Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Tento týden jsou holky ohroženým druhem + rekap 45 a 46

8. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Aktualitace 9.8.13:00 Nadia noc přežila bez úhony, ovšem dnes ji i její kolegyně čeká první z těžkých dnů 12. týdne. Na pořadu dní jsou totiž hesla „ divák se nesmí nudit“ + „soutěžící si nesmí být ničím jistí“ a tak nás dnes večer čeká štábní twist. Dívenky si zasoutěží, ale ještě neví v čem. Odpoledne přijde nová posila a večer se naši paradajci dočkají Seniorfestu. Spát dnes ale nepůjdou, uléhání uvidíme s spolu dalším překvapivým twistem až ve čtvrtečním dílu. Díl 45 rekap
V druhém dílu tohoto týdne nás čeká tanec s vozíčky i bez, taktické poddloubávky, trable s láskou, poznáme blíže Mille a pak nás čeká další wist – orientační běh s lebkou a závěrečné mávání.
Díl 46 rekap dnes

Nálada je v Hotelu Paradise po posledním párování poněkud zjitřená, navíc je situace komplikovaná zamícháním v pokojích. Připomeňme si, jak momentální rozložení sil vypadá ať můžeme tipovat, co se z toho vyvrbí na konci týdne:

Je ale třeba také představit novou soutěžící.

Mille Lentz

19 let, Amager, barmanka

Tmavovláska s očima neomylně ukazujícíma na její inuitský původ (Grónsko), je prý divoška, miluje párty a kamarádí se s ní mnohem raději kluci než dívky, což jí taky plně vyhovuje. Jeden z důvodů, proč tomu tak je, ostatně poznáte zanedlouho na vlastní ucha. Kromě toho, že opravdu není žádná křehotinka, měří prý 181 cm (o dva roky starší údaje uvádějí 176), na ni můžeme prozradit, že se přihlásila už dříve, ale rozmýšlela se. Ani na jejím těle nechybí tetování, ale zatím se drží v minimálnostech – např na malíkové hraně levé dlaně má vyvedené své příjmení. Asi pro případ nehody. Mille se původně chystala těsně před nástupem vylepšit své šance v Hotelu i u diváků zkrášlovací operací (ano, také chtěla být nafukovací), ale nakonec dala na lékaře, a kvůli možným komplikacím couvla a tak bujnější poprsí nahání jen vhodnou podprsenkou, případně možná i ponožkou.


Prozradíme vám, ale ještě něco – Mille je dcera dánského boxera Briana Lentze (7x mistr Dánska, OH 92) a pokud jste někde(na ofiku dk )u ní narazili na označení nummerpige, tak se to vztahuje k její činnosti dívky ukazující divákům čísla kol ve význačnějších boxerských utkáních a zkusila si to např v zápase Kessler vs Magee v prosinci 2012.

Díl 45 – rekap

A je tu ráno, ranko, raníčko. Nadia stále žije, Amálie doufá, že štáb předhodí nového kluka, či dva a Martin už před Simone hlasitě prdí. Snídaně jsou rozdělené. Ke společnosti celkem dobře naladěných dívek poslední doráží Nadia a neopomene se tvářit poničeně a naznačit že její úděl je těžký.
Ale už je tu dopis, jako tradičně. Rozdělte se dvou skupin, budete proti sobě soutěžit.

Naj naj naj, to je ale zase na hovno.

Simone má na vše názor a tak i na dělení: Já, Sandy a Nadia.

Další instrukce jsou na pokojích. Drahé dámy, rozhodněte, která z vás bude v ohrožení, vyberte někoho, kdo má šanci vyhrát, pokud neuspěje, vypadne.

Zatímco se dívky na pokojích hroutí, páni dosnídali a chystají se zaplavčit. U bazénu ale stále stojí snídaňový stůl a na něm opuštěný dopis. Zvědavci si samozřejmě čtou.

Ve skupince MLA je rozhodnutí dílem chvilky. Amálie se hlásí, míní získat plusy před párováním.
To na pokojíčku u Nadii je stále ještě dusno. Nadia se tváří, že tam pro tento účel není, Sandy s hlavou v dlaních skučí, že nemá šanci a Simone s brbláním „nikdy se na ničem neshodnem“ nervózně rázuje pokojem . Pak ji asi začlo hlodat svědomí, přece jen těch kámošek už má na svědomí dost (naposledy Nadiu), a tak Simone dobrovolně bere roli hlavní hrdinky. Má z nich přece stejně nejvíc šancí. A rozbrečela se :-D

Teď dorazil dopis i za pány. Píší jim tam, koho holky vybraly a že Amalie nebo Simone poletí, podle toho, jak oni rozhodnou.
Malte už je zas nějaký pohoršený, výběr Simone mu nejde na rozum, navíc s Martinem proti zbytku není v přesile a rozhodovat bude ten mamlas bez vlastního názoru (Thomas).

U Tukanů se nervozně přechází. U Draka se smrká a nálada je na draka.

Ťuky ťuk … do zhroucenin jak když střelí … a už znovu omdlévají.
Thomas oznamuje : Zvolili jsme Simone.
Podle Simone je to směšný, ovšem na tom že její odchod je spěšný, to už nic nemění.

Maltem ale cloumá vztek a zlost a vede temný monolog (původní znění) „To je ale kurva hnusárna. .. Slibuju vám, že vykopu vlastnoručně jednoho po druhým. Je mi všechno jedno, Thomase už nechci ani vidět…tohle bude válka … vopičáci jedni odporní“

Poté, co se Simone s NM dysytosti vyobjímala a se zbytkem rozloučila slovy, že měla vůči Sandy přece ty vynahrazovací závazky a konečně vypadla, vypadalo osazenstvo poněkud přepadle. Následoval ovšem oběd a bylo „šúši“ … Simona byla zapomenuta.

Navíc dole u bazénu je v červeném županu nějaký boxer.

Sakra zase holka, Mille. (sakra zase byly dámy překladatelky asi nahluché)

Pánům se nová kost samozřejmě líbí, dámy se pochopitelně ofrňují a Malte si zřejmě vzpomněl, že ji viděl v bulváru v souvislosti s tím mistrovským boxem. Ohledně specifických rysů se někteří dohadují, že je možná poloviční číňanka. Pak je zorganizována prohlídka areálu a tak se pánové dozvídají pravdu. Je poloviční eskymačka a na party se nechová jako ukázková ženská. Fááájn

(ach ty nízký pudy) Nicméně na místní havěť reaguje zatraceně blonďatě!

Mille neztrácí čas a hned se seznamuje takticky. První na jejím seznamu je Henrik a vypadá to nadějně. Thomas si hraje na galána a dělá chvíli Mille společnost, nicméně to má kapánek vadu. Mille mu nerozumí skoro ani slovo a Toborønské nářečí odmítá zařadit pod dánštinu.

Zatímco si kroužek Henrikovců + Mille vyslechl Henrikovu ódu na svou inteligenci, k bazénu je nenápadně nastražený další z dnešních dopisů. První si jej všimla Amálie a všechny svolává. Doufají, že bude nějaká párty. Mají pravdu, večer budou slavit jako vlastní babičky a děděčci. Oznámení krojované seniorparty přináší vlnu nadšení. Thomas se těší, že by mohl být i nějaký jazz a holky letí do pokoje ke kostýmům jako střelený. Tam už nadšení není tak velký – nemají být mladý a hezký. No, ale bude alespoň nějaká sranda a my poznáme, kdo má smysl pro humor a kdo musí být vždycky fešandou.

Pánové se přesouvají rozvážně, ale o to nerozvážněji se Henrik s Christianem hrdlí o značkovou košili. Je to oblíbená Henrikova značka – naval ji, nenavalim, já ji viděl první a koukej sluší mi. Zatímco jsou tihle dva ve při, špičkují se a Henrik se chová jak tři umanutí malí Jardové, ostatní pánové se s chutí převtělují do jurodivých důchodců.

Hra na důchodce naštěstí pány vzala u srdce a u stolu rozjíždějí i skvělé herecké kreace. Holky je skoro ani nepoznaly. (a já po delší době opět smíchy skoro brečela)

Jenže to je pro dnešek konec. Vlastní párty uvidíme až v příštím dílu ve čtvrtek. A nečeká nás jenom sranda, ale také orientační běh s lebkou aneb další štábní twist.

Díl 46 – rekap

Seniorpárty se nám rozjela. „Vi Holder fest“ Torbena Lendagera a invalidní vozíky rozdováděly i mladíky a Nadia při tom objevila ameriku – v kolečkovém křesle se při jízdě sedí. No uznejte, to je fakt divný :D

Asi ji to holku vyčerpalo, musela někde unavenou hlavu složit a vida, je tu mužná hruď Malteho. Načapala je ale Sandy a když se Nadia odlípla, tak se Sandy zdálo, že obtisk líčidla z Malteho vousu vypadá na Nadiném čele jako úplně něco jinýho. A bylo po idyle.
Nahoře se konečně chytla Laurřina propagace Pivní štafety. Kdo se hlásí první? Divoška Mille z Grónska.
Je pravda, že upřímnost se cení, Mille klukům včera fakt nelhala. Ukázková ženská na párty takhle vážně nekrká :D

Další láska klíčí v Paradise hotýlku. Christian na Malene vážně bere, ale ona si prý udržuje odstup. (že by ten sex minulý týden opravdu nebyl dobrý?)
U baru se zatím snaží dělat vtípky z Mille. Namlouvá jí, že je Martin bi. Mille ač pod vlivem se na rozdíl od tv joj na tenhle vtípek nechytá.

Martina si na chvíli drapsla Malene ….a co to z ní leze???

Malene zřejmě brala lekce u Dannyho. Jenže to její povídání trvá dlouho, Christian to těžce rozdýchává a svou frustraci ventiluje před Laurou. Aniž ji o to žádal, vyrazila (káča) Malene domluvat a chudák Křesťan to ted schytá na kvadrát. Zatímco schlíplého Křesťana zpracovává Henrik, že třeba šlo úplně o prd, respektive taktiku, do pokoje za nimi se žene furie Malene. Prostředníky a nedůvěru nesnáší.

Zábava u baru ale ještě pokračuje. Chybí akorát malte a Nadia. Dobrá záminka aby se o Nadiu Henrik otřel, že s už tam s každým něco měla, a otevřel si cestu do rýpání mezi Martina a Sandy. Simone je pryč, Nadia drží s Maltem, neměl by si Sandy udobřit? A co na to ty, Sandy?
Martin se v duchu pěkně čertí , Henrik s Christianem se uštěpačně baví a provokují. Martinův záměr zase si držet Sandy se jim zdá podezřelý. Má to ale háček, Sandy o tom, že by ji Martin rád vyměnil, ví. A tak je pro dnešek prvnímu stání války Martin x Henrik konec.

Laura se chystá do postele a opivěný Thomas se zřejmě snaží naplnit svůj záměr ji pomuchlat. Marně. Laura s ním mluví jako s dítkem z mateřský, přičemž nutno dodat, že Thomas při své snaze působí jak kdyby jediné, s čím se kdy muckal, byla trofejní treska. A o čem jeho věrná Laura sní?

Že by tohle byl důvod proč inicitivně dělala Křesťanovi prostředníka?

Poslední se ze seniorfest kalby nesou spát dámy do solo. Jak už víme, ani jedna z nich místní zvířátka nemusí. Už jsou skoro„doma“ , ale v tom se ve tmě něco mihne … Amálie zařve a Mille

Mille je na pračce správně! :D

Už je tu ale nové ráno a snídaně. Mille dorazila na kopec udýchaná, jako kdyby běžela. V dobré náladě je snad jenom Thomas s Henrikem, který vtipkuje že dnes vypadne nějaká holka a zítra přijde nový kluk. Christian se asi moc dobře nevyspal a Sandino chlapské chrápání se probírá i nad snídaní. Pak nám blikne před očima jakási LauroMaltí líbačka u bazénu,

ale z idylky na sluníčku hned zas sejde. Je tu dopis. „Milí hoste ihned běžte do svých pokojů“.

Tak se tedy přesunuli, hledají nějaký dopis či znamení, spřádají různé teorie a s obavami čekají. Dopis na podnose dorazil k holkám do Solo. Je pro Mille, je černý a je k němu lidská lebka. To nevěstí nic dobrého.
Mille jako nová host začne řetěz, vezme lebku a předá ji nějakému klukovi a ten pak zas dívce. Nesmí si předávat vzájemní partneři a nesmí se o tom s nikým radit. Na kterou holku ta lebka vyjde poslední, balí a jede.

Zatímco Amálie fuckuje, Mille bere ten putovní fant a míří za Henrikem.

Henrik je rád, že je první obdarovaný. Zvažuje dvě různé linie. Za A – jdu za Malene. Za B – lebku dostane Laura. Po chvilce přemýšlení, vyhrává taktika A. Na kameru vysvětluje, že Thomasovi a Lauře vlastně do budoucna moc nevěří.

Z dopisu a ze situace Malte vytušil, že ohrožená je Sandy a hlavně Nadia. Malene si na rozhodnutí za kým půjde vzala chvilku čas. Má prý spoustu různých teorií a problém vidí v tom, že netuší, kdo všechno už lebku měl. Zrychleným přesunem pak míří za Christianem.

Ti co už lebku měli a předali, se zatím scházejí nahoře pod střechou a se zájmem pozorují, v jakém pořadí se tam schází. Když dorazí Malene, Henrik se ptá – promyslela jsi to? Ta přiznává, že neví.
Christianovi to pálí a ví, že teď je pro jejich skupinu třeba podarovat Lauru.

Té došlo, že Henrik už na výběr nebude a tudíž má vlastně jen dvě možnosti. Bere dopis a lebku a míří do pokoje přes halu. Lebku dostává Martin.

Tu jsme ale svědky Martinovy překvapivé úvahy!

No, podle mého to je zas jen překladatelský úlet a místo „chci“ do první věty patřilo „chtějí“, ale je fakt, že Martinovo myšlení se zatím zdá být na venek zmatené stejně jako Thomasovo. Nicméně tu teorii se zmateným překladem potvrzuje Martinovo vysvětlení proč šel za Sandy.

Sandy ví, že když lebku dostane Malte, ten ji dá Nadii. A přesně to se taky děje. Malte má ve „své“ skupině jednoduché počty. Promiň, Nadio, jestli jsi poslední.

Jenže Nadia poslední není, jen to zatím neví. Poprvé míří za Martinem – není, pak řeší dilema zda Christian či Thomas. Křesťan už taky není, Thomas naštěstí jo. To se jí ale sakra ulevilo.

Když se Nadia objevila nahoře, je Laura chytrá jak zábradlí. Henrik to zase posral.

Zatím dole Thomas míří do pokoje k Malene, jenže šmudla. Podle svých slov následně prošel všechno ostatní a pak mu to došlo. Zbývá už jedna princezna ve věži – Amálie.

Amálka to bere pěkně po řadě od spoda: Tucan (Malte), Drak (Henrik), Chameleon (Christian), Delfín (Martin) a poslední možnost (obzvlášť vypečená) – Lev (Thomas). Všude prázdno.
Tož Amálka s úsměvem sobě vlastním (přitroublým) dosedá k ostatním na pohovku. Vítá jí mrazivé ticho a pohledy jinam.

Přijde si zrazená. Nebýt Laury, která jediná ji šla obejmout, tak by možná Amálie ani nemusela mávat, s kufry jí taky nikdo nepomohl.

Tím je tedy konec Amálie i dnešního dílu.

Měla Laura pravdu, když na závěr opět hodila všechnu vinu na Henrika a skutečně by byla ona na 100% zajistila, že by poslední v tom orientačním běhu byla Nadia? Nebo má pravdu Henrik, že po boji je každej najednou generál?
O možnostech volby správné putovní trasy k vykouření Nadie z hotelu, stejně jako o reakcích vařazených Simone a Amálie, plus nějaký další drb v nedělním článku.

P.S. Tjekkisk undertekster er lort

Zdroj obrázků: TV3, millelentz.ink361, ExtraBladet.dk, TV3/PrimaPlay, paradisehotelmemes1-fcb

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
Melek
Reagovat

Konečně po delší době tmavovláska, snad bude mít v hlavě trochu víc než Pernille, ať nejsme v Dánsku považovány za druh s IQ tykve :D

2
Ananas
Reagovat

@Melek:
Myslíš, že v Dánsku frčí vtipy o brunetkách?:-)

3
okkvp
Reagovat

@Melek: já ti nevim, já se snad radši zas propracuju ke své přirozené bílé barvě

4
Hooper
Reagovat

Dneska docela dusno od začátku, to se mi líbí. Ale jedna věc by mě zajímala. Když tam Henrik tam často nosí Rodmanův dres, když hrál za Chicago, tak bych rád věděl, jestli to je/byl jeho oblíbený hráč nebo je to „pouze“ fanda Bulls. DR bejval kontroverzní nejen častou změnou barvy vlasů…

5
okkvp
Reagovat

Mimochodem, dnes opět dámy překladatelky perlí a peprné věci nepřeloží vůbec anebo zamlží převodem do úplně jinak vyznívajících slov.

6
Hooper
Reagovat

Tak uvidíme, zda bude mít Mille něco v hlavě, ale vzhledově se mi nelíbí. A Henrik umí být pěkně vzteklej, když se mu veme košile:-))

7
Slámka
Reagovat

No konečně holka, která vypadá přirozeně. A poblázní všechny kluky.

8
Ananas
Reagovat

Co prosím Vás udělala Sandy takového pro Simonu, že ta se za ni obětovala?
Nechybí mi , nechybí:-))
Ještě kdyby tak čím dál slizčí Malte chtěl vyfunět…
Mille mne baví už od první fotky.
Henrik mi přišel jak opilý.
Oceňuji, že titulky konečně nezvou na After Dark:-)

9
Prochor
Reagovat

Henrik je estét:-) Jinak nad Nadiou se začínají stahovat mraky, vyhození Amandy jí přijde draho. Čekám, že vypadne podruhé a nadobro, zatím co Amanda se možná ještě vrátí.

10
Sara
Reagovat

@Ananas: simone je pryc, hura. Meltemu spadla bradicka. Uz aby taky vyficel. Vidime to stejne. Henrik supervzdelany asi nezna prislovi pycha predchazi pad. Mille se mi libi a kdyby se dala dohromady s henrikem, mohlo by to byt fajn.

11
Melek
Reagovat

@Ananas: To nevím, ale video s počítající Pernille mělo na Youtube celkem úspěch, takže bych se tomu zas až tak nedivila :D

12
Ananas
Reagovat

@Sara:
Jen se bojím, že pokud bude Mille chlapečkům i nadále tak sympatická, rychle se proti ní spojí (byť dočasně). Koneckonců, sama říkala, že kámošek moc nemívá…Ale nechci předbíhat.
A Henrik by se měl rychle vzpamatovat, nebo ho čeká Odcházení, díl 2.

13
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Vlastně 3.:-)

14
Melek
Reagovat

Odchod Simone oslavím a pevně doufám, že se tam znova nevrátí, to už by bylo moc. Souhlasím, že Malte by taky mohl dostat dáreček v podobě letenky, je ještě horší než „traktorista“ Thomas :D

15
Ananas
Reagovat

@Melek:
Mně náhodou Thomas baví!
Moc se mi líbilo, jak včera Mille naznačoval, že to tam bývá hodně divoké:-)))

16
okkvp
Reagovat

Rekap komplet

Jojo, i mě Thomas baví a Maltou bych zednickou lžící plácla vo zeď, ale z koho bych si pak dělala srandu, on je přece v tý svý hodnochlapečkovský roli, kdy s ním tak cloumaj vnitřní nesouhlasný pocity a cicmání tu s jednou tu s druhou, tak krásně směšný. Stejně jako věčně napouchlá Nadia.
Upřimně mě vlastně nejvíc baví ti, co bych si je zcela určitě za kámoše nevybrala ani náhodou při mimořádný situaci :-D

17
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Přeopálená Nadia se světlými rty a vlasy vypadá jako svůj vlastní nepovedený negativ. A tak by byla hezká, kdyby se usmála!
Za kámoše leda tak tu ještěrku…

18
okkvp
Reagovat

@Ananas: vošklivka by fakt nebyla, ale ona se podivně nafučeně tváří i víceméně na všech fotkách např na insta. Tedy pokud se k tomu ještě kachnovitě nešpulí. Normální uvolněný výraz, aby člověk skoro hledal špendlíkem. V HP k repertoáru ještě přidala trpitelku a přemoudřelou pančelku. Ale zase by skvěle zapadla do té cz-sk verze.

19
Prochor
Reagovat

No právě tím mně Nadia neskutečně baví. Její grimasy jsou srandovní.

20
Melek
Reagovat

Amalie moc prostoru k projevení se nedostala, ale není první ani poslední, chybět nebude. Bylo ale zajímavé, jak nikomu nevyšla jeho taktika vyhodit největší protihráčku, takže to nakonec odnesl opět chudák neutrální člen. Díl od dílu je mi Nadia nesympatičtější, za chvíli asi poklesne v mém žebři dolů k Maltemu :D

21
Carol
Reagovat

Nadiu mám celkem ráda, víc mě nebaví právě Henrik, moc nehcápu, že je tak oblíbenej, je takovej příliš namachrovanej a myslí si, jakej je to boreček jako v jednom tom songu: Všechno viděl všude byl, všechno slyšel všechno řek, Čechy (v tomhle případě Dánsko) by osvobodil :-D

22
Smiley
Reagovat

@Carol: Souhlasím s tebou :D Henrik už mě taky nebaví. Musím ale uznat, že „plot twist“ s lebkou se štábu povedl a ještě lepší bylo, že to Henrik pokazil a Nadia zůstává 3:)

23
Ananas
Reagovat

Akce lebka byla skvělá. Zajímalo by mne, jak dlouho jim to trvalo v reálném čase. Na obrazovce to bylo, jako by jim lebka tikala v rukách. Opravdu si to taková Laura stihla promýšlet? Přiznávám, já bych byla potřebovala tužku a papír:-)))
Pokud se Pán bazénu nechytí za nos, bude muset brzy nasednout na delfína a pádlovat směr Dánsko, pa pá!

24
bechersaltz
Reagovat

Bylo by zajimavy, co by cumacek povidal, kdyby ji to byl Henry dal a na Nadu to stejne nevyslo, protoze je otazka kam by byla slapala tuponka Amalka :D Pokud by si na byl na ni Thomas vubec vzpomel :D
Laura se klidne mohla rozcilovat i na Malene, ta prece mohla jit k Thomasovi

25
Prochor
Reagovat

Když jsem viděl Mille, hned jsem si vzpomněl na detektivku Petera Hoega Cit slečny Smilly pro sníh. Tam je hlavní hrdinka taky inuitka z Grónska.

26
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Tu jsem si ale představovala úplně jinak, rozhodně ne tak vysokou.

27
okkvp
Reagovat

rekap posledního – čtvrtečního dílu 46 konečně hotový a v článku.

Přidat komentář