Panáček v reality show

Výměna manželek (17.4.): Biomatka vs. cholerik

17. Duben 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm

Dva totálně odlišné způsoby výchovy dětí, to bude hlavní téma tohoto dílu Výměny manželek. Jedno dítě má pevně stanovený řád, pět kluků přerůstá rodičům přes hlavu. Přísná výchova agresivního otce se míjí účinkem, ne vždy je výprask ten správný výchovný prostředek.

Vyměněné rodiny

Tábor

tábor

První rodinu tvoří Bára (27), Milan (29) a dcerka Leontýnka (11 měsíců).

Rodina se přihlásila hlavně proto, že chce zjistit, jaké to bude trávit deset dní odděleně. Bára je rázná žena, miluje pořádek, je vysazená na kvalitní stravu, a co řekne, to platí. Dcera má pevný řád, domácí, výhradně bio stravu.

Železná Ruda

ŽR1

Na druhé straně se seznámíme s Markétou (25), Josefem (39), strejdou Mírou, Pepínem (8), Petrem (8), Adamem (6), Radkem (4) a Pavlíkem (2).

Důvod přihlášení? Markétu zajímá, zda i v jiných rodinách se neustále křičí jako u nich doma.

Báru žádná idylka nečeká. Pět neposlušných kluků a cholerický manžel. K nim bude mít v rodině jako bonus i „strejdu“ Míru. Vzhledem k tomu, že je Josef pořádný vztekloun, Bářin pobyt poznamenají četné hádky, často se na ni Pepa oboří, že doma nic nedělá. Bára se dokonce i několikrát rozpláče, jelikož se jí vůbec nelíbí, když na ni Josef zvyšuje hlas. „Nepřišla jsem sem dělat ti služku,“ brání se jeho atakům.

hádka

Náhradní otec je často hladový, tedy opět důvod k hádkám. Bářino kuchařské umění se mu nezamlouvá, ta vše svaluje na špinavou mísu. Josefa to natolik rozčílí, že na dočasnou manželku začne křičet, aby se sebrala a jela domů. Slušně řečeno. „Ještě tady po mně bude řvát takovej fracek!“ vzteká se Josef, a to i přesto, že Bára je o dva roky starší než jeho manželka Markéta. Na pohlavky a výprask jsou děti zvyklé, štábu se ale tyto metody nezamlouvají a musí zasáhnout. Tady se nabízí otázka, zda je opravdu potřeba vybírat a sponzorovat takovéto rodiny.

A co na druhé straně? Zvládne Markéta dodržovat přísná pravidla, která zde zavedla Bára?

Sledujte, diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Monika
Reagovat

jeminanku ten Milan to byl hroznej mamlas, kam ho clovek rano postavi vecer najde, strasne nudnej a prazdnej clovek, takovej jelimanek. A ta devadesatikilova matrona s kozama u kolen a zdravou stravou pobavila nejvic :-)) Hlavne vzit si bio cigaretku.

Reagovat

Plná pusa zdravého životního stylu a výsledek nadváha :D Cigarety, odpudivé gelovky a neustálá sebechvála a vynášení luxusu. Otroci děcka.
Kluci jako zvířátka, ale těžko odhadnout, nakolik se předváděli na kameru. Míra v rodině byl přes míru :(

3
anonym
Reagovat

Vše pro dítě je dobré předsevzetí, ale všeho s mírou.
Na druhé straně dětičky hrůza a děs, o tohle se starat 10 dnů tak mě trefí.
Gelovky byly horší než nadváha, neustále žvásty o tom, co mám doma a kolik pánví je otravné, zřejmě si zakládá na svém bydlení, buď jí to za nějakou dobu přejde, nebo bude tak protivná, že se s ní nebude bavit ani mluvící robot.

4
anonym
Reagovat

Konečně jsem dodívala Výměnu a jako silný kafe 5 dětí. Jen křik, zákazy, příkazy a tresty tatínka. Ty děti nejsou malé, ale jak dokázaly zasvinit jídlem stůl je snad umění.
Tresty nechci ani probírat, jako nějaký tábor. Vychování žádné, jako zvířátka, najíst a dělat bordel.
Mamča si pochvalovala v jiné rodině klid, i doma by si měla klid pořídit, ty děcka si žily po svém, jako zvířátka.

5
anonym
Reagovat

@Ajda: To nebylo na kameru, tyhle děti jsou prostě samorosti, dělají si co chtějí. Ale jinak to jsou moc pěkné děti.

6
Jonatána
Reagovat

Tak jsem se včera podívala na netu. 5 dětí mazec, nakolik je maminka zvládá lépe, je otázka, ale taková hrůza jako s tetou „všechno vím nejlíp“ to asi nebude. Výchovné metody nic moc, ale kdybych si měla vybrat, s kým bych se raději potkala, tak s touhle a rodinou. S tátou bych se určitě chytla, pokud jde o výchovu, ze strejdy Míry bych měla osypky a možná bych po něm něco hodila, ale pořád lepší, než ta slavná biomatka s nejnudnějším bobanem, jaký snad existuje. Ta baba byla na přesdržku hrůza. A ten chudák uťáplý…takové nudné cosi bez vlastního názoru, co normální ženská nemůže chtít. Jenom taková dominantní biokoza. Od maminky k manželce, hlavně, když mu někdo řekne, co má dělat. Brr. ale holčička moc pěkná.

7
anonym
Reagovat

@Jonatána: tak já osobně bych si vybrala cestu schůdnější. Biomatka ať si krmí svoje dítě, které nemá ještě rok, jak uzná za vhodné.
Ale mít proti sobě děcko s nožem je tedy síla, jak mu vzít nůž, abych ho nezranila nebo sebe? Fakt nevím. Ty děti byly jako opičáci.
Takže raději bych 10 dnů vyvařovala biostravu, je to jejich věc,. A strejdu Míru bych poslala do ….ale mamině to zřejmě vyhovovalo. Takový výchovný tábor :-)

Reagovat

@Prochor: 😁 zaregistrovala jsem to minulý tyden, když jsem dávala odkaz na Farmu 11. Přijde mi, že koupili licenci a bude to FHŽ, minulé řady točila JOJka. Tak uvidíme, na Barrandově to bylo dost tragické 😂

Přidat komentář