Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV: Návraty

3. Leden 2018 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

hstm

Změna vysílacího času – Návraty už od 20.15!

Reality show Hledá se táta a máma se dotočila už před pár měsíci, jak to vypadá mezi dvojicemi v současnosti? Možná by bylo lepší napsat, jak to s nimi vypadalo v době natáčení posledního dílu, tedy někdy na podzim.

Co bylo a nebylo, když skončilo natáčení

Silvia se zabydluje u Josefa, chlubí se zásnubním prstýnkem, ale Josef to vidí trochu jinak.

Petru nám předvedou na pouti, ne jako medvěda, ale pěkně jako vzornou rodinku. Na návštěvě u Liborových rodičů se na scéně objeví svatební koláče. Čí asi budou? Nevím proč, zřejmě aby bylo co točit, Petra má potřebu si vše znovu vyříkat s Vlasou. Pro mě nepochopitelné. Na zahradě se objeví i Pavel a Roman. Podle FB příkaz štábu. Dva zkrachovanci (Pavel a Vlastimil) s plnou pusou keců, ve finále totálně selhali, ale pořád dostávají prostor se předvádět.

René jediný nenašel tu pravou, pozval si všechny holky opět k sobě domů. Dorazila Yvona, Dana, Růženka a Mirka. Posledně jmenovaná chválí pořádek, ale dlouho jí to nevydrží.
Pořad natáčeli někdy na podzim, jaký je stav nyní těžko odhadnout. Podle sociálních sítí není nikdo s nikým, Silvia i Petra mají nové partnery. Pokud máte někdo přesnější informace, podělte se o ně v naší diskusi.

Promo

Co nás čeká

Čí jsou ty svatební koláčky?

Kam s tím kufrem?

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma, FB Prima

Sledujte návraty s reality show Hledá se táta a máma na Primě už ve středu ve 20.15 na Primě!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
Prochor
Reagovat

Petra má potřebu si vše znovu vyříkat s Vlastou.
Takže jestli to chápu, tak před posledním dílem měla možnost Petra shlédnout některé díly v TV? A docvaklo jí s časovým posunem jak se Vlasta choval? Nebo vysílání prvního dílu bylo až po natočení posledního?

Reagovat

@Prochor: Tipuji, že Petře dodnes nedocvaklo nic, ale štáb měl potřebu opět recyklovat Pavla a Vlastu. Asi si myslí, že tyhle dvě individua zajímají diváky nejvíc.

3
Martasa
Reagovat

@Ajda:
Ahoj Ajdo,
no mě náhodou Vlastik baví:-):-):-) Vedoucí směny:-)
Ale zajimalo by mě jestli Petra a Libor jsou pořád spolu.
Na FB píšou, že spolu nejsou, tak nevím čemu věřit…
A tohle je natočený někdy na podzim.

Reagovat

@Martasa: Zrovna aktuální ten díl určitě nebude. Vlasta je pořád stejný, nebýt jeho řevu, dávno ho odpískají.

5
Lady XL
Reagovat

Ježíši, s prvními titulky a znělkou přišla návštěva a odešla před 5 min :-( :-(. Opakují to někdy? A co bylo do cca 21 hod? Fakt bych řvala…

6
Viki
Reagovat

Nechce se mi věřit, že by René i přes skutečnost, že je opravdu děs běs, nechal v lednici ten meloun. Ještě kdyby měl tu lednici v tom svým bordelu doma, ale venku, kdy mu stačilo ty dva kousky vzít a zahodit někam do křoví. Zejména když čekal návštěvu. To teda štáb přehnal. Fujky fujky!!!

7
Viki
Reagovat

@Lady XL: Neboj, zrovna Iprima to dává k dispozici na svém webu, někdo Ti zde určitě nechá link.

Reagovat

@Lady XL: Je to na iprima.hledá se táta a máma, jsem jen přes mobil, tak nemůžu dát link. Zitra bude díl určitě i na FB.

Petry outfity katastrofa, k Liborovi žádné city, kamarád taky rád. Podle FB spolu jsou, nejsou, snad tam padne i seriózní info.

OT- na Barrandově od pátku opakují FHŽ, ta TV vše dokola reprízuje :-(

9
Lady XL
Reagovat

Díky, zítra pohledám, kde se dá :-)

10
Lenka ☺
Reagovat

Koukám na „návraty“ … a furt se divím, kde ta tv bere ty názvy?!?

„Nesmělý optimista René“ = krucipísek, co je na tom bordeláři nesmělé a optimistické?!?
Chlap je to divnota a navíc žije v totál bordelu, který se nestydí ukázat i před národem :-) Jeho dcerka se snaží být vtipná a jen její věk mi brání v tom, ji ohodnotit … Mirka mě v tom expostdílu potěšila, ale je fakt, že ona mě bavila ve všech dílech, protože na to kašlala zvysoka a protože neměla cíl/taťku, už jen dohrávala :-)

Petra… vynechávám, že by měla být „křehká“, což nám tv zatajila, kdeže by to mělo být :-) … když vynechám fundament, tedy mozek, tam je to křehoulinký dost :-)
Libor = Petru mu nepřeju, to si takovej dobrák nezaslouží (i když mamka slzy roní, jak Petruška vychovala dvě dítka v dnešní době … se neposéřem, není jediná a každá normální máma dítka dokáže vychovat… i bez experimentů s divnýma „tatínkama“ — ovšem Petru divnoty hoooodně lákají – viz Vlastík, u kterého jí stačilo jen to jeho cicmání (a až když čučela v dešti ve dne v letním kině na plátno, kde nic nebylo, nějak jí sepnul mozek a prozřela (?) === mmch, to ta blbka fakt potřebuje vystrčit na mráz/sníh/déšť s dětmi po boku, aby jí mozek sepnul ?!?

Jdu sebrat odvahu na Pepu :-)

11
Lenka ☺
Reagovat

Pepa/Sy/i/lva ?!?
Ona mele o zásnubu, on se cuká, on podle ní nechápe zásnub a mele si svý :-) :-)
Kdysi tady někdo napsal, že ona je lačná zásnubu/sňatku/chlapa … měl pravdu!
Stěhujeme se/nestěhujeme se, přizpůsobíme se/nepřizpůsobíme se, bydlení/nebydlení, byt/barák, před zimou/po zimě, stodola/nestodola … sice každý máme jinou představu o životě, ale milujeme se/nemilujeme se (?).
P.S. — „sexykočička“ ?!? šmarjá pano, ta zubatka myslela sebe ? :-) … chtělo by to zrcadlo !!!

Vlastík x Petruška…
Jemu holt zaplatili za dotáčku (což se hodilo) a Petruščino vysvětlování byla debilitka na entou (ona jinak nemůže) aneb tv z „materiálu“ vytěžila maximum.
Náramek byl problémek, zkrácenej/nezkrácenej :-) :-)
Petruška nakrčila čílko (opět… a díky bohu už nekrabatila bradičku) a vysvětlila nám, jak s ním být nemůže … nestačily mi kapesníky :-) … bože, dej jí konečně mozek !!!
+ k Vlastíkovi Libor se svou družkou Petruškou ?!?
… božíčku, Libor (pitbul slepej při jakékoliv ochraně Petrušky), Petruška (opět krčicí své čílko na čelíčku, za nímž … mozek? ne… kýbl pilin) a rozčilený Vlastík :-)
Fakt AKCE k natočení, milá Primo, běž už s tímhle do háje !!!! a příště můžete takhle točit padání listů z javoru :-) výpovědní hodnota dtto :-)

Ještě René … lednička/stolek a Mirka = … a letitý meloun :-)
No, to je fakt akční :-) to se štábu „podařilo“, divák omdlívá při AKCI :-)

… a pak jsem to stopla = dala jsem z tohodle debilního dílu cca 51 minut a stačilo = pokud Prima točí pro debily, necítím se býti debilem… velebnosti, jdu pryč :-)

===========================
Milí přátelé,
přeji Vám vše nej do nového roku, hodně zdraví, štěstí a pohody a těším se na shledání u trošku lepších RS -)

12
Lenka ☺
Reagovat

@Lady XL: dinoshare.cz

13
Prochor
Reagovat

Na začátku důrazná věta: „Ze mně nikdo vola dělat nebude“!
Hned mně napadlo : „… na to si stačím sám“:-))

14
Hanna
Reagovat

Lenka-k tomu už není co dodat a Prochor to zabil :-))
Při čtení vašich komentářů jsem se královsky pobavila ( na rozdíl od sledování samotného pořadu) Díky!

15
mk
Reagovat

Hned na začátku si Petra nechala dát od Libora pusu jen na tvář, děti se celou dobu tváří divně… ti spolu určitě nejsou.

16
Prochor
Reagovat

„Křehká maminka Petra“ znamená, že se snadno rozčílí a nabírá k pláči.
Jinak pro pobavení dávám odkaz na poučení z této RS:
http://cilichili.cz/blog/20-zivotnich-pravd-ktere-vas-nauci-jen-hleda-se-tata-mama/

17
Viki
Reagovat

@Lenka ☺: Ahoj Leni. Abych pravdu řekl, tentokrát mi Silva přišla s tím svým dravým optimismem docela sympatická. A především se měla k dílu – tím myslím, že tam dost makala. Otázkou je, jak u Josefa pochodí. Podle mého je to vůl a je snad i horší, než René. Jisef je tak zahleděný do sebe, že vůbec nevnímá okolí, ani to, co pro něj kdokoliv dělá, takže to holka bude mít těžký, i když najela na tvrdé převálcování. Jenom se divím, že zrovna o něj tak stojí – nebo jí je to jedno, hlavně že bude mít někoho, kdo ji bude pravidelně brousit?

18
Prochor
Reagovat

Na posledním dílu mně zaujalo jak dcerka bordeláře s melounem prohlásila, že „dokopá“ tátu aby si to uklidil. Snad je dost velká aby vstala a tátovi uklidila ne? Místo toho bude tátu „dokopávat“ k něčemu.

19
Ajda
Reagovat

@Viki: Silvie šla od první minuty přes mrtvoly. Jí vůbec nešlo o Pepu, ona potřebovala zvítězit. Použít a odložit. Podobně vystupovala už v Popelce, ale tam totální propadák. Holt soutěživostí si zřejmě zvedá sebevědomí. Na FB údajně Pepy dcera psala, že komedii je konec.

@Prochor: Bejvalka čepičkáře nebyla bordelem překvapená, zřejmě setrvalý stav, který tam všem do začátku natáčení vyhovoval. Ta holka byla strašný fracek.

Petra byla v tomto díle nějaká celá zmražená. Přiznám se, mě fascinovalo její otřesné oblečení. Hlavně ty svatební botky někde z osmdesátek při procházení se po polňačce. Polibky na tvář, to zamilovávání jde asi hodně pomalu. Odmilování tipuji rychlostí blesku.

20
mk
Reagovat

Z FB Táta a máma:
Tarrkys Křížková
Za prvé ten prstýnek (aby sme si ujasnili) byl jen dar. Nic víc. A Josef (táta) uz se Silvií dávno není.

21
Lady XL
Reagovat

@Ajda: naprosto souhlasím se vším :-). Silvie holt šla „závodit“. Mne dostávalo její řečnění o tom, že se Radka holt málo o Pepu snažila (bojovala) a to bylo řečeno o době, kdy ona se s ním ocicmávala přede všemi v buse i na dovolené a bylo jasné, že jeho náklonost má jistou… Co podle ní tedy měla dělat Radka navíc? Snad někde Pepu přepadnout a znásilnit, aby se mu přelil „mozek“ na jinou stranu?… Škoda, že nám to neřekla.
Jo René má moc „chytrou“ dceru, tak chytrou, že raději bude tátu dokopávat k něčemu, co by měla začít dělat ona, když už je na jiné věci dospělá. Ale podle mě si jen užívala zájmu kamer.
Petra – oblečení hrozné. Vedoucí směny – stav nezměněn. Exot zůstane exotem – „co sem měl dělat, když pršelo???“ I když exotka vedle něj zase mlčela, místo aby mu rovnou řekla, co měl udělat a chudák vedoucí směny dodnes marně pátrá po tom „co měl tedy udělat, když pršelo…“. :-)
A čekám na ten pořad – Hledá se Vlastík, tedy pardon Hledá se máma pro Vlastíka (a nedej bože se mu přihlásí Pavel…).

22
lily
Reagovat

Prekvapuje mě,že byste očekávali od Reneho dcery,že by mu měla uklízet. Proč? To se ma nejdřív o Reneho starat maminka,teď dcera a někdy v budoucnu přítelkyně? On je nemohoucí?

23
anonym
Reagovat

Celou RS jsem sledovala. Normálně uvažujícího člověka bylo těžké najít.
Roman, psal hezky, hezky se to čte, ale jinak byl taky vcelku mimo, ucházet se o Petru, která neví, co se kolem děje a co chce. Nakrčený obličejíček může dojmout jen blba, sorry, ale tak to je.
Bordel byl všude, nikde jsem nezaznamenala klasický bydlení. Snad jen u Petry nebyl svinčík tak velký, že by se z toho jeden nepoblil.
Silvie? Není třeba komentovat, kdo se díval, viděl. Nepohledná zubajda, která si chtěla dokázat, že na tohle má. Pepek nejen nemocný psychicky, ale celkově nepoužitelný chlap, který se předváděl jako bomba mužů, bohužel, nic. Kdyby si raději kolem sebe uklidil bordel.
Libor, snad mu dojde, že šlápl vedle.
René je a bude špindíra. I když jinak není zlý.
Tohle hledání se nepovedlo a asi je to dobře.
Jen je mi líto děcek, od Petry ty dvě ani obraz ani zvuk, takové dvě křehotinky nemluvné. Proč je do toho tahala?
Jako je to jen můj pohled, ale nezměním ho :-)

24
Kukaččák
Reagovat

Taky mě překvapuje, že by ta holka měla tátovi uklidit. Jako proč? On je prase, bordelář, nechá plesnivej meloun v ledničce a ona ho má uklízet?? ? ? On nemá ruce, nebo co?

25
Helena lang
Reagovat

Ladyxl: taky me zarazi tvoje komentare, ty by ses hodila k nim do show jako dalsi exot.

26
Radka
Reagovat

@Lady XL: mate pravdu, jak muzu bojovat o chlapa, který se v kuse nechá olizovat jinou. :D

27
Ajda
Reagovat

@Helena lang: A nějaký vlastní postřeh k pořadu nemáte? Tato diskuse není o Lady XL, která má mimochodem docela trefné komenty.

28
Jája
Reagovat

Neměla jsem odvahu na tento pořad a tak jsem si zde jen pročítala. Zvědavost nedala a zkoukla jsem poslední díl s myšlenkou, že snaaaaad to sjedu od začátku. Ne ne ani omylem. „Vtipné“ akce typu meloun či přiznání se v závěru k příslušnosti k neustále narůstající tzv. menšině (už mám strach otevřít i konzervu, že na mně jukne nějaké to procento) mě nutí k podezření, že trend výběru účastníků psychology na tyto RS se natolik zakonzervoval, že překvapení se pro diváka již konat asi nikdy nebude.
Jen tak mmch, když už jste u toho melounu – ten si tatínek koupil pro sebe? Snad pro děti, které jsou natolik „rozežrané“, že ho ani nezkonzumují, nechají ho napospas přírodním zákonům a ještě se diví, že nedostal nožičky a neodešel sám do popelnice.

29
anonym
Reagovat

@Helena lang: Myslím, že na dalšího exota do takové RS LadyXL zdaleka nemá mozkovou kapacitu, na tohle musí být jedinec snad naočkovaný. A jinak, tato dáma zde, má víc než dobré postřehy, které je ochotna i změnit, pokud je k tomu důvod :-)
@Jája: I tak se ten svinčík v lednici dá pojmout, ovšem je pravda, že tatík o tom věděl a co má udělat tatík, když vidí takový hnus? Říci dětem, které tam melouna odložily, aby ho zlikvidovaly. Jaký tatík, takové děti. Děcka budou těžko na pořádek, když táta je bordelář přímo výstavní :-)
Celá tato série byla o svinčíku, ronění slzí a alespoň, pro mne, o smutných dětech Petry. Jestli jsem nemusela, tak dívat se na ty dvě děti, pokud to nebyl smutek, tak nevím, co to bylo. Takto se děcka nechovají i když beru v úvahu kamery a déšť, který musely přetrpět. Bylo mi jich docela líto.

30
anonym
Reagovat

@Radka: @Radka: Já bych to brala jako velké štěstí, nemít coby partnera proužkovaného Pepana, :-)

31
Viki
Reagovat

@lily: Víš, co se říká: Co se taková mladá holka v mladí naučí, v manželství jako když najde.

32
Viki
Reagovat

@Jája: Tak mohl koupit meloun pro děti, ale ty se přece pohybují mezi otcem a matkou, takže mohly odjet a zapomenout zbytky v lednici. Po návratu se nejspíš do lednice nedívaly. Pravdou je, že když já jsem přijel k našim, ani mě nenapadlo jim mluvit do toho, jak to doma vedou, resp. na kontrolu stavu lednice jsem ani nepomyslel (tak naši ale byli normální, bordel nikde neměli). A tyhle zase byly na bordel zvyklí.
Pořád si ale myslím, že to bylo v režii štábu, aby bylo co točit. A ten tupec na to přistoupil, místo aby je vykopl.

33
Jája
Reagovat

@Viki: Vše je možné, připomínám nekoukala jsem a děkuji nebudu. Stačil mi ten poslední díl. :)

34
Lenka ☺
Reagovat

@Helena lang: Milá Heleno… ad a/ nevím, proč se strefujete do Lady XL (která tady mmch vtipně diskutuje a pokud vím, tak nebyla nikdy taková bloudka, aby šupajdila hledat do TV taťku :-), ad b/ nemáte spíše něco věcného (=tedy o RS) místo útoků proti diskutujícím?, ad c/ kterápak vy jste osobo od účinkujících .. ?!? … :-)

35
Ajda
Reagovat

Bordel u Reného i Pepy byl skutečný, pro oba realita všedních dnů, štáb z toho vytěžil maximum. Co taky točit. Podobně to bylo u Petry v jejím holobytě. Jen ona se hroutila, křehkost se drala na povrch, krabatila bradičku, tak tam museli akci Zet trochu zkorigovat. Plesnivý meloun vs kalhotky za topením :-)

36
anonym
Reagovat

@Viki: Nevím, nevím, ale meloun neudělá plíseň za tři dny, ten tam byl dýl :-) A že by štáb požádal o několika týdenní rostoucí „penicilín“? René je špindíra, docela bych věřila, že mu tyhle uskladněné potraviny nevadí :-)

37
kachnicka
Reagovat

@Ajda: ad 35: Roman nekde na svem blogu psal, ze Petry byt byl tak maly, ze meli problem se tam vsichni vubec vlezt (a to nejen akteri, ale i stab) a popisoval, jak se natacely jednotlive sceny,, napr. ze pro natoceni prichodu do jednoho pokoje se predtim musel prestehovat veskery nabytek do druhe mistnosti, aby se tam vubec dalo hnout a nasledne se to vsechno zase muselo vracet, aby mohli natacet v jine mistnosti… do detailu si to nepamatuju, ale je to k precteni na jeho blogu :) To me tak napadlo k tomu jejimu „holobytu“, ze to snad v realite nemusi vypadat takto.

38
Ajda
Reagovat

@kachnicka: Stránky Romana jsem četla od začátku a i tady byly odkazy na každý aktuální díl na blogu.

Každý panelákový byt, když je tam 6 lidí plus štáb je stísněný. Ty byty co má Petra znám, zase tak malý není pro tři lidi. Působil hodně zanedbaně, žádné obrázky, knížky, pokojíček smutně prázdný.

39
lily
Reagovat

@Viki: tak pokud si vezne někoho,jako René, tak určitě :)) Ale já osobně bych ji tedy neucila na to,že se ma starat o čuňata a uklízet místo nich

40
Prochor
Reagovat

@anonym: Je pravda, že Petra neměla děti vůbec tahat do této RS. Nehledě na to, že děti neměly vůbec žádný vliv na děj tak bylo vidět, že je jim přítomnost před kamerami velice nepříjemná. Hlavně děvče koukalo vždy někam mimo kameru do země a bylo znát, že by nejraději byla někde daleko a jinde. Petra si je vodila jako medvědář medvědy a to se mi nelíbilo. Všichni se chovali k dětem dost necitlivě.

41
Prochor
Reagovat

@lily: Nezlobte se ale vy když u svého otce uvidíte třeba na zemi nepořádek tak ho budete volat aby si to šel uklidit? Normální je vzít lopatku a uklidit to.

42
lily
Reagovat

@Prochor: no,pokud jsem to pochopila,tak Renemu je cca 40,měl chliv v celém dome,ne že mu jen něco leželo na zemi, a navíc ta dcera s ním ani nežije. Takže ne,já bych mu tam na návštěvě nesurovala. Není to žádný nemohoucí stařec,jen bordelar. Vzpomeňte si na tu jeho exmanzelku,když ji rekli,že uklidili. A ona rekla: bagrem? Evidentně je to u něj běžný stav.

43
anonym
Reagovat

@Prochor: Pokud bude mít táta 80 let, tak určitě a ani o tom nebudu mluvit, v určitém věku se dá předpokládat už kdeco, ale René má kolem 40 let a je to o lenosti a návyku, zjevně mu špína nevadí. Takovému chlapovi se nedá posluhovat, jedině mu strčit do ruky hadr a kýbl a donutit ho něco dělat.
Co se týká dětí v RS je to hodně citlivé téma, v případě Petry mi děti připadaly jako zakřiknutá ptáčátka. Ty ostatní děti, které tam byly, si možná natáčení trochu víc užívaly. Děti od Petry na kameru snad ani nepromluvily.

44
Lady XL
Reagovat

Tak jsem měla chvilku pauzu a koukám…. Díky těm, kteří se mne zastali! Velice milé :-). Vrátím se k tomu, jak jsem to myslela s dcerou u Reného. Nechtěla jsem, aby to vyznělo, že má pokaždé u něj, když přijde, uklízet a ještě snad sama… Ale já byla jako dítě naučená běžně se zapojovat do úklidu a coby holce by mi rozhodně nebylo lhostejné, že má kolem sebe otec takový chlív. Takže bych ho peskovala a aspoň sama po sobě uklízela. Je dost velká na to, aby udělala pořádek např. v kuchyni, což bývá holkám přeci jen víc vlastní a roztřídit prádlo na praní by taky měla umět… :-). Jenže já bych si tipla, že jí vyhovuje, že ujede z domova od povinností k tátovi, kde na vše kašle, protože ji do toho nikdo nežene :-). Ale dost o ní. Hlavní „pachatel“ je přeci jen René, o dceři jsem psala z důvodu, jak se tam občas vyjadřovala a chovala. René je typ, který by snad měl bydlet v hotelu, kde by měl každodenní úklid :-). Nebo sehnat ženu, která má úklid a starost o muže jako životní poslání :-D.
Dětí Petry mi bylo také líto. Snad je to natáčení a reakce okolí nepoznamenají do budoucna.

45
Ajda
Reagovat

René je soběstačný, ale dcerunce by se nic nestalo, kdyby přiložila občas ruku k dílu, minimálně když tam tráví víkend. Nevím jak dalece tam hraje roli, že je jeho nevlastní, ale pusu má proříznutou pěkně.

Když můj táta před lety celkem mladý ovdověl, tak první co, jsem ho přinutila, aby místo sebelitování se naučil luxovat, prát, uklízet si kolem sebe, vařit naštěstí uměl. Okna myju já, velký úklid vzhledem k jeho věku a zdraví už časem také jenom já, ale dodnes když přijedeme, tak má na chlapa luxusně uklizeno. A taky tím zabije čas.

Komu chybí uklízení, tak od středy začíná nová řada Výměny manželek a tam se často uklízí jako o život :D

46
anonym
Reagovat

@Ajda: Dcerunce by se určitě nic nestalo, možná i snaha byla, ale co když se vracela pořád do stejného svinčíku? Ostatně, pokud ji táta k pořádku nevede, nedá se čekat zázrak. Děti jsou často kopií rodičů :-)
Co se týká Výměny, myslím si, že má silnou, možná i nepřekonatelnou konkurenci v nepořádku a špíně, která vládla jak u Reného, tak u Pepana :-)

47
Teryna
Reagovat

Ahoj, zde můj pohled na účastníky RS.
Petra, taková zvláštní sebevědomá žena.
Asi díky své najivitě v životě hodně zažila, a né zrovna pěkného, viz její nos. To zřejmě poznamenalo i její děti, kterých mi je neskutečně líto, je na nich vidět že šťastné dětství rozhodně neměly.
Možná samotná Petra je na ně zlá, ale to nezjistíme.
Libor si myslím, že už prozřel a řeči o na každém šprotu pravdy trochu vzaly za své.
Ale budiž jim přáno, ale žijeme v realitě
Ten gay Pavel lhal od samého začátku.
Stačí koukat na tu jeho gestikulaci a celkovou řeč těla.
Vlasta, to je psychopat, pryč od takovýhodle.
S tím jak říkal, že by se přestěhoval do Brna, to myslel ubytovnu?
Roman, takový pohodový brumlik. Sympaťák, ale jako chlapa bych ho nebrala.
Věřím že není špatný člověk.

René, z práce do práce, o víkendu uvaří jídlo ze sáčku, nic ho už nebaví.
Taky upřímně co by ho mělo bavit.
Stereotyp, začal na vše kašlat až ho zavalil nepořádek. Věřím, že až najde ženu, která by ho chtěla, najde v životě štěstí a s radostí zase vysaje koberec a umyje nádobí. Přála byxh mu to. Ten jeho syn byl správňáckej, dcera uhrovitej pubescent, co dodat.😁

Mirka mě bavila, a přišlo mi jak na konci zkrásněla a i René si ji nakonec nejvíce oblíbil, to bylo vidět u toho loučení.

Naopak ta pajdavá, nemohu si vzpomenout na jméno, to byla síla.
Prý: Hmm hezký koberec, ten se mi vždycky líbil 😁 chudák Renda valil očima 😁 paní mi je upřímně líto, nejspíš nezažila v životě moc veselých chvil, ale pobavila.

Růža by byla nejspíš kočka, kdyby se sebou něco udělala. Třeba na to jednou přijde.

Josef, já nevím, asi se neztotožňuji se zde hodnotícíma.
Mě přišly jeho řeči docela smysluplné a rozumné. On se Silvií mi ale přišli jako velmi nesourodý pár. On celkem pohledný, ona zhrbená babochlap. To její vyjadřování, to se mi ježily i ty chlupy co nemám 😁 ale což, mladá holka, ta se ještě zformuje.
Radka mě hrozně připomínala postavu ze Shreka, Fionu..nevím proč 😁
Jinak milá holka, jen ten její vypitý hlas mě občas tahal za uši.
Taky by to byla pěkná žena, kdyby se sebou něco udělala.

48
Ajda
Reagovat

@Teryna: Jj, Pepa řečnil, ze začátku to možná i dávalo smysl, ale když člověk viděl, v čem žije, tak poznal, že pouze mluví a mluví a ruce stojí.

René žije v chlívku, ale jeho motorka byla vždy nablýskaná jako zrcadlo. Místo úklidu pucuje mašinu a pak se projíždí a zase pucuje, kde by bral čas na úklid baráku :D

49
Bejčice
Reagovat

@kachnicka: Tak nevím, kde jste přišla na to, že se stěhoval z místnosti do místnosti u Petry VEŠKERÝ nábytek. To by snad ani nebylo dost dobře možné (postele, stěna, sedačka…). Co jsem slyšela já, opravdu docházelo ke stěhování, ale bagáže účastníků a věcí štábu. Menších, volně ložených věcí.

Jinak, mít 40 – ti letého otce, zdravého ale lenocha a přijet k němu v 15 – ti na návštěvu, to poslední, co bych u něj dělala, je uklízet jeho letitej svinčík a plíseň. Věřím, že být její otec nemohoucí, chovala by se holka jinak, bez mrknutí oka. Nehledě na to, že teď bude žít s nálepkou dcery prasete, špindíry a bordeláře. Díky táto. :-)

50
Prochor
Reagovat

Já bych nechtěl ani takovýho tátu a vůbec ne takovou dceru. Před kamerama by měla rodina držet spolu a ne ještě nahrávat štábu na smeč.

51
divačka
Reagovat

Jenže René dle Mirčiných poznámek nekoukal po praktické ženě do domácnosti, ale po nějaký sexy kočičce. A na takovou fakt nemá.

A pokud jde o úklid. Dcera i syn by se měli zapojit do úklidu. Ale do takového toho běžného, že třeba vyhodí zbytky, co jsou na stole nebo v lednici, která se používá. Ale tady šlo zjevně o lednici, kterou běžně nepoužívají, tak to nevím, proč by děcka měly lézt po domácnosti a zkoumat, co kde nedbalej rodič zapomněl.

Přidat komentář