Panáček v reality show

Výměna manželek 2015 (16. 9.) – Nataša vs. Lucie

16. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=11203w=615]
Jak zapadne temperamentní Lucie do života romské rodiny s pěti dětmi? Dokáže se Nataša přizpůsobit novému manželovi s vysokými nároky? Ten ji dokonce donutí naučit se jezdit na kole a to dost originálním způsobem. To vše máte možnost vidět v dalším díle reality show Výměna manželek.

Kdo se tentokrát „vymění“

[singlepic id=11204 w=615]

Chvalšiny

Manželé Nataša (55) a Láďa (57) z Chvalšin jsou spolu 24 let. Jako profesionální pěstouni mají v péči 5 dětí, přičemž tři jsou děti Láďovy dcery, která nebyla schopna se o ně starat. Rodinu přihlásila Nataša, aby viděla, kolik dětí někdo jiný zvládne.

[singlepic id=11205 w=615]

Jestřebí

Lucie (31) a Leoš (30) z Jestřebí jsou manželé sedm a půl roku, mají krásné děti Martínka (4,5) a Terezku (2,5). V podstatě jim nic nechybí, ale maminka na rodičovské dovolené si stěžuje, že jí její mechanik nedává najevo city.

Související články

Co vám ve Výměně manželek neukázali? Romka Nataša: Zkoušeli mě, jestli ukradnu peníze! /Blesk.cz
MANŽELKY DNES: Rodina Nataši se rozrostla! Má Lucie snubák? /tn.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Diavha
Reagovat

Panebože…..nepíšu většinou nikam žádné komentáže, ale dnes to prostě nevydržím!!!!Dlouho jsem neviděla takového idiota, jako pana Leoše. Klobouk dolů…chce se mi zvracet z toho, jak si podobní lidi libují ve své dokonalosti a sebestřednosti a jsou to v podstatě neskuteční ubožáci…..Nevím, jestli to zvládnu dokoukat až do konce :-(

2
Zuza
Reagovat

Leos byl i*iot na entou, opravdu….. pred Natasou a jejim muzem klobouk dolu, s detma to nebudou mit jednoduche, ta cikanska natura v puberte je mazec, ale delaji, co umi….. Lucie je hotovy general v suknich…

Reagovat

Co vám ve Výměně manželek neukázali? Romka Nataša: Zkoušeli mě, jestli ukradnu peníze!

@Zuza: Já z té cikánské rodiny nijak nadšená nejsem. Nataša mně lezla na nervy neustálým mletím o tom, že je černá a jak to bere – nebere okolí. Děcka bez jakékoli výchovy, ale zdroj obživy. Leoš z druhé rodiny sebestředný blb, holt ani jedna rodina nic extra na pochvalu.

Přidat komentář