Panáček v reality show

Hledá se táta a máma IV: Podruhé na ulici (9. díl + videa)

4. Prosinec 2017 | napsal(a): | reality show: Hledá se táta a máma

petraaa

Reality show Hledá se táta a máma je plná zvratů. První návštěva se Petře nevydařila, její oblíbenec Vlasta ji i s dětmi nechal na ulici v dešti. V Praze u Pavla dopadla úplně stejně, tentokrát jim alespoň přálo počasí. Romana vyřadila, nakonec ho bere na milost a rozhodne se navštívit Třebíč cestou domů. René se těší na Veroniku, ale ta je přešlá mrazem. S Mirkou si překvapivě našli společnou řeč, to by asi nikdo nečekal. Pepa se sbližuje se Silvií i její matkou.

Promo videa

Pavel obrátil, Petra ho nezajímá
(klik na obrázek a najede stránka s videem)

Petra bere z nouze i Romana

Pepa u Silvie

René má favoritku, a co ona?

Módní okénko u Reného

Zdroj: TV Prima, PrimaPlay, FB Hledá se táta a máma, FB Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Hledá se táta a máma

Diskuze k článku

Počet komentářů: 81
1
JanaH
Reagovat

A zase Mirka (nad Reného šatníkem): René takhle žije, tak mu to přijde sváteční. :-DD

2
Valamin
Reagovat

Hrozně mě dostal ten titulek: Podruhé na ulici – zlověstně se usmívám a nejde to zastavit. Už se na to těším.

3
Jonatána
Reagovat

Líbí se mi, že Silvie krásně hraje do noty Mirce. a Veronika asi hodně chce na dovolenou :-D. Pavel nezklamal a Silva od Josefa je fakt nehezká. brr.

4
JanaV
Reagovat

Růžena má lepru, jsem myslela, že to je na těle vidět…. no to bylo luxusní:-)

5
Monika
Reagovat

Silva je ohavna, ty jeji zuby jsou hrozne, nemuze ani kvuli nim poradne mluvit. Mam z ni osypky, kdo ma na sysla koukat. No a Pavel to je mistr vsech lharu, co veta to dalsi lez.

6
Gabisollis
Reagovat

to je zas sila! :-D Pavel v teplakach.:-X Petra napucena,byt Romanem tak ji zenu az mu zavola.

7
Ivca
Reagovat

Vyhlasuji viteze souteze o hlasku roku,pronesenou v reality show – „Ruzenka ma lepru,ale neni to na ni videt“:D… Jako splest si lupenku a lepru,to je good forma :D

8
Andy
Reagovat

Lupenka = lepra. Ta modelka je fakt odbornice na všechno.

9
Valamin
Reagovat

Ano, to bylo super – Má lepru, ale není to na ní vidět. No, kdyby ji měla, to by možná něco odpadlo a prospělo by jí to ;D

10
Gabisollis
Reagovat

@Ivca: :-DD

11
Ajda
Reagovat

Fotomodelka má radit s oblečením, ale víc ji zajímá depilace. Ona oblečení u focení nepoužívá a podle toho rádi i Renému. Sundat čepici a hurá hrát mladíka do porna.

12
Ivča
Reagovat

..takovej ten moment,jak mate Hleda se tata a mama jako kulisu,pak pri zaslechnuti „ma lepru,aleneni to na ni videt“ zbystrite,zacentrujete na televizor a zacnete se nevericne uchechtavat,az to prejde do zachvatu smichu:D

13
Ajda
Reagovat

Hlavně se s teplákoidním Pavlem pořádně vyobjímat, místo aby ho pořádně nakopala. Těch děcek je mi líto.

14
Jonatána
Reagovat

Vypít vajíčko jako důkaz zájmu? bože, ten René je fakt mamlas.

15
Jonatána
Reagovat

a lepra mě fakt odrovnala :-D.

16
Gabisollis
Reagovat

u Josefa zase drams.🤐

17
Gabisollis
Reagovat

@Gabisollis: oprava-drama

18
Ivca
Reagovat

Musim se zastat Pepovo dcer…. tak jako,videt,ze je cela 50% sance,ze u me doma bude bydlet Zubejda,tak brecim taky…

19
Viki
Reagovat

Tak mi přijde, že z těch chlapů tam je normální akorát ten Roman. A soudě podle Petry, tak ženské jsou asi fakt z jiný planety, vždy si neomylně vyberou totální gaunery. Ale snad ne všechny, přece jen kolem sebe vidím něco úplně jiného.
René je fakt výstavní superblbec a a Josef je klasika takových neschopných totálních lenochů, co si našel smysl života v rádoby filozofování.
Jinak, návštěvy v rodinách mi přišly náramně ošizené – to tam neměli co točit?

20
Gabisollis
Reagovat

@Ivca: :-D
No,Mikesi kam si se ztratil?a souhlas,je to des.:-)

21
Monika
Reagovat

Ta Tamara od Pepy by teda taky mohla zhubnout, je to jeste dite a uz ma tlusta stehna, kdyz jde uplne se o sebe otiraji, hnus. a jak si sedla do kresla byla ji vsude plno. No a pavel jak vidlak vytahane teplaky, osoupane kecky bez ponozek. To neni mozne co predvedl v Praze tolik moznosti a on je po hodine vyprovodi domu, ostuda jako hrom. Vlastne ani nepamatuju, jestli neco podobneho uz v minulych radach bylo jako Vlasta a Pavel.

22
Gabisollis
Reagovat

@Monika: vyprovodi?Vsak je nechal v puli ceste nekde na chodniku.:-DD(ja se tedy bavim)

23
Ivča
Reagovat

Jako Radka s ofinou..rikam bravo a tleskam,je krasna!

24
Majka
Reagovat

Ten Pepa ale prokouknul, co? :-D

25
Ivča
Reagovat

@Majka: Pepa s Radkou urcite byli u vizazisty,ale Zubejdu nechali doma:D

26
Brig
Reagovat

Nedostane Roman na zahraniční dovolené zase od Petry naloženo???

27
Jitka
Reagovat

Ten Vlastik je ale roztomilej. Ja ho chapu, nema sice zene co nabidnout, ale proc by chudinka nemel jet na dovolenou? Ten Roman !!! Tytyty.

28
Monika
Reagovat

Jako Libor bude asi hodnej clovek, ma zazemi, deti rad, ale kdo chce hodného partnera, to není všechno :-)) No a on je proste fyzicky odpudivej, mi dela zle se koukat i na ty libacky s Petrou, takovej mlask holohlave koule. No proste na vztah neeee. Veronika je pekna megera mela to Renemu rict u sebe doma, zachovala se dost blbe.

29
Gabisollis
Reagovat

ja sem z ty Petry uplne konsternovana.:-DProc se s nima furt musi objimat a pusinkovat?
A v ty trojce to tedy bylo neco…….

30
Jitka
Reagovat

Ten Vlastik, to je roztomilost sama. Nema sice zene, co nabidnout, ale ma dovolenou by ho vzit mela, ne? Ty Romsne, tytyty!!!!

31
Ivca
Reagovat

A hele,tak Pavel se vlastne taky prihlasil do poradu „Hleda se tata“ :D ale jo,poprve mi nevadil a konecne byl sam sebou,to tomu klukovi fakt slusi vic.

Co se tyce Vlasty,uz bylo asi receno vse,uz stacilo jen,aby prohlasil,ze za to,ze nema zazemi,muze Roman. Strasnej typ.

32
Valamin
Reagovat

Vlasta je psychopatickej labilní zmrd.

33
Ivca
Reagovat

Ja si to poustim jeste jednou – „tak ma kila navic,ale to nebude spojeny s leprou…“

34
Ivory
Reagovat

K Vlastikovi se mi chce natáhnout ruku a říct „Vlastiku pojď, nechovej se jako debil“.

35
Romario
Reagovat

Panečku to jsou věci.Tak z Pavla se stal gaylord.Roman opět ve hře a z konce dílu bylo nejspíš jasný,že opět dostal kopačky.To bych si šel hodit foťák do moře:).Vlasta jedinej normální chlapík.Pepa sice pohodář,když promluví tak to má hlavu a patu,ale bydlet u něj v těch zákopech to asi taky nebude ideálko,ale Silva je mladá,tý bude jedno,i kdyby bydlela v Grónsku.René ten je totálka.Ten tam má slušnej mančaft.Nejhorší je,že ta Mirka jediná,by byla dobrá.Protože lepru a našla sem frajera to je těžký břímě.

36
Bejčice
Reagovat

Zdravím, za mě pecka díl… Mám čím dál silnější dojem, že Vlastík už si v životě nevrzne. Jelikož tento potrat je mi již dobře předvídatelný ve své nepředvídatelnosti, má pro mě včerejší díl další dva „vítěze“. Několikrát výše zmiňovanou striptérku za její lepru a Pavlika, který se pro mě celkem překvapivě doznal k něčemu, co ale v důsledku nemohlo překvapit snad nikoho. A té paní s tím železem v hubě a hlasem Katky Bradáčový by taky neubylo, kdyby přiznala barvu, že ji už obdělává jinej…

37
Tomáš
Reagovat

Taky na to občas koukám. Nejzajímavější ze všech mi tam přišel Vlasta, opravdu výrazný typ a je velká škoda že už ho tam dál nebudeme vídat. Myslím že on nabízí přesně to co většinou divák reality show požaduje. Fakt mě ten chlapík bavil. Poslal bych ho na dovolenou s Petrou místo Libora, který mě naopak nebaví vůbec, aspoň by byla sranda. Ale je jasné že tohle Petra ze svého úhlu pohledu prostě udělat absolutně nemohla. :-D Podle mě Petra i ve svém věku stále moc neví co chce a tápe, tu se rozhodne špatně, tu správně, prostě metoda pokus omyl. Jak už vyplynulo z toho co sem psal, toho Libora vidím podobně jako Monika. Ano je hodný ale…opravdu nechápu co jiného na něm Petra vidí, nehodí se mi k ní. Ale v jejím věku si už ženy vybírají muže spíš podle toho jaké dokážou poskytnout jim a jejich dětem zázemí takže si ho asi nakonec vybere. Mě by se ale k Petře víc hodil Roman a to nejen proto že sem taky z Třebíče, měla by si vybrat jeho ale to asi neklapne soudě z ukázek na příště ( i když tam nebylo úplně jasné jestli ty výčitky míří na Romana či Libora ale ani u jednoho mě nenapadá co jí mohli tak hrozného provést, nesedí mi to k nim ). Ze všech tří hledačů je největší sympaťák Pepa, ten to má v hlavě srovnané a ví co chce. Na jeho místě mezi Sylvií a Radkou bych si vybral Sylvii. Ano má zuby takové jaké má ale nebýt jich tak je to hezká holka a má naprosto luxusní štíhlou postavu ( v jejím věku jsou dnes spousta holek vyžrané prasnice k nekoukání i k nešáhnutí takže tohohle je potřeba si vážit ). Přiznávám že se v tomto případě řídím hlavně podle vzhledu, ale Radka mě prostě nezaujala…nemá pro mě tu správnou jiskru i když může být jinak fajn ale co je to v tom případě platné. Navíc myslím že i k Pepovi se hodí víc Sylvie a má o něj vážně zájem takže tady asi není co řešit. No a René? Ten to má ze všech nejtěžší. Taky docela sympaťák, byť ne tolik vyrovnaný a sečtělý jako Pepa ale na jeho místě bych si asi žádnou z těch tří nevybral. Jediná vzhledově celkem ucházející Veronika ho bere jen jako kamaráda a má novou známost, nejhorší je že mu to ani nedokáže říct do očí a čeká až na to přijde sám, přesně tahle pohodlná vlastnost je úplně to nejhorší co mě na ženských nejvíc sere. Zbylé dvě nejsou vzhledově hezké a nehodí se mi k němu, to by šel pod svůj standart. Nakonec by mi k němu nejlíp pasovala ta pornoherečka ale ta zase rozumu moc nepobrala a není to žena pro život. Takže na místě Reného bych se na to asi úplně vybodnul a hledal bych jinde, tohle nemá žádnou perspektivu. Tak tolik asi můj postřeh k této reality show. :-)))

38
Ajda
Reagovat

@Tomáš: Sylva u Pepy je hráčka od prvního záběru. Nevěřím jí ani slovo. Byla už v Popelce a tam se projevovala ještě protivněji než tady. Chce hrát, zvednout si sebevědomí, ale nic víc. Ani se s tím netají. Moc dobře ví, že je nejen ošklivá, ale i hloupá. Její matka mi k němu seděla víc. Celkově na mě působí tahle ošklivka jako pořádná cuchta, v tom jediném by si s Pepou sedli.
Petra by v jejím věku a s jejím zázemím měla hledat právě toho pana hodného. Ale ne, ona jde z extrému do extrému.

Veronika a René – chovala se jako husa, mohla to říci rovnou. Ten její fracek byl ve dvou záběrech a jeho drzý obličej byla kopie matky.

39
P.
Reagovat

Vyhrávám něco, když řeknu, že jezdím ráno šalinou s Petrou? :-D

40
Ajda
Reagovat

@P.: Co by sis představoval? Požádej celebritu o rozhovor :D

41
Mr.T
Reagovat

U emocionálně labilní optimisky Petry mě nepřekvapuje, že přehodnotila svoje dřívější špatné rozhodnutí, je to přesně ten typ žen, které se rozhodují na základě krátkodobějších náladových výkyvů. Z toho důvodu je vlastně jedno, na koho se urážela v ukázce na příští týden.

Ad Roman – že prý se moc nesnažil – no ještě aby se snažil, když jí neustále vidí, jak na sebe nechá šmátrat nejistého gaye a přeošklivého Vlastimila.

Pavel, že je divný jsme víceméně všichni věděli a viděli ( kromě Petry ). Asi to všechno dělal pro to, že chtěl získat rychlokvaškovskou popularitu svým coming-outem, a být aspoň v té jejich komunitě za kinga. Ale myslím, že v reálu LGBT akorát ublížil a je všem pro smích. Oduzuju neschopnost sehnat aspoň na noc ubytování. U Vlastimila se aspoň otevřeně vědělo, že to nemá s bydlením jednoduché.

Vlastimil je psychicky labilní, prudké výkyvy nálad a rychlé přechody od miliuse k násilníkovi a zpět jsou toho důkazem. Je taky líný a lže, jinak by už na ubytovně nebyl. Tyhle týpci mají časté sklony za všechny svoje neúspěchy obviňovat okolí. Nájmy v okolí hrádku jsou směšné a ne 10K+“kdo na to má mít“

K Romanovi neni třeba nic říct, je totiž normální. Libor je očividně hodný chlap a zaslouží si
najít nějakou k sobě.

René – to je taky balík, kterého jeho pohodlnost dovedla až do bydlení na skládce. Ženy měli utéct, jen jak tohle viděli. Přijeli se „poprat“ o chlapa, který je má přitahovat a být jim oporou v životě. Místo toho by měli další „dítě“ na krku, o které se musí starat. To klesnul tak hluboko, že si myslel, že se do té chatrče odpadků k němu vůbec někdo nastěhuje? Kšiltovky a trička určitě nevadí, jen by to neměl považovat za slušné oblečení. U Mirky bě mě zajímalo, jestli tam má uklizeno pořád a je punťičkářská matrona, která trestá děti za každé smítko, nebo jen gruntovala před Reném. Veronika možná zklamala, možná ne. Možná, že kdyby u Reného na návštěvě viděla krásný baráček a pohoštění jako u Libora, tak by jiného
nehledala. Jinak je to pěkná žena a měla by přestat kouřit a v jejím věku by ty boky taky mohli být menší.

Josef – plnovous je dneska opět moderní, to je fajn, ale nesmí to být „bezdomovecký plnovous“. Když už se pak oholil, tak se měl oholit pořádně. Očividně spoustu věcí neřeší, například to bydlení. Jak tu už zaznělo dřív, i bezďáci pod mostem mívají lepší gauč. Při své rozvinuté inteligenci by měl vědět, že i přírodnost má své meze. Zubatce by slušelo pár kil navíc, ale
s tou cukrovkou to chápu, že to není jednoduché. S Pepou to také nebude mít jednoduché, ale pořád nevím, jestli jí to došlo a je jeho světa ochotná vstoupit, nebo má ještě růžové brýle a neví, co jí čeka. Ta druhý blondýna, myslím Radka, je spíš taková ženská se kterou člověk rád zajde do hospody a je s ní sranda. Vypadá, že je taky rázná a ví co chce, takže je na tom lép než ta druhá teenagerga.

42
P.
Reagovat

@Ajda:
Budu citovat Luďka Sobotu z Jáchyme: „Třeba se vás..plachej“ :-))

43
Prochor
Reagovat

Petra se proměnila v zoufalého bezdomovce který hledá kam by se vrtnul i s dětma.
Chlapi měli rovnou říct: zvu tě k sobě domů ale musíš si zamluvit hotel:-)))

44
Ajda
Reagovat

@Prochor: Zamluvit a zaplatit. A nejlíp rovnou i pro ně :-)

45
Prochor
Reagovat

Petra si taky nejdřív najde chlapa, který se cítí jako ženská a pak zase chlapa, který je spíš na chlapy. Možná by si pro změnu mohla Petra najít chlapa, který je na ženský – to by jí prospělo.

46
Ajda
Reagovat

@Prochor: Nebo rovnou ženskou :D

47
Gabisollis
Reagovat

@Prochor: 45-tak ona je taky divna, tak ani neni divny,ze na ni jdou divny chlapci.:-D

48
Monika
Reagovat

@Ajda: jsem si na tebe vzpomela s tim focenim, jak jsi psala, ze se petra rada foti. Vcera opet petra jela…Romane nechas si me tady na fotce a das me do vylohy, usmev, radost v ocich :-)))

49
Ajda
Reagovat

@Monika: Ta fotka byla hrozně suchoprdská, asi moc fantazie Roman nemá. Ale Tomáš z diskuse výše, by mohl zajít zjistit, zda mu tam Petra visí. Na krku ji asi nemá, zřejmě chlapec zlobil a křehká maminka hubovala.

50
Adam
Reagovat

Příští týden není poslední díl. Ten bude až ve středu 3. ledna v 20.15.
„Všichni tři hlavní účastníci udělali na zahraniční dovolené závěrečné rozhodnutí. Rozhodli se správně? Jak se odmítnutí vyrovnali s prohrou? A ustály nové lásky návrat do reality všedního života? Jak se jim v něm dařilo? Vyrovnal se Vlastík konečně se svou starou křivdou? Petra nabídne Romanovi s Pavlem SVATEBNÍ koláče. „

51
sarka
Reagovat

Silvia je tak oskliva, jako chapu, ze za to nemuze a takova proste je, ale uplne priserne ma vlasy. Hloupe strizene a udrzovane. Porad ji to sikmo pada pres oblicej, porad si to rukou upravuje, je to velmi rusive a urcite pro ni i nepohodlne. Proc si ofinu necese jinak, nebo nesepuna vlasy, ktere se nevejdou do culiku, sponkou? Za oblicej a celist nemuze, postava je taky dana,je proste hubeny somatotyp. Ale ty vlasy ma teda desne. Ale zase je mi sympaticke, ze u Pepy to nehraje roli a pritahuje ho.

53
Keliška
Reagovat

Ahojte Panáčci, čtu vás a řvu smíchy :-) Vlastík, co vypadá a chová se jak blbý dítě, hodil prdelí a odkráčel vstříc své ubytovně. Škoda, pro tento pořad byl stvořen. Křehká Petra se rozsype před každým mužským, který bude odvážnější a řádný prasák. Romana i Libora škoda, ona potřebuje pečovatele ale ona nic dávat nebude. Jinak, jsem velmi nadšená z této série, plně předčila mé očekávání :-D

54
Ajda
Reagovat

@Bauerka: Nastudovat? To je rozkaz?
Tolik linků najednou, pak se nediv, že tě to zadrželo na schválení.

@sarka: Zuby měli řešit už rodiče, ani teď by nemuselo být pozdě, jen to není zadarmo. Logoped by taky měl práci. Vlasy opravdu děs a ani tak nevadí postava, jako naprosto nevhodné oblečení. Pepa mi k ní přijde starý, ta holka je jen hráčka. Možná doufá v nabídky po odvysílání.

55
Romi
Reagovat

Super díl :) Maminka Petra je možná pro některé křehule, ale já jsem dobře tušila, že zas až taková křehule to nebude. S Vlastou to byl přímo ultrarychlý proces. Než se chudák stačil rozkoukat, už bylo po všem a byla nemilosrdná. :) To, jak pak objala Romana a Libora muselo na Vlastu působit jako červený hard na býka. Myslím, že to trochu dramaticky přibarvila, aby umocnila svoji naštvanost. Ale Vlasta si to zasloužil a Petra se mu pěkně pomstila :)

Pavel kurňa, to byla síla, ten ohoz a jeho vyznání. Proč mu pořád zabírali na ty mokasíny ? :) Jinak Pavel je hrozný tlučhuba má silný sklon ke lži, v mých očích takový podvodníček :) To jeho podnikání bych chtěla vidět. Jinak to teda byla prd*l, jak řekl, že má jinou orientaci, tak jsem si řekla, že jako ok, ale už jsem se začala smát, jak to vybalil, ale pak jak ještě v rychlosti dodal a žena se kterou jsem byl, byl vlastně muž a žiju s ním už rok a půl, to už mě dostal :)

Na strákách té Silvie Tamássy, má k 29. červenci napsaný, že je zadaná a ženský z RŠ jí gratulovali, takže je evidentní, že si vybral Pepa ji. No jo no. Jinak Pepa bez vousů se mě nelíbí :(

René je hroznej, proč je pořád tak bez mimiky ? Všiml si toho někdo ? No a pornoherečka Silvia skutečně ukázala, že je na svůj věk úplně vypatlaná. Omlouvám se za ten výraz.

Mirku nemusím, je mi nesympatická. Nic jakože extra na ni nevidím. Těším se na další díl. PS: V které šalině se Petra viděla ?

56
Ajda
Reagovat

@Romi: Ta „křehule“ je zde míněna silně ironicky :D

57
Adam
Reagovat

@Adam: Libor a Petra se asi budou brát.

58
Dominik
Reagovat

Tak dámy, vedoucí směny Vlastík, proti kterému se spiklo i počasí, je volný :D podmínka: vlastní byt + auto :D Ukáže, co dokáže. Stylová ledvinka a kříž zaručen ;)

Ne, bylo to jako vždy výživné. Být Romanem, tak Petře ten telefon „jakoby“ položím a zajímalo by mě, zda se foto Petry a dětí skutečně nachází ve výloze :) Pavel si jako vždy všechno okecal, obkecal a potvrdil. Na té lavičce bylo vidět, jak si totálně vymýšlí a trochu se do toho zamotává. Jeho „coming out“ snad nemohl nikoho překvapit. A příště bude Petra opět vynášet tvrdé soudy, kdo ví na koho z nich.

René, tam je to o ničem, hloupý nebude, když mluví, tak to má hlavu a patu, akorát ten jeho životní styl no. Veronika má někoho jinýho, mohla/měla to říct přímo, Mirka jenom dohrává (protože smlouva) a Růža by si dala říct, ale tam zase asi René nemá zájem. Raketová inženýrka Silva s leprou hodně pobavila :)

Pepa mi byl ze začátku z nich tří nejsympatičtější. Už dávno ne. Rádoby filozof, ale opravdu jen rádoby. Pardon, ale Silva je ošklivá, hloupá, vtíravá a sebevědomá holka. Společně s maminkou na mě působily jako dvě kudlanky, které Pepu budou pomalu obalovat do pomyslného kokonu, dokud nebude polapen. Radka a Nikola jsou fajn :)

59
Lady XL
Reagovat

Když jsem dostala tedy ten úkol, že mám zkouknout fc :-D, co tu jsou přiložené, tak jsem zjistila, že se nám seznam komparsistů na TV Barrandov rozrostl! Minimálně o Radku a Nikolu….
Někdo tu už psal, že Silva je hráčka. Podle mne ano, miluje kameru (ona tedy k ní není milosrdná) a aby „vyhrála“, udělá vše. Přišlo mi dost trapný to oblízání v autokaru. No bodejť by nebyla Pepova favoritka, když vidí, že tam má zářez jistý bez snažení…. Připomnělo mi to FHŽ a zámeckého pána s jeho favoritkou, vám ne? Počítám, že se nám Silva ještě několikrát někde objeví – třeba v tom Farmáři,nebo v Prostřenu…. a pak může přejít do komparsu soudkyně Barbary – ne vlastně, ona tam může hrát rovnou nějakou hlavní roli….

60
Tomáš
Reagovat

@Ajda: Sylva může být jakákoliv, to nepopírám. Ale být Pepou tak za téhle situace bych si vybral ji protože Radka mi prostě nepřijde nijak zajímavá a postrádá pro mě jiskru. Pak by se vidělo co se Sylvou dál. Buď by to klapalo a nebo by si aspoň trochu užil a pak by si hledal nějakou vhodnější partnerku mimo pořad.

61
Radka
Reagovat

@Lady XL: nikde jinde v tv jsem nebyla, ani s tim nepocitam. Radka😊

62
Ter.
Reagovat

ten FB profil Vlasty!!!! „Mám zelenohnědé oči a ŠPINAVÉ blond vlasy.“ :-D Je fakt, že mi taky připadaly dost umaštěný, aspoň je upřímnej :-)))

63
Ajda
Reagovat

@Tomáš: Mně se k Pepovi nehodila žádná, ale to je můj pocit. Na svůj věk je usedlý, bordelář a snaží si hrát na něco, co není. To jeho mudrování už nudí. Sylva je mi protivná už od Popelky, tady ještě víc.

Až půjdeš kolem, mrkni u Romana v ateliéru, zda tam někde na chodbě visí Petra :-) Klidně pošli foto, zveřejním :D

64
Ivca
Reagovat

Taky se vam zda,ze si Veronika narazila nekoho ze stabu?

65
Monika
Reagovat

@Ajda: No presne pocatecni nadseni z Pepy me uz preslo :-))

66
Lady XL
Reagovat

@Radka: Tak promiň, asi jsem zaměnila jméno :-). Ale proč ne? Ta poznámka je mířena hlavně proti tv, která využívá účastníky různých natáčení x krát (Když se nechají), až je to pak už směšné…

67
kachnicka
Reagovat

Hele, pro ty co měli šanci si přečíst zde uveřejněnou smlouvu účastníka k HSTM – pokud si dobře vzpomínám, tak ve smlouvě bylo, že se účastník zavazuje povolit natáčení ve své domácnosti… Že by už to vyškrtli?

Celkově mě připadaly návštěvy úplně ošizené… U Petry tedy nebyly téměř vůbec, co se týče Reného + Josefa – ti tam evidentně ani nejeli na přespání, jen na krátkou návštěvu…

68
Ajda
Reagovat

@kachnicka: Celkově je pořad „ošizený“, vše povrchní, v rychlosti, jen bordel u pánů podali trochu podrobněji. K tomu hromada komparzu :(

Těžko soudit, smlouva může být nastavena jinak, možná jim uznali výmluvu, že nebydlí ve vlastním. Na to se vymlouval v Prostřenu i Krampol. Ale zaplatit hotel nebo penzion jim nikdo určitě nebránil. Návštěvy, kde ani nepřespím, hlavně že jedu křížem krážem přes republiku jsou o ničem.

69
luci
Reagovat
70
Valamin
Reagovat

@luci: Vždycky to dočtu jedním dechem. Ale měl by se vyvarovat hrubek typu i/y a mě/mně a samozřejmě sem tam ujede nějaká ta čárka. Dobře, dorejpal jsem. Jinak mě pohledy tatínka (a celkově zúčastněných nápadníků/nápadnic) baví asi nejvíc, protože díky zásahům štábu a celkovému střihu kolikrát vypadá hodně věcí podivně nedotaženě a nedořečeně, takže se to tímto alespoň lehce vykompenzuje.

71
Viki
Reagovat

20 – Ahoj Gábi, trochu laboruji se zdravím a současně mi Ohnivá liška zase podsunula jakýsi upravený (vylepšený?) prohlížeč, v němž není Jawa-script, takže si už nemohu pustit ani web ČT, ani i Prima a tady nemohu odpovídat přímo komukoliv z Vás. Proto snížená aktivita.
Jinak, když jsem si to tak pročítal, tak jsem zjistil, že bych nedodal nic nového. Snad jen u Sylvy bych byl mírnější (jak jsem ji z počátku neměl vůbec rád). Ovšem musí být hodně zoufalá, když se tak věší zrovna na Josefa. Už na počátku se mi moc nezdál a časem jsem si uvědomil, že je stejný jako ten strýc, o němž jsem zde psal. Místo aby obětoval 10 minut na zametení podlahy, bude 2 hodiny žvanit o čemkoliv, nejlépe rádoby vědeckém či filosofickém. Ale beru, že to taková holka nemůže vědět. Navíc jí to jeho prázdné mlácení slámy nejspíš přijde na výsost zajímavé. Hm, dokonce ani ten věkový rozdíl jí nevadí – to jí matka nemůže vysvětlit, jaký to bude mít časem konec?
Nevím, jestli je opravdu ošklivá či aspoň přijatelná (já bych si jí asi nevšiml), spíš ze sebe neumí udělat kočku a možná také moc tlačí na pilu (to každý mužský hned vezme kramle). Znám ale mnohem ošklivější holky, co se bez problému vdaly, tak proč ne ona?

72
Viki
Reagovat

30 (Jitka) – Vlasta je pro mě neuvěřitelný zjev. Znal jsem plno mužských, co dokázali zamotat hlavu celému zástupu pěkných holek (ošklivé míjeli), ale žádný z nich nebyl tak olezlý bezdomovec, nýmand, planá držka. Fakt je ten, že po čtyřicítce jsem vztahy kolem sebe až tak nevnímal či neprobíral. I když jsem si nemohl nevšimnout, že některé čtyřicítky tak nějak ztratily rozum. Asi měli důvod opustit manžela, nicméně nezdá se mi, že si polepšily, spíš naopak, z nových objevů, do kterých se fest zaláskovaly, se nakonec vyklubali pěkní prevíti. Ale na Vlastu neměl žádný z nich – co to ty ženské typu Petry k němu táhne?

Obecně: docela mě pobavila Veronika, jak vykývala s Reném. Tak jediná pěkná ženská mezi všemi přece nemohla ani pomyslet na bydlení v děsivém bordelu. Spíš má pravdu Ajda, která někde naznačila, že si nejspíš hledá živitele, nosiče peněz. A ne nějakého obyčejného, z romantiky určitě vyrostla.

73
Prochor
Reagovat

@Ajda: Vůbec postrádá smysl zvát maminku do domácnosti když žije na ubytovně. Bez ohledu jestli přespí nebo ne. Alespoň já jsem si myslel, že význam návštěvy je, aby se maminka podívala jak nápadník žije, jak se o ní postará a jestli by se potencionálně nemohla přestěhovat k němu. Ale co by ona a děcka asi tak viděli na ubytovně i kdyby je domácí pustila dovnitř? Petra je ráda že je z azyláku venku a v ubytovně by určitě bydlet nechtěla.
Fiasko její návštěvy možná vyplynulo z toho, že Vlasta je týpek, který čeká do poslední chvíle, že to za něj vyřeší štáb (přeci je nenechá štáb v dešti na ulici i s děckama). Jenže štáb se na něj správně vykašlal a nechal ho vydusit. Štáb čekal jak situaci vyřeší Vlasta ale ten ji nechtěl nebo spíš neuměl vyřešit protože je úplně neschopnej.
Na druhou stranu Vlasta za to nemůže, že štáb trval v jeho bytové situaci na návštěvě a tím ho dostal do presu. Když přemlouval bytnou aby je pustila dovnitř tak mi ho bylo trochu líto.

74
Ajda
Reagovat

@Prochor: Třeba právě tím zajištěným hotelem by předvedli (Vlasta i Pavel), jak jsou schopní. Ukázali přesný opak. Jde i o program, který mamince připraví a celkový servis. Nula od nuly pošla. Ale co Petra čekala, když věděla, že bydlí s deseti chlapy? To jim chtěla dělat Sněhurku? Štáb vytěžil co mohl.
Vlasty mi líto není ani trochu, klasická socka. Nejvíc mě dožral, jak básnil o obecním bytě, který mu ale nedají, nesplňuje podmínky, ošklivý systém. Jemu v podstatě současný stav vyhovuje, on sám bydlet nepotřebuje. Jeho cíl je přisát se na ženskou jako parazit. Jeho řeči, jak by Petru zabezpečil, jak by nechodila do práce, tak v reálu by to bylo asi přesně naopak. Nebo by Petru držel doma kvůli žárlivosti, rozhodně ne kvůli jejímu pohodlí. Po jeho záchvatu zuřivosti ho měla Petra poslat jako prvního domů. Asi se jí pěkně lísal, že ho tam nechala. Dobře ji vystihl Roman ve svém posledním příspěvku na blogu.

75
Floretta
Reagovat

Mně se moc líbilo,jak štáb nechal Vlastíka na holičkách,proč taky ne?Při zpětném pohledu mi příjde dost legrační,jak vedoucí směny smutnil u Petry po bábovce nebo chlebíčkách,prý čekal jsem něco slavnostního,od něj nedostali snad vůbec nic,když pak seděli v restauraci,teda se tam spíš schovávali před deštěm,na stole nic,leda by snad Petra pozvala jeho.Nechápu,proč do toho šla,musela vědět,co to obnáší.Sára mi z toho už přijde hodně špatná.Těm dětem,doufám,to moře prospěje.

76
Lenka ☺
Reagovat

@Viki: Ahoj, Mikeši :-) Ráda tě vidím… a doufám, že jsi ok a že zdraví nezlobí (pardon za OT :-)
======================================
Ad Petra = Libor je jako partner pro ni to nej… Ale nepřála bych takovouto partnerku jemu. Petra je hodně nevyrovnaná osobnost (ač už tu věk je), dělá na mě stejnej dojem, jako na Romana (viz jeho blog). Hodně jednochuchá a pitomoučká, radostně skákací na prázdný kecy týpku jako Vlastík. Chudáci děti!
Ad Pepa = pro mě je nějak „divnej“… jeho řeči se mi zdají hodně divný, prázdný plácání slámy snažící se vyvolat dojem hlubokomyslné řeči :-( Njn, to by na to musel mít.
Ad René = ok, poputoval po „maminkách“ … jen mu nedocházelo, že žádná normální ženská jaksi nejásá nad představou života na smetišti… vč. doprovodu takového přiblblíka.
Chápu, že v této RS má štáb čím dál míň na výběr…
Ale tahle řada je hoooodně žalostná :-)

77
Jana Košárková
Reagovat

@Jonatána: Normálně nechápu…kdybych byla chlap,tak by se mi ta princezna Zubejda vychrtlá a užvaněná vůbec nelíbila.Vždycky čekám,kdy mu vykousne patro i se zubama.

78
Viki
Reagovat

@Lenka ☺: Ahoj Leni, taky jsem byl rád, když jsem Tě zde objevil. Já na nějakou dobu musel Panáčka opustit – jistě si ještě pamatuješ proč. Pak jsem se dostal do spárů doktorů a už se to se mnou sypalo. Jednak jsem divný pacient, jednak se ani doktoři moc nevyznamenali a postarali se, abych poznal i takové věci, o které jsem vůbec nestál. Pak už se to sypalo a já začal chodit ke stále více doktorům a bral čím dál víc prášků. Přesto, že jsem všem nosil kopie zpráv od jiných doktorů, nikdo to zřejmě nečetl – hlavně že mě každý z nich nechat odebírat litry krve, ačkoliv si nějaké ty krevní rozbory mohl vyčíst od jiných. Výsledkem bylo, že jsem se v září složil a pobyl si přes měsíc v nemocnici – a není to vůbec dobré. Jen jako perlička – víš jak je na každém balení léku zdůrazněno, že než jej začneš používat, tak máš informovat lékaře, jaké všechny léky bereš. Kruci, lékař, když mi něco předepisuje, tal to přece vidí, co beru, s kým se mám tedy radit? Nebo s lékárníkem, který neví o mně nic. V nemocnici se podívali, co všechno beru a během pár dnů mi je zredukovali na polovinu s tím, že některé mi vyloženě škodí a dokonce mohly způsobit i vznik mé choroby. Takže jsem měl trochu jiné starosti, ale na Panáčka jsem se ještě stihl vrátit.

79
Viki
Reagovat

@Lenka ☺: K pořadu: S tím Liborem máš asi pravdu, je hodnej a dovedl by si považovat dobré ženy. Ale jak tu už některé dámy psaly, je pro mnohé z žen zjevově nepřijatelný. Na druhé Péťa nejspíš nepatří mezi adeptky na hodnou partnerku. Jak už jsem uvedl dříve, nejsympatičtější z účinkujících dam tam mi přišla Mirka od Reného – kupodivu tady ji spíše kritizovali.
Jako mužský jsem asi dřív objevil prázdnotu Pepových „mouder“, dámy (i tady) mu to naopak papkaly. Připomněl mi mého strýce, který byl také řečný, zatímco nechával pustnout svůj kdysi luxusní 3pokojový byt. Když jsme tam přijeli s chotí a dětmi, byl velký problém se někam uložit (babička tam vždycky měla vzorně naklizeno).
přičemž až kolem 21 hod. se nám podařilo zastavit tok jeho řeči a donutit jej k vyjádření, kde budeme spát. Josef sice takový není, ale na druhé straně zase bydlí na smetišti.
René je pro mě neuchopitelný. Má pěkný domek, ze kterého udělal dům hrůzy a skladiště bůhvíčeho, jeho jednání s ženami nechápu. Veronice se nedivím, že si našla jiného (i když dávám za pravdu Ajdě, že je to spíš mazaná potvora anebo oběť někoho ze štábu).
Z této řady jsem byl zprvu také zděšen, ale pak jsem si uvědomil, že to všechno má v ruce štáb a je to jeho dílo. Nemyslím si, že by měl až tak těžký výběr, spíše bych sázel, že úmyslně vybral exoty s nebydlením a totéž provedl s výběrem nápadníků, nápadnic. Vždyť kdo tam byl normální – jen pár jedinců, aby to tak nebylo do očí. A mám pocit, že to zabralo, mnozí lidí hodnotí tuto řadu naopak jako nejlepší.

80
Ajda
Reagovat

@Viki: Za mě to není rozhodně nejlepší řada, ale nejabsurdnější. Dříve to bylo jakž takž uvěřitelné, nyní tam naklusal zástup komparsistů, takže první díly divák hlavně přemýšlel, kde kterou osobu už viděl. U některých to byl úctyhodný seznam. Modelky, či spíše pornoherečky, dámičky, trosky …. Ne seznamování, ale hloupost jednotlivých účinkujících mě začala bavit, HSTM je daleko lepší než byla poslední řada Farmáře. Dokonce začínám věřit, že štáb se ani nemusel moc namáhat, oni to absurdní divadlo zvládali hrát sami.

81
janica
Reagovat

@Viki: … já s Tebou souhlasím a potěšilo mě, že hodnotíš Mirku kladně. Pro mne jediná normální rozumná ženská, která když vidí ten blázinec, tak už jen dohrává bez jakéhokoliv zájmu. Smlouva je smlouva.

Přidat komentář