Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: ANKETA Kdo je úžo, úžo, úžasnej? Nominace

28. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Do finále HP máme už dost blízko, i když s Primou je to ještě daleko. Čas vyplníme zjišťováním, co si o téhle RS a jejích účastnících myslíte. Po anketě dívek, dnes máme na paškále pány. Kdo je podle vás nejhezčí, nejsympatičtější a nejstřelenější? Čtěte a hlasujte anketa ukončena 10.10.2014

Kluků či mladých mužů Hotelem prošlo o jednoho méně než dívek. Jenom 18. I pánové jsou každý jiný, malí, velcí, tlustí, tencí, blonďáci i bruneti. Někdo mistr taktik, někdo spíš jen klátič dívek. Někdo hrál přímočaře, někdo využíval více falše, s někým byla psina a někdo nám možná krutě vadil.
Opět můžete projevit své vlastní priority. Pány budeme poměřovat v kategoriích :

Paradise fešák – podle osobního vkusu co se týče krásy
Paradise sympaťák – podle sympatií a osobní obliby
Paradise prdloň – podle toho, kdo se vám jak zdál střelený či prdlý, tak trochu cvok či mimoň, nad kterým jste úžasem nechápavě nebo nevěřícně zvedali obočí.

Hlasování ukončeno 10.10.2014 ve 24hod.


hp-a-k1

hp-a-k2

hp-a-k3

hp-a-k4


hp-a-k5

Zdroj obrázků: TV3, TV3/Prima, Realityportalen.dk, se&nu, instagram balslev88/bricardoh/danielliam91/dannyrozenberg/henrikhoulberg/nyrentelli/kasperbirch/kristofferparadise/maltecastro/martindengsoe/michaelhoulberg/mortennielsen90/patrikkjensen/sander_06/simon_roebel, fcb Bekim Paradise 2014 fanside/Thomas-Paradise hotel 2014

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
pelmel
Reagovat

jen pro pořádek :-)) : dívčí anketa bude asi spíš ukončena 3.10. ve 24 hod. Září už končí…:-))

2
okkvp
Reagovat

@pelmel: njn, ups – děkuju, za upozornění

3
Blabla
Reagovat

přiznám se, že jsem u někoho hlasovala, že je sympatický prdloň :-) doufám, že je to možné, bo se mi tak kdosi jevil :-)

4
Ananas
Reagovat

Mně to slovo prdloň samo o sobě zní skoro pozitivně, rozhodně ne dostatečně záporně pro mé úhlavní „fanouše“.

Přidat komentář