Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Kdo je nej, nej? Pernille, Amanda a … další výsledky ankety

6. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Před dvěma týdny jsme v rámci naší velké ankety začali hledat Krásku, Sympaťačku a Husu Hotelu Paradise 2014. Na tituly kandidovalo všech 19. dívek, které 10. sérií dánského HP prošly. Od soboty už známe výsledky a je tedy na čase slavnostní vyhlášení.

V rámci vysílání Hotelu Paradise se v Dánsku, u nás i na Slovensku, uskutečnilo několikero různých anket. Anketa, kde by diváci a čtenáři mohli hlasovat o všech účastnících, se ale podle dostupných informací ani v Dánsku ani jinde neuskutečnila. Tak se podívejme, jak jste vy čtenářky a čtenáři panáčka svými hlasy rozhodli o pořadí na prvních 6. místech v jednotlivých kategoriích.

Paradise kráska

Korunku královny krásky Hotelu získala s 53 hlasy devatenáctiletá tmavovláska Pernille Johansen. Na tom, že je velmi půvabná , se tu vzácně shodovali diskutující ženy i muži a o jejím vítězství už předem nebylo moc pochyb. V hotelu jsme ji viděli v prvních dvaceti epizodách.

Na druhém a třetím místě se umístila Amanda Palm Nielsen a Malene Overgaard s 50 a 45 hlasy

Pořadí na dalších místech

Dívky na dalších místech získaly 42, 39 a 31 hlasů

V kategorii jste rozdali celkem 338 hlasů, 4 dívky nedostaly ani jeden

Paradise Sympaťačka

Titul nejsympatičtější a nejoblíbenější dívky získala s velkým náskokem Amanda. Obdržela 82 hlasů. V téhle kategorii Amanda válcovala své kolegyně i doma v Dánsku a tak její vítězství nepřekvapuje ani tady. Čím si diváky tolik získala, když jí často vytýkali, že se příliš výrazně maluje a neušla ani posměškům za hloupost? Nejspíš tím, že působila mile, vesele a s tou hloupostí na tom nebyla zdaleka nejhůř. Na její oblibu měl ovšem určitě vliv i její románek s Henrikem.

Na druhém a třetím pořadí se umístila Sandy Esko a Mille Lenzt s 69 a 64 hlasy. I tady nic moc překvapivého, byť obě si ve svých začátcích v hotelu od diváků užily nejednoho krutého odsudku. V Dánsku obě ale získaly více divácké přízně až poté co, hotel opustila Amanda (přičemž jedna bodovala podstatně víc než druhá) a myslím, že u nás je to podobné.

Pořadí na dalších třech místech je ale poměrně překvapivé a ani zdaleka nekoresponduje s dánskými ohlasy. Natascha v době působení v hotelu na Dány nijak extra nezapůsobila, Perle si za těch jejích 4 dnů v hotelu pořádně všimnul jen málokdo a nedočkala se ani kladnějších ohlasů v diskuzích. V počtu příznivců, sledovačů svých fcb a insta profilů je v části, kde záda přecházejí do chvostíku.

Nejméně oblíbené jsou u vás Nathalie (5), Mortyša (3) a Camilla s Lisanette (1). V kategorii jste rozdali 438 hlasů.

Paradise Husa?

Hloupá Husa je nelichotivé označení, tenhle výraz používáme nejčastěji pro výsměch, ponížení a dokonce i urážku. Jak překvapivé, že zrovínka tahle kategorie v naší anketě přitahovala nejvíc zájmu. Rozdělili jste v ní totiž 752 hlasů, což je 49% z celkového počtu.

Účastnice téhle řady HP se inteligencí nijak moc chlubit nemohou, to je samozřejmě bez debat. Ale milé dívky a dámy čtenářky, (diváků HP, čtenářů je zanedbatelném množství) nebudeme si přece natřásat peříčka, že za monitory sedíme jen samé vzdělané a inteligentní holky, které se nikdy v životě, jako husy nechovaly a proto můžeme být tak kritické. To bychom byly přece husy. Navíc výsledky klikání vypadají, jako kdyby část hlasujících zaměňovala hloupost za nesympatii, osobní averzi. Skoro to vypadá, jak když se na účastnice vrhlo mnohohlavé hejno hus za klávesnicemi, každá syčí a touží štípnout co nejvíc protivnic. Anebo nám anketu hacklo odborové hnutí vědeckých pracovnic?

Vítězka od vás obdržela 72 hlasů, o druhé a třetí místo se dělí dvojice s 60 hlasy, na opačném konci se ocitly dívky, které získaly jen 19, 11 a 6 hlasů. Výsměchu si ale od nás užily už všechny dost a ty které tam ještě jsou, si určitě své zasloužené porce ještě užijí.

Takže … Takže kdo chce vědět, jak která dívka v téhle kategorie dopadla, a komu náleží pomyslná koruna a mísa šlejšek, bude si na to muset přijít sám.

Zdroj obrázků: TV3, Iprima Style, TV3/Prima play, ekstrabladek dk, instagram a fcb viz nominace, tumblr.com/search/disney introduction/rexannegoof, underconsideration.com/artofthemenu/archives/the_silly_goose.php, missmartins.dk

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Johana
Reagovat

Proč ta obhajoba Nathali ?
U mě první místo v kategorii husa sedí a to nejsem ani v odborech, ani vědecká pracovnice. Jak jinak se dá nazvat čtyřiadvacetiletá dospělá žena, která sama sebe vnímá jako princeznu a vnucuje to i okolí?
To už se snad nedá považovat ani za zastuzenou pubertu a u Nathali se to nedá vysvětlit ani tím, že jde o její svérázný, husou za klávesnicí nepochopený smysl pro humor.

Překvapuje mě spíš druhé místo. Že se Natasha moc neprojevuje, bych zatím za hloupost nepovažovala.
Docela překvápko pro mě taky je, že se Pernille nedostala v této kategorii ani do první šestky – ta její matematická operace na prstech je nezapomenutelná.

2
okkvp
Reagovat

@Johana: No vidíš, jak je to snadný najít…. a já ušetřila kus místa i času

3
Johana
Reagovat

@okkvp:
…a to já zas ráda vypomůžu, tak přidám ještě 3. místo – Lísanette ( tu si teda moc nepamatuji, tak jsem ji svůj hlásek určitě nedala),
no a o pěkné 4. a 5. místo v kategorii hus se dělí Laura se Simone ( tam jsem možná nějaké to polínko do ohně přiložila )

Teď se mi právě zdá, že je diskuze vedena velmi distingvovaně ohledně kritiky účastníků. Já totiž objevila ( toto slovní spojení přímo nesnáším, ale jak jinak to napsat ) Panáčka u cs Paradisu a to teda bylo občas počteníčko :)))

4
Melek
Reagovat

@Johana: Pravda, pravda, Nathali nám nějak zastydla v dětském snu. Mohla by se aspoň naučit znakovou řeč, aby to její neustálé rozhazování rukama k něčemu bylo :D

5
Johana
Reagovat

@Melek:
Rozhazování rukami má Nathali asi odkoukané od animované postavičky Rapunzel…bez toho by to nebylo dokonalé :-)

6
Ananas
Reagovat

@Johana:
To jsem nečetla, ale tipnu si – přímo úměrné cs paradajsníkům?:-)
Ad Nathali – takže nepouštět k pánvičce?!

7
Ananas
Reagovat

@Johana:
Stříbrná medaile Mortyši mne taky překvapila. Pernille podle mne měla štěstí (nebo smůlu:-)), že už je to strašně dááávno. Můj osobní tip na medailové pozice v této kategorii byl Natálka, Pernille, Laura.

8
okkvp
Reagovat

@Johana: no, až na to, že to pořadí máš trošku s mezerama, dvě dámy na vysokých pozicích ti chyběj. Já jsem vám tady ale vůbec nic neupřela, pořadí tu je a komplet celé.

9
Johana
Reagovat

@Ananas: přímá úměra, lehce nadsázky a pořádná dávka humoru ve většině z mnoha příspěvků.

Podle mne je riziko, že se princezna Nathali dobrovolně přiblíží k pánvičce, minimální :-)

10
Johana
Reagovat

@okkvp: pravda, já nějakým nedopatřením vynechala první čtveřici dívek a tam je to kandidátkami na titul přímo nabité.
Teď už je mi jasnější, proč jsi v článku psala, že část hlasujících mohla zaměnit hloupost za osobní averzi – nejspíš ani tak nešlo o Nathali…

11
okkvp
Reagovat

@Johana: O Nathali skutečně nešlo, nešlo ale ani o nikoho jiného konkrétního.
Ale musím uznat, že jsem se u té ankety pobavila, zvlášť v prvních hodinách a dnech mi velmi bavila rychlost s jakou přibývaly hlasy právě v téhle kategorii … prostě jak jsem psala, hodnotit pitomost druhých bylo evidentně velmi lákavé

12
Ananas
Reagovat

@Johana:
Pokud chce být Locikou, měla by ji mít zavěšenu proklatě nízko:-)

Přidat komentář