Panáček v reality show

Británie má Talent 2015: Velké finále je za námi! Vítězem se stal…? (rekap+video)

31. Květen 2015 | napsal(a): | reality show: Got Talent

[singlepic id=11018 w=615]
Velké finále jedné z nejoblíbenější talentových show na světě je tu. Devátá řada Británie má Talent dnes uzavře další povedený ročník. Ve velkém finále vystoupí dvanáct soutěžících a budou bojovat o vystoupení před Královnou a o 250 tisíc Liber. A koho uvidíme? Velký chór, taneční skupiny, světelnou show, stand up komika, kouzelníka, psa a dobré zpěváky. Velkého favorita finále nemá, takže bude záležet na aktuálním vystoupení. Hvězdní hosté budou také zajímaví. Vystoupí Andrea Bocelli a Lord of the Dance. Panáček se na finále těší. A co vy? Budete koukat? Kdo by měl podle vás letos vyhrát?

Merťas bude finále komentovat živě.

Sledovat finále můžete zde:
http://www.filmon.com/tv/itv1

20:30 Show začíná video rekapem nejlepších momentů letošní řady.

20:32 Moderátoři přicházejí.

20:33 Přichází nejlepší porota na světě.

20:35 Odhaleny dvě divoké karty. Slečna s mečem Jesse-Jane McParland od diváků. Porota dala možnost tanečníkům BoyBand.

20:38 Jako první vystoupili Entity Allstars

21:10 Třetina finále je za námi.

22:10 Běží reklama a před námi je poslední vystupující, Jules a její pes Matisse.

22:18 Všichni finalisté to mají za sebou. Teď se bude 20 minut hlasovat. A vystoupí hvězdní hosté.

22:38 Hlasování je uzavřené. Očekáváme vyhlášení vítěze.

22:50 Známe TOP 3. Reklama přerušila vyhlášení vítěze. :)

22:55 Známe vítěze.

23:00 Moderátoři ukončují finálový večer. A my se těšíme na rok 2016, kdy se s touto nejlepší show na světě setkáme znovu.

Entity Allstars

Entity Allstars je skvělá taneční skupina, která letos odvedla výbornou práci. Jak na castingu, tak i v semifinále předvedla výborná vystoupení. Alesha jim na castingu dala dokonce Golden Buzzer, a tak jejich ambice mohou být vysoké. Když se jim vystoupení ve finále povede, tak by mohli myslet na vysoké příčky. Entity otevřeli celé finále. Nakombinovali prvky z castingu a ze semifinále. Tentokrát zvolili gladiátorskou tématiku. A vystoupení bylo hlavně nejsilnější v těch pasážích, kdy se drželi historické tématiky. Prostředek vystoupení byl dle mého trochu slabší, ale celkově to bylo velmi svižné vystoupení, ze kterého tryskala energie, a bylo vidět, že to prostě skupina chce. Neviděl bych to jako výherní vystoupení, ale velkou kvalitu to mělo.

UDI

Takový můj osobní favorit. Já mám světelná vystoupení moc rád a tohle je zase úplně jiný druh světelné show. Na castingu byli perfektní. V semifinále to bylo také dobré, ale o chloupek slabší než na castingu. Zkrátka já bych jim výhru moc přál. Ale asi to nedopadne. To by si museli schovat na finále něco exkluzivního. Hlavně jim moc nehrajete do karet to, že před dvěma lety už vyhráli Attraction a britští diváci většinou nevolí stejné vítěze. Ale necháme se překvapit. Ač mám tuhle skupinu rád, tak tohle nebylo výherní vystoupení. Skupina zakončila jejich epický souboj červeného zla s dobrým modrem, podařilo se jim vystoupení vygradovat a drželi svou laťku. Ale bohužel nic navíc. Třetí vystoupení se drží stejného motivu s ptáčky, navíc finálové vystoupení mělo dle mého několik hluchých míst a osobně jsem čekal mnohem víc. Víc prvků, víc wow momentů a hlavně něco, co jsme ještě od nich neviděli. Trochu zklamání. Jejich nejlepší vystoupení asi zůstane to na castingu.

The Neales

Zpívající rodinka synů a taťky není mým hlasovým šálkem čaje. Myslím si, že mají takový staromódní sound projev, který se dnes na trh nehodí nebo ho vyloženě nežádá. Ale to nemění nic na tom, že zpívají hezky, vcelku čistě a zatím se vyvarovali chybám. Dále odhadovat jejich šance je ošemetné, protože v semifinále zvolil hodně emotivní vystoupení a pomohlo jim k postupu. Jsem zvědavý, co vymyslí na finále. No, také nevymysleli nic nového. Vsadili opět na emoce, ale tentokrát jim tolik nerezonovala písnička. Navíc si myslím, že na začátku nasadili velmi falešný tón a v samotném vystoupení se nevyvarovali několika chybám. Vystoupení nebyl můj šálek čaje a celkově byli podstatně slabší než v semifinále. Ani tohle nebude výherní vystoupení.

BoyBand

Tanečníci z BoyBandu to měli v soutěži docela jednoduché. Na castingu dostali Golden Buzzer od moderátorů a v semifinále je bohužel zastavilo až hlasování porotců a to přes to, že byli v semifinále jedni z nejlepších. Porotci je nakonec vybrali jako divokou kartu. A jejich finálové vystoupení mělo od začátku velmi epický nádech víření pěti živlů či elementů. Osobně si myslím, že BoyBand se velmi odklonili od toho, s čím do soutěže přišli. Přišli jako nová a svěží skupina, která dělá tanec jinak. Ve finále dle mého nebyli tou svěží skupinou. Byli tou taneční skupinou, kterou jsme už několikrát viděli a to ještě bez výraznějších wow prvků nebo aspoň u něčeho, u čeho bychom se zastavili. Vystoupení mělo sice epický nádech, ale duše BoyBandu se jaksi vytratila. Jak řekl Simon, nebyli to úplně oni, to s čím do show přišli. Nejspíš ani tohle nebude vítězné vystoupení.

Jesse-Jane McParland

Já tuhle holku mám moc rád od samého začátku. Je to velká mistryně ve svém oboru. Na castingu byla překvapivá, v semifinále úžasná, postup ji unikl o kousek. Ve finále byla nejlepší. Celé vystoupení stylizovala do videohry, oblékla se do růžového oblečku holčičky z Kickass filmu, předvedla několik bojových chvatů a pak začala masakrovat svoje protivníky. Prostě vystoupení měli švih, energii, bylo vtipné, dobře laděné a zatím asi nejlepší vystoupení večera.

Danny Posthill

Stand up komika taky ne radno zatracovat. Umělec tohoto směru také čeká v soutěži na vítězství. Danny je skvělý imitátor britských celebrit, a pokud zvolí dobrý materiál, tak by mohl být černým koněm finále. Bohužel, Danny dle mého asi také nebude sahat po vavřínech. Jeho vystoupení se velmi těžce rozjíždělo a rozjelo se až tak v polovině. Danny mohl své imitace dávat v rychlejším sledu a do diváků to víc rvát. Takhle mu tam vzniklo poněkud dost hluchých míst, které kazily celkový dojem. Měl několik povedených vtípků, ale osobně říkám, že jsem už viděl lepší stand-up komiky.

Callum Scott

Musíme si to říci narovinu. Calum je pravděpodobně největší favorit letošního finále. Vzešel ze zajímavého příběhu, kdy na casting přišel se sestrou, kde ona měla být favoritkou, ale nakonec zazářil on. A to tak, že mu dal Simon svůj Golden Buzzer. V semifinále své ohromné hlasové kvality potvrdil. V mnoha anketách je většinou na prvním místě. Uvidíme, co zazpívá ve finále. Všechnu mu hraje do karet. Jen to nezkazit. Navíc sólo zpěvák jako výherce v britském Talentu ještě neměl šanci pořádně zazářit, takže Calum by mohl zvednout zpěvákům v soutěži renomé. A bohužel nezvedne. Myslím, že jsme viděli trochu pád favorita. Jednak se Calum na začátku zadrhnul a na zlomek vteřiny zaváhal a přestal zpívat. Za další, zasloužil by facku ten, kdo mu vybral písničku. Diamonds od Rihanny nebyla dobrá volba. To bylo hrozné. Calum se v ní vůbec necítil a vůbec nevyzněl jeho ojedinělý hlas. Ohromná škoda, protože Calum má výtečný hlas, ale v této písničce vůbec nezněl. Osobně si myslím, že tohle nebylo vystoupení hodné vítězství. Uvidíme, co na to diváci. Všechno hrálo v jeho prospěch, ale finále se mu nepovedlo.

Côr Glanaethwy

Simon Cowell na castinzích prohlásil, že show ještě nikdy nevyhrál chór. Tohle obří těleso, které čítá přes 160 lidí, má velkou šanci na konečné vavříny. Tohle dokáže zaujmout hodně diváků. Když tomu připočteme dobře zvolený song, tak i chór by mohl sahat po vítězství. O oblíbenosti svědčí i to, že vyhráli divácké hlasování v semifinále. Tohle bude na diváky moc dobře fungovat. Do finále si vybrali letitý šlágr Hallelujah a prostě musíme říct, že jsou skvělí. Já tohle můžu, chvílemi jsem měl husí kůži a neměl bych nic proti tomu, kdyby tenhle chór vyhrál. Parádní vystoupení, které se umístí určitě hodně vysoko, ne-li na samotném vrcholu.

Old Men Grooving

Tancující páprdové se mi moc líbili na castingu, perfektně využili moment překvapení a oslnili snad všechny. Pro mě bylo jejich semifinále slabší. Já od nich čekal trochu více. O to víc se na ně těším ve finále, protože doufám, že jejich vystoupení nabere trochu jiný level. Nabral. Dědkové se do toho opřeli jako dlouho ničeho. Mnoho energie, mnoho rychlosti, výborné choreo, perfektně postavené, čišelo z nich velké nadšení a prostě odvedli parádní práci. Jejich vystoupení bylo výborné. Od diváků z hlediště měli obrovskou odezvu. Uvidíme, kolik urvou hlasů. Možná se dostanou do top trojky.

Jamie Raven

U Jamieho to mám rozpolcené. Na castingu se mi hodně líbil. Ale v semifinále mě vyloženě zklamal. Jamie to má ale dobře rozehrané. Vyhrál semifinálové hlasování a v anketách před finále se pohybuje většinou v TOP 3. Diváci ho mají rádi, je to kluk made in Britain, je sympatický a jde si za svým snem. Když vykouzlí ve finále parádní věcičky, tak by ho diváci mohli klidně prohlasovat na vrchol. Ale tady bude záležet hodně na aktuálních výkonech. Jamie se vrátil ke castingům a myslím, že se mu tohle vyplatí. Není to kouzelník, ale je to close up magician, tzn.že kouzlí takto s micro věcmi, nedělá prostě nic extra velkého, ale čaruje obyčejně s obyčejnými věcmi. Tohle bylo velmi povedené vystoupení, které ho ponese velmi vysoko. V anketách byl také hodně vysoko. Toto je vystoupení, které může pomýšlet na vrchol.

Isaac Waddington

Isaac na castingu hodně zaujal, hlavně jeho výborným hlasem, který je v 15letech excelentní. Divácky asi nejvíce zatím zaujal v semifinále, kdy čtvrté hlasování vyhrál. Disponuje také výborným hlasem a bude to takový mini souboj mezi ním a Calumem. Letos se dá říct, že postoupili do finále jen vážně ti nejlepší zpěváci. Isaac je nejlepší zpěvák letošního ročníku. V minisouboji s Calumem je vítězem. Nádherné vystoupení, překrásný hlas a to ticho vždycky když zpívá, neuvěřitelné. Jedno z nejlepších vystoupení večera. Bože, ten hlas je prostě úžasný. Myslím, že mu může uškodit jedině to, že zpíval tu samou píseň jako na castingu. Kvalitativně se to řadí k tomu nejlepšímu, co jsme dnes večer ve finále viděli. Excelentní. Bomba.

Jules a Matisse

Že by letos vyhrál hafan? Nevím, Ashleigh a Pudseyho asi jen tak někdo nepřekoná. Mattisovi a jeho paničce hraje do karet to, že se jim také povedla obě vystoupení. Mají je hezky postavené a můžou zaujmout nejednoho diváka. Myslím, že pro Jules je to už jedna velká výhra být ve finále, protože se zviditelní a sama říkala, že by chtěla se svým mazlíčkem dělat show pro děti. Tam by se mi i líbila. Ale Jules míří ale k vyšším příčkám. Opět naprosto perfektně postavené vystoupení, které zaujme od začátku do samého konce. Jules se svými mazlíčky vnáší do každého vystoupení neskutečnou kvalitu. Vypadá to ohromně profesionálně. A ještě zapůsobí na diváky s invalidním psem? A ještě vystupuje jako poslední? Tohle může být vítězné číslo.

TOP 3 vystoupení podle Merťase

1, Jules a Matisse
2, Isaac Waddington, Côr Glanaethwy, Jamie Raven
3, Old Men Grooving

Kdo by měl vyhrát podle Merťase?

Finále se zlepšilo až od své polovičky. Poté jsme byli zásobeni jedním kvalitním vystoupením za druhým. Ač se mi Isaac moc líbil, tak vítězný zpěvák v Talentu nikdy nedosáhl kýžené kariéry. Třeba by mu vítězství pomohlo, ale obávám se, že by zapadnul. Podle mě si to o vítězství rozdá kouzelník Jamie, chór a Jules s psíkem. Tahle trojice společně s Isaacem dle mého ovládla celé finále. Osobně bych to přál Jules s Matissem a chóru.

Hvězdní hosté

Michael Flatley a Lord of the Dance

Michael Flatley i v 56 letech umí metat nohama jako nikdy jiný na světě. Má za sebou neskutečnou armádu skvěle vycvičených tanečníků a pohled na Lord of the Dance nikdy neomrzí. Tohle musí zaujmout nejednoho diváka. Hned jak bude video k mání, tak ho sem dám. Světová klasa ve stepu.

Andrea Bocelli

Italský tenor už také operním mořem brázdí pěknou řádkou let. Jeho vystoupení ve finále ukazuje jeho stálé nesmírné hlasové kvality, ale také jednoho velkého nepřítele, a tím je čas. Ten se bohužel nedá zastavit.

Vyhlášení vítěze

Do finále přišlo 4,5 milionu hlasů.

1, Jules a Matisse
2, Jamie Raven
3, Côr Glanaethwy
4, Old Men Grooving
5, Isaac Waddington
6, Calum Scott
7, Danny Posthill
8, Jessie-Jane McParland
9, The Neales
10, UDI
11, Entity Allstars
12, BoyBand

Devátou řadu show Británie má Talent vyhrála Jules se svým psíkem Matissem. Zcela zasloužení vítězové, kteří ve finále předvedli jedno z nejlepších vystoupení celého večera. Bál jsem se, že Matisse zapadne, protože byl k vidění až v posledním castingovém díle. Ale díky skvělým vystoupením se dostali až na vrchol. Gratulujeme!

Show se samozřejmě vrátí v roce 2016 a dokonce se vrátí znovu celá porota, která to potvrdila chvilku po odvysílaném finále!

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Got Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 69
1
VojtaP
Reagovat

Podle mě letos vyhraje opět zpěv a rozhodne se mezi velkým chórem, Calumem a Isaacem. Šanci má určitě i pes. Hodně bude záležet na výkonu, u zpěváků na výběrech a u psa na zábavnosti.
Přál bych to určitě Calumovi, budu se opakovat, ale je fakt škoda, že nezkusil znovu X Factor. V semifinále to neskutečně zabil, fakt skvělý výkon! V XF by to mohl dělat každý týden :/
Isaac je taky dobrý, vidím v něm velký potenciál, u něj je zase škoda, že nepřišel až za pár let, ten hlas ještě není „hotový“. Isaac potřebuje ještě „dozrát“ a své umění vypilovat.

2
Willadraify
Reagovat

Taky koukam :) Entity se mi moc nelibili…myslim ze na vyhru nemaj…hlavne me iritovalo to rvani u toho :D

3
lierel
Reagovat

Entity se mi nelíbily, dost nudné vystoupení, chaotické, ztrácela jsem se v něm. Jsem zvědavá dál.

Reagovat

Entity se dle mého ztratily v prostředku. Velká chyba pro ně, že se nedrželi dramatu jako v semifinále s Harrym Potterem. Kdyby udělali dobrou gladiátorskou zápletku, tak to mohlo být jiné, lepší. Takhle vcelku nuda no.

5
Willadraify
Reagovat

UDI taky zadny uchvaceni…Trochu sem se nudila, nezpochybnuju talent, ale vadi mi porad stejny pribeh good vs evil…

Reagovat

JJ, UDI taky docela nuda. Čekal jsem od nich mnohem víc.

7
Willadraify
Reagovat

Neals neeeee :D pripravit kapesnicky :P

8
VojtaP
Reagovat

jsem to ale vůl, myslel jsem, byl jsem přesvědčený, že se začíná v 9 :/ No nic, první vystoupení si pustím před vyhlášením…

9
Willadraify
Reagovat

No desny, falesny zpev, hra na emoce s fotkami…tohle se nepovedlo…

10
VojtaP
Reagovat

The Neals teda pěkný kýč. Z toho cukru se mi zvedá žaludek. Skvělý song, použit tím nejhorším způsobem, zpěv žádná sláva. Kdyby měli před sebou ještě pár kol, asi by jim brzy došly fotky a neměli by čím ždímat emoce.

11
lierel
Reagovat

UDI – pro mě bohužel něco jako „one trick ponny“ – napoprvé se mi to fakt líbilo, teď už je to ale poněkud ohrané <– mluvím o příběhu, jinak si myslím, že jsou to chlapi fakt talentovaní.
The Neals – Zdají se mi sympatičtí i se mi líbí ta myšlenka, proč to dělají, ale hodně mi vadí to hraní na emoce (viz fotky/video za nimi), navíc dnes špatný výber songu.
Zatím jsem dnes neviděla vystoupení, které by mělo na výhru.

12
VojtaP
Reagovat

Boyband teda po castingu spadly do průměru, čekal jsem, že půjdou tím směrem, že budou dělat choreo do moderní hudby. Dobré prvky, skvěle zvládnouté, asi jsem ale stejně jako Simon čekal víc.

13
Willadraify
Reagovat

Boyband zase nuda..Nevim, kde je chyba, jestli ve me, pze sem nervozni ze zitrejsich statnic nebo opravdu je to zatim vcelku o nicem…:/ ale maji maly bezvyznamny plus za sundani tricek ;)

14
Willadraify
Reagovat

Jesse se mi absolutne nelibila…nejak se v tom ztracela mi prislo..Kdy uz prijde poradny cislo?

15
lierel
Reagovat

Boyband – ti kluci jsou hrozně, hrozně talentovaní! Líbí se mi jejich styl, tohle ale také rozhodně nebylo na výhru.
Malá holka s mečem, jejíž jméno je pro mě nezapamatovatelné – můžete mi říct, co se na vám na tom líbí? Já to nechápu. Ta holka mě tak maximálně děsně děsí svým fakt zlým výrazem.

16
VojtaP
Reagovat

@Willadraify: možná trochu od obojího. Taky mi to nepřijde moc strhující a to už mám po státnicích :D (pevné nervy přeju btw)
To lepší si nechávají asi až do druhé půle…

17
Willadraify
Reagovat

@lierel: Mne se taky vubec nelibi Jesse a stve me ten jeji afekt…

18
Willadraify
Reagovat

Diky Vojto! :)) Bojim, bojim…No jinak Danny, skoda, ze sem nikoho moc nepoznala…ale nenaznacoval, ze bude delat Simona?

19
Willadraify
Reagovat

Ouuuuuuu!!!!! Neee :(((

20
Icecube18
Reagovat

To mu vybral kdo tu písničku?

21
lierel
Reagovat

Danny – pro nás nebrity (nebo velké znalce britských celebrit) nehodnotitelné.
Calum – ten jeho hlas je!! Ale bohužel – ohromně špatný výběr. Velká škoda :-(

22
VojtaP
Reagovat

@Willadraify: úplně chápu ;)

U Dannyho jsem poznal jen Keitha Lemona, ale ty další moc ne. Ale publikum se bavilo, takže asi dobré…

Achjo, chudák Calum, nějak se v tom ztratil. Zachránil se až v druhé pulce, ale táhlo se to s tím. Tohle nebyla „winning performance“. Přesto si myslím, že má velkou naději uspět venku, jen se musí dostat z vlastní hlavy…

23
Willadraify
Reagovat

Jezis to me teda mrzi…Ale myslim si, ze briti ho podrzi…Naopak mu poslou mozna i diky tomu vic hlasu…;) Ale skoda no, zrovna pisnicka o 5ti slovech mi prijde :D

Reagovat

@Willadraify: Jinak taky přeju hodně štěstí při státnicích. ;-)

25
VojtaP
Reagovat

@lierel: výběr to nebyl ani tak špatný, ale na finále bych taky čekal, že si vybere něco extra silného. Díky té chybě se v tom hodně topil.
Mě hlasově hodně připomíná Adama Levina z Maroon 5, ale je tam ještě něco navíc, co mě u castingu a semifinálo nahnalo husí kůži.

26
Willadraify
Reagovat

@Merťas: diky diky :) Jste mili…:) @VojtaP: souhlas s Levinem..
Tak prvni kompletni standing! Pisen sice ohrana, ale neskutecna nadhera!!!

27
lierel
Reagovat

A já si říkala, čí hlas mi ten Calumův připomíná! Ano, má ho hodně podobný jako Adam. A toho já můžu :-)
Chór – pro mě méně silné než v semifinále, ovšem stále výborné vystoupení. Pro mě to sice není výherní číslo, protože chóry obecně nejsou nic pro mě, ale dnes zatím nejlepší číslo. Tak uvidíme.

28
VojtaP
Reagovat

osobně si myslím, že chór vyhraje, už nepochybuji, nejen protože to řekl Simon, ale tímto vystoupením určitě aktivovali hodně hlasujících. Souhlas výše, že sice ohraná píseň, ale nádherná, v jejich podání zase něco jiného.

Reagovat

Je zajímavý sledovat likde na FB stránkách. Calum jich má suverénně nejvíc. Téměř 11 tisíc. Zbytek zatím zaostává. Uvidíme, jak s tím tedka zamíchá chor.

30
Willadraify
Reagovat

Old man nebo jak se jmenuji, ten prvotni tulen to zabil :D Ale teda bomba vyber pisni! :)

31
VojtaP
Reagovat

old men – už chyběla jen makarena a bylo by to vše :D

32
Willadraify
Reagovat

Skoda, ze vam nemuzu davat palce za komenty…;) souhlas s Vojtou, chor na to rozhodne ma!

33
Willadraify
Reagovat

Wtf?? Tak ted si vylepsil renome o 100% oproti semifinale…

34
lierel
Reagovat

Old man – YES! Tohle bylo skvělý. Jsou hrozně sympatičtí, obdivuji je a chci, aby vyhráli.
A kouzelník – wow, wow, další super číslo. Jak se mi nelíbil začátek show, tak teď se skvěle bavím. No, myslím, že ještě bude pěkně napínavé, kdo vyhraje.

35
Icecube18
Reagovat

Nemam rád, když zpívaj to samý co dřív :-(

36
Willadraify
Reagovat

Proc zpival to co na castingu? To snad nee..:/ To fakt nemam rada…

Reagovat

Jediná jeho chyba byla, že zpíval to co na castingu, jinak byl Isaac bezkonkurenční.

38
VojtaP
Reagovat

kouzelník si vylepšil renomé, to jo. Dostal mě až citron, před tím taková klasika s kartami.

Isaac – školácká chyba. Všichni mají v Talentu jen pár šancí se předvést a stejně se každý rok remakuje. Díky tomu, že jsme to viděli už dřív, tak to bylo předvídatelné a v semifinále zněl podle mě i jistěji. Opravdu to chce ještě pár let makat, dospět a pak může být úplně skvělý.

Reagovat

Nejvíce lajků Old Men Grooving a kouzelník… Chor překvapivě něco na devíti tisících…

40
Willadraify
Reagovat

Wau, tohle ja muzu :) Ma to napad, nejsou to zadny agility pres prekazky…Ten pribeh tomu dava super pridanou hodnotu :)

41
VojtaP
Reagovat

měním názor, chci aby vyhráli psi. Nejlepší číslo večera, mělo to vše! Opravdu poklona tohle nacvičit.

42
Willadraify
Reagovat

@Merťas: Tak pri xfactoru sem taky sledovala fb a dost casto se lajky neshodovaly s ofiko hlasovanim…:)

43
VojtaP
Reagovat

@Willadraify: přesně tak, mě hrozně bavil ten příběh, nápadité, vtipné, úplně jsem to prožíval. Všechna čest! Jde vidět, že paní má s psi opravdový vztah a to se ukazuje. Výhru bych jim přál z celé finálové sestavy nejvíc…

44
lierel
Reagovat

Tak moje pořadí:
1. Old Man Grooving
2. Kouzelník
3. Isaac
Tip na vítěze: Pes/Kouzelník + v TOP3 je doplní Calum

45
Willadraify
Reagovat

Tak teda druha pule to zachranila! Na vitezstvi ma chor, s primhourenim oka i Calum, Issac si nejsem jista, zda si tim vyberem nepodrezal vetev, ale budiz…kouzelnik na to ma tez, ale je pravda, ze me nejvice za srdce vzali tez pejsci…:) Za me je to mezi pejsky a chorem…

46
VojtaP
Reagovat

Moje pořadí:
1. Jules a Matisse
2. Côr Glanaethwy
3. Isaac

V závěsu mám kouzelníka a Caluma, kteří můžou top 3 narušit, ale rozhodne se mezi psi a chórem podle mě…

47
Willadraify
Reagovat

@VojtaP: Vojto jsme na stejny vlne! S poradim souhlas…

Reagovat

Lord of the Dance, maximálně boží !!!!

49
VojtaP
Reagovat

@Merťas: mám je na svém „must see“ seznamu. Jejich show musí být parádní.

50
VojtaP
Reagovat

tak Brity už moc nebaví taneční skupiny… Překvápko, že se Calum a Isaac umístili docela nízko, minimálně Isaaca jsem očekával v top 3, ale asi vážně nezabral ten opakovaný výběr. Calum zase pohořel na té chybě a výběru…
Fakt doufám, že vyhraje Jules a Matisse.

51
Willadraify
Reagovat

Isaac na 5.miste…hmmm…Ze by vyber pisne? Dedove se dostali dostali vysoko – pro me necekany…Z konecne trojice bych nebyla uplne rada za kouzelnika…

52
Icecube18
Reagovat

Joooooooooooooooo :-D

53
VojtaP
Reagovat

YES! :D jsem za ně rád, zaslouží si to! :)

54
Willadraify
Reagovat

Bomba!! Za me spokojenost…:)

Reagovat

Zcela zasloužení vítězové. :)

56
VojtaP
Reagovat

Teď čtu, že se příští rok pro 10. ročník vrací všichni porotci, nedivím se, fungují spolu skvěle…

Reagovat

@VojtaP: JJ tedka to potvrdili v More Talentu. Teda ten je dneska neskutečnej, ten smích Aleshy je tak nakažlivej. :-D

58
VojtaP
Reagovat

@Merťas: na ten se nedívám, díval jsem se loni, když tam měl vystupovat český vítěz a zjistil jsem, že mi moc nesedí Steven Mulhern, nevím proč… Dělá na tom tuším stejný tým, ale Xtra Factor mi přijde i lepší.

59
VojtaP
Reagovat

dívám se na výsledky a Jules vyhrála jen o 2,2 % nad Jaymiem. V tom množství hlasů je to pořád dost, ale i tak jsem čekal suverénnější výhru. Mezi 2, a 3. místem (Cor) bylo dokonce skoro 10 %. Chór tedy asi takový trhák u diváků nebyl.

61
Luke
Reagovat

@Adam: Tak to je podle mě super nápad, na těch castingách bude aspoň více lidí a přiblíží se to zahraničí, kde mají ,,divadla“ dost diváků.

Jinak asi zasloužení vítězství psa v Britains got Talent, i když tam pes vyhrál v minulosti…ale předvedli skvělé číslo…podle mně si zasloužili vyhrát i tančící pánové v letech, páč myslím, že to bylo jejich nejlepší vystoupení v soutěži…a pak to mohl vyhrát ještě kouzelník, protože předvedl skvělé kouzlo…Jinak zpěváci měli jít Xfactoru a stejně měli špatný výběr písničky, ale to se tam stává jaksi pravidlem v tom talentu….

62
lukefry21
Reagovat

Mimochodem narazil jsem na fotku stage letošních castingů ČSMT … A sakra hodně mi to připomíná tu britskou! Bzučáky, projekce … komplet :D
A taky už je jasné, jak bude posazená porota … Za mě teda žádný překvápko, takhle jsem to čekal. :)
https://instagram.com/p/3d-ozdOWFF/?tagged=ceskoslovenskomatalent

63
lukefry21
Reagovat

Ehm, a ještě jednu fotku jsem našel … Nevíte někdo, co to tak asi bude? Vypadá to jako soška pro ty, co dostanou golden buzzer… Wat? https://instagram.com/p/3d7o1bEDaD/?tagged=csmt

64
lukefry21
Reagovat

Jestli jste doufali, že díky natáčení v Inchebě bude na kastinzích ČSMT V víc lidí, omyl … Obávám se, že spíš opak bude pravdou….
https://instagram.com/p/3rkZhNLDeZ/?tagged=ceskoslovenskomatalent

65
Ludvík
Reagovat

@lukefry21: Mě to celkově příjde hrozně blbé když to je v Inchebě, ty divadla měly přece jenom svoje kouzlo, ale Prima to vysílat nebude, Jojku na televizním příjmači nechytám, takže Talent 2015 jde letos mimo mě… Nicméně na bratislavskou Inchebu už začínám mít trochu alergii, je to jako by Jojka žádné jiné prostory neměla (viz. X Factor a vlastně všechny přímé přenosy Talentu z minulých let byly z Incheby, takže letos to bude úplně všechno z Incheby)

66
lukefry21
Reagovat

@Ludvík: Hm, Talent 2013 šly živáky z jednoho studia RTVS …. Ale souhlasím, INCHEBA je všude! Je to dobrá hala na velký show, ale špatná na tady ty menší… To už je fakt lepší natáčet to v nějakém pěkném divadle.

67
Lucas
Reagovat

Koukáte někdo na America’s Got Talent? Golden Buzzer, co použily Mel B a Heidi, co na ně říkáte? Mně přijde, že obě jsou fajn, ale že by až takhle, to ne…

68
Luke
Reagovat

Hlavně mě teda zaráží, že asi před týden skončili castingy Československo má talent před hlavní porotou v Inchebě a nikde jsem neviděl, že by o tom vyšel nějaký článek. Žádné info, co nás čeká, jestli ještě talenty jsou…

69
Nika
Reagovat

Superstar uz propaguju vo velkom style.tak Superstar bude uspesna ako talent.dufam.

Přidat komentář