Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV: Kontrola, zpověď a útěk od nápadníka (8. díl + videa)

27. Listopad 2017 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

titulek 9

U Josefa s Petrou návštěvy ukončily svůj pobyt a nyní se role obrací. Josef i s dcerami jede k Nikole do Prostějova. Ta se těší na holky, ale její matce se Josef jako potenciální zeť nezamlouvá. Petra má pro Vlastu opravdu slabost, brát však jeho řeči vážně se nevyplácí. Sice snil o zajištění rodiny, když dojde na skutky, nedokázal Petře a jejím dětem zajistit ani přespání. Venku prší, oni na ulici, návštěva letního kina v tomto počasí je také pěkná blbost a situaci rozhodně nezachrání. Petra se naštve a pomoc hledá jinde. U Reného se zraní aktivní Růženka, dorazí na inspekci bývalá manželka a nečekaně se na scéně opět zjeví fotomodelka Silvie. S bývalkou René nekomunikuje, ale Mirka si jí stěžuje na nepořádek v domě.

Promo videa

Věřit Vlastovi?

Renému není do řeči

Josef u zpovědi

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma, FB Prima

Premiérový díl sledujte dnes od 21.30 na TV Prima.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 82
1
JanaH
Reagovat

Jsem myslela, že na fotce je Vlastíkův útulný pokojíček na ubytovně a ono je to nádraží! :-D

2
Jonatána
Reagovat

Tak po křehké mamince je tady nesmělý optimista René :-D. Jsem si málem čurla do textilu.

3
Gabisollis
Reagovat

ufff ta Petra je neuveritelna K…:-)Nechat si tam Vlastu a toho tamtoho a poslat domu Romana tak to ji fakt patri stat v desti na nadrazi………

Reagovat

Petra opět dokázala, že je úplně vymatlaná. Vyřadit Romana a nechat si tam Pata a Mata je známka její blbosti. Libor to jediný ještě zachraňuje.

Reagovat

Aha, tak Vlasta se neumí postarat sám o sebe, Pavel chce sebe zviditelnit, tak pošle domů Romana a trosky si nechá a ještě tam táhne děcka.

6
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: :-D Neco takoveho asi hledali dlouho.Takovou tupanu aby pohledal……chudaci decka fakt.

7
JanaH
Reagovat

Klíííd, ona Romana povolá zpátky, když s ní jel na dovču… a ten moula pojede… :-D

Reagovat

@Gabisollis: Asi má křehule ráda dobrodrůžo a touží pravidelně dostávat přes hubu.

@JanaH, to je fuk, teď sypal domů a pak jí bude dobrý.

9
Valamin
Reagovat

Dneska masakr hned během prvních pár minut!

10
Ajda
Reagovat

To neměl Vlasta na hotel?

11
Jonatána
Reagovat

Tak konečně pořádně zábavný díl.

12
Jonatána
Reagovat

@Ajda: mi přišlo, že ho to ani nenapadlo.

13
Jonatána
Reagovat

Liborovi ten jeho zájem o Petru věřím a myslím, že on je jediný, s kým by jí to mohlo vyjít.

14
Ajda
Reagovat

Libor narychlo nachystal lepší pohoštění než Petra.

15
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: tak to mne taky hned napadlo.:-) lepsi pohosteni,leosi bydleni,uklizeno……Ta Petra je priserna zenska.Totalne neprakticka do zivota.

16
JanaH
Reagovat

Konečně jsem, slyšela Libora říct víc než dvě tři slova. A docela to křehuli vytmavil, zas čučela, jak když jí nadloube.

17
Ajda
Reagovat

@Gabisollis: Jak Petra čuchne ke špuntu, ztrácí křehkost i zábrany. Se děsím, co s ní to víno vyvede. Nebo co ona po něm vyvede.

18
Jonatána
Reagovat

@Ajda: a proto by si ho měla vybrat. On je lepší hospodyňka než ona :-). A určitě by se o ni i děti dokázal postarat.

19
Monika
Reagovat

Tak nevzpominam si jestli byl v nektere rade nekdo horsi nez Vlasta. To byla hruza po vsech strankach, jak si to vubec predstavoval. No a Libor je fajn, skoda, ze vypada jako koule. Nicmene bude urcite hodnej na Petru i deti, ma pekne bydleni, uklizeno, pripravil pohosteni, moc dobre mluvil i k vyrazeni Romana. No petra necha si tam dva nejvetsi blbce a vyhodi Romana.

20
Majka
Reagovat

Tak Vlastovi je zatezko i zaplatit penzion, to je fakt vrchol. Petra opravdu nepremysli asi. Romana mi bylo lito.
A Mirka uz me s*re. Protivna, ktera sezrala Salamounovo hovno. Ji nikdo za zady pomlouvat nebude a co dela ona? Veronika je taky protivna a verim, ze ji jde jen o dovcu. Mel by si vybrat Ruzu, to by byla dobra zena.

21
Monika
Reagovat

Jako Vlasta nema prachy, to se vi, ale to fakt nebyl schopnej zaplatit ani jednu noc v hotelu? Chodi tam venku v desti ani nevi kam, no strasna ostuda. jsem zvedava na ten byt Pavla, pan velkopodnikatel :-)) Ani neprekvapil, ze se bude chtit ukazat v cizim byte. Co bude za vymluvu, urcite rekontrukce zrovna probiha. To je jak v NM, tam take kazda ctvrta nataci u kamosky kvuli rekontrukci zrovna.

22
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: 17….:-D no to se dockame,asi co je naznaceno v ukazce.K detem spat urcite nepujde.

23
Pattrick
Reagovat

Já tu Mirku miluju :D :D

24
Gabisollis
Reagovat

@Majka: souhlas s Mirkou.Strasne protivna zenska a jeste i skodoliba.:-/

25
JanaH
Reagovat

@Pattrick: tak jí nejde ani o Reného, ani nechce na dovču, tak se nemusí přetvařovat, že? :-D

26
Jonatána
Reagovat

tak při sledování HSTM mám rozjetého tady Panáčka a zároveň koukám na FB. Musím říct, že Petra je fakt něco, jak hezky všechno komentuje.

27
Pattrick
Reagovat

@JanaH: Přesně tak, co tam bude ze sebe dělat kvočnu.. Je to zlatíčko. :D

28
Jonatána
Reagovat

@Gabisollis: Mi se Mirka líbí, nepřijde mi ani protivná ani škodolibá. Normální baba, která u toho čuněte nemá co dělat :-D. Jen nechápu, proč tam ještě je. nevíte, jestli třeba nejsou vázání smlouvou, že to nemůžou zabalit, když toho budou mít plné kecky?

29
JanaH
Reagovat

@Jonatána: právěže jsou vázáni smlouvou, jinak by práskla do koní už asi dávno. Radka od Pepy to psala na fb, i o finančních náhradách… už to tam, myslím, není. :-))

30
JanaH
Reagovat

To čílení Vlastíka na konci se týkalo znovupovolání Romana na scénu. :-DD

31
Dominik
Reagovat

Libor se předvedl v opravdu dobrým světle, Hezkej barák, pohoštění, vyřešil spaní, ráno snídaně. Pak i jeho rodiče přijely a vypadali jako rozumní lidé. Fakt super, oproti zbytku. A to je ta přidaná hodnota, kterou Petra nevidí.

32
JanaH
Reagovat

@Dominik: a neměla Péťa pak náhodou takový chtivý lesk v oku? :-D Ale Liborovi nějak nepřeju, aby mu to s ní dopadlo… snad by si zasloužil někoho normálnějšího.

33
Ondřej
Reagovat

Snad se nebude paní Z.Novotná zlobit, když sem vložím její vtipný komentář uveřejněný na FB, opravdu jsem se pobavil:
„Dnešní díl Hledá se táta a máma začíná slibně, arcikněz oplzlosti, labilní podčlověk a nejzoufalejší lopata bez násady na světě Vlatimil, který svůj nestárnoucí outfit stávající se z tepláků, keltského kříže a ledvinky, ve které schovává pravděpodobně boční vývod, pozval svou milovanou Petru a její dvě děti do jednoho pokoje v ubytovně, kam mu však paní domácí zakázala jít. Posledních pár mozkových buněk v jeho choré hlavě proto vymyslelo geniální plán a vzal svou vzácnou návštěvu do letního kina. Jedinou malou vadou na kráse bylo, že představení hráli za 8 hodin a venku zároveň zuřil menší hurikán. Ač Petry intelekt nedosahuje ani průměru, usoudila, že stát 8 hodin v kaluži letního kina není kosmická zábava a vydala se proto raději za dalším nápadníkem.“

34
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že Vlasta má v té své ledvince všechen majetek zoufalec.

35
kachnicka
Reagovat

Podle mě se čekání na tuto řadu vyplatilo, protože je ze všech naprosto bezkonkurenční. Muselo totiž trvat, než takovou sebranku bizarních exotů vůbec sehnali :-))).

36
Martasa
Reagovat

Vlasta fakt ubożák největší. Nezajistil ani blbou ubytovnu, natož penzion nebo hotel.
Hysterický psychopat a huba plná keců.
Ale Petře to patří, neměla vyřadit Romana, ale tohohle magora.
Libor zabodoval, hezky se o ně postaral, ale jemu bych přála nějakou lepší ženu než Petru.

37
LucieD
Reagovat

Takže když si shrneme vyřazování, Petra si tam nechala homosexuála (nic proti nim, ale pro vztah se ženou to asi není to pravé), psychopatického zoufalce a Libora. Vyřadila muže, který nebyl rozumu mdlého, ale nechoval se k ní falešně sladce jako Vlastimil (to, jak Prima říká „Vlastík“, mi rve uši) a Pavel. To se našeho veličenstva nejspíš dotklo.

Návštěva u Vlastimila katastrofa. Těch dětí mi bylo líto, že musí tuhle šaškárnu absolvovat, ale Petry nikoli. Měla, co chtěla. A ještě mě pobavilo, jak uraženě odsouhlasil, aby Petra teda Liborovi zavolala. :-))))))

Josef je mi stále sympatický. Nikola také. Je to pěkná mladá baba (ale obočí si v tomto díle nakreslila příliš blízko, téměř se dotýkala), ale Josefa bych k ní asi nedala. Je mi jasné, že „tchyně“ tam byla pro zpestření, protože Nikola je moc normální, ale neumím si představit, že bych nechala svou maminku schvalovat mi muže.
(Ti plyšáci mě dostali!)

Radka má možná nějaké problémy, ale její zájem mi připadá upřímný. A její dcera je úplná kopie maminky, to se mi líbilo. :-)

René… René je prostě tupý. Nemyslím si, že by téměř dospělá dcera měla kecat do výběru partnerky. Nemůže se divit, že někdo, kdo má hrdost, není zvědavý na úklid jejich špíny. Mirka mě svými komentáři k ději baví. Je rozumná a nevím, proč tam je. Růžena už by tam mohla zůstat, k Renému se hodí.
Prima je s „fotomodelkou“ Silvií trapná a průhledná.

Oproti FHŽ je HSTM zkrátka mazec. Jsem neustále něčím šokovaná.

38
Bejčice
Reagovat

@Ondřej: :-D Výborně, málem jsem se zadávila obědem. Jinak paní ho popsala fakt výstižně, to sedlo jak prdel na hrnec. Hezký den

39
Bejčice
Reagovat

@Ondřej: Brečim… nemůžu to přestat číst. Ta paní je geniální, kdo je to? Měla by to celý moderovat. :-D

40
Jirka Čoček
Reagovat

Ona to není žádná reálná paní, ale fake profil, resp. fan stránka všech podobných bizárů, které jsou v TV a na internetu k vidění. Jméno Zdena Novotná je odvozeno od „báby pod kořenem“ z legendární reportáže TV NOVA. Tož tak. :)

41
Ondřej
Reagovat

@Jirka Čoček: Díky za vystvětlení, pane Čočku. Profil „Zdena Novotná“ jsem nezkoumal, při zadání „hledá se táta a máma“ vyjel tento konkrétní příspěvek a ten mě pobavil tak, že jsem se o něj prostě musel podělit :-D Směju se ještě teď.. poklona tomu, kdo má talent něco takového vymyslet.

42
Jirka Cocek
Reagovat

Souhlasim :)

43
Keliška
Reagovat

Tak Vlastík a jeho 3+1 v ledvince je legendární. A já bych ho, být Petrou vzala se vycachtat v moři. Třeba ho odnese nějaká vlna. Ale aspoň by byla další zábava. Věřím, že by i proběhly ponožky v sandálech a kříž natavený na hrudi. Mě baví tahle partička :-) Líba by byl skvělý partner asi ale pro ní škoda. Přeji mu jinou hodnou ženskou a né tohle poupátko. Jen nevím, co si myslet o dětech.. zvláštní tvorečkové. Spíš takový smutný pohled na ně.

44
Bejčice
Reagovat

@Jirka Cocek: Jestli jste to vážně vy, ten památný ekosedlák, tak před vámi smekám. Jste můj hrdina :-) Ale na farmě bych žít nedokázala :-( Nejen mě by asi zajímalo, jak se vám daří? Ale proč byste to sem měl psát, že? Přeju vše dobré.

45
Ivča
Reagovat

@Keliška; „Třeba ho odnese nějaká. vlna“ :D děkuji,děkujiu,téhle představě se budu smát ještě zítra:-)))) úplně ho vidim,s tim zářícím pohledem a přiblbě se usmívajícími škraněmi křečka,jak nám mává:-))))

46
Jelda
Reagovat

Vlastík je naprosto otřesnej, nepoužitelnej chlap…snad už to i ta blbaňa Petra pochopila..

47
Majka
Reagovat

Ja musim jeste k te Mirce, jak ji nekteri oslavuji, ze je hrdinka, protoze neuklizela… Ja si myslim, ze by se Mirka chovala jinak, kdyby mela pocit, ze ma nejakou sanci u Reneho nebo sama mela jeste zajem. Uz to zabalila, tak muze delat hrdinku. A za druhe, Rene, pokud jsem neco neprehledla, po nich ten uklid prece nevyzadoval, byla to iniciativa tech zen, takze Mircina revolta ani nebyla na miste. A to jeji „vyrikani si“ s tou divkou v aute, to byl taky vykon hodny zrale zeny, opravdu.
Co se tyce Petry, po precteni komentu na FB je mi ji spis lito. Ubohe, kdyz nekdo takto resi deti. Navic ty deti jsou uplne normalni, z tech par zaberu v TV nekdo dokaze posoudit jejich mentalni stav?! OMG. Nejsou proste jen tak extrovertni jako Pepovy holky. Pred kamerou a tolika cizimi lidmi se asi stydi a nekteri uz by je posilali k psychologovi. Takovi lide by si tam meli zajit sami. A k Petre samotne.. ano, neni adeptka na clenstvi v mense, to ji ale prece nemuze nikdo vycitat. Kazdej jsme jinak hloupej, rikala moje babicka, nikdo si nemuze vybirat miru inteligence, talentu atd. Muzeme s jejimi nazory a jednanim nesouhlasit, ale nadavat ji do blbek (ne zde, na FB)? Nedivim se, ze se obhajuje. Nejlepsi by pro ni bylo ty komenty vubec necist.

48
LucieD
Reagovat

@Majka:
Souhlasím ohledně těch dětí. Nechápu, jak někdo může takto hodnotit čtrnáctiletou slečnu a malého chlapce. Trochu mi to připomíná kritiku malého Lukáška z FHŽ. Je ještě malý a fixace na maminku, zvlášť, když táta je kdesi, je přirozená.

49
Ajda
Reagovat

@Bejčice: Pravý Jiří Čoček to opravdu není, jen fake nick.

50
Ajda
Reagovat

@Majka: Já bych spíše tipla, že Mirka ztratila zájem o Reného, musí dodržet smlouvu, proto už nemusi nic předstírat a vše řekne na plnou hubu. Štáb ji ještě podpíchne a mají co točit. René má napucovanou motorku a doma chlívek.

51
Bejčice
Reagovat

@Ajda: :-( tak díky za info.

53
Lenka ☺
Reagovat

Po dlouhé době (a nepamatuju si, zda někdy vůbec) jsem v RS zahlídla něco zvláštního, a to záblesk „normálnosti“ :-)
U Libora.
Kterému věřím, že o Petru opravdu zájem měl, mluvil upřímně, choval se moc pěkně.
A nevěřím, že tohle bylo tzv. „nahrané“, jak zvykem bývá.
Ale u Petry, která evidentně preferuje týpky jako je Vlastimil (možná pořád kopíruje svůj životní idol, viz předchozí vztah, ze kterého musela i s dětmi utéct do azylového domu) a klidní chlapi ji asi nudí, mu moc šancí nedávám.
Což mu zase na druhou stranu přeju, je to slušnej a hodnej chlap a ženskou typu Petry by si nezasloužil.

Často se tu zmiňuje Mirka…
No, o tátu evidentně zájem nemá, dohrát musí, občas si to škodolibě užije.
Ale víc než ona mi vadí ty zbylé, protože nepochopím ženskou, co uvidí takový letitý chlívek a nejen, že se (jako návštěva, pro kterou mělo být základní přichystané) pustí do úklidu, ale kvůli kamerám se v tom nechutně špinavém svinčíku i zabydlí, jí tam, spí tam.
Každý to máme nastavené jinak :-)
Ty ženské musí být opravdu veliké zoufalky :-(

54
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Taky bych to tak s Mirkou viděla. A zřejmě poslední kapka byl už je pohled na jeho domov. Řekla bych, že se informovala už před příjezdem co a jak a proto si přivezla ten spacák… No a jelikož to má už na „háku“, tak si dovolí se rozjet a vše říkat do očí (tedy kamery) a nebýt tam za uklízecí četu.
Ano – nikdo je „nenutil“ uklízet, ale jelikož tam pak měli spát a vegetit nějaký den, tak už jen kvůli tomu musely ženský uklidit. A podle reakce bejvalky je René takový šmudla neustále…

55
Lady XL
Reagovat

@Lenka : To si myslím o Růženě, ta další spíš plánuje zadarmo dovolenou u moře… a pak adieu.
Myslím, že to řekla zrovna Mirka – má dost velkou dceru (byť nevlastní), aby ona mohla při každé návštěvě přiložit ruku k dílu a pomáhat s úklidem. Takhle děti zvyká na to, že bordel je vlastně normální! A úklid znamená dát pár krabic do rohu… Ostatně už se to na té dceři projevuje – úklid? takhle jsme zvyklí…

56
Monika
Reagovat

Reneho by chtela jedine zoufalka Ruzena, ale o tu zas nema zajem Rene :-)) veronika o nej vubec nestoji, ale chtela by k mori tak mu dava falesne nadeje, nechce byt vyrazena. Ten jejich rozhovor soukromej no pekne prehravala a lhala. Mirka me nahodou bavi, nebere si servitky, nemlci jako Veronika, byt obe si mysli casto totez. Divna je Dominika, pry kvuli ni jsme tady cely den uklizeli vsichni. Kvuli Mirce? Snad kvuli sobe…Dominika ma 17 let, jak muze v takovem chlivku u taty vubec zit mezi odpadky, docela bych chtela videt domacnost jeji matky. Moc teda neverim, ze clovek, ktery ma doma naklizeno, nema problem zit u Reneho. Dominika s tim byla uplne v klidu, jeste se divila, proc se vlastne uklizi…

57
Lenka ☺
Reagovat

@Monika: Bývalá žena Reného asi ví svoje, když na poznámku Dominiky, že uklízeli, jen podotkla „bagrem?“ :-)

58
Lady XL
Reagovat

@Monika: Ona ta domácnost matky může být normální, ale Dominiku možná nebaví moc uklízet (kdo z nás to jako dítě neměl) a tak je asi ráda, že táta ji do úklidu nehoní… A nejspíš je přes den spíš někde venku atp., na spaní to má uklizené. Bude docela paličatá, bych řekla a tudíž s ní bude těžké pořízení.

59
Majka
Reagovat

@Lenka ☺: Ja myslim, ze uklizely hlavne kvuli sobe, aby tam vubec vydrzely…

60
Gabisollis
Reagovat

@Ajda: post 52-no,je pravda,ze v tv moc zajmu z Romanovo strany o Petru videt neni,pokud se nebere zajem,ze tam je.:-)Ale tady naznacujete,ze se Roman vrati a dokonce s ni pojede na dovolenou tak k tomu msm akorat to,ze kdyz hp vyradila tsk se proste vracet nemel!Chtela „Vlastika“tak at di ho necha,ne?:-)Protoze zajem nezajem uz pred tim bylo videt,ze Vlasta je povl a Roman solidni.

61
Prochor
Reagovat

@Gabisollis: Petra je hezká ženská ale hrozně to zbabrala.

62
Jirka Čoček
Reagovat

@Bejčice: Jak již bylo řečeno – Jirkou vskutku nejsem. Taky to byl můj hrdina a all time favorit všech podobných (bizarních) show. Každopádně Jirka je poměrně aktivní na facebooku (na to, jak ho před pár lety fascinoval toustovač) a vyjma úmrtí maminky a zřejmě konstantního stavu „nezadaný“ je snad spokojený. Čistá duše. Upřímně bych mu v tomto šíleném světě přál štěstí.

63
Lenka ☺
Reagovat

@Jirka Čoček: Ach, Jiřík Čoček … zvláštní, ale evidentně ve svém světě spokojenej. A to mu lze jen přát :-) Pro jeho život není ženská rozhodující, on má svůj svět. A tomu jeho světu málokterá (no, spíš žádná!) neporozumí.
Nostalgie zafungovala (a dlouhá chvíle při chřipce), tak jsem koukala na youtube na staré díly… jsem zatím u řady III a už budu opakovat zde napsané = Báry je škoda :-( byla moc fajn! Pamatuju ji i tady :-(
A dokonce (stárnu!) mi už míň vadí i Pája (a to je co říct, upřímně jsem jí tehdy nesnášela), Máchalovy kecy jsou ovšem furt šílené i přes optiku času.
Když choroba nepustí, tož další starší díly pustím :-)
Však se dolopotím až ke Květákovi a spol., jo Évička a Raimann :-) :-) :-) atd, atd. .. znalci HSTM vědí :-)

64
Lenka ☺
Reagovat

@Gabisollis: Ahoj, Gábi :-) souhlas, já bych Petře na dovču taky přála, co si vybrala :-) Libora si stejně vážit nebude (tipuju), tak proč by nemohla za nic (NIC! kromě prázdnejch keců) dopřát Vlastimilovi dovču :-)

65
Ajda
Reagovat

@Lenka ☺: Ne, ne, pro Jirkův svět je žena a rodina pořád hlavní cíl, jen je spoustu ALE, proč to má docela složité. Rozhodně to nezabalil, takže, klidně se holky můžou hlásit i jemu :-)

66
Monika
Reagovat

Omlouvam se za OT, ale tohle sem musim dat. Farmare uz skoro nikdo necte. Vy co jste na to koukali, pamatujete si na Lucii od Vaska a jeji zverinec? takhle to dopadlo. https://praha.idnes.cz/zvirata-morcata-kocky-zena-opustila-d7s-/praha-zpravy.aspx?c=A171128_120147_praha-zpravy_rsr

67
Monika
Reagovat

Jo koukam uz to tam je, tak pardon. Jsem v soku zapomela mrknout nejdriv tam. Klidne ty dva prispevky Ajdo smaz :-))

68
JanaH
Reagovat

@Monika: dopoledne jsem tam přihodila ještě článek z Plesku, byl na fb.

69
Ajda
Reagovat

@Monika: Nechám to tam. On ne každý čte vše, dvakrát je ještě v normě :-)

70
sarka
Reagovat

Damy omlouvam se, ale kde tam? V panackovi se teprve orientuju, nekdy je tezke neco najit. Kde jste tedy daly odkazy, o kterych pisete?

Nasla jsem si Petru na FB a zasla jsem nad jeji fotogalerii. Tam jeji syn, kdyz byl mensi, vypada moc hezky a ona sama mela pred lety velmi kratky sestrih a vypadala s nim vazne dobre.

71
Ajda
Reagovat

@sarka: Klikněte na vrchní panel Panáček v reality show a načte se hlavní stránka. „Tam“ je myšleno pod článkem k FHŽ, týká se to této RS. U kazdého článku je modrý baner s názvem RS a přes ten se dá dostat k článkům jen této sekce.

72
Gabisollis
Reagovat

@Monika: 66 :-O

73
Viki
Reagovat

vždycky jsem přemýšlel, jak vypadaj chlapi, co jsou čistokrevní hochštapleři a jak to vlastně dělaj, že ty ženský dokonale oblbnou, vysají a nechají. Dokonce jsem si i myslel, že takoví ani neexistují, pouze ve fantazii spisovatelů a pokleslých novinářů. A teď díky telce jsem jednoho takového výstavního ničemu viděl na vlastní oči. Pravdou ale je, že k sobě musí najít odpovídající tele, které je fascinováno jeho bezdomoveckým charismatem. A to teda křehká maminka plně splňovala.

74
Romi
Reagovat

Leckdo pise, ze se domnívá, ze Vlasta je nastrčený herec. Osobne si myslim, ze to je realita. Vubec nechápu, ze ho Petra nechala jit dal uz po tom silenem výstupu v Lednici. Roman je fajn, normalni chlap. Kdyby mel moznost se projevit jiste by se vic otevřel s byla by s nim vetsi sranda. Skoda ze ho Petra porad tak psychicky dusila. Libor je hodnej, ale to je tak vse. Pavel si udělal jen ostudu. Hroznej floutek.

75
Viki
Reagovat

Zlobí mě bohužel prohlížeč a nemám možnost si pustit Jawa-script, takže nemohu ani reagovat na nikoho z Vás, ač bych rád. Takže jen obecně jen k Mirce, a to z pohledu muže: Mirka je super ženská, v podstatě jen tu si dovedu představit jako správného parťáka, na nějž je spoleh a který úplně samozřejmě potáhne chod rodiny. Má totiž zdravý rozum (jaký to rozdíl od pomatené Petry) a dělá jen to, co považuje za správné a rozumné, s ostatním neztrácí čas. A co je správné a rozumné, v tom má naprosto jasno.

76
Ajda
Reagovat

@Romi: Na FB se o „herectví“ píše pořád, ale on je rapl od přírody. Zkrachovanec, plná huba keců, ale skutek utek. Neumí se postarat sám o sebe, nebyl by jinak na ubytovně. Který normálně uvažující člověk čeká v dnešní době na obecní byt? Navíc když je sám, bez nezletilých dětí….

@Viki: Změň prohlížeč.

Upoutávka na zítřek zase slibuje zírající křehotinu. Dobře jí tak, hlavně že si s oběma užila ve vířivce :D

77
Monika
Reagovat

Vlasta i Pavel se projevili tak jak pusobili od zacatku. Pavel je neskutecnej lhar, ktery si hraje na neco co ve skutecnosti neni. Vubec nechapu, ze nechaji petru s detmi prijet a nic pro ne nezajisti. kdovi kde ten Pavel vubec bydli, mel jim zajistit ubytovani aspon, v Praze je milion moznosti. To by ale nesmel mit hluboko do kapsy. Na FB nekdo psal, ze je v insolvenci a dluzi hodne penez, nevim co je na tom pravdy, ale prekvapeni by to jiste nebylo. kdyz se ho tam kdosi ptal na chybejici zub, dostal odpoved, ze mel uraz tesne pred vysilanim poradu a nestihl si dojit k zubari. Dalsi z mnoha lzi Pavla. Porad se nataci delsi dobu, davno mohl mit ten zub spraveny, vsadim se, ze ho nema dodnes a stale je to bezzubak, pac proste nema penize. V ukazce bylo, ze on vlastne vic tihne ke klukum, pocitam, ze to vyslovi, az ho Petra vyhodi. Pokud to tak je nehlasim se do poradu k Petre. No Vlasta a Pavel na takove trosky nejde zapomenout.

78
Monika
Reagovat

V ukazce Veronika rika, ze si nasla chlapa. Mozna jsem ji s tou dovolenou krivdila. Kazdopadne pro Reneho zacina peklicko, dovolena s Ruzou a Mirkou, to je pro nej jak z hororu :-)) Ruza by sice moc chtela, je to takova zoufalka, ktera o chlapa tezko zavadi, ta by dala zavdek i Renem. No az na plazi vyjde v plavkach s tou velkou zadnici, napije se, odhali sve prednosti :-)) rene o ni nestoji, je tam jen do poctu. Z druhe strany ho bude sekyrovat Mirka po dobu dovolene. Celkem se na to tesim.

79
Ajda
Reagovat

@Monika: Nejlepší je hláška Pavla: „Petro promiň, mě víc přitahují muži!“ A Nána jen zírá :D

80
Ivča
Reagovat

Kolik asi reakci prijde na mail tatinek.vlastik@centrum.cz? :D

81
Ivča
Reagovat

:D zirala by takhle nejak: https://goo.gl/images/CN1hZ8

82
Jana Košárková
Reagovat

@Viki: Napsal jste to naprosto přesně…

Přidat komentář