Panáček v reality show

Výměna manželek (10.1.): Gabriela vs Helena

10. Leden 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm1

Populární show Výměna manželek se vrací s premiérovou řadou. Zvládne dominantní Helena pobyt v tradiční romské domácnosti? Dokáže se Gabriela přizpůsobit rodině, která žije jen sama pro sebe a naprosto se podřizuje dětem?

Vyměněné rodiny

bukovan

Bukovany

První rodinku tvoří Gabriela (42), Vojta (42), dcera Jenny (11) a syn Vojta (7).
Gabriela má strach, jak náhradní rodina přijme to, že je Romka. Manžel a děti ji berou jen jako služku a ona chce zažít změnu. Členové náhradní rodiny nehází toaletní papír do záchodové mísy, ale do koše, který je až v kuchyni, to bude pro novou maminku největší šok a důvod k opakovaným hádkám.

hnojnicee

Hnojnice

Druhá rodina žije na statku a skládá se z Heleny (44), Radka (42) a synů Honzy (6) a Radka (9).
V této rodině se jako dominantní projevuje Helena, je otázkou, jak to budou přijímat v náhradní rodině.

Promo k dnešnímu dílu

Papír je problém
(klik na foto a otevře se stránka s videem)

Kurz správného mytí toalety

8 očí

A na co se můžeme brzy těšit!


Zdroj: nova.cz, FB Výměna manželek, youtube.com

Premiérový díl pořadu Výměna manželek sledujte ve středu 10. ledna 2018 ve 20:20 na Nově!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
cathy
Reagovat

Ajdi, víš, že já tady málokdy píšu, zato hodně čtu… Manželské etudy jsou super a za článek bych byla moc ráda.

Reagovat

@cathy: Já svůj komentář smazala, dříve než jsem viděla tvoji reakci, protože mi to nedalo a článek k prvnímu dílu už je zveřejněný. Teď snad ještě stihnu udělat dnešní díl.

http://reality-show.panacek.com/49048-manzelske-etudy-po-35-letech-pavel-a-ivana-halamkovi.html

http://reality-show.panacek.com/49057-manzelske-etudy-po-35-letech-marcela-a-jiri-haverlandovi.html

3
cathy
Reagovat

Děkuji, to by bylo super! :-)

4
Viki
Reagovat

@Ajda: články bezva, akorát že tam nikdo nechodí. Co se děje?

Reagovat

@Viki: 😩 snad si to najde příznivce,

K VM – romská rodina zabodovala. Ti druzí, katastrofa vztahy, starší kluk na pár facek. Hlavně, že vše dělají pro chlapečky

6
Monika
Reagovat

U me teda nebodovala ani romska rodina, ten chlap byl otresny, tlusty vyzrany prase na porazku, jen se valel na gauci a velel. A jak ocekaval, ze mu manzelka pripravi do prace svacinu, doma nehnul ani prstem, jen s vyvalenym pupkem u televize. A ten drez byl taky nepochopitelnej, setri na vode, ale oba kouri.

Reagovat

@Monika: Jiná mentalita, ale z těch dvou rodin rozhodně ti lepší. Měli uklizeno, pracovali, hlavně nová žena byla stejný rapl jako on, to nejde dohromady. Ten fousatý podpantoflák jen uhýbal pohledem, nevychovaný buran, děcka mu skákali po hlavě.

8
Bejčice
Reagovat

Proč sakra ti v tý Hnojnici nemaj koš na hajzlpapír aspoň na tom hajzlíku? Hned vedle něj a každej den vynášet, takhle to maj třeba v Řecku, to se dá pochopit, ale chodit s hovnama s prominutím přes celej barák a navíc do kuchyně, tak to by se mi taky eklovalo. A ta neschopnost komunikace je nejen mezi manželi ale i s potomky, se mi zdá, na to jak absolutně se jim věnujou, že to má spíš opačnej efekt. Synátor rozmazlenej frocek. Nezná v jeho věku slova jako děkuju, prosím, ani omluvit za rozlitý kafe se neumí. A jak pak ten jeho otec myje záchod… Tak možná jsem cíťa, ale strkat ruku bez rukavice hluboko do záchodu, abych ho očistila od hoven, no labůžo :-D Nemá tahle rodina z Hnojnice náhodou nějakou hovní zálibu? :-D Hrabat se ve svých exkrementech. Však i ona v té druhé rodině, největší problém, akce výměna prkýnka :-D A mezi 4 očima se zase řeší záchod :-D

Přidat komentář