Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Od kaktusu k pokladu a pak ke klíči od sbaleného kufru + rekap 59 a 60

24. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

15. týden v Hotelu Paradise ukončí dva netradiční dny. Ačkoliv tam mají středu, Pandora se nekoná. Nejprve se půjde na výlet a výletníky čeká přespolní běh. Poklad je ale jenom výzva: komu určíte nebezpečnou misi? Kdo byl zvolen odvážlivcem a co z toho plyne, se dozvíte v úterý.
Ani čtvrtek není běžný den. Místo párování účastníky čeká zvláštní obřad s klíči a čtyřmi sbalenými kufry. Otázka je, kdo má ten, co odmyká. Klíčem k úspěchu je totiž takový klíč nemít. Kdo nám večer zmizí a nemá čas ani na obvyklou rozlučku? Dívejte se 25.9. v 19.00

Kdyby někoho náhodou zajímalo, v které „poušti“ se ti chudáci proběhali, tak to bylo na cca 5 km vzdálené pláži Teopa, na ploše cca 1000 x 400 m. Místo štáb dobře zná, je pod hotelem, kde se odehrával HP 2011 a 2012. Pláž je chráněným územím (rozmnožování želv)

Vzhůru za pokladem – rekap 59

(a opravník drobných titulkových omylů)
Jen co protřela oko už se Laura svěřuje jak moc jí trápí, že s ní Malte už 18 hodin nemluví. Sandy stále ještě řeší Christianovo obvinění, že má prsty v Nadiinu vypadnutí a na slovu ukrácená princeznička Rapunzel taky ještě nevykysala.

Henrik s Benjaminem ale dostali k snídani dopis, že jdou na výlet a berou si sebou první přihlášené Lauru a Nathali. Vidiny a plány mají všichni čtyři úžasný.


Skutečnost je ale zcela jiná, žádné vodní lyže, žádný bungee jumping – holá pláň, sem tam kaktus, sotva náznak civilzace a k tomu dvě mapy, dva kompasy a dopis. Hledejte poklad vážení, kdo bude rychlejší získá moc a bude rozhodovat.
Laura tuší zádrhel. Kvůli jejímu orientačnímu smyslu rodina už mnohokrát dlouze bloudila. Do páru si jí vybral Benjamin, na Henrika zbyla Nathali. Prý to ale půjde dobře, Henrik se podle svých slov v mapách vyzná a Natálka je rozhodnuta se vším souhlasit. Tož rozchod.
Jsou mladí, plní energie, takže místo pochodu nasazují přespolní běh. Benjamin se pustinou žene jako drak a už mají skleničky, šampus, našli i polštáře schované v roští a míří k moři na uchystanou piknikovou deku.
Henrik volí tempo běhu opatrnější a i zvolená trasa asi nebyla ta nejlepší. Kde jsme – tady. Ne, teď půjdeme tudy. Kruci nemají v té mapě náhodou chyby? Nemají. Natálka vzdychá, že je jako Princezna ztracená v divočině, kompas evidentně zahálí a ty kaktusy jsou si tak podobný. I mistr tesař se holt někdy utne, v honbě za pokladem Nathali a Henrik prohrávají zhruba o půl dne.

V hotelu se zatím čas využívá k zdravému pohybu. Kluci posilují a Mille to chce zkusit taky. S kondicí to ale u ní asi nebude moc valné, pod činkou ječí jako siréna „sundejte to ze mě“ a při sedech lezích funí jako mašina, přesto se prckovi Balslevovi zdá roztomilá. Po sportu si dopřávají chvilku odpočinku a Mille před kluky na hlas řeší, jak se těší, až se vrátí domů a nechá si zvětšit poprsí. Že tedy už chtěla být krásná sem, ale doktoři jí to nedoporučili. Pánové se pídí proč, ale při pokusu o vysvětlení pánové nevěřícně valí oči a nenápadně po sobě pomrkávají.

Co to řekla? Že by mohla mít závěry??? Kde? Jak jako?

Jo aha, bába nebo sníh. Závěry, kompilace anebo komplikace, Eskymáci takovéhle maličkosti neřeší :-DDD

Na nedaleké pláži zatím po přípitku na šťastné shledání došlo i na dopis. Laura s Benjaminem vyhrávají možnost přidělit nebezpečný úkol jednomu z kluků v hotelu či na dece. Benží i Henrik mají nebezpečí po dnech v solo už tak dost, šiklo by se to spíš na vyhození někoho silného.


Po návratu do Hotelu všichni čtyři svorně oznamují ostatním, co užili i k čemu došli. Po důkladném uvážení dostal nebezpečný úkol Kristoffer.
Ušounek má zdravé sebevědomí, teď všem ukáže co v něm je.

Venku už se nachyluje slunce k západu, na pořadu dne jsou oblíbené „sladké chvilky“ , nám dosud skrytý rituál. Při pohledu na tu kýčovitou nádheru každý myslí na ty co má rád.

Laura myslela na Malteho a ten to zřejmě zaslechl. Nebo, že by v tom byl spíš blížící se čtvrtek a počet pánů v hotelu?
24 hodin nemluvení je na převýchovu dost, ještě před večeří za ní Malte kluše a nastává dojemně romantická usmiřovačka. Chybělas mi, buď upřimná, nebylo v tom i něco jiného? Řekla jsi mi vážně všechno? Laura přísahá, že tohle jediné se stalo a nic víc v tom nebylo, ale to, že se jí Morte přece jen trochu líbil s ohledem na Malteho rozjitřenou duši prozřetelně zamlčí. A tak je nakonec za upřímnost pochválena a v pusách už zas rejdí jazyky.

Večer plyne a zatím se nic neděje. Tedy kromě toho, že Balslev měl pitomý nápad ochutnat i místní chilli a propálil si ústa, žaludek a při vidině, jak by asi reagoval jeho konečník, to šel raděj vyzvrátit. Sandy z té nejistoty, co je s tím nebezpečným úkolem, dokonce chytla paranoiu a s podezřením kouká i na nového barmana. Malte opět překvapuje zvláštní logikou a straší ji polomrtvým broukem v krabičce.

Po chvilce tanečního reje s polštáři Ušoun konečně objevuje o čem ten jeho nebezpečný úkol je. Cestou na wc zjistil, že má na posteli má čtyři náhrdelníky a dopis s pokyny. Jeden si vezme a další předá tomu z kluků, který by měl podle něj vypadnout, ten pak předá další jinému a tak se rozdají všechny čtyři. Všechno prý skončí zítra ráno.
Ušoun zapřemýšlel. Néni přece žádný blb, cíl je jasný – Henrik musí ven. Přívěšek dává Christianovi, ten si vybral Martina a poslední označkovaný je přesně podle předpokladů Henrik. Ušounek má přece pod čepicí.

Martin je spokojený podstatně míň. Henrika by se sice taky rád zbavil, ale chtěl být mimo a teď je sám ohrožen. Rozhodnutí při hlasování záleží přece na mnoha lidech. Ušoun problém nikde nevidí, a oznamuje nám, že s Martinem hodlá do budoucna nejspíš spolupracovat.

Co na nastalou situaci říkají Christian s Henrikem? Maj nervy, co jinýho.

Klíčová zkouška – díl 60 rekap

Čtvrteční ráno v Hotelu rozjasnila Sandina katastrofa. Na čele se jí do rána udělala divná boule.Cizí neštěstí vždycky potěší. Zatímco některé dámy podle výrazu chápaly Sandinu zoufalost, zbytek a hlavně pánové se pobaveně smáli. Smích to ale nebyl zlý a tak se nakonec společnost válela nakažlivým smíchem téměř komplet.

(válela jsem se též)

Tím ovšem uvolněná nálada skončila. Čtyři kluci mají ty záhadné přívěsky a tuší, že v tom asi bude něco víc. Ušounek se v rozhovoru s Benjaminem dohaduje, že by mohl dostat nějakou moc, výhodu anebo jinou mrkvičku. Chtěl by ukázat, že se dokáže správně rozhodovat a ovlivňovat hru. Bylo by fajn, kdyby mohl někoho vyhodit. Samozřejmě úplně nejlíp, kdyby to byl někdo, kdo tam zaclání nejdýl, maluje si zářné zítřky.

K snídani však pinglík přináší černou obálku a ta nikdy nevěstí nic dobrého. A taky jo. Jeden z kluků s náhrdelníkem dnes večer vypadne. Kristoffer má v pokoji čtyři klíče a má je přidělit. Ten, kdo dostane klíč, který bude pasovat do zámku, půjde dom. Než se dostaví na klíčový test, mohou si ale klíč s někým vyměnit.

Hm, tak tohle tedy vypadá na drama. Postavení si pochvaluje akorát ušounek,

ale bude to prý těžký, musí přemýšlet jako jeho soupeři. K naší radosti, o různých možnostech, komu ten odemykající klíč přidělit, uvažuje nahlas. Kdyby vypadl Martin, zdědil by Sandy. Kdyby jej dostal Christian, zůstala by Mille sama. Nejlíp by bylo, kdyby jej dostal Henrik, ale je to vážně silný hráč (a nemá partnerku). Ušounkovi se vaří mezi ušima – potřebuje aby to vyšlo, jinak vypadne a to tedy fakt nechce.

Takže jak se rozhodl?
Christian dostal klíč s měsícem, Henrik má motýla, Martin hvězdičku a Kristoffer si nechal klíč se symbolem sluníčka.

Christian trošku propadá panice. Kruci, kdyby tak věděl, jestli chce ušoun vyhodit jeho nebo Henrika, možná chce ale vyhodit Martina, je to těžké dilema.

Ušounek si bere Christiana stranou a uklidňuje jej, že klíč s velkým K dal Martinovi, řekl mu to a doufá, že tomu Martin věří.
Christian vypadá, že mu to zní celkem rozumně.

Dalším zpracovávaným v ústraní je Henrik a i ten slyší stejnou písničku. Ušounek ale taky dodal, že Martin roznáší, že Klíč dostal Christian.
Henrikovi to šrotuje a taky si všímá. Cukalo mu oko a proč jim to vlastně říká?

Martinovi asi řekl pravdu, ale jim jen lže.

Komu Ušounek skutečně lže?
My diváci máme výhodu, vidíme rozhovory obou stran a tak snadno odhalíme, že ušounek lže všem, a nejvíc tomu, o kom včera povídal, že by s ním rád hrál.

Vidíme jej totiž znovu uklidňovat Martina, že ten vyhazovací klíč má Christian, a to proto, že pokud by vypadl Henrik, Christian by se spolčil s Laurou a u Mille má větší šance než Malte. Jasný jak facka, ne?
Jenže Martinovi to celé připadá nějaké podivné, Ušounek si asi myslí na Sandy. Kristofferovi ale samozřejmě přikyvuje, že mu na 100% věří.

Malte se cítí opominutý a nevyužitý, a tak se také snaživě zapojuje. Záhady a teorie, to je jeho a teď má navíc příležitost „potěšit“ nepřítele. „Christiane, ten klíč máš ty. Všechny ostatní symboly tady jsou, jen tvůj měsíc ne“. Ale snaživě se nabízí, že jej půjde najít.
Christian má dnes asi slabší den a chvíli je ochoten věřit, že ty symboly nějaký význam skutečně mají, zatímco Henrik s Martinem se nenápadně pousmívají. Pak to Maltemu ale zkazí jeho už opět milovaná. S Mile totiž našly měsíce a hned rovnou tři :-D
Tak znovu, tuhle teorii přece jen tak nepustí. Malte důležitě počítá, zda osová souměrnost vzoru v hale je skutečně osová souměrnost. Uf, má pravdu, na každé straně haly má domnělé motýlí křídlo osm částí. Holky nechápou. A kde je ocas, co? Motýli, přece nemají ocas, odvrací vědátor hloupé dotazy. Na Mille si ale nepřijde. Bez ocasu je to pak ale pták!

No nic, to byla jenom mezihra. Slunce už zapadá a nastal čas se oblékat. Pánové jsou samozřejmě hodně nervózní a bojí se, že vypadnou. Klidně vypadá jenom ušounek. Věří si, plán je v pohybu a snad to klapne.

Leze, leze po železe
Na náměstíčku čeká Rikke a čtyři kufry spoutané řetězy a na nich visací zámky velikosti BIG BIG.

Tak pánové, ten kdo odemkne zámek a vysvobodí kufr z řetězů, opustí hotel. Ještě ale máte poslední možnost si klíč s někým vyměnit. Ale jen ten, jehož klíč první dopadne na zem. Kristoffera se to netýká. Je to jasný? Tak natáhněte ručičky a jdeme odpočítávat dvě minuty. Čas začne za 3, 2, 1…


Ajtakrajta. K zemi padá klíč Martina.

Pročpak jsi jej pustil Martine? No, je to risk, ale nechci tu jen pasivně stát.

Tak povídej, s kým chceš vyměnit.
V Christianovi a Henrikovi by se asi krve nedořezal. Martinovi jdou hlavou všelijaké myšlenky, Ušounovi nevěří, možná chtěl aby jej Martin vyměnil s Henrikem….

Chci si ho vyměnit s Kristofferem, překvapuje jasnozřivým úsudkem Martin. Ušounek viditelně posmutněl.

K obřadu odemykání jsou přizváni i ostatní a jen co jim Rikke vysvětlí, co se dělo, Sandy pěkně zcepení. Bojí se, že na Martina vyšel ten klíč s velkým K.

První je k odemykání vyzván Christian
Dovnitř jeho klíč jde, ale otočit jím nejde. Uf, je za vodou

Druhý odmyká Martin. Prý v životě nebyl tak vynervovaný.
Nepasuje.

Na řadě je Henrik, který ke kufru přistupuje s mantrou „Nesmí, prostě nesmí a hotovo!“
Jóóó, něco tam je, nejde to :)
I Rikke Henrikovi k dalšímu přežití gratuluje :)

Ušounek už zkoušet nemusí. Zvoral to, prokoukli jej.

Bylo to krátký, kufr už máš sbalený, tak ber a jdi, odesílá jej Rikke.

Když Ušounek zmizel ve tmě, Rikke všechny šokuje oznámením, že tady ale ještě neskončili. Je to ale jen vteřinové strašení, protože na řadě je už jen zadání nyní plonkové Sandy. Koho ze solo kluků si vybere?
I Henrik se směje, že je to nefér, že Benjamina pronásledovala v bazénu a Sandy si „kupodivu“ a s úsměvem od ucha k uchu opravdu vybrala Benjamina. Henrik tak bude mít solo nadále už jen pro sebe.

Po nerváku zaslouží všichni skleničku. A se skleničkami bez hudby se jako obvykle rozpráví. Henrik s Christianem si opět dobírají Nathali. Po hotelu jdou prý totiž řeči, že spala s Benjaminem. Natálka přísahá, že to není pravda, ale podle jejích reakcí skutečně ještě nevykysala a smysl pro humor taky nepotkala, tudíž ve zpovědnici opět dotčeně krabatí princeznovské čelíčko a šermuje ručičkama.

Dole v ložnici se zatím cementuje love story. Laura je z toho prožitého napětí celá unavená a Malte ji ochotně pomáhá s rozestýláním. Nezapoměň na zuby, jinak nic nebude, upozorňuje ji. Laura je přece ví, co se sluší, na zubní hygienu nikdy nezapomíná. Malte se ovšem chytá příležitosti. Mám ti je vyčistit sám? No já nevím, co by mi šlo na jejím místě hlavou, nicméně Čumáček seznal, že žúžovej nápad a tak se slaďour dočkal vysněné chvíle a chrup jí šolichal.

(bože to je úúúúl)
No a vztah už je tedy prý zase ouplně v pořádku.

U Christiana ty nerváky také spustili poněkud nezvyklé pochody a dospěl k názoru, že by možná někdy měli být na holky méně ostří. V rámci toho do domečku mířící Natálce se s Henrikem ochotně nabízejí, že ji všechno ponesou. Od podprsenky je jen skok k rozhovoru o velikosti princeznovského poprsí.
Natálka přes veškeré lichotky vypadá, že s vyvinutostí není úplně spokojená, machruje číslem podprdy 75B (ponožky uvnitř taktně zamlčela), ale Christian má přímo světovou radu. Žádné pivo či mlíko, dámy prkénka, futrujte nahusto ROLÁDU! U Natálky to ovšem opět nezabralo


Hotel tedy pomalu a jistě ulehl a zvláště pánům klíčníkům se tam dnes dobře usíná. Včetně Henrika, kterého sice čeká v solo už osmá noc za sebou, ale pořád ještě je v Mexiku a to je fajn, ne?

Dost bolo ušáka

Kristofferova rajská mise opravdu nebyla nijak úžasná. V Hotelu pobyl jen 4 dny, ale i za tak krátkou dobu se pokryl slávou, která mu moc radosti asi neudělala. Omlouvání loudění u holek alkoholem se sice ještě dá s přimhouřením ok jakžtakž vzít, ale školáckým selháním ve hře s klíči si dobré renomé nevydobil ani u diváků, ani u kolegů.


Volba Kristoffera pro nebezpečný úkol se zpočátku mnoha divákům nezdála jako nejchytřejší. Je tedy fakt, že jsme se při volbě někoho jiného mohli dočkat mnohem výraznějších hereckých čísel a tudíž i podstatně většího drama, ale všechno špatné je pro něco dobré – alespoň v hotelu nezaclání slabý kus a všichni silní a zajímaví hráči nám tam ještě zůstali.
Ušounek zvolil špatnou taktiku oblbování i přesvědčování, to, že klukům dojde, že hraje vlastně jen na své jisté, fatálně podcenil.

Jak si to Kristoffer představoval, prozradil po výpadku a imho dojem, že je ťulpas tím jen potvrdil. Ani několik měsíců po nepodařené akci nedokázal vymyslet geniálněji znějící plán. Prý čekal, že je domluveno, že svůj klíč pustí Christian a neproběhla ani jím očekávaná výměna mezi Martinem a Henrikem. Martinovi klíč dal prý kvůli tomu, že mu to přišlo jako nejméně předvídatelné (!), a přiznal, že mu bylo zcela jedno, kdo vypadne, hlavně, když to nebude on.

No, možná by byl lépe udělal, kdyby se pokusil mlžit, že mu nezáleželo ani na jeho setrvání v hotelu. Mohl se totiž chytit líčení své love story.
Podle jeho slov totiž pouhé čtyři dny před odletem do Mexika potkal dívku, se kterou se do sebe velmi zakoukali a náhlý a tajný důvod, proč musí pryč, se mu tedy vlastě vůbec nehodil do krámu. Slíbil jí prý alespoň, že se bude chovat hezky a doufal, že bude mít šanci i po návratu. A skutečně, černovláska Kathie na něj doma skutečně čekala s otevřenou náručí. A protože se mu podařilo zdárně vysvětlit i všechno své chování v hotelu, tak jsou od té doby nerozluční, velmi zamilovaní a plánovali prý i společné bydlení. Poslední zprávy jsou však z 20.5.

Ještě připomenu minulývíkendový článek Tu je naše velká anketa o tom, která z holek je nej, nej, nej. Na tento víkend připravujeme druhou část, tentokrát o druhé polovině lidstva.

Zdroj obrázků: TV3, Googlemap, TV3/PrimaPlay, Paradise Hotel 2014 memy (fcb), realityportalen.dk

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Johana
Reagovat

okkvp – asi předbíhám, ale čtyři sbalené kufry ve čtvrtek znamenají, že si můžu začít dělat soukromý seznam čtyř lidí, které bych v hotelu nepostrádala ?
Na první místo bych hned šupla ušatého loudila a na zbylé tři mám také dost kandidátů :)

2
Johana
Reagovat

Tak ne, domů pojede asi jen jeden a tak doufám, že to bude ten s tím psím hovínkem na temeni…

3
Melek
Reagovat

Technická – jak se tam ocucávali Malte s Laurou, opravdu tam někdo řekl dobrou noc?
Tak nějak jsem od toho výletu očekávala víc, ale hlavně, že nejchytřejší Natálka věděla, kudy má jít :) A Henrikovi taky ta prohra neuškodila, večer potom ani nemachroval a reálně si uvědomoval, že už vyváznul tolikrát, že se to nemusí podařit znovu (já mu ale palce přece jenom držet budu :)
Celkově jsou tam dnes nějaké zmatky, první spuštění videa mě vyhodilo s tím, že se nenacházím na území ČR, naštěstí po aktualizase se to už rozjelo normálně :)

4
okkvp
Reagovat

@Melek: samozřejmě, že Malte „dobrou noc „neřekl :-))))
Co řekl, je vidět v origo titulku vedle českého – je tam „godt nok“ čiliže „tak dobře“.

Jako obvykle je podobných nesmyslů v dílu opět několik. Ty nejhorší budou uvedeny na pravou míru v rekapu.

5
Hooper
Reagovat

Takže nakonec fakt pojede domů ten, který si vytáhne „nejkratší sirku“? Některá vypadnutí mimo párování jsou přinejemenším zvláštní.

Čumáček tím, že umí číst v mapách, tedy aspoň trochu, překvapil a na Lociku začínám mít slušnou alergii.

6
okkvp
Reagovat

@Hooper: nebude to tahání sirek

7
Hooper
Reagovat

@okkvp: Tak snad to pořeší lépe. Jsem na to zvědavej, ukázka mě zrovna nenadchla, mírně řečeno.

8
Prochor
Reagovat

Takže náfuka Henrik to ustál? Škoda. Musím ještě počkat.

9
okkvp
Reagovat

@Prochor: Co měl neustát? Že byl v hledání pomalejší? Nebo snad, že nafasoval přívěsek? :D

10
okkvp
Reagovat

rekap a aktualizace upoutávky na čtvrtek

11
Prochor
Reagovat

Doufejme že náfuka už brzo zamíří do Bílého domu:-)))

12
Melek
Reagovat

Mates to teda opravdu neodhadl, výsledek byl jasně viditelný, už když si Martin chtěl klíč vyměnit. Jsem ráda, že Henrik zase přežil, snad mu to štěstí ještě chvíli vydrží :)
A souhlas s Hooperem. Natálka se opravdu už nedá vydržet :D

13
Hooper
Reagovat

Tak loterie s klíči nakonec nebyla tak strašná, čekal jsem to horší. A u vložky s boulí písečné jsem se pobavil.

14
Prochor
Reagovat

Vzhledem k tomu, že samotný Hurvínek nevěděl, který klíč je ten pravý, tak jakékoliv výměny neměly smysl. Všechno byla jen loterie.

15
Ananas
Reagovat

Vysvětlete mi někdo, proč se ti dánští chlapci tak hyzdí? Vždyť i ten Hurvínek by vypadal jako člověk, kdyby měl na hlavě vlasy a ne psí ho…!

16
bechersaltz
Reagovat

@Prochor: ROFL, ty mas dost

17
okkvp
Reagovat

@Prochor: Kolego, on ale Kristoffer přece věděl, který klíč odmyká. Kdyby nevěděl, tak by asi sotva vymýšlel nějakou taktiku, jak se hoši vzájemně povyhazují, zatímco on bude v klídku. A Rikke by asi těžko říkala, že jej prokoukli, ne?

18
Blabla
Reagovat

@okkvp: já taky nezaznamenala, že by věděl, který klíč je správný…asi jsem zrovna mrkla nebo co a holky od titulků je nějak zrychlily…. fakt jsem si myslela, že neví, který klíč je správný… Až tady čtu, že to věděl…
Nicméně pokud to věděl, tak to udělal dost blbě…dobře mu tak…aspoň nebude už těma ušima fackovat holky při jeho sápání se na ně :D

19
okkvp
Reagovat

@Blabla: ??? Šiš, dvě třetiny vyřčeného by přece bylo nesmyslnými bláboly, kdyby to nevěděl …

20
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Hlásím se do klubu těch, co mrkli!
Explicitně to tam nezaznělo.
Z těch jeho řečí to vyplývalo. Ale já být na jeho místě a třebas nevědět, taky bych mlžila jak o život, ať se rosej! Za důkaz, že on opravdu věděl, bych brala to, že on nesměl iniciovat výměnu klíčů.

Přidat komentář