Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: No nazdar, tohle bude drámo, dámo – rekap 65 a 66

16. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Ačkoliv se zima plíživě dostavuje i v Mexiku, v Hotelu poslední týdny budou čím dál horčejší. Předposlední týden ukáže mnohým černou realitu. První den je čeká velké překvapení. Počet hostí se značně rozroste. Ze tří navrátilců má skutečnou radost ale jenom málokdo. Díl 65 v úterý
Po dni plném „radosti“ a večeru plnému zábavy čekají hotelové hosty zas perné chvilky. Kdo se rozhodne vyměnit partnera a kdo se tím pádem s nepořízenou zase pakuje? Hotel je velký a místa je v něm dost a taky lákavé pokušení. Půlnoc rozhodne. Díl 66 čtvrtek

Kuk na strejdu – rekap 65

Zatímco Henrik už může snídat své zamilované párky v rohlíku, na hotelové hosty čekají vajíčka. Je předposlední mexické pondělí a panuje nervozita. Stát se může ještě cokoliv.
A taky že se něco hned chystá. Na pláži u moře se sluní zatím víceméně tajná trojice. Dva muži i jedna žena dostávají poslední šanci se znovu zapojit.

Posnídaňová pohodička u hotelového bazénu tak brzo končí dopisem. Za deset minut sraz dole na place.

Rikke vítá spolek s trochu škodolibým úsměvem. Jakpak se vám to tak stalo, Lauro a Malte, že jste se do sebe zamilovali? Plánovali jste to? Neplánovali a přesto vám to klape? A na kompak tady nejvíc záleželo Christiánovi? Na Malene? A s Mille vám to klape? Máte pevný vztah? Tož vážení, je tu pro vás překvapení … číslo jedna je:

Samohybná kniha citátů a ilustrací – Morten.

Tak na koho jsi se těšil Mortene, co? Na Martina s Benjaminem a taky na Mortyšku – má s ní nějaké nevyřízené účtíky …

A co ty Lauro, tobě taky chyběl? :D
Laura statečně nahodila diblíka a v zoufalství kníká, že jí tady tedy ….taky chyběl.

A už je tu překvapení číslo dvě – Miss Paradise Malene

Christiánovi zajiskřilo nadšením v očích a Mille se taky usmívá. Je prý moc ráda, že Malene vidí. Možná by ale raději vraždila.

Radosti ale pořád ještě není dost. Ještě je tu překvapení číslo tři.

A už se to nese, už se na ně to sluníčko usmívá. Kasper

Tolik se těšil, že se do hotelu ještě dostane a samozřejmě mu chyběla Laura.

Malte nadšením také zrovna neoplývá. Laura má nejspíš pocit, že se jí to jen zdá – kua, to přece nemůže být pravda, že jsou tu najednou všichni tři. No, zaplať bůh, že nebyla ještě čilejší, to by už muselo dojít na stanové městečko.

Nicméně Rikke osazenstvo uklidňuje. V hotelu navrátilci ještě nejsou nastálo. O tom, kdo zůstane, se rozhodne následující den. A párovat už se nemusí jen holka s klukem, od teď je možno vytvářet páry i jednopohlavné. Teď si ale mohou jít užívat.

Jen co si štrngli všichni společně na přivítanou, Kapřík odchytává Lauru a chce si s ní promluvit. Fajn, alespoň mu všecky novinky nesdělí někdo zkresleně. Musím ti něco říct …. O Mortenovi už víš? A víš, mezi mnou a Maltem je to trochu ….Kaprovi mizí úsměv z tvářičky. Ona na NĚJ nečekala???? Chudák, tááák se těšil, že se mu radostně zavěsí kolem krku, až z toho zklamání úplně zapomněl na tu svou švédskou panenku. Místo radostného proskoku k finále zádrhel a ještě je zas vedle bráchy za blbce. To tedy nečekal, Lauro styď se :D

U bazénu vrká jiná dvojice. Těm nikdo zatím nic nedones a s krátkou pamětí jsou na tom vlastně podobně, takže tam je pohoda.

Laura je dnes ale v kurzu, Morten má také něco na srdci. Přišel s omluvou, a vzápětí pokračuje v duchu své obvyklé strategie – očarí a každá podlehne. No, nevim, Laura až taková žbluňka asi nebude. Její „Fuck“, které předcházelo závěrečnému mírovému objetí fakt nešlo přeslechnout.

Tuší to i Morte, a tak když se nahoře načílená Mille svěřuje, že ji Christian asi jen lakuje a přitom míní vyměnit za Malene, cítí příležitost a nadhazuje jí jako možnost sebe.

U Laury konečně všechny bývalé vystřídal současný. Laura se mu svěřuje jak všechno Kasprovi pověděla. Slaďourek se napřed nad kapříkovým křížem od srdce uchechtl, ale když Laura pokračovala, jak byl chudáček smutnej, tak mu asi zartnulo a smích jej přešel. Tady by mohl být zádrhel.

Snad zabere pochvala, že to dobře udělala. Vždyť oni dva se potřebují a spolu mohou jít klidně proti celému světu. Míří do finále a dojdou tam!

Kapr je ale přece lišák mazanej a už kuje plán, jak to Maltemu osolit a Morte jej v tom umí správně povzbudit. Slaďoura klepne, když se s Laurou políbíš.

Z odpoledne jdeme rovnou do večerní zábavy. Obsluha baru i štáb se dnes hodně snaží. Jedna řada panáků střídá druhou a repráky vyřvávají do tance. A Kaspřík rád tancuje. S Laurou. Malte se vlní opodál sám. Soudě podle toho jak cestou na wc uvolněně plave prostorem, smutek zřejmě hojně zalévá panáky. Lauru, která měla asi stejnou cestu, okamžitě podrobuje žárlivé kritice.

Proč by s ním neměla tancovat? Klíííd, nic v tom není, Maltíčku, nechce být za děvku.
Chudák kocourek slaďourek, pod vlivem je prý vždycky takový nějaký emocionálnější. Jaktože Laura nechápe? Kasper musí pryč.

Jenže jen co se vrátili nahoru, ten proklatej štáb zas pustil hudbu, Kasper byl zase rychlejší a Čumáček s ním zas dovádí.

Do rici… (njn, esli ono v tom nejni i těch 30 vteřin a dost, Kapříček jel vždycky jak na duracell) Malte se urazil a šel to raději zalomit.

Počmáranec se taky musí snažit a zkouší to tam, kde se domnívá, že by mu mohlo být nakloněno. Obluzuje Nathali.

Lepidlo na holky? Tož jistá lepkavost mu skutečně nechybí, ale v hotelu je oblíben asi tak jako plž zvaný španělák na záhonku salátu. Sotva došel k opěvování Natálčina poprsí, tato se chytro vymanila z jeho neposedných ručiček a odšuměla v dál. Ten kluk má fakt smůlu :-D

To Kasper to jiný šíbr. Jen co se Laura do sytosti vytancovala a odešla si drhnout chrup, Králíček za ní chutě a radostně hopká kolem spícího uraženého žárlivce až do koupelny. Chybí mu. Lauru zmáhají vzpomínky, ale drží se. V té puse, mami, fakt nic nebylo, má přece Malteho, chudáka spícího vedle :D

Kapřík sice dosáhl polibku, ale vyhlídka na místo v nějaké posteli mu z toho zatím nekouká. Naštěstí noc je ještě mladá a holky se ráchají v bazénu. Co takhle zkusit třeba olíbat Natálku. Bahní se ale i Mille, ta byla totiž Christianem a Malene vyobcována z pokoje. Kasper nechce spát na samotce a ona chce spát s ním.

V chameleonu se zatím vzpomíná na staré dobré časy. Christian nelení, přikrývka se vlní, i na tradiční tlesk se nezapomnělo.

Ale u Natálky je volno a ona není proti poněkud plnější posteli.

By mě tedy ale zajímalo, kam hlavu složil Benjamin.

Zkouška zlatem – Rekap 66

Kde trávil noc Benjamin jsme se nedozvěděli, náplastí nám budiž pohled na ranní hygienu jiného těla.


Snídaně se podávají odděleně. Mezi starousedlíky je tak velké napětí, že není nálada ani na žertíky, u bazénu se navrátilci naopak dobře baví tím, jaký včera udělali rozruch. No hlavně aby to fungovalo, tak jak by mělo. Hned po snídani je totiž jasno, že končí sranda, za hodinu se rozhodne.

Morten by prý chtěl Lauru, ale jediná jeho šance je Mille. Kasperova situace je podobná, dáma jeho srdce se k němu moc nezná, s Mille je jim ale přece taky dobře a při jeho zkušenostech i zásluhách by byli pro finále silný pár.

Mille dnes bude zřejmě rozhodující osobou. Christian jí uklidňuje, že když bude hrozit přímé vyřazení, že ji nevymění, tak hnusně by se k ní nezachoval. Jenže zároveň chce být s Malene, která spoléhá jen na něj.

Mille se tváří, že by s Christianem ráda táhla dál, ale není blbá, žejo, a situace je pro ni nejpříznivější ze všech.

Tak a už je to tady, dole na place je čeká Rikke. Nabídka možností je jasná. Ten kdo se bude chtít spárovat s někým z trojice Morten, Malene, Kasper, výběrem ztratí svého dosavadního partnera. Spárovat se může kluk s holkou, holka s klukem, ale i dvě holky nebo dva kluci mohou vytvořit pár. Právo volby získá ten, kdo první zvedne ruku.

Tož hlašte se ti, kdož mají zájem … tři dva jedna – teď…

K obloze vzápětí vyletěla jen jediná ruka. Millina.
Malene nevěří vlastním očím, proboha na co Christian čekal?
Nemohl být po bujné noci znaven na těle i na duchu? Teď už je to ale jedno, eskymačka si vybrala Kapra, Christian putuje „na hanbu“.

Je i druhé kolo. Nabídka trvá – kdo chce Malene anebo počmárance s šklebem?

Nikdo? Dobře, vaše volba. V hotelu je ale místo i pro šestý pár, takže nechtěná trojko, jakpak se spárujete?
„Překvapivě“. Christian s Malene, Morten, vrchní obluzovač, je definitivně vypuzen ze hry. Poslední záchrana však není zdarma. Christian s Malene si musí vybrat pár, s kterým o místo pod palmovou střechou svede boj v duelu.

Klid na stoličkách zmizel, jak budou uvažovat? Sandy má strach, jako největší protivníci jsou určitě na ráně. Klepe se samozřejmě i Mille.
Páreček ale uvažuje úplně jinak. Chtělo by to pár, který si není příliš vzájemně oddaný, v merku mají oba krajní páry v řadě, nad Balslevem s Mortyšou to u nich vyhrává Benjamin s Nathali.

Tak dobře, teď shromáždění končí, ale o půlnoci už vás bude zase jen deset, uzavírá sněm Rikke.

Že byl Christian vzápětí svou milou Malene sepsut, asi nemusím vykládat.

Mille jej zaskočila a přechytračila a teď jsou v ryti. Christian připouští, že má Malene pravdu, ale úplně černě to na rozdíl od ní nevidí. Zabojují a podle něj je jim příznivá i matematika. No jen jestli to dobře počítá.

Večeři předchází další rána pro Christiana. Ohrožené páry si užijí výsady soukromého stolování. Jenže teď by to chtělo mít naopak debaty pod kontrolou a navíc, v solo člověku zbývá i u jídla čumět tak akorát do zdi.
Upřímně řečeno, v solo byli možná i hlady, nádobí nikde nevidět, jen napjaté tváře. Přichází pro ně Rikke a spolu s Benjaminem a Natálkou míří na párovací plac.

Duel je prý soubojem o peníze, ale jde spíš o osobní priority a svědomí.

Kdo sáhne po pytlíku s penězi, ten je bude mít, ale půjde domů a partner nedostane nic. Na rozhodnutí mají jedinou minutu.

Malene je podle Christiana prý na prachy jako čert, ale teď si musí věřit, snad mají společný cíl. Malene o pytlíku pro sebe ale neuvažuje, spoléhá na to, že lesk mají hlavně pro blonďatou panenku s malým poprsím. A tu blýskavý pytlíček skutečně magicky přitahuje.

Šiš to je dilema, za pětadvacet tisíc by byla pořádná hora hadříčků a malovátek. Čekali jste u Natálky snad jiné investice? – já ne :D
Njn, ale ta minuta utekla rychle, že to Natálka rozřešit nedokázala.
Pro tentokrát může být Benjamin ještě v klidu, ale i on ví, že by měl sakra dobře pouvažovat, zda nemít ručku rychlejší.

Do druhého kola přihazujeme. 35 tisíc
Natálce opět jede v hlavě kalkulačka, + 10 tis – to znamená, že by vyšlo i na …. Ne, to je málo.

50 tisíc. Poslední nabídka.

Týjo, zas to nestihla!
Natálka odolala, chce se prý dostat do finále. Jenže teď o tom rozhodnou jiní.

Zatímco Christian s Malene v solo nechápou a Natálka brečí, že si prachy nevzala a teď si možná ani neškytne a pofrčí domů s prázdnou, Rikke situaci přednáší ostatním. Musí rozhodnout, kdo si zaslouží zůstat?

Rozhodovat o jiných, když sám jsem v suchu? To se tu pokaždé prezentuje, jako kdyby si měli useknout vlastní končetiny. Takže se jako obvykle část drží za hlavu a úpí. Malte neúpí, uvažuje, sčítá a odčítá. Christian je tu dlouho a má zásluhy, měl by pokračovat. Laura si oddychla, v tomhle se shodnou. Podobně to vidí i Martin, Sandy má kapánek problém v tom, že Malene, Nathali a Benžího má nastejno.Zásadně ale nesouhlasí Mortyša. A copak na to eskymačka? Dlouhé týdny s nimi hrála….

Dost natahování, dost dohadování. Rozhodnutí je přijato.

Do solo se trousí procesí. Mluvčím je Mille a tváří se jako uzlíček neštěstí.

Museli jsme rozhodnout, domů jdete vy.

No. Christianem a Malene cloumá vztek.
Rozloučení u baru proto moc nenatahují. Jen povzdych nad tím, jaké tam mají někteří silné žaludky. Že by proto Mille, která to svým hlasem spolurozhodla, tak upřímně plakala?

Christian ji zradil! Co na tom, že sice chtěl, ale ve skutečnosti k bodnutí do zad sbíral odvahu podstatně déle než ona.

Christian a Melene dnes tedy dohráli. V úterý nás čeká další z dílů, kde se ukáže, kdo je hráč a kdo se jen bezhlavě chytá náhodných stébélek.
Natálka s Benjaminem do toho po dnešku jdou s přesvědčením, že uhráli správný tah a že se jim zúročí.

Henrikova skupina poražena na hlavu

Ale vlastně žádné překvapení, Laura ji nedávno vyměnila za sex a svou vlastní šanci „dvou“ a Mille přece s Henrikovou skupinou nikdy doopravdy basu nedržela. Držela se jich jen proto, že se nechytla nikde jinde. Překvapením může být jen to, že to Christianovi nedošlo ani po výpadku Henrika.

Pravda je, že si to dnes prvořadě Christian prohrál sám svým zaváháním. S Malene udělali imho ale ještě jednu taktickou chybu. To, co oni považovali za svou výhodu – výběr opticky slabšího a méně pevného páru, byla vlastně jejich nevýhoda. Kdo by nevyužil šance, zbavit se silné a jasně vymezené konkurence.

Christian uhrál v hotelu 42 dnů, Malene si k původním 20, přidala jen další dva díly.
Své poslední slovo ve hře dnešní vypadlíci ale ještě neřekli, a tak s nimi uspořádám rozlučku později.

Zdroj obrázků: TV3, TV3/PrimaPlay, Danielishoj.dk

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 55
1
okkvp
Reagovat

eh, mi nějak utekl jeden tag a bohužel dost zásadní, a zrovna u takového článku, grrr. Omluva, už je to v cajku

2
Ananas
Reagovat

Ta podmínka? Že by je musel vzít někdo do lože? Sakryš, to by byl nával:-))

3
Melek
Reagovat

Už se těším na Lauřin výraz :D
A Křesťanovi to přeju, snad bude mít aspoň nějakou chvilku se svou vyvolenou o samotě :)

4
okkvp
Reagovat

@Melek: Na výrazy bude tenhle díl extra bohatý :-)))

5
Johana
Reagovat

To by mne zajímalo podle jakého klíče vybírali kandidáty na návrat…pokud se vrátí ten první zprava, budu muset nejspíš nedokoukat…podruhé to střevo už nedám.

6
okkvp
Reagovat

@Johana: myslíš podle čeho je vybírá štáb? No to jsem tu poprvé psala někdy v půlce července

7
Johana
Reagovat

@okkvp: jj, to jsem myslela…štáb má opravdu nějaké pravidlo pro návraty? To mi fakt uniklo…

8
Hooper
Reagovat

naj!! Laura má v tak mladém věku dost problémy s adaptabilitou:-))

9
Carol
Reagovat

Tak tenhle díl byl dobrej, navnadil mě dost na ten další :-D A doufám, že tam Kasper zůstane, hodně mě bavil :-D Škoda, že už ho nevrátili dřív :-) Jenom mě překvapuje, že nevrátili Dannyho, ten byl dost výraznej

10
Hooper
Reagovat

@Carol: Ad Kasper – že jo? Takovejhle kaspřík mě baví. Cokoliv od „Malte, půjčil jsem si plavky“ bylo super.

A nutno teda říci, že křesťan fakt nezahálí, byla i toulitka:)

11
Melek
Reagovat

@Carol: Danny byl sice výrazný hráč, ale v současné situaci určitě víc dějem zamíchali vybraní. Lauřini nápadníci pohromadě určitě nebyli náhoda :D

12
okkvp
Reagovat

Už jsem to tu psala tolikrát, vždyť je to tak průhledné – navrátilci jsou jen lidi s citovými/(sexuálními) vztahy k někomu a návrat tudíž může mezitím změněnou situací zamíchat. Letošní série je o tom celá – sourozeneckými, mileneckými a jinými bližšími vztahy z domova počínaje. Je tedy třeba vzít v úvahu to, že příprava návratu trvá cca týden – když se podíváte zpátky, přesně to sedí
Henrik se vrátil v momentě, kdy Amanda váhala, ale vypadalo to na její komplot s Dannym
Nadia přišla ve chvíli, kdy se Malte začal vinout kolem Laury
Amanda se vracela v době, kdy to vypadalo na pevné spojenectví Laury a Henrika
Christian před týdnem proháněl Nathali, Malte se držel Laury i přes Mortenův „dáreček“ na rozloučenou

13
okkvp
Reagovat

@okkvp: a mimochodem to, že se vrátila Nadia dokládá také mnohé úvahy zpochybňující ty její řečičky, že se Slaďourem měli v hotelu čistě jen kamarádský vztah.

14
Melek
Reagovat

Ta Mille ale opravdu nemá moc štěstí na kluky. Buď ji nechce nikdo, nebo se jí Křesťan pořád vysmívá kvůli původu a teď se zase musí dělit :D

15
Ananas
Reagovat

Tenhle díl byl skvělý. Casper Reloaded nemá chybu!
@Melek:
Počkej, ty dvě bff nakonec chlapy pošlou do Průhonic a vytvoří pár:-)

16
Ananas
Reagovat

@Hooper:
Hlavně byl placák, na to jsem se nejvíc těšila:-))

17
Melek
Reagovat

@Ananas: Jo, to mě taky napadlo, když jsou to ty nejlepší kamarádky do konce života :D Ale stejně jsem zvědavá, kdo tam nakonec zůstane. Hlavně, aby to nebyl Morten :D

18
Ananas
Reagovat

@Melek:
No ten je doufám úplně bez šancí!

19
Blabla
Reagovat

@Ananas: taky doufám, že je tam bez šance…

nicméně bylo fakt vtipné, vidět čumáčka, jak se mega potí….:D to jsem čekala a jsem zvědavá, jestli se charakter Christian přizná k tomu, jak moc myslel na Brežněva a přitom asi druhý den drtil lociku….:D

20
Prochor
Reagovat

Bez Nadii a Henrika je to beznadějná nuda.

21
Hooper
Reagovat

Zatím jsem na začátku jedenácté minuty, ale ten křesťanův udivený pohled, že Eskymák nečeká pasivně, je dobrý. Mille dva body.

22
okkvp
Reagovat

@Hooper: jojo …jestli je Sandy v Hotelu a u diváků jako taktička podceňovaná, tak Christian je její pravý opak.

23
Hooper
Reagovat

Martin u stolu slušně argumentoval, když se měli rozhodnout, kdo vypadne a „promiň, musel jsem se rozhodnout, kdo vypadne, jsi to ty, je mi to líto“ mi už docela leze krkem (obecně, nejen v dánské verzi). Jinak Malene při párování měla pravdu, když pro duel uvažovala o dvou nejslabších párech, trefila to (ale nebylo to zas tak těžké).

24
Carol
Reagovat

Fajn díl, bylo skvělé vidět Malene vypadnout podruhý :-D Ta holka si o sobě vážně hodně myslí :-D

25
Blabla
Reagovat

@Carol: tak jsem to stopla, když Malene vybrala Nathali a Benjamina….tak ty bych určitě nevybrala….už chápu, proč šla domů….ale ještě tam nejsem…

26
Blabla
Reagovat

a asi tam ještě chvilku nebudu…bo tím, že jsem to stopla, tak se to načítá od začátku….hip hip hurá prima!!!!!

27
Ananas
Reagovat

@Blabla:
To už jsem taky zjistila, grrr!

28
Blabla
Reagovat

@Ananas: asi se díváme obě zároveň, bo se to pořád seká :D ale je zajímavé k čemu to vede :D

29
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Asi to na dva diváky najednou není stavěné!:-)))

30
Blabla
Reagovat

wow…tak jsem ve 24- minutě a nechci nic prozradit, i když už to tu je…ale myslela jsem. že po tom někdo šáhne….:D

31
Blabla
Reagovat

ok….tak chris mě mrzí trochu…ale análem to skončilo…

32
Prochor
Reagovat

Sice jsem to ještě neviděl ale přál bych to asi Kasperovi kvůli čumáčkovi a tomu, jak by se zachovala dál mezi Maltem a Kasperem.

33
okkvp
Reagovat

@Ananas: nejspíš ani na jednoho to není stavěný, já jsem teprv u úterka a už se mi to samovolně odporoučelo nejmíň 10x – ani zastavovat nemusim. Jestli se začnou primáci vytahovat počtem spuštění, tak je to jasný – naprogramovali si tam kurvítka :(

34
Ananas
Reagovat

Zlobilo to, sekalo se to, ale stálo to za to!
Christianův obliček, když Mille zvedla ruku, je pro mne jeden z vrcholů celého HP. V rámci objektivity připouštím, že to byla asi první chytrá věc, kterou Mille udělala. Ale jsem ráda, že sympatie, které k ní od začátku pociťuju, nebyly zcela mimo. Za jiných okolností by mne mrzelo, že Christian odchází, ale radost nad Malininým protaženým ksichtíkem vítězí.
A křen Morten je třešinka na dortu!
Jupí jupí!

35
Johana
Reagovat

@Ananas: …Malinin protažený ksichtík…jak znám Ananas, nebyl to překlep :-)))

Včerejší díl mi plně vynahradil vypadnutí Henrika a to jsem myslela, že to vzdám…
Kdo by to řekl, že právě nenápadná Mille před finále zahýbe dějem.

36
Johana
Reagovat

Jen pro ty, co nevědí…zajímalo mne, jak velké bylo to finanční pokušení, co nabízela Rikke a je to necelých 185 000 czk.

37
Ananas
Reagovat

@Johana:
:-))
Jenom? Tak to jsem si představovala větší pokušení.

38
okkvp
Reagovat

@Johana: nicméně je to pořád cca 1,4 čistého měsíčního výdělku, který u účastníků HP tak asi připadá v úvahu a vzhledem k tomu, že dánští účastníci nemají ani obdobu primáckých diet (účast je skutečně naprosto bezplatná) a v případě celkové výhry mají hodně progresivní zdanění, tak je pořád hodně na úvahu mít alespoň tohle anebo lautr úplně hovno.

39
okkvp
Reagovat

Rekap úterka bude večer, čtvrtek snad zítra. Mám bohužel momentálně plné vytížení na úplně jiných frontách

40
Ananas
Reagovat

@okkvp:
A o kolik prosím Tě vlastně hrají?

41
okkvp
Reagovat

@Ananas: Maximální výhra je 500 tis DK. Minimální 50 tis

42
okkvp
Reagovat

@okkvp: ještě bych asi měla dodat, že u max výhry je zdanění 40%.

43
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Děkuju.

44
Melek
Reagovat

Mille konečně vystrčila hlavu z davu. Ale i tak patřili Christian s Malene mezi mé nejoblíbenéjší účastníky, hned za Henrika :))

45
okkvp
Reagovat

uf, rekapy konečně dohrnuty

46
Miky
Reagovat

Zdravím panáčkovcov,
a toď môj skromný názor na predfinálové dianie v HP:
– Christiana nevyrazila tmavá Grónčanka, z HP sa vypráskol on sám svojim šlendriánstvom v posledných hodinách, nakoľko ( zjednodušene povedané ) spojil prácu so zábavou a to by taká hviezda, na akú sa počas celého HP hral, urobiť nemala,
s Malene, čoby Miss Paradise, si mohol užívať po súťaži v reále, ale o víťazstvo v HP mal zabojovať s Eskymáčkou Mille – ale tak, že by jej to dal jednoznačne najavo, aby o tom ona nemala najmenších pochýb, keď ešte pár dní dozadu očividne na neho vzhliadala ako na druhého po Pánu Bohu,
skrátka povedané: ak chlap a jeden z favoritov v tomto štádiu súťaže rozmýšľa ( s prepáčením ) vtákom a nie hlavou, nezaslúži si dopadnúť inak, ako dopadol.
Christianovi nič nebránilo potiahnuť to s Mille do záverečných kôl, Eskymáčkina až psia vernosť a oddanosť by mu k tomu výdatne pomohla.
No a k jeho zaslepenosti sa pridala iba taká maličkosť, ako pud sebazáchovy u Mille, ktorý v nej prebudili posledné udalosti ( vyhadzov zo spoločnej postele pred poslednou nocou a ešte z akého dôvodu – no ktorá žena by takéto niečo odpustila, ako aj Christianove vajatanie o tom či by uprednostnil Mille alebo Malene. Takže chlapec si vychutnal svoju poslednú sladkú večeru pred popravou, ale viac už čakať nemohol.
– keď som už nakúsol Mille: to dievča zvolilo super taktiku ( alebo presnejšie super spôsob prežitia v súťaži, slovo taktika by v tomto prípade bolo veľmi nadnesené – z toho, čo nám servíruje TV3 sa nedá vedieť, či jej to niekto poradil, či si to zvolila sama alebo celý jej pobyt a šťastný postup v HP je iba dielom zhody náhod ),
takže jej metóda prežitia v HP sa dá nazvať „Daj ma kde chceš, len ma ticho polož“ – nikto sa k nej veľmi nehlásil ( možno aj pre jej pôvod ), nikdy sa s nikým nepohádala, nikomu neprekážala, nikto po nej nepoľoval ako po nebezpečnej hráčke, nikdy neriešila žiadnu taktiku boja, takže ju nikto ani veľmi nechcel vyprásknuť domov – proste ideálna osoba na prežitie do záverečných kôl. Určite nie je nastavená na víťazstvo, ale takú súperku by si každý z favoritov želal v záverečnom súboji.
– no a presným opakom postupu, aký vidíme u Mille, je spôsob hry, ktorý predvádza naša Čumáček Laura – ona totiž ťaží výsostne z toho, že každý jedinec silnejšieho pohlavia by s ňou bol rád v páre, alebo presnejšie po zotmení v posteli – napriek tomu, že práve ona v konečnom dôsledku dopomohla k odchodu z HP väčšine chlapov, vlastných partnerov nevynímajúc ( čo ju ale vždy samozrejme veľmi mrzí – ako sa to snaží vysvetliť svojim švitorivým hláskom v spovednici po tom, ako sa za nešťastníkom s kuframi zabuchnú dvere HP).
Keďže sa u mužského osadenstva už zapísala v štýle, ktorý sa dá stručne pomenovať štyrmi slovami „malá, vrtká – dobre ……….. ( teda dobre si rozumie s pánskou časťou HP ), ani sa nemusí veľmi namáhať v hre či obávať vyhadzovu.
Otázkou je, do ktorého kola od konca jej táto taktika ( a tu už je to slovo namieste ) vystačí.

47
okkvp
Reagovat

@Miky: zdravím a dík za dlouhý komentář (upřimně)
Na tu bezproblémovost Milliných vztahů se budu muset blíž podívat, tam si nejsem úplně jistá, jestli skutečně doteď prošla bez rozepří, mám dojem, že něco bylo. Na její vyšachování zálusk byl, dokonce myslím z obou stran, ale spíše na začátku. Je fakt, že po ní nikdo vyloženě nešel. Ale po Lauře doteď vlastně taky ne. Ona dobře vychází i s holkama. Vlastně jediný, kdo kdy nahlas zauvažoval o tom, že by měla vypadnout je Nathali.
(ty holčičí vztahy se nejsnáz rozklíčují přes oblečení)

48
Prochor
Reagovat

47 – Po Lauře šla vyloženě asi jen Nadia, což se datuje od doby, kdy jí Nadia prozradila, že je lesba a Laura to hned vykecala a ještě si z Nadii dělala srandu.

49
okkvp
Reagovat

@Prochor: Jenže Nadia po Lauře nešla, té vadila Amanda a Henrik. S Laurou byla kamarádka. Sice tedy „kamarádka“ z Nadiny strany, protože ji využívala, ale spíš si jí pěstovala a využívala, než aby po ní šla. Potřebovala ji, proto taky při pobytu v hotelu bez mrknutí oka snášela, že se jí Laura obtáčí kolem Malteho.

50
Prochor
Reagovat

Vypadnutí Christiana bylo jen otázkou času. Celou dobu dělal opakovaně fatální chybu – vytáčel a urážel holky, které v HP většinou rozhodují o vyřazování kluků. Takže jakmile měla Mille možnost ho vyměnit, tak to udělala. Jaképak překvapení. Snad jenom to, že Mille není tak hloupá, jak se na první pohled jevila. Zato Christian odešel z hotelu jako naprostý hlupák.

51
Ananas
Reagovat

@Prochor:
A nesl tu prohru fakt těžce.
Kdyby jednou jedinkrát nějaký vypadnuvší řekl „Dostali mne, byli lepší, rychlejší…“, zatleskala bych. Místo toho slyším/čtu „Je úplně blbá“.
Není chlapče, blbá by byla, kdyby ti naletěla.

52
okkvp
Reagovat

@Ananas: nechci Christiana obhajovat, ale možná je dobrý si uvědomit, že nevíme, co by byl udělal, kdyby byla Mille ruku nezvedla. Vycházíme z toho, co nám štáb servíroval jako tutovku – tedy jeho snahu dostát dohodě s Malene.
Osobně si nemyslím, že jsme se ani jednou reakce „dostali mě, byli lepší, rychlejší“ nedočkali, myslím, že pár takových už bylo, byť lehce překrytých naštváním nebo smutkem z prohry- výpadku jako takovému.

53
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Přiznávám, možnost, že by tu ruku nezvedl ani on, byla. Ale moc v ní nevěřím.

54
Melek
Reagovat

Já to naštvání celkem i chápu. Jsou tam zavření 24 hodin denně a o výhru jde všem, takže když se jim ta jejich šance rozplyne v jediném okamžiku, přirozeně jsou naštvaní hlavně na toho, kdo za jejich vypadnutí může. Spíš už mi přijde nepochopitelné takové to zpětné obviňování, viz Danny. Pokud se z toho člověk vyspí a v dalších rozhovorech se přes to dokáže v pohodě přenést, nepřijde mi to naštvání v okamžiku opuštění hotelu až tak hulvátské nebo nevychované, je to takové přirozené vyústění toho stresu tam.

55
liesel
Reagovat

Já si právě myslím, že Christian by ruku nezvedl. Takhle to vypadá, že váhal. Přitom on to podle mě neměl v plánu. Malene se mu sice fakt líbila, ale výhra je výhra (a jak uvedl, že je Malene na peníze, mohl kalkulovat i s tím, že kdyby vyhrál, Malene by mu zradu ještě ráda odpustila). Toť můj názor.

Přidat komentář