Panáček v reality show

X Factor UK 2018: Top 8 a big band!

17. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xf_bigbandweek

Soutěž v minulém týdnu opustili Misunderstood a Gio Spano. Finále se kvapem blíží a v soutěži začíná přituhovat. Předposlední tématická zkouška bude spočívat ve zpěvu s živým orchestrem. Překvapí na poslední chvíli outsideři soutěže nebo se jen potvrdí favorité? V neděli soutěž opustí opět dva finalisté a jako hosté vystoupí Tom Walker a do X Factoru se také vrátí Cheryl.

Live show 4 – Big band week

Scarlett Lee

Frankie Valli – Can’t Take My Eyes Off You

Poprvé Scarlett otvírá show s klasickým songem pro big band. Scarlett předvedla tradičně hlasově vytříbený výkon a navíc jí podařilo vystihnout pozitivní atmosféru písně. Dokonce se i spontánně chichotala, když šla dolů k panelu, což bylo vykoupeno trochu improvizovaným frázováním aby srovnala timing, avšak to přidalo na autenticitě. Věřím, že si Scarlett podobně pozitivně v neděli odkráčí směrem do semifinále.

Brendan Murray

A Great Big World & Christina Aguilera – Say Something

Big band má otestovat schopnosti soutěžících, jejich hranice a umění osvojit si a přizpůsobit téma. Louis se s Brendanem šikovně vyhnuli zadání, zrovna tuto píseň by mohl napasovat na jiné libovolné téma. Určitě by se dalo vybrat i v rámci big bandu. Téma stranou, zvolená skladba byla přesně v rámci Brendanovi komfortní zóny, pěvecky předvedl výkon srovnatelný s tím minulým. Tudíž to byl až na občasné intonační chyby jeden z jeho nejlepších v soutěži. Po stránce prožitku a zážitku s vystoupení mě to moc nezasáhlo, potenciál na gradaci to mělo, zvlášť s velkým orchestrem za zády se dá vytvořit moment, promarněná šance. S Brendanovou bottom 2 historií by se dalo čekat, že tam opět spadne, pokud ho něco zachrání od propadu bude to píseň, která je sama o sobě efektní.

Shan Ako

Billie Holiday – Summertime

Minulý týden se Shan poprvé setkala s větší kritikou poroty, když si vybrala horší večer. Po návštěvě svého kostela se zdá, že je Shan opět na koni. Před 12 lety zklidila se Summertime velké ovace Leona Lewis, Shan měla v tomto případě extra těžký a nenapodobitelný vzor. Shan sice s touto písní neměla takový moment jako Leona, nicméně zazpívané to bylo na úrovni a na rozdíl od Brendana byl naplno využit orchestr. Shan je class act a ví, co si může dovolit. Jediné mínus u ní mám, že zatím v live shows jede na jistotu, i když si může dovolit riskovat nebo částečně vybočit ze zajetých kolejí. Pokud opravdu má být s Daltonem za dva týdny ve Finále, rozhodně nebude dělat ostudu, třeba si svoje eso z rukávu schovává až tam.

Anthony Russell

Bobby Darin – Beyond The Sea

Bylo jasné, že pro Anthonyho bude big band velká zkouška a úplné vykročení z jeho komfortní zóny. Obával jsem se, že se opět probudí jeho vnitřní Skippy a bude poskakovat v rytmu trumpety. Skippy se naštěstí nekonal a Anthony dokázal, že umí svou energii nasměrovat i jinam a podat decetní vystoupení se vším všudy, i když se při té snaze nejspíš zapotil. Anthony každopádně ve všech směrech splnil téma kola a ukázal svou další stránku. Od Simona si dokonce vyzpíval ultimátní pochvalu. Anthony je srdcem bojovník a při troše štěstí se dobojuje až do Finále.

Acacia and Aaliyah

Originál – Act Our Age

A&A si téma vyložily po svém a rozhodly se prezentovat svou originální písní, kterou dali dohromady během týdne. Klasický big band to nebyl ani zdaleka, když zavřu obě oči, tak alespoň v aranžmá využily bubny a trumpety, ale co jiného s rapperským duem v kole big bandu? Nakonec musím uznat, že tohle byl jejich nejlepší výkon v soutěži, song sice takové rozpočítávadlo, avšak k jejich věku a stylu jim to sedlo. Kdyby s takovými čísly přicházely už dříve, vůbec teď nemusely být za outsidery. Mám takový pocit, že zde bude platit přísloví „příliš málo a příliš pozdě“ a holky v Rozhodnutí v bezpečí nebudou.

Bella Penfold

London Grammar – Strong

Bella byla další z těch, která se výběrem vyhnula big bandu. V nižších polohách byla Bella nejistá a ta nejistota nebo nervozita z toho šla cítit celou dobu a tak se místy nevyvarovala ani intonačním chybám. Celkově však šlo o dobrý výkon, byť žádný zvedák. Jestli to ovšem bude stačit na přímý postup si nejsem jistý, před dvěma koly by to asi stačilo. Porota také moc nechválila a kritika se stočila směrem k výběru, což nakonec Simon uznal, že mohli vybrat lépe. Pod Bellou se třese židle a zachránit ji můžou jedině diváci.

Dalton Harris

Beyoncé – Listen

Už teď je jasné, že pokud se nic nepokazí, tak Dalton má Finále jisté. Na Daltona je pěvecky spolehnutí, zazpívá vše, co mu Louis předhodí a ještě k tomu to dokáže osobitě podat. Listen sice taky není big band, v doprovodu orchestru to ovšem znělo velkolepě, u vygradovaného závěru mi opět naskakovala husí kůže. Skvělý definující moment pro Daltona. Wow, wow, wow TOUCHDOWN!

Danny Tetley

Frank Sinatra – My Way

Skoro jsem si myslel, že po Daltonovi se rozjedou závěrečné titulky. Zapomněl jsem na Dannyho, který měl tu smůlu, že šel právě po něm. Možná se to nemusí na první pohled jevit, ale v tomto případě může Dannymu poslední pozice spíš uškodit než pomoci. I já jsem se cítil, že najednou vidím Televarieté a ne světovou pěveckou soutěž. Danny zazpíval dobře a odvedl jeden ze svých nejlepších výkonů v soutěži, v tom kontrastu to však nebylo ani z třetiny tak dobré. Pokud Danny odejde, jakože už je pár kol na řadě, tak to bude alespoň na vrcholu.

Osobní top 3

  1. Dalton Harris
  2. Anthony Russel
  3. Shan Ako

Osobní bottom 3

  1. Danny Tetley
  2. Acacia & Aayliah
  3. Bella Penfold

Rozhodnutí

Vyřazování – poslední místo

Dermot tentokrát neposílal do bezpečí celé kategorie, ale soutěžící zvlášť. První do bezpečí poslal Shan a Daltona. Následovali Anthony, Danny, A&A a Brendan. Rozhodnutí bylo mezi Bellou a Scarlett.

Nejméně hlasů obdržela Bella a odchází na 8. místě.

Hvězdný host: Tom Walker – Leave The Light On

Tom Walker pochází ze Skotska a patří mezi vycházející hvězdy britské pop music a za jeho krátkou kariéru se mu podařilo dostat své písně i k posluchačům ve světě. V říjnu vydal své debutové album s názvem What a Time To Be Alive, ze kterého pochází jeho dosud nějvětší hit Leave Light On, který hrají rádia i v Česku.

Hvězdný host: Cheryl – Love Made Me Do It

Bývalá porotkyně X Factoru a úspěšná popová zpěvačka se vrací s novým hudebním materiálem po své tříleté pauze od showbusinessu. Nové album začala chystat v době, kdy končil její vztah s Liamem Paynem, se kterým má také syna. Její pátý dlouhohrající počin chystá na příští rok a jeho vydání bude předcházet série singlů. Cheryl se také vrátí k práci porotkyně a koučky. Nepůjde však o návrat do X Factoru, ale do nové taneční soutěže, pod kterou je podepsán Simon Cowell, s názvem The Greatest Dancer. Show se bude vysílat příští rok na BBC a spolu s Cheryl do poroty usedne herec Matthew Morrison a tanečník Oti Mabuse.

Výsledky hlasování – odhalení bottom 2

V náhodném pořadí jsou v bezpečí:

Danny 
Daton
Brendan
Anthony
Scarlett

Bottom 2 tento týden tvoří Accacia & Aayliah a Shan Ako.

Sing-off

Shan Ako (Andra Day – Rise Up)

Accacia & Aayliah (Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj – Bang Bang)

Verdikt poroty

Porota hlasovala následovně.

Simon se přiklonil k Shan a posílá domů A&A.
Nile se také přiklonil ke své skupině a posílá domů Shan.
Louis posílá domů A&A.
Ayda si myslí, že to byl vyrovnaný sing-off a měli by rozhodnout diváci, posílá domů Shan. Nastává DEADLOCK! 

Deadlock

Nejméně hlasů od diváků dostala překvapivě Shan! Soutěž opouští na 7. místě.

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 147
1
Tomáš
Reagovat

Tohle kolo mě vždy poměrně nudilo ale zase se na něm dobře ukáže kdo umí skutečně zpívat a frázovat. Doufám že už konečně vysmahnou A and A. snad s tím originálním songem moc nezazáří a diváci je neposunou dál, to by teda bylo dost blbý. Bohužel se dost obávám o Bellu, kéž by raději místo ní chtěla odejít Scarlett nebo Shan ale to se asi bohužel nestane. Danny asi ještě tohle kolo přežije a Brendan má pro mě nejlepší výběr.

2
Jan
Reagovat

Big Band je skvělé téma, jsem rád, že budou zpívat s živou hudbou.
@Tomáš: taky doufám, že A a A už odejdou a dnes se nejvíc těším na Brendana.

Jinak jsem zvědavý na všechny. Přeji si, aby kluci i holky zůstali, kéž by to tak bylo. Danny už nemá co nabidnout

3
Tomáš
Reagovat

@Jan: A and A snad odejdou ale myslím že Danny ne. Už proto že pokud bude zítra konec jedné kategorie co do počtu soutěžících, tak produkce nedopustí aby hned kompletně vymizela i další kategorie. Spíš se už loučím s Bellou jejíž vypadnutí by mě mrzelo proto že mi jako jediná z holek přijde aspoň trochu zajímavá. Ale jinak by to pro mě žádná tragédie nebyla, byl bych s tím celkem v klidu. Horší případ by pro mě a možná i pro tebe bylo vypadnutí Brendana, snad k tomu teď ještě nedojde. Z ostatních myslím určitě nikdo nevypadne.

4
Tomáš
Reagovat

Prostě si myslím že je v téhle situaci nereálné aby to zítra přežili zase všichni kluci i holky a Overs a Skupiny byli pryč kompletně. Minimálně jeden z holek nebo kluků zítra na 100 % odejde. Můj tip na zíitřejší vypadnutí je tedy A and A a Bella.

5
Monika
Reagovat

Tohle kolo je pro me vzdycky nejnudnejsi a nejotravnejsi. No a ten playlist tomu samozrejme odpovida, jedna vykopavka za druhou. Jednoznacne top vyber ma Brenden, moderni velehit, bohuzel pro me to bude ale zase preslazena slatanina. No vidim to na nejhorsi kolo letosniho x factoru.

6
Petr
Reagovat

No Bella ma ohromne dobry song, da se vygradovat a vidno kterou z holek ma Simon nejradsi, vybira ji dost dobre songy akorat ona je nedokaze prodat jak bych si predstavoval treba ja(irituje me jeji ton hlasu), ale touhle pisni muze zazarit a zachranit se. Brendan, podle me to bude slabe, ta pisnicka je tak skvela a pritom jednoducha,no Brendan nema tu silu, to kouzlo aby z te pisne udelal neco vic, proto si myslim ze bude zasa prumernej jako dosud, snad pujde domu on nebo Anthony, ten jede 4. , je tam vyssi pravdepodobnost.

7
Jan
Reagovat

@Tomáš: vidím to úplně stejně. Bella by mi moc chyběla, mně se na ní líbí, že vždy přinese něco nového. Pořád se zlepšuje a to je skvělé pozorovat.
To samé Brendan. Jeho vyřazení by mě mrzelo nejvíc ze všech, snad se umístí a postupí přímo.
Shan i Dalton jsou skvělí každé kolo, i dnes určitě budou. Pořád si myslím, že asi budou Top 2.

8
Michal V.
Reagovat

ja spis nejak nechapu jak muzou A&A delat vlastni song na tema big band… nejak si nedovedu predstavit, ze maji v rejstriku odpovidajici zalezitost a pokud to nebude odpovidat, tak to bude hooodne hnusny nadrzovani od produkce

9
inak
Reagovat

Trochu se bojím o Anthonyho, ale co si nedovedu představit tak toho Sinatru v podání Dannyho, tuhle písničku mám spojenou se sametově hlubokým mužným hlasem, no nevím, po tom Titaniku docela šleha:-)))

10
Michal V.
Reagovat

@inak: to zni jako opravdovy titanic…potencial na nevydrzeni velky :-)

11
Michal V.
Reagovat

slovy klasika „Robbie stale nepritomen“

12
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: njn, Robbie se dost možná vrátí do show už jen jako porotce…

13
Tomáš
Reagovat

Robbie už tam měl být ne? Já ho fakt nechápu proč do toho X Factoru vůbec lezl když tam v druhé polovině Live Shows snad vůbec nebude.

14
sadu
Reagovat

Robbie tam chybí, škoda, že místo něj není aspoň ta Sharon. Škoda, že se vrátí a už s největší pravděpodobností nebude mít nikoho v kategorii.

15
Michal V.
Reagovat

nevim jak komu, ale me bohuzel vubec nejede stream na firstone…fakt blby :-(

16
Tomáš
Reagovat

Scarlett je mi vyloženě odporná, vypadá jako přerostlá gorila. A její zpěv je absolutní nuda. Proboha nemůže se stát nějaký zázrak aby zítra už konečně vypadla ona? Koho pořád baví taková nudná prasnice že jí posílá hlasy?

17
Michal V.
Reagovat

@Tomáš: jako nebylo ji od prirody nadeleno, ale ten slovnik Tomasi…to je trochu moc ne?

18
Michal V.
Reagovat

brendan ma fakt smrtici startovni pozici…urcite bych se o nej dost bal pokud mu nekdo fandi

19
Tomáš
Reagovat

Brendan fajn, podle mě jeden z jeho lepších výkonů. Nezaslouží si vypadnout. Shan pro mě stejná nuda jako Scarlett, nechyběla by mi. Proč ti nejnudnější nikdy nejsou v ohrožení, opravdu ten faktor x znamená v překladu nuda?

20
Tomáš
Reagovat

@Michal V.: To měla odejít tak před dvěma koly a mohlo to být ještě se ctí. Teď už je pozdě, v téhle fázi soutěže si už servítky vážně neberu a bude hůř.

21
Tomáš
Reagovat

Zdálo se mi to nebo Simon řekl Anthonymu něco jako že ho chce vidět ve Finále? To je super. A jeho výkon byl dnes taky super, myslím že bude dnes celkově nejlepší takže je snad doufám mimo zónu ohrožení. Škoda že už tam není Gio, zrovna dnešek by mu mohl dost sednout. Úplně bych ho slyšel třeba v Just A Gigolo, je to fakt škoda. :(

22
Jan
Reagovat

Mně se zatím libili úplně všichni. Brendan měl nádhernou písničku, to bylo překrásné. Shan i Scarlett, to byly veliké hlasy! :-). Anthony úžasný, přesně tohle mu sedne a pobavil casting z roku 2007 :-D

23
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: Tome, hlavně v klidu! Ty výrazy opravdu nejsou relevantní a už vůbec ne žádoucí.

24
Ina
Reagovat

Anthony absolutně skvělý, skvělý vystoupení, po mekotu ani památky, mělo to šmrnc, bylo to sexy … měla jsem o něho strach, ale úžasný byl

25
Michal V.
Reagovat

ehm a to vystoupeni A&A melo spolecneho s tematem kola exactly what?

26
sadu
Reagovat

A&A pro mě zatím nejlepší, doteď to byla nuda, snad zítra nevypadnou, jsou tam jiní adepti, co už tam dávno neměli být.. Docela po tomhle vidím nějaký potenciál mimo soutěž.

27
libena
Reagovat

@VojtaP: on si totiž tomáš vybere vždy svoje koně, kterým bezvýhradně fandí a nedokáže si připustit, že někdo zazpívá lépe než jeho oblíbenec nebo to naopak ten jeho pokazí :-(
škoda…

28
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: no, alespoň jim k tomu hrál orchestr. Sice písnička takové rozpočítávadlo, ale jinak docela zábavné.

29
Michal V.
Reagovat

bella opet skvele… a opet nespravedliva kritika poroty…no co uz

30
sadu
Reagovat

Škoda, Bella má na to, aby měla svůj moment, ale ten výběr písniček jí škodí…

31
VojtaP
Reagovat

@libena: to chápu a beru, ale jen do té do té doby, než začnou lítat sprostá slova a urážky. Pak je to koledování o banán…

32
Tomáš
Reagovat

Obávám se že A and A se možná svým dnešním výkonem zachránily a zítra nevypadnou. Snad se pletu. tak možná vypadnou Bella a Brendan. Brendan se mi sice dnes líbil ale zpěv už teď nerozhoduje a navíc dnes vystupoval ze začátku, určitě může být v ohrožení. Produkci by se to i vzhledem k rozložení v kategoriích hodilo nejvíc kdyby zítra vypadli Bella a Brendan a všechny kategorie by zatím do návratu Robbieho zůstaly zachovány. Ale Bella se mi dnes nelíbila, přišlo mi to takové chladné a neosobní, něco tomu prostě chybělo. Už mi to bude jedno pokud zítra vypadne.

33
Jan
Reagovat

A a A se mi nelibily. Jsou dobré, že si složily svou píseň, ale jako Big band to rozhodně nebylo, spíš by měly zpívat nějakou klasiku si myslím.
Bella skvělá a taky nechápu kritiku poroty. Mne se líbí, pořád se zlepšuje, ale mám o ni zítra strach.

34
Monika
Reagovat

Koukam ze zaznamu na Yt
Scarlett – na ni byl nejlepsi ten disco oblecek a ty prtave tluste hnaty, to je vskutku ukaz takhle se vykrmit, x factorova jitrnice, jinak nuda, vypinam po chvili
Brenden – podprumernej vykon jako vzdycky, ale ma super song, to mu zachrani kuzi
Shan – uz je nudna jako Scarlett, ale aspon si clovek nekazi oci pohledem na ni

35
libena
Reagovat

@VojtaP: souhlas

36
Michal V.
Reagovat

podle myho nazoru je Dalton jasnej finalista a nejspis i vitez, tohle byla opet parada

37
Jan
Reagovat

Dalton mě opět dostal, to byla síla. Myslím, že vyhraje a naprosto zaslouženě.

38
Tomáš
Reagovat

Dalton je pan zpěvák, tam není co dodat a dnes to byl nejlepší výkon. Takhle by snad žádný jiný muž Beyoncé nezazpíval, on to má asi fakt vyhrané. A Danny jde na konec? Tak ten zítra bohužel nevypadne, to je jasné. Fakt to asi bude zítra mezi Bellou a Brendanem, dost možná odejdou oba dva a pro produkci to pak bude ideální stav mezi kategoriemi.

39
Ina
Reagovat

taky nevím proč A +A nezpívaly big band, ale tu svoji halekačku. Já osobně myslím, že se nepodařilo nacvičit s nimi něco tak, aby se to dalo vysílat, tak jim nakonec povolili tu halekačku. Tak snad vypadnou. Shan i Scarlett mi přijdou tak nějak stejné… velké hlasy pro velké songy, ale není v tom nic navíc. Krásně zpívají, ale nic víc. Dnes bych oželela ty dvě halekačky a možná Danny neb tuším, že to bude průser. Určitě tomu nedá ten šmrnc co Anthony.

40
Honza
Reagovat

Trochu off topic: jsem klidně za ban Tomáše a Moniky. To je fakt diskuze na úrovni vždycky. Ty jejich zakomplexovaný kecy už se tu nedají poslouchat. Především Monča tu nějak záhadně pořád dokola řeší postavu a všechno je jinak nuda a vlastně nikdo neumí zpívat a nemá tam co dělat. Omg. Tak teda pardón a krásnou sobotu všem jinak. <3
Já se jdu mrknout dnes ze záznamu. :)

41
Michal V.
Reagovat

no Danny v podstate zazaril a podle meho nazoru asi nejlip naplnil tema (holt Sinatra no)… nicmene s tim bych mu podekoval a s jeho nejlepsim vystoupenim v soutezi ho zitra poslal na vrcholu domu :-)

42
Tomáš
Reagovat

Danny i když ho moc nemusím tak tohle byl stoprocentně jeho nejlepší výkon v soutěži a konečně se trochu dokázal odprostit od toho kýče a patosu kterým diváky krmil doteď. Ani se mi tomu nechce věřit ale dal to vcelku vkusně. Navíc vystoupil jako poslední a ta chvála poroty…..ten je zítra na 100 % zachráněn.

43
VojtaP
Reagovat

@Honza: nestíhám sledovat diskuzi, ale souhlasím, taky se mi to nelíbí.

@Monika: Moniko, stejně jako Tomáš, poslední varování. Nerelevantní komentáře za hranou půjdou rovnou do spamu. Bany rozdávat nechci, myslím, že tady jsme schopní diskutovat více na úrovni. Děkuji.

44
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: udělal bych to stejně :) Mě to stejně přišlo jako „cruise ship“ výkon. Stejně se bojím, že postoupí přímo a nejvíce se budu bát o Bellu.

45
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí za dnešek je takovéto

1 Dalton
2 Anthony
3 Brendan
4 Danny
5 A and A
6 Bella
7 Shan
8 Scarlett

Na Bottom 3 zítra tipuju asi Bellu, Brendana a A and A. A and A by ten vlastní song sice mohl zachránit ale vzhledem k tomu že zazářil Danny a postupuje přímo jen 5 soutěžících tak si spíš myslím že do Bottom 3 zase spadnou. Že by tam skončila Scarlett nebo Shan, tomu bohužel vůbec nevěřím. Každopádně to bude zítra zatím nejnapínavější vyřazování ze všech.

46
Ina
Reagovat

já musím znovu pochválit Louise, za výběr písniček pro kluky. V každém kole byli skvělí. Od Simona se očekává, že bude vědět, ale u Louise mě vyloženě potěšilo, že se mu nestalo, že by v nějaké písničce někoho potopil.

47
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Já bych bral zítřejší vyřazení Belly už jako samozřejmost, podle mě to má ve všech směrech spočítané. A chybět mi nebude, Brendan by mi chyběl víc i když tady s tím budu v menšině. Škoda že nemůžou vypadnout Scarlett nebo Shan.

48
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: myslis ve smyslu „tohle zazpiva kazdy druhy tuctovy zpevak zaoceanskeho parniku“? No mozna… nicmene to v ramci tematu a kola zapusobilo a emoce zvedlo na rozdil od jinych

@Tomáš: osobne si myslim, ze Shan a Scarlett si mozna dost kradou hlasy mezi sebou, na zacatku jsem si myslel, ze se Shan bude o hlasy tahat s Bellou, ale tipl bych si, ze Bella ma uplne jinou hlasovaci zakladnu nez Shan a Scarlett, ale taky se o Bellu hodne bojim.

Ta opakovana kritika poroty neni dobra (i kdyz je imo nespravedliva vzhledem k chvale jinych cisel) a ne nadarmo se rika poreklado o 100x opakovane lzi…

Osobne jsem dneska 2x zvedl oci od minesweepera :-) poprve u Belly a podruhe u Dannyho, u Daltona jen trochu ;-)

49
Honza
Reagovat

Ačkoli se vlastně málokdo přiblížil k tématu večera, byly to poměrně dost slušné výkony, mnohem lepší než minulé kolo.
Mám teda trochu pocit, že produkce by pravděpodobně ještě ráda nechala ve hře A&A i Dannyho a že by spíš chtěli vyřazovat u kluků a holek (což docela jistě vypadá na Brendana a Bellu). Ale jasně že bude záležet, kdo to prohraje u diváků, třeba se mýlím. Nicméně za mě:

1) Dalton = já už si myslím, že Dalton je nejen jasnej finalista, ale i jasnej vítěz. On fakt vezme klidně i takhle těžkej a ohranej song a nejenže parádně zúročí svůj hlas, ale ještě k tomu z toho udělá opravdu osobitou verzi.
2) Anthony = možná na stejno se Shan, ale jelikož jsem od něj až takto solidní a decentní vystoupení nečekal, tak ho mám nakonec na dvojce… navíc konečně Big Band song, jak se patří! :) krásná práce s hlasem a fakt mu to s tím orchestrem sedlo. i byl takovej umírněnej a dost mě tím překvapil.
3) Shan = že by se konečně Shan měla možnost projevit? Mě se Shan vždy líbila, ale poslední kola trochu ztrácela dech. Ačkoli nikdy nepředvedla úplně špatnej výkon, tak je vidět, že když má Shan prostor vygradovat song, je to úplně o něčem jiným. Super.
4) Scarlett = typické vystoupení Scarlett – hlas má, ví, jak s ním pracovat, jen je to trochu našprtané, ale objektivně je to vlastně jediný, co se jí dá vytknout. Dneska u mě vlastně na stejno s Dannym
5) Danny = jo, tohle nebylo špatný. Trochu horší začátek, ale nakonec to dokázal vygradovat a dost možná to je jeho nejlepší výkon v soutěži. Naprosto uznávám, že to bylo vkusné vystoupení, nicméně bůh ví jaká pecka to zas nebyla. Ale divil bych se, kdyby zrovna po tomto vystoupení vypadl.
6) A&A = vlastní píseň i staging byl asi dobrý tah, ačkoli vzhledem k tématu večera jsem to moc nepochopil… Každopádně výkon jako takový fajn, ačkoli pěvecké pasáže opět místy nejisté. Nicméně o hodně lepší než minule.
7) Bella = dost nevyrovnaný výkon – měla skvělý místa, ale pak zas místa, kde jasně potvrdila, že jako zpěvačka má prostě ještě hodně práce (ačkoli potenciál je tam rozhodně)
8) Brendan = měl už i horší vystoupení, nicméně byly tam (ostatně jako vždy) intonační chyby a celkově dost průměrný výkon ve srovnání s ostatníma. Navíc nejsem ani fanda jeho hlasu, což je asi na něm jediný zajímavý, nicméně podle mě ještě stále moc neví, jak ten hlas zúročit. Věřím, že časem může být taky dobrej, ale určitě to není ještě teď.

Pokud by zítra měli opravdu vypadnout Bella a Brendan, tak to bude na základě dnešních výkonů vlastně i zasloužené. Nebylo to sice u nich vyloženě strašné, ale dost málo zapamatovatelné a technicky fakt poměrně slabé.
Nicméně nejméně hlasů podle mě obdrží určitě někdo z trojice A&A, Bella nebo Brendan, kdokoli další by byl hodně velký překvápko, ale netroufnu si teda hádat, kdo to bude, šance jsou vyrovnané dost. Danny je podle mě úplně v klidu a ostatní si už vůbec neumím představit – leda, že by si Shan a Scarlett natolik braly hlasy, že by jedna z nich zahučela do Sing Offu, ale tahle možnost je podle mě taky dost nepravděpodobná.

50
Petr
Reagovat

Tak ja nevim, Dalton byl pro me nejlepsi, ale uvedomil jsem si ze dela porad to same , on je vlastne Matt Terry 2.0 . zpiva ne prilis hluboko, to by nedal,pak jede vys, ale ne prilis a kdyz dal nemuze, nasadi falzetik, a vsichni jsou z toho podelani, nic noveho nepredvedl od 3. Live show. Porad nasleduje to iste schema. Jak to stacilo na vyhru Matta Terryho bude to i jemu+ bude prvnim cizincem co kdy xfactor vyhraje. Jako je mezi nima nejlepsi ale to je i Scarlett z holek.

51
Tomáš
Reagovat

Nikdy bych tomu nevěřil ale za včerejší výkon Dannymu fakt přeju postup. Měl by jít domů až příště. Kdyby to bylo na mě tak bych dnes vyřadil Scarlett a Shan, dvě pro mě úplně nejnudnější a nejzbytečnější soutěžící ale na mě to bohužel není. Ale ani Bella a A and A mi vůbec nebudou chybět. Bella je IMHO úplně jasná, nevím co by se muselo stát aby dnes nevypadla. Může mít i nejméně hlasů a být vyřazena automaticky, ani nemusí jít do Sing Offu. Jde jen o to kdo vypadne s ní. Buď to budou A and A nebo Brendan. O Brendana se hodně bojím, snaha produkce udržet ve hře poslední skupinu je velká. Ale tak pokud dnes s Bellou odejde i Brendan, tak už to zase nebude taková velká tragédie. Dostal se i tak daleko ale stejně bych mu aspoň ještě minimálně příští kolo nejraději dopřál.

52
Ina
Reagovat

Dalton má prostě hlas, ale to má i Scarlett a Shan, a ta je pro mě diva v tom pravém slova smyslu. Krásná holka s velkým hlasem. Vím, že Dalton pokaždé zazpívá skvělě, Shan také a Scarlett také i Danny a Brendan, ale chybí mi u nich ten moment překvapení, to když si řeknete, sakra to bych od nich nečekal. Včera jsem měla strach o Anthonyho, přece jenom starý song, který snad nikdo nezná, takový trochu utahaný, ale to, co tam předvedl Skippi, tak to mě dostalo:-) I to poskakování přetavil do zajímavé a orginální chorošky. Já mu fandím, ale včera jsem byla z něho nadšená. Seklo mu to a opravdu jsem se cítila jako na koncertě výborného zpěváka v Hollywoodu v 60 letech.

53
Tomáš
Reagovat

Zajímalo by mě jak to bude probíhat další dva týdny. Buď příště vypadnou tři a nebo bude Finále ve čtyřech. Nepíše se o tom někde něco?

54
Jana
Reagovat

Myslíte že je možné aby letošní X Factor vyhrál Danny Tetley? Já tomu po včerejšku docela začínám věřit.

55
Honza
Reagovat

@Jana: To zas neeee ! :-) Včera to bylo dobrý, to jo, ale abychom se mohli bavit třeba o finále, tak by si musel minimálně udržet takovou kvalitu (ne-li ji zvýšit) i další kola. A žádnej jinej výkon v živáku se tomu zatím ani nepřiblížil. Podle mě půjde příští kolo. :-)

56
Monika
Reagovat

Ja nevidim jasneho viteze Daltona, tyden co tyden stejne vykony, zadny moment prekvapeni, podium nedokaze uplne vyuzit. Klidne to muze vyhrat Anthony, jde z nej energie a radost, zpiva jako o zivot, ma i zajimavy pribeh. Myslim, ze hodne hlasu ziska i na sympatiich. Takze ja vsazim spis na nej nez na Daltona.

57
Tomáš
Reagovat

@Monika: Kéž by si měla pravdu s tím Anthonym, to bych snad vyskočil štěstím až do nebes. Můj největší favorit. Ale já tipuju že vyhraje Dalton, britům nevadí že je někdo pořád stejný když si zvolili za vítěze Matta Terryho i Rak-Su. Na druhou stranu pro mě pořád lepší když vyhraje Dalton než kdyby to nedejbože snad měla vyhrát Shan nebo SCarlett, to by teprve byla opravdová tragédie. Bohužel Shan asi taky není úplně bez šance ale snad ji Dalton porazí. V Anthonyho ani nedoufám, to by pro mě byl nádherný předvánoční dárek v který ani nevěřím.

58
Jan
Reagovat

Včerejší večer si myslím, že byl úspěšný. Hodně těžko se tentokrát sestavuje žebříček, protože skoro všichni se mi líbili.

1. Dalton – to mně ohromilo. Nádherný hlas, působivý výkon a klidně si dovedu představit Listen jako jeho vítězný singl. Pořád mám předtuchu, i podle reakcí ve studiu. že Dalton to vyhraje.

2. Anthony – Big band se k Anthonymu tak hrozně moc hodil! To bylo úžasné, jak řekla porota, bylo na něm vidět sebevědomí, jak moc si to vystoupení užívá. Úžasné vystoupení a krásný hlas. Potěšil mně Simon, že ho vidí ve Finále, protože já taky :).

3. Scarlett – na začátek to bylo hodně slušné vystoupení. Zase vím, že málokdo má tady Scarlett rád, ale já proti ní absolutně nic nemám. Líbí se mi její hlas, její výkon na mně včera zapůsobil, určitě to hodně ovlivnila i volba písně.

4. Shan – hodně lepší než minulý týden. Zazpívala to s takovým klidem, pokorou, přesně jak si ta píseň vyžaduje. Měla ten svůj nádherný hlas a navíc ji to včera moc slušelo, krásné šaty i účes. Jen pro zasmání: jak šla dolů z těch schodů, měl jsem obavy aby o ty šaty nezapackovala a nespadla :D. Ale jo, krásný výkon.

5. Brendan – nevzal si sice klasickou Big band píseň, ale nevadilo mi to. V jednom místě mu to trošku ujelo, ale když pak zpíval ty výšky, to bylo překrásné. Na mně to zapůsobilo a strašně moc mu přeji, aby postoupil. Nemyslím si, bohužel asi do Finále nedojde, ale alespoň Semifinále si zaslouží.

6. Danny – každou Live-Show jsem si stěžoval, že mně nebaví, ale včera to bylo naopak. Překvapil mně, zpíval to procítěně, moc pěkné vystoupení. Myslel jsem, že vypadne, ale po dnešku, aby to bylo objektivní si postup zaslouží.

7. Bella – Bella je moje favoritka, jenže bohužel, včera to nebylo nejlepší vystoupení. Hodně to ovlivnil fakt, že byla přes týden nemocná (pokud jsem to správně pochopil), ale určitě by možná pomohlo, kdyby si vybrala jinou píseň. Strong je krásná píseň, ale ne na Big band.
Dneska tuším, že půjde domů, škoda. Měla přitom letos i skvělé chvilky, třeba když zpívala In My Blood.

8. Acacia & Aaliyah – tohle šlo naprosto mimo mně. Přišlo mi to vyloženě zvláštní, chaotické. Přišly mi nejslabší, dnes bych je poslal přímo domů…

Takže dnes by podle mně asi vypadla Bella a A&A. Z osobního hlediska bych domů poslal Dannyho a A&A.
Jinak to byl ale fakt úspěšný večer, čekal jsem, že to nebude moc záživný večer. Big band byl myslím naposledy r. 2014? To mně nechytlo, ale letos to bylo o hodně lepší.

@Tomáš: to mně taky zajímá. Myslím si, že asi budou ve Finále čtyři, naposledy to tak bylo r. 2010. Bylo by šílené dát troj-eliminaci v semifinále.

Pokud by bylo Finále ve čtyřech, podle mně tam bude Dalton, Shan, Scarlett, Anthony. Pak to může dopadnout jakkoliv, ale pořád tuším, že vyhraje Dalton.

59
Honza
Reagovat

Anthony ještě asi není zcela mimo hru. Ačkoli si myslím, že určité procento lidí ho zase vyloženě nemusí. Dalton je v tomhle takovej trochu líbivější „pro všechny“, což na druhou stranu může být určitě i na škodu. Ale stejně zatím vsázím rozhodně na Daltona. Za mě osobně bych to přál ale klidně oběma stejně. Oba jsou super v tom svým. :) Rozhodně bych jim nejvíc přál finále. :)

60
VojtaP
Reagovat

Podle sledovanosti na YT to zatím vypadá na přímý odchod Dannyho (61k), dále jsou v pořadí Bella (68k),
Anthony (75k),
A&A (77k)
Shan (82k)
Scarlett (96k)
Brendan (103k)
Dalton (269k)

Sice to nemusí nic znamenat nakolik už jsou hlasy z větší části dané i fankluby, ale jde aspoň vidět koho si lidi šli pustit znovu, což se do hlasování může odrazit. Dannyho pimp slot ho vůbec nemusí posunout tak daleko.
Bohužel sing-off s největší pravděpodobností čeká Bellu :( Třeba se podaří a nespadne tam, ale to by museli její fanoušci zabrat. V tomto případě by negativní komentáře kritiky mohly zabrat jako před pár týdny u United Vibe.

61
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: To by teda byl paradox kdyby Danny po svém nejlepším vystoupení v soutěži vypadnul ale já si stejně myslím že dnes ještě postoupí. A Bella se podle mě dnes nemůže pádu do Bottom 3 vyhnout za žádných okolností, já bych na jejím místě už měl sbalené kufry. Pořád nechápu co kdo vidí na Scarlett a proč je pro ni hlasováno ale jsou věci mezi nebem a zemí které ani já nepochopím.

62
Honza
Reagovat

@VojtaP: To podle mě vůbec není relevantní, ty rozdíly jsou fakt hrozně malý. Akorát Dalton je pak trošku jinde už no… :) Myslím si, že to nebude Danny, kdo dostane nejméně hlasů.

64
VojtaP
Reagovat

@Honza: tak bylo to jen pro zajímovost, YT nejde brát jako jasný ukazatel a ty rozdíly na posledních příčkách jsou tam malé, jak říkáš. Něco jiného by bylo, kdyby třeba streamy a stahování přepočítávali na hlasy, jak tomu tuším je u The Voice US. To už by se předpovídalo líp…

65
Monika
Reagovat

Obavam se, ze dneska pujde rovnou domu Bella. Pustila jsem si to znova a je to jeji nejhoris vykon v soutezi, poprve me nudila, to se mi u ni jeste nestalo. Velkou roli v tom hraje i ten utahanej song co se strasne tahne a tahne, hudba je iritujici, zadnej pompezni refren. K tomu vsemu ma i hroznej ohoz ala rockerka vubec se to k tomu veceru nehodilo, desnej styling. Obavam se, ze to nebude ani na sing offku.

66
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: nebylo by to poprvé a ani naposled, co někdo vypadl po svém nejlepším výkonu. Nikdo ho velice nekritizoval a jeho fanoušci můžou získat pocit bezpečí. Danny od začátku podezřele postupuje, pochybuju, že se drží celou dobu na špici, tudíž byl někde uprostřed ne-li na hranici B3. U Belly by mě naopak nepřekvapilo, kdyby se držela výš, než ji dávají bookmakeři. Subjektivně říkám, že si jen nezaslouží vypadnout z posledního místa. Pokud by se tak stalo, tak mě to bude hodně mrzet, když nebude mít alespoň šanci se zachránit. Na rozdíl od Dannyho ale budu mít větší šanci, že o ni třeba ještě někdy uslyším. Simonovi se asi bude hodit do portfolia, když mu teď odešly Little Mix i Rak-Su.

Každopádně se budeme muset nechat překvapit, bude to dneska hodně napínavé.

67
Monika
Reagovat

Poprve jsem si pustila Dannyho a pujdu zcela proti proudu tady. Vzdyt to bylo hrozny jako kdykoliv predtim. fakt se vam to libilo? Tak to ziram. Pominu to cirkusacke sako, asi mu ho poslal David, je to jak z jeho sbirky. Ale zpet k Dannymu vzdyt silene prehrava, vubec mu to neverim, na tech schodech sermuje rukama a hazi pozy, ze se smeju. cele to pusobi jako hrozna amaterstina a karaoke. Sinatra je pan zpevak a tahle napodobenina je stejne spatna jako kacer jeho koucky. nehlede na to, ze jsme v X factoru 2018 a ne v televariete pro duchodce. Vubec ale vubec by me neprekvapilo, kdyby tam tahle silenost zahucela.

68
Petr
Reagovat

Ja si nemyslim ze Gia bude nasledovat Danny, to asi ani oni nechteji, snad uz odkraci Bella a veme sebou Brendana, oni a to podivne duo holek jsou o dost niz od ostatnich v tehle faze souteze

69
Tomáš
Reagovat

Já vidím Bottom 3 A and A, Bella a Brendan. Ještě se může maximálně stát že tam zahučí Danny ale přežije to pokud nebude v hlasování poslední a to asi nebude. Spíš se ale Danny i dnes Bottom 3 vyhne. Nejjistěji na vypadnutí ze všech osmi finalistů vidím dnes večer Bellu – té podle mě nepomůže ani svěcená voda. Pokud bude poslední tak je to jasné a i kdyby šla do Sing Offu, tak ji porota nezachrání ani omylem.

70
Tomáš
Reagovat

Tak teď sem si znovu pustil všechna včerejší vystoupení a já bych vážně měl dnes v Bottom 3 všechny holky kdybych o tom měl rozhodovat já. Je mi samozřejmě jasné že to tak nebude. Ať se to někomu líbí nebo ne tak Bella včera opravdu nepředvedla pěkné vystoupení, ani mě se to nelíbilo takže myslím že její dnešní vypadnutí bude spravedlivé. Byla objektivně nejslabší. A and A měly takový chytlavý refrén toho vlastního songu takže by u mě možná skončily na takovém těsném pátém místě nad Bottom ale nic to nemění na faktu že už měly být vyřazeny v předchozích dvou Sing Offech jak proti Molly tak proti Giovi, tak snad se dnes už konečně dočkají a odejdou. Shan a Scarlett ať zpívají jak chtějí tak mě prostě nudí, vůbec by mi nechyběly ale je jasné že bohužel nevypadnou.

71
Monika
Reagovat

Vubec se mi nelibi, ze tam Robbie neni uz tak dlouho. pro soutezici je velmi dulezite mit sveho kouce k dispozici celou dobu a tyhle nahrazky to je hnus. kdyz nebyl schopen splnit podminky, tak tam nemel vubec chodit. Tohle neni fer pro soutezici.

72
VojtaP
Reagovat

ou shit Danny jde dál, bojím se o Bellu :(

73
Monika
Reagovat

Acho jo stve me to, ale naprosto ocekavatelne.

74
VojtaP
Reagovat

tak jsem se bál oprávněně, velká škoda… Byla letos jedna z nejzajímavější soutěžících, ne-li vůbec. Doufám, že další už bude konečně Danny nebo Brendan. Od těch už se nic lepšího čekat nedá.

75
Jan
Reagovat

Ach jo…Bella :-(, Že vypadne hned teď jsem nečekal…

76
Monika
Reagovat

Jsem si desne prala, aby vyslovil jmeno Scarlett, to by byla prca. Placka se tam uz pomalu svijela, skoda, ze to nevyslo.

77
Tomáš
Reagovat

Tak skutečně byla Bella v hlasování poslední. Není to žádné překvapení, bylo to samozřejmě naprosto logické a jasné i když v té poslední dvojici jsem tajně doufal že by to mohla být Scarlett. Je mi jedno že vypadla Bella i když Scarlett by byla lepší. Gia byla minule větší škoda. Teď tipuju jako druhého vypadlíka Brendana nebo A and A. Dost možná spíš odejde Brendan ale taky záleží s kým bude v Sing Offu. Asi tam bude s A and A nebo s Dannym. Kdyby se stalo překvápko a spadla tam Scarlett, porota ji bohužel zachrání. To by mě pěkně naštvalo.

78
Monika
Reagovat

Bella pro me nejzajimavejsi souteziic letosni rady s nejvetsim potencialem uspet v showbyznysu. Kdybych byla producent a mela si z nich nekoho vybrat sahnu po ni.

79
Tomáš
Reagovat

@Monika: Souhlas s tím Robbiem, neměl do toho vůbec chodit když není schopen se zúčastnit všech živých Live Shows. Nějaká náhražka za něj to je úplně na nic. Jinak upřímnou soustrast za Bellu, bylo to jasné ale taky sem si přál aby vypadla Scarlett. To už se teď nestane ani kdyby byla v Bottom 2, těžko dnes Simonovi odejdou dvě holky.

80
Monika
Reagovat

@Tomáš: Diky, ale ja to ocekavala, mela jsem velmi silne tuseni, ze pujde rovnou. No ale samozrejme jsem si prala slyset jmeno Scarlett, to by byla bomba. Konecne by se to rozhejbalo a nejake prekvapko.

81
VojtaP
Reagovat

@Monika: vidím to stejně. Mám takové tušení, že si ji Simon podepíše. Teď když mu odešly Little Mix a Rak-Su, potřebuje zaplnit stáj.

82
Tomáš
Reagovat

Myslím že za chvíli asi přijdu o Brendana, obávám se toho.

83
VojtaP
Reagovat

Danny what?

84
sadu
Reagovat

TAk teďuž mi to je asi jedno, sakra ten Danny už tam nemá co dělat :-/

85
VojtaP
Reagovat

takže A&A a Scarlett? Shan?

86
Michal v.
Reagovat

Tak sing off megavtipny

87
Monika
Reagovat

Shan me teda nebyla, hrozne nudna, ale stejne dnes jsem ji tam jeste necekala. A to byla superfavoritka na zacatku souteze. kazdoapdne dnes pujdou domu na 100% A a A. Tady neni o cem, treti B2 uz neprezijou.

88
Jan
Reagovat

Cože?! Shan je v Bottom 2? To je neskutečné, nechápu. Danny postoupil přímo, to jsem taky nečekal.
Panebože, Shan ty dvě teď musí rozdrtit, nesmí vypadnout. Tohle hlasování je samé překvapení, opravdu veliké překvapení.
Na druhé straně jsem šťastný za Brendana a ostatní kluky :)

89
Tomáš
Reagovat

Jooooooo Jupíííííííí!!!! Konečně nějaký pořádný překvapení!!!!!! Tak teď si přeju víc než kdykoliv jindy aby to dnes A and A zase přežily ale mají to už spočítaný no. Porota bohužel Shan domů nepošle a asi by to nad nimi vyhrála i na Deadlock. Ale sem strašně rád za tenhle vývoj situace, to je prostě skvělý. Všichni chlapi jdou dál i Brendan, to je naprostá bomba…fakt super dnes. :)

90
Ina
Reagovat

jestli pošlou domů Shan tak teda nevím…. osobně mám velkou radost za Anthonyho

91
Jana
Reagovat

Takže Danny dostal více hlasů než Shan? Já to říkám že on bude ve Finále, to se dějí věci…fakt šok.

92
Michal v.
Reagovat

@Monika: podceňujes zájem produkce udržet ve hře skupinu pro robbieho a diváci to teď nemají v rukou i když by to bylo donebevolajici vysoupnout shan

93
Monika
Reagovat

Tak nevim ten Danny to uz snad neni mozny, sice sel posledni, coz je ohromna vyhoda, ale stejne. Kazdopadne jestli uz priste nebude v ohrozeni zacnu se bat snad i jeho vitezstvi. A ta Brenda co tam dela nechapu, ani u nas by si neskrtla. To i ten Slepcik zpival lip nez Brenda.

94
Michal v.
Reagovat

Osobně bych se nedivil kdyby to Porota poslala do deadlocku a to může být všelijak

95
Michal v.
Reagovat

Jinak ten sing off se shan imo moc nepovedl holky zní líp

96
sadu
Reagovat

Na A&A mě nebaví, jak věčně recyklují, jsem zvědavá, jestli porota stejně nebude taktizovat..

97
VojtaP
Reagovat

Zcela objektivně na základě sing-offu musí postoupit Shan. Jen se bojím, že to tentokrát pošlou do deadlocku a bude další šok.

98
Monika
Reagovat

Ja bych vyhodila Shan vubec by mi nechybela a at je nejake prekvapko. ze zacatku me bavila ale postupne me dost omrzela, ma ta vystoupeni moc podobna, ale odejdou A a A, tak je to fuk.

99
Ina
Reagovat

aby tak ve finále nebyl Danny a Scarlett …. ať pošlou ty halekačky domů a ukončí jejich trápení, vždyť jsou tam už potřetí..

100
VojtaP
Reagovat

bohužel jsem Sybila, toto je mega šok…

101
Monika
Reagovat

jooooooooo, bozi, to je super :-))))

102
Petr
Reagovat

@Monika: ji Slepcik na svuj vek zpival o hodne lip nez Brendan

BTW Tereza Maskova ma novy song New Me celkem povedene, ja bych ji s klidem poslal na Eurovizi

103
Michal v.
Reagovat

Eh tak mnou předpokládaná účastnice finále je fuč no teď už to má Dalton lozeny

104
VojtaP
Reagovat

Alespoň budou Bella a Shan na tour, nějaké malé zadostiučinění za to, že musely vypadnout dříve než nudař Brendan a antihvězda Danny.

105
Jan
Reagovat

Nemám slov….tohle je asi stejný šok, jako když vypadla Ella Henderson. Já jsem Shan opravdu viděl v Top 2, ani ve snu by mně nenapadlo, že vypadne.
Bylo mi jasné, že Ayda to nerozhodne, když se příští týden vrací Robbie.

106
Monika
Reagovat

Miluju prekvapka, mam desnou radost, jupiiiii, Shan mi vubec nebude chybet, paradicka. Bozi zaver.

107
Tomáš
Reagovat

Joooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je neuvěřitelný, to je jako když v naší SS kdysi vypadla Stýblová! Předem se omlouvám všem fanouškům Shan ale já má z toho ohromnou radost, konečně pořádný zvrat a šok v souutěži! A to jsem si myslel že britský X Factor bude vždy předvídatelný! Shan se asi fakt přetahovala o hlasy se Scarlett a doplatila na to, jinak si tohle nedokážu vysvětlit.

108
Petr
Reagovat

Tak bylo by na ostudu kdyby priste prijde Robbie a nemel by co delat. Shan byla stejna tyden co tyden, Scarlett jsem ze zacatku nemusel ale je nejlepsi z holek jak jsem psal vyse. Snad prise vyleti nekdo z kluku at se to i tam rozridi.

109
Ina
Reagovat

tak mi uletělo sprosté slovo…nevím, kdo může dát přednost Scarlett před krásnou Shan, mě přijde, že lidi baví bizardnosti…. i Eurovizi vyhrála taková bizardní postavička….mám obavy, že Danny dojde daleko….bože!

110
sadu
Reagovat

Taky mi to zas tak nevadí, na začátku jsem Shan viděla jako další leonu Lewis, bohužel ke konci už nudila i díky výběrům písní. Nedokázala jsem si představit, že by to byla právě Ayda, do by rozhodl o vypadnutí poslední Robbieho skupiny. Příště to už mají asi spočítaný.. a snad i Danny, nebo už nevím..

111
Bedy
Reagovat

Neuvěřitelný šok… kdyby Shan vypadla proti někomu „na úrovni“… tak budiž… ale proti AA… které už jsou tam potřetí a evidentně je veřejnost chce poslat domů?… No comment…

Příští týden už to mají ale stopro spočítané… a jestli ne, tak už to opravdu nechápu… přístě půjdou podle mě oni a jeden z kluků, tedy Brandon nebo Anthony…

Finále je dle mě téměř jasné – Dalton, Danny, Scarlet a buďto Brandon nebo Anthony…

112
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome to je paradicka co? Priste by mohla jeste vyficet Scarlett a bylo by to dokonale :-)))

113
Honza
Reagovat

No, někdo miluje překvápka a raduje se, že je zvrat a šok v soutěži, ale já teda radši fandím opravdu talentovaným lidem a mrzí mě, že to odnesla zrovna Shan. :( To si fakt nezasloužila. A+A přitom už nic nepředvedou a samozřejmě nesahali Shan ani po kotníky.
Vypadnutí Belly už jinak takové překvápko nebylo.
Že bude minimálně jeden z trojice Brendan, Danny a A+A ve finále, je teda taky celkem „žůžo“. :D Ale co no, hlasovali vlastně diváci a fakt to teda nechápu. Scarlett a Shan se asi fakt tahali hodně o hlasy a když už, tak bych tipoval spíš Scarlett, že bude mít míň.
Obávám se, že Simon to se Scarlett už určitě ale nevyhraje.

114
VojtaP
Reagovat

@Jan: u Elly to byl větší šok. Tam byla patová situace, že skončila v sing-offu zrovna s Jamesem, taky se tenkrát nevypadávalo pravidelně po dvou, což letošní pořadí hodně ovlivňuje, stejně jako to hlasování po prvním vyřazení.

V druhém hlasování mohla Shan hodně ztratit na základě falešného pocitu bezpečí od jejích fanoušků. Jak už tu padlo, tak se i přetahovala o hlasy se Scarlett.

@Tomáš: Shan byla dobrá a dost možná si to Finále s Daltonem zasloužila. Nicméně v mých očích poslední kola upadala, už to nebylo takové wow, jako na začátku. Takže mě její vyřazení zase tak nevzalo. Spíš to teď vypadá na top 2 Dalton vs. Scarlett.

Jen si dej Tome pozor na karmu :) Aby ses příště nedivil. Letos se může stát, že Brendana a Anthonyho přeskočí i takový Danny, který má neočekávaně silnou podporu. :D

115
Tomáš
Reagovat

@Monika: Přesně tak!

Každopádně tohle je pro mě zatím největší šok za celé tři sezóny od roku 2016 kdy tenhle X Factor sleduju. Příště už určitě vypadnou A and A a s nimi asi bohužel Brendan nebo nedejbože Anthony ( ale ten snad ne ) . Pochybuju že by se Louisovi dostali do Finále tři kluci i když by to tak podle mě mělo být. Ale myslím si že Danny má teď Finále už téměř jisté, to je na druhou stranu teda docela mazec.

116
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: To máš pravdu, s Dannyho podporou je to záhada. Já s tím počítám že pokud příště vypadnou zase dva a Finále pak další víkend bude ve čtyřech tak Danny příště jednoho z kluků vyřadí ale doufám že maximálně Brendana. Já taky doufám v to že Scarlett ve finálové dvojce nebude, na to mi přijde až moc nudná. Já bych si teď přál finálovou dvojici Dalton – Anthony.

117
Jana
Reagovat

Finálová dvojice bude Danny a Dalton a Danny Daltona porazí. Čekal tu snad někdo že Danny porazí Shan?

118
VojtaP
Reagovat

@Honza: když porota může zakročit a zachránit správného člověka, tak to neudělá, to už je klasika. Nakonec to bylo rozhodnutí diváků, házet tady vinu na produkci (jak je tu občas zvykem) nemá smysl.
Stejně si myslím, že nějaké „spravedlivé vypadávání“ podle kategorií je jen taková místní paranoia a produkci na tom zase tolik nesejde. Mají radši nepředvídatelnost a zvraty, což se jim dnes podařilo. V minulosti bylo pár řad, kdy celá kategorie povypadávala v první polovině live shows, že se nedožili ani top 5. Nechce se mi to teď hledat, ale z těch novějších to byla Nicole, která přišla o všechny holky a Simon o všechny overs pár let zpět.

119
Tomáš
Reagovat

No jak to šlo do Deadlocku, tak sem začal čekat překvápko. Myslíte že znají mentoři výsledek hlasování předem? Říkám si že kdyby měly A and A méně hlasů než Shan tak by Deadlock možná nedali protože by to bylo strašně předvídatelné a nebylo by to zajímavé. Když už k němu dojde, často to končí nějakým větším či menším překvapením.

120
DJ Vlado
Reagovat

Mám obrovskou radost, že A+A přežily, ačkoliv je mi jasné, že jsem tady jejich jediný fanoušek, což je ovšem super pozice :-D Z této sestavy mě už jako jediné baví, protože vnášejí do soutěže moderní svěží vítr :-) Zbytek je pro mě buď kantilénová nuda (Dalton, Scarlett), slizký kýč (Danny), boybandovská přeslazenost (Brendan) nebo nepříjemný mečák (Anthony) :-/

Z vypadlic mě mrzí Bella, ta byla zajímavá, oproti tomu Shan mě nemrzí vůbec, i když jsem tam měl přednostnější adepty na vypadnutí, tak mě nudila čím dál víc a od JH u mě postupně ztrácela body :-)

121
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to jsi mě překvapil, já čekal že tě vypadnutí Shan bude štvát kvůli postupu Dannyho a Brendana. :-) Ale pak sem si vzpomněl že ty vlastně fandíš A+A takže je to vlastně logické. Mě taky nebude chybět vůbec, byla strašně nudná. Škoda že nemůže stejně příště dopadnout i Scarlett, ta mě taky šíleně nebaví ale aspoň bez jedné Simonovi holky se bohužel Finále neobejde.

122
Bedy
Reagovat

Jaké je téma na příští týden a kdo budou hosté? Nezachytili jste to někdo? Díky.

123
Pete
Reagovat

Já si myslím že těch hlasů tam už letos chodí poměrně málo a tím pádem je to hodně vyrovnané a pak není nouze o takováhle překvápka. :-) Možná ani Dalton nemá to vítězství úplně jisté. Máme už Top 6 a třeba takový Danny kterému tu od začátku všichni prorokovali vypadnutí mezi prvními nebyl ještě nikdy ani v ohrožení a nyní vyřadil i superfavoritku na vítězství Shan, možná nás ještě všechny překvapí kam až to dotáhne. :D

124
Michal
Reagovat

Danny je obrovský zjevení, nepamatuju že by někdo všema tak odepisovanej postupoval pořád dál a dál. Možná snad Wagner? Ale takhle daleko myslím nedošel. Až mám po tomhle trochu strach jak to dopadne příště a jestli to náhodou neodnese někdo kdo by si to Finále zasloužil daleko víc. Stejně to jsou zvraty v soutěži najednou – Louis má stále tři kluky a Simon má najednou holku už jen jednu, přitom ještě před dvěma týdny byla jeho kategorie kompletní. :D Ale Louisovi kluci jsou dobří a každý je úplně jiný, trochu mě mrzí že se nedostal o něco dál i čtvrtý Louisův kluk Armstrong, myslím že by byl taky zajímavý. Teď je to ve hvězdách jak to dopadne, fakt po dnešku už vůbec netuším.

125
Michal V.
Reagovat

no ja bych hodne ocenil Louisovo porotcovani…vemte si, ze do top6 dostal 3 kluky a to jeste teda i brendana coz je imo opravdovy porotcovsky majstrstyk…

kdyz to srovnam s tim jak vedl kluky v minulosti jisty nejmenovany jmenovec…

Postup Dannyho mozna neni az takove prekvapeni z pohledu toho, ze sel posledni a celkem se mu zadarilo, spis vidim problem v tom, ze priste nam uz fakt nema co nabidnout, tohle byl imo jeho vrchol

126
Tomáš
Reagovat

Příště to asi bude hodně drsný. A and A snad už konečně vypadnou ale kdo bude ten druhý? Dalton má Finále jisté a Scarlett bohužel jako jediná poslední ženská v soutěži asi taky a navíc ji ještě může posilnit vypadnutí Shan ale doufám že to fakt nedotáhne až na to 2. místo protože bych se s ní nechtěl tak příšerně nudit až do konce. Vidím to na souboj mezi Dannym a Brendanem o místo ve Finále. Víc na postup asi bohužel vidím Dannyho protože fakt nebude v zájmu produkce aby měl Louis ve Finále tři kluky. Pakliže by se ale fanouškům Brendana povedlo ho protlačit do Finále, tak přiznávám že se trochu bojím i o Anthonyho a to by bylo opravdu vůbec to nejhorší co by se příště mohlo stát protože Anthony do Finále jasně patří a pro mě je i vítězem.

127
Tomáš
Reagovat

Já bych příště dal do Bottom 3 A+A, Scarlett a Dannyho. A+A a Scarlett bych vyřadil a Dannyho ještě poslal do Finále ať je sranda a ať tam jsou samí chlapi ale tam by musel skončit čtvrtý. Ale takhle to už určitě nebude. Tohle všechno jsou ale stejně předpoklady pokud Finále bude ve čtyřech. Já doufám že příště nebude trojitá eliminace, to už by byl fakt moc velký masakr. V téhle situaci už to budou pořádná jatka i když vypadnou jen dva. Bohužel to že má Louis ještě stále tři kluky na druhou stranu dost zvyšuje šance na Finále pro Dannyho.

128
Monika
Reagovat

@Michal V.: Tak ona je otazka do jake miry jsou to zasluhy kouce a ucinkujicich. Podle me uloha koucu je minimalni a vzdy je to o materialu jaky dostanes. Stejne jako ve fotbale je rozdil trenovat Bohemku ci Chelsea :-))) dalton je proste profik, Anthony vyhrava hodne sympatiemi a Brenden je preslazenej cukrousek s libivymi songy to casto funguje i u nas. At by kluky vedl kdokoliv jiny, stale by zustali ve hre s nejvetsi pravdepodobnosti. Abych ocenila kvality Louise, tak bych ho chtela videt u nejtezsi kategorie hudebnich skupin. S klukama velmi easy work.

129
Ina
Reagovat

Moniko, já si zase myslím, že úloha kouče je klíčová. Za prvé mmusí vybrat ty správné typy, aby nebyli jak přes kopírák, mít čuch na to, co bude na diváky fungovat. A výběr songů je strašně důležitý. Louis pro kluky vybírá skvěle. Např. Rambo pro Anthonyho byl skvělý tah. Vždycky vybral tak, že kluci zazářili. Simon třeba Molly výběrem potopil.

130
Ina
Reagovat

.. a Bellu vlastně taky

131
Ina
Reagovat

.. pardon Rocky pro Anthonyho…:-)

132
VojtaP
Reagovat

Ja si taky myslím, že mentoring kluků je za odměnu, zvlášť v UK, i Louis Walsh s nimi došel do Finále, to už je co říct. Taky záleží na výběru soutezich, ale méně než u Overs nebo holek. Skupiny jsou hodně těžké, je s nimi nejvíc práce a nikdy nejde odhadnout, zda divákům sednou. V tomto jsou kluci vdecnejsi, že jim diváci leccos odpustí a vždy se pro ně najde hlasovací základna.

133
Honza
Reagovat

@VojtaP: Jasně, ve výsledku rozhodli diváci, to jo, ale bůh ví, jestli deadlock často nebývá jen tak na oko, aby to když tak svedli na ty diváky – je už podle mě takový trapný říkat „nechám to na divácích“, kdy se mi to zrovna zlíbí, protože pak nevím, kde je smysl sing-offů. Nemůžu se navíc zbavit pocitu, že posledních pár let to je občas až příliš okatý. Možná jsem ale také paranoidní, ale já myslím, že tam ty manipulace fakt nějaký budou, protože to Bang bang včera stálo za starou belu a oni z toho udělají jejich nejlepší vystoupení? :)

Nicméně. A+A byli už 2x za sebou v B3 a evidentně se divákům až tak nelíbí, když tam skončili už po třetí. (Mimochodem už s Giem to bylo minule dost neprávem – a to nejsem jeho fanda, ale nezasloužil si to.) Shan nešťastně spadne poprvé (a jako opravdu výborná zpěvačka) naprosto překvapivě, ale dle poroty má A+A opravdu takový potenciál, že je potřetí nepošlou domů? Jsem naprosto přesvědčenej, že pokud by Shan zachránili, tak v příštím kole pro ni lidé zahlasují nebo by měla rozhodně milionkrát větší potenciál než oni. Ale ne, ten šok prostě chtěli, tak ho mají mít no. Každopádně nakonec s největší pravděpodobností skončí příště v B3 A+A počtvrté, což jen tak mimochodem imho není příjemné ani pro ně – bejt jen takovej otloukánek vždycky dole.

Jinak Simon s holkami měl obecně určitě větší potenciál, rozhodně to nebyla letos slabá skupina a dlouho jsem věřil, že by mohl i vyhrát (a paradoxně nejvíc se Shan :)). Možná trochu souhra nešťastných náhod, kdo ví… Nicméně v TOP6 imho nemá co dělat ani A+A, ani Danny a už vůbec ne Brendan. Snad bude ve finále alespoň Dalton i Anthony.

A co se týče toho vypadávání dle kategorií… Taky úplně tak zcela nemůžu souhlasit. Vím, že v minulosti se to párkrát stalo, že byla nějaká kategorie rychle pryč, ale tam bylo také vždy jen B2 – do B3 už se padá prostě mnohem snadněji, fakt jen ti nejlepší tam nikdy nespadnou… no a produkce logicky může mnohem lépe zasahovat do toho, jaká kategorie ještě přežije a jaká ne (a taky, že to ty poslední roky vždy tak platí). Ale neříkám, že nemůžu být opět paranoidní… :)))

Jinak samozřejmě Robbiemu přeju alespoň jeden týden koučování A+A po návratu (bože, to byla investice…). :-D

134
Honza
Reagovat

Jinak… Jsem tady opravdu jedinej, komu Louis jako porotce vůbec nesedí? :D Přijde mi, že hrozně hraje a nepůsobí na mě vůbec sympaticky. Objektivně s klukama odvádí asi dobrou práci a neříkám, že občas nemá trefné a věcné poznámky, ale jako člověk mi vůbec není sympatický. :( Hrozně mi vadí, jak na někoho mluví a není schopnej koukat se na něj. :D Ale tentokrát je to fakt dost subjektivní, jen mě zajímá, jestli to má někdo stejně. :D

135
Tomáš
Reagovat

Která dvojice podle vás příště zůstane před branami Finále, máte nějaké tipy? Já doufám že A+A ale kdo ten druhý? Chtěl bych napsat Danny ale nevěřím moc že nechá produkce jít do Finále od Louise tři kluky. Takže ten druhý asi Brendan, doufám že ne Anthony!Scarlett kdyby spadla do Sing Off tak ji taky zachrání, přece nevezmou Simonovi poslední babu. Jakože ta tam ale ani nespadne protože teď dostane všechny hlasy od Shan a už se nebude s nikým dělit. Takže se docela bojím jak to v neděli dopadne.

136
Tomáš
Reagovat

Ještě jak ste tu psali o těch klucích že to mají v XF lehčí tak ono to tak dřív přece bývalo i u naší SS. Pořád nechápu proč v naší SS povypadávali všichni kluci letos tak brzy, že by porota vybrala špatné typy do finále?

137
Tomáš
Reagovat

Tady je to ale přes týden parádně zdechnutý. :D Nevíte někdo jaké téma se má zítra zpívat?

138
Jan
Reagovat

@Tomáš: podle wikipedie je zítra je tématem hity z Mamma Mia a potom druhá píseň by měla mít volné téma, neboli píseň, která soutěžícího posune do finále.
Jsem rád, že zpívají dvě písně, alespoň ze sebe dají vše.
Kdyžtak mrkni na wikipedii, tam už jsou i zítřejší písně, pokud je to tedy pravda. Jestli bude opravdu Brendan zpívat Run od Snow Patrol, to bude pecka. Ta písnička je moje srdcová záležitost, zvlášť v podání Leony Lewis. V podstatě mají všichni pěkné písničky.

Já mám o finálové čtveřici naprosto jasno. Chci, aby postoupili Dalton, Brendan, Anthony a Scarlett. Těm čtyřem to hrozně moc přeju, Danny už by měl odejít a A&A už byly třikrát po sobě v Sing-Off, diváci je tam zřejmě nechtějí, takže počítám, že snad tentokrát odejdou.

Jinak od neděle pořád nechápu, jak mohla vypadnout Shan.
Mně by zajímalo, jestli je to letošní hlasování hodně kolísavé. Jestli byla Shan v každé Live-Show ve středu hlasování, nebo jestli byl tohle jen jeden výkyv. Pořád si pamatuji na článek z TellyMix po první Live-Show, že Shan je největší adeptka na výhru. Kdoví, jak to všechno bylo.

Po vyřazení Shan už ani nevěřím, že má Dalton vítězství jisté. Pořád může klidně vyhrát Anthony, nebo i Scarlett. Kéž by měl šanci i Brendan, ale bohužel to moc dobře v jeho případě nevidím. Pokud budou ve finále oni čtyři, budu přát vítězství komukoliv z nich. Už dlouho jsem neměl tolik oblíbených soutěžících v žádné talentové show. Nevím, jestli je to jen můj pocit, ale letošní ročník je úplně skvělý.

139
libena
Reagovat

téma – no nejspíš mamma mia, když tam budou i hosté z muzikálu….

tellymix:
This weekend will see a Mamma Mia themed episode, featuring the stars of Abba.

140
Patrik
Reagovat

Nevíte někdo kde bude finále jestli ve Wembley nebo jak minule , nikde to není napsaný a lístky se ještě neprodávají a finále je už příští týden nebo že by to bylo ve studiu ?? Mě by se to docela líbilo v O2 Aréně v Londýně

141
Monika
Reagovat

No jestli bude Brenda zpivat Run od Snow petrol, jednu z mych srdcovek, to snad neni mozny. Proc musi tyden co tyden mrsit same pekne songy takovej ceckovej zpevak po kterem nestekne po soutezi ani pes. proti nemu i Slepcik byl bozskej zpevak, Brenda bez talentu, vubec nechapu co tam jeste dela.

142
Tomáš
Reagovat

@Jan: Finálovou sestavu bych viděl stejně jako ty – Anthony, Dalton, Brendan, akorát tu Scarlett bych tam mít nemusel. Místo ní bych to klidně dopřál i Dannymu. Já si myslím že Danny ve Finále bude ale obávám se že asi místo Brendana. Moc nevěřím že se Louisovi poštěstí mít ve Finále svoji skoro kompletní sestavu kluků, tohle Imho nebude chtít ani produkce. Takže se s jedním z nich asi rozloučíme a logicky to asi bude Brendan, který to má nejvíc nahnuté. Přece teď nevyhodí Anthonyho, to by bylo vůbec to nejhorší co by se mohlo stát ale taky se toho trochu bojím. Fakt si myslím že než aby nechali do Finále jít tři soutěžící od jednoho mentora tak tam raději budou chtít protlačit někoho z jiné kategorie aby byl další mentor i ve Finále pořád ve hře a aby to tím podle nich bylo pro diváky atraktivnější. A tomu přizpůsobí i rozhodnutí v nedělním Sing Off. Ale třeba se pletu. Já bych teď vyřadil A&A a s nimi Scarlett nebo Dannyho, ale já bych vyhodil spíš Scarlett protože ta mě fakt nebaví a Dannyho bych pak nechal ve Finále na 4. místě. Finálovou dvojici si přeju Anthony – Dalton ale – Dalton zpívá skvěle ale mě chytil za srdce víc Anthony takže já přeju nejvíc výhru Anthonymu. Ale myslím si že to vyhraje Dalton no. Mimochodem je už teda jisté a oficiálně potvrzené že teď v neděli odejdou zase dva a že příští víkend bude Finále ve čtyřech? Abychom teď v neděli nezažili překvápko že odejdou tři soutěžící ale takový Big Shock si pro nás snad už ITV nechystá.

143
Tomáš
Reagovat

Vyloženě mě potěšil Anthony s Bon Jovi, to bude pecka tenhle song v jeho podání. Bohužel je jasné že Scarlett nevypadne, jednak proto že je poslední ženská ( A and A jsou už jasně ze hry ) a taky proto že The Winner Takes It All je tak dojímavá balada na které nejde nezazářit. Brendan může podle mě zazářit nejen na písni Run ale také na tom songu od ABBY. A bohužel se obávám že by mohl zazářit i Danny s This Is My Life. No bude to opravdu hodně zajímavé kolo a ještě daleko zajímavější bude zítřejší vyřazování.

144
Jan
Reagovat

@Tomáš: Jo, je to tak. Mám obavy, že Brendan tento víkend odejde na úkor Dannyho. A&A by mohly vypadnout automaticky, ale po minulém týdnu už vůbec ničemu nevěřím. Nedej bože, aby třeba přímo vypadl Brendan. U Dannyho bych to ještě bral,
Mně uklidňuje, že Brendan má spoustu fanoušků, kteří mu budou posílat hlasy. Můžou mít o něj strach, stejně jako my a protože jde o hodně, třeba zaberou a pošlou ho do Finále.
Lidi mají hodně rádi i Louise, i kvůli němu by kluci mohli dostat hodně hlasů. I tak si myslím, že je víc než jasné, že Louis má ve svém týmu vítěze. Ale pořád může být ještě veliké překvapení Scarlett (vím, že ji nemáš rád :)), ale i ona může mít pořád šanci. Třeba skončí i na druhém, třetím místě. Ona byla i veliká kamarádka s holkama a může ji hrát do karet, že pro ni budou hlasovat i ostatní fanoušci holek, které už jsou ze hry.
Nějak tuším, že to nakonec dopadne Dalton vs. Scarlett nebo Dalton vs. Anthony.
Možná bude tentokrát zpívat Brendan v Sing-Off, nikdo jiný mi tam nevychází. Danny, A&A jsou asi jasní adepti na B3. Možná si to myslíme jen my, Danny pokaždé postoupil přímo.
Scarlett, Anthony a Dalton jsou podle mně silná trojka, které má Finále jisté, přesně jak si všichni myslí.
Je to ale jen můj názor a nakonec to může dopadnout úplně převráceně.

Spíš jsem zvědavý na příští týden – Finále. Zaprvé je to smutné, že už bude konec, protože tuhle soutěž zbožňuju. Ale na druhou stranu je to chvíle, na kterou všichni čekáme.
Podle TellyMix si myslím, že ve Finále budou čtyři. Bylo by úplně na hlavu, kdyby vypadli tři tento víkend, to mi prostě nesedí. Jsem zvědavý, jestli příští týden vypadnou v sobotu dva a v neděli by byla finálová dvojka.
Mně se zdá lepší, kdyby byla finálová trojka a poprvé by při vyhlašování vítěze stáli na pódiu tři soutěžící. To by bylo o dost dramatičtější.

@Patrik: Taky jsem nad tím přemýšlel, hledal jsem nějaké informace, ale všude zatím píšou, že to není potvrzeno. 02 by byla skvělá volba, ale pro mně patří X Factor do Wembley Areny. Byl bych rád, kdyby se tam finále letos vrátilo.

Mně se i víc líbilo, když bylo Finále až v polovině prosince jako do roku 2016.

145
Monika
Reagovat

@Tomáš: Pro me v te bidne sestave je jedinej kandidat na viteze Anthony, tomu bych to prala ze vsech nejvic. Sice me pevecky moc nebere, ale je to sympatak a v soutezi predvedl ruzne typy songu. A a A pro me ne, rap nesnasim, Brenda a Danny jsou tragedi, Scarlett tuctova zpevacka jakych jsou mraky, Dalton ocekavana nuda bez pridane hodnoty, Jedinej Anthony tam vycniva osobnosti.

146
Tomáš
Reagovat

Máte pravdu s tím Anthonym. Bohužel pro mě já jsem na 99 procent přesvědčený o tom že vyhraje Dalton a to jedno procento do celku nedávám jen proto že stoprocentní není nikdy nic. Anthony bude podle mě třetí i za Scarlett bohužel a nebo maximálně druhý když bude mít hodně štěstí. Taky mám ale obavy aby fanoušci Brendana nezabrali v hlasování protože je v ohrožení ale mělo by to za výsledek ten efekt že by do B3 teď spadnul Anthony což by ho zítra mohlo stát i vyřazení. No bude to ještě hodně napínavé ale ve vítězství Anthonyho já bohužel nevěřím i když bych si to přál ze všeho nejvíc ale takové štěstí já bohužel v těchto soutěžích u svých favoritů vážně nemám. Dalton na 99 procent podle mě bude vítěz, škoda.

147
Patrik
Reagovat

@Jan: Tak jsem to konečne našel a finale bude ve Wembley https://www.applausestore.com/book-the-x-factor-live-final-2018 , asi se nedočkám aby to bylo v 02 , Jen taková maličkost doufám že už bude jina stage na finále a ne ten hrozný X mohlo by to být jak to mají ted kulatou stage :D jak např to měli ve FInále X Factoru v Dánsku https://www.youtube.com/watch?v=Mgd1XTxCy5Q

Přidat komentář