Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV : Aktivity (2. díl)

16. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

janaa

Hlavní postavy čtvrté řady reality show Hledá se táta a máma známe. Petra, René i Josef pokračují v bližším seznamování. Josef postrádal ještě dvě adeptky, dnes mu dorazí a on zjistí, že to jsou kamarádky a chtějí bojovat společně. Ostatním ženám se to nezamlouvá, okamžitě je označí jako fifleny. Tatínek jim však dává šanci a rád je blíže pozná. René vyfasoval dvě slušně řečeno fotomodelky, které musí probrat po ránu k životu a zapojit do aktivit. Petra bude vystavena neslušným návrhům a hlavně emocím, které způsobí svým odmítavým postojem.

Promo

Aktivity prvních dnů společného seznamování

Josef

Příjezd dvou „krasavic“ vyvolá vlnu nevole v ostatních šesti ženách. Fifleny se jim nezamlouvají, ty navíc nechtějí do stanu a práce je také neláká. Soutěživé maminky se nevzdávají a snaží se Josefa přesvědčit, že krása není všechno. Co by to bylo za chlapa, kdyby však odolal hezkým holkám. Kamarádky Eva a Iva dostává jí šanci, tatínek je touží poznat.

josef

René

Tatínek René absolvuje rande s každou uchazečkou samostatně. Mirka je vdaná, rozvádí se, stejně chce ale odstoupit. Růženka naopak neříká vůbec nic a nemluví. Chystají se na společný výlet, který zkomplikuje vosa. Bodne Romanu, ta chytá hysterický záchvat a požaduje odvoz záchrankou do nemocnice. Jestli vyfasovala něco na uklidnění nevím, napíchnou jí kapačku a ona se uklidní. Silvie zaboduje díky gymnastické průpravě na skále, ale o své plusové body rychle přichází, když vyspává i s Anastázií až do oběda. Tím pádem obě ignorují rozcvičku a to se nezapomíná. Ani tato aktivita se neobejde bez problémů. Sylvie upadne a prozradí, že je ochrnutá a padá zcela běžně.

rene

Petra

Nápadníky čekají závody na populárních dvoukolkách. Dva nejúspěšnější čeká večeře s Petrou. Snaha o okouzlení maminky zpěvem se vydaří jen jednomu. Druhý den rivalita mezi muži pokračuje. Libor se svěřuje s problémy s ledvinami, Vlastu zajímá, kdy naposledy měla Petra sex. Odpovědi se nedočká, ale nevzdává se. Odpoledne navrhuje Petře nafocení aktů, k tomu se pohádá s Pavlem a hystericky žádá o vyřazení.

perta

Co nás čeká, to ve stručnosti víme, více uvidíme v druhé části dnes večer v TV Prima.
Vysílání je od 21.30, což ne každému vyhovuje. Naštěstí Prima má videa zdarma kdykoli k dispozici.

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 83
1
Kubrt
Reagovat

Slušný panoptikum…

2
Jonatána
Reagovat

Prosím vás, jsou někde k dispozici meailonky maminky a tatínků a jejich nápadnic a nápadníků a diskuse k nim? Na stránkách Primy jsem nic nenašla, ani diskusi k pořadu jako k takovému :-(.

Reagovat

@Jonatána: Medailonky – video jsou u minulého článku

http://reality-show.panacek.com/48633-hleda-se-tata-a-mama-2017-9-10-ctvrta-rada-startuje-seznamte-se-promovideo.html

Ale pouze hlavní aktéři, jednotlivé nápadnice a nápadníci oproti minulým řadám zatím bez. Vše o pořadu je na fb Hledá se táta a máma a iprima

https://www.facebook.com/Hled%C3%A1-se-t%C3%A1ta-a-m%C3%A1ma-337312597595/

http://prima.iprima.cz/porady/hleda-se-tata-mama

4
Jonatána
Reagovat

@Ajda: Díky.

Reagovat

Bodnutou Romanu jsem si schválně přehrála v Prostřenu. Hloupá, kritická ženská, snad i bere prášky na nervy. Vaření totální propadák, ale chytrá jak radio. Má postiženou dceru, kterou jí vychovává sestra na Slovensku a ona už roky žije a pracuje v Česku.
http://prima.iprima.cz/prostreno/romana-latkoczyova

Jak tam dojely ty dvě kamarádky, ta blondýna už stopro někde taky byla, kdo ji poznal? :-)

6
Jonatána
Reagovat

Jsem sama, komu ta hudební romantika u Petry přišla trapná? a pořád přemýšlím, proč o Petře pořád mluví jako o „křehké mamince“. No nic, koukám dál.

7
Adam
Reagovat

Probuzení? Oni spí na světle v normálním oblečení bez peřin?

8
Jonatána
Reagovat

@Adam: Jasně. Ty snad nespíš běžně v džínách a triku :-D?

Reagovat

Petra se mi zatím zdá jednodušší, to špatné líčení jí přidává roky.

10
JanaH
Reagovat

@Jonatána: nejsi, mně přišel jeden večeřový nápadník trapnější než druhý. Prej skladatelé, podle Petry. :-) Nechápu, co na tom uchu vidí, ten s ní pěkně manipuluje.
Křehká je leda tím pípáním, podstavec má solidní. Krásná postava vypadá jinak. Že mi připadá blbá jsem psala už minule, dnešek ten dojem jen posiluje.
Vlastík je nervák, ale v něčem měl recht. ;-)

11
Lady XL
Reagovat

Jak tak koukám,tak bude vzácnost objevit v RS někoho, kdo už někde nebyl!! Hmm, holt když se nikdo nehlásí,tak produkce projede své archivy a osloví ty největší podivíny, kteří nebývají stydliví.

12
Ajda
Reagovat

Pavel je přehnaně sebevědomý, opravdu chce o 11 let starší ženskou, nebo si honí triko?!

13
Jonatána
Reagovat

Ale Ivo nemá malé sebevědomí, jen co je pravda :-D. „Nevyřadila mě kvůli věku, ale proto, že jsem tomu Pavlovi byl největsí konkurencí.“ Njn, mi se Petra vůbec nelíbí, ale nejsem chlap, tak to asi nemůžu posoudit. A docela se mi líbí kamarádka Iva u Josefa.

14
Jonatána
Reagovat

@Ajda: Myslím, že nechce. Něco si dokazuje.

15
JanaH
Reagovat

No těpic… chování křehké maminky u vyřazování bylo na facku.

16
Monika
Reagovat

Petra je velmi jednoducha zenska a krehka opravdu neni, coz se poradne ukaze pristi tyden v plavkach :-)) Jinak ti napadnici to je fakt des a hruza, tam neni jedinej pouzitelnej chlap, ani u jednoho jedineho nevidim zadna pozitiva. Pominu-li to porno, ktere Pavel natacel, tak je strasne slizkej. Navic se mi ani nelibi, plachtaky a ten chybejici zub dvojka nahore, to je vskutku vizitka. Radsi bych chodila pesky a mela v puse implantat, je to peklo na nej koukat. Vlasta by sel, bez ohledu na ten tyatr co predvedl, tak otazky typu kdy jsi mela naposledy sex, chtel bych te fotit nahou, nechces, tak te fotit nebudu. Nesnasim tyhle oplzlosti, no necha se opit rohlikem prosta zena.

Jinak souhlasim s Ajdou, ta Iva tutove nekde byla, jten oblicej mi je sakra povedomej, plus ty vlasy s ofinou, akorat ji nedokazu uplne presne zaradit do nektere reality show.

17
jenny
Reagovat

Iva je z Take me out?

18
Viki
Reagovat

@Monika: tak nevím, jaké jsou v Praze ceny, ale mě náprava stejného problému přišla nedávno na 5 tisíc (a to prý zdaleka nemám nejlevnější zubejdu). Kvůli tomu rozhodně nemusím chodit pěšky.

19
Monika
Reagovat

@Viki: Tak to zcela jiste nebyl stejnej problem, implantat za pet tacu nesezenes nikde v republice :-)))

20
křepelka
Reagovat

jj, souhlasím, lidi z archívu, Iva je z take me out. u tý Evy si nejsem jistá

21
Maja
Reagovat

Tak jak se ti lidi z FHŽ a HSTM prolinaji, prosvihla jsem dnesni dil, pac jsem na nej cekala na Barrandove a hrozne se divila, ze to dnes nevysilaji 😏

22
JanaH
Reagovat

Taky mi je bloncka povědomá, ale z Take me out docela určitě nee, to je novodobá blbost. A pořád ne a ne dosadit tu křehkou maminku, už se určitě někde mihla, její krabatící se bradičku už jsem určitě viděla.

23
Martina
Reagovat

@JanaH: Podle komentářů co pišete jde vidět že nemáte co na práci a raději pomlouvate druhe viz Petru.Nechapu proč na to tedy čumite 😀To je ubohost.Tohle nejsou herci ale obycejni lidi a každý je nějaký.Vaše starosti bych fakt chtela mit.Raději se zamyslete nad sebou.Kdyz dáváte za pravdu blaznovi Vlastovi tak to dejte dohromady 😀😀😀😀

24
JanaH
Reagovat

@Martina: ale no tak, maličká, klídek. :-D

25
Ajda
Reagovat

@Martina: Známá Péti? Ona osobně? Bejvalka Vlasty? Zdravím Brno :D
Nebýt diváků, není RS. TV potřebuje reklamu a my jim ji zadarmo děláme.

26
Prochor
Reagovat

Když jsem slyšel, co požaduje ten ujetej fotograf, tak jsem myslel, že špatně slyším. Jde do pořadu, kde se má ucházet o maminku a budit dobrý dojem. Zná jí pár dní a chce jí fotit nahou ??? Může být rád, že nedostal rovnou pár facek trouba.

27
Ajda
Reagovat

@Prochor: Chtěl to on nebo štáb? Já už jsem tak skeptická, že nevěřím, že něco je tam přirozené. Ale shoduji se s ním, že rozumu moc nepobrala. Fotit se nechce, ale osahávat ve vířivce se nechá a v plavkách o číslo menších u vody to samé :-)

Podle mě je Iva z Prostřena a podle všeho i Nákupné maniačky, Soudce Alexandr aj.

http://prima.iprima.cz/prostreno/soutezici/iva-yunis
https://www.joj.sk/nakupne-maniacky/archiv/2017-04-20-nakupne-maniacky
http://reality-show.panacek.com/46859-popelka-17-10-21-10-elegantni-v-desti.html

Takže zase dosazená holka, těžko uvěřit, že má zájem o Josefa.

28
Lenka
Reagovat

Iva byla ve více pořadech např. Prostřeno, Soudkyně Klára na Nově, Take me out na Primě (nevím přesně jak se pořady jmenují), Popelka na Barrandově, mihla se v Ordinaci v růžové zahradě ….

29
Prochor
Reagovat

@Ajda: No, je pravda, že jsem si pak řekl, že fotografovi někdo něco nasliboval. Protože působí trochu zmateným dojmem, tak si asi spletl realityshow. To by odpovídalo jeho rozčilování, když ho Petra samozřejmě odmítla.

30
Lady XL
Reagovat

Děkuji špionům, zírám, kde všude Iva byla… – v Popelce jsem ji dokonce viděla i já… No dobrý přivýdělek k mateřské. Ale kam se hrabou na Katarínu :-D z FHŽ. Já si obličeje tak nepamatuji, ovšem tu Gábinu s růžovou kšiltovkou, tu nemohu přehlédnout ani tady…. Hrůza.

31
Prochor
Reagovat

@Martina: Každý, kdo otevře diskusi o realityshow dává příležitost čtenářům, aby se i negativně vyjadřovali o účastnících. Proto to byla právě Ajda, která už dřív vyslovila předpoklad: Každý, kdo se účastní realityshow, musí počítat s tím, že vystoupí z anonymity a bude se o něm mluvit. Nikdo nikoho nenutil něco podepisovat. Já k tomu jen dodám, že kdyby se o účastnících nemluvilo na Panáčkovi, mluvilo by se určitě někde jinde a možná hůř. Kromě toho je každá realityshow ať už má záměr jakýkoliv vždycky z 50-ti procent zábavná show a diváci se chtějí bavit. S tím musí účastník také počítat.

32
křepelka
Reagovat

zdravím známé nicky :-) – ajda a prochor. je milé vidět známé „tváře“ po tolika letech – kolika vlastně?

tenkrát jsem měla jiný nick, nemůžu si vzpomenout jaký :-P

33
křepelka
Reagovat

@Lenka:
byla ve vícero dílech, např. ve čtvrtém…

34
JanaH
Reagovat

@Ajda: myslíš, že ta osůbka aspoň malinko tuší, na jaké stránky to vlastně vlezla? :-D
Díky tvému dalšímu doplnění mám jasno, že bloncku jsem viděla tady, na fotkách. :-) V těch ostatními zmiňovaných pořadech to být určitě nemohlo… ty „znám“ jen podle názvu.

35
lysbeth
Reagovat

@Monika: Iva byla v Prostřenu. Dělala tam zábavu s postiženou dcerou. Taky pak byla v Nákupných maniačkách. A teď je v tom Take me out…je zapamatovatelná svou blbostí, falešností a debilním pochichtáváním…

36
Viki
Reagovat

@Monika: tak asi nevím, co je to implantát. Pro mě je to nový zub (korunka), který mi zubař nasadil místo zubu ulomeného. Hodně toho odvrtal, nasadil trn, udělal obtisk a nasadil nový zub. Dohromady za necelých 5 táců.

37
Viki
Reagovat

@Prochor: V jeho případě to snad vyplynulo ze situace, samo o sobě je to drzost, ale když je požádala o fotky, tak to holt zkusil (a to nemluvím o možném ponoukání štábu). Raději nic z pořadu nekomentuji, divím se exotům (ale takoví jsme asi všichni) a jsem zvědac, jak se to celé vyvrbí. Nemluvě o tom, že mám dost solidní zmatek v tom, kdo je kdo a v čem zrovna hraje.
Oceňuji kameramana, který umně skrývá solidní podstavec maminky, čímž ovšem neoklamal zdejší neúprosnou kritičku a mě. Akorát, že já si takové postřehy nechávám pro see

38
Gabisollis
Reagovat

@Viki: jj nevis co je implantat.;-)kdyz je na co nasadit je to vyhra a financne unosne,ale kdyz neni naco nasadit prijde na radu implantat a ten stoji majlant.;-)

39
Ajda
Reagovat

@křepelka: Máš i jiné IP, takže ti nick nenapovím, ale to je jedno :-)

@JanaH: Popelku a NM, tam jsem ji viděla, Prostřeno sleduji jen upoutávky, nebo tam musí být fakt pořádný exot.

@Viki: Diskuse je právě pro ty postřehy :-) Křehká není ani omylem, cudná ani omylem, stačí vidět upoutávky.

Na fb už se hájí Radka, vlastně z osmi tři herečky, to je prý dobré. Gábinu jak vidím mluvit, tak vidím Fofolu, ale ta byla alespoň vtipná. Ty kyselé ksichty na nově příchozí, to bylo nejlepší.

40
Monika
Reagovat

@Ajda: No Gabina to je uplnej ulet, ona ma i stejne hadry jako v poradu FHZ, mazec :-))) A obavam se, ze se ji nataceni natolik zalibilo, ze se ji hned nezbavime a proleze radu dalsich reality show. Vubec takove NM by v jejim pripade mohl bejt zazitek.

41
Ajda
Reagovat

@Monika: Mezi fifleny? S těma se ona přece nebaví. Na fb nadává do idiotů za kritiku vzhledu a přitom sama fifleny odsuzuje.

42
JanaH
Reagovat

Viki, Ajda : :-D když jsem viděla tu křehkou maminku poprvé kráčet oproti svým nápadníkům, tak jsem měla podezření, že je samodruhá…

Hláška „o číslo menší plavky“ mě rozesmála, stejně jako narážky na „cudnost“. Hlavně, když se při focení rozhorlila na nerváka, ale postříkat vodou od ucha už bylo OK.

Jo a stejně šikovný kameraman je i ve FHŽ, podobně umně maskuje i podstavec zrzky. ;-)

43
Viki
Reagovat

@Gabisollis: aha, tak díky. Ale stejně jsem nepochopil. zda tam nějaký zbytek má nebo má zub komplet pryč – tak dalece jsem se mu úst nedíval.
@Ajda: o významu diskuze se nepřu, ale už holt pominul ten zápal u vědomí toho, že to je všechno zmanipulovaná šaškárna a tak jsem se rozhodl jen dokoukat, kam to štáb dovede. Fakt jen ten, že jsem občas z některých aktérů v šoku, ale raději se zdržuji. Už i proto, že jsem se v kousancích s mnohými diskutérkami tady před lety v podstatě shodl a ony mě pak vykousaly.
Jinak chápu, že jsi zběhlá v putování po netu, zatímco já mám problém se udržet na stránce, takže nešmejdím po upoutávkám víc než je třeba, Krom toho jsem si všiml, jak jsou upoutávky zavádějící, asi jako titulky v bulváru. V konečné fázi je to všechno jinak. A proto ani neřeším křehkost či cudnost maminky, vlastně mi ani nedošlo, že by byla křehká a co se týče cudnosti, tak žádná ženská (kromě těch tamních šlapek) se přece nebude předvádět jako poběhlice. Od toho jsou tam nakonec ti chlapi, kteří ji vidí in natura, vidí i to, co nám telka neukáže, a tak spíš sledují je, jak s tím bojují.
Jo, nejsympatičtější tam byl ten, co jej vyhodila, to byl snad jediný chlap tam, hodný toho jména.

44
Ajda
Reagovat

@Viki: U minulého článku je promo video. Sleduj pozorně křehkou Petru :-) Jinak podobné záběry jsou i na začátku druhého dílu, si to kameraman i chlapi užívali. Prima je tak inteligentní, že z proma se dá zjistit i kdo zřejmě pojede na společnou dovolenou, v podstatě skoro závěr RS.

45
křepelka
Reagovat

,@Ajda: to jako fakt umíš dohledat? po tolika letech? psala jsem z práce a tu mám od té doby jinou, ale teď bych měl mít tu původní IP adresu, ted píšu z domova…. :-P

46
Jonatána
Reagovat

@Ajda: asi tak

47
křepelka
Reagovat

víte, co mi vrtá hlavou? v ohnivým kuřeti ukazou, jak natáčení takové RS probíhá… jaký praktiky se používají – tím přece potenciální účastníky jen odradí

48
Viki
Reagovat

@Ajda: odpověděl jsem ti vzápětí (jo, promo, respektive videa, jsem si pustil), ale nespíš jsem to zapomněl odeslat. Prostě se to ztratilo.

49
Ajda
Reagovat

@křepelka: Dohledat to jde lehce, ale u tebe asi došlo ke změně IP (ani to nemusíš vědět), proto NIC. Musela bys dát nějakou nápovědu, třeba si vzpomeneme. Podle emailu bych tipla Ela, ale ta měla v ikonce bafana.

@Viki: Včera mi to tady neustále blblo, nezobrazovaly se příspěvky a neustále mě to odhlašovalo, jela jsem pak přes mobil a to samé.

50
Prochor
Reagovat

Ještě k otázce na kolik je vše režírované. Vzpomněl jsem si, že přepadovka na pokojích od Petry není žádná novinka. Stejnou přepadovku udělala i Gabi Polachová v jedničce. Takže pochybuji, že to byl nápad maminek ale bylo jim to určitě poraděno štábem. Vlastně si také neumím představit, že by Petru napadlo, že pánové mohou závodit na dvojkolkách. Také asi nápad štábu. Otázka je, co zůstává jako realityshow.

51
křepelka
Reagovat

@Ajda: tenkrát to mohlo být crenberry, ladybird, tajfunka.. mail jsem měla na seznamu tuším, možná jještě na volným
ale jak píšeš, je to jedno… hlavně, že hlavní stálice zůstaly, ne? :-)

52
křepelka
Reagovat

@Prochor: já si myslím, že málo co je spontánn, nerežírované štábem , už jen to, že oba tátové mají dvojici nápadnic, která přijela pozdě ajsou to kámošky, ne? a že by Josef si vybral Gábinu… :-P

53
Dominik
Reagovat

Ani nevím o čem diskutovat, zkrátka přehlídka exotů z 95 % řízená štábem. Sympatický je mi zatím jen Josef, tomu bych i přál, aby si reálně někoho našel. Kamarádky mě nechávají chladným, Silvia mě vytáčí (na fb jsem viděl, že někdo psal, že je to taky známá firma), na Gábinu je hodně smutnej pohled a Vladimíra je mimo, zbytek ujde.

René mi přijde jako balvan :D Veronika vypadá fajn a paradoxně mě baví Silva, sice mentálně není uplně na vysoké úrovni, ale ty její hlody…lepší než unylá Růženka (už jen fakt, že si tak nechá říkat nebo se tak doopravdy jmenuje :D).

„Křehká“ Petra je katastrofa, od těch jejích šviháků až po Petru samotnou :D , jak již bylo zmíněno je jednoduchá, její verbální vyjadřování je level základní školy. Akorát u vyřazování mi přišlo, že si to vyloženě užívá, byla jak nějaká příslušnice SS, která rozhodne o osudu dvou chudáků postavených v řadě…“Tak, kdo se tady málo snaží, Kdo se nesnaží, nic nezíská, Vyhazuju tebe!!“

54
Ela
Reagovat

@Ajda: Já to opravdu nejsem :-)

55
Ajda
Reagovat

@Ela: :Jedna indicie byl pes, ale zase zapomenout tři písmena?! Tak máme křepelku bez historie :-) (/Enaz, Karelia, Lantana…)

56
Viki
Reagovat

@Ela: Jen jestli neke !

57
Viki
Reagovat

@Dominik: Tak to je drobet hustý, ne? Do SS má naše Slovanka přece jen daleko. Možná jen ty sloupové nohy a nízkou podsadu by měla společné, ale ve tváři to přece jen není telecí visáž, alá běžná Brunhilda či Erika Koch. Jinak si ovšem ten vyřazený nápadník může jen gratulovat, co by si s něčím takovým počal. Přišla mi v tu chvíli spíš jako puboška než dospělá ženská.
U Reného mívám stejné pocity, ženské nehodnotím páč se mi pletou. Ani Josef mi nesedí, nepřijde mi moc normální. Na druhé straně: z koho si tam vybrat? Navíc během několika dní. Když přitom samotní tatínci jsou mírně řečeno „podivní“.

58
křepelka
Reagovat

že by pejsacek? .-P

59
Dominik
Reagovat

@Viki: Tak možná je to silné přirovnání, ale přišla mi prostě taková zlomyslná…zkrátka něco na ten způsob. Co se týče gratulace, tak je to asi oboustranné. Tady žádná „vítězná“ strana neexistuje, na druhou stranu si taky nemají navzájem co vyčítat :D
Nejsem naivní, o nalezení partnera/partnerky co přece vůbec není. Všichni to víme, i někteří protagonisté to vědí :)

60
Tyna
Reagovat

Dvojce kamarádek u Pepy mi připadá divná. Jsou podezřele vychechtané už jen z toho, že mluví s kamerou, pečou jen spolu a vypadají, že extra zájem nemají. Nevím jestli je tam najala TV aby to bylo zajímavější nebo jestli to pojali jako trip. Když neumí vystupovat ani každá sama za sebe, jak je možné, že jsou na mateřské s děckama? To o nich dost vypovídá. Jak fungují v běžném životě? Na nákupy plen a k doktorům chodí asi taky společně. Reného dvojce samozvaných fotomodelek tam musí být pozvána štábem, to mi došlo už v předchozím díle a ani tento díl můj názor nezměnil. Fandím Veronice, vypadá sympaticky a chová se normálně. Petra tam má dost zvláštních nápadníků, je mi něčím nesympatická, chová se občas zvláštně a hnusné mi od ní přišlo to vyřazování.Při tom vyřazování těm 2 vyřazeným řekla dost hnusně proč je vybrala a byla arogantní. Jakoby snad ona byla královna a všichni by se o ni měli přetahovat. Jak se předvedla v pokoji u těch chlapů, když se nahrnula k tomu mlaďákovi, co mu chybí jeden zub a ty její komentáře. Měla jsem pocit, že jí je 16 a má pubertu. Takhle se chová dospělý člověk? Nejdřív mi jí bylo líto kvůli tomu výběru nápadníků, ale teď už ne, normální kluk by se z ní zbláznil.

61
Adam
Reagovat

V příštím díle se alkoholem posilněný Bob přizná, že často masturbuje, pak ale úlekem nad tím, co o sobě prozradil, uteče. Utěšit jej přijde Petra, on tak má příležitost přiznat, že ji miluje.

62
Valamin
Reagovat

@Adam:
:D :D :D Tak tohle mě dostalo! Jen aby! ;)

V tomhle díle skoro vynechali Josefa, kromě dorazivších kamarádek nebylo moc co natáčet. Avšak nápadníci Petry v čele se samotnou královnou stáli za to, jedna perla vedle druhé a nechápu Pavlův extrémní zájem o Petru, ale ještě víc nechápu Petru, proč tolik povoluje tomuhle samozvanému pornoherci (à propos on jako fakt hrál v pornu? To není vtip? Nebo je?). U Reného mě baví ta blonďatá fotomodelka, má neuvěřitelně vyšperkované hlášky, ač jistě najatá štábem, svoje průpovídky bere velmi vážně, kdyby ještě běželo něco jako Vyvolení, byla by pro to dokonalá. ale je pravda, že celkově je to s těmi modelkami až moc nahraný. René je navíc takový balík, někdy na mě působí dojmem, že si snad myslí, že by o něho ty dvě nádhery doopravdy stály.

63
Ajda
Reagovat

Petra je v medailonku, který je minimálně dva roky starý, podstatně štíhlejší. Já ji v prví chvíli ani nepoznala. Taky je tam přirozeněji nalíčená.

64
kachnicka
Reagovat

Pochopili jste ten konflikt mezi Pavlem a Vlastimilem? Co mu tam ukazoval za gesto na louce? Vůbec jsem nepochopila, co Vlastimila tak rozohnilo :-)

65
Viki
Reagovat

@Dominik: musím říci, že kdysi to bývalo opravdu jiné, proto se tu také strhávaly mocné půtky. Přece jen to asi nebylo tak markýrované, manipulované. S postupem manipulace ubývalo diskutérů, uvědomili si, že se účastní maškarády (zajímalo by mě, kolik lidí se dívalo kdysi a kolik dnes – snad nám to Ajda sdělí). Já proto už ani moc nekomentuji ty lidi tam, co když té Petře štáb nakukal, aby se chovala právě takto. Ale možná si v tu chvíli namluvila, že j fakt za princeznu a chtěla si zopakovat sweet litle sixten. Na něčem se však shodnout dá, totiž že to většinou nejsou lidé, o nichž by člověk stál. Ať už jde o tatínky či jejich nápadnice.

66
Enaz
Reagovat

@Ajda: Já to také nebyla. Čtu váš stále a zdravím:).

67
Viki
Reagovat

@Tyna: fakt jsem zvědav, hodně zvědav, jak nakonec Petra dopadne.

Na iděsu napsala nějaká blogerka článek, týkající se soustavné recyklace českých herců v nekonečných řadách seriálů, detektivek a tak. A mimo jiné se zmínila o nejděsivějších počinech našich televizí, kterými jsou RS. Zde se prý soustavně recyklují někdejší účastníci z minulých let, všimla si vzájemného půjčování či současného vystupování některých osob v obou pořadech. O najímání zjevných poběhlic nemluvě. Co se týče přímých aktérů – farmářů či tatínků a nápadníků či nápadnic, konstatovala, že i když je zde hodně velkých podivínů, dá to zřejmě telkám hodně práce najít takové, kteří se nakonec uvolí vystupovat.

68
křepelka
Reagovat

@Viki: naprosto souhlasím, v podstatě není o čem psát…
se divím třeba Josefovi, že do tý šaškárny šel, dyt on má nejvíc šanci najít si babu normálně
Petra si to fat užívá, že je středem pozornosti. chová se fakt jako královna – na jednu stranu ji docela chápu :-P

69
Riley
Reagovat

Petra, René i Josef pokračují v bližším seznamování.
Free movies online at GoMovies

70
Ela
Reagovat

Zdravím kočičáka :-)

Jsem jediná, komu připadá, že Petra není dosud smířená s odchodem bývalého partnera? Jinak ti její tatínci jsou síla, velmi mě pobavil pán s o číslo větším sakem a krátkou kravatou :-)

71
křepelka
Reagovat

@Ela: jj, v tom medailonku to tak vypadalo, ale jak to řekla, tak mi to přišlo jak coming out z jeho strany – má jinou identitu, jak řekla Petra

72
Ajda
Reagovat

@Enaz: Taky zdravím! Vyvolávám duchy :D

U minulého článku je příspěvek Líby, tedy Libuše od Vaška osobně.

73
Prochor
Reagovat

@Ela: Já jsem to pochopil tak, že její bývalý si uvědomil, že je žena (transka). Z jejích nápadníků mně dostali ti dva zpěváci ve vinárně. Petra se snažila chovat důstojně ale v rámci seznamování jí zpívá hvězdná pěchota:-) Petra situaci celkem ustála aniž by se rozesmála (i když možná že to natáčeli vícekrát).

74
Prasečí rypáček
Reagovat

@Ela: Nejde o to, že by byla krátká, ale že jí měl na krátko uvázanou. K tomu sako o dvě čísla větší s rukávy ke kolenům. Sako rozepaté a pod ním košili s krátkým rukávem. No pecka soudruh náměstek z JZD Horní Dolní. Navíc přesvědčen o svém šviháctví. Na jeho ustrojení bylo špatně snad všechno.

75
Prasečí rypáček
Reagovat

Že byl Vlastimil ponouknut štábem k dotazu na nahé focení, o tom moc nepochybuji. Buďme rádi, že nevyslovil přání „Ukaž velblouda“. I když, ještě bude akce v plavkách, takže šance tu je.

76
Prasečí rypáček
Reagovat

@kachnicka: Jak to slušně popsat (tedy pokud jsem to správně z gesta pochopil). Pavel Vlastíkovi ukázal klučičí gesto pro onanii, čímž mu řekl „*****“.

77
Viki
Reagovat

@Prasečí rypáček: (a pro kachničku) Trochu bych to upřesnil. Je to obdoba vztyčeného prostředníčku, což v nejmírnější verzi znamená „polib mi …“. Pavlovo gesto bylo jednoznačnější, znamená to „vyhoň si ho!“ A to je dost na facku.

78
Lady XL
Reagovat

http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/tv-archiv/vikend/vikend-jak-hledaji-zlatokopky-muze-svych-snu.html
Snad to sem ještě nikdo nedal…. Opět něco o Silvii – a to je to z r.2013….

79
Prochor
Reagovat

@Dominik: Mně postava Petry zase nepřipadá tak tragická. Pořád je to celkem hezká postava. Ale souhlasím s tím vyřazováním. Petra se ukázala drsnější než jsem čekal. Hrozny letěly do sklenek div že víno nevyšplouchlo na košile:-)

80
kachnicka
Reagovat

@Prasečí rypáček: Aha, diky za osvetleni, zase jsem se neco noveho dozvedela :-)))))

81
maya
Reagovat

@Ajda: Jmenuje se Iva, byla v Popelce, nenatáčelo se u ní doma, ale v nějakém penzionu nebo v hotelu v Brně. Určitě byla minimálně jednou na Barrandově u Musila. V současné době je ještě v Take me out. Její nezaměnitelný způsob vyjadřování, tón hlasu a výslovnost se nedají přeslechnout. Jestli najdu, v které Popelce byla, napíšu to sem. Je to exhibicionistka non plus ultra!

82
Ajda
Reagovat

@maya: Děkuji, ale mrkni na 27, tam už jsem vypsala její aktivity a jsou tam i odkazy na Prostřeno, Popelku a Nákupné maniačky.

83
Janica
Reagovat

@maya: 81 – prosím Tě, jak se přkládá Take my out,
překladač mi přeložil jednotlivá slova, ale smysluplný název jsem si nesložila. Koukala jsem na to do první reklamy, (asi 7 minut), ale mám pocit, že větší blbost jsem neviděla.

Přidat komentář