Panáček v reality show

Británie má Talent 2016: 3.semifinále! (video)

25. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Británie má Talent, Got Talent

Boogie
Dvě semifinále jsou za námi. Dostáváme se tak do poloviny semifinálových kol. Známe už čtyři finalisty. Kdo se k nim přidal ve třetím kole?

Khronos Agoria

Zyrah Rose

Josh Curnow

Vadik and The Bear

Flying Bebop

Morgan Connie Smith

Boogie Storm

Richard Jones

Jack Higgins

Hvězdný host

Nick Jonas – Jealous/Close

Divácké hlasování

9, Flying Bebop
8, Zyrah Rose
7, Khronos Agoria
6, Vadik and The Bear
5, Morgan Connie Smith
4, Josh Curnow
3, Jack Higgins (Dead Lock – David, Alesha)
2, Boogie Storm (Dead Lock – Simon, Amanda)
1, Richard Jones

Kdo postoupil do finále?

Richard Jones, Boogie Storm

Finalisté

100 Voices of Gospel; Mel a Jamie; Wayne Woodward; Alex Magala; Richard Jones; Boogie Storm

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Británie má Talent, Got Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Monika
Reagovat

Tak treti semifinale zvedlo uroven, lepsi nez obe predchozi dohromady a myslim si, ze i nekolik neuspesnych cisel z tohoto SF bohuzel doplatilo na spatne zarazeni, kdyby byli v prvnim ci druhem SF jsou ve finale. uz to konecne vypadalo jako semifinalove kolo, byt jsem stale kriticka, jak uz je u me zvykem :-)))

Richard Jones – kouzelniky proste nebrat, zdravim Slavika :-)) je to porad dokola to same, dalsi vykradacka dokonce primo z talentu jine zeme, kdy uz nekdo prijde s necim originalnim, do te doby za me proste kouzelnik nema sanci, Britove jsou na ne ujeti nebo co :-)))
Zyrah Rose – tohle se nepovedlo, vyberou si provarenej song, ktery uz prezpivalo x zpevacek pred nimi a upravi ho do nerozpoznatelne podoby, silne refreny jsou pryc, nemelo to koule, nezazivne vystoupeni
Vadik – tezka nuda, trapnej pokus o vtip
Khronos – strasne moc lidi na podiu, hodne neprehledne vystoupeni, nevedela jsem kam s ocima
Boogie – porad stejne cislo, stejne kostymy, jako bych jednu a tutez vec videla vickrat
Morgan – asi nejlepsi zpevacka zatim letos, neni to muj salek caje, ale nevadilo mi to uplne, lepsi nez ta pevecka cisla, ktera postoupila
Jack – porad mu nemuzu prijit na chut, precenovanej kluk, nezaujal me na castingu, nezaujal me ani v SF, ale bylo jasne, ze jako zlatej hreb vecera ma postup v kapse
Flying – ty jo jsem divna v Britanii posledni misto a mne se to libilo :-))) Jasne, nepredvedl tam toho moc, ale ta scena velkolepa byla bombasticka, hudba super, me to bavilo sledovat a nenudila jsem se jako u jinych cisel
Josh – no neni to Jay James ani Calum Scott, to je uplne jina liga, hlas Joshe mi neni moc prijemny, ale ten song je skvelej a ta atmosfera to jeste umocnila, mne se to libilo

2
Lukša
Reagovat

Prozatím nejlepší semifinále, zároveň ale také pro mě nejtěžší na hodnocení.
Khronos Agoria: nepřehledné, nesladěné vystoupení bez většího nápadu
Zyrah Rose: zajímavá verze písničky, ale ty výšky mi dost často trhaly uši
Josh Curnow: opět celkem povedený song, Joshův hlas se dobře poslouchá
Vadik: chlapec se snažil z vystoupení vytěžit co nejvíc přidáním medvědů, přesto stále dost trapné
Flying Bebop: tady se dalo udělat trošku víc, přidal bych barvičky a víc tance (což by už ale nekorespondovalo s vybraným tématem celého vystoupení), celkově ale podařené. Btw slyšel jsem při vystoupení buzzer, ale X nesvítilo, ví o tom někdo něco?
Morgan: osobně mě nebaví, nepopírám ale že zpívat umí dobře, také výběr songu se povedl
Boogie Storm: vystoupení s několika světlejšími okamžiky, ale jestli si zasloužili finále….
Richard Jones: tohle bych mohl sledovat hodiny a hodiny a neměl bych dost. Kouzelníci jsou prostě to moje a tohle číslo bylo opět velmi profesionální, na Richarda se dobře kouká a pro mě jednoznačný finalista.
Jack Higgins: tohle nedokážu ocenit, vystoupení mě nijak neoslovilo, uznávám ale zlepšení oproti castingu

3
VojtaP
Reagovat

tohle semi zlepšení o 100 % oproti předchozím. Fakt škoda, že to nenamíchali líp, tady by se hodilo do Finále víc čísel.
Khronos Agoria – měli pěkné momenty, ale často se jim rozjížděla synchronizace a tak to působilo často trochu zmateně. Nejspíš neměli tolik času na nácvik. Možná by neuškodilo více pracovat s menším počtem lidí na pódiu.
Zyrah Rose- úplně špatné to nebylo, ovšem nic, co by mě zvedlo ze židle. Pěkné holky zpívající docela obstojně poměrně ohranou píseň.
Josh – skvělý song, skvěle zazpívaný. Takový spolehlivý Haenowovský typ kluka z lidu. Kdyby se přihlásil do X Factoru, tak by to nejspíš celé vyhrál.
Vadik – na castingu ještě vtipné, teď už spíš trapné.
Flying Bepob – hodně dobrý nápad, který ovšem zůstal za očekáváním, Čekal jsem více tance a „interakce“ s drony. Jinak zajímavé. Možná to někdo v budoucnu povýší na nový level.
Morgan – určitě talentovaná, nicméně vystoupení takový lepší průměr, být to čistě pěvecká soutěž, tak by nejspíš tolik nebodovala. Souhlas s Monikou, že jsme viděli i horší, kteří postoupili.
Boogie Storm – jsou zábavní, kupodivu to fungovalo i podruhé.
Richard Jones – ne každý iluzionista mě baví, záleží také na tricích. Toto bylo předvídatelné, ovšem prezentace působivá.
Jack – podle mě lepší než na castingu, celé si to víc sedlo. Možná si ten postup do finále zasloužil. Pokud se letos budou rozdávat DK, tak Jack má podle mě jistou, už jen proto aby se utišili naštvaní diváci, kteří z toho udělali kontroverzi. Možná Jack není zas až tak dobrý, ale z těch tanečních čísel asi jeden z nej.

4
Merťas
Reagovat

@Lukša: Flying Bebop bylo jako u Alexe Magaly, předtočené vystoupení, protože během generálky byly prý problémy s drony. Bzučák měl zmáčknout Simon, ale omylem. Hned si ho nechal vymazat.

5
Lukša
Reagovat

@Merťas: Tak to pak dává smysl, díky :)

Přidat komentář