Panáček v reality show

Británie má Talent 2016: 2.semifinále! (video)

24. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Británie má Talent, Got Talent


První semifinále show Británie má Talent máme za sebou. Známe první dva finalisty. Čas neúprosně letí a je tu druhé semifinále. Kdo postoupil do finále včera?

Anne and Ian

Wayne Woodward

Mythical PSM

The Garnett Family

Vitaly Voronko

Rachael Wooding

Another Kind of Blue

Alex Magala

Shannon and Peter

Hvězdný host

One Republic – Whrever I Go

Divácké hlasování

9, Vitaly Voronko
8, Anne and Ian
7, Mythical PSM
6, The Garnett Family
5, Another Kind of Blue
4, Rachael Wooding
3, Shannon and Peter (Porotci – Amanda)
2, Alex Magala (Porotci – Simon, Alesha, David)
1, Wayne Woodward

Kdo postoupil do finále?

Wayne Woodward, Alex Magala

Finalisté

100 Voices of Gospel; Mel a Jamie; Wayne Woodward; Alex Magala

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Británie má Talent, Got Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Lukša
Reagovat

Tak jsem právě dokoukal a jdu se podělit o dojmy, dnes popořadě:
Anne and Ian: hrůza a děs, číslo zcela o ničem
Wayne Woodward: nejlepší číslo večera, tenhle kluk mě baví, pěkný hlas, pěkná píseň, zasloužený vítěz
Mythical PSM: už jsme viděli 100x lepší taneční čísla než bylo toto, vystoupení bez nápadu a bez žádných super kousků, které by měly šanci diváka zaujmout
The Garnett Family: na castingu vypadala děvčata dobře, volba písničky do semifinále ale IMHO nebyla zrovna nejšťastnější a vystoupení na mně nezanechalo vůbec žádný dojem
Vitaly Voronko: 3 buzzery mluví za vše
Rachael Wooding: tady mám stejný problém jako u Garnettů, tohle není song, který ohromí hlasující, opět něco, na co se ihned zapomene
Another Kind of Blue: zklamání večera. Od nich jsem čekal suprovou show se vším všudy, jak tomu bylo na castingu. Ale tohle? Proč se nedrželi toho, co fungovalo? Propojit maximum vystoupení s animací na pozadí, a ne pouze to málo v průběhu.
Alex Magala: efektní, zajímavé, možná i v něčem nové. Co ale může předvést ve finále, to fakt nevím
Shannon and Peter: nic nového, nic extra efektního, ale v tom shromáždění letošních čísel nad průměrem
Podtrženo sečteno, přání prozatím nenaplněno, letošní semifinále BGT jede těžce pod průměrem.

2
Monika
Reagovat

Anne a Ian – i druhe SF si naslo sveho exota, kandidata na bzucak
wayne – ach jo Chodur je back, neverim, ze tohle muze mit v dnesni dobe uspech, vykopavka, zpevak bez charismatu, no mohli by natocit s Chodurem duet, absolutne nulovej potencial uspechu po soutezi, tezka nuda pro me
Mythical – i druhe Sf potvrzuje, ze skupiny jsou letos na nzike urovni, sice lepsi nez v prvni SF, ale stale dost v prumeru ve srovnani s predchozimi rocniky
Garnett – nemastne, neslane, zapomela jsem na ne uz po deseti vterinach zpevu
Voronko – omg, omg, omg
Rachael – nemame dost cisel do SF tak pustime kdejakou prumernou zpevacku, nemastneho, neslaneho projevu, kdo to vubec byl na podiu…
Another – sakra moje nejlepsi cislo z castingu a takhle to podelat, bohuzel, nedokazali napodobit uspesne cislo, zustali hodne za ocekavanim
Magala – uz minule jsem psala, ze se obavam, ze nic noveho nepredvede a to se mi potvrdilo, do finale bych ho nepustila, ocekavam zas a znova totez
Shannon a Peter – ale jo na efekt celkem dobry, v te dnesni bide

3
VojtaP
Reagovat

Tak jsem zhlédl zatím 1. a 2. semi a musím říct, že je to letos až na pár výjimek hodně pod průměrem. Určitě nečekám, že se bude v 10. řadě objevovat pořád něco nového, to fakt ne, ale aspoň by to mohlo být zábavné, na profesionální úrovni.

1. semifinále jasně ovládli 100 Voices, u těch jsem se bavil, dokázali vytvořit snad ještě o něco lepší číslo než na castingu. Podle mě jeden z hlavních favoritů. Postup Mel a Jamie nebo Kathleen nechápu. Obě zbylá pěvecká čísla nudná, Kathleen byla v místy opravdu hodně mimo.

Z 2. semifinále taky nebylo vůbec z čeho vybírat. Alex byl dobrý, i na podruhé fungoval efekt nebezpečí, do třetice nevím. Těžko říct, kam až zajde nebo co má ještě v rukávu.
Wayne je sice dobrý zpěvák, nicméně jeho stage presence je taková ještě hodně amatérská. Možná to tak připadá jen mě, ale ten koncept už pomalu hraničí s imitací. Postup ovšem zasloužený.
U Shannon a Petera jsem měl po castingu pocit, že už to na příběh neuhrají, ale podařilo se jim to. Na castingu to sice fungovalo víc, ale jinak pěkné.
Zklamali mě Another Kind Of Blue, to jsem myslel po castingu, že jsou jasní finalisté, ale připravili si hodně slabé vystoupení. Z toho se dalo vytěžit mnohem více, měli dobrou hudbu i nástřel příběhu, nicméně tomu chyběl silný moment.
Rachel asi zatím nejlepší sólová zpěvačka, klidně bych ji do Finále poslal místo těch dvou čísel, co postoupily v 1. semi na 2. a 3. místě.

4
Monika
Reagovat

Wayne……zaslouzeny postup, no ja nevim, sedet na miste porotcu, tak spustim bzucak. To se nedalo vydrzet vubec, neskutecne otresnej song, silena scena, silene kostymy tanecnic, vzdyt to bylo jako cislo z Televariete s Bohdalkou a Dvorakem. Uplne mimo dnesni dobu, dobre tak akorat na priblblou estradu a to jeste estradu v letech davno minulych….

5
Merťas
Reagovat

Já bych řekl, že druhé semifinále bylo lepší než to první. Sice jen o chloupek, ale bylo.
Anne a Ian – Další semifinálová výplň, i když teda pro mě stravitelnější než pondělní Bayton. Osobně jsem to čekal mnohem horší, nakonec jsem se docela bavil. Jediná babča mi přišla trochu zabržděná, ale jinak to bylo celkově fajn, neurazilo, nenadchlo, prostě pobavilo.
Wayne – Ten kluk není špatnej. Hlas má prostě excelentní. Tady se dala poznat i chytrost diváků, kteří vycítili jeho kvalitu hlasu a vyhrál divácké hlasování. Což je dle mého úspěch, když jel z druhého místa. Je sice pravda, že ten přesah po soutěži nemusí být bůhví jaký, ale to nemá jistotu nikdo. Wayne spíše utvrzuje v tom, jak ohromně je důležité v BGT zaujmout v jednom aktuálním okamžiku. jeho vystoupení možná bylo oldschool, ale splnilo veškeré parametry. Pro výborné vystoupení jako celek, od začátku do konce. Wayne se ještě ten večer po vyhlášení v zákulisí složil a byl hospitalizovaný v nemocnici. Tweetoval že je v pořádkua připraven rozsekat svým výkonem finále.
Mythical PSM – Letos je to s tanečníky teda dost bída. Taneční skupiny prostě postrádají nápad, dramaturgii, kvalitu a něco navíc. Jejich číslo se mi vůbec nelíbilo a vůbec jsem se s ním nespojil.
The Garnett Family – osobně jsem od nich nic nečekal. Nakonec mě holky překvapily a odzpívaly povedené vystoupení. Nikterak výrazné či ohlušující, ale rozhodně kvalitní a na úrovni. za svůj výkon se nemusí vůbec stydět.
Voronko – Čekal jsem od něj mnohem větší zábavu. Takhle to byla těžká nuda.
Rachael Wooding – V soutěži je to jediná zpěvačka, která disponuje nejvíc vytrénovaným a profesionálním hlasem. Ovšem jak správně podotkl Simon, nevzala si dobrou píseň. Navíc mi u Rachel vadí, jak moc tlačí na pilu s tou kariérou a jak moc by chtěla znovu zpívat, jak jí dítě vzalo kariéru (proč si ho pak pořizovala, mně to pak přijde k těm dětem dost nefér) a ten její štěněčí obličej, kdy jsem netušil, kdy začne brečet. Mohla se prozpívat do finále, ale neměla na to písničku, hlas ovšem ano.
Another Kind of Blue – Jednoznačně zklamání večera. Tady jsem čekal mnohem víc, než jsem nakonec dostal. Potenciál projekce a příběhu se dal mnohem lépe využít, promarněná šance.
Alex Magala – Prvně se sluší říct, že Alexův výstup byl předtočený kvůli obavám o jeho bezpečnost. To dle mého ubralo hodně na autenticitě a chyběl prostřih na porotu, která by jistě v živém vystoupení opět křepčila, takhle zřejmě jen tupě koukala na projekci. Ale jeho vystoupení bylo výborné, mně se to líbilo. Zakousnutý meč a výskok z něho, když ho měl v hrdle, hodně dobrý. Sklouznutí k vrtačkám také dobré, jen do finále by už chtělo něco jiného než klouzání na tyči k něčemu, ale myslím, že postup dál je zcela zasloužený. Alex se už nechal slyšet, že neví, jestli mu jeho nebezpečné kousky ve finále dovolí v televizi předvést. Tak uvidíme.
Shannon a Peter – Jednoznačně nejkvalitnější tanec, co jsme zatím v soutěži viděli. Působivé, efektní, milé, profesionální. Výborné vystoupení na konec.

Přidat komentář