Panáček v reality show

Výměna manželek 2015: Kateřina vs. Dana (8.4.) + rekap

7. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=10963 w=615]

Jak si v RS Výměna manželek poradí mladá maminka z paneláku s hospodářstvím a starším svérázným manželem k tomu? Dokáže se razantní Dana přizpůsobit poměrně laxnímu náhradnímu manželovi a třem malým dětem? Co je pravdy na tom, že se Míla a jeho žena Dana domluvili, že Výměnu zkusí »se vším všudy«?!

Kdo se tentokrát „vymění“

Týniště nad Orlicí: Dana (38) je povoláním obkladač/zedník stejně jako její manžel Míla (54). Společně podnikají, starají se o statek, syna Kubu (17) a dceru Nelu (6). Manželé spolu tráví 24 hodin denně. Mají domeček s hodně zvířaty. Žijí spolu 9 let, jsou velmi stabilním párem. Výměnou by rádi zjistili, zda dokážou fungovat i bez sebe.

Orlová-Lutyně: Kateřina (29) je už 5 let na mateřské dovolené s dcerou Sárou (4) a dvojčaty Lionem a Sofií (2). Honza (29) pracuje jako odlévač a často slouží noční směny. S dětmi nikdy nebyl sám. Manželé bydlí v paneláku 3+1, často se hádají. Kateřina by ráda zjistila, zda si Honza uvědomí, že je pro něj poklad.

[singlepic id=10964 w=615]

Údajně idylický pár z hájovny chce zjistit, zda bez sebe vydrží. Opravdu důvod jít do Výměny manželek. V Orlové se paní po pětileté mateřské doma nudí, hádat se o počítač ji neuspokojuje, chce si to vyzkoušet jinde. Dana balí montérky, Kateřina očekává fešáka, kvůli kterému se míní zmalovat.

První pocity z nové domácnosti

Dana vidí bordel, Katka zvířata, ještě že má gumáky. Dana odhaluje fušeřinu v bytě, možná se jí montérky budou hodit. Nový muž v Orlové je „cucák a místo jednoho vysněného bude mít na krku tři děti. Katka si vedle jmen dvou dětí bude muset zapamatovat všechna zvířata. Krmení, úklid, spaní…

Deset dní v novém prostředí

Orlová:
Dana neztrácí čas a hned zjišťuje, kdo rodině obkládal koupelnu. Honza se začíná bát. Nová maminka se naopak děsí večerní domácí diskotéky, u které jsou děti zvyklé usínat. Co si kdo vezme, to snídá, žádný řád v rodině nepanuje. Honza je pro Danu velké dítě, v bytě se nudí, procházka nebaví asi nikoho. Prohlížení fotek v ní vyvolá žárlivost, Míla je na mladší.
Sára nastupuje do školky, jen ji musí nejdříve najít a hlavně se domluvit, jdeme totiž do polské školky.
Ve školce postrádali pyžamo, nemůžou ho najít ani doma. Propukne hádka, Honza nakupovat jít nechce, pak chce, nakonec jde celá rodina. Mladík se nechová jako dítě, ale jako hysterka.
Změna režimu ani žádnou změnou nebude. Honza si dělá jen to, co se mu chce. Když mu dojdou argumenty, hádá se. Nechce se mu plánovat, co a kdy budou dělat, přitom při změně vše odkýval. Ani další den žádná změna. Dana měla mít volno, on vařit a hlídat děti, nechce se mu vůbec nic. Celá domácnost je v rozkladu, Dana s úklidem nekamarádí a Honza ho neřeší.
Další přání ze změny – nový obklad za kuchyňskou linkou je nápad Dany. Jak se staví sen za dva dny. Vypadá to, že se mladý manžel za Danu stydí, nikam se mu s ní nechce. Ale obklady za něj nevybere, jen nalepí. U práce se jak jinak, než pohádají. Ze zdi čouhají dráty, opět záchvat vzteku u Honzy, musel zvednout zadek a zaizolovat je. Mozaika nalepena, hrubá práce odvedena, kdo dodělá finální zapravení je záhadou. Tipuji, že nikdo.
Před panelákem se griluje, ale jde jen Dana se Sárou. Honza uvaří a donutí jíst děti u stolu, protivnější už asi být neumí.

Týniště nad Orlicí

Katka se zajímá o věk Dany, sympatie zatím jako vždy na obou stranách. Ráno je potřeba nakrmit zvířata. Jsou pěkně otravná, jelikož mají hlad. V ZOO je nakrmí někdo jiný než Kateřina, proto je ona vidí vždy pěkně v klidu. Co dělat? Chytáme sele, pak uhrabeme zahradu a Míla nevynechá příležitost hrábnout si na mladou náhradní manželku. Masér by masíroval, ale ona si počká na Honzu. Ještě stihne natřít bránu.
Nela jde poprvé do školy, Katce chybí dcera, ta jde dnes první den do školky. Pes si hrál se slepicí a tu pak čeká poprava. Na třetí pokus ji Míla usekne hlavu, ale se spařením a kucháním si musí poradit Katka.
Změna režimu nebude nijak drastická. Míla bude krmit zvířata a ona se postará o domácnost. O jeho výpomoc nestojí. Ples, zábava, diskotéka, je jedno kam, ale někam se půjdeme pobavit. Kam? To musí Míla najít na internetu, se kterým dvakrát nekamarádí. Problém mu dělá už klávesnice, ale nakonec se výběr podaří. Ani v tomto díle nesmí chybět psychologické okénko. Mladá maminka manžela miluje, ale on jí s ničím nepomáhá. Chce změnu, jinak odejde. Dokonce později prozradí, že ona byla doma s dětmi a manžel si na týden jel sám do Egypta. Syn naopak provalí, že Míla tvrdí, že Dana na 99% „ohne“ v Orlové Katčina manžela. Domluvili se před odjezdem, že pokud na kterékoli straně k „něčemu“ dojde, nebudou to řešit. Míla provětrává šatník na diskotéku. První outfit je víc na pláž, takže umýt, oholit, změnit tričko a jdeme tancovat. Katka se chtěla bavit, ale je jakási otrávená. Nechce tancovat, Míla si najde náhradu v blondýnce. Kateřina zjišťuje, že tak dlouho nikde nebyla, že už se neumí bavit. Společné koupání Kateřina odmítá, dvojsmyslného vtipkování náhradního manžela začíná mít plné zuby. Zachtělo se mu mladé, krásné, šťavnaté ženy, tak sama sebe ohodnotí. Poslední den a Nela je nemocná. Míla nechápe, že s ním nechce Katka jet k lékařce. Jenže na tu padl splín, má ho dost. Co jí výměna dala? Odpočinula si od dětí.

Z očí do očí

Zprvu je vše v klidu. Dana obdivuje Kateřinu, která zvládá tři děti. Nemá to jednoduché. Probereme harašení v Týništi, Dana je v šoku co vše slyší, ale zachová se jako dáma, neřeší nic na kameru. Do prádla si bereme Honzu. Ten však žádnou chybu u sebe nevidí, změnu připouští, ale jak velkou, to se teprve ON sám rozhodne. Já, já, já, nic jiného neumí. Kateřina vyhrožuje odchodem ze vztahu, on ji nezdržuje. Vyčítá ji chladnost, pár spí odděleně. Sám si žádnou chybu nepřipouští. Chce jít? Ať si jde, on ji nedrží. Naštvaně odchází od stolu. Do Výměny jít nechtěl, věděl, že přesně takto to skončí. Ani po příjezdu domů to nevypadá na usmíření.

Co bylo dál? Výměna proběhla před rokem a půl, bulvár doufám přinese aktuální informace o současném stavu v rodinách. Bližší zprávy o Výměně hledejte v sekci – Související články, nebo v diskusi.

Související články

Harašení ve Výměně: Náhradní manželku chtěl Míla dostat do ložnice /Blesk.cz

Pomsta po Výměně manželek: Farmářům otrávili kozy a uřezali jim hlavy!/Blesk.cz

RODINY PO VÝMĚNĚ: Opustila Kateřina laxního Honzu?/Nova.cz

Páry po Výměně manželek: Jak jim reality show překopala život?/tn.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 30
1
upc ž
Reagovat

Zednice je pro ženu celkem nezvyklé povolání :).
Z článků mi přijde, že nafoukli, co se dalo, ale uvidíme :).

Reagovat

@upc ž: My když měnili okna, tak po firmě zednickou práci dělala paní s manželem, ona byla malinká a moc šikovná :D
Bez přifukování to ani nejde!

3
Karla
Reagovat

Ten mladej z Orlové je na tečku

4
Ludmila
Reagovat

no nafoukli to pán má prostě rád legraci

Reagovat

V Orlové ukázali cholerika a puťku, ale kdo ví, jak to tam je. Z Míly chtěli udělat úchyla, ale pokus nevyšel a Dana byla taky v klidu, ani střihač nudu nezachránil.

6
Monika
Reagovat

No ja teda nevim, ale Mila mi byl vylozene odpornej, nesnasim tyhle trapne primitivni narazky. Navic si jsem jista, ze kdyby katerina mu nejak dala najevo sve sympatie, nerekl by ne….Dana byla celkem v pohode, az na to, ze vypadala o 15 let starsi a ty cigarety mi zrovna nevonely…Mladej lenoch, skoda slov, vubec nechapu, kde k nemu celkem pohledna mlada slecna s luxusni postavou prisla, takovej balik od pohledu.

7
Amos
Reagovat

Milá paní Ajdo, máte naprostou pravdu. Ti venkovští naprostí pohodáři, oba velmi sympatičtí. Nově to prostě nevyšlo ač se snažila jak jen mohla.

8
Alan Wank
Reagovat

@Amos: Mno, přiznejme si, že venkovský tatík nevynechal žádnou příležitost si šáhnout a to, že Dana začala po shlédnutí fotek nové manželky žárlit asi taky nebude náhoda. A ty dvojsmyslné fórky typu „výměna se vším všudy“ asi za něj taky nevymyslela Nova:)

9
Alan Wank
Reagovat

@Monika: Kateřina sice luxusní postavu měla, ale celkově to kdovíjaká krasavice nebyla. Navíc jí docela shazovalo její vyjadřování, které navíc bylo mnohdy docela vulgární (např. u zvířat sypala sprostý slova s docela slušnou kadencí). Takže ono ve finále ten její výběr asi taky nebyl zrovna pohádkovej a výsledek mě zas tak nepřekvapuje.

10
lily
Reagovat

Docela hezká výměna. Dana sympatická, Katka nakonec taky – dost mě překvapila, čekala jsem namyšlenou fiflenku, ale byla to docela pohodářka. Z Míly jsem na rozpacích, připadal mi dotěrný, což nemám ráda. Nejhorší pro mě byl hysterka Honza, taky nechápu, k čemu takového „chlapa“, který prohlásil, že nezná nikoho (míněno asi z kamarádů otců), kdo by hlídal děti, má.

11
Slavěna
Reagovat

Chtěla jsem vidět, jak se Katce líbil nový obklad v kuchyni. Dana vypadá o 10 let starší (její syn také), ale je to frajerka každým coulem…!!!
Proč takový líný pako jako Honza má TŘI děti, proboha…!!! Nesympatickej, nedospělej, hloupej buran.

12
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Jj, jeho žena má děti čtyři, to největší je zpovykanej vzteklej spratek.
Dana byla sympatická, věk překvapil asi všechny, ale proč ne.
Jen mi přišlo hnusné, že se natáčení muselo odehrát zrovna kolem 1.září.
Míla byl přítulný, ale ale bylo to dost nahrané, místy tomu pomáhala i Katka, i když se pak na kameru pohoršovala.
Docela by mne zajímalo, co si o tom celém myslel ten sedmnáctiletý.

13
Slavěna
Reagovat

@Ananas: Ten si asi myslel svoje o svých potrhlých rodičích…:) Vypadal úplně v klidu, škoda, že nedostal víc prostoru, ale třeba ani nechtěl…:)

14
Slavěna
Reagovat

@Monika: No, mně přišla Katka nějaká přihrblá, luxusní postavu si představuju jinak, ale je pravda, že jako máma od tří dětí nevypadala.

15
lily
Reagovat

no, rozhodně byla Katka hezčí než ušišlaná „krásná kočka“ Martina, jak o ní někdo napsal v minulé diskusi.

16
Ananas
Reagovat

@Slavěna:
Každý má jiná měřítka. Takovému Mílovi by patrně přišla luxusní každá mladá v mini. (Tím rozhodně nechci jakkoli snižovat Danu!)

17
Ajda
Reagovat

Katka vypadala, že neumí do pěti napočítat, když otevřela pusu, dlaždič hadra. Dana taky žádný vybraný slovník neměla, ale u ní to tak nepřekvapilo.

RODINY PO VÝMĚNĚ: Opustila Kateřina laxního Honzu?
Páry po Výměně manželek: Jak jim reality show překopala život?

18
Melek
Reagovat

Ten mladý tatínek byl opravdu na tečku, toho bych hnala svinským krokem. Ale když s ním má kočka 3 děti, tak to asi tak lehké nebude. No bylo mi jí celkem líto a to si vždycky říkám, že si za to ti lidi můžou sami.

19
jasmína
Reagovat

Tak v tomhle dílu se předvedli docela pohodoví lidičky,tedy až na sebestředného,líného a panovačného Honzu.
Dana,super férová,pracovitá ženská.
Katka,milá,hodná hezká.Jiný chlap by takovou holku nosil na rukou. ten obtloustlý ňouma si ji vůbec nezaslouží. Ženská mu obloží kuchyň a on ji ještě seřve.Fakt na pěst.
Honza,celkem pohodář,srandista a chlap v létech,který se předvádí před mladou ženskou.Možná by byl schopný i zahnout, jen aby si dokázal,že je ještě muž činu :=).S tím harašením to trochu přehnal a ztratil body :=(.

20
Ludmila
Reagovat

Souhlasím, tahle výměna nebyla špatná. Dana ženská od rány, ale líbila se mi, šikovná baba (překvapil mě její věk, tipovala bych víc, ale to může být i tv). Její Mílaměl sice plnou pusu narážek, ale pes co štěká nekouše, myslím že v jeho případě je to hlavně o kecech, v jeho věku i pěkný chlap a asi i šikovný a pohodový, mě se líbil. Kateřina mi nijak krásná nepřišla,spíš taková nějaká vyčerpaná., ale ten její Honza může být rád, že ji má doma, oproti němu je to miss která nejspíš má všechno na triku. Překvapila mě zmínka o Egyptě. Nemám nic proti odděleným dovoleným, které by ale měly být na obou stranách. ale nešlo o dovču jedu s klukama na lyže (kolo),i on jel singl do Egypta a manželka s dítkama ne, to mi příjde fakt hrozný.. Úplně šílený nebyl žádný, ale jako nejslabší člen mi přišel Honza.

21
hannah
Reagovat

Ta prasátka byla dost sportovně založená, ne?

22
Dana
Reagovat

No mě také překvapil ten Egypt. Můj chlap by mě nenechal doma s dětma a odjel si užívat k moři. Ale jinak si myslím, že Honza byl takový, protože Katka mu nic neřekne. Myslím, že by pochopil, že když se o výchovu dětí podělí, že budou mít i víc času a chuti na sebe. Zse plus pro Honzu bylo, že vařil, tím musel Katce ušetřit práci. Nejlepší ze všech ale byla Dana. Byla mi moc sympatická, vyloženě moje krevní skupina. Tu bych brala za kámošku hned. A její chlap je na svůj věk pěknej, ale trošku to s osaháváním Katky přeháněl. I když kdo ví, co měli všichni ve scénáři. Celkově pěkná výměna bez hádek.

23
Ludmila
Reagovat

Dana ona mu asi opravdu nic neřekne (myslím Kateřinu a Egypt), také jsem byla u moře bez manžela ale s dětmi, chápala bych nejsou peníze pro všechny a jeden z nich jel s dětmi k moři, ale takhle, už jen to že mu nedošlo že je to špatně prostě není OK

24
Ananas
Reagovat

@Ludmila:
Asi bychom se divili, kolik chlapů řekne „já vydělal, já jedu.“

25
jasmína
Reagovat

No,je to jen můj názor,ale mě je Honza odporný,tedy jeho povaha a chování.A to mi ještě uniklo to s tím Egyptem. Jak píšu,nechutný ,líný sobec.

26
Vlaďka
Reagovat

Dana mi až tak zázračná nepřišla, holce to pálí,proto ty montérky do kufru. Měla raději vařit dětem, nějakou zábavu než se za plného provozu dát do předělání kuchyně. Takže její osobní zájem (reklama v TV) nad zájmem rodiny. Ten čurbes ji zřejmě nevadil. Z Honzy udělali povaleče,ale pokud pracuje jako slévač a byl po noční,tak jeho námitky byly oprávněné,že je nevhodný čas na rabování v kuchyni. Televize asi hodně zasahuje do děje.

27
Vlaďka
Reagovat

Dobrým řešením jistě nebude jako já půjdu jeden den někam sama a ty druhý den……lepší by bylo zapojit babičky,paní na hlídání a vyjít si oba třeba do kina nebo na dobrou večeři. Věřím,že je hodně unavená,stereotyp je na palici,ale ona už dávno couvá z manželství a o záchranu se nesnaží nebo opravdu nemají nikoho na hlídání.

28
Ananas
Reagovat

@Vlaďka:
Televize zasahuje velice, montérky v kufru určitě nejsou náhoda, stejně jako nebylo náhodné v prvním díle povlečení, které si vzala Jana.

29
Lea
Reagovat

Ženský mi v tomhle díle přišly celkem fajn, s normálnim mozkem v hlavě.
Dana si asi chtěla udělat reklamu, ale jinak mi přišla ok, nějaký námitky na její vaření a starání jsem neslyšela.
Honza je pablb, co si myslí, že je pán tvorstva. Ale možná je to i tím, že Katka si neumí nic prosadit a on přejímá názory od dalších přiblblejch kamarádů. A když manželce s ničim nepomůže, ona neustále utahaná a v blbý náladě, tak se nemůže divit, že si pak nevrzne:)
Míla mi s tim ošahávánim už přišel trochu přes čáru, ale nejspíš to opravdu u něj bude folklor a bude „pes co nekouše“, protože Dany syn byl naprosto v klidu. Řekla bych, že pokud by se syn bál, že mámin chlap jí ublíží, byl by víc ve střehu. Ale zase se mi třeba líbilo, že když Katka zadala Mílovi péči o zvířata, vůbec neprotestoval.

30
Vlaďka
Reagovat

Jenom teď po natáčení a odvysílání pořadu Dana řekla, že jim někdo ze závisti otrávil zvířata. To je potom realita! Hnus, fuj.

Přidat komentář