Panáček v reality show

X Factor UK 2018: MAMMA MIA! ! Je tu semifinále!

24. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xf_semifinal

Live shows uběhly jako voda a už příští týden se dozvíme jméno nového vítěze britského X Factoru. V soutěži je ovšem šest finalistů a zatím zůstává tajemstvím, jestli jsou ve Finále čtyři místa nebo jen tři. Ani semifinále se neobejde bez tématu, zpivat se budou hity skupiny ABBA z komerčně úspěšných filmů MAMMA MIA. Show se zúčastní také zpěváci ze skupiny Benny Andersson a Björn Ulvaeus, kdy Benny povede korepetice a Björn bude zase přítomen při živém přenosu. Kromě ABBY by tradičně měl zaznít také vlastní výběr finalistů. Po koncertní šňůře za velkou louží se také k soutěži opět připojí Robbie Williams, který stejně jako Ayda a Simon mají v soutěži pouze posledního svého koně, za to Louis má šanci ovládnout úplné finále se třemi soutěžícími.

Live show 5 – Song, který mě posune do Finále

Brendan Murray

Snow Patrol – Run

Brendan si vybral píseň od Snow Patrol, kterou svým coverem nejen u nás proslavila Leona Lewis. Brendan se spíš vydal cestou Leoniny verze. Jeho osvědčené Everybody’s Hurt sice nepřekonal, ale i tak se jednalo o důstojnou verzi, byť nebyla tak dobře a efektně vygradovaná jako ta Leonina.

Danny Tetley

Shirley Bassey – This Is My Life

Na Dannyho vystoupení mě nejvíc bavila jeho dotáčka a následné Robbieho hodnocení s narážkou na Simonův facelift. Jinak to byl klasický Dannyho flák, z kterého jsem si po reklamě nic nepamatoval. Určitě měl v minulosti i lepší a zapamatovatelnější výkony. Dermotovi se Danny poté svěřil, že je mu jedno, že ho lidi označují za karaoke a barového zpěváka, je to OK. Když si to myslí, tak budiž, protože se tam nejspíš brzy vrátí. Sorry.

Dalton Harris

Muse – Feeling Good

Naštěstí je tady Dalton, který zatím vyloženě nezklamal a vždy připomene, že se jedná o světovou show. Accapella začátek byl dobrý nápad, pomohlo to vytvořit atmosféru a přispělo to k postupné gradaci k velkému závěru. Tohle je přesně píseň, která posunuje do Finále. Vokálně to Dalton opět zabil. Jediné, co mi moc nesedělo byla výprava, vypadalo to podivně a k zážitku moc neprospěla.

Accacia & Aayliah

Medley Stormzy ft. Mnek – Blinded By Your Grace & Lethal Bizzle ft. Skepta – I Win

S A&A je to celou dobu jako na horské dráze a zdá se, že jsou opět na vrcholu a určitě se nechystají odejít jen tak. Opět tu máme medley dvou písní, tentokrát od současných rapperů. Ve Stormzyho „Blinded“ opět předvedly svůj zpěv. Šlo slyšet, že se holky v nižších polohách moc necítí, v rapové části a druhé písni už to šlapalo víc a holky na pódiu sršely energií. Jako celek mě jejich vystoupení bavilo, zdá se, že si A&A po všech eskapádách a  našly svůj směr.

Anthony Russel

Bon Jovi – Livin‘ On a Prayer

Anthony si vybral 80’s hit od Bon Jovi. Nemyslím si, že to byl od něj úplně dobrý tah, vzít si nesoučasný song, který se taky úplně nehodil k jeho hlasu, byl vyloženě risk jako prase. Jak jsem již zmínil, k Anthonyho hlasu se to moc nehodilo, ani vokálně to nebyl úplně hit. Na Anthonyho vlak jsem plně naskočil až v poslední třetině, kdy to po modulaci odpálil, v ten moment jsem si jeho vystoupení začal užívat společně s ním.

Scarlett Lee

Kesha – This Is Me

Simon a Scarlett nenechali nic náhodě a vytáhli těžké zbraně. Hit This Is Me a sbor! Nejdříve bych rád politoval Scarlett za to, jak se jí pomstila kostymérka. Nešťastně zvolený outfit nechme stranou. Stejně jako ve filmovém večeru u Lady Gaga, ani tady bych neřekl, že se mě vystoupení Scarlett dotklo. Oproti naléhavému a kulervoucímu originálu bylo vystoupení Scarlett dietnější, jako by se bála na pódiu odvázat. Vzhledem k tomu, jak pompézní byla výprava, nečekám, že by se v neděli dělo nějaké překvapení. Slova poroty jen potvrdila, že Scarlett a Dalton jsou jasnými finalisty.

Osobní Top 3

  1. Dalton Harris
  2. Anthony Russel
  3. Accacia & Aayliah

Top 6 – ABBA medley

Daton – S.O.S
Anthony – Name Of The Game
Scarlett – Winner Takes It All
Accacia & Aayliah – Money, Money, Money
Brendan – I Have A Dream
Danny – Thank You For The Music

Vyřazování

V průběhu večera se rozběhlo hlasování a potvrdilo se, že ve Finále jsou pouze tři místa. Dva soutěžící nás opustí v sobotním přenosu a jeden po sing-offu v tom nedělním.

Dermot klasicky odhaloval výsledky v náhodném pořadí. V bezpečí pro sobotní večer je Dalton, Scarlett a Accacia & Aayliah.

Z posledních tří byl v bezpečí také Anthony. To znamená, že nejméně diváckých hlasů obdrželi Danny a Brendan. Hlasování bylo znovu spuštěno, o posledním postupujícím rozhodne v neděli sing-off.

Poslední šance

V nedělním přenosu hlasování stále pokračuje a každý z top 4 dostal šanci naposled zazářit.

Dalton Harris

Emeli Sandé – Clown

Accacia & Aayliah

Medley Stormzy – Big For Your Boots a Skepta – Shutdown

Anthony Russel

Oasis – Don’t Look Back In Anger

Scarlett Lee

Whitney Houston – I Didn’t Know My Own Strenght

Hvězdný Host: Zara Larson

Výsledky hlasování – odhalení Bottom 2

Hlasování je ukončeno. Pouze dva postoupí přímo. Do Finále postupuje Dalton a Anthony.

Sing-off

Accacia & Aayliah

Scarlett Lee 

Hlasování poroty

Porota měla určit, koho posílá do finále.

Simon se postavil za Scarlett,
Robbie se také postavil za své holky A&A,
Ayda se na základě sing-offu rozhodla poslat do finále Scarlett,
Rozhodující hlas měl Louis, který poslal do finále Scarlett, postupuje do finále společně s Daltonem a Anthonym. 

Accacia & Aayliah v soutěži končí na čtvrtém místě.

 

Nashledanou příští týden u Grandfinále.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 162
1
Ina
Reagovat

já se těším na Anthonyho, fandím mu a držím palce. Mě se nelíbí, že Scarlett jede na jistotu, zase velký song. To stejné Danny zase ženské party. Brendan nevím, na mě působí strašně mdle. Dalton bude opět skvělý, ale taky bych ráda od něho slyšela něco energičtějšího. Pro mě už to bude trochu nuda. Moc bych si přála ve finále Anthonyho. Podle mě překvapuje v každém kole.

2
Petr
Reagovat

Snad dnes dame sbohem Antonymu nebo Brendnovi klidne by mohli jit oba dva, Anthon je umeceny a Brendan upisteny, a i kdyz zitra nepoleti, je jiste ze nevyhraje zadny z nich. Jsem rad ze vyhraje Dalton, zaslouzi si to i kdyz zpiva stejny typ pisni, je slyset ze on zazpiva(temer) vsechno . A X factor ziska prvniho zahranicniho viteze. Jak jsem vyhru pral Terce Maskove preju to i Daltonovi. Oba pred tv show vyhrali jine pevecke souteze a je to znat. Na projevu, stage presence, jistote tonu.

3
Monika
Reagovat

@Ina: Ja tez preji Anthonymu vitezstvi, libi se mi u nej, ze predvedl v soutezi plejadu ruznych songu. Rychle i pomale. Pro dnesni vecer si vybral od ABBY nejmene proflaknutej song ze vsech soutezicich, nejede na jistotu jako vetsina ostatnich. Vzdyt takovej Danny, Brenda a Scarlett jsou predvidatelni tyden co tyden a vsechny songy jak pres kopirak. Brenda porad jen pomale sladaky s teplym vzduchem, podbiziva neskutecne.

4
Ina
Reagovat

Moniko souhlasím…. Petře s tím mečákem u Anthonyho jsem měla taky problém, ale v posledních kolech to vůbec není slyšet. maká na sobě a právě proto, že ještě v žádné soutěži nevyhrál, tak právě proto mu vítězství přeji. Vždycky předvedl úplně něco jiného a s Big Bandem mu to neskutečně seklo. V projevu, stage prezentaci a jistotě je pro mě daleko přesvědčivější než kdokoliv jiný, ale je to můj názor, tvůj vám neberu

5
Petr
Reagovat

Nevim, me Anthony prijde takovy snazilek, neco jako Karmen Balaz v superstar, mnoha energie ze seba vyda ale jeho vystopeni si nezapamatuju i kdyz si odmyslim jeho hlas. jinak az ted jsem zistil ze mu je 28let a patri do kategorii boys, posunuli kategorii overs od30+let, zajimave nejdriv byli over 25,28 a ted 30? Ale mozna (tak na 10%) zasa britst obcane zahlasuji ve finale za brita a dalton skonci jako Saara.

6
Honza
Reagovat

Já myslím, že TOP 3 bude (i měla by být) rozhodně Dalton, Scarlett a Anthony.
A paradoxně nemusí být Anthony mimo hru co se i výhry týče, protože když se zamyslíte – pro Daltona a Scarlett můžou hlasovat podobně založení lidi – oba jsou technicky dobří a můžou se přetahovat i o hlasy – protože Anthony je vyloženě jinej a to mu může hrát do karet. Imho bude záležet na konkrétních výkonech ve finále.

7
Jan
Reagovat

Tak to je síla, že zrovna dnes odejdou dva soutěžící. Zítra by měl odejít další, takže ve finále budou přece jenom tří. Mně to příjde hodně kruté :(.
Akorát nevím, když mají zpívat dvě písně, jestli dnes nebudou zpívat jen jednu a ti zbylí čtyři zítra tu další? Časově to totiž moc nevychází.
A myslíte, že ti dva vypadnou automaticky, nebo dnes bude i Sing-Off? Spíš to asi vypadá, že vypadnou dva soutěžící s nejmenším počtem hlasů a Sing-Off bude zítra. Ale je to děs, je mi jich líto.

8
Michal V.
Reagovat

ehm dneska jsem ten zacatek nejak netrefil :-) no uz tam neni bella tak me to moc nezajima… kolik cisel jsem minul?

9
Jan
Reagovat

@Michal V.: Zatím byl Brendan, Danny a Dalton. Po přestávce budou A&A a Anthony :))

10
Michal V.
Reagovat

hmm tak tohle nebylo dobre od Anthonyho…na zacatku se nekde rozhodil a do konce se nevzpamatoval, podle me spatna volba pisne

11
Jan
Reagovat

@Michal V.: taky si myslím, že Anthony mohl zpívat něco jiného, nebylo to nejlepší. Je to jak řekl Simon, jakkoliv to může dopadnout.

Já pořád nechápu, že v Semifinále není Shan. Když vidím ty výkony, říkám si, jak by mezi ostatníma zazářila.

12
Honza
Reagovat

Co se to dneska děje? :D
Nejlepší zatím A+A a nejhorší Anthony?
Myslím, že dnešek ještě může zamíchat kartama :( bohužel… Anthonyho mám moc rád, ale tohle byl totálně nemožnej výběr. Snad to přežije…

13
Ina
Reagovat

dnes se teda o Anthonyho bojím… no nebylo to dobré… možná to fanoušky zmobilizuje k hlasování

14
Michal V.
Reagovat

@Honza: tak nevidel jsem prvni 3 vystoupeni, ale co tak zazracneho A&A predvedly? zas tam poskakovaly jak trdla a neco halekaly… druha reinkarnace kris kros, ale ti uz jaksi nefrci…

15
Michal V.
Reagovat

no scarlett nic moc…jakoze odzpivano, nicmene emoce 0, sila mi tam taky chybela…

16
Honza
Reagovat

@Michal V.: Mně se dneska líbily zatím nejvíc co kdy převedly. :) Zpívaly fajn a rapová část byla taky super. Ale jinak bych je dal až na druhý místo, nejlepší byl Dalton. :)

17
Jan
Reagovat

No nevím…ani jedno vystoupení jsem si neužil na 100%, pořád mám obavy, kdo za chvíli vypadne.
Mně příjde, že všichni v minulosti předvedli mnohem lepší vystoupení než dnes. Nedokážu ani říct, kdo se mi líbil nejvíc, protože všichni mají podle mně navíc, než dnes předvedli.
Dnes je to přitom nejdůležitější, podat ten nejlepší výkon.

18
Michal V.
Reagovat

no ted to bude brutus…jestli jsem to pochopil spravne, tak 2 ted poleti ze souteze rovnou a pak teda asi ten zbytek zazpiva veci od Abby

19
Honza
Reagovat

Po 1. songu zatím:
1. Dalton
2. A&A (sám se divím :))
3. Scarlett
….dlouho nic
4. Danny
5. Brendan
6. Anthony (ale jinak mu fandím vlastně nejvíce – dneska ale objektivně blbý bohužel)

20
Michal V.
Reagovat

ehm nebo tu abbu teda jen takhle rychle prolitnou a pak se bude vypadavat? zajimave…

21
Honza
Reagovat

Jak je to teda s tím vypadáváním dnes a zítra?

22
Michal V.
Reagovat

@Honza: ted rikal, ze dva hned ted po pauze, a zitra asi bude teda singoff?

zamrazili votes a pocitam, ze pak zase odmrazi

23
Jan
Reagovat

Tak takhle to s tou ABBOU vyřešili, bylo to fajn :).
Teď se ale děsím, jak dopadne rozhodnutí. Bojím se o Anthonyho a Brendana. Scarlett, Dalton si myslím, že mají postup jasný.

@Honza: dva s nejmenším počtem hlasů teď vypadnou. Zítra bude Sing-Off, takže finále bude nakonec ve třech….je to šílené

24
Honza
Reagovat

Tak já mám po dnešku jasno – nakonec bych poslal domů Brendana a Dannyho. Anthonymu se to nepovedlo, ale ROZHODNĚ má ještě co nabídnout.
A A&A bych nakonec po dnešku ještě dal šanci. :))

25
Tomáš
Reagovat

Nechápu nic. jaktože najednou vypadnou dva rovnou dnes? To snad není možný ani toto…. A navíc dnes pěkně zkritizovali Anthonyho. Písně od ABBY zkrátili na mishmash všech dohromady a navíc se mi pořád seká kompl takže sem to pořádně ani neviděl. Zkrátka sem vytočenej už teď a až za chvíli vyletí Anthony tak už na to budu no coment.

26
Michal V.
Reagovat

@Jan: ja se priznam, ze me to teda nepotesili…tak napred si pritahnou 2 puvodni cleny abby, jednoho dokonce posadi do poroty a pak to odbydou jednim dlouhym medley… a chudak v porote pak ani nevi moc co rict, aby to vyznelo rozumne kulantne…

to tu abbu tam snad radsi ani nemeli davat

27
Honza
Reagovat

Docela je teda masakr, že někdo z favoritů (Dalton-Scarlett-Anthony) vlastně bude minimálně v sing-offu. :O

28
Michal V.
Reagovat

tak anthony mel jak se rika z prdele kliku :-) nicmene jsem rad…danny ani brendan urcite chybet nebudou, ted jeste aby zitra vypadli A&A a budu spokojen 100%

29
Ina
Reagovat

super…. opravdu jsem měla o něho strach…

30
Jan
Reagovat

Jsem rád, že postoupil Anthony :). S Brendanem jsem čekal, že dnes skončí, ale došel daleko.
Pochopil jsem správně, že zítra budou zpívat ještě jednu píseň? To bude moc zajímavé.

31
Michal V.
Reagovat

@Jan: ja to pochopil jen jako klasicky singoff 2 bottom

32
Honza
Reagovat

Ty jo, tak paráda… dneska podle mého přání a oproti minulýmu vypadávání fakt i spravedlivě :)

Jsem zvědavej, kdo zítra bude v sing-offu s A+A. (je asi jasné, že tam budou? …. nebo ne? :D)
Tipuju Anthonyho no. Ale doufejme, že už POČTVRTÉ (!) opět neprojdou A+A až do finále. Dnes měli dobrý vystoupení, ale rozhodně platí, že to přeju Daltonovi, Scarlett a Anthonymu.

33
Tomáš
Reagovat

Takže Danny a Brendan? Nechápu jak to vyřazování mohli takhle domrvit, já prostě na tohle fakt nemám slov….a Brendan ani omylem neměl vypadnout dřív než A and A. Aspoň že to přežil Anthony ale zítra asi tak jako tak bude v Sing Off s A and A…ale snad to zase přežije a bude aspoň ve Finále i když tam asi tak jako tak skončí třetí. Áchjo proč to vždycky dopadá tak trapně? :(

34
Tomáš
Reagovat

A and A neměly dnes postoupit, měl místo nich postoupit Brendan. Podle mě předvedly to co vždy, nic nového a nemají už prostě co víc ukázat. To byl absolutně zbytečný postup a diváci se bohužel nechávají strašně ovlivnit a zmanipulovat ale dáno to bylo jistě i tím jak krátký čas dnes na hlasování byl. Nedejbože aby ještě zítra A and A vymetly i Anthonyho, to už bych se vážně na Finále příští týden ani nedíval. Stejně je to ale podle mě už jasné. Zítra bude Sing Off Anthony a A and A a i pokud nad nimi Anthony vyhraje tak pořadí ve Finále pak bude: 1. Dalton, 2. Scarlett a 3. Anthony. Áchjo. :(

35
Monika
Reagovat

Jooooo, tohle je parada, lepe to ani nemohlo dopadnout. Konecne vypadnula priserna Brenda s ubrekankem Dannym. No to je primo famozni. Mam radost, ze A a A porazily tyhle dva trapaky, Vlado gratuluji ti :-)) V to jsi snad ani nedoufal ze… No a tobe Tome preji, aby ti to Anthony vyhral a vubec si nemyslim, ze to je nerealne. Dalton je sterilni nuda bez chuti a zapachu. Wow, to je takova pecka dnes, spokojenost ohromna.

36
Monika
Reagovat

Jinak je videt, ze to je show Simona a hodne se snazil, aby nezustal bez souteziciho do finale. Scarlett mela protekci jako svina s tou pompezni show a sborem.

37
DJ Vlado
Reagovat

Dneska jsem to neviděl (byl jsem na koncertě Lucie), ale výsledek mě potěšil mnohem víc než bych čekal :-) Bomba, že Eunuch a Plaček jsou venku a že je Áčka porazily :-D Jsem tady sice jejich jediný fanoušek, ale o to je moje radost větší, když vidím, jak jsou tady někteří jejich postupem nas*aní :-D U holek jako jediných (+ částečně u Anthonyho) mám pocit, že sleduju show z roku 2018 a ne komunistickou estrádu :-) I když mi zítra asi vypadnou, tak nevadí protože odejdou se ctí (dneska byly vynikající, zvlášť v té první písni, kde víc zpívaly) a to, že porazily mé dva „trny v oku“, to je mé osobní vítězství :-)

38
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: Áčka včera byly dobré, pro mě také záživnější než Brendon a Danny. Náhodou se mi líbila i jejich úprava ABBY, jako jediné si to víc upravily a znělo to svěže.

39
Tomáš
Reagovat

Já jsem tu taky možná jediný ale nemám ze včerejšího večera vůbec dobrý pocit. To jako ani soutěžící nevěděli předem že hned včera dva automaticky vypadnou? Přijde mi to jak zpíchlé horkou jehlou tohle vyřazování a určitě se v tom odrazilo i to kdo nakonec vypadnul. Kdyby se hlasovalo normálně do dnešku, tak to mohlo dopadnout jinak. Za vyřazení Dannyho jsem rád ale Brendana je škoda, to mě dost mrzí. A+A mě v Top 4 vyloženě serou, to se ani nedá říct jinak. Podle mě tam vůbec nepatří a měly vypadnout už dávno. Nedejbože aby ještě dnes postoupily do Finále na úkor Anthonyho, to už by byl úplně konec a příští týden bych Finále už neměl důvod sledovat. Brendana bych v Top 4 viděl daleko raději než A+A ať si říká kdo chce co chce, přijde mi nefér že ho přeskočily. A+A jsou na vyřazení každý týden a z nějakého důvodu jsou pořád zachraňovány, to jako A+A tímhle stylem nakonec celý X Factor vyhrají? :D No on to vyhraje Dalton ale ten mě už stejně taky moc nebaví. Ale Vladovi to přeju, aspoň někdo má z jejich postupu radost a on mi zase přeje vítězství Anthonyho – ale Anthony to stejně nevyhraje takže je mi to houby platné. Jinak výkony včera nic moc, bylo to fakt divné kolo a nejvíc divné bylo na tom to vyřazování. Jak sem si myslel že Bon Jovi jsou pro Anthonyho skvělý výběr, tak nakonec mu to až tolik nesedlo – i to se bohužel někdy stává. Podle mě to jak včera postupovali soutěžící do bezpečí mohlo být tentokrát skutečné pořadí podle počtu hlasů. Věřím že Anthony včera na tom mohl být v hlasování i hůř než A+A a že skončil těsně nad B2 vyřazených. Strašně bych si přál aby dnes Anthony v B2 neskončil a nemusel bojovat o postup do Finále v Sing Off ale už vzhledem k včerejšímu ne tolik povedenému songu je myslím nereálné aby se tomu dnes vyhnul. Já bych chtěl aby tam dnes zahučely A+A a Scarlett, to by pak klidně mohly A+A zase postoupit jako slabší soupeř pro Anthonyho do Finále. :-D Ale i pokud to dnes Anthony přežije, tak podle mě stejně skončí příští víkend třetí. Výš to bohužel nepůjde.

40
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Vidíš to a pro mě jsou Áčka pořád stejné. Ani jejich včerejší výkon mě ničím nepřekvapil, tak zpívaly no….však víme už z minulých kol že to umí. Podle mě už nemají dávno v soutěži žádný potenciál se vyvíjetm, nemají co nového ještě ukázat a čím překvapit. Brendan mi přišel jako o dost výraznější soutěžící v tomto X Factoru než A+A jakkoliv mohl být pro někoho i kontroverzní ale podle mě si zasloužil Top 4 víc. To už i Dannyho bych viděl v Top 4 raději než A+A. Podle mě Áčka měly vypadnout už v Sing Offu s Molly, není to fér že došly tak daleko a že jsou teď v Top 4 to je teda už fakt síla všech síl.

41
Jana
Reagovat

Kdo měl včera víc hlasů, Brendan nebo Danny? Říkal to Dermot?

42
Ina
Reagovat

i mě to přišlo včera takové uspěchané. Nikdo mě nijak nepřekvapil. Jen Anthony a to vlastně negativně. Tady bylo vidět, jak důležité je správný výběr songu. Prrostě mu to nevyšlo, ale doufám, že má silnou fanouškovskou základnu a že se po tomhle nevydařeném kole zmobilisují a zahlasují. U Shan si byli všichni jistí postupem a dopadlo to pro špatně. Škoda té ABBY. Těšila jsem se na ni. Snad dnes vypadnou áčka, nerada bych viděla Anthonyho zhrouceného, on to strašně prožívá…. ale snad bude mít štěstí. Vítěz nevím… podle hlasu Dalton, podle nasazení a odhodlání Anthony, podle jinakosti Scarlett ( tím myslím její exteriér, absolutně se vymykají dnešnímu trendu)

43
Monika
Reagovat

Dneska se ukaze sila Anthonyho. Pokud nezahuci do B2, tak klidne muze pomyslet na vitezstvi. Vcera to byl prisernej vykon, Bon Jovi mu vubec nesedl. Ocekavam v B2 asi jako kazdej tady AaA plus Anthony.

44
Monika
Reagovat

Kostymerka Scarlett hodne miluje :-)) Odhalene bricho s jeji postavou, bila barva, ktera jeste pridava kila, lol, velkej dik kostymerce skodolibe jsem se smala. Kez by dnes spadla do B2, to by bylo bozi. Vlastne porad nechapu co tam jeste dela, ja vim, ze Britove milujou divy s velkym hlasem. Presto Scarlett patri i v teto kategorii ke slabsim kouskum. To uz v X factoru bylo hned nekolik lepsich div.

45
Tomáš
Reagovat

@Monika: Anthony dnes bude v B2 s A+A na 200 procent, to vidím jako stejnou jistotu že vyhraje Dalton. Bohužel až takové zázraky aby tam dnes nespadnul se ani v X Factoru nedějí.

Celkově to podle mě celé dopadne takto:

Dnes Sing Off Anthony a A+A – do Finále snad postoupí Anthony, pokud ne tak by se podle mě jednalo snad o největší tragédii v dějinách XF UK, aspoň co to sleduju já.

Ve finále už je to pak jasné: Vyhraje Dalton, Scarlett bude druhá a Anthony až třetí tak jako můj loňský favorit Kevin. Je mi jasné že Daltona Anthony s největší pravděpodobností porazit nedokáže. Na rozdíl od Vlada a Moniky nesdílím jejich optimismus ohledně Anthonyho výhry. Ano Dalton je cizinec, což by ho mohlo znevýhodňovat tak jako některé soutěžící v předchozích ročnících ale na druhou stranu Jamajka přece jen je britská kolonie a Dalton je tak dobrý že i britové budou chtít zažít něco nového a poprvé v historii XF UK nechají vyhrát cizince. Kéž by Anthony porazil aspoň tu děsnou a nudnou Scarlett, vůbec nechápu co na ní všichni vidí a proč jsou z ní tak odvaření ale ona teď asi pobere hlasy od ostatních vypadnutých holek a hlavně od Shan a tak se ani to na 99,9 % nestane. Takže můj odhad je že Anthony skončí na třetím místě stejně jako tam skončil můj loňský favorit Kevin. Taky neporazil ani Grace, stejně tak Anthony bohužel neporazí ani Scarlett. Strašně rád bych se pletl ale vidím to jak to vidím a myslím že má intuice mě moc neklame a že mám na tyhle věci docela čuch takže bych řekl že můj odhad toho jak to celé dopadne je správný. Bylo by pro mě obrovské překvapení kdyby Anthony porazil Scarlett a skončil druhý, nevěřím tomu. A vítězství? To vidím už úplně nereálné. Hlavně aby vůbec přežil dnešek, mám pocit že produkce si velmi váží Robbieho účasti v XF a nechtějí se s ním nijak rozkmotřit, možná proto tam A+A ještě stále jsou. Tak uvidíme kdo má lepší odhad na další vývoj situace.

46
Ina
Reagovat

Moniko, taky na ni někdy koukám s údivem…. nic proti děvčatům s nadváhou, každá nemůže být Twiggy, ale ty její kostýmky jsou fakt strašné…..něco jsem si přečetla o Anthonym, Louis ho sám vyhledal po x faktoru 2017 přes Simona a pomáhal mu s rehabilitací. Proto asi zvedli hranici pro kluky, aby ho mohl Louis koučovat. Ještě snad má tříletou dcerku. Taky doufám, že Anthony dneska přežije a pokud ano, tak by to i mohl vyhrát

47
Jan
Reagovat

@Tomáš: Taky mně mrzí, že včera vypadl Brendan. Měl být v Top 4 alespoň, bylo mi jasné, že do Finále se nepodívá.
A&A včera možná měly nejlepší výkon v soutěži, ale neohromilo mně to. Možná, kdyby zpívaly jen Blinded By Your Grace, bylo by to lepší. Jsem překvapený, že se dostaly tak daleko.
Spadly třikrát do B3 a tento týden skončily nejméně na čtvrtém místě, je to překvapivé. Dnes to vidím úplně stejně. Sing-Off bude A&A vs. Anthony. Dalton je jasný, ten ve Finále nemůže chybět, to samé platí pro Scarlett – mně se včera její vystoupení moc líbilo (ale asi jsem jediný :D).

Samozřejmě strašně moc chci, aby postoupil Anthony, jenže nejsem si úplně 100% jistý, že postoupí. Pokud se Ayda opět přikloní k Robbiemu a nechá postoupit A&A nastane Dead Lock. Simon si myslím, že pošle do finále Anthonyho. Pak bude otázkou, kdo bude mít víc hlasů. Normálně bych si myslel, že to bude Anthony, ale když holky minulý týden přeskočily i Shan, cokoliv se může stát.

Jen mně napadlo, že od r. 2013 jsou vždy ve finálové trojici dva kluci a holka. Snad se to bude opakovat i letos :).

48
Ina
Reagovat

Taky jsem četla, že měl Anthony celý týden hlasový klid, že zpíval až v pátek na generálce. Postup aček přičítám návratu Robbieho, asi mu fanoušci chtěli udělat radost, Bude to večer hodně emotivní. Mám obavy, že bude Anthony celý večer skákat jako zajíček duracel:-). Držím mu palce, jeho radost z postupu je vždycky obrovská a nefalšovaná.

49
Tomáš
Reagovat

@Jan: Jo pěkně se to včera zase všechno pokazilo vypadnutím Brendana a teď už to bude jenom pokračovat smůlou i s Anthonym. Jako ale pokud by Anthony vypadnul dnes a A+A půjdou po tolika účastech v B3 do Finále tak je to ubohost a už to příště nesleduju, neměl bych důvod. Ale i tak se dnes hraje jen o třetí místo ve Finále. Pokud dnes Anthony postoupí, tak stejně ve Finále bohužel Daltona ani Scarlett neohrozí a skončí ´´ jen´´ třetí. Dal bych za to ruku do ohně, podle mě tohle už je zase rozhodnuté. Absolutně nevěřím tomu, že by to mohlo dopadnout ještě nějak jinak. Pokud ano, bylo by to pro mě dost možná největší překvapení v historii pěveckých soutěží ale ne, já tomu nevěřím. Anthony skončí v horším případě dnes čtvrtý a pro mě pak Finále bude zbytečné, v lepším případě třetí, ale jiná možnost podle mě už není. Dalton je pořád stejný a předvídatelný, včera se mi v tom Feeling Good nelíbil vůbec a nudilo mě to, prakticky sem se přistihl že u toho myslím na něco úplně jiného což nikdy není dobře. Už nějak vyčerpal nápady chlapec, přesto z něj udělala produkce takový fenomén letošní řady že na vítězství to bude v pohodě stačit. Scarlett pravděpodobně sbírá hlasy v těch cílových skupinách kde je kdysi brala Saara Aalto plus teď ještě jí přibydou další hlasy od fanoušků vypadlé Shan, jinak si její podporu nedokážu nijak jinak vysvětlit. Pro mě budou Dalton a Scarlett velmi nudná a nezajímavá finálová dvojice, Anthony mi přijde zajímavější než oba dva dohromady. Ale vlastně to tak bylo i v předchozích dvou řadách které sem sledoval – Matt Terry a Saara Aalto, Rak-Su a Grace David, bude to letos nemlich to samé.

50
Michal V.
Reagovat

tak teprve ted jsem mel tu moznost sjet z yt tu prvni polovinu vcerejsiho vecera a zjistil jsem, ze jsem vlastne vcera videl tu horsi polovinu :-)

Brendonovi ty snow patrol naprosto skvele padli a Danny zazpival taky dobre, o Daltonovi je skoda mluvit tam je to jasny

urcite Brendon i Danny odesli ze souteze se cti a mozna az nespravedlive, kdyz vemu v potaz jak hodne Anthonymu vcerejsek nevysel

51
Jan
Reagovat

Tak na wikipedii píšou, že dnes opravdu ještě jednu píseň zazpívají:

Dalton – For Once in My Life
A&A – Sax
Anthony – Purple Rain
Scarlett – Defying Gravity

52
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome radsi si nedavej tak velke cile, at nejsi zklamany. Pockej na dnesek, jak tak premyslim, umim si predstavit i vypadnuti Anthonyho. Robbie je megastar, absolutni hvezda a Simon je desne rad, ze ho ziskal do te show a urcite ho bude chtit udrzet i v dalsich radach. Robbie se sotva vratil z turne a hned mu vypadnou holky…To ho nebude moc bavit nikoho nemit ve finale a vlastne ani jeho zena. ten sing off je vzdycky osemetnej, jak tam Anthony spadne klidne se muze poroucet. Dneska to bude napinave.

53
Michal V.
Reagovat

@Jan: zajimave…to to asi radsi zapnu… defying gravity jsem teda zvedavej :-) a co teda anthony udela s purple rain…to zni dost vrazedne

54
Monika
Reagovat

No tak pokud budou zpivat dnes dalsi song, tak by to mohlo Anthonymu pomoci. Vcerejsi vykony nebudou hrat velkou roli a pokud by se Anthonymu dnes zadarilo, nemusel by ani byt v B2 a klidne by tam mohla spadnout Scarlett, vsak Shan minule taky nikdo neocekaval v B2.

55
Petr
Reagovat

Ou ou ou, Anthony a Purple rain?s jeho mecakem sebevrazda, snad konecne vypadne

56
Jan
Reagovat

Nesleduje náhodou někdo I’m a Celebrity…Get Me Out Of Here?
Tohle zní dobře :D

https://www.itv.com/imacelebrity/jungle-spy/live-trial-will-our-celebs-have-the-x-factor?fbclid=IwAR0MxhUACJaYFUuDw8Rqi0FB5tRFM6OkzG9eKfvT_th52BDWUgBQUaWWvxA

Taky si myslím, že dnešní výkony budou mít na hlasování veliký dopad.

57
Jan
Reagovat

Tak před chvílí ty písně co soutěžící mají zpívat z wikipedie zmizely :/. Možná budou zpívat úplně něco jiného, necháme se překvapit. Sleduji TellyMix, třeba se tam zobrazí nějaký oficiální playlist.

58
Tomáš
Reagovat

@Monika: Však já si žádné velké cíle nedávám Mončo. Píšu tu pořád že Anthony buď vypadne dnes a skončí čtvrtý a nebo v nejlepším případě do Finále projde ale tam skončí třetí. Druhý nebude ani omylem a první to už vůbec ne, to je absolutně nereálné sci-fi. Máš bohužel pravdu s tím Robbiem, myslím že to má velký vliv na to proč jsou A+A ještě stále ve hře i když už tolikrát byly v Sing Off. V tomhle ta show prostě nebude nikdy spravedlivá a zákulisní čachry co se jim tam hodí budou fungovat vždy. Já si dokonce myslím že Anthonyho by poslal dnes domů i Simon kdyby rozhodnutí mělo záležet na něm – udělal by to úplně stejně jako u Armstronga a Janice a u Gia a A+A když stáli proti sobě. Simon logicky vyřadí toho podle něj silnějšího hráče takže si určitě umí spočítat že Anthony by sympatiemi jeho Scarlett mohl ve Finále ohrozit víc než A+A které už byly x krát v B3 a to že jsou ještě stále ve hře se rovná zázraku. Simon je hráč takže pojede na tohle, hraje si jen na svém vlastním písečku a v tomhle on nikdy spravedlivý nebyl. Oni jsou mentoři sami schopní poslat dnes Anthonyho domů, ani nemusí dojít na Deadlock. Tipnul bych že jediný kdo bude pro jeho postup do Finále bude logicky Louis ale to nebude stačit. Ayda určitě bude držet basu s Robbiem a pošle domů Anthonyho, nevěřím že by šla v takto zásadní chvíli kdy se jedná o účast ve Finále proti Robbiemu. A Simon pak udělá z vlastní vypočítavosti to samé protože Anthony ve Finále je pro Scarlett větší hrozba než A+A. A+A ve Finále téměř jistě skončí třetí, u Anthonyho by to přece jen až tak jisté nebylo a mohl by Scarlett porazit. Tím pádem je dnes asi Anthonyho osud zpečetěn. I pokud dojde na Deadlock, nevidím to až tak dobře. A+A mohly mít ve včerejším hlasování víc hlasů než Anthony, jedině že by je v dnešním hlasování Anthony stihl předběhnout. Má li dnes zpívat Purple Rain, tak mu to taky moc nepomůže. Je to krásná písnička ale podle mě se absolutně nehodí k jeho hlasu, čili to bude po Bon Jovi další podpásovka od produkce. To by byla taková bomba kdyby dnes do B2 s A+A zahučela Scarlett a já bych mohl být dnes v klidu. To by bylo ještě lepší než to jak minulý týden vypadla Shan. Ale to se bohužel dnes nestane, škoda. Myslím že Anthony se dnes Sing Offu nemůže vyhnout ani omylem.

59
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: Podle mě si zase víc top 4 zasloužila Bella, která měla ve svém levém malíčku na noze víc x factoru, než Danny, Brendan a Scarlett dohromady. Taky jsem se tady z toho nehroutil, bohužel hlasují Britové, kteří už mají v tomto svou nechvalnou historii.
To, že vypadl Brendan nevidím vůbec jako šokující, ani nespravedlivé, nakonec ho nevyřadila ani porota, prostě jen neměl hlasy. Na Brendanovi byl zajímavý jeho hlas, s kterým by se možná dalo něco vymyslet, kdyby na to bylo víc času (víc kol), ale nakonec to dopadlo tak, že byl takový one trick pony, Když trochu vybočil ze zajetých kolejí, tak těžce pohořel. Být to na mě, už by tam nebyl, v rekapech jsem ho dával na poslední místo už dávno. Nebudu tady z toho mít škodolibou radost, že vypadl. Jen si myslím, že A&A tam nejsou úplně nezaslouženě, včera mě bavily a měl jsem z toho pocit, že si po těch četných přešlapech našly nějaký dobrý směr.

60
Jan
Reagovat

Tak už jsem moc zvědavý na dnešek. Na wikipédii se opět změnily písně na dnešek, radši už je sem ani nepíšu, aby to pak na wikipédii nesmazali :D.
Snad to dnes Anthony dá (O Daltona, Scarlett se vůbec nebojím, že by nepostoupili). Jen doufám, že to nebude moc uspěchané, protože přenos má trvat hodinu a za tu dobu musí stihnout zazpívat, má vystoupit Zara Larsson a ještě bude Sing-Off.
Včera jsem na FB narazil na takový pěkný komentář. Někdo psal, že mu chybí, když X Factor končil v polovině prosince, zpívaly se vánoční písničky, ve studiu byl stromeček…
I mně to chybí a snad to tak příští rok zase bude. Nevím, proč teď bývá finále tak moc brzy.

61
Tomáš
Reagovat

Co vlastně kritizovala včera porota Anthonymu na těch Bon Jovi, pochopil to z jejich slov někdo? Co mu například řekla Ayda něco o těch public votes? Pokud si to někdo pamatuje, budu rád když mi to sem napíše. Jinak si myslím že to bohužel byla píseň, která mu podřízla větev pod jeho silnou pozicí. Sice to včera přežil ale lidi si to pamatují a už to má nahnuté, horko těžko bude přežívat dnes a pokud přežije, Daltona ani Scarlett už příště stejně neporazí bohužel. Pochopil sem to tak i z diskusí na facebooku.

Taková Scarlett už tam teď vůbec nemusela být. Ze všech čtyřech holek byla podle mě nejméně zajímavá ale vždycky měla štěstí že nějak prošla dál. Minule mezi ní a Shan to bylo jako sázka v loterii, klidně mohly být na hraně vypadnutí obě dvě protože se přetahovaly o hlasy, třeba moc nechybělo a mohla to být klidně Shan kdo z nich dvou by přežil. Scarlett má obrovské štěstí že zůstala jako poslední holka a z toho teď taky nejvíc vytěží hlasy od ostatních a nejvíc od Shan, což ji bohužel pro mě velmi posilní.

@VojtaP: Když už si zmínil že mohlo být víc kol, to je to co mě na tom štve nejvíc. Mě tenhle systém vyřazování nevyhovuje a nejvíc zpatlané to teda bylo včera. Já bych úplně zrušil Double Elimination i Sing Offy a v každém kole by prostě vypadnul jen jeden soutěžící, který by v tom v tom diváckém hlasování skutečně měl nejméně hlasů. Klidně bych udělal 15 Live Shows ( nevím jak vy ale já bych u toho vydržel :D ) a vypadávalo by se prostě každý týden po jednom až do Finále kde by zůstali dva nejlepší. Vím že by to asi bylo finačně nákladnější ale Simona by to určitě nezruinovalo. Možná by dost haprovala sledovanost ale třeba taky ne, stálo by to za to někdy vyzkoušet. Bylo by to možná i o dost napínavější kdyby nikdo nevěděl jak si stojí u diváků ti co jsou ještě stále v soutěži. A taky by teď finálová Top 4 mohla vypadat trochu jinak, myslím že takové A+A by tam už určitě dávno nebyly. Ty buď zachraňovala porota a nebo diváci ze soucitu protože už věděli že jsou každý týden v ohrožení. Kdyby se na tohle nejelo tak by tam už nebyly a pokud se dnes dostanou do Finále na úkor Anthonyho, tak si snad prostřelím hlavu.

62
Jan
Reagovat

@Tomáš: jo naprosto souhlasím, vlastně jsem to trošku naznačil v předchozím komentáři. Kdyby bylo víc Live-Shows, všichni soutěžící by se mohli ještě více zdokonalovat a každý týden by bylo úžasné sledovat ty posuny.
Takovým příkladem je třeba Bella – udělala takové veliké pokroky každý týden. Mohla se ještě více vypracovat. To samé Brendan, mohlo by se u něj najít spoustu jiných písní, které by mohl zazpívat. Je to prostě škoda. i kdyby vrátili těch klasických deset Live-Shows, stálo by to zato, zvlášť letos. A těch 15 Live-Shows, jak píšeš bych klidně vydržel :)).
Naposledy se vypadávalo po jednom 2016, ale tam zase nebylo tak moc z čeho vybírat. Jen pár soutěžících ten rok vyčnívalo, tam klidně i míň Live-Shows být mohlo. Ale bylo skvělé pozorovat Saaru Aalto, jak se od spodu dostala až na vrchol a i dva roky poté si pořád myslím, že měla vyhrát ona a ne Matt.
Jj. kdoví jak by to dopadlo, kdyby se hlasovalo tímhle stylem, nebyly by double elimination.

63
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: nemuselo by být 15, stačilo by klasických 9 nebo 10. Ty 3 týdny tam hodně chybí.

64
Petr
Reagovat

No vida Anthony by nedal Purple rain tak radsii zprzni Don’t look back in anger, nejpis na generalce nekteri pohoreli. Scarlett zpiva to co v judges houses, nelibi se mi to. Snad porazi Antona

65
Monika
Reagovat

To je takova ubohost zpivat co jsem uz zpivala v judges houses, to bych vubec nepovolila. Zpivat jen naucene songy, to by nemela byt cesta do finale.

66
Tomáš
Reagovat

Dalton se dnes předvedl v trochu jiné poloze, nebylo to špatné i když na zadek sem si z něj úplně nesednul. A+A? Nemám slov. Ať už jdou ty dvě husy proboha dnes konečně domů protože takovou sračku jakou předvedly dnes jsem snad ještě neslyšel. Vážně už na na ně nemám slov. Snad za tohle nebudu kandidát na ban ale opravdu to tak cítím. A ta tlačenka co jim porota dělá….jestli ty dvě dnes půjdou do Finále místo Anthonyho a ještě kór po tom co dnes zase předvedly za ohizdnost, tak pro mě britský X Factor vážně nadobro definitivně skončil.

67
Jan
Reagovat

Dalton byl úžasný jako vždy. A&A už tohle zpívaly letos myslím potřetí, přišlo mi to už strašně předvídatelné, nebralo mně to.
@Monika: Taky si myslím, že by všichni měli zpívat něco, co ještě nezpívali.

68
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome a to Simon i manzelka Robbieho rikala, ze by mely bejt holky ve finale…

69
VojtaP
Reagovat

Tak od Anthonyho se mi to nelíbí, jak jsem doufal, že by mohlo. :/

70
Jan
Reagovat

Moc chci aby Anthony postoupil, ale po tomhle výkonu se o něj docela dost bojím. Nebylo to úplně skvělé vystoupení :/. Z reakce Aydy je mi jasné, že pokud bude opravdu Sing-off mezi A&A a Anthonym dá 100% do finále holky. Jen nevím, jak by hlasoval Simon…ach jo

71
Monika
Reagovat

ja jsem Anthonyho neslysela, seklo se mi to. Rikal nekdo z poroty, ze by mel byt ve finale/

72
VojtaP
Reagovat

@Monika: Simon to řekl dneska všem. Dokonce polemizoval nad změnou pravidel, chce tam všechny 4.

73
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já to z toho pochopil Mončo že je chtějí ve Finále. :( Věděl sem že i Simon bude pro A+A, oni jsou vážně magoři a nechci shazovat ničí vkus ale ti kteří tohle můžou poslouchat podle mě taky. Je to můj názor.

Nikoho nepřekvapí že bych za chvíli udělal Sing Off A+A a Scarlett a bylo by mi úplně jedno jak to dopadne, ani jedny ani druhá pro mě nestojí za nic. Bohužel tam ale spadne Anthony a nejspíš i odejde, nenadělám nic no.

74
Monika
Reagovat

Tak jsem si pustila Anthonyho na YT a teda dost spatny, hodne blbe, ani jsem ten song nepoznavala, jak to zazdil. To by neuspelo ani v nasi soutezi.
Scarlett dle ocekavani jako kazde kolo, ale jde posledni neocekavam ji moc v B2. Ta zaverecna pozice prida body.

75
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: nevim proc vymejsli bejkarny… ma si dopredu naplanovat poradny live shows v poradnym poctu a ne tenhle super rychlik, kdy se z top 6 behem 2 tydnu ma stat vitez

jinak me to teda nejede vubec dneska :-( i kdyz jsem prisel az teprve ted

76
Tomáš
Reagovat

@Jan: Já vím jak bude hlasovat Simon, strategicky. Pošle domů Anthonyho protože je to silnější soupeř do Finále pro Scarlett než A+A. Chceš se vsadit? A tím pádem je to ale všechno v háji a už nemám příští víkend fakt důvod to sledovat.

77
Monika
Reagovat

Podle me dnesni sing off skonci v deadlocku, myslim si, ze nikdo nebude chtit prevzit zodpovednost pred finale, nechaji to na divacich.

78
Tomáš
Reagovat

@Michal V.: Možná je to všechno kvůli Robbiemu že by už neměl čas na víc Live Shows a kvůli účasti Robbieho budou i příšery A+A ve Finále. Áchjo.

79
Jan
Reagovat

@Tomáš: Máš pravdu, asi to tak bude :(. Anthony si absolutně nezaslouží odejít. Ty dvě zpívají pořád jedno a to samé dokola a ještě se díky tomu dostanou do Finále? Otřesné. Doufejme v zázrak.

80
Tomáš
Reagovat

Jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

81
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: jak tento výsledek zapadá do konspiračních teorií? ;)

82
Michal V.
Reagovat

prosim prosim kdo je v B2? myslete na ty co nic nevidi :-(

83
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: Scarlett a A&A

84
Michal V.
Reagovat

@VojtaP: uh oh tak to je teda docela prekvapko, i kdyz jsem podle tomasovi reakce uhodl, ze to neni anthony a dalton to asi byt nemohl…

85
Monika
Reagovat

Scarlett jsem tam vubec necekala, jeste kdyz sla posledni. No to je parada, to cumim ty jo.

86
Kristýna
Reagovat

Zdravím všechny, už od lonskeho roku hrozne fandim Anthonymu. Nesleduji online (nevim kde), jen na YT a ctu toto forum kde mam vysledky aspon trochu online :)

Fakt neni v B2??? Neskutecne!!!! Jupiiii

87
Monika
Reagovat

A Anthony muze klidne vyhrat, kdyz postoupil primo po takovem vykonu, neprekvapilo by me kdyby dal i Daltona. Dalton je moc sterilni, Anthony to dozene sympatii, i u nas jsou sympatie nesmirne dulezite.

88
Ina
Reagovat

úžasný, úžasný…..tajže to bude mezi Daltonem a Anthonym…..musím kouknout na YT na ten jeho kotrmelec, když zavolali jeho jméno:-)))))))))))))))

89
Ina
Reagovat

přesně tak, lidi mu fandí, je to bojovník…. myslím, že dnes byl hodně nervozní, ….

90
Jan
Reagovat

Jsem neskutečně šťastný, že Anthony postoupil přímo! :). A Sing-off dopadl taky skvěle, konečně porota rozhodla spravedlivě.
Všichni tři si to Finále moc zaslouží, je to úžasné. Budu rád za každého, kdo vyhraje. Srdcem je mi, ale nejblíž Anthony, nakonec budu nejvíc fandit jemu. Nakonec začínám věřit, že klidně může vyhrát.

91
Michal V.
Reagovat

jinak k tem opakovanim vykonu, pamatuju si, ze v american idol napr. to byvalo celkem zvykem, ze si lidi z top3 vzali neco ze zacatku, aby tim ukazali jaky progress za tu dobu v soutezi udelali…

nicmene co se tyce A&A mam pocit, ze to jejich shutdown jsem slysel snad uz 7x… to uz je precejen dost na hrane rekordu :-)

Podle YT bych rek, ze nikdo nejak vyrazne nezazaril ani nezapadl, anthony podal celkem obstojny vykon a nebylo to opakovani niceho takze mozna divaci nascitali hrichy Scarlett a A&A ocividne

92
Monika
Reagovat

Anthony podle me vyhraje.
1) dava do toho vic srdce nez Dalton, to jak se vzdycky raduje pri postupu do dalsiho kola, ty jeho tanecky, kotrmelce, lidi jsou nazhaveni co udela az vyhraje. hrozne je zajimaji jeho emoce, je to velkej sympatak, to mu hodne pomuze.
2) Daltonovi vezme body i to, ze je cizinec, si pamatuji jak saara se zdala byt favoritkou ve finale a ejhle, jak to dopadlo….

93
Tomáš
Reagovat

Tak teď sem si paradoxně přál aby A+A postoupily a vypadla Scarlett, škoda že i to nevyšlo ale to už bych toho chtěl moc. :-D Doufám že Anthony porazí Scarlett i příští víkend, to už by mě meganasralo kdyby ne když dnes ji porazit dokázal. Ale s Daltonem to už bude o hodně ale opravdu o hodně horší no, to by se jedině musel stát opravdový zázrak a na ten moc nevěřím. Ale dnes super a skvělý, sem fakt spokojenej. :)

94
Michal V.
Reagovat

Vojto ty asi sledujes britsky bulvar trochu vic nez my, uz se zacalo nejak vic rozebirat, ze Dalton je ve skutecnosti cizinec a ze X-Factor nikdy cizinec nevyhral? Protoze to je imo vec, ktera muze byt v poslednim tydnu naprosto rozhodujici

95
Ina
Reagovat

Moniko tak dnes kotrmelec nebyl, ale asi si natáhl pupeční kýlu:-) já ho prostě žeru, a na lidi to asi taky tak působí je to nesmírně sympatické. Dalton podle mě působí trošičku strojeně a dokonale, ale pokud vyhraje on nebude mi to vadit, ale ze srdce to přeji Anthonymu.

96
Petr
Reagovat

Sice Anthon je ve hre, ale udelali dobre ze Scarlett byla v bottom2, to zmobilizuje jeji fanousky a Antona porazi priste, i Matt Terry byl B2 v semifinale a nakonec vyhral. Bude to nakonec mezi Scarlett a Dalton, na Anthona jsem necetl na uk strankachzadne pozitivni reakce Vsude ctu jak kazdou pisen zabiji a tady ho velebite. On tam dlouho nema codelat.

97
VojtaP
Reagovat

@Michal V.: se spíš bude řešit a zdůrazňovat až během týdne. Zatím co jsem se díval na souhrny, jak si vedou u sázkařů, tak tam o tom moc nepadlo, uvidíme. Záleží, jak moc ho budou chápat jako cizince, když je Jamaica commonwealth…

98
Monika
Reagovat

@Petr: Na facebooku ma Anthony tez prevazne negativni komentare ale stejne, nekdo mu hlasy posila ze jo a mel jich ocividne vic nez Scarlett.

99
Kristýna
Reagovat

Mně by také zajímalo kdo Anthonymu posílá vlastně hlasy. Na facebooku má dlouhodobě spíše negativní komentáře, na videích na Youtube to není o moc lepší.
Nicméně já mu opravdu fandím, ano pěvecky uznávám, že jsou Scarlett i Dalton lepší, ale je to takové … sterilní. Anthony tomu dává to plus, vlastně ten X Factor :)

100
Ina
Reagovat

dle mě Anthonymu fandí lidi co si taky něco prožili a cítí s ním. A ti větinou nemaj potřebu vylívat své city ve veřejných diskuzích. A on opravdu do toho dává celé srdce a duši. Pro mě byl top výkon s Big Bandem, to mu neskutečně sedělo. Včera to bylo takové nijaké. Jestli měl opravdu problémy s hlasem a šetřil se, tak to asi výkon ovlivnilo. Každopádně se těším na příští víkend a budu mu strašně přát vítězství. V této fázi soutěže už má každý svou základnu fanoušku stabilní a že by fanoušci aček začali posílat někomu z těch tří, a třeba Scarlett, tak tomu teda za mák nevěřím. Souhlasím Kristýno, Anthony má x faktor. A doufám, že to lidi v UK taky tak vidí:-)

101
Honza
Reagovat

Taky nechápu tu kritiku Anthonyho. Možná není nejlepší zpěvák (ale i tak je dost dobrej), nicméně dává do toho výraz a emočně mě to vždycky nejvíc zasáhne.
Přesto musím říct, že letos je TOP 3 skvělá a nemyslím si, že by byla tragédie, kdyby vyhrál kdokoli. :) Každej je imho výbornej v tom, jaký typ zpěváka je. To jen tak, aby se pořád nehejtovalo… :) Já jsem po delší době s finálovou sestavou X Factoru fakt spoko. :)
Včera to dopadlo jinak samozřejmě tak, jak mělo… :)
Takže já ani vlastně nevím, komu nejvíc fandím. :) Asi Dalton i Anthony. Ale stále tipuju na vítezství spíš Daltona, nicméně ty šance jsou podle mě docela vyrovnané, tak asi uvidíme po konkrétních výkonech. :)

102
Patrik
Reagovat

Já jsem docela zvědav na duety snad to nebude tak mizerný jak minulý rok , už by to chtělo nejakou parádu vid te ? :D co se týče hostů tak jsou potvrzeny – Ellie Goulding , George Ezra , Nile Rodgers , James Arthur a Anne-Marie a Take That s Robbie Williams
A jak to vidíte s winner singlem myslíte že to bude nově napsaná písen nebo cover ?

103
Tomáš
Reagovat

@Petr: Ahoj Petře, který nesnáší Anthonyho. Prozraď mi prosímtě jak ty to děláš že jsi mi tak šíleně až přímo bytostně nesympatický a to tě přitom vůbec ani neznám osobně? :-) :-D

104
Tomáš
Reagovat

Bohužel se obávám toho co tu píše můj nepřítel Petr, že pád Scarlett do Bottom 2 zmobilizuje její fanoušky a ona příště Anthonyho porazí. To bude pro mě šíleně velké zklamání jestli to takhle dopadne. A bude to pro mě ještě daleko horší než kdyby včera byl Anthony v Bottom 2 a příště by prostě skončil ve Finále taky třetí. On byl včera druhý a porazil Scarlett, ukázalo se že je to možné, Anthony prostě musí příští víkend to druhé místo obhájit. Za každou cenu. Když byl teď druhý, tak nesmí nakonec skončit až třetí za Scarlett, to fakt ne! Daltona nejspíš neporazí ( i když bych si nic nepřál víc ), s tím počítám ale Scarlett musí porazit. Ale dovedu si představit ty konzervativní brity jak jsou teď naštvaní a šílí že včera byla v B2 Scarlett a ne Anthony, to je bohužel vážně vyburcuje k větší podpoře Scarlett takže to vidím docela bledě. :( No uvidíme, kéž by aspoň to druhé místo obhájil, už to bych byl šťastný jak blecha a kdyby vyhrál to si ani nedokážu představit jaká by to byla bomba. Jak to vlastně teď po včerejšku vidí sázkaři v Británii, víte někdo? Tipuju že Anthony má i po včerejšku u nich stále nejhorší kurs na vítězství ze všech tří finalistů, to je už zákon mých favoritů. :-)

105
Tomáš
Reagovat

Jak bych chtěl aby to o víkendu dopadlo:

1 Anthony
2 Dalton
3 Scarlett

106
Tomáš
Reagovat

A jak si myslím že to dopadne :

1 Dalton
2 Scarlett
3 Anthony

107
Tomáš
Reagovat

Bohužel si myslím to co tu psal ten zlý člověk že Anthony už podruhé takové štěstí aby Scarlett znovu porazil mít nebude, její fanoušci se po pádu do B2 zmobilizují a teď v rozhodující chvíli porazí ona jeho což pro mě bude rána přímo do srdce. :( Kdyby Anthony druhé místo obhájil, bylo by to pro mě osobní vítězství. A protože si na 99,9 procent myslím že Daltona Anthony bohužel nemůže porazit, tak v nic víc ani nedoufám. A omlouvám se za to množství příspěvků, chtěl sem je napsat všechny do jednoho ale strašně se mi dnes večer seká internet a tak se mi to takhle kouskuje, pokud by to někomu vadilo tak prosím stížnost adresujte na správce internetových sítí.

108
Jan
Reagovat

Já si taky pořád myslím, že vyhraje Dalton. Když si vzpomenu na ty reakce diváků ve studiu, co teprve ve Wembley areně :).
Kéž by vyhrál Anthony, je to veliký bojovník. Koho by napadlo, že před rokem, když odstoupil po Six Chairs ho uvidíme za rok ve Finále. To samé mně napadlo u Scarlett, když loni odcházela ze Six Chairs, nikoho by nenapadlo, že za rok bude ve Finále.
Vlastně dva z letošních finalistů jsme znali již dříve, třeba se takto někdo vrátí, kdo neuspěl v letošních castinzích. Jsou velikou inspirací, nikdy se nevzdávat a bojovat. Zvlášť Anthony, který byl v soutěži už v 2007.
Dalton má zase úžasný hlas a moc to pro něj znamená. Četl jsem, že Dalton prý už na Jamajce vyhrál soutěž „Rising Stars“ a vyskytují se komentáře, že by Dalton neměl vyhrát, když už jednu soutěž vyhrál. To by mohlo přidat plusové body i u Anthonyho.
Ale nakonec, každý z nich si zaslouží vyhrát, už po tom všem co si prožili.
Letos je to opravdu důstojné Finále, ale za poslední roky to tak naštěstí bývá. Největší děs a hrůza co si pamatuji byla v roce 2015 ta skupina co skončila druhá…:D. Louisa je tehdy totálně převálcovala (bodejť by ne).
A na vítězný singl jsem zvědavý, ale snad to nebude jako loni, že se bude zpívat s celebritou. Dimelo bylo sice od Rak-Su dobré, chytlavé, ale byly už i lepší singly. Pořád čekám, až Grace vydá Roots :)., to měla být finálová vítězná píseň.
Nebylo by fakt špatné, kdyby byly nové písně, ale pokud by to měly být covery, musely by k soutěžícím hooodně sednout. Třeba jako James „Impossible“ nebo Sam Bailey „Skyscraper“, takové pecky by to chtělo.

109
Tomáš
Reagovat

@Jan: Vyhraje bohužel Dalton, podle mě to je jasná a hotová věc. Není vůbec špatný, sleduju X Factor od roku 2016 a rozhodně to bude daleko lepší vítěz než Matt Terry i Rak-Su ale na Anthonyho u mě zkrátka ani zdaleka nemá. Já se jen modlím aby Anthony skončil aspoň druhý a ne až třetí i za Scarlett, když už ji jednou porazit dokázal, to by pro mě bylo až moc smutné a bolestivé. Snad dá Anthony aspoň to druhé místo a o vítězství si necháme aspoň zdát. A třeba jednou v nějakém lepším světě k němu i dojde – když v tomhle asi ne a vyhraje to dobře zpívající ale poněkud nudař Dalton.

110
Ina
Reagovat

podle toho,jak reaguje Louis na Anthnyho, tak si myslím, že má Anthony o karieru postarané, i kdyby nevyhrál. Ze zkušenosti víme, že ne všichni vítězové se prosadí a ne všichni poražení zapadnou. On má skvělou podiovou prezentaci, je uvěřitelný a pokud dostane dobrý team, tak o něm ještě uslyšíme. Naopak Scarlett j, dle mého, nepoužitelná pro schowbiznis

111
Lucas
Reagovat

Tenhle rok mě baví, ale není tam nikdo, kdo byl byl pro mě fakt wow. Jedině Dalton se tomu blíží, ale dost často mi vadí, jak si s písničkama hraje, je tam na mě moc falzetu a třeba jeho verze „Clown“ mě moc nebavila, pro mě to moc překombinoval. Anthonyho mám rád, ale pro mě zatím předvedl jen velmi dobré výkony a jeho verze Issues z minulýho roku zůstává nepřekonaná. Scarlett má hodně dobrý výkony, ale někdy na mě taky nepůsobí (jako třeba její verze This is me), ale jindy je fakt skvělá. Acacia a Aaliyah byly hodně talentovaný holky, hlavně co se rapu týče, ale přijde mi, že snad za celou soutěž zazpívaly tři písničky, který furt opakovaly a to mi vadilo.

Takže pro mě vítěz je každopádně Dalton, kterej si to zaslouží podle mě nejvíc.

112
Tomáš
Reagovat

Prosím prosím ať skončí Anthony aspoň druhý, ať porazí aspoň tu unylou Scarlett a postoupí do nedělního Rozhodnutí. Dál už se s tím nějak vyrovnám že ho Dalton porazí i když mě to bude mrzet. Hlavně ať není třetí, prosím o to pána boha pokud nějaký existuje aby tohle nedopustil.

113
Honza
Reagovat

@Lucas: S těmi falzety souhlasím. Dává je sice skvěle, ale dává je zbytečně často a už je to trochu takový prvoplánový – prostě bych to používal, jak šafrán. :)
Souhlasím vlastně se vším – Anthony má bohužel sestupnou tendenci, ale moc doufám, že se mu povede finále. Scarlett je fajn, ale taky né vždy na mě úplně zapůsobí. :)
Nicméně záleží teď fakt na výběrech songů

114
Iveta
Reagovat

Měl by vyhrát Anthony. Mě to docela štve že vyhraje Dalton. Ale co my s tím naděláme když nemůžeme dokonce ani hlasovat? Nebo se dají hlasy posílat nějak přes internet, asi ne že?

115
Jan
Reagovat

Anthony má v sobě prostě tu jiskru, která ostatním finalistům chybí. S ním člověk prožívá každý jeho postup, jeho radost, jeho smutek. Vše dokáže přenést na diváky, a to je důležité.
Dalton perfektně zazpívá, ale to je vše. Scarlett v podstatě to samé. Anthony je soutěžící, kterého budu rád sledovat přes sociální sítě i po skončení soutěže jaké má úspěchy, jak se mu daří atd. Vůbec mi nevadí, že nějaké jeho vystoupení nejsou dokonalé. Už jen, jaká by byla jeho reakce kdyby vyhrál..:). To by byl hodně silný moment. Kdyby tak zazpíval duet s Louisem, tam by bylo cítit jejich veliké přátelství. Určitě si myslím, že by mu naskákaly hlasy, spoustu diváků by se s ním dokázalo ztotožnit.
Na třetí místo bych dal Scarlett, zpívá krásně, ale kluky bych viděl v Top 2 radši. I tak si myslím, že ve Finále měla být Shan (když už je tam Scarlett). Výkony od Shan si často pouštím, ona byla skvělá a myslím, že ještě o dost lepší než Scarlett. Když porota dokázala do Finále dostat Scarlett a domů poslat A&A, tak nechápu, proč to neudělali u Shan.
Přemýšlím, jaký by se k Anthonymu hodil vítězný singl a napadlo mně „Head above water“ od Avril Lavigne. Jsou tam docela výšky, ale kdyby to nějak upravili, mohl by to zazpívat. V té písni je i hodně silný příběh, to se k němu taky hodí… ale to je jen takový můj nápad :).

116
Ina
Reagovat

Jan.. já to cítím stejně a myslím, že bylo kolo, kdy byl i první. Dalton, Danny, Brendan zpívají nějak stejně. Mě docela vadí, když si kluci berou ženské songy. Já vím, že na nich ukážou hlasovou dokonalost, ale chybí mi v tom ten testosteron. Je to takové uhlazené, ženské. Pořád říkám, že Anthony má x faktor, ten tah na publikum, jeho bezprostřednost. I když možná každému nesedí, ale jeho radost je tak opravdová a vřelá. To musí zasáhnout spoustu lidí. Jestli budou duety, tak se moc těším na duet Louise a Anthonyho, to bude paráda. Ty výšky kupodivu docela dává, zbavil se toho nepříjemného mečení, pracuje na sobě . Moc mu přeji výhu.

117
Tomáš
Reagovat

@Jan: Shan spadla do Sing Offu s A&A v době kdy Robbie nebyl přítomen a bylo ještě příliš brzy na odchod jeho poslední skupiny, bylo potřeba je zachránit a taky byl asi potřeba nějaký zvrat v soutěži takže podle mě měla prostě jen smůlu že ve špatnou chvíli byla na špatném místě. Scarlett naopak měla ohromné štěstí při hlasování diváků a teď ve Finále už prostě produkce nějakou zpěvačku chtěla a Scarlett tam zbyla jako jejich poslední zástupkyně a proto ji zachránili, toť asi celé. Co se mě týká, je mi jedno jestli Shan nebo Scarlett – já ve Finále nechtěl ani jednu, ani jedna mě nebavila. Já bych tam chtěl Gia nebo Brendana. :-) A to co si napsal o Anthonym je absolutní pravda, škoda že to tak nevidí celá Velká Británie. Podle mě hlasující většina dá pořád ještě spíš na techniku zpěvu a proto to vyhraje Dalton. Bohužel. Doufám ale že Anthony bude aspoň druhý, strašně by mi vadilo kdyby ho Scarlett porazila když už jednou málem poslal domů on ji.

118
Tomáš
Reagovat

Já mám bohužel velmi silné tušení že Anthony skončí v sobotu třetí, mám prostě vždy takovou smůlu na své favority, říká mi to moje intuice. Tohle by pro mě ale bylo obrovské zklamání a už bych to nedělní Finále potom ani nesledoval. Snad se zase pletu jako minule nebo tentokrát už ne? :( Pokud by Anthony postoupil do Top 2, tak to pro mě bude naprostá euforie, bomba. A vítězství? To už je nepředstavitelné. Kdyby Anthony vyhrál, tak to pro mě bude ten nejlepší vítěz všech pěveckých i nepěveckých reality show všech dob u nás i v zahraničí. Už proto nevěřím ani za mák tomu že vyhraje, ještě když je tolik favorizován a opěvován Dalton. Takové štěstí já zkrátka nemám a ani nikdy mít nebudu.

119
Jan
Reagovat

Taky by mě ještě zajímalo, jestli neexistuje nějaký způsob jak hlasovat. Možná by stačilo přidat britskou předvolbu? Asi by to neprošlo, pak by se mohlo hlasovat kdekoliv. Kdyby šla alespoň stáhnout ta aplikace, ve které je pět hlasů zdarma.

120
Honza
Reagovat

@Tomáš: Ty seš zas přeháňka co… :D
Nicméně tě potěším, Anthony docela stoupá i u bookmakerů. :) https://www.oddschecker.com/tv/x-factor/winning-act
Jak říkám, všechno to teď visí na výběru songů, duetech apod., vyhrát může v podstatě kdokoli, kdo si nejlíp vybere a dá to toho vše. :)

121
Tomáš
Reagovat

@Jan: Jedině si asi o víkendu zajet do UK a hlasovat odtud, to by se ale trošku prodražilo. :-)

@Honza: Tak aspoň že tak. Bože musí porazit aspoň Scarlett a být druhej když výhra je asi dost nereálná. Jinak na výběru songů určitě záležet bude ale stejně si myslím že produkce/Simon schválí soutěžícím a jejich mentorům jen takové songy aby si zajistili za vítěze toho kdo se jim hodí nejvíc takže já si myslím že Dalton bude bohužel jenom zářit a už teď má vítězství v kapse. Osobně nevěřím tomu že songy pro své soutěžící vybírají jen sami mentoři ( s výjimkou Simona ). To by pak mohli zazpívat úplně cokoliv. Určitě to předtím prochází nějakým sítem.

122
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=9sOTp-_B9cE Poznali byste ho? Já ano, podle očí. :D Jinak jsem ale rád že se do Live Shows dostal až teď, tenkrát by ještě nebyl tak dobrý a zajímavý jako je dnes a určitě by nebyl až ve Finále. Dospěl a stal se z něj chlap, jako zpěvák se hodně vyzpíval. I ty jeho životní zkušenosti ho určitě jako člověka obohatily i když určitě vždy nebyly zrovna hezké. On se vlastně letos X Factoru účastní už potřetí že? Poprvé byl moc mladý, loni měl problémy a letos konečně přišel jeho čas. Tak ať to dotáhne co nejvýš to půjde.

123
Jan
Reagovat

@Tomáš: Ano potřetí, do třetice všeho dobrého :).
Taky jsem se na něj nedávno díval a říkal jsem si, jak dlouhou cestu ušel. Sranda byla, že na tomhle castingu, když byl tak mladý mu Simon říkal, že by měl mít hodiny zpěvu..:D.
A teď o jedenáct let později je ve finále X Factoru. Stejně se mi od něj úplně nejvíc, co jsem slyšel líbilo Issues z minulého roku. Vůbec by nebylo špatné, kdyby to v téhle verzi zazpíval ve Finále, s nějakým velikým vygradováním ke konci písně.
Kéž by šlo zajet do UK, přímo do Wembley a podporovat Anthonyho živě, no co se dá dělat, alespoň mu musíme posílat pozitivní energii přes obrazovku :).
Úplně nejvíc mně zajímá, jaký budou mít finalisté vítězné singly, zvlášť u Anthonyho. Doufám, že si ho bude moct zazpívat, pokud ho budou zpívat poslední dva finalisté v neděli.

124
Tomáš
Reagovat

Kdyby měli zpívat v sobotu nebo neděli nějaké svoje Best Of, asi bych pro Anthonyho vybral už zde Janem zmíněnou tuhle https://www.youtube.com/watch?v=wEu_vucV738&start_radio=1&list=RDwEu_vucV738 a nebo tuhle https://www.youtube.com/watch?v=oPDZ7mQABUE&list=RDwEu_vucV738&index=3

To jsou podle mě jeho nejlepší výkony v soutěži na kterých by mohl nabrat hodně hlasů. Tipuju ale že mu spíš bude přiděleno něco na čem totálně ostrouhá. :(

125
Tomáš
Reagovat

Ještě sem si zavzpomínal na Brendana. Podle mě jeho nejlepší výkon v soutěži je tento v Sing Offu. https://www.youtube.com/watch?v=Lx9ShzxGg28&list=RDwEu_vucV738&index=2

Zde když věděl že je v ohrožení, tak ze sebe teprve vydal maximum a jel s tím nasazením až na doraz. Škoda že jeho ostatní výkony byly spíše průměrné protože kdyby takhle zpíval pořád, tak teď mohl být v Top 3 taky. Asi to vážně chtělo více Live Shows a třeba by se Louisovi podařilo najít pro něj vhodné songy. Škoda.

126
Jan
Reagovat

@Tomáš: ano, to byl se mi od Brendana moc líbilo. Ten večer jsem se o něj dost bál, že vypadne, naštěstí vydržel dlouho. Ale chybí mi tam. Klidně bych ho tam bral namísto Scarlett. Škoda, že letos nebyla divoká karta. Kdyby tak šel přidat čtvrtý finalista :-).
Určitě tam v sobotu bude. Rád bych ještě viděl Shan, Bellu, nebo Gia. Doufám, že všichni budou zpívat společnou píseň.

Snad už zítra budou nějaké informace o písních atd.

127
Tomáš
Reagovat

@Jan: Taky bych ho tam bral místo Scarlett a taky bych tam chtěl Gia. A vlastně už asi i místo Daltona. Dalton mě bavil na začátku prvních pár Live Shows ( třeba jeho David Bowie v 1. Live Show byl skvělý ) a pak to postupně opadlo, teď už mě trošku nudí. On už se nemá dál kam vyvíjet a zlepšovat, tím to asi bude. Ale nebudu ho tu zbytečně hejtovat když to ten cizinec stejně vyhraje.

128
tynka007
Reagovat

Podle mě bude daleko napínavější sobotní souboj o 2. a 3. místo mezi Anthonym a Scarlett než nedělní vyhlášení vítěze kde to asi vyhraje Dalton – nebo že by došlo k nějakýmu velkýmu překvápku? Mezi Anthonym a Scarlett to fakt vidím hodně vyrovnaně a nedokážu si vůbec tipnout kdo koho porazí, Anthony měl teď víc hlasů ale Scarlett ho může dohnat. A nebo taky nemusí. Předloni a loni bylo tak nějak jasné kdo skončí třetí – jak u 5AM tak u Kevina. Letos bych si na to fakt nevsadila, bude to pořádné drama.

129
Kristýna
Reagovat

Na wiki se objevil seznam pisni pro duety … pokud to tak zustane. Co myslite?

Dalton: Beneath your beautiful s Emeli Sande
Scarlett: Angels s Robiie Williamsem
Anthony: Leave on Light on s Tomem Walkerem

130
Kristýna
Reagovat

Na wiki se objevil seznam pisni pro duety … pokud to tak zustane. Co myslite?

Dalton: Beneath your beautiful s Emeli Sande
Scarlett: Angels s Robiie Williamsem
Anthony: Leave a Light on s Tomem Walkerem

131
Patrik
Reagovat

@Kristýna: byl bych s tím trochu opatrný s těmi duety nikde to oficiálně není ani na britských webech , ale kdyby to byla pravda tak bylo trochu jasný že Simon nákaze za ty prachy Robbimu aby zazpíval že Scarlett duet aby ji pomohl na 2 místo , jinak se bych těšil na Dalton a Sande to si myslím že to bude parádička která Daltonovi hodně sedne

132
Honza
Reagovat

@Kristýna: Ale kdyby to bylo takhle, nebylo by to tak špatný. Nejvíc by ale zazářil zcela jistě Dalton, to bych vlastně chtěl fakt docela dost slyšet. :)))

133
Lucas
Reagovat

Dalton s Emeli by byli fajn, ale Anthony s Tomem.. jako asi by to byl fajn výkon, ale tu písničku jsme slyšeli nedávno.

134
Patrik
Reagovat

Tak vypadá to že winner singl bude duet , Dalton + James Arthur , Scarlett + Leona Lewis , Anthon + Kaiser Chiefs Ricky Wilson ,

135
Ina
Reagovat

Louis má moc těžkou pozici, jde o to, do čeho ho tlačí produkce. Podle mě, kdyby se měl rozhodnout sám za sebe, tak bude dělat všechno proto, aby zvítězil Anthony. Letos je to tak napínavé, že se vůbec nedá předpokládat, kdo nakonec zvítězí. Já se moc těším a budu držet Anthonymu všechny palce. Co by mě mrzelo, kdyby Anthonyho porazila Scarlett. Vedle něho mi připomíná leklou rybu, sice s obsáhlým vocálem, ale bez chuti a zápachu. A docela mi začaly u ní vadit ty ukřičené výšky. Kdybych se měla rozhodnout koho si kupím CD, tak asi Daltona, pokud se zbaví těch kudrlinek a častých falzetů, ale pokud bych se měla rozhodnout komu půjdu na koncert, tak jednoznačně Anthonyho a vím, že bych byla maximálně odvařená a nabitá:-))))

136
Bedy
Reagovat

Tak už se ty duety (i jako vítězné singly) objevily i na britských webech.. např. tellymix.co.uk … tak uvidíme :)

137
Tomáš
Reagovat

@Ina: Taky nechci aby Anthonyho porazila Scarlett, obzvlášť proto že minule dokázal porazit on ji. To bych byl fakt hodně nasranej, zdrcenej a zklamanej kdyby se to teď v rozhodující chvíli obrátilo v její prospěch. Že ho porazí Dalton s tím se bohužel musí počítat ale tohle bych vážně nevydýchal. Bohužel se ale obávám toho že se to stane. Ještě když vidím ty duety, tak pokud by byly pravdivé…. Bohužel ještě ke všemu Scarlett musí být Simonova soutěžící a on má pod palcem celou soutěž, udělá vše proto aby to dotáhla aspoň na tu stříbrnou medaili. V tomhle ta soutěž není fér bohužel. Nicméně se za Anthonyho modlím a strašně moc si přeju aby postoupil i do nedělního finále, tohle bude tak napínavé že až do posledního zlomku vteřiny než Dermot vyřkne jméno toho kdo skončil třetí nebudeme vědět jestli vypadává Scarlett nebo Anthony. Já mám blbé tušení že Anthony skončí zítra třetí ale nechci to přivolat a budu doufat v zázrak. :(

138
Bedy
Reagovat

Z Wikipedie:

1 December
Theme: New Song; Celebrity Duet
Group Performance: Robbie Williams Medley (with Robbie Williams)
Duet Partners: Emeli Sandé (with Dalton Harris), Robbie Williams (with Scarlett Lee) & Tom Walker with (Anthony Russell)
Musical guests: Robbie Williams (Greatest Hits Medley with all finalists),[31], James Arthur & Anne-Marie („Rewrite the Stars“), Ellie Goulding („Close To Me“) and George Ezra („Hold My Girl“)

Dalton Harris I Believe I Can Fly „Beneath Your Beautiful“ with Emeli Sandé
Scarlett Lee Defying Gravity „Angels“ with Robbie Williams
Anthony Russell Born to Run „Leave a Light On“ with Tom Walker

2 December
Theme:
Duet Partners: James Arthur (with Dalton Harris), Leona Lewis (with Scarlett Lee) & Kaiser Chiefs with (Anthony Russell)
Musical guests: Nile Rodgers & Chic („TBA“) and Take That with Robbie Williams („Never Forget“)

In a format change, the winners‘ duet will be performed by the Top 2 on Sunday. Dalton will duet with James Arthur, Scarlett will team up with Leona Lewis and Anthony will perform with Kaiser Chiefs

Takže každý v sobotu duet a 2 postupující v neděli winner singl duet.

139
Bedy
Reagovat

@Bedy:

Plus single písničky (ale nepotvrzeno, jen na wiki):

Dalton Harris I Believe I Can Fly
Scarlett Lee Defying Gravity
Anthony Russell Born to Run

140
Tomáš
Reagovat

Já už sem si skoro jistý že Anthony skončí třetí, to je v prdeli. :(

141
Jan
Reagovat

Jsem už hodně napnutý a natěšený na zítra. Samozřejmě držím palce hlavně Anthonymu, ale těším se i na ostatní finalisty, prostě celkovou atmosféru.
Vůbec netuším, jestli Anthony skončí třetí, druhý…., bude to napínavé, ale snad to dotáhne co nejdál to půjde.
Výhru si zaslouží každý z nich, ale vážně ji ještě víc přeji Anthonymu. Hlavně si ten poslední letošní X Factor víkend užít.
Těším se na vítězné singly, dobře, že je dali až na neděli, protože tam už je cítit taková ta atmosféra, že je to konec, že vítěz bude brzy oznámen.
Jen by mně zajímalo, jestli to s těmi celebritami budou nové písně, nebo covery.

142
Ina
Reagovat

Tomáši, neblázni… já věřím a doufám, že vyhraje… a kdyby i byl třetí, myslím, že má největší šanci se prosadit….Dalton i Scarlett se zařadí mezi další velké hlasy bez většího x faktoru. Další skvělí zpěváci bez té jiskry a zábavnosti. Dalton už jednu soutěž vyhrál a nijak mu to život nezměnilo. U Anthonyho je naděje, že lidi budou zvědaví jak si vede dál a jestli znovu nesklouzl do drog a alkoholu. To bulvár zajímá nejvíc. Je tak nějak opravdový a uvěřitelný a já věřím, že to mu nakonec hodně pomůže

143
Jan
Reagovat

https://tellymix.co.uk/reality-tv/the-x-factor/385388-x-factor-2018-simon-cowell-changes-the-rules-again-for-the-final.html

Simon změnil pravidla a všichni postoupí do nedělního Finále, v sobotu nikdo nevypadne :). Jen doufám, že se to zase nezmění. Mám z toho radost.

144
Ina
Reagovat

to je, myslím, pro nás Anthonyovce, dobrá zpráva. To by snad znamenalo, že Anthony v hlasování předběhl Scarlett. Bude to bitva a moc se těším.

145
Ina
Reagovat

.. a nemohu si odpustit…. finále by slušelo Shan!!!!!

146
Honza
Reagovat

@Ina: Souhlasím. :) Úplně nejlepší možnost by pro mě byla TOP 3 právě Dalton, Anthony a Shan. Ale i toto je fajn. :)

A ohledně těch pravidel – nevím, jestli je to vlastně dobrý tah. :) Třeba vím, že předloni by po prvním finálovém večeru bývala vyhrála Saara Aalto (což by teda zrovna byla paráda :D), která měla o 2 % víc než Matt Terry. Ale v TOP 2 jí potom s přehledem porazil.

147
Tomáš
Reagovat

@Jan: Takže napětí až do neděle? A já myslel že se už zítra konečně dočkám toho rozuzlení mezi Anthonym a Scarlett. Na druhou stranu ale je teda dobře že si Anthony zazpívá i v neděli ať už to s ním dopadne jakkoliv. Jen nevím jak to teda udělají s vyhlašováním. To ukončí hlasování pro všechny tři současně a pak se vyhlásí 3, 2. místo a vítěz? To by mohlo mít vliv i na celkový výsledek možná…

148
Jan
Reagovat

@Ina: Rozhodně tam Shan měla být.

@Honza: Kéž by to tak dopadlo, že by vyhrála Saara, dva roky poté pořád nesouhlasím s tím finálovým výsledkem :D

@Tomáš: Já si myslím, že odzpívají všechny písně a pak zastaví hlasování. Možná všichni tři budou stát na podiu při vyhlašování vítěze. Nebo jen zmrazí hlasování, bude vyhlášeno třetí místo, vystoupí poslední host, hlasování bude definitivně ukončeno a vítěz bude vyhlášen. Taky jsem na to extrémně zvědavý. Možná už není tak jasné, že vyhraje Dalton. Přece jenom, celková atmosféra těch vítězných písní bude moc důležitá. Bude to nejdůležitější vystoupení celé série.

149
Tomáš
Reagovat

Asi budu za trotla ale odkdy vlastně diváci hlasují? :D To bylo hlasování spuštěno už tu minulou neděli když byla známá finálová trojka nebo jak to je? Asi ano když vyjeli s těmi autobusy Vote for Anthony atd. Já se tímhle nezaobíral a tak nějak sem podvědomě myslel že hlasování bude spuštěno až dnes v Live Shows. Pokud se hlasuje celý týden, tak si myslím že ty výkony soutěžících dnes zítra už tolik těmi kartami nezamíchají i když teď o víkendu asi těch hlasů přijde nejvíc.

150
Ina
Reagovat

Taky ME napadlo, ze když jim pridelili autobusy, tak budou Mit vystoupeni po různých městech a hlasování už je spuštěno. Možná zjistili, ze to bude mezi Anthonym a Daltonem, tak je Simon pustil do finále všechny. Moc si preji aby to tak bylo

151
Tomáš
Reagovat

@Ina: To já taky. I kdyby měl být Anthony druhý ale ať je prostě Top 2 Anthony a Dalton. Taky si to strašně moc přeju a bylo by to podle mě i spravedlivé, Scarlett je strašně nudná a bez energie, nemá žádný x factor a to ani její hlasový rozsah nezachrání. Hrozně chci aby se o vítězství rozhodovalo mezi Daltonem a Anthonym, to by bylo parádní vzrůšo i když by to stejně asi skončilo vítězstvím Daltona. Pokud ale bude top dvojka Dalton a Scarlett, tak to by byla neuvěřitelná nuda.

152
Petr
Reagovat

Co jsem precetl tenhle clanek o Antonovi, jen me to utvrdilo co je to za cloveka, obycejny drogdiler, zna se z „most wanted“ kriminalnikmi a obtezoval zenu to je dost, nechapu jako muze byt nekomu sympatickej . Radej bych videl za viteze nekoho kdo dela roky vse proto aby se z nej stal zpevak jako Dalton nebo Scarlett a ne nekdo zavisli na drogach co ani neuni poradne zpivat a chce vyhrat na pribehu http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/x-factor-finalist-anthony-russells-13664007.amp

153
Kristýna
Reagovat

Muzu se zeptat kde sledujete X Factor live?

154
Kristýna
Reagovat

@Petr:

Tak asi zalezi kdo cemu veri. Ano lital v drogach, to je zname. Je cistej a dostal druhou sanci. Mne osobne je to jedno. Obtezovani neverim, cetla jsem Anthonyho vysvetleni situace a omluvu dotycne. Za obtezovani bych to nenazvala. Dalsi jsou jen drby … opravdu mi je tohle jedno. Libi se mi jak se prezentuje v soutezi, libi se mi ze je jinej, libi se mi ze se na podiu hybe, vyuziva stage, songy maji stavu. Libi se mi jeho vztah s Luisem (a ne nejsem fanynka One Direction, dokonce jsem je ani doted poradne neznala). Takze sympaticky mi je jak se prezentuje v soutezi. Drby nectu …

156
Ina
Reagovat

Petr
vy tady jedete antikampaň Anthony od začátku. Takže to vaše vyjádření je spíš úsměvné. Byl na drogách, byl alkoholik, ale dnes je čistý a jako zpěvák mě hrozně baví. Souhlasím se vším, co napsala Kristýna. A to obtěžování žen… spousta z nich si to vymyslí, když se jim to hodí. A za mě… mezi ty uhlazené hoši s vysokými hlásky přinesl trochu testosteronu:-))) Aspoň změna

157
Ina
Reagovat

Krystýno ve vlákně asi č.72 pod Hallovveenským strašením je odkaz

158
Kristýna
Reagovat

@Patrik:
@Ina:
Dekuju moc

159
Petr
Reagovat

@Ina: nekdo jak on nebude cisty behem jednoho roku,na to mel prilis mnoho problemu. usmevne bude kdyz vyhraje a za rok o nem budem zase cist jak v tom lita. V tehle branzi tomu jen tak neujede.A to obtezovani neni vymysleno, sam Anthon se k nemu priznava. Antikampani by jsem to nenazyval, jen nemam rad kdyz pribeh prosahuje talent, v tomhl pripade je to jen o pribehu.

160
Tomáš
Reagovat

@Petr: Ty musíš být hodně zakomplexovaná nula a ubožák když tu Anthonyho takhle urážíš. Asi máš sám v sobě nějaký osobní problém. Možná ti Anthony připomíná někoho z tvého vlastního života koho nemáš rád, nevím. :D Ale tím že ho tu budeš pořád hejtovat stejně nic nezměníš. Kromě toho že je Anthony skvělý, tak ty jsi o jeden důvod navíc proč bych si moc přál aby zítra Anthony X Factor vyhrál.

161
VojtaP
Reagovat

Později než obvykle, ale přece. Diskuzi k finále můžete přesunout pod nový článek.
Prosím o vyvarování se nemístných komentářů a osobních urážek, ty si nechte pro sebe, děkuji a přeji dobrou zábavu :)

162
Petr
Reagovat

@Tomáš: nevim o tom ze bych ho urazel, konkretizuj kde presne… :) jen jsem strucne shrnul jeho minulost

Přidat komentář