Panáček v reality show

Hledá se táta a máma 3: Strasti a slasti první společné dovolené (6.díl)

21. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

[singlepic id=980 w=420]

Hlavní aktéři RS HSTM Bára, Michal i Petr prožijí první společnou dovolenou se svými protějšky. Zatímco tatínek Michal tráví už druhý den dovolené společně s šesti maminkami na jihu Čech, maminku Báru a tatínka Petra odjezd na dovolenou teprve čeká. Oba dva na ni pozvali sedm vybraných ctitelů a ctitelek. Budou se jim líbit nachystaná překvapení?

Michal pro své nápadnice připravil dobrodružnou dovolenou v jižních Čechách. Po počátečním rozladění z nepříznivého počasí všichni očekávali s napětím další den. Počasí se přece jen umoudří a Michalovi nic nezabrání pozvat Terezu, Irenu, Šárku, Jindřišku, Míšu a Renátu na vodáckou výpravu na raftu. Jak dopadne vodácké dobrodružství a kdo všechno nakonec skončí ve vodě? Proč budou mít maminky o Michala neskrývaný strach? Večer po vodních zážitcích proběhne v atmosféře hodnocení, ale také výčitek. Co budou ostatní maminky vyčítat Šárce a jak spor dopadne?

Maminka Bára si za společníky na dovolenou vybrala Milana, Marka, Jardu, Michala, Zdeňka, Marcela a Ottu. Jako milovnice historie – a středověku především – se rozhodne dovolenou strávit na zřícenině hradu; bez vody, elektrické energie, bez výdobytků civilizace. Jak budou tatínkové reagovat na takové překvapení? Zalíbí se jim připravené dobrodružství, kdy budou své osobní věci vyměňovat se šenkýřkou za základní potraviny?
Bára si život pod širým nebem užije a ráda se postaví do role hradní paní, kterou budou její nápadníci všemožně bavit. Předvedou tatínkové bohatou fantazii, nebo se budou držet spíše při zemi? A kdo se odváží Báře veřejně vyznat lásku?




Dovolenková výprava čeká i tatínka Petra a jeho dceru Nikolku. Kromě dcery Petr na dovolenou pozval Evu, Pavlu, Andreu, Janu, Šárku, Terezu a Jitku. Jako vstřícný hostitel vybere Petr romantický hotel v centru města Písek. Které maminky okoření atmosféru tím, že do hry přivedou i vlastní děti?
O překvapivé napětí se tentokrát postará Petrova favoritka Andrea. Nikomu nedá vědět a včas nedorazí. Celá situace se vysvětlí až večer, kdy Petr dostane od Andrey zprávu. Proč ostatní maminky nastalá záležitost vyloženě otráví? A kdo využije nepřítomnosti nebezpečné sokyně naopak ve svůj prospěch?

PRVNÍ SPOLEČNÁ DOVOLENÁ

MICHAL DVOŘÁČEK

U této skupinky pokračuje dovolená už druhým dnem. Ráno neprší, proto se vrátí zpět do kempu. Ne, nebudeme stavět sponzorské stany nejmenované značky, bude změna. A změna je i u Michala. Jak nám nechtěl jet vláčkem, ale požadoval vlak, tak nyní si prý nafoukneme lodičku a poplujeme, zašišlá u snídaně Michal svůj plán dne. Tou lodičkou myslel raft, takže nalodit a vyplouváme.
První část plavby s menšími začátečnickými problémy máme za sebou, je čas se občerstvit. Klouzavé zelené gumové pantofle nejsou zrovna bezpečnou obuví na mokrou trávu. Michal to pocítí hned vzápětí. Ošklivě vypadající pád na sebe nenechal dlouho čekat. Jídlo všude kolem, Michal se naštěstí zvedá a i když jak tvrdí cítí bolest, na vážnější zranění to nevypadá. Ještě že mají všichni na sobě záchranné zelené vesty. Michalovi tlumila pád, k čemu je u jídla dámám, to netuším. Tatínka chuť k jídlu přešla, je v šoku, musí se uklidnit, nejraději o samotě. To maminky by ho rády utěšovaly, Michal o to nestojí, každý jsme nějaký, hlavně, že se mu nic nestalo. Rychle to holky dojezte a pojedeme, popohání je vedoucí výpravy Michal.

[singlepic id=981 w=420]

Několikahodinová plavba pokračuje. Šárka, podle místa na přídi je ,,háček“, tak ta se kochá. Podobně jako Homolkovi ve známé trilogii, zřejmě i ona sleduje ,,panoramata“ a zapomíná pádlovat. Co se na tom ostatním nelíbí?! Z té krásy všude kolem jí vyhládne, a tak se pohotově občerství preclíky z vlastních zásob. Že by měla pádlovat? Vždyť to tak hezky pluje samo. Michal vysloví obavy, jaká by asi byla spolupráce později v partnerském životě. Jaká? Šárka se kochá výsledky hospodyňky Michala a užívá si pohody, kterou jí on vytvoří, přikusujíc k tomu bábovku od jeho babičky. Konec snění, je tu první jez. Ten projeli v pohodě a možná i proto Michal přestal být ostražitý a hned na druhém jezu kormidelník padá přes palubu. Jeho posádce vůbec nechybí. Jindřiška je spokojená, že se jí nikdo nelepí na záda, řekla si – je pryč, a zůstává v klidu. Žádné slzy, ale smích. Irena ho taky nepostrádá, pochlubí se nám, že jí ani moc nechyběěěěěl.
Michal očekával, že je nějaká nehoda postihne kolektivně a ne, že si holky dál sedí v lodi a on polyká andělíčky. A to zapomněl připočítat svůj pád v kempu. Po ledové koupeli má Michal velké ,,technické“problémy vyšplhat zpět do raftu. Svojí neohrabaností svrhne do vody svého anděla strážného Terezu, matku ochranitelku. Probleskne mu hlavou, že je debil, ale bylo vidět, jak si klidně dosedl, Terka ve vodě, on nohy v suchu. Žádnou její záchranu jsme už bohužel neviděli.

[singlepic id=982 w=420]

Plavba je u konce, hurá někam do sucha na dobrou večeři. Michal jako správný vedoucí výpravy hodnotí den jako super, fajn zážitky, nelíbilo se to snad někomu? Přemýšlel, že by provedl nějaké bližší hodnocení, ale nebylo co hodnotit, až na Šárku. Michal je zde jako vedoucí sportovního oddílu, nebo jako chlap, co si hledá partnerku? Zatím se projevuje víc jako vedoucí, pokud se nějak projevuje. Místo volné zábavy máme disciplinární řízení. Měla víc spolupracovat, když jí něco řekl, měla to dělat a nekoukat kde co lítá. Že to neslyšela? Ostatní to slyšely, její výmluvy se nepřijímají. Michal:,,Není schopná poslouchat názory ostatních. Mezi chlapy je to na pěst.“ Debata pokračuje, Šárka se brání, ostatní se přidávají na stranu Michala. Gao vytahuje na přetřes opět Šárčiny preclíky, skoro mám pocit, že nejvíc jí vadí, že ona preclík nedostala. Místo zábavy výčitky, že je to baví. Raději půjdou domů spát. ,,Domůůů?“ raduje se dětinsky Gao. ,,Domů na penzion,“usadí ji bez špetky humoru Michal.
Co nás čeká zítra za sportovní aktivity, to zjistíme až příště.

BÁRA TRÁVNÍČKOVÁ

Bára chystá pro své nápadníky překvapení. Doposud si užívali komfortu hotelových zařízení, nyní je čekají extrémní podmínky. Jaké, to zatím ví jen ona.
Tatínkové už čekají celí natěšení na její příchod, ale dočkají se jen její komorné. Ta přináší vzkaz:
Milí tatínci,
vítám vás na naší společné dovolené. Zvolila jsem cestu časem. Zvu vás na hrad Sukoslav, kde už na vás čekám. Podmínkou ke vstupu je však to, že zde necháte všechny vaše věci. Sebou si smíte vzít 7 předmětů, které považujete za důležité, abyste přežili.
P. S.
7 je magické číslo a já se těším na čarokrásnou dovolenou s vámi 7-edmi. Bára

To je překvapení. Otta má sebou dva plné kufry, hádám, poučen minulou řadou veze smoking a knihu o společenském chování. Tak to má smůlu, platí to i pro něj, pokud chce vidět Báru. Oblečení se nepočítá, jen věci po kapsách. Tak honem na sebe natáhnout co nejvíc kousků a můžeme vyrazit za hradní paní. Výstup není žádná procházka růžovou zahradou, však také na konci nečeká spící Růženka na polibek, ale pěkně živá a rázná Bára. Připravila jim malé pohoštění a oni jí na oplátku zklamali tím, že nijak extra nejásají nad jejím nápadem, jak prožít dovolenou.

[singlepic id=983 w=420]

Po jídle je čas upravit se do středověké podoby. K tomu jim poslouží pytlovina a z tatínků se stávají módní návrháři a tvůrci oděvů v jedné osobě. Náležitě upraveni se musí zabydlet, nanosit vodu, dříví, rozdělat oheň, dokonce i mrtvé slepice budou muset převést do stavu poživatelnosti. Stavění přístřeší odpadá, pánové se rozhodli spát pod širákem. Bára střechu nad hlavou má, oni ať si spí kde chcou, hodnotí jejich lenost. Báru překvapil Otta. Působil na ni jako ,,FIFINA“ a nakonec byl první, kdo do hry naskočil rovnýma nohama a začal fungovat.
Jardu sice jedna slepice už oškubala, jiné čekají, že oškube on je. Báru štve, že v tom všem pánové pořád nevidí dobrodružství, ona tím žila mnoho let. Michal ji baví, klestí si cestu k jejímu srdci přes teplé fusekle. To Marcel si na své srdce sebou vzal 3 omega kyseliny v podobě rybiček v konzervě. Milan se vrátil do puberty, do éry čundrů. Jarda ji naopak zklamal neustálým remcáním. On to dělá proto, aby věděla, že ho to nebaví. Marek se neprojevuje, má z něj pocit, že je nechápe a je nějak mimo.

Akce slepice

Spařit, oškubat, vykuchat. Sekání hlav. Komu? Slepicím. Bára nechce a nechce se ani dívat. A ne a ne!
Nebude s tou mrtvolou dělat vůbec nic. Ani jíst? Jak tu můžeš potom v takovém prostředí přežít, nechápe Jarda. Bára:,,Od toho tu mám vás!“ Je ráda, že může kluky poznat v situaci, ve které je doposud neviděla.
Šenkýřka, něco jako pojízdná prodejna ve středověku, jen místo auta má košíček plný potravin, dorazila i na hrad mezi tatínky. Peníze nechce, půjde o výměnný obchod. Brambory a cibule za zubní pastu. Pecen chleba za antiperspirant. Zbytek košíku je skoro za pusu. Jeden ve středověku nepoužitelný mobil, za kus žvance, no nekupte to.
Báře už lezou na nervy, chce chvilku klidu. Ale bohužel, už se řítí Otta, tiskový mluvčí tatínků? Ne, je tu sám za sebe. Jak se Barunka cítí, to je to, co ho zajímá. Je překvapená, zaráží ji, že důvod proč tam jsou, tedy ONA, je dostatečně nezajímá. Nevěnují se jí, nechtějí si povídat, ona nevidí důvod za nimi dolézat. Je to přece o seznamování. Není akce – není reakce. Víno nechce, za chvilku se vrátí, aby netrhala partu.
Po návratu ji čeká večeře. A vidíme opět sladkou Báru, usmívající a švitořící o tom, že konečně si připadá středem pozornosti, něco udělali pro ni, ano, je šťastná. Ráda ochutná, aby mohla omdlít obdivem. Neomdlela, ale v životě nic tak dobrého nejedla. Ona se nám Bára pochlubila už v prvním díle, že vaření není její hobby, takže vařící tatínci mají plusové body. Dokonalá slepice (ta na talíři), dokonalé víno, láska prochází žaludkem, musí si je nechat všechny. Pánové jsou nadšeni a princeznu opouští. Ale jen na chvíli, musí jít ještě vařit. Bára měla pocit, že dnes poprvé za celou dobu co se potkali, to nebyla kolektivní hra, ale že něco pro ni udělali, sice všichni pohromadě, ale snažili se rukou společnou, nerozdílnou, super. Neprotiřečí si? Trochu se v té její větě ztrácím, ale hlavní je, že ona ví, co básník chtěl říci.

Šašek a královna

Každý sám za sebe musí složit hold královně, to je další úkol. Laskavý čtenář promine, ale z tatínků se stávají opravdu šašci. Bára pevným hlasem vyhlásí čas veselí a čas skutků. Zní to trochu jako povel pedantické kantorky, než lásku hledající královny. První kašpar, tedy Marcel předstupuje před Báru. Neví, tápe. Bára:,,Je to hold mně, to nemůže být zas tak těžký. Jsem zvědavá.“ Marcel dál neví jak složit hold. Jak nebo čím? Všude samé kameny, nikde ani vejce ptáka, aby jí je donesl, rozhodl se vydat natrhat kytky a dočasně opouští scénu. ,,To byla báseň?“ nechápe Bára. Ne, to on přemýšlel nahlas. Otta jí předal květiny a zatančil, přišli i vtípky, poklony a úklony a vyznání lásky od Zdeňka. Marcel s kytkou je zase druhý. Ale je to prý kvítí na nápoj lásky, být Bárou to raději nezkouším. Předstupuje Milan se svým monologem. Proč je tady? Dcera brouzdala po netu a objevila soutěž o krásnou ženu, moc by tatínkovi přála, aby byl v životě šťastný právě s ní. On věří, že pokud to bude pokračovat tak, jak to pokračuje, přijede domů a dceři oznámí, že mu začíná bušit srdce. Snad to dopadne dobře a je to z lásky, ne nastupující infarkt. Bára je dojatá, jako vždy, když jí někdo předvádí divadlo o své oddanosti a její dokonalosti. Za sladkou řeč, sladké políbení.

[singlepic id=984 w=420]




Výsledek klání? Bára je rozpačitá. Čekala básně, zpěvy, tance. Nečekala takto osobní vyznání, je těžké určit vítěze. Jsou hned tři – Michal, Milan a Zdenda. Oni ji dojali a jako výhru dostávají patnáct minut na přípravu a královna chce rozesmát. Milan vypráví o záměně pikantních křidélek za křidélka u šipek, vtipné to přijde asi jen jemu. Michal a Zdeněk nevypotí vtipného vůbec nic.
Večer s Bárou o samotě prožije za odměnu Milan, ostatní mazejte spát!

Večer pro vítěze

,,Barunko, já ti řeknu takhle tu věc. Vím, že spolu těžko můžeme být až do rána, ale věřím, že když se vrátím zpátky ke klukům, tak že je to bude určitě hodně užírat, určitě budou hodně závidět to, že sem mohl strávit chvilky s tebou. Koukat na tvůj nádhernej úsměv, na tvé krásné oči, pohled na tebe je něco krásného,“ rozplývá se Milan.
Po dnešním dni je podle Báry jediný, kdo jí říká takovéto věci, které jak my už víme, slyší za všeho nejraději a je ráda, že dnešní večer stráví s ním. No bodejť, co kdyby musela poslouchat Jardovy řeči o fotbale, to by byla tragédie. Takto je to pěkná komedie, ale hlavně pro diváka.
Následuje objetí, polibky, nová vyznání. Bára se dovídá, že je nejkrásnější sluníčko, hvězdička. Fáááákt, diví se pak, ale jen naoko. Já jsem spokojenej, pokračuje Milan. Bára chce vědět a gestem to dá jasně najevo, zda je jen spokojený, nebo nejvíc spokojený. Milan má jasno, určitě nejvíc spokojený. ,,Tak výborně, to jsem chtěla slyšet,“ uklidní se Bára. Kdyby si Milan myslel, že prohraje, tak tam není. ,,Fáááákt, ty si myslíš, že vyhraješ?!“ s jízlivým úsměvem se ujišťuje Bára, že se nepřeslechla. Asi jo, toká dál Milan. Smích Báry těžko popsat, kdyby měl Milan mozek tam, kde by ho měl mít, tak by věděl, že vše je jen hra a on se pěkně ztrapňuje a to rovnou v pokleku, jako by už žádal o ruku. Bára začíná řešit opět téma kolektivní hry, raději si popřejme – Dobrou noc!
Pro někoho dobrou, pro někoho poslední, to uvidíme příště.

PETR MACHALA

Cíl dovolené skupinky tatínka Petra je Písek Fráni Šrámka. Petr má plán. Na dovolené se bude víc věnovat ženám, co se zatím moc neprojevily, nebo ho nezaujaly, než svým favoritkám. Očekává, že ty si to nenechají líbit a je zvědavý, čím se vytáhnou. To chudák netuší, že hlavní favoritka vůbec nedorazí. Dcera má obavy, co tam budou dělat.
Uvítání v recepci proběhlo podle Pavly méně přívětivě než v Liberci. No jo, tam byl Petřík po masáži, po sauně, spokojený, ale teď? Jitka byla naopak s přivítáním spokojená. Jana s Evou si sebou vzaly i děti. Chybí nám Andrea. Nikdo o ní neví, mobil má nedostupný. Ostatní mu po akci v Liberci nevěří, že o ní neví, myslí si, že ji má někde schovanou. Že by Andrea boj vzdala, tomu nevěří žádná z maminek.
Evidentně mu Andrea chybí víc, než Michalovi chyběla Ivana Salačová. Co se dá dělat, místo čekání nebo pátrání po své favoritce, musí Petr ukončit stýskání a věnovat se přítomným maminkám.
Nejdříve se ubytují. Šárka díky absenci Andrey má pokoj sama pro sebe, spřádá sny o krásném probuzení vedle Petra. Jana a Eva se bojí, že Tereza opustí jejich bazénkovou partu a přeběhne k rivalkám Pavle a Jitce. Terka s Pavlou ani Jitkou bydlet nechce, jsou na ni moc staré. Ona bude dole s dětičkami, s nimi nebude a konec. Co se divit, sama je ještě dítě a jak se říká – svůj k svému. Chybět jim nebude, Jana s Evou ji vítají jako ztracenou dceru a pikle se kují dál ve třech.

[singlepic id=985 w=420]

Konec čekání na Andreu, vyrážíme na procházku městem. Na recepci bude čekat, pokud se objeví, Andreu tento vzkaz : Ahoj, Andrej, šli jsme s mamkami do města na procházku. Vydrž prosím do našeho návratu. Těším se na viděnou. Petr

Jitku procházení po městech nebaví, Tereza se naopak může tulit k Petrovi. Plán opomíjet favoritky se Petrovi zúžil jen na ignoraci Šárky, ale nějak se mu hra nedaří. Maminky s kočárky jsou mimo jeho zájem. To je vyburcovalo k činu. Prodraly se po jeho bok, kočárky odřízly soupeřkám cestu, ale ani to Petra nijak nenadchlo, zůstává vlažný, bez většího zájmu.
Při procházení po nábřeží uvidí z kamenů vyskládané vyznání. Bohužel není od Petra pro žádnou z maminek. Vlezl by tam a pro některou to udělal? Ne, ne, to nebude riskovat. Třeba se bál, že by ho ten zbytek ukamenoval a co, proč se snažit, když Andrea tam pořád chybí. A že mu chybí dokonce strašně, to přiznává sám Petr.
Další zastávkou bude muzeum – Elektrárna král. města Písek. Petr opakovaně zapomíná na své plány, ruku v ruce s Šárkou vchází do muzea, ostatní maminky ho moc nezajímají. Hlavně ho vůbec nenapadne, pomoci jim s kočárky po schodech. On je galantnost sama, ale jen když chce. Tahat se s kočárkem? K čemu je emancipace?!
Na rozhovor mezi čtyřma očima si prý Pavla Petra doslova odtáhla, to je pěkná představa. Co jí zajímalo? Třeba co o ní ví, jestli vůbec něco ví. Po chvilce mlčení přiznává Petr, že je toho málo. Pavla měla cíl – jeho, ale nechce krást něčí štěstí, ale proč zase nebojovat o to své štěstí. On má představu a opakuje nám už známé teorie o favoritkách a těch druhořadých. Pavla má jasno, motivaci dál o něj usilovat už nemá, chce se jí po jejich rozhovoru brečet. Ale nevzdá to, bude přemýšlet co dál.

[singlepic id=986 w=420]

Po návratu do hotelu Petr obdrží dopis od Andrey. Zdržela se, omlouvá se. Nevidí důvod ho nepřečíst všem : …v tuto chvíli jsem na dovolené s dětmi a bývalým manželem. Budu se snažit dostat za tebou co nejdřív to půjde. Tvoje Andrea.

Petr má radost, že přece jen dorazí. Janě připadá divné, že tam dopis nebyl už ráno. Podle Evy to není férové, jiné by to tak lehce určitě neprošlo. Začíná se řešit pojem nevěra. Bral by to Petr jako nevěru vůči němu, pokud by Andrea ,,něco měla“ se svým exmanželem? Ano, bral. Tím skoro narovinu vyjádřil, že ona je víc než ostatní maminky. To se jich dotklo. A dal tomu tečku na závěr svým přípitkem. Vedle zdraví si připil i na šťastný návrat Andrey. Že se mamky netváří nadšeně? Čemu se diví? Raději jde většina z nich spát. Až na Šárku. Ta vycítila šanci zaútočit a jde tvrdě po své kořisti. Sice ji mrzí, že tam Andrea není, tomu věří asi jen ona sama, nic jí nebrání použít ženské zbraně a odvést Petra k sobě na pokoj. Plán zní – relaxovat, popovídat si, jen tak v klidu ležet vedle sebe. Kolik že je jí to let? To myslí vážně? Uvidíme, jak noc na pokoji č. 305 dopadne. Ale až v příštím díle.

Upoutávka na 7. díl

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 645
1
Míša
Reagovat

Báře to moc sluší … Tady je vidět, že ženská prostě musí být ženská a ne vyzáblé ramínko na šaty :o)

2
KK
Reagovat

Musí? Tak to mám asi dost blbý :-D geny jsou nějak proti :-P

3
Míša
Reagovat

Nic si z toho nedělej, plastičtí chirurgové si dnes už poradí s čímkoliv :o)

4
KK
Reagovat

:-D :-D nechci, do mě nikdo kuchat nebude, to radši budu vypadat jako ramínko :-P

5
anja
Reagovat

ale jo sluší jí to ……. akorát by mohla mít v pase tak o 20 cm míň bo ten zlatý pásek ji na břuchu sedí jak obruč na sudu :)

Míša, nikdo tady nezastává vychrtlé modelky – mít při 175 cm 50 kilo je stejně chorobný extrém jako mít při 175 cm kilo devadesát, pokud to furt není někomu jasné o čem tady točím, mrkněte co to je BMI

6
KK
Reagovat

BMI je dle mě největší blbost na světě.. kamarádka by měla podle tohoto indexu být jako koule a rozhodně to nehrozí, asi má těžký kosti či co..:o)

7
Míša
Reagovat

Anjo, já vím, o čem mluvíš, jen Bára vůbec není chorobně obézní, žádnej třesoucí se rosol, není na ní nic, co by evokovalo poškození zdraví na základě nadváhy … prostě normální hezká ženská. Má tělo jaké má a je s ním očividně spokojená, tak jako KK s tím svým a tak to má být. Myslím, že takový ten striktní pohled, že každá ženská musí mít nutně „90-60-90“ je pitomost, páč stres z diet, hladovění a strachu z kil navíc ještě nikomu na kráse nepřidal :o).

8
anja
Reagovat

KK, no blbost to rozhodně není a už vůbec ne ta největší na světě :)) jistěže BMI je pouze orientační metoda, protože nezohledňuje řadu dalších faktorů o kterých zmiňuješ, používají se i jiné další metody – podrobná měření tuku v podkoží na různým místěch těla např. – tam by Bára taky pohořela, ale bmi je takový univerzální statistický pomocník a pro běžné vyhodnocení váhy funguje jednoduše a rychle

9
KK
Reagovat

anja: znám Tvůj odpor k obézním lidem, v podstatě s tím souhlasím, ale zdá se mi, že to až moc řešíš a zbytečně.. snad nejsi psycho, který počítá 10x denně kalorie, mno každýho baví něco jinýho..

10
anja
Reagovat

Míša, o dietách, hladovění a mírách 90/60/90 z mé klávesnice nikdy nevypadlo ani písmenko, stejně tak jsme se o Báře nikdy nevyjádřila, že je obézní – obézní jsou tam jiné maminy, Bára zatím obézní asi není, jen má dost hodně děvucha nadváhu, včera při repríze jsem si všimla jak jí ty džínové gaťky španujou na břichu a na stehnech, je to jen její volba jestli za pět let bude obázní a rosolovatá anebo ne…..

11
anja
Reagovat

KK no na č.1 od Míši a tvou blbost o BMI se nedalo nereagovat :))

12
KK
Reagovat

Já si ale za tím stojím, neříkám, že BMI nemůže něčemu sloužit, ale je to tak čistě orientační, že se to vůbec nedá brát vážně.. znám x lidí, na který prostě nesedí

13
koc
Reagovat

jetšě než to večer pojede v telce tak zde bude timto tempem 100 ;-) šetřete se na večer děvčata

Add. rekap – Šárka naštve soupeřky tím, že daruje Michalovi své krásne červené gumáky ;-)

14
KK
Reagovat

koc: nebuj, já už končím, jen si pak přečtu rekap, milion komentářů mě ukrutně nebaví číst :o)

15
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Já slyšel, že mnohem důležitější je poměr IQ/BMI :))

16
anja
Reagovat

12 KK no já v HSTM vidím x lidí, na které BMI sedí :))

13 koc, v blesku asi furt nic, divné..

17
anja
Reagovat

15 Suníčko, IQ jsme probírali včera, dostali jsme se až do menzy :)))

18
KK
Reagovat

SUNíčko: taky jsem to někde zaslechla..:o)) anja: hm, tak to jsi dobrá, když skrz obrazovku odhadneš, kolik člověk měří a váží :-P

19
Ajda
Reagovat

Diskuse jak u Jste to, co jíte!

Bára se mi na té fotce moc líbí, proto jsem ji hned použila. Její postava mi nevadí, pokud je spokojená, nám po tom nic není. Mně víc vadí to, že se blbě oblíká. To co má potlačit to zvýrazní. Nevhodné střihy jí hodně škodí. Třeba v džínách a tričku vypadala o 20 kg lehčí než v tom otřesném riflovém overalu, který nosí od první minuty vysílání.

20
anja
Reagovat

jo Ajdo, 9 z 10 oblečků Báře nesedí, jednodušší by ale měla, kdyby těch 20 kilo dala dolů

21
Lantana
Reagovat

Každý jsme nějaký! Všechny „manekýny“ – obzvlášť ty, co mají plné tlamičky kritiky – by měly být rády za to, že mezi plnoštíhlými, obézními, oplácanými, tlustými apod. vynikne jejich „dokonalost“, ne?

22
RadstaR
Reagovat

anja (20): Tak to si vubec nedokazu predstavit. Teda dokazu, ale zadnej peknej pohled to neni :D

23
Kačka
Reagovat

Také mne dosti překvapuje že BLESK nám zase nepředhodil nějakou tu „PIKANTNOST“ ???? :-O

24
anja
Reagovat

23 Kačko no já se divím aji uěima že blesk mlčí

25
anja
Reagovat

22 RadstaR, s 20 kilama přišla Ajda, imho by stačilo klidně jen 10 :))

26
Ajda
Reagovat

Jo, s 20 kg, ale opticky ubranými oblečením :-))

27
benjaminek
Reagovat

Ja bych take podle BMI mela mit nejakych 70-75 kg

28
Kačka
Reagovat

Tak to já se momentálně nacházím mezi podváhou a normálem,asi jak se najím :-D

29
Eirin
Reagovat

Anjo, už jsi s tím řešením postavy Báry fakt trapná. Ano, všichni jsme to už od tebe četli, nikdo tě už přesvědčovat o opaku nebude, mysli si co chceš, hlavně to sem furt proboha nepiš.

30
lála
Reagovat

Ještě že jsem tak štíhlá, že tohle nemusím řešit …. :)))

31
mareska
Reagovat

30 Lála. Vy jste úžesná…miluju lidi, co si umí udělat srandu sami ze sebe….jste mi stokrát milejší, než všichni ti, kteří tady řeší, jestli je Bára tlustá, Michal má křivé zuby nebo že je někdo ošklivej….a vůbec nejvíc mě baví, když někdo méně inteligentní o druhém píše, že je hloupý….sranda….:))))

32
Antilopa
Reagovat

Sluší jí to.

Anjo, na BMI mrkni Ty, už je dávno zastaralé a nemá se podle něj vůbec řídit.

33
JUJU
Reagovat

Naprosto souhlasim s Erin 29

34
anja
Reagovat

Eirin, JUJU, a o čem byste holky dneska dřístaly? :) téma o tloušťce je vděčné, jak vidím :)

jinak pokud někoho irituje nick anja, může takto podepsané názory přeskakovat, já to bežně dělám :)

a Eirin, ty opravdu nejsi ta pravá a oprávněná, která by mi měla doporučovat co tady mám nebo nemám psát….. až mi toto napíše Ajda nebo Suníčko nebo někdo takový, zamyslím se, jinak vážně promiň ;)

35
JUJU
Reagovat

34 – klidne si pis, co chces, ale porad dokola psat jedno a to same to uz je fakt nuda, jeden nazor napsany ve 100 variantach pod kazdym clankem

36
JUJU
Reagovat

34 – To nekrituzuju tvuj osobni nazor, kazdy ma nejaky, ale spise ze uz ho vsichni zname 100x

37
JUJU
Reagovat

At uz zkoukneme ten dalsi dil, protoze diskuze je fakt o nicem

38
koc
Reagovat

anjo víš v co doufám .. jak se jednou zblázníš přihlásíš se do nějaké „RS“ a budeš nás bavit .. nechceš to vzít za Cajthamlovou ? ;-)

39
Eirin
Reagovat

34 – nevím, proč bych měla tvé příspěvky přeskakovat. Nedělám to nikdy a nikde, protože to se v diskusi nedělá. Zajímají mě názory jiných, ale stačí mi to říct jenom jednou.

40
Kačka
Reagovat

(37) SOUHLASÍM :-(

41
RadstaR
Reagovat

Noooo jen aby bylo po dnesnim „napinavem“ dile o cem diskutovat. Petr uz nema cim prekvapit, Michal bude dal pokracovat v zajetych kolejich a Bara …. tezko rict :)

42
koc
Reagovat

Bara neposlusne napadniky uverhne do žalaře a nebo je bude lamat v kole :)

43
anja
Reagovat

39 Eirin, od prvního dílu této RS jsi pod tímto nickem napsala tři komentáře, dva z toho jsou adresované mně :) pro mne je to sice potěšující, ale nechceš se třeba tak kvalitně rozepsat na téma účinkujících v HSTM ? třeba bychom si v něčem porozuměly :)

38 koc, to se nikdy nestane, já jsem děsný introvert :D

42 koc, Marcela by mohla natáhnout na skřipec, anebo zdenka, samo že nahoře bez :)) mňam ňam 8-)

41 – to je docela možné…

44
Eirin
Reagovat

43 – Budeš se divit, ale ač nepíšu, přečtené mám všechno. Až po přečtení tvých x komentářů se stejným obsahem jsem cítila potřebu zareagovat. A už to prosímtě neřeš.

45
Kačka
Reagovat

Tak sledovanost asi nebude tak vysoká,když tam pořád cpou toliko reklam :-(((( To je fakt děs !!!

Barča mi v jednom okamžiku připoměla opět paní učitelku ve školce :-)

Měla ale pěknou komornou….odkud já jí jenom znám? :-DDD

46
koc
Reagovat

45 – že by nekdo z produkce ? ;-)

47
anja
Reagovat

výlet do středověku se mi líííbííí :)))

48
RadstaR
Reagovat

Ty reklamy, za chvilku uvidite a neustale same zabery jsou fakt desny. Jinak teda …. hmmm … nic moc opet a zase :)

49
Kačka
Reagovat

Nejvíce středověká je tam dneska nejspíše ta zelená dřevěná „maringotka“ bo co to tam stojí :-)))

No fakt se mi líbí jak jsou tam všichni „na přežití“ ale Barča ač tvrďas nedokáže prostě useknout slepici hlavu :-DD
A jak pořád „prosí“ :-DD

A už tu máme opět reklamu.Ano vážení a milí diváci,je čas se jít vyčůrat,napít,zakouřit si atd. :-DD

50
RadstaR
Reagovat

Kačka (49): Kdyz me se curat nechceeee :(
Jinak teda stredovek zajimavej napad, ale spis to tam maji jak nejakej „lepsi tabor“ … sem teda cekal, kdyz je Bara zapalena do takovych akci trosku neco jinyho. Mno nic :) Mozna priste.
Jeste k Michalovi … musim dat za pravdu zenskym, ze jak tam sebou seknul, tak nevim jestli nechtel ukazat, ze ho to fakt boli nebo nestal ani o trosku soucitu … kdo vi.

51
Mikeš
Reagovat

Chudák Terka, ta to tady dneska zase schytá.

52
vapol
Reagovat

Kačka (45): Komorné to moc sluší a je vidět že si to užívá, prostě relax :) Jen se divím že došla pěšky,většinou jezdí všude volvem :)

53
vapol
Reagovat

dokonalá slepice… :)

54
Motýlek
Reagovat

„My sme pádlovaly a tys jedla preclíky!!!!“ To je hrůůůzaaaa!
Michale, aby ses neposr….. Ty můžeš něco plantat o spolupráci…, nemotorný, pomalý, bolestínký…, ani trošku zábavný…. A ty ženské u něho – to je bída…. Bože, být tam když on kritizuje přede všema jednu z nich, tak se neudržím…., a ty baby si ještě přisadí… fuj…

55
RadstaR
Reagovat

No lol Petr :D Fakt neprekvapil .. proste ktera prvni roztahne nohy, tak proste vyhrala :D

56
Motýlek
Reagovat

RadstaR – myslíš Péťu? :-)) Zas mu zazáří očička, jak říkal jeho tatínek… Ten Petr bude na stáří vypadat přesně jako jeho otec, má stejný „úsměv“…

57
RadstaR
Reagovat

Motýlek (56): Joooo joooo :)
A ze by priste konecne prislo to vzruso ?

58
RadstaR
Reagovat

Jinak Petruv dopis pro Andreu:

Ahoj Andreo,
šli jsme s mamkama do
města na procházku.
Vydrž prosím do našeho
návratu.
Těším se naviděnou Petr

59
Motýlek
Reagovat

Jo – a souhlasím s Terkou-benjamínkem, že jim řekla, že jsou oproti ní staré, to bylo očividné… Neumím si představit sebe ve dvaceti bydlet s ženskýma k padesátce….
Aspoň se nepřetvařuje jako některé… Na co čekala třeba ta Pavla, to opravdu nevím… A ještě si od Petra vynucovat odpovědi na její psychologické žvásty… Kdo je na to zvědavý…

60
anja
Reagovat

tak s tou Bárou královnou a šaškama jsem se nespletla :)))

54 Motýl, přesné

61
Motýlek
Reagovat

Ale v prvním momentě jsem si myslela, že si ta Pavla šla s Petrem pokecat o nějakých těch církevních záležitostech…., tak jsem napnula zrak i sluch, a sklaplo mi…. :-(

62
jandros
Reagovat

Smazano pro vulgarnost

63
Motýlek
Reagovat

K Báře nic nemám, sestavu chlapů má celkem oukej…. Jenom mám pořád takový neodbytný pocit, že dát mezi ně ještě tak ze tři čtyři mladé kočky, tak se plně projeví jejich zájem o Báru….

64
Prochor
Reagovat

Pačes už je zralej. Schválně jestli půjde dál Tisoň.

65
Kačka
Reagovat

MICHAL:
no dobrý to jest za 3, stále se ale tak nějak nudím :-(
A hádka kvůli preclíkům? Slabé :-) Nejlepší rekace:
“ pojedeme domů“…domů? :-D (Gao) …. na penzion…. :-((( (Gao)

PETR:
chuděra malej,kolotoče nepřijely (tedy Andrejka),ještě že tam je Šárka :-))
Pavla (můj NE-oblíbený Elfík) ani ona nezůstává pozadu,jak může,tak si také sáhne,přitáhne :-))
Dneska si vzala Petra do parády,tedy spíše jeho a její štěstí :-)) = co je to vlastně štěstí? :-DDD
Chvilkama jsem měla strach,aby tím svým šermováním rukama nakonec nepřivodila Petrovy zranění očí,své si naštěstí chrání.
Jana Stránská,joooo tak ta se mi líbí,jen tak dál !!!! Už teď má jasno. Ta holka není marná dámy a pánové :-D

BÁRA
ano uznávám,nápad se středověkem super :-D
Výměnný obchod,mne nezklamal.( jako bych tu pocestnou někde viděla :-DDDD)
Vzdání HOLDU….tedy pánové,bylo to tak jednoduché přeci.Každý ví co chtěla Barča slyšet.
OTA: Otíku,Otíku….jeden za všechny,všichni za jednoho,se někdy nevyplácí….tebe nemohli vystát…a ty teď i za ně?
Janeček: ty hvězdáři,ty mne vskutku bavíš :-D Doufám,že tvoje dcera sleduje i jiné soutěže a nejen na IT :-) Třeba jako…Nikdo není dokonalý nebo Svět hledá superhrdinu :-))

66
anja
Reagovat

u Petra se to jasně rozdělilo na favoritky a autsajderky, tah s andreou ať už byl nachystaný produkcí nebo nebyl, byl tak jako tak dobrý :), petr byl celý den nervózní, že tam andreu nemá

začínám chápat Pavlu, ženská ješitnost je daleko horší než mužská….

67
koc
Reagovat

tak z dnešního dílu sem pochopil proč Šárka přístě spadne z kola – Že vy jste se zase kochala paní Šárko ;-)

68
RadstaR
Reagovat

anja (66): Ja zase Pavlu chapu, proc se o neco pokouset, kdyz jsem tomu cloveku uplne lhostejny. Proste v tom chtela mit jasno … hold neni blba treba jako ja :D
koc (67): No zni to trosku hnusne, ale taky me to napadlo :)

69
koc
Reagovat

možná při jízdě na kole dojídala preclíky co nestačila zblajznout na raftu :-D

70
Kačka
Reagovat

(69)koc
alespoň že řádně dodržují pitný režim :-)))

71
Prochor
Reagovat

Mně bylo Šárky Synkové líto protože to určitě nedělá schválně. Je taková pomalejší a tak občas nevnímá co se kolem děje a která bije. Pak si připadá ukřivděně proč jsou na ní všichni tak zlí – vždyť nikomu nic špatného nedělá.

72
koc
Reagovat

prvni dve casti dnešního dílu – nuda
třetí část zábavná – jen při vyznání pro Báru sem se cítil trapně

do mě někdo neznámej a hlučnej píchnout při probuzení paličkou od bubnu tak si ji odnese vraženou hodně hluboku do míst kam slunce nesvítí

73
Kačka
Reagovat

Barča má také dobrý ještě jeden DAR,dokáže chlapům vyloženě vnutit,jak jsou unavení a že půjdou spát :-D
A oni jak stádo ovcí……jdou spát.
Nedej bože,aby se chtěli bavit a ještě lépe po svém :-D
Zůstat může jen VYVOLENÝ a tak chlapci…. 22-23.hooooooooodina odbilaaaa
Ale je to holka starostlivá……vždycky,když je s někým o samotě,vyloženě jí trápí starost o to jak budou ostatní tatínci zase reagovat…….. no budu doufat,že si Janečka ráno neoškubou ke snídani a nebudou žádat po Barče aby mu usekla sama hlavu :-D :-D :-D

74
anja
Reagovat

67, 68, 70 – ROFL :DDD

75
JUJU
Reagovat

Ja moc Pavlu E nechapu, na svem bloku od pocatku prezentuje, ze vlastne Petra nechtela nikdy, ale ted v sestem dile by se chtela pokouset o svoje stesti, pokud by mel Peta zajem, ale ten ve sve totalni blbosti vykecal, ze uz ma rozhodnuto a Pavla a spol jsou jen do poctu = chtela ho, nechtel ji, tak aby nebyla za blbce, tak rika, ze ho taky nechtela
Ted muze dekovat panu bohu, protoze s takovym lumenem to musi byt sila, brr, no fuj velebnosti (to fuj patri Petrovi – fakt se mi jezi vsechny chlupy)

76
koc
Reagovat

Bára taje při prvním slůvku pochvaly pro její ego :) při prvním náznaku, že ona je nej a je středem pozornosi :)

příště bude HUSKY ;-) v minulém dílu se to nepodařilo, protože u Michala pršelo a tak to kluci musí dohnat

Jinak pro Báru – ve středověku nebylo – plechove vědro, alobal pod kuřata, plachta a kovove tyčky pro přístřešek + spousta jiných detailů ;-)

77
JUJU
Reagovat

Bara, kdyz se prihlasila do poradu, tak si asi myslela, ze kolem ni budou chlapy panackovat jako kolem mrkaci panenky Evicky a i kdyz jim celou dobu lhala, tak ji jeste pomohli se stehovanim a prijeli na svadbu
Bohuzel pro Baru se ji prihlasili jine typy chlapku a nepanackuji az tak moc a pokud musi, tak je jim aspon trapne

78
JUJU
Reagovat

A Misa nam hapal do vodicky – dobra hlaska od Gajo, ze jim vubec nechybel a proto si toho nevsimly

79
anja
Reagovat

koc, prochor, Šárka od Michala je taková trochu zabržděná, vůbec se nehodí do té party „kamarádů“, připadá mi jako že je v úplně jiném světě, anebo že se plánovitě odmítá zúčastňovat, protože ji ta parta prostě nebaví…. a vůbec se jí nediivím, je mi nejsympatičtější z celého toho michalova ansámblu…….. Michalovy komentáře k holkám, keré tam občas má, mi začínají vadit, na adresu Šárky říkal něco, že „mezi chlapama by to bylo na ránu“ ??????? a minule k Terezinému panáku se vyjáádřil, že on – chlap – by do sebe panáka tak nekop? – heh to mu tak věřím :))) pro mne se mIchal profiluje do bezcitného hulváta……

80
JUJU
Reagovat

Zacinam mit pocit, ze Michal je horsi nez pavlacova drbna

81
RadstaR
Reagovat

anja (79): Jop ty jeho vyroky sou docela zajimavy. Nicmene i kdyz jsem chlap, tak podle toho, jak on bere chlapy, tak bych se spis mel povazovat za lesbu :D

82
JUJU
Reagovat

81 – Zapomnel jsi, ze michal myslel chlapy z KKK

83
anja
Reagovat

68 RadstaR, já Pavlu chápu v tom, že jak bylo vidno, v Písku ji docvaklo, že se s ní moc nepočítá, tímpádem se dostala do pozice odmítnuté ženské, no a my ženské to máme s tou ješitností tak, že i strašně dlouho poté se za to chlapům dokážeme mstít a dokážeme je nenávidět – a ona nám to přesně prezentuje na svém blogu – doteď to petrovo odmítnutí ještě nerozdýchala, můj názor, můj pohled, chápej…… chlapi jsou ješitní jinak než baby, chlapi se dokážou z proher dřív oklepat a jdou do dalšího boje, my baby máme kolikrát tyhle prohry v sobě po celý život

84
JUJU
Reagovat

To by nebylo jen na ranu, ale rovnou na kopacku

85
RadstaR
Reagovat

anja (83): No vidis a pak ze z tebe nevypadne obcas i neco zajimavyho. Jasne urcite v tomhle musim s tebou souhlasit.

86
Mikeš
Reagovat

Hele, Kačko, Pavla se aspoň snažila zabodovat, není tam za princeznino píchlý kolo, které následně kope vztekle do dveří a kňourá, jak je ten chlap děsně falešný … ta aspoň bojuje.
Hm, a líbí se Ti Jana, proč asi? Pravda, je taková správně žensky jedovatá … ale kvůli tomu to není, viď? (smějící se smajlík, sakra, jak to, že tu nemám smajlíky?)

87
koc
Reagovat

82 – :-D

88
Kačka
Reagovat

Můj názor je,že MICHAL už tam toho má celkem dost. Přijde mi unavený z toho všeho a pak si ještě nabije.
Takže se mu v reakcích (některých) ani nedivím. Ale jsou také chvilky,kdy i v něm samotném tápu.
Jinak jsem zjistila,jak zde byl nařknut u minulých dílů o přehnané sebelítosti,že v reálu,rozhodně takový není. :-D
Dobrou noc všem :-D

89
anja
Reagovat

kocovo kochání a Kaččin pitný režim dneska za 1 s hvězdičkou, se řezu smíchy ještě včil :DDD

90
koc
Reagovat

RAdstaRe .. on musí mít snad doma panenku woodoo, která vypadá jako Kačka píchá do ní špendliky :-) .. a možná má na stěnách nalepené její fotky a než se začne uspokojovat tak do nich hazí šipky :D

91
anja
Reagovat

85 Radstar, já ti za ty pochvaly co tady na mě poslední dny chrlíš asi pošlu fotku :)

92
JUJU
Reagovat

Tak se zda, ze RS o nahodnem setkani Kacky s Michalem ma konecne realnou podobu, no tak Kacko sem s tim…

93
RadstaR
Reagovat

koc (90): :D Asi nejakej zhrzenej napadnik :D

94
RadstaR
Reagovat

anja (91): To zni dobre :) Ale ja svoji tobe ne. Podle BMI mam nadvahu, takze nic na koukani :D

95
anja
Reagovat

86 Mikeš, ale jo, Pavlino jednání v Písku bylo na místě, proč si s Petrem nevyjasnit situaci, beru……. ale co předvádí na blogu – šmarjá proč to dělá? v momentě kdy ji došlo, že je tam jen jako křoví aby dojela RS, tak si to mohla začít užívat ty víkendy, no ni? a snažit se aspoň vydržet co nejdýl, protože zážitky a prachy, to se klidně může počítat, že……. nic zlého na tom není………. no a pak papa, ráda jsem tě poznala, užila jsme si to a jdem si každý svou cestou…….. a ne že na počátku vysílání vytáhne svůj blog a začne petra nenávistně opisovat – tohle se mi hnusí

96
anja
Reagovat

94 RadstaR, aha… a tak já tě mám rádá aji bez fotky :)

víš co, kup si chrom a ženšen a ber každý den jednu :), můj drahý jen na tomhle zhubnul tři kila za měsíc, bez toho, aby nějak měnil jídelníček

97
koc
Reagovat

anjo – v těch vestách to mamčám slušelo .. jejich BMI stouplo v ten okamžik ke 40 ;-)
Michalovo záda super (viděno 20x) — talíř s hranolkama ve vzduchu, nožičky nahoře, ale to nejlepší zakryla Tereza :(

98
koc
Reagovat

96 – do zířka jsou všechny chromované ozdoby z aut před domem kde bydlí RadstaR fuč ;-)

99
RadstaR
Reagovat

anja (96): Sakra ja se snad zacnu i cervenat :D …. to si musim nekam poznamenat … vytesat do kamene :)
koc (98): JJ dneska se chystam obejit par aut, ale bojim se, ze na tech ruznych feliciich a dalsich starsich farech najdu maximalne nejakou cinskou napodobeninu :)

100
Mikeš
Reagovat

75-JUJU
Pavla jasně napsala, že z počátku ho brala vážně, že jako budou o něj férově bojovat, teprve až když zjistila, že od samého počátku jsou tam jen do počtu, tak se naštvala. Taky přiznala, že její následné poznámky na blogu tím už byly ovlivněny (ostatně, zkus si skočit na její blog).
83-anja
ad ženská ješitnost – vidíš, a když jsem to tímhle způsobem napálil naší Kačence, tak se vzmohla na to označit mě za blouznivce z hor a že prý mám moc bujnou fantazii. Mmch, kde máme vlnatku a Václavku, čekal jsem, že mi tady profackují – že by raději moudře mlčely?

101
anja
Reagovat

ty koc nech toho bo já brečím smíchy a už nemám kapesníčky…… :DDD

102
RadstaR
Reagovat

Kačka (88): No kdyz to rikas, asi na tom neco pravdy bude …. necham se prekvapit. Vsak ja taky na netu sem uplne jinej nez ve skutecnosti :) jen asi v TV bych vypadal uplne stejne blbe :D

103
RadstaR
Reagovat

Mikeš (100): Nic proti, ale ty tvoje prispevky jak byly zezacatku usmevny, tak ted uz jsou fakt hodne trapny.

104
RadstaR
Reagovat

anja (101): Tak pekne do rukavu. Nevaz se, odvaz se :D

105
anja
Reagovat

99 RadstaR ne ježíš, zítra do lékáárny! :))

Mikeš, nevyvolávej duchy :) Václavku nemusím, nic moc sranda s ní není a Vlnatka má úplně jiné zájmy než se s náma bavit :)) a beztak kcoovi kouká přes rameno :)

106
RadstaR
Reagovat

anja (105): Jen kdyz pujdes semnou :)

No nic. Dneska uz jsem se pobavil dost a stejne jako Kacka reknu jen dobrou noc a snad tady zitra rano najdu neco zajimavyho ke cteni …. fakt je to posledni dobou bida.

107
Mikeš
Reagovat

95-anja
já Pavliny články beru spíše jako pohled do zákulisí těchhle strašných pořadů, které z nás dělají debily, než jako vyřizování si účtů s Péťou. Ale i kdyby, jako chlap mám pro ni pochopení – sama píšeš, že ženský odmítnutí nepromíjí, což my dávno víme. Nemůžeme se zlobit na ženské, že jsou ženské, také proto mám přes všechno rád naši štěkající Káťu.

108
Yperiter
Reagovat

Tak bych zhodnocení dnešního dílu pojmul víceméně formou vyjmutí zajímavých okamžiků.

Michalova skupina na vodě, jak už je zvykem, měla zase nejméně prostoru a tak snad až na jeho I HIT THE GROUND trik není nic co by stálo za zamyšlení a větší pozornost. Irena „PLASTIC“ Gao se tentokrát na vzdory očekávání nezdála až tak umělá, možná mě zmátlo jen to, že byla absolutně neupravená.

U Báry už to bylo zajímavější. Myslím že se čím dál víc ukazuje, že je to naprosto pohodová ženská a má trochu smůlu že je tam obklopená bandou stoupů v čele s Marcelem jehož vzdávání holdu je opravdu nezapomenutelné – všude samej šutr a žádný vajíčko pro který by mohl vylézt. Čest vlasatcovi, který se pokoušel o jakés takés lichocení ačkoli si myslím že mu na to Barča moc nebere.

No a u Petra to byly hody. Suveréně nejlepší výkon předvedla Tereza se svojí hláškou: „Já tady nebudu, na mě ste moc starý“. V dané chvíli bych se vůbec nedivil kdyby jí začali z uší téct fekálie – nedokážu si totiž představit jakýkoli jiný obsah který by člověku dovolil něco takového vypustit z úst v televizi a ještě si snad myslet že nebude vypadat jako úplná blbka – v pravdě hezká blbka, ale furt blbka.

Ukázky z příštího dílu ve mně vzbudily zvědavost. Těším se na to jak Andrea vysvětlí svojí dovolenou s bývalým manželem a také mě zajímá co se to tam vlastně u Michala stane za úraz. Nevypadá to dvakrát dobře.

Reagovat

OMG :-D
Mě ti lidi přijdou jako nějaké podivné kopie z minulé sezóny :-D
Petr už má svoji favoritku a ostatní jsou mu ukradené a přitom se chová bezpáteřně.
Michal se absolutně neprojevuje a ať si holky dělají co chtějí.
A Bára … Tak hezká určitě je a sexepíl má … ale je to takový rozmazlený fracek. Jí je vlastně jedno, jací ti chlapi doopravdy jsou, hlavně když jí dostatečně polezou do jistých míst. A kdo jen na chvíli přestane a stane se sám sebou, tak jde domů.
A to divadlo, ty vyznání lásky… to je fakt síla.
Ale stejně se na to dodívám :-D Jako komedie občas dobré a stavěním dramatu by se od toho měli učit v Na nože ;-)

110
koc
Reagovat

zamyšlení pro příští díl –

Bude se Šárka kochat a nebo jen dojídat preclíky z raftu?
Najde Petr pod polštářem koňskou hlavu či jen dort?
Nafackuje konečně nápadník Marcel maminku Báru, jako odměnu za probuzení a bude se následně uklidňovat konzumací omega 3 z plechovky? ;-)
Co na to jan Tleskač?

111
Alice
Reagovat

Já byla tentokrát nadšená z Šárčiný hlášky „Vždyt jsme jenom pluli… “ ;oD Proč ta loď jede a že za to můžou všichni pádlující za ní, jí očividně naprosto uniklo :o))) Ze začátku jsem myslela, že je líná, ale ne, neni :oD
A pak paní učitelka Bára s výpravou chudáků chlapů postavených do rolí nesvéprávných chovanců jakéhosi ústavu na výletě. A jakmile je takhle zpacifikuje tak chce, aby se projevili :o) Začíná mě to bavit ;o)

112
Pavleek
Reagovat

Ta Bára je lehce „při těle“ a mě krajně nesympatická. To bude asi tím, že jsem hubený :)

113
Kačka
Reagovat

(92)JUJU
jen potvrdím,že s Michalem jsem v kontaktu :-))

114
Kačka
Reagovat

POŘÁDÁME SRAZ PANÁČKA Z TÉTO DISKUZE K POŘADU “ Hledá se táta a máma“
MÁŠ-LI ZÁJEM SE ZÚČASTNIT,POZNAT SVÉ KOLEGY DISKUTÉRY,POPŘÍPADĚ SAMOTNÉ ÚČASTNÍKY TÉTO RS,URČITĚ SE PŘIHLAŠ.
NEJLÉPE ZAŠLI EMAIL S POTVRZENÍM TVÉ PŘÍPADNÉ ÚČASTI NA ADRESU: maminka.strnadova@centrum.cz
A TO DO KONCE ŘÍJNA.
Dle potvrzené účasti,bude následně sdělen termín a místo konání srazu a uveřejněno bude zde na diskuzi.
UŽ SE NA VÁS VŠECHNY MOC TĚŠÍME :-))

K dnešnímu dni je 13 potvrzených účastí.

Konec října se blíží :-)))

115
lupi
Reagovat

panebože, ta mladá, jak prohlásila, že nebude na pokoji, protože „jste na mě moc starý, já chci bejt s holkama“ a pak se narve do pokoje k těm holkám……. Tak to mi připadalo jak z tábora pro děti, když se dohadujou kdo s kým bude v chatce. Tak TOHLE stvoření je synonymum pro mentální retardaci. Apropo, narozdíl od ní měly ty starší dámy udržovanější vzhled a všechny zuby. Ve dvaceti se cenit do kamery bez dvou zubů, to je lahůdka.

116
Pavleek
Reagovat

4 Kačka-To, že potvrzujete, že jste s tím Michalem v kontaktu, na to bych tedy moc hrdý nebyl. Ten se mi dostat pod ruku, tak se neznám, debil.

117
Monika
Reagovat

lupi(15):krásně vystiženo:-)))a pak se ptá,proč je za obludu:-/v noci by mě vyděsila na smrt!

118
Kačka
Reagovat

(116)Pavleek
no já myslím,že je to čistě moje věc.S kým se já budu chtít potkat a s kým ne ,ve svém životě.
Protože,jsem tuto skutečnost,že Michala poznat chci osobně zde napsala a slíbila jsem nějakou informaci ohledně toho,tak jsem informaci podala.
Nevidím v tom nic,co by Vás,či ostatní mělo pohoršovat.
Pokud máte na Michala svůj názor,já Vám ho neberu.
Ale prosím,neříkejte mi, co mám a nemám dělat.
A na co mám být hrdá.Zde nejde totiž o hrdost ale o poznání člověka.
Pěkný den :-)

119
Ufonka
Reagovat

116 – co tak osobně?

120
Monika
Reagovat

anjo(96):jen si zapomněla RadstaRa varovat,že ženšen působí na mužskou okrasu-aby neměl chutě někde v nákupním středisku,což hora chlapa jako on,by nešlo přehlédnout:-))))

121
Monika
Reagovat

Petr je slizskej neupřímnej chlípák,Bára rozmazlená přeafektovaná(i když make-up brilantní-klobouk dolů,jak o sebe dokonale dbá),ale Michal….konečně někdo normální:-)Zajímavé je,že jakmile Michal projeví nějaký názor,nebo emoci(což je málokdy),tak se najde nějaká mamča,co by mu naložila na záda nejradši holí,fakt nějak nechápu:-/

122
anja
Reagovat

106 RadstaR – to je vydírání :))) ještě v noci jsem dostala pocit viny, že když hned teď nepojedu do Prahy, kterou mám ráda akorát tak ve zpětném zrcátku :o), budu mít na svědomí tvoje BMI :DDD

120 Monika, to se stane až po delším používání :)) ale dobrá připomínka :))

123
anja
Reagovat

107 Mikeš, právě, že asi vy chlapi jste vůči nám ženským v tomto chápavější, syndrom amazonek se projevil v minulé řadě u Honzy a teď s ještě větší silou u Petra, Kačka se z toho tady jakžtakž vzpamatovala, schválně jsem zvědavá jestli se i Pavla „povznese“ a v jejích článcích pomine ten ublíženecký podtext a pověnuje se jen těm zajímavým momentům z natáčení…… vzorem jí může být Věrka od Jana, ta se své role „nevyvolené“ (pomiňme fakt, že Jan jako partner by byla tragédie) a dokonce i role chůvy Janových dětí, aby si Jan mohl s Jarkou zásnubově zašukat, ujala s grácií, dovču si vychutnala do puntíku a ze všeho toho vyšla jako První a Jediná Dáma :)

108 Yperiter, ty taky se svýma postřehama nezklameš :)) Marcelovo vajíčko ROFL……. Tereze bych přála do budoucna, aby za 20 let vypadala aspoň z 50 % tak dobře jako „stará“ Jitka a „stará“ Pavla, protože tupé typy jako je Tereza mají tendenci věkem ještě víc buchtovatět a vulgarita se vystupňuje do odpudivých rozměrů…… Jitce i Pavle se elegance projevu a celkový šmrnc nedá upřít, sice – být majitelkou Pavlinina nosu, vážně bych uvažovala o plastice :), ale i tak na svůj věk jsou to obě jakžtakž ucházející baby

124
anja
Reagovat

Bářinu hru na hradní paní jsem baštila do momentu, kdy Bára, když jí donesli tu opálenou slepicu prohodila „a to mě tady necháte samotnou?“… daleko víc by mě potešila, kdyby ty snaživé tatínky pozvala ke svému stolu – to by mi vyrazila všechny trumfy z ruky a i já bych o ní prohlásila, že je „krásná a inteligentní dáma“ jak o ní píšou kdesi na primě bo kde….. její drcení chudáka Pačesa, že jí blbě pomáhá slézat svah, byl jen vykřičník za mým tvrzením, že z Báry dáma nikdy nebude :)…. hra na šaška a královnu měla hořkozábavný moment jen v záběrech na rozpačitě se smějící chlapy – netroufám si odhadnout jestli to tenkrát brali jako sranda hru anebo už jako cílené ponižování…… výhledově jsem zvědavá, jakou zbraň Bára vytasí proti evidentně zaláskovanému Milanovi až ho bude chtít vyřadit

125
benjaminek
Reagovat

Uznavam ze jsem se zachovala jako blba krava…omlouvam se.samotne mi je trapne

126
Lantana
Reagovat

Petr – nezklamal. Může si vybrat jen jednu – O.K. evidentně si vybral ve vířivce, ale jelikož netuší co je takt – není divu při jeho předstírané inteligenci – chová se jako…nevím jak se říká samečkovi od blbky. Nejdřív večeři připravenou od 3 maminek věnuje „Andree k narozeninám“, potom jí věnuje přípitek, dále proč by pomáhal s kočárkama…
Michal – „u mě dobrý“, paní Gao Lojkásková stále za „afektovanou učitelku z MŠ“, nepádlující maminka působí, že je trochu v jiném světě, ale celkově myslím, že se u něj maminky cítí, že je tam i on kvůli nim a ne jen ony kvůli němu jako u Petra.
Bára – středověk – dobrý nápad, ale nedivím se některým tatínkům, že na ně bylo „šaškování“ trochu moc, každý na tohle není, tím méně na „veřejná“ vyznání – navíc před rivaly. Jinak z ní mám pocit, že s ní musí být chlap asi „furt ve střehu“, protože, pod slupkou něžná romantička, když se jí něco nelíbí okamžitě „sekne“. Vypadá to, že takové soužití bude „Itálie“, protože submisivní hoch by jí nebavil – sama říkala, že chce chlapa a chlap si zase nenechá všechno líbit…

127
Kačka
Reagovat

(125)benjamínek
jéééééžiš…co to děláš? ????
Proč se omlouváš? A ještě si nadáváš?
Z mého pohledu jsi jen řekla to co jsi cítila.
Také bych raději byla ubytovaná s někým,s kým si mám co říci.
Naštěstí mne se to tam dařilo :-))

(tím neříkám,že plně souhlasím s tvým dosavadním projevem v RS,že bych s tebou nějak moc sympatizovala,pro mne si prostě nedospělé „telátko“)

128
Monika
Reagovat

Lantana(126): Bára je dominantní,o tom žádná.Pak ale nechápu,jak může doufat,že vydrží s dominantním chlapem,když při sebemenším náznaku odporu „seká“… ta potřbeuje někoho s boží trpělivostí.A tu dominant rozhodně nemá.

129
Monika
Reagovat

Kačko: sebereflexe občas není na škodu:-)u benjamínka obzvlášť..

130
Monika
Reagovat

anjo(122):to je totiž dost důležitej detail..já jen,abych pak věděla,kdy ho k sobě nezvat,aby nebylo početí:-)))

131
Mystery
Reagovat

127 Kačka: No…Terka řekla, to co cítila. Ale ono se všechno dá říct mnoha způsoby, kdyby řekla,“ Hele, já se půjdu zeptat, jestli můžu být s Janou a Evou, páč doteďka jsme držely spolu a jsme si i věkově blíž“, by vyznělo poněkud jinak než: Já tu s váma nebudu, jste starý.

132
Monika
Reagovat

Někdo by nám ale mohl prozradit,kdo to měl u Michala za úraz-jak to vzniklo,a co se stalo…. to vypadlao fakt škaredě.Odněkud spadla?já myslela,že štáb na účastníky dohlíží…

133
Mystery
Reagovat

Asi nějak blbě slyším, ale co říkal Michal, když vytlačil Terezu z raftu – končí to slovem debil?

134
anja
Reagovat

Petr měl dobrý moment ve chvíli, kdy se vrhnul Jitce po tašce, něco z gentlemana v tom chlapovi je :)) Michala by něco podobného asi ani nenapadlo, nač pomáhat s taškou „kámošce“, že :))………na druhé straně to zase Petr zazdil tím jak nechal holky tahat kočárky ze schodů, je evidentní, že vztah k mrňatům má spíše odmítavý, a já se mu nedivím, taky jsem to tak měla, když mi děcka konečně odrostly do puberty…… a až teprv teď si začínám uvědomovat, že bych nějaké to mládě zase brala :) ale už ne svoje vlastní, jen takové jakože na půjčování :) …Petr měl, chudák, útrpný den, že mu Andrejka nepřijela a vypadalo to, že se mu všecky pokusy ostatních maminek o sblížení nedostanou ani na pět metrů k jeho osobě, protože kolem něho celého se nahromadila jen Andreina aura a z Petra se stal tetřev hlušec :)

každopádně je to zábavnější pozorovat u petra než u Michala, z Michala trnu hrůzou co se stane – pád na zem, pády z raftů, příště pád „nekamarádské“ šárky z kola…. nějak mi to celé hapruje s nedávným Michalovým tvrzením, že nemůže dělat větší fyzické aktivity

Petr je ve své jednoduchosti daleko uvěřitejnější než Michal a dá se na něj aspoň dívat bez pocitu estetického hnusu, jediné co u Michala hodnotím kladně je to, že pro tento díl odhodil žvýkačku

135
Kačka
Reagovat

(131)Mystery
no tak jasně,že se to dá říci i „slušněji“ o tom žádná…ale zase je vidět,že je prostě svá a nepřetvařuje se. Za což si myslím,se zde omlouvat nemusí :-)
(lidi já jsem normálně napnutá jak šňůra na prádlo,sledujete někdo online pátrání po té Aničce? Po informaci v 10,57 mi jde už mráz po celém těle :-(( )

136
anja
Reagovat

125 benjamínek, to je od tebe hezké :) mám z tebe radost :) a Yperiter zajisté bude mít radost taky :)

137
RadstaR
Reagovat

Monika (120): hmmmmm jeste vetsi chute … to uz radsi ne :D
anja (122): To sem fakt nechtel. Doufam, ze si kvuli tomu nemohla jeste spat, protoze videt te s pytlama pod ocima … to by mohl byt zazitek na cely zivot :)
Monika (130): Ehm :)

138
anja
Reagovat

135 Kačka, v té sebereflexi je taky benjamínek „svá“ :))

„buď svůj“ „zůstaň jaký jsi“ – tyhlety slovní obraty dokážu tolerovat jen ve stupidních textech gottových písniček – je jaká je, zůstanu svůj…….. v řeči normálních lidí furt nevím kerá bije :D

139
Lantana
Reagovat

Kačko (135), kde to sleduješ?

140
RadstaR
Reagovat

Mystery (133): Ted jsem si to nekolikrat prehraval a netusim co nam tim chtel sdelit :)

142
anja
Reagovat

135 ad anička, Kačko, mně je z toho blbě už víc jak týden….. hrůza hrůza děs

143
Míša
Reagovat

Sorry za oftopík
135, 139 – Policie ani po devíti dnech nenašla devítiletou Aničku. Dívka se ztratila v pražské Troji. Obvinila 41letého muže z Prahy na základě důkazu DNA a výslechu na detektoru lži. Soudce však návrh vzít muže do vazby nepřijal a policie musela muže propustit … to je fakt síla …

Jinak mi přišlo, že to včera konečně dostalo trochu spád. Báry nápad se mi líbil, jen mi připadalo, že účastníci zájezdu dostatečně nepochopili její záměry, což nemusí být jen chybou na jejich přijímačích …
Petra chápu, má vybráno a ostaní maminy by nejradši poslal někam … teda dom,
Michal … co o něm říct … působí na mě dost neohrabaně hlavně po stránce mezilidských vztahů … ale to i Petr … prostě chlapi, no …

144
anja
Reagovat

132 Monika z kola spadne Šárka, vypadá to dost ošklivě

133 Mystery, taky jsem nerozuměla co tam přesně Michal říkal, snad to Ajda rozkoduje a napíše do rekapu

145
Kačka
Reagovat

(141) RadstaR
jj..přesně tam…..je to děs.
Podle mne jsou v koncích.Včera na online rozhovoru nestáli o veřejnost a teď už veřejnost vyzívají o pomoc.
A podezřelý nám tu běhá opět mezi dětma.Byť se přiznal,jak se ukájí při pohledu na ně.
Omlouvám se za OT.Klidně smažte.

146
RadstaR
Reagovat

Mystery (133): Pust si to sama a pokud z toho poznas, co rika …. sem s tim:
http://www.youtube.com/watch?v=KAyWTCyqS_k

147
anja
Reagovat

137 RadstaR, jestli budeš takhle dál pokračovat, nakonec zruším všechny svoje víkendové aktivity na listopad a rozjedu se na sraz panáčka :o)

148
Lantana
Reagovat

RadstaR (141) – diky za odkaz. anja (142) přesně tak, hrůza, bezmoc a včera ještě ten tříletý chlapeček…

Jinak myslím, že místo do zblbnutí opakujících se upoutávek (reklamy ani nezmiňuji) tam mohli dát víc děje, prostě nevěřím, že bylo málo materiálu.

149
Mikeš
Reagovat

125 – Terezko, neboj, ze všeho vyrosteš. Pokud si Tě vezme Pavla na starost, nemám o Tvou budoucnost obavy. Z yperita si nedělej hlavu, ten se zjevně řídí zásadou „Sie ist aber eine Hure, sie will nicht mit mir schlaffen“.

150
RadstaR
Reagovat

anja (147): Jasne a ze me se stane princezna :D
Kačka (145): Je to v cudu. :/
Lantana (148): Moje rec. Prvni polovina poradu je diky tomu uplne o ….

151
RAINMAN
Reagovat

Jo, akorát mi problesklo hlavou: „To jsem ale debil!“

152
Mikeš
Reagovat

114 – Kačenko, myslíš, že bych se mohl přihlásit taky?
P.S. Szegediňák teda nesnáším, ale jestli ho umíš aspoň tak, jak ta moje (a jak tak na Tebe koukám, vařit určo umíš dobře), tak bych ho nejen snědl, ale i pochválil.

153
Kačka
Reagovat

(152)Mikeš
Přihlásit se na sraz může každý….. :-)
Stačí potvrdit svou účast do konce října na můj zveřejněný meil.

Jinak sraz Mikeši nebude u mne doma,gulášek tedy také nebude :-D

154
anja
Reagovat

151 Rainman, debil že spadl nebo debil že srazil terezu?…. úplně se ztrácím….. ale dyť je to jedno, že

155
Mikeš
Reagovat

126 Lantáno, normální chlap u Báry nebude ve střehu, protože normální chlap s něčím takovým neprohodí ani slovo – leda v případě požádání, ať se odebéře do pro ni bezpečné vzdálenosti. Gentleman jí ochotně otevře dvířka od rakety, letící na Mars.
Ti její tajtrdlíci tam, to je síla, a že se ausgerechnet k ní přihlásily i vyloženě hospodské typy, to žasnu. Rozum má asi jen Otík, Marcela zas chrání jeho „nevnímavost“, s tou si asi ani Velitelka neporadí.

156
anja
Reagovat

155 Mikeš ROFL :DDD

a tu 154 beru zpět %-)

157
Mystery
Reagovat

151 Rainman: ty máš uši jako rys!

158
Jana
Reagovat

Lidi, tak dneska jsem potkala Báru u nás v Supermarketu a tlustá teda fakt neni, ta TV fakt šíleně zkresluje. Prohlídla sem si i fakt důkladně a vypadá dobře, akorát ten ohon bych drobátko zkrátila, bo to má jak Rusalka.

159
Monika
Reagovat

OFFTOPIC:
K aničce a tomu chlapečkovi:Tak to dopadá,když pedofily daj léčit,nebo ani nedaj,a pustěj je.Aby se člověk bál pustit dítě i před barák.Měli by jim dát trest smrti.Takovýmhle hajzlům,já si včera kvůli Aničce koupila noviny,protože nechápu,proč psy nedokážou vypátrat dítě podle pachu,a proč psy nezavolali hned???Nebo termovize:ta by měla účinnost pár hodin po zmizení,když je tělo jěště teplé..fakt policie to zprasila jak mohla,a když maj podezřelého,pustěj ho,co tohle je za vyšetřování???

160
Monika
Reagovat

a jěště:DNA z batohu přece bylo toho muže,tak co víc potřebujou???Fakt se lidem vysmívaj.

161
Kačka
Reagovat

(159)Monika
nepustila ho policie,ale soud pro nepřímé důkazy.Policie vazbu navrhla.
Že to policie voře od začátku,je jasné a nikdo mne nepřesvědčí o jejich údajném systemu postupu :-(

(158)Jana
to už bylo vidět i v bazénu,že není tak oplácaná.Ale zase je fakt,že ta TV dělá svoje :-))

162
anja
Reagovat

158 Jana, třeba fakt od léta zhubla, na fotkách a na videu vypadá člověk tlustější jen o pár kil, tak max o tři, o pět….. vlasy jsou jediná věc co bych jí nevytýkala, pokud se jí netřepí, klidně ať je nechá růst nadivoko, mně se to takhle víc líbí než kdyby je měla zastřižené do rovna, protože nastříhat je jinak a zachovat tu délku by dost dobře nešlo

164
RAINMAN
Reagovat

POZOR SPOILER – vyzrazení děje – NEČÍST

Po srazu Panáčka bude RAINMAN spolu s Václavkou pozván na segedín…

165
Monika
Reagovat

163-před chvílí jsem pouštěla zprávy,taky nějak nechápu,proč ho soud do vazby nevzal.co tohle jsou za soudy?Pustí na svobodu každého pedofila!Fakt hnus!Chudák rodiče:-(A ten malý kluk,zmizel spřed baráku,to je síla!

166
Kačka
Reagovat

(164)RAINMAN

Václavka samozřejmě,i kdyby nebyl segedín….. :-))
A pokud bude mít Václavka doprovod,jedno vím 100% ty to nebudeš :-D

167
Monika
Reagovat

na ČT24 koukám,tam to jde i ted,zase o aničce..

168
Kačka
Reagovat

(167)Monika
taky koukám ale i čtu,“12:51 Policie opět prověřuje osoby bez přístřeší v Draháňské rokli s tím, že se objevily údajně nové informace, že někteří z těchto lidí spatřili 13. října luxusní auto, do kterého nastupovala holčička“
a může mi někdo vysvětlit,když už tam tedy více jak týden policie pátrá,proč jim to ty bezdomáči neřekli už dříve??????

169
Lantana
Reagovat

Moniko (165 i výš), policii si neidealizuji, některé zákony stojí za …, ale propuštění doho devianto múže mít také taktická záležitost. Třeba ho budou sledovat, čekají, že je někam zavede, bude kontaktovat případné komplice…
Ten chlapeček, to je opět šílené, ale sama vím, jak jsou děti v tomto věku zvědavé, najednou je něco napadne a jdou. Přála bych si dobré konce u obojího – asi jako každý normální človek.

170
Monika
Reagovat

Lantana:měli mu dát teda aspoň odposlech,doufám,že dali..fakt mě policie zaráží.

171
Lantana
Reagovat

Moniko – Třeba to udělali… Víme jenom to, co nám naservírují média (a ještě bych řekla, že dost záleží na tom jak ty informace který novinář vylíčí).

172
RadstaR
Reagovat

Monika: Co rikaji kde v mediich, tak tomu moc never. Media chteji senzaci za kazdou cenu. Obcas uplne zasnu, co dokazou obycejnym lidem nabulikovat do hlavy, kdyz clovek nezna, jak dana vec chodi.

173
Monika
Reagovat

Ten lepší případ,než že ji najdou by byl,kdyby ji někdo držel doma,protože chce „dítě“,tak,jak v rakousku(tuším,že tam to bylo,ne?).Únos by taky byl lepší,než kdyby ji nalši mrtvou.Moc tomu,že žije jěště,nevěřím,ale doufám že žije.Těm rodičům fakt nezávidím to peklo,co musí prožívat:-(

174
Monika
Reagovat

„než že ji najdou mrtvou“-tam mělo být,v první věte.

175
koc
Reagovat

co kdyby ste šli s tímto tématem jinam ?.. ja se chci při čtení této diskuze bavit a ne mít depky !

176
RAINMAN
Reagovat

Já mám depku ze 166. :-D

177
anja
Reagovat

175 koc, tak nějak, průser je, že my s tím nepomůžeme ani nepohneme……… teď mi volala kámoška a řvala do telefonu cituji: „ku*va kde jsou ty zas*né čarodějnic keré na ezo tíví z lidí tahají prachy………. jakto, že ta pi* košanka nevezme zrovna teď tu svou skleněnou kouli na pomoc při hledání ztracených děcek“……… no nic, jdu ven za zvířatama, čaute

178
Kačka
Reagovat

(176)RAINMAN
máš depku? Kup si plastelínu :-DDDD

179
Lantana
Reagovat

koc (175), máš pravdu.
RAINMANE (176) zkus to ještě s plastelínou, nebo možná pár švestiček, třeba dostaneš segedinek alespoň na ochutnání v zavařovaččce.:-D

180
RAINMAN
Reagovat

„Spolu s Václavkou“ jsem nemyslel v páru jakožto partneři, ale společně jako kamarádi, neboť já budu „doprovod“ Kačky, a ne Václavky.

181
Ajda
Reagovat

Tak nám nějak Prima šetří. Žádný 5* zámek s výukou etikety, naopak, pěkně pod širák. To samé dámy od Michala, minule luxusní pražský hotel, nyní něco jako ubytovna pro dělníky. U Petr hotel v Písku nic extra, ale ten si proti Honzovi z minulé řady polepšil, jen jestli tam bude i zábava.
Viděla jsem to zatím jen 2x, rekap zítra, ale opět nic moc akce…

182
koc
Reagovat

181 – nebyt zaverecne 15 minutovky tak to stalo za prd :) doufej v pristi dil ..

183
Kačka
Reagovat

(180) RAINMAN
můj doprovod bude JEN má láska a to jest VÁCLAVKA jelikož pro mne RAINMAN nepředstavuje ŽÁDNÉ riziko můj osobní bodyguard může klidně zůstat doma :-DDDD

184
Yperiter
Reagovat

Mikeš: Žádám překlad, němec neumím a google translator říká: „Ale ona je kurva, ona nechce, abych kulhat“ – jen abych věděl jakou že zásadou se to řídím :-)

185
Kačka
Reagovat

(184)Yperiter
:-D :-D :-D tak teď jsem se opravdu pobavila.

Myslím,že nejlepší RS je stejně PANÁČEK sám o sobě :-D

186
Václavka
Reagovat

100-Mikeši,já na ozdíl od Tebe pracuji od rána do večera a nemůžu sedět na panáčkovi reagovat na tvé příspěvky.Tudíž ani nevím,proč bych se měla zlobit.Zopakuj mi to,ať se můžu zdravě na…at.Díky brouku

187
RAINMAN
Reagovat

183 – Pokud mě „zneužije“ Monika, nebo anja, nebo obě najednou… tak už fakt pro Tebe nebudu takové riziko, to je pravda. :-D

188
Kačka
Reagovat

(187)RAINMAN
ale ty pro mne nejsi ani teď žádné RIZIKO :-DDD

189
RAINMAN
Reagovat

Máš snad neplodné dny??? :-D

190
RadstaR
Reagovat

Kdo tu mluvil o segedinskem gulasku ? *mnam* dal bych si :)

191
Kačka
Reagovat

(189)RAINMAN
v tvém případě jsem nonstop neplodná bych dokonce řekla i frigidní :-DDDD

192
Kačka
Reagovat

(190)RadstaR
myslím že Mikeš,pak Rainman :-D

Třeba pro tebe budou mít speciální porci :-DDD

193
benjaminek
Reagovat

Ne fakt jsem se musela omluvit,zachovala jsdm se sproste a fakt pubertacky.tentokrat kritiku prijimam a nijak se nehodlam obhajovat.ted me napada kolika normalnimi zpusoby jsem to mohla rict…mrzi me to.a yperitera komentare me nerozhazi.je dotcen a mel by si zamest pred vlastnim prahem,ale to tady resit nebudu.

194
RadstaR
Reagovat

Kačka (192): Ale vis o tom, ze laska prochazi zaludkem? Pak se me nezbavis :D :D

195
RAINMAN
Reagovat

Už našli Honzíka!

196
Kačka
Reagovat

(194)RadstaR
no to je sice fakt,ale já jsem o žádném segedínku právě že nemluvila :-DDD
To Mikeš s Rainmanem :-DDD

197
RadstaR
Reagovat

Kačka (196): Tak ceho dostanu specialni porci ? Nebo ta taky nebyla urcena pro me ? :D

198
Kačka
Reagovat

(197)RadstaR
to jo to bylo,ale v souvislosti s tím,že o gulášku mluvili hlavně oni dva…..tedy od nich bys mohl mít tu speciální porci :-D

199
Václavka
Reagovat

Kačka-nic nevař,dáme si od Rainmena vajíčka natvrdo.
Anja nám dá přednášku o hubnutí,zdravé životosprávě a líčení,pokud se utrhne ze svého časově náročného harmonogramu vysedávání u počítače a Mikeš jí bude obracet stránky,aby se spojil aspoň nějak se svou osobou sobě blízkou a náš ubohý zbyteček ztracených duší si bude psát poznámky a učit se a učit se jak správně žít.
Monča nám ještě bude zametat z hlavy ten popel,co se nám tam usadil za ta léta živoření a nežití.

200
Monika
Reagovat

Yperiter(184):ausgerecht…a tak dál je slovo,které hojně využívají muži na jistém serveru,a Mikeš,zdá se,to odtamtud přitáhl sem:-/to slovo se používá na důraz,i když,s kurvami tam spojitost jistá je,že,Mikeši?

201
RadstaR
Reagovat

Kačka (198): Aaaaa dopr…. :D Ze ja se vul vubec ozval :D

202
Kačka
Reagovat

(199)Václavka

:-DDDD nemám co bych namítala :-DD

203
Kačka
Reagovat

(201)RadstaR

co dodat? :-D
DOBROU CHUŤ :-DDDDD

204
Monika
Reagovat

RAINMANe(187):svůj ča szajímavosti jsi už propás(u mě),já použité zboží nechci,ale dík,žes na mě myslel,já se téhle „pocty“ ráda vzdám:-)))

205
Monika
Reagovat

Václavko(199):spíš bych uklízela klasicky,klasické věci.-)))nesnáším bordel,trpím akorát můj pracovní:-)))

206
RAINMAN
Reagovat

Takže Monika měla přece jen pravdu, když napsala: „Ale vem si pro jistotu suspenzor, s tvým šarmem ho budeš potřebovat,domnívám se.“

207
RAINMAN
Reagovat

199 = kastrace

208
Monika
Reagovat

RAINMANe,s tebou se nejde v ničme splést.Ty jsi schopný čehokoliv,na tebe platí jen pěst a odpor:-)

209
Prochor
Reagovat

Stejně je tahle seznamka celkem úspěšná. Vemte si minulou řadu:
Míša se zadala ještě než se začalo vysílat.
Eva nejspíš ještě než se začlo natáčet.
Kačka, Zuzka a Věra po vysílání.
Pak i Honza Žítek si našel nějakou (a není to záprdek:-))
Z lidí co mně zajímali zbývají Rainmen, Petra,Niky,Bláňa , Milan a Adam.
To není tak špatná bilance.

210
Monika
Reagovat

Prochor(209):plánuješ společnej grupáč? :-DDD

211
Mikeš
Reagovat

Yperite, pořiď si lepší translátor (i když nevěřím, že by gůgl tak jednoduchou větu tak blbě přeložil), anebo si to nalistuj ve Švejkovi. A Terezku nech konečně na pokoji, je to normální holka a jediné, s čím by si měla dělat starosti, jsou ty její špíčky – teda dokud je čas.

212
Lantana
Reagovat

Prochor (209) to je fakt, účel to vlastně splnilo. Řekla bych, že další, co lze přičíst jako zásluhu pořadu je, že tam plno lidí našlo kamarády/dky.

213
kapi
Reagovat

Kacka – nejak se tu malo objevujes. Kde jsou tve poznamky k zakulisi nataceni, kdyz uz vime ze o nich muzes mluvit? ted se vytasis s tim, ze jsi v kontaktu s Michalem a zase nic nereknes?

A co Vaclavka a Vlnatka? Holky (vsechny tri)- sem s „veselymi historkami s nataceni“!!! :)

214
Mikeš
Reagovat

Ještě k tomu szegedínu: při ponořování se do hlubin (no, hlubin) Katčiny duše jsem zjistil, že Káťa nakonec odvolala ten jedovatý jogurt a papriku a jako omluvu uvedla, že Honzíka pohostila nakonec szegedinským gulášem. Tak nevím, jestli to jen nebyla další provokace, jak Honzíka vytočit, páč szegedin … hm … ale Káťa to tak zřejmě neviděla, takže jej asi umí udělat dobře.

215
Kačka
Reagovat

(213)kapi
buduji novou rodinu,proto tu nejsem tak často.
A když už jsem tu,tak není vesměs na co reagovat.
RS není nic moc zajímavá,veškeré poznatky se zde stihnou probrat během 1-2 dnů a Blesk mi také moc nenahrává v poslední době :-D

(214)Mikeš
nevidím žádnou provokaci v podání segedínu k obědu
Krom toho chutnal nejen květákovy, ale i štábu :-D
Krom toho chutná i mojí rodince i Václavce :-D

216
kapi
Reagovat

Jinak co se tyka toho co rekl Michal o tom deb*lovi. Tomu jsem rozumela hned napoprve uplne zretelne.
to jen tak na okraj- nenechte se rusit v konverzaci :)

217
Mikeš
Reagovat

200 – Moniko, skutečně ani netuším, jaké servery můžeš mít na mysli, jen z Tvých zdejších příspěvků se mohu domýšlet, že jsi tam nejspíš jako doma (že by to bylo Tvý hlavní lofiště?), mě tam fakt nenajdeš.
Jinak, až budeš umět aspoň deset německých slov, a následně si dokážeš přeložit mnou uvedenou větu, pochopíš (i když při Tvé zatíženosti jistým směrem asi ne), jak to bylo myšleno.
Jinak, kruci, došlo tam k překlepu: nepatří tam schlaffen, anóbrž schlafen – což teda notně mění smysl věty. Ale i chabý němčiny znalec okamžitě pochopí, že jde o překlep.

218
kapi
Reagovat

Kacka – ja myslela, nejake ty informace z vasi rady, co jsi chtela vydat na verejnost po novem roce.
Uz vime, ze se o nich muze mluvit hned po odvysilani, tedy uz ted, tak zkus neco sepsat- treba jako miniclanek na Panacka- melo by to urcite velkou navstevnost a komentovanost . Diky

219
Mikeš
Reagovat

No dyť, Kačenko, zřejmě jej umíš uvařit dobře. Mě to jen evokovalo vzpomínky na školní jídelnu, kdy, když byl segediňák, jsme měli půst, nebo jsme se vrhli na nezralá pláňata, kerá byla přeci jen o poznání méně hnusná.

220
Monika
Reagovat

Mikeši(217):čím víc to budeš popírat,tím víc mě utrvzuješ v tom,že mám pravdu.Ale to už je o něčem jiným:-))někdo se stydí přiznat barvu a někdo ne,že…hehe:-))

221
kapi
Reagovat

jinak co si myslite o te nove RS? http://www.iprima.cz/casting-na-novy-porad

222
anja
Reagovat

Pavla se opět okotila na svém blogu, úchvatné…..
esterka.zacit.cz/clanky-o-hstm/me-otazky-na-petra-v.html

tolik složitých otázek položit chlapovi po pár dnech známosti, to chce opravdu velkou odvahu :D

„Jak bys dokázal fungovat vedle ženy, která je osobností?“ – to je otázka TOP :))), zajímalo by mě, kterou ženu měla Pavla na mysli :p

223
anja
Reagovat

209 Prochor, Adámek s Milánkem by to mohli dát dohromady, byl by z nich hezký pár :)

224
benjaminek
Reagovat

Lupi-115
nechybi mi ani jeden zub mam je jen posunute dozadu,a myslim ze nikdo neni dokonaly,ani ty

225
koc
Reagovat

kapi .. myslím, že v američce to jelo pod názvem učedník, ale není to 100%

227
Kačka
Reagovat

(221)kapi…….to zní také zajímavě :-))
Klidně bych do toho i šla,jenže při mé smůle „štěstí“ bych se musela stát profesionálním boxérem,fotbalistou bo něco podobného :-DDD

228
kapi
Reagovat

227 Kacka- tak pojd do toho- mi te obranime :)

Kdo je poro to, aby Kacka (nebo jine „mamky“) sepsala sve tydenni sloupecky ze zakulisi RS HSTM??

229
RadstaR
Reagovat

kapi (228): Kdyz to musi byt, tak proc ne. Sice, co sem chtel vedet jsem se uz dozvedel, ale proc si nejake veci neprecist jeste jednou :D

230
Kačka
Reagovat

(222)anja
tak teď jsem se také pobavila,ale zkusím Petrovýma očima Pavle odpovědět :-D

Takže její otázky se odvíjely v tomto duchu:

– Co ty o mě vlastně víš? Co už jsi o mě zjistil za ty dny co se známe? Zajímá tě něco o mě?
= jsi žena
= je to tvůj věk,ale nemáš vrásky jako důkaz
= tvůj pot mi voněl

– Kdy se začneš projevovat?
= já se projevil,ale tys tam nebyla k tomu přizvána

– Z čeho my máme poznat o koho máš zájem? Ke 4 z nás se chováš velmi podobně (Andrea,Šárka, Jitka,já)
= nebuď naivní, kdyby to tak bylo neřešíš tady teď momentálně sama sebe

– Proč buduješ domeček, když čekáš, že v roce 2012 bude konec světa
= a proč jsi tu teď ty,když už teď víš že jsem vlastně pro tebe nula

– Jak ty – pacifista – se srovnáš s tím, že máš v houfu ženu „ve zbrani“ ? Jak ti to jde dohromady?
= úplně v pohodě,jedna bude v kuchyni,jedna v posteli a jedna hlídat barák

– Jak bys dokázal fungovat vedle ženy, která je osobností?
= myslíš tím osobnost jako sebe? Fungovat bys musela ty a vedle mne a pro mne. Stejně tak jako šaty dělají člověka,ty budeš dělat osobnost ze mne

– Od 1. dne víme, že máš svou favoritku – srdci neporučíš – změnilo se dosud něco vzhledem ke tvému původnímu názoru?
= jasně, příště to vezmu rovnou do postele,je to přeci jen pohodlnější a myslím,že ty u toho zase nebudeš

231
Kačka
Reagovat

(228)kapi
na tohle téma jsem tu již reagovala několikrát,i během této série. Nejsem Pavla a své paměti vydám až nejdříve 1.1.2011
(pracuji na nich)

232
kapi
Reagovat

Kacka- ja vim- cetla jsem snad vsechny komentare- jen kdyby se to nejak dalo dohromady…

tak snad se toho jednou dockame a nevyuzijes ztraty zajmu na tiché zapomeni… :)

233
koc
Reagovat

tusim ze jeden ze zdejsich prispevovatelu se tam prihlasi .. kdo ho uhadne ma u me pětikačku ;-)

234
RadstaR
Reagovat

koc (233): Dej ji sem :)

235
Kačka
Reagovat

(233)koc
myslíš RAINMANA? :-D

to jsi asi vedle,to není člověk,který by se veřejně nechal změnit :-D On potřebuje produkovat sám sebe :-D
A ještě tam není nárok na honorář :-D

236
koc
Reagovat

stejně podezřívám Jeníčka, že do telky chodí z jiného důvodu než jak se předpokládá
nemá doma zrcadloa tak je to jediný okamžik kdy se může prohlédnout ;-) a určitě se prohlíží rád

237
Monika
Reagovat

Kačko(235): ..a jěště by se chtěl dokonce množit,to je humus:-DDD

238
lupi
Reagovat

benjaminek – holka, existují rovnátka, slyšela jsi o tom? A já svou dokonalost nebo naopak neprezentuji v TV a neurážím při tom veřejně ostatní (kteří ostatně vypadají lépe než ty a to jsou o 20 let starší).

239
Kačka
Reagovat

(237)Monika
ale tak to zase nevadí……to je pořád,šetřete přírodu,nezabíjejte zvířátka……no a na čem tedy mají pak vědci dělat pokusy? ………tak jen ať se RAINMAN klidně množí :-D :-D

240
Lantana
Reagovat

lupi (238) – existují rovnátka, plastické chirurgie atd. no a co? Nedostatky mohou být pro někoho naopak předností. Tyhle rozbory netových estétů a estétek opravdu „zbožňuji“.

Jinak ano, ve vyjadřování občas přestřelí, ale je mladá i když máma.

241
RadstaR
Reagovat

Kačka (239): To bych teda neriskoval. Premnozej se a bude to vsechno v prd…

242
Kačka
Reagovat

(241)RadstaR
neboooooj…..teď už to nedohoní :-D
Většina jeho dětí prošla jeho dlaní :-D

Lepší pořád ale rozmnožený,než naklonovaný :-D

243
anja
Reagovat

230 Kačka, esterka se vynořila na dámě cé zet – dramaticky „dámám“ oznamuje jak jí z Petra zbyly oči pro pláč…… tak to už je i na mě silné kafe…

244
Kačka
Reagovat

(243)anja

tak teď nevím,zda mne to má pobavit a nebo rozplakat?

No zatím se dost dobře bavím,i když nečtu dámu :-D

245
Monika
Reagovat

Lantana(240): jak může být „holka“ tak s nevyzrálými poznámkami matkou?Já fakt nevěřím,že jako matka je najednou lusknutím prstem zodpovědná,dospělá osoba…. to bych fakt chtěla vidět.haha.Co totiž nemá/neumí=nemůže dát svému dítěti do výchovy,že,víme?

246
koc
Reagovat

243 – tady by ji malokdo politoval :) tak šla k damičkam :) a tak to ma byt .. prece se nebude rozcilovat s nama ;-)

247
wsy
Reagovat

můj včerejší zážitek z HSTM…..poprvý jsem se u televize cítila trapně …. nevím proč ale za ty poklony u Báry , bylo mi těch mužských celkem líto

248
Monika
Reagovat

Lantana(240):navíc nevím,proč by benjamínkovi člověk neměl říct,co na sobě zlepšit.Že to stojí prachy?No,ale za krásu se platí,víme?Otázka je,jestli je schopná.Nebo že by neměla na rovnátka obyčejné,a měla dostatek prostředků pro své dítě=to je fakt rovnice,která nesedí.
Benjamínku:rozum do hrsti,a něco s sebou fakt dělej,dřív,než to bude horší.Dej si říct.

249
Václavka
Reagovat

228-no,já jsem se docela pobavila u vodních lyží.Dodnes se divím,že po mém výkonu neklesla hladina Vltavy pod úroveň normálu.Tolik vody,co jsem tam vypila,to se nemohlo vejít ani do mě.Zákonitě to bez mého vědomí šlo horem dovnitř a určitě spodem ven.Kdo se dokáže zvednout na vodních lyžích na hladinu,má můj obdiv.Povedlo se to jen Míše,asi na pět sekund a Honzovi asi na půl minuty.Ten den nám bylo fajn,já připitá Vltavskou vodou,Míša bez pěti nehtů,stržených skoro na lůžko,Ilona přitopená a Kačka z ranního koupání na pohotovosti s rozdrceným palcem.

Poté následoval volejbal.Divím se,že se na střižně podařilo zkompletovat hru delší naž jedna minuta.Míč déle jak deset sekund nepoletoval.Bilance-Míša dostala dobře mířenou ránu do obličeje,přímo od našeho Honzy,Martina s nohou jako bambule,šlápla na včelu,a já s vyvráceným palcem u nohy,protože na mě spadla jedna z účastnic v zápalu hry.To,že bylo pravé poledne a 40 na sluníčku,to ani nebudu rozebírat,vypadali jsme jako spařená prasátka.Ale pivko na závěr,tak to opravdu bodlo.

Večerní zpěv nebudu komentovat,se zpěvem to mnohdy mělo pramálo společného,ale Mraveneček,ten se povedl,chtělo by to repete,to jsem se fakt od srdce zasmála.Nejhůře dopadl zvukař,v komatu padl k zemi a na několik hodin raději ztratil sluch.

To,že ráno jsme všichni,kteří se zůčastnili sportovních aktivit vstali těžce pohmožděni a dobiti,to asi ani nemusím komentovat.Mám docela fyzičku z jízdy na koni,ale jízda na vodních lyžích,tu moje svalstvo dva dny vstřebávalo.

Nakonec jsme jen zírali,co všechno se v noci stalo.Ale to až příště.

250
Kačka
Reagovat

(243)
No dobrá,tak jsem tam tedy zaskočila teď jen mrknout klíčovou dírkou….. odnáším si odtamtud jen jedno…..
SNAD VÁM TU NEVADÍ,ŽE VÁM TU VŠEM TYKÁM ????
(tedy až na jednu vyjímku)
:-D :-D :-D :-D :-D

251
Monika
Reagovat

která je Ester?

252
koc
Reagovat

wsy – přesně .. ale je to jejich soutež

253
RadstaR
Reagovat

Monika (251): Ale fuj .. takova zakladni vec a ty ji nevis ….. Pavla od Petra ;)

254
Kačka
Reagovat

(248)Monika
zlato,pokud je ona se sebou spokojena,nemá cenu jí neustále dokola něco vnucovat.
Třeba já. Já jsem sama se sebou spokojena,pokud ale bych měla nějaký problém,ve vizáži,který by mne doslova neohrožoval na životu,raději ty peníze dám děcku.Na jeho případná rovnátka,na jeho kosmetickou vadu atd…..

255
Kačka
Reagovat

(249) Václavka

no á já dodávám….Sylva dostala od květáka loktem do hlavy,Míša si na lyžích zlomila nehet a režisérka natrhla sval na noze :-D

256
RadstaR
Reagovat

Nahodou me se Terezka docela libi. Jen sundat ten bordel z obliceje a v pohode.

257
Václavka
Reagovat

oprava-Kačka mělo rozříznutou klenbu a kotník a počínající otravu krve.No-chudinka tam stála a volala o pomoc,leč Honza,hodně zaměstnán Míšou to jaksi nepostřehl.Ostatně jako vždy,když se něco dělo,že?Na pomoc Kačce přispěchal až štáb,jelikož mu došlo,že k záchranné akci nedojde.Ku prospěchu Honzy nutno dodati,že Kačku doslova nosil na rukou,na objednání nosil kávu a stravu nutnou ke Kaččině rekonvalescenci.Bohužel,srdce dámy,zachráněné produkčním si již nezískal.Holt,favoritkou prvních tří dnů byla Míša.Škoda,že neupadla do stoletého spánku Šípkové Růženky,viděli by jste dlouhý,zachraňující polibek.A šťastný konec by byl tady.Jenže Míša polibek nepotřebovala a tak se po dalších natáčecích dnech nedočkala při horečce ani paralenu a teplého čaje.Po scéně s vanou to už nebylo Honzovou prioritou Míšu zachráňovat.Čert ví,co se vlastně mezi nimi stalo.

258
anja
Reagovat

jo a Michal smazal na blogu věci o HSTM, sice si už moc nepočteme :) ale je to jediná dobrá věc co mohl udělat…. tos mu poradila ty, Kačko?

259
wsy
Reagovat

koc – já vím že je to jejich soutěž ale z nějakýho důvodu který ani neumím popsat jsem se včera při těch poklonách necítila dobře

260
anja
Reagovat

Monika, lupi, jasně, dneska pokud nechceš balit kuřata někde v expedici v masokombinátu nebo luxovat kanceláře v noci, musíš mít krom něčeho v hlavě i příjemný vzhled, ale je to marné někomu něco vysvětlovat…….

261
Kačka
Reagovat

(258) anja
já mu nic neradila,neradím….je dospělý,svéprávný a rozumný :-)

262
Václavka
Reagovat

Dostala jsem sprdunk.Všechno špatně.
Bylo to trochu jinak,já spinkala v posteli a vše vím jen z doslechu.Tudíž poučení je následujíćí-nikdy ničemu nevěřte,pokud se to nedovíte přímo od osoby,které se to týká.Vysvětlení si žádejte od mé milované Kačenky.Právě mě přemlouvá,ať ji do toho netahám,laskavě.Není nad to,zasmát se po skypu.

263
RAINMAN
Reagovat

235 – Přesně tak!

236 – :-D

242 – To je sice pravda, ale zase se jedná o lásku s někým, koho opravdu miluju…

P.S. Zaregistroval jsem se do druhého ročníku ČSHS.

264
koc
Reagovat

wsy – když začal vlasatej vyznavat lasku tak sem se přestal dívat a červenal se za něj :( proste úlet

je zvláštní, že si to nechavaj libit. ale je taky pravda ze silne osobnosti postupne vyrazuje aby tam mela poddajne psiky

265
Kačka
Reagovat

(262)Václavka

Moje milá a drahá přítelkyně,jsem ráda,že mne plně vnímáš a respektuješ :-D

266
anja
Reagovat

249 Václavka, nechceš to psát někam jinam? už tak je tady offtopicu dost…… tady pod články o třetí řadě motat druhou řadu není moc dobrý nápad imho

267
Václavka
Reagovat

Milá anjo,byla jsem slušně požádána,tudíž píši.Číst to nemusíš.Děkuji

268
anja
Reagovat

250 Kač, s tím tykáním jsem se taky pobavila :DDD……. tam si budu chodit číst, tam bude zábava se zárukou :))

269
anja
Reagovat

267 Václavka, o mne nejde, já se v diskuzi celkem orientuju, ale zdá se mi to fest offtopic a chaotické…..

270
Eirin
Reagovat

Jen klidně piště i o druhé řadě, mě to zajímá a ráda to čtu..

271
Kačka
Reagovat

(268)anja

no o tom žádná…tam byla zábava vždycky :-D

Jen to sem prosím tě netahej,nehodlám si tu nechat kazit diskuzi,nějakou zbloudilou „dámou“ že se odněkud někam zase někým kopírují příspěvky :-D

272
Monika
Reagovat

RadstaR(253):jo,ta…té já říkám „jehovistka“-za ty její pánbíčkářký kecy bych ji zakroutila krkem.

273
RAINMAN
Reagovat

250 – Já si odtud odnáším třeba tohle: „Minulá HTM byla lepší, viď…tam bylo vzrůšo hned ze začátku…viz. blondýnka od Honzy co si vzala první noc na pokoj kohosi…a nebo u Evči pan Modelína…to bylo jiný kafe…“

274
anja
Reagovat

270 aha Eirin, no v tom případě tady můžem s kocem rozebírat Ptáčata a s Radstarem Talentmanii…… no tak to nazdar :/

275
Kačka
Reagovat

(269)anja
musím se Václavky zastat….je to holka slušně vychována (stejně jako já) a pokud nás někdo o něco požádá a nemáme problém vyhovět,rády vyhovíme :-D

276
Eirin
Reagovat

274 – na to se tady ale nikdo nikoho neptal. Nazdar.

277
RadstaR
Reagovat

Monika (272): Ale ty muj malej vrahonuku :D Hehe .. nicmene pravdou je, ze za takovy kecy bych ji poslal pryc :)

anja (274): Tak to by sis semnou moc nepokecala. Videl jsem necele 3 dily a to v podstate jen jednu vystupujici, ktera se me zalibila :D

Václavka, Kačka: Jen piste dal :-*

278
jako sůl
Reagovat

(271)Kačka – jsem nevěděla dodnes Kačko, že tohle je tvoje diskuze …ale když jsem si přečetla všechny příspěvky – tak vlastně asi je to tvoje diskuze a proto já jsem tu vlastně špatně :-/

Co je to dáma?

279
RadstaR
Reagovat

jako sůl (278): Vubec si nepochopila, co tim chtela Kačka rict :) (troufnu si tvrdit)

dama = w w w . d a m a . c z (a tam se podivej do diskuze)

280
Jonatána
Reagovat

to 134 Anja Je možné, že na Petra se dá dívat bez pocitu estetického hnusu, ale pokud jde o mě, tak ve mně vyvolává pocit hnusu intelektuálního a tak nějak všeobecného. Bože, to je neuvěřitelně sociálně dementní tupec. Respektive by by bylo správné říct: ten pán se na obrazovce projevuje jako neuvěřitelně sociálně ementní tupec :-).

281
Kačka
Reagovat

(278) jako sůl
proč by to měla být moje diskuze?
Já jsem pouhý diskutující a né admin.
A pokud narážíš na (271) tak to už tu právě bylo u minulé řady.A bylo to dosti nepříjemné když někdo neustále kopíroval příspěvky diskutujících z Dáma.cz a nebo naše z Panáčka na Dámu.
Takže (271) je jen můj názor.

282
wsy
Reagovat

koc ..no mě nakonec udělali radost ti dva ( jmena si nepamatuji ) jak ji odmítli na povel rozesmát

283
jako sůl
Reagovat

(279) aha – tak mě to objasníš? Chápu, že nechce, aby se sem něco kopírovalo….ale to je asi tak všechno…. :-(

a díky za odkaz..neznám

284
anja
Reagovat

277 RadstaR, teď jsem si dohledala, že to mají s tvým požehnáním – jsi zošalel bo co? kde se v tobě podělo to striktní „žádný offtopic“???…… no ale jak myslíš, ať žije chaos a změť

Pavla Esterka vyplodila další „článek“ esterka.zacit.cz/clanky-o-hstm/pisek-petrova-katast.html

jestli by mi stálo zato o chlapovi kterého mám v paži napsat tolik stovek slov, heh zoufalá to žena……..

285
jako sůl
Reagovat

282 – aháááá…no tak já jsem to tady minulou řadu nečetla, takže tohle nevím a rozuměj, že to vyznělo, jako by sis tu diskuzi přisvojila…prostě mi chyběl článek skládačky…beru zpět svou poznámku z 278

286
Kačka
Reagovat

(282)wsy
se těm dvěma ani nedivím (Michal a Zdeněk? také nevím)

Jen mne zajímá,kdy Barča bude muset,třeba bavit pány tatínky ona osobně :-D

287
RadstaR
Reagovat

anja (284): Zadne pozehnani … samozejme pokud Ajda rekne konec offtopicu, tak to nastane, ale proste tahle rada je zatim nuda a porad lepsi se bavit u offtopicu nez vubec :)

Jinak taky nevim co Bara cekala … bavit nekoho jen proto, ze dotycny chce je kravina, neumim :)

288
Kačka
Reagovat

(284)anja
no vzhledem k tomu,že Václavka sem zase až tak často nepřispívá a když už,tak je to k tématu,je celkem lidské jí i nějaký ten OT prominout,nehledě na to,že její OT se stále týká HSTM,byť tedy z jiné série.(nutno znovu připomenouti,že na žádost diskutujících)

Co se týká OT,tak třeba já jsem dneska vnesla OT zcela z jiného soudku a rozproudila zde diskuzi o Aničce.
Takže,pokud měl být někdo dneska peskován za OT,tak jedině já.

289
Jonatána
Reagovat

Rainman a Vlnatka? Václavka je Petra z 2. řady (mimochodem, ahoj Petro, byla jsi mi moc sympatická :-)) a Kačka je Kačka z téže řady (bavila jsi nás, Květák fakt stál za to). Ale kdo je Vlnatka, netuším, a nějak jsem pochopila,že Rainman je někdo, kdo se taky zúčastnil druhé řady, ale neidetifikovala jsem ho. Prosím, prozraďte mi to. Díky.

290
Kačka
Reagovat

(289)Jonatána
díky :-D

Václavka=Petra
Kačka=Kačka
Vlnatka= Zuzka
Rainman=borec s plestelínou

291
RadstaR
Reagovat

Jonatána (289): Vlnatka je Zuzka z druhe rady od Honzy zlute tricko a Rainman je z druhe rady od Evicky pan s darem v podobe plasteliny v prvnim dile :)

292
koc
Reagovat

284 – anja – a zase tam nechybí jedno moudro :)

proto i já jedno použiju na její články – Člověk
se nikdy nezbaví toho, o čem mlčí.

a jedno moudo na Petra , které může využít pro příště – Žena je jako lilie: jemný muž se jí neodváží dotknout, ale přijde osel a sežere ji.

293
anja
Reagovat

282 mě rozesmál Marcel s tím proslovem o vajíčku a kamenech a pak jeho upřímná lítost, že s kytkou ho už předběhl Ota :DD , ale tuto scénku Bára neocení, škoda, no :))

294
Kačka
Reagovat

(291)RadstaR

šnekůůůůůůůůůůůů :-D :-D

295
Kačka
Reagovat

(291)RadstaR

a ORANŽOVÉ tričko…dycinky jen oranžové :-D

296
wsy
Reagovat

286…si myslím kdyby tam pánům připravila nějakou baštu a pití pak by si od nich tu pochvalu nemusela nutit

297
RadstaR
Reagovat

Kačka (294): Pche! Stejne jsem to napsal schvalne az po tobe. Nemuzu byt prece vsude prvni. Uz takhle svyma rozmerama lezu moc do zaberu :D
Kačka (295): Ano mami :D

298
RadstaR
Reagovat

wsy (296): Nemuzu se zbavit dojmu, ze Bara si stale neco vynucuje …. fakt jako by nechtela nic jinyho nez aby kolem ni chlap behal, jak ona piska.

299
koc
Reagovat

Kačko a RastaRe – vy jste pár ? něco mi zde nesedí ;-)

300
Jonatána
Reagovat

Díky :-). Takže modelínový ďábel je tady :-D? Dobrý. A Zuzka byla ta brýlatá blondýna, že? Kačko, taky jsem chtěla RadstRa opravit, že to nebylo žluté, ale ORANŽOVÉ tričko, leč předběhla jsi mě :-).Oranžové tričko (a vůbe celý Jenda z Hanušovic) bylo smrtelné, kvůli němu chodil na HSTM můj tehdy sedmnáctiletý syn a řezali jsme se jako blázni. Ostatně i u Květáka. nejvíc u dílu, kdy bylo to setkání po skončení pořdu, když přišel Květák s Květáčkem, chudák klučina.

301
anja
Reagovat

292 koc, ano :))) úžasná kombinace Tety Kateřiny a Rosamundy Pilcher, nechybí tam ani prvky hororu a varování a rady pro čtenáře, aby nemysleli blbje :)) a taktéž nechává čtenáře v napětí, že se ještě „něco“ bude dít :)) masakr

302
RadstaR
Reagovat

koc (299): To ti zustane utajeno :D

303
Kačka
Reagovat

(297)RadstaR
ale jdi…šlo jen o vteřiny…čas zobrazení je totožný s mým :-D Jen si přiznej,že psát více prstama najednou je rychlejší než datel s jedním prstem :-D
No a co,že jsi prosotrově výraznější?
My co nejsme,musíme být alespoň slyšet :-D :-D :-D

(299) koc
božínku, a copak ti nesedí?

304
anja
Reagovat

296, 298 moje řeč

305
wsy
Reagovat

298…to je přesně ono pořád někoho nutí …mě připadá že chce dokázat jaká je hvězda že se z ní chlapy poser.. ale zatím jí to moc nevychází ve svým věku by už měla vědět jak na chlapy

306
koc
Reagovat

301 – :D

302 – RadstaRe – něco mi ve vaší vzájemné komunikaci nesedí, už měkolik týdnů tam pozoruji zcela jiný ton .. je to jen domenka ale naznaky pro ni hovori

307
RadstaR
Reagovat

Kačka (303): Na tom neco bude, takze si te posadim za krk a to bude teprve srumec :D

308
RadstaR
Reagovat

koc (306): Kdo vi … ;)

309
Kačka
Reagovat

(306)koc

nějak ti nerozumím :-D
Jaký tón máš na mysli?

310
koc
Reagovat

30 9 -ale rozumíš .. prostě mám pocit ze jste si nejak blizsi .. je to osobnejsi .. vzajmne mirne rejpani .. naznaky .. proste mi tam neco nesedi – je tam neco navic .. ale jak rikam mozna sem mimo

311
anja
Reagovat

koc, Kač tu někde plácla že buduje novou rodinu, te´d je jen otázka s kým, jestli s radstaRem nebo s někým jiným ??

tak to tady napište jasně vy dva, nač kolem toho dělat ciráty, že

312
RadstaR
Reagovat

anja (311): Asi budes muset holka prijet na ten sraz jinak se nikdy nedozvis, jak to s nama je :D

313
Václavka
Reagovat

Teda Kačko,ty se nezdáš.Já jsem tak ráda,že jako jediná tu vím,kdo že je ten tvůj partner.Jéje,to mě to baví,si tu číst.

314
Kačka
Reagovat

(312)RadstaR
beru zpět toho šnečka :-D
Ale moje myšlenky mi zase až tak moc neber :-D

315
RadstaR
Reagovat

Kačka (314): To uz nezachranis. :)

316
anja
Reagovat

312 RadstaR, ty a neskrývá se pod označením „sraz panáčka“ nějaká ofiko zásnuba? nebo přímo svatba? :) anja být ráda zvána na takovéto imprezy :)

317
kapi
Reagovat

249 – Vaclavko , dekuji! takhle nejak by to mohlo vypadat :) jeste do toho zkus zamichat trochu vice z e“technickeho“ zakulisi, ktere zabery se kolikrat opakovali a az jakeho duvodu(ty zajimave), do ceho vas nutili atd… Dekuji!

318
Kačka
Reagovat

(316)anja

doraž a uvidíš :-D

319
Prochor
Reagovat

(215) Kačko! Buduješ novou rodinu ? Až tak že jseš v jináči ?
Ale vážně. Lididi !!! Manilu postihl tajfun. Syn mého nejlepšího přítele spisovatele Jana Adama tam zrovna je. Celou noc se přes všechny své známé snažím zjistit co s ním je. Na Manilu není spojení ani po internetu. Zjistil jem to nejhorší -že tam opravdu přistál. Tohle není realityshow to je realita. Přistaneme na Venuši ale svoji planetu neznáme ani natolik abychom ochránili své děti. To není hraní s nafukovací koulí na hotelovém bazénu. Omlouvám se všem a off topic a své emoce.

320
kapi
Reagovat

Kacko, co to bylo teda za pani s tim kosikem?

321
RadstaR
Reagovat

anja (316): Bohuzel nemuzu vic prozradit … nerad bych dostal panvickou (to uz tu jednou malem bylo pri minule rade) :)

322
Kačka
Reagovat

(319)Prochor

nečekám rodinu…. jmenuji se Kačka :-D

Jinak ok…tvůj OT chápu.Bohužel v tomto momentě je to, to jediné čeho jsem schopna :-(

(320)kapi
sympatická produkční Karolína Průchová

323
Kačka
Reagovat

(321)RadstaR

koukám,že jsi unavený,půjdeš spát? !!!
:-D :-D

324
RadstaR
Reagovat

Kačka (323): Pujdu, ale radsi az po tobe :)

325
kapi
Reagovat

322- Kacka- byla opravdu sympaticka na pohled i projevem. Co presneji tam ma za funkci mimo kameru?

326
Kačka
Reagovat

(324)RadstaR

tvoje volba ….. :-D

327
RadstaR
Reagovat

Kačka (326): Hmmmm, ze bych svoje rozhodnuti zmenil ? ;) *kouka jak mlsnej kocour*

328
Kačka
Reagovat

(325)kapi

a víš že ani ti nějak nevím?
Dělala s námi pár „výpovědí“ a jinak mám pocit,že vyřizovala a zařizovala,kde se bude točit,kde budeme bydlet,vybírala místa,plánovala natáčecí dny…atd…

329
anja
Reagovat

319 Prochor, hm takové strachy znám…….. nezbývá než se uklidňovat že z letiště dorazil do hotelu a je tam v relativním bezpečí.. a že spojení bude brzy navázáno a ozve se sám..

330
Kačka
Reagovat

(327)RadstaR

no vidíš…. :-D
Někdy hold rychleji mluvíš,než myslíš a pak bys mohl o spoustu přijít :-D

331
RadstaR
Reagovat

Kačka (330): Aaale prosimte :) Tak vydrz par minutek a povime si to v soukromi.

Dobrou noc vsem a omlouvam se za offtopic, ale muzete si za to sami :D

332
Kačka
Reagovat

(331)RadstaR

ok…a odpoj mi noťase, nerada bych se aby jsi zase zakopnul a spadl mi pusou do klína…. no i když :-D

Tak dobrou všééééém :-D

333
Pro Moniku
Reagovat

Moniko, mě zajímá i druhá řada a myslím, že sem zážitky z ní patří mnohem víc než vaše např. sexuální, kdo to má číst? :/// Vůbec byste mi tu nechyběla. Jen ať kočky píšou :-)

334
kapi
Reagovat

diky Kacko. A jak je to u tech vypovedi na kameru? Vzdycky me zajimalo na koho se to tak bokem divate i v jiny RS(prostreno) – jestli je narizeno idvt se do urcityho mista nebo se divate na tu osobu, ktera vam poklada otazky…

A kdyz odpovidate, naznacuje vam kyvanim hlavou nebo nejak, co jako mate rikat? na co dat duraz a co naopak ne?

335
Prochor
Reagovat

(230) Kačko já jsem si vždycky myslel že jsi inteligentní ženská. A opět jsi mně nezklamala.
P.S. Pro Václavku – nepodlézám :-)))

336
Prochor
Reagovat

No konečně jsem se dnes poprvé zasmál.
Zase mně pobavila Kačka když jí někdo podezříval, že má něco s Radstarem. Úplně jsem si představil jak ve 23:40 sedí metr od sebe na posteli a komunikují spolu přes internet. Dobrý ovšem je, že Kačka to neřekne rovnou ale napíše :“Odpoj noťas ať nespadnu Radtarovi do klína“ aby si to dotyční uvědomili.
Poprvé mně Kačka dostala když jsem si jednou jako teď chatoval sám se sebou a ona se mně zeptala jestli mi není na chatu smutno. To bylo fakt dobrý.

337
RadstaR
Reagovat

Kačka (332): Jednou se cloveku neco nepovede a … :)
Prochor (336): Pochopil si tu vetu veru hodne zvlastne :-O

338
Ajda
Reagovat

Uf! Přečíst 160 komentářů, to už dá zabrat. OT zatím v pohodě, fakt už asi není co řešit u tohoto dílu.

No nic, pokusím se podívat potřetí na tento díl a snad už konečně bude čas i na rekap.

339
JUJU
Reagovat

Pavla E a jei clanky – jsem rada, ze Pavla pise, dozvime se dalsi veci i jeji pohled na vec. pavla neni moje krevni skupina, ale k Petrovi je na blogu slusna. Dle meho je Petr totalni de.il.
Kacka a Vaclavka jen holky piste vic o druhe rade, zajima to 90 procent lidi.
Anja – tak prispevky na 2 radu ti vadi a, ze ty sama furt meles poradnu o tlousticich je v poradku, no kde nic neni ani smrt nebere – prazdna makovice.

340
Ajda
Reagovat

JUJU,
chtít ,,umravnění“ po anji, to je škoda písmenek. Ji prostě musí člověk buď překousnout, nebo zakousnout. Ale občas se s ní dá souhlasit. V jejím psaní je totiž ,,něco“, co mi třeba u moniky chybí a proto její komentáře, byť stejně negativní beru úplně jinak…

341
Kačka
Reagovat

(335)Prochor

je-li to v dobrém myšleno….děkuji :-D

(336) Prochor

pravda je,že jsem teď vstávala…..ale nějak jsem tvou reakci nepochopila :-D

342
Kačka
Reagovat

(334)kapi

Vzpomínám si,jak jsem točila první kamerovku,byl to pozdrav pro květáka a musela jsem sedět na židli a koukat přímo do kamery,byla odemne cca 1,5m a já měla pocit,že šilhám :-D

Když jsme chodili na výpovědi,tak tazatel stál vždy z jedné strany kamery a na něj jsme se dívali,nikdy do kamery přímo.Nevím dodnes proč.Jen vím,že pokaždé z pravé strany a já koukala doleva :-D
Otázky byly účelové a vždy se vztahovaly k předešlému ději……jako třeba: „Kačko,co říkáš na Honzu a Míšu ve vaně?“…… odpovídat se muselo celou větou,která nesměla začínat slovy „co říkám na H a M ve vaně?“
Musela to být vyloženě reakce a nikoliv odpověď na otázku.
To jak jsme odpovídali,v jakém tónu atd. nás nikdo neomezoval a ani nám neříkali jestli ho mám chválit,nebo nadávat mu :-D Bylo to zcela na nás,jaké emoce do toho dáme.

No snad jsem to nenapsala moc chaoticky :-D

343
Lantana
Reagovat

Kačko (342) „pozdrav pro květáka“ mě fakt dostal :-D. Tehdy si ještě nevěděla co je to za exota, kdyby se točily „pozdravy“ po natáčení, tak by si hodně z vás asi vystačilo jen s gestem – tipuji prostředníček, co? :-D

344
Kačka
Reagovat

(343)Lantana
no nechci se chvástat,sice jsem nevěděla,ale tušila,jenže Jan se mi nelíbil,tak jsem zůstala věrná Praze a svou RS jsem si dostatčně užila :-DD

345
Monika
Reagovat

k 333: jste nějak mimo ne?já nepsala nic takového,že by sem řeči z druhé řady nepatřili.Příště míň zbrkle a adresovat správné osobě:-)

346
koc
Reagovat

Ajdo tak u tohoto dílu a vlastně i předchozích ti nezavidím tvorbu rekapu a s tím spojené několikanásobné sledování dílu/ů :( to musí být opruz když se tam až na pár scen nic neděje :(

347
Vlk
Reagovat

Pavliny článečky jsou fajn. Nevolali jsme, takhle náhodou, po insider informacích po celou druhou řadu? Povětšinou marně? Jsou psány inteligentně, poměrně „objektivně“ a konzistentně. Na rozdíl od Kačky, u které jsou pochybnosti dodnes, dovede srozumitelně a přesvědčivě popsat své důvody k nechuti nad Petrem. Na druhý straně to má jednodušší, protože proti Petrovi je Honza formát. Skoro ideál :)

Jináč poslední díl mě pobavil.
Chlámal jsem se, jak Bára dusí svou partu, jak Pačes teče, Marcel nechápe a Janeček se (imho upřímně) snaží. Držím mu palce :)
U Michala taky dobrý – ty jeho karamboly :) Otloukánek roku. Výsadek z raftu by si neudělal ostudu v žádném Natočto.
Petr – hanba slov. Vybral si tu největší „potvoru“, dobře mu tak, ta mu to ještě dá sežrat. Líbí se mi, jak rozkvétá Eva. Benjamínek se opět neomylně ztrapnil. Pochybuju, že ten popel, co si tu sypal na hlavu byl dvakrát upřímný. Spíš mu jenom pomalu dochází, že v té partě je on ten nejpolitováníhodnější. I (nebo hlavně?) díky Monice.

348
Kačka
Reagovat

(347)Vlk
moooooc pěkně řečeno…. “ inteligentně, poměrně „objektivně“ a konzistentně. Na rozdíl od Kačky, u které jsou pochybnosti ….“

No nemůžeme se každá jmenovat Pavla :-D
(to jí nezavidím,to jí přeji)

A jinak u mne je to jako u sýru…..podle délky zrání,mění i svou chuť.Proč jej podávat tedy za sirova?

349
Kačka
Reagovat

(348)OPRAVA

za syrova :-D

350
jako sůl
Reagovat

Tak jsem konečně dočetla tu „Dámu“ a musím teda říct, že tam ta diskuze má ale úplně jinýho „ducha“. Přes to, že se tam taky pitvá a kritizuje, je to úplně jiná úroveň.
Jsou tam mnohem soudnější a lidštější než je to tady. Je jasný, že těm, co sem přispívají – a tím tu vytváří onoho „ducha“ diskuze, to tak vyhovuje. Ale na druhou stranu to jen ukazuje to, jak jsou hnusní uvnitř. Kolikrát žasnu, co všechno vás tady napadne komentovat – a jak dlouho si s tím dokážete vystačit…..já vám neberu vaše právo se svobodně vyjádřit a říct si co chcete. Ale žít ve vaší blízkosti -nebo dokonce přímo s vámi – tak to je pro mě asi stejně odpudivý, jako být sousedka s Petrem Machalou. Brrr. No jo, halt každej jsme nějakej .

351
kapi
Reagovat

Kacka (342) – diky- super odpoved- to je ono.

Tohle je trochu mimo- neco jsi tu uz o tompsala kdysi, ze vypovedi se delali ve vedlejsi mistnosti a mluvilo se potichu takze ostatni to nemohli slyset- ale jak si vysvetlujes situaci, ktera byva v prostreno, kdy se hostitel musi vyjadrovat na kameru a hoste od ni sedi treba jen metr dva? Je sklyset, ze si povidaji (asi aby jakoze neposlouchali), ale i tak , je to nejak jinak jeste „osetreny“ reziserkou nebo nekym-necim?

Zpet k HSTM – nastrazil nekdo ze stabu na ostatni neco schvalne tak, ze o tom nikdo dopredu nevedel? napr neco schovali nebo podali zavadejici informaci a pak se jen kochali jak muzou natocit uzasnou reakci na informaci nebo situaci?

Vedeli jste predem, kdy se pojede na dovolenou? Myslim, u jakeho poctu mamin se pojede, na jek dlouho… (kvuli zarizeni si volna atd…)?

A co treba osvetlovaci a zvukari? byvili jste se s nimamezi zabery nebo tam byli jako hlucha a nema eminence?

Dekuji!

352
Kačka
Reagovat

(350)jako sůl

zatím co zde,se diskutuje i o maličkostech a nejen v kladném podání…..na jiné diskuzi,jak řekneš něco proti,hned je člověk vypráskán a vykázán.Tady každý dokáže přijmout i fakt,že např. má oblíbená postava,nemusí být oblíbená druhému a jeho kritika,mne nevadí a rozhodně jej za to nelinčuji….

stačí se optat koc(e) …. a jeho poznatkům na „Dámě“

ano ,je to vše jen o lidech a proto třeba i to přísloví
„vrána k vráně sedá“

353
Dana
Reagovat

jako sůl (350) To zní skoro jako lichotka :-). Panáček má „ducha diskuze“ X Dáma je bezduchá ;-)

354
Kačka
Reagovat

(351)kapi

teď se budu zase věnovat rodince ale při první volné chvilce ti určitě odpovím :-D

Pěkné odpoledne všem :-D

355
Ajda
Reagovat

jako sůl,
nevím, u této řady se dámě.cz vyhýbám, ale ta minulá díky Evě a její matce byla dost hnusná. Matka měla potřebu lítat z diskuse na diskusi, k tomu tady ješitní tatínci s urážkami, teď je větší klid. Na Dámě se mazaly příspěvky jen proto, že někdo někoho nazval naivním :-))) To bych nedělala tady nic jiného a mazala rovnou i sama sebe!

koc,
mám to 4x za sebou a už to jen hodit do nějaké formy. Konečně jsem dovařila, bude čas na zábavu u rekapu.

356
Monika
Reagovat

Vlk(347): Člověk by měl být kritizován,aby se vylepšil.Když každej bude mlčet,to by to vypadalo.Koukáš na Dr.House?Ten má dobrou taktiku:-)))A těžko někdo zmoudří,když se nenajde někdo,kdo dotyčné řekne,co dělá blbě,co se má a nemá.Jak už jsem řekla v soukromí ať každej skáče po hlavě,ale když jde do televize,měl by svoje chování korigovat ve vztahu k druhým.A tahle show je ve vztahu k druhým.Že štáb chce divadlo-to je jejich problém.Co nechci,neudělám,i kdyby se štáb na hlavu stavěl.

357
KrispinK
Reagovat

Kačka: čím jiným kromě diskuze žiješ? :D

358
koc
Reagovat

jako sůl – tady se to nebere tak osobně .. no někdy se možná ukáže pár příspěvků s osobním podtextem ale není to osobní .. tady si si vetsina dokaze udelat srandu nejen z jinych ale i ze sebe .. my zde diskutujeme o postavach v telce a ne o skutecnych postavickach i kdyz to tak nekdy vypada .. ale mas pravdu .. diskuzi delaji lide .. mozna by jsi s nekteryma nevydrzelva jedne mistnosti – na druhou stranu ani oni s tebou ;-)

359
Monika
Reagovat

Vlk(347):a já si to,že benjamínek napsal omluvu-beru jako dobrý začátek k vylepšení se.Není důležité,jetsli to udělala upřímně nebo ne.Důležité je,že to udělala.Omluvila se.A omluva-ať je upřímná nebo ne-je vždy svý způsobem těžká.
A já doufám,že časem si pořídí i rovnátka,a až budou zuby souměrné jakžtakž+trochu make-upu= bude z ní kočka.Né nadarmo se říká:není škaredých žen,jsou jen ženy,co o sebe nedbají.

360
Monika
Reagovat

A souhlasím s tím,že radši 100 květáků než jeden Petr… Honza je hned snesitelnější-našel se větší blbec:-)))

361
koc
Reagovat

360 – i to může být sporné .. nejlepší by bylo aby ho zažil někdo kdo zažil i spor’táka – ten by dokázal rozhodnout objektivně

362
Vlk
Reagovat

Moniko, souhlasím, až na tu upřímnost. Pokud to není upřímné, je to jenom divadlo a k žádoucí změně postoje to nevede. A pokud zásadně nezmění svůj postoj, nezmění ani své jednání. Možná si jen bude dávat větší pozor na hubu. Si dovedu představit, že to napsala jenom aby si zlepšila image. Uvidíme..

363
Monika
Reagovat

Vlk(362):to ale nic nemění na tom,že omluva je polehčující okolnost,protože ji napsala.Sice pozdě,ale přece:-)

364
Pavleek
Reagovat

Petr je debil.

365
Mikeš
Reagovat

Koukám, že po ránu ustaly jalové kydy a diskuze opět nabrala trochu šmrnc (taky zde chybí RadstaR a koc).
Taky jsem zkoukl Dámy … hm … nic moc, dlouholeté pipi si tam notují a na své pískoviště asi jen tak vetřelce nevpustí, je to jak přeslazená limča.
K Terce buďte shovívaví, je to mladý telátko, co zcela bezelstně co na srdci, to na jazyku – a z toho určo vyroste. Základ má ale dobrý, zlá potvora to není (a není ještě zkažená životními poznatky). A řešit její zuby… ale pánové, tohle potřebujete do manželství? Tohle řešíte, když jste s ženskou v posteli? Že má už solidní špíčky, což teda bude jednou problém (její), to jste si nevšimli?

366
RadstaR
Reagovat

Mikeš (365): Wow tak ted si mi to natrel. Asi se pujdu zahrabat :)

367
RadstaR
Reagovat

Jinak koukam, ze tu je pekna nuda. Asi si kazdej uzival docela pekneho pocasi jako my. Ma nekdo nejakej namet na probrani takhle vecer ? :)

368
Jezinka
Reagovat

Nemůžete srovnávat Panáčka a Dámu. Tady je to většinou diskuze o pořadu, kdežto diskuze na Dámě fungují jako dámskej podpůrnej klub. Člověk potřebuje kritiku, ale taky občas souhlas a přijetí, proto bych Dámou nepohrdala.

369
Martin
Reagovat

Bože ta Irena Gajo Lofásková je neskutečná slepice :D To je tak hloupá a trapná ženská, že vedle takové bych nevydržel ani pět minut. Kráva pitomá.

370
Míša
Reagovat

Když už se tu vzpomenul ten raft, to tam neměli úchyty pro nohy, aby se člověk mohl zapřít a nevypadnout při tom? Na divoké vodě by to bylo dost nebezpečné …

371
koc
Reagovat

370 – uchyty jsou na druhou stranu velmi nebezpečne při převraceni raftu .. asi tak :)

372
Míša
Reagovat

No to jo, ale pokud kormidelníci nechcou udělat na jezu kotoul vzad, tak je dobré je použít :o) … řekla bych, že je dobré mít minimálně jednu nohu zaháknutou :o)

373
Míša
Reagovat

Mimochodem, převrátit raft na českých řekách … to by musel být Michal jó umělec :o)

374
koc
Reagovat

372 stačí blbě rozesadit nápadnice a jdou na bok jedna dvě :D

375
Odrbka
Reagovat

V průběhu týdne se mi poštěstilo potkat dvě maminky, Terku od Petra, u té mě překvapilo, jak je vysoká :) a maminku Báru, u té zase, jak je štíhlá a fakt velmi příjemně půcobící :)

376
Tereza Šimíčková
Reagovat

Odrbka

vysoká jo???neměla jsem kozačky?opravdu jsem to byla já?kde jsi mě potkala?

377
Tereza Šimíčková
Reagovat

ok … mám křivý zuby … špeky… ale neštve mě to a tobě moniko jen jedno… klidně se stav at vidíš jaká jsem matka… tohle nemůžeš komentovat když mě neznáš…jsi ubohá namyšlená fiflenka…musíš byt asi strašně dokonale krásná ale mě je to fuk a zatuim to žádnému z mých partneru nevadilo…byly spíš radi že jsem sprav ná vesnická holka…nikdy jsem netoužila být dokonalou…

378
Václavka
Reagovat

317-osvětlení v místnosti bylo postaveno napevno,řídil si to kameraman.Zvukař stál a snažil se nevnímat to přehršle kritiky,nebo pochlebování.Spíše vnímal jenom zvuk.Já se nikdy nerozčilovala,moc to nemám v povaze,to už jsem musela být hodně vytočená,abych zvýšila hlas,režisérka se smála,prý je krásně uspávám.Deformace z povolání.Mimochodem,pracuji ve školce a nikdy jsem nepoužívala u dětí slova typu,vykakat,nahamat apod.Zdrobněliny nemám v povaze.Je to trapné i u dětí,natož u dospělých.To jen ke kritice zdrobnělin v téhle i minulé řadě.To není projev učitelky,ale magora.
R

379
Václavka
Reagovat

Jinak režisérka-bezva ženská,se kterou neměl člověk problém se zasmát,hodně jsme se spřátelili v Řecku.Zvukař-pro mě prototyp úžasného chlapa,stejné zájmy jako já,samá sranda,jeho úžasné komentáře,nebo příšerný strach z hmyzu,hodný zasmání,sportovec,motorkář a nevím co ještě,bohužel,roky šťastně ženatý.Produkce-Vašek-čerstvě ženatý,spokojený chlap,tak hodný a milý,že se to do dnešní doby nehodí,prostě můj andílek,a Karolínka-mladá holka,která má problém se díky práci usadit,ze začátku hodně přísná,,stále nás usměrňovala,ovšem časem jí došlo,že v případě mém a Kačky to stejně nemá smysl a uzavřela to slovy,že jsme horší,než malé děti a na starosti nedostala dospělé ženské,ale mateřskou školku.
Já vzdávám hold kameramanovi,protože tahat na rameni 20-ti kilovou kameru z místa na místo,to je opravdu náročná profese.

380
Václavka
Reagovat

Dneska se loučím,jedu koupit dvě užovky červené a chameleona jemenského.Ahojky a krásnou neděli všem.

381
Prochor
Reagovat

Tak jsem si pustil poslední díl a napadlo mně kdy už konečně ta realityshow začne. Nic se pořád neděje. To v minulé řadě všechno začalo už ve Vraném nad Vltavou. Takže díky Petře a Kačce za každý OT o minulé řadě.
Pochopil jsem: Míša dostala od Honzy ránu při volejbalu, vykloubila si kvůli Honzovi kontník a nastydla ve vaně až měla horečku. Poté jí Honza vyhodil protože se mu před ní rozklepala kolena, což už chtěl udělat na ranči. Míša ovšem o tom na ranči nevěděla protože jí to Honza jaksi zapomněl naznačit. Soudím podle toho, jak byla u něj v bytě překvapená.

382
Prochor
Reagovat

Václavko teď mně napadá, co měla znamenat ta tvá reakce na vyřazení Míši. Kdy jsi překvapená na nejvyšší míru zmateně pochodovala po bytě a prohlašovala, že vyřazování byl pro tebe šok a musíš si to jít promyslet domů. Teď tvrdíš že víš, že Honza chtěl vyhodit Míšu už na ranči. Nebo to bylo hrané překvapení a štábem nainscenované divadýlko?

383
Václavka
Reagovat

Prochor-nezapomínej,že jsem na natáčení byla do konce,tudíž,to o Míše jsem se dozvěděla až v Řecku,když jsem se rozčilovala nad tím,že Honza v Praze Míšu vyřadil.Jo jo hochu,mě nedostaneš i když vím,že je to tvé zbožné přání.Hi hi hi ha

384
Václavka
Reagovat

Ahojky Prochore,fakt musím jet,ahojky a krásný den
Tady leje jako z konve.

385
kapi
Reagovat

Vaclavko diky moc! Je videt ze vy jste se museli podridit tomu jak co mela naplanovany a nasvetleny „rezie“, nez aby oni behali za vami jak vy to povazujete za prirozene a spontanni… To se samozrejme da cekat – ale uz tak je to v zakladu omezeni prirozeneho chovani. Tech omezujicich veci je tam ale tolik….

Muselli jste jim hlasit kazdou akci“? Treba i odejiti spolecne na wc- nebo je „vase akce“ mimo jejich „scenar“ vubec nezajimali? Natocilo se vubec neco spontanne?

386
Vlk
Reagovat

Petro, Honza (podle svých slov) chtěl vyřadit Míšu, že je zdaleka. Co je na tom nepochopitelnýho, co by divák neměl pobrat? Produkce mu to pochopitelně vymlouvala, pže s ní měla své záměry (vana atd).

Na tobě je zajímavý, jak jsi v podstatě o Honzovi (nepletu-li se) neřekla křivýho slova. V TV ani tady. Pěknej chlap, zábavnej, placama pozornej atd. Dokonce jsi vnímala, že Kačku opečovával (za což jsi dostala instantní sprdunk). A pak napíšeš blb. Tvoje vysvětlení pod minulým článkem jsem nepochopil. Že říká každýmu něco jinýho? Nebylo to náhodou ve hře na realitu? A nemyslíš, že na něj, jakožto hlavního herce, nevyvíjela produkce tlak, aby se něco vyvíjelo (nebo aspoň dalo natočit) tak, jak by si přála?

Já si to vysvětluju jako důsledek manipulace tvé kamarádky. Která z nevyjasněných příčin (že by ona přetřásaná uražená ješitnost z odmítnutí?) na něj má pifku. Kačka je „generál“ a ty, jako každá dobrá duše, jsi příliš vnímavá k přejetí názorů svých přátel.

387
RadstaR
Reagovat

Vlk (386): Aniz bych se chtel Peti nejak zastavat, tak na jejim vyjadrovani nevidim nic spatneho. Ze nebyla kriticka v TV jeste neznamena, ze ji Kvetak nestval a nemela na nej negativni nazor.

Ja bych taky v TV nehulakal do sveta, ze ten a ten clovek je peknej debil, protoze na to proste nemam povahu, ale kdyz se me nekdo zepta soukrome nebo takhle na chatu, kde beru vetsinou lidi spis jako „kamose“, tak nemam problem byt kritickej a ostrejsi.

Takze nejake osocovani Peti z toho, ze je pod manipulaci nekoho jinyho je taky docela mimo misu.
Tohle je jen a jen muj osobni nazor, doufam, ze me taky nenarknes z toho, ze jsem zmanipulovanej :)

388
RadstaR
Reagovat

Ajda: Diky za rekap :-* (fakt obcas neverim kolik detailu me unika :D)

389
Vlk
Reagovat

Tak jasněže jsi, RadstaRe, zmanipulovanej :)
To nebylo osočování Petry, to bylo osočování Kačky :))
Na vyjadřování Petry nevidím dvakrát nic špatnýho, jenom je to zajímavý. Petra se ucházela o Honzu, Honza neměl zájem. Rozešli se v podstatě v dobrým. Tečka.
To Kačka něco buď tají, nebo neudržela nervy na uzdě a seřvala (v podstatě bezdůvodně) Honzu. To by se ještě dalo pochopit. Horší, když si na něj navíc ext-post „stěžuje“ na webu neznámým lidem (kteří u toho nebyli), dehonestuje ho, nazývá Květákem atd…

390
anja
Reagovat

Vlku, já to vídím úplně stejně jako ty, už jsme se nad tím pozastavovala pod předminulým článkem, jasněže je to uražená ješitnost (Kaččina a následně Václavčina)…… a docela mě těší žes tímto potvrdil mou domněnku

a RadstaR možná nění „zmanipulovaný“, ale hoodně moc ovlivněný – což je vlastně skoro totéž :)))

díky Vlku, při neděli jsi mě fakt potěšil :)

391
Vlk
Reagovat

Anjo, já těžko mohl něco potvrdit, u mě jsou to taky jenom domněnky. Uraženou ješitnost jako hlavní důvod Kaččiny zášti nemám za prokázanou. Už dřív, než v posledním jejím díle, vykazovala Kačka známky toho, že o Honzu nestojí. Taky se mohlo stát něco, co by její zášť zcela opravňovalo, třeba nějaký vážný rozhovor v soukromí, se kterým nemůže ven.
A u Petry nejde o uraženou ješitnos téměř jistě. Uražený o Honzovi těžko bude psát tolik pěkného, skoro obdivně…
Petra spíš nevědomky přejala něco z Kaččiných názorů a hodnocení. Aby přítelkyni „vyšla vstříc“, to je celkem normální u hodných lidí.

392
Vlk
Reagovat

…u hodných empatických lidí.

393
Prochor
Reagovat

(384) Václavko já tě fakt nechci dostat. Jenom mi pořád na té prezentaci minulé řady něco nesedí. Tak jsem rád, že se to díky vám postupně vyjasňuje.

394
Martin
Reagovat

Urazene ego jmenovanych dam vyskakuje z jejich chovani uplne evidentne. I v teto rade je typicky priklad : Pavla a jeji blog. Anjo nemas to lehke na teto diskuzi, nekdy mi to tady pripada jako anja versus zbytek sveta, ale jestli te muzu pri nedeli potesit ja, tak pro mne jsou tvoje nazory nejblizsi ze vsech, ktere tady ctu.

395
Kačka
Reagovat

Vlku,
Václavka se nijak nenechala ovlivnit mnou,ani názory ostatních účastnic.
Co já si pamatuji,tak při každém soukromém rozhovoru při natáčení ale i po něm,si Petra stála za svým.Její verdikt zněl ANO jako kamarád, NE jako partner.Co já vím,tak se na tom i vzájemně domluvili v Řecku.
Nehledě na to,že i když jsme velké kamarádky,dodnes máme na spoustu věcí rozdílné názory a to nás také spojuje,dokážeme respektovat jednu druhou v názorech.
Co ale Petru donutilo změnit na Květáka názor?
Co třeba dotočná? Tedy 14.díl minulé řady? Nic tě nenapadá? Zkus si ten díl přehrát znovu a třeba tě na něm něco trkne.
(nehledě na to,že i v Řecku už měla tendence s Květákem nepokračovat ani jako kamarádka,ale nebyla jsem u toho,ale pokud si vzpomínám z vyprávění,něco se tam stalo a Petra Květáka poslala….tam kam ani slunce nesvítí….ale myslím,že byla donucena,alespoň pro nějaký HAPPY END nabídnout,alepoň přátelství)
Mimochodem…….já nebyla ta,co jako první H. začala na diskuzi nazývat „Květákem“ :-D

396
Kačka
Reagovat

(390)anja
dovol mi citovat “ jasněže je to uražená ješitnost (Kaččina a následně Václavčina)…… a docela mě těší žes tímto potvrdil mou domněnku“

máš pravdu,jsou to jen vaše domněnky a názory….ale moje ješitnost v tomto případě nebyla uražená :-))
Já si Květáka vyloženě užívala od začátku :-))

(389)Vlk
též mi dovol citovat “ To Kačka něco buď tají, nebo neudržela nervy na uzdě a seřvala (v podstatě bezdůvodně) Honzu. To by se ještě dalo pochopit.“

1) ano,skutečně se u něj doma odehrálo,něco,co už mi u něj nepřišlo,jako „hloupé“ tedy nic k zasmání a pobavení se a naše “ škádlení“ přerostlo v mou neskutečnou nenávist…….chtěla jsem okamžitě odstoupit….plány režie byly jiné,odstoupit jsem mohla až další díl,pokud si to nerozmyslím jinak.

2) a opět …další den natáčení….u mne doma…..věděla jsem že chci zkončit,ale chtěla jsem odejít v klidu ač se to divákovy nezdálo,ale bohužel,opět se stalo něco,co ve mne zvedlo vlnu nenávisti a emocí a bylo zle…..byl požádán aby odešel….a rozhodně,jak jsem zde již psala jednou či 2x to nebylo kvůli nějakému wc,do kterého strčil jen ruce pro kameru……

397
Mikeš
Reagovat

náhodou, i když tu jsem v zásadě sám za sebe, anja je má krevní skupina, takže sama není. Akorát nejsem tak ostrý, páč jako chlap nemůžu mýrnyxdýrnyx lískat ženský. Zejména když, marná sláva, Kačka se mi jako ženská líbí, i když je to občas pěkná štěkna. Ženský někerý věci nikdy neodpouští a Kača je ten ten typ, tak to dává Honzíkovi vyžrat.
V diskuzi na iprimě k minulému dílu vysvětluje nějaká rozumbrada (to je nick), proč se z některých žen stávají babochlapi. Přičítá to dnešní době a vlivu feminogenderek, které pokřivily zaběhlé vztahy mezi pohlavími. Ženy jsou suverénnější, chlapi jsou naopak hnáni do kouta. Následně, místo aby se chovali jako chlapi a občas trochu přitlačili, si raději nechají zajít chuť, než aby se vystavili nějakému střelenému obvinění. Takže suverénky jako Káťa mají problém si najít ještě většího suveréna, protože ti jsou už samotnou výchovou v zárodku likvidováni – kde je tedy brát, aby to současně nebyli lehce kriminální sociopati. Typy jako Káťa či Bára navíc velice nahlas proklamují svou totální nezávislost, navíc způsobem, kterým bezpečně zaženou většinu normálních slušňáků, a přitom kontraproduktivně touží po někom, kdo by je zkrotil, aby k němu mohly „vzhlížet“. Tak to se ale dámy musí ohlédnout v nějaké jiné zemi, protože české soudy už dohlídnou, aby tady moc mužských suverénů nevyrostlo. Poděkujte za to feminám.

398
Kačka
Reagovat

(397)Mikeš
já ti děkuji za rozbor mého malého JÁ :-D
Ano já jsem člověk,který dokáže odpustit (né ale vždy) ale nezapomínám. Řídím se pravidlem „jak kdo ke mně,tak já k němu“

A asi jsem vyjímka a nemusím jezdit nikam a hledat jinde ani v jiné zemi. Mám partnera,který není ani dominantní ani submisivní v našem vztahu a to samé jsem i já. (v tom jsi se u mne trochu spletl) Ani jeden z nás,nemá potřebu tomu druhému „velet a krotit ho“ Jsme na stejné vlně.Na všem se společně domlouváme a oba máme v partnerství svou roli a své „povinnosti“ a klape nám to.

399
Mikeš
Reagovat

pro Václavku: nevím, jestli jsem se už o tématu kamarádství mezi mužem a ženou, navíc na dálku, nezmiňoval, takže možná jen zopakuji: nic takového nefunguje. Proč by měl mužský někam jezdit si jen pokecat, když tohle všechno, a v mnohem větší míře, má v hospodě za rohem mezi samými chlapy, kde se navíc nemusí hlídat a mít ohledy, páč muži si říkají vše na rovinu. Takže můžu mít kámošku na netu, kde s ní proberu kde co, můžu mít jakési „kámošky“ mezi sousedkami či v zaměstnání, pokud jsou to něčím fajn holky (ale ani v tomto případě nebudu k nim chodit do bytu, dokonce na celý víkend), těžko si s nimi sednu do hospody, nejvýš je nechám u sebe vybrečet, když mají doma mizeru a potřebují se vystěžovat. Ale kamarádství, jaké jsi navrhovala, ne, to fakt nefunguje. To Ti prostě jen Honza na dotočné nedokázal takhle z placu vysvětlit.

400
RadstaR
Reagovat

Kačka (398): Bohuzel se bojim, ze at napises cokoliv, tak to je jak hazeni perel svinim :)

401
Kačka
Reagovat

(400)RadstaR
to nevadí :-D
Protože,oni stále jen diskutují a mají své názory na RS a nějakou Kačku z RS :-D
A o tom to je a já je proto přeci nebudu linčovat :-D

402
RadstaR
Reagovat

Mikeš (399): Ted si me dobre rozesmal. Ano z pohledu hospodskeho povalece neco takoveho opravdu mozne neni :D

403
Mikeš
Reagovat

398 – fšak jó, Kačko, nejsem Děd Vševěd, znám Tě jen z toho, co jsi předváděla v telce a částečně z tady. Takže můžeš být ve skutečnosti úplně jiná, nelpím umanutě na svým. Nevím, co všechno Ti H. udělal, že po něm i teď ještě tak zaťatě jedeš, prostě jen vnímám, co vidím a čtu. Ostatně, já se spíše pustil na obecnější rovinu, a jestli jsem použil nešťastně Tebe jako příklad, tak to se omlouvám, ju?

404
RadstaR
Reagovat

Mikeš (403): Zobecnujes bych rekl az moc. Treba vychazis ze svych zkusenosti, ale to neznamena, ze tva zkusenost = ta spravna. Ja jen koulim ocima pri nekterych nazorech, protoze mam treba uplne opacne.

405
Mikeš
Reagovat

RadstaRe, jak to, že už nejsi dávno zahrabaný? Přeci jsi to sliboval! A když už zde teda přižvaňuješ, co takhle se snažit neodpovídat mimo mísu?

406
RadstaR
Reagovat

Mikeš (405): A jeje .. tady se nekdo snazi byt vtipny. Ha ha ha. Mel by si radsi lip cist, co pisu.

407
Mikeš
Reagovat

to 404: můj 405 byla reakce na jiný Tvůj příspěvek. Co se týče 404, tak ve 20 jsem měl taky jiný názory a nad svými dnešními bych také nevěřícně koulel očima. Nezobecňuji jen své zkušenosti, to bych toho neměl moc, jenom už asi tak 3 roky se pohybuji na diskuzích jiného serveru (ovšem nikoliv těch, ze kterých mě podezřívá nymfomanka Monika), a tam jsem jen zíral, jaké zkušenosti tam líčí právě chlapi a jaké surovosti jim tam vpalují jisté ženské (vesměs osamělky typu Monči, co už rezignovaly na všechno a k životu jim stačí jen ten sex). Prostě, není to o mně, jsou to postřehy určité skupiny mužů.
A ty si přečti Hausmanna, ať jsi aspoň trochu v obraze.

408
Kačka
Reagovat

(403)Mikeš
to je přesně to,co jsem psala v (401) proto omluva není potřeba :-)

(404-406)

Ále no táááááák chlapci :-DDD
Podejte si ruce a zkočte si na pivkoooo :-D

409
RadstaR
Reagovat

Kačka (408): Vis, ze tohle z moji strany asi moc nepujde :D
Mikeš (407): Ano ve 20. jsem mel taky uplne jine nazory za ktere bych si dneska dal akorat sam sobe pres hubu :D

410
Vlk
Reagovat

Kačko (395) – ale mně se právě zdá, že nechala :)
Moc si to už nepamatuju, ale ani na té dotočné se mi nezdá, že byl mezi ní a Honzou žádný konflikt. Taky proč by nějaký měl být? Sešli se v jedné hře, nic jeden druhému neudělali a zase se rozešli, to jen ty jsi vcelku nepochopitelně nabroušená. (O přátelství mezi mužem a ženou píše trefně Mikeš.) Koneckonců, na tom setkání taky už mohla Petra být pod tvým vlivem – správně politicky jsi jí to všechno, co zažila, vysvětlila :))

A žes nebyla první, to na věci nic nemění. Na rozdíl od ostatních, kteří ho tak titulují, tys s ním něco prožila. Znáš ho, on zná tebe, nejste anonymní diskutéři na webu. Takže když ho takhle dehonestuješ, musí k tomu být sakra velký důvod. Který se možná skrývá v (396), ale to bys nesměla být tak nekonkrétní. Kromě toho v tomto nejsi konzistentní. Vzpomínám si, že před „kritickým“ dílem jsi psala o RESPEKTU, který měl být klíčem k pochopení. Teď najednou cosi píšeš o něčem, co se stalo už v Honzově bytě. Pokud se nepletu, tak to píšeš úplně poprvé.

411
Kačka
Reagovat

(409)RadstaR
jak to že ne?
Hotovo máš,povinnosti jsi si splnil,tak co ti brání? :-D
Já? NIKDY :-D

412
RadstaR
Reagovat

Kačka (411): Hehe … si jeste lidi budou myslet, ze jsem snad nejakej podpantoflak :D A ze neutikam do hospody ani normalne nebude tim, ze by si me drzela doma ;)

413
Kačka
Reagovat

(410)Vlk
ano…RESPEKT…ten tam tenkrát sehrál velkou roli.Musím dodat,že né jedinou.Ale před vysíláním dílu,jsem prozrazovat více nesměla.To snad chápeš.Nic konkrétního.
Co se stalo u mne,bylo asi dost NElidské,když se to štáb rozhodl „maskovat“ nějakou scénkou z wc.
To jen pro malé vysvětlení.
Co a jak atd….prozrazovat nebudu.A jak jsem již několikrát psala,dokud mi nezkončí smlouva a nebudu mít jistotu,že další řada se již točit nebude,nic bližšího a osobnějšího z natáčení psát veřejně nebudu.
Bylo by to nefér vůči RS,účastníkům(dalším) a štábu a produkci samotné.
Jestli již vzniká jiné vyprávění v podobě článků např. od Pavly,mi je jedno a je to jen její věc a její „boj“

414
Kačka
Reagovat

(412)RadstaR

jéééééžiš…no to néééé,podpantoflák :-D

Já zapoměla….. ti dát kapesné :-D Teď si ale nevzpomenu jak dlouho už? :-D :-D :-D

415
RadstaR
Reagovat

Kačka (414): Jezis :D *placnul se do cela* Ja uz radsi nic snad psat nebudu :D

EDIT: A neboj .. vecer ti to spocitam 3:)

416
Kačka
Reagovat

(415)RadstaR

jasan :-D

já tobě také :-) nákup+ostatní výdaje = 0

ale můžu ti půjčit :-D

417
RadstaR
Reagovat

Kačka (416): Radsi ne … podpantofel + zadluzenej a uz se te vzivote nezbavim :D To ne, musim si nechat nejaka zadni vratka, co kdyby …. :D

418
Kačka
Reagovat

(417)RadstaR
jestli jsi mne chtěl rozplakat a vyvolat ve mne pocit ohrožení a obav….. tak se ti to povedlo……brečím smíchy a ohrožení mám jen takové,abych se smíchy nepočů…a :-D

419
Kačka
Reagovat

Ajda

jsi kouzelnice…rekap za 1*
no ale musí to být záhul,z ničeho,udělat něco :-D

420
Mikeš
Reagovat

Ajda: přidávám se, rekap byl opět sqělej.

421
Václavka
Reagovat

Mikeš-pod vlivem Kačky bych musela být celou dobu natáčení,na blbosti jsme byly obě velká dvojka,jak to ženské dokáží,probraly jsme spolu i nesmrtelnost brouka.Neumím být pod něčím vlivem,jsem vždycky sama sebou a v názoru na Honzu jsme se během natáčení neshodly.Problém opravdu nastal až v Řecku,o tom jsem už ale psala.Dotáčky,to je kapitola sama pro sebe.Honza na začátku vyřadil holky proto,že ho ničím nezaujaly.Nestály mu ani za to,aby je trochu poznal,i přes to,že se o to snažily.Jakmile dojel na dotáčky,vrhnul se na ně a svými kouzelnými kukadly je začal oblbovat.S Ilonou,kterou poslal do prdele,doslova,koketoval tak,že mi bylo šoufl.I přes to,co mně osobně o ní řekl.Upřímně,při dotáčkách mi nebylo špatně jenom z něj,ale i některých pipin,které o něm neřekly jinak,než že je č….k.Některé si naštěstí zachovaly tvář.Byl s těmi svými řečmi slizký a odporný.Prostě komediant.

Přátelství mezi mužem a ženou-tam o to nešlo,šlo o princip a děti.Nasliboval Víťovi a mým dětem hory doly,chtěl přijet,ušetřit za ubytování a poznávat náš kraj,kde je krásně.Já o to nestála,aby dorazil,ale jeho předešlé řeči a sliby se absolutně neshodovaly s větou,že na jeho vkus bydlíme daleko.Mikeši,z jeho chování mi bylo špatně a věřím,že by bylo i Tobě.Nešlo jen o názory nás ženských,ve štábu byli i chlapi a jejich hodnocení Honzovi povahy ti ani nebudu prezentovat.

Jinak nemám nic,co bych o něm špatného napsala.Do konfliktu v Řecku,kdy jsem já byla ta,která se s Honzou odmítala bavit,natož ho vidět,jsme si rozumněli ve spoustě věcí.Jenže já,když se naštvu,nesmí mi dotyčný aspoň do druhého dne na oči.Což při natáčení nešlo.

A ještě k té onanii.Nepřijde ti u chlapa divné,že když ho před kamerou ženská obviní z onanie,on to prezentuje tak,že už ji po tomto nařčení nechce a deset minut po natáčení jde s dotyčnou do bazénu a oba se chovají tak,že by spolu klidně mohli šupnout do postele?Já si myslím o tom své.Nejen o Honzovi.Prostě,Honza je hérec,sice špatný,ale je.A Nikolka,i přes to,že ji mám ráda taky.

422
RadstaR
Reagovat

Václavka (421): *dava palec nahoru*

423
Heather
Reagovat

Vlku, děkuji.

Naprosto s tebou souhlasím a tvé postřehy potvrzuji.:o))
Taky mi po Kaččiném vysvětlování její nenávist nebyla jasná ani pochopitelná, protože pokud mi je někdo jedno, tak nemám potřebu ho neustále urážet a shazovat a při každé příležitosti zdůrazňovat jak dá mamince tramvajenku /ano, tolikrát tebou Katko TRAPNĚ omíláno – párkrát je to vtipné, 100x trapné/

Takže proč jsi to nepřiznala hned, že něco bylo a nesmíš to říct? Až teď, když tě Vlk prokoukl.:o)
Díky tvému chování jsem si bohužel na tebe neudělala moc dobrý názor – což ti může být úplně jedno, a nedivím se.
Jenomže pro mě je bohužel strašně ubíjející číst tady některé tvé komentáře, oslavné komentáře na tebe, tvoje vysvětlující /obhajující/ komentáře, rady ostatním účastníkům ať se neobhajují…. Kecy…
Ne, já tě neobdivuji za nic co jsi předvedla v TV, ani za některé tvé komentáře tady.
PS: Pokud bych si myslela, že je někdo ču..k, nenáchám se od něj osáhavat, nepusinkuju se s ním apod., zachovám se odstup.
PSS: Nenechala bych svého manžela kamarádit se se ženou, protože dle mých zkušeností, tohle nikdy nekončí dobře. /pokud by s ní měl někam chodit sám – ano, jsem zdravě žárlivá :o)/

424
Mikeš
Reagovat

Peťulko, asi sis mě spletla částečně s Vlkem (či někým), já Tě s kačkou nikdy nespojoval, páč mi bylo dávno jasný, že Ty si do ničeho kecat nedáš (ale souhlasím s Vlkem, že ovlivnit Tě bylo možno), protože máš vlastní rozum.
Co se prvních kol vyřazování týče, takhle to přece dělali úplně všichni: prostě se vyhodilo smetí, tedy to, co z nějakého třeba i iracionálního důvodu prostě ne. Tam bylo poznávání zbytečný, prostě když jsem vysazen na 50kg holky, nenechám si tam holku 120kg (a teď mě za to kacířství můžete mlátit). Že se do smetí mohl dostat i diamant, je jiná – mně osobně se u vaší grupy velmi líbila Sylva Trambová(?).
Jinak beru Tvé info o skutečném Honzovi jako že teda jo, tak to kluk na nás nahrál (jen nechápu, proč do RS vůbec šel, měl vůbec zájem o seznámení se?).
Téma přátelství už vynechme, teď jsi to upřesnila (v pořadu to tak nebylo zmíněno). To Řecko mi pořád jasný není, ale tohle jsem až tak nesledoval. Pokud jde jen o to, že tam už jasně s Tebou nepočítal, pak bys byla naštvaná vždycky, ať by Ti to řekl ne rovinu nebo naopak mlžil.
Onanii jsem též nezmiňoval, ale když už jsi to nakousla – aspoň se mi potvrdilo, že to byla komedie ze strany Primy. Dost hnusná. A od Nikoly děsný podraz. Jestli to H. vysvětlili jako způsob řešení neseznámení se, a on s tím souhlasil, nebo měl jen tak hroší kůži, nedovedu posoudit. V každém případě jsem měl z hodňoučké Nikolky šok. Ale už jsem někde četl, že je to pěkně vypočítavá mrcha – a pak má člověk věřit ženským.

425
Lea
Reagovat

Ajdo diky, super čtení!!! Já když čtu tvé rekapy zjišťuji, co vše nepostřehnu. Pustím to znova a je to tam. Smekám, jak čtivě zachytíš průměrné a celkem nudné díly.

426
Kačka
Reagovat

(423)Heather

Máš svůj názor a to mne těší.
Nepotřebuji tu „oslavné názory“ na mou maličkost.
A ani nepotřebuji tvůj obdiv….. ani za mou účast v RS ani za mé příspěvky zde.
A jak jsem již dneska psala,píšete zde kritiku na osobu,která účinkovala v nějaké RS.
Ano,ty zde píšeš i kritiku na mé příspěvky na diskuzi.
Je mi líto,že mé příspěvky tě ubíjejí…. no nějak se s tím vyrovnám.
Pokud omílám či jsem omílala „jízdenku na MHD“ asi proto,že mne tato „blbost“ neskutečně bavila.A už jsem hold taková :-)
Ale pokud ti nick Kačka nějak v diskuzi překáží,nebo tě ubíjí číst příspěvky této (mé) osoby,není nic jednoduššího…..než přeskočit.

A že jsem „doporučila“ někomu z účastnic,aby se tu neobhajovala….o tom nevím nic….jen jsem napsala svůj názor….aby se za nic v TV neomlouvala.

427
anja
Reagovat

na jedné straně bych mohla být ráda za některé vaše názory, protože potvrzujou i mé „domněnky“, na straně druhé se ptám, proč oživujeme mrtvoly?…… druhá řada je definitivně pryč a pořád nad ní visí pachuť nenávisti – jak dlouho ještě bude viset, ptám se?

428
anja
Reagovat

394 Martine, děkuju ti moc :) to je příjemné to číst :)

429
RadstaR
Reagovat

anja (427): Ja doufam, ze tak dlouho, dokud o to bude zajem. Mozna se pletu, ale urcite nejenom ja se rad dozvim nejake veci ze zakulisi a doplnim si tak svoje dojmy z toho, co clovek mohl v TV videt. Ty to beres jako nejakou show, ktera ti proleti kolem hlavy a vic te nezajima …. ja ne a tak me tyhle informace docela zajimaji.

430
Kačka
Reagovat

(427)anja

dokud 2.řadu nepřebije něco “ živelnějšího“ (lepší název mne nenapadl) :-))

což zatím asi 3.řada nenabízí :-)

431
Heather
Reagovat

Ta tu bude viset, dokud si budu muset číst v každé diskusi k 3. řadě, jaký je květák blb.:o)
Jen jsem chtěla dát vědět, že v tom nejsi sama.:o)

432
Václavka
Reagovat

Mikeš-tam nešlo o to,že mě Honza nechtěl jako partnerku,od začátku jsme byli přátelé,oba jsme to věděli,jen Prima to sestříhala a poskládala časově jinak,ale to je pořád dokola.V Řecku byla ta hádka hlavně kvůli Nikole.Za nos vodil hlavně ji,no v podstatě tím pádem i mne.To,že máš rád holky,které mají 50 kilo,je jen Tvoje věc,já měla 50 v osmé třídě.Při natáčení 72,nyní 62,při mé výšce akorát.Navíc znovu závodně plavu a tím pádem bych při nižší váze asi v té vodě zmrzla.To,že jsem se dostala na tu hroznou váhu bylo díky léčbě,o které se z osobních důvodů nebudu zmiňovat.Proto vím,že ne každý je silný kvůli obžerství.

Anja-ty jsi umanutá tloušťkou a nenávistí druhé řady,ale o tu nejde.Pokud píši o tom,co se stalo,píši to tak,jak jsem to v té době cítila.Teď je mi jen líto partnerky Honzy,pokud ji ovšem ještě má.Jeho chybou je to,že každý se musí přizpůsobit jen tomu jeho životu,včetně syna.

Dobrou noc všem

433
anja
Reagovat

429 RadstaR, upřesním – mně ani nejde tak o to že se tady propírá druhá řada, taky srovnávám tuhle a minulou řadu a i samotné účinkující, mě překvapuje, že ty žabomyší války ještě ani po víc jak roce neskončily a hlavně že – ale to už jsme taky tady někde psala – Václavka (a spol.) se stále rochní ve své nenávisti k Honzovi, řeší ho furt a dokola a neustále…….

IMHO – když bych byla s nějakým člověkem donucena strávit nějakých pár víkendů v RS a ten člověk by mi nebyl dvakrát po chuti, po skončení RS tyhle negativní dojmy zahodím za hlavu, otřepu se a jdu dál životem – tak by to mělo být v případě, že by byla pravda to co tvrdí Kačka i Václavka, že jim je Petr šumafuk…

to jakože ještě na smrtelné psoteli ty dvě budou vzpomínat jak byl Petr hnusný? heh děkuji za takovou výplň života

434
anja
Reagovat

433 ježíš, ne Petr, ale honza!!! já už vážněš cvokatím :)))

435
Lea
Reagovat

Mně nevadí číst o druhé řadě. Škoda, že tu není nikdo i s informacemi z 1.řady.

436
Kačka
Reagovat

(433)anja

nejspíše jsi myslela Honzu…ale to nevadí :-)) (nejspíše tobě v hlavince zase sedí Petr)
Já ti rozumím :-))

Dobrou všem :-))

437
anja
Reagovat

432 Václavko, tebe ten Honza očaroval nebo co? proč bys měla litovat jeho přítelkyni proboha? třeba je to ženská, které Honza vyhovuje, vyhovujou si navzájem, třeba si mají co říct, mají se rádi….. anebo ona si chodí k tobě stěžovat že ji Honza bije? vzpamatuj se :))

druhou řadu jsme měla ráda stejně jako mám ráda tuto, jen mi prostě mozek nebere, že ty emoce – hlavně ty negativní – přetrvávají až tak dlouho po natáčení

438
RadstaR
Reagovat

anja (433): Vsak neboj, az nikoho druha rada nebude zaimat, tak ani o Honzovi neuslysis. Lidi se ptaji, holky odpovidaji, jak to citili predtim/ted. Nevidim na tom niz zvlastniho. Prece se nebudou pretvarovat a psat opak.

Dobrou noc vsem :-))

439
anja
Reagovat

„Ty to beres jako nejakou show, ktera ti proleti kolem hlavy a vic te nezajima“ ano prosím, já tu reality show beru jako „nějakou reality show“ – jendu z mnoha na které se dívám v tv :)) heh a jak jinak to mám brát? mně nijak výrazně druhá řada HSTM do života nezasáhla, ani první ani teď ta třetí, nepotřebuju se v tom imrvére babrat – teda jo, jdu se s váma babrat klidně v tom, jak se liší Bára od Evičky a jak stejní jsou Petr s Honzou anebo jak jiní jsou Michal s Janem… babrání se ve vzájemné nenavisti vůči někomu kdo tam spoluvystupoval považuju za choré :)) minimálně tak choré jako je můj odpor k tlouštíkům :)

a pardon, vlastně ano, druhá řada mi zasáhla významně do života :)) zazáviděla jsem Evičce tu „dovolenou“ na tropical islands a v berlíně, a tak jsme si letos v srpnu udělali výlet do německa, dva dny v berlíně, den v tropical island (mimo jiné) – bezva výlet :)

440
Míša
Reagovat

Já jsem ráda, že se holky vrací k druhé řadě. Ledacos to vysvětluje … ještě by mě zajímalo, jak je to u Květáků s maminkou a obrázek by byl celý … každopádně tady mi svítila kontrolka u obou pánů – děti vychovávali oni, ok, ale s jejich matkami se dohodnout nedokázal ani jeden z nich … to je vcelku staví do jedné roviny s ženami, které brání styku svých dětí s otcem :o/ … ale třeba to tak není, třeba to je jen šméčko pro televizi – skutečné maminky se nehodí do krámu … u farmářů rvou taky lidem klíny do hlavy, že jsme od nich odešly skrzevá těžký život na farmě a řekla bych, že toto nebyl důvod ani u jedné z nás :o)

441
Mikeš
Reagovat

Peťulko, s tou váhou to byl jen příklad, svou váhu zde neřeš.
Hm, tak on vodil za nos Nikolku – a jak, prosím Tebe? Jako že ji nechtěl – to mi hlava nebere. Chtěl vůbec někoho? Nebo v čem byl teda problém? Promiň, na panáčka jsem přišel až nyní a diskuze k 2. řadě jsem nepročítal (akorát jsem se probíral u dvou diskuzí příspěvky Katky, abych nějak pobral ty její srandovní výlevy u ní v bytě, a že jsem se pobavil), takže až tolik toho zase nevím. Já jsem Tvé dosavadní příspěvky pochopil tak, že Nikola, když zjistila, že už nemá soupeřku, tak couvla sama, takže naopak ona tahala za nos Honzu.

442
anja
Reagovat

441 Mikeš, Nikola jako slušně vychované děvče tam šla kvůli své mamince, vůbec ne kvůli sobě nebo knůli H., víš :) takže mně vychází, že Nikola tahala za nos maminku :)

443
Dotaz pro Václavku
Reagovat

Jak říkáš jinak „kakat“? :D Pardon za off topic, ale tohle mě zaujalo, že drobnosti typu „kakat“ neříkáš ani dětem, tak mě zajímá, jak to říkáš? :D

444
Píčus
Reagovat

Vždyť je to celé o *****.

445
Ajda
Reagovat

420 – Mikeš,
co ta změna ? U minulého dílu (57) jsem byla jedovatá, nejlíp vyřazená mamina :-))))
Tak vyřazená nejsem ani náhodou, nemám s tou RS nic společného krom toho, že už od první řady se bavím rekapy. A jedovatá? Která nejsme :-)

446
Ajda
Reagovat

Kačko (419),
mám pocit, že čím se díl zdá nudnější, tím mám víc poznámek a potom i delší rekap :-))

447
RadstaR
Reagovat

Ajda (446): Aaaaa sakra. Takze priste mozna toho moc nenapises, protoze by dalsi dil mohl byt alepson trosku zajimavy. Ja chci zpet nudne dily :D

448
Míša
Reagovat

Jenže to slibují pořád, že příště to konečně začne být o něčem … a vono zasejc ne :o) … Ještěže tu je Ajda … možná by ji měli na Primě angažovat jako střihačku, páč dokáže z exkrementu uplést bič :o)

449
Monika
Reagovat

Tereto/benjamínku(k 377):
ty jsi fakt případ pro psychiatra.
Místo,aby sis z toho,co ti někdo radí,vzala něco k srdci,začneš útočit.Budu se opakovat,ale tímhle si lidi na svojí stranu nezískáš.Natož chlapa.
Ale když to mám vzít osobně,něco ti řeknu:odrodila jsem 2 děti,ale takové špeky,jako máš ty,nemám ani na zadku,natož tam,kde je máš ty.DĚLEJ S SEBOU NĚCO.
A zuby?Já je mám porcelánový,prootže byli špatný,Stálo to hromadu peněz(cca 60 tisíc) a hromadu času bolesti(skoro rok).Kdyby šlo o mě,asi bych si nechala svoje,ale VADILO MI,když jsme viděla,jak na mě lidi zírají.Kvůli blbejm zubům.Horší,než být škaredá a mít škaredé zuby,je být hezká a mít škaredé zuby.To lidme hned vrazí do očí.
Jestli prostě na to nemáš,a chceš vypadat jako strašidlo,a za 10 let vypadat jak bečka sádla,prosím.Ale jestli se chceš líbit sobě i okolí,a najít si bezvy chlapa,tak se sebou něco dělej!!
To je dobrá rada,né útočení.(Ale je mi jansé,že místo toho,aby sis to vzala k srdci,tak zase začneš urážet,no,budiž-je to tvůj život,dělej,jak myslíš.)

450
Monika
Reagovat

sorry za překlepy.

451
Lantana
Reagovat

Já opravdu nemám ve zvyku být v diskusích vulgární a pochopím, když to Ajda smaže, ale nemohu si pomoci: (449)
MONIKO, JDI UŽ S TĚMA MOUDRAMA DO PRDELE!

Tak, teď je mi o něco lépe a odcházím za povinnostmi – to sděluji jen pro případ, aby moje několikahodinové neodpovídání na reakce k tomuto příspěvku nebylo bráno jako zbabělost.

452
anja
Reagovat

431 – Heather, díky za solidní glosu na mou 427. ostatní dva co ji taky oglosovali měli asi problém pochopit o čem vlastně píšu. U kačky mě to moc nepřekvapuje, ale RadstaRa jsem měla ze celkem vnímavého a chytrého, dokonce jsme mu to tady i několikrát psala :), ale teď se mi chlapec vrbí tak, že to asi budu muset odvolat…

Ajda rekap skvělý jako vždy, jen mi v něm chybí dvě věci – pochvala Petra gentlemana, že pomohl Jitce s taškou jen co Jitku uviděl vcházet, a taky sebereflexe Michalova kdy se nazval debilem……… přeci jen si myslím, že i na takových negativních charakterech jako je Michal a Petr by se měly pozitivní momenty když už ne vypíchnout, tak aspoň zmínit :) děkuji

453
anja
Reagovat

Ajdo, pardon, Michalův debil zmíněn je, takže jen ten gentleman u Petra mi tam chybí (taky nějak už málo přemýšlím než něco napíšu, sorry :)))

454
Monika
Reagovat

Lantana(451):ty jsi další případ pro psychiatra.To chce klid:-)

455
Pro Moniku
Reagovat

Moniko,tak Terezce nové zuby zaplať,když jsi tak chytrá!!!Nevíš,kde na to má samotná mladá holka s dítětem a žijící z mateřský vzít!!!

456
anja
Reagovat

451 Lantana, já myslím, že by nikdo z této diskuze neměl chodit do nikam :)) a už vůbec ne tam kam posíláš Moniku….. :)) tak jako ty musíš číst pro tebe nepříjemné věci od Moniky, musím třeba já číst věci které přijdou na hlavu padlé a protivné mně – například to, že Pavla Esterka je INTELIGENTNÍ a jak nádherně píše svůj skvělý blog :))

anebo chceš aby na tuto diskuzi byli připuštěni jen lidi co sdílejí totožný názor s tebou? nežiješ ty náhodou v 70 letech minulého století?

457
RadstaR
Reagovat

anja (452): Hehe. To se ti asi jen neco zdalo :) Jinak ano .. mam u tebe obcas problem rozpoznat, jak to vlastne cele myslis. Vsak neni to poprve :D

458
Mystery
Reagovat

Možná mám nějakou jinou obrazovku než Monika, ale na té mojí Terka benjamínek žádné špeky nemá. Když bych ji měla srovnat s Evou nebo Janou – také maminkami malých prcků, má z nich nejhezčí postavu.

Jinak – zarazila mě rozdílná úroveň ubytování v Písku – Šárka vyfasovala vyšperkovanou růžovou ložnici s manželskou postelí + rozkládací pohovkou, Pavla s Jitkou měly postele z komunistické éry a Terka se vervala k Janě a Evě, které byly se dvěma dětma na dvoulůžáku – holky se určitě kvůli dětem smrskly, ale nechtělo to spíš ty pokoje vyměnit?

459
anja
Reagovat

457 RadstaR, jasně, taky si některé komentáře musím přečíst dvakrát abych je aspoň trochu rozkodovala :)

ještě na téma nenávist vůči Honzovi:

když někdo, kdo viděl Honzu jen v tv, napíše o Honzovi jako o figurce v tv, to je takové jakože pro mě přijatelné, názor diváka je sice subjektivní, ale takový jakože neosobní, nezaujatý, jsem schopna s tímto názorem polemizovat a v podstatě tento názor respektuju, ať už je jakýkoliv

ALE – když se mi Honzu snaží vykreslovat třeba Kačka nebo Václavka, které ho osobně poznaly, už to od nich dostává jiný rozměr…….. v tom, jakým způsobem a s jakou vervou a vytrvalostí mi tady servírujou Honzovy negativa, cítím osobní nenávist – a to se mi opravdu dost hnusí

460
Pro slepou (a blbou) Moniku
Reagovat

Moniko, u zubaře jsi už byla, ještě psychiatr, psycholog a oční a budeš to mít komplet. A i potom budeš tupá jak moje nože.

461
anja
Reagovat

458 mystery, u Šárky se bude na postýlce něco dít a natáčet :) proto ten luxus, taky jsem si toho všimla, štáb to má dobře zmáknuté :) u ostatních bab se žádná akce čekat nedá, tak proč je nestrčit do podřadných pokojů

462
RadstaR
Reagovat

anja (461): Ano, zase nejaka trapna nahrana scenka :D kterou budou presentovat jako Megabombu a pritom pujde o ….. :D

463
anja
Reagovat

462 ale přiznej, že i tak jsi na to zvědavý :DD

já se necítím nějak extra znuděná touto řadou, užívám si ji i tak na max, ale myslím si, že tato řada bude na dlouho poslední a kdoví jestli ne poslední nafurt

teď mě napadá, že Kačka a Václavka s tou svou nenávistí dostaly hodně velký prostor a měly hodně času si svoje mindráky vůči Honzovi zahojit, hlavně tady na panáčkovi…. Pavla Esterka je tom dost blbě, ta má na to velmi krátký čas, protože úderem posledního dílu přestane Petr a jeho družina kohokoliv zajímat :)

464
RadstaR
Reagovat

anja (463): Samozrejme, ze jsem :D

Jinak uplne znudenej taky nejsem, ale proste je to uz 3. rada a uz me to nema co dat. Prvni rada byla prvni … clovek tak nejak veril, ze co se tam deje neni az tak nahrany. Pak prisla druha rada, kterou jsem pulku poradu uplne ignoroval, ale pak se z toho stalo i neco osobniho, zacal jsem se zajimat, jak to vubec cele funguje a prislo rozcarovani. No a treti rada uz je jen proste jedno velke nepovedene divadlo, ktere me nejak extra nezaujalo, ale i tak se klidne rad podivam na dalsi rady … uz jen proto, ze stejne nic lepsiho v TV nedavaj :D

465
Kačka
Reagovat

(463)anja
cituji:
“ teď mě napadá, že Kačka a Václavka s tou svou nenávistí dostaly hodně velký prostor a měly hodně času si svoje mindráky vůči Honzovi zahojit, hlavně tady na panáčkovi…. “

anjo,
nenávist bych to nenazývala,pokud vím,tak jsem psala i o momentech,kdy jsme se s H. dobře bavili a zažili spoustu úsměvných situací…..to,že v našem vyprávění(tedy spíše odpovědí na diskuzi) bylo více negativa než pozitiva je právě ta osobní zkušenost s H.
Ohledně „mindráků“ ….. já si zde žádné mindráky neléčím.H. mi je ukradený a pokud zde o H.píšu tak už je to spíše formou rýpnutí a nebo skutečného osobního zážitku,který ve mne prostě zanechal na H.negativní pohled. Ale nejde rozhodně o mindráky.
A kdybych chodila,nebo chtěla chodit jinam,píšu stejně,kdekoliv jinde.
Já si zvolila PANÁČKA a je mi tu fajn a rozhodně k tomu nepotřebuji mít OSLAVNÉ a CHÁPAVÉ příspěvky vůči mé osobě.Jelikož každý člověk má svůj názor a pohled na věc či člověka jiného a tím pak ta DISKUZE DÁVÁ SMYSL a plní svůj ÚČEL

466
anja
Reagovat

RadstaR, pocitu rozčarování je já jen tak lacino nevydám :) asi to bude tím, že si nikdy o ničem nedělám nějaké extra iluze, které se pak lehce rozplynou, páč iluze nic jiného neumí :))

osobně mě postihla minulá řada jen tím berlínem a tropical islands – berrlínem jsme prošmejdili pěšky až mě bolely nohy skoro za ušima a když si vzpomenu na stejk, který jsme si dali pod berlínskou tv věží, slíhají se mi sliny :)) v tropical islands jsem to asi na dvě hodiny zalomila v nějakém altánku v lázních, spala jsem jak zabitá :) úžasný relax :) ale tolik nahatých, nehezkých a starých chlapů, co jsem viděla tenkrát tam, to byl pro mě dost traumatický zážitek, chápeš, němci nemají s nahotou problém :))

možná mi tady tato řada vyplivne nějaký tip na dovolenou – na výlet – taky, co já vím :), ale tak zatím nic zajímavého – Písek znám do poledního kamene a v Č. Krumlově jsme shodou náhod byla asi pár dní kolem natáčení……

467
RadstaR
Reagovat

anja (466): Fuj o chozeni po Berline mi nerikej. Uzil jsem si ho v 2003 na Loveparade :D Prosel jsem si pulku berlina pesky, kdyz me cela ta show prestala bavit a parkoviste bylo taaaak daleko :D a o nahote nemcu taky ne. Videl jsem dost jejich „naucnych“ filmu :D

468
Ajda
Reagovat

anjo (452),
ano, dovolila jsem si opomenout Petrovu nečekanou galantnost a odbyla ji větou, že Jitka byla s uvítáním spokojená :-))

Jinak jsem ještě vypustila hygienickou pohromu u dětí Evy a Jany, kterou řešily cestou do Písku.

Všiml si pozorný divák, že Šárka s Andreou měly hezčí pokoj než ostatní? Tak to jsem taky vypustila :-)
A teď dodatečně vidím, že Mystery se dívala pozorně taky, jen já komentáře prolítla míň důkladně.

Moniko,
jsem zvědavá,až bude druhá řada Mladší o pár let, která se už údajně točí, zda se zapojíš se svojí kritikou v diskusi. Tam se můžeš vyřádit, tam budeš mít adekvátní prostor a téma, myslím, že propírání Terčina vzhledu už tu bylo dost, je zbytečné pokračovat a neustále omílat něco, do čeho nám ostatním v podstatě nic není…

469
Mikeš
Reagovat

445-Ajda
Jaká změna, pořád stejné, chválím Tě za úžasně žensky jedovaté komentáře. Zdůrazňuji CHVÁLÍM!!!! Nemohu za to , že ženský jsou kromě jedovatosti i děsně vztahovačný a nerozeznají pochvalu od lepance. Už aji věřím tomu, že Káču nejvíc vytočilo to, že ji Honzík konečně za něco pochválil.

470
Ajda
Reagovat

Mikeši,
vztahovačná nejsem, já už jsem pěkně otrlá. Je fakt, že mi ta minulá 57 jako pochvala zrovna nezněla, neřeším to, beru to jako fakt, že ne všem se všechno musí líbit, to je prostě normální. Ta 420 potěšila a teď si mi to hezky vysvětlil, takže děkuji – možná jedovatě, možná mile, to nechám na tobě, jak si to přebereš :-))

P.S.
A stejně si nepřipadám jedovatá, jen možná pro někoho (hlavně u minulé řady) hůř stravitelná :D

471
Lantana
Reagovat

(454) Moniko – odborníka nepotřebuji, netrpím Tvojí posedlostí hodnotit a dávat „cenné“ rady ostatním, na základě pomateného předpokladu, že když se Tobě dotyčná nelíbí, musí mít nutně problémy s okolím i s chlapama, je se sebou strašně nespokojená a proto potřebuje opakovaně číst cinty o „strašidle“ od „krasavice inteligentní“ co má jistě krásný úsměv v ceně staršího osobního vozu, ale vyjadřování řeznického psa. Já u lidí předpokládám, že mají vlastní oči, zrcadlo i hlavu, tak proč se vnucovat (navíc opakovaně) někomu koho neznám a kdo navíc o žádné rady tohoto typu evidentně nestojí.

472
Lantana
Reagovat

(456) anjo – vyjádřila svůj názor na příspěvek Moniky tak, jak mi v tu chvíli, a s ohledem na její předchozí obdobné příspěvky, připadalo (a stále připadá) adekvátní, což snad neznamená, že chci diskusi pouze se stejnými názory jaké mám já, ne? ;-)

473
Monika
Reagovat

455: já mateřskou nebrala,ona ji má,tak at si našetří.já makala,než jsem si na ně vydělala.Ať není líná!!!

474
Bacon
Reagovat

By mě teda taky vážně zajímalo, kdeže je ta Terka špekatá…

475
Monika
Reagovat

458-MYSTERY: jo,ty špeky sádla,co jí tečou nad bokama,to je hubenost??přesně takové hrůzy patří do modního pekla.Humus.

476
Monika
Reagovat

474-BACON:to se nesmíš dívat,když sedí,víme?

477
Václavka
Reagovat

Monika-tak by mě zajímalo,jak sis na ty zuby sama vyděla,poraď,prodala jsi ledvinu?

478
Magda
Reagovat

Já nechápu, jak tady někdo může pořád řešit zuby nebo špeky jedné účastnice…pořád a dokola…

Já nějak vzhled řeším méně, vadí mi spíš projevy chování některých lidí v HSMT…

479
Magda
Reagovat

Všechny moc zdravím…jsem tu úplně nová…četla jsem vás už v minulé řadě, ale až teď jsem se zaregistrovala…

V celé RS mi vadí nejvíce Petr…jeho projev absolutně neodpovídá zralému otci čtyř dětí…

480
Václavka
Reagovat

Magda-protože tady jsou samé krásné ženy,to jsi nepoznala,a chytré,jé,jak ty jsou chytré a uvědomělé.Prostě dokonalost sama.Mají hned několik titulů-na krásu,na inteligenci,na úžasný život vedle nedokonalých lidí a hlavně na peníze.Jen by mě zajímalo,kde se to studuje.

481
Magda
Reagovat

Tak to by mě taky zajímalo, kde se to studuje…ihned bych šla složit přijímací zkoušky…ale obávám se, že bych neprošla ani prvním kolem…nemám úplně rovné zuby a možná i nějaké to kilčo navíc…

482
Monika
Reagovat

Václavko:Slušnou prací.Rukama.Si představ tu drzost.Chodím spát o půlnoci.Když něco chci,musím pro to něco udělat.Nikdo mi nic zadarmo nedává.

483
Mikeš
Reagovat

477 Jak si Monča vydělala, to je snad jasný, né (ze všech jejích příspěvků). Je to holt šikovná holka, co si ví rady. A krom toho, zdravé zuby, byť umělé, prostě potřebovala právě k tý práci – co je na tom proboha nepochopitelné ….

484
Monika
Reagovat

483: kdybych dělala to,na co narážíš,tak bych tady nežvanila s tebou,ale žila pravděpodobně někde na bahamách,ve svojí vile,s krásným lamborgini před domem,bobe:-)

485
Monika
Reagovat

Mi neříkejte,že nemá na blbý rovnátka….. to snad není možný….-proč se vylepšit,když nemusím,že?Božeeeee,pomooooooooooooooooccccc

486
Václavka
Reagovat

Ještě,že mám rovné zuby,ale ten zbytek,nevím nevím,budu muset tomu svému chlapovi říci,ať hledá jinde,třeba na panáčkovi,tady je krasavic dostatek.

487
Kačka
Reagovat

(486)Václavka
no zlato,také o tom přemýšlím,jestli sem toho svého nepošlu,aby zjistil,zda jsem pro něj ta pravá,i když mám zubyska rovné ale váhu mám nyní mírně pod normálem????

488
Magda
Reagovat

Já úplně rovné zuby právě nemám…čtyřka dole je mírně předsunutá a osmičky nahoře taky nerostou v řadě…

Ale snad mám rovný charakter…:-)

489
Václavka
Reagovat

487-já ho sem pustit nemůžu,zaručeně by mi utekl
Jsem nedokonalost sama,moje sebevědomí utrpělo těžký šrám,protože Honza mě nechtěl a moje ješitnost je na vrcholu,asi to neustojím,jo,půjdu si hodit mašli,a ty bys měla jít taky,doporučím to i ostatním účastnicím třetí řady,s naším životem je konec

490
Václavka
Reagovat

488-to jsi napsala moc hezky

491
Kačka
Reagovat

(489)Václavka

myslíš jo? Jako jeden za všechny a všichni za jednoho?
:-D :-D :-D

Mám lepší nápad, přidáme se k Magdě :-D

Protože kromě těch zubů mám i já stejně jako ty…. ten charakter :-D :-D

492
wsy
Reagovat

tak jsem si myslela jak se o zuby Monika příkladně stará když je tak u Terky kritizuje a ona si je mrška jedna nechala vyškubat :)….

493
Lantana
Reagovat

(488) k poslední větě: o tom to je! ;-)

494
anja
Reagovat

a tak u některých profesí je opravdu jedno jak člověk vypadá, hlavně když maká jak se od něho požaduje a neokrádá zaměstnavatele, že

495
RadstaR
Reagovat

Ty blaho. Tady se to pekne rozjelo :) Ale do tohodle fakt zasahovat nebudu. Nerad bych se tu o sobe docetl dalsi negativa :D

496
Magda
Reagovat

Tak jste tu už všechny tři…držela jsem vám moc palce…aby si vás Honza nevybral nebo vy jeho…:-)

Máte rozhodně na víc…

Jejda…může se tu psát o minulé řadě? Nejsem moc zběhlá ještě ve zdejších pravidlech…

497
RadstaR
Reagovat

Magda (496): Ano muze.

EDIT: Respektive hlavne o 3. rade, ale kde nic neni ani smrt nebere a tak se tu diskutuje o vsem moznem :)

498
Václavka
Reagovat

494-to jsem nějak nepochopila,no jo,to je ta inteligence,prostě anjo,na Tebe nemám

Kačka-přesvědčila jsi mě,mašli si házet nebudu,jéje,přepadla mě rýpavá,jenže ta přemrštěná kritika zpod prstů imaginárních osob mě fakt rozesměje,kdykoliv si ji přečtu.Ještě,že jsou tu i lidé s tím charakterem,kteří jsou rozumní a v pohodě,jinak bych se asi smíchy potento

499
RadstaR
Reagovat

Václavka (498): Nevaz se, odvaz se a potento se klidne :D

500
Kačka
Reagovat

(496)Magda
a které 3 myslíš? Já vidím jen dvě? :-D
No psát o 2.řadě myslím,že sem tam můžeš,ale opatrně….jméno Honza tu začíná být jaksi nebezpečné :-D

501
Magda
Reagovat

Máš pravdu…vy dvě…
Lantana je ze třetí řady…popletla jsem si ji s Vlnatkou

Ale i ona je mi moc sympatická…hlavně z této diskuze…

502
Magda
Reagovat

Honza mi byl krajně nesympatický…pan Nejchytřejší, ale tenhle Petr je ještě „lepší“…

503
Kačka
Reagovat

(501)Magda
jéééééžiš,no vidíš,úplně jsem na tu holku zapoměla :-))

504
Kačka
Reagovat

(502)Magda
no já Petra osobně neznám,jen jako divák z TV,ale podle všeho jak to tak sleduji bych měla asi stejné názory jako ta sympatická (tedy pro mne) maminka s tím prckem tuším Jana Stránská?

505
anja
Reagovat

495 RadstaR negativa ses dočet jen ode mne, tak se nedělej, od této partičky co tady teď vlezla se negativa nikdy nedočteš :)

506
Magda
Reagovat

Já neznám osobně ani Honzu…ale srovnávám jen podle toho, co vidím v TV…a…jsem vděčná za to co mám doma už mnoho let:-)

507
RadstaR
Reagovat

anja (505): A to mam stesti, ze si me nepoznala nazivo. To uz bych sem snad nemohl psat vubec :D :D :D (coz se mozna stane po srazu, ale to plati globalne) :D

508
Kačka
Reagovat

(507)RadstaR
tak srazu se bát nemusíš….. něco jsem se tu dočetla,že anja na něj snad ani nechce?! A nás ostatních se bát nemusíš :-D

509
anja
Reagovat

507 RadstaR, jaaj tak ty jsi ještě ke všemu i stydlivý :o)

510
Lea
Reagovat

Moniko, už jsi trapná s těmi rovnátky. Z toho co vidím u Terezy jen rovnátka nepomůžou, je to víc zákroků a pokud to jí nevadí, tak tobě to může být fuk! Na tvoji blbost ani prachy nepomůžou, ale když ty tak radíš a poučuješ, tak já ti taky dám radu, zadara. Zaplať si doučování z češtiny, hrubky co děláš jsou otřesné, nejsou to překlepy, je to tvoje blbost. Shoda podnětu s přísudkem je pro tebe španělská vesnice už od minulé řady. Když vyznáváš dokonalost, začni u sebe, píšeš jak blbka. Ale hlavně, že jinak jsi dokonalá,že?

511
RadstaR
Reagovat

Kačka (508): To se uvidi podle toho, kdo tam vsechno prijde :D Minimalne 4. lidi se nebojim, ale co ten zbytek ? :)
anja (509): *kouka do zeme* :)

512
Kačka
Reagovat

(511)RadstaR
ani zbytek „účastníků zájezdu-srazu“ tě nemusí strašit :-))
Naopak,myslím,že budeš spokojen :-D
(mimochodem,tobě nejde skyp? !!!! ) :-D :-D

513
Lantana
Reagovat

(501) Magdo díky, jinak nejsem z žádné řady, jsem „žena z lidu“ :-DD.

514
Magda
Reagovat

513…tak teď už v tom mám úplný guláš…myslela jsem že jsi z této řady…asi si pletu ty nicky nějak…

No…budu muset pobýt dýl, ať si to ujasním:-)

515
RadstaR
Reagovat

Magda (514): Nepletes si ji s Lalou ?

516
Magda
Reagovat

RadstaR…pletu si tu už asi všechny…

Ty jsi také účastník nebo muž z lidu…

517
Kačka
Reagovat

(516)Magda

RadstaR je muž …… :-D Tedy muž z lidu :-D

518
Magda
Reagovat

Kačka: Už v tom začínám mít jasno…

519
Kačka
Reagovat

(513)Lantana
v tom případě,jsem se taktéž zmýlila :-))
Považovala jsem tě také za účastnici RS :-))

No také se začínám ztrácet :-))

520
koc
Reagovat

:-D to je blázinec

521
Magda
Reagovat

Pokud jsem sem vnesla nějaký zmatek, tak se omlouvám…:-D

522
Kačka
Reagovat

(521)Magda
tím se netrap :-DDDD

523
RadstaR
Reagovat

Kačka (517): Co tech moc tecek tam ? Jako by si o necem pochybovala :D

524
Lantana
Reagovat

(519) Kačko já jedu pouze v RS „Přežij partnerovy komentáře ohledně sledování RS HTM“ :-)), což je občas ovšem také drama…:-)

P.S. Mění to něco ohledně naší e-korespondence?

525
Kačka
Reagovat

(523)RadstaR

ale no táááááák,neboooooj :-))

526
Magda
Reagovat

Lantana 524: V této RS občas jedu také…ale už si zvykl…:-D

527
Kačka
Reagovat

(524)Lantana
no to vůbec ne :-))
Víš kolik lidí mi píše a nejsou třeba ani účastníci RS ,nepřispívají na diskuzi,ale třeba jí jen čtou????

528
vapol
Reagovat

Kačko realTV se „tvého“ srazu nějak zalekla a snaží se Tě předběhnout :-)

529
Kačka
Reagovat

(528) vapol

jak to myslíš? :-D

530
Lantana
Reagovat

(526) Můj sice také, samozřejmě že také kouká, ale pár rýpanců si neodpustí.:-))
(527) Fajn ;-)

531
Pro nemocnou Moniku
Reagovat

Mně se Terka líbí taková jaká je, máš s tím problém? Nevím, proč by se měla chtít líbit nějaké narušení Monice :-).

532
Kačka
Reagovat

POŘÁDÁME SRAZ PANÁČKA Z TÉTO DISKUZE K POŘADU “ Hledá se táta a máma“
MÁŠ-LI ZÁJEM SE ZÚČASTNIT,POZNAT SVÉ KOLEGY DISKUTÉRY,POPŘÍPADĚ SAMOTNÉ ÚČASTNÍKY TÉTO RS,URČITĚ SE PŘIHLAŠ.
NEJLÉPE ZAŠLI EMAIL S POTVRZENÍM TVÉ PŘÍPADNÉ ÚČASTI NA ADRESU: maminka.strnadova@centrum.cz
A TO DO KONCE ŘÍJNA.
Dle potvrzené účasti,bude následně sdělen termín a místo konání srazu a uveřejněno bude zde na diskuzi.
UŽ SE NA VÁS VŠECHNY MOC TĚŠÍME :-))

K dnešnímu dni je 14 potvrzených účastí.

Konec října se blíží :-)))

533
Lea
Reagovat

Monika = jednotka dokonalosti. Co jí ten nahoře dal na fyzičnu (asi podle toho, jak se tu projevuje), to jí evidentně ubral v hlavě. Tu má jedině na ozdobu. Názory takových tupých monik vedou holky k anorexii a bulimii.

534
RadstaR
Reagovat

Kačka (532): Ufffff uz tolik ? Pritom tady na panackovi se verejne prihlasila ani ne polovina :)

535
Kačka
Reagovat

(534)RadstaR
odpověď v 527

536
anja
Reagovat

531 mně se taky terka líbí taková jaká je, kdyby byla taková jaká není, nebyla by s ní taková sranda :o)

537
Míša
Reagovat

Leo, už toho taky nech, jste jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet … ;o)

Hele já se teď tak nějak z čistě osobních a hlavně škodolibých důvodů vrhla na studium RS Farmář hledá ženu a na fejsu jsem našla zajímavou věc … některé ty ženy tvrdí, že jejich dopisy nebyly předány těm jejich idolům a zjistily to tak, že si některé z nich začaly s farmáři dopisovat předem, tedy mimo Primu a její RS … a tak mě napadlo, jestli se v HTM našla (kromě Terky od Michala, která měla předem naštudováno pouze teoreticky) nějaká akční „maminka“, která se s „tatínkem“ spojila už předem … a mohlo to mít na průběh RS nějaký podstatný vliv?
A další otázka, je možné, že někdo se k hlavní trojici vůbec „nedostal na stůl“, páč ho Prima vyřadila předem?

538
RAINMAN
Reagovat

Lea napsala: „Moniko, když vyznáváš dokonalost, začni u sebe, píšeš jak blbka. Ale hlavně, že jinak jsi dokonalá,že?“

Monika je Slovenka. A dokonalá je jenom ajda.

539
Ajda
Reagovat

RAINMANE,
co to sem motáš? Proč bych měla být já dokonalá? Kde to tvrdím?

A že je Monika Slovenka, to víš možná ty, klidně může psát slovensky, ale její pomlouvání Terezy už je trapné. Jestli jí někdo něco vytkne, měla by to Monika umět přijmout stejně, jako to ona požaduje po jiných!

Že se to Lee a mnoha jiným nelíbí? Se jim nedivím, mám pocit, že už bylo vše řečeno, nechápu, že neustále znovu a znovu vytahuje rovnátka a špeky. Pokud nemá o čem jiném psát, ať nepíše nic.

540
Monika
Reagovat

Rainmana(538):neblbni,píšu rychle,dělám překlepy,to scvrknutý mozek Leušky není schopen pochopit:-)))kdybych jí dala psát já můj jazyk,to by byla za blbku raz dva,hehe:-)))strašidlo jedno:-Ddostanu za chvíli půl panáčka do blázince,jsem lepší než ty:-DDDD

541
anja
Reagovat

Ajdo, a nemyslel Rainmann třeba mne? za dokonalou je tady anja :) naše nicky se tady běžně pletly :) nechcu mu nic podsouvat, ale třeba se vážně splet :) Ajda je tady za nestrannou rekapilátorku, anja je tady za dokonalou diskutérku :)(já bych sice o sobě netvrdila, že jsem až tak dokonalá, ale nechť, tato image se mi tady na panáčkovi nesmírně líbí :))

ad pomlouvání – imho Monika Terezu nepomlouvá ve smyslu toho slova, nemůže ji pomlouvat, protože ji osobně nezná, jen ji vidí v tv, má na ni názor a tady si s ní vyřizuje účty formou neškodné flame což je na diskuzích zcela běžné…. jestli tady někdo někoho „pomlouvá“ jsou to například Kačka a Václavka, ty pomlouvají Honzu, anebo Pavla pomlouvá na svém blogu Petra…… já to tak vidím, pořád se snažím rozlišovat co je fikce (figurky v tv, byť zhmotněné tady na diskuzi) a co je skutečná realita – skutečný život

diskuze pod články o HSTM má úplně stejnou úroveň jako HSTM samotná, HSTM je o vztazích, emocích a o tom jaký kdo je včetně toho jak kdo vypadá… každý si na diskuzi najde někoho jehož názor je mu bližší, s tím pak jde souhlasit a s druhým, jehož názor je odlišný, s tím se pouští do boje všemi dostupnými prostředky, vždyť to tak je od úplného počátku netových diskuzí, takže čemu se tady divíme :)

mně nevadí stále dokola opakované názory, proč by tady měl být názor „A“ dokola opakovaný a názor „Z“ stát o samotě? a kdo tozhodne, který názor je ten přesný a správný? Lea? :)))…… pokud je tady diskuze volná, že se tady nic nemaže, a už i offtopikům se dává prostor, tak ať klidně Monika zopakuje svoje špeky a zuby, její oponentky zas budou opakovat mozek apod. :) nebo chceš aby pod článkem se objevilo jen pět či deset komnetářů v nichž by bylo „řečeno vše“ a konec a tvoje články a rekapy aby zapadly kdesi do hloubi panáčka a nikomu by nestálo za to se k nim už vracet? :)…..

542
koc
Reagovat

541 – udivuje mě jak dokáže pár myšlenek rozložit do tolika vět ;-) :-D

543
Monika
Reagovat

koc(542): já mylsím,že je psycholog panáčka v utajení..má dávat pozor,aby se účastníci diskuze nechtěli porvat:-)))

544
anja
Reagovat

537 Míša, taky mě Farmář hledá ženu zajímá, na primě vysílání odložili až na jaro 2011, ale teď od pátku se má začít slovenská verze na Jojce, snad se mi podaří to sledovat na netu

545
Lantana
Reagovat

anjo (541) holky z RS prostě s Honzou a Petrem měli převažující negativní zkušenosti a píšou o tom. To, co jsem viděla v TV (samozřejmě s ohledem na to, že to je „jen“ RS a co dokáže střih) a co jsem se o těchto pánech dočetla mi do sebe zapadá. Nebo podle Tebe kdo má špatnou zkušenost s někým a napíše o ní tak pomlouvá?

546
RadstaR
Reagovat

Lantana (545): anja je totiz svata a dokaze odpustit naprosto vsem lidem :D Proto nechape, ze nekdo muze mit negativni nazor na druheho cloveka :D

547
koc
Reagovat

543 – to nevím , ale psychiatr by se zde uživil zcela jistě :-D

548
Ajda
Reagovat

anjo,
nejde jen leu a její názor, má na něj právo jako každý jiný tady na diskusi, těch lidí, kterým neustálé a opakované probírání rovnátek a vzhledu už leze na nervy, těch je víc. Já k nim taky patřím :-)
Já osobně nevidím důvod se k němu pořád vracet. Raději 10 příspěvků k tématu, než 50 k rovnátkům! Je to už žabomyší válka. Potom se nemůžete divit, že když někdo kritizuje, musí kritiku i přijímat. Já už to psala o kus výš, ale opět rovnátka na scéně a opět odmítavé reakce. Vidím jediné řešení, které už někdo výše navrhl – ať jí Monika rovnátka zaplatí a bude klid. Mně hlava nebere, proč ,,hloupé chování“ Terezy v HTSM spojovat s jejím vzhledem. Víc to komentovat nebudu, kdo chtěl, dávno to pochopil.

Pokud jde o naše nicky, tak zrovna RAINMAN by v nás dvou měl mít jasno, je tu už jako inventář… a ty vlastně taky :-))

549
anja
Reagovat

542 – 543 koc Monika, díky :)) po skončení HSTM pošlu panáčkům fakturu :)))

545 Lantana, taky už jsem to tady psala a řešila – co tak úděsného jim ti chlapi provedli, že se s tím holky ještě nesrovnaly? Kaččka cosik psala, že jí Honza provedl něco NElidksého, Pavla vyčítá Petrovi na blogu, že jí nepochválil její korzet a že jí neodpovídal na její otázky tak jak ona chtěla :))………. to jsou ty negativní zkušenosti? anebo že H. václavce nasliboval že přijede s Vítkem někam k ní na víkend?… panebože!!! věty se mluví a voda teče – lidi toho nakecají…….. Honza i Petr hrají hlavní roli v RS a mají za úkol ty maminy tak oblbovat aby je dotáhli díl od dílu dál a dál a tak jim skoro každé jen prostě valí šrouby do hlavy – to je to negativní? ….. o tom ale ta RS je!!! Petr nemůže teď hned vyřadit všecky maminy a nechat si tam jen Andreu, uvažuj :)) Honza nemoh jet na dovču jen s Nikol, musel vzít Petru jako křoví…..

když se tady ty dvě vypisovaly že jim něco šíleného Honza provedl, myslela jsem si s hrůzou, že jim třeba vykrad byt nebo zneužil děti nebo tak něco, ale nějaké kecy sem a kecy tam…… heh nebuďme už směšní

550
Lantana
Reagovat

RadstaR (546) Děkuji, teď už tomu rozumím…:-DD

Reagovat

anja (549): Hold vidis jen nejake povrchni duvody, ktere te zajimaji a ze to treba melo hlubsi podtext te uz nezajima. Ano v tom pripade tohle nikdy nemuzes pochopit ;)

552
anja
Reagovat

546 RadstaR, nene, odpustit nedokážu, to jsem ti už taky psala, že to mám s tebou stejné :)) já se jen dokážu na člověka o kterém si myslím, že je BLB, jednoduše a takzvaně vys*at :D

553
anja
Reagovat

551 RadstaR – jo? mělo to „hlubší podtext?“ RadstaR, nemuč mě zas :)))) ok tak sem s ním – zhodnotím a třeba změním názor :)) nemámm s tím problém, a pak kldině a s omluvou odvolám všecko co jsme Kaččce i Václavce negativního napsala……

554
Lea
Reagovat

Názor na moniku nezměmím, i kdyby byla Čímňanka, chce dokonalost? Ať začne u sebe. Asi si tím urážením léčí vlastní komplexy. Je trapná, navážet se do mladé holky, to je hodno obdivu, jak tady zjišťuji od jejiho fanclubu. Díky, další diskuse je k ničemu.

Reagovat

anja (553): Nejsem ten, kterej by tu o tom mel psat, ale myslel jsem si, ze takove bystre holcine jako ses ty musi byt tohle uz davno jasne a obe to tu jasne davali najevo. No co … chybama se clovek uci :)

556
Monika
Reagovat

Lea(554):když jde strašidlo do televize,tak se holt nesmí bát kritiky…a moje překlepy,jsou známé,píšu rychle,titěrnosti klidně sleduj ty,já na ně nemám čas:-)ty asi nevíš,co s časem,tím se vše vysvětluje bobe:-)))

anjo:neblbni,kdyby se všichni na všechny vys*ali,tak tady není o čem mluvit.
Si mě představ…večer…svítí jen televize…. najendou HTSM…tam vyblafne tereza svůj úsměv..já vyděšená na smrt…-přece nečekáš,že budu mlčet,když mě úsměv mladý holky dokáže vyděsit.brrrr.jo,je to trpaný,vo tom furt mlít,ale měl by s sebou něco dělat.rovnátka snad hradí i stát ne?co z tý mateřský kupuje,když neumí vyjít?To jsou ty mladý holky,nevěděj zacházet s penězma,a pak hrajou chudinky…to jim fakt baštím.

557
anja
Reagovat

555 RadstaR, psaly to tady někde? aha, no asi jsme to minula nebo nepochopila, tak ať to napíšou třeba znova a sem, ráda si to přečtu a ujasním :)) nejsme bystrá, vážně si nepamatuju a nechce se mi to dohledávat ve stovkách komentářů……… ostatně já jsem ti to o tom odpouštění taky napsala dvakrát :)

558
Míša
Reagovat

Anja (544) … no právě a jak si to tak pročítám tak mě napadlo, jestli aj Prima šachovala nějak s maminkama a vybírala záměrně konfliktní povahy, aby bylo na co se dívat …
Slovenskej farmář mě až tak nebere, zajímá mě ten náš, páč jeden z nich je otec mého dítěte :o) … je docela sranda sledovat představy těch holek z pohledu toho, kdo ví své :o) … proto mě taky zaujalo, že v HSMT jsou druzí rodiče tak nějak upozaděni, nemluví se o nich, jak kdyby vůbec neexistovali … a nedivila bych se, kdyby jim třeba vadilo, že jejich dítko asistuje v televizi v situacích, kdy si jejich otec/matka veřejně vytváří imáge magora …

559
Míša
Reagovat

Lea (554) já netvrdím, že máš měnit názor na Moniku, jen si myslím, že je zbytečné snižovat se na její level … ono je lepší některé lidi raději mlčky přejít, mávnout rukou a neřešit :)

560
Monika
Reagovat

MÍŠO(558):kterej je tvůj?vybal to:-))

561
anja
Reagovat

556 Monika :DD máš recht, ale tak pro mě je zábavnější terka bez rovnátek :)) a vlastně kdyby K. a V. se dokázaly srovnat s křivdama co jim H. provedl, nebyla by to pro mě taková zábava :)) takže odvolávám všecko co jsem napsala a přivolávám skupinu „A“ s Leou v čele :)))

562
Míša
Reagovat

No zrovna tobě to budu vykládat :o))) …

563
anja
Reagovat

558 Míša, snad se tady objeví nějaká účastnice z českého farmáře, věřím, že FHŽ se tady řešit bude, ale mně se do jara nechce čekat, takže budu na slovenské občas koukat

564
Monika
Reagovat

Míša(562):snad se nebojíš ne?:-)

565
Alice
Reagovat

Moniko vrať se domů. Nikdo tu o tebe nestojí.

566
Lantana
Reagovat

anjo (549) to že o RS HSTM, byť byly v předchozí řadě, holky píšou v diskusi o RS HSTM, byť o poslední řadě, mi nepřijde jako „že se s tím nesrovnaly“, naopak ony mohou srovnávat – mají co – a holt se vzpomínky vracejí.
Pavla píše „čerstvější“ postřehy – svoje, no a co? Nejde přece jen o nepochválený korzet, ale o přístup, takt, slušnost a inteligenci dotyčného – postavit se k něčemu kloudně, se mu nejspíš povedlo (dle informací) akorát ve vířivce, což byl vlasně takový „nepřímý důkaz“ toho, že se, v jeho případě, až tak moc nehledala MÁMA.
Abychom tedy „nebyli směšní“, navrhni témata, která Ti v diskusi, k RS Hledá se máma a táta, připadají „vhodná“, třeba se to ujme…..:-D

567
Monika
Reagovat

Alice(565):a najust napudu.hečččččččččččččččččč

Reagovat

anja (557): No ja to za tebe hledat nebudu. Na to jsem dneska mooc unavenej :D
Stejne me prijde ti cokoliv psat uplne zbytecny, kdyz ti to jde jednou stranou dovnit a druhou ven bez zastaveni :D

569
Monika
Reagovat

568_už ti stelu postýlky,tak honem vypni ten pc už:-))

570
Alice
Reagovat

Monika (567): a to „heč“ se váže k čemu ?

571
Monika
Reagovat

Alice(570):…k velikosti tvého IQ :-)

Reagovat

Monika (569): Diky. Uz se moc tesim. Jeste, ze mas tolik prace …. alespon vim, ze se opravdu normalne vyspim :D

573
Monika
Reagovat

572: hele,víš,co psal Mikeš,jak pracuju…takže se právěže nevyspíš:-DDD

574
Alice
Reagovat

Monika (571): Jistě. Jenom dávej pozor, jestli tvá logika a výroky poněkud nekolidují s tvým obrazem, o kterém se tu snažíš nás všechny přesvědčit

Reagovat

Monika (573): Aha na tuhle bokovku jsem uplne zapomel :) Hmmmm, tak nic. Jedu se vyspat domu :D
Dobrou noc vsem :)

576
Monika
Reagovat

Alice(574):pracuju tady na image BLBKY-jsem blondýna.A jak vidíš,všichni mi na tom špeku sedí,jsem prostě dobrrrrrrrrrrrráááááááááááá,hehe:-P

577
Ajda
Reagovat

Asi je nejvyšší čas omezit OT, tam se počítá i probírání soukromí diskutujících, pokud se nevztahuje přímo k HSTM. Díky za pochopení :-)

578
Monika
Reagovat

575:ale houby,to je hlavní práce,proto jsem tak chytrá,dyk nevidíš?.-)))

579
Alice
Reagovat

Monika (571): Když myslíš.

Reagovat

Ajda (577): Rozkaz sefe ;)

581
RAINMAN
Reagovat

538 – Fakt jsem napsal „Ajda“??? Nepřepsal to někdo z moderátorů diskuze? No nic, když už si to „Ajda“ tak přivlastnila… budiž. Dokonalá je jak „anja“, tak „Ajda“.

582
Phoenix
Reagovat

K tomuto dílu a soutěžícím:
1) Bára je mi sympatická, pravda, zpočátku jsem si musela lehce zvykat na její sekernický styl, ale mám pocit, že si na nic nehraje, a že chlapcům servíruje sebe sama bez obalu a oblohy. A to si myslím, je třeba ocenit. Říká jim, co po nich chce, místo aby se křenila a nenápadně ukazovala. Řekne chci to tak a tak, a udělejte to takhle. Přijde mi to fér. Než se culit před kamerou a v soukromí být za metrnici. Z těch jejích nápadníků – je mi sympatický Milan – hvězdička:), Jarda, co nemusí středověk a Zdeněk, co jí vzal na masáž. Podle mě, se Báře líbí Milan, Zdeněk a Otto, ale o tom nevím, co si myslet. Zatím. Jinak stále nechápu, proč postupuje Marcel.
2) Michal. S Michalem mám problém. Ano, ukazuje se jako obětavý otec a vdovec, stíhán osudem a nepřízní, ale čiší z něj cosi chladného, ostrého, tvrdého, co se mi moc nelíbí. Je to skryté hodně pod povrchem a občas to problejskne. A upřímně – myslím, že je to velký tvrďák, kterého se jen tak něco netkne. Když se pro něco rozhodne, nic ani nikdo s ním nehne. Dovedu si představit, že umí být velmi agresivní. I během toho jeho pádu se podle mě musel velmi ovládat a dokážu si představit, že kdyby ho jedna z dam šla utěšovat, že by jí dokázal poslat kamsi. Ale jsou takový chlapi, kteří nestojí o utěšování, naopak potřebují se uklidnit o samotě. Asi bych se ho bála. Je velmi uzavřený. Dost se hlídá a kromě jeho evidentní záliby v různých aktivitách jsme o něm nezjistili skoro nic. Názor na něco, na co myslí apod. Emoce v něm bublají pod povrchem. Bude těžké s ním žít nebo se mu nějak přizpůsobit.
3) Petr. Co nebo kdo je vlastně Petr? Přiznám se, že blog Pavly jsem objevila tady a čtu ho, a líbí se mi. Líbí se mi ten pohled ,,zezadu“. Petr pěkně klouže po povrchu, po tom pěkném, lesklém, uhlazeném, bez hlubšího pochopení znalostí, významů atd. Takový brouk Pytlík. Od prvního momentu jeho mozek vytuhl směrem k Andree a Šárce. Proč ne? Líbí se mu, líbí. Ale upřednostňovat je, navíc tak okatě, před dalšími maminkami mi přijde sprosté a bezohledné. To bych byla naštvaná taky. Kdyby na rovinu řekl – líbí se mi tyhle dvě, ale jsem rád, dámy, že jsem vás poznal a jsem rád, že s vámi můžu strávit odpoledne, pak si myslím, že by žádná naštvaná nebyla. Ale takhle? S tou jeho nervózou a permanentním vyhlížením Andrey? To bych ho kopla. S chutí a s rozeběhem.

583
Marcipanek
Reagovat

Nejvyssi cas omezit Moniku,klidne budu hlasovat,cele to tu kazi!!!!!Takovou hlupacku jsem dlouho nezazila…Nema nadhled ani inteligenci a jenom kyda nesmysly,a takova tu byla pohodicka….

584
Heather
Reagovat

Phoenix,
s Michalem to mám podobně. Možná to vyzní hnusně, co teď napíšu: určitě to má jako vdovec těžké, ale mám trošku pocit, že kdyby vdovec nebyl, nesetkával by se s tak kladnými ohlasy. Všechny ženy ho obdivují, za to co přestál. Ale já zatím moc nevím, co si o něm myslet.
Na druhou stranu vedle Petra, by každý trochu normální chlap vypadal jako super partie.

U Petra nevím, jestli ty jeho nevhodné přípitky atd. jsou naschvály anebo je opravdu takový hňup a neuvědomuje si to. Při tom jak připíjel na Andrein šťastný návrat se i jeho dcera culila a rozhlížela co na to ostatní.

anja (549) buď klidná, já jsem taky doteď nepochopila, co teda tak strašného Honza provedl. A pokud by Kačce byl tak ukradený neměla by potřebu rozdmýchavat neustále nenávist vůči němu, proboha, vždyť už je to rok? Sdělování negativních zážitků je jedna věc, neustále urážení něco jiného. Ale až třeba někdy Katka napíše pravdu, co jí tak strašného udělal, tak to konečně pochopím.

585
Jezinka
Reagovat

582. Myslím, že kdyby to pravidla dovolovala, Petr by se s ostaními nápadnicemi rozloučil a nechal si jen Andreu ev. Šárku jako zálohu. Jenže hra je hra a tak se musí hejno zmenšovat postupně. Docela mě zaujalo to jeho otlapkávání. Buď zkouší, jak je mu která nápadnice dotykově sympatická nebo má rád při rozhovoru i fyzický kontakt nebo je trošku úchyl:-). Při jeho zdejší oblibě asi všichni berou tu poslední možnost.

586
Phoenix
Reagovat

585. Popravdě si myslím, že otlapkávání je dost okaté a přijde mi to jako pokyny od režie. U děvčat – Andrey a Šárky – mu to jde jaksi samo, ale u ostatních moc ne. A taky jsem nepochopila – proč – když nemusí ,,macaté“, si je do skupiny sám vybral. Možná proto – odpovím si sama – aby měl koho vylučovat:))

584. A myslím si, že je takový hňup, že si to prostě neuvědomuje a je z něho cítit ta čistá naivita, když připíjí Andree nejprve k narozeninám a pak na šťastný návrat z dovolené s jejím ex:)) Chci vidět normálního chlapa, jak by byl z této informace nadšený.

587
Mikeš
Reagovat

582-Phoenix: Hm, tak Bára se Ti líbí, protože chce, aby ji hoši dobývali. Ale když totéž dělá Petr (ať se holky ukáží, jaký mají zájem), tak je to špatně – inu, ženská logika. Holky tam sedí jak pecky a čekají, že je bude postupně obíhat jak satelit (což by stejně nestihl), místo aby byly kreativní a vzaly jej hákem. Jsou snad dospělé, takže by měly vědět, že běžný muž narážky nevnímá – buď je neslyší nebo si s nimi neví rady a tak raději mlčí.
Pokud Bára nařizuje, ať pořežou dřevo, donesou vodu, oškubou slepici, v pořádku, takovým jednoduchým příkazům muži rozumějí, pokud jim nařizuje, aby se jí kořili, je na hraně pubošky (nemluvě, že v tu chvíli se jako puboška chová). A metrnice to je.
Milan a jednička? Kristepane, tohle jsem ze sebe nevysoukal ani v 18ti. Grrr… ostuda chlapů, pokud to nebere jako legrandu. Zdeněk – ten si to jen užívá, hraje si (s Bárou). Otta, normální sebejistý chlap, vsadím se, že v hospodě byl naposled na střední. Barče úvodem (asi podle pokynu štábu) navalil klíny do hlavy a buď se Barča srovná, nebo ji Otta zamává. Marcel – tak jistě je z toho všeho trochu mimo, ale k podlézání se doufám nesníží. Chápu, že romantické nedospělky, snící o MUŽI, který se plazí u jejich nohou (jako by to vůbec bylo možný – chlap se smí plazit leda tak na bojišti), jsou z Marcela paf, zatímco nad onucí Milan vzdychají dojetím. Ježíšmarjá …

588
wsy
Reagovat

Heather- no pravdu se stejně nikdy nedozvíme , protože by to chtělo vyjádření i druhý strany nejen Katky ale i tak po roce je už to stejně jedno

589
Phoenix
Reagovat

Mikeš: ale no tak! On chce být Petr dobýván? Jsem si nějak nevšimla. Mám z něj dojem, že jakou šel, takovou potkal. Těžko se dobývá někdo, který je nejednoznačný a víceméně reaguje pouze na dvě děvčata. Osobně bych do toho nešla. Pokud bych viděla, že od počátku má zájem o tyto dvě, nebavilo by mě to. Třeba u toho Michala to tak jednoznačné není. Sice Tereza se snaží hodně, ale Michal se chová ke všem stejně, kromě těch preclíků:). Ale můžou nás ještě překvapit, že.
A Bára? Ano, je mi sympatická, no a? Rozhodně je otevřená a chová se tak, jak se chová. A hodnocení nápadníků vyplynulo z toho, jací tam jsou, ne že bych si je v osobním životě vybrala. Reaguji na to, co vidím. A není to náhodou tak – že ženy chtějí být dobývány a muži chtějí lovit?:-)

590
Jezinka
Reagovat

Phoenix,
Petr třeba i při povídání o povolání držel Jitku za ruku, myslím že i Pavly se dotýkal při tom jejich „upřímném rozhovoru“ nebo byl u ní aspoň hodně blízko. Někteří lidí prostě mají tendenci se druhých při rozhovoru dotýkat. Jedna moje známá má ve zvyku mi neustále sahá na rameno nebo na nohu, kdykoli se mnou mluví a sbalit mě fakt nechce:-).

591
Mikeš
Reagovat

Kruci, co pořád máte s tím otlapkáváním? Pro muže je tělesný kontakt důležitý, dává mu jistotu pro další hovor;
je to signál, jestli žena souhlasí či ne. Muži to obvykle řeší objetím (kolem ramen, pasu), což si Péťa v telce asi nelajzne, tak si musí vystačit s rukou či kolínkem. Ostatně, jak by asi vypadal, kdyby se tam objímal s kde kým, holky by jej v tu chvíli rozcupovaly (objímat, to jo, ale jen ji) a což teprve zdejší diskutérky. Takže proto ten kompromis. Pipi to nechápou? Holky, o niž nemám zájem, se přece ani nedotknu.

592
Lea
Reagovat

Já hlavně nechápu, proč tam má Petr dceru. Proč jen jednu a ne obě?

593
Jezinka
Reagovat

Mikeši,
pokud by Petr chtěl s někým navazovat vztah, tak tam asi nějaké dotyky proběhnou. On ale vážně otlapkává všechny. Pokud mě paměť neklame, tak i holky s kočárky, co k němu probojovaly, vzal kolem pasu. Ale to byl veškerý zájem, který o ně projevil. Nijak to nesoudím, jen mi to připadá zvláštní.

594
Mikeš
Reagovat

589 – dobrý, seš fakt dobrá. Že je Péťa krapet jednoduchý a přesně podle Tvého hesla, je asi nesporný. Nicméně stále platí, co jsem řekl, pokud jej holky chtějí, tak to musí bát ony, co jdou na věc. Odsunout ty dvě trapný karkulky přeci nemůže být zas až takový problém, copak holkám není lstivost a zákeřnost vlastní?
Jo, a Bára je otevřená, to je fakt. Jasný signál pro chlapy, aby zdrhali co nejdál.
Michala jsem zprvu nemusel, teď je to jiný. Agresivní hrubec to nebude, z toho je určitě vyléčen. Jediný si jde jasně za svým, chce doma partnerku, o níž se bude moci opřít (otázkou je, jestli tam takovou má, mírně střelená Gao to určitě není) a proto si už teď nenechá do ničeho kecat; jede si striktně po svým. Emoce musí jít stranou, taky už nemá 20+.
Ad poslední věta – tak jistě to tak je. Moc se mi líbí, jak se právě za to holky berou, jinde mužům v rámci emancipace očesaly, co se dalo, ale tady se „nadvlády“ samečků nevzdají ani za nic. Inu, holky, proč ne, ale žel, ta vaše emancipace (nic proti ní v mnohém směru) vám to prostě totál rozbila, ostatně, dnes už mnohé holky loví běžně (tak to dělaly vždycky, ale dnes už natvrdo).
Nu, dalo by se o tom napsat více, ale žel musím jít vytřít podlahu a pak už konečně vyžehlit tu hromadu, co tu mám, tak zatím pa.

595
Prosící
Reagovat

už tu Moniku, prosím vás, někdo vypněte. Je neskutečně trapná.

596
Lea
Reagovat

Mikeši, je otázka, jestli se i ta ženská bude moci o něho (Michala) opřít. Zatím se mi zdá zahleděný jen do sebe a svých bolístek, občas je až arogantní, když to není podle něho.

597
jako sůl
Reagovat

(541) Anja – definice pomluvy:

Pomluva je v českém právním systému specifikována v zákoně číslo 40/2009 Sb. (trestní zákoník). Definuje ji § 184, který říká:[1]
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Takže si myslím, že tady nikdo

598
jako sůl
Reagovat

takže si myslím, že tady nikdo zatím nenaplnil skutkovou podstatu pro trestný čin pomluvy, ale stát se může všechno. I tvrzení, že někdo POMLOUVÁ může být pomluvou….:-) tak opatrně

599
Motýlek
Reagovat

Mikeš – souhlasím s tím, že si jde Michal tvrdě za svým, že mu není dvacet, že mu nejde o žádné emoce /ani lásku/, že si do ničeho nikdy nenechá kecat… /“Tebe jsem ILONO vyřadil, pokud to nevíš!“/, ale že není agresivní to mi nevymluvíš – viz případ raft – „…to bylo na pěst…“ A to se ještě hodně držel zpátky, hodně se kontroloval…. Nevím, kolik je zde vodáků nebo kdo má s raftem zkušenosti, ale já jsem jela několikrát na raftu, a vždycky jde hlavně o kochání se přírodou, pádlování není až tak důležité, pořádně zabírá levobok či pravobok jen když je to potřeba, jinak to pluje samo a nějaká šikana tam vůbec neexistuje…, navíc tam sedí i docela malé děti.. A často se nepádluje schválně, aby vás to roztočilo a byla nějaká legrace.. … Já chápu, že v případě Michalovy skupiny, kde jsou samé těžké páry, je nutné pádlovat, jinak by se nehli z místa, ale nadavát někomu před nastoupenou jednotkou za to, že celou dobu nepádloval, to je k smíchu…

600
Lantana
Reagovat

Každopádně je fakt, že Bára i Michal si alespoň občas berou aktéry/ky stranou a snaží se o nich vědět víc, ale Péťa, ten zorganizuje kolektivní rozcvičku, hodí „moudro“ na společné procházce, ale jinak nic. A to od začátku, tedy i před vířivkou.

601
Phoenix
Reagovat

Mikeš 594 – jako předně netuším o co se tady přeme. Tvoje argumenty, potažmo příspěvky jsou dosti zuřivé a ohnivé. Nejde přece o život, ne? Jde o televizní show a to notně show sestříhanou k potěše diváka. Pokud tedy tohle odsunu, zbyde nám k diskuzi téma asi následující – muž a žena. Jsem žena, jsem ovládaná emocemi, byť s logikou taky problém nemívám, i když třeba podle Tebe to bude jinak. Pokud se dívám a hodnotím účinkující pouze z pozice diváka, potažmo divačky, dochází k jisté vaginální inklinaci, tedy asi lépe se mi chápou postoje soutěžících žen. Tedy docela dobře rozumím tomu, že se jim nechce o Petra prát, ba přímo rvát, když karty a jeho pozornost a zájem jsou rozdány poměrně jasně a průhledně. Nač plácat energii na někoho, kdo o to zjevně nestojí? A třeba se nezajímají ani proto, že se Petr nezajímá. Jak se říká – dáš málo, dostaneš málo. Říkáš, že karty nebyly rozdány hned od počátku. Myslím, že byly. Že se Petr v Andree a Šárce vzhlédl poměrně okamžitě. Bylo patrné, že se mu líbí. A dost. Ale proč, ne? Mně to nevadí. Pokud přeskočila jiskra, tak to asi tak mělo být. Ale vadí mi u něj, že obrátil zájem pouze k těmto dvěma a u těch ostatních prostě skončil. Nazdar, bazar, nezájem. Ale že je ten nezájem AŽ takový, by mě vážně uráželo.
Ad emancipace/feminizace – feministka nejsem, nemám ráda onu zástěrku, za kterou se ženy skrývají, právě ze stejných důvodů asi jako Ty. Nelíbí se mi, že ženské chtějí být rovnoceny mužům, přesto se cítí dotčeny, když jim muž neotevře dveře nebo nenese tašku. Jsou/jsme emancipované feministky v zásadě tehdy, kdy se nám to hodí. Osobně nevidím nic špatného na tom svému muži ,,sloužit“. Baví mě o něj pečovat, vařit mu, vyprat a vyžehlit. Baví mě ho obejmout, baví mě být ženou se vším všudy. Baví mě, když on vymění žárovku nebo přidělá obraz, případně sestaví skříňku. Baví mě, že je tady pro mě, a nastaví mi tu náruč, když je mi blbě nebo smutno. On je muž a já žena. Nederu se na pozici muže, proč taky? Jsem pro tradiční rozdělení rolí. Nechci po něm, aby mi pral nebo uklízel. To je degradace chlapa, když se po něm ženská vozí a zachází s ním jako s onucí. To je extrém. Nemám tohle chování ráda a vím s jakou oblibou toto ženy dělají. Jak se perou o své místo na slunci, o to kdo bude mít navrch. A musí mít ve vztahu někdo navrch? Nemůže jít o rovnocenné partnerství?
Ano, Bára je v tomto směru extrémní. Ale ani ona nikde neřekla, že je feministka. Řekla, že hledá chlapa. Možná Chlapa. Chlapa, který bude umět zkrotit její temperament, který jí bude oporou. To tvrdí od začátku. A od začátku se chová jako žena, a ne jako feministka. Ona po nich chce, aby se chovali jako chlapi. Přece nechce, aby uklízeli. Hra ve středověku je o tom, zda se umí chovat jako chlapi, ne? Zajistit vše pro přežití, tak to alespoň vnímám. Zatím se jí všichni do jednoho bojí. Kdyby jeden dupnul a vešel s ní do diskuze, zcela jistě by pak na něj nahlížela jinak. Na tom by se ukázalo, co vlastně chce. Zda buchtu, který jí bude opěvovat a přikyvovat nebo chlapa, který sice bude tvrďák, ale bude ho moci brát jako partnera.
A u Michala si vážně myslím, že by i trochu mělo jít o city a nejen o pragmatismus.
Uf, to jsem se pěkně rozkecala. Tak doufám, že si už pěkně vypral a vyžehlil a budeš mít čas mi odpovědět:))

602
Prochor
Reagovat

Očekával jsem nějaké vzrůšo na hradě. Nějakou úplně středověkou zábavu drsné hradní posádky jako:
Hod sekerou na cíl
soutěž v páce
večer středověkých písní a tanců
šermířská exhibice
ohňová show
ukázka útoku a zteče hradeb

Taky to chtělo středověké stolování typu vrhnu se na drůbež rukama, chytím stehno, trhám stehno rukama zubama atd.

A středověká mluva: juž zeman Straka šuká po síni v suknici nehrubě brunátné…

Ono nic, šlo se spát.

603
koc
Reagovat

602 – to přijde, šak na fotce u totho clanku vrha vlasatec ostep .. takze neco bude ..

604
Mikeš
Reagovat

596 – proč myslíš, že by nemohl, to, že je bolestínek, tady šíří hlavně některé diskutérky, on sám přece v telce nekňourá.
599 – řekl „mezi muži by to bylo na pěst“, což je normální mužský vyjadřování, to ještě nic neříká o agresivitě. Nic proti kochání se, ale když někomu něco říkám a dotyčný nereaguje, tak to musím nějak řešit. Zejména, když je tam hejno dalších napruzených adeptek, které byly úplně natěšené, jak si ji podají – takže to vyřešil takto. A jak správně poznamenal, je to taky test o schopnosti spolupráce v dalším životě – aby to nedopadlo tak, jak to tu vtipně podala Ajda.

605
Prochor
Reagovat

Nebo milostná poesie ve stylu:

Jak jsi krásná moje paní
jako první milování

Chci tě líbat na spánky
jako ranní červánky

Naděje je květina
kterou láska začíná
atd…

Prostě improvizované ptákoviny.

606
Lantana
Reagovat

Phoenix (601) u Petra byly holky nejen rozčarované z jakobynezájmu a preference vířivkovek, ale řekla bych, že je fakt trochu muselo mást to občasné otlapkávání, všechno jsme také neviděli a celkem se Pavle nedivím, že chtěla mít jasno. Vyznělo to jak to vyznělo, protože šla na průměrněji inteligentního sebestřednějšího spíšemachra moc intelektuálně.
Všeobecně a u všech navíc lecos vyznívá „přirozeně divně“, protože i bez kamer a režie je to krajně nepřiozená situace: předem jasné/í sokyně/sokové se znají, tráví spolu čas, aktivity, musí spolupracovat a hlavní hrdinové mají na poznávání potenciálních budoucích partnerů třeskutě málo času…

607
Lantana
Reagovat

Prochor :-))!

608
Lantana
Reagovat

Mikeš (604), vidím to stejně. Že tam zaznělo vícekrát něco Michalových životních tragédiích, je dle mého proto, že se ho na to prostě maminky často ptaly (štáb nejspíš také).

609
koc
Reagovat

Prochore mas stejne romanticke predstavy o středověku jako Bará ;-)

610
Prochor
Reagovat

(609) Trochu mně zmátl film Báthory:-))

611
koc
Reagovat

610 – a to ještě trosku zmate čtvrteční díl :D neměl bys to pro své dobro sledovat

612
Motýlek
Reagovat

Mikeš, ty mě dojímáš…. Já nevím teď, jak se ta dotyčná co nepádlovala jmenuje /Šárka?/, ale jestli sis všiml, tak byla poloviční než ty ostatní…., já jsem ještě štíhlejší, a opravdu nevidím důvod se dřít s takovým nákladem.. :-D… a řeknu ti, že bych tím schválně toho tlusťocha Michala testovala, co bude se mnou dělat… No zkrátka jsem ho hned odhadla dobře, akorát jsem to nechtěla psát, protože se tu tenkrát pěly ódy na charakterního, hodného, rozumného a jánevímjakého ještě Michala. Na mě on dobrý dojem nedělá, a jestli ho hned jako první napadlo, že by to řešil pěstí, tak to už mi nic nemusíš vykládat o chlapských výrazech u piva. Vážně mi chceš říct, že se takto má chovat chlap, o kterého se jde dívka či žena ucházet???? Že bude kecat o nějaké přiblblé spolupráci?? Tam nešlo o závody na lodi, nejelo se na čas, nešlo vůbec o nic…

613
anja
Reagovat

teeeda to je mňam diskuze :)

614
Motýlek
Reagovat

Anjo – přidej se :-))) chci říct, vystřídej mě, protože odcházím…
To jsem napsala jen hypoteticky /že bych ho testovala/, za prvé, bych do tv nikdy nešla, a za ´druhé taky nemám ráda tlusťochy… :-/ Většinou jsou strašně líní..

615
koc
Reagovat

612 – babočko .. ty jetšě pořád doufám ve smyslupnou diskuzi s Mikešem ? ;-) nejlepší je ignorace

616
Motýlek
Reagovat

Koc — nééééé :-DDD něco slož…., máš deficit…

617
koc
Reagovat

616 – porad cekam na nejaky vhodny dil :) snad budeme mít vsici stesti ve ctvrtek .. ja na basen a prochor na realny stredovek ;-)

Reagovat

koc (617): Tak na ten stredovek bych moc nesazel …. leda by si najal nejake cernochy s letlampama :D

619
koc
Reagovat

no ted v tom ma Prochor uplnej hokej .. jakmile uvidi parecek cernousku s letlampu tak u nich bude hledat stredoveka to asi nebude nejlepsi napad :D

Reagovat

koc (619): Au :D

621
koc
Reagovat

ted sem si vlastne uvedomil o cem jsou nynejsi dily – minuly a budouci – je to o vecech co maji tatinci a maminka radi … Bára má ráda středověk, Michal sporty potažmo kolo a Petr má rád Andreu :-D (nevím proc mu to Pavla vycita ;-))

622
Václavka
Reagovat

585-problém je v tom,že podle Anji píši na Honzu jen samá negativa,jenže to tak není.To jen ona si zapamatuje to,co se jí zrovna hodí.Je to prostě naše panáčková Anja.

623
Václavka
Reagovat

Bohužel RS nemůžu komentovat,neviděla jsem ani jeden díl vkuse,aleráda si tu počtu.Hezký večer

624
Mikeš
Reagovat

601 – jéžíš, to je přesně to, co jsem nechtěl, debatit o femini. Mé příspěvky „zuřivé a ohnivé?“ A já myslel, že to tady spíš vyrovnávám – vždyť je tady přebabováno, tak ty holky musím občas umravnit nějakým píchancem. Ti zdejší šamšulové zde akorát přicmrndávají (vyjma Vlka a Prochora), stydím se za ně. V pořádku, kopeš za ženy, páč je chápeš, já zase za chlapy, páč chápu je.
Když holky o Petra nestojí, tak proč prudí? Já je chápu, že jsou naštvané, tak ať se víc snaží nebo vybodnou. Já jen vysvětluji, že se chová spíš normálně a že opravdu nejpíš věří tomu, že se ty ostatní nějak vybarví a v tom případě jim šanci dá (ale mohu se mýlit).
Femini mi jinak nevadí, jsou to srandovní holky. Ostatně, největší ježibaby se rekrutují z těch, co tohle slovo ani neznají. Takové neříkají femini, ty říkají „jsem ŽENA a ty se snaž, aby sis mě zasloužil“ (čímž myslí, ať mám všechno, co si vzpomenu po celý život) – což mmch právě předvádí Barča (myslíš, že si jen stínem připustila, že by se něčím měla zasloužit ona? Ona, dokonalá ŽENA?) To není o rozdělení tradičních rolí (což dnes už ani nejde), to je o drzém pocitu, že jako ŽENA jsem jaksi automaticky něco víc – což se naštěstí týká jen menšiny žen (i když nevím, jak je to u těch dnešních vzdělaných, schopných atd. dívenek). Jestli doma žehlím, umývám nádobí apod., tak ne proto, že mě honí žena, ale protože něco doma dělat musím, když už pro další poličky a skříně není v bytě místo a místo skládání uhlí a sekání dřeva máme ÚT. V tomhle problém u dnešních manželství nevidím, problém vidím spíše v tom „rovnocenném partnerství“, jak jej kdo chápe.
U Báry mi nevadí, že komanduje, stejně to každej chlap trochu potřebuje, mně vadí, že se chová jako puboška.

625
Mikeš
Reagovat

612 – Babočko, teď si mě pobavila, snová Šárka jako že někoho testovala?? Vždyť vypadá, že ji samotnou právě pustili z ňáký laboratoře.
Hele, já Michala taky nějak moc nemusím, ale zatím mu snad není co vyčítat. Nemyslím, že by vůbec kdy použil pěst na ženu, na tu by nedošlo ani mezi chlapy, to je prostě jen alegorie, že něco takového je na vyhazov. On si prostě vybírá. Ano, nejde o závody, ale o spolupráci a komunikaci ano, byť tady to krapet moc vyhrotil, jak ve vyhodnocení, tak ve slovním vyjádření – on taky každý nechodil do klášterní školy.
A že je tlustej, jémine, vzpomínáš si, jak se zde pipiny spustily, když Petr vyřadil Báru kvůli figuře? A že chlapům na figuře přece jen záleží o něco víc.
Jinak jsem rád, že nezklamal koc. Ještě mi chybí, aby mě omyla ta padavka RadstaR – bože, to jsou dva exoti.

626
vapol
Reagovat

Míša 537 – „A další otázka, je možné, že někdo se k hlavní trojici vůbec „nedostal na stůl“, páč ho Prima vyřadila předem?“
Prima tento pořad pouze vysílá,vyrábí ho RealTV. Hlavní trojici se dostane na stůl jen „prý“ pár desítek medajlonků tatínků/maminek,které vybere produkce pořadu. Je otázkou zda si všechny ctitele na natáčení vybere hlavní aktér a nebo mu pár typů „nařídí“ produkce. Např.u Báry si myslím že by si těžko vybrala za „tatínka“ někoho kdo seděl,nebo je zadaný.Nebo si některé informace ze smluv nechala produkce šikovně pro sebe s tím,že je později využije… A zajímavé bylo, že na natáčení dojeli tatínci,kteří Báru vůbec neznali.Pozvání na natáčení dostali na základě jejich profilu na seznamce. Prostě TV realita :-)

627
vapol
Reagovat

Mikeši koukal jsem, že tebe by ta prima měla za příspěvky platit. Jinak na jejich stránkách chcípne pes :-)

628
koc
Reagovat

626 – techto zakulisnich informaci si je spousta zde diskutijich lidicek vedoma .. proste to neni 100% o ssvobodne vuli a vyberu

629
Motýlek
Reagovat

Mikeš – však já jsem hlavně pro pobavení….:-))
JÁ JÁ JÁ jenom JÁ jsem testovala!!! Kdeže nějaká Šárka…. Prostě vidím chlapa, tak ho musím otestovat…. Utahuju si z něho, provokuju, hraju si s ním, atd atd…, a pak mám názor…. Ono totiž málokdo tím sítem projde…. Chlapi jaksik nejsou… Dobrá – tebe ještě budu chvilku hlídat, ale nemáš pravdu, že RadstaR a koc jsou bábovky, to zase néé…., to´se jich musím zastat… To jsou právě muži, kterých si cením /Vlka pochopitelně taky, protože to je kámoš jako takový, se známe, a Prochor je taky oukej/… ale tebe až tak zatím neznám a opravdu bojuju vždycky za ty slabší… V něčem pravdu máš, ale v něčem nemáš….

630
Motýlek
Reagovat

Jó, kdybych si já měla z nějaké skupiny chlapů vybírat, to by byly hodně tvrdé úkoly! :-DD To by nezvládl nikdo….. :-) No ale přiznávám, že jsem už fakt moc zhýčkaná…. :-/

631
vapol
Reagovat

628 – já vím že většina to ví,jen jsem odpovídal Míše na dotaz. Asi nečetla všech několik stovek odpovědí :-)

632
Míša
Reagovat

Vapol (626) – dík, já na tyto RS nikdy moc nekoukala, tak nevím, mým šálkem kávy je spíš The Amazing Race, Survivor nebo Eco-Challenge … Takže jsem zpětně sjela HTM dvojku (rekapy a diskuze na panáčkovi je nad mé síly) a teď tedy koukám na trojku, abych si udělala trochu obrázek … tak se omlouvám, kdybych se ptala na něco, co už je ostatním dávno jasné :o) …

633
Mikeš
Reagovat

629 – jojo, to mi potom taky došlo, že test by byl od Tebe. Až na to, že by ses k němu nikdy nepřihlásila (teda, zřejmě vůbec nikam). A chlapi jaksik nejsou – jasně, jaksik to vidím, že nebudou furt.
Už jsem Tě tu viděl, zatím nic konfrontačního, takže jsme se nepotkali (zkusím si to ještě projet). Exoti mi vadí, zaplevelují diskuzi ničím. To už i ta Monika říká aspoň něco.
Jinak, jestli sis všimla, taky se spíš beru za ty slabší.

634
Mikeš
Reagovat

627 – vapol
taky jsem koukal, jak je na iprimě pusto. Asi se tentokrát pořad moc nelíbí, tak není zájem, je to moc normální. Chlapi se na HSTM zřejmě nedívají, případně nechodí na net, aby si podali Barču, a pipi, které obvykle hřadují na iprimě, zatím nevědí, na čem by si u tatínků zgustly. Anebo je to tím novým systémem, který je pro ně asi moc složitý,

635
anja
Reagovat

dobré ránko, nestačím zírat jak jste se tady rozjeli :) a protože fakt teď nestihám, tak jen krátce

Mikeš: já chápu, že tady kopeš za Chlapy, ale co se týče názoru na Michala, musím do puntíku souhlasit s Motýlkou, ta to napsala tak, že bych to líp já nevystihla :)

solnička, fajn, že jsi tady okopčila ty paragrafy, ale to ne já jsem tady jako první použila slovo „pomluva“, já jsem to slovo jen „opsala“

vapol, tvoje info o zákulisí je zajímavé, dobře že jsi to napsal, já se tomu, že tvůrci RS sami kontaktují lidi, aby je natáhli do RS, poprvé podivila u Vyvolených 2 tuším, teď už to beru jakože fakt

Mikeš, ty tvoje pipi a femini žeru :) tím jsi mě bavil už u minulé řady, škoda, žes tenkrát nebyl i tady na panáčkovi :) RadstaR je brouček, má u mě velké sympatie, že byl na Loveparade :), ale ikdyž je velmi lehce ovlivnitelný, i tak se s ním dá celkem rozumně bavit,….. koc, to je identita, která mi vždy poskytne záruku na zábavu, někdy mám dojem, že tohle všecko pozoruje jakokdyby dalekohledem a je z něj cítit jak se baví figurkama v tv i tady náma – figurkama na diskuzi :) prochor imho bývá někdy totálně mimo mou mísu, ale v globále je skvělé, že sem všichni tihle chlapi chodí, jnak by to tady byla jen uštěkaná babská diskuze

636
Ajda
Reagovat

Druhý týden co bulvár mlčí. Že by ani tento týden neměl žádnou zaručenou zprávu?! :-(

Reagovat

Ajda (636): Uz i bulvar zjistil, ze z tehle rady toho moc nepodojej :)

638
koc
Reagovat

dej Plesku čas ;-) zítra určitě něco bude

639
Ajda
Reagovat

koc,
minulý týden nebylo ani písmenko, asi to pustili k vodě.

640
wsy
Reagovat

koc- zítra je svátek noviny nebudou

641
Tuplák
Reagovat

Mikeši, neuniklo ti, že je to hra o maminku Báru? Ti chlapi, ehm ti, co se tváří jako chlapi :P (platí jen pro některé), jsou tam proto, aby o ni bojovali, je to HRA. V reálu to tak vůbec není :P Trochu nadhledu.

643
koc
Reagovat

a pak že nerostou ;-) sice zase Terča ale lepší než nic

644
anja
Reagovat

koc, blesk se rozhodl spočítat tereze chlapy :) vsadím se, že příští článek bude totožný jen vymění vedlější postavu:)

Přidat komentář