Panáček v reality show

American Idol 2016: Poslední řada představuje své semifinalisty! (video)

7. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: American Idol

IDOL15

Před pár týdny začala 15. řada American Idolu, která bude zároveň vůbec poslední, kterou stanice FOX odvysílá. Formát Idolu, nám známý jako SuperStar, je v podstatě považován za průkopníka pěveckých soutěží a žánru reality show vůbec. Pravdou je, že se soutěž již netěší takové popularitě, jako v dobách své největší slávy, kdy dosahovala rekordních čísel sledovanosti (týdně 30 milionů diváků). Stanice FOX se tak rozhodla s Idolem patřičně rozloučit poslední řadou, aby mohla odejít do televizního důchodu s hlavou vztyčenou. Můžeme se tak těšit na řadu plnou speciálních hostů a vystoupení. Zatím máme za sebou castingy, Hollywood week a Showcase, příští týden nás čeká semifinále, kde bude 12 dívek a 12 kluků bojovat o místa v dalších kolech. Připravili jsme pro vás krátké profily všech soutěžících. Jedinou otázkou zůstává… Kdo se stane posledním vítězem American Idol?

Kluci

Adam Lasher (28)

Adam je navrátilec z loňské řady, kdy ohromil porotu svou původní písní. Loni se však Adam nedostal dále jak do Hollywoodu. Letos na castingu opět ukázal svou muzikálnost předělávkou hitu Boba Dylana, postup do Hollywoodu byl pouze formalita. Jeho muzikálnost potvrzuje fakt, že je synovcem Carlose Santany. V posledním kole zvolil nápaditou vlastní verzi hitu Stay, kde byl hodně slyšet a cítit vliv hudby jeho strýčka. Adam je kvalitativně konzistentní WGWG, navíc má vzhled a dospělý look, což kombinace, která by se dala označit jako magnet na hlasy diváků Idolu. Pokud se nic nepokazí, je Adam jasný finalista a může mířit hodně vysoko.

Casting – Knocking On Heaven’s Door (Bob Dylan)

Top 48 Showcase – Stay (Rihanna feat. Mikky Ekko)

Dalton Rapattoni (19)

Teprve 19 letý Dalton pochází z Dallasu v Texasu a momentálně se živí jako hlasový poradce. Dalton není showbusinessem úplně nepolíbený, před lety byl objeven hledači talentů pro Disney boyband IM5, se kterým vydal několik singlů. Nicméně boyband před dvěma lety opustil aby se mohl vrátit k původní kapele Fly Away Heroes. Nyní zkouší své štěstí také v Idolu. Na prvním castingu zpíval píseň z Fantoma opery. Dalton vyniká spíše svým punkovým vzhledem, který však příliš nekoresponduje se stylem zpěvu, který mi zvláště v castingovém vystoupení přišel průměrnější a barva hlasu taky ne nijak záživná. V Showcase byl mnohem lepší, konzistentnější, i když bylo stále matoucí, kde ho zařadit, zda do boybandu nebo do kapely alá Green Day. Dalton je zajímavý typ, nicméně potřebuje ještě doladit svůj styl, kterým se bude prezentovat, klidně může díky výraznosti pomýšlet na živá kola.

Casting –  Phantom Of the Opera (Phantom Of the Opera)

Top 48 Showcase – It’s Gonna Be Me (‚NSync)

James VIII (23)

James VIII, celým jménem James Gray Johnson, jehož rodová linie sahá až do období občanské války, se osobně profiluje spíše jako muzikant, než jako zpěvák a performer. Jamese mohli diváci zahlédnout již v minulé řadě America’s Got Talent, kde dělal doprovod africkému zpěvákovi Alexovi Boyemu, který byl později vyřazen. Ještě to léto se stihl James přihlásit do Idolu, a to zároveň se svou přítelkyní, která ho přemluvila. Porota při castingu Jamesovi vytýkala afekt v hlasu, nicméně ten nezastínil Jamesův komplexní talent. James je další talentovaný muzikant z top 12 kluků, dost možná se bude o své místo na výsluní prát s Adamem, který má silnější charisma a jde z něj cítit větší tah na branku.

Casting – Sun Comes Up (John Legend)

Top 48 Showcase – Change the World (Eric Clapton) 

Jordan Sasser (27)

Jordan pracuje jako pastor, stejně jako James VIII se castingu zúčastnil se svou drahou polovičkou. Jordana a jeho manželku doprovodila také jejich malá dcerka. Jordan na castingu dokázal, že je majitelem velkého hlasu a nebojí se ho použít, nicméně se u něj objevují občas jisté zlozvyky s užíváním kudrlinek. Celine Dion si dal na chlapa ovšem docela úctyhodně. Při Showcase jsem čekal, že by mohl napravit pověst Love Runs Out, na které se za poslední dva roky vysekal nejeden soutěžící, nejen v Idolu. Jeho snažení skončilo někde v průměru, avšak to byl dostatečně dobrý výkon na postup do top 24, i když podle mě více zaujal na castingu. Co se týče osobnosti, tak Jordan působí zvláštně a těžko říct, jak ho přijmou diváci, jestli se budou ohlížet spíše na jeho příběh nebo komplexní balíček.

Casting – Celine Dion (It’s All Coming Back To Me Now)

Top 48 Showcase – Love Runs Out (OneRepublic)

Kory Wheeler (27)

Kory je další navrátilec, loni se k porotě dostal čirou náhodou, když ho při natáčení castingů s porotou ulovil producent v kavárně, kde Kory pracoval. Loni byl Hollywood pro Koryho konečná zastávka. Letos se vrací pokoušet své štěstí znovu. Kory zatím neměl s postupováním problém, jeho písničkářský projev opět porotu přesvědčil natolik, že se dostal až do Showcase, kde ovšem opět zapadl do šedého průměru WGWG. Jeho podání Electric Love by si zasloužilo mnohem víc dynamiky. Porotě to sice na postup do semifinále stačilo, ovšem obávám se, že Kory velké pódium neutáhne. Zvláště pokud stojí proti výraznějším typům jako Adam nebo James.

Casting – Bennie and the Jets (Elton John)

Top 48 Showcase – Electric Love (BØRNS)

Lee Jean (15)

Lee je jeden z nejmladších letošních soutěžících, jako zpěvák a muzikant samouk se rozhodl následovat svůj sen už jako dítě. Před pár lety Lee přišel při nehodě o svého bratra, který byl pro něj také velkou inspirací a nacházel v něm podporu. Na to, jak je Lee mladý, tak umí ovládat svůj hlas (což o sobě Daniel Seavey loni říct nemohl) a hra na kytaru mu také jde. U Leeho bude záležet, zda dokáže zazářit mezi zkušenější konkurencí. Jeho výkony jsou konzistentní, nicméně mají tendenci zapadat a nevyčnívat.

Casting – I See Fire (Ed Sheeran)

Top 48 Showcase – Make It Rain (Ed Sheeran)

Manny Torres (20)

Manny je původem z Portorika, jako JLo, s hudbou začínal v mladých letech ve školní kapele, kde hrál na bicí. Poté se sám učil na kytaru a piáno. Osobně si myslím, že je Manny slušný zpěvák, možná je to jen můj problém, ale jako osobnost mi nepřijde pro soutěž dostatečně zajímavý, zkrátka nemá to něco, co člověka na zpěvákovi nadchne, aby mu poslal hlas.

Casting – This Love (Maroon 5)

Top 48 Showcase – Master Blaster (Stevie Wonder)

Thomas Stringfellow (17)

To větší dojem zanechal Thomas, který pochází z pěstounské rodiny. Thomas začal zpívat již v páté třídě a v hudbě by chtěl něco dokázat, aby dětem, které nemají rodinu, ukázal, že se sny plní. Thomas disponuje zajímavou barvou hlasu a celkově takovou quirky osobností. Jeho Give Me Love se mi líbilo, taková procítěná verze. Při One Direction v Showcase mě ovšem rušilo časté (bohužel nadužívané) jódlování na konci frází, což je nejspíš zlozvyk, kterého se nezbavuje lehko. Thomas to nebude mít jednoduché, jelikož se hlasově podobá svému konkurentovi Mackenziemu, tudíž bude stěžejní, který z nich zazáří více. Můj osobní tip je bohužel v neprospěch Thomase, který není tak otřelý jako Mackenzie.

Casting – Give Me Love (Ed Sheeran)

Top 48 Showcase –  Story Of My Life (One Direction)

Trent Harmon (24)

Trent začínal s muzikou zpěvem v kostelech, u toho se učil hrát na různé hudební nástroje. Trent údajně několikrát zkoušel své štěstí v konkurenční The Voice, jeho Blind Audition ovšem nikdy neopustil střižnu, přestože měl natočenou i dotáčku. V Idolu už se mu vedlo mnohem líp, když se dokázal probojovat až do semifinále a to i přes to, že v Hollywoodu musel zpívat s mononukleózou a horečkami. Trent je dobrý zpěvák, jeho falzet zní hodně dobře, nicméně u něj bojuji s jeho projevem, který není lahodící a taky osobností. Mám z něj zkrátka rozporuplné pocity.

Casting – Unaware (Allen Stone)

Top 48 Showcase – Tiny Dancer (Elton John)

CJ Johnson (28)

CJ je další samouk mezi postupujícími chlapci. Všechno, co umí se naučil sám, sledováním zkušenějších. Před soutěží působil v kapele American Fiction. CJ v sobě kloubí charisma a country rockové cítění, což je do Idolu velmi dobrá kombinace. V showcase CJ dokázal, že pro něj vystupování není žádná věda a že dokáže být na pódiu přirozený. Pokud se nestane žádná zrada, spolu s Adamem a Mackenziem je CJ jasný kandidát do top 10. Dost možná tu máme letošního černého koně soutěže!

Casting – You Make My Dreams Come True (Hall & Oates)

Top 48 Showcase – Parachute (Chris Stapleton)

Mackenzie Bourg (23)

Mackenzie je mladý singer/songwriter z Louisiany. Za sebou má stejně jako Trent účast také v The Voice, kde ovšem byl v roce 2012 mnohem úspěšnější. V týmu Cee Lo se probojoval až do živých kol, kde ho jeho kouč nezachránil od vyřazení. Pro porotu American Idol si připravil medley hitů, se kterými bodovali sami porotci – chytré, vzniklo z toho nápadité podání. Mackenzieho jsem v The Voice nesledoval, tudíž nemůžu posoudit vývoj, ovšem disponuje zajímavou barvou hlasu, má také charisma a ksicht, který na kameře skvěle prodává. Už v Hollywoodu ukázal, že je soutěživý a nebojí se riskovat a vyrukoval s vlastní písní, se kterou velmi zabodoval. V Showcase jen potvrdil své místo v soutěži.

 Casting – porotcovské medley

Top 48 Showcase – Can’t Help Falling in Love (Elvis Presley)

TOP 5 Kluků podle VojtyP

  1. Adam Lasher
  2. Mackenzie Bourg
  3. CJ Johnson
  4. Dalton Rapattoni
  5. James VIII

Dívky

Amelia Eisenhauer (16)

Amelia se začala věnovat hudbě, když ji bylo 6, za tu dobu se z ní stala hotová multiinstrumentalistka, celkem totiž umí hrát na 5 hudebních nástrojů. Do Idolu se přišla porotu a diváky přesvědčit, že ovládá i šestý nástroj a to svůj hlas. Na casting si vzala neobvyklé vybavení, katanu a housle, naštěstí při vystoupení použila druhý nástroj, katany nastěstí nebylo třeba, protože porotu zaujala. Amelia je takový ryzí talent, neobroušený diamant. Disponuje zajímavě nakřáplou barvou hlasu a do vystoupení umí dát patřičnou sílu, i když právě tu techniku potřebuje „vybrousit“. Pokud se Amelia probojuje ještě dále, bude zajímavé sledovat její vývoj.

Casting – Many Rivers To Cross (Annie Lennox)

Top 48 Showcase – New York State of Mind (Billy Joel)

Avalon Young (21)

Avalon se také hudbě věnuje od útlého dětství, do 18 let stihla vydat vlastní EP, kde se sama svůj styl definuje jako mix různých žánrů s hlavní inspirací v R&B. Na casting si vybrala píseň od Beyoncé, kterou si předělala podle svého, což se jí podařilo znamenitě. Je znát, že Avalon o svých výběrech přemýšlí a dokáže jim vtisknout vlastní přidanou hodnotu. Navíc disponuje zajímavou barvou hlasu, která překvapivě funguje i v R&B. V showcase také ukázala, že umí být na pódiu přirozená. Pokud postoupí, mohla by do soutěže přinést nějaký svěží vítr. Avalon je zkrátka zajímavá.

Casting – XO (Beyoncé)

Top 48 Showcase – Yo (Excuse Me Miss) (Chris Brown)

Emily Brooke (16)

Emily je další z top 24, která soutěžila už loni. Porota ji vyřadila před semifinále z důvodu, že působila nevyzrále, ovšem ji pozvali do příštího ročníku, tak se Emily vrátila. Skoro se mi chce říct, že jsem rád, že loni nepostoupila a vrátila se až letos. Za ten rok na sobě odvedla velký kus práce a také povyrostla do krásy. Pokud by měl někdo v této poslední řadě zastupovat country, tak je to Emily, má pro to všechny potřebné předpoklady. Její Showcase byla jen skvělá třešnička na dortu a potvrzení, že do soutěže patří.

Casting – Careless (RaeLynn)

Top 48 Showcase – So Small (Carrie Underwood)

Gianna Isabella (15)

Gianna je potomkem slavné matky, zpěvačky Brendy K. Starr, která v 80. letech zazářila s hitem I Still Believe. Brenda dokonce pochází z New Yorku ze stejného sousedství, jako JLo. Gianna je velmi snaživá mladá dívka a její vystoupení jsou takové akademické. Talentu má dost, nicméně mezi letošními dívkami, které jsou opravdu silné, to nemusí stačit. Myslel jsem, že mé obavy rozsekne v Showcase, kde jde o všechno, jenže si vybrala píseň po matce a možná si tak nechtěně na sebe ušila bič v podobě staromódního projevu. Uvidíme, jestli Gianna dokáže ještě zazářit mezi výraznějšími soupeřkami.

Casting – House of the Rising Sun (The Animals) 

Top 48 Showcase – I Still Believe (Brenda K. Starr)

Jeneve Rose Mitchell (15)

Jeneve se dá popsat jako pravá a nefalšovaná cowgirl se vším všudy. Kromě toho, že je další multiinstrumentalista v top 24, žije se svými rodiči na farmě kompletně odtržené od civilizace, bez tekoucí vody a elektřiny. Už podle vzhledu je jasné, že Jeneve nebude žádná R&B diva. Na svém castingu se sama doprovázela na cello. Jeneve má vskutku svůj osobitý styl, který spíše inklinuje k old school country a bluegrassu. Jeneve je typ soutěžící, které buď milujete nebo ne. Její výhodou je, že v top 24 zdaleka není nikdo podobný, na čemž by měla stavět, její styl a neuhlazený projev ovšem nemusí sednout každému.

Casting – Chainsaw (Band Perry)

Top 48 Showcase – Ring of Fire (Johnny Cash)

Jenn Blosil (23)

Newyorčanka Jenn je asi nejzvláštnější postavičkou celé řady. Na rovinu, když poprvé přišla na casting, říkal jsem si, že ta holka nejspíš na na něčem jede, jakoby se celou dobu vznášela v oblacích a bylo jí vše fuk. Toto je quirky osobnost doslova a do písmene. Od začátku to vypadalo spíše jako hvězdná pěchota, ale jenom co Jenn sedla za klavír, vše se otočilo. Jenn disponuje zajímavým quirky hlasem, do kterého dokáže dostat spoustu emocí, její zpěv mi lehce připomíná Siu. Jenn je neřízená střela, buď neskutečně zazáří nebo půjde domů.

Casting – Radioactive (Imagine Dragons)

Top 48 Showcase – The Hanging Tree (James Newton Howard)

Jenna Renae (23)

Jenna se začala hudbě naplno věnovat, když ji bylo 15 let. Loni se také stihla přihlásit do amerického Talentu, kde vypadla před branami semifinále. Na prvním castingu zvolila klavírní baladu, za kterou sklidila od poroty obdiv. Byl to opravdu skvělý výkon, spousta emocí. Jennin sytý hlas se dobře poslouchá a z její osobností dýchá písničkářský duch alá Sara Bareilles, dokonce má i podobně zbarvený hlas, jako Sara. V Showcase to Jenna vzala za jiný konec a rozjela to jako country dračice, což mi k ní sedlo krapet míň. Za mě více piána a originálních verzí a Jenna bude v pohodě.

Casting – She Don’t Love You (Eric Paslay)

Top 48 Showcase – Flat on the Floor (Carrie Underwood)

La’Porsha Renae (22)

La’Porsha na casting přišla se svou malou dcerou, která měla to štěstí, že ji mohla během vystoupení držet v náručí JLo. Osobně jsem tak nějak věděl, co od La’Porshi čekat a to ani nemusela před tím nikde soutěžit. Její přezdobené podání Creep mi vůbec nesedlo a vůbec se nechytalo na skvělou verzi Jeny Irene z 13. řady. Taková píseň si zkrátka nezaslouží soulovou úpravu, to samé jako House of the Rising Sun. Co by to však bylo za řadu Idolu bez divy, která si poradí s kdejakým velesongem. Vzhledem k tomu, že do pořadí top 10 letos bude zasahovat porota, La’Porshu místo nemine.

Casting – Creep (Radiohead)

Top 48 Showcase – House of the Rising Sun (The Animals)

Olivia Rox (16)

Olivia pochází z rodiny hudebníků, její otec je saxofonista a její matka je hudební producentka. Zkrátka by bylo divné, kdyby nějaké ty hudební vlohy nezdědila. Dříve, než začala chodit vůbec do školy, napsala svoji první klavírní skladbu. Skládání se věnuje dodnes. Na to, že je Olivii teprve 16 má za sebou hodně zkušeností, kromě jiného si před třemi lety také vyzkoušela americký Talent. Olivia je od pohledu velmi pozitivní a sympatická. Na castingu zazpívala Bruna Marse, má krásnou barvu hlasu a frázování, z jejího podání jde poznat zápal pro věc. Olivia může být dost možná černý kůň soutěže, což potvrdila při Showcase.

Casting – When I Was Your Man (Bruno Mars)

Top 48 Showcase – Love Somebody (Maroon 5)

Shelbie Z (23)

Country kadeřnice z Alabamy si jde také do Idolu splnit svůj sen, i když už se to pokoušela v 5. řadě The Voice. The Voice nesleduji, ale údajně zanechala velký dojem. Shelbie těžce iklinuje ke country, má pro to typický „twang“, na casting si vybrala opileckou píseň od Carrie Underwood a šlo poznat, že žánru rozumí a ví, jak jej zazpívat. Nicméně scházela mi v tom určitá jiskra. V Showcase se Shelbie snažila být s písní Baracuda za rockerku a ne úplně to fungovalo. Pro porotu to byl ovšem dostatečně dobrý výkon na postup.

Casting – Last Name (Carrie Underwood)

Top 48 Showcase – Barracuda (Heart)

Sonika Vaid (20)

Sonika podle svých slov zpívá od doby, kam ji paměť sahá, být v Idolu je pro ni splnění dětského snu, kdy v televizi viděla vítězit Kelly Clarkson. Pro mě je Sonika jedna top zpěvaček v soutěži, ani ne tak díky technice, jako díky její barvě hlasu, která mě při sledování jejího castingu uvedla skoro do tranzu. V Showcase Sonika vsadila na Celine Dion, kde již tolik její barva nevynikla. Na výběry velkých diva písní bych si v jejím případě dával pozor, aby nebyla příliš předvídatelná a „cheesy“.

Casting – Look At You (Carrie Underwood)

Top 48 Showcase – I Surrender (Celine Dion)

Stephany Negrete (21)

Blížíme se do finále. Stephany pochází původem z Mexica, na casting ovšem přijela ze San Diega. Stephany zpěv studovala sama na vlastní pěst, nikdy neměla žádnou školu zpěvu. Právě mě překvapilo, když Jackson 5 zazpívala poněkud chladně, zvláště s porovnáním s castingem loňské vítězky X Factoru Louisy Johnson to bylo téměř bez prožitku. Ze Stephany necítím ten pravý zápal pro věc, skoro mě napadlo ji zařadit do kategorie zpívající herečky/modelky. Ještě se něco může zlomit, její Showcase zase nebylo tak špatné. Zatím je Stephany mezi holkami trochu outsider.

Casting – Who’s Loving You (Jackson 5)

Top 48 Showcase – Girl On Fire (Alicia Keys)

Tristan McIntosh (15)

Úplně poslední soutěžící, kterou si představíme je Tristan, která je vůbec nejmladší účastnicí top 24 za celou éru Idolu. Tristan pochází z rodiny, kterou zajišťuje otec, zatímco matka pracuje v armádě. Tristan se taktéž věnuje hudbě od mala a snaží se co nejvíce vystupovat veřejně, aby nabrala zkušenosti, hudebně inklinuje k popu, R&B a country. Pro svůj casting, který se po odvysílání stal hitem internetu, si Tristan vybrala klavírní baladu Why Baby Why. Z tohoto vystoupení mě hodně mrazilo, až jsem nemohl uvěřit, jak teprve 15 letá slečna může dát do hlasu tolik emocí. Fakt paráda, stejně jako Keith jsem měl pocit, že sleduji něco speciálního. Celý moment byl umocněn, když do místnosti nakráčela matka Tristan, která měla být tou dobou na misi v zámoří, což byl důvod proč video obletělo celý svět. Tristan se po svém castingu katapultovala mezi předstartovní favority, což nemusí být vždy úplná výhra, nicméně je jasné, že ve finále chybět nesmí. Bude snad Tristan poslední vítězkou, jak předpověděla JLo?

Casting – Why Baby Why (Mickey Guyton)

Top 48 Showcase – Stronger (Faith Hill)

TOP 5 dívek podle VojtyP

  1. Tristan McIntosh
  2. Emily Brooke
  3. Sonika Vaid
  4. Avalon Young
  5. Jenna Renae/Olivia Rox

Kdo je vaším letošním favoritem? Jak hodnotíte letošní výběr soutěžících? Podělte se o své názory v diskuzi!

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

American Idol

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
libena
Reagovat

wau! není možná! rekap z amerického idolu!
díky za něj, jdu ho prostudovat :-)

2
VojtaP
Reagovat

@libena: za tu prodlevu se omlouvám, nějak jsem nepodchytil začátek a taky jsem nestíhal sledovat. Pravidelné rekapy určitě budou, jen nemůžu slíbit, že budou v pravidelný čas.

3
LuLuFairy
Reagovat

Tak já mám idoly jasný: Za holky Tristan a za kluky Mackenzie. :)

4
DJ Vlado
Reagovat

Vypadá to, že poslední ročník AI bude podobně jako loňský XF UK vyloženě dívčí záležitostí, což mě jako správného heteráka jedině těší :-) Mezi holkami mám silnou trojku favoritek, kterými jsou Tristan, Emily a Sonika – každá z nich je úplně jiná, ale všechny jsou skvělé, Tristan považuju za adeptku na vítězku, to je prostě whole package všech předností, které by hvězda měla mít :-) Pro Emily jsem měl slabost už vloni a za rok se opravdu hodně zlepšila (navíc jí u mě pomáhá ta loňská křivda, kdy u ní nízký věk porotě vadil, zatímco u Daniela ne) :-) Sonika má především v jemné poloze velmi příjemný, místy až „moničkovský“ hlas :-) Další zajímavé holky jsou pro mě i Jenn, Amelia, Avalon, Jenna a Olivia, mezi favoritky Američanů bude jistě patřit i La’Porsha, která ale mojí favoritkou nebude (tyhle velkohlasé divy až na výjimky nemusím), rozporuplná je pro mě i Jeneve, je mezi holkama dost výrazná, avšak já mám obavu, že to bude typický „one trick pony“, za country girls bych jednoznačně preferoval Emily :-) Za slabší kousky u holek považuju Giannu, Shelbie a Stephany, u všech bych se divil, kdyby došly až do finále, zbylá desítka je ale hodně silná a vyřazování v ní bude masakr :-/

Oproti tomu kluci jsou letos slabí jak čaj, jako maják mezi nimi ční Adam, který mě sice zklamal změnou image z rockera ve slizkého bankovního úředníčka, avšak skvělý muzikant je to pořád :-) Dvojkou mezi kluky je pro mě Mackenzie, který mi typově připomíná loňského Trevora, avšak je minimálně o třídu lepší, a trojkou C.J., což je takový typický černý kůň :-) Naopak mám mezi kluky jednoho těžkého antifavorita a tím je Trent, u kterého vůbec nechápu jeho favorizování, jeho upištěný hlas a afektovaný zpěv je mi krajně nepříjemný, navíc mi není sympatický ani osobnostně :-/ Rozporuplné pocity mám z Daltona, který je typově zajímavý punkrocker, ale bohužel má poněkud „reliší“ hlas :-/ Typově vyčnívá ještě Manny, avšak ten má charisma drnkače v metru :-) Zbytek kluků je pro mě absolutně nemastný, neslaný a totálně mi splývá, proto doufám, že v Top 10 bude nakonec převaha holek :-)

5
libena
Reagovat

letošní rok vypadá opravdu na rok holek, stejně to říkala i během kástingů jennifer lopez, holky jsou fakt top, za mě je nej emily, ten pokrok co za ten rok udělala a hlavně jak vyspěla (pěvecky i do krásy). moc bych si přála aby vyhrála. když je to tedy poslední sezóna, tak jsem si to tak zrekapitulovala a protože se američani pořád ohánějí nějakou diskriminací kvůli pleti a tak, tak bělošky vítězky byly pouze kelly a carrie. a to už je fakt straaaaašně dávno!
další favoritkou je tristan, ta holka je neskutečná. další v pořadí mám sonicu.
hodně mě irituje shelby z (pamatuju si ji z voicu a nebavila mě ani tam) a nebaví mě la porscha.
z kluků vede mackenzie, v tom voicu se asi něco naučil :-)
baví mě dalton – díky výraznému vzhledu jsem přesvědčená že postoupí, neva že není nejlepší zpěvák

jinak se moc těším na živá vystoupení, hlavně na duety s dřívějšími idolisty :-))))
vypadá to, že poslední sezóna bude velmi zábavná!

Přidat komentář