Panáček v reality show

Hlava Rodiny – díl Matěj

25. Září 2014 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=10092 w=615]Čtvrtý díl docu-reality české televize Hlava rodiny bude patřit klukovi z vesnice. Na čtrnáctiletého hrdinu čeká úkol ukočírovat rodinný rozpočet rodiny s malým hospodářstvím a pomalu dostavovaným domem. Nepůjdou husy a králíci v rámci úsporných opatření na talíř? Dívejte se, ČT 1 čtvrtek 20.55

Po holčičím, trochu problematickém dílu, tu máme opět hlavního hrdinu chlapce.

Matěj Rössler vypadá na první pohled jako sympatický kluk. Je stále ještě žákem základní školy a sní o tom, že by chtěl být zubařem. Prý je skromný a má vše potřebné – počítač, na kterém hraje své oblíbené hry, má kolo i skútr. K radostem jeho teenegerského věku ale patří i pravidelné povinnosti –starost o drobné domácí hospodářské zvířectvo. Žije s ovdovělou maminkou a sourozenci v domě, který po smrti Matějova nevlastního otce před třemi lety, rodina teprve pomalu a složitě dodělává.

Matějův sen o „libovém“ povolání s velkými výdělky za málo práce přijde trochu pobořit odborník působící hned v několika oborech. Zubní lékař, stomatochirurg, specialista na laserovou a estetickou medicínu, vysokoškolský pedagog, úspěšný podnikatel, moderátor a scenárista Roman Šmucler.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
okkvp
Reagovat

v ukázce mě zaujalo řešení „kombinovaného sporáku“

2
Bacon
Reagovat

Ježíš, ten je protivnej… Horší než slečna z minulýho dílu, na tu se aspoň dalo koukat. I když sestra taky není k zahození :D

3
okkvp
Reagovat

Mně tedy kluk přišel dost v pubertálním normálu. Jó, kecy a chování našich dorůstajících robátek jsou někdy na zabití, ale oni si zas totéž myslí o nás :-))
Kluk přijemně překvapil tím, jak se postavil k vaření i k události se psem. Poradce sice dost pomáhal, ale Matěj byl taky zatím nejmladší. To, že jej tahle role nebavila, se dá imho taky dobře pochopit. Opakovačka by se mu šikla, ale potřebovala by to i maminka.

Přidat komentář