní může být Josef řemeslník, když vlastní dům – jeho reklama, vypadá jako dům hrůzy a to pominu všudypřítomný bordel.

René, postřehla jsem dobře, že prostěradla nepoužívají a na sedačce se klidně peleší na roztrhané matraci? Mirka měla recht, tam bych taky na nic nesáhla. Copak někdo jede na návštěvu, aby si tam uklízel? Žlutou čepici neodkládá, bojí se, že už by ji doma nenašel.

Vlastovo umývání oken, to byla parodie na práci. Lepidlo po izolepě stačilo vzít odlakovačem a sklo pak pořádně umýt saponátem a vyleštit. Jak to mohla Petra vůbec snést? Proč to po zlikvidování izolepy neodstranila dávno sama?

37
Lady XL
Reagovat

Specielně bordel u Reného je fakt už přes čáru…. Mě se obracel žaludek a to jsem to viděla jen přes obrazovku. Koruna všeho byly ty špinavé matrace hozené na zemi, mezi ostatním bordelem. A ještě to hrdě ukazuje, jak připravil „pokojík“ pro přespání!! Oba jsou líní – tedy vlastně všichni tři – Petra taky. Já bych se zachovala jako ta Mirka, možná bych tak ještě umyla nádobí, abych měla z čeho pít vodu, otřela židli… Na pohovku bych rozhodně nesedla… A rozhodně bych tam nespala! Ty zbylé, co tam zůstaly spát, jsou fakt zoufalky, že to udělaly. Ono by to „tatínky“ taky poučilo, že mají víc uklízet, když si tam někoho zvou. Jsem zvědavá, co by takový „filozofující“ Pepa říkal, kdyby teď při návštěvě např. Silvie dostal do ruky hadr, smeták a koukej si proklestit cestu do bytu…. Jo a místo na spaní si najdi a ukliď taky sám, prostěradlo nemám, doufám, že máš aspoň peřinu s sebou… No asi by zíral a vedl moralistické řeči!
Petra? vlastně nemám slov….

38
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Nejen že hrdě ukazoval „pokojík“ u krabic ale ještě řekl že by se měl urazit že jedna maminka u něj nechtěla spát. Že by se naopak ona mohla urazit když jí pozve do bince ho nenapadne:-)

39
Prochor
Reagovat

@Ajda: OT. Doporučuji raději než izolepu používat papírovou malířskou pásku. Nezanechává po sobě lepidlo a dá se snadno přilepit i odlepit. Není drahá.

40
Ajda
Reagovat

@Prochor: Díky, ale já jsem odpůrce vylepování čehokoli do oken :D

41
JanaH
Reagovat

Hmm… mě zas přišlo zvláštní, jak byla Mirka na bivakování v autě připravená. Prostěradlo, polštáře, povlečení… ;-)

42
Gabisollis
Reagovat

@JanaH: jo,to me taky prekvapilo.Snad to bezne nevozi…?Ale ten bordel a spina fakt jsou stolete to se nedalo nahrat leda,ze dostala info dopredu.

43
JanaH
Reagovat

@Gabisollis: ale proč zrovna ona, ostatní dvě ne? A to jedna dorazila i s potomkama.
Už jsem tady jednou psala, že mi svinčík přijde jako dějová linka celé řady. Nebo mám fakt věřit, že se přihlásili samí echt bordeláři? :-))

44
Ajda
Reagovat

@JanaH: Ve VM taky některé berou povlečení a spacáky, aniž přeci ví, do čeho jedou. Takže buď počítala předem s každou variantou, možná ale měla indicie o Reného bordelářství už ze společného pobytu na aktivitách.

45
JanaH
Reagovat

@Ajda: možná. Mně to jen přišlo podivné. Ale štěstí přeje připraveným, že?

46
LucieD
Reagovat

Já myslela, že prostěradlo má od Reného a polštář nosí s sebou na přespání.

Vlasta… To je opravdu nechutný chlap. Nechápu, proč ho nevyhodila po prvním hysteráku při focení. Navíc to, jak si povídal se Sárou, mi přišlo divné. Nepustila bych takového ke svým dětem. Jeho představa o tom, jak by spravoval finance a Petra by si doma válela šunky, mě pobavila při vědomí, že on žije na ubytovně a ona má doma chlívek. :-)))

K Petře nemám slov, přijde mi hodně zoufalá, když na sebe nechá takhle chmatat od každého a hlavně hloupá, že jim vše žere.

René je prase, Mirka má u mě plusové body, které ztratila, když se smála Yvoně. Navíc dorty vypadaly moc dobře.

No a Josef… Jak je možné, že mu Silva neleze na nervy? Vždyť je úplně afektovaná, hloupá a falešná. Navíc s tou malou dost manipulovala, to je snad nejhorší, že si zahrává s city malé holčičky. Mimochodem obě dcery jsou super! To se musí nechat.

47
Ajda
Reagovat

@LucieD: Myslím, že René nemá ani vlastní prostěradlo, natož na půjčování. Vlasta Petře něčím imponuje, nechává se od něj osahávat a pořád ho sama od sebe olíbává.

48
JanaH
Reagovat

Pepan nakonec vyřešil vyřazovačku šalamounsky. Nechal jednu, co se líbila starší dceři, jednu, co se líbila té mladší a jednu, co se líbí jemu. :-))
Renda nemá prostěradla, Pepan nemá utěrky… :-D

49
Monika
Reagovat

Me teda neprekvapilo, ze si Mirka vzala svoje povleceni a periny. Nezapomente, ze uz v uvodnim medailonku byl videt bordel Reneho, dale stravila s nim uz nejaky cas predtim, takze zhruba vedela, ze to neni uplne chlap na poradek. Urcite necekala takovou spoust, ale nejakou predstavu mela….Ja bych si to povleceni vzala take sama od sebe.

50
Monika
Reagovat

@LucieD: Jo, dcerky skvele. Vubec ta starsi Tamara, prisla mi hodne inteligentni a na svuj vek velmi rozumna.

51
Romi
Reagovat

@JanaH: Bylo to proto, že René je na to připravil předem, údajně naznačil, že má doma „neuklizeno“, repsektive chaos. Ať nečekají žádný hotel Ritz. Jediný, kdo bral jeho slova vážně byla evidentně Mirka :)

To chování Pepy jako otce bylo úplně za hranou. Jednal, jako kdyby šlo o život. Objímal děti jako před popravou, tak děti, tato chvíle rozhodne o našem životě. Místo toho, aby je nestresoval a bral ty holky jako kamarádky a celé jako hru (a tak to dětem i opakoval) a pak si to se ženskýma vyřešil osobně sám bez dětí. Podle mě u tohoto vyřazování neměly být (víme jaký divadla umí ženský u vyřazovaní). Ta malá z toho byla rozhozená jako hrom. Za to bych ho kopla do zadku, aby se vzpamatoval a uvědomil si, že děti chápou realitu odlišně než dospělý, nerozumí tomu a hlavně odezírají z rozpoložení rodičů neboli veškerý stres na ty děti přenesl on sám svým patologickým přístupem.

52
Prochor
Reagovat

@Ajda: To jsem nepochopil. Myslel jsem že jde o dočasné zakrytí rámů při malování stěn.

53
Prochor
Reagovat

Napadlo mně jestli chlapíci co najdou přitahnou domů. Tak se smětiště přesune z ulice do bytu. Každá věc je potřebná:
ukládá ji tam kam patří
za rok za dva nebo za tři
bude rád že ji mááááá..

54
Janica
Reagovat

Všechno jste zde krásně popsali/ly, souhlasím se vším, není co dodat. Jen jedno zde nezaznělo a to jste si určitě všichni všimli/ly… záběr na průzračnou vodu ve vířivce před vstupem a pak záběry na všechny laškující ve vodě. Voda tak špinavá, že vlastně ani nebylo vidět kdo na co sahá, (no ani vidět nemusíme). Petra absolutně nesoudná.

55
Ajda
Reagovat

@Prochor: Vlasta myl okno, ale uprostřed nechal lepidlo po široké izolepě, cca 20 cm. První výmluva, že to nejde. Petra ukázala, že jde. Tak přiznal, že se mu nechtělo. Já nechápu, proč to tam Petra nechávala. Bych ráda viděla, jak by vypadalo v reálu to Vlastovo živení celé rodiny.

56
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: Vlasta je tlučhuba,taky bych to v realu chtela videt.:-D

57
Gabisollis
Reagovat

@Romi: tak to si vystihla uplne presne s tim Josefem.
Naprosto z toho delal nevhodny drama,

58
Romi
Reagovat

Mě spíš než voda šokovalo to těžké akné na zádech Vlasty. Na druhou stranu vím, že to je choroba (předpokládám hormonální dysbalanc), každopádně doufám, že to nějak systematicky léčí. Ale Petře to asi nevadí :)

Vlasta je podivný člověk. Podle mého názoru si nese v sobě nějaké trauma, nevím v jaké je teď životní situaci, ale něco v něm doutná. Umí se chovat mile (dočasně), ale z toho střih a zabil by tě. Určitě bude i majetnický a rozhodně jako partner silně podezřívavý, což plyne z jeho nízkého seběvědomí a průměrného až podprůměrného intelektu. Těžký život s Vlastou …
Petra ho v příštím kole vyrazí nebo vyletí Roman, vidím to 50 na 50. :)

59
Romi
Reagovat

Vlastně Petra nikoho nevyrazila že ?

60
Dominik
Reagovat

Jak někdo může žít v takovým bordelu? Když někde bydlím, tak se tam chci přece cítit hezky, dobře, ale v tomhle? Nehledě na to, že je to taky určitá vizitka člověka. A René jak největší jantar: „No já na to uklízení moc nejsem.“ Hmm, tak spíš je prase. Snad jeho synek nechytne stejné návyky. Mirce se nedivím a to s tím uražením, jak už tady někdo psal, tak to jsem se smál :D Může být rád, že tam vůbec někdo nakonec spal.
Vlasta je hroznej psychouš a ona ho ještě furt olizuje. Vířivka byla jak předehra z hodně nepovedenýho porna, Petra opět královna mezi jednookými.
Pepa, drama + děti, nebylo to potřeba. Silva sebevědomá jak prase a přitom vůbec nemá proč, nevím proč si ji tam Pepa nechává, fakt otřesná osoba se vším všudy.

61
Romi
Reagovat

@Dominik: René je prostě línej chlap kterému se nechce makat. Strašněj strašnej chlap !

62
Dominik
Reagovat

@Romi: To teda. Jako i kdyby si tam štáb schválně toho bordelu přidal, tak věřím, že i tak tam byl pořádnej bordel :D

63
Keliška
Reagovat

Janica54- Napadlo hned, jen jsem to už nenapsala. Hned jsem si říkala, že i přes vodu cítím pach nemytých těl. :-) A jak tu někdo psal jak, špatné německé porno. Já se za ně cítila trapně. :-) Vlasta je regulérně psychouš a taktéž mám podezření, že to bude ten ouchyl, jak tam seděl s tou Sárou, tak jsem si všimla, že i Petra na ně divně kouká. A jak se samodojal, že by se chtěl starat o ní a o Sáru, tak mně přejel mráz po zádech…

64
Prochor
Reagovat

@Dominik: Kdyby si štáb něco k bordelu přidal tak by to to nepoznal ani sám René:-)

65
Dominik
Reagovat

@Prochor: Jo to je taky fakt :D :D

66
Ivča
Reagovat

Teda ten Pavel ma tedy ale fakt chuzi muzske slapky:-)) uz jen make-up mu chybi (teda doufam:-))) a Reneho zahrada,jak tam ma ty dvere od auta… Se bojim,ze se je nekdo pokusi zvednout z toho krovi (ci co to tam je) a bude tam to auto cely i mrtvolou ridice:-))))

67
Jelda
Reagovat

Vlasta od Křehulky je jasnej psychopat. Tipla bych, že je to právě on, který si brousí zuby na Sáru.
Hnusnej, slizkej, nevyrovnanej a zamindrákovanej chlap, neschopnej se postarat sám o sebe, natož o rodinu.
Křehule zamrzla v pubertálním období, takže nevidí varovné signály, které Vlasta po celou dobu vysílá.
Lituju Petřiny děti pokud se Petra rozhodne, že Vlastík je ten pravý:-)…

Pepa a René – bez komentáře.
Nedivím se, že jsou sami. Oba zachrání max. nějaká zoufalá samaritánka co by zasvětila svůj život uklízením jejich neobyvatelných příbytků a obskakováním těchto zjevně líných chlapů.
Moc těch zájemkyň nebude.
Ale jak už někdo psal, René má moc šikovné a milé dcery.

68
Valamin
Reagovat

Díky za komenty o pornu, páč já si pořád říkal, co mi to ta sekvence s vířivkou připomínala. A je to jasný! Erotický film s neherci, ze kterýho někdo vystříhal všechno porno.

69
LucieD
Reagovat

Já doufám, že ten úchyl byl už vyřazený a není to Vlasta. :-( Je mi úplně zle z představy, že si ho Petra přitáhla domů ke své dceři… Těch varovných signálů, jak už tu někdo psal, vydal dost. Už jen to, jak je výbušný a za chvíli zase jako med. Petra je ale moc zahleděná do sebe a jeho zájem jí dělá dobře, tak to nevnímá.

70
Roman
Reagovat

Jinak ohledně Petry, napsal jsem na FB silnou kritiku na ní, ohledně situace ve vířivce a celkově o jejím chování a intelektu…slušnou formou…sama hvězda Petra Schneiderová mi odepsala,že jsem cituji „hnusná buz.na s malým pérem co jen závidí“ Ehm, gay nejsem, ale vypovídá to hodně o jejím slovníku a charakteru. Samozřejmě admin FB skupiny Hledá se Máma a Táta celou „konverzaci“ smazal a já pak dostal zákaz příspěvků na 24 hodin.

71
Dominik
Reagovat

@Ivča: :D :D :D zakonzervovaný řidič by byl objev roku :D a možná by to bylo zajímavější, než celej René :)

72
JanaH
Reagovat

@Roman: ach, křehká maminka a princezna „jakoby“ používá slovník dlaždiče? :-)
A teď se přiznej, Romane, závidíš nebo ne? :-DDD

73
Ivča
Reagovat

71 Dominik – bych se podivala,jestli cajti z toho kraje nemaji nejakou neobjasnenou bouracku :D

74
Prochor
Reagovat

@LucieD: Jen doufám že Petra by nesvěřila svoje finance chlapovi, který se o sebe neumí materiálně postarat a nemá kde bydlet. Mohla by se jednoho dne probudit a sama s děckama nebude mít kde bydlet. Znám podobný případ – partner kamarádky byl gambler.

75
Dominik
Reagovat

@Ivča: Kdo ví, co se na té zahradě všechno skrývá, raději nevědět :D

76
Jonatána
Reagovat

@Roman: Křehulka Peťulka je holt kultivovaná a inteligentní mladá dáma s vytříbeným slovníkem :-D.

78
JanaH
Reagovat

Vlasta je náš nej fanoušek. Přidám jeden názor z fb: „slizkej, šerednej a ještě kretén“. Já souhlasím. :-D

79
Gabisollis
Reagovat

@JanaH: jej na „nas fanousek „sem uplne zapomnela!!!!:-DDtady byvala pred lety fakt sranda.Diky za pripomenuti.;-)

80
Gabisollis
Reagovat

@Jonatána: vtipny a vystizny.:-D

81
Floretta
Reagovat

Největší zoufalka je tlustá,nenápadná Růženka,minule striptýz.dnes uklízí jak divá,to si říká o vyřazení.Vlasta-blé,ten páchne i přez obrazovku,úchyl,pokud je to skutečně on,tak Sára by pro něj byla ta pravá.Je to blbé takhle to napsat,ale ta holka je divná,mentálně tak sotva na dvanáct.Naštěstí podle proma víme že bude vyhozen,kupodivu.

82
JanaH
Reagovat

@Gabisollis: jj, ještě se občas zadaří, když je dobrá konstelace hvězd a parta, co se chytá a hlavně dobrý „matriál“ na obrazovce/monitoru. ;-)

83
Jelda
Reagovat

@Jonatana – tak to jsem se pobavila:-)

84
Brigita
Reagovat

Neměla by se tato tato RS přejmenovat na Hledá se sponzor a služka ? Vždyť ženy hledají sponzora pro sebe i své děti a muži zase tu služku, co uvaří, uklidí a zajistí vše . Co se týká jednotlivých účastníků, tak je to letos docela nářez -“ křehká “ maminka Petra mi přijde jako zastydlá puberťačka se sklonem k sebelásce a obdivu , čekající jen na lichotky a pochlebování od mužských zájemců, ,který když nedostane , vrátí mužům uraženým chováním a trucováním . Její vířivka to byl vrchol večera , nechápu jen to, že žena, která hledá partnera do života se nechá osahávat z jedné strany gay-hercem ( ten by byl vyřazen jako první ,být já tou ženou, co hledá vztah ) a z druhé cholerikem a hysterákem , který se mi zdá velmi nevyrovnanou osobou a u něj zvláště pozor nejen na možné fyzické konflikty , jak sám několikrát do kamery předvedl . Roman to je takový tichý medvěd, co pozoruje a obhlíží a Libor typický mužský podpantofláček, co bude vařit ňaminky pro tu svojí královničku jen , aby mu věnovala pohled , ten by pro Petru udělal vše . A co se týká Sáry, myslím si, že s ohledem na své děti se Petra hlásit neměla a měla hledat partnera jinou cestou než přes TV, pokud opravdu hledá vážný vztah .Z ukázek se mi zdá , že Sára je trošku jiná než např.děti Josefa a Reného a určitě ten chaos během natáčení a medializaci po odvysílání nese úplně jinak než si maminka představovala , citlivá dětská duše je velmi křehká .. No a kde máme malého Kevina ? Neměli by nápadníci poznat i jeho, když chtějí tvořit rodinu ? Zdá se mi, že i tady je nějaké to tajemství , taková ta 13. komnata ….

Tatínek Pepa, který se od začátku jevil jako ten nejnormálnější aktér této šou , mi přijde nyní nerozhodný a velmi lehce manipulovatelný jednou velmi chtivou ženou , co se chce někde usadit a zajistit svého potomka, nejsem si jistá, že Sylva je tou pravou mámou pro jeho dvě dcerky, které jsou velmi přátelské a proto je snadné s nimi asi i dobře manipulovat, což Sylva i Radka dobře zvládly . Radka se mi jeví jako žena velmi impulsívní , která by se měla alkoholu vyhýbat , protože se pak z ní stává hádavá tetka a héééérečka . U Nicoly uvidíme až jak se vybarví ve svém prostředí, ale zatím je to taková ta tichá voda, ale i u tiché vody může přijít nečekaný zvrat . Vlaďka, tak tam bylo jasné, že je adeptkou na vyřazení a to nejen kvůli věkovému rozdílu, prostě jedna rychlejší a šikovnější už stačila toho svého milého dokonale oblbnout a tipuji to na postupné pomlouvání zbývajících soupeřek až zůstane ona jediná ..

U Reného tak to je nářez na entou , pozvat si do takového svinčíku ženy a tv štáb, tak to je odvaha nebo nedostatek sebekontroly . A svádět to na scénář režie, tak jak je zvykem v každé takové RS , tak tomu nevěřím, protože ať by mi kdokoli diktoval , co mám dělat či říkat, tak jsem v tv jen sama za sebe a jen ze sebe pak můžu přede všemi udělat pako , každý má snad rodinu, přátele, kolegy v zaměstnání a ti všichni se určitě dívají a právě před nimi je ta ostuda největší . Reného vůbec nepřekvapilo, že jsou ženy nějak rozhozené, spíš se cítil dotčeně , Mirka zpočátku působila drsně, ale nakonec přijela na návštěvu jako host a ne jako uklízecí četa . U Růženy, nebudu psát Růženky, nemám ráda zdrobnělinky u žen , přijde mi to infantilní , tak tam bych tipla, že by u Reného zůstala hned jen by stačilo kývnout, už jen její obnažování a nabízení se Renému u bazénu hovořilo samo za sebe – udělá tohle normální ženská ? A poslední adeptka , která přijela rovnou s oběma dětmi, to asi jako budoucnost také nevidí , takže mi vychází jen ta Růžena, která je tady právě tou tichou vodou a která pro odstranění svých soupeřek udělá pro Reného vše ! To je takový můj pohled na aktéry v této RS :-)

85
Bejčice
Reagovat

Pro pána Jána, co tam ten labilní vopičák Vlastík ještě vůbec dělá?!

86
mk
Reagovat

Vlasta je divnej a nepustil bych si ho do bytu ani náhodou, ale jinak to na mě působí, že hrozně přehrává a ty jeho výlevy na kameru mu ani trochu nevěřím, celé to je ze 3/4 nahrané, jen aby se něco dělo.

87
kikiwhite
Reagovat

Ahoj, mnohé už bylo řečeno – tedy že u Reného největší humus, také bych tam nespala a Mirce se nedivím, u Jozefa možná o něco menší humus, ale pořád humus, u Petry téměř holobyt a mírný svinčík, ale oproti ostatním pánům pořád luxus:-)
Nicméně, jak se psalo o tom, že Mirka ani ostatní ženy nepřijley gruntovat, nýbrž na návštěvu, a já s tím SOUHLASÍM – tak u dalšího tatínka i maminky to jako gruntovací četa bylo pojato také (a nikdo neremcal:-) – u Reného dokonce vypsáno něco jako soutěž a u Petry všichni víme, jak to bylo. Takže teorie o návštěvě (tedy negruntování) by měla platit pro všechny! Také to moc nechápu, že si někdo někoho pozve a pak se hlavně gruntuje! (u Josefa se pak dokonce hodnotí zásluhy). Noc nic, jak už zde někdo psal, je to asi opravdu hlavní téma této řady, neboť v minulých řadách toto nebylo (tedy krom Petra Machaly a jeho pididomečku, ale tam se spíš dělalo jen místo na spaní).

U Reného mě naprosto fascinovalo, že on si vůbec neuvědomuje, v jak velkém extrému žije a přijde mu to jen jako „že není na domácnost“. Když chlap není na domácnost, tak má třeba občas neumyté nádobí, nevypráno, nevyluxováno, doma mírný chaos apod.. Nicméně to, že někdo de facto žije v odpadcích na zapáchající nevětrané skládce je opravdu něco diamterálně odlišného od „nejsem na domácí práce“. Opravdu hrůza.

U Josefa něco podobného – nikdo se nad tou hrůzou, co má doma, nepozastavuje – nechutná děravá sedačka (i u popelnic jsou vidět lepší), všude naprostý chaos a bordel skládkovitého charakteru, zařízení ze čtvrté ruky apod., ale řeší se, jak se maminky ujaly úklidu, praní a vaření. Chjo…
Petra – scéna ve vířivce – neestetičnost, nesoudnost, nesebereflexe…jinak – hodil by se k ní Libor, myslím, že je to hodný člověk a ani by tak nevadilo, že podpantoflák, mužskou roli by patrně zvládl. Vlasta – hrůza, bylo řečeno vše, Pavel je pohádkář, exibík a hráč, navíc falešný, nevěřím mu ani slovo, Roman nevím, moc se neprojevoval, ale taky by asi nebyl vyloženě špatný.

88
Prochor
Reagovat

@kikiwhite: Roman na mně dělá dojem, že je dost zaskočený celou situací. Drží se trochu stranou protože nečekal, že seznamování bude až tak pod úroveň. Vlasta je pravý opak chová se bez ohledu jako slon v porcelánu. A že si ho Petra oblíbila bude tím, že jeho hysterické scény chápe jako důkaz jeho citlivosti. Asi jako když ženy obdivovaly citlivost Vladka Dobrovodského.

89
Prochor
Reagovat

@Jonatána: Ještě že Petra nečte Panáčka. Jinak bychom se při jejím slovníku o sobě dozvěděli nevídané věci:-)

90
JanaH
Reagovat

@Prochor: na mě Roman hlavně dělá dojem, že je celý podělaný z toho, aby opět neupadl v nemilost u princezny „jakoby“, a proto se bojí snad i dýchat. Už jednou to měl u křehké maminky nahnuté, protože se dopustil té drzosti a nepředloženosti, že ji oslovil na fb ještě před natáčením… a byl málem sťat, proto se teď drží zpátky.

91
Ajda
Reagovat

Mě u Vlasty ještě napadlo, jak tvrdil, že by Petra byla doma a on pracoval a zajistil rodinu, že hlavní důvod by nebylo pohodlí Petry, ale jeho žárlivost. Zavřít ženskou doma a hlídat každý její krok. Nejlépe, když bude na něm i finančně závislá. A při nespokojenosti výbuchy, usmiřování, klasický magor od kterého co nejdál.
U Romana po přečtení blogu mám pocit, že strašně nechce být sám, ale Petra je mimo jeho ligu, tak to dohrává kvůli smlouvě.

92
Hana
Reagovat

Kikiwhite – možná je to tím že Mirka se jediná vzepřela tak proto se tu víc řešilo uklízení u Reného

93
Ajda
Reagovat

@kikiwhite: Pepa se tu řešil už dříve – vana atd. Toho bordelu je tolik, že se divák ztrácí v odpadcích :D

94
kikiwhite
Reagovat

@Ajda: Mimo jeho ligu – myslíš, že je „nad“ jeho možnosti nebo „pod“? :-) Já bych neřekla, že je „nad“, protože úplná krasavice to úplně není (i když není ošklivá), ale hlavně intelektově je zase dost „pod“ :-). A u chlapa vzhled zase tolik roli nehraje.

Jinak – vím, že se Pepa řešil – vana a tak, ale já spíš měla na mysli ten princip, který se zde také zmiňoval, že na „návštěvě se neuklízí, ale návštěvuje“ :-), který si první troufla vyslovit Mirka (a já naprosto souhlasím) a přitom ostatní adeptky/adepti se chovali, jako by to, že přijedou Pepovi a Petře uklidit, byla ta nejnormálnější věc pod sluncem – to mě trochu udivilo:-)

95
kikiwhite
Reagovat

@Prochor: Ano, že je zaskočený je možné, taky bych byla asi zaskočená:-))
Je fakt, že tam tak trochu nezapadá:-)

96
kikiwhite
Reagovat

@Ajda: Jo, ještě dodatek:-) – já nemyslela jako výčitku, že TADY na pnáčkovi se Pepa neřeší:-) – to vím, že se řeší:-)) , ale že MAMINKY jeho bordel a domohrůzy neřeší a ani moc se nad bezdomovekcým vzezření obydlí nepozastavují, ale naopak, že Pepa pěkně a detailně řeší a hodnotí, jak se ony ujaly domácích prací, úklidu apod…to mi přijde mimo..

97
Jelda
Reagovat

Tak Romana by bylo pro takovou pip*nu jakou je Petra skoro skoda. …

98
Ajda
Reagovat

@kikiwhite: Mimo ligu jsem myslela tak, že v reálu je Petra jednoduchá, nedůvěryhodná (seznamky). Klidně napíšu, že čekal vyšší úroveň.
René je na tapetě, ale i Pepa je pěkné čuně, klidně ho řešte :-) On to spíše v tomto kole schytal za projevy citů a styl vyřazování.

99
Dominik
Reagovat

Už jenom to, že se „jakoby“ Petra konstantně zaměřuje pouze na Vlastu s Pavlem, o ní svědčí leccos. Roman s Liborem jsou určitě z téhle sestavy ta jednoznačně lepší polovina, která by i za něco stála, bohužel takhle jsou tam do počtu. I když na druhou stranu nejspíš lépe pro ně :D

100
JanaH
Reagovat

Bylo zde video, kde se dá vidět, koho vezme křehule na dovču…

101
Ajda
Reagovat

@JanaH: Tak, tak, hned první promo video nám to inteligentně prozradilo :(

102
Maggie
Reagovat

A na fb Reneho jsou fotky, ze kterych je videt, koho vezme on :-D

Jinak zdravim diskutujici :-)

103
kikiwhite
Reagovat

@Ajda: Ok, tak to ano, pod úroveň to souhlas. Bohužel (bohudík) pro něj zjistil, že je Petra dosti prostoduchá a ne úplně ideál pro rodinný život (byt, úklid, příprava jidla apod.)
Je fakt, že jednoduchost nebo chcete-li určitá povrchnost Petry se dala předpokládat již dříve, když v dřívějších dílech několikrát zaznělo, jak moocinky ráda se Peťulka fotí a nechá fotit, to také o její vyrálosti zrovna úplně nesvědčí..(jako dosciplína – „kdo mě nejlíp vyfotí“ – no comment…:-)

104
Hana
Reagovat

FB: (úklid u Reného)
Alexa Veliká Raduška Paňková „Proč jste uklízely? On vás pozval na velké gruntování? Proč jste neprotestovaly a nedaly mu najevo, že takto hochu nee?“

Raduška Paňková „Protože nám to řekl štáb, že máme uklidit.“

Z toho je jasné, že celá tato reality je jedno velké loutkové divadlo a loutky, které v něm účinkují, pouze plní pokyny štábu. Nevěřím, že by se nějaká žena účastnila úklidu těchto doslova prasečích obydlí dobrovolně a poté ještě pokračovala v namlouvání Reného (Josefa), ba dokonce měla zájem s tímto materiálem do budoucna žít. Mohli bychom se na závěr alespoň dozvědět, zda byli účinkující placeni od hodiny nebo za každý natočení díl. Je vyloučeno, aby v takové taškařici účinkoval někdo doborovolně zadarmo :-) Potom by se dalo pochopit, že pro některé jedince je účast v různých takovýchto „šou“ jakýsi zdroj občasného přivýdělku (např. pro Gábinu).

105
Maggie
Reagovat

Nejake penize dostavaji. To psala Radka Pankova. Ale pry ne moc, tezko rict, co to znamena.

106
Maggie
Reagovat

Gabina urcite neni zla, ale prijde mi dost zoufalka. Za jedno leto milovala nejdriv Vladu ve FHZ a pak hned Josefa. Jeste mu vyzna lasku po par dnech.

107
JanaH
Reagovat

@Maggie: tipuju to na náhradu mzdy podle nějakých tabulek. Ale Katarína se dušovala, že ve FHŽ nula.

108
Romi
Reagovat

Máte pravdu, třeba skutečně, když štáb vysvětloval režii pořadu doporučil neuklízet, aby to bylo dramatičtější. Těžko říct, každopádně nelidský bordel co byl u Reného, to byly pavučiny X měsíců staré, včetně usazeného prachu. René je prostě čuně chlap od podstaty. Už mám averzi na tu jeho umolousanou žlutou čepičku.

109
Ajda
Reagovat

Ten nepořádek, roztrhaná sedačka, špinavé matrace, skladiště v policích, vana atd., to byla u obou několikaletá absence úklidu a hygienických návyků.

V některých RS berou tzv. diety, cesťák, určitě to nepokryje náklady.

110
Ivča
Reagovat

Dcery od Jozefa pri hodnoceni: „Tak Silva se do toho ZAŽRALA…“ Lool, to neni moc hezke vzhledem k jejimu predkusu… :-D :-D

111
Jonatánat
Reagovat

@Ajda: Taky mi to tak přijde. O blogu nevím, ale on mi přijde jako normální chlap, který by ale Petru fakt nedal. K Petře by mi tak nejlíp pasoval Libor. Ten vypadá, že je klidný a opravdu by se mu s ní líbilo.

112
kachnicka
Reagovat

K těm honorářům – tady na Panáčku byla myslím uveřejněna smlouva jednoho z účastníků předchozí série, bylo tam, že bere 1000,- za jeden natáčecí den. Ale prý se to lišilo od účastníka k účastníkovi…

113
Jonatána
Reagovat

@Prochor: :-D

114
Prasečí rypáček
Reagovat

Ve vířivce se evidentně nejvíce styděly ty o dvě čísla menší dvoudílné plavky. Hlavně tehdy, když křehkou oplácanaou majitelku masíroval Vlastík Plačička a Pavlík Bukvička. Při masáži poprsí měly holky co dělat, aby zachránily situaci a nepovololily. Jinak by vylítlo víc, než by mělo. Pak by se Pavlík zahihňal a Vlastík rozplakal.

Ti dva bordeláři darmo mluvit. Je to jejich styl života.

115
Jana Košárková
Reagovat

@Monika: Myslím si to samé.Je to psychouš nehezkej a ona ho pustí k dětem.V příštím díle bude dávat její dospívající dceři školení ze sexu.Sociálku na něj…

116
Jana Košárková
Reagovat

@Ajda: Stačil mi pohled na Vlastova záda-samý bolák a jizva.Nechápu,co ta Petra na něm vidí,hysterický je jak baba,divný pohled,bála bych se ho nechat s dětmi samotného.Je to pipina bez rozumu.

117
Bejčice
Reagovat

Co je tak neodpustitelnýho na tom, osloví – li mě někdo, v dnešní době, přes facebook před začátkem soutěže? Ta Petra má opravdu posunutý uvažování. K zamyšlení spíš je, že se nechá takhle oťapkávat latentním homosexuálem a slizským labilním psychopatem. Ti dva pánové, kteří se projektu vířivka zprvu neúčastnili, mi přindou jako solidní mužští. Tudíž bych ani jednomu tuto trofej, výhru v podobě Petry nepřála. Ona není vůbec srovnaná, psychicky, člověk nikdy neví, co od ní může čekat. Ten Libor, z fotek na facebooku, byl ještě nedávno dost pohlednej chlap, až jsem byla překvapená, jakej že fešák :-) Pak nějak přibral a tak, kůli nemoci ledvin, sám o tom mluvil. Nicméně on na mě působí tak opravdově. Pohodář a rovnej chlap. Ukázkovej protiklad močky uslintanýho Vlasty.

118
Ivča
Reagovat

Souhlas…jedinej Libor (a mozna jeste Roman)maji charisma a dokazou se podivat do oci tak,ze je jasny,ze to maji v hlave v poradku a nehraji divadlo. Jen ohledne toho Liborova tloustnuti- skutecne si jej nikdo neoamatuje z Hleda se tata? Tehdy se tam uchazel o tu nejstarsi Nadu,a jelikozjemu tehdy bylo 32 a Nadi asi 44,hned ho vyradila…a tam se mi ptave zdal jeste o hodne kulatejsi,nez ted…

119
Janica
Reagovat

@Prochor: 88 … no jo, ale jak vypadá Vlasta a jak Vlado (i když gay)

120
Ajda
Reagovat

@Ivča: O Liborovi to tady padlo hned u prvních dílů.

121
Mystery
Reagovat

Tak k jednomu zamilování už v této šou došlo – všimli jste si té Veroničiny holčičky, jak se měla k Dominice, Reného dceři?
A trochu mě zarazilo, Mirka říká, že René Dominiku vyženil, jak tedy funguje její matka a bio otec, když Dominika žije s nevlastním otcem?

122
Ajda
Reagovat

@Mystery: René má děti po rozvodu pouze dva víkendy v měsíci, v péči je má matka. A Pepa má střídavou péči.

123
Valamin
Reagovat

Divím se, že matky od dětí Reného a Pepy vůbec souhlasily s natáčením, tedy předpokládám, že musely souhlasit, pokud děti nejsou plnoleté. Přece musejí vědět, co měly doma a jak to u otců vypadá dnes, že se zrovna v úklidu nepřetrhnou a ještě tam budou před kamerami jejich děti ve svinčíku. Jistě si mohly říkat, že otcové jsou ti, kteří budou mít ostudu, ale i tak je s podivem, že jim ne/vadí, až všichni uvidí, do čeho musejí děti pouštět, ať už se jedná o víkendy nebo střídavou péči.

124
Romi
Reagovat

Rene ma na FB napsáno, ze je vdovec.

125
Romi
Reagovat

Nezná nekdo fb Pepy ?

126
Ajda
Reagovat

@Romi: Petra Schneiderová

René vdovec? Leda blbec! V medailonku bylo rozvedený a potom tři vztahy.

127
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-DD leda blbec sedi.:-)

128
Romi
Reagovat

@Ajda: :))

129
sarka
Reagovat

Kde je clanek k 9. Dilu?

Přidat komentář