Panáček v reality show

National Television Awards 2015 – Jak dopadlo udílení britských televizních cen? Zvítězil X Factor či Britain´s Got Talent?

21. Leden 2015 | napsal(a): | reality show: Got Talent, X Factor UK

[singlepic id=10863 w=615]

Dnes večer se v londýnské O2 Aréně konala každoroční televizní událost, předávání britských televizních cen s názvem National Television Awards (NTA). Událostí provázel známý britský moderátor Dermot O´Leary (X Factor). Na vítězství byly nominovány také pořady, které jsou zde na Panáčkovi velmi známé a oblíbené, konkrétně X Factor a Britain´s Got Talent. Mimo nich byli nominováni také známé osobnosti z těchto pořadů. Jak předávání cen dopadlo?

X Factor i Britain´s Got Talent spolu soupeřily v kategorii „Talentová show“, kde stály vedle konkurentů jako jsou The Voice UK a Strictly Come Dancing. Nakonec se štěstí usmálo na X Factor. I přes klesající sledovanost má soutěž na ostrovech stále velmi pevné fanouškovské jádro. Gratuluji. :)

V kategorii „Televizních porotců“ byli nominováni za X Factor Simon Cowell a Cheryl Fernandez-Versini, za Britain´s Got Talent David Walliams a nakonec Marry Barry, za pořad The Great British Bake Off. Vítězem se nakonec stal David Walliams. Ten na předávání chyběl, tak za něho cenu přebral jeho dobrý přítel a „aktuálně poražený“ Simon, který si neodpustil velmi vtipný vstup s vymyšleným dopisem :).

Další zajímavou kategorií byl „Moderátor zábavného pořadu“. Zde se proti sobě mimo jiných utkali Dermot O´Leary (X Factor) a dvojice And & Dec (Britain´s Got Talent). Právě tito dva se stali vítězi.

Během programu vystoupil také, zatím poslední, vítěz britského X Factoru, Ben Heanow. Ten před zaplněnou O2 Arénou zazpíval svůj vítězný singl „Something I Need“, se kterým uspěl i v britské hitparádě.

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

Got Talent, X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Frantiszek
Reagovat

Palec hore za XFactor :)

Přidat komentář