Panáček v reality show

ANKETA Vítězové SuperStar a ostatních talentových soutěží: A vítězem se stává…

14. Leden 2017 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

A vítězem se stává...

Celých čtrnáct dní od Silvestra až do včerejší půlnoci jste měli možnost vybírat toho nejlepšího vítěze za třináctiletou historii talentových soutěží v Česku a na Slovensku. Minulý týden se třicítka vítězů zúžila na finálovou devítku, ze které úderem dnešní půlnoci vzešel absolutní vítěz. Kdo je tedy tím nejlepším vítězem podle názoru čtenářů Panáčka v reality show?

1. Emma Drobná – 46% (218 hlasů)

2. Vlasta Horváth – 29% (136 hlasů)

3. Aneta Langerová – 15% (69 hlasů)

4. Patrícia Janečková – 7% (35 hlasů)
5. Viki Matušovová – 1% (5 hlasů)
6. Martina Bárta – 1% (3 hlasy)
7. Jan Cina – 0% (2 hlasy)
8. Act 4 Slovakia – 0% (1 hlas)
9. Dae Men – 0% (0 hlasů)

celkem hlasů: 469

Jak už se dalo očekávat podle výsledků semifinále, vítězka jubilejní desáté SuperStar Emma Drobná suverénně ovládla anketu, pročež jí náleží titul absolutní vítězky. Černým koněm ankety se ukázal být vítěz druhé české Superstar Vlasta Horváth, který získal stříbro a odsoudil tak první a neúspěšnější SuperStar Anetu Langerovou k pouhému bronzu. Nevděčná bramborová medaile připadla vítězce Talentmanie fenomenální Patrícii Janečkové. Zbylá pětice finalistů víceméně propadla úplně.

Fanoušci Emmy Drobné se tak v příštím týdnu mohou těšit na exkluzivní článek, ve kterém si připomeneme cestu soutěží této krásné, charismatické a talentované zpěvačky. A přestože je tato fráze jedno velké klišé, tak ji na závěr ankety nelze nepoužít: Sláva vítězům, čest poraženým!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Tomi
Reagovat

Mohu se zeptat, proč se na panáčkovi vůbec nepíše o tom ostrově, co poběží na Nově ? :O

2
Prochor
Reagovat

Taky to nechápu. Je to nejzajímavější a nejobtížnější RS na světě a tady ani slovo. Každopádně dneska běží první díl.

3
peto
Reagovat

posledni dobu je to tu divne ,-same teratalni ankety zadne novinky ci komentar shrnuti zamorskych reality show jako kdyby tady chcipl pes,-

prima tv zaradila 6 radu talentu kdyz to mensina divaku uz videla ,-markyza do mesica zaradi farmu ,-na podzim opet hlas ma znamy hlas ,-ale tady chcipl pes.

4
cathy
Reagovat

Taky koukám, že na mém oblíbeném Panáčkovi, který měl vždy dobré a čerstvé info o Trosečníkovi ani slovo… :-(

5
P88
Reagovat

No taky jsem tady šel hledat nějaké info o Trosečníkovi, ale ankety teď asi frčí. Pochyboval snad někdo o tom, že Emma Drobná na tomhle webu skončí jinak než první? To je asi stejné jako s mistrem Gottem v Slavíkovi :D

6
Tomi
Reagovat

Je to opravdu divné, že to tady takhle chcíplo. Vždy jsem sem chodil rád pro čerstvé info a komentoval dění reality show… a teď? Nic :/

7
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Taky cekam na diskuzi a nic.

Zatim je nicmene nejhorsi moderator, ktery mluvi jak robot.

Vypada to,ze se vratil ozraly vratny…

9
Prochor
Reagovat
10
Honzad
Reagovat

Pro mě teda taky docela zklamání, že je tady tak mrtvo. Přitom nemám pocit, že by se ve světě RS nic nedělo, bohužel tady teď frčí hlavně Popelka či co. Přitom včera začal nejen český „Survivor“, ale rovněž další řada Ano, šéfe. Chápu, že asi nejsou lidi ani čas, ale je to určitě škoda, lepší platforma na českém internetu není.

11
Ajda
Reagovat

@Honzad: Opravdu se nestihá vše, nové posily jsou vítány. Jsou tu různé žánry a lidí málo :-(
Nahodila jsem článek pro diskusi.

12
ales winner emma
Reagovat

P88 Emma to vítězství si doopravdy velmi zaslouží ale to asi pro nevzdělance jako jsi ty je problém to vysvětovat když není co

14
Tomáš
Reagovat

Já teda toho vašeho Trosečníka či Robinsonův ostrov či co to vůbec je včera neviděl a ani sem o nic nepřišel, co sem tak slyšel tak to byla nehorázná nuda a hovadina. Takovéhle RS mě absolutně nezajímají. Proč Prima opakuje šestou řadu ČSMT kterou v premiéře ani nevysílala a nechala ji jen slovenskému kanálu, to je mi taky záhadou. Čeká snad že ten propadák zvrátí reprízou a lidi to budou sledovat víc než když to běželo skutečně? :D Byl bych daleko raději kdyby Nova místo všech těch blbostí jako je tenhle ostrov, masterchef, tvoje tvář má známý hlas atd. nasadila pěveckou a osvědčenou soutěž SuperStar, to mě vždy bavilo daleko víc ale tak nějak mi přijde že už jí asi odzvonila hrana. Nebo aspoň tedy ten Hlas Československa kdy má být? Na to už mi soukromě neodpověděl DJ Vlado a ten měl dřív přehled o všem. Zcela objektivně si troufnu tvrdit i to že tahle anktea která tu je ale vůbec nikoho nezajímá což je ostatně z vašich příspěvků i vidět. Všechno je podivné no.

15
ales winner emma
Reagovat

Tomáš s tím ČSMT s tebou souhlasím ale v ostatních věcech nikoliv masterchef i tvoje tvář já pokládám za výtvor té pravé zábavy mimochodem sem četl že Hlas Československa bude na podzim 2017 a castingy se mají rozjet mezi březnem až červnem jinak i mě řekl dJ vLADO TO SAMÉ ŽE NEMÁ O sUPERSTAR ŽÁDNÉ INFO

16
P88
Reagovat

ales winner emma: já jsem nepsal, jestli si ho zaslouží nebo ne, je to jen anketa, rozhodně si z toho hlavu nedělám, vypovídá to o preferencích čtenářů panáčka a lidech kteří hlasují. Stejně tak jako známe preference hlasujících ankety Český Slavík. Nevím, jak můj názor souvisí s mým vzděláním, o kterém mimochodem nevíš vůbec nic, každopádně mi nic vysvětlovat nemusíš.

17
ales winner emma
Reagovat

P88 s tvým vzděláním docela dost ale to je asi na jinou debatu

18
P88
Reagovat

ales winner emma: samozřejmě, v příštím životě zkusím jinou vysokou školu.

Ajdo, díky za vlákno k Ostrovu, přeji hezký den :)

Přidat komentář