Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV: Zkoušky lásky (4. díl)

30. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

petra

René, Josef a Petra pokračují v seznamování pomocí televizní show Hledá se táta a máma. U Reného nebude ženám vonět hnůj, u Josefa zase některým nevoní jeho soukromé rozhovory se soupeřkami. A co muži u Petry? Zastřílí si z luku, uloví ryby a dojde i na zkrocení zlého osla.

Petra

Celá skupina po nočním popíjení trpí ráno kocovinou. Největší výčitky má Bob. Rozruch vyvolá příjezd opozdilce Romana, který jako omluvu zasype Petru dárečky. Vegetarián Jiří připraví pro ostatní meditaci. Dcera s ním roky nemluví, on se touto formou snaží se srovnat s nepřízní osudu.

René

Nejdříve po nich chtěl, aby šly pěšky, teď je čeká přemístění hromady hnoje. Až na postiženou Yvonu, žádné z dam tato práce nevoní. Ta se naopak vrhá do všeho po hlavě, nebojí se ani štípání dřeva. Tady jí první pomoc v případě potřeby nabízí Silvie a její šminky. Anastázie pořád nedorazila, vyspává kocovinu.

srdce

Josef

Sportovec si pro dámy připravil zkoušku zdatnosti. Která jako první dosáhne na lezecké stěně na plyšové srdce? Pokračují individuální pohovory na volné místo v tatínkově srdci. Ne všem se tyto soukromé sedánky zamlouvají, začíná se projevovat řevnivost.

Sledujte premiérový díl dnes na TV Prima od 21.30!

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 40
1
Lady XL
Reagovat

Bože, to jsou harpyje u toho Reného… :-(. Smát se postižené, fakt inteligentky. Nakonec Silvie z toho v této situaci vyšla líp než ony…

2
Monika
Reagovat

To jsou megery u Reneho. Pred Ivonou predstiraji, jak ji chapou a jak moc ji chteji pomoc a za zady se ji smejou. No jedna slepice vedle druhe, vubec ta co s ni sdili pokoj. Jsem jen zirala.

3
Viki
Reagovat

ach bože, ta Yvona měla teda osud! A samozřejmě si neuměla vybrat vhodného chlapa, takové ženské jsou magnetem na blbce. Přitom jinak je to docela normální ženská, v mnohem možná lepší, než mnohé jiné, jinak normální. Ono mít za sebou něco takového, jako ona, jak to, že se jí dávno nevěnuje sociálka?

4
Viki
Reagovat

Ten René si asi spletl pořad. Když hledám manželku, tak především zkontroluji, jak si vede v domácnosti, ne jak umí kydat hnůj. To se měl přihlásit do farmáře. Stále víc mě přesvědčuje, že je buran.

Reagovat

@Viki: Spíše by potřebovala pomoc psychiatra, ty záchvaty je potřeba řešit. Panoptikum ideálních matek a otců.

6
Monika
Reagovat

Josef je hroznej sympatak, i kdyz rumcajs neni muj typ, hrozne se mi libi, jak se k zenskym chova. Treba takova Gabina ma v hlave total vymeteno, Vladimira je oskliva, stara, no uplne mimo a jeho chovani k nim je fakt vyborne.

7
Bloom
Reagovat

Koukám nebo teda spíš jen vnímám Josefa, sympoš. Ty ostatní mne nějak neba a zvlášť Reného družina, to je opravdu síla, Ivony je mi líto, neměla moc v životě štěstí. Jinak ta Vladimíra je mi nějaká podvědomá. Nebyla u toho prvního tatínka? Oranžové či červené tričko myslím, že se mu tak nějak přezdívalo. Už si moc nevzpomínám, přeci jen je to dýl.

8
Dominik
Reagovat

Ženy u Reného se teda hezky vybarvily. Yvonna nebude vůbec psychicky srovnaná a není se čemu divit, potom co tvrdila. Když spadla s tím dřevem, odešla a ty krávy se jí začaly řehtat, tak to bylo podle mě dost přes čáru. A na kameru kecy, jak to má strašně těžký a bla bla. V téhle situaci mě mile potěšila Silvie, což je dobrej paradox, zrovna u ní.

U Josefa to začíná taky trochu habrovat. Zdeňka se Silvou se začínají chovat jak pipky a nevím co si mám myslet o Nikole. Potěšilo mě, že se Josef k Vladimíře choval hezky a nedělá z ní outsidera, i když ona jím nejspíš je (společně s Gábinou). Možná, že kamarádky by nakonec nebyly taková katastrofa.

A Petra..ach Petra. Ona to vyzařování umí. Jak tam zas stáli a Peťka ladně vycupitala z toho dřevěnýho cosi s krásnými šaty (trošičku obeplejšími) aneb hvězda jde „popravovat“ :D V ukázce na příští týden už Pavlík tak rozjařenej není :)

9
Lady XL
Reagovat

@Dominik: Já už se směji, když vidím Petru. Závěrečný výstup u rozloučení, no červená knihovna hadr… :-) a pojďme se obejmout … ach jo, Petro, koukni se do občanky, prosím…
Už jsem psala o těch harpyjích u Reného. Jsem ráda, že nejsem z nich v šoku sama. Ale jsem v šoku (jak jinak) ze štábu, že nechali vše tak daleko dojít. Tím myslím vše kolem Yvonny, včetně jejího emocionálního kolapsu. Kamery nejsou to vhodné prostředí pro sdělování svých bolavých míst a že jich, chudák, má dost a dost. Věřím, že se jí dostane odborné pomoci a prospěje jí to do dalšího života. A víte, že mne ani tak nepřekvapila Silvie ? Leckdy to tak právě bývá, že tento typ překvapí nečekaně pochopením pro vzniklé situace – tady určité pochopení pro Yvonnu. Minimálně se jí nesmála, nepomlouvala ji za zády, nepřetvařovala se…

10
Janica
Reagovat

Mně je Yvony moc líto, hezká žena, s velkým hendikepem a nešťastným osudem. Myslím, že režie nemusela dávat na veřejnost to její svěřené zoufalství. Yvonu určitě teď mrzí, že to vykřičela na kameru, nic jí to nepomůže, Měla by se svěřit do péče psychologa.
Ty pipiny kolem ní jsou trubky, překvapila i Mirka, bydlí s ní na pokoji, zpočátku se mi zdálo, že jí rozumí, pak se ale přidala k ostatním a tím jejich smíchem jen potvrdily, že to jsou … na entou.
Josef se mi líbí, ale nějak k mi k němu nepasuje žádná z těch žen.
A Petra v bílých šatičkách, sice pěkných, ale měly být o číslo větší. Příliš zdůrazňovaly nedokonalou postavu. Vyřazování si opět užívala, stále jí nemůžu přijít na chuť.

11
jitka
Reagovat

Josef mi je sympatičtější čím dál víc, líbí se mi, jak se ke všem chová s úctou a jako k dámám. Holky se mu tam asi budou trochu hádat a moc bych mu přála nějakou správnou ženu, ale zatím mi tam k němu žádná moc nejde. René, to je trošku burák, možná mu pomalu dochází, že fotomodelíny tam nejsou uplně kůli němu. Yvony mi je líto, je to člověk nemocný, líbí se mi, že do všeho jde, i přes ten svůj handicap. Potřebovala by ale určitě odbornou pomoc a souhlasím s Lady XL, že štáb by asi neměl jít po senzaci za každou cenu. Silvia mě velmi mile překvapila svým chováním

12
Karin
Reagovat

Není nad polibek od Petry. Čeho je moc….

13
Janica
Reagovat

Ajdi, z jakého důvodu byl smazán můj příspěvek? Nebylo tam nic vulgárního, negativního… Po Lady XL asi 9.13 hod.

14
Ivča
Reagovat

:D No ku*va… :D „Pojď sem, ty bobíku“ :D :D :D

15
Ivča
Reagovat

Ježiš ta brýlatá afektgirl u Josefa….

16
Ivča
Reagovat

Mno a komentování pádu „do ohniště“ (příště by se ta tlusťoška Mirka mohla aspoň podívat, kde ohniště je)… tlusté hnusné baby se smály…

17
Gabisollis
Reagovat

ta Silva od Josefa je tak nesympaticky sebevedoma.:-/Videla se v zrcadle?:-D
Josef muj typ neni,ale je prijemny.Bohuzel si nemyslim,ze v ty sestave je tam pro nej nejaka vhodna.Gabinu uz ani nema cenu komentovat.:-/

18
Lady XL
Reagovat

@Janica: tak mi napiš znovu :-). Stane se, mě taky zmizel jeden příspěvek (u Farmy)…. než vymazání, tak za to může spíš technika… :-).

19
Ajda
Reagovat

@Janica: Teď jsem dorazila a vypustila dva uvězněné. Tady je to č. 10.
Systém je alergický na slovo pipi*y, to rovnou zadrží, tak příště bacha, i když je to myšleno dobře a slušně :-)

20
Viki
Reagovat

@Lady XL: A co bys po Peťuli chtěla? Přece tam nepřijde s mečem a červenou kápí, aby je rovnou sťala! Konec konců máme 21. století, a tak jsou odsouzenci odměněni sladkým polibkem. Na své si přijde Petra, vyřazení a diváci slabšího ducha.
Jinak souhlas s odsouzením zvlčilosti štábu, nicméně, aspoň zase víme, proč to Yvonna má jak to má, víc ji chápeme. Kristepane, narodit se do takové rodiny … neživíme náhodou celé hejno psychologů, sociálních pracovníků? I když, co jsem poznal psycholožky, ať už jako spolužačky nebo spolupracovnice, možná by jí víc pomohla kartářka.

21
Ajda
Reagovat

Když je René zval na farmu, měl jim poradit gumáky, kydání hnoje mi už přišlo jako aktivita z nouze. Možná příprava na návštěvu u něho doma.
Výstup Yvony tam vůbec neměl být, podobně jako vegetariánovo dojímání nad dcerou. Proč s ním nemluví neřekl, tak proč to vytahovat.
Petra je zřejmě olíbává v naději, že z žabáka bude princ a ono furt nic.

22
Janica
Reagovat

@Ajda: Díky za vysvětlení, dám si pozor.

23
Lady XL
Reagovat

@Ajda: souhlas :-) se vším. Kdyby jim René napsal, gumáky s sebou, tak to bylo určitě jiné. Ony se vyfikly a pak s žabkami mají jít do hnoje? Copak Yvona vybuchla pod dojmem situace atp., to bych ještě to její vylití dušičky chápala, byť nechápu režii, že to tam nechala. Ale vegetariána naprosto nechápu! Co nám je do toho, že s ním dcera nekomunikuje? To ať si pak vysvětluje některé, co si ho vybere… Mne to nezajímá, stejně by to byl jen jeho úhel pohledu …
Petra a žabák :-D, dobrý! No a on princ furt ne a ne se objevit….

24
Karin
Reagovat

Já se tomu pádu smála, ne tomu, že je postižená, ale jak spadla legrační bylo. a teď mě sežerte muhehe

25
Dominik
Reagovat

@Ajda: Teorie o zabakovi me velmi pobavila…vystihujici :D :D

26
Viki
Reagovat

@Karin: tak fakt je ten, že takových situací, kdy se jeden strašně moc snaží, aby to nakonec zvrzal v posledním okamžiku, je plno a vyvolají obvykle smích. Lidé se spíš smějí té situaci než postiženému. Fakt je ten, že holky se spíš měly Yvonny ujmout a utěšovat ji, když přece vědí, že se jí takové věci stávají. Na druhé straně nevíme nic o tom, že by věděly, čím si Yvona prošla.

27
Prochor
Reagovat

Letos je to zvláštní řada-například: Ošetřovatel chovných býků Bob se přiznal že masturbuje a následně se na chodbě psychicky zhroutil. Zní to jako z povídky Šimka a Grossmana ale přitom u těch exotů je to jen popis skutečného děje.

28
Valamin
Reagovat

Mně přijde tahle řada nejbizarnější ze všech, ale nemůžu říct, že bych se nebavil, právě naopak. Ovšem Yvonny mi taky bylo líto, bohužel není natolik schopná posoudit situaci a nesdělovat to, co už je příliš. Zřejmě v zajetí štábu získala pocit, že ji někdo konečně naslouchá a neudržela se. Pomoc by rozhodně potřebovala, ale ne tak, že se vypovídá do televize, která z ní chce mít jen atrakci. V tomhle díle se navíc René pouze lehce mihnul, přitom by to mělo být hlavně o něm a jeho ne/zájmu o účastnice, ale dámy si vystačily samy, zřejmě byl pro ně posměch Yvonně důležitějš než původní seznamování.
Něžná křehká ultravíla Petra – co k téhle poživačnici říct, snad jen, že si to pekelně užívá, alespoň to tak vypadá. Její štramáci jsou asi nejpřirozenější a nejvíc jim věřím, že to všechno myslí vážně a opravdu jsou takoví, jak se prezentují, což je vlastně docela znepokojivé zjištění ;)
U Reného to ještě bude zajímavé, zájemkyně se začínají pomalu vybarvovat.

29
Majka
Reagovat

Co se tyka Yvony, bohuzel je to trend RS a podobnych poradu, zvysovat si sledovanost odhalovanim takovychto postav a jejich smutnych osudu. Napriklad ten kluk s retizkem u Pohlreicha.
Petra mi nijak extra nevadi, neirituje me ani jeji postava, ale to, jak se tvari u vyrazovani, to je fakt pitome. Opravdu si to uziva. Ty ses dost nesnazil, fik, muzes si za to sam. A ta jeji skvadra, to jsou fakt pripadi. Vlasta mi pripada, jako nejaky najaty herec.
Na Josefa jenom ziram!! Takovi chlapi nekde existuji??? Proc jsem o tom nevedela driv?! 😁

30
Dominik
Reagovat

@Valamin: René to celkově podle mě pojal, tak, že ony se se mnou chtějí seznámit, tak ať se snaží a já nebudu vlastně nic moc dělat. Nebudu jim ani naslouchat nebo se nějak víc zajímat.

31
Jonatána
Reagovat

Zcela souhlasím s tím, že Josef je vážně velmi příjemný a sympatický chlap, chová se ke všem svým maminám moc hezky. René se mi v prvním díoe zdál takový normální tatík, ovšem krásně se vybarvuje do těžkého burana. To, jak se ty řenské řehtaly Yvoně, byl o hloupé a velmi mě zklamala Mirka. Zato moc mile překvapila Silvie. Ale to všechno už jste tady psali. Já jen čím dál víc nemůžu Petru, přijde mi jako pubertální husička, která si užívá pozornosti a toho, jak se o ni chlapi snaží, protože to nikdy nepoznala Tady je za princeznu a fakt se mi hodně nelíbí, jsem zvědavá, jestli si z těch svých žabákoprinců někoho vybere.

32
Jonatána
Reagovat

Uááá, a to její „!Pojď sem, ty Bobíku“, normálně na přesdržku, sorry :-D.

33
kachnicka
Reagovat

Mirka a Veronika od Reného – totální zklamání a šok z jejich chování!!! Tohle už ani nemůžou svést na sestříhání režií, jak se tam hihňali, Mirčino „začíná být drzá“ na Yvonu, to bylo naprosto nechutné. A Silvie – překvapila… No, ono zdání klame a první dojem dvojnásob…

34
kachnicka
Reagovat

A jeste k Yvone – opravdu mela evidentne tezky zivot a z toho plynouci psychicke problemy, o to vic ale duvod NEJIT s tim do televize :(

35
Viki
Reagovat

Tak Peťule je ve věku, kdy holky ztrácí rozum a tropí hlouposti. Prostě honem honem se ještě chtějí vrátit do let, kdy se o ně kluci prali, dvořili se jim a vůbec dávali najevo, že ony jsou ty jediné princezny nejprincovatější. Dvacet let uplynulo jako voda, zejména při výchově dětí, a vyhlídky neradostné. A tak se některé zjančí.
P.S. Jončo, jen některé, ne každá!!!!

36
Jonatána
Reagovat

@Viki: :-D

37
Nikola
Reagovat

Pepa je úžasný chlap se srdcem na pravém místě..neuvěřitelně hodný..zaslouží si úžasnou zenskou , která ho bude milovat stejně jak dokáže on milovat svohe děti :)

38
Ajda
Reagovat

Sledovanost okolo 300 tisíc je velký propad oproti minulým řadám. FHŽ má kolem 275 tisíc. Na Barrandov slušné, na FHŽ opět pořádný sešup.

39
Kukaččák
Reagovat

Budu asi výjimka, ale nepřišlo mi, že by se dámy Yvoně vysmívaly. Ta situace jim asi přišla vtipná, no bože. Ale nebyl to podle mě žádný hyenismus, ani výsměch. Ten bych hledal spíš u štábu, který ukazoval zbytečně moc výlevů Yvony. Ani bych neadoroval ultra blbou Silvii.

U Josefa nechápu výběr žen. Vypadá to, že se záměrně dělá hezkým, nevěřím mu to. Je na všechny jak med, na oko, na kameru, všem dává naději.

Petra je dítě.

40
Janica
Reagovat

O jé. tatínci u křehké Petry jsou všichni pořádkumilovní a jejich domácnosti zřejmě jen svítí. Nedivím se Petře, že se naštvala. I když zrovna nejuklizeněji neměla, tatínci si měli užívat její přítomnosti a vykašlat se na úklid. Možná měli dobré úmysly, ale vypálilo to úplně blbě. Josef a René úplně zanikli za příběhem Petry.

Přidat komentář