Panáček v reality show

American Idol: Finalisté se v semifinále vrací domů!

2. Duben 2016 | napsal(a): | reality show: American Idol

idol4

Už příští týden se dozvíme, kdo se stane zatím posledním vítězem American Idolu. Soutěž se v semifinále naposled ohlásila ze svého stálého studia, Grandfinále se totiž odehraje v Dolby Theatre v srdci Hollywoodu v LA. Divadlo a stopáž posledních dílů. Po prvním kole v semifinále soutěž opouští další finalista, soutěžícím vybíraly písně jejich rodná města, mentor soutěžích Scott Borchetta a hvězdná porota. Kdo se příští týden ocitne v záři reflektorů na pódiu, kde se předávají Oscaři a komu finále uniklo? Více se dozvíte v článku.

Komentáře k vystoupením budou postupně doplňovány.

Vystoupení

MacKenzie Bourg

Hometown výběr: Leonard Cohen – Hallelujah

Dalton Rapattoni

Hometown výběr: Blue October – Calling You

Trent Harmon

Hometown výběr:  George Jones – Tennessee Whiskey

La’Porsha Renae

Hometown výběr: John Legend and Common – Glory

Vyřazování

Jako první do Grandfinále postoupil Trent, dále Dalton, rozhodovalo se mezi La’Porshou a MacKenziem. Soutěžící, který dostal nejméně diváckých hlasů byl MacKenzie a soutěž opouští, La’Porsha postupuje.

Dalton Rapattoni

výběr Scotta: Bruce Springsteen – Dancing in the Dark

La’Porsha Renae

výběr Scotta: Lorraine Ellison – Stay with Me Baby

Trent Harmon

výběr: Justin Timberlake – Drink You Away

Hvězdný host – Keith Urban – Wasted Time

Dalton Rapattoni

výběr poroty: Tears for Fears – Everybody Wants to Rule the World

La’Porsha Renae

výběr poroty: Adele – Hello

Trent Harmon

výběr poroty: Parson James – Waiting Game

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

American Idol

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
nofux
Reagovat

Trent v posledních týdnech boduje – myslim si, že nakonec vyhraje on.

2
Monika
Reagovat

ja take tipuju na vitezstvi Trenta, La Porscha je porad stejna, myslim si, ze divaky uz omrzela.

3
J
Reagovat

Aj ja si myslim, ze to vyhra TRENT. A dokonca bude mozne, ze do TOP 2 sa dostane namiesto LaPorshe DALTON. Ide o to, ze dost vela fanusikov MacKenzieho fandilo popri Macovi budto Trentovi alebo Daltonovi. Cize ak budu hlasovat, tak skor by sa priklonili na stranu jedneho z dvoch chalanov nez na stranu LaPorshe. Dost vela ludi sice pise, ze Dalton nema silny hlas, respektive nie je dobry spevak, ale na druhej strane mu predpokladaju ovela vacsi uspech v posutaznej kariere nez Trentovi a LaPorshi. Pouzivaju dokonca slovo „marketable“. Ono spevak alebo kapela sa moze presadit aj ked to nebudu doslova najlepsi vokalisti na zemeguli. Dost zavisi na ich repertoari + skvely manazer a zmluva s nahravacou spolocnostou. To, ze napr. vyhra Trent mu este nezaruci uspech v buducnosti a to, ze jeho piesne budu zniet v radiach. Ak by presedlal z R´n´B na country by mohol mozno uspiet viac. LaPorsha je cisto R´n´B spevacka, ale tam je dost konkurencia. A Dalton asi bude pokracovat so skupinou Fly Away Hero, lebo iba tak moze uspiet ako frontman nejakej skupiny, lebo ako solista nema sancu. Predpokladam pop rock alebo punk rock a ci pop punk.

Přidat komentář